Badoo - 469 Reviews

Badoo Logo

19.6% aanbevolen, 469 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 469 Reviews

Badoo Details

Hits: 46063

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 469

Bezoek Badoo

(19.6% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.6% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (469):

Badoo

Badoo - Fakers nu actief!

2

Review:
In een vorige review van mij, van 21 juni 2015, schreef ik:

"Veel van die fakers zijn heel makkelijk te herkennen. Veel foto's duidelijk in het buitenland genomen, een leeg profiel, behalve dat ze alleen Engels spreken en dat ze allemaal willen daten met iemand die 5 jaar jonger is tot 10 jaar ouder. Voorbeelden: Een vrouw van 25 wil daten met een man van 20-35 en een vrouw van 27 wil daten met een man van 22-37.
Waarom al die fakers? Ik ben er zelf ook nog niet achter. Heb er nog nooit een match mee gehad of een spamberichtje. Ik zie ze ook nooit online."

Deze fakers zijn sinds kort actief geworden. Ze bezoeken je profiel, nadat je bij het kennismakingsspel op het hartje hebt geklikt, of nadat je hun profiel bekeken hebt. Bij jou klikken ze dan ook op het hartje. Vervolgens dus een match.

Omdat ik natuurlijk nieuwsgierig was heb ik ze een kort berichtje gestuurd met de vraag of ze wilden chatten.
Eentje reageerde een dag later met "hoi". Ik zei "goede avond" terug. Een dag later een nieuwe reactie van haar. "meetrealgirl.com volg de link en jij ziet mij mijn gebruikersnaam Myat"

Juist, niets anders dan een lokprofiel. Dat meetrealgirl.com linkt gelijk door naar buurtdating.nl, een fakesite van een schimmig postadresbedrijfje op de Seychellen.

Zoals ik al hierboven zei zijn deze fakers op Badoo makkelijk te herkennen.
Deze fakers worden altijd wel snel verwijderd, hetzij door Badoo, of door de chat operaters zelf.
Niet veel later komen ze natuurlijk terug met een nieuw nepprofiel. Vaak ook weer met dezelfde foto's. Sommige zijn daardoor wel makkelijk te herkennen.

Sterke punten:
Veel vrouwen. (In het verleden 2 dates gehad.)

Zwakke punten:
Veel vrouwen niet op zoek, maar alleen voor de lol op Badoo.
Kansloze kneuzen die met achterlijke berichtjes vrouwen wegjagen.
Veel fakers.
Extra opties kosten geld.

Badoo

Badoo - Pas op

1

Review:
Aangezien je daar niet bij iedereen een geheime melding kan achter laten om andere mensen te waarschuwen wil ik dat via deze weg doen zodat er wellicht mensen zijn die via deze weg toch lezen dat hij niet oke is en heel goed en slim te werk gaat.
Het gaat om een man Sir K die op de foto te zien is met een sigaar in de mond, waar hij ergens op een terras zit te genieten. Draagt een blauw wit gestreepte Polo shirt en komt uit de omgeving van Tiel.
Hij stat er vermeld dat hij 56 is op het moment van schrijven, maar in werkelijkheid is meneer er 66 en de foto is een oude foto.
Na een toch leuk contact ( ligt aan hoe die verloopt in eerste instantie. wordt later vrijpostiger en probeert je via allerlei manieren te vragen wat je mist etc met als doel sex, sm en prostitutie.) diverse malen gevraagd hoe oud hij was, mij waren dingen opgevallen op internet en wilde het via hem horen.
HIj omzeilt vragen die hem ontmaskeren kunnen of waar hij liever geen antwoord op geeft zoals zijn werkelijke leeftijd.
Ik ben met hem in contact gebleven en ben verder gaan zoeken en zo kwam ik erachter dat ik niet de enige toch onzekere dame was die hij zover had gekregen hem volledig te geloven.
Heeft overal een antwoord op en weet je op een perfecte manier je vertrouwen terug te winnen.
Echter is mij bekend dat hij probeert naar mate je hem laat zien dat je hem volledig vertrouwd jou zover te krijgen dat je instemt met je als hoer te laten gebruiken, in werkelijkheid wil die je aan mannen aanbieden via escort.
Pas op met hem aub.
Bovendien is hij getrouwd en maakt het hem niet uit of zijn vrouw hiermee gevaar loopt.
Het maakt hem bovendien niet uit hoe oud je bent, of je nu 18 bent of 60, dik of dun.

Verder is mijn ervaring in het algemeen best leuke mensen, ja veel die uit zijn op sex maar ook veel mensen die serieus zijn, het is alleen de kunst de goede ertussen uit te halen.

Sterke punten:
Mogelijkheid tot blokkeren van mensen die je lastig vallen.
mogelijkheid van chatten

Zwakke punten:
Er niets gedaan wordt met je klachten.
Je instellingen niet bewaard blijven.
Vaak traag
Niet bij iedereen is er de mogelijkheid om anderen te waarschuwen.

Badoo

Badoo - Test 1 (man) en 2 (vrouw)

24

Review:
Sinds 2 weken ben ik weer lid geworden van Badoo. Helaas is het alleen maar nog meer achteruit gegaan.

Ik heb een serieuze profieltekst getypt met o.a. eigenschappen, hobbies en dingen die ik leuk en niet leuk vind. Ook heb ik 40+ serieuze interesses toegevoegd.
Verder heb ik 3 foto's toegevoegd. Alle 3 een beetje spontane portretfoto's. Ik heb een gemiddeld uiterlijk, geen adonis, maar ook geen nerd.

Ik ben dagelijks actief geweest op Badoo met het kennismakingsspel en het bekijken van profielen via 'leden in de buurt'.

Dit zijn mijn cijfers van de afgelopen week:

Berichten: 0
Vinden jou leuk: 0
Maakten je favoriet: 0
Bezoekers: 8
Score: 0
Fotobeoordelingen: 1, 2 en 2 sterretjes (uit 5 sterretjes)

Badoo vind ik erg onduidelijk als het aankomt op die score en fotobeoordelingen.
De score is afhankelijk van het aantal vrouwen dat op het hartje klikt bij het kennismakingsspel?
De fotobeoordelingen zijn voor mij helemaal een raadsel. Nergens, maar dan ook echt nergens kan ik vinden hoe ik foto's van anderen kan beoordelen!

Vorige week heb ik een vrouwenprofiel aangemaakt om het verschil eens te zien. Ik heb weer een serieuze profieltekst en serieuze interesses. Dus geen onzin zoals kledingmerken, winkels, etc. In de profieltekst heb ik staan dat ik niet gediend ben van seksuele berichtjes.
Ook heb ik natuurlijk foto's toegevoegd. 6 nette (portret)foto's die bijna geen lichaamsvormen laten zien van een leuk uitziende vrouw.
Bij het uploaden van de foto's kreeg ik gelijk gratis superkrachten voor 3 dagen.

Ik heb mezelf een leeftijd gegeven van 25 en ik zoek een date van 25-30 en ik woon in het midden van het land.
Dit zijn mijn cijfers van de afgelopen week voor het vrouwenprofiel:

Berichten: 40
Vinden jou leuk: 394
Maakten je favoriet: 21
Bezoekers: 150
Score: 6,64 (428 van de 645 mensen vonden jou Hot!)
Fotobeoordelingen: 3, 3, 3, 3 en 5 sterretjes (1 foto heeft nog niet genoeg stemmen)

Met dit profiel ben ik elke dag 2 of 3 keer even online geweest. Ik heb niet het kennismakingspel gespeeld en ik heb geen mannenprofielen bekeken. Had ik dat wel allemaal gedaan dan waren bovenstaande cijfers natuurlijk nog veel hoger!

Ook via mijn vrouwenprofiel kan ik weer helemaal nergens vinden hoe ik foto's kan beoordelen! Ik heb mijn eigen mannenprofiel bezocht, bij geen enkele foto die 5 sterretjes te vinden.

Nu de berichtjes. Overspoeld worden met berichtjes is wel meegevallen. 40 in een week tijd. Misschien dat een serieus profiel het slechte gedeelte van de mannen afschrikt?
Wel is het ene berichtje nog kanslozer dan de andere. Hieronder even een paar berichtjes.
Let op: Ik heb deze berichtjes rechtstreeks en in hun totaal gekopieerd en hier geplakt. Schrijf- en spelfouten en het ontbreken van interpunctie zijn dus niet mijn schrijfstijl.

Hi heb je een goeie kerst gehad

Hey hey hoe is het met je en nog iets leuks gedaan vandaag

Wat leuke foto's hebt jij gemaakt

Hoi, alles goed? Heb je een gezellige kerst? Wat ben je leuk!

Goedenavond alles goed?

Hey alles goed met jou?

Hey

Hoi Also goed met jou

Wil je met me trouwen? Want vrouwen zoals jij zijn uitgestorven d8 ik

Heej

Goededag wilde even zeggen dat je leuke foto's hebt groeten w.

hoi

Goedemiddag

hey hoe gaat het met jou
wat voor film,s heb je allemaal al gezien ben ook dol op film,s en series kijken

Hee

Hi

Hi....leuk je hier te ontmoeten!!

Heeey
Je hebt een heel mooi stukje tekst geschreven meiss. Lijkt me leuk om met jou misschien in het nieuwe jaar een drankje te gaan drinken

heey alles goed

Heehee

hey alles goed

Hey hallo

Heyy

Hee leukerd! Studeer je op de uithof?

Juist, dit is zo'n beetje het gemiddelde niveau van de mannen. Van de 40 berichtjes waren er maar 2 langere berichtjes, maar dat was ook niet echt iets om over naar huis te schrijven!
Seksuele berichtjes heb ik niet gehad. Misschien helpt het als je zegt in je profiel dat je hier niet van gediend bent. En/of misschien helpen ook de serieuze tekst en nette foto's.

Sterke punten:
- Echte vrouwen aanwezig (maar of ze jou zien staan...)
- Gratis, op enkele opties na (die je eigenlijk toch niet nodig hebt)

Zwakke punten:
- Bij het kennismakingsspel komen veel vrouwen voorbij die al jaren niet meer online zijn geweest.
- Nergens te vinden hoe foto's beoordeeld kunnen worden.
- Enorm scheve man/vrouw-verhouding zoals op elke datingssite.
- Aantal nepprofielen die je proberen te lokken naar een andere site, zoals hotornot.nl (van Cupidos)
- Voor veel opties moeten credits gekocht worden.
- 3 dagen gratis superkrachten alleen voor vrouwen.

Stan beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo, een vreemde eend in de bijt

2

Review:
toen ik Badoo ontdekte was ik heel positief.
helaas is het echter zo dat naarmate de tijd vordert er steeds meer betaald moet gaan worden voor allerlei ditjes en datjes.
deze datingsite heeft veel potentie, maar veelal wordt deze site gebruikt om de supermodel uit te hangen, mensen voor de gek te houden en geld binnen te slepen.

als serieus iemand is het moeilijk (zo niet onmogelijk) om op te vallen tussen al die malloten die er enkel staan om de sex of en de aandacht.
vooral van die vrouwen die zogenaamd niet uit zijn op sex, maar wel meters dik de poeder op het gezicht hebben staan en diverse standjes aannemen op de foto's om te laten zien hoe groot hun tieten wel niet zijn!
geloof het of niet, maar er werd zelf eens een griet boos op mij omdat ze zich beledigd voelde dat ik niet met haar naar bed wou??
terwijl ik pas 5min met haar aan het chatten was.

vaak ook van die meiden die al drie jaar op badoo staan en zogenaamd na 40.000 berichtjes nog steeds niemand hebben gevonden die bij hun past.
stekker eruit bij die lui!!

tevens heb ik van meerdere vrouwen gehoord dat een foto van je geslachtsdeel sturen de normaalste zaak van de wereld is op Badoo.
of rare seksuele teksten.

en dan is er nog badoo zelf wat bedenkelijk te werk gaat.
meerdere vrouwen die ik benaderd heb, heb ik gevraagd hoe het komt dat ze superkrachten geactiveerd hebben.. (mannen moeten hier namelijk voor betalen!). dat is ook niet erg, want zo kun je de serieuze van de malloten scheiden. maar wat blijkt??
het antwoord is altijd; ik heb niets betaald dus weet niet waar je het over hebt.

ook is het op deze site zo dat als je iemand aan wilt spreken die een mooi gezicht heeft, er gelijk allerlei betaal methodes tevoorschijn komen.
alsof de vrouwen te koop staan, en badoo de grote pooier is.
daarnaast is het zo dat mannen enkel hun eigen gezicht op de foto mogen zetten, en vrouwen er doodleuk met hun hele familie en vriendenkring te bewonderen zijn (zelfs in de niet prive foto sectie).

als ik deze tekst zo terug lees dan denk ik zelf ook, wat raar allemaal.
maar helaas is het wel de waarheid, en badoo is met recht de rare eend in de bijt te noemen!

Sterke punten:
veel leden, en na een melding te maken van spammers worden deze direct verwijderd.

leuke opbouw van de site en een warme uitstraling.
gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

het kennismakingsspel is ook leuk.

Zwakke punten:
het Ranking systeem: populariteit is hier belangrijk en ze hebben graag dat je ervoor betaald om hogerop te komen. een waar vleeskeuring gevoel.


veel te veel rare figuren op deze site die niet normaal kunnen doen.
en er is geen manier om leden een good or bad ranking te geven, door middel van bijvoorbeeld sterren, mocht hun gedrag uiterst ongewenst zijn.
zo blijven alle mensen met goede en slechte intenties elkaar constant tegenkomen.
de mailbox van geliefde leden zit bommetje vol met rotzooi, dus ik zou zeggen; de berichten van mensen met een bad attitude lekker onderaan in de mailbox zetten! en zo stimuleer je ook goed gedrag denk ik?


de betaalmethodes zijn erg gewiekst vormgegeven.
mooie gezichtjes worden op slot gezet alsof ze deze vrouwen zelf beheren. en wel even bepalen wie voor hun wel/niet interessant is.


Badoo

Badoo - fraude

0

Review:
mijn naam en foto worden zonder mijn medeweten door een faker gebruik.....identiteitsfraude dus...
Iemand nog tips om dit fake profiel verwijderd te krijgen?

Sterke punten:
..

Zwakke punten:
Slechte controle op echtheid

identiteit beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo is een betaal site

2

Review:
Het inschrijven gaat uitermate stroef, verifieren via email is niet genoeg, het moet ook nog via de telefoon EN facebook of dergelijk. Dat laatste heb ik niet, dus kan ik niet worden geverifieerd dus ben ik volgens Badoo een faker.

Verder kan je als gratis lid eigenlijk niet veel, je wordt constant naar de betaal pagina gelokt, het is dus gewoon een ordinaire betaal site compleet met alle fakers van dien.

Op lexa heb ik wel geleerd dat fakers graag betalen voor de hobby.

Echter dating sites bestaan niet mensen, ook Badoo niet.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slecht werkende site.
Je wordt bij vrijwel alles daar de betaalhoek geleid.

Badoo

Badoo - Badoo is een betaal site

1

Review:
Het inschrijven gaat uitermate stroef, verifieren via email is niet genoeg, het moet ook nog via de telefoon EN facebook of dergelijk. Dat laatste heb ik niet, dus kan ik niet worden geverifieerd dus ben ik volgens Badoo een faker.

Verder kan je als gratis lid eigenlijk niet veel, je wordt constant naar de betaal pagina gelokt, het is dus gewoon een ordinaire betaal site compleet met alle fakers van dien.

Op lexa heb ik wel geleerd dat fakers graag betalen voor de hobby.

Echter dating sites bestaan niet mensen, ook Badoo niet.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slecht werkende site.
Je wordt bij vrijwel alles daar de betaalhoek geleid.

Dikkie beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Datingwebsites zit vol met hopeloze mannen

9

Review:
Krijg een beetje het idee dat deze site (datingwebsites.nl) vol met hopeloze paupers zit. Voorheen gebruikte ik Badoo altijd om een leuke date te krijgen, vaak makkelijke vrouwen die snel willen daten. Dat mensen hier schrijven nep profielen blabla zijn volgens mij die mannen die hier de hele nutteloze dingen schrijven. Ga eens wat aan jezelf doen ipv de site af te kraken. Deze site werkt PERFECT. En als je serieus geen date krijgt op badoo dan ben je erg laag gezonken.

Sterke punten:
Makkelijke site, snelle date en leuke gesprekken ZONDER TE BETALEN! Want je krijgt superkrachten 7 dagen gratis bij aanmelding.

Zwakke punten:
Geen zwakke punten ontdekt

Dennis beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo niks voor volwassenen...

2

Review:
Badoo is een chat/vrienden/dating website waar vooral tieners opzitten dus als je als 20+er opzoek bent naar een serieuze dating website is Badoo NIKS voor jou . Vroeger kon je iedereen gratis berichten sturen en chatten dat is nu verandert je kan alleen berichten sturen als je credits koop of als je iemand "liked" en hij/zij jou ook "liked" . Pas dan kan je gratis met mekaar chatten . Badoo is een grote site die leden in de hele Benelux heeft maar verder dan alleen chatten kom je nooit . Ik heb hier ooit wel 1 date uit weten te vissen maar dat liep ook op niks uit . Badoo is net zoals alle andere dating sites uit op je portemonnee! let hier dus ALTIJD op en koop niet zomaar credits omdat een of andere griet je "liked" (je kunt dus alleen zien wie zij is nadat je credits heb gekocht!) . Let op de naam van de dame ! als dit "Nieuwe Ike" is dan is het 100% NEP NOOIT credits gaan kopen . Ik krijg elke week minstens 2 berichten van Badoo dat een vrouw geintreseerd is in mij en die vrouw heet "Nieuwe Ike" elke keer dus... Als je hersens heb kun je dus inzien dat het allemaal fake is net zo fake als die fake sex dating sites enzo . Pas dus op.

Sterke punten:
Veel mensen vaak online grote website en makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten:
Afpersers net zoals zoveel anderen en de meeste dames die in je geintreseerd zijn , zijn 100% nep.

Ramanios beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - scammer, cheater en player

1

Review:
Profiel foto's ván járen oud, leeftijd díe niét klopt, liegen óver zichzelf in profiel en eigenlijk een profiteur zíjn. Woonplaats díe niét klopt puur omdat het makkelijk is om mét vrouwen buiten dé woonplaats om té gáán. Een player zónder geld díe hét liefst onderhouden wordt financieel, maar met no strings attached. Misbruik maakt ván vrouwen. Melding van profiel gemaakt áán badoo, ván Steban 31 Hollandscheveld. Maar ze doen er niks méé. " nieuwe vrienden maken" is lingo vóór sex mét meerdere vrouwen. Ik hoop dát ik ándere vrouwen héb kunnen waarschuwen middels hét opmerkingen systeem. Máár áls je zó naïef bént je mét déze man in té laten... zorg voor een soa test.

Sterke punten:
opmerkingen systeem

Zwakke punten:
weinig gedaan mét meldingen, lijkt wel één hoerenhuis mét voornamelijk nutteloze mannen op zoek naar easy sex. Óf wél mannen/vrouwen díe dé boel voorliegen om één affaire té hebben buiten de relatie om. Díe daarom vaak een ándere woonplaats invullen.

Marjolein beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo