Adult FriendFinder

Sinds 1996 hebben wij miljoenen sexy leden van Adult FriendFinder geholpen bij het vinden van dates, afspraken en ondeugend plezier op onze erotische contactadvertentiesite. We hebben een gemeenschap van meer dan 40 miljoen leden: hetero's, swingers, homo's, lesbiennes en transseksuele leden. Adult Friend Finder is het grootste sociale netwerk voor voor vrijgezellen en swingers die op zoek zijn naar losse contacten en seks zonder verplichtingen. Word gratis lid van AdultFriendFinder.com en geniet van seks-chats, erotische webcams, vind gratis lokale seks en meer. AdultFriendFinder.com (AFF) is beschikbaar voor alle mensen die één ding gemeen hebben - het verlangen hun seksualiteit met anderen te delen. U kunt expliciete foto's posten, amateurvideo's met anderen delen en chatten met webcams. U kunt zo discreet zijn als u zelf wilt en uw seksuele kant met de hele wereld delen of juist privé houden. Onthoud, als u ondeugend wilt zijn en met andere leden af wilt spreken voor seks of dates, of als u sexy informatie, foto's en video's wilt publiceren, dan wordt dit zeker zeer gewaardeerd door de andere leden. Voor nog meer sexy afspraken, gebruik zo vaak mogelijk de webcams.

Erotische dates

Op Adult FriendFinder hebben gebruikers de mogelijkheid om af te spreken voor erotische dates. Deze mogelijkheid bestaat de gebruikers ook tijd en moeite. Deze site is ontworpen om gebruikers snel in contact te brengen met partners die bij elkaar passen. Men kan dus vrienden vinden, die ook zin hebben in een erotische afspraak en seks. Op de contactadvertenties van de site zijn er ook heel wat lokale sekspartners te vinden, die allemaal op zoek zijn naar een spannende afspraak. Online daten zal vaak resulteren in opwindende seksdates, online seksvrienden of lekkere seksmaatjes.


Naakt Cam Chat

Naast het erotisch daten, hebben gebruikers ook de mogelijkheid tot naakt cam chat. Indien men online wil chatten, dan kan men zich gerust op deze site aanmelden. Na de registratie heeft men 24 uur per dag de mogelijkheid om met zeer opgewonden en spannende leden in contact te komen. Erotisch chatten is een leuke manier om mensen te ontmoeten en samen een leuke tijd te beleven. De instant messenger van de site helpt ook om sneller met leden af te spreken wanneer men aan de geile kant is.


AFF sekscommunity

Gebruikers kunnen ook op deze site terecht als zij opzoek zijn naar erotiek, advies over seksdates en of informatie op het gebied van seks. Er zijn namelijk heel wat artikelen en ledenblogs over seks en dating te vinden op deze site. Men heeft ook de mogelijkheid om advies te krijgen van de community over seksdating, fetisjen, swingen, alternatief daten en veel meer.


Mobiele app

Gebruikers van Adult Friend Finder hoeven zich geen zorgen te maken, dat ze geen gebruik gaan kunnen maken van de diensten van deze site, als ze niet thuis achter hun computer zitten. Met Adult Friend Finder mobiel kan men namelijk alle dingen doen, die men thuis met de computer zou doen. Men heeft namelijk de mogelijkheid om de site te benaderen via een smartphone of een tablet. Men kan dan op elk moment van de dag, wanneer men ook wilt, profielen bekijken van leden, e- mails versturen, webcams bekijken en chatten via een mobiele apparaat.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers door middel van het online contactformulier contact opnemen met de service desk van deze site. Het formulier is te benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'hulp/contact'. Vervolgens kan men kiezen voor de optie 'Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?'. Hierna komt het contactformulier tevoorschijn. Men kan er ook voor kiezen om een brief te sturen naar de servicedesk van deze site. Dat kan via dit postadres: 910 E. Hamilton Ave. Sixth Floor Campbell CA 95008, USA


Adult FriendFinder video


Adult FriendFinder Reviews

  Weg met deze fake klote site

  Zou maar niet op de KUT site aanmelden want ze gooien je er zonder reden weer af of ze weigeren je gewoon om totaal geen reden ,kortom het is gewoon een viese gore fake KLOTE site en een grote geld klopperij ook mensen lekker voor z'n waardelose site laten betalen .
  dus ik zeg mensen meld je echt niet aan op deze FAKE en WAARDELOSE site en vele fake profielen mensen die zich anders voor doen dan ze in werkelijkheid zijn FAKE FAKE FAKE niks meer...

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Dat het een super WAARDELOSE site is en het niet waard is om hier te gaan chatten of daten , niet doen dus

  Eeen grote fake rot bende

  Fake fucking fake site fake fake fake niks anders dan fake waardelose site en ik zeg WEG ER MEE weg van internet halen deze waardelose FAKE site dus.
  Duk ik zeg HIER ZEKER NIET NAAR TOE GAAN EN JE ZEKER NIET AANMELDEN op dez fucking fake rot site …..

  Sterke punten
  Geen comentaar

  Zwakke punten
  Fake fake fake fucking fake kut site ...

  Weg met deze fake klote site

  Ja deze site is een fake rot bende dus., als je er komt als nieuwe lid dan wordt je besprongen door vele kerels daar die maar 1 dingen willen en als je dan versoenlijk nee dankje zegt tegen diegenen dan worden ze nog kwaad ook en maken ze je van alles uit , en dan nog ja sorry maar mij te veel fake mensen en accounts en dan zijn er nog velen die meerdere profielen hebben en meerdere nicknamen.
  Onder andere een vent die deze namen heeft eerste naam : Mini , later hete die die Spleensucker weer later had hij de naam erotic1 en 88yate en 4two deze werden allemaal verbannen omdat deze gozer vrouwen voorschut zetten en gebruikte en weer later was hij er weer met deze nicknaam die hij nu nog heeft 99nein en weer later had hij weer de naam die nu was 88 geloof ik.
  En dan nog zitten er velen die zeggen dat je vrijgezel zijn wat ook niet eens waar is, blijken ze getrouwd te zijn, allemaal leugenaars daar op de site, kortom allemaal fake daar.
  En nog 2 die ik kon daar ene robbeke1000 die de hele nederlandse chat verziekte met zijn fucking onzin en negative gelul en in de lobby room ene Owenmale waar je zeker voor moet uit kijken deze vent is echt een gemene rotzak dus , als hij zijn zin niet krijgt laat hij je gewoon van de site verbannen zodat je er niet weer op kan komen ,dit is mij dus overkomen , ik wilde niks met die onbeschofte gast te maken hebben wat ik heb al duidelijk had gemaakt en dan schuld hij je achter je rug uit tegen over anderen en maakt je gewoon zwart dus en zo zitten er daar vele meer onbeschofte gasten.
  Dus kortom het is een gore rot site die ik dus ook zekers niet aanraad aan anderen , niet naar deze site gaan dus!!! FAKE ROT BENENDE

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Veel te veel fake profielen en veeeeeeeeeeeeeel te veel kerles en ook vrouwen .
  Kortom een super waardelose kut site...

  WFT het is gewoon een waardelose fake rot benden en een grote geld klopperij daar

  Veel fake profielen veel haat en nijd en dan nog flikken ze het daar ook nog eens mensen er af te gooien of te verbannen om totaal geen reden dat is mij sinds gisteren overkomen , terwijl ik er al jaren zat, maar goed van mij kan deze klote fake rotbende heel snel oprotten dus

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geld kloperij en veel fake en ja een gewone kut site die verwijdert moet worden van internet , weg er mee..

  waardelose fuck site

  Kan heel kort zijn het is een waardelose fake site die geld van mensen aftroggelt

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen

  Waardelose klote site.waarom omdat er gasten zijn die anderen om niks laten verbaanen en dingen door geven die totaal niet waar zijn , kort om het is een fucking rot site met veel geruzie haat en nijd en ik raad deze site ook aan niemand aan..

  Veel te veel kerels en veel te veel dom gelul en vooral veel te veel fake daar.

  Sterke punten
  zie geen sterke punten is gewoon een waardelose kut site

  Zwakke punten
  Dat er veel te veel mannen zijn en te weing vrouwen kortom een kut site

  aan alle misnoegde vrouwen

  Aan alle meisjes en dames, je kan mijn profiel bekijken onder de naam mistery en je kunt me mailen naar [email protected] (zo omzeil je de credits en abonnementen)

  een recentere review

  Het valt mij op dat de meest recente review uit oktober 2014. Dat is jammer want ik heb het idee dat er eea flink verbeterd is, als ik de oude reviews zo lees.

  Om het eens uit te proberen ben ik een maand lid geweest ( en ja, ik ben een echte vrouw :-) )Na afloop van die maand zie ik dat het abonnementsgeld voor de volgende maand gewoon van mijn creditcard is afgeboekt. Ik zag toen pas dat je dat automatisch verlengen uit kunt zetten. Heb ik toen meteen gedaan en vlak achterelkaar 3 boze mails gestuurd dat ik dit niet wilde, mijn lidmaatschap ook wilde beëindigen en dat ik mijn geld voor die 2de maand terug wilde. Die 2de maand was al in gegaan en ik had ook nog ingelogd om het hele gebeuren rondom het factureren uit te zoeken - en ook het verwijderen van mijn account ( of verbergen, dat kan kennelijk ook)
  Per ommegaande kreeg ik een vriendelijke mail dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik kreeg zelfs uitleg hoe ik mijn account zou kunnen beëindigen of verbergen.

  Kortom, ik ben wel positief over deze site maar het was niet helemaal wat ik voor ogen had. Als vrouw wordt je zo wat "besprongen" via de chat zodra je inlogt. Snap ik ook wel als je de verhoudingen man/vrouw ziet. En het is ook wel leuk, die aandacht maar op een gegeven moment wordt het te veel van hetzelfde.

  Ik heb in die ene maand 1 keer afgesproken maar dat hadden gerust veel meer afspraakjes kunnen zijn als ik op elke chat ingegaan was. Ik heb ervaren dat het continue wisselen niet bij mij past. Na een paar dagen viel mij op dat sommigen ( mn mannen) al een jaar of langer lid zijn, meer dan 500 vrienden hebben en zo wat continue on line zijn. Dat mag allemaal maar daar zou ik niet snel meer mee afspreken.

  Sterke punten
  goeie overzichtelijke site
  veel mogelijkheden
  snelle reactie na een paar boze mailtjes
  keurige afwikkeling (terugbetaling voortzetting lidmaatschap wat ik niet wilde)

  Zwakke punten
  verhouding mannen/vrouwen
  negatief effect van leden is al heel lang op de site staan/ heel veel vrienden hebben ( maar dat is persoonlijk)
  ik voelde me overvallen door het groot aantal reacties ( hoeft niet perse negatief te zijn) Ik heb snel de neiging om iedereen een antwoord te sturen maar dat kan na verloop van tijd dus echt niet (meer).
  automatische verlenging lidmaatschap waarover men op de site niet heel duidelijk is

  In ieder geval wel écht in België - Luxemburg en London

  Het reactiepercentage (als man) is erg laag - inderdaad zit de verhouding voor ons verkeerd. Gehuwd maakt dat zeker niet beter!

  Maar hier betaal je alvast niet per bericht en zijn er genoeg echte vrouwen, zodat de webmaster niet zelf de hele tijd achter een vrouwenfoto kruipt en berichtjes stuurt.

  Mijn 'score' zit nu rond de 1 echte date per maand (verdeeld over België, Luxemburg en Londen). In Nederland is het mij nog niet gelukt helaas....

  Dit is de eerste site waar het mij gelukt is een échte gratis sexdate te hebben....

  Sterke punten
  Echte profielen
  Goed zoekmechanisme
  Leuke foto's

  Zwakke punten
  Sommige vrouwen vragen wel geld. Gelukkig was dit op voorhand duidelijk.
  Verhouding man/vrouw

  DOE het NIET !

  valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over. het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken! als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

  Zwakke punten:
  heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest, antwoord op jou goed bedoelde berichten gebeurt zelden. knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk of zo bent op deze site.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over. het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken! als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

  Zwakke punten:
  heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest, antwoord op jou goed bedoelde berichten gebeurt zelden. knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk ofzo bent op deze site,het is toch echt een adultsite

  kut met peren

  Dit slaat alles, 99, 99 procent fake, je kan berichten sturen tot je een ons weegt, fake profielen, ze wonen ij Genk, ze spreken daar allemaal Engels, en als je doorvraagt, dan zijn ze plots werkzaam in Zuid-Afrika,, terwijl ze de dag voordien nog in Antwerpen waren................................. of een profiel uit Mechelen , welk,, nog nooit te Mechelen is geweest, je krijgt zelden respons, en de dames zijn vaak te mooi om waar te zijn.

  weggegooid geld dus

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel om te noemen, fuck off met deze site

  Hier vind je niks

  Deze site is Failliet zoals je leest in de nieuwsbladen en denk dus na voor je er lid van word .En ook nog eens nep profielen .De nederlandse room is drama .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  fake profielen . Failliet en je spreekt altijd de zelfde personen .

  Onduidelijk

  Ik heb onlangs een membership afgesloten voor 25 dollar ofzo.. voor 3 maanden + 1 maand gratis. Nu is er dus een tarief van 4 maanden afgeschreven voor 100 euro. Ik kan dus fluiten naar me centen. Mailen helpt niet. Normaal check ik alles voordat ik iets koop op Internet alleen dit keer niet gedaan en dan heb je dus gedonder.

  Nu lees ik overal dat ze automatisch verlengen en daar zit ik niet op te wachten, ik heb betaald voor 3/4 maanden en dat is het. Ik zie hoe je automatisch verlengen kan uitschakelen maar in mijn account staat overal bij automatisch verlengen: ''N.v.t''. Ik kan dus niks ''aan'' of ''uit'' klikken, zoals ik het heb gelezen in een aantal andere reviews. Is het zo dat deze functie van toepassing is als je abbo bijna verloopt, dat ze het dan activeren en dat je dan ''uit'' kan klikken? Of doen ze dat helemaal niet meer? Weet iemand hier meer over.

  Het liefst verwijder ik mijn account per direct. Mijn memebership loopt eind november af en ik ben bang dat ze dan na november nog een keer iets afschrijven vanwege die automatische verlenging en als ik dan mijn account hebt verwijderd dan kan ik er zelf ook niet meer in. Of is het zo dat als ik mijn account verwijder er ook geen mogelijkheid voor hun is om nog wat af te schrijven???

  Ik hoop dat iemand mij wat meer duidelijkheid kan geven.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - Onduidelijk

  Serieus, maar veel mannen en traaaaag

  Dure site, met als voordeel dat de tijd-verspillers en de probleemgevallen wegblijven. Opvallend veel knappe vrouwen!

  Ook geschikt voor dates als je op reis gaat, of omgekeerd, voor mensen die jouw kant op komen. Wel goed je Engels spreken.

  Je hebt wel erg veel namaak-profielen die op je gegevens en je geld uit zijn, maar idd, je herkent ze snel, en AFF verwijdert ze actief.

  Uitgebreide site, met erg veel mogelijkheden. Helaas is de site vaak erg traag en werken onderdelen niet helemaal.

  Bij nieuwe registratie worden er door AFF blijkbaar berichten en koppelingen in naam van anderen naar je eigen profiel gestuurd, zonder dat die mensen dat weten of goedkeuren! Toch fake van AFF!

  En, als man op zoek naar vrouwen / stellen, volgens AFF zelf zijn er ruim 70 keer zoveel mannen op zoek dan vrouwen! Tot mijn verbazing binnen 2 dagen een leuke date met een jong stel.

  Nu erg weinig actie :-(. Maar als je jonger en / of knapper bent / een vlottere babbel hebt dan mij heb je misschien meer succes. Ik zou het zeker proberen.

  Sterke punten
  - uitgebreide mogelijkheden
  - serieuze profielen, erg veel knappe vrouwen
  - AFF lijkt professioneel

  Zwakke punten
  - 70 keer zoveel mannen als vrouwen
  - site wat instabiel
  - AFF stuurt fake berichten bij het aanmaken van een nieuw profiel
  - de onvermijdelijke goud-delvers, pas goed op met je gegevens!

  Leuke site

  Ik ben een jaar gouden lid geweest, maar was niet erg actief. Als je de tijd neemt om een berichtje van meer dan 2 woorden te schrijven, kom er af en toe reactie. Dat komt door een overaanbod aan mannen. De dames mogen dus heel kieskeurig zijn. Veel berichten uitgewisseld. Vijf dames ontmoet waarvan er twee leuke dates zijn gekomen. Natuurlijk zijn er de nepprofielen en de professional, maar die heb je snel door.

  Sterke punten
  Eerlijke profielen

  Zwakke punten
  Overaanbod mannen

  AFF mijn favoriet

  Ja - het is allemaal waar. AFF kost geld, zeker als je als man contact wilt leggen. Vrouwen krijgen met een onbetaald lidmaatschap ook genoeg reacties.

  Maar voor iemand zoals ik die regelmatig reist is het super. Contacten komen niet vanzelf, maar als je een beetje tijd stopt in het fatsoenlijk benaderen van mensen (en het omzeilen van de fake profielen) is mijn ervaring dat je bijzonder leuke dates kunt hebben.

  Heb over de hele wereld afspraakjes gehad met hele bijzondere mensen. En eikels heb je overal.

  Sterke punten
  Mooie series foto's en eigen video's van deelnemers.
  goed overzicht van je contactgeschiedenis, vriendenlijst etc. Het lijkt soms facebook wel ;-)

  Zwakke punten
  Site belooft veel maar rammelt soms

  gangbang

  laat me graag neuken door meerderen te gelijk

  Sterke punten
  pijpen en zaadslikken

  Zwakke punten
  eerlijkheid naar partner

  Your Milage May Vary.. het is niet allemaal kommer en kwel!

  Sinds eind 2009 actief op deze site. Geen problemen gehad met het vinden van dates/relaties daar. Zelf was ik op zoek naar contact voor langere tijd - iets waar ik kennelijk niet alleen in sta. Aardig wat van de contacten die ik daar gelegd heb, heb ik nog steeds contact mee. Enkele contacten zijn zelfs tot vriendschap uitgegroeid. Een van de redenen dat ik daar nog wel in de chatrooms kom - gewoon voor de lol.

  Zoals overal zijn er de nodige gewone mensen - velen heb ik ook in georganiseerde meetings ontmoet. Dat was gewoon leuk en ongedwongen. Zoals overal zijn er de nodige "fake profielen", die doorgaans heel herkenbaar zijn - met een beetje ervaring pik je die er zo uit. En zeker door het internationale karakter zijn er de nodige oplichtertjes te vinden. Ook die zijn snel genoeg herkenbaar.

  Redelijk populair zijn de chatrooms en het "Instant Message Center". Veel leden doen ook aan webcam-uitzendingen, al dan niet erotisch/sexueel getint.
  Het leuke van de chatrooms is dat het ook gewoon over sex kan en mag gaan - het is niet de "libelle-chat" zoals op reguliere sites.

  Wat de meeste (mannen) zich niet realiseren is dat zo'n site en/of chatroom eigenlijk gewoon een virtuele kroeg is. En in een kroeg werkt doorgaans een openingszin als "ik vind jou leuk, neuken?" ook niet. Helaas denken sommigen van wel.

  Sterke punten
  - chatrooms
  - instant messaging (IMC)
  - webcams
  - previews van profielen
  - "interest groups"
  - eigen blog maken/onderhouden
  allemaal gratis te doen.

  Vrouwen kregen frequent een gouden lidmaatschap aangeboden, gratis en voor niets. Voor vrouwen: jullie bepalen... jullie "jachtgebied".

  Zwakke punten
  Ongeveer 26 eur/maand voor een "gouden lidmaatschap". En ze kunnen niet rekenen. Hun aanbod van 3 maanden + 1 gratis... is gewoon het tarief voor 4 maanden. Het wat goedkopere jaarlidmaatschap is verdwenen voor zover ik weet.

  Chatrooms zijn flash/HTML gebaseerd. Flash is simpelweg instabiel voor die toepassing. Datzelfde geld voor IMC. Met de laatste updates is het niet allemaal kommer-en-kwel.

  Nigeriaanse oplichters, credit-card-geile snollen en gelukzoeksters zijn er ook te vinden - zoals overal.

  niet doen!

  Het is een toestand hier met adult friendfinder.
  Veel knipoogjes van te jonge vrouwen veelal uit amerika vermoed ik.
  De verhoudingen tussen mannen en vrouwen zijn totaal zoek.
  Geen enkel positief resultaat.
  Te duur.
  Een slinkse manier om het abonnement te verlengen door een knop automatisch aan te zetten waarbij je automatisch verlengt.
  De verlenging zou me 60 euro kosten per maand!
  Ik hoop het terug te krijgen, men heeft het mij beloofd eerst nadat ik met juridische stappen heb gedreigd.
  Men moet met de organisatie in het Engels converseren,
  Nep, niet doen; maarja wat dan wel?

  Sterke punten
  het lijkt OK
  maar het is nep

  Zwakke punten
  zie boven

  Adultfindfinder is NIET fake

  Adultfindfinder is geen fake site wel veel fake profielen en ze zijn een beetje duur geworden van 28euro ongeveer ineens naar 48euro en kan de zilver optie niet meer vinden nu alleen nog maar 1 maand of jaar lid en alleen gold
  En dat met die maanden die je gratis krijg moet je eerst nog wat voor doen lukt dat niet of vergeet je dat dan geen extra maand(en) maar die extra gratis maand(en) wat ze zeggen heb je wel al betaald want je betaald gewoon voor 12maanden in 1x dus eigelijk pikken ze dan inplaats als gratis extra :(
  Vroeger jaartje of 2 geleden heb ik in real gedate(meer dan 1) toen was ik gold member nu ben ik zeker een jaar geen goldmember meer en ga ook niet meer worden als het zo duur blijft
  maar heb 3maanden geleden nog wel een date gehad met me gratis member profiel :) kreeg ineens een berichtje van een Dame en die kan je gelukkig gewoon lezen zonder kosten en beantwoorden

  Sterke punten
  Echte profielen en fake profielen

  Met een gratis profiel kan je gratis chatten met het kijken van 1 cam (betaald lid kan meerdere tegelijk kijken)
  Zelf cammen
  Berichten kunnen lezen en beantwoorden

  Zwakke punten
  Duurrrrr
  Soms erg traag

  Veel jongeren

  Hoewel het adult finder is vooral oudere profielen

  Oplichting&Co

  Tot 2x toe betaald voor een Golden abbonnement, en beide keren na verloop van tijd binnen de termijn m'n profiel deactivated naar Standaard lid en geen geld terug gekregen! Zelfs niet na meerdere mails.

  Overigens weinig reacties/interacties, terwijl sommige dames toch bijna dagelijks 'online' zijn...

  Sterke punten
  -veel foto's te zien
  -website overzichtelijk

  Zwakke punten
  Veel fake en weinig NLse echte vrouwen

  Mja...

  ...ik ben nu geen betalend lid meer, maar ik was het wel een tijdje geleden. Heb daar toch een 5-tal, of waren het er een iets meer, contacten aan overgehouden. De site is deels echt wel écht maar buiten de VS en misschien de grotere Europese landen, zijn er toch weinig plaatselijke vrouwen.

  Heb me dus een maandje of twee geleden weer ingeschreven maar twijfel om een betalend abo te nemen. Ik zie (ben in Belgie) nog steeds dezelfde gezichten en de nieuwe vrouwen zijn bijna stuk voor stuk fake...en er zitten er daar fakers met een Gold abo bij, hé!!! Van de twintig flirts per week (die ik krijg) zijn er 18 fake. De andere twee, je zal het altijd zien, zijn dan van vrouwen die mij dan weer niet intereseren. Daar ga ik geen duur abo voor nemen.

  Het is zeker niet onmogelijk om sex afspraakjes te maken maar ga er maar niet van uit.

  Sterke punten
  - Er bestaan wel degelijk échte profielen.

  - De lay out is goed en je kan ook makkelijk iemand mailen (mist je betaalt).

  Zwakke punten
  - Probleem is dat er weinig vrouwen zijn in vergelijking tot het aantal mannen wat maakt dat je al serieus moet opvallen wil je een date versieren. En voor de Nederlanders die dit lezen: prijs jezelf nog gelukkig!! In Belgie zitten er nog minder vrouwen op en ze zijn, voor een mij mysterieuze reden, bijna allemaal Franstalig.

  - AFF is duur.

  - Het aantal fake profielen is enorm hoog. Ze worden wel redelijk snel verwijderd maar ik denk niet dat AFF het allemaal kan belopen. Het lijkt wel een vloedgolf.

  Spannende site

  Een hele spannende site waar heel veel valt te beleven als je bereid bent om een paar tientjes per maand te betalen.
  Heel spannend om profielen te bezoeken en filmpjes en foto's te bekijken en van commentaar te voorzien. Het webcam gedeelte is verslavend leuk en laat vrouwen, mannen en stellen zien uit heel de wereld die hele spannende dingen doen.
  Contacten leggen is mogelijk maar is voor stellen een stuk makkelijker dan een man alleen. Ik ben er een waanzinnig mooie Antilliaanse vrouw tegen gekomen met wie ik een paar hele wilde middagen heb gehad....

  Sterke punten
  Valt heel veel te beleven als je bereid bent om te betalen.
  Webcam gedeelte is geweldig en ook niet betalende leden kunnen deze gebruiken.

  Zwakke punten
  Veel te weinig vrouwen.
  Weinig Nederlandse gebruikers.
  Automatische abonnementsverlenging

  Tamelijk zinloos

  Leuke site om je fantasie op hol te laten slaan. En idd dat het in werkelijkheid allemaal zo fake is!Je krijgt mailtjes met daarin hun email adres om buiten het betalingsgedeelte toch te kunnen contacten, maar ook dat levert niets op. Ben wel benieuwd of er veel vrouwen bijstaan die "echt"zijn, maar uiteindelijk prostituee zijn. Is overigens niets mis mee..(doeg)

  Sterke punten
  Leuk om foto's te bekijken die erop staan.
  Ook de reacties te lezen in de blogs.

  Zwakke punten
  Moet dat nog gemeld worden?


Bezoek Adult FriendFinder

Schrijf een review