Badoo - 502 Reviews

Last updated: 20 april 2019
Badoo Logo

20.7% aanbevolen, 502 Reviews

 1. Badoo informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Badoo informatie
 5. Badoo app
 6. Betrouwbaarheid
 7. Inschrijven en inloggen
 8. Uitschrijven
 9. Badoo video
 10. Badoo Reviews
 11. Schrijf ook een review over Badoo

Niet tevreden over Badoo? Probeer dan eens FotoDate.

Badoo informatie

Badoo.com behoort tot een van de grootste datingsites in de wereld. Deze site is niet zomaar een van de belangrijkste spelers op de online dating markt, het beschikt namelijk over ongeveer 228.120.556 leden wereldwijd, is te benaderen in 190 leden en heeft meer dan 250 medewerkers in dienst. Badoo kan worden omschreven als een professionele, overzichtelijke en duidelijke websites waar singles heel gemakkelijk in contact kunnen komen met andere personen met dezelfde interesses. De functies welke te gebruiken zijn op deze site, zijn makkelijk te benaderen. Daarnaast kunnen gebruikers op een heel eenvoudige manier aan informatie komen betreffende de functionaliteiten van de website en meer. Badoo wordt ook omschreven als een transparante, duidelijk en gebruiksvriendelijke website. Een ieder die op zoek is naar vriendschap, een date of een nieuwe relatie, kan gebruik maken van de mogelijkheden van Badoo.

Deze site is vooral erop gericht, dat gebruikers gaan chatten met andere personen c.q. profielen. Hierbij kan men ook in contact komen met mensen, die zelf ook woonachtig zijn in de buurt van de gebruiker. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om foto's van profielen te beoordelen in een soort van kennismakingsspel. Dit gebeurd natuurlijk ook wederzijds. Indien op gegeven moment blijkt, dat er een match is, dan ontvangen de gebruikers een melding hiervan en hebben zij de mogelijkheid om een bericht achter te laten voor de andere persoon. Met de mobiele versie van Badoo, kunnen gebruikers zien welke andere gebruikers in de buurt online zijn en met wie men eventueel kan gaan chatten. Dit is een methode om de drempel te verlagen om in contact te komen met nieuwe personen.

Velen zien Badoo ook als de ontmoetingsplek voor nieuwe vrienden. Op deze site kan men persoonlijke foto's en of video's plaatsen en delen met andere personen. De foto's en video's moeten welk overeenkomstig de Algemene Voorwaarden van de site zijn en kopieerrechten mogen hierbij niet geschonden worden. Daarnaast is pornografisch of ander beledigende materiaal ten strengste verboden op deze site. Badoo treedt hier hard tegen op. In gevallen waar men zich niet aan de Algemene Voorwaarden houd, kan het account worden geblokkeerd of verwijderd.

Geinteresseerden kunnen zich gratis inschrijven op deze site. Deze gratis leden hebben alleen toegang tot de basisfuncties. Men kan dus een profiel aanmaken, zoveel video's als foto's plaatsen als men maar wilt. Daarnaast kan men ook met elkaar chatten in groepsverband. Indien men toegang wil hebben tot meerdere functies van Badoo, om op die manier in contact te komen met nog meer andere personen, kan men kiezen voor een betaalde account.

Indien men lid wil worden van Badoo, dan kan men zich gratis registreren op de website. Bij de registratie moet men onder andere een werkende e- mail adres ingeven. Leden kunnen ook gebruik maken van mobiele applicaties. Deze zijn te vinden in de App Store, Google Play Store, BlackBerry App World en Windows Marketplace.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Badoo Details

Hits: 53416

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 502

Opzeggen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo informatie

Badoo is een datingsite maar er worden ook vriendschappelijke contacten gemaakt. Meer dan 198 miljoen singles wereldwijd hebben via Badoo contact met elkaar! Elke dag komen daar nog eens duizenden nieuwe singles bij. De kans dat je match vindt op Badoo is dus erg groot. De datingsite is sinds 2006 online en momenteel is het beschikbaar in ruim 40 talen.

Badoo heeft een leuke methode, genaamd het kennismakingsspel, om aan te geven welke singles je wel of niet interessant vindt. Wanneer je meedoet aan het kennismakingsspel zie je foto’s van de andere leden waarna je kunt aanvinken of je deze persoon wil ontmoeten. Als de interesse wederzijds is, ontvangen jullie beide een berichtje. Waarna jullie de mogelijkheid hebben om contact met elkaar op te nemen.

Het is mogelijk om een gratis profiel aan te maken om te zien of de datingsite bij jou past. Een gratis profiel heeft beperkte toegang tot de functies op de datingsite.

Badoo app

Badoo heeft een dating app! Wil je gebruik maken van de mobiele applicatie van Badoo, dan dien je eerst een profiel aan te maken. Het downloaden van de app en het aanmaken van een profiel is geheel gratis.

Vanaf je telefoon kun je jouw profiel updaten, singles zoeken in jouw omgeving en berichten verzenden. Dezelfde functies van de datingsite zijn beschikbaar op de Badoo app. Met de app van Badoo kun je overal gemakkelijk online daten.

Betrouwbaarheid

De medewerkers van Badoo hebben als belangrijkste taak, het optimaliseren van ervaringen van leden van deze site. Zeer belangrijk bij het verbeteren van de ervaringen, is het verwijderen van fake leden. Fake leden zijn niet op zoek naar vriendschap, een date of relatie, maar willen slechts geld verdienen op een datingsite. Dit kan men doen middels SMS- berichten, waarbij leden moeten betalen bij het versturen van berichten. Om dit zo effectief mogelijk te laten gebeuren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Leden kunnen bij deze klantenservice nep- profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers rapporteren. Dit doen leden middels het invullen van een meld- formulier. Daarnaast worden leden van Badoo ook beschermd tegen schending van hun privacy. Leden hebben de mogelijkheid om zelf in te stellen wie hun profiel kan bekijken, wie contact kan opnemen en hoe foto’s beschermd moeten worden. Leden hebben hun privacy dus in eigen handen.

Verder zijn profielen op Badoo alleen zichtbaar voor andere leden van Badoo, die zich hebben aangemeld. Alhoewel Badoo er alles aan doet om haar leden te beschermen tegen derden, beschikt deze site niet over een keurmerk voor veilig daten.

Inschrijven en inloggen

Om gebruik te kunnen maken van de functies van Badoo moeten geïnteresseerden een profiel hebben van Badoo. Hiermee kunnen ze andere singles ontmoeten. Een profiel kunnen gebruikers aanmaken middels hun Facebook account. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om andere gegevens in te vullen waar nodig. De persoonlijke gegevens die ingevuld moeten worden bij het inschrijfproces van Badoo, zijn de voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar men op zoek naar is. Nadat men akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden, wordt het account gecreëerd.

Uitschrijven

Het verwijderen van een Badoo account is heel eenvoudig. Om een account uit te schrijven gaat men als eerst naar instellingen. Hier heeft men de mogelijkheid om het profiel te verwijderen. Bij het selecteren van deze optie komt er een scherm met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen wordt het account en de persoonsgegevens direct verwijderd van Badoo.com.

Badoo video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_yTK_9wBAYE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Badoo

Badoo Acties & Nieuws

 • 5 december 2011 Update voor dating-app van Badoo
  De dating-app Ontmoet Nieuwe Mensen van Badoo staat al tijdenlang hoog in de lijst ?Top opgebracht? in de App Store. Dat komt omdat je als gebruiker van de dienst veelvuldig de knip moet trekken om extra op te vallen in de applicatie of extra functies te krijgen. De update van vandaag brengt Badoo naar versie 1.8.0 en die zorgt ervoor dat je in-app credits kan kopen om nog eens extra op te vallen. Lees verder

Badoo reviews (502):

Badoo - Niet doen mannen!!!!

4

Review:
Vrouwen zitten er om jou als man te gebruiken. Jij betaalt, vrouwen niet. Vrouwen mogen jou naar behandelen, reageer jij naar terug? Dan word je onder druk gezet door Badoo. In Nederland worden mannen kapot gemaakt door vrouwen en op deze site steunt Badoo vrouwen maar jij als man mag wel betalen. Mannen wegwezen van Badoo!!!!!!!!

Sterke punten:
Paradijs voor vrouwen

Zwakke punten:
Mannen betalen en worden door Badoo onder druk gezet, vrouwen hebben er allemaal problemen de meeste gaan vreemd en zijn al jarenlang gewend mannen te gebruiken en pikken ze op op Badoo die ze steunt

Jan beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo steeds beter

8

Review:
Ik begrijp de meeste van de negatieve reacties hier niet. Volgens mij is de site prima kosteloos te gebruiken, de normale communicatiefaciliteiten kosten helemaal niets. Naast het bekende datingsite kaf staat er gelukkig ook volop koren op de site, relatief veel vrouwen reageren op een normale manier en staan open voor het maken van afspraken. Credits kopen is echt niet nodig. Een leuke nieuwe functionaliteit is dat je bericht krijgt als je toevallig in de buurt bent geweest van een van je matches (zelfde winkelcentrum of zo, een evenement waar je beiden aanwezig was of als je bij elkaar in de file gestaan).

Sterke punten:
Gemakkelijk in contact komen met normale, leuke vrouwen.

Zwakke punten:
Gratis site trekt (te-)veel getrouwde mannen en overige geilneven aan, waardoor veel leuke vrouwen het al snel weer voor gezien houden.

eltjo beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Oplichters !!!!!!!

7

Review:
Had een account met alleen mijn telefoon nr.
Plotseling heb ik een premium account a 99,-
Nooit voor gekozen en nooit een bevestiging van gehad.
Toch schrijven ze 99,- van mijn credit card ???

OPLICHTERS ZIJN HET !!!!

Sterke punten:
Mensen oplichten
OOK HEEEL VEEL fake accounts

Cervel beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Automatische incasso EN geld innen zonder toestemm

1

Review:
Ik ga hier kort over zijn. Badoo krijgt het voor elkaar zonder jouw toestemming een automatische incasso aan je bankrekening te hangen. Schrijven vervolgens ZONDER toestemming geld van je rekening. Communicatie verloopt zeer stroef en wordt zonder reden afgebroken. Niets meer dan een stel oplichters zijn het.

Sterke punten:
Stelen, oplichten, toegang verkrijgen tot je bankrekening

Zwakke punten:
Communicatie, fouten erkennen

Hans beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Waarschuwing!

8

Review:
Een waarschuwingen voor een man uit Ede die vele vrouwen neukt en onveilig. Na 4 maandjes daten met in mijn ogen een leuke man kwam ik door een foutje van hem op whatsapp erachter dat hij naast mij nog vele andere vrouwen zag en zelfs een relatie had met 1 van deze vrouwen. En allemaal onveilig sex. Het gaat hierom Karim uit Ede ( egyptische roots). Werkt in de beveiliging. Is 37 jaar en noemt zich op badoo bollekke. Dames jullie zijn gewaarschuwd

Sterke punten:
Nvt

Zwakke punten:
Nvt

Badoo - oplichterijbadoo is een echte nep site zijn alleen

0

Review:
oplichters zooi

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jack beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Badoo is erg achteruit gegaan

0

Review:
Ik snap eigenlijk niet waarom ik nog steeds lid ben van Badoo. Zou mijn account eigenlijk gewoon moeten verwijderen.

Wat er gezegd wordt hier in de andere reviews over de fakeheids-factor van Badoo klopt grotendeels.

Als je een week niet ingelogd hebt dan zal je zien dat je inderdaad automatisch een email krijgt van Badoo dat een paar leuke vrouwen je profiel hebben bezocht onder het mom van 'deze vrouwen willen met je chatten'. Natuurlijk onzin, die vrouwen weten van niets, laat staan dat die profielen echt zijn.

Er is niks mis met het vragen van geld voor bepaalde zaken maar Badoo zet de mannen en vrouwen zó tegen elkaar op dat je vooral als man financieel uitgeknepen wordt. Wil je meer bezoekers? Betalen! Wil je meer berichtjes sturen? Betalen! Dit gebeurt via de Credits die je kunt kopen. Leuk bedacht zodat je niet door hebt hoeveel geld je eigenlijk spendeert.

Zo moet je tegenwoordig ook betalen als je een leuke meid wilt aanspreken die al populair is. Slim bedacht. Maar ook triest, want Badoo's aantal actieve vrouwenleden is erg onder de maat. Omdat de site laagdrempelig (lees: gratis) is gaan er allerlei mannen vieze praat uitslaan en dan is de leuke vrouw natuurlijk gelijk niet meer terug te zien op de site.

Profiel blijft wel staan natuurlijk, want ja, ze maken het niet makkelijk om het te verwijderen en ze hebben vrouwelijke profielen hard nodig om de mannen hun geld uit te knijpen.

Voor het vrouwen aantal hoef je het ook niet te doen. De ratio man-vrouw is schat ik zo rond de 5 op 1. Reken daarbij alle verlaten of nepprofielen erbij.. en je hoeft niet lang na te denken om te begrijpen waarom je bijna geen reacties terug krijgt. Nouja, behalve van 'restant' vrouwen misschien. Diegene met 3 kinderen, beneden gemiddelde looks, vol tattoo's en nogal overgewicht.

Laten we eerlijk zijn; dating sites staan sterk in het voordeel van de vrouwen. Het is een goede manier om snel veel vrouwen te vinden, maar daar houdt het bij op. Beter kan je je geld besteden aan een hobby waar je wel echte leuke vrouwen ontmoet.

Want dating sites, zijn en worden steeds meer geldklopperij, en vooral de man - aangezien er nog steeds verwacht wordt dat hij de eerste zet doet - is hier de klos.

Sterke punten:
+ Laagdrempelig/gratis account aanmaken

Zwakke punten:
- Te veel fake profielen
- Veel te weinig vrouwen aanbod
- Zelden een reactie terug
- Nepreacties van vrouwen
- Sprake van geldklopperij
- Zonde van je tijd

Hans beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - MODERATORS VAN DEZE REVIEW SITE..

4

Review:
Waarom staat Badoo NOG STEEDS onder de GRATIS dating sites? In werkelijkheid is behoort het tot de duurste betaalsites die er zijn. Ook is het een fake site. Ja kan gratis lid worden om vervolgens steeds tegen betaalmuren aan te lopen.

Ook handelt Badoo niet conform de Nederlandse wet, zij handelen in strijd met artikel 1 van de grondwet: discrimineren op uiterlijke kenmerken. Bij MOOIE vrouwen kom je gelijk al tegen de betaalmuur te staan en moet je lid worden of heel veel credits kopen.

Verder zet Badoo 1 maand proefabonnementen eigenhandig om in doorlopenden abonnementen met ook een prijsverhoging. Dit is wettelijk VERBODEN en derhalve STRAFBAAR.

Ook schrijft Badoo geld van je rekening af ZONDER jou machtiging, ook dit is wettelijk verboden en zelfs ZEER STRAFBAAR. (tot 4 jaar gevangenis straf)

Ik wet dat justitie brieven heeft gehad over het financiele handelen van Badoo. Ik weet ook dat de ING daar ook bij zat. Het is verbazendwekkend dat deze oplichters site nog steeds mag blijven bestaan van de papieren leeuw van nederland die zichzelf justitie noemt.

Gaarne nu wel verplaatsen naar de afdeling "betaal sites".

dikkie beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - wees slimmer

18

Review:
Dit jaar al zo'n 10 kippen bij mij in bed gehad waarvan de meerderheid buitenlands was, denk aan Suriname en Antillen. Wat je doet is het volgende, maak een account aan, ga dan naar account verwijderen, dan bied badoo 'eenmalig' 3 dagen GRATIS superkrachten aan, die neem je, dan ga je naar instellingen, en daar zet je je superkrachten op o nzichtbaar maken. Dan ga je op veel profielen kijken maar je gaat niet liken, waardoor de kippen nieuwsgierig worden en ook jou profiel gaan bekijken. Daardoor wordt je profiel zeer populair. Als je profiel zeer populair is wordt die bovenaan weergegeven bij alle kippen in de buurt. De rest gaat allemaal vanzelf. Dit trucje kun je altijd weer opnieuw gebruiken met het zelfde account , zo heb je dus altijd gratis superkrachten. Neem dit advies mensen, de hosselaar heeft gesproken. Peace out

Sterke punten:
Bijna alle kippen die op badoo zitten zijn makkelijk te regelen. Zonder daarvoor te betalen of veel moeite te doen.

Zwakke punten:
Niet zoveel kippen aanwezig als bijvoorbeeld tinder, daardoor ook niet echt hele fijne kippen maar ja die vind je sowieso niet zo snel online

sss999 beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Eigen medewerkster doet zogenaamd als iemand ander

2

Review:
Na meer dan een maand geen enkele match vanochtend ineens 2 matches tegelijk. Beide erg mooie dames, de ene 19 en de ander 36.
Geen idee waar ze ineens vandaan komen. Het kennismakingsspel speel ik niet meer. Ze komen ook niet uit de buurt. Die van 36 heeft zelfs een plaats in Rotterdam als locatie.
En wat zie ik bij beide als ik op het grijze stipje voor hun naam ga staan met het pijltje van de muis?
Nadat ik mijn superkracht weer activeer € 11,90 weg was degene die mij leuk vind. Het klinkt verdacht, dat zou badoo medewerkster/medewerker zijn die mij voor de gek gehouden te hebben zodat ik langer lid worden. Nou dit is het laatste keer dat je oplicht badoo.

Juist ja...

Ik kan niets anders concluderen dan dat Badoo weer iets nieuws heeft bedacht om mensen langer lid te houden en hopen dat ze een keer betaald lid gaan worden.


Sterke punten:
Wel echte vrouwen aanwezig, maar wel een hele kleine kans op een match en een leuke chat. Kans op een date is bijna 0.

Zwakke punten:
Vrouwen die maanden en zelfs jaren niet meer online zijn geweest worden door Badoo nog steeds gebruikt om mannelijke leden vast te houden in de hoop dat ze gaan betalen.

Sterke punten:
badoo kunt goed mensen oplichten

Zwakke punten:
Veel Nep figuren van badoo medewerkster/medewerker zelf die je aan het lijn houden om langer lid te worden.

alex beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo


Home » Gratis Dating » Badoo