ChatTijd

ChatTijd behoort tot een van de grootste Nederlandse sekschat communities, waar zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar terecht kunnen voor bijzonder veel chat plezier. Deze site wordt dagelijks door meer als 5000 personen bezocht en er blijven nieuwe personen bijkomen. Op deze site kun je gratis chatten met andere gebrukers en op je profiel kun je snel en makkelijk foto's en video's uploaden. Je hebt daarbij ook nog de mogelijkheid om webcambeelden op te nemen. Hoe vaker je online komt en profielen bezoekt, des te meer CT's je ontvangt. Met CT's kun je extra foto's en video's uploaden en of downloaden. Dit maakt het chatten via deze site vele malen leuker. Wil jij ook andere chatpals ontmoeten? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op chattijd.nl. Op deze site loggen 35000 chatters dagelijks in. Hiervan is ongeveer 7500 vrouw. Er zijn dus voldoende vrouwen als mannen op deze site, die net als jouw in contact willen komen met andere gebruikers om te chatten over spannende onderwerpen en eventueel af te spreken. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij Chattijd.nl. Chattijd biedt alle gebruikers een veilige en discrete platform aan, waar ze in alle rust met andere gebruikers in contact kunnen komen. Veiligheid wordt geboden doordat de site werkt met encryptie. Er worden daarnaast diverse andere hulpmiddelen ingezet door de beheerders van de site om eventuele misbruik te voorkomen. Gebruikers zijn op deze site vrij. Ze bepalen zelf of ze wel of niet naakt zullen chatten met andere gebruikers. Het belangrijkste op deze site is dat je jezelf bent en dat je niet vergeet, dat alles mag, en dat niets moet. Sexchatten en sexcammen kan dus super leuk zijn. Begin vandaag nog met het versturen van leuke erotische chats door je geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op chattijd.nl.

Informatie over ChatTijd

ChatTijd is een gratis sekschat community met leuke features. Zo heeft de chatsite een nieuwsbrief die naar elk lid met een actief profiel die heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. In deze nieuwsbrief staan omroepen waarin bijvoorbeeld veranderingen op de website worden vermeld. Aanmelden op ChatTijd is erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken. Dit doe je in een paar eenvoudige stappen: 1) Klik op 'profiel aanmaken' aan de rechterkant van de homepagina. 2) Je krijgt dan de mogelijkheid om een profielnaam in te vullen. Je profielnaam uniek zijn. Komt je naam overeen met die van iemand anders, dan zul je een andere profielnaam moeten uitkiezen. Wanneer je klikt op 'check profielnaam' kun je direct controleren of je gekozen profielnaam niet met die van een bestaand lid overeen komt. 3) Heb een profielnaam die nog beschikbaar is, dan kun je doorgaan met het profiel invullen. Er wordt gevraagd om je geslacht aan te geven; je hebt echter meer mogelijkheden dan alleen aangeven of je een man, vrouw of transgender bent. Je hebt ook nog de mogelijkheid om aan te geven of je een koppel bent en bestaan uit een lesbisch, hetero- of homoseksueel paar. 4) Hierna kun je verder gaan met invullen van je profiel. Er is een extra ruimte om een persoonlijke tekst te schrijven. Het is vereist om een e-mailadres op te geven en de algemene voorwaarden van de website te accepteren.


Uitgebreid zoeken

ChatTijd heeft een zoekmachine waarmee je uitgebreid kan zoeken naar profielen van leden. Je hebt de mogelijkheid om op profielnaam te zoeken. Dit is erg handig wanneer je al weet wie je wil vinden en ook de profielnaam weet. In de zoekmachine kun je aangeven of je op zoek bent naar je man, vrouw of een stel (man en vrouw, twee mannen of twee vrouwen). Tevens kun je aangeven in welke provincie je zoekt en wat jouw seksuele voorkeur is. Daarnaast kun je de profielen nog eens filteren op leeftijd, haarkleur, kleur van de ogen en relatiestatus.


Betrouwbaarheid ChatTijd

ChatTijd doet niet veel om persoonlijke gegevens te beschermen. Je kan profielen van leden bekijken zonder zelf een profiel te hebben op ChatTijd. Het is verstandig om persoonlijke en vertrouwelijke informatie op de chatsite met anderen te delen.


Artikelen over ChatTijd

Chattijd blijft interessant voor gebruikers

Chattijd behoort tot een van de grootste en spannendste chatsites van Nederland. Op deze site kan men flink chatten met andere gebruikers. Er zijn heel wat gebruikers, die ook daadwerkelijk goede kennissen, contacten en meer hebben kunnen onderhouden en in bepaalde gevallen nog steeds onderhouden met echte gebruikers op deze site. Men kan onderling relationele gesprekken voeren, problemen bespreke ... [...]

ChatTijd Reviews

  Totaal fake website

  Deze website is aardig fake te benoemen.
  Besteed je energie niet aan deze site.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Te veel

  Zeer en zeer slechte site

  Er zitten meer homo's en lesbo's, getrouwde vrouwen op chattijd.nl waar je als single hetero man zijnde geen ene mallemoer aan hebt. Mijn tip voor andere mannelijke chatters is. \\r\\n\\r\\n\\\"Chattijd.nl is niet zoals het is. Als single man zijnde zou ik niet geen chatten op chattijd.nl, want je komt er nogal bedrogen uit. Dus mannen ga jullie kostbare tijd niet verkloten op deze waardeloze tyfus site\\\"...

  Sterke punten
  Chattijd heeft geen sterke punten

  Zwakke punten
  Alles is slap en zwak op Chattijd.
  Nooit niemand die reageert.
  Veel te veel poten en potten en getrouwde stellen.
  Asociale vrouwen

  Heerlijke site

  Ik ben hier nog niet zo lang maar bevalt me prima. Heb inmiddels leuke contacten opgedaan. Iedereen klaagt over fakers maar luister... 'tIs gratis en dan mag je niet klagen hoor. Fakers en bedriegers horen er bijna bij maar haal je er toch snel tussen uit?

  Sterke punten
  Voor ieder wat te vinden, gratis

  Zwakke punten
  ken ik nog niet

  waardeloos

  zeer gestoorde mannen die je niet met rust laten. Als je en klacht indiend doet de admin niks. Sterker nog die gaat tegen jou tekeer dat je maar weg moet van de site. Zeer geestelijke gestoorde mannen en veel pedo's. Dat is wat daar zit en mag daar ook blijven door de admins. waardeloze site voor creeps

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  waardeloze admins, kan mannen niet blokkeren, totaal niet veilig

  Chattijd.nl werkt prima

  Ik heb regelmatig leuke en spannende contacten met vrouwen tussen 18+ en 60 jaar oud. Ik ben er nog geen enkele faker tegengekomen, want naar mijn weten worden fakers cq oplichters non-actief gesteld door de Admin(s). Zoals VPN en PROXY is denk ik niet mogelijk. En terecht ook, want deze twee doelgroepen, zowel VPN als PROXY gebruikers horen niet op Chattijd.nl thuis, maar in een kleuterklas, en als dat niet lukt in een gesloten TBS kliniek.

  Sterke punten
  Chattijd is voor mobiel leuker geworden.
  Vaak Admin aanwezig.
  VPN + PROXY gebruikers geblokkeerd.
  Leuke dames om mee te kletsen.
  Foto uploaden gaat ook prima...

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten, maar alleen positieve ervaring. Een pluspunt vergeleken met twee a drie jaar terug...

  Fake

  Er zijn teverl fakers, scammers en er worden opnames gemaakt om later te worden misbruikt...
  Te gek voor woorden. Begin er niet aan en betaal liever iets meer dan deze site.
  Qua gebruikers vriendelijkheid is het wel een leuk opgebouwde site.

  Sterke punten
  Leuk opgebouwde site

  Zwakke punten
  Veel fakers

  Veel fakers en fraudeurs

  Gelet op het aanbod van chattijd komen standaard dezelfde namen terug met dezelfde verhalen. Daarbij zijn er hackers, fakers en jonge mannen actief die oudere mannen voor de gek houden en geld afhandig maken voor sexchat, video’s of foto’s.
  Een echte ontmoeting komt er nooit en het is veelal fake. Ook homoseksuele mannen die als vrouw inloggen en dan d-pics van je willen..

  Maar goed.. wat wil je voor een gratis site?

  Note: toen ik een melding maakte bij een operator dat er hackers en fraudeurs bij zitten, wordt je niet serieus genomen.

  Sterke punten
  Gratis toegang

  Zwakke punten
  Hackers, fakers, fraudeurs aanwezig.

  die operator "StelPurmer"

  Totaal incompetente, vervelende en onbeleefd-lompe operator. Beweert ook te "programmeren" ;-) maar als het te lastig wordt blokt hij je. Logt ook in onder de naam "operator". Ik sluit me aan bij het eerdere: men beschermt pedo's en de operator was graag bij de politie geweest of iets met uniform. Nu 'oefent' hij zijn macht hier uit. Ronduit zielig.

  Ter info

  Ik ben een man van een stel. wij kwamen in het begin van chattijd wel eens om te chatten en het was vaak gezellig..wij waren niet echt op zoek...totdat er een jongere vrouw zich melden wat onze dochter had kennen zijn..dat wezen wij af...zij bleef aandringen etc. met een zielig verhaal...op afstand trapte wij daar in, uiteindelijk vond zij ons interessant, het was meer sociale chat..en na jaren wat bleek...ja hoor, een verkapte ziekelijke hoer die chattijd beheerst om zo haar inkomen te verzamelen...wij zijn in onderzoek gegaan, wij kregen contact met haar zuster etc. deze dame blijkt geestelijk ziek te zijn..zij zit daar met verschillende profielen en is haar dagelijks werk om gehuwden mannen te lokken...zij is een zeer gevaarlijke dame, voor verdere informatie zie E-mail

  pedofielen

  ze houden een pedofiel de handen boven de kop
  en als je er iets van zegt tegen een opperator
  word je geblokt op ct door die zelfde operator (stel-purmer)
  wat begrijp ik nu niet is ct nu een site voor pedofielen??

  vreselijke site

  wat een aanfluiting

  pff

  genoeg tijd om te chatten, maar dat word niet op deze site

  Gedane zaak daar

  ik ben ook al jaren lid op chattijd en ben het helemaal eens met de reviews hierboven. Sommige profielen van echte mensen zijn leuk en heb er goeie kennissen aan overgehouden maar het meeste is gewoon fake en droevig.

  Ik kreeg een tip dat stiekemanoniem.nl een goed alternatief is zonder al die vervelende toestanden.

  Sterke punten
  mij herinneringen

  Zwakke punten
  alles wat hierboven is gezegd

  geblokt als normale chatter

  Ben al een tijd niet meer op CT geweest. reden was dat ze mij aanmerkten als zijne een PD. omdat ik samen met collega masseur als HOBBY massage geef af en toe aandegene daar in is geinteresseerd.
  Plotseling werd ik aangemerkt als PD en moest betalen om in te kunnen loggen. .
  Destijds geprotesteerd maar niets helpt. Gisteravond na zeker half jaar weer nieuw profiel aangemaakt zonder problemen. Nieuwe foto etc.

  Vanochtend kwam er een bericht van een stel dat ze het wel eens wilden meemaken. Ik log in en tot mijn grote verbazing weer geblokt als gewone chatter.

  Dus voor mij geen CT meer onder die voorwaarden. wat dit voor operators zijn mag joost weten. De ene laat het gewoon toe en vanmorgen wrs iemand met ochtend ziekte blokt mij weer.

  Sterke punten
  Op deze manier geen enkele

  Zwakke punten
  zie bovenstaande

  Chattijd

  Ik zelf ben ook een tijdje ingeschreven gestaan op chattijd. Leuk is anders. Veel vrouwen die ingeschreven staan als single, maar toch een partner of getrouwd blijken te zijn. In hun tekst staat vaak te lezen, geen mannen, die zoeken wij zelf wel uit. Papegaaien gedrag. Veel vrouwen die opzoek zijn naar een stel of vrouw, om hun bi kant te verkennen. Veel personen die er lang opstaan denken dat zij heel wat voorstellen, gezien hun reacties. En up to date is de site allang niet meer. Heel veel. En dan bedoel ik ook heel veel, oude accounts worden niet meer gebruikt. Het lijkt hierdoor dat de site veel leden heeft, maar het aantal actieve leden is zeer klein. Als hetero man heb je weinig te zoeken op Chattijd. Behalve als je graag wilt worden uitgescholden of worden beledigd. Nee, Chattijd, een site om links te laten liggen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet up to date.
  Vele oude profielen.
  Als hetero man heb je hier niets te zoeken en je zult er daarom ook niets vinden.

  Scheldende operators

  Zij hebben het constant over de regels die je moet volgen, maar de operators schenden zelf wel de regels met grote regelmaat door mensen uit te maken voor hoer, sukkel, mafkees etc. Zij zijn het grote voorbeeld hoe je een site niet moet beheren. Is er een vrouw die hetero is , wordt ze geblokkeerd en voor hoer uitgescholden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Scheldende operators
  Wegpesten hetero dames (Hoer roepen)
  Zelf de regels overtreden

  Wat een baggersite die Chattijd.nl

  Hadden ze beter niet chattijd.nl, shittijd.nl noemen?

  Zo weinig vrouwen en zoveel mannen.

  Als je een bericht stuurt als man zijnde krijg je slechts van 50 berichten sturen slechts 1 a 2 berichten terug.

  Voor deze chat (gewoon een tip) moet je niet gaan betalen, want als je berichten krijgt, dan krijg je ze ongevraagd en dient men zo'n cam aan te klikken.

  Kijk uit mensen, trap er niet in, want wanneer je deze aanklikt kom je op een betaalsite terecht waar van die internetcam hoeren 0,80 cent per minuut betaald, wat dus gauw oploopt naar 2,50 per minuut (providerskosten).

  Mannen? Laat jullie geen oor aannaaien want zo sociaal is chattijd.nl niet voor hun gebruikers.

  De vrouwen op de chat moet je oppassen, want er zitten een hoop fakers tussen (94%) en dan de vraag nog als de rest nog okay is.

  Sterke punten
  Helemaal niks geen sterke punten

  Zwakke punten
  Alles is slap en zwak op chattijd.nl

  Speciaal voor chattijdmannen

  Beste mensen.

  Als jullie als man wel eens op chattijd.nl bent geweest, dan weten jullie vast wel hoeveel lesbiennes of homo's er komen, dus als hetero man wees op jullie hoede en betaal iig nooit voor wat niet nodig is. Men wordt op chattijd gewoon besodemieterd en is wellicht ook zo fake als de pest, dus mijn tip is voor hetero mannen. Gooi jullie tijd niet weg en benut deze bijvoorbeeld met iets anders. Erop uit gaan, buiten lopen, beetje toeren, maar steek je tijd niet in Chattijd.nl want het is gewoonweg zonde van uw of jullie kostbare tijd. Nog meer vragen over deze site, stuur dan gerust een mailtje.

  Ik ga voor een gangbare chat en niet zo'n site waar je steeds maar "Geen interesse" of "je bent niet mijn typ" naar je hoofd krijgt gesmeten.

  Dus mannen? Links laten liggen die chattijd.nl want deze is bedoeld voor biseksuele of paren of homo's. Niet voor hetero's, dus laat jullie kop niet gek maken en vuluw, jullie tijd gewoon nuttig in...

  Mvg, Bertus

  Sterke punten
  Is wellichts gratis (soms dan)

  Zwakke punten
  Veel lesbo's, biseksuele mannen/vrouwen en homofielen.s
  Vrijwel geen hetero's.
  Heel veel mannen 90%
  Weinig vrouwen 10%

  Dus mannen een datingsite kunnen we chattijd niet noemen, eerder een zinloze shittijd om eerlijk te zijn...

  Buitenlanders meer geaccepteerd dan Nederlandse Mannen

  Zo eventjes een korte review voor de Nederlandse gebruikers van Chattijd.nl.

  Ik heb vaste Nederlandse profiel op Chattijd en de fake van mij is een van mijn buitenlandse profielen om te kunnen zien hoe de Nederlandse vrouw erover dacht over ons 100% rasechte Nederlanders. Veel Nederlandse vrouwen hebben liever nog Marokkanen, Negers, Turken of andere uitschot.

  Test het zelf maar eens.

  Gewoon op je bestaande profiel met foto of een of andere buitenlander (zonder foto) heeft meer succes op slagen dan met een Nederlands profiel.

  Ik roep ook de Nederlanders op meer Nazi streken op Chattijd uit te voeren tegenover de buitenlanders.

  Nederland moet Nederland blijven.

  Echt mensen die van origenen Nederlandse ouders hebben. Laat jullie niet door dat buitenlandse tuig de grond in boren.

  REACTIE IS ACTIE...

  Sterke punten
  Niet. Geen een meer

  Zwakke punten
  Alles wat betreft Chattijd, behalve Nederlandse mannen/vrouwen die ook anti buitenlanders zijn...

  Chattijd.nl geen aanrader

  Wanneer men op Chattijd.nl komt en een naam aanklikt dan of zoeken vrouwen een stelletje en/of vrouwen. Veel vrouwen waarbij je hun naam aanklikt wordt je doorgestuurd naar een andere site waar je kunt cammen met vrouwen, mits je dan zo'n 0900 nummer belt. Er zijn dus ook zeer veel fictieve PROFIELEN aanwezig, dus een heuse vorm van negativiteiten alom. Er zijn daar 85% mannen, 10% stellen en 5% vrouwen, dus wil men een vrouw leren kennen daar is er 4% lesbisch/bi en slechts 1% hetero, dus alles met alles een site om je daar niet aan te melden. Het lijkt rozekleurig maar dat is het niet. Kijk zelf op www.chattijd.nl en ervaar de mogelijkheden. Het is soms wel gratis maar lang niet alles. Dus kortom Chattijd doe er iets aan die klotesite van jullie. Dat voorkomt zulke reviews.

  Sterke punten
  Site is deels gratis.

  Goede overzichtelijke pagina

  Zwakke punten
  Vrijwel alles behalve de genoemde sterke punten.

Bezoek ChatTijd

Schrijf een review