Lesbian Personals

Ben je dol op vrouwen, maar lijkt het je een uitdaging om als vrouw in contact te komen met andere gelijkgestemde vrouwen voor een date, seks, vriendschap of meer? Ben je een heterokoppel, die het spannend vind om een vrouw erbij te hebben tijdens de meest intieme momenten? Of ben je zelf een lesbische koppel en willen jullie een trio proberen? Dan ben je bij Lesbian Personals dating op het juiste adres. Deze sie is 's werelds meest toonaangevende lesbische datingsite, met miljoenen leden wereldwijd. Deze zijn allemaal op zoek naar liefde, vriendschap en meer. Naast het groot aantal leden blijven er dagelijks nieuwe aanmeldingen binnenkomen. De kans op het vinden van een spannende lesbische date is dus ook vele malen groter dan andere soortgelijke sites. De beheerders van de site doen er alles aan om ervoor te zorgen, dat je gebruik kunt maken van een veilige en discrete online dating platform. Je kunt dus zonder zorgen en in alle rust over en weer berichten uitwisselen met andere gebruikers. Je kunt dit doen met behulp van de Instant Messenger Chat van de site. Je kunt foto's, video's en meer verzenden en ontvangen. Je merkt het, Lesbian Personals dating biedt een scala aan geweldige functies, die zijn ontworpen om je te helpen je potentiële partners echt te leren kennen. Dit is wat de site vooral uniek maakt. Het leuke van deze site is dat je gedetailleerde ledenprofielen kan bekijken, vrouwen in de buurt kan vinden waar je naar toe reist en je kunt genieten van de lesbische chat via Instant Messenger of tweerichtingen webcam. Je krijgt via de site verder de mogelijkheid om duizenden foto's en video's van hete leden te bekijken. Door je aan te melden op de site wordt je deel van een internationale, positief lesbische gemeenschap. Lesbian Personals dating is dus echt de moeite waard.

Doelgroep

Lesbian Personals dating is zoals de naam het al aangeeft, speciaal ontwikkeld voor alle lesbienes, die op zoek zijn naar andere gelijkgestemde vrouwen. De site heeft een groot aantal leden, die net als jou ook op zoek zijn naar de liefde, nieuwe vriendschappen, dates en meer. De site biedt je de mogelijkheid om veilig en discreet over en weer berichten te wisselen met je favoriete gebruiker via de Instant Messenger Chat van de site. Lijkt dit je interessant en wil je ook in contact komen met andere spannende gelijkgestemde vrouwen? Meld je dan vandaag nog aan bij Lesbian Personals dating.


Aanmelden

Alle volwassen vrouwen kunnen zich geheel gratis aanmelden op Lesbian Personals dating. Lijkt de site je interessant en wil je ook een leuke date aan de haak slaan? Weet je niet hoe je je moet aanmelden? Ga dan direct naar de startpagina van de site en klik dan op het tabje 'word gratis lid!' of 'creeer een gratis profiel. Er komt dan vervolgens een online aanmeldformulier welke je kunt invullen en versturen. Je kunt dit formulier zelf ook terugzien op de startpagina van de site onder het kopje 'Vind liefde, lust en meer!, Gratis lesbische vrouwen in jouw buurt zoeken'. In dit formulier vul je onder andere in of je vrouw bent, heteroseksueel, lesbische koppel of deel uitmaakt van een groep. Je kunt zelf aangeven of je op zoek bent naar een andere vrouw, een heterokoppel, lesbische koppel of een groep. Na dit ingevuld te hebben kun je klikken op het tabje 'Spreek nu af!'. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je je keuze kan bevestigen, een werkende e-mail adres kan ingeven, een gebruikersnaam naar keuze, wachtwoord naar keuze, geboortedatum en andere persoonlijke gegevens. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben en het aanmeldproces verder succesvol doorlopen te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van een leuke lesbische date. Simpeler is het nog nooit geweest dan bij Lesbian Personals dating.


Lidmaatschap

Lesbian Personals dating biedt gebruikers twee soorten van lidmaatschap. Alle gebruikers krijgen het gratis standaard account toegewezen. Met dit gratis account heb je de mogelijkheid om foto's en video's van andere gebruikers leuk te vinden, basiszoekopdrachten uit te voeren, prijsvraagfoto's weer te geven, op 3 leuk vinden berichten te reageren en je kunt foto's en video's uploaden. Je kunt ook chatten via Instant Messenger in de chatroom en deelnemen aan blogs en groepen. Standaard leden hebben de mogelijkheid om hun account te upgraden naar het goud lidmaatschap. Deze leden kunnen alles wat de gratis leden kunnen en meer. Men kan onder andere ook geavanceerd zoeken, complete profielen van andere leden bekijken, berichten sturen, lezen & beantwoorden, foto's op volledige grootte weergeven en veel meer. Je kunt bijvoorbeeld ook vriendschapsverzoeken verzenden, flirts verzenden en je mag een hotlist hebben van maximaal 1000 leden. Genoeg reden dus om een upgrade naar het goud lidmaatschap te overwegen.


Profiel aanpassen

Vanwege verschillende redenen kunnen gebruikers het noodzakelijk vinden om hun profiel aan te passen. Echter weet men niet altijd hoe dat precies moet. Om je profiel aan te passen, dien je in te loggen op de site en te klikken op het tabje 'mijn account'. Er zijn drie links in het Profiel gedeelte, die je kunt gebruiken om je profiel aan te passen: "Basiprofiel," "Persoonlijke Informatie" en "Fysieke informatie."


Contact gegevens

Mocht je tijdens het inloggen of terwijl je aan het chatten bent met een andere gebruiker tegen zaken aanlopen of heb je enkele vragen en of opmerkingen? Dan kun je gerust contact opnemen met de vriendelijke klantenservice medewerkers via het telefoonnummer (669)208-0363. De medewerkers doen er alles aan om alle gestelde vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en waar nodig assistentie te verlenen.


Lesbian Personals Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lesbian Personals.

Bezoek Lesbian Personals

Schrijf een review