Parship - 226 Reviews

Parship: rated 1 stars based on 226 reviews
Last updated: 16 januari 2017
Parship Logo

10.5% aanbevolen, 226 Reviews

 1. Parship informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Contact
 5. Parship App
 6. Betrouwbaarheid Parship
 7. Inloggen Parship
 8. Klachten Parship
 9. Korting Parship
 10. Gay Parship
 11. Parship Reviews
 12. Schrijf ook een review over Parship

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 14713

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 226

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice?
De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap.

Schrijf Parship een brief:
PARSHIP GmbH
Klantenservice Nederland
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Stuur Parship een fax:
+49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden.

Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden.

Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland.

Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven.
Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite.

Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom.

Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn.

Actuele kortingen:
Geldig tot 2 juni 2017
Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen.

gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship reviews (226):

Parship - Veel te verbeteren

0

Review:
Wat heb je aan een Datingsite, die bovendien prijzig is, waarop je geen foto's ziet!!
Zo dom dit, verbeter de site en laat foto's gewoon zien.
Ik haak af........

Sterke punten:
tsja, misschien het overzichtelijk. (maar dan zonder gezichten :-))

Zwakke punten:
FOTO'S NIET ZICHTBAAR!!!!!!

Bram beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Veel te duur

0

Review:
Deze site is veel te duur

Henk beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Denk goed na!

3

Review:
Ik ben er toch ingetrapt. Wel met met korting van 50% maar toch.. Als je premium lid bent krijg je toch nog wazige foto's te zien.
Personen waar je berichten naar toe stuurt moeten ook premium lid zijn. Dat zijn de meesten niet omdat het veel en veel te duur is.
Het riekt naar oplichting maar dat is het nog net niet. Ook krijg je een persoonlijkheidsrapport waar je niets mee kunt. Kosten : 129,-euro.
Heb gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. Dat betekent dat je binnen 14 dagen na afsluiten van je lidmaatschap het weer op moet zeggen. Kost me toch geld maar ben er wel vanaf.
Als je toch lid wilt worden wacht dan na een paar weken. Je krijgt vanzelf een korting aangeboden van 50%. Dat kun je riskeren maar je zit er wel voor langere tijd aan vast.
Er zitten ongetwijfeld mensen op die het goed menen. Ik ben ze helaas niet tegengekomen. Dat is wel inherent aan een datingsite. Het geeft geen garanties en je gaat zelf het lidmaatschap aan. Risico's zijn er nu eenmaal. Dat is bij elke datingsite.
Parship zou echt goedkoper moeten worden. Dan wordt het misschien weer aantrekkelijk. Of abonnementen afsluiten voor één of drie maanden.

Sterke punten:
Overzichtelijk

Zwakke punten:
Te duur, profielfoto's blijven vaag bij een premium lidmaatschap! Dat kan echt niet!

H. Kuik beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Slecht

2

Review:
Alle mannen zijn zoekende naar seks

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Anneke beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - PARSHIP! A SCAM SITE!

0

Review:
SITE TO BE AVOIDED!

I canceled my membership from the site after 5 days because I couldn’t see the men’s pictures (and therefore I couldn’t tell if I liked the men or not) and they are refusing to reimburse me the 120E I had paid (they are actually reimbursing 30pounds, how generous!!!), although they had stated that members have 14 days to change their minds without having to give any reason.

UNBELIEVABLE! Here is a copy and paste of their email:

"Dear Ms. ,

Thank you for your e-mail.
I am sorry to hear that you no longer wish to use PARSHIP.
As part of your Premium Membership, we guarantee a certain number of contacts. These contacts are to be paid as compensation in accordance with the Withdrawal Policy and the provisions contained therein.
As you have established a higher number of contacts than guaranteed by us, we claim 75% of your membership cost as compensation, this totals £89,55.
The remaining membership cost will be refunded to you within the next 10 business days.
A withdrawal does not automatically imply the deletion of your profile: you can continue using your profile as a Basic Member. If you wish to delete your profile immediately, please confirm by return of e-mail and I will gladly process this for you. Please bear in mind the deletion cannot be undone.
I hope you will reconsider using PARSHIP as a Premium Member in the future.
Should you have any further queries, please do not hesitate to contact us.

With kind regards,

Luisa Ahrens
Parship Customer Service"

Parship - OPLICHTERS!!!

1

Review:
Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling.

Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken.... Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is... nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt?

Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat…. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken…. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement.

Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer

Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf…. Ik zou zeggen…. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!

Sterke punten:
Goed in mensen misleiden
Gespecialiseerd in het aftroggelen van geld
Ervaren met mensen aan het lijntje houden

Zwakke punten:
SUPER oplichters....

Fast beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Het zijn geldwolven

1

Review:
Als je niet een maand voor het aflopen van je jaarabonnement opzegt krijg je een rekening van bijna 80 euro voor een maandabonnement, dat je niet (meer) wilt, noch hebt besteld. Schandalig. Reactie Parship: had je de voorwaarden (een jaar geleden) maar goed moeten lezen. Ik kreeg ook geen waarschuwing over het aflopen van mijn abo. Ik maak geen gebruik meer van hun diensten, maar ik mag wel dokken. Men verschuilt zich achter de regels. Het is gewoon ordinaire diefstal.

Sterke punten:
- psychologische test?

Zwakke punten:
- weinig aanbod
- alle foto's zijn vervaagd, je kunt niet zien wie er achter een profiel schuil gaat
- voorwaarden deugen niet


Mister B beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Fake

0

Review:
Fake

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Henk beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Parship = geldklopperij

0

Review:
Parship is geen gratis site want zonder betalen kan je geen foto's zien en berichten sturen. Het is waardeloos.
Je kunt niet opzeggen. Mijn profiel is geblokkeerd en ik kreeg al snel aanmaningen en brieven van incassobureaus voor meer dan 400 euro. Ik heb met niemand contact gehad via de site. Het werkt niet.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geldwolven

A.J. Parsh beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Parship = oplichting

0

Review:
Nooit met Parship in Zee, ze sussen je eerst in slaap met mooie deal om je vervolgens te beroven.

STORNEREN DIE HANDEL!!!!!!

Sterke punten:
Oplichting

Zwakke punten:
Omgaan met mensen

Vincent beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Parship

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship