Badoo - 491 Reviews

Last updated: 17 maart 2017
Badoo Logo

20.9% aanbevolen, 491 Reviews

 1. Badoo informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Badoo informatie
 5. Badoo app
 6. Betrouwbaarheid
 7. Inschrijven en inloggen
 8. Uitschrijven
 9. Badoo video
 10. Badoo Reviews
 11. Schrijf ook een review over Badoo

Badoo informatie

Badoo.com behoort tot een van de grootste datingsites in de wereld. Deze site is niet zomaar een van de belangrijkste spelers op de online dating markt, het beschikt namelijk over ongeveer 228.120.556 leden wereldwijd, is te benaderen in 190 leden en heeft meer dan 250 medewerkers in dienst. Badoo kan worden omschreven als een professionele, overzichtelijke en duidelijke websites waar singles heel gemakkelijk in contact kunnen komen met andere personen met dezelfde interesses. De functies welke te gebruiken zijn op deze site, zijn makkelijk te benaderen. Daarnaast kunnen gebruikers op een heel eenvoudige manier aan informatie komen betreffende de functionaliteiten van de website en meer. Badoo wordt ook omschreven als een transparante, duidelijk en gebruiksvriendelijke website. Een ieder die op zoek is naar vriendschap, een date of een nieuwe relatie, kan gebruik maken van de mogelijkheden van Badoo.

Deze site is vooral erop gericht, dat gebruikers gaan chatten met andere personen c.q. profielen. Hierbij kan men ook in contact komen met mensen, die zelf ook woonachtig zijn in de buurt van de gebruiker. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om foto's van profielen te beoordelen in een soort van kennismakingsspel. Dit gebeurd natuurlijk ook wederzijds. Indien op gegeven moment blijkt, dat er een match is, dan ontvangen de gebruikers een melding hiervan en hebben zij de mogelijkheid om een bericht achter te laten voor de andere persoon. Met de mobiele versie van Badoo, kunnen gebruikers zien welke andere gebruikers in de buurt online zijn en met wie men eventueel kan gaan chatten. Dit is een methode om de drempel te verlagen om in contact te komen met nieuwe personen.

Velen zien Badoo ook als de ontmoetingsplek voor nieuwe vrienden. Op deze site kan men persoonlijke foto's en of video's plaatsen en delen met andere personen. De foto's en video's moeten welk overeenkomstig de Algemene Voorwaarden van de site zijn en kopieerrechten mogen hierbij niet geschonden worden. Daarnaast is pornografisch of ander beledigende materiaal ten strengste verboden op deze site. Badoo treedt hier hard tegen op. In gevallen waar men zich niet aan de Algemene Voorwaarden houd, kan het account worden geblokkeerd of verwijderd.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op deze site. Deze gratis leden hebben alleen toegang tot de basisfuncties. Men kan dus een profiel aanmaken, zoveel video's als foto's plaatsen als men maar wilt. Daarnaast kan men ook met elkaar chatten in groepsverband. Indien men toegang wil hebben tot meerdere functies van Badoo, om op die manier in contact te komen met nog meer andere personen, kan men kiezen voor een betaalde account.

Indien men lid wil worden van Badoo, dan kan men zich gratis registreren op de website. Bij de registratie moet men onder andere een werkende e- mail adres ingeven. Leden kunnen ook gebruik maken van mobiele applicaties. Deze zijn te vinden in de App Store, Google Play Store, BlackBerry App World en Windows Marketplace.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Badoo Details

Hits: 49575

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 491

Opzeggen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo informatie

Badoo is een datingsite maar er worden ook vriendschappelijke contacten gemaakt. Meer dan 198 miljoen singles wereldwijd hebben via Badoo contact met elkaar! Elke dag komen daar nog eens duizenden nieuwe singles bij. De kans dat je match vindt op Badoo is dus erg groot. De datingsite is sinds 2006 online en momenteel is het beschikbaar in ruim 40 talen. Badoo heeft een leuke methode, genaamd het kennismakingsspel, om aan te geven welke singles je wel of niet interessant vindt. Wanneer je meedoet aan het kennismakingsspel zie je foto’s van de andere leden waarna je kunt aanvinken of je deze persoon wil ontmoeten. Als de interesse wederzijds is, ontvangen jullie beide een berichtje. Waarna jullie de mogelijkheid hebben om contact met elkaar op te nemen. Het is mogelijk om een gratis profiel aan te maken om te zien of de datingsite bij jou past. Een gratis profiel heeft beperkte toegang tot de functies op de datingsite.

Badoo app

Badoo heeft een dating app! Wil je gebruik maken van de mobiele applicatie van Badoo, dan dien je eerst een profiel aan te maken. Het downloaden van de app en het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Vanaf je telefoon kun je jouw profiel updaten, singles zoeken in jouw omgeving en berichten verzenden. Dezelfde functies van de datingsite zijn beschikbaar op de Badoo app. Met de app van Badoo kun je overal gemakkelijk online daten.

Betrouwbaarheid

De medewerkers van Badoo hebben als belangrijkste taak, het optimaliseren van ervaringen van leden van deze site. Zeer belangrijk bij het verbeteren van de ervaringen, is het verwijderen van fake leden. Fake leden zijn niet op zoek naar vriendschap, een date of relatie, maar willen slechts geld verdienen op een datingsite. Dit kan men doen middels SMS- berichten, waarbij leden moeten betalen bij het versturen van berichten. Om dit zo effectief mogelijk te laten gebeuren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Leden kunnen bij deze klantenservice nep- profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers rapporteren. Dit doen leden middels het invullen van een meld- formulier. Daarnaast worden leden van Badoo ook beschermd tegen schending van hun privacy. Leden hebben de mogelijkheid om zelf in te stellen wie hun profiel kan bekijken, wie contact kan opnemen en hoe foto’s beschermd moeten worden. Leden hebben hun privacy dus in eigen handen. Verder zijn profielen op Badoo alleen zichtbaar voor andere leden van Badoo, die zich hebben aangemeld. Alhoewel Badoo er alles aan doet om haar leden te beschermen tegen derden, beschikt deze site niet over een keurmerk voor veilig daten.

Inschrijven en inloggen

Om gebruik te kunnen maken van de functies van Badoo moeten geïnteresseerden een profiel hebben van Badoo. Hiermee kunnen ze andere singles ontmoeten. Een profiel kunnen gebruikers aanmaken middels hun Facebook account. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om andere gegevens in te vullen waar nodig. De persoonlijke gegevens die ingevuld moeten worden bij het inschrijfproces van Badoo, zijn de voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar men op zoek naar is. Nadat men akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden, wordt het account gecreëerd.

Uitschrijven

Het verwijderen van een Badoo account is heel eenvoudig. Om een account uit te schrijven gaat men als eerst naar instellingen. Hier heeft men de mogelijkheid om het profiel te verwijderen. Bij het selecteren van deze optie komt er een scherm met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen wordt het account en de persoonsgegevens direct verwijderd van Badoo.com.

Badoo video


Maak nu een gratis account aan op Badoo

Badoo Acties & Nieuws

 • 5 december 2011 Update voor dating-app van Badoo
  De dating-app Ontmoet Nieuwe Mensen van Badoo staat al tijdenlang hoog in de lijst ?Top opgebracht? in de App Store. Dat komt omdat je als gebruiker van de dienst veelvuldig de knip moet trekken om extra op te vallen in de applicatie of extra functies te krijgen. De update van vandaag brengt Badoo naar versie 1.8.0 en die zorgt ervoor dat je in-app credits kan kopen om nog eens extra op te vallen. Lees verder

Badoo reviews (491):

Badoo - Nepmatches

0

Review:
Na meer dan een maand geen enkele match vanochtend ineens 2 matches tegelijk. Beide erg mooie dames, de ene 19 en de ander 36.
Geen idee waar ze ineens vandaan komen. Het kennismakingsspel speel ik niet meer. Ze komen ook niet uit de buurt. Die van 36 heeft zelfs een plaats in Spanje als locatie.
En wat zie ik bij beide als ik op het grijze stipje voor hun naam ga staan met het pijltje van de muis?
"Laatst online: 30+ dagen geleden"

Juist ja...

Ik kan niets anders concluderen dan dat Badoo weer iets nieuws heeft bedacht om mensen langer lid te houden en hopen dat ze een keer betaald lid gaan worden.

Sterke punten:
Wel echte vrouwen aanwezig, maar wel een hele kleine kans op een match en een leuke chat. Kans op een date is bijna 0.

Zwakke punten:
Vrouwen die maanden en zelfs jaren niet meer online zijn geweest worden door Badoo nog steeds gebruikt om mannelijke leden vast te houden in de hoop dat ze gaan betalen.

Badoo - Heel veel fake

1

Review:
Voor u begint aan badoo, wees er dan op bedacht dat hier ontzettend veel nep profielen op staan. Badoo heeft van diverse sites foto's afgehaald waar vrouwen opstaan en er een profiel omheen bedacht. Ik ken een aantal dames uit mijn buurt, die wel op contact sites staan, maar op badoo ergens anders wonen en hele andere interesses hebben. Ook zijn zij geen lid van badoo. Waarom doet niemand iets aan deze oplichters praktijken?

Sterke punten:
Het levert badoo genoeg geld op

Zwakke punten:
Als klant wordt je gewoon een oor aangenaaid. Er staan ook wel echte profielen op hoor, maar wees bedacht op nep. Ik kreeg na mijn aanmelding op badoo, regelmatig mail van dames die sex wilden middels een andere site. Hoe zo wet op de privacy. Wel erg toevallig.

Frank beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo. Used to

1

Review:

Aantal jaar geleden een keer lid geweest, binnen enkele weken leuke date met een aantal vervolg dates erachteraan.
Toen niet actief geweest vanwege 1.5 jaar relatie. Na die relatie badoo weer geprobeerd als betalend lid...
In een jaar tijd exact 0 keer bekeken. Ben actief aan het badoo-en geweest, tientallen vrouwen aangeschreven, 0 reacties.
Neem van mij aan: ga naar het café als je iemand wil ontmoeten.

Sterke punten:
Werkte vroeger uit eigen ervaring. Tegenwoordig niets waard

Zwakke punten:
De gehele site

M.1978 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - BADOO fraude op wereldschaal....

1

Review:
Wat vroeger bekend stond als een degelijke datingsite, is nu veranderd in een goedkope rip off machine, die wereldwijd enorme sommen binnen haalt.
Het is ongelooflijk hoe ze je, zonder aarzelen, 50€ laten betalen om een "hoop" foto's af te lopen.
Wat je nu ook doet, hoe je het ook aanpakt, welke "Premium" shit je ook kocht, het brengt geen zandkorrel aan de dijk.
Dit is Facebook van de maffia, want BADOO is compleet beperkt....voor ALLES moet je betalen !!!
Als je een aantal credits hebt, in begin, dan kan je met iedereen een chat beginnen (weliswaar zonder antwoord), maar zodra je een tijdje geen credits, maar wel de Premium opstaan hebt, kan je na een tijdje zelfs niet meer chatten, zonder 30-50-80-125 credits te kopen.
Mocht ik weten dat het helpt en ik ken een organisatie waar ik BADOO van fraude kan beschuldigen, ik doe het onmiddellijk....maar die criminelen zijn ongenaakbaar volgens mij.....

Sterke punten:
GEEN ENKEL, NIETS, VERRE VAN STERK !!!!

Zwakke punten:
Het kost VEEL, je krijgt er NIETS voor en ze bestelen je op een wereldwijde manier. Facebook is de VEEL BETERE GRATIS versie van BADOO, want op BADOO betaal je alles dubbel en dik...ZEER DUUR, NUL RESULTAAT !

Froanc beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo wordt steeds meer Freemium

0

Review:
Tijdje geprobeerd deze app en helaas gaat Badoo steeds meer de freemium kant op. Je mag gratis lid worden, maar als je ook maar enigszins gebruik wil maken v/d site (en bijvoorbeeld gezien wil worden door vrouwen) dan zul je moeten betalen.

Eerst graag je Facebook, mobiele nummer, Linkedin, E-mail adresboek, foto's én een paar knaken.. anders ben je vrijwel volledig onzichtbaar op Badoo en gebeurt er helemaal niets.Sterke punten:
Snel

Zwakke punten:
Niet voor serieuze dates

Michiel beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Wat is deze site achteruit gegaan

1

Review:
Ik heb eerder op deze app gezeten. Dit is ongeveer 2 of 3 jaar geleden geweest. Destijds een aantal leuke gesprekken en zelfs een aantal leuke dates aan over gehouden. In de tussentijd ook een korte relatie gehad en helemaal niet aan internet dating gedaan. Deze maand toch maar weer eens de app geïnstalleerd, maar wat een tegenvaller.

Het is zoals ook al eerder aangehaald in de recensies een compleet verkeerde verhouding tussen man en vrouw.
Ik heb nu ook ondervonden dat mijn profiel uit zichzelf nauwelijks wordt bezocht (te zien bij bezoekers). De verklaring is hiervoor waarschijnlijk ook dat vrouwen zonder er moeite voor te hoeven doen per dag wel tientallen berichten ontvangen (zelf gezien bij een dame die ik goed ken en dit ondersteunt ook de recensie op pagina 2 van iemand die als proef een vrouwenprofiel had aangemaakt). Vrouwen ontvangen dus zonder er enkele moeite voor te hoeven doen per week wel tot honderden berichten. Kortom: Zij doen dus weinig tot geen moeite om profielen zelf te bezoeken en stellen zodoende ook bizar hoge eisen.

Zelfs als je een match hebt wordt er vrijwel geen moeite gedaan om het gesprek op gang te houden of elkaar beter te leren kennen, zit je dan voor de aandacht op deze app vraag ik me af?

Erg jammer, ten opzichte van 2 of 3 jaar geleden is het zo veranderd.

- Scheve man/vrouw verhouding
- Attitude van de vrouwen
- Vrijwel geen profielbezoekers meer (waarom zou je ook als je 100 berichten per week als vrouw zijnde ontvangt)
- Neppe profielen
- Veel mensen die de app niet serieus gebruiken (grootste irritatiepunt)
- Profielen die al heel lang niet actief zijn geweest

Het lijkt erop dat internetdating zijn beste tijd heeft gehad.
Ik heb de periode 2 tot 3 jaar geleden ook een beetje meegemaakt en als ik toen een recensie had geschreven was deze veel positiever geweest.

Bovenstaande geldt niet alleen voor Badoo, maar voor datingsites (betaald of gratis) in het algemeen. Zoals met zoveel dingen gaat de kwaliteit achteruit als de massa van de mensen het ontdekt. Dit leidt tot scheve verhoudingen man/vrouw, mensen die er misbruik van maken (neppe profielen/oplichters), mensen die het niet voor een serieus doel gebruiken.

Gelukkig zijn er nog altijd leuke vrouwen te vinden, maar steeds minder op de datingwebsites. Veel vrouwen hebben zich laten wegjagen door kansloze berichten of nep profielen. De vrouwen die overblijven hebben een attitude en een eisenpakket ontwikkeld wat mij en vele anderen van deze app zal weghouden. Ook zijn er momenteel zoveel verschillende sites en dating apps dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Kortom: Internetdating heeft zijn beste tijd wel gehad. Erg jammer voor zoiets met zoveel potentie.

Ron beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - begin hier geen account 1 op de 100 reageert terug

2

Review:
ik zie er best goed uit , maar net zoals op andere sites zoals lexa heb ik het idee dat er heel veel fake accounts opzitten . wat je ook stuurt geen enkel meisje heeft het respect om terug te reageren.

ze kijken even op je profiel en klaar 1/100 reageert.

dit was de laatste keer dat ik ooit op een soort van datingsite ben, ik ben er echt klaar mee om door vrouwen als een stuk vuil behandelt te worden. dan liever mijn hele leven vrijgezel .
je hebt ook niks aan hartjes klikken want geen vrouw is betaald lid en zien geen profielbezoekers en likes. en als ze het zagen negeren ze lekker 90% van de likes en 10% is voor hun knap genoeg om überhaupt mee te chatten.

Sterke punten:
helemaal niks

Zwakke punten:
alle meiden die op lexa zitten respectloos en acociaal zijn ze.

jer beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Geloof nooit in als het gratis is

0

Review:
Niets is gratis. Niets voor niets staat de zon op. ben ook tijdje lid en krijg zomaar veel brichten die zijn automatisch toegezonden. Als je bericht(en) wil sturen moet je betalen dus niet betaalde bericht worden niet verzonden want je krijgt geen antwoordt dat is duidelijk. Maar wat ik erg vind is dat je wel betaald maar ook geen antwoord krijgt van je berichten en dat maakt zaak duidelijk dat er om fictief/fake profiel(en) gaat.

Sterke punten:
leuke opgezet site om mensen aantrekkelijker site te maken

Zwakke punten:
betalen voor je berichten sturen en zeggen dat het gratis is

Kaan beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - betalen voor lucht

4

Review:
Sinds gisteren ben ik een trotse ex-badoolid. Heb mijn profiel op deze baggersite verwijderd.

Ik was al een tijdje niet meer te spreken over de 'kwaliteit' van de vrouwen op Badoo. Veel profielen van leuke dames zijn fake of zijn al jaren niet meer actief op de site. Badoo verwijdert deze profielen echter niet. Wat er overblijft zijn leftovers.

Vrouwen waar van alles en nog wat aan mankeert. Onder de tattoos, het lichaam van een walvis, psychische problemen en andere issues. Je vind het allemaal op deze site. Het is de tijd, energie en geld niet waard. Tenzij je bereid bent je standaarden fors te verlagen, naar marginaal niveau, en gewoon makkelijk en snel seks wilt hebben. Maar ik verdien beter en weet dat ik ook beter kan krijgen dus pas hier voor!!

Als je als netwerksite je gebruikers vraagt om te betalen, bied dan ook kwaliteit aan. Maar dit is vrouwelijke rotzooi, een man met een greintje zelfrespect en standaarden bedankt hier vriendelijk voor.

Er is een buitenlandse datingsite waar ik wel voor betaal, maar ik hier haal ik ook succes uit. Deze site barst van de leuke, stabiele en professionele vrouwen en tijdens mijn reizen heb ik hier succesvolle dates uitgehaald. Dus dat is elke cent dubbel en dwars waard. Maar betalen voor Badoo? Waarom mannen dat doen is mij een raadsel.

Sinds vorig jaar draait het bij badoo niet langer meer om mensen bij elkaar te brengen, maar is deze hele site geldklopperij in optima forma. Zodra je inlogt word je links en rechts gebombardeerd om credits te kopen. Als je inlogt denk je 'hey wat een leuke informele site' maar meer dan foto's kun je niet meer. Gratis chatten is vrijwel niet meer mogelijk op Badoo.

Badoo is niet langer meer een laagdrempelige manier om met leuke vrouwen in contact te komen. Nog niet zo lang geleden had je aantal gratis chats per dag, maar vandaag de dag mag je voor elk contactverzoek gaan betalen.

Zodra je wilt chatten doemt direct een betaalmuur op. Hoe leuker de dame, hoe meer credits er betaald moet worden. In de tijd dat Badoo nog gratis was, werd er al bijna niet gereageerd op een chatverzoek. Waarom dan nu ervoor betalen?

Alleen met de meest lelijke, kansloze vrouwen kun je gratis chatten. Maar al vanaf een 4 (op de aantrekkelijkheidsschaal van vrouwen) dient er betaald te worden voor een chat.

Zolang badoo inactieve profielen niet opruimt, de fake profielen niet weert en geen gratis chatdeel meer biedt, zie ik de toegevoegde waarde niet meer van deze site. Ik ben er klaar mee!

Sterke punten:
Als je het niet erg vind om de portemonnee te trekken en je ook niet kritisch bent wat betreft vrouwen en makkelijk een one night stand wilt, kan badoo een oplossing zijn.

Zwakke punten:
De makers van deze site hebben maar 1 doel voor ogen: geld, geld en nog eens geld en bieden daar niks voor terug.

De kwaliteit van de beschikbare vrouwen, in ieder geval in Nederland, is ver onder de maat of van twijfelachtige kwaliteit. Je word er bijna depressief van.

Een site waar de onderkant van de samenleving bijeenkomt. Een vergaarbak van idioten en leftovers. Denk niet dat je hier stabiele, aantrekkelijke en professionele gaat vinden.

Man82 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Fake, echt fake tot en met!

0

Review:
Badoo werd aangeschreven als niet fake. Dus heb deze nu twee weken geprobeerd. Om de haverklap wordt je geconfronteerd met het kopen van credits. Direkt na mijn eerste betaling van 3.00 via ideal bleek de "eenmalige actie" knop direkt geld via mijn mobiel abonnement afteschrijven. Let hier op! Je krijgt dus afentoe geen vraag om bevestiging voor een betaling. Dit zijn al criminele en louche praktijken.

Er kijken voornamelijk mannen op je profiel af en hier krijg je elke dag een paar e-mails van. Bij nazoeken bleken dit zelfs heteroseksuelen te zijn dus niet alleen homoseksuelen. Ik vermoed dat de beheerders van Badoo Nederland grote trollen zijn. En dit expres doen om mensen wegtepesten. En om zo de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf te houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Sterke punten:
Ziet er wel leuk uit. Maar daar is alles mee gezegd.

Zwakke punten:
Is vast een buitenlandse franchise. Wat nu door Nederlandse trollen wordt beheerd die gebruikers bewust wegpesten. En de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Eugene beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo


Home » Gratis Dating » Badoo