Badoo.com behoort tot een van de grootste datingsites in de wereld. Deze site is niet zomaar een van de belangrijkste spelers op de online dating markt, het beschikt namelijk over ongeveer 228.120.556 leden wereldwijd, is te benaderen in 190 leden en heeft meer dan 250 medewerkers in dienst.

Badoo kan worden omschreven als een professionele, overzichtelijke en duidelijke websites waar singles heel gemakkelijk in contact kunnen komen met andere personen met dezelfde interesses. De functies welke te gebruiken zijn op deze site, zijn makkelijk te benaderen. Daarnaast kunnen gebruikers op een heel eenvoudige manier aan informatie komen betreffende de functionaliteiten van de website en meer.

Badoo wordt ook omschreven als een transparante, duidelijk en gebruiksvriendelijke website. Een ieder die op zoek is naar vriendschap, een date of een nieuwe relatie, kan gebruik maken van de mogelijkheden van Badoo. Deze site is vooral erop gericht, dat gebruikers gaan chatten met andere personen c.q. profielen. Hierbij kan men ook in contact komen met mensen, die zelf ook woonachtig zijn in de buurt van de gebruiker.

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om foto's van profielen te beoordelen in een soort van kennismakingsspel. Dit gebeurd natuurlijk ook wederzijds. Indien op gegeven moment blijkt, dat er een match is, dan ontvangen de gebruikers een melding hiervan en hebben zij de mogelijkheid om een bericht achter te laten voor de andere persoon.

Met de mobiele versie van Badoo, kunnen gebruikers zien welke andere gebruikers in de buurt online zijn en met wie men eventueel kan gaan chatten. Dit is een methode om de drempel te verlagen om in contact te komen met nieuwe personen.

Velen zien Badoo ook als de ontmoetingsplek voor nieuwe vrienden. Op deze site kan men persoonlijke foto's en of video's plaatsen en delen met andere personen. De foto's en video's moeten welk overeenkomstig de Algemene Voorwaarden van de site zijn en kopieerrechten mogen hierbij niet geschonden worden.

Daarnaast is pornografisch of ander beledigende materiaal ten strengste verboden op deze site. Badoo treedt hier hard tegen op. In gevallen waar men zich niet aan de Algemene Voorwaarden houd, kan het account worden geblokkeerd of verwijderd.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op deze site. Deze gratis leden hebben alleen toegang tot de basisfuncties. Men kan dus een profiel aanmaken, zoveel video's als foto's plaatsen als men maar wilt. Daarnaast kan men ook met elkaar chatten in groepsverband. Indien men toegang wil hebben tot meerdere functies van Badoo, om op die manier in contact te komen met nog meer andere personen, kan men kiezen voor een betaalde account. Indien men lid wil worden van Badoo, dan kan men zich gratis registreren op de website. Bij de registratie moet men onder andere een werkende e- mail adres ingeven.

Leden kunnen ook gebruik maken van mobiele applicaties. Deze zijn te vinden in de App Store, Google Play Store, BlackBerry App World en Windows Marketplace.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.


Opzeggen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.


Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo informatie

Badoo is een datingsite maar er worden ook vriendschappelijke contacten gemaakt. Meer dan 198 miljoen singles wereldwijd hebben via Badoo contact met elkaar! Elke dag komen daar nog eens duizenden nieuwe singles bij. De kans dat je match vindt op Badoo is dus erg groot. De datingsite is sinds 2006 online en momenteel is het beschikbaar in ruim 40 talen. Badoo heeft een leuke methode, genaamd het kennismakingsspel, om aan te geven welke singles je wel of niet interessant vindt. Wanneer je meedoet aan het kennismakingsspel zie je foto’s van de andere leden waarna je kunt aanvinken of je deze persoon wil ontmoeten. Als de interesse wederzijds is, ontvangen jullie beide een berichtje. Waarna jullie de mogelijkheid hebben om contact met elkaar op te nemen. Het is mogelijk om een gratis profiel aan te maken om te zien of de datingsite bij jou past. Een gratis profiel heeft beperkte toegang tot de functies op de datingsite.


Badoo app

Badoo heeft een dating app! Wil je gebruik maken van de mobiele applicatie van Badoo, dan dien je eerst een profiel aan te maken. Het downloaden van de app en het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Vanaf je telefoon kun je jouw profiel updaten, singles zoeken in jouw omgeving en berichten verzenden. Dezelfde functies van de datingsite zijn beschikbaar op de Badoo app. Met de app van Badoo kun je overal gemakkelijk online daten.


Betrouwbaarheid

De medewerkers van Badoo hebben als belangrijkste taak, het optimaliseren van ervaringen van leden van deze site. Zeer belangrijk bij het verbeteren van de ervaringen, is het verwijderen van fake leden. Fake leden zijn niet op zoek naar vriendschap, een date of relatie, maar willen slechts geld verdienen op een datingsite. Dit kan men doen middels SMS- berichten, waarbij leden moeten betalen bij het versturen van berichten. Om dit zo effectief mogelijk te laten gebeuren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Leden kunnen bij deze klantenservice nep- profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers rapporteren. Dit doen leden middels het invullen van een meld- formulier. Daarnaast worden leden van Badoo ook beschermd tegen schending van hun privacy. Leden hebben de mogelijkheid om zelf in te stellen wie hun profiel kan bekijken, wie contact kan opnemen en hoe foto’s beschermd moeten worden. Leden hebben hun privacy dus in eigen handen. Verder zijn profielen op Badoo alleen zichtbaar voor andere leden van Badoo, die zich hebben aangemeld. Alhoewel Badoo er alles aan doet om haar leden te beschermen tegen derden, beschikt deze site niet over een keurmerk voor veilig daten.


Inschrijven en inloggen

Om gebruik te kunnen maken van de functies van Badoo moeten geïnteresseerden een profiel hebben van Badoo. Hiermee kunnen ze andere singles ontmoeten. Een profiel kunnen gebruikers aanmaken middels hun Facebook account. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om andere gegevens in te vullen waar nodig. De persoonlijke gegevens die ingevuld moeten worden bij het inschrijfproces van Badoo, zijn de voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar men op zoek naar is. Nadat men akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden, wordt het account gecreëerd.


Uitschrijven

Het verwijderen van een Badoo account is heel eenvoudig. Om een account uit te schrijven gaat men als eerst naar instellingen. Hier heeft men de mogelijkheid om het profiel te verwijderen. Bij het selecteren van deze optie komt er een scherm met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen wordt het account en de persoonsgegevens direct verwijderd van Badoo.com.


Badoo video


Artikelen over Badoo

Update voor dating-app van Badoo

De dating-app Ontmoet Nieuwe Mensen van Badoo staat al tijdenlang hoog in de lijst ?Top opgebracht? in de App Store. Dat komt omdat je als gebruiker van de dienst veelvuldig de knip moet trekken om extra op te vallen in de applicatie of extra functies te krijgen. De update van vandaag brengt Badoo naar versie 1.8.0 en die zorgt ervoor dat je in-app credits kan kopen om nog eens extra op te vallen. ... [...]

Badoo Reviews

  Oplichting

  Date gehad met ene lesley in rotterdam ,daarna in cappele aan den ijsel,, geld meegegeven om eten te bestellen , toen ze wat te drinken zou kopen kreeg ik een appje. Ik heb een spoedgeval
  . Heeft iemand ook ervaringen met met deze vrouw
  Ze geeft ook meerdere adressen zoals doctor hekmanstraat 21 rotterdam en prado 1 in cappele aan den ijsel
  Pas op voor deze vrouw , ze gaat er met je geld vandoor
  Pure oplichting op deze site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichterij

  Profielen zijn nep en zijn niet bereikbaar. Als gratis lid kun je er helemaal niets meer mee. Het gaat bergafwaarts met Badoo. Veel profielen in de buurt blijken aan de andere kant van de wereld te wonen.

  Sterke punten
  Die zijn er helaas niet meer. Was ooit goed maar dat is het al jaren niet meer

  Zwakke punten
  Alles

  BADOO! De slechtste datingsite

  Een slechtere site zoals BADOO moet er nog komen, want die bestaat nog niet. Veel buitenlandse uitschot met name uit bijvoorbeeld Spanje, Engeland, Rusland, Oekraïne die proberen je een poot uit te trekken om geld los te peuteren. Bij mij hebben ze probleem, ik beloof geld maar ik stuur niks. Kijk ze dan boos worden. Ineens gaan ze je in buitenlandse taal uit te schelden. Meeste buitenlandse vrouwen die zeggen uit Nederland te komen, maar wanneer je hun gaat checken zitten ze nooit in Nederland! Ze gebruiken ook vertalers, maar daar komt men vanzelf achter als je met hun typt! Hahaha zoooo slecht dit! En wat dachten jullie van de vrouwen met ingewikkelde relatie/relatie en getrouwd! Ik walg van zulke vieze smerige vieze imbeciele vrouwen! 🤢🤢🤮🤮🤮

  Groetjes Pieter Pinhead

  Sterke punten
  Die zijn er niet!

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen!

  Zeer slechte ervaring

  Zeer slechte ervaring .een hoop mannen zijn fack. Ze staan er soms 2 a 3 keer er op onder andere namen en als je dat zegt is niet zo zelfde texst en bamboo doet er niks aan nog nooit zo slechte Datingsite mee gemaakt kost hoop geld. Je kan beter naar Cafe gaan ...voor mij geen Badoo meer .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laten alles toe ...alleen om er maar aan te verdienen

  Zeer slechte ervaring

  Zeer slechte ervaring .een hoop mannen zijn fack. Ze staan er soms 2 a 3 keer er op onder andere namen en als je dat zegt is niet zo zelfde texst en bamboo doet er niks aan nog nooit zo slechte Datingsite mee gemaakt kost hoop geld. Je kan beter naar Cafe gaan ...voor mij geen Badoo meer .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laten alles toe ...alleen om er maar aan te verdienen

  Mag het een maatje meer zijn?

  Een aantal dames op Badoo en andere sites hebben een maatje meer. Sommigen zetten het ook eerlijk in hun profiel. Geen enkel probleem natuurlijk. Heb ook wel eens een maatje meer gedate.
  Maar als een man een maatje meer heeft maakt hij geen enkele kans en wordt hij gelijk naar links geswiped door deze dames.

  Sterke punten
  Niet veel...

  Zwakke punten
  Waar moet ik beginnen...

  Nieuwe webversie

  De meeste websites komen om de zoveel jaar met een nieuwe versie. Meestal wordt het er niet beter op. Zo ook niet bij Badoo.
  Grootste ergernis is dat het formaat nu maar ongeveer 40% van mijn beeldscherm is. Ik neem aan dat het nu meer lijkt op de mobiele versie, die ik niet heb.
  Gebruikersvriendelijkheid is ook tientallen procenten minder. Heb twee minuten moeten zoeken naar 'uitloggen'. Andere functies kon ik ook niet zo snel vinden.
  De pagina's met matches, favorieten en bezoekers zijn er ook niet meer. Alles is op 1 hoop gegooid bij Chats > Activiteit.
  Bij het bekijken van een profiel moet er nu meer gescrold worden en bij foto's bekijken moet er nu meer geklikt worden. Ook kun je niet meer zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Het grijze bolletje achter de naam is verdwenen.

  Sterke punten
  Op af en toe een match na geen meer.

  Zwakke punten
  De nieuwe webversie is WAAR-DE-LOOS!

  chat is niet prive !

  Was met iemand in gesprek via de chat, krijg ik ineens een bericht van het team van badoo over de chat ? Van meedere mensen al gehoord, die ook op badoo zijn, die hetzelfde probleem hebben.

  Zwakke punten
  chat tussen leden van badoo is niet prive, maar het team van badoo kan meekijken

  Geld klopperij

  Waardeloos website. Je raakt credit zo maar kwijt. Door de systeem bericht gegeneerd. ze schrijven vaan niet terug als is het match. puur geld klopperij

  Sterke punten
  website simpel opgezet

  Zwakke punten
  automatisch bericht gegeneerd

  Oplichters

  NIETS BETALEN aan deze oplichters! Ik had duidelijk 2 euro overgemaakt voor een premium bedrag voor één dag en dat was € 1,99 die ik tot 2 keer toe echt gecontroleerd had vóór ik naar mijn bank ging, maar in plaats daarvan schreven ze uit het niets een bedrag voor € 65,99 af. Per mail contact gehad met Badoo en zijn achten mijn bankafschriftbewijs als ongeldig en vragen om een betalingsbewijs via bijvoorbeeld Paypal (in mijn geval). Dit terwijl ik met Ideal betaald heb, en er niets mogelijk is via Ideal om geld terug te eisen.

  Het screenshot van mijn betalingsbewijs moet voldoende zijn om mijn geld terug te eisen, maar pas op, Ze geven er GEEN gehoor aan!

  Ze verdienen niet eens 1 ster.

  Sterke punten
  - Smoesjes klaar hebben
  - Geld afhandig maken
  - Digitale manipulatie

  Zwakke punten
  Heb je even?

  Gelezen? 50 credits!

  Badoo heeft weer een functie die eerst gratis was achter een betaalmuurtje gezet.
  Tot vanochtend kon je nog zien of iemand je laatste berichtje gelezen had.
  Vanaf nu niet meer...
  "Heeft [naam] je bericht gezien?"
  klik
  "Schakel leesbevestigingen in voor deze chat en je weet het zeker."
  klik
  "Deze functie kost 50 credits."
  Sodemieter op zeg!

  Sterke punten
  Bijna niets meer

  Zwakke punten
  Steeds meer

  Waardeloze dating site

  Het leidt tot niks,en het is niet helemaal gratis.
  Je schrijft ,en geen antwoord.
  Voor de likes moet je betalen.

  Sterke punten
  Ik heb ze niet kunnen vinden

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  klote app

  ten eerste heb ik geen account erop maar krijg wel mails da men account is gerapporteerd, ten tweede als je contact opneemt krijg je antwoorden die niet met de vraag hebben te maken en ten derde is een app voor mensen die willen vreemdgaan of sex willen, ni meer dan dat en 1 positief ding, heb ooit wel via badoo men vriend betrapt

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  bijna alles, iedereen kan erop, vreemdgaan staat in solden

  klote app

  ten eerste heb ik geen account erop maar krijg wel mails da men account is gerapporteerd, ten tweede als je contact opneemt krijg je antwoorden die niet met de vraag hebben te maken en ten derde is een app voor mensen die willen vreemdgaan of sex willen, ni meer dan dat en 1 positief ding, heb ooit wel via badoo men vriend betrapt

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  bijna alles, iedereen kan erop, vreemdgaan staat in solden

  interesses

  Je kon twee jaar geleden nog allerlei 'interesses' kiezen. Hobby's, muziek, etc.
  Van die interesses die al in systeem stonden. Waarvoor sommigen ook wel werk hebben gemaakt
  om die voor 'herkenning' aan te kunnen vinken/kiezen.

  Hedendaags voor 60% weg.
  Je mag alleen maar kiezen voor wat hedendaags populair is.

  Dwarskoppen, vrijdenkers en vrijheidsstrijders kunnen niet meer uit vele interesses kiezen.

  Het gaat waarschijnlijk alleen om snel contact voor snelle seks.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  veel

  Nep site

  Wat is er met deze website gebeurd ? Het gaat allang niet meer om een match maar om geld.

  Heel veel (nep)-profielen hebben dezelfde tekst : 'Kan geen likes zien'.

  Dat is raar want in het kennismakingsspel kun je iemand liken en dan krijg je het profiel te zien.
  Volgens mij zijn het door Badoo aangemaakte profielen zodat je eerst betaald voordat je met zo'n nep profiel in contact kan.

  Internet daten is sowieso een nep gebeurtenis. Je kan iemand van alles wijs maken achter zo'n schermpje.

  Toch maar liever in het echt iemand aanspreken.

  Dit verdient niet eens 1 ster.

  Sterke punten
  Makkelijk lid worden.

  Zwakke punten
  - uitloggen en lidmaatschap opzeggen
  - likes worden niet gezien maar moet aanzetten tot betaling

  Trap er niet in

  De opzet van Badoo heeft maar een doel , Geld genereren voor de makers en de exploitanten.
  Naast het aanzienlijke abonnements geld kost iedere handeling credits die zo ongevraagd ,zelfs zonder goedkeuring van je rekening afgeschreven worden. Veel onaantrekkelijke mensen en fake accounts. Half oost Europa die gefotoshopt en al aan het golddiggen zijn. Trap er niet in!

  Sterke punten
  Eigenlijk vrijwel niets kunnen vinden

  Zwakke punten
  Echt alleen een verdien model voor de makers

  Snel geld verdienen heel erg s

  Op Badoo is niks gratis !! Heel slecht een hoop mensen die ik heb gezien (foto's) zijn ap tijden van Badoo af. Als je aangeeft dat je badoo wil verwijderen ga je er van uit dat badoo dan ook alles verwijderd Niet dus . Mensen pas op 8 van de 10 foto's zijn oud of nep. En mensen van callcentrum geven zoch ook uit als een nep persoon .

  Sterke punten
  Geen oplichting

  Zwakke punten
  Je wordt bedonderd waar je bij staat

  Slechte site

  Hier zijn de mannen alleen uit naar seks en vakantie en bij afwijzing enorm brutasl

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Badoo trucjes

  Jaren terug kwam je nog leuke vrouwen tegen op Badoo. Dat is allang niet meer zo. Je wordt constant gepusht om een abonnement te nemen. Je mag bepaalde personen ook niet meer liken, nee, eerst een abonnement nemen. Personen die mij hebben geliked kom je in het kennismakingsspel niet tegen zodat je niet kan matchen en dus een abonnement moet nemen.
  Badoo bepaalt dus of je in contact mag komen met een profiel die je leuk vindt. Ik heb het idee dat dit nep-profielen zijn of profielen die een soort 'block' hebben van Badoo. Je mag ze niet zomaar liken en helemaal geen gesprek beginnen zonder een abonnement.

  Het is pure tijdverspilling.

  Mannen ga weg van badoo een en al FAKE

  - 100 sterren krijgen ze van mij.BADOO is een al fake.
  Vele vrouwen klagen dat ze geen man vinden va badoo omdat ze niet antwoorden maar bij de vrouwen is het juist hetzelfde ook nooit antwoord of reageren niet meer of plots geen tijd --->>> zever !!!
  Zoeken altijd een excuus!! sommige vrouwen sturen zelf naakt foto's en vragen voor af te spreken ergens in een hotel.
  Sommige vragen ook geld voor hun huur te betalen.allee zeg ga gaan werken he :-) Dan profiel foto's van sommige vrouwen,lijkt hier soms wel een sexsite en dan zagen ze dat wij mannen alleen sex zoeken??
  En als je afspreekt komen ze niet opdagen dat al meegemaakt paar jaar terug.
  Dus DAMES stop dan ook te zagen over de mannen he want jullie zijn niet veel beter.

  Sterke punten
  Hahaha meen je dat echt? Er zijn geen sterke kanten.

  Zwakke punten
  Veel fakers van vrouwen en badoo trekt op niks

  Badoo is de slechte site ,is een sex site .

  ik heb slechte ervaring met badoo ,je reageer op mannen ,je krijgt nooit een antwoordt, als je dan een antwoord krijgt zegt badoo Eddie 71 wil je niet hebben.
  Mocht het zijn dat badoo 5 sterren krijgt en zeggen hoe goed badoo is zijn het badoo mensen die zelf een review schrijft, waardeloze site.
  En als je je uitschrijft wordt je foto gebruikt,ze maken nep profiel.

  Sterke punten
  Badoo hft geen sterke kant het enige wat ze willen is geld.

  Zwakke punten
  De slechte site en waardeloos.

  Ja natuurlijk nep hehe

  Begrijp niet dat die mensen niet zien dat de operators/telefonisten antwoord geven.Jezus bij 8 van de tien mensen krijg je binnen een paar minuten antwoord . 24/7 begrijp je.

  Sterke punten
  Lekker nep

  Zwakke punten
  Laten je ook met rust hahaha

  Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

  Ik lees vaak reacties van hoe mannen op datingsites zich gedragen maar op Badoo staan schrikbarend veel alleenstaande moeders(veel van tussen de 25-36 jaar).. tot daaraan toe maar de wijze waarop zij zich vertonen geeft toch wel te denken.. vaak foto's half ontbloot.. borst vooruit met volle inkijk en dat moet dan een voorbeeld hebben voor hun kinderen en om over dames die gewoon zonder dat partner het weet op badoo staan maar even te zwijgen.


  Sommige dames.. tenminste als ze überhaubt wel echt zijn hebben blijkbaar niet het besef dat heel de wereld dat kan zien.. om maar in het midden te laten wat men ermee kan doen.


  Ik schaam mij serieus soms voor het gedrag van m'n eigen volk. Bah.. wat een ordinaire personen zijn er toch!

  Sterke punten
  Goede opzet qua design

  Zwakke punten
  Kost geld en teveel fakers en vrouwen die zich misdragen of aandacht zoeken.

  Bad customer support

  I wish 0-stars were possible. Bad experience, with some fake profiles there (it's okay) and really bad customer support. I paid for a lifetime Premium access, but after some time I was blocked by Badoo. As far as I know, I didn't do anything wrong! I contacted support several times about this, but they keep saying violating rules or something like that. When I asked: what did I do wrong? Please, so I can improve? No answer. Money gone. Very easy for them to get money from good people. I am really mad about this.

  Sterke punten
  Leuke, overzichtelijke site

  Zwakke punten
  Customer support


Bezoek Badoo

Schrijf een review