GayBuddy is een datingsite welke speciaal bedoeld is voor homo's oftewel personen met gevoelens voor personen van hetzelfde geslacht. Een ieder vanaf 18 jaar kan op deze site terecht voor het vinden van een date met een spannende gay buddy of erotisch contact met een gay buddy. Men kan op deze site ook terecht voor leuk contact of vriendschap. Deze website biedt de mogelijkheid voor personen c.q. de homo gemeenschap om te kunnen flirten met andere personen met dezelfde interesses. Ondanks deze website geen seks tegen betaling faciliteert dan wel prostitutie of escort, mogen gebruikers onderling wel zelf afspraakjes maken. De website biedt een veilige dan wel betrouwbare platform aan gebruikers om contacten te kunnen leggen met andere leden. Dit maakt het eenvoudiger en prettiger om een gay buddy aan de haak te slaan. Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis inschrijven op deze website. Met een gratis account, kan men gebruik maken van de standaard diensten van de site. Echter wordt er voor het versturen van berichten naar andere gebruikers wel een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Men heeft op de website de mogelijkheid om creditbundels te kopen. Creditbundels zijn in de meeste gevallen veel voordeliger voor de gebruikers. Een profiel aanmaken is het enige wat men moet doen op deze site om een Gay Buddy te vinden. Gebruikers hoeven ook niet te vrezen dat de beheerders van de site onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Gay Buddy probeert de persoonsgegevens van gebruikers zoveel als mogelijk te beschermen. Informatie van gebruikers wordt alleen gebruikt om diensten te kunnen verlenen aan gebruikers en om diensten van de site te verbeteren. Verder worden persoonsgegevens in geen geval doorgespeeld aan derden.

Doelgroep

Gaybuddy is een datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die serieus op zoek is naar een gay seksdate. Daarnaast kunnen geïnteresseerden op deze site ook terecht voor contact met andere personen of voor vriendschap.


Inschrijven

Personen die geinteresseerd zijn in GayBuddy kunnen zich snel en makkelijk aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op "log in" en dan vervolgens op het tabje "registreer nu gratis!". Vervolgens komt er een inschrijfformulier tevoorschijn waar men een gebruikersnaam naar keuze, de geboorte datum, een e- mail adres en wachtwoord naar keuze kan ingeven. Hierna kan men klikken op "Registreer nu gratis". Na deze handelingen gepleegd te hebben, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Hierna kan men direct op zoek naar de perfecte gay buddy.


Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd indien men berichten wilt versturen naar andere leden op GayBuddy.nl. Gebruikers hebben namelijk de mogelijkheid om credit packs te kopen. Dit komt de gebruikers meestal voordeliger uit. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende credit packs: CreditPack 10, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 22,50 CreditPack 50, kosten € 42,50 CreditPack 100, kosten € 80,00 CreditPack 275, kosten € 200,00


Profiel verwijderen

Leden die al een account hebben en die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun profiel niet zelf verwijderen. Profielen van gebruikers worden alleen door de beheerders van de site verwijdert. Voor het verwijderen van zijn of haar profiel, kan men een e- mail sturen naar [email protected]. Zodra het account is verwijdert wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de gebruiker.


Contact gegevens

Gaybuddy.nl is eigendom van: Global Web Assets Ltd. 4210 Office Tower Convention Plaza 1 Harbour Road Wanchai, Hong Kong Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen kan men contact opnemen met de helpdesk van GayBuddy door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen op het nummer +31 (0)85-4016578.


GayBuddy Reviews

  u leverd niet wat u zegt!

  Beste vrienden van Gay Buddy!
  Graag wil ik antwoord op de volgende vragen van u!
  U pretendeert De site te zijn waarop sex gelijkheden ofwel homo:s zowel vrouw als man elkaar kunnen ontmoeten zoals u zegt.
  Dit is echter niet waar!!! U werkt met nep profielen, zet foto's op deze site die niet van de mensen zelf zijn en mogen geen fysiek contact hebben. elk contact wie ik ook gesproken heb in deze 4 jaar( bijna 5 jaar) heeft niet geresulteerd in een vorm van contact terwijl ik daar naar hunker.. maar goed...
  Het is kortom niet wat u wat u zegt.
  Betaal verschrikkelijk veel, uw personeel... ( uw contacten hier op deze site) zijn veel het zelfde krijg tig keer een zelfde antwoord als ik de zelfde vraag stel. dan op een gegeven moment weer niet. Heel vreemd en raar.. Het toeval wil dat ik redelijk veel mensen ken. zo heb ik iemand die zegt automonteur te zijn. ik woon daar nog geen 15 km vandaan. mijn kleinzoon is monteur. .. ik weet dat hij liegt.
  Geld ook voor uit Dordrecht. Ik weet dat hij ook liegt. Waarom doen jullie dit? Ik vraag alleen aan gewoon de waarheid? Ik vraag altijd of ik kan afspreken met iemand.Ja is het dan! Moet ik het dan wantrouwen?
  Ik vraag de waarheid.
  Stop met deze onzin en laat de gene die u achter de pc zit dit uitmaken of hij een relatie wilt.
  Ik overweeg juridische maatregelen en eis een gedeelte van mijn geld terug na 4 jaar. of in iedr geval

  een correcte gang van zake waarin u niet zegt de site te zijn voor.. maar een klets site te zijn.
  U bent geen contact adres te zijn voor mensen. Houd hier mee op en wek mensen niet in verkeerde verwachtingen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Groot.

  irl contact niet mogelijk

  Mooie profielen zijn er aanwezig, chat een eind weg, ook fake (fictieve) profielen aanwezig had ik al verwacht dit doen ze om toch enige vorm van inkomsten te genereren. En de fictieve worden met een icoontje zichtbaar gemaakt, die gevonden maar nog geen profiel zonder gevonden t lijkt wel dat ze de profielen gewoon al met zo'n icoon hebben uitgerust. We gaan het wel merken, k weet al dat er geen geld meer wordt geïnvesteerd bij Gaybuddy.

  Klopt nietriekt naar oplichtin

  Ik heb het idee, dat er betaalde personen zitten en deze steeds reageren op je tekst en je aan het lijntje houden. Het duurt lang voor je een date bereikt en dan nep blijkt.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Te duur en kost veel geld en bereikt uiteindelijk niets.

  zeer dure chat site

  dat je veel geld kwijt bent .en dat je geen date hier kan scoren.

  Sterke punten
  dat ze je helpen heel snel door je credits bent.en vraag me af waarom hier betalen .dat er site,s zijn die gratis zijn

  Zwakke punten
  veel kletsen en steeds met de zelfde vragen terug komen

  Homo jan

  Ik mis mijn vriend hier onlijn hij heet Jeroen uit Enschede

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten gaybuddy ik hoop als ik weer op de sait mag

  Oplichters

  Klopt helemaal wat mensen hier zeggen je krijgt nooit een date hartstikke nep.
  Kost klauwen vol geld ik zit al sinds 2017 op deze site zonder een date
  Hottz creamyice neppe profielen

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Kost alleen maar geld zonder resultaat

  Er klopt niet van nep nep nep

  Kost je heel veel geld leverd niet op zijn oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting

  hoerenzooi

  Zeer ordinaire en grove dating site enkel voor seksuele praatjes of shockering. Niet doen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Seks gericht niet op vriendschap gericht voor gezelligheid. We zijn geen seksmachines.

  Oplichting

  Wat een waardeloze site. Veel foto’s van leuke aantrekkelijke mannen en een positief verhaal.
  Maar het is schijn. Aan het taalgebruik kun je op een gegeven moment inzien dat je belazerd wordt.
  Steeds maar weer antwoorden met aanleiding tot reply. Het is een grote oplichtersbende. Trap er niet in en bewaar jouw geld voor iets beters!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Oplichters.

  nepprofiel datingsite

  Ik heb twee weken op Gaybuddy gezeten en was E50,- armer, zonder afspraakje. Ik heb op een avond zeer uitgebreid gekeken naar de profielen van 18-50 jaar, die op dat moment online waren. Vrijwel alle profielen hebben fotomodel-foto's en de profieltekst is op een bijna kinderlijke, gestandaardiseerde manier geformuleerd. Ik weet bijna zeker dat vrijwel alle profielen nep zijn. Ik heb dit zojuist gemeld aan de ACM. Ik hoop dat ze een kijkje gaan nemen bij Gaybuddy en deze site op offline gaan zetten. Ik hoop dat meer mensen dit gaan melden bij de ACM, dan kan deze gaan ingrijpen!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je kan psychologisch beschadigd worden en dat kost je nog veel geld ook.

  Homo

  Ik heb goed vrienden op gaybuddy leren kennen twee in Enschede en een die af komst uit Spanje .

  Sterke punten
  Goede vrienden over houwden

  Zwakke punten
  Weet niet

  Haha, een echte fake website vol nepprofielen!

  Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt...
  Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
  Als ik de antwoorden goed lees, dan begrijp ik dat ik op deze website te maken heb met uitsluitend nepprofielen.
  Hier worden nepfoto's gebruikt van vele jonge mannen en hun profielen worden beheerd door enkele eigenaars van de website. Ze verraden zich doordat ze kennelijk niets geven om hun eigen kosten besteed aan vreselijk onnozele berichten die u en ik niet zouden typen als ze ons zoveel geld zouden kosten...
  Heel grappig: ik liet in een berichtje weten dat ik stopte en op bed ging, en direct wisten alle profielgebruikers dat, want opeens kreeg ik van niemand verder nog een berichtje binnen… hoezo jezelf verraden…
  Ergo: zij sturen gratis berichten omdat ze hele kluwen nepprofielen onderhouden op gaybuddy.nl
  Ik heb daar nu twee nepprofielen, daarmee lukt het niet om die elkaar te laten vinden en onderling te chatten, je ziet alleen de nepprofielen van de gaybuddy beheerders zelf…
  Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Uitsluiten nepprofielen

  Oplichterij

  GAYBUDDY.NL IS NEP!
  Onvoorstelbaar dat oplichterij in deze mate uitgevoerd kan worden zonder dat hier iets aan wordt gedaan.
  Krijgt deze website geld van gaybuddy? Werkelijk iedereen zegt dat het oplichterij is en toch staat gaybuddy op jullie #1 met een positief verhaal..

  20 euro uitgegeven aan contact met één persoon en het is niet eens tot een afspraak gekomen, je kunt beter naar de hoeren gaan.
  Nadat ik deze website zag heb ik m'n laatste credit uitgegeven aan een algemeen bericht op de main page over oplichterij, zelfs toen kreeg ik direct 3 berichten van oplichters.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Het taalgebruik van de "bots" is om je dood te schamen.

  Twijfel, veel fake?

  Sinds 4 dagen op gaybuddie. Enkele reacties gehad die erg interessant waren. Maar waarom zou een sexy 35-jarige man interesse tonen in mij als 58-jarige? Enkele chats gehad die veel vragen van de andere kant opleverden. Antwoorden betekent weer een aantal credits weg (ik had er 50 gekocht). Ben bang dat voorgaande reviews correct zijn en dat gaybuddie een combinatie is van een (deels?) correcte datingsite en een oplichtersbende. Ze hebben blijkbaar mensen in een callcentre die gasten aan de lijn houden.
  Heb wel wat leuke fantasieen gehad, met daarna de teleurstelling van de mislukking.

  Sterke punten
  Leuke foto's, voeden de fantasie en misschien heb je ooit een echte hit.

  Zwakke punten
  Twijfel, waarschijnlijk deels oplichting. Ik ga het nog een poosje proberen, heb nog 33 credits... Misschien kan ik later ooit toch een positieve review schrijven?

  uitgebreide ervaring en waarschuwing

  Sorry mensen, dat dit is ’n lang verhaal wordt, maar ik moet ’t hier gewoon kwijt om duidelijk te kunnen maken welke ervaringen ik heb met gaybuddy.nl.
  Ik ben 69 jr en zoek ’n buddy tot 30 jr. Waarom? Hoezo? Veel te lang verhaal om hier uit te leggen. Maar: Moet toch kunnen? Of niet soms? Gezocht naar betrouwbare datingsites. “betrouwbaredating.nl” gevonden. Die geven op hun site aan: gaybuddy.nl heeft 1.945 beoordelingen met een gemiddelde beoordeling van 9,8/10! Ik dacht daarom: Bingo! en schreef me op 25-12-2016 in. Met zeer uitgebreid profiel en foto. En wat dacht je? Het regende reacties! Lang verhaal kort: Méér dan 100 leuke, inspirerende reacties, waaruit ’n keuze gemaakt. Met enkele 10-talle reacties uitgebreid gemaild en met m’n favoriet zelfs +/- 1.500 berichten uitgewisseld! Tot 25-12-2017. Toen was ik ’t echt helemaal beu! Na € 2.000,- voor credits uitgegeven te hebben, ben ik gestopt. Ja! Daar schaam ik me nu ook voor, maar op mijn leeftijd ben je wel bereid om het ’n kans te geven. Achteraf ben je echter wijzer. Zo zie je maar weer: Je bent nooit te oud om te leren!
  Mijn ervaringen:
  – Je gesprekspartner is nooit één en dezelfde persoon. Reden: Ik ben zéér taalgevoelig en moest constateren, dat de manier van schrijven telkens veranderde. Het taalgebruik veranderde, afhankelijk van het tijdstip. Steeds weer andere zinsopbouw en groot verschil in taalfouten. Ik heb zelfs moeten constateren dat ik vaker met vrouw “sprak” dan met ’n man! Waarom? Ligt aan mijn kennis van psychologische zaken. De reacties kwamen vanuit ’n chatroom en daarin werken nou eenmaal mannen en vrouwen.
  – Serieus daten blijkt absoluut onmogelijk! De meest ongelofelijke excuses blijken mogelijk te zijn! Telkens weer! Je wordt er gewoon wanhopig van! Maar toch blijven “ze” je motiveren met de meest verleidelijke aanmoedigingen.
  – Wat merkwaardig blijkt te zijn: Bij contact op verschillende tijdstippen van de dag: De één weet op ’n later tijdstip niet meer, waar je het eerder op die dag over hebt gehad.
  – Conclusie: gaybuddy.nl is een geslaagd business-model, dat waanzinnig veel geld verdient aan homo’s, die op ’n serieuze manier contact met gelijkgezinden trachten te zoeken. Hun medewerkers zijn goed getraind en laten je graag -voor de beloning van ’n grijpstuiver- in de waan, dat je als zoekende ’n kans van slagen bij hen hebt. Niets is echter minder waar! Het is gewoon emotionele uitbuiting en ik hoop door mijn review anderen te waarschuwen voor de gevaren die zij op deze site aangaan. Bega niet dezelfde fout als ik! Ik weet uit ervaring, dat je je geld echt beter kunt gebruiken. Ik schaam me nu diep voor de ervaring, die ik hierbij met jullie heb mogen delen! Neem die waarschuwing nou maar serieus! Dan hoef je die emotionele ervaring niet met me te delen!

  Sterke punten
  Goed getrainde chatters; motiverende reacties; zelfs als je héél erg boos wordt blijven ze correct; "ze" weten je gemakkelijk op 't verkeerde been te zetten, zodat je er toch in blijft geloven.

  Zwakke punten
  - Sommige chatters gebruiken echt zeer slecht Nederlands en kunnen slechts uiterst gebrekkig met je communiceren. Maar maak je dat kenbaar, dan kun je korte tijd later rekenen op een reactie, waarin het taalgebruik weer geheel normaal is.
  - Zelfs als je na heel veel uitgewisselde berichten denkt, dat er 'n echte klik is, blijkt het (i.v.m. de hoge kosten van de credits) onmogelijk om op 'n andere manier met elkaar te communiceren.

  Gaybuddy, geldklopperij !

  FAKE, trap er niet in !

  Sterke punten
  mooie foto's van internet geplukt

  Zwakke punten
  Ik hoop dat je ze snel door hebt wie echt is en wie fake. Zodra je merkt dat ze alleen via die site willen communiceren weet je dat je FAKE profielen van de developers / eigenaren te pakken hebt... zeker als ze op geen enkele andere manier willen communiceren "ik heb nog zoveel tegoed op deze site, dat is toch geen probleem lieverd ?" als dat soort uitingen komen .... WEGWEZEN !

  gaybuddy is grote oplichtersbende

  Exact dezelfde ervaring als alle anderen hier, heeft mij maar € 2,60 gekost voordat ik het doorhad dat de eigenaren zaten te typen.

  Zwakke punten
  Wegblijven en maak dit zo snel mogelijk bekend zodat iedereen gewaarschuwd is.

  Bussiex

  Had niet eerst op forum gekeken , en na 1 week toch contact genomen met Bussiex.
  Hij zie eerst dat hij aan het werk was en richting frankrijk met zijn vrachtwagen , maar hij antwoorden snel tijdens rijden.
  Op laatst viel hij door de mand , hij had vannacht gedroomt van mij terwijl ik nog geen contact had met hem ???
  Hij wou alleen via site contact , dus einde verhaal vertelde hem of hij voor gaybuddy werkte .

  Weer iets geleerd nog minder vertrouwen in deze maatschappij , aangifte is niet nodig wordt alleen maar erger

  Sterke punten
  Uitstekende schrijvers hopelijk gebruiken ze wel hun eigen foto, en niet van ontschuldigen want dan is dat strakbaar !!!

  Zwakke punten
  Mensen worden diep gekwest !

  Oplichterij

  Mooie mannen, maar nooit een afspraak, het zijn fake profielen om geld te verdienen. Bericht per credit betalen en nooit een afspraak mogelijk via een ander medium bv telefoon kunnen maken.
  Grindrgay.nl is hetzelfde ook misleiding.

  Sterke punten
  Mooie mensen

  Zwakke punten
  Oplichterij

  oplichters

  Ik krijg van verschillende mensen exact dezelfde antwoorden , niet 1 maal maar meerdere malen .

  pas op voor !!!!!

  pas op het is een fakezooi op deze site
  vooral Mr john48jaar staat er met gepikte foto's op en weet je goed de credits uit je zak te lullen.
  ga dit op een andere site doen niet waar mensen serieus op zoek zijn spelen met emoties van anderen "zo Laag heb je geen vak geleerd"
  Ga een vak leren dit levert je niets op

  Sterke punten
  het stiekem houden

  Zwakke punten
  ordinair en goedkoop wat verdienen die gasten broodkruimels!!!!

  fake site gay buddy

  ja dit moet inderdaad stoppen ik roep daarom iedereen op om aangifte te doen bij de politie maar het zal moeilijk worden want ze zijn gevestigd in hong kong dat is niet voor niks maar ik ga het toch proberen maar verspreid dit bericht aub zo veel mogelijk ik hoop op veel medewerking

  Sterke punten
  niet 1

  Zwakke punten
  jammer voor die mannen die wel op zoek zijn naar een leuke date

  NepBuddy

  Wat een enorme Nep en fake site ! Het zou verboden moeten worden!

  Sterke punten
  Geen !

  Zwakke punten
  TE VEEL OM OP TE NOEMEN !!!!!

  oplichterij

  Let op, zodra je vraagt om een emailadres of andere manier van communiceren en je krijgt als antwoord nee, stop er direct mee. Het is fake.
  Raak je geld niet kwijt aan deze oplichters....

  Sterke punten
  leuke profielen

  Zwakke punten
  fake personen

  Niet intrappen, pure geldklopperij!!!

  Hoe het precies werkt weet ik niet, of er menen met profielen zijn die je antwoord geven en daar voor betaald krijgen of dat ze zelf antwoorden of automatisch, maar het is pure oplichterij. Je gaat hier geen date krijgen, dat is 100% zeker!

  Het gaat om credits verkwanselen en steeds nieuwe kopen. Jammer, want de site zou een hit kunnen zijn als het wél echt was. Nu koop je 1 keer credits en dan nooit meer. Korte-termijn oplichterij dus. "Think pennies, get pennies".....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fake, geen echte profielen, duur!


Bezoek GayBuddy

Schrijf een review