GayBuddy - 22 Reviews

Last updated: 26 oktober 2020
GayBuddy Logo

9.1% aanbevolen, 22 Reviews

  1. GayBuddy informatie
  2. Doelgroep
  3. Inschrijven
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. GayBuddy Reviews
  8. Schrijf ook een review over GayBuddy

Niet tevreden over GayBuddy? Probeer dan eens Lesbian Personals.

GayBuddy informatie

GayBuddy is een datingsite welke speciaal bedoeld is voor homo's oftewel personen met gevoelens voor personen van hetzelfde geslacht. Een ieder vanaf 18 jaar kan op deze site terecht voor het vinden van een date met een spannende gay buddy of erotisch contact met een gay buddy. Men kan op deze site ook terecht voor leuk contact of vriendschap.

Deze website biedt de mogelijkheid voor personen c.q. de homo gemeenschap om te kunnen flirten met andere personen met dezelfde interesses. Ondanks deze website geen seks tegen betaling faciliteert dan wel prostitutie of escort, mogen gebruikers onderling wel zelf afspraakjes maken. De website biedt een veilige dan wel betrouwbare platform aan gebruikers om contacten te kunnen leggen met andere leden. Dit maakt het eenvoudiger en prettiger om een gay buddy aan de haak te slaan.

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis inschrijven op deze website. Met een gratis account, kan men gebruik maken van de standaard diensten van de site. Echter wordt er voor het versturen van berichten naar andere gebruikers wel een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Men heeft op de website de mogelijkheid om creditbundels te kopen. Creditbundels zijn in de meeste gevallen veel voordeliger voor de gebruikers. Een profiel aanmaken is het enige wat men moet doen op deze site om een Gay Buddy te vinden.

Gebruikers hoeven ook niet te vrezen dat de beheerders van de site onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Gay Buddy probeert de persoonsgegevens van gebruikers zoveel als mogelijk te beschermen. Informatie van gebruikers wordt alleen gebruikt om diensten te kunnen verlenen aan gebruikers en om diensten van de site te verbeteren. Verder worden persoonsgegevens in geen geval doorgespeeld aan derden.

GayBuddy Details

Hits: 3457

URL: http://gaybuddy.nl/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 22

Doelgroep

Gaybuddy is een datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die serieus op zoek is naar een gay seksdate. Daarnaast kunnen geïnteresseerden op deze site ook terecht voor contact met andere personen of voor vriendschap.

Inschrijven

Personen die geinteresseerd zijn in GayBuddy kunnen zich snel en makkelijk aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op "log in" en dan vervolgens op het tabje "registreer nu gratis!". Vervolgens komt er een inschrijfformulier tevoorschijn waar men een gebruikersnaam naar keuze, de geboorte datum, een e- mail adres en wachtwoord naar keuze kan ingeven. Hierna kan men klikken op "Registreer nu gratis". Na deze handelingen gepleegd te hebben, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Hierna kan men direct op zoek naar de perfecte gay buddy.

Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd indien men berichten wilt versturen naar andere leden op GayBuddy.nl. Gebruikers hebben namelijk de mogelijkheid om credit packs te kopen. Dit komt de gebruikers meestal voordeliger uit. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende credit packs:

CreditPack 10, kosten € 10,00
CreditPack 25, kosten € 22,50
CreditPack 50, kosten € 42,50
CreditPack 100, kosten € 80,00
CreditPack 275, kosten € 200,00

Profiel verwijderen

Leden die al een account hebben en die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun profiel niet zelf verwijderen. Profielen van gebruikers worden alleen door de beheerders van de site verwijdert. Voor het verwijderen van zijn of haar profiel, kan men een e- mail sturen naar [email protected] Zodra het account is verwijdert wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de gebruiker.

Contact gegevens

Gaybuddy.nl is eigendom van:
Global Web Assets Ltd.
4210 Office Tower Convention Plaza
1 Harbour Road
Wanchai, Hong Kong

Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kan men contact opnemen met de helpdesk van GayBuddy door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578.


Maak nu een gratis account aan op GayBuddy

GayBuddy reviews (22):

GayBuddy - hoerenzooi

0

Review:
Zeer ordinaire en grove dating site enkel voor seksuele praatjes of shockering. Niet doen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Seks gericht niet op vriendschap gericht voor gezelligheid. We zijn geen seksmachines.

Frank beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Oplichting

0

Review:
Wat een waardeloze site. Veel foto’s van leuke aantrekkelijke mannen en een positief verhaal.
Maar het is schijn. Aan het taalgebruik kun je op een gegeven moment inzien dat je belazerd wordt.
Steeds maar weer antwoorden met aanleiding tot reply. Het is een grote oplichtersbende. Trap er niet in en bewaar jouw geld voor iets beters!

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Oplichters.

Raymond beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - nepprofiel datingsite

5

Review:
Ik heb twee weken op Gaybuddy gezeten en was E50,- armer, zonder afspraakje. Ik heb op een avond zeer uitgebreid gekeken naar de profielen van 18-50 jaar, die op dat moment online waren. Vrijwel alle profielen hebben fotomodel-foto's en de profieltekst is op een bijna kinderlijke, gestandaardiseerde manier geformuleerd. Ik weet bijna zeker dat vrijwel alle profielen nep zijn. Ik heb dit zojuist gemeld aan de ACM. Ik hoop dat ze een kijkje gaan nemen bij Gaybuddy en deze site op offline gaan zetten. Ik hoop dat meer mensen dit gaan melden bij de ACM, dan kan deze gaan ingrijpen!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Je kan psychologisch beschadigd worden en dat kost je nog veel geld ook.

Gertjan beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Homo

0

Review:
Ik heb goed vrienden op gaybuddy leren kennen twee in Enschede en een die af komst uit Spanje .

Sterke punten:
Goede vrienden over houwden

Zwakke punten:
Weet niet

jan de gro beveelt GayBuddy aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Haha, een echte fake website vol nepprofielen!

0

Review:
Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt...
Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
Als ik de antwoorden goed lees, dan begrijp ik dat ik op deze website te maken heb met uitsluitend nepprofielen.
Hier worden nepfoto's gebruikt van vele jonge mannen en hun profielen worden beheerd door enkele eigenaars van de website. Ze verraden zich doordat ze kennelijk niets geven om hun eigen kosten besteed aan vreselijk onnozele berichten die u en ik niet zouden typen als ze ons zoveel geld zouden kosten...
Heel grappig: ik liet in een berichtje weten dat ik stopte en op bed ging, en direct wisten alle profielgebruikers dat, want opeens kreeg ik van niemand verder nog een berichtje binnen… hoezo jezelf verraden…
Ergo: zij sturen gratis berichten omdat ze hele kluwen nepprofielen onderhouden op gaybuddy.nl
Ik heb daar nu twee nepprofielen, daarmee lukt het niet om die elkaar te laten vinden en onderling te chatten, je ziet alleen de nepprofielen van de gaybuddy beheerders zelf…
Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

Sterke punten:
Zijn er niet

Zwakke punten:
Uitsluiten nepprofielen

Leonardo beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Oplichterij

1

Review:
GAYBUDDY.NL IS NEP!
Onvoorstelbaar dat oplichterij in deze mate uitgevoerd kan worden zonder dat hier iets aan wordt gedaan.
Krijgt deze website geld van gaybuddy? Werkelijk iedereen zegt dat het oplichterij is en toch staat gaybuddy op jullie #1 met een positief verhaal..

20 euro uitgegeven aan contact met één persoon en het is niet eens tot een afspraak gekomen, je kunt beter naar de hoeren gaan.
Nadat ik deze website zag heb ik m'n laatste credit uitgegeven aan een algemeen bericht op de main page over oplichterij, zelfs toen kreeg ik direct 3 berichten van oplichters.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Het taalgebruik van de "bots" is om je dood te schamen.

John beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Twijfel, veel fake?

1

Review:
Sinds 4 dagen op gaybuddie. Enkele reacties gehad die erg interessant waren. Maar waarom zou een sexy 35-jarige man interesse tonen in mij als 58-jarige? Enkele chats gehad die veel vragen van de andere kant opleverden. Antwoorden betekent weer een aantal credits weg (ik had er 50 gekocht). Ben bang dat voorgaande reviews correct zijn en dat gaybuddie een combinatie is van een (deels?) correcte datingsite en een oplichtersbende. Ze hebben blijkbaar mensen in een callcentre die gasten aan de lijn houden.
Heb wel wat leuke fantasieen gehad, met daarna de teleurstelling van de mislukking.

Sterke punten:
Leuke foto's, voeden de fantasie en misschien heb je ooit een echte hit.

Zwakke punten:
Twijfel, waarschijnlijk deels oplichting. Ik ga het nog een poosje proberen, heb nog 33 credits... Misschien kan ik later ooit toch een positieve review schrijven?

Eddie beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - uitgebreide ervaring en waarschuwing

3

Review:
Sorry mensen, dat dit is ’n lang verhaal wordt, maar ik moet ’t hier gewoon kwijt om duidelijk te kunnen maken welke ervaringen ik heb met gaybuddy.nl.
Ik ben 69 jr en zoek ’n buddy tot 30 jr. Waarom? Hoezo? Veel te lang verhaal om hier uit te leggen. Maar: Moet toch kunnen? Of niet soms? Gezocht naar betrouwbare datingsites. “betrouwbaredating.nl” gevonden. Die geven op hun site aan: gaybuddy.nl heeft 1.945 beoordelingen met een gemiddelde beoordeling van 9,8/10! Ik dacht daarom: Bingo! en schreef me op 25-12-2016 in. Met zeer uitgebreid profiel en foto. En wat dacht je? Het regende reacties! Lang verhaal kort: Méér dan 100 leuke, inspirerende reacties, waaruit ’n keuze gemaakt. Met enkele 10-talle reacties uitgebreid gemaild en met m’n favoriet zelfs +/- 1.500 berichten uitgewisseld! Tot 25-12-2017. Toen was ik ’t echt helemaal beu! Na € 2.000,- voor credits uitgegeven te hebben, ben ik gestopt. Ja! Daar schaam ik me nu ook voor, maar op mijn leeftijd ben je wel bereid om het ’n kans te geven. Achteraf ben je echter wijzer. Zo zie je maar weer: Je bent nooit te oud om te leren!
Mijn ervaringen:
– Je gesprekspartner is nooit één en dezelfde persoon. Reden: Ik ben zéér taalgevoelig en moest constateren, dat de manier van schrijven telkens veranderde. Het taalgebruik veranderde, afhankelijk van het tijdstip. Steeds weer andere zinsopbouw en groot verschil in taalfouten. Ik heb zelfs moeten constateren dat ik vaker met vrouw “sprak” dan met ’n man! Waarom? Ligt aan mijn kennis van psychologische zaken. De reacties kwamen vanuit ’n chatroom en daarin werken nou eenmaal mannen en vrouwen.
– Serieus daten blijkt absoluut onmogelijk! De meest ongelofelijke excuses blijken mogelijk te zijn! Telkens weer! Je wordt er gewoon wanhopig van! Maar toch blijven “ze” je motiveren met de meest verleidelijke aanmoedigingen.
– Wat merkwaardig blijkt te zijn: Bij contact op verschillende tijdstippen van de dag: De één weet op ’n later tijdstip niet meer, waar je het eerder op die dag over hebt gehad.
– Conclusie: gaybuddy.nl is een geslaagd business-model, dat waanzinnig veel geld verdient aan homo’s, die op ’n serieuze manier contact met gelijkgezinden trachten te zoeken. Hun medewerkers zijn goed getraind en laten je graag -voor de beloning van ’n grijpstuiver- in de waan, dat je als zoekende ’n kans van slagen bij hen hebt. Niets is echter minder waar! Het is gewoon emotionele uitbuiting en ik hoop door mijn review anderen te waarschuwen voor de gevaren die zij op deze site aangaan. Bega niet dezelfde fout als ik! Ik weet uit ervaring, dat je je geld echt beter kunt gebruiken. Ik schaam me nu diep voor de ervaring, die ik hierbij met jullie heb mogen delen! Neem die waarschuwing nou maar serieus! Dan hoef je die emotionele ervaring niet met me te delen!

Sterke punten:
Goed getrainde chatters; motiverende reacties; zelfs als je héél erg boos wordt blijven ze correct; "ze" weten je gemakkelijk op 't verkeerde been te zetten, zodat je er toch in blijft geloven.

Zwakke punten:
- Sommige chatters gebruiken echt zeer slecht Nederlands en kunnen slechts uiterst gebrekkig met je communiceren. Maar maak je dat kenbaar, dan kun je korte tijd later rekenen op een reactie, waarin het taalgebruik weer geheel normaal is.
- Zelfs als je na heel veel uitgewisselde berichten denkt, dat er 'n echte klik is, blijkt het (i.v.m. de hoge kosten van de credits) onmogelijk om op 'n andere manier met elkaar te communiceren.

Frans beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - Gaybuddy, geldklopperij !

0

Review:
FAKE, trap er niet in !

Sterke punten:
mooie foto's van internet geplukt

Zwakke punten:
Ik hoop dat je ze snel door hebt wie echt is en wie fake. Zodra je merkt dat ze alleen via die site willen communiceren weet je dat je FAKE profielen van de developers / eigenaren te pakken hebt... zeker als ze op geen enkele andere manier willen communiceren "ik heb nog zoveel tegoed op deze site, dat is toch geen probleem lieverd ?" als dat soort uitingen komen .... WEGWEZEN !

Albert beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - gaybuddy is grote oplichtersbende

0

Review:
Exact dezelfde ervaring als alle anderen hier, heeft mij maar € 2,60 gekost voordat ik het doorhad dat de eigenaren zaten te typen.

Zwakke punten:
Wegblijven en maak dit zo snel mogelijk bekend zodat iedereen gewaarschuwd is.

Jasper beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over GayBuddy

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou GayBuddy aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou GayBuddy aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek GayBuddy


Home » Gay en Lesbian Dating » GayBuddy