Parship Reviews

Wat is PARSHIP?

PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles. De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?

De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen. De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?

Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden. Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog

Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen. Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Sterke punten

 • Veel singles
 • Betrouwbaar

Parship Zwakke punten

 • Niet goedkoop

Parship opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.


Parship kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.


Parship contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice? De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap. Schrijf Parship een brief: PARSHIP GmbH Klantenservice Nederland Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Stuur Parship een fax: +49 (0)40 46 00 26 596


Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden. Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.


Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden. Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland. Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!


Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven. Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite. Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.


Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom. Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected].


Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn. Actuele kortingen: Geldig tot 2 juni 2017 Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.


Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen. gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.


Artikelen over Parship

Vind jouw droompartner bij Parship!

Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelij ... [...]

Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?

Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschap ... [...]

3 dagen gratis Parship

Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt de gehele maand januari. Je hebt geen speciale code nodig, maar moet wel even via de banner hieronder naar Parship ... [...]

Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald

Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voorgaan (behalve op de trap). Ouderwets? Welnee, wat v ... [...]

Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk

Uit een enquete van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral ... [...]

Parship Reviews

  Oplichting

  Blijf ver weg van deze app. Zonder het te weten of iets te tekenen heb je een jaarcontract waar je niet onderuit kan!
  Kopie van contract krijg je niet te zien.
  Bij betwisting dreigen met extra kosten.
  Ver weg van blijven!!

  Sterke punten
  Goed in mensen oplichten en legaal geld te stelen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Stelende bende

  Heel slecht

  Sterke punten
  Stelen

  Zwakke punten
  Alles

  Dievenbende

  DIEVENBENDE

  Sterke punten
  Stelen

  Zwakke punten
  Alles

  STELEN JE GELD

  Hele slechte ervaringen met dit bedrijf

  Kijk uit

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Legale diefstal

  Deze gasten zijn aangenomen om u centjes van u af te pakken niets meer en niets minder ze moesten zich doodschamen

  Sterke punten
  Geld afpakken

  Oplichterij

  Mensen trap hier niet in dit is alleen maar geldklopperij\\r\\n\\r\\nKijk ook alle revieuws truspilot

  Sterke punten
  Oplichten

  Oplichterij

  Mensen trap hier niet in dit is alleen maar geldklopperij

  Kijk ook alle revieuws truspilot

  WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

  Geldwolven en oplichters zijn het. Jaar abonnement genomen, 0,0 resultaat dus al maanden niet meer actief geweest. Gaan ze ineens geld van mijn rekening afschrijven. Nooit wat van ze gehoord maar schijnbaar hebben ze mijn jaar abonnement omgezet in een voor onbepaalde tijd en dat geeft ze het recht zonder mijn toestemming geld te gaan incasseren? Direct geblokkeerd en nu gaan ze er incassokosten bij rekenen met dreigementen dat ik moet betalen! WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

  Sterke punten
  Geldklopperij

  Zwakke punten
  Al het andere

  Goede site voor seksdates

  Bij Parship kun je je alleen inschrijven voor een half jaar of een jaar en niet voor korter. Je bent dan meteen een flink bedrag kwijt, want Parship is een dure website.
  Je kunt gratis kennismaken met de website, maar zo weinig doen dat je op basis daarvan geen juiste indruk krijgt.
  De site bevat weinig profielen van serieuze mannen. De hoeveelheid berichten die je op een weekenddag eind van de middag krijgt is groot. De inhoud komt in dat geval neer op 'je ziet er leuk uit, wat zijn je plannen?' en het bericht wordt weer verwijderd (of niet) als meneer een half uur later iemand anders heeft gevonden om seks mee te hebben vanavond.
  Op zo'n dure website had ik veel profielen verwacht van mannen die echt op zoek zijn naar een relatie. Wil je dat, dan moet je hier niet wezen. Voor seksdates is de website dus heel geschikt.
  Ook veel slapende profielen, waarschijnlijk omdat je na opzegging je profiel zelf moet verwijderen. Veel profielen geven weinig informatie over de man in kwestie.
  Het zoeksysteem is heel beperkt.
  De klantenservice reageert wel snel en goed.

  Sterke punten
  Klantenservice reageert snel en zorgvuldig

  Zwakke punten
  Weinig serieuze en goed ingevulde profielen, zeer beperkt zoeksysteem

  Blijf hier vandaan

  Jaarabonnement genomen tegen een gunstige prijs, ongeveer 3 maanden later gestopt met het bezoeken van de site want niet voor mij. Tot zover geen probleem.

  Aan het eind van het jaarabonnement is deze maandelijks verlengd tegen €80 per maand, waar ik pas na een paar maanden achter kwam. Er was geen mail gestuurd dat de verlenging er aan zat te komen, noch is het abonnement automatisch stopgezet omdat ik toch al meer dan een half jaar niet had ingelogd.
  Klantenservice verschuilt zich achter de voorwaarden waar dit in staat, en ik kreeg een schamele €40 aangeboden als schadevergoeding terwijl ik tegen die tijd al enkele honderden euro's had betaald terwijl ik de site al een jaar niet had bezocht.

  Let op bij het afsluiten van een abonnement of uberhaupt het gebruik van deze site, ga naar andere platformen toe, zijn veel beter.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Oplichting

  Hele slechte datingsite. Heb per ongeluk een abonnement voor 2 jaar . Heb gelijk contact opgenomen maar nee niks aan te doen. Ben 4 weken op de site geweest en weg. Snap niet dat dit zomaar mag. Heb al lang een fijne man gevonden op een andere manier . Maar zit hier nog een dik jaar aan vast en maar betalen. Ik noem dit STELEN.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Wegwezen hier

  Maken dat je wegkomt hier. Ingeschreven, gelokt door gratis proberen. Nouou.. wazige foto’s en geen mogelijkheid om contact te maken. Niet mijn idee van uitproberen. En dan die tarieven,pfff, en drie of zes maanden kan niet, je zit meteen vast aan een jaar met automatische incasso. Wel je per maand betalen, komt er nog eens €5 bij en ik vertrouw er niet op dat de incasso’s stoppen na dat jaar

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Hun grote bekendheid, denk je: zal vast goed zijn. NEE DUS

  Degelijke en zeer goed georganiseerde datingsite

  Ik moet beginnen met te zeggen dat Parship mijn eerste datingsite is, mij aangeraden door mijn zusje die nu al jaren heel gelukkig getrouwd dankzij Parship. Ik heb dus geen vergelijking met andere sites. Ik vind Parship een uitstekende datingsite. Op de eerste plaats al door het psychologisch rapport dat ze van me maakten naar aanleiding van de antwoorden die ik gaf op een hele reeks vragen. Ik was verrast over hoe ze mij precies neerzetten zoals ik ben, met mijn goede en minder goede eigenschappen. Ik neem aan dat dat computerwerk is, want ik kreeg vrij snel na het invullen het rapport. Maar wel heel goed uitgekiend computerwerk. In dat rapport dat ik zelf kreeg wordt ook duidelijk uitleg gegeven van de gerapporteerde onderwerpen Voor mezelf ook heel verhelderend, want ze geven ook tips hoe je met deze eigenschappen op kunt gaan. Voor alle eigenschappen krijg je een getal, ergens tussen de 75 en de 130 denk ik. Naar aanleiding daarvan stelt Parship je een aantal mannen voor die goed matchen met je eigen eigenschappen. Van die mannen kreeg ik alleen de getallen te zien, niet het volledige rapport met alle persoonlijke tips. Je kunt op deze site precies invullen :
  hoe ver weg je partner moet wonen (provincie of kms)
  hoe oud hij moet zijn (van - tot)
  zijn lengte (van - tot)
  wel of niet roker
  Hoe breder je dit invult hoe meer mannen je worden voorgesteld.
  Wat ik ook heel leuk vind is dat je bij het invullen van je profiel vragen voorgelegd krijgt die je creatief kunt beantwoorden. Degene die het leest krijgt daardoor een duidelijk beeld van je. Dit is best wel een werkje hoor en een beetje humor is daarbij nooit weg. Ik heb er dagen over gedaan voordat ik ermee klaar was. Door het lezen van wat anderen van zichzelf vertellen krijg je ideeën en moed voor je eigen profiel. Verder zocht ik natuurlijk foto's van mezelf uit in verschillende situaties.
  Na twee verschillende afspraakjes (wandelingen, coronatijd) was ik al verliefd. En hij op mij! Oké, dat was wel heel snel ja, ik denk dat ik gewoon geluk had. Ik kon mijn Parship lidmaatschap stil zetten zodat ik op mijn gemak met deze man kon uitvogelen of we geschikt waren voor elkaar. Ik koos voor 3 maanden (kan ook korter of langer). Het betalen gaat intussen gewoon door, maar mijn einddatum werd met 3 maanden verlengd. Dat vond ik een sympathieke geste van Parship en ik snap wel dat je zoiets natuurlijk niet eindeloos kunt doen. Helaas was onze conclusie dat we voor levenslang toch te veel verschilden van elkaar. Maar goed, binnenkort ben ik weer terug bij Parship en intussen wat wijzer zoek ik weer verder.
  Ik zag nogal wat profielen waar duidelijk weinig aandacht aan besteed is; geen foto of een slecht gelukt selfie, weinig tot geen beantwoorde vragen. Van die profielen word ik niets wijzer en die krijgen dan ook geen aandacht van me. Dat zijn gemiste kansen vind ik; degene die erachter zit heeft net als ik ongeveer €400,- betaald om aan een partner te komen maar zal weinig respons krijgen.

  Sterke punten
  Het psychologisch rapport
  Uitgebreide en goede raadgevingen
  Het aanmoedigen om nog wat meer van je profiel te maken
  Je lidmaatschap een tijdje stil kunnen zetten

  Zwakke punten
  Een beetje flauw vind ik de enthousiaste mailtjes van Parship als iemand mijn profiel bezocht heeft: "Een heer heeft belangstelling voor je! Ja toe, ik zie zelf ook wel als iemand reageert

  Bedenk goed wat u met uw centjes doet!

  Korte review over Parship. Uit nieuwsgierigheid toch maar eens Parship geprobeerd.

  Conclusie:
  Zelfs al vul je je profiel volledig in en voeg je meer dan 6 foto's toe, na 3 maanden pas 2 gesprekken gehad.

  90% van de dames die je een bericht stuurt lezen het niet eens, of als ze het gelezen hebben reageren ze helemaal niet. Zelfs na enkele berichten geen enkele reactie.

  Ik heb zelfs verschillende malen de foto's en profieltekst aangepast, in zowel Nederlands als Duits. In het begin netjes bijna alle vragen ingevuld. Aangezien het wellicht beter is dat mensen ook zelf iets vragen en zich niet al een beeld gaan vormen aan de hand van jouw antwoorden, heb ik op gegeven moment enkele antwoorden verwijdert.
  Uiteindelijk heeft het allemaal geen enkel effect.

  Daarbij zijn er genoeg mensen die zogenaamd ''serieus'' op zoek zijn, echter de moeite nemen om een berichtje te beantwoorden zit er nauwelijks in. Een berichtje met geen interesse kan er niet eens vanaf.

  Kortom, besteed je geld liever niet aan deze site.

  De vorige reviews zeggen genoeg. En dan mag de klantenservice van Parship maar zeggen dat ze de nr1 in datingsite zijn.

  Sure....

  Sterke punten
  - Incasso van je abonnement gaat blijkbaar als enige goed.

  Zwakke punten
  - weinig bezoekers, ondanks bijna volledig ingevuld profiel en foto's
  - berichten worden nauwelijks gelezen
  - berichten worden nauwelijks beantwoord

  Worst dating service ever!

  The website is very poorly designed. It doesn't match you with the right people and the information you can enter is very limited. Beware of the paid membership! If you opt in for monthly payments for 6 or 12 months, you can't cancel prematurely. That is, you are legally locked to continue with the payments.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Everything

  Oplichting

  Vage foto's blijven
  Nepprofielen
  Te weinig aanbod
  Géén hoogopgeleiden
  Misleidend abonnement
  Herroepingsrecht bestaat niet
  Geeft contactgarantie....not
  Slechte klantenservice
  Dievenbende.

  Sterke punten
  Sterk in misleiden

  Zwakke punten
  No comment op vragen
  Dreigen met deurwaarder

  Oplichting

  Mensen trap er niet in.
  De oplichters blijven aktief zolang wij hieraan mee blijven doen.
  Stuur een klacht naar het Thuismerk waarborg en dien een aangifte in bij de politie voor internetoplichting !
  Samen staan we sterk !
  Groet

  Sterke punten
  Sterk in oplichting en misleiding

  Zwakke punten
  Geeft garantie op een gegarandeerde liefde.....NOT
  Wazige foto's blijven.
  Weinig aanbieding van contacten in de buurt.
  Geen goede service en dreigen met incassokosten.
  Het herroepingsbeleid bestaat niet.
  Oplichters

  Oplichters

  Wat een geldwolven! Bij herroeping van je lidmaatschap binnen 14 dagen zou je je inschrijfgeld terug krijgen.. maar vervolgens krijg je alsnog een rekening van €64 vanwege de profielschets of iets dergelijks wat ze voor je hebben gemaakt. Dus voor 2 dagen proberen ben ik nu €64 lichter. Zonder lidmaatschap kan je geen berichten sturen of lezen dus je moet wel betalen als je er iets mee wilt doen terwijl ze je lokken met: gratis aanmelden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur!
  Misleidend!
  Proefperiode van 14 dagen is alsnog €64 (ook als het al na twee dagen stop wordt gezet)

  Klachten over Parship oplossen

  Als je klachten hebt over Parship en je wilt die opgelost hebben kan je het volgende doen.

  1 Ga naar de website Klacht.nl
  2 Type rechtsboven in het zoekvak: Parship
  3 Klik op het vergrootglas
  4 Je krijgt het zoekresultaat te zien.
  5 Klik op het getal achter het aantal klachten.
  6 Je krijgt de lijst te zien met alle klachten die zijn ingediend.
  7 Klik op de oranje knop "Meld uw klacht over Parship"
  8 De rest wijst zich vanzelf

  Klachten over andere datingsites heeft geen zin.
  Volgens de site Klacht.nl worden alle klachten over Parship opgelost. Volgens de klachten is Parship telefonisch of via email niet of slecht bereikbaar. Dus dan moet je het doen via Klacht.nl

  Sterke punten
  Ze leveren incassobureaus's veel werk.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  Je zit er aan vast! Let op!

  Slecht bereikbare organisatie. Weinig geschikte matches. Zeer hoge prijzen. Als de termijn is afgelopen schrijven ze automatisch 79,90 euro af per maand! Dit maandelijkse bedrag is nergens terug te vinden op de site of andere promotionele websites. Een afrader. Op andere pagina's hebben ze goede reviews. Heel vreemd, geen idee hoe dat kan. Let heel goed op!!!!

  Sterke punten
  Maken goede promotie voor zichzelf.

  Zwakke punten
  duur, weinig geschikte matches, slecht bereikbaar, hoge maandkosten, zie review

  privacywetgeving

  Ik vraag me af hoe sites als parshit nu omgaan met al die neppe en inactieve profielen in combinatie met de nieuwe privacywet. Bijvoorbeeld: met het recht op 'vergetelheid' lijkt me dat een profiel niet onnodig lang op de site mag blijven staan.
  Ik vrees voor ze dat er maar heel weinig profielen overblijven...........

  Sterke punten
  sterk in het op slinkse wijze afhandig maken van geld door stiekeme verlengingen tegen woekertarief en gemene opzeggingsvoorwaarden.

  goede incasso-SS

  Zwakke punten
  duur, slechte service, list en bedrog, weinig actieve leden,

  begin er niet aan!

  Word geen lid!

  Doe het niet! Word geen lid van Parship!!! Zo ontzettend duur voor een irritante website met veel nepprofielen. Ook een zeer onprofessioneel bedrijf die alleen in de kleine lettertjes neerzetten dat je voor het persoonlijkheidsrapport moet betalen bij herroeping. 65 euro voor een kwalitatief ondermaats rapport, duidelijk computergegenereerd! Toen ik aangaf dat ik mezelf niet herken in het persoonlijkheidsrapport en hier ook niet voor wilde betalen, werd deze klacht volledig genegeerd en bleven ze me wijzen op de algemene voorwaarden. Ik heb meerdere keren verzocht dat ze in zouden gaan op mijn ontevredenheid over het rapport, maar begonnen in plaats daarvan te liegen. Ze zeiden dat ik de 65 euro niet moest betalen voor het rapport, maar voor de twee weken dat ik de site gebruikt heb, ook al staat het anders in de AV (waar ze me daarvoor al vier keer naar hadden verwezen). Toen ik ze hier op wees, gaven ze toe dat dat ze aan het liegen waren (weliswaar in andere woorden), en gingen vervolgens verder met het negeren van mijn klacht. Pas toen ik in mijn vijfde mail aangaf dat ik hun klantvriendelijkheid dermate onder de maat vond dat ik een slechte review ging schrijven, kreeg ik ineens een betrokken mail waarin ze me vroegen waar ik dan uiteindelijk ontevreden over was, etc. Zo ontzettend doorzichtig, maar ze doen net alsof je achterlijk bent. Dus bespaar je de irritatie!

  Parship kort door de bocht

  Sinds deze week hebben ze de layout van de berichten aangepast. Ik kan mijn geschreven berichten niet meer terug vinden, ze zijn zonder aankondiging verwijderd. De layout is een stap terug in de tijd en ziet er niet uit.

  Een bevuilde database onderhouden is vragen om moeilijkheden.

  Zoals gewoonlijk blijft het stil aan de kant van Parship.

  Sterke punten
  - Je leert hoe je niet moet handelen.

  Zwakke punten
  - Geen communicatie
  - Dictatuur

  Oplichtersbende

  Ik ben vorig jaar 1 jaar premiumlid geweest.kreeg daarbij HET persoonlijkheidsrapport. Kreeg matches van mijn nivo hbo en wo. Gaandeweg het jaar steeds minder. Ook de beloofde evenementen bleven uit. Na 6 maanden gebeurde er eigenlijk niets mee en was ik er klaar mee. Ook naar advies vraag en opmerkingen kreeg ik niet echt antwoord een datingside waardig. Zoiets van geen wonder. Daarom premium stop gezet. Daarbij mijn profiel aangepast met daarin duidelijke verwijzingen dat ps een slechte keus is en een profiel daarbij dat absoluut niet acceptabel was. Toch kreeg ik na 2 dgn het bericht dat het profiel ok was. Hoezo handmatige controle?

  2 weken geleden dacht ik laat ik het nog een kans geven. Profiel weer terug gezet en zowaar reactie. Een vrouw van 1.91 verzorgster stuurde bericht. Ik reageerde. Zij reageerde terug echter omdat telezen diende ik dus eerst even lid te worden. TOEVALLIG liep er net een 50% actie. Dus 6 mnd premium gekozen. Lees het bericht is het totaal niet sluitend. Niet op nivo persoon lijkt veel ouder profiel klopte gewoon niet en kreeg steeds een andere intro. Ook op mijn bericht werd niet ingegaan. Kunstmatige bot conversatie zeg maar. Dus premium opgezegd omdat ik mij gegroomd voelde. Inmiddels een persoonlijkheidsrapport ontvangen waar ik niets voor had ingevuld. Ja bijna 2 jaar geleden. De volgende dag nogmaals een bericht van een andere persoon met een totaal niet in irde zijnd profiel. Sindsdien niets meer. Behoudens wat er zgn bij mij zou passen. De status nieuwsbrieven. Ik heb gereclameerd maar Parship weigert volledig terug te betalen schermend met het thuiszorg certificaat waar ze mij inziens snel uit geschreven dienen te worden omdat ze de regels in hun eigen voordeel uitleggen en zich verschuilen achter hun arrogante opstelling. Zo heeft men het in de toelichting over HET persoonlijkheidsrapport wat er maar 1 kan zijn dus maar hanteerd men het begrip EEN persoonlijkheidsrapport in haar rigide opstelling van verrekening tegenwaarde verleende diensten waarbij men maar blijft hameren op de kosten van haar diensten in deze. Ik vraag parship tich niet om bonafide personen in te zetten om klanten binnen te slepen? Parship is geen datingside het is een side waar daters tegen abnormaal tarief elkaar kunnen vinden. Parship is alleen geinteresseerd in het binnenharken van premium leden zonder enige persoonlijke dienst verlening. Een oplichters side is het Fake. Leden die elkaar gevonden hebben hebben elkaar gevonden omdat ze zochten. Misschien dat de server hielp maar niet omdat Parship dar mogelijk maakt die hebben liwver dat je daar lid blijft. Betalend.

  Sterke punten
  Je leert hoe slecht sommige mensen en bedrijven zijn hoe een 06 exploitant nieuwe wegen heeft gevonden om mensen op te lichten.

  Zwakke punten
  Alles is niet gericht op daten hebben een computer programma gekocht en onderhouden dat zich richtend op het in delucht houden van het berichten verkeer en binnenslelen van betalende leden desnoods met valse profielen. Dat is alles.

  slechte site

  slecht


Bezoek Parship

Schrijf een review