Reviews van deze auteur

Goede match

Review over Partner Select

Prima intake en eerlijk verhaal.
Ik zou per maand een voorstel krijgen en dat is ook zo.
In de derde maand een voorstel met een date.
Ergens koffie drinken en gelijk wat eten, niet volgens de voorschriften maar ik ben oud genoeg om dat zelf te bepalen.
We besloten nog een keer ergens te gaan eten, die afspraak ging al veel beter. Elk weekend wat afspreken, nu ruim 2 maanden verder hebben we het leuk samen, zien een toekomst met elkaar. Bijzonder dat wij elkaar zo tegenkomen en dat er zoveel punten zijn waar we hetzelfde over denken.
Deze vorm en daarmee partner select is ons goed bevallen. Het klopt wat ze beloven, je moet er zelf natuurlijk ook moeite voor doen.
Voor ons dus meerdere afspraken om elkaar goed te leren kennen. Dus echt veel praten en eerlijk zijn. Wij zijn gelukkig, prima dus.

Sterke punten
Goede intake, ze doen wat ze beloven. Voorstellen prima maar ook beperkt.

Zwakke punten
Voorstel op 1 A4 is wat standaard geschreven, hoewel ik dat niet heb gedaan is het raadzaam om het aan te passen, dan is het meer persoonlijk. Ondanks dat heb ik een fantastische vrouw gevonden.

Fake

Review over OuderenSexclub

De jonge barbies zijn fake wand die willen direct sex. Nou probeer dan de oude barbes maar is eens en kijk hoe ver je daar mee komt.nou ook nergens.wand ik ben er hier nog geen een tegen gekomen geen jonge en geen oude.ja terug schrijven dat doen ze wel.en je aan het lijntje houden ook. Maar
Probeer er maar eens een te krijgen of een echte relatie mee aan te gaan
Vergeet het hier maar.jong of oud allemaal fake. en die er toch in gelooft .nu veel succes dan ermee.geef je eigen mail adres maar eens Door dan hoor je van de ladies hier niets meer .probeer het maar eens .wand het bespaart je veel geld

Groet johnny 95

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

schande

Review over Victoria Milan

Wat een schandalige reclame! Waar gaat het heen met deze maatschappij?
Ben zelf slachtoffer van een ontrouwe partner en herbeleef elke keer de pijn,
angst en immens verdriet als ik deze ongehoorde reclame hoor of lees.
Reclame om je relatie te verknallen, om maar mee te doen met de foute waardes en principes van deze tijd!
Ik ga bij deze ook een klacht indienen.

Sterke punten
NUL

Zwakke punten
ALLES

Waardeloos

Review over Second Love

Wat een RATTEN zeg die zogenaamde 'mensen' die vreemd gaan. Vergeet niet: what goes around comes around.

De wereld is al verrot en second love doet daar nog een schepje bovenop.
Shame on you.

Een site voor lekijke mensen/apen die houden van liegen en bedriegen..
Waarschijnlijk linkse troep! Net zoals die PEDOFIELENPARTIJ.

Wat een walgelijke mentaliteit zeg.

Geen goed woord voor over!

Pure nep zooi

Review over SecretLove

Ik ben nu al een maand lid, heb meerder dames op het oog. Natuurlijk voor een sex date, heb meer dan 200 berichten gestuurd. De eerste dame sprak me aan om dat ze in de omgeving woont, in de buurt vanmij. Iedere keer als ik haar vroeg om te daten, kwam ze met een rot smoes. Ze wilden allemaal mijn foto zien, heb een email account aan gemaakt, met een foto zonder gezicht natuurlijk. Toen ik de mail en code gaf, bleek ze geen tijd te hebben om het te bekijken. :P

Later vroeg ik aan hun of ze het hadden gezien, allemaal zeiden ze lekkerding ? toen ging bij mij een licht aan. ( one word scam ) Hallelujah opgelicht geldkloperij en de geld is binnen, (yeah)

Degene die hier als man zijnde positief over is zal wel een van hun zijn. (N) Nepperd ga door met je oplichting praktijken, er zijn wel eerlijke manieren om geld te verdienen. Inplaats van zuivere verdiende geld van anderen op te eten.
Het zijn allemaal 1 pot nat, weg ermee die vieze schurft honden.

Sterke punten
Fake images of ladies and profiles

Zwakke punten
They never date you

Niet anders dan andere sites

Review over OkCupid

Ik ben hier ook ( momenteel nog wel),lid van.Het is opzich een leuke site, waar je redelijk wat veel kan, en ook dat je internationaal kan gaan zoeken.
Echter, ook hier ervaar ik wederom hetzelfde wat ik al jarenlang heb ervaren:
Je neemt de tijd en moeite om een leuk profiel te maken, je profiel wordt vaak meteen bekeken ( soms wel meerdere keren), maar iets terugzeggen: dat gebeurd niet, of je bent met iemand aan het mailen die na 3x niets meer van haar laat horen.
Zijn vrouwen wel serieus opzoek ? Nee, concludeer ik steeds vaker.Je kan beter iemand in een cafe, dancing ontmoeten, dan is de kans groter dat je er wat aan overhoudt dan bij datingsites..
Ooit was ik eens lid van Knuz, maar de aanwezigheid van veel gepeupel, vooral van onderste uit de kan volk ( die dan de air hebben dat ze iedereen kunnen krijgen), heeft me ook daar doen nokken.

Sterke punten
Veel keuze, internationaal gericht

Zwakke punten
Ook hier is de kans op succes nihil

Zo vertrouwd

Review over Just2Match

Ik ben heel gelukkig dat ik de stap in oktober 2012 heb gezet om mij aan te melden bij Just2Match. Met een fijn en goed gevoel ben ik vertrokken na mijn
aanmeldgesprek. Ik had mij voorgenomen om mij niet beter voor te doen dan dat ik volgens mij ben.Ik had ook van te voren goed nagedacht hoe mijn nieuwe relatie, na het overlijden van mijn vrouw 4 jaar geleden, eruit moet zien.
De eerste date na ongeveer een maand leverde een leuk gesprek op maar het was niet de goede klik, we stonden toch teveel anders in het leven om samen verder te gaan.
In januari van dit jaar een tweede date.Een aantal telefoongesprekken voor de eerste date gaf ons beide al een heel goed gevoel. Spannend vond ik onze eerste afspraak, geen foto te vinden op internet, hoe zou ze eruit zien.
De stem en het plaatje klopte, het leek alsof wij elkaar al jaren kende, zo vertrouwd. Nu is het vooral elkaar leren kennen en uiteraard van beide kanten de kinderen, families en kennissen.
Het voelt nog steeds heel erg goed ,Bedankt Just2Match.

Sterke punten
Betrokken, professioneel, inlevingsvermogen, deskundig

Zwakke punten
voor mij nvt.

gedupeerd bestolen vanaf 2010 is een site

Review over SportPartner

Het zou fijn zijn als sportpartner zou reageren. Maar ik heb al die waarschuwingen net gelezen, van mensen die bestolen zijn. en nog steeds.
Dit is echt treurig. Ik zou radar moeten schrijven en alle sportpartner schrijven, omdat ik niet weet achter en welke sportpartner zij zich achter verschuilen.

Roldanus .....ik kan me niet voorstellen dat jij geld heb ontvangen, je zal wel een link hebben met sportpartner.

VANAF 2010 zijn mensen gedupeerd, trouwens opgeven bij de belasting is ook een mogelijkheid. Voor al die mensen, ik heb alles na kunnen lezen. Dit is echt verschrikkelijk.
Op facebook en twitter je verhaal vertellen. mensen waarschuwen.

Er moet wat gedaan worden. teneerste mensen moeten hun rekening niet alleen blokkeren, maar algehele blokkeren, en dan opheffen.

wie heeft mij dit verstuurd met tip. Kan die persoon contact met mij opnemen.

Review over SportPartner

ik krijg via mijn email dit bericht door indien ik mijn geld niet terugontvangt via de bank om deze procedure te volgen.

op grond van artikel 5.2.3 van de gedragscode verwerking persoonsgegevens financiele instelling de naam en adres gegevens van de rekeninghouder door te geven, zodat je de rekeninghouder via civiele weg je geld terug kan vorderen. Dit is dan ook de reden dat de bank het adres moet geven omdat je anders geen civiele zaak aan kunt spannen.

Wel degelijk een echt goede site

Review over SF.dating

De review hieronder begrijp ik niet. De redactie vanaf reageert wel degelijk op emails. Via een bank overmaken? Waarom? ideal of creditcard is toch veel makkelijker en sneller? Hoezo zouden ze

Mijn ervaring met SF is erg positief. Na een aanbieding werd ik 4 maanden topmember. SF is no nonsense en werkt prima. Ik kwam 2 profielen tegen (uit duizenden) die mijn niet echt leken en rapporteerde deze aan de redactie. Kreeg een keurige bedank mail van ze en ze hebben 1 profiel verwijderd. Verder lijkt alles daar toch zeker echt en ook mijn dates waren dat. Geen lokberichtjes gekregen ook. Dat komt nogal eens voor zo op diverse sites en dan haak ik direct af. Foppers heb ik geen trek in.

SF klopt dus echt wel. ik kan het weten. Zéér leuke dames ontmoet en met 1 heb ik een voortdurend leuk contact.

Als man moet je best doen hier. De dames zitten op SF om iets extra te ervaren, niet om eenzaamheid op te lossen. Er zitten op SF ook types die flirtverslaafd zijn en die laat je beste links liggen. Wie goed zijn best doet kan echte leuke vrouw vinden. Maar dan lukt niet met klagen en wachten. Je beste foto's erop zetten en altijd beleefd blijven. Ik heb nooit een plat mailtje verstuurd.
Mijn missie is geslaagd. SF klopt wel. 100% zeker.

Sterke punten
Behoorlijke actieve site

Zwakke punten
Meer mannen dan vrouwen

Fake

Review over SexAdvertenties.com

Voor de aardigheid eens wezen kijken.Kwam op het profiel van 35 jarige "simone" uit Noord-Brabant : " 6-2-2013

Hallo mannen! Ik ben Simone en ik ben net als de meeste hier neem ik aan;) opzoek naar een partner voor in bed. Ik heb geen extreme wensen of gekke fetishen hou het liever een beetje normaal. Ik vind het heel belangrijk om alles veilig te doen zeker in het begin Ik kom uit Breda en heb met mijn eerste man in Oosterhout een huis gekocht. Ik woon hier nog steeds samen met mijn kleine dochtertje die om de week bij mij is wegens scheiding. "

Eens gekeken middels google's "reverse image search" , en wat blijkt ? Deze " Simone" blijkt met dezelfde foto ( aangevuld met andere) op diverse sex c.q. pornosites te staan.Pure nep dus!

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Als je geld teveel hebt moet je vooral hierheen gaan

Trap er niet in. Grote NEP site

Review over OuderenSexclub

Site ziet in op het eerste oog redelijk uit. De fotos vooral van jongere vrouwen lijken te mooi om waar te zijn en het profiel is veelal kort en getuigd van weinig fantasie.
Eenmaal in gesprek is de woordenschat van degene met wie je spreekt beperkt. De zinnen zijn kort, fotos uploaden kunnen ze niet en voor de vorm vragen ze jou wel om fotos.
Alles op deze site ziet er in eerste instantie redelijk uit maar, na wat gesprekjes spat de nepperij eraf.
Voor iemand die een inspiratieloos gesprekje wil met een jochie ergens op een callcenter een goeie site. Voor sex moet je hier NIET zijn.
FAKE site.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Nep
Je word aan het lijntje gehouden

Uitstekende ervaring voor mij

Review over Mens en Relatie

Eerst een gedegen intake gehad. 3 bemiddelingen met wel aardige vrouwen, maar daarmee klikte het niet genoeg. Toen ontmoette ik een leuke dame. Na een jaar op en neer rijden hebben we met kerst besloten te gaan samenwonen. Mischien had ik me eerder in moeten schrijven bij een bureau, maar dat is praten achteraf. Voor mij heeft het goed uitgepakt.

Sterke punten
Ik heb goede ervaringen met Mens en Relatie. Gewoon goed en betrouwbaar.

oplichting

Review over Badoo

grote oplichting deze site met vorige schrijvers eens grote oplichting niet aan beginnen.

Zwakke punten
zijn die er dan?????

18 maanden ellende

Review over Stichting Date

Ik ben in geschreven geweest. 18 maanden ellende. Het gesprek was bij de consulent thuis. Het ging alleen maar over geld en het opstellen van een profiel. Eigenlijk wist ik toen al dat ik erin getrapt was. De maanden erna gebeurde er niets. Ik kreeg geen telefoontje over een leuke dame. En steeds als ik belde, mocht ik die vrouw niet ontmoeten. Ik werd alleen maar bozer van. Geef me toch een telefoonnummer van een leuke vrouw. Nee, ik wer alleen maar gebeld door oudere vrouwen die thuis zaten te niksen. Hoop geld door de plee gespoeld.

Sterke punten
weet niet

Zwakke punten
duur en lui
wil er niets meer mee te maken hebben

Waarschuwing: mogelijk fake positieve reviews

Review over OuderenSexclub

De positieve reviews zien er verdacht fake uit. Lees de negatieve reviews en laat je niet beetnemen.

Datingwebsites.nl zou wat moeten doen aan al die reviews die website eigenaren zelf schrijven.

Sterke punten
Neem de positieve reviews met een grote korrel zout

Happy fake

Review over SF.dating

Secretflirt beheerder plaatst zelf positieve reviews. Hij is onlangs weer helemaal door de mand gevallen door vanaf dezelfde internetverbinding reviews te plaatsen als man of vrouw:

Datum: 14 november 2012: Annelies(vrouw)
Datum: 15 augustus 2012: Anonieme m (man, 41)
Datum: 18 juni 2012: Mandarijn (man, 45)

Het zal je ook opvallen dat steeds na een negatieve review er binnen 48 uur weer een positieve review wordt geplaatst.

Wanneer een website al nep reviews plaatst. Wat kan je dan van de site verwachten?

Een ieder kan uit bovenstaande bevinding zelf een duidelijke conclusie trekken.

Sterke punten
Goed als je in fake reviews geloofd

Dit is geen review

Review over SF.dating

Ik geef geen review (geen behoefte aan) maar ben wel erg positief over deze site.

Ik ben log vaak s'avonds laat om 22.00 u. in en zie dan dat rond de 1.000 verschillende mannen die dag dan ingelogd waren. Behoorlijk veel, je zal ze maar in je straat hebben staan elke dag weer...

Als het zo erg is als jij hieronder herhaaldelijk beweert, waar blijven dan al die negatieve reviews? En waarom plaats jij bijna elke dag hier een negatieve aanbeveling en komt dan elke keer met een (onbekend) IP adres hier online terwijl je jezelf wel uitgeeft voor één en dezelfde meneer ?? Heb je niks anders te doen? Vreemd en onverklaarbaar. Jij lijkt mij geen zuivere koffie...

Ennuh, doe geen moeite voor mij. Ik kom hier nooit en geef hier geen email adres op. Succes in je leven verder en aan iedereen die dit eventueel leest

Sterke punten
Overzichtelijke layout
Veel mannen actief. Als vrouw kan (moet) je dus kieskeurig zijn

Zwakke punten
Website laatste tijd traag in de avonduren
Aardige mannen -waar ik geen klik mee heb- moeten afwijzen is niet leuk

Weinig echte dames. Veel fake.

Review over SF.dating

Het lijkt wel of sommigen van jullie hier een heel andere site bezoeken. De site heeft wel degelijk veel fake profielen en zeer weinig dames.

Zwakke punten
Weinig echte profielen\\r\\nGaat alleen maar om het geld\\r\\nFake

Zeer tevreden

Review over SF.dating

De allerbeste datingsite (!) die ik ken als het gaat om flirten en flirtcontacten.

Sterke punten
Geen nep of fake, veel vrouwen -van allerlei pluimage - elke dag online

Zwakke punten
Mobiele site: ik mis daar bepaalde functies

Fake reviews

Review over SF.dating

Alle positieve reviews van secretflirt zijn fake. Natuurlijk komt straks weer een geweldige positieve review. Let maar op. Duurt niet lang.

Dat de reviews nep zijn is mij helemaal duidelijk geworden omdat zij een fout hebben gemaakt en verschillende reviews vanaf 1 IP (dezelfde internet verbinding) hebben geschreven. Ooops foutje hè oplichters.

onbetrouwbaar

Review over Be2

Vandaag de site bekeken en begonnen me in te schrijven. Toen ik bij het aanvaarden van de algemene voorwaarden kwam, eerst bekeken wat er in stond.
Toen ik las dat ze gevestigd zijn in Luxemburg kreeg ik argwaan. Ook toen ik las dat je proeftermijn automatisch overgaat in een vaste overeenkomst.
De voorwaarden dus niet getekend.

niet verwacht

Review over Just2Match

Een drukke baan, aan aandacht niet tekort maar dan toch de juiste vrouw niet kunnen selecteren. Na een aantal korte relaties toch besloten om het eens anders aan te pakken. Waarom ook niet. Ik kwam uiteindelijk bij Just2Match terrecht. Het kennismakingsgesprek verliep goed en ik besloot volmondig ja te zeggen en ervoor te gaan. Eerlijk gezegd begon ik het traject met niet al teveel verwachtingen. Al vrij snel werd ik voorgesteld aan een charmante dame. We hebben een gezellige middag met elkaar gehad maar het bleef bij vriendschap.
Bij mij ontbrak de fysieke aantrekkingskracht. De tweede ontmoeting was wat mij betreft ook prima maar had ook geen toekomst. Nu ongeveer 3,5 maand geleden heb ik via Just2Match een hele leuke vrouw ontmoet. We hebben het heel leuk en gezellig samen. Onze achtergronden en passies komen goed overeen en we vinden elkaar ook heel aantrekkelijk. We hebben ons alle twee bij Just2Match op On-Hold gezet omdat wij voorlopig met elkaar verder willen.
Mijn verwachtingen waren niet hoog maar daarom des te meer blij verrast met dit resultaat.

Sterke punten
sowieso het contact met Just2Match en de professionaleit en zorgvuldigheid waarmee zij dates aan je voorstellen.

Zwakke punten
tot nu toe niet van toepassing

Tevreden

Review over VolwassenDating

Ik maak een paar maanden gebruik van deze site en ben tevreden. Het is simpel en overzichtelijk. Een nadeel is dat je fotobestand niet zo groot mag zijn. Ook mag je maar 1 foto plaatsen bij je profiel. Ik heb een aantal afspraakjes gehad met een aantal leuke dames en een koppel en die waren top. Met 1 van de dames spreek ik nu elke 2 weken af (puh) (Y)

Prima site

Review over Eroxica

Eroxica is een prima site die vooral gratis is. Geen geouwehoor met upgraden van je membership of zo, geen credits kopen etc. Wie weet zit er wat voor je tussen?

Sterke punten
What you see is what you get: no hidden costs!

Zwakke punten
Vrouwen! Maak allemaal massaal een profiel aan op deze site, dan komt het helemaal goed!

oplichters praktijken

Review over Mens en Relatie

mens en relatie is een oplichters praktijk. Mensen niet doen ze bedonderen waar je erbij staat, zowel de consulent als de directie is een oplichters bende.
Je betaalt 1050 euro voor eeen match die niet jou keuze (profielschets is) en persoonlijke begeleiding is ja ik doe mijn best je moet geduld hebben, ik kan niet inschatten wanneer je een bericht krijgt. Mensen ga niet met hen in zee ze lichten je op.

Sterke punten
slinkse praktijken

Zwakke punten
veel om op te noemen, het is de moeite niet waard

[email protected]

Review over Lexa

Als je van russichse 20gers houdt en graag opgelicht wilt worden ... dan is dit de beste site!
Barst van de scammers. Overigens makkelijk te herkennen, maar de lol is er snel vanaf gezien de hoeveelheid

Sterke punten
Alleen als je oplichter bent. Lexa doet er niks aan.

Zwakke punten
scammers

Belachelijke lokkertjes

Review over EliteDating

Op de laptop van mijn vriend kwamen meldingen binnen van lovechats, vriendschaps verzoeken en berichten. Ik dacht dat dit serieuze berichten waren. We kregen hierdoor ruzie omdat ik dacht dat hij lid was. Dit bleek bij navragen a ?0,15 per minuut een lokkertje te zijn om mensen te kunnen werven, tssssss! Toen ik aangaf hoe ontzettend goedkope manier van mensen lokken dit was werd de verbinding verbroken.... Singles op niveau... Laat me niet lachen... Ik vind zo'n manier van marketing een aanfluiting voor een dergelijke site...

Ik neem aan dat mensen 'op niveau' niet op een dergelijke manier verleidt willen worden.. Bah, wat goedkoop!!

BELACHELIJK!!!

Zwakke punten
Belachelijke marketing!!!

tjonge jonge

Review over Tagged

al meer dan 24 uur is tagged niet bereikbaar nu kan je echt zien dat de amerikanen qua technologie flink achterlopen op europa

Schitterend !!!

Review over Second Love

Na enkele gezellige dates zonder meer, ben ik hier de 2e liefde van mijn leven tegengekomen. Sinds 10 maanden zijn we 2 handen op één buik, ontmoeten elkaar minstens één maal per week en bellen of sms'en dagelijks. Net of we elkaar reeds ons hele leven gekend hebben..
Tijdens de zoektocht was het soms wel even selecteren, maar dat heb je wel vlug door..
Kortom, wij zijn SL enorm dankbaar!

Sterke punten
Onmiddellijk antwoord bij practische vragen aan Charlie

Zwakke punten
Geen !

Totaal niet serieus

Review over Knuz

Ik merkte in mijn tijd dat ik lid was van Knuz, dat nagenoeg de meerderheid niet serieus was / is.
Als je hun profiel las, presenteerde men zichzelf als "lief, serieus, betrouwbaar, op zoek naar een maatje" en meer van dat soort bewoordingen.
Maar uiteindelijk bleek er eigenlijk helemaal niets van.
Dames zitten daar alleen maar voor de aandacht, het leuk vinden om een melding te krijgen dat ze een nieuew bericht hebben ontvangen, maar iets terugdoen ? nee, dat doet men niet.
Meteen je profiel bekijken, en vervolgens blijft het stil.
En zo zie je dat de hooghartige dames daar tot in lengte van jaren blijven staan.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Net als elke andere site: deze site is vergeven van mensen die het vertikken om de moeite te nemen om iets terug te zeggen, en hun tijd verdoen met plaatjes kijken.

Banano, het toonbeeld van het gemiddelde niveau

Review over Knuz

Knuz is net als alle andere sites: Het enigste wat telt, is je uiterlijk.
Ik heb reeds meerdere malen op Knuz gestaan, maar mij eergisteren uitgeschreven.Op de chat aldaar kwam je er gewoon niet tussen, het is al eeuwen hetzelfde kliekje wat daar huist, waarbij met name de ordinairiteit van die schaamteloze kakkerlak "Banano" opvalt.
"Ik ga alleen voor uiterlijk", zei deze ordinaire tor eens.En dan nog zelf denken dat ze heel wat is.
En nee, ik ben niet degene die in haar "prive" wilde, want dat wil geen normaal denkend mens.
Ik had verder veel aandacht aan mijn profiel besteed, nam de tijd en moeite om iemand een serieus en origineel bericht te sturen, maar nagenoeg steeds: mijn profiel werd meteen bekeken, maar iets terugzeggen? forget it.
Want mijn ervaringen door de jaren heen, is toch wel dat vrouwen het prachtig vinden om aandacht ( berichten, gastenboekkrabbels) te krijgen, maar de moeite doen om wat terug te zeggen, wordt als een vervelende bijkomstigheid gezien.
En dan zie je nog steeds verwaande dames staan die zich afvragen waarom ze zolang alleen zijn...omdat ze eerlijke mensen , die geen Bradd Pitt e.d. zijn, bij voorbaat afwimpelen omdat ze toch denken iedereen te kunnen krijgen.

Ik schreef een dame een compleet vriendelijk bericht, en als "dank" kreeg ik een goedkoop "geen interesse" bericht en was meteen geblokkeerd.Om zo'n manier denk je ook .."krijg de ... maar."

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Veel niet reagerende dames, niveauloze tokkies als "Banano" aanwezig.

wordt door jullie lastig gevallen,gaat dit door geven aan internetpolitie

Review over Badoo

wens door ju;;ie niet lastig gevallen te worden

Logisch nadenken mensen

Review over SexBook.nl

Als jij berichtjes krijgt van die zogenaamde dames profielen dan zou dat voor hun ook geld kosten.Dus voor hen zou het gratis zijn en jij moet betalen voor een berichtje? Als een vrouw jou leuk vind, dan kost het de dame zeker geld?Denk dat ik nu de wondere wereld van alle profielen site's die doen aan credits en meer van dat flauwekul om geld te verdienen, wel aan het licht hebt gebracht...De lui die positief praten, zijn die berichten koningen die hieraan verdienen. Als die regering hier nu eens wat aan deed, aan deze pure zwendel en oplichterij.Maargoed je bent er zelf bij en kiest erzelf voor natuurlijk.inderdaad hoeren of een kroeg daar ben je goedkoper uit + heb je effect.

Nog steeds arrogantie ten top

Review over Knuz

Nog steeds ben ik lid van Knuz, en nog steeds valt het mij op dat de dames aldaar een torenhoge arrogantie denken te kunnen hebben, en met een irreëel eisenpakket denken te kunnen komen.
Nog steeds zie ik daar die ongegeneerde kakkerlak met de naam "Banano" , die zich met god en iedereen (ongevraagd) bemoeid in een chatbox, en nog steeds is "Libra72" er or ook nog, zittend in haar 'hokje."
Geen enkele man is goed genoeg voor de dames daar, want waarom zou men moeite doen om jou iets terug te sturen , waneer je tijd en moeite voor ze hebt gedaan? Want er is natuurlijk altijd wel iemand die net iets meer op Di Caprio of Chris Zeegers lijkt dan jou, natuurlijk.
Van jou verwachten dat je tijd en moeite voor ze doet, want " een interessebericht is makkelijk en goedkoop, die gaan meteen de prullenbak in" , valt er te lezen bij de hooghartige profielen, vaak voorzien van misplaatste arrogantie t.o.v. degene die ze zoeken.
Je kan berichten schrijven dat je een ons weegt, maar iets terugzeggen: nee, dat doet men niet.Meteen je profiel bekijken waneer je een mail gestuurd hebt, en vervolgens niet antwoorden.Nog steeds niets veranderd.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Net zoals vele andere sites: dames die van alles zoeken en eisen, dames die zelf het uiterlijk van Hanna Tokkie hebben en denken dat ze iedereen kunnen krijgen, en verder vooral de overgrote meerderheid die totaal niet reageert.

Reactie op Brabander

Graag wil ik even reageren op de reactie van Brabander over Match4two... Hij laat zich nogal negatief uit over dat bureau.

Maar ik wil jullie ook graag even wat leuks en positiefs berichten over Match4two. Ik heb via dat bureau namelijk mijn huidige partner leren kennen en we hebben het super leuk samen!

Ik had me na enig wikken en wegen in laten schrijven bij Match4two. Ik heb een ontzettend fijn kennismakingsgesprek gehad waarin in heel veel aan bod is gekomen. Eenmaal ingeschreven heb ik eerst een aantal dates gehad via het bureau waarbij de man in kwestie voldeed aan mijn wensen, alleen was er geen klik. En toen kwam mijn huidige partner... voldeed aan mijn wensen en de klik was er!!!

Ik wil hierbij alleen maar even aangegeven dat ik ontzettend tevreden ben over Match4two. Helaas zijn mensen geneigd om alleen hun negatieve ervaringen te delen op het internet, maar dat wil niet zeggen dat dat de waarheid is.
En ik heb eens even de verschillende reacties van "Brabander" bekeken over diverse datingsites/relatiebemiddelingsbureau's maar zijn reacties zijn ALLEMAAL negatief! Dus daar maak ik uit op dat deze heer niet snel tevreden is en wellicht wel erg hoge eisen stelt.....

Sterke punten
Goede persoonlijke intake waarin de tijd voor je genomen wordt.
Er wordt goed gekeken naar je persoonllijkheid en wensen voor een date.

onbetrouwbaar, wordt niets met klachten gedaan

Review over Lexa

Slechte site, schrijven meer geld af dan dat ik toestemming heb gegeven. Dit heb ik via telefoontje naar de bank wel teruggestort gekregen en dit bleek regelmatig voor te komen aldus medewerker van de bank. 3 keer een klacht ingediend die niet gehoord werd; kreeg geen reactie terug en er werd niets ondernomen tegen een onbetrouwbare persoon die op LEXA stond ingeschreven en mij bedreigde....

Zwakke punten
kost ontzettend veel geld

e daring, NOOIT aan beginnen, geldklopperij van de slechste datingsite ever

Review over EliteDating

ik ben een lidmaatschap aangegaan voor 3 mnd, ik betaalde met i-deal zodat ik voor mijn gevoel dan geen machtiging afgeef om andere termijnen aan te gaan, na deze 3 mnd waarin ik ook geklaagd heb over de belaqchelijke voorstellen die mij werdn gedaan, bijv vrouwen die erg ver weg woonden, die heel andere interesses en wensen hadden, en ga zo maar door.
je klachten worden nooit beantwoord, en na 3 mnd dacht ik eraf te zijn en wat schetst mijn verbazing, er was gewoon 89 euro van mijn rekening afgeschreven voor een nieuwe termijn, hoe krijgen ze het toch voor elkaar om zonder dat ik een machtiging heb afgegeven om mijn geld af te schrijven, heb de bank gebeld en die konden er niets mee omdat het een eenmalige machtiging is geweest, dus kansloos, je hoeft ook niet op enige medewerking te rekenen want ze zijn op 1 ding uit bij e-darling en dat is je geld afpakken zonder wat te leveren!!!!!!!!!!!!!!!

dus mensen trap hier niet in,

Sterke punten
geen

Zwakke punten
geen profiel inkijk, slechtste matches die je je maar kunt bedenken, klantenservice ho maar, kun je vergeten, kortom je bent kansloos als je klaagt

veel oplichters

Review over Badoo

ik zit er al een tijdje op er zijn veel oplichters op die side bendes uit rusland en nigeria.
ze gaan te werk met 1 foto praten in het engels lokken je naar yahoo.com
en proberen je dan mee te krijgen in een zielig verhaal en hopen dat je toe hapt.
als je goed naar de fotos kijkt zie je dat het een gekopieerde foto is.
of vaak fotos van film sterren of popsterren ...meestal kan je de persoons de e.mail adres die ze dan geven ff checken op google er is een data base waar die neppers op staan .
dan weet je meteen dat je met een fake persoon temaken hebt op badoo.
voor de rest heb ik via badoo toch 6 goeie vriendschappen gekregen waarvan 2 hele goeie vriendinnen en een waarmee ik bijna een jaar samen ben .

Sterke punten
het is gratis

Zwakke punten
veel neppe profielen en oplichters .

leuke site

Review over Dating4

gratis site, leuk contact aan overgehouden voor vriendschap en erotiek.
snap al die ophef niet. zeker een bezoek waard.

blond?

Review over Dating 2000

Ik heb een forbidden 403 melding en kom niet meer op de site. Wss er net sinds enige maanden weer ingelogd en in gesprek met iemand. Had alleen om een foto gevraagd van die persoon. Ben me verder nergens van bewust. Hele rare gewaarwording. Ik was van mening dat de site opgeheven was tot ik bovenstaande reviews las. Dating 2000....voltooit verleden tijd.

Tegenvaller!

Review over EliteDating

Onbegrijpelijk, iets voor een maand afsluiten, en dan gewoon stil verlengen! De test voegt ook helemaal niets toe, en kent ook geen waarde. leuk verhaal, maaronzinnig. je kunt bijvoorbeeld niet ens zoeken op de testwaardes...geloof je dan zelf wel in je toegevoegde waarde?

nee, leuke leden, zeker niet allemaal vaneen gelijkwaardig niveau....

Een maand zou een maand moeten zijn, en niet gewoon lekker blijven afschrijven..

site wel betrouwbaar

Review over Dating4

leuke site en helemaal gratis. de ervaringen die andere stellen schrijven hebben wij helemaal niet ondervonden. en vragen aan de webmaster worden altijd beantwoord, alleen moet je de regels van de site wel volgen, anders wordt inderdaad je advertentie verwijderd en in de regels staat dat dit kan zonder dat daar uitleg over moet worden gegeven. wat helemaal niet zo vreemd is op dating site, bij meerdere site wordt ook je advertentie niet geplaatst als de webmaster vindt dat je de regels niet volgt zonder dat daar uitleg over wordt gegeven. en wat een gezeur over alleen maar foto's over blote vrouwen, daar hebben wij helemaal geen moeite mee, wij zien liever foto's van blote vrouwen dan van geslachtsdelen van mannen waar sommige sites mee vol staan.

wat een soft

Review over Second Love

niets is minder waar dan fake en die f k reclame dan wordt er ziek van
waarom zie je geen foto's omdat je eerst volledig lid moet zijn dus betalen
ook om je foto te kunnen uploaden Bah.

Sterke punten
sterk in liegen
ze doen niet wat de reclame zegt dat ze doen

Zwakke punten
je moet betalen voor een foto van je zelf anders kun je ook geen foto's bekijken

wat een onzin allemaal

Review over Dating4

Wat een onzin allemaal , als je je gewoon aan de regels houdt dan wordt je advertentie gewoon geplaatst.
Onze advertentie is gewoon geplaatst en wij hebben ook reacties ontvangen in onze email box, waar we een leuke date aan hebben over gehouden.

Sterke punten
gratis, makkelijk een advertentie te plaatsen.
net als op iedere datingsites proberen fakers altijd een advertentie te plaatsen, maar deze worden na klachten zonder pardon van de site gehaald. zie de geweigerde stellen hiervoor.

1 grote oplichterij

Review over Badoo

Werd gebeld door mijn moeder, ze was erachter gekomen dat ze op Badoo staat samen met haar moeder, terwijl ze zich nooit hebben ingeschreven!!! Hoe halen deze klootzakken het in hun hoofd om mijn 86 jarige oma er even op te zetten! En als ik zo rond kijk op internet en hier zijn we niet de enigste!!

Sterke punten
niks geen sterke punten

Zwakke punten
plukken informatie van internet (waarschijnlijk Facebook) en zetten je ongevraagd op de website als lid!!

Lexa moet is eerlijk worden

Review over Lexa

Ik heb hetzelfde probleem als vele anderen hier op dit forum.
Ik heb hierbij ook betaald voor de 2de keer die 3 dagen geleden in ging. NU opeens is alles weg kan niets meer doen wat een membership hoort te doen. EN ze blijven steeds van mijn rekening afschrijven! Hier moet gewoon wat aan gedaan worden. Je wordt bedrogen.
IEMAND MOET DEZE SITE HALT ROEPEN.

Het geheim voor succes.....

Review over Second Love

Het geheim voor succes is: jezelf kunnen zien door de ogen van een ander.
Gepikt van mijn coachingskalender van vandaag, maar wel een waarheid als een koe!
Misschien dat mannen zich eens moeten afvragen:
- als ik een vrouw zou zijn, zou ik dan mezelf als second love willen hebben?

Misschien vinden jullie het een idiote vergelijking, maar zie het maar als de verkoop van je huis. Je ziet jezelf (huis) vanuit je eigen comfortzone en bent dus niet objectief.

Sterke punten
Veilig in gebruik

Zwakke punten
98% van de mannen schrijft zich in om in no time een vrouw te scoren voor sex.

forbidden?waarvoor?

Review over Dating 2000

ik heb een forbidden 403 gekregen voor niets gewoon belachelijk en zelfs de admins willen niemand meer en kans geven om iemand een verontschuldiging te laten aangeven
hoe werkt men een site zoals deze naar de knoppen zo dus
erg jammer wou mijn verontschuldiging aanbieden aan de site maar helaas kan er niet meer op komen

Sterke punten
heb mijn meissie wel door deze site gevonden

Zwakke punten
men geef niemand een kans om zicht te verontschuldigen helaas

edarling

Review over EliteDating

Edarling is geen site voor hoogopgeleide en men neemt je ook niet serieus als je klachten stuurt.. Als 45 jarige kreeg ik meer dan 80% mannen aangeboden die nog een kinderwens hadden. Verder waren er geen overeenkomsten en was de afstand meestal verder dan ik had aangegeven.
Men maakt je nieuwsgierig door een profiel aan te bieden wat bij jouw profiel past. Doordat je geen foto kan zien en men (misschien zelf) je meerdere berichten stuurt wordt je nieuwsgierigheid gewekt.
Na mijn 2e klacht halverwege het lidmaatschap kreeg ik ook geen berichtjes meer binnen maar was wel 59 euro lichter.

GOEIE RAAD AAN ANNA...................

Review over LexAmore

Beste Anna,

Ga NOOIT...NOOIT in op een voorstel van LEXA,LEXA- MORE;LEXAMORE,
of andere datingsites die van hen afhangen.....er zijn er wel een half dozijn of méér.(.MEETING is er ook een van !!!!)....................Je hebt een afhaling van je visa of andere kaart zonder je het weet,en krijg het dan maar terug.......

NICKY

Sterke punten
OPLICHTERSPRAKTIJKEN

e-matching is oké

Review over e-Matching

Aan zo'n domme review als die van Gwen hieronder kan ik me echt ergeren. Heeft ze het wel over e-matching? Ten eerste is het niet heel duur (17,95 p/m) en als je geen betalend lid wilt worden, kun je 16 weken gratis op de site staan en mag je gratis reageren als iemand jou een bericht stuurt.
Ten tweede is het merendeel hbo of universitair nivo.
En inderdaad krijg je iedere dag een mail met nieuwe members die passen bij jouw zoekprofiel, maar niets weerhoudt je ervan om zelf te gaan zoeken. Het is niet een site waarbij dat niet mag. Je kunt ook gewoon zelf aan de slag. Wat je wil.

Gwen, ik twijfel er aan of je zelf wel hoger opgeleid bent, je review is in ieder geval onder de maat.

be2 niet intrappen

Review over Be2

ik heb een 6 maanden contract afgesloten heb nu na 1 maand al stopgezet deze site is niet te vertrouwen allemaal valse profielen negers achter de webcam ja da is ook alles.ik heb vandaag een fax gestuurd hoop snel dat dit avontuur gedaan is site is fucked up.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

interesse is dus geen interesse

Review over Lexa

Dat is wel een vreemde zaak, als ik het goed begrijp, krijg je een interesse bericht van iemand als diegene alleen maar je profiel heeft bezocht. Dat zou ik niet prettig vinden, als ik iemands profiel bezoek en ik vind die persoon totaal niet interessant, dat Lexa dan een interesseberichtje namens mij stuurt.
Bovendien is het totaal ander beleid dan elke datingsite die ik ken. Interesse van Relatieplanet, Relatie. nl, Match4me, enz, is altijd een echt geinteresseerd persoon die met jou in contact wil komen.
Het woord interesse is erg rekbaar bij Lexa. En omdat je berichtjes niet kan lezen, heb je grote kans dat als je lid wordt je teleurgesteld raakt.

Jaren geleden ben ik lid geweest van Lexa, maar zulke praktijken kan ik me niet herinneren. Ook dat gedoe om van je automatische verlenging af te komen, was er toen nog niet. Het was toen wel een fijne site. Jammer dat het nu zoveel minder geworden en dat je mensen zo wantrouwig maakt dat ze zelfs nepprofielen gaan aanmaken, om erachter te komen dat Lexa je echt probeert te lokken tot betaling.
Charlotte zal wel weer haar mening hierover geven, maar Charlotte heeft een harde kop en verandert eigenlijk niets aan het beleid van Lexa.

Sterke punten
Eens leuke site

Zwakke punten
je krijgt interesseberichten van mensen die helemaal niet in je geinteresseerd zijn, maar slechts je profiel hebben bezocht. Misleidend.
Met de klachten over automatische verlenging wordt niets gedaan.
Charlotte is een nutteloze muts die maar een beetje de klachtensites afschuimt, maar er gebeurt in feite niets.
Mijn suggestie, zodra mensen betalen meteen 2 mogelijkheden geven, wilt u automatisch verlengen of eenmalig. Twee mogelijkheiden om aan te vinken.
Andere suggestie, geen interesse berichtjes, maar meneer/mevrouw x heeft uw profiel bezocht. Eerlijke koek graag!

Beetje raar soms maar niet verkeerd

Review over SexBook.nl

Nu maandje hier lid en kom alleen maar reviews tegen van mannen, kreeg wel gelijk rare verzoeken binnen maar goed, weet dat het zo'n site is.

2 x gedate en erg gezellig gehad alleen heb ik nu weer een relatie dus gedraag me weer netjes :)

Ben benieuwd naar andere reacties van de dames trouwens want die zeiksnorren begrijp ik niets van

ps mezelf weer verwijderd dus je hoeft me niet proberen te zoeken, ga niet meer vreemd ;)

Sterke punten
site ziet er leuk uit
moet wel de goede uitzoeken en niet de rare vogels

Zwakke punten
wordt erg raar behandeld met hele expliciete berichtjes soms maar goed ieder zijn ding natuurlijk

leuke site

Review over FlirtMee

ik kom al jaren op flirtmee met tussenposes en ben blij met de site zou zeggen ga zo door

tegen waarheid en meningkan een admin niet tegen daar

Review over Dating 2000

ik heb tijd terug op Dating 2000 gezeten en ben eraf gegooit omdat ik een eigen mening had hoe men met mensen om ging .
zelf was ik ook admin daar en door een storing hadden ze iemand anders aangemeld voor die functie en mij mniets laten weten en daar mocht ook geen mening over gegeven worden en zonder dat ik het wist had de admin mijn profiel verwijdert van de site en ook gelijk van datingaxa (een nieuwe site van hun )
kreeg ook geen normaal antwoord op vragen die ik stelden werd alleen maar afgebekt en kreeg ook steeds een ban voor niets
daarom raad ik iedereen af om naar dating 2000 te gaan .
was toen een goede site en streng op gestinte en sexuele opmerkingen maar nu is het heel anders geworden en niet gezellig meer

Sterke punten
was vroeger een goede site en gezellig

Zwakke punten
door nieuwe admin te nemen is de site slechter geworden helaas

Sexbook .nl

Review over SexBook.nl

Zoals eerder al door iemand aangegeven lijkt het erop dat concurrecten hier de SexBook.nl zwart proberen te maken. Ook ik heb namelijk erg goede ervaringen met sexbook. Ik wil niet veel in detail treden maar in de 2 maanden dat ik hier lid ben kan ik zeggen dat dit 1 van de weinige sites waar je wel succes boekt.

Sterke punten
Veel echte vrouwen
Simpel in gebruik

Zwakke punten
Misschien een tikje aan de dure kant. Ik zeg maar zo; voor kwaliteit betaal je nou eenmaal wat meer.

natuurlijk is het nep

Review over SexBook.nl

Deze website is een pure oplichterij.
Uren op, ging door veel (nep) gebruikers, werd altijd dezelfde antwoorden.

Helaas, Deze site is Fake

Review over Seks Daten

Heb even een profiel gehad, maar heeft me uiteindelijk geld gekost. Je hebt namelijk credits nodig om de reactie van anderen te openen. Als je dan wil afspreken, komen ze met, wil je eerst beter leren kennen...wat heb je gisteren gedaan....watvoor werk doe je... GVD...dan ben je wat euro's lichter GVD, ik kom hier om te neuken GVD en die kankerleiers willen alles van je weten. Excuses voor m'n taalgebruik. Maarja seks-daten.nl zijn de grootste oplichters die je maar kunt bedenken. Nou...genoeg gal gespuugd...ik ga lekker naar de Wallen...kost me ook poen, maar weet dan zeker dat ik een kapotje vol-blaf...! De groeten

Sterke punten
Nada

Zwakke punten
Alleen maar.

NIET AANMELDEN!! FAKE IS SEKS-DATEN.NL

Review over Seks Daten

Mensen niet doen...dit kost geld en je word letterlijk aan het lijntje gehouden!!!

Sterke punten
Nul komma nul

Zwakke punten
De mensen die gewaarschuwd zijn en toch aanmelden!

ga zelf op onderzoek uit.

Review over DatingAanbieding.nl

Ik heb hem ook bezocht, gewoon eens om te controleren hoe deze site werkt. Maar valt erg tegen, de gratisdatingsites hebben ze buiten beschouwing gelaten. Ook nemen ze klakkeloos aan dat als relatieplanet beweert dat ze meer dan 4 miljoen leden hebben dat wel zo zal zijn. De maand bedragen slaan ook nergens op, zo beweren ze dat je voor relatieplanet 7,13 per maand betaald, maar een maand bij rp kost 27,85, Die 7,13 is alleen voor mensen die een jaarabonnement nemen. En zo hebben ze dat bij alle sites gedaan, maand bedragen als je een jaar lid blijft. Krijg sterk de indruk dat ze alleen sites behandelen die de site hebben gesponsesd.

Als je werkelijk wilt weten of een site wat is kan je beter hier kijken, en dan vooral de kritische profielen bekijken, want hier wordt helaas ook her een der een positieve review door de datingsite zelf geplaatst.
En voor je je inschrijft op een datingsite lees eerst de voorwaarden en kijk goed uit dat je niet aan een automatische verlenging vastzit. Ga vooral zelf op onderzoek uit, misschien kun je vrienden vragen welke site goed is bevallen.

Sterke punten
magere poging om een datingsite te beoordelen

Zwakke punten
beoordelingen zijn zwak gemotiveerd. Prijzen niet goed onderbouwd of uitgelegd. Klachten die over die sites op internet overal te vinden zijn worden niet meegenomen in de beoordeling.

Allemaal FAKE

Review over MijnFlirt

inderdaad deze sites zijn echt allemaal fake je krijgt ook op elk moment van de dag berichtjes. overal word meteen op gereageerd.

Sterke punten
de zaak neppen

Zwakke punten
je word kei hard genept waar je bij zit

Nice!

Review over SexBook.nl

Goede website, stelletje zeikerts hiero. Als je 50+ bent, dikke buik en je al 6 jaar niet hebt geschoren snap ik dat je geen date krijg

Echt alles is nep

Review over Seks Daten

wat ie er nep aan. Toevallig kwam ik de foto van een van de profielen ook ergens anders tegen. Ja mannen, op een van die site waar je nooit op komt toch :) In dit geval toch maar goed want ook al denk je het lijken meiden en vrouwen die er goed uit zien, 999 van de 1000 keer is het copy/paste.

Daarnaast wordt je aan het lijntje gehouden met standaard reacties zo van:
"heb je al plannen voor het weekend"
"wat doe je nu"
"ik heb zin in je en wil je graag zien"

Verder wordt er onophoudelijk maar gerekt in antwoorden. Soms zelfs reacties op dingen die je niet eens gevraagd hebt of gewoon ontwijkend gedrag.

En dan nog het allerbelangrijkste van alles, het volgende:
je betaalt vooraf voor zogenaamde credits om te kunnen reageren. Als je voorzichtig bent met reacties en je credits langzaam opmaakt wordt er spontaan zomaar iets van je credits afgeschreven om je te dwingen weer nieuwe credits bij te kopen. Geloof maar niet dat je daar iets van terug ziet!!!!!

Geloof me, deze site en vele andere is pure pure oplichting, niet doen.
ECHT ALLES IS ER NEP AAN

SLECHTE SITE

Review over Badoo

De verhalen van anderen kloppen. Er zitten al weinig vrouwen op deze site en daarvan zijn 80% niet bestaande mensen/fake profielen en nog een paar gefrustreerde vrouwen omdat die een overvloed gefrustreerde mannen over hun heen krijgen. Erg slechte site.

Superkrachten activeren kan ik ook afraden aangezien je meteen vast blijkt te zitten aan een abonnement zonder dat het duidelijk aangegeven staat. Dat merk je pas als ze afschrijven. Klantenservice is werkelijk onbereikbaar, geen email adressen, geen telefoonnummer en formulier op de website werkt niet eens!
Geld terug storten doen ze niet staat op de site dus LET OP!!

Nu nog proberen of ik m'n profiel helemaal kan verwijderen, maar ook dat zal wel niet zonder slag of stoot gaan zo te lezen..

Sterke punten
ziet er leuk uit

Zwakke punten
veel fakeprofielen
onduidelijke voorwaarden bij activeren superkrachten
onbereikbare klantenservice

Waardeloos

Review over Badoo

Als je, je aanmeld op die site krijg je gelijk allemaal berichten van veel oudere mannen die gelijk over seks of een betaalde afspraak gaan praten.

Zwakke punten
Enge mensen
Heeel moeilijk te verwijderen
Zichtbaar op google

een verademing

Review over SF.dating

SecretFlirt is een verademing. Eindelijk een site waar met echte profielen, met echte mensen achter de knoppen. Geen bots of mensen die betaalt worden om anderen aan het lijntje te houden. Ik ben nu bijna een jaar ingeschreven op SecrefFlirt waarvan ik ruim een half jaar een betaald account heb. Sommige contacten zijn erg goed bevallen. Ik heb er spannende mailwisselingen en vonkende ontmoetingen aan over gehouden. Andere contacten waren niet wat ik (of de tegenpartij) zocht. Maar het belangrijkste is dat het gewoon (h)eerlijk voelt. Er zijn vele opties die je onder een (betaalde) account kunt gebruiken. De gratis variant is wat beperkt, maar dit is te verwachten. Er zijn nog leuke aanpassingen te maken aan de site; het kan alleen maar beter worden. De mobiele versie van SecretFlirt is een ideale oplossing. Ik heb niet altijd de kans of gelegenheid om in alle privacy te kijken. Deze variant zorgt dat ik overal waar ik even de tijd heb te controleren of ik berichten heb.

Er is allerlei pluimage te vinden of SecretFlirt. Jonge single meiden/mannen, Samenwonende, getrouwde stellen die samen wat spanning zoeken, of mensen die naast een ietswat ingedutte relatie wat ontspanning zoeken. Of je het nu eens bent met de motieven of niet, SF blijft een platform waar het mogelijk is om discreet, je behoeften te delen.

Sterke punten
Veel mogelijkheden
Eerlijk
Echte profielen
Snelle support
Mobiele versie
Zoekmogelijkheden met diverse filters
Zien of berichten zijn gelezen of wie je profiel bezocht heeft
Mogelijkheid om je te 'pauzeren' indien je even rust wilt.

Zwakke punten
Gratis versie iets beperkend

Lachen

Review over Badoo

Hoewel de opzet vd site er redelijk uitziet ,heb ik zelden een datingsite gezien waar zoveel nepprofielen en gefrustreerde vrouwen op staan.
Als je betaald ben je tijdelijk ontzettend 'populair' natuurlijk,dat gaat al snel weer naar beneden als je een tijdje niet betaald.
Wil je lachen om die nepprofielen en gefrustreerde vrouwen moet je zeker lid worden,om serieus iemand te vinden denk ik niet.
Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening.

Sterke punten
Je kunt hier wat aflachen

Zwakke punten
Weinig mogelijkheden als je niet betaald.
Niet bedoeld als serieuze datingsite

fake

Review over SexdatingStad

Gasten, kleine tip maak een hotmail adres aan, en nodig de vrouwen gelijk uit er ook een te maken en hierop verder te mailen.Gebruik als excuus dat jullie beiden zo geld besparen, elk bericht zou haar immers ook 1 euro kosten als ze echt is.Wil ze dit niet en heeft ze allerlei uitvluchten dan weet je voldoende toch ?rnDit werkt natuurlijk alleen als een vrouw jouw benaderd, dan claimt ze geinteresseerd te zijn toch? Vrouwen die je zelf benaderd moet je zo snel mogelijk van los zien te krijgen of ze wat in je ziet, en hetzelfde voorstel doen.rnVallen ze gelijk wel door de mand. En Ben kan ook wel voor deze site werken natuurlijk.

Zwakke punten
Veel te veel neppers, misschien wel allemaal.

FAAAKKKKEEEEE

Review over SexBook.nl

als hij dan toch zo echt zou zijn zouden de vrouwen toch ook bereid moeten zijn om via een ander medium u beter te leren kennen. mijn emailadres werd vakkundig uitgewist en van "ik wil je toch beter eerst leren kennen voor we over verwennen gaan spreken" naar "nu dwing je mij om op skype of facebook te gaan?????" zegt voor mij meeeeeer dan genoeg. die vrouwen krijgen geld per bericht dat ze krijgen!!! Ze kunnen wel met hun foef bloot op internet staan maar owee facebook! gij vuile vieze vent!

Sterke punten
ZERO

De potentie van Pepper

Review over Pepper

Pepper doet zijn best een toffe dating site te worden en dat lukt aardig! Ja je moet betalen, maar vanaf 12,50 per maand durf ik het wel even aan. Het is ook meteen een drempel waardoor je weet dat de meeste deelnemers een serieuze poging doen om leuk contact te maken. En dat merk je ook over het algemeen.

Pepper past goed in deze facebook-generatie en biedt je een eigen 'moodboard' waarop je jezelf kan uitdrukken via foto's, plaatjes & video's van jezelf, je hobby's of je favoriete boeken en films. Danwel via Google of direct uit je Facebook fotoboek. Leuk bedacht en laagdrempelig om het eerste contact te leggen.

Je ontvangt 3 Matches per dag, en een flink aantal matches om mee te starten zodra je lid word. Niet alle matches zijn even goed, maar ik merk wel verbetering nu ik wat langer lid ben.

Anyway, ik ben geen ervaren online dater maar vind het leuk om een paar keer per week mijn matches te bekijken, 'Likes' uit te delen en heb ondertussen echt leuk contact met mede Peppers. Het voelt eigenlijk als een social media platform als Hyves of FB, maar dan vol singles.

Ik zie potentie in Pepper, als ze nog enkele schoonheidsfoutjes -zoals een soms onstabiele chat- weten weg te werken én de database zich in dit tempo blijft verbeteren verdient Pepper een plekje tussen de rest van de diensten.

Sterke punten
Leuk concept
Toegankelijk
Laagdrempelig maar toch serieus

Zwakke punten
Schoonheidsfoutjes in de site, wat onstabiel soms. (chat)
Matches kan beter, maar wordt ook beter.

Niet te geloven

Review over Lexa

Mensen, ik sta nog maar net 10 min ingeschreven bij lexa, krijg ik een bericht. Die wil ik openen maar dan moet ik eerst betalen. Ik denk doei, zie ik een tabblad met bezoeken, ik doe klikken, en ja hoor, weer betalen haha! Echt mooi man.

Je moet goed de kleine lettertjes aan de linker zijkant onder lezen daar staat duidelijk uitgelegd hoe je de full membershit moet regelen. Rechts onderin staat een vinkje die je moet aanklikken om je membershit niet te laten verlegen! Succes!

Sterke punten
Veel aanbod aan vrouwen

Zwakke punten
Waar veel vrouwen zijn, zijn nog meer wanhopige mannen die geluk proberen te scoren. Ik denk dat de verhouding 1 vrouw tegen 100 mannen is.

paiq bedankt!

Review over Paiq

Fine site, zonder profielen waar je toch niks wijzer van word. Ik heb doorgaans een vlotte babbel, maar ontmoet in het dagelijks leven gewoon niet zo veel leuke vrouwen. Bij paiq kom je er gelijk heel veel tegen, meestal ben je er ook vrij snel achter of het een beetje klikt, of dat het gesprek blijft hangen in standaardvragen. Aan het matchingsysteem had ik niet veel, maar dat gaf niks want je kunt dus twee speeddates per dag aanvragen, en onbeperkt aannemen. Ben uiteindelijk binnen twee maanden hier een hele leuke meid tegengekomen die niet bij mij in de stad woont, dus die had ik ook nooit op een andere manier leren kennen.

Sterke punten
geen profielen (dus ook geen fakers)
foto word pas na een tijdje zichtbaar
do's en don'ts
speeddates
gratis
geen reclame
veel intelligente vrouwen
als je het goed instelt krijg je alleen mensen uit de buurt te spreken

Zwakke punten
battledates zijn nogal idioot en worden vooral gebruikt door onzekere doosjes
matchingsysteem lijkt niet te werken
foto is niet verplicht

Oplichting101 volgens XXXDating

Review over XXXDating.nl

Nou ja, dus, inderdaad, ik ben er ook in getuind... Maar, gelukkig maar 1 berichtje. Heeft de eigenaar toch nog E1,30 binnen gehaald vanwege mij. Sorry jongens...

In ieder geval. In tegenstelling tot andere mannen in Nederland, vind ik het niet erg om mijn mening te geven over deze site omdat ik nu een ervaringsdeskundige ben. Want dat zijn wel allemaal, hé jongens. Maar jullie dan weer niet mans genoeg voor dit. Jammer, jammer. Hint: Pseudoniem.

De site is inderdaad fake. 5 gratis flirts, IN TOTAL!!! En dan kan je alleen maar berichtjes sturen tegen betaling. DUS OOK FLIRTS.
Lezen kan wel gratis, maar dan ben je natuurlijk geneigd om te antwoorden. En dat kost weer geld! En de berichtjes van de dames waren ook al een beetje "To good to be true"...
Het klonen klopt ook, bedankt daarvoor trouwens. Op flirtplekken.nl was ik er plotseling ook bijgekomen...

Is dus gewoon een fake site. Of fake... oplichtingssite. Heb gelijk m'n profiel verwijderd. Bookmark weg. Hopakee... 2 dagen ingeschreven gestaan. Toch nog.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Profielen van dames zijn nep. Berichtjes sturen kost geld en je krijgt maar 5 flirts in totaal. Belachelijk. Profiel kloning.

Verijdelde Hyves

Review over Pepper

Moet zeggen dat ik al erg lang twijfelde om mij in te schrijven voor een dating site en dat ik door de reclame echt over werd gehaald om mij bij Pepper in te schrijven. Wilde wel een betaalde site gezien ik het gevoel heb dat je dan mensen ontmoet die net zo serieus zijn als jou.

Des te groter de teleurstelling achteraf. Je kan niet aangeven of je een serieuze relatie, gewoon fun, one night stand of whatever zoekt dus wees voorbereid op indecent proposals. Verder zorgt Pepper er wel even voor dat ze je matchen met de de man/vrouw die bij je profiel past: ik heb niet 1 profiel suggestie van Pepper gehad die ik aantrekkelijk genoeg vond om aan te spreken.

Het is erg beperkt, niet echt goed over nagedacht. Erg jammer want het concept leent zich er goed voor om 'anders' te zijn - achteraf ongelooflijk zonde van mijn geld.

Raad het ten sterkste af.

Sterke punten
Creatief, leuk concept.

Zwakke punten
- Profielen worden niet goed aan elkaar gekoppeld.
- Je weet niet wat de ander zoekt en zij dus ook niet waar jij op zoek naar bent.
- Geen matches.

bilove is en blijft een vraag teken

Review over BiLove.nl

Op Bilove staan alleen heren

wat een onzin ppff
inschrijven gaat allemaal prima
alleen dat er geen enkele dame te bekennen is ga ik mij weer uitschrijven
ik zal ik deze site later nog eens bezoeken misschien meer geluk

Sterke punten
ik geef er een 3

Zwakke punten
er staan geen dames op alleen heren

de nood is hoog

Review over Mens en Relatie

Welja, daar gaat een juffrouw van mens & relatie hier even zieltjes werven voor haar werkgever. Het gaat zeker slecht met de zaak. Dit hier is bedoeld voor mensen die met jullie te maken hebben gehad, hun ervaring. Jullie hebben maar 2 sterren dus zo tevreden is het clientel niet. En dan met zo'n zoetsappig verhaaltje hier aankomen hoe fantastisch jullie wel zijn, en dat mensen zich toch maar gauw moeten inschrijven, alsof iemand die nu nog bij mens&relatie in dienst is zich negatief zou uitlaten over het bedrijf .
Ik vind het hondsbrutaal.

Sterke punten
weet niet

Zwakke punten
gaan op deze review site zieltjes winnen. Vreselijk suf.

Mijn werk bij Mens&Relatie

Review over Mens en Relatie

veel plezier bij Mens en Relatie.


Het mooiste van dit werk is het voeren van heel persoonlijke gesprekken, en mensen helpen bij het vinden van een stuk geluk.
dit laatste is me al vaak gelukt.


Zo denk ik aan een van de verhalen van ongeveer 4 jaar geleden.
Er kwam een vrouw in mijn praktijk, ze had echt alles, prachtige kinderen, kleinkinderen, heerlijk huis zag er goed uit voor haar leeftijd (62 jaar), gezond etc.
maar was inmiddels 6 jaar weduwe en dacht nooit meer iemand te vinden na een goed huwelijk van 40 jaar.

Paar weken later komt er een man bij mij, helemaal haar type, dat voelde ik gelijk.
(in dit werk doe je ook veel op je intuitie).
Hetzelfde verhaal en zijn overleden vrouw had toevallig dezelfde naam als deze dame.
Ik heb ze aan elkaar voorgesteld, maar eerst even hem gebeld i.v.m. de naam. Dat lag natuurlijk nogal gevoelig, maar was geen enkel probleem vond hij.Een week later vertelde hij me helemaal in de wolken te zijn met haar.
Na 4 maanden stonden zij bij op de stoep met een prachtige bos bloemen. ze gingen samenwonen!
Krijg nu nog elk jaar een kerstkaart van ze.

Dit soort ervaringen motiveren mij in mijn werk.
Vaak lopen mensen al maanden met de gedachte rond zich in te schrijven, maar durven niet goed.
Als ze eenmaal binnen zijn of ik bij hen is de twijfel snel afgenomen.
We hebben een fijn gesprek en gaan samen aan de slag!
Mensen voelen zich altijd op hun gemak in een persoonlijk onderhoud.
wat gewoon heel gezellig is. Ik luister daarnaast natuurlijk goed naar hun behoefte.
Ze kunnen mij ook regelmatig bellen als ze ergens mee zitten.
en houden mij op de hoogte, en dat maakt het werk zo persoonlijk .
Na 16 jaar heb ik al honderden mensen gelukkig gemaakt en ik hoop dar er nog heel veel volgen!
Een week later vertelde hij me helemaal in de wolken te zijn met haar.
Na 4 maanden stonden zij bij op de stoep met een prachtige bos bloemen. ze gingen samenwonen!
Krijg nu nog elk jaar een kerstkaart van ze.soort ervaringen motiveren mij in mijn werk.
Vaak lopen mensen al maanden met de gedachte rond zich in te schrijven, maar durven niet goed.
Als ze eenmaal binnen zijn of ik bij hen is de twijfel snel afgenomen.
We hebben een fijn gesprek en gaan samen aan de slag!
Mensen voelen zich altijd op hun gemak in een persoonlijk onderhoud.
wat gewoon heel gezellig is. Ik luister daarnaast natuurlijk goed naar hun behoefte.
Ze kunnen mij ook regelmatig bellen als ze ergens mee zitten.
en houden mij op de hoogte, en dat maakt het werk zo persoonlijk .
Na 16 jaar heb ik al honderden mensen gelukkig gemaakt en ik hoop dar er nog heel veel volgen!

dubbel gevoel

Review over EliteDating

hier mijn review,

ik heb er een dubbel gevoel aan overgehouden.
m'n ex via internet was echt niets.
en m'n huidige vriend is een super schatje.. ook via jullie gevonden.

het is alleen wel erg jammer, dat je er zo enorm veel geld voor moet betalen, en zeker als je het een poosje gebruikt!

Veel valse profielen, als lokker

Review over MijnSexdating.nl

De meest aantrekkelijke profielen zijn fake; dienen als lokker om betalende berichten te versturen. Echte afspraakjes komen er absoluut niet van.

luister eens naar je klanten (en klachten)

Review over Lexa

Beste mensen van Lexa. Wanneer gaan jullie nou eens luisteren naar jullie klanten? Mensen willen geen automatische verlenging, probeer ze dan ook niet op slinkse manieren zo ver te krijgen. Ja, ik weet al wat voor antwoord is. Dat sommige mensen het juist prettig vinden, die automatische verlenging. Maar daar geloof ik geen hout van. Ten slotte propageren jullie ook dat het een makkie is om de ware te vinden, vooral op Lexa! Dus waarom zou je dan al bij voorbaat willen verlengen? Eenmaal een partner heb je immers geen lidmaatschap meer nodig.
Bij relatieplanet hadden ze vroeger ook automatisch verlengen, daar zijn ze mee gestopt. Denk je dat er iemand tegen heeft geprotesteerd? Nee. Het voelt juist veilig baas te zijn over je eigen portemonnaie. Als je wilt verlengen dan doe je dat echt wel uit jezelf, of na een waarschuwingsmail dat je fullmemberschap verloopt. Zoveel moeite is dat ook weer niet.
De mensen die hier hun klachten deponeren en die met veel toestanden dan toch eindelijk de boel stopgezet krijgen, zijn jullie voorgoed kwijt. Niets krijgt ze meer terug op jullie site. Mensen blijven niet waar ze zich onveilig voelen.
Bedrijven die niet naar hun klanten/klachten luisteren helpen zichzelf uiteindelijk om zeep, heel dom. Zeker nu sommige ook al naar Radar en Kassa stappen.

Sterke punten
weet niet

Zwakke punten
gezeur met automatische verlenging
en hier maar niets tegen doen

Pas op voor Romance scams!!!!!!!!!!!!!

Review over Badoo

Momenteel is er een groot oplicht netwerk actief!!!!!!!!!
Het netwerk is actief in Zuid Africa. (Pretoria) Deze afrikaanse mannen houden zich voor als een Amerikaanse soldaat. Ze zijn in het bezit van echte foto`s van de desbetreffende soldaat en maken daar misbruik van . Deze tonen ze jou.
Dus wees voorzichtig!
Ze proberen je verliefd te maken en als dat eenmaal gelukt is willen ze verlof aanvragen om jou te ontmoeten. Maar nu is er een probleem zegt de oplichter. De bank in America kan geen overboekingen maken naar het gevaarlijke gebied waar ze zijn ( Irak, libie of afghanistan) dus voorzichtig vragen ze aan jou of je hun ticket wilt betalen.
Ze sturen jou een "leave form" met de vraag of je die wilt invullen en wilt ondertekenen. Teken niets en geef je adres niet vrij!!!!!!!!!!!
Het zijn valse dokumenten!!!!!!!
Wees gewaarschuwd!!!!!!!!!!
Op de usarmy site en de FTC and ICR online romance scam kun je alle waarschuwingen lezen over deze oplichters!.


Blijf wakker dames!

Onvoorwaardelijke liefde

Review over PolyAmorieMatch

Dankzij deze site ben ik in contact gekomen met diverse prachtige mensen, die me wijzer en milder hebben gemaakt. Door hen heb ik ervaren hoe kleurrijk en veelzijdig liefde kan zijn. In ieder mens is een stukje van Gods onvoorwaardelijke Liefde terug te vinden, zo ervaar ik dat. Daarnaast is polyamorie nog steeds verrijkend voor mijn huwelijksleven. Ook mijn echtgenoot heeft, via deze site, een nieuw liefdevol contact. Ik voel me intens gelukkig, doordat ik in contact ben gekomen met een prachtige man, met wie ik een sterke hartsverbinding ervaar. Hierdoor voel ik me op een unieke manier geliefd en completer dan ooit.....'As it is in heaven'!

Sterke punten
Liefdevolle sfeer, mooie mensen, integer, aangename uitstraling.

Zwakke punten
Ik kreeg ook een aantal mails van mannen, die thuis geen open situatie hadden. Ik vind dat zij niet thuishoren op deze site.

Goed hoor

Review over Paiq

Ik zat 3 jaar geleden op deze site maar nu niet meer
Omdat ik via deze site mijn vriend heb gevonden
En er ook nog eens vrienden aan over heb
Gehouden. Tuurlijk had ik er ook rare gasten
Tussen zitten. Maar die zijn zo verwijdert
Onze match was van af meet af aan goed
Over veel dingen denken we tzelfde, zelfs
Voordat we t er met elkaar over hebben gehad
Ondertussen hebben we ook nog een zoontje
Gekregen en hebben 2 vrienden van ons ook via
Paiq een relatie gevonden. Dus voor ons niets
Dan Goeds !

Sterke punten
Goede profiel matching en leuke vragen
Goede tips en onderwerpen om de gesprekken
Op gang te houden

Zwakke punten
Kan ik niet verzinnen

fake

Review over SexdatingStad

Ik vertrouw de site ook niet. Ik heb als 50 jarige 10 reacties gestuurd naar vrouwen onder de 30 jaar. Alle dertig hapte ze gretig toe. Nou ben ik natuurlijk ontzettend aantrekkelijk maar dit is niet geloofwaardig!

Sterke punten
Niet te vinden

Top site met stijl en klasse !

Review over SF.dating

Ik kan niet anders zeggen, dan dat deze site echt een verademing is als je het vergelijkt met andere chat/datingsites. Echt een site dat stijl en klasse uitademt en een zeer klantvriendelijke klantenservice/redactie!

Heb er zelf erg leuke contacten aan overgehouden. Er mogen wat mij betreft wel wat meer singles uit het Noorden zich hier inloggen, want dat ontbrak een beetje. Maar anderzijds: het is in beginsel echt een site voor gehuwden of anderszins gebonden mensen die ( op wat voor manier dan ook) een verzetje willen danwel hun huwelijk een "boost" willen geven.

Zou deze site zeker aanraden!!

Sterke punten
Overzichtelijk, klantvriendelijk, over het algemeen goed opgeleide mensen die staan ingeschreven, klasse en stijlvol!

Zwakke punten
tsja, is dit een zwak punt, maar ik "mis" de singles uit het Noorden. En misschien is het een idee om een chatfunctie op de site in te bouwen?

Aanbod goed

Review over e-Matching

Ik heb ervaring met Parship, match-4-me en e-matching. Parship is duur en heeft een wat serieuzer en saaier mannenaanbod. De test heeft geen enkele toegvoegde waarde. Het gaat toch om de beschrijving van iemand EN de foto! Het aanbod in match-4-me vond ik beroerd! E-matching bevalt me het beste. Ik ben gratis lid. Dan kun je niet als eerste mailen maar wel bij een profiel gaan kijken. Als een man je mailt kun je als gratis lid wel terugmailen. Ik vind dat een man het initiatief moet nemen, dus....

Heb aan Parship en e-matching 6 leuke dates en 2 fantastische relaties overgehouden. Helaas niet blijvend maar dat heeft niks met de site te maken. Beide mannen waren mooi, slim, rijk en leuk (net als ik :). Allebei logen ze over hun leeftijd (op site jonger) omdat ze geen vrouwen van hun eigen leeftijd wilden. Mijn advies: spreek niet te snel af. Vraag in privemail om meer foto's en bel eerst een tijd. Als je aan de telefoon niet verliefd of nieuwsgierig wordt gewoon stoppen. Of het echt klikt blijkt pas bij de eerste of tweede date.

Sterke punten
gratis, goed aanbod, goede profielen

Zwakke punten
geen

gratis ??? da zal wel !!

Review over Zoosk

(N)

Sterke punten
geloofwaardig

Zwakke punten
eerst schrijven dat t gratis is,nadien alleen betalend berichten kunnen lezen,oplichters dus.

Hoop fake

Review over Badoo

Ik zit nu weer een tijdje met Badoo te spelen. Al eens eerder geprobeerd. Ik weet dat het kan werken en dat het niet allemaal fake is omdat een goede vriend van me er een heel leuke dame heeft gevonden. Echter erger ik me dood aan het feit dat het overduidelijk is dat er HEEL VEEL fakers tussen zitten ( die overdreven mooie foto's, je pikt ze er zo uit.) en HEEL HEEL veel buitenlanders. En daarmee bedoel ik vrouwen (in mijn geval) die zg in mijn regio wonen maar gewoon duidelijk in hun eigen land zitten. Volgens mij wordt de site heel veel gebruikt door "goudzoekers" uit armere landen.

Het is gewoon irritant als je denkt een leuk contact te krijgen en de persoon blijkt niet 5 km bij je vandaan te zijn maar 5000. :(

Sterke punten
De iPhone app is wel leuk tijd verdrijf soms ;)

Zwakke punten
De site is leuker voor jongere mensen die een date zoeken of mensen die niet zo serieus op zoek zijn. Ben je echt op zoek naar een relatie, kan je volgens mij beter een van de andere bekende grote namen gebruiken.

Leuke avond

Review over SpeedDaten.nl

Ik ben naar de speeddate en feest geweest met kerst en moet zeggen, dat doen ze wel goed. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar er waren veel mensen en ik heb echt een leuke avond gehad.

slechte bemiddeling van mens en relatie

Review over Mens en Relatie

Ik was niet tevreden over mens en relatie in verhouding betaal je best veel en voor mij hebben ze geen 1 man kunnen vinden die aan 1 voorkeur voldeed ook de beschrijvingen van sommige mannen klopte niet.Ook zijn ze niet aangeloten bij een keuringscommissie waar je terrecht kunt met de problemen.Want ze luisteren niet naar wat je wilt.Ze kwman bij mij steeds met blond, lang,niet sociaal en nog tig andere kreten waar ik een man op beoordeel.Of je nooit een gesprek hebt gehad.Niet aan beginnen want je voelt je uiteindelijk een hopeloos geval die opzoek is naar een leuke relatie.Terwijl het best mogelijk is.

BELACHELIJKE KUTSITE

Review over Funky Fish

Er zitten VELE neppe profielen tussen. Mensen, laat je geen zand in de ogen strooien.
Zoek liever iemand op een feest of in een café. Lekker to the point ipv praten met mensen die vaak niet eens bestaan.
PUUR BEDROG!!!!!

Ero mag EURO worden

Review over EroDating.nl

Op basis van de gemiddelde score hier durfde ik het wel aan. Dat was niet zo handig want er is blijkbaar veel veranderd in 2011. De vrouwen zijn fake. Dat dit mag in Nederland!?
Ze doen er alles aan om je zoveel mogelijk euro?s te laten besteden. Er schrijft hier iemand dat er 5% echte vrouwen zijn, ik geloof er niets van.
Ero mag EURO worden want een Euro per berichtje is ook nog eens vreselijk duur!!!

Sterke punten
ik kan er geen bedenken.

Zwakke punten
- Fake vrouwen.
- Duur
- Niet discreet

Fake site

Review over NieuwSexcontact.nl

De groep vrouwen is niet erg groot. Alle "vrouwen" willen ook na verloop van tijd alleen maar contact via deze site. Je krijgt geen antwoorden op je vragen , maar vage berichtjes van 2 regels , waar je niets mee kan.
Een grote nepzooi!!!!

Positief

Review over Opzoeknaarjou

+ 1e maand gratis!
- weinig aanbod
- weinig serieuze reacties

Lexa

Review over Lexa

Ze kunnen deze geldgraaisite beter opheffen, of nog beter: verbieden!
Enigste doel: zoveel mogelijk geld binnenhalen over de rug van mensen die op zoek zijn, en als je eenmaal betaald hebt: dat is absoluut geen garantie voor succes, want je bent gewoon nummer 50 in de rij die de moeite heeft gedaan om een leuk en origineel profiel / bericht te sturen.
Dames zijn zo uit de hoogte en denken nog de kapsones te kunnen hebben om op uiterlijk te selecteren; want dat is het enige wat telt,je uiterlijk en je geld.

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Alles

Na betaling nooit meer iets vernomen

Review over InterDuo

Ries heeft helemaal gelijk, wat een oplichter. Natuurlijk is het een hele grote stap om je in te schrijven bij een buro en dan iemand treffen die op een walgelijke manier misbruik maakt van de situatie. In de medische wereld noemen ze dit soort mensen kwakzalvers.
De mensen die positief schrijven zullen wel vriendjes zijn want ik geloof er helemaal geen fluit van.

Sterke punten
Zakkenvuller

Zwakke punten
Zwak is voor mij een 5, Interduo krijgt van mij minder dan een 0.

Lexa - oplichtingssite nummer 1

Review over Lexa

Een zeer bewuste organisatie die alleen op geld uit is. Als ze eenmaal je bankgegevens hebben dan grijpen ze alles aan om geld af te schrijven zonder dat je daar toestemming voor geeft. Contact zoeken heeft geen zin. Eerst standaard mails, daarna geen reactie meer. Het geheel doen ze met een automatische incasso. Sinds kort is hun telefoon nummer buitenwerking gesteld !

Gelukkig kun je dit oplossen met een telefoontje naar de bank (binnen 56 dagen). Daarna blokkeren ze wel je account.

De oplossing:

Een stornering (storno of stornoboeking) of terugboeking is het terugdraaien van een automatische incasso. Een stornering kan telefonisch aangevraagd worden door de rekeninghouder bij de bank (bij een -in de ogen van de bankrekeninghouder- foutieve incasso) of (door de bank) automatisch gebeuren, wanneer een automatische incasso vanwege onvoldoende tegoed of een selectieve blokkade (een blokkade voor automatische incasso's van een bepaald rekeningnummer die voor een bepaalde periode) niet kan worden uitgevoerd. Als een rekeninghouder een incasso terug wil boeken dient hij zich te houden aan de terugboekingstermijn (weigeringstermijn); de in het contract met de incassant afgesproken periode die een debiteur (de betaler) heeft om bedragen zonder opgaaf van reden terug te boeken. De terugboekingstermijn is sinds 1 november 2009 56 dagen.

In Nederland kan, als een bepaald incasserend bedrijf veel selectieve blokkades heeft en er veel verzoeken komen tot terugboeking, Equens besluiten tot het afsluiten van het incasserend bedrijf voor toekomstige automatische incasso's.

reacties:

Review: Zelfde profielen

Elke erotische datingsite is nep.
Bij uitzonderingen die echt zijn heb je een scheve man:vrouw verhouding van 100 man voor 1 vrouw.

Review: marktplaats voor sex

Hahaha wis je toch al van te voren! Sufferds te mooi om waar te zijn , gewoon naar de hoeren!!!

Review: een must!

Om promotie te maken voor jouw nepsite moet je geloofwaardiger overkomen

Review: beheer verziek hun eigen site

Als je niet bij hun kliekje hoort dumpen ze jou.
Het heeft niets meer met daten te maken.

Review: Uitschrijven/verwijderen

Uitschrijven aub

Review: Uitschrijven/verwijderen

Uitschrijven meteen

Review: Uitschrijven/verwijderen

Uitschrijven maar hoe god... Kut site.

Review: nep

Ik zit ook bij de Knuz en Mynewcrush. Omdat het gratis is krijg je soms reclame-mail. De ongewenste reclame is Lexa. 3 dagen full member. Het garantie is dat je opgelicht wordt. Ik heb beiden een mail gestuurd met de klacht over Lexa. Heb ik beiden datingsite mail teruggekregen. En ze kunnen ook niks aan doen, want het gebeurt automatisch. Als ze reclame stuurt over energiebedrijf of internetprovider vind ik niet zo erg. Daar doe je toch niks mee en gooi je in de prullenbak. Lexa dat is zo agressief. Verder als ik op internet surft komt ook geregeld Lexabanner of advertentie op te staan.

Review: Pure fraude en diefstal, compleet fake

Uitstekende beoordeling, alleen maak je zelf ook taalfouten, maar dat vergeef ik je. Als je de algemene voorwaarden had gelezen wist je dat je te maken had net fictieve profielen waarmee geen afspraken mogelijk zijn.
Omdat de fictieve profielen taalfouten maken krijg ik het vermoeden dat de modetators uit India komen.
Dat land levert hele goedkope medewerkers die weinig kosten.
Maar het blijft een vermoeden, want het kunnen ook chatbots zijn.
Die zijn nog goedkoper dan buitenlanders.

Review: rustig

Correctie
Arnold = Arend

Review: Pure oplichting

Ronald, ik wil best meedoen hoor

Review: Pure oplichting

Anita, kunnen we nu niets terug vorderen?
weggegooid geld, schandalig

Review: Plaatjes

Wat je schrijft, komt mij zeer bekend voor, Dave.Ik kan niets anders dan jouw revieuw volledig onderschrijven, heb ook hetzelfde meegemaakt.Kijk maar eens naar tvprogramma's als "Tros opgelicht".Nog steeds vind ik het tenenkrommend om te zien dat oplichters, charlatans en ander gespuis het alleen al lukt om contact te maken met dames , welke ze in een later stadium naar de financieële afgrond brengen (rekeningnummers vervalsen, pinpassen misbruiken, etc).
Hoe kan het dat gladde, gewiekste lieden met een leuk "lief" koppie het wél lukt om een contact te krijgen met dames van een datingsite? Dat een dame bij haarzelf denkt " hé, dat is een leuke jongen, die wil ik wel beter leren kennen"..Terwijl de echte jongens, die oprecht goed, eerlijk, serieus en betrouwbaar zijn , jongens bij wie het niet eens opkomt om op deze manier met vrouwen om te gaan, genegeerd worden op datingsites.En waarom? uiterlijk is het enige wat telt,de innerlijke mens telt totaal niet.Niet bij Knuz, RP, Lexa, etc.

Review: Top site!

Ik schaar me achter Pascal...

Review: jarenlang passief en actief lid, heel weinig reacties

Niet alleen de mannen zijn arrogant, de vrouwen hetzelfde.
Of je krijgt helemaal geen antwoord, OF ze zijn inderdaad al in een ver stadium met daten of ze komen op een date niet eens opdraven....
Vreemde site, dat e-Matching.

Review: ook mannen maken misbruik van hoogopgeleide vrouwen die hun zaakjes goed op orde hebben

Dag Chantal,

Jammer dat je deze ervaring hebt moeten meemaken.Ik ben het helemaal met je eens wat betreft het betalen van de rekening als je elkaar nog niet zo goed kent; het splitsen hiervan is zeker een redelijke "betaalwijze."
Als je elkaar al langer kent, als je al meer van elkaar weet, als er meer een soort van "klik" is, dan vind ik het redelijk ( en netjes zijnde als man) dat je de volledige rekening betaald.
Dat die gast bij de eerste kennismaking al zegt " Oeps, mn betaalpas ligt nog in mn auto", dan zou er al een lampje moeten gaan branden; want een betaalpas is juist iets wat je op een logische plek als je portemonnee bewaard.
Ik denk ook dat er weinig mensen zijn die zoiets van waarde in zijn of haar auto bewaard.
Goed dat je zo'n klaploper hebt aangegeven bij die datingsite, meid!

Review: geen goede ervaring tot nu toe..

Dag Esther,
misschien een vreemde vraag, maar ik heb je revieuw gelezen, maar wat is er mis met een "zachtaardige man" Een man die er voor je is, die vraagt hoe het was op je werk, die zegt dat hij blij is dat je er weer bent, die ook de nodige huishoudelijke klussen doet, om maar wat op te noemen..Ik weet wel, elke vrouw is anders, maar ik als man heb juist het idee dat een vrouw dat juist waardeert..

Review: fijn en overzichtelijk

En weer een fakerevieuw.Jan, Sven, Toine, Paul; verschillende leeftijden en een "vrouw" met een mannennaam.Welke namen heb je nog niet doorgekrast op je lijstje?

Review: Ge�nteresseerd ? Hoezo ge�nteresseerd !

Nou Johan, je hebt groot gelijk.Alleen, het Lexa Customercare team of hoe het ook heten mag, is niet weg te branden van deze site.Zal vast wel weer zo'n zieltje de boel proberen recht te praten wat krom is.Lexa is er maar voor 1 ding: Zoveel mogelijk geld binnenhalen.De rest interesseert ze geen moer.En al die fijne,spontane meiden waarmee ze adverteren op tv over hoe makkelijk het allemaal gaat...Een en al misleiding.Er wordt gesuggereerd dat ze maar 1 reactie heeft gekregen ( van die persoon waarmee ze samen een hamburger eet).Dat ze in werkelijkheid veel meer reacties gehad heeft ( want zo gaat dat bij datingsites) en daar niet op gereageerd heeft, dat verteld Lexa je niet.Om zo de mannelijke leden gedesillusioneerd achter te laten en de ervaring te geven dat het helemaal niet zo is zoals het wordt voorgespiegeld in die vrolijke fantasiewereld van Lexa.

Review: Actie met BOL.COM HUH?

Misschien krijg je gratis een maand lidmaatschap bij Pepper als je een boek koopt bij Bol.com.

Review: FAKE

Deze site is net zo nep als de beloftes tijdens verkiezingen van politieke partijen.

Review: Frans en Mark

Knuz is voor kneuzen.

Review: Frans en Mark

Johan oordeelt wel heel snel! Niet alle vrouwen "pikken" er een jongere en mooie man tussenuit en het verwijt dat wij arrogant zijn vind ik beneden alle peil!
Voor mezelf sprekend, ik val NIET op jongere mannen en ben zeker niet arrogant. Hoe Johan aan het gegeven komt dat vrouwen wel 30 mailtjes per dag krijgen is mij een raadsel, in ieder geval, ik krijg ze niet.
Johan, je bent verbitterd denk ik, doe daar wat aan!

Review: Frans en Mark

sorry Johan, ik noemde jouw naam wat betreft de 30 mailtjes, dat was Zeurpiet die dat schreef.

Review: Frans en Mark

wederom excuus Johan, ik had beter moeten lezen! Arrogant komt uit de pen van Zeurpiet! Nog een keer en ik ben jou een kopje koffie verschuldigd.

Review: 3 weken geleden aangemeld en met succes!

Vandaar dat je onder 2 verschillende namen en afwijkende leeftijden revieuws plaatst; omdat je vast zo'n eerlijke jongen bent.

Review: Waardeloze animo

Bijna alle sites laten hun oude profielen maar staan i.p.v. die te verwijderen of niet te gebruiken. Dat is niet goed voor de kwaliteit van de sites.

Review: je hebt het zelf in de hand

Het staat in de voorwaarden van de site dat er fictieve profielen zijn.

Review: lexa werkt verschrikkelijk slecht .

Daarom zal ik het ook niet ( eigenlijk helemaal niet meer via datingsites), proberen via Lexa.
Niet alleen Lexa speelt het zo ( inspelen op gevoel) met het beeld van een jongen en een meisje "die nu elke zaterdag samen een hamburger eten", zodat je gaat denken dat 'het' ook voor jou lukt; Eenmaal gedaan hebben deze graaiers hun geld binnen en ze doen er van alles aan om je te laten blijven betalen.En omdat vrouwen ( afgezien van de fakers) in de meerderheid zijn, en zich totaal niet interesseren voor wie je bent als persoon, als mens, kunnen ze lekker achterover leunen, wachtende dat hun droomprins ( lees : de man die aan hun torenhoge eisen kan voldoen, welke er niet is), langskomt.En dan nog zich afvragen waarom ze alleen zijn, terwijl de man met het hart op de juiste plaats, die als mens ontzettend goed is t.o.v. anderen, genegeerd worden omdat ze geen Clooney of Zeegers zijn.

Review: hoe kan ik voorkomen dat mijn lidmaatschap stopt zonder dat het automatisch wordt verlengd

Dank je Christine van lexa en andere mensen die hebben gereageerd, ik heb inmiddels een email va lexa- Jose gehad en zij heeft voor me uitgezocht dat ik geen aut. Verlenging heb gekozen (lang geleden), en dus wordt mijn membership "gewoon" beeindigd. Ik vertrouw erop dat dit inderdaad zo gaat en ik niet voor onverwachte verrassingen kom te staan.
Ik blijf het lastig vinden om voorwaarden gemakkelijk te zien bij Lexa.

Review: hoe kan ik voorkomen dat mijn lidmaatschap stopt zonder dat het automatisch wordt verlengd

Nou Wilma, keep your fingers crossed en houd vooral je bankafschrijvingen maar goed in de gaten.Gezien de reacties c.q. ervaringen van anderen hier zou het zomaar kunnen zijn dat je, ondanks dat je geen automatische verlenging hebt gekozen, weer een bedrag afgeschreven ziet worden ten gunste van Lexa.In normale gevallen kan je er vanuit gaan dat het ook daadwerkelijk stopt, maar bij Lexa weet je het nooit; alles doen ze om maar geld te blijven binnenharken.

Review: Tegengas

ik kom ook naar venlo.
dan ga ik daar respectloos doen.

Review: Tegengas

Nou Sandra, ook bovenstaande revieuws gelezen over de door jou de hemel in geprezen site? Geld, geld en nog eens geld.

Review: Kan beter !

Dat je wat moet betalen om edht wat te kunnen is waar, maar dat is maar 9 euro pm. Vegeleken met fake sites waar je per elke handeling credits moet betalen valt dat best mee. Vrouwen krijgem idd veel berichten maar het is ook. je mnaier van benaderen. Het grootste deel vanndie berichtem zijn hetzelfde en zonder inhoud. Ik heb al een paar sexdates kunnen regeoen en ben nu zelfs in contact met een boedmooie dame waar ik iets moois mee ga opbouwen

Review: Kan beter !

Dat je wat moet betalen om edht wat te kunnen is waar, maar dat is maar 9 euro pm. Vegeleken met fake sites waar je per elke handeling credits moet betalen valt dat best mee. Vrouwen krijgem idd veel berichten maar het is ook. je mnaier van benaderen. Het grootste deel vanndie berichtem zijn hetzelfde en zonder inhoud. Ik heb al een paar sexdates kunnen regeoen en ben nu zelfs in contact met een boedmooie dame waar ik iets moois mee ga opbouwen

Review: Triest

zelden zo'n kortzichtigheid meegemaakt

Review: Oplichters actief of LexaMore

Zodra er om geld gevraagd gaat worden om wat voor reden dan ook, dan moet er al een lampje gaan branden..Hoe "verliefd" ook op deze oplichter, probeer het licht op te vangen van dit 'lampje" wat door de laken van verliefdheid heen schijnt.

Review: Hoe u uw account op moet zeggen.

1. Inloggen op www.ouderensexclub.nl
2.Ga vervolgens naar www.ouderensexclub.nl/afmelden en vul uw gegevens in
ik was ook aan gemeld geweest E-mail naar toe gestuurt ik ben veraf ?

Review: profiel verwijderen

kutzooi

Review: profiel verwijderen

kutzooi zoek je sex is het allmaal fake jammer hoor

Review: Een geld machine

Overeenkomsten met al die nepsites:
Veel foto's van jonge meiden op de thuispagina.

Review: slechtste site van allemaal. pure geldklopperij

Hoe kom je erbij dat je je geld niet terug kunt laten boeken. Je kunt een automatische incasso binnen 56 dagen laten storneren.

Review: Happy :)

Haha, een jonge gozer van 23 die niet kan wachten om te trouwen. Kom je uit het stenen tijdperk? Begrijp niet dat ze die nepreviews niet wat beter maken. Zo gelooft toch geen hond het. Oei, en hij kan niet kiezen uit die vele vrouwen die hem willen. Yeah sure!

Review: niet voor mij

Lexa en de vele andere datingsites zijn in het algemeen niets.Die commercieëlen zitten er alleen maar om geld binnen te harken, meer niet.Bij gratis sites als Knuz is het een voordeel dat je qua geld er geen buil aan kan vallen, maar ook hier zijn de meeste dames er enkel voor de gezelligheid, meer niet.

Review: Vooral players op parship

Nou Boek,

Qua omschrijving kom ik redelijk bij jou in de buurt. Een goede baan, financieel heb ik geen klagen en ik heb een leuke vriendengroep en hobby's.

Enkele dames een berichtje gestuurd en wat over en weer gemaild en ineens is het stil. Of je stuurt een keer een ijsbreker of bericht en je krijgt helemaal geen antwoord terug....
En nee, ik had EN heb niet de intentie om zo snel mogelijk met een vrouw bed in te duiken.
Maar, zoals je kunt lezen, zijn vrouwen echt niet veel beter.... helaas...

Review: Arrogante vrouwen, die niet eens lekker zijn.

Ik denk dat hij zich uitgeschreven heeft.
Zou ik ook doen met dat soort vrouwen.
Groot gelijk heeft hij.

Review: klachten

Hoe kan ik zoosk opzeggen?

Review: Valt allemaal best mee dames en heren!!

Natuurlijk schrijf je een positieve revieuw, en dat je bijna al 4o reacties hebt gehad in een paar dagen.Daarmee sla je de spijker precies op de kop waarom je zoveel reacties hebt gehad en dat jij "uit kan kiezen" : Je bent een vrouw! Als man zijnde weet je toch al dat je niet de enige bent die zijn best doet om een leuk, origineel, profiel te maken en dito bericht waar je tijd en moeite voor hebt gedaan,en je krijgt toch niets terug, omdat vrouwen veel meer reacties krijgen dan alleen die van jou.En dan is het voor de vrouw natuurlijk makkelijk roepen dat e-matching, Relatieplanet ( met die hele geweldige aanbieding : 10 dagen fullmember voor 10 euro!! terwijl de reguliere prijs voor een maand 27,95 is) voor jou werkt.

Review: succes

Inderdaad.... Als je 8 jaar op diverse sites aan het daten bent en blijft, dan zul je op den duur happy wezen met alles wat je pad kruist......
Beh beh beh.....

Review: Oplichters

hey ik sta zelf ook op lexa.nl en ik las je review.
als je veder had gelezen had je ook gelezen dat er na een maand proberen dat er automatisch geld van je rekenning word af geschreven.
hoe duuder pakked je neemt hoe goedkoper het per maand daarna is.
ik zelf sta ook nog op regio-contachten.com maar dat is helemaal oplichter rij.
type maar bij zoeken in op deze site.

ik zelf ben nog graties lid op lexa.nl maar ik denk er wel over na om goldmember te worden.

Review: Oplichters

Je revieuw ( met spelfouten) 1x plaatsen is genoeg hoor, "anoniem."

Review: Positief

Och wat zielig een ouwe vent van 94 jaar die de nepsite vol met nepprofielen moet goedkeuren voor zijn criminele kleinzoontje.
Ga toch normaal werken en stop met het oplichten van sukkels.

Review: Fake super fake site !!!

Is inderdaad fake, je wordt aan het lijntje gehouden met nep antwoorden en de foto's zijn misschien echt; er zit een fake man of vrouw alles te beantwoorden met berichtjes die jou verplichten om weer iets terug te sturen zonder dat je vorderingen maakt

Review: Top

Wat is je volgende naam, Annemarie? Of moet ik je Marielle noemen? Elke revieuw een andere naam nemen, en met je fakegelul val je zo door de mand.

Review: Top

Nou dat zal dan allemaal wel, maar als in dit geval jij eens verder verdiept in de revieuws die hier geschreven worden over meerdere datingsites, dan zal je zien dat er erg veel revieuws zijn waarin fakesites de hemel in worden geprezen door "verschillende personen", welke steeds dezelfde persoon is die andere namen gebruikt.Of zouden deze allemaal mobiel internet hebben en ook een gedeeld ip-adres hebben? Nee dus.En nog vele anderen hebben deze handelswijze ook in de gaten: je eigen site ophemelen door verschillende revieuws te plaatsen, zodat men betaald lid gaat worden...

Review: klacht

Waar staan : mijn gegevens en mijn account ??????
Vertel mij welke site , de naam dus van die site, waar dat op staat !!!!!!!

Review: Parship moet weg!

Laat ik het zo zeggen: Laat niet alleen Parship links liggen, ook de door jou genoemde sites van "relatieplanet" en "meetic" kan je gewoon laten zitten; evenals de rest van die onlinedatingzooi.
Mijn ervaringen zijn, na al die jaren, nog steeds niet zo positief: Nam elke keer de tijd voor een leuk, passend en goed profiel, besteedde tijd aan een vriendelijk bericht, wat resulteerde in : een overgrote meerderheid die totaal niet antwoordde, en een enkeling die het leuk vond om te praten over koetjes en kalfjes op msn / facebook.
Waneer je dan, wetende dat je niet zo makkelijk durft, het toch voorzichtig vraagt om iets af te spreken,dan krijg je geen duidelijk antwoord of men draait er omheen..Want ja, dan kom je te dichtbij.

Review: Parship moet weg!

Catlover heeft gelijk, het is moeilijk voor een vrouw van boven de 50. Daar hebben alleen mannen van boven de 60 trek in. Er zijn meer mogelijkheden voor knappe dames van onder de 40 en goed uitziende mannen met een goede baan van alle leeftijden. Als je daar niet binnen valt wordt het iets van lange adem, zoals PS al zegt. Wat kun je er aan doen? Nou niets! Het is nu eenmaal zo. Misschien beginnen met je erover druk te maken. Als je iemand een berichtje stuurt of na een date niets meer hoort, zie dat dan als een 'geen interesse' instelling en denk er verder niet meer over na. Het moet van 2 kanten komen en dat die ander niet je met de nodige beleefdheid afwijst, wat maakt het uit? Die persoon zit niet in je priveleven, je hebt nooit meer iets met hem of haar te maken.
Ik heb het zo opgelost, ik sta op gratisdatingsites, als ik iemand leuk vind stuur ik hem een mail, als ik daarop niets hoor, jammer dan. Die zag geen brood in me ;-)

Misschien komt er op een dag iemand langs die me wel ziet zitten en die ik ook zie zitten. Kan via de gratis dating sites of wieweet zomaar op een mooie dag in het echte leven!

Review: Parship moet weg!

O foutje in mijn review, ik bedoelde te zeggen, beginnen met je er NIET druk over te maken.
En over Parship, veel te dure flutdatingsite. Catlover vergeet niet je automatische verlenging uit te zetten. Want anders kom je nog voor akelige verrassingen te staan.

Review: Totaal niet serieus

@dre: Op zich heb je gelijk, maar ik had de behoefte om deze revieuw neer te zetten na de zoveelste keer het geprobeerd te hebben bij Knuz, waarbij ik nog steeds hetzelfde "succes" ( niet dus) had als vorige keer, waarbij ik mij wederom ergerde aan het feit dat vrouwen ( sommige letterlijk) zich afvroegen waarom ze nog steeds alleen zijn, maar steeds weer geen enkele moeite wensen te doen om iets terug te doen en zodoende iemand die wel goed, eerlijk, betrouwbaar e.d. is, geen kans geven.

Review: Gaat niet zomaar

Valt me op, steeds als een fake review wordt geschreven vindt die persoon het nodig te vertellen dat die nu geen lid meer is. Als het open relaties betreft, of puur seksueel contact, ineens is men dus 'trouw'. Ha!
Peter, ik vertrouw je voor geen meter!

Review: mannen

Ik wil even me hart luchten; vaak blijven we kiezen voor de verkeerde vrouwen en mannen omdat we van ene relatie in andere hoppen. Ik zeg hier niks nieuws is zo oud als de weg naar Rome.. Mensen hebben een relatie om maar niet alleen te zijn of ook maar die ander een hak te zetten: kijk ik kan ook een relatie vinden. In mijn omgeving klagen vrouwen dat ze geen mannen kunnen krijgen, hebben ze er een die best wat zou kunnen zijn is er altijd iets om af te dingen of negatiefs te vinden. Het leven is evenmin een sprookje en er bestaan geen prinsen of prinsesjes en ze leefden nog lang en gelukkig. Het zijn de kleine dingen die het hem doen een knuffel een knipoog een kwinkslag. De vrouwen die ik tegenkom zijn zo bazig en vol van zichzelf dat ik bij voorbaat denk : laat maar. Iedereen heeft dat bagagezakje op zijn rug ik ook, niks mis mee,evenmin is er iets mis met erotiek. Als je met elkaar kunt praten,lachen en je zit op zelfde niveau toch niet onbelangrijk! Zo leerde ik een vrouw kennen die me opzij zette vr 'haar droomman' dacht ze, prima, maar dan moet je op de blaren zitten. Ik heb er heel nog last van gehad en nog omdat ze niet inzag wat ik voor haar voelde! Nee voor mij hebben vrouwen afgedaan. Ze blijven op verkeerde mannen vallen. Onthoudt 1 ding: blijf jezelf, ga niet veranderen om die ander te pleasen !~Ben je dominant dan is dat in je, wil je jezelf geweld aandoen dan ga je gang maar het komt altijd bij je terug. En over de Naffers, ach zal maar niks zeggen maar als je daar al een relatie mee aangaat dan weet je dat je niks anders bent dan een zaadbak. Kiezen doen ze toch vr een onderdanige en analfabete vrouw uit Riffgebergte. Johan , je schreef dat je alles voor je ex deed, waarom eigenlijk?Soms is de koek gewoon op, mensen hebben te hoge verwachtingen van een relatie en hoe die eruit moet zien, de waarheid is minder romantisch en minder spannend dan in boekjes of films. Valt me ook op dat men tegenwoordig om minste of geringste uit elkaar gaat of vreemdgaat omdat men iets 'mist'wat dat 'iets ' is weten ze zelf amper.Zoals ik al schreef als de dames zoveel te bieden hebben en geldt vr de heren idem, dan heb je geen datingssite nodig. Over afstand, daar heb ik geen moeite mee, als iemand leuk is en de moeite dan doe ik dat en al heb je alleen maar vriendschap dan is dat ook heel veel waard. Ik heb 2 relatie gehad met oudere vrouwen, en het is een verademing in vergelijking met die van me eigen leeftijd of jonger. Ik kon mezelf zijn en het was en is ok, ben nog steeds bevriend met me ex en we lachen en praten nog dagelijks. Een hekel aan vrouwen heb ik nog net niet gekregen, maar ik doe er geen moeite meer om in de smaak te vallen:take it or leave it!Zorg dat je van jezelf houdt en verwerkt hebt voor je een relatie aangaat.

Review: nu is het afgelopen

Ik wordt echt helemaal gek van die zwaar irritante site van Badoo!! Als ik op youtube filmpjes aan het kijken ben,ben ik er niet van gediend om steeds weggedrukt te worden door badoo. Rot gewoon lekker op met die rot site!!!

Review: oplichters op Lexa

Geschreven door: kelly

ik zat op de site tagged en ik heb alles nog in mijn bezit op de p.c. ik wil de ambasade op de hoogte stellen met naam +foto's en indien nodig de mails en alles toe sturen . waar zou ik nog meer iets kunnen doen ? of nog iets meer kunen achterhalen ik heb ook het adres en degelijke tellefoonnummer ook ! wie kan mij nog verder helpen hier mee? mij december maand is naar de gort door dit gebeuren ,! ze zijn op allerlij site's bezig de viezerikken , ik ben invalide dus een makkelijke prooi denk ik ze praten op je gevoel in , en ze willen je helpen [helpen naar de gort ja] ik wil graag ingeprek komen met mensen die mij zouden kunnen helpen hier bij . als je eerlijk bent dan gooien ze je er meteen af als het een nederlander is maar buitenlande zijn evenmin tevertrouwen ben nog jong en wil ook graag verder met mijn leven en het nieuwe jaar met een schonelij tebeginnen wat nu niet mogenlijk is door dit gebeuren ! dame's pas op ze hebben je zo tepakken !

Review: De oplichterijpraktijken van Be2

Hoe zijn ze achter je rekeningnr gekomen? Vreemd verhaal. Nog vreemder dat jij het als een geintje ziet, dat iemand jou aanmeldt.

Review: Date maar nog geen sex gehad

"mag ik dit ook als een klacht hier zetten? "

Nee, Berry, of Alexander of hoe je je ook noemt, je mag dit een fake-review noemen!!

Review: Als je het van Knuzz moet hebben,blijf dan liever alleen

Van de week weer even rondgekeken daar, en me weer zitten ergeren aan die kakkerlak met de nickname "Banano." Citaat: " Ik ga alleen voor uiterlijk",komende van dit ding.Tekenend voor de arrogantie en hoogmoed die er heerst bij de overgrote meerderheid van de dames daar.

Review: Uitstekende ervaring met interduo

Duidelijk fake-review!! En kijk eens welke deze Saskia (heet soms ook Edwin) nog meer heeft geschreven. In een review laat deze persoon ook nog eens doorschemeren welke sites deze persoon nog meer beheerd. Wat zijn er toch veel oplichters in datingland. Jammer dat er nog steeds zoveel mensen intrappen.

Review: Reactie op Brabander

Fijn dat jij positieve ervaringen hebt en dat gun ik je van harte.

Op de dag dat jij je review hier schrijft, ben ik overigens gebeld door mijn consulente over de ?Brabander? review van 7-3...laten we er van uit gaan dat dat op toeval berust(..)

Ze heeft beterschap belooft en aangegeven dat de dame van kantoor mij niet als 'moeilijk bemiddelbaar' of ?veel eisend? had mogen omschrijven, omdat ik dat niet zou zijn, aldus de consulente. Zaken als in de eigen regio wonen, ongeveer eigen leeftijd en zonder inwonende kinderen, lijken mij -en iedereen die ik ken- normale basis voorwaarden voor een prettig verloop van een relatie en hebben niets te maken met veeleisend. Kinderen moeten bij jezelf en je levensfase passen en een relatie op afstand is niet wat ik zoek. Gewoon na je werk even naar je vriendin kunnen, van ongeveer de zelfde leeftijd, lijkt me niet zon vreemde wens.

Ik ben inderdaad kritisch, niet direct op de sites zelf, maar wel op de manier waarop het er op deze sites aan toegaat. Iets wat de consulente tijdens het intake gesprek ook bevestigde, 75% vd contacten zijn vluchtig/niet serieus (ook op de hoger opgeleiden sites), dat is juist het verkoop argument van relatie bureaus, de mensen die daar ingeschreven staan zijn wel serieus opzoek.

Wanneer je mijn review over NMLK zou hebben gelezen, zul je zien dat ik niet louter negatief ben, maar gewoon een eerlijke mening geef en best begrijp dat het zo makkelijk niet is.

Vóór het schrijven van mijn review, heb ik wel degelijk contact gehad met de consulente, zij liet echter de volgende dag een medewerkster van kantoor mij terug bellen, met een voor mij erg ?krom? verhaal, zowel qua matching, als een aantal huishoudelijke dingen.

Review: Partner Select - Goed Bezig

is duidelijk dat deze revieuw afkomstig is van Partner Select zelfe. dat is geen verdenking, maar zeker weten..

Review: Leuke site

Ik gun jou het succes, Erik, maar leg eens uit hoe het kan dat jij dan wel reacties terugkrijgt? Ik besteed aandacht aan mn profiel met redelijke foto's, neem de tijd om iemands profiel serieus te lezen,neem de tijd om een origineel bericht te schrijven, maar elke keer zie ik dat het gelezen is, mijn profiel meteen bezocht wordt door die ander, en elke keer: geen antwoord.

Review: afzetters

Dat is vreemd, ik had hier een review neergezet, hoe je de klachten met lexa kan aanpakken, maar die is eraf gegooid. Nu dan maar hier als reactie op deze review. Zit je in moeilijkheiden met lexa ga dan naar klachten punt nl. die punt moet je als . lezen. Hopelijk help ik er mensen mee. Hier willen ze zeker niet dat er mensen worden geholpen. Alleen maar klagen zonder oplossing.

Review: gratis voor mannen?

Welnee, als er geen mannen meer inschrijven dan kun je die site opdoeken. Vrouwen hebben weinig interesse in Secondlove, net als die andere sites die bedoelt zijn voor schimmige relaties. Juist mannen melden zich aan betalen zich blauw. Voor een avontuurtje hoef je als vrouw echt niet op een site te gaan staan. Daarom zijn die sexdatingsites ook allemaal fake.

Review: Paiq: De theorie is leuk, de praktijk anders..

Heb je wel een daten in het donker gezien op tv? Daar wordt ook geprobeerd om een match voor elkaar te boksen zonder dat je elkaar kan zien. Sommige zitten zelfs al te zoenen in het donker.
Dan...Grote schok, ze zien elkaar in het licht! Hoe snel is dan die 'liefde'alweer over en gaan ze zonder elkaar nog een keer te ontmoeten naar huis. Het innerlijk is zeker belangrijk, maar het uiterlijk speelt ook mee. Niet alleen of iemand mooi of minder mooi is, maar ook of iemand je type is. Je voelt je nu eenmaal tot bepaalde mensen aangetrokken en tot anderen niet.
Overigens, mocht je nog een site zoeken die absoluut gratis is, kun je altijd nog Knuz.nl proberen. Maar jij bent nog zo jong, groot gelijk dat je eerst nog probeert iemand '' in het wild " te vinden.
Succes!

Review: Adres van Lexa en tip om van deze hufters af te komen.

Goed gedaan, Dirk! Wel vreselijk dat je zo ver moet gaan om van Lexa af te komen. Mensen weten niet waar ze aan beginnen als ze zich inschrijven.

Review: Date

Hou toch je mond, stomme faker.

Review: oplichters

Is inderdaad een oplichtersite.Werkt kennelijk via het principe van de 06-lijnen. Veel dames die als gastvrouw werken en een vergoeding krijgen, per ontvangen bericht.Het merendeel van de foto's van vrouwen zijn van het internet gejat of gemaakt op hotelkamers. Als je ze goed bekijkt kom je HEEL VEEL hotelkamers tegen. Dus mensen.... Niet intrappen, geen geld aan besteden want het is gewoon een bodemloze "money-pit" !

Review: Kijk uit!

Jammer Brabander, dat je zoveel geld bent kwijtgeraakt aan zo'n datingburo. Je hebt wel een goed review geschreven, hopelijk help je er anderen mee. Geen enkel datingburo is goed, ze hebben domweg te weinig leden, omdat ze zo schreeuwend duur zijn. Ik zie dat je rp al hebt bezocht. Ik zou je parship en lexa afraden, want daar kom je moeilijk vanaf, je zit meteen aan een automatische verlenging vast. Relatie.nl heeft weinig leden en moet je sinds kort ook voor betalen. Het is denk ik moeilijk voor Brabanders. Je zou de gratis site Knuz kunnen proberen. Maar ja, of je daar veel vrouwen uit Brabant die aan je zoek profiel voldoen vindt, is maar de vraag. In ieder geval kost het je niets, dus je kunt het vrijblijvend proberen.

Veel succes!

Review: slecht berijkbaar

Het is bereikbaar en niet berijkbaar.

Review: slecht berijkbaar

Let voortaan op je spelling

Review: slecht berijkbaar

1 dag eruit per jaar is voor jou dus bijna altijd. nou knuz was dus afgelopen vrijdag even een paar uurtjes eruit. dus statistisch gezien is de uptime 99,9%, dat is hoger dan landelijk gemiddelde. raadpleeg bronnen voordat je iets beweert wat alleen in jou belevingswereld bestaat

Review: slecht berijkbaar

Knuz is heel goed bereikbaar. Misschien is het anders als je 20 keer per dag inlogt of constant aan het chatten bent. Ik ben nu een 4 maanden lid en heb een heel ander ervaring dan jij, pernelli.

Review: stop zetten

zet je klacht op de site klacht.nl
Daar zet je in de zoekfunctie lexa en dan kom je er vanzelf. Die site wordt door lexa gelezen en meestal wordt de klacht dan verholpen. succes!

Review: stop zetten

Hoi,

Je moet naar het linkje 'vragen' op hun site gaan! Daar krijg je na lang zoeken de optie "Staat de vraag er niet bij" zodra je hier op klikt, krijg je een reactie formulier. Lexa is een waardeloos flutbedrijf, maar op een reactie formulier krijg je een antwoord! Succes! Tip: Ik adviseer je wel je antwoord mail te bewaren. Want dit bedrijf is tot alles in staat.

Review: triest

ben het helemaal eens met je. Goed gezegd

Review: hoera een inkopper voor SL

ik kan alleen maar zeggen EENS helemaal mee EENS

Review: klacht

Bij mij hetzelfde probleem. Het zal wel een storing zijn in het systeem.

Review: klacht

We zullen nog even afwachten.......hopelijk is het een storing of foutje

Review: Bedankt!

@Yorin.. Mooi om te horen dat de reviews (eindelijk) eens hebben gewerkt. Meestal komen hier reviews van mensen die er al zijn ingetuind, die niet los kunnen komen van hun automatische afschrijvingen. Dan is het al te laat.
Als je nog gratis sites zoekt, je kunt Knuz proberen. Ook heb je date.nl en singelsplace, die laatste 2 sites zijn kleiner kwa ledenbestand dan Knuz. Ook kun je drie maanden gratis Relatie.nl proberen. Veel succes!

Review: Bedankt!

Lexa is overtuigen.
uit de duim zuigen.

Review: verdrietig en onbegrepen

Astrid, misschien moet je wachten tot na het weekend, moderators van gratis sites zijn meestal niet zo snel en werken vaak niet in het weekend. Dus wacht nog even tot dinsdag voordat je je oordeel velt. Misschien zijn het geen kwade bedoelingen, maar is er niemand aanwezig.
Mocht je dinsdag nog niets hebben vernomen, maak dan gewoon een nieuw profiel aan en kijk hoe ver je daarmee komt. Neem het allemaal niet te zwaar op en ga gewoon lekker chatten met die mensen daar. Geen afspraakjes maken, ik denk niet dat iedereen daar te vertrouwen is. Vooral kwetsbare mensen zijn vaak een prooi voor 'slechteriken'
Succes!

Review: Adverteert met "Wij willen meer mannen" op Facebook

Ik heb ook Facebook. En daar komt ook advertentie van Lexa op te staan. En ik heb ook misleidend gerapporteerd.

Review: De firma list en bedrog.

Als ooit datingschandaal aan het licht komt dan ga ik ook claims indienen. Ik heb meer dan 200 euro tegoed van lexa en lexamore.

Review: Ban 404

Iedereen die nieuw op de chat komt krijgt de voorwaarde te lezen

Review: Ban 404

Iedereen die nieuw op de chat komt krijgt de voorwaarde te lezen

Review: Ban 404

En je mag ook niet zeggen dat je eens lid bent geweest van een andere datingsite, want dan krijg je meteen een ipban.Laat ze lekker in elkaar storten daan, zielige k*tsite.

Review: Klacht Wil opzeggen

Er gebeurt wel vaker zoals account wachtwoord bent vergeten. Bij lexa staat ook wel bij. wachwoord vergeten? Klik je ergens aan wachtwoord vergeten. Je e-mail of je gebruikersnaam. En klik dan op wachtwoord vergeten. Dan sturen lexa direct een mail. Als je dan ontvangen heb open dan een mail van lexa. Hoe verder gaat weet ik ook niet. Het kan ook zijn dat je instructies moet volgen om wachtwoord te krijgen of zelf een te verzinnen. En dat ook met andere sites waar je account kunt maken.

Review: Erg tevreden

"Dina".......
Wat een ongelooflijk slap, ongeloofwaardig verhaaltje!

Review: Erg tevreden

O dina, nou ik ga me meteen inschrijven hoor. Zo geweldig voor je relatie, vreemdgaan! Wow.
Al die vreemdgaan, flirt en sexxsites zijn een grote fake. En de positieve reviews hier zijn allemaal geschreven door de eigenaar van die site. Maar wat ik echt erg vind, er zijn steeds weer van die onnozelen die er intrappen.

Review: Lexamore, ja je betaald iig wel meer!

Ja Peter, heel veel ergernis dat al voor je is aangevinkt dat je automatisch wil verlengen. Als je dat in je review zet, heb je hier vaak een muts van Lexa, Charlotte genaamd, die beweerd dat mensen dat juist handig vinden dat automatische verlengen. Maar waarom dan niet inderdaad een vraag aan het betalende lid. of ze ook daadwerkelijk willen verlengen? Bovendien is het ook zo in schrijnend contrast met wat ze beweren, nl. dat je hier heel makkelijk je liefde zal vinden. Waarom willen verlengen als je toch in korte tijd je liefde vindt? Dan hoef je immers geen lid meer te zijn omdat je al bent voorzien.

Ben benieuwd of Charlotte weer in touw komt om hierop te reageren. Ze schuimt nl. de klachten over Lexa(more) af, om het allemaal goed te praten. Damage control. Zelfs op de Radarsite bemoeide ze zich er even mee.