Parship - 229 Reviews

Parship: rated 1 stars based on 229 reviews
Last updated: 1 maart 2017
Parship Logo

10.3% aanbevolen, 229 Reviews

  1. Parship informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Contact
  5. Parship App
  6. Betrouwbaarheid Parship
  7. Inloggen Parship
  8. Klachten Parship
  9. Korting Parship
  10. Gay Parship
  11. Parship Video
  12. Parship Reviews
  13. Schrijf ook een review over Parship

Parship informatie

Wat is PARSHIP
PARSHIP is een datingsite die zich richt op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchingsmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Door het invullen van de 74 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel, waarmee PARSHIP u op anonieme wijze voorstelt aan interessante singles.

De man/vrouw verdeling onder de leden van Parship.nl is met 49% mannen en 51% vrouwen nagenoeg gelijk, iets wat uniek is in vergelijking met andere datingsites. Het merendeel van de leden is tussen de 28 en de 55 jaar oud en hoogopgeleid. Dat het PARSHIP-principe werkt blijkt uit de succesratio: 38% van de leden vindt een partner via de service. In Nederland voert PARSHIP sinds februari 2011 de Thuiswinkel Waarborg, die de veiligheid en privacy van leden op het online datingplatform garandeert.

Hoe werkt Parship.nl?
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen. De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test, het aanmaken van het persoonlijke profiel en het bekijken van partnervoorstellen. Ook kunnen contactverzoeken, 'IJsbrekers' en 'Glimlachen' worden verstuurd en ontvangen.

De tweede stap begint vanaf het moment dat u actief contact wilt met andere leden, hiervoor wordt u Premium-lid ( vanaf €24,90 per maand). U kunt dan onbeperkt berichten versturen en ontvangen en foto?s uitwisselen. U ontvangt dan bovendien het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test.

Waarom daten bij Parship?
Parship is hard aan de slag om de grootste datingsite van Nederland te worden. Door grote mediacampagnes is Parship het afgelopen jaar enorm gegroeid. Inmiddels is de datingsite voor iedereen geschikt en niet alleen hoogopgeleiden.

Daten bij Parship is niet meer alleen toegang krijgen tot potentiële partners. Parship heeft een manier ontwikkeld om jouw profiel te match met mensen die overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat Parship een hoger aantal geslaagde matches heeft dan andere datingsites.

Parship Datingblog
Datingsite Parship wil je graag helpen bij succesvol online daten. Dit doet Parship door wekelijks tips te geven over online dating. Deze tips zullen je goed op weg helpen.

Bij Parship vindt een op de drie leden een langdurige relatie of contact. De meeste leden zijn boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven al op orde en missen alleen nog de liefde. Daarom is deze datingsite zo enorm populair.

Parship Details

Hits: 15020

URL: https://www.parship.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 229

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Parship opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Parship uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Parship. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere Gegevens en Instellingen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin onder andere Parship Profielstatus te vinden is. Hier staat tevens de optie Profiel Verwijderen, waarna je gevraagd wordt of Parship uitschrijven echt is wat je wilt. Na het invullen van je wachtwoord kun je de knop Parship Profiel Verwijderen gebruiken.

Kosten

Parship biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Parship Premium Lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen en alle foto's van leden bekijken! Bij inschrijving voor een Premium Lidmaatschap worden door Parship kosten gerekend. Voor 6 maanden worden door Parship kosten van € 39,90 per maand gerekend. Voor 12 maanden zijn de kosten van Parship € 24,90 per maand en voor 24 maanden kun je € 19,90 per maand aan Parship betalen.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de PARSHIP Klantenservice? De PARSHIP Klantenservice beantwoordt graag al uw vragen over uw lidmaatschap. Schrijf Parship een brief: PARSHIP GmbH Klantenservice Nederland Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland Stuur Parship een fax: +49 (0)40 46 00 26 596

Parship App

Parship heeft een dating app! Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Als je gebruik wil maken van de applicatie, moet je eerst even een profiel aanmaken. Met de Parship app kan je gemakkelijk nieuwe berichten lezen, profielen bekijken en zelf direct foto's uploaden. Wil je direct chatten? Dat kan via een speciale Messenger app die wordt aangeboden via de website van Parship. Via deze handige app krijgt je berichten binnen en staan je gesprekken in een overzicht. Het gebruik van beide apps is geheel kosteloos, gemakkelijk te downloaden en exclusief voor de leden van Parship.

Betrouwbaarheid Parship

Parship beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt de kwaliteit van een datingsite gewaarborgd. De profielen van Parship worden op echtheid gecontroleerd en je privacy wordt geheim gehouden. Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite te maken hebt en dus niet wordt opgelicht. Met als resultaat een duidelijke scheiding tussen betrouwbare en minder betrouwbare datingsites in Nederland. Wist je dat erop dit moment slechts 9 datingsites in Nederland het Keurmerk voor Veilig Daten bezitten? Parship behoort tot een van de veiligste datingsites in Nederland. Schrijf je dus met een gerust hart in en start jouw avontuur bij Parship!

Inloggen Parship

Alleen leden van Parship kunnen inloggen op de datingsite. Om gebruik te maken van Parship zul je je eerst moeten inschrijven. Het is erg gemakkelijk om je in te schrijven bij Parship. Dit doe je door je persoonlijke gegevens in te vullen en je bent klaar. Je ontvangt een e-mail om jouw account te activeren. Na je inschrijving is het mogelijk om in te loggen op de datingsite. Op de homepagina zie je meteen waar je kan inloggen. Inloggen is heel simpel; vul je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord in. Vervolgens klik je op 'inloggen'. Je komt daarna direct terecht op je profielpagina.

Klachten Parship

Heb je klachten of opmerkingen over Parship? Neem dan contact op met de klantenservice van Parship. De klantenservice helpt je graag verder met je klachten, maar ook opmerkingen en tips zijn hier welkom. Je kan contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website van Parship. Een andere mogelijkheid is om direct een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je stuurt dan een e-mail naar [email protected]

Korting Parship

Er zijn regelmatig leuke kortingen waar je voordeel uit kunt slaan. Controleer daarom regelmatig onze website om te kijken of er kortingen zijn. Actuele kortingen: Geldig tot 2 juni 2017 Meld je gratis aan en ga opzoek naar de liefde van je leven.

Gay Parship

Als je interesse hebt in homodating, dan zit je goed bij gayParship. De datingsite garandeert een date met iemand die écht bij je past. Iemand met wie je een serieuze relatie voor een lang termijn kunt opbouwen. gayParship is een variant van de bekende Parship datingsite. gayParship is een online datingsite voor hoogopgeleide gay vrijgezellen. De datingsite biedt gay singles in 13 landen een plek om elkaar te ontmoeten. gayParship heeft een unieke methode mensen te koppelen. Dit gebeurd middels een persoonlijkheidstest. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gayParship proberen. Schrijf je dan gratis op gayParship en start vandaag nog met online daten.

Parship Video


Maak nu een gratis account aan op Parship

Parship Acties & Nieuws

  • 20 februari 2017 Vind jouw droompartner bij Parship!

    Parship is een leuke en populaire datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijk uiterlijk . De datingsite is lid van de Thuiswinkel waarborg en onderscheidt zich van andere datingsites door een unieke matching methode die leden van Parship met elkaar in contact bren Lees verder

  • 17 oktober 2016 Wordt het 3 dagen gratis account van Parship automatisch verlengd?

    Parship is een datingsite welke voornamelijk bestaat uit leden, die hoger opgeleid zijn. Deze site richt zich naast hoog opgeleiden, ook voornamelijk op de 30 plusser, ongeveer driekwart van alle leden zijn ouder dan 30 jaar. Parship is voornamelijk bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie en niet voor ee Lees verder

  • 16 januari 2015 3 dagen gratis Parship
    Een unieke gebeurtenis! Parship geeft 3 dagen gratis daten weg. Normaal laat Parship dit over aan de concurrenten RelatiePlanet en Lexa, maar nu gaan zij ook gratis premium abonnementen weggeven! Wees er dus snel bij. Je weet nooit of ze deze actie gaan herhalen. De actie loopt Lees verder
  • 9 augustus 2013 Onderzoek PARSHIP: etiquette niet achterhaald

    Uit een enquête van PARSHIP.nl blijkt dat voor 79 procent van alle singles beschaafde omgangsvormen à la etiquette nog erg belangrijk zijn. Slechts vijf procent van de singles vindt deze etiquette achterhaald. Amsterdam, 8 augustus 2013 - Hij houdt de deur voor haar open, helpt een dame met haar jas en laat haar altijd als eerste voor Lees verder

  • 10 juni 2013 Parship: Singles vinden calorieën tellen niet aantrekkelijk
    Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden. Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouw Lees verder
  • 2 januari 2013 Grootste deel single senioren zoekt LAT-relatie

    Datingsite ziet grote toename in aanmeldingen onder ouderen Zes op de tien 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner, willen met hem of haar het liefst een LAT-relatie beginnen. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite PARSHIP. De LAT-relatie is vooral populair bij oudere vrouwen (69%), terwijl mannen (36%) liever zouden samenwonen m Lees verder

  • 8 oktober 2012 PARSHIP lanceert vernieuwde homepage
    PARSHIP, de datingsite voor hoger opgeleiden lanceerde deze week een geheel vernieuwde homepage. Het gezicht van de site is opgefrist met een ontwerp dat nog beter aansluit bij de bezoeker. Mediapartners en statistieken over het ledenbestand spelen een grotere rol in het nieuwe design, dat vooraf uitgebreid werd getest onder gebruikers. Daarnaast is een voor PARSHIP nieuwe kleur blauw geïntroducee Lees verder
  • 20 september 2012 Parship - belangrijke datingtips
    Lees verder
  • 12 juli 2012 Nieuwe directeur bij Parship
    Arne Kahlke keert terug naar Parship en met Henning Ronneberg zal hij de nieuwe duale leiding vormen van Parship. In 2004 richtte Kahlke Elite Medianet op, de moedermaatschappij van ElitePartner.de. Hij leidde het bedrijf tot de 2010. Bij Parship werkte hij van 2002 tot 2004 als het hoofd van Marketing en Sales. Kahlke richt zich op de marketing activiteiten en verkopen in Duitsland. Ronne Lees verder
  • 14 mei 2012 Parship lanceert mobiele website en vernieuwde iPhone app
    PARSHIP, de datingsite voor hogeropgeleiden, zet zich deze zomer actief in om mobiel daten in Nederland op de kaart te zetten. Als eerste grote datingsite biedt zij leden een mobiele website én een applicatie voor de iPhone. Singles kunnen de datingsite deze zomer daarom ook op het strand of het terras gebruiken. De mobiele browserversie, die begin mei gelanceerd werd, werd in één week al bijna e Lees verder

Parship reviews (229):

Parship - bestolen ondanks herroeping

12

Review:
afzetterij klopt als een bus, ik ben ook 333 euro lichter gemaakt op 14 dagen tijd 🙁

Sterke punten:
niets

Zwakke punten:
vage foto's, bedrieglijke herroepingsvoorwaarden, ze halen al je geld van de kaart plus extra aanrekening voor nepcontacten zoals smilies, enz...
aanmaningen, onverzettelijk, intimidatie, incasso

Jamy Says beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - 50€ per smilie betalen! Veel gedupeerden !

4

Review:
Parship rekent abusievelijke hoge kosten door, die ze niet vermeld in hun voorwaarden !! Ze vragen een zeer hoog abonnementsgeld! 143 euro per 3 maanden. Voor die prijs garanderen ze 5 contacten op 6 maanden! Nergens staat echter vermeld dat zij elke smilie of vraag om een foto ook als contact beschouwen en dit aanrekenen! Op de site zie je enkel wazige foto’s, dus moet je wel om een foto vragen. Heb je meer dan 5 contacten, rekenen zij rond de 50 € per extra contact (smilie of …) Deze prijzen staan nergens vermeld in hun voorwaarden. Als argument zwaaien zij met hun voorwaarden, maar bij onderschrijving van deze voorwaarden, heeft dit geen juridische verbintenis met de tekst over waardecompensatie die onder “Help en Contact” staat. Ook nergens staan hier de tarieven per smilie enz… vermeld. En dan nog moet hier de pro rata toegepast worden, in verhouding tot het aantal dagen men gebruik heeft gemaakt van de diensten. Bij herroeping binnen de 14 dagen, die je per fax aan hamburg moet doen, moet men die compensatie pro rata berekenen, maar Parship rekent voor de volledige abonnementsperiode en zij rekent het aantal zogezegde contacten mee in hun compensatiewaarde. Dat betekent zelfs extra kosten ipv teruggave! Ze halen gewoon 58 euro extra (voor 1 extra contact) van je Mastercard rekening. In Duitsland, waar hun hoofdzetel is, werden ze door de rechtbank veroordeeld voor deze wanpraktijken. Kaart blokkeren en aangifte gedaan bij Atos Worldwide, die bedrag terugboeken van Parship. Sommige gedupeerden zijn meer dan 300 € kwijt op 14 dagen! Het zijn oplichters!! NOOIT INSCHRIJVEN

Sterke punten:
NIETS

Zwakke punten:
ze garanderen 5 contacten op 6 maanden, maar rekenen daarbij elke smilie, vraag om foto, ens... ook als contact, waarvoor ze tot 50 € extra van je kaart halen.
Misleidend, intimidatie, abusievelijke bedragen, kleine lettertjes in voorwaarden, veroordeeld door consumentenbond, veel gedupeerden, veel klachten bij Economische inspectie en consumentenbond ECC.

Michel beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - tegenwerken beëindiging contract

2

Review:
Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice. Let op een contract wordt automatisch verlengd! En het beeindigen wordt niet makkelijk gemaakt. Middels mail naar de klantenservice heb ik het opgezegd, maar dit blijkt niet te kunnen. Terwijl mijn vragen via dit correspondentieadres over het aangaan van een jaar parship netjes werden beantwoord. Bij het aangaan van het contract werd me te telefonisch verzekerd dat het om een lidmaatschap van een jaar gaat. Op mijn opzegging via mail kreeg ik geen r

lindi beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Veel te verbeteren

1

Review:
Wat heb je aan een Datingsite, die bovendien prijzig is, waarop je geen foto's ziet!!
Zo dom dit, verbeter de site en laat foto's gewoon zien.
Ik haak af........

Sterke punten:
tsja, misschien het overzichtelijk. (maar dan zonder gezichten :-))

Zwakke punten:
FOTO'S NIET ZICHTBAAR!!!!!!

Bram beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Veel te duur

0

Review:
Deze site is veel te duur

Henk beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Denk goed na!

3

Review:
Ik ben er toch ingetrapt. Wel met met korting van 50% maar toch.. Als je premium lid bent krijg je toch nog wazige foto's te zien.
Personen waar je berichten naar toe stuurt moeten ook premium lid zijn. Dat zijn de meesten niet omdat het veel en veel te duur is.
Het riekt naar oplichting maar dat is het nog net niet. Ook krijg je een persoonlijkheidsrapport waar je niets mee kunt. Kosten : 129,-euro.
Heb gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. Dat betekent dat je binnen 14 dagen na afsluiten van je lidmaatschap het weer op moet zeggen. Kost me toch geld maar ben er wel vanaf.
Als je toch lid wilt worden wacht dan na een paar weken. Je krijgt vanzelf een korting aangeboden van 50%. Dat kun je riskeren maar je zit er wel voor langere tijd aan vast.
Er zitten ongetwijfeld mensen op die het goed menen. Ik ben ze helaas niet tegengekomen. Dat is wel inherent aan een datingsite. Het geeft geen garanties en je gaat zelf het lidmaatschap aan. Risico's zijn er nu eenmaal. Dat is bij elke datingsite.
Parship zou echt goedkoper moeten worden. Dan wordt het misschien weer aantrekkelijk. Of abonnementen afsluiten voor één of drie maanden.

Sterke punten:
Overzichtelijk

Zwakke punten:
Te duur, profielfoto's blijven vaag bij een premium lidmaatschap! Dat kan echt niet!

H. Kuik beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Slecht

2

Review:
Alle mannen zijn zoekende naar seks

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Anneke beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - PARSHIP! A SCAM SITE!

0

Review:
SITE TO BE AVOIDED!

I canceled my membership from the site after 5 days because I couldn’t see the men’s pictures (and therefore I couldn’t tell if I liked the men or not) and they are refusing to reimburse me the 120E I had paid (they are actually reimbursing 30pounds, how generous!!!), although they had stated that members have 14 days to change their minds without having to give any reason.

UNBELIEVABLE! Here is a copy and paste of their email:

"Dear Ms. ,

Thank you for your e-mail.
I am sorry to hear that you no longer wish to use PARSHIP.
As part of your Premium Membership, we guarantee a certain number of contacts. These contacts are to be paid as compensation in accordance with the Withdrawal Policy and the provisions contained therein.
As you have established a higher number of contacts than guaranteed by us, we claim 75% of your membership cost as compensation, this totals £89,55.
The remaining membership cost will be refunded to you within the next 10 business days.
A withdrawal does not automatically imply the deletion of your profile: you can continue using your profile as a Basic Member. If you wish to delete your profile immediately, please confirm by return of e-mail and I will gladly process this for you. Please bear in mind the deletion cannot be undone.
I hope you will reconsider using PARSHIP as a Premium Member in the future.
Should you have any further queries, please do not hesitate to contact us.

With kind regards,

Luisa Ahrens
Parship Customer Service"

Parship - OPLICHTERS!!!

1

Review:
Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling.

Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken.... Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is... nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt?

Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat…. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken…. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement.

Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer

Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf…. Ik zou zeggen…. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!

Sterke punten:
Goed in mensen misleiden
Gespecialiseerd in het aftroggelen van geld
Ervaren met mensen aan het lijntje houden

Zwakke punten:
SUPER oplichters....

Fast beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship - Het zijn geldwolven

1

Review:
Als je niet een maand voor het aflopen van je jaarabonnement opzegt krijg je een rekening van bijna 80 euro voor een maandabonnement, dat je niet (meer) wilt, noch hebt besteld. Schandalig. Reactie Parship: had je de voorwaarden (een jaar geleden) maar goed moeten lezen. Ik kreeg ook geen waarschuwing over het aflopen van mijn abo. Ik maak geen gebruik meer van hun diensten, maar ik mag wel dokken. Men verschuilt zich achter de regels. Het is gewoon ordinaire diefstal.

Sterke punten:
- psychologische test?

Zwakke punten:
- weinig aanbod
- alle foto's zijn vervaagd, je kunt niet zien wie er achter een profiel schuil gaat
- voorwaarden deugen niet


Mister B beveelt Parship NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Parship

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship