Badoo - 511 Reviews

Last updated: 28 februari 2021
Badoo Logo

20.5% aanbevolen, 511 Reviews

 1. Badoo informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Badoo informatie
 5. Badoo app
 6. Betrouwbaarheid
 7. Inschrijven en inloggen
 8. Uitschrijven
 9. Badoo video
 10. Badoo Reviews
 11. Schrijf ook een review over Badoo

Niet tevreden over Badoo? Probeer dan eens FotoDate.

Badoo informatie

Badoo.com behoort tot een van de grootste datingsites in de wereld. Deze site is niet zomaar een van de belangrijkste spelers op de online dating markt, het beschikt namelijk over ongeveer 228.120.556 leden wereldwijd, is te benaderen in 190 leden en heeft meer dan 250 medewerkers in dienst. Badoo kan worden omschreven als een professionele, overzichtelijke en duidelijke websites waar singles heel gemakkelijk in contact kunnen komen met andere personen met dezelfde interesses. De functies welke te gebruiken zijn op deze site, zijn makkelijk te benaderen. Daarnaast kunnen gebruikers op een heel eenvoudige manier aan informatie komen betreffende de functionaliteiten van de website en meer. Badoo wordt ook omschreven als een transparante, duidelijk en gebruiksvriendelijke website. Een ieder die op zoek is naar vriendschap, een date of een nieuwe relatie, kan gebruik maken van de mogelijkheden van Badoo.

Deze site is vooral erop gericht, dat gebruikers gaan chatten met andere personen c.q. profielen. Hierbij kan men ook in contact komen met mensen, die zelf ook woonachtig zijn in de buurt van de gebruiker. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om foto's van profielen te beoordelen in een soort van kennismakingsspel. Dit gebeurd natuurlijk ook wederzijds. Indien op gegeven moment blijkt, dat er een match is, dan ontvangen de gebruikers een melding hiervan en hebben zij de mogelijkheid om een bericht achter te laten voor de andere persoon. Met de mobiele versie van Badoo, kunnen gebruikers zien welke andere gebruikers in de buurt online zijn en met wie men eventueel kan gaan chatten. Dit is een methode om de drempel te verlagen om in contact te komen met nieuwe personen.

Velen zien Badoo ook als de ontmoetingsplek voor nieuwe vrienden. Op deze site kan men persoonlijke foto's en of video's plaatsen en delen met andere personen. De foto's en video's moeten welk overeenkomstig de Algemene Voorwaarden van de site zijn en kopieerrechten mogen hierbij niet geschonden worden. Daarnaast is pornografisch of ander beledigende materiaal ten strengste verboden op deze site. Badoo treedt hier hard tegen op. In gevallen waar men zich niet aan de Algemene Voorwaarden houd, kan het account worden geblokkeerd of verwijderd.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op deze site. Deze gratis leden hebben alleen toegang tot de basisfuncties. Men kan dus een profiel aanmaken, zoveel video's als foto's plaatsen als men maar wilt. Daarnaast kan men ook met elkaar chatten in groepsverband. Indien men toegang wil hebben tot meerdere functies van Badoo, om op die manier in contact te komen met nog meer andere personen, kan men kiezen voor een betaalde account.

Indien men lid wil worden van Badoo, dan kan men zich gratis registreren op de website. Bij de registratie moet men onder andere een werkende e- mail adres ingeven. Leden kunnen ook gebruik maken van mobiele applicaties. Deze zijn te vinden in de App Store, Google Play Store, BlackBerry App World en Windows Marketplace.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Badoo Details

Hits: 54921

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 511

Opzeggen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo informatie

Badoo is een datingsite maar er worden ook vriendschappelijke contacten gemaakt. Meer dan 198 miljoen singles wereldwijd hebben via Badoo contact met elkaar! Elke dag komen daar nog eens duizenden nieuwe singles bij. De kans dat je match vindt op Badoo is dus erg groot. De datingsite is sinds 2006 online en momenteel is het beschikbaar in ruim 40 talen.

Badoo heeft een leuke methode, genaamd het kennismakingsspel, om aan te geven welke singles je wel of niet interessant vindt. Wanneer je meedoet aan het kennismakingsspel zie je foto’s van de andere leden waarna je kunt aanvinken of je deze persoon wil ontmoeten. Als de interesse wederzijds is, ontvangen jullie beide een berichtje. Waarna jullie de mogelijkheid hebben om contact met elkaar op te nemen.

Het is mogelijk om een gratis profiel aan te maken om te zien of de datingsite bij jou past. Een gratis profiel heeft beperkte toegang tot de functies op de datingsite.

Badoo app

Badoo heeft een dating app! Wil je gebruik maken van de mobiele applicatie van Badoo, dan dien je eerst een profiel aan te maken. Het downloaden van de app en het aanmaken van een profiel is geheel gratis.

Vanaf je telefoon kun je jouw profiel updaten, singles zoeken in jouw omgeving en berichten verzenden. Dezelfde functies van de datingsite zijn beschikbaar op de Badoo app. Met de app van Badoo kun je overal gemakkelijk online daten.

Betrouwbaarheid

De medewerkers van Badoo hebben als belangrijkste taak, het optimaliseren van ervaringen van leden van deze site. Zeer belangrijk bij het verbeteren van de ervaringen, is het verwijderen van fake leden. Fake leden zijn niet op zoek naar vriendschap, een date of relatie, maar willen slechts geld verdienen op een datingsite. Dit kan men doen middels SMS- berichten, waarbij leden moeten betalen bij het versturen van berichten. Om dit zo effectief mogelijk te laten gebeuren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Leden kunnen bij deze klantenservice nep- profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers rapporteren. Dit doen leden middels het invullen van een meld- formulier. Daarnaast worden leden van Badoo ook beschermd tegen schending van hun privacy. Leden hebben de mogelijkheid om zelf in te stellen wie hun profiel kan bekijken, wie contact kan opnemen en hoe foto’s beschermd moeten worden. Leden hebben hun privacy dus in eigen handen.

Verder zijn profielen op Badoo alleen zichtbaar voor andere leden van Badoo, die zich hebben aangemeld. Alhoewel Badoo er alles aan doet om haar leden te beschermen tegen derden, beschikt deze site niet over een keurmerk voor veilig daten.

Inschrijven en inloggen

Om gebruik te kunnen maken van de functies van Badoo moeten geïnteresseerden een profiel hebben van Badoo. Hiermee kunnen ze andere singles ontmoeten. Een profiel kunnen gebruikers aanmaken middels hun Facebook account. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om andere gegevens in te vullen waar nodig. De persoonlijke gegevens die ingevuld moeten worden bij het inschrijfproces van Badoo, zijn de voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar men op zoek naar is. Nadat men akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden, wordt het account gecreëerd.

Uitschrijven

Het verwijderen van een Badoo account is heel eenvoudig. Om een account uit te schrijven gaat men als eerst naar instellingen. Hier heeft men de mogelijkheid om het profiel te verwijderen. Bij het selecteren van deze optie komt er een scherm met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen wordt het account en de persoonsgegevens direct verwijderd van Badoo.com.

Badoo video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_yTK_9wBAYE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Badoo

Badoo Acties & Nieuws

 • 5 december 2011 Update voor dating-app van Badoo
  De dating-app Ontmoet Nieuwe Mensen van Badoo staat al tijdenlang hoog in de lijst ?Top opgebracht? in de App Store. Dat komt omdat je als gebruiker van de dienst veelvuldig de knip moet trekken om extra op te vallen in de applicatie of extra functies te krijgen. De update van vandaag brengt Badoo naar versie 1.8.0 en die zorgt ervoor dat je in-app credits kan kopen om nog eens extra op te vallen. Lees verder

Badoo reviews (511):

Badoo - Gelijkheid mannen en vrouwen

3

Review:
Anno 2021

-Credits betalen om berichten te sturen naar vrouwen.
-Premium betalen om profielen van vrouwen te kunnen zien.

Badoo je kan de tyfus krijgen. Ik raad ook alle mannen aan om hun profiel te verwijderen. Wees verstandig en gun deze clowns geen enkele cent.

Als vrouw zijnde wordt je in de watten gelegd die helemaal niks betalen.

Het wordt tijd dat er een wet wordt ingevoerd dat zulke datingsites als badoo wordt verboden. Gelijkheid is ver te zoeken

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Maikel beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - DATALEKKEN > PRIVÉ GEGEVENS IN HANDEN VA

0

Review:
LET OP! Badoo heeft constant data lekken van je gegevens dus al je gegevens liggen op straat en worden door verkocht door criminelen. Dit kan je via verschillende websites nachecken. Heb hier al meerdere meldingen van gehad.

Mijn account was ineens geblokkeerd vanwege commerciële doeleinden (?) en kan ik dus niet zelf verwijderen.
Ze weigeren ook mijn account en persoonsgegevens te verwijderen uit hun systeem na meerdere verzoeken van mij. Ze willen eerst een kopie van mijn legitimatie ontvangen . Wil mijn account verwijderen om te voorkomen dat er fraude wordt gepleegd door criminelen met mijn gegevens en om dat verzoek te voldoen willen ze nog even extra meer gevoelige gegevens ontvangen &#128514;. Komt identiteitsfraude er strax ook nog even bij &#128077;&#127996;.

Waardeloos bedrijf! Geen account aanmaken! Want je privé gegevens worden doorverkocht!

Janneke beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - vals

0

Review:
berichten kunnen niet doorgegeven worden bij gratis chat dit vind ik vals goede chats lopen dood het is een site waar je bedonderd word

Sterke punten:
niets

Zwakke punten:
je word bedonderd

tony beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Live gaat er uit zonder pardon

1

Review:
Badoo heeft altijd live gehad waar mensen live kunnen gaan.
Waardoor mensen hun credits kunnen verdienen.
Alleen badoo laat nu al nieuwe accounts niet op de live kunnen gaan.
Plus wordt ook super slecht aan gegeven dat het er uit gaat.
Slecht met ze zegen er helemaal niks over op hun site en app.
Dus mensen betalen nu voor premium zo dat ze in hun lives kunnen zien wie hun liked etc etc maar het gaat er uit zonder waarschuwing dus dit is geld klopperij. Mensen zouden ook een klacht moeten indienen want je hoort de mensen ver can te voren te waarschuwen. Deze info heb ik van mensen inside..

Dus als badoo dit leest jullie zullen nog een aardige schade claim kunnen verwachten van al die hebben betaald..

Badoo zal wel merken als ze mensen kwijt raken hier door

Sterke punten:
Live zijn leuk alleen jammer dat je geen admins kan maken in je live zo dat die er voor zorgen dat de live netjes blijft.

Zwakke punten:
Geen admin optie voor live
Geen samen live gaan.
Geen tot weinig hulp van support.
Support reageert met translate wat zwaar vervelend is.
Geen aankondiging dat live gaat stoppen.
Al met al best een slechte zaak voor zo een grote app.

Lex beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Waarschuwing

18

Review:
Opgepast dames , de zogezegde man die zich opgeeft op badoo is helemaal niet single heeft zich op als een eerlijke man terwijl hij liegt van het begin af aan al op badoo ,hij houd zich vooral bezig met keiveel vrouwen die hij allemaal rond zijn vinger wil winnen door zijn leugen verhaaltjes , het gaat hier over W. uit Nijlen , hij woont nog samen met zijn vriendin terwijl hij single opgeeft enz... opgepast dames jullie zijn gewaarschuwd hij speelt met allemaal een vuil spelletje

Zwakke punten:
Alles

Badoo - Nieuwe fakers

7

Review:
Er zijn nieuwe fakers actief op Badoo.
Deze keer niet lekkere jonge meiden, maar gemiddelde vrouwen.
Na een match en jouw eerste bericht sturen ze dit:

Wat een leuke match zeg. Ik ben hier stiekem en ga zo hier alles weer verwijderen. Je mag me wel een berichtje op fb messenger..... kletsen we daar gezellig verder. Ik heet ...

Sterke punten:
Weinig

Zwakke punten:
Veel

Stan beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Baboo = Ba boe. geen zak te beleven.

1

Review:
Is weer de zoveelste But site

Bv. wanneer je wilt kijken wanneer
iemand voor het laats op de site was (bij de naam dat kleine belletje)
gaat niet verder terug dan 7+ dagen
Dus kan ook jaren zijn.
dus weet je nooit of zin heeft een berichtje te versturen
Laat staan daar voor betalen (ik geef nooit geld aan zo iets uit.

+ punten geen idee ik kan er geen een verzinnen.

Ik maak hier nog meer kans mijn liefde van mijn Leven te vinden :-)

helaas is het zo triest dat misschien wel 95 % zijn nep sites
zijn in elk geval geldklopperij (gaat om een hoop geld
abonnementen zijn nergens goedkoop)
Ik heb ook nog nooit een date gehad door die onzin hier boven.

Ik heb het vaker aan de grote klok gehangen.
BV TV programma's de krant noem maar op
ze doen er niks mee
Dus blijft het in stand en dat vind ik zo erg.

Kon ik het maar uitbannen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
waar moet ik beginnen.

Daniël beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Complete baggersite!

20

Review:
Als je je aanmeld bij deze ellende wordt je vanaf het begin overspoeld door een tsunami van bedelmailtjes om vooral Premium-lid te worden, aansporingen om op berichten en 'likes' van dames te reageren, en als je even niet reageert krijg je een bericht als "Er zijn weer nieuwe hotte leden (Niet dat dat je interesseert!" (echt gebeurd dit).

Er zijn veel leuke dames, die totaal nergens op reageren, en je lekker aan het lijntje houden. Vrouwen liegen over hun leeftijd en of over dat ze echt single zijn. Als je je aan hebt gemeld krijg je meteen een vage foto te zien met de tekst dat er een dame interesse heeft in jou en als je haar een berichtje wilt sturen je eerst Premium-lid moet worden. Niet intrappen!!! Dit is een bekende truuk om je te laten betalen!!! Hier maakt Lexa ook misbruik van. De dame in kwestie blijkt niet te hebben bestaan of heeft jou nooit geliked, maar dat blijkt pas als je een peperduur Premium-abonnement hebt genomen.

GEEN LID WORDEN MANNEN!

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Tsunami aan (bedel)mailtjes, vrouwen reageren nergens op, maken gebruik van nare truuks, vrouwen liegen over hun leeftijd of over dat ze single zijn... noem maar op.

Eerlijke E beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Vreemd

6

Review:
Wat doe je op Badoo als je alleen maar wil kletsen? Of iets dat niet bindend is? Ga dan lekker twitteren! Of hou kletsverhalen op Facebook.

Sterke punten:
Heel veel dames.

Zwakke punten:
Heel veel dames die niks willen of niet single zijn.

Art beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Niet doen mannen!!!!

6

Review:
Vrouwen zitten er om jou als man te gebruiken. Jij betaalt, vrouwen niet. Vrouwen mogen jou naar behandelen, reageer jij naar terug? Dan word je onder druk gezet door Badoo. In Nederland worden mannen kapot gemaakt door vrouwen en op deze site steunt Badoo vrouwen maar jij als man mag wel betalen. Mannen wegwezen van Badoo!!!!!!!!

Sterke punten:
Paradijs voor vrouwen

Zwakke punten:
Mannen betalen en worden door Badoo onder druk gezet, vrouwen hebben er allemaal problemen de meeste gaan vreemd en zijn al jarenlang gewend mannen te gebruiken en pikken ze op op Badoo die ze steunt

Jan beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo


Home » Gratis Dating » Badoo