Christelijke Dating

Christelijke dating is gericht op mensen met een christelijke achtergrond die graag daten met mensen die deze religie met hen delen. Datingwebsites gericht op Christelijke dating zijn ideaal voor Christenen die graag in contact komen met mensen die dezelfde waarde hechten aan religie als zij. Prettig aan Christelijke dating is dat je gezamenlijke interesses voor dit geloof kunt delen.

Opzoeknaarjou

22 Reviews

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites. Daarom worden heel Lees verder »
Christian Match

32 Reviews

Christian Match is met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles een van de grootste christelijke datingsites in Nederland. Jong en oud kunnen op deze site terecht voor het vinden van een geschikte date. Deze site behoort ooLees verder »
Funky Fish

24 Reviews

Funky Fish is met meer dan 15700 leden de populairste community en datingsite voor christenen. Ben jij ook op zoek naar christelijke vrienden, een relatie of date? Maak dan nu je eigen visakte aan. Je kunt gratis gebruik maken van FunkyFish Lees verder »
Miracle Match

16 Reviews

Ben je eenzaam, single en verlang je graag naar een partner? Ben je christen en heb je graag dat je partner ook christen is? Dan ben je bij MiracleMatch op het juiste adres. Hier zijn er een aantal christelijke singles, die allen op zoek zijn naar eeLees verder »
Samen Christen

12 Reviews

Christelijke datingsite SamenChristen De christelijke datingsite met de meeste ervaring. Schrijf je gratis in, en ontmoet vandaag nog christelijke singles uit heel Nederland.Lees verder »
Crosspoint

8 Reviews

Crosspoint behoort tot een van de grootste christelijke datingsite waar alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar terecht kunnen voor een date met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Deze dating site is eentje voor en door christenen. Crosspoint biedLees verder »
ChristelijkContact

3 Reviews

Welkom op de oudste christelijke datingsite van Nederland. Al meer dan elf jaar is ChristelijkContact hét medium om een christelijke partner, of vriend te vinden. Kwaliteit hoeft niet altijd geld te kosten, want voor ChristelijkContact betaal je helLees verder »
ChristelijkDaten

2 Reviews

Christelijke datingsite: Gratis daten voor Christenen - ChristelijkDaten.nl Zoekt u een christelijke datingsite? Op ChristelijkDaten.nl vind u singles met dezelfde normen en waarden. Serieuse contactensite voor christelijke.Lees verder »
JWMatch

1 Review

Waarom JWMatch perfect is voor jou... "Zie! Hoe goed en hoe aangenaam is het Als broeders in eenheid te zamen wonen!" (Psalmen 133:1). JWMatch is een manier voor Jehovah's Getuigen en overige geïnteresseerden om liefdevolle en trouwe vriendschappen Lees verder »
ChristelijkeDate

Welkom op christelijkedate! Meldt u snel aan en neem contact op met de reeds 57% actieve vrouwen en 44% actieve mannen uit Nederland. Verstuur een leuk prive bericht, tekstflirt of maak je profiel nog persoonlijker met een videoboodschap (alleen tLees verder »
Ichthusdate

Ichthusdate.nl de Christelijke contactsite van Nederland Lees verder »
JADERUNE.com

FREE Online Christian Filipina Dating Site Find DatingLees verder »
oHallo

oHallo - Dé datingapp voor christelijke singles Lees verder »
ROOTS dating

ROOTS dating - Dé christelijke datingsite! ROOTS dating ROOTS dating: de christelijke datingsite. Bekijk direct de mooiste profielen van de leukste christelijke singles. Schrijf je gratis in bij ROOTS en ontdek het zelf.Lees verder »