Parship - 239 Reviews

Last updated: 21 augustus 2017
Parship Logo

9.6% aanbevolen, 239 Reviews

  1. Parship informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Contact
  5. Parship App
  6. Betrouwbaarheid Parship
  7. Inloggen Parship
  8. Klachten Parship
  9. Korting Parship
  10. Gay Parship
  11. Parship Video
  12. Parship Reviews
  13. Schrijf ook een review over Parship

Niet tevreden over Parship? Probeer dan eens EliteDating.

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 16028

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 239

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice? De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap. Schrijf Parship een brief: PARSHIP GmbH Klantenservice Nederland Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Stuur Parship een fax: +49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden. Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden. Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland. Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven. Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite. Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom. Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn. Actuele kortingen: Geldig tot 2 juni 2017 Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen. gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.

Parship Video


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship Acties & Nieuws

  • 20 februari 2017 Vind jouw droompartner bij Parship!
    Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelij Lees verder
  • 17 oktober 2016 Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?
    Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschap Lees verder
  • 16 januari 2015 3 dagen gratis Parship
    Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt de gehele maand januari. Je hebt geen speciale code nodig, maar moet wel even via de banner hieronder naar Parship Lees verder
  • 9 augustus 2013 Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald
    Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voorgaan (behalve op de trap). Ouderwets? Welnee, wat v Lees verder
  • 10 juni 2013 Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk
    Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouw Lees verder
  • 2 januari 2013 Grootste deel single senioren zoekt LAT-relatie
    Datingsite ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Zes op de tien 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, willen met hem of haar het liefst een LAT-relatie beginnen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP. De LAT-relatie is vooral populair bij oudere vrouwen (69%), terwijl mannen (36%) liever zouden samenwonen met hun toekomstige partner. Opvallend is dat het aantal Lees verder
  • 8 oktober 2012 PARSHIP lanceert vernieuwde homepage
    PARSHIP, de datingsite voor hoger opgeleiden lanceerde deze week een geheel vernieuwde homepage. Het gezicht van de site is opgefrist met een ontwerp dat nog beter aansluit bij de bezoeker. Mediapartners en statistieken over het ledenbestand spelen een grotere rol in het nieuwe design, dat vooraf uitgebreid werd getest onder gebruikers. Daarnaast is een voor PARSHIP nieuwe kleur blauw geïntroducee Lees verder
  • 20 september 2012 Parship - belangrijke datingtips
    Lees verder
  • 12 juli 2012 Nieuwe directeur bij Parship
    Arne Kahlke keert terug naar Parship en met Henning Ronneberg zal hij de nieuwe duale leiding vormen van Parship. In 2004 richtte Kahlke Elite Medianet op, de moedermaatschappij van ElitePartner.de. Hij leidde het bedrijf tot de 2010. Bij Parship werkte hij van 2002 tot 2004 als het hoofd van Marketing en Sales. Kahlke richt zich op de marketing activiteiten en verkopen in Duitsland. Ronne Lees verder
  • 14 mei 2012 Parship lanceert mobiele website en vernieuwde iPhone app
    PARSHIP, de datingsite voor hogeropgeleiden, zet zich deze zomer actief in om mobiel daten in Nederland op de kaart te zetten. Als eerste grote datingsite biedt zij leden een mobiele website én een applicatie voor de iPhone. Singles kunnen de datingsite deze zomer daarom ook op het strand of het terras gebruiken. De mobiele browserversie, die begin mei gelanceerd werd, werd in één week al bijna e Lees verder

Parship reviews (239):

Parship - slechte site

3

Review:
helaas heel duur en weinig tot geen succes

Hendrik beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Levert Parship nu ook stroom?

18

Review:
Er zijn tegenwoordig veel leveranciers van (groene) stroom. Maar wat ik niet wist is dat Parship ook stroom levert. Misschien kan Nico Teeuwen mij dit uitleggen.

1. Ga naar de Algemene Voorwaarden.

2. Ga naar Artikel 14 Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

3. Lees de 1e alinea Opzegging:

1. De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

"(electriciteit daaronder begrepen)" ?

Leg dit eens uit Nico Teeuwen. Het lijkt mij een slecht vertaald stuk tekst. Nee ik ben niet lid van Parship en ik ben het ook niet van plan.

En welke producten levert Parship nog meer, behalve stroom? Aan producten denk ik aan kleding, schoenen, mobiele telefoons, wasmachines, en dergelijke.
Of moet het alleen diensten zijn? Lees de hele zin eens goed door.

Update
Lees de reacties door voor nog meer vreemde teksten in de algemene voorwaarden.


Sterke punten:
Weet ik niet.

Zwakke punten:
Vreemde teksten in de algemene voorwaarden, schijnbaar slecht vertaald en nooit gecontroleerd door anderen.

Update
Waarschijnlijk heeft Parship een standaardmodel algemene voorwaarden voor alle diensten en producten gebruikt en niet aangepast.

Dirk beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Niet aan beginnen zoun Parship naai contract!!

0

Review:
Weer zo'n datingsite die alles mooier maakt dan het is en alleen achter je geld aan zit . Als je het na een maand niets vind blijven ze je met dreigmails van incasso bureau's enz achter je aanzitten. Je moet dus het hele contract uitzitten waarom altijd mensen overal op vast spijkeren. De site is ook nep en dat gratis inschrijven is een smerig lokkertje want je kan geen enkele functie gebruiken zo proberen ze te lokken om je dan 100x een mail te sturen met een naai contract voor een jaar of meer. Gewoon oplichters zijn het !!

Sterke punten:
ze zijn goed in je geld afhandig maken dat tuig van Parship!

Zwakke punten:
geldwolven zijn het en de website is nep en simpel

George beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Zie dat de klachten blijven toestromen bij datingw

3

Review:
In 2008 was ik betalend lid, proef account, en had daar snel spijt van. Er was geen IK WIL OPZEGGEN knop te vinden.
Ik dacht: pech hebben, 3 maanden, dan is het over. Het was helaas niet over, er werd daarna voor een half jaar het dubbele bedrag afgeschreven. Ik had het gelukkig op tijd in de gaten en de betaling gestorneerd. Aanmaningen en dreigbrieven heb ik genegeerd.
Pure oplichterij, Parship. Ik wil het ook, nogmaals, benadrukken



Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Oplichters

Lonneke beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Friendzone

4

Review:
Vrijwel elke man heeft er wel eens mee te maken gehad of zit er nu in; de friendzone.
Dit is een reservebank van mannen waarbij de mannen om toerbeurt een dienst verlenen richting een vrouw. De ene man repareert electrische apparaten en doet klusjes. De ander kan zo goed praten en fungeert als emotionele tampon. De spannende bad guy is er voor de sex. De beta-male provider betaalt allerlei zaken. Geen enkele man is goed genoeg om alles te geven wat mevrouw verlangt, maar allemaal bij elkaar voldoen ze prima. Een reden om een echte duurzame relatie aan te gaan met een van die mannen is er dan ook niet voor haar. Hoe komt die friendzone tot stand? Simpel, er zijn voor elke vrouw ettelijke gegadigden (totdat ze een 50+ crazy cat women is). De mannen in kwestie hopen dat als ze maar goed genoeg hun best doen zij goedkeuring verkrijgen van haar en in bed belanden. Maar deze vrouwen zijn als een defecte snoepmachine waar je maar muntjes in blijft werpen. Er lijkt iets uit te komen maar het zakje snoep blijft telkens net haken en je probeert het nog een keer met wat extra muntjes. Maar dan komt de alpha bad guy en de deur opent zich als vanzelf, zonder muntjes te hoeven betalen. Het heeft geen zin om je zelf in de friendzone te plaatsen want de rolverdeling is vooraf bepaald. Ben jij de lucky one als 'friend with benefits', dan kun je er mee akkoord gaan, maar vaak ben je dat niet.
Via datingsites hebben vrouwen een vrijwel onbeperkte keuze. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen minstens 80% van de mannen als zijnde onaantrekkelijk bestempelen. Dus hebben ze geen moeite om een rijk gevulde friendzone op te bouwen waarbij 80% een functie heeft die niets met intimiteit te maken heeft. Dat noemen ze 'een aanvulling maar geen invulling'. Herken je deze zin? Vast wel want die wordt vaak gebruikt door vrouwen als ze in hun profiel omschrijven wat ze willen.
Laat je niet controleren en manipuleren, ga MGTOW. Google ook maar eens op MGTOW, Sandman en friendzone.

MGTOW beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Nog nepper dan nep

15

Review:
Ik ben betaald lid geweest voor een onderzoek. Ik heb helaas moeten constateren dat Parship, simpel gezegd, nep is.

De site is een slechte vertaling van uit het Duits. Geregeld komen er nog Duitse teksten langs. Sommige heb ik al een jaar geleden gemeld en deze zouden vervangen worden. Helaas is nog geen enkele aangepast.

De Helpdesk belooft van alles en spreekt letterlijk en figuurlijk met meerdere monden. Sterker nog ze spreken elkaar tegen. Ze verschuilen zich achter veiligheid en anonimiteit. Helaas doelen ze niet op de klant maar op Parship. Ze wanen zich veilig door anoniem te blijven.

De site zit vol met inactieve profielen of profielen met een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap van drie dagen. Wil je optimaal gebruik maken hiervan? Neem zelf ook een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap en doe dit vooral in het weekend. In het weekend is Parship amper 'bereikbaar'. Ook het ideale moment voor scammers. Want die zitten hier ook. Vrijdagavond is een mooi moment om ze te ontmoeten.

Tijd dat het Keurmerk haar huiswerk gaat doen en harder optreedt tegen deze geldklopperij. Liefde is gewoon weg niet te koop!

Tot slot. Het is mijn mening en het zal dus wel niet helemaal objectief zijn.

Sterke punten:
Een gelikte reclame, die de werkelijkheid totaal niet benaderdt.

Zwakke punten:
- Amper echte actieve profielen
- Helpdesk heeft geen verstand van zaken
- Slechte vertalingen en onvolledige vertalingen
- Parship-rapport is gelijk een horoscoop
- Een bevuilde database
- Veel 'bugs' worden niet opgelost
- Geen normen en waarden. Zowel medewerkers als gebruikers

Dirk Gek beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Jammer!

3

Review:
Sinds een paar maand lid van Parship, ik ben er helemaal niet tevreden over. Vooral het niet kunnen zien van foto's en het geringe aantal passende matches is teleurstellend.
De prijs van een abonnement staat totaal niet in verhouding tot de kwaliteit.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
- geen foto's
- selectie / matches kloppen niet
- weinig profielen zijn actief

Anna beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - fake fake fake

0

Review:
geen vertrouwen in deze site

Sterke punten:
niks

hans beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Parship zijn doortrapte oplichters met "slimm

2

Review:
Jaren geleden aangemeld voor een klein abbonement en kwam er direct achter dat er geen interessante profielen en veel nepprofielen waren. Direct opgezegd en nooit meer nagedacht over Parship. Schets mijn verbazing dat ik een jaar geleden mijn credit card statement nakijk en er ergens in de 450 euro van mijn credit card was gehaald voor een doorlopend abbonement door Parahip (ik had nooit meer ingelogd of gebruik van gemaakt) Ik probeer dus in te loggen om nogmaals op te zeggen maar account geblokkeerd. Ik blokkeerde iig mijn credit card voor parship en schets mijn verbazing dat vorige maand openeens hun incasso bureau achter me aankomt met allerlei dreigbrieven en eisen van nog meer geld (bijna 80 euro per maand) voor een jaar. Ik blijf ze maar mailtjes sturen dat ik opzeg, op heb gezegd (al jaren geleden), maar Parship zegt dat het bij het incassobureau ligt en dat ze niks kunnen doen. Wat een onzin BTW.
Van opzeggingen krijg ik geen bevestiging ondanks dat ik hier constant om vraag en het feit dat ik enkel jaren geleden eens heb ingelogd, is voor Parship genoeg om tot bijna 1000 euro van me eisen met dreigbrieven.

Geen cent meer krijgen ze van me


Sterke punten:
NIKS. Oplichters met doortrapte juridische truukjes.

Zwakke punten:
Jaren geleden aangemeld voor een klein abbonement en kwam er direct achter dat er geen interessante profielen en veel nepprofielen waren. Direct opgezegd en nooit meer nagedacht over Parship. Schets mijn verbazing dat ik een jaar geleden mijn credit card statement nakijk en er ergens in de 450 euro van mijn credit card was gehaald voor een doorlopend abbonement door Parahip (ik had nooit meer ingelogd of gebruik van gemaakt) Ik probeer dus in te loggen om nogmaals op te zeggen maar account geblokkeerd. Ik blokkeerde iig mijn credit card voor parship en schets mijn verbazing dat vorige maand openeens hun incasso bureau achter me aankomt met allerlei dreigbrieven en eisen van nog meer geld (bijna 80 euro per maand) voor een jaar. Ik blijf ze maar mailtjes sturen dat ik opzeg, op heb gezegd (al jaren geleden), maar Parship zegt dat het bij het incassobureau ligt en dat ze niks kunnen doen. Wat een onzin BTW.
Van opzeggingen krijg ik geen bevestiging ondanks dat ik hier constant om vraag en het feit dat ik enkel jaren geleden eens heb ingelogd, is voor Parship genoeg om tot bijna 1000 euro van me eisen met dreigbrieven.

Geen cent meer krijgen ze van me

Edwin v beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Ghost-ship ipv Parship

1

Review:
PBPB says:
26 maart 2017 at 10:06
Beste ParshipMaffia,
Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

Vr Gr PB 1601048

Sterke punten:
Goede oplichters met juridisch geslepen trucjes
Bloedhonden collect2call incasso is erg actief

Zwakke punten:
- veel nepaccounts
- waardeloze website
- ontevreden toch geld kwijt
- na 1 x belazeren ook nog stiekem verlengen
- verlenging zonder overleg naar duurste lidmaatschap
- agressieve incasso
- moeilijk opzeggen, niet te vinden op site
Kortom Maffiapraktijken van een Duitse BV

Patricia B beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Parship

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship