Badoo - 483 Reviews

Badoo: rated 1 stars based on 483 reviews
Last updated: 2 december 2016
Badoo Logo

18.8% aanbevolen, 483 Reviews

 1. Badoo informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Badoo informatie
 5. Badoo app
 6. Betrouwbaarheid
 7. Inschrijven en inloggen
 8. Uitschrijven
 9. Badoo Reviews
 10. Schrijf ook een review over Badoo

Badoo informatie

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Badoo Details

Hits: 48722

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 483

Opzeggen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo informatie

Badoo is een datingsite maar er worden ook vriendschappelijke contacten gemaakt. Meer dan 198 miljoen singles wereldwijd hebben via Badoo contact met elkaar! Elke dag komen daar nog eens duizenden nieuwe singles bij. De kans dat je match vindt op Badoo is dus erg groot. De datingsite is sinds 2006 online en momenteel is het beschikbaar in ruim 40 talen.

Badoo heeft een leuke methode, genaamd het kennismakingsspel, om aan te geven welke singles je wel of niet interessant vindt. Wanneer je meedoet aan het kennismakingsspel zie je foto’s van de andere leden waarna je kunt aanvinken of je deze persoon wil ontmoeten. Als de interesse wederzijds is, ontvangen jullie beide een berichtje. Waarna jullie de mogelijkheid hebben om contact met elkaar op te nemen.

Het is mogelijk om een gratis profiel aan te maken om te zien of de datingsite bij jou past. Een gratis profiel heeft beperkte toegang tot de functies op de datingsite.

Badoo app

Badoo heeft een dating app! Wil je gebruik maken van de mobiele applicatie van Badoo, dan dien je eerst een profiel aan te maken. Het downloaden van de app en het aanmaken van een profiel is geheel gratis.

Vanaf je telefoon kun je jouw profiel updaten, singles zoeken in jouw omgeving en berichten verzenden. Dezelfde functies van de datingsite zijn beschikbaar op de Badoo app. Met de app van Badoo kun je overal gemakkelijk online daten.

Betrouwbaarheid

De medewerkers van Badoo hebben als belangrijkste taak, het optimaliseren van ervaringen van leden van deze site. Zeer belangrijk bij het verbeteren van de ervaringen, is het verwijderen van fake leden. Fake leden zijn niet op zoek naar vriendschap, een date of relatie, maar willen slechts geld verdienen op een datingsite. Dit kan men doen middels SMS- berichten, waarbij leden moeten betalen bij het versturen van berichten. Om dit zo effectief mogelijk te laten gebeuren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Leden kunnen bij deze klantenservice nep- profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers rapporteren. Dit doen leden middels het invullen van een meld- formulier. Daarnaast worden leden van Badoo ook beschermd tegen schending van hun privacy. Leden hebben de mogelijkheid om zelf in te stellen wie hun profiel kan bekijken, wie contact kan opnemen en hoe foto’s beschermd moeten worden. Leden hebben hun privacy dus in eigen handen.

Verder zijn profielen op Badoo alleen zichtbaar voor andere leden van Badoo, die zich hebben aangemeld. Alhoewel Badoo er alles aan doet om haar leden te beschermen tegen derden, beschikt deze site niet over een keurmerk voor veilig daten.

Inschrijven en inloggen

Om gebruik te kunnen maken van de functies van Badoo moeten geïnteresseerden een profiel hebben van Badoo. Hiermee kunnen ze andere singles ontmoeten. Een profiel kunnen gebruikers aanmaken middels hun Facebook account. Daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om andere gegevens in te vullen waar nodig. De persoonlijke gegevens die ingevuld moeten worden bij het inschrijfproces van Badoo, zijn de voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar men op zoek naar is. Nadat men akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden, wordt het account gecreëerd.

Uitschrijven

Het verwijderen van een Badoo account is heel eenvoudig. Om een account uit te schrijven gaat men als eerst naar instellingen. Hier heeft men de mogelijkheid om het profiel te verwijderen. Bij het selecteren van deze optie komt er een scherm met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen wordt het account en de persoonsgegevens direct verwijderd van Badoo.com.


Badoo Acties en Nieuws

Badoo reviews (483):

Badoo - betalen voor lucht

1

Review:
Sinds gisteren ben ik een trotse ex-badoolid. Heb mijn profiel op deze baggersite verwijderd.

Ik was al een tijdje niet meer te spreken over de 'kwaliteit' van de vrouwen op Badoo. Veel profielen van leuke dames zijn fake of zijn al jaren niet meer actief op de site. Badoo verwijdert deze profielen echter niet. Wat er overblijft zijn leftovers.

Vrouwen waar van alles en nog wat aan mankeert. Onder de tattoos, het lichaam van een walvis, psychische problemen en andere issues. Je vind het allemaal op deze site. Het is de tijd, energie en geld niet waard. Tenzij je bereid bent je standaarden fors te verlagen, naar marginaal niveau, en gewoon makkelijk en snel seks wilt hebben. Maar ik verdien beter en weet dat ik ook beter kan krijgen dus pas hier voor!!

Als je als netwerksite je gebruikers vraagt om te betalen, bied dan ook kwaliteit aan. Maar dit is vrouwelijke rotzooi, een man met een greintje zelfrespect en standaarden bedankt hier vriendelijk voor.

Er is een buitenlandse datingsite waar ik wel voor betaal, maar ik hier haal ik ook succes uit. Deze site barst van de leuke, stabiele en professionele vrouwen en tijdens mijn reizen heb ik hier succesvolle dates uitgehaald. Dus dat is elke cent dubbel en dwars waard. Maar betalen voor Badoo? Waarom mannen dat doen is mij een raadsel.

Sinds vorig jaar draait het bij badoo niet langer meer om mensen bij elkaar te brengen, maar is deze hele site geldklopperij in optima forma. Zodra je inlogt word je links en rechts gebombardeerd om credits te kopen. Als je inlogt denk je 'hey wat een leuke informele site' maar meer dan foto's kun je niet meer. Gratis chatten is vrijwel niet meer mogelijk op Badoo.

Badoo is niet langer meer een laagdrempelige manier om met leuke vrouwen in contact te komen. Nog niet zo lang geleden had je aantal gratis chats per dag, maar vandaag de dag mag je voor elk contactverzoek gaan betalen.

Zodra je wilt chatten doemt direct een betaalmuur op. Hoe leuker de dame, hoe meer credits er betaald moet worden. In de tijd dat Badoo nog gratis was, werd er al bijna niet gereageerd op een chatverzoek. Waarom dan nu ervoor betalen?

Alleen met de meest lelijke, kansloze vrouwen kun je gratis chatten. Maar al vanaf een 4 (op de aantrekkelijkheidsschaal van vrouwen) dient er betaald te worden voor een chat.

Zolang badoo inactieve profielen niet opruimt, de fake profielen niet weert en geen gratis chatdeel meer biedt, zie ik de toegevoegde waarde niet meer van deze site. Ik ben er klaar mee!

Sterke punten:
Als je het niet erg vind om de portemonnee te trekken en je ook niet kritisch bent wat betreft vrouwen en makkelijk een one night stand wilt, kan badoo een oplossing zijn.

Zwakke punten:
De makers van deze site hebben maar 1 doel voor ogen: geld, geld en nog eens geld en bieden daar niks voor terug.

De kwaliteit van de beschikbare vrouwen, in ieder geval in Nederland, is ver onder de maat of van twijfelachtige kwaliteit. Je word er bijna depressief van.

Een site waar de onderkant van de samenleving bijeenkomt. Een vergaarbak van idioten en leftovers. Denk niet dat je hier stabiele, aantrekkelijke en professionele gaat vinden.

Man82 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Fake, echt fake tot en met!

0

Review:
Badoo werd aangeschreven als niet fake. Dus heb deze nu twee weken geprobeerd. Om de haverklap wordt je geconfronteerd met het kopen van credits. Direkt na mijn eerste betaling van 3.00 via ideal bleek de "eenmalige actie" knop direkt geld via mijn mobiel abonnement afteschrijven. Let hier op! Je krijgt dus afentoe geen vraag om bevestiging voor een betaling. Dit zijn al criminele en louche praktijken.

Er kijken voornamelijk mannen op je profiel af en hier krijg je elke dag een paar e-mails van. Bij nazoeken bleken dit zelfs heteroseksuelen te zijn dus niet alleen homoseksuelen. Ik vermoed dat de beheerders van Badoo Nederland grote trollen zijn. En dit expres doen om mensen wegtepesten. En om zo de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf te houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Sterke punten:
Ziet er wel leuk uit. Maar daar is alles mee gezegd.

Zwakke punten:
Is vast een buitenlandse franchise. Wat nu door Nederlandse trollen wordt beheerd die gebruikers bewust wegpesten. En de leuke vrouwelijke profielen voor zichzelf houden.

Ik hoop dat men ooit samenspant om zulke websites en hun medewerkers hard aantepakken

Eugene beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Hoe werkt Badoo en hun fake profielen.

0

Review:
Ben al een tijdje lid van badoo en weet inmiddels hoe het werkt. Het is eigenlijk best simpel maar reuze handig:

Je wordt gratis lid... Altijd lekker zo gratis datingsite.
Maar qua hits is het nagenoeg nihil.
Dus je laat je telefoonnummer verifiëren.. Heel slim van je.. Alleen moet je ook nog even een foto van jezelf laten verifiëren... Doe je ook ..Heel goed van jou!
Zowaar iets meer matches !!! Maar je wilt toch iets van de matches kunnen zien.. toch? Log in via facebook of wat dan ook en BAM... Badoo heeft je vrienden van facebook te pakken... En daar zit het slimmigheidje van Badoo.. Ze weten nu de namen die bij de foto's van je vrienden horen... En welk land ... Badoo kan nu van al jouw (knapste en mooiste vrienden/vriendinnen) foto's onder een andere naam en in een ander land op de Badoo site zetten...

Gemiddeld uit ieder facebookvriendenlijstje wat ze bemachtigen halen ze de 8 mooiste mensen waar ze mooie profielen van maken.. Nooit opgevallen dat het allemaal mooie mensen zijn? Bijna altijd een andere taal spreken (uit het buitenland dus) en toch weinig vrienden hebben..

Dat houdt dus in dat je in een vijver met 80% aan fake profielen zit te vissen...

Ga voor de grap eens op vakantie naar Amerika of Rusland en ga daar zoeken op badoo naar mensen in de buurt: ik wed mijn jaarsalaris er op dat je heel waarschijnlijk jouw vrienden of bekende koppen gaat zien daar ...

Heel geraffineerd van Badoo .. en de singles zitten zich rot te betalen om te kunnen daten met een paar vissen uit een piepklein vijvertje .. een vissekom is beter omschreven.

Sterke punten:
They fooled almost everybody. Das een mooie prestatie.

Zwakke punten:
zie review ...

Robert beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - oplichting

0

Review:
fucking oplichting schrijven zomaar automatisch weer 10 euro af van credits terwijl ik zelf nooit automatisch aanvullen heb aangeklikt, dit hebben deze naaiers automatisch al expres aanstaan als je lid wordt van badoo!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jeroen beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - niet gratis

0

Review:
pas op met badoo.com de site is niet helemaal gratis en je wordt enorm belazerd als je in je profiel alles stop zet van abonnementen of het opwaarderen van credits doen ze ze gewoon zelf erbij en mag jij als nog voor de kosten opdraaien ook zetten ze je op online wanneer je afwezig bent alleen antwoorden ze je berichten die je krijgt niet.

yvonne beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - 99% oude brol

3

Review:
Zoals in vele reacties hier te lezen is klaagt men dat er weinig "gezegd" wordt.

Dat komt omdat de site geen oude profielen opruimt waardoor je (misschien bewust) meestal oude profielen ziet die al lang niet meer actief zijn. Op die manier blijf je langer op de site en ga je mss betalen om populairder te zijn ...

Het valt immers op dat nergens in de profielen je een datum of moment kan zien wanneer het laatst online was. Volgens mij is het OVERDUIDELIJK dat men je lokt met de enorme hoeveelheid profielen, maar gezien er maar weinig mensen online zijn (ook op spitsmomenten zoals 's avonds) is het duidelijk dat je evengoed via google afbeeldingen naar vrouwenafbeeldingen kan zoeken, ze zal daar evenveel reacties krijgen.

Sterke punten:
Het pushen om te betalen, het kinderachtig behandelen van leden met stickers, die voorgekauwde boodschappen, de meldingen die je krijgt zijn in de stijl alsof die voor een kleuter opgemaakt zijn

Zwakke punten:
Geloofwaardigheid is ver zoek, je ziet duizenden profielen doch je twijfelt meer en meer of dat wel echte en/of actieve profielen zijn

Clement beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Betaalsite

5

Review:
Nieuwe update over Badoo

Om met leuke dames in contact te komen, moet je tegenwoordig betalen op Badoo. Zodra je op chatten drukt, verschijnt er een betaalmuur waarin badoo vraagt om je creditcardgegevens. Kortom, de site is niet echt gratis meer. Ik weiger om echter te betalen voor een chat, omdat de meeste vrouwen vrijwel niks terugzeggen, of alleen hoi alles goed en dan stopt het meestal. Gratis chatten is vaak al een ramp om een gesprek aan te knopen of gaande te houden met de dames van badoo. Waarom dan in vredesnaam voor die frustratie gaan betalen.

Omdat ik van plan ben af te reizen naar Zuid-Amerika, heb ik mijn locatie op Badoo veranderd naar het land van keuze, maar het is vrijwel onmogelijk om met leuke dames in contact te komen. Dan heb ik het niet eens over de toppers/modellen (de 9 en 10'en, maar vrolijke en verzorgde uitziende meiden (7's) Zodra ik met hen wil chatten moet ik ervoor betalen van Badoo. Badoo gunt mij enkel een gratis chat met de zeer matige of lelijke vrouwen. Maar ik steek daar geen energie in, dus ik vrees dat ik deze site toch echt gedag ga zeggen. Als je toch wilt betalen voor een datingsite, en zeker internationaal, zijn er veel betere alternatieven!

Op die manier heeft badoo zich in vrijwel één jaar ontpopt van een relatief gratis (dating/vrienden) site naar een volledige betaalsite en dat is teleurstellend, want betalen voor deze zooi is het niet waard. Zodra je inlogt op de site, word je gebombardeerd om credits of superkrachten te kopen. Ik denk dat badoo met deze wijzging veel leden uiteindelijk kwijt gaat raken. Zowel mannen als vrouwen.

Sterke punten:
Helemaal niks meer na mijn herziening

Zwakke punten:
1 grote betaalsite geworden

Man82 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - drukke site,

5

Review:
er zijn veel leden, maar waarom zegt niemand iets?

Sterke punten:
veel leden

Zwakke punten:
niemand praat

harry beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - Waardeloze site

3

Review:
De onderstaande reactie van asio op 6 juni weergeeft goed het algemene niveau op Badoo. Een verzamelplaats waar de grootste randdebielen van de samenleving terechtkomen. De kwaliteit van de vrouwen op badoo is bar slecht. Veel te dik, littekens, te oud, verslaafd of problemen. Kortom, een vergaarbak van restjes en leftovers. Vrouwen die uitgespuugd zijn door de maatschappij en niemand meer wil en stranden op Badooo als de laatste kans op het vinden van ware liefde. Hoe triest is het. Het handjevol leuke vrouwen op badoo is fake of je moet ervoor betalen. Elke zichzelf respecterende man blijft zich van verre houden van deze ellende.

Sterke punten:
De zoekfunctie
2 gratis chats met lelijke vrouwen per dag

Zwakke punten:
Van alles

Man82 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo - je hebt nog meer aan niks doen

8

Review:
wat een slechte site voor """daten"" dat het nog steeds bestaat is al erg genoeg
kan er echt niks goeds over zeggen

Sterke punten:
de zwakke punten

Zwakke punten:
de sterke punten maar dan ook echt alles
verwaande vrouwen 0 reacties ga zo maar door

geo beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo


Home » Gratis Dating » Badoo