Reviews van deze auteur

Niet leuk meer

Review over BinkDate

Simpel en toegankelijk. Wat ook het zwakke punt is. Heb er ooit wat dates gehad, maar nu 99% fake en tijd-verspillers. Hoor dit ook van mijn date-maatjes, die veel jonger zijn dan ik.

Sterke punten
simpel en toegankelijk

Zwakke punten
daardoor vol met fakers

Enge mensen

Review over BullChat

Redelijk succesvolle site, met voor elk wat wils. Maar heel erg nare admins. Bi-profielen worden zonder waarschuwing geblokkeerd en er uit gegooid. Wat gewoon discriminatie is uiteraard. Kleingeestig. Wat je wel hebt is openlijke pedofilie, unsafe sex, aanbod van drugs etc etc, bergen fakers en ander uitschot die elke dag online zijn.

Sterke punten
vaak een date / weinig storingen

Zwakke punten
discriminatie van Bi mensen / fakers en ander uitschot blijven ongemoeid / autistische admins

Arrogant en nutteloos

Review over Badoo

Na registratie kun je de site nauwelijks gebruiken:

Bijvoorbeeld: je moet eerst allerlei stemmen uit brengen op andere leden. Daarbij wordt je aan het lijntje gehouden. Je kunt maar 5 foto 's per dag beoordelen. En je moet er 50 beoordelen voor andere jouw foto's kunnen beoordelen. Ja dááág.

De beheerders zijn arrogant en incompetent:

Bijvoorbeeld: ik heb wat normale, recente foto's van mezelf op de site gezet. Deze foto's gebruik ik wel meer op andere sites. Na een paar dagen kreeg ik de melding dat mijn foto's waren afgekeurd en verwijderd, met de kinderachtige waarschuwing dat nooit meer te doen
Wat blijkt: Badoo had het voor elkaar gekregen om mijn hoofd van de foto's te verwijderen. Je kunt je foto ook niet aanpassen, zoals op andere sites wel mogelijk is.

Deze twee punten hebben ervoor gezorgd dat ik mijn profiel meteen heb verwijderd, en ik Badoo ook niet aanraad aan anderen. Laat staan dat ik hen geld zou betalen. Ik ben trouwens wel betalend lid van sites die wèl goed, danwel beter, werken.

Ik heb geen mogelijkheid gehad mensen te leren kennen, dus daarover geen oordeel. Er zitten trouwens wel profielen van leuke vrouwen bij, als die echt zijn ...

Sterke punten
- vlotte site
- leuke vrouwen
- redelijke Android app
- internationaal, veel leden

Zwakke punten
- je wordt langdurig aan het lijntje gehouden
- steeds weer opduikende commerciële hints
- beheerders zijn kinderachtig en arrogant

Serieus, maar veel mannen en traaaaag

Review over Adult FriendFinder

Dure site, met als voordeel dat de tijd-verspillers en de probleemgevallen wegblijven. Opvallend veel knappe vrouwen!

Ook geschikt voor dates als je op reis gaat, of omgekeerd, voor mensen die jouw kant op komen. Wel goed je Engels spreken.

Je hebt wel erg veel namaak-profielen die op je gegevens en je geld uit zijn, maar idd, je herkent ze snel, en AFF verwijdert ze actief.

Uitgebreide site, met erg veel mogelijkheden. Helaas is de site vaak erg traag en werken onderdelen niet helemaal.

Bij nieuwe registratie worden er door AFF blijkbaar berichten en koppelingen in naam van anderen naar je eigen profiel gestuurd, zonder dat die mensen dat weten of goedkeuren! Toch fake van AFF!

En, als man op zoek naar vrouwen / stellen, volgens AFF zelf zijn er ruim 70 keer zoveel mannen op zoek dan vrouwen! Tot mijn verbazing binnen 2 dagen een leuke date met een jong stel.

Nu erg weinig actie :-(. Maar als je jonger en / of knapper bent / een vlottere babbel hebt dan mij heb je misschien meer succes. Ik zou het zeker proberen.

Sterke punten
- uitgebreide mogelijkheden
- serieuze profielen, erg veel knappe vrouwen
- AFF lijkt professioneel

Zwakke punten
- 70 keer zoveel mannen als vrouwen
- site wat instabiel
- AFF stuurt fake berichten bij het aanmaken van een nieuw profiel
- de onvermijdelijke goud-delvers, pas goed op met je gegevens!

reacties: