GayBuddy - 14 Reviews

Last updated: 29 augustus 2017
GayBuddy Logo

7.1% aanbevolen, 14 Reviews

  1. GayBuddy informatie
  2. Doelgroep
  3. Inschrijven
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. GayBuddy Reviews
  8. Schrijf ook een review over GayBuddy

Niet tevreden over GayBuddy? Probeer dan eens GayParship.

GayBuddy informatie

GayBuddy is een datingsite welke speciaal bedoeld is voor homo's oftewel personen met gevoelens voor personen van hetzelfde geslacht. Een ieder vanaf 18 jaar kan op deze site terecht voor het vinden van een date met een spannende gay buddy of erotisch contact met een gay buddy. Men kan op deze site ook terecht voor leuk contact of vriendschap.

Deze website biedt de mogelijkheid voor personen c.q. de homo gemeenschap om te kunnen flirten met andere personen met dezelfde interesses. Ondanks deze website geen seks tegen betaling faciliteert dan wel prostitutie of escort, mogen gebruikers onderling wel zelf afspraakjes maken. De website biedt een veilige dan wel betrouwbare platform aan gebruikers om contacten te kunnen leggen met andere leden. Dit maakt het eenvoudiger en prettiger om een gay buddy aan de haak te slaan.

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis inschrijven op deze website. Met een gratis account, kan men gebruik maken van de standaard diensten van de site. Echter wordt er voor het versturen van berichten naar andere gebruikers wel een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Men heeft op de website de mogelijkheid om creditbundels te kopen. Creditbundels zijn in de meeste gevallen veel voordeliger voor de gebruikers. Een profiel aanmaken is het enige wat men moet doen op deze site om een Gay Buddy te vinden.

Gebruikers hoeven ook niet te vrezen dat de beheerders van de site onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Gay Buddy probeert de persoonsgegevens van gebruikers zoveel als mogelijk te beschermen. Informatie van gebruikers wordt alleen gebruikt om diensten te kunnen verlenen aan gebruikers en om diensten van de site te verbeteren. Verder worden persoonsgegevens in geen geval doorgespeeld aan derden.

GayBuddy Details

Hits: 1765

URL: http://gaybuddy.nl/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 14

Doelgroep

Gaybuddy is een datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die serieus op zoek is naar een gay seksdate. Daarnaast kunnen geïnteresseerden op deze site ook terecht voor contact met andere personen of voor vriendschap.

Inschrijven

Personen die geinteresseerd zijn in GayBuddy kunnen zich snel en makkelijk aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op "log in" en dan vervolgens op het tabje "registreer nu gratis!". Vervolgens komt er een inschrijfformulier tevoorschijn waar men een gebruikersnaam naar keuze, de geboorte datum, een e- mail adres en wachtwoord naar keuze kan ingeven. Hierna kan men klikken op "Registreer nu gratis". Na deze handelingen gepleegd te hebben, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Hierna kan men direct op zoek naar de perfecte gay buddy.

Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd indien men berichten wilt versturen naar andere leden op GayBuddy.nl. Gebruikers hebben namelijk de mogelijkheid om credit packs te kopen. Dit komt de gebruikers meestal voordeliger uit. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende credit packs: CreditPack 10, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 22,50 CreditPack 50, kosten € 42,50 CreditPack 100, kosten € 80,00 CreditPack 275, kosten € 200,00

Profiel verwijderen

Leden die al een account hebben en die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun profiel niet zelf verwijderen. Profielen van gebruikers worden alleen door de beheerders van de site verwijdert. Voor het verwijderen van zijn of haar profiel, kan men een e- mail sturen naar [email protected] Zodra het account is verwijdert wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de gebruiker.

Contact gegevens

Gaybuddy.nl is eigendom van: Global Web Assets Ltd. 4210 Office Tower Convention Plaza 1 Harbour Road Wanchai, Hong Kong Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kan men contact opnemen met de helpdesk van GayBuddy door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578.


Maak nu een gratis account aan op GayBuddy

GayBuddy reviews (14):

GayBuddy - gaybuddy is grote oplichtersbende

0

Review:
Exact dezelfde ervaring als alle anderen hier, heeft mij maar € 2,60 gekost voordat ik het doorhad dat de eigenaren zaten te typen.

Zwakke punten:
Wegblijven en maak dit zo snel mogelijk bekend zodat iedereen gewaarschuwd is.

Jasper beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Bussiex

0

Review:
Had niet eerst op forum gekeken , en na 1 week toch contact genomen met Bussiex.
Hij zie eerst dat hij aan het werk was en richting frankrijk met zijn vrachtwagen , maar hij antwoorden snel tijdens rijden.
Op laatst viel hij door de mand , hij had vannacht gedroomt van mij terwijl ik nog geen contact had met hem ???
Hij wou alleen via site contact , dus einde verhaal vertelde hem of hij voor gaybuddy werkte .

Weer iets geleerd nog minder vertrouwen in deze maatschappij , aangifte is niet nodig wordt alleen maar erger

Sterke punten:
Uitstekende schrijvers hopelijk gebruiken ze wel hun eigen foto, en niet van ontschuldigen want dan is dat strakbaar !!!

Zwakke punten:
Mensen worden diep gekwest !

515151 beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Oplichterij

0

Review:
Mooie mannen, maar nooit een afspraak, het zijn fake profielen om geld te verdienen. Bericht per credit betalen en nooit een afspraak mogelijk via een ander medium bv telefoon kunnen maken.
Grindrgay.nl is hetzelfde ook misleiding.

Sterke punten:
Mooie mensen

Zwakke punten:
Oplichterij

Enjoy beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - oplichters

2

Review:
Ik krijg van verschillende mensen exact dezelfde antwoorden , niet 1 maal maar meerdere malen .

nickcentru beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - pas op voor !!!!!

0

Review:
pas op het is een fakezooi op deze site
vooral Mr john48jaar staat er met gepikte foto's op en weet je goed de credits uit je zak te lullen.
ga dit op een andere site doen niet waar mensen serieus op zoek zijn spelen met emoties van anderen "zo Laag heb je geen vak geleerd"
Ga een vak leren dit levert je niets op

Sterke punten:
het stiekem houden

Zwakke punten:
ordinair en goedkoop wat verdienen die gasten broodkruimels!!!!

GayBuddy - fake site gay buddy

2

Review:
ja dit moet inderdaad stoppen ik roep daarom iedereen op om aangifte te doen bij de politie maar het zal moeilijk worden want ze zijn gevestigd in hong kong dat is niet voor niks maar ik ga het toch proberen maar verspreid dit bericht aub zo veel mogelijk ik hoop op veel medewerking

Sterke punten:
niet 1

Zwakke punten:
jammer voor die mannen die wel op zoek zijn naar een leuke date

GayBuddy - NepBuddy

0

Review:
Wat een enorme Nep en fake site ! Het zou verboden moeten worden!

Sterke punten:
Geen !

Zwakke punten:
TE VEEL OM OP TE NOEMEN !!!!!

Bert beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Pure geldklopperij met voornamelijk fakers

2

Review:
Op deze site zijn veel fakers actief die je voornamelijk aan het lijntje proberen te houden teneinde zoveel mogelijk geld uit je zakken te kloppen. Tot een date komt het nooit. Ze doen dat door telkens vragen te stellen maar nooit iets over zichzelf te vertellen, ze gaan helemaal met je mee maar weigeren hun e-mailadres te geven. Voor je het weet ben je tientallen euro's lichter zonder resultaat. Ik noem Juans, student25, irresistible maar er zijn er nog veel meer. Hoe verleidelijker de naam of de foto hoe groter de kans dat er een oplichter achter schuilgaat. Stink er niet in en mijd GayBuddy als de pest. Vraag bij een eerste contact om een mailadres. Als dat geweigerd wordt met het smoesje dat het daar nog te vroeg voor is (alsof er geen anonieme mailadressen bestaan) weet je zeker dat je wordt belazerd.

Sterke punten:
Slim bedachte site

Zwakke punten:
Je kunt je eigen teksten niet teruglezen

Jan beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - oplichterij

0

Review:
Let op, zodra je vraagt om een emailadres of andere manier van communiceren en je krijgt als antwoord nee, stop er direct mee. Het is fake.
Raak je geld niet kwijt aan deze oplichters....

Sterke punten:
leuke profielen

Zwakke punten:
fake personen

Ikke beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Niet intrappen, pure geldklopperij!!!

0

Review:
Hoe het precies werkt weet ik niet, of er menen met profielen zijn die je antwoord geven en daar voor betaald krijgen of dat ze zelf antwoorden of automatisch, maar het is pure oplichterij. Je gaat hier geen date krijgen, dat is 100% zeker!

Het gaat om credits verkwanselen en steeds nieuwe kopen. Jammer, want de site zou een hit kunnen zijn als het wél echt was. Nu koop je 1 keer credits en dan nooit meer. Korte-termijn oplichterij dus. "Think pennies, get pennies".....

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake, geen echte profielen, duur!

Vincent beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over GayBuddy

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou GayBuddy aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou GayBuddy aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek GayBuddy


Home » Gay en Lesbian Dating » GayBuddy