ChatTijd - 11 Reviews

Last updated: 12 april 2020
ChatTijd Logo

8.3% aanbevolen, 11 Reviews

 1. ChatTijd informatie
 2. Informatie over ChatTijd
 3. Uitgebreid zoeken
 4. Betrouwbaarheid ChatTijd
 5. ChatTijd Reviews
 6. Schrijf ook een review over ChatTijd

Niet tevreden over ChatTijd? Probeer dan eens Xcontacten.

ChatTijd informatie

ChatTijd behoort tot een van de grootste Nederlandse sekschat communities, waar zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar terecht kunnen voor bijzonder veel chat plezier. Deze site wordt dagelijks door meer als 5000 personen bezocht en er blijven nieuwe personen bijkomen. Op deze site kun je gratis chatten met andere gebrukers en op je profiel kun je snel en makkelijk foto's en video's uploaden. Je hebt daarbij ook nog de mogelijkheid om webcambeelden op te nemen.

Hoe vaker je online komt en profielen bezoekt, des te meer
CT's je ontvangt. Met CT's kun je extra foto's en video's uploaden en of downloaden. Dit maakt het chatten via deze site vele malen leuker. Wil jij ook andere chatpals ontmoeten? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op chattijd.nl.

Op deze site loggen 35000 chatters dagelijks in. Hiervan is ongeveer 7500 vrouw. Er zijn dus voldoende vrouwen als mannen op deze site, die net als jouw in contact willen komen met andere gebruikers om te chatten over spannende onderwerpen en eventueel af te spreken. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij Chattijd.nl.

Chattijd biedt alle gebruikers een veilige en discrete platform aan, waar ze in alle rust met andere gebruikers in contact kunnen komen. Veiligheid wordt geboden doordat de site werkt met encryptie. Er worden daarnaast diverse andere hulpmiddelen ingezet door de beheerders van de site om eventuele misbruik te voorkomen.

Gebruikers zijn op deze site vrij. Ze bepalen zelf of ze wel of niet naakt zullen chatten met andere gebruikers. Het belangrijkste op deze site is dat je jezelf bent en dat je niet vergeet, dat alles mag, en dat niets moet. Sexchatten en sexcammen kan dus super leuk zijn. Begin vandaag nog met het versturen van leuke erotische chats door je geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op chattijd.nl.

ChatTijd Details

Hits: 3169

URL: http://www.chattijd.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 11

Informatie over ChatTijd

ChatTijd is een gratis sekschat community met leuke features. Zo heeft de chatsite een nieuwsbrief die naar elk lid met een actief profiel die heeft aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen.
In deze nieuwsbrief staan omroepen waarin bijvoorbeeld veranderingen op de website worden vermeld.

Aanmelden op ChatTijd is erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken. Dit doe je in een paar eenvoudige stappen:
1) Klik op 'profiel aanmaken' aan de rechterkant van de homepagina.
2) Je krijgt dan de mogelijkheid om een profielnaam in te vullen. Je profielnaam uniek zijn. Komt je naam overeen met die van iemand anders, dan zul je een andere profielnaam moeten uitkiezen. Wanneer je klikt op 'check profielnaam' kun je direct controleren of je gekozen profielnaam niet met die van een bestaand lid overeen komt.
3) Heb een profielnaam die nog beschikbaar is, dan kun je doorgaan met het profiel invullen. Er wordt gevraagd om je geslacht aan te geven; je hebt echter meer mogelijkheden dan alleen aangeven of je een man, vrouw of transgender bent. Je hebt ook nog de mogelijkheid om aan te geven of je een koppel bent en bestaan uit een lesbisch, hetero- of homoseksueel paar.
4) Hierna kun je verder gaan met invullen van je profiel. Er is een extra ruimte om een persoonlijke tekst te schrijven. Het is vereist om een e-mailadres op te geven en de algemene voorwaarden van de website te accepteren.

Uitgebreid zoeken

ChatTijd heeft een zoekmachine waarmee je uitgebreid kan zoeken naar profielen van leden. Je hebt de mogelijkheid om op profielnaam te zoeken. Dit is erg handig wanneer je al weet wie je wil vinden en ook de profielnaam weet.

In de zoekmachine kun je aangeven of je op zoek bent naar je man, vrouw of een stel (man en vrouw, twee mannen of twee vrouwen). Tevens kun je aangeven in welke provincie je zoekt en wat jouw seksuele voorkeur is. Daarnaast kun je de profielen nog eens filteren op leeftijd, haarkleur, kleur van de ogen en relatiestatus.

Betrouwbaarheid ChatTijd

ChatTijd doet niet veel om persoonlijke gegevens te beschermen. Je kan profielen van leden bekijken zonder zelf een profiel te hebben op ChatTijd. Het is verstandig om persoonlijke en vertrouwelijke informatie op de chatsite met anderen te delen.


Maak nu een gratis account aan op ChatTijd

ChatTijd Acties & Nieuws

 • 26 april 2018 Chattijd blijft interessant voor gebruikers
  Chattijd behoort tot een van de grootste en spannendste chatsites van Nederland. Op deze site kan men flink chatten met andere gebruikers. Er zijn heel wat gebruikers, die ook daadwerkelijk goede kennissen, contacten en meer hebben kunnen onderhouden en in bepaalde gevallen nog steeds onderhouden met echte gebruikers op deze site. Men kan onderling relationele gesprekken voeren, problemen bespreke Lees verder

ChatTijd reviews (11):

ChatTijd - pedofielen

0

Review:
ze houden een pedofiel de handen boven de kop
en als je er iets van zegt tegen een opperator
word je geblokt op ct door die zelfde operator (stel-purmer)
wat begrijp ik nu niet is ct nu een site voor pedofielen??

erik beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - vreselijke site

0

Review:
wat een aanfluiting

ilse vd me beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - pff

0

Review:
genoeg tijd om te chatten, maar dat word niet op deze site

harry beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - Gedane zaak daar

1

Review:
ik ben ook al jaren lid op chattijd en ben het helemaal eens met de reviews hierboven. Sommige profielen van echte mensen zijn leuk en heb er goeie kennissen aan overgehouden maar het meeste is gewoon fake en droevig.

Ik kreeg een tip dat stiekemanoniem.nl een goed alternatief is zonder al die vervelende toestanden.

Sterke punten:
mij herinneringen

Zwakke punten:
alles wat hierboven is gezegd

bart woute beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - geblokt als normale chatter

2

Review:
Ben al een tijd niet meer op CT geweest. reden was dat ze mij aanmerkten als zijne een PD. omdat ik samen met collega masseur als HOBBY massage geef af en toe aandegene daar in is geinteresseerd.
Plotseling werd ik aangemerkt als PD en moest betalen om in te kunnen loggen. .
Destijds geprotesteerd maar niets helpt. Gisteravond na zeker half jaar weer nieuw profiel aangemaakt zonder problemen. Nieuwe foto etc.

Vanochtend kwam er een bericht van een stel dat ze het wel eens wilden meemaken. Ik log in en tot mijn grote verbazing weer geblokt als gewone chatter.

Dus voor mij geen CT meer onder die voorwaarden. wat dit voor operators zijn mag joost weten. De ene laat het gewoon toe en vanmorgen wrs iemand met ochtend ziekte blokt mij weer.

Sterke punten:
Op deze manier geen enkele

Zwakke punten:
zie bovenstaande

sovere beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - Chattijd

1

Review:
Ik zelf ben ook een tijdje ingeschreven gestaan op chattijd. Leuk is anders. Veel vrouwen die ingeschreven staan als single, maar toch een partner of getrouwd blijken te zijn. In hun tekst staat vaak te lezen, geen mannen, die zoeken wij zelf wel uit. Papegaaien gedrag. Veel vrouwen die opzoek zijn naar een stel of vrouw, om hun bi kant te verkennen. Veel personen die er lang opstaan denken dat zij heel wat voorstellen, gezien hun reacties. En up to date is de site allang niet meer. Heel veel. En dan bedoel ik ook heel veel, oude accounts worden niet meer gebruikt. Het lijkt hierdoor dat de site veel leden heeft, maar het aantal actieve leden is zeer klein. Als hetero man heb je weinig te zoeken op Chattijd. Behalve als je graag wilt worden uitgescholden of worden beledigd. Nee, Chattijd, een site om links te laten liggen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet up to date.
Vele oude profielen.
Als hetero man heb je hier niets te zoeken en je zult er daarom ook niets vinden.

Tor beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - Scheldende operators

0

Review:
Zij hebben het constant over de regels die je moet volgen, maar de operators schenden zelf wel de regels met grote regelmaat door mensen uit te maken voor hoer, sukkel, mafkees etc. Zij zijn het grote voorbeeld hoe je een site niet moet beheren. Is er een vrouw die hetero is , wordt ze geblokkeerd en voor hoer uitgescholden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Scheldende operators
Wegpesten hetero dames (Hoer roepen)
Zelf de regels overtreden

Grada beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - Wat een baggersite die Chattijd.nl

0

Review:
Hadden ze beter niet chattijd.nl, shittijd.nl noemen?

Zo weinig vrouwen en zoveel mannen.

Als je een bericht stuurt als man zijnde krijg je slechts van 50 berichten sturen slechts 1 a 2 berichten terug.

Voor deze chat (gewoon een tip) moet je niet gaan betalen, want als je berichten krijgt, dan krijg je ze ongevraagd en dient men zo'n cam aan te klikken.

Kijk uit mensen, trap er niet in, want wanneer je deze aanklikt kom je op een betaalsite terecht waar van die internetcam hoeren 0,80 cent per minuut betaald, wat dus gauw oploopt naar 2,50 per minuut (providerskosten).

Mannen? Laat jullie geen oor aannaaien want zo sociaal is chattijd.nl niet voor hun gebruikers.

De vrouwen op de chat moet je oppassen, want er zitten een hoop fakers tussen (94%) en dan de vraag nog als de rest nog okay is.

Sterke punten:
Helemaal niks geen sterke punten

Zwakke punten:
Alles is slap en zwak op chattijd.nl

DenDuivel beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatTijd - Speciaal voor chattijdmannen

1

Review:
Beste mensen.

Als jullie als man wel eens op chattijd.nl bent geweest, dan weten jullie vast wel hoeveel lesbiennes of homo's er komen, dus als hetero man wees op jullie hoede en betaal iig nooit voor wat niet nodig is. Men wordt op chattijd gewoon besodemieterd en is wellicht ook zo fake als de pest, dus mijn tip is voor hetero mannen. Gooi jullie tijd niet weg en benut deze bijvoorbeeld met iets anders. Erop uit gaan, buiten lopen, beetje toeren, maar steek je tijd niet in Chattijd.nl want het is gewoonweg zonde van uw of jullie kostbare tijd. Nog meer vragen over deze site, stuur dan gerust een mailtje.

Ik ga voor een gangbare chat en niet zo'n site waar je steeds maar "Geen interesse" of "je bent niet mijn typ" naar je hoofd krijgt gesmeten.

Dus mannen? Links laten liggen die chattijd.nl want deze is bedoeld voor biseksuele of paren of homo's. Niet voor hetero's, dus laat jullie kop niet gek maken en vuluw, jullie tijd gewoon nuttig in...

Mvg, Bertus

Sterke punten:
Is wellichts gratis (soms dan)

Zwakke punten:
Veel lesbo's, biseksuele mannen/vrouwen en homofielen.s
Vrijwel geen hetero's.
Heel veel mannen 90%
Weinig vrouwen 10%

Dus mannen een datingsite kunnen we chattijd niet noemen, eerder een zinloze shittijd om eerlijk te zijn...

ChatTijd - Buitenlanders meer geaccepteerd dan Nederlandse Ma

1

Review:
Zo eventjes een korte review voor de Nederlandse gebruikers van Chattijd.nl.

Ik heb vaste Nederlandse profiel op Chattijd en de fake van mij is een van mijn buitenlandse profielen om te kunnen zien hoe de Nederlandse vrouw erover dacht over ons 100% rasechte Nederlanders. Veel Nederlandse vrouwen hebben liever nog Marokkanen, Negers, Turken of andere uitschot.

Test het zelf maar eens.

Gewoon op je bestaande profiel met foto of een of andere buitenlander (zonder foto) heeft meer succes op slagen dan met een Nederlands profiel.

Ik roep ook de Nederlanders op meer Nazi streken op Chattijd uit te voeren tegenover de buitenlanders.

Nederland moet Nederland blijven.

Echt mensen die van origenen Nederlandse ouders hebben. Laat jullie niet door dat buitenlandse tuig de grond in boren.

REACTIE IS ACTIE...

Sterke punten:
Niet. Geen een meer

Zwakke punten:
Alles wat betreft Chattijd, behalve Nederlandse mannen/vrouwen die ook anti buitenlanders zijn...

Bartec beveelt ChatTijd NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatTijd

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatTijd aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatTijd aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatTijd


Home » Sexdating » ChatTijd