Adult FriendFinder - 23 Reviews

  1. Adult FriendFinder informatie
  2. Details
  3. Adult FriendFinder Reviews
Adult FriendFinder Logo

45.5% aanbevolen, 23 Reviews

Adult FriendFinder over zichzelf:

Sinds 1996 hebben wij miljoenen sexy leden van Adult FriendFinder geholpen bij het vinden van dates, afspraken en ondeugend plezier op onze erotische contactadvertentiesite. We hebben een gemeenschap van meer dan 40 miljoen leden: hetero's, swingers, homo's, lesbiennes en transseksuele leden.

Adult Friend Finder is het grootste sociale netwerk voor voor vrijgezellen en swingers die op zoek zijn naar losse contacten en seks zonder verplichtingen. Word gratis lid van AdultFriendFinder.com en geniet van seks-chats, erotische webcams, vind gratis lokale seks en meer.

AdultFriendFinder.com (AFF) is beschikbaar voor alle mensen die ťťn ding gemeen hebben - het verlangen hun seksualiteit met anderen te delen. U kunt expliciete foto's posten, amateurvideo's met anderen delen en chatten met webcams. U kunt zo discreet zijn als u zelf wilt en uw seksuele kant met de hele wereld delen of juist privť houden. Onthoud, als u ondeugend wilt zijn en met andere leden af wilt spreken voor seks of dates, of als u sexy informatie, foto's en video's wilt publiceren, dan wordt dit zeker zeer gewaardeerd door de andere leden. Voor nog meer sexy afspraken, gebruik zo vaak mogelijk de webcams.

Adult FriendFinder Details

Hits: 8518

URL: http://adultfriendfinder.com/

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 23

2.5 stars, 23 Reviews

Adult FriendFinder reviews (23):

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - In ieder geval wel écht in België - Lu

0

Review:
Het reactiepercentage (als man) is erg laag - inderdaad zit de verhouding voor ons verkeerd. Gehuwd maakt dat zeker niet beter!

Maar hier betaal je alvast niet per bericht en zijn er genoeg echte vrouwen, zodat de webmaster niet zelf de hele tijd achter een vrouwenfoto kruipt en berichtjes stuurt.

Mijn 'score' zit nu rond de 1 echte date per maand (verdeeld over België, Luxemburg en Londen). In Nederland is het mij nog niet gelukt helaas....

Dit is de eerste site waar het mij gelukt is een échte gratis sexdate te hebben....

Sterke punten:
Echte profielen
Goed zoekmechanisme
Leuke foto's

Zwakke punten:
Sommige vrouwen vragen wel geld. Gelukkig was dit op voorhand duidelijk.
Verhouding man/vrouw

Jan beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - DOE het NIET !

0

Review:
valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over. het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken! als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

Zwakke punten:
heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest, antwoord op jou goed bedoelde berichten gebeurt zelden. knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk of zo bent op deze site.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over. het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken! als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

Zwakke punten:
heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest, antwoord op jou goed bedoelde berichten gebeurt zelden. knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk ofzo bent op deze site,het is toch echt een adultsite

Bassie2014 beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - kut met peren

0

Review:
Dit slaat alles, 99, 99 procent fake, je kan berichten sturen tot je een ons weegt, fake profielen, ze wonen ij Genk, ze spreken daar allemaal Engels, en als je doorvraagt, dan zijn ze plots werkzaam in Zuid-Afrika,, terwijl ze de dag voordien nog in Antwerpen waren................................. of een profiel uit Mechelen , welk,, nog nooit te Mechelen is geweest, je krijgt zelden respons, en de dames zijn vaak te mooi om waar te zijn.

weggegooid geld dus

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
te veel om te noemen, fuck off met deze site

mark beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - Hier vind je niks

0

Review:
Deze site is Failliet zoals je leest in de nieuwsbladen en denk dus na voor je er lid van word .En ook nog eens nep profielen .De nederlandse room is drama .

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
fake profielen . Failliet en je spreekt altijd de zelfde personen .

Daisy beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - Onduidelijk

4

Review:
Ik heb onlangs een membership afgesloten voor 25 dollar ofzo.. voor 3 maanden + 1 maand gratis. Nu is er dus een tarief van 4 maanden afgeschreven voor 100 euro. Ik kan dus fluiten naar me centen. Mailen helpt niet. Normaal check ik alles voordat ik iets koop op Internet alleen dit keer niet gedaan en dan heb je dus gedonder.

Nu lees ik overal dat ze automatisch verlengen en daar zit ik niet op te wachten, ik heb betaald voor 3/4 maanden en dat is het. Ik zie hoe je automatisch verlengen kan uitschakelen maar in mijn account staat overal bij automatisch verlengen: ''N.v.t''. Ik kan dus niks ''aan'' of ''uit'' klikken, zoals ik het heb gelezen in een aantal andere reviews. Is het zo dat deze functie van toepassing is als je abbo bijna verloopt, dat ze het dan activeren en dat je dan ''uit'' kan klikken? Of doen ze dat helemaal niet meer? Weet iemand hier meer over.

Het liefst verwijder ik mijn account per direct. Mijn memebership loopt eind november af en ik ben bang dat ze dan na november nog een keer iets afschrijven vanwege die automatische verlenging en als ik dan mijn account hebt verwijderd dan kan ik er zelf ook niet meer in. Of is het zo dat als ik mijn account verwijder er ook geen mogelijkheid voor hun is om nog wat af te schrijven???

Ik hoop dat iemand mij wat meer duidelijkheid kan geven.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
- Onduidelijk

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - Serieus, maar veel mannen en traaaaag

0

Review:
Dure site, met als voordeel dat de tijd-verspillers en de probleemgevallen wegblijven. Opvallend veel knappe vrouwen!

Ook geschikt voor dates als je op reis gaat, of omgekeerd, voor mensen die jouw kant op komen. Wel goed je Engels spreken.

Je hebt wel erg veel namaak-profielen die op je gegevens en je geld uit zijn, maar idd, je herkent ze snel, en AFF verwijdert ze actief.

Uitgebreide site, met erg veel mogelijkheden. Helaas is de site vaak erg traag en werken onderdelen niet helemaal.

Bij nieuwe registratie worden er door AFF blijkbaar berichten en koppelingen in naam van anderen naar je eigen profiel gestuurd, zonder dat die mensen dat weten of goedkeuren! Toch fake van AFF!

En, als man op zoek naar vrouwen / stellen, volgens AFF zelf zijn er ruim 70 keer zoveel mannen op zoek dan vrouwen! Tot mijn verbazing binnen 2 dagen een leuke date met een jong stel.

Nu erg weinig actie :-(. Maar als je jonger en / of knapper bent / een vlottere babbel hebt dan mij heb je misschien meer succes. Ik zou het zeker proberen.

Sterke punten:
- uitgebreide mogelijkheden
- serieuze profielen, erg veel knappe vrouwen
- AFF lijkt professioneel

Zwakke punten:
- 70 keer zoveel mannen als vrouwen
- site wat instabiel
- AFF stuurt fake berichten bij het aanmaken van een nieuw profiel
- de onvermijdelijke goud-delvers, pas goed op met je gegevens!

Duinkonijn beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - Leuke site

0

Review:
Ik ben een jaar gouden lid geweest, maar was niet erg actief. Als je de tijd neemt om een berichtje van meer dan 2 woorden te schrijven, kom er af en toe reactie. Dat komt door een overaanbod aan mannen. De dames mogen dus heel kieskeurig zijn. Veel berichten uitgewisseld. Vijf dames ontmoet waarvan er twee leuke dates zijn gekomen. Natuurlijk zijn er de nepprofielen en de professional, maar die heb je snel door.

Sterke punten:
Eerlijke profielen

Zwakke punten:
Overaanbod mannen

Buz beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - AFF mijn favoriet

0

Review:
Ja - het is allemaal waar. AFF kost geld, zeker als je als man contact wilt leggen. Vrouwen krijgen met een onbetaald lidmaatschap ook genoeg reacties.

Maar voor iemand zoals ik die regelmatig reist is het super. Contacten komen niet vanzelf, maar als je een beetje tijd stopt in het fatsoenlijk benaderen van mensen (en het omzeilen van de fake profielen) is mijn ervaring dat je bijzonder leuke dates kunt hebben.

Heb over de hele wereld afspraakjes gehad met hele bijzondere mensen. En eikels heb je overal.

Sterke punten:
Mooie series foto's en eigen video's van deelnemers.
goed overzicht van je contactgeschiedenis, vriendenlijst etc. Het lijkt soms facebook wel ;-)

Zwakke punten:
Site belooft veel maar rammelt soms

Hans beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - gangbang

0

Review:
laat me graag neuken door meerderen te gelijk

Sterke punten:
pijpen en zaadslikken

Zwakke punten:
eerlijkheid naar partner

sanne wijn beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder

Adult FriendFinder - Your Milage May Vary.. het is niet allemaal kommer

0

Review:
Sinds eind 2009 actief op deze site. Geen problemen gehad met het vinden van dates/relaties daar. Zelf was ik op zoek naar contact voor langere tijd - iets waar ik kennelijk niet alleen in sta. Aardig wat van de contacten die ik daar gelegd heb, heb ik nog steeds contact mee. Enkele contacten zijn zelfs tot vriendschap uitgegroeid. Een van de redenen dat ik daar nog wel in de chatrooms kom - gewoon voor de lol.

Zoals overal zijn er de nodige gewone mensen - velen heb ik ook in georganiseerde meetings ontmoet. Dat was gewoon leuk en ongedwongen. Zoals overal zijn er de nodige "fake profielen", die doorgaans heel herkenbaar zijn - met een beetje ervaring pik je die er zo uit. En zeker door het internationale karakter zijn er de nodige oplichtertjes te vinden. Ook die zijn snel genoeg herkenbaar.

Redelijk populair zijn de chatrooms en het "Instant Message Center". Veel leden doen ook aan webcam-uitzendingen, al dan niet erotisch/sexueel getint.
Het leuke van de chatrooms is dat het ook gewoon over sex kan en mag gaan - het is niet de "libelle-chat" zoals op reguliere sites.

Wat de meeste (mannen) zich niet realiseren is dat zo'n site en/of chatroom eigenlijk gewoon een virtuele kroeg is. En in een kroeg werkt doorgaans een openingszin als "ik vind jou leuk, neuken?" ook niet. Helaas denken sommigen van wel.

Sterke punten:
- chatrooms
- instant messaging (IMC)
- webcams
- previews van profielen
- "interest groups"
- eigen blog maken/onderhouden
allemaal gratis te doen.

Vrouwen kregen frequent een gouden lidmaatschap aangeboden, gratis en voor niets. Voor vrouwen: jullie bepalen... jullie "jachtgebied".

Zwakke punten:
Ongeveer 26 eur/maand voor een "gouden lidmaatschap". En ze kunnen niet rekenen. Hun aanbod van 3 maanden + 1 gratis... is gewoon het tarief voor 4 maanden. Het wat goedkopere jaarlidmaatschap is verdwenen voor zover ik weet.

Chatrooms zijn flash/HTML gebaseerd. Flash is simpelweg instabiel voor die toepassing. Datzelfde geld voor IMC. Met de laatste updates is het niet allemaal kommer-en-kwel.

Nigeriaanse oplichters, credit-card-geile snollen en gelukzoeksters zijn er ook te vinden - zoals overal.

M.V. beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Adult FriendFinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Adult FriendFinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Adult FriendFinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Adult FriendFinder


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ Adult FriendFinder