Adult FriendFinder - 30 Reviews

Last updated: 8 februari 2020
Adult FriendFinder Logo

39.3% aanbevolen, 30 Reviews

 1. Adult FriendFinder informatie
 2. Erotische dates
 3. Naakt Cam Chat
 4. AFF sekscommunity
 5. Mobiele app
 6. Contact gegevens
 7. Adult FriendFinder video
 8. Adult FriendFinder Reviews
 9. Schrijf ook een review over Adult FriendFinder

Niet tevreden over Adult FriendFinder? Probeer dan eens Xcontacten.

Adult FriendFinder informatie

Sinds 1996 hebben wij miljoenen sexy leden van Adult FriendFinder geholpen bij het vinden van dates, afspraken en ondeugend plezier op onze erotische contactadvertentiesite. We hebben een gemeenschap van meer dan 40 miljoen leden: hetero's, swingers, homo's, lesbiennes en transseksuele leden.

Adult Friend Finder is het grootste sociale netwerk voor voor vrijgezellen en swingers die op zoek zijn naar losse contacten en seks zonder verplichtingen. Word gratis lid van AdultFriendFinder.com en geniet van seks-chats, erotische webcams, vind gratis lokale seks en meer.

AdultFriendFinder.com (AFF) is beschikbaar voor alle mensen die één ding gemeen hebben - het verlangen hun seksualiteit met anderen te delen. U kunt expliciete foto's posten, amateurvideo's met anderen delen en chatten met webcams. U kunt zo discreet zijn als u zelf wilt en uw seksuele kant met de hele wereld delen of juist privé houden. Onthoud, als u ondeugend wilt zijn en met andere leden af wilt spreken voor seks of dates, of als u sexy informatie, foto's en video's wilt publiceren, dan wordt dit zeker zeer gewaardeerd door de andere leden. Voor nog meer sexy afspraken, gebruik zo vaak mogelijk de webcams.

Adult FriendFinder Details

Hits: 11735

URL: http://adultfriendfinder.com/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 30

Erotische dates

Op Adult FriendFinder hebben gebruikers de mogelijkheid om af te spreken voor erotische dates. Deze mogelijkheid bestaat de gebruikers ook tijd en moeite. Deze site is ontworpen om gebruikers snel in contact te brengen met partners die bij elkaar passen. Men kan dus vrienden vinden, die ook zin hebben in een erotische afspraak en seks. Op de contactadvertenties van de site zijn er ook heel wat lokale sekspartners te vinden, die allemaal op zoek zijn naar een spannende afspraak. Online daten zal vaak resulteren in opwindende seksdates, online seksvrienden of lekkere seksmaatjes.

Naakt Cam Chat

Naast het erotisch daten, hebben gebruikers ook de mogelijkheid tot naakt cam chat. Indien men online wil chatten, dan kan men zich gerust op deze site aanmelden. Na de registratie heeft men 24 uur per dag de mogelijkheid om met zeer opgewonden en spannende leden in contact te komen. Erotisch chatten is een leuke manier om mensen te ontmoeten en samen een leuke tijd te beleven. De instant messenger van de site helpt ook om sneller met leden af te spreken wanneer men aan de geile kant is.

AFF sekscommunity

Gebruikers kunnen ook op deze site terecht als zij opzoek zijn naar erotiek, advies over seksdates en of informatie op het gebied van seks. Er zijn namelijk heel wat artikelen en ledenblogs over seks en dating te vinden op deze site. Men heeft ook de mogelijkheid om advies te krijgen van de community over seksdating, fetisjen, swingen, alternatief daten en veel meer.

Mobiele app

Gebruikers van Adult Friend Finder hoeven zich geen zorgen te maken, dat ze geen gebruik gaan kunnen maken van de diensten van deze site, als ze niet thuis achter hun computer zitten. Met Adult Friend Finder mobiel kan men namelijk alle dingen doen, die men thuis met de computer zou doen. Men heeft namelijk de mogelijkheid om de site te benaderen via een smartphone of een tablet. Men kan dan op elk moment van de dag, wanneer men ook wilt, profielen bekijken van leden, e- mails versturen, webcams bekijken en chatten via een mobiele apparaat.

Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers door middel van het online contactformulier contact opnemen met de service desk van deze site. Het formulier is te benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'hulp/contact'. Vervolgens kan men kiezen voor de optie 'Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?'. Hierna komt het contactformulier tevoorschijn.

Men kan er ook voor kiezen om een brief te sturen naar de servicedesk van deze site. Dat kan via dit postadres:

910 E. Hamilton Ave.
Sixth Floor
Campbell
CA 95008, USA

Adult FriendFinder video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KxkPRS5-xIM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Adult FriendFinder

Adult FriendFinder reviews (31):

Adult FriendFinder - Weg met deze fake klote site

2

Review:
Zou maar niet op de KUT site aanmelden want ze gooien je er zonder reden weer af of ze weigeren je gewoon om totaal geen reden ,kortom het is gewoon een viese gore fake KLOTE site en een grote geld klopperij ook mensen lekker voor z'n waardelose site laten betalen .
dus ik zeg mensen meld je echt niet aan op deze FAKE en WAARDELOSE site en vele fake profielen mensen die zich anders voor doen dan ze in werkelijkheid zijn FAKE FAKE FAKE niks meer...

Sterke punten:
Zijn er niet

Zwakke punten:
Dat het een super WAARDELOSE site is en het niet waard is om hier te gaan chatten of daten , niet doen dus

Mieke beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - Eeen grote fake rot bende

0

Review:
Fake fucking fake site fake fake fake niks anders dan fake waardelose site en ik zeg WEG ER MEE weg van internet halen deze waardelose FAKE site dus.
Duk ik zeg HIER ZEKER NIET NAAR TOE GAAN EN JE ZEKER NIET AANMELDEN op dez fucking fake rot site …..

Sterke punten:
Geen comentaar

Zwakke punten:
Fake fake fake fucking fake kut site ...

Mieke beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - Weg met deze fake klote site

1

Review:
Ja deze site is een fake rot bende dus., als je er komt als nieuwe lid dan wordt je besprongen door vele kerels daar die maar 1 dingen willen en als je dan versoenlijk nee dankje zegt tegen diegenen dan worden ze nog kwaad ook en maken ze je van alles uit , en dan nog ja sorry maar mij te veel fake mensen en accounts en dan zijn er nog velen die meerdere profielen hebben en meerdere nicknamen.
Onder andere een vent die deze namen heeft eerste naam : Mini , later hete die die Spleensucker weer later had hij de naam erotic1 en 88yate en 4two deze werden allemaal verbannen omdat deze gozer vrouwen voorschut zetten en gebruikte en weer later was hij er weer met deze nicknaam die hij nu nog heeft 99nein en weer later had hij weer de naam die nu was 88 geloof ik.
En dan nog zitten er velen die zeggen dat je vrijgezel zijn wat ook niet eens waar is, blijken ze getrouwd te zijn, allemaal leugenaars daar op de site, kortom allemaal fake daar.
En nog 2 die ik kon daar ene robbeke1000 die de hele nederlandse chat verziekte met zijn fucking onzin en negative gelul en in de lobby room ene Owenmale waar je zeker voor moet uit kijken deze vent is echt een gemene rotzak dus , als hij zijn zin niet krijgt laat hij je gewoon van de site verbannen zodat je er niet weer op kan komen ,dit is mij dus overkomen , ik wilde niks met die onbeschofte gast te maken hebben wat ik heb al duidelijk had gemaakt en dan schuld hij je achter je rug uit tegen over anderen en maakt je gewoon zwart dus en zo zitten er daar vele meer onbeschofte gasten.
Dus kortom het is een gore rot site die ik dus ook zekers niet aanraad aan anderen , niet naar deze site gaan dus!!! FAKE ROT BENENDE

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Veel te veel fake profielen en veeeeeeeeeeeeeel te veel kerles en ook vrouwen .
Kortom een super waardelose kut site...

Liefpoeske2 beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - WFT het is gewoon een waardelose fake rot benden e

0

Review:
Veel fake profielen veel haat en nijd en dan nog flikken ze het daar ook nog eens mensen er af te gooien of te verbannen om totaal geen reden dat is mij sinds gisteren overkomen , terwijl ik er al jaren zat, maar goed van mij kan deze klote fake rotbende heel snel oprotten dus

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geld kloperij en veel fake en ja een gewone kut site die verwijdert moet worden van internet , weg er mee..

Mieke beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - waardelose fuck site

0

Review:
Kan heel kort zijn het is een waardelose fake site die geld van mensen aftroggelt

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geen

lotje beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - Waardelose klote site.waarom omdat er gasten zijn

0

Review:
Veel te veel kerels en veel te veel dom gelul en vooral veel te veel fake daar.

Sterke punten:
zie geen sterke punten is gewoon een waardelose kut site

Zwakke punten:
Dat er veel te veel mannen zijn en te weing vrouwen kortom een kut site

lotje beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - aan alle misnoegde vrouwen

5

Review:
Aan alle meisjes en dames, je kan mijn profiel bekijken onder de naam mistery en je kunt me mailen naar [email protected] (zo omzeil je de credits en abonnementen)

Adult FriendFinder - een recentere review

2

Review:
Het valt mij op dat de meest recente review uit oktober 2014. Dat is jammer want ik heb het idee dat er eea flink verbeterd is, als ik de oude reviews zo lees.

Om het eens uit te proberen ben ik een maand lid geweest ( en ja, ik ben een echte vrouw :-) )Na afloop van die maand zie ik dat het abonnementsgeld voor de volgende maand gewoon van mijn creditcard is afgeboekt. Ik zag toen pas dat je dat automatisch verlengen uit kunt zetten. Heb ik toen meteen gedaan en vlak achterelkaar 3 boze mails gestuurd dat ik dit niet wilde, mijn lidmaatschap ook wilde beëindigen en dat ik mijn geld voor die 2de maand terug wilde. Die 2de maand was al in gegaan en ik had ook nog ingelogd om het hele gebeuren rondom het factureren uit te zoeken - en ook het verwijderen van mijn account ( of verbergen, dat kan kennelijk ook)
Per ommegaande kreeg ik een vriendelijke mail dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ik kreeg zelfs uitleg hoe ik mijn account zou kunnen beëindigen of verbergen.

Kortom, ik ben wel positief over deze site maar het was niet helemaal wat ik voor ogen had. Als vrouw wordt je zo wat "besprongen" via de chat zodra je inlogt. Snap ik ook wel als je de verhoudingen man/vrouw ziet. En het is ook wel leuk, die aandacht maar op een gegeven moment wordt het te veel van hetzelfde.

Ik heb in die ene maand 1 keer afgesproken maar dat hadden gerust veel meer afspraakjes kunnen zijn als ik op elke chat ingegaan was. Ik heb ervaren dat het continue wisselen niet bij mij past. Na een paar dagen viel mij op dat sommigen ( mn mannen) al een jaar of langer lid zijn, meer dan 500 vrienden hebben en zo wat continue on line zijn. Dat mag allemaal maar daar zou ik niet snel meer mee afspreken.

Sterke punten:
goeie overzichtelijke site
veel mogelijkheden
snelle reactie na een paar boze mailtjes
keurige afwikkeling (terugbetaling voortzetting lidmaatschap wat ik niet wilde)

Zwakke punten:
verhouding mannen/vrouwen
negatief effect van leden is al heel lang op de site staan/ heel veel vrienden hebben ( maar dat is persoonlijk)
ik voelde me overvallen door het groot aantal reacties ( hoeft niet perse negatief te zijn) Ik heb snel de neiging om iedereen een antwoord te sturen maar dat kan na verloop van tijd dus echt niet (meer).
automatische verlenging lidmaatschap waarover men op de site niet heel duidelijk is

Annick beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - In ieder geval wel écht in België - Lu

0

Review:
Het reactiepercentage (als man) is erg laag - inderdaad zit de verhouding voor ons verkeerd. Gehuwd maakt dat zeker niet beter!

Maar hier betaal je alvast niet per bericht en zijn er genoeg echte vrouwen, zodat de webmaster niet zelf de hele tijd achter een vrouwenfoto kruipt en berichtjes stuurt.

Mijn 'score' zit nu rond de 1 echte date per maand (verdeeld over België, Luxemburg en Londen). In Nederland is het mij nog niet gelukt helaas....

Dit is de eerste site waar het mij gelukt is een échte gratis sexdate te hebben....

Sterke punten:
Echte profielen
Goed zoekmechanisme
Leuke foto's

Zwakke punten:
Sommige vrouwen vragen wel geld. Gelukkig was dit op voorhand duidelijk.
Verhouding man/vrouw

Jan beveelt Adult FriendFinder aan bij vrienden/bekenden

Adult FriendFinder - DOE het NIET !

0

Review:
valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over. het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken! als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

Zwakke punten:
heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest, antwoord op jou goed bedoelde berichten gebeurt zelden. knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk of zo bent op deze site.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over. het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken! als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

Zwakke punten:
heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest, antwoord op jou goed bedoelde berichten gebeurt zelden. knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk ofzo bent op deze site,het is toch echt een adultsite

Bassie2014 beveelt Adult FriendFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Adult FriendFinder

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Adult FriendFinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Adult FriendFinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Adult FriendFinder


Home » Sexdating » Adult FriendFinder