Badoo - 473 Reviews

  1. Badoo informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Badoo Reviews
Badoo Logo

19.4% aanbevolen, 473 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Badoo Details

Hits: 47403

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 473

1 stars, 473 Reviews

Badoo Opzeggen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (473):

Badoo

Badoo - Leuke vrouwen zijn nep profielen!

0

Review:
Als je alleen maar wil chatten met vrouwen waar je normaal niet na omkijkt kies je voor Badoo. De "leuke" vrouwen zijn nep profielen of je moet er voor betalen om er mee contact te komen door credits te kopen.

Sterke punten:
Zoek functie met mensen uit de buurt

Zwakke punten:
Boordevol nep profielen met stock foto's waarvoor je moet betalen om ermee in contact te komen.

In de chatfunctie kun je zien wanneer je voor het laatst online bent geweest (kortom geen privacy)

Aanbod veel mollige vrouwen waar je normaal niet naar omkijkt.

Sjoerd beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Met mooie praatjes al mijn geld kwijt

0

Review:
Door een man genaamd Yigit later wad het Can Bulut ben ik alles kwijt geraakt. Ik zat in een moeilijke periode. Hij zou mij helpen. Daarvoor moest ik wel betalen. Ik moest telefoon abonnementen op mijn naam afsluiten. Dit zou via zijn Bedrijf terugbetaald worden. Hij heeft al mijn sieraden genomen. Mijn auto verkocht. Mijn camera meegenomen. 2 maanden salaris. Als ik niet meewerkte zou ik nooit wat terugkrijgen
Nou dat is toch niet gebeurt
Later ontdekte ik dat deze man een vriendin heeft waar hij mee woont
Zij zijn beiden gokverslaafd. Zij bedreigde mij met de dood toen ik niets meer wilde geven. Ik snap niet dat deze man nog steeds op de dit zit
Ik ben niet de enige. Hij heeft nog tientallen anderen zo behandeld.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Mensen beter natrekken

Opgelicht beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - badoo zit vol met fakers verziekte mentaliteiten v

1

Review:

Een aantal geleden plaatste ik foto's en krijgt wel bezoekers op mijn profiel. Maar de vrouwen die daar zijn reageren alleen met hoi of hi. De vrouwen die
daar zijn allemaal nep en hypocriete Nederlandse Mentaliteit. De Nederlandse vrouwen zien er wel ouder uit dan hun leeftijd.

De vrouwen op badoo denken dat ik tijd voor hen hebt. Na later kwam ik een vrouw tegen die al eerdere sex praktijken uitvoert op het internet. Ze staat genaamd onder Wendy bong ze staat onder 23 jaar en terwijl ze al 28 jaar blijkt te zijn. Ze zoekt mannen van 18 jaar tot met 66 jaar om te melken, en dat niet alleen ze zet ook haar skype en haar kik voor de mannen, bij twijfels hebt ik er ook niet op reageert. Deze hoer kun je ook vinden op chatgirl en op chattijd. Deze hoer wilt met donkere mannen en met oude blanke mannen slapen zonder betaling kan je met zo'n dame naar bed. Ze zoekt sex voor plezier, dus met andere woorden dit is gewoon vieze hoer. Moetje echt voor uitkijken. Het zijn gewoon smartphone hoeren en smartphone sletten.

Zoals ik al eerder hebt verteld hebt ik ook een naakte foto's van deze dame ook op andere sites gezien, ze heeft bevredigd door een zwarte man. Deze foto's kwam los op het internet. Dus voor je met deze vrouw afspreekt waar ik schuw ik jullie allemaal, deze genaamd wendy bong, zit met hiv, soa, aids. Woon in Amsterdam, beweerd in Zoetermeer.

Ik zou nooit met iemand van het internet een relatie mee willen beginnen. En iemand die je ook zelfs face to face ziet is ook nog een vraag. Want iedereen in Nederland wil een vrije leven lijden. De vrouwen in Nederland nemen en zien de relatie als een sex lustige object. Op badoo vindt je alleen de grootste hoeren en grote klap lopers en uitlopers. tegenwoordig zitten ze op je geld en het is nu alleen maar sex, geld en materie, auto en het luxe leventje, dus de smartphone hoeren van deze tijd hebben de wereld in handen, beheersen en denken als of ze de hele wereld aan kunnen. Begin nooit met een vrouw die al 1,2,3 relaties heeft gehad of die je van het internet vindt of plukt en dan weetje al naar waar het toe gaat voortvloeien, bespaar je echt een hoop ellende en energie. Ze trekken jou financieel helemaal leeg.

Is voor even iedereen zeg ik heb iemand
Als het niet gaat hoor je niks
En tegenwoordig willen ze vrije leven
Begin nooit met een dame van het internet of eentje van Nederland.
Gek heey dat ik in het buitenland echt wel een vrouw kan vinden van mijn eigen afkomst, die mij accepteerd om wie ik ben. Maar dan hebt ik de vrouw die ik wil en de zuivere vrouw.

Raar dat de vrouwen in NL mij niet willen terwijl ik goodlooking bent en daar zal het vast niet aan liggen. Ze zijn hier matrialistische en verwende hoeren. Kijk maar om je heen hoeveel vrouwen er vreemd gaan om geld en andere dingen zoals ik al hebt vernoemd. Materie en geld, sex en lust en luxe en vrijheid..

Marco, 30-01-2015 16:43 #44
Onzin! Ik ben een man van 39 jaar en heb nog nooit een vriendin gehad in Nederland! Nog nooit gezoend of sex gehad! Omdat de meisjes/ vrouwen veelal zoals vele vrienden van mij ook zeggen veel mannelijke trekjes hebben. En de Nederlandse meisjes/ vrouwen zijn onverzorgd, koud, zeer frigide, libido arm plus zoals veel vrienden van mij al aangeven, zeer materialisties ingesteld! De Nederlandse meisjes/ vrouwen zoeken alleen maar naar mannen die een eigen koopwoning hebben met een mooi auto en met goedbetaalde baan met aanzien of ( beter nog een eigen bedrijf hebben ). Het liefste zonder kinderen natuurlijk! Ik zelf heb het in het verleden mee gemaakt dat ik langs een stel van die Hollandse grietjes liep en dat ik hen hoorde zeggen tegen elkaar! ''hij moet wel veel geld hebben en een eigen huis'' Tja het is echt triest! Ik had met 18 jaar al door dat het nooit wat zou gaan worden in droogneukers landje Holland en heb het al lang opgeven! Ik masturbeer mij al heel mijn leven en nu pas geleden ben ik een prachtige Braziliaanse vrouwelijke vrouw tegen gekomen in Brazilië waar ik nu samen mee ben! Ik vertel haar en haar kennissen altijd alles over het frigide Nederland. Waar bij zij antwoorden dat weten wij want dat horen wij heel veel. Plus sterker nog in Nederland zal het aantal alleenstaande alleen maar gaan toenemen en die paar stelletjes die hebben amper nog sex. Tja 1 keertje in de maand wat ik op tv in een programma zag wat over relaties ging en het sex leven van de arme Hollander! Ik ben gelukkig ontsnapt aan dit trieste droogneukers landje! En ik zal het ook heel mijn leven blijven vertellen hier in Brazilië. Gek heey, in het buitenland van mijn eigen afkomst kan ik wel een vrouw vinden. Raar dat de Nederlandse vrouwen de mannen van hier niet willen, ten zij je echt veel geld hebben.


Daan, 23-08-2014 22:22 #41
Je moet nooit aan een Nederlandse beginnen! Ik ben 38 jr en zag met 18 jr al dat het een drama is met de vrouwen in dit landje! ( knetter gek zijn die ). Dus nooit 1 gehad! Net als vele vrienden van mij. Neem een buitenlandse meid! De vrouwen in Nederland kijken alleen naar jou als jij een eigen huis, mooie auto, goedbetaalde baan ( liever eigen bedrijf ) hebt. dikke bankrekening, geen kinderen hebt en ga zo maar door! ( zij kijken niet naar karakter )! Buitenlandse meiden zijn toch anders! Niet zo materialistisch zoals de over arrogante Nederlandse vrouwen! Plus zo’n buitenlandse is veel sympathieker, spontaner, heter, vrouwelijker, meer verzorgd uiterlijk!

Sterke punten:

Je kan makkelijk een profiel maken. En je kunt niet echt controleren door de foto als het echt in dat profiel staat als het wel de vrouw is die achter de computer zit of op haar mobieltje. Dus als je wilt kan ik jou ook naaien en om mij voor te doen als een vrouw.

Zwakke punten:
Badoo probeert over te halen om te betalen met een pop-up om te betalen als je in contact wilt komen met een dame waar je mee wilt chatten.

Betaal nooit voor badoo en ik heb nooit betaald. En er zitten heel veel hoerenlopers en mensen die veel schulden hebben. En er zitten ook vrouwen die al bijna meer dan 4 jaar actieve zijn op deze site. Als je hier een vrouw zoekt ben je echt helemaal fout bezig, ze proberen je hier af te persen om je geld. Alleen maar over sekste vrouwen die alleen maar naar sex zoeken.

micheal ja beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo samengevat

0

Review:
Uit mijn ervaring en vrienden en vriendinnen hun ervaring, Badoo is niets meer dan een "hoerenkot", alles draait om sex.

Paar keer afgesproken met vrouwen van Badoo.

Maanden aan een stuk of weken aan een stuk praten op Badoo, dan maar er mee afspreken, wat ik dacht een serieuze afspraak te zijn, na al de serieuze gesprekken, ging meestal louter om sex, wat ik weigerde, dan praten ze plots niet meer tegen je.

2x relatie aan overgehouden met wie ik dacht serieuze vrouwen te zijn.

De ene had me al bedrogen in de eerste week van de relatie, de andere was een relatie van 8 maanden, had ze me bedrogen na 1 maand kwam ik achter na 8 maanden dat ze me bijna heel onze relatie heeft bedrogen.
Zelfde dag toen het uit was zat ze alweer op Badoo.

Dan weet je genoeg wat voor volk er op zit, natuurlijk kan ik niet oordelen na paar slechte ervaring, maar heb al gemerkt dat dat de mentaliteit op Badoo is.

Ik denk aan mijn leeftijd dit geen site is om iets serieus te zoeken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Mentaliteit van de leden

YPOC beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - heel veel nep profielen

0

Review:
ik heb aantal weken lid geweest op deze site berichten om je aan te melden via betaalde site daar verder te praten ik vind dat ze eerlijk moesten zijn meer kunnen verdienen dan met heel dat nep gedoe

Sterke punten:
lage kost ,meer is er niet

Zwakke punten:
alles

patrik beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Fakers nu actief!

2

Review:
In een vorige review van mij, van 21 juni 2015, schreef ik:

"Veel van die fakers zijn heel makkelijk te herkennen. Veel foto's duidelijk in het buitenland genomen, een leeg profiel, behalve dat ze alleen Engels spreken en dat ze allemaal willen daten met iemand die 5 jaar jonger is tot 10 jaar ouder. Voorbeelden: Een vrouw van 25 wil daten met een man van 20-35 en een vrouw van 27 wil daten met een man van 22-37.
Waarom al die fakers? Ik ben er zelf ook nog niet achter. Heb er nog nooit een match mee gehad of een spamberichtje. Ik zie ze ook nooit online."

Deze fakers zijn sinds kort actief geworden. Ze bezoeken je profiel, nadat je bij het kennismakingsspel op het hartje hebt geklikt, of nadat je hun profiel bekeken hebt. Bij jou klikken ze dan ook op het hartje. Vervolgens dus een match.

Omdat ik natuurlijk nieuwsgierig was heb ik ze een kort berichtje gestuurd met de vraag of ze wilden chatten.
Eentje reageerde een dag later met "hoi". Ik zei "goede avond" terug. Een dag later een nieuwe reactie van haar. "meetrealgirl.com volg de link en jij ziet mij mijn gebruikersnaam Myat"

Juist, niets anders dan een lokprofiel. Dat meetrealgirl.com linkt gelijk door naar buurtdating.nl, een fakesite van een schimmig postadresbedrijfje op de Seychellen.

Zoals ik al hierboven zei zijn deze fakers op Badoo makkelijk te herkennen.
Deze fakers worden altijd wel snel verwijderd, hetzij door Badoo, of door de chat operaters zelf.
Niet veel later komen ze natuurlijk terug met een nieuw nepprofiel. Vaak ook weer met dezelfde foto's. Sommige zijn daardoor wel makkelijk te herkennen.

Sterke punten:
Veel vrouwen. (In het verleden 2 dates gehad.)

Zwakke punten:
Veel vrouwen niet op zoek, maar alleen voor de lol op Badoo.
Kansloze kneuzen die met achterlijke berichtjes vrouwen wegjagen.
Veel fakers.
Extra opties kosten geld.

Badoo

Badoo - Pas op

2

Review:
Aangezien je daar niet bij iedereen een geheime melding kan achter laten om andere mensen te waarschuwen wil ik dat via deze weg doen zodat er wellicht mensen zijn die via deze weg toch lezen dat hij niet oke is en heel goed en slim te werk gaat.
Het gaat om een man Sir K die op de foto te zien is met een sigaar in de mond, waar hij ergens op een terras zit te genieten. Draagt een blauw wit gestreepte Polo shirt en komt uit de omgeving van Tiel.
Hij stat er vermeld dat hij 56 is op het moment van schrijven, maar in werkelijkheid is meneer er 66 en de foto is een oude foto.
Na een toch leuk contact ( ligt aan hoe die verloopt in eerste instantie. wordt later vrijpostiger en probeert je via allerlei manieren te vragen wat je mist etc met als doel sex, sm en prostitutie.) diverse malen gevraagd hoe oud hij was, mij waren dingen opgevallen op internet en wilde het via hem horen.
HIj omzeilt vragen die hem ontmaskeren kunnen of waar hij liever geen antwoord op geeft zoals zijn werkelijke leeftijd.
Ik ben met hem in contact gebleven en ben verder gaan zoeken en zo kwam ik erachter dat ik niet de enige toch onzekere dame was die hij zover had gekregen hem volledig te geloven.
Heeft overal een antwoord op en weet je op een perfecte manier je vertrouwen terug te winnen.
Echter is mij bekend dat hij probeert naar mate je hem laat zien dat je hem volledig vertrouwd jou zover te krijgen dat je instemt met je als hoer te laten gebruiken, in werkelijkheid wil die je aan mannen aanbieden via escort.
Pas op met hem aub.
Bovendien is hij getrouwd en maakt het hem niet uit of zijn vrouw hiermee gevaar loopt.
Het maakt hem bovendien niet uit hoe oud je bent, of je nu 18 bent of 60, dik of dun.

Verder is mijn ervaring in het algemeen best leuke mensen, ja veel die uit zijn op sex maar ook veel mensen die serieus zijn, het is alleen de kunst de goede ertussen uit te halen.

Sterke punten:
Mogelijkheid tot blokkeren van mensen die je lastig vallen.
mogelijkheid van chatten

Zwakke punten:
Er niets gedaan wordt met je klachten.
Je instellingen niet bewaard blijven.
Vaak traag
Niet bij iedereen is er de mogelijkheid om anderen te waarschuwen.

Badoo

Badoo - Test 1 (man) en 2 (vrouw)

24

Review:
Sinds 2 weken ben ik weer lid geworden van Badoo. Helaas is het alleen maar nog meer achteruit gegaan.

Ik heb een serieuze profieltekst getypt met o.a. eigenschappen, hobbies en dingen die ik leuk en niet leuk vind. Ook heb ik 40+ serieuze interesses toegevoegd.
Verder heb ik 3 foto's toegevoegd. Alle 3 een beetje spontane portretfoto's. Ik heb een gemiddeld uiterlijk, geen adonis, maar ook geen nerd.

Ik ben dagelijks actief geweest op Badoo met het kennismakingsspel en het bekijken van profielen via 'leden in de buurt'.

Dit zijn mijn cijfers van de afgelopen week:

Berichten: 0
Vinden jou leuk: 0
Maakten je favoriet: 0
Bezoekers: 8
Score: 0
Fotobeoordelingen: 1, 2 en 2 sterretjes (uit 5 sterretjes)

Badoo vind ik erg onduidelijk als het aankomt op die score en fotobeoordelingen.
De score is afhankelijk van het aantal vrouwen dat op het hartje klikt bij het kennismakingsspel?
De fotobeoordelingen zijn voor mij helemaal een raadsel. Nergens, maar dan ook echt nergens kan ik vinden hoe ik foto's van anderen kan beoordelen!

Vorige week heb ik een vrouwenprofiel aangemaakt om het verschil eens te zien. Ik heb weer een serieuze profieltekst en serieuze interesses. Dus geen onzin zoals kledingmerken, winkels, etc. In de profieltekst heb ik staan dat ik niet gediend ben van seksuele berichtjes.
Ook heb ik natuurlijk foto's toegevoegd. 6 nette (portret)foto's die bijna geen lichaamsvormen laten zien van een leuk uitziende vrouw.
Bij het uploaden van de foto's kreeg ik gelijk gratis superkrachten voor 3 dagen.

Ik heb mezelf een leeftijd gegeven van 25 en ik zoek een date van 25-30 en ik woon in het midden van het land.
Dit zijn mijn cijfers van de afgelopen week voor het vrouwenprofiel:

Berichten: 40
Vinden jou leuk: 394
Maakten je favoriet: 21
Bezoekers: 150
Score: 6,64 (428 van de 645 mensen vonden jou Hot!)
Fotobeoordelingen: 3, 3, 3, 3 en 5 sterretjes (1 foto heeft nog niet genoeg stemmen)

Met dit profiel ben ik elke dag 2 of 3 keer even online geweest. Ik heb niet het kennismakingspel gespeeld en ik heb geen mannenprofielen bekeken. Had ik dat wel allemaal gedaan dan waren bovenstaande cijfers natuurlijk nog veel hoger!

Ook via mijn vrouwenprofiel kan ik weer helemaal nergens vinden hoe ik foto's kan beoordelen! Ik heb mijn eigen mannenprofiel bezocht, bij geen enkele foto die 5 sterretjes te vinden.

Nu de berichtjes. Overspoeld worden met berichtjes is wel meegevallen. 40 in een week tijd. Misschien dat een serieus profiel het slechte gedeelte van de mannen afschrikt?
Wel is het ene berichtje nog kanslozer dan de andere. Hieronder even een paar berichtjes.
Let op: Ik heb deze berichtjes rechtstreeks en in hun totaal gekopieerd en hier geplakt. Schrijf- en spelfouten en het ontbreken van interpunctie zijn dus niet mijn schrijfstijl.

Hi heb je een goeie kerst gehad

Hey hey hoe is het met je en nog iets leuks gedaan vandaag

Wat leuke foto's hebt jij gemaakt

Hoi, alles goed? Heb je een gezellige kerst? Wat ben je leuk!

Goedenavond alles goed?

Hey alles goed met jou?

Hey

Hoi Also goed met jou

Wil je met me trouwen? Want vrouwen zoals jij zijn uitgestorven d8 ik

Heej

Goededag wilde even zeggen dat je leuke foto's hebt groeten w.

hoi

Goedemiddag

hey hoe gaat het met jou
wat voor film,s heb je allemaal al gezien ben ook dol op film,s en series kijken

Hee

Hi

Hi....leuk je hier te ontmoeten!!

Heeey
Je hebt een heel mooi stukje tekst geschreven meiss. Lijkt me leuk om met jou misschien in het nieuwe jaar een drankje te gaan drinken

heey alles goed

Heehee

hey alles goed

Hey hallo

Heyy

Hee leukerd! Studeer je op de uithof?

Juist, dit is zo'n beetje het gemiddelde niveau van de mannen. Van de 40 berichtjes waren er maar 2 langere berichtjes, maar dat was ook niet echt iets om over naar huis te schrijven!
Seksuele berichtjes heb ik niet gehad. Misschien helpt het als je zegt in je profiel dat je hier niet van gediend bent. En/of misschien helpen ook de serieuze tekst en nette foto's.

Sterke punten:
- Echte vrouwen aanwezig (maar of ze jou zien staan...)
- Gratis, op enkele opties na (die je eigenlijk toch niet nodig hebt)

Zwakke punten:
- Bij het kennismakingsspel komen veel vrouwen voorbij die al jaren niet meer online zijn geweest.
- Nergens te vinden hoe foto's beoordeeld kunnen worden.
- Enorm scheve man/vrouw-verhouding zoals op elke datingssite.
- Aantal nepprofielen die je proberen te lokken naar een andere site, zoals hotornot.nl (van Cupidos)
- Voor veel opties moeten credits gekocht worden.
- 3 dagen gratis superkrachten alleen voor vrouwen.

Stan beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo, een vreemde eend in de bijt

3

Review:
toen ik Badoo ontdekte was ik heel positief.
helaas is het echter zo dat naarmate de tijd vordert er steeds meer betaald moet gaan worden voor allerlei ditjes en datjes.
deze datingsite heeft veel potentie, maar veelal wordt deze site gebruikt om de supermodel uit te hangen, mensen voor de gek te houden en geld binnen te slepen.

als serieus iemand is het moeilijk (zo niet onmogelijk) om op te vallen tussen al die malloten die er enkel staan om de sex of en de aandacht.
vooral van die vrouwen die zogenaamd niet uit zijn op sex, maar wel meters dik de poeder op het gezicht hebben staan en diverse standjes aannemen op de foto's om te laten zien hoe groot hun tieten wel niet zijn!
geloof het of niet, maar er werd zelf eens een griet boos op mij omdat ze zich beledigd voelde dat ik niet met haar naar bed wou??
terwijl ik pas 5min met haar aan het chatten was.

vaak ook van die meiden die al drie jaar op badoo staan en zogenaamd na 40.000 berichtjes nog steeds niemand hebben gevonden die bij hun past.
stekker eruit bij die lui!!

tevens heb ik van meerdere vrouwen gehoord dat een foto van je geslachtsdeel sturen de normaalste zaak van de wereld is op Badoo.
of rare seksuele teksten.

en dan is er nog badoo zelf wat bedenkelijk te werk gaat.
meerdere vrouwen die ik benaderd heb, heb ik gevraagd hoe het komt dat ze superkrachten geactiveerd hebben.. (mannen moeten hier namelijk voor betalen!). dat is ook niet erg, want zo kun je de serieuze van de malloten scheiden. maar wat blijkt??
het antwoord is altijd; ik heb niets betaald dus weet niet waar je het over hebt.

ook is het op deze site zo dat als je iemand aan wilt spreken die een mooi gezicht heeft, er gelijk allerlei betaal methodes tevoorschijn komen.
alsof de vrouwen te koop staan, en badoo de grote pooier is.
daarnaast is het zo dat mannen enkel hun eigen gezicht op de foto mogen zetten, en vrouwen er doodleuk met hun hele familie en vriendenkring te bewonderen zijn (zelfs in de niet prive foto sectie).

als ik deze tekst zo terug lees dan denk ik zelf ook, wat raar allemaal.
maar helaas is het wel de waarheid, en badoo is met recht de rare eend in de bijt te noemen!

Sterke punten:
veel leden, en na een melding te maken van spammers worden deze direct verwijderd.

leuke opbouw van de site en een warme uitstraling.
gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

het kennismakingsspel is ook leuk.

Zwakke punten:
het Ranking systeem: populariteit is hier belangrijk en ze hebben graag dat je ervoor betaald om hogerop te komen. een waar vleeskeuring gevoel.


veel te veel rare figuren op deze site die niet normaal kunnen doen.
en er is geen manier om leden een good or bad ranking te geven, door middel van bijvoorbeeld sterren, mocht hun gedrag uiterst ongewenst zijn.
zo blijven alle mensen met goede en slechte intenties elkaar constant tegenkomen.
de mailbox van geliefde leden zit bommetje vol met rotzooi, dus ik zou zeggen; de berichten van mensen met een bad attitude lekker onderaan in de mailbox zetten! en zo stimuleer je ook goed gedrag denk ik?


de betaalmethodes zijn erg gewiekst vormgegeven.
mooie gezichtjes worden op slot gezet alsof ze deze vrouwen zelf beheren. en wel even bepalen wie voor hun wel/niet interessant is.


Badoo

Badoo - fraude

0

Review:
mijn naam en foto worden zonder mijn medeweten door een faker gebruik.....identiteitsfraude dus...
Iemand nog tips om dit fake profiel verwijderd te krijgen?

Sterke punten:
..

Zwakke punten:
Slechte controle op echtheid

identiteit beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo