Badoo - 479 Reviews

Badoo: rated 1 stars based on 479 reviews
Last updated: 9 augustus 2016
Badoo Logo

19% aanbevolen, 479 Reviews

  1. Badoo informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Badoo Reviews
  5. Schrijf ook een review over Badoo

Badoo informatie

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Badoo Details

Hits: 48468

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 479

Opzeggen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties en Nieuws

Badoo reviews (479):

Badoo - niet gratis

0

Review:
pas op met badoo.com de site is niet helemaal gratis en je wordt enorm belazerd als je in je profiel alles stop zet van abonnementen of het opwaarderen van credits doen ze ze gewoon zelf erbij en mag jij als nog voor de kosten opdraaien ook zetten ze je op online wanneer je afwezig bent alleen antwoorden ze je berichten die je krijgt niet.

yvonne beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - 99% oude brol

3

Review:
Zoals in vele reacties hier te lezen is klaagt men dat er weinig "gezegd" wordt.

Dat komt omdat de site geen oude profielen opruimt waardoor je (misschien bewust) meestal oude profielen ziet die al lang niet meer actief zijn. Op die manier blijf je langer op de site en ga je mss betalen om populairder te zijn ...

Het valt immers op dat nergens in de profielen je een datum of moment kan zien wanneer het laatst online was. Volgens mij is het OVERDUIDELIJK dat men je lokt met de enorme hoeveelheid profielen, maar gezien er maar weinig mensen online zijn (ook op spitsmomenten zoals 's avonds) is het duidelijk dat je evengoed via google afbeeldingen naar vrouwenafbeeldingen kan zoeken, ze zal daar evenveel reacties krijgen.

Sterke punten:
Het pushen om te betalen, het kinderachtig behandelen van leden met stickers, die voorgekauwde boodschappen, de meldingen die je krijgt zijn in de stijl alsof die voor een kleuter opgemaakt zijn

Zwakke punten:
Geloofwaardigheid is ver zoek, je ziet duizenden profielen doch je twijfelt meer en meer of dat wel echte en/of actieve profielen zijn

Clement beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Betaalsite

5

Review:
Nieuwe update over Badoo

Om met leuke dames in contact te komen, moet je tegenwoordig betalen op Badoo. Zodra je op chatten drukt, verschijnt er een betaalmuur waarin badoo vraagt om je creditcardgegevens. Kortom, de site is niet echt gratis meer. Ik weiger om echter te betalen voor een chat, omdat de meeste vrouwen vrijwel niks terugzeggen, of alleen hoi alles goed en dan stopt het meestal. Gratis chatten is vaak al een ramp om een gesprek aan te knopen of gaande te houden met de dames van badoo. Waarom dan in vredesnaam voor die frustratie gaan betalen.

Omdat ik van plan ben af te reizen naar Zuid-Amerika, heb ik mijn locatie op Badoo veranderd naar het land van keuze, maar het is vrijwel onmogelijk om met leuke dames in contact te komen. Dan heb ik het niet eens over de toppers/modellen (de 9 en 10'en, maar vrolijke en verzorgde uitziende meiden (7's) Zodra ik met hen wil chatten moet ik ervoor betalen van Badoo. Badoo gunt mij enkel een gratis chat met de zeer matige of lelijke vrouwen. Maar ik steek daar geen energie in, dus ik vrees dat ik deze site toch echt gedag ga zeggen. Als je toch wilt betalen voor een datingsite, en zeker internationaal, zijn er veel betere alternatieven!

Op die manier heeft badoo zich in vrijwel één jaar ontpopt van een relatief gratis (dating/vrienden) site naar een volledige betaalsite en dat is teleurstellend, want betalen voor deze zooi is het niet waard. Zodra je inlogt op de site, word je gebombardeerd om credits of superkrachten te kopen. Ik denk dat badoo met deze wijzging veel leden uiteindelijk kwijt gaat raken. Zowel mannen als vrouwen.

Sterke punten:
Helemaal niks meer na mijn herziening

Zwakke punten:
1 grote betaalsite geworden

Man82 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - drukke site,

4

Review:
er zijn veel leden, maar waarom zegt niemand iets?

Sterke punten:
veel leden

Zwakke punten:
niemand praat

harry beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Waardeloze site

3

Review:
De onderstaande reactie van asio op 6 juni weergeeft goed het algemene niveau op Badoo. Een verzamelplaats waar de grootste randdebielen van de samenleving terechtkomen. De kwaliteit van de vrouwen op badoo is bar slecht. Veel te dik, littekens, te oud, verslaafd of problemen. Kortom, een vergaarbak van restjes en leftovers. Vrouwen die uitgespuugd zijn door de maatschappij en niemand meer wil en stranden op Badooo als de laatste kans op het vinden van ware liefde. Hoe triest is het. Het handjevol leuke vrouwen op badoo is fake of je moet ervoor betalen. Elke zichzelf respecterende man blijft zich van verre houden van deze ellende.

Sterke punten:
De zoekfunctie
2 gratis chats met lelijke vrouwen per dag

Zwakke punten:
Van alles

Man82 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - je hebt nog meer aan niks doen

8

Review:
wat een slechte site voor """daten"" dat het nog steeds bestaat is al erg genoeg
kan er echt niks goeds over zeggen

Sterke punten:
de zwakke punten

Zwakke punten:
de sterke punten maar dan ook echt alles
verwaande vrouwen 0 reacties ga zo maar door

geo beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Leuke vrouwen zijn nep profielen!

0

Review:
Als je alleen maar wil chatten met vrouwen waar je normaal niet na omkijkt kies je voor Badoo. De "leuke" vrouwen zijn nep profielen of je moet er voor betalen om er mee contact te komen door credits te kopen.

Sterke punten:
Zoek functie met mensen uit de buurt

Zwakke punten:
Boordevol nep profielen met stock foto's waarvoor je moet betalen om ermee in contact te komen.

In de chatfunctie kun je zien wanneer je voor het laatst online bent geweest (kortom geen privacy)

Aanbod veel mollige vrouwen waar je normaal niet naar omkijkt.

Sjoerd beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Met mooie praatjes al mijn geld kwijt

0

Review:
Door een man genaamd Yigit later wad het Can Bulut ben ik alles kwijt geraakt. Ik zat in een moeilijke periode. Hij zou mij helpen. Daarvoor moest ik wel betalen. Ik moest telefoon abonnementen op mijn naam afsluiten. Dit zou via zijn Bedrijf terugbetaald worden. Hij heeft al mijn sieraden genomen. Mijn auto verkocht. Mijn camera meegenomen. 2 maanden salaris. Als ik niet meewerkte zou ik nooit wat terugkrijgen
Nou dat is toch niet gebeurt
Later ontdekte ik dat deze man een vriendin heeft waar hij mee woont
Zij zijn beiden gokverslaafd. Zij bedreigde mij met de dood toen ik niets meer wilde geven. Ik snap niet dat deze man nog steeds op de dit zit
Ik ben niet de enige. Hij heeft nog tientallen anderen zo behandeld.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Mensen beter natrekken

Opgelicht beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - badoo zit vol met fakers verziekte mentaliteiten v

2

Review:

Een aantal geleden plaatste ik foto's en krijgt wel bezoekers op mijn profiel. Maar de vrouwen die daar zijn reageren alleen met hoi of hi. De vrouwen die
daar zijn allemaal nep en hypocriete Nederlandse Mentaliteit. De Nederlandse vrouwen zien er wel ouder uit dan hun leeftijd.

De vrouwen op badoo denken dat ik tijd voor hen hebt. Na later kwam ik een vrouw tegen die al eerdere sex praktijken uitvoert op het internet. Ze staat genaamd onder Wendy bong ze staat onder 23 jaar en terwijl ze al 28 jaar blijkt te zijn. Ze zoekt mannen van 18 jaar tot met 66 jaar om te melken, en dat niet alleen ze zet ook haar skype en haar kik voor de mannen, bij twijfels hebt ik er ook niet op reageert. Deze hoer kun je ook vinden op chatgirl en op chattijd. Deze hoer wilt met donkere mannen en met oude blanke mannen slapen zonder betaling kan je met zo'n dame naar bed. Ze zoekt sex voor plezier, dus met andere woorden dit is gewoon vieze hoer. Moetje echt voor uitkijken. Het zijn gewoon smartphone hoeren en smartphone sletten.

Zoals ik al eerder hebt verteld hebt ik ook een naakte foto's van deze dame ook op andere sites gezien, ze heeft bevredigd door een zwarte man. Deze foto's kwam los op het internet. Dus voor je met deze vrouw afspreekt waar ik schuw ik jullie allemaal, deze genaamd wendy bong, zit met hiv, soa, aids. Woon in Amsterdam, beweerd in Zoetermeer.

Ik zou nooit met iemand van het internet een relatie mee willen beginnen. En iemand die je ook zelfs face to face ziet is ook nog een vraag. Want iedereen in Nederland wil een vrije leven lijden. De vrouwen in Nederland nemen en zien de relatie als een sex lustige object. Op badoo vindt je alleen de grootste hoeren en grote klap lopers en uitlopers. tegenwoordig zitten ze op je geld en het is nu alleen maar sex, geld en materie, auto en het luxe leventje, dus de smartphone hoeren van deze tijd hebben de wereld in handen, beheersen en denken als of ze de hele wereld aan kunnen. Begin nooit met een vrouw die al 1,2,3 relaties heeft gehad of die je van het internet vindt of plukt en dan weetje al naar waar het toe gaat voortvloeien, bespaar je echt een hoop ellende en energie. Ze trekken jou financieel helemaal leeg.

Is voor even iedereen zeg ik heb iemand
Als het niet gaat hoor je niks
En tegenwoordig willen ze vrije leven
Begin nooit met een dame van het internet of eentje van Nederland.
Gek heey dat ik in het buitenland echt wel een vrouw kan vinden van mijn eigen afkomst, die mij accepteerd om wie ik ben. Maar dan hebt ik de vrouw die ik wil en de zuivere vrouw.

Raar dat de vrouwen in NL mij niet willen terwijl ik goodlooking bent en daar zal het vast niet aan liggen. Ze zijn hier matrialistische en verwende hoeren. Kijk maar om je heen hoeveel vrouwen er vreemd gaan om geld en andere dingen zoals ik al hebt vernoemd. Materie en geld, sex en lust en luxe en vrijheid..

Marco, 30-01-2015 16:43 #44
Onzin! Ik ben een man van 39 jaar en heb nog nooit een vriendin gehad in Nederland! Nog nooit gezoend of sex gehad! Omdat de meisjes/ vrouwen veelal zoals vele vrienden van mij ook zeggen veel mannelijke trekjes hebben. En de Nederlandse meisjes/ vrouwen zijn onverzorgd, koud, zeer frigide, libido arm plus zoals veel vrienden van mij al aangeven, zeer materialisties ingesteld! De Nederlandse meisjes/ vrouwen zoeken alleen maar naar mannen die een eigen koopwoning hebben met een mooi auto en met goedbetaalde baan met aanzien of ( beter nog een eigen bedrijf hebben ). Het liefste zonder kinderen natuurlijk! Ik zelf heb het in het verleden mee gemaakt dat ik langs een stel van die Hollandse grietjes liep en dat ik hen hoorde zeggen tegen elkaar! ''hij moet wel veel geld hebben en een eigen huis'' Tja het is echt triest! Ik had met 18 jaar al door dat het nooit wat zou gaan worden in droogneukers landje Holland en heb het al lang opgeven! Ik masturbeer mij al heel mijn leven en nu pas geleden ben ik een prachtige Braziliaanse vrouwelijke vrouw tegen gekomen in Brazilië waar ik nu samen mee ben! Ik vertel haar en haar kennissen altijd alles over het frigide Nederland. Waar bij zij antwoorden dat weten wij want dat horen wij heel veel. Plus sterker nog in Nederland zal het aantal alleenstaande alleen maar gaan toenemen en die paar stelletjes die hebben amper nog sex. Tja 1 keertje in de maand wat ik op tv in een programma zag wat over relaties ging en het sex leven van de arme Hollander! Ik ben gelukkig ontsnapt aan dit trieste droogneukers landje! En ik zal het ook heel mijn leven blijven vertellen hier in Brazilië. Gek heey, in het buitenland van mijn eigen afkomst kan ik wel een vrouw vinden. Raar dat de Nederlandse vrouwen de mannen van hier niet willen, ten zij je echt veel geld hebben.


Daan, 23-08-2014 22:22 #41
Je moet nooit aan een Nederlandse beginnen! Ik ben 38 jr en zag met 18 jr al dat het een drama is met de vrouwen in dit landje! ( knetter gek zijn die ). Dus nooit 1 gehad! Net als vele vrienden van mij. Neem een buitenlandse meid! De vrouwen in Nederland kijken alleen naar jou als jij een eigen huis, mooie auto, goedbetaalde baan ( liever eigen bedrijf ) hebt. dikke bankrekening, geen kinderen hebt en ga zo maar door! ( zij kijken niet naar karakter )! Buitenlandse meiden zijn toch anders! Niet zo materialistisch zoals de over arrogante Nederlandse vrouwen! Plus zo’n buitenlandse is veel sympathieker, spontaner, heter, vrouwelijker, meer verzorgd uiterlijk!

Sterke punten:

Je kan makkelijk een profiel maken. En je kunt niet echt controleren door de foto als het echt in dat profiel staat als het wel de vrouw is die achter de computer zit of op haar mobieltje. Dus als je wilt kan ik jou ook naaien en om mij voor te doen als een vrouw.

Zwakke punten:
Badoo probeert over te halen om te betalen met een pop-up om te betalen als je in contact wilt komen met een dame waar je mee wilt chatten.

Betaal nooit voor badoo en ik heb nooit betaald. En er zitten heel veel hoerenlopers en mensen die veel schulden hebben. En er zitten ook vrouwen die al bijna meer dan 4 jaar actieve zijn op deze site. Als je hier een vrouw zoekt ben je echt helemaal fout bezig, ze proberen je hier af te persen om je geld. Alleen maar over sekste vrouwen die alleen maar naar sex zoeken.

micheal ja beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo samengevat

1

Review:
Uit mijn ervaring en vrienden en vriendinnen hun ervaring, Badoo is niets meer dan een "hoerenkot", alles draait om sex.

Paar keer afgesproken met vrouwen van Badoo.

Maanden aan een stuk of weken aan een stuk praten op Badoo, dan maar er mee afspreken, wat ik dacht een serieuze afspraak te zijn, na al de serieuze gesprekken, ging meestal louter om sex, wat ik weigerde, dan praten ze plots niet meer tegen je.

2x relatie aan overgehouden met wie ik dacht serieuze vrouwen te zijn.

De ene had me al bedrogen in de eerste week van de relatie, de andere was een relatie van 8 maanden, had ze me bedrogen na 1 maand kwam ik achter na 8 maanden dat ze me bijna heel onze relatie heeft bedrogen.
Zelfde dag toen het uit was zat ze alweer op Badoo.

Dan weet je genoeg wat voor volk er op zit, natuurlijk kan ik niet oordelen na paar slechte ervaring, maar heb al gemerkt dat dat de mentaliteit op Badoo is.

Ik denk aan mijn leeftijd dit geen site is om iets serieus te zoeken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Mentaliteit van de leden

YPOC beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo


Home » Gratis Dating » Badoo