GayDateSpot - 4 Reviews

Last updated: 14 april 2021
GayDateSpot Logo

16.7% aanbevolen, 4 Reviews

  1. GayDateSpot informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Voordelen
  5. Gay of Homo Seksdating
  6. Contact gegevens
  7. GayDateSpot Reviews
  8. Schrijf ook een review over GayDateSpot

Niet tevreden over GayDateSpot? Probeer dan eens Lesbian Personals.

GayDateSpot informatie

Gaydatespot.nl is een contact site voor mannen die een spannend contact of avontuur zoeken. Door je snel GRATIS aan te melden op gaydatespot.nl kun je snel zelf contact leggen met leuke mannen. Het aanmaken van een account op gaydatespot.nl is 100% GRATIS. Nadat je bent ingelogd, kun je snel je profiel compleet maken. Denk hierbij aan een aantrekkelijke foto van jezelf. Profielen met een foto hebben immers sneller contact. Snel contact maken op gaydatespot.nl kun je al door het versturen van (flirt) berichten..

GayDateSpot Details

Hits: 634

URL: http://www.gaydatespot.nl/

Categorieën: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 4

Doelgroep

Deze site is speciaal ontwikkeld voor mannen vanaf 18 jaar, die allen op zoek zijn naar een spannende flirt, chat, seksdate en of avontuur met andere mannen. Gaydatespot.nl is het meest betrouwbare online datingplatform voor gays. Op deze site krijgen homo singles de mogelijkheid om de meeste unieke date ervaringen op te doen. Twijfel niet en meld je snel aan op deze hete datingsite.

Aanmelden

Ben je op zoek naar hete bi en of gay heren? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site onder het kopje 'Gratis Aanmelden' het aanmeld proces te doorlopen. Er komt namelijk een doorklik formulier tevoorschijn waar men de voorkeuren en interesses moet ingeven, enkele persoonlijke gegevens, een gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding op deze site bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar hete bi- en of homo mannen.

Voordelen

Het aanmelden op GayDateSpot.nl brengt ook heel wat voordelen voor de gebruikers met zich mee. Op deze site kan men namelijk een spannende en avontuurlijke date regelen, men kan discreet daten op een homo datingsite met een gemakkelijke interface en men heeft de mogelijkheid om op zoek te gaan naar andere gelijkgestemde gebruikers enkel voor gay seks dating. Er zijn een groot aantal gebruikers op deze site, die allen op zoek zijn naar hete mannen voor een date, relatie en of seks date. Dit maakt de kans op een succesvolle date op deze site vele malen groter.

Gay of Homo Seksdating

Voor een spannende, hete en of avontuurlijke gay of homo seks date ben je bij GayDateSpot op het juiste adres.Op deze site wordt het mogelijk gemaakt om ook echt af te kunnen spreken met elkaar. Mooie praatjes en eindeloze gesprekken die op niks uitdraaien komen hier niet aan de orde. Niet alleen de afspraken voor seks maar ook de gewone gay afspraken zonder bijbedoelingen worden op deze homo dating site het makkelijkst en snelst gemaakt.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geinteresseerden contact opnemen met de klantenservice van deze site door te bellen naar het nummer +31(0)85-4016578.

Daarnaast beschikt deze site ook over een goed bereikbare helpdesk. Deze helpdesk is per email 24/7 bereikbaar voor alle vragen van gebruikers. Alle vragen op de helpdesk van gaydatespot.nl worden altijd met zorg en discretie behandeld. Doorgaans krijgt men antwoord binnen 24 uur.


Maak nu een gratis account aan op GayDateSpot

GayDateSpot reviews (4):

GayDateSpot - fake, fake, fake

0

Review:
gelijk na aanmelding heel veel berichten, gebruikte texten zijn vreemd en zeker geen 'spreek/schrijf taal'. Alle berichten eindigen met vragen om je te verleiden om antwoord te geven en dus weer credits te gebruiken.

Sterke punten:
het is een makkelijke website om te gebruiken

Zwakke punten:
natuurlijk fake, maar ook vorige berichten kun je niet meer bekijken, dus als je iets vergeten bent, moet je de vraag opnieuw stellen en dus weer een bericht sturen

harry beveelt GayDateSpot NIET aan bij vrienden/bekenden

GayDateSpot - geldklopperij

1

Review:
Kijk uit hier zitten er alleen maar op die willen schrijven vraag je voor een date draaien ze er om heen houden je gewoon aan het lijntje kost je handen vol geld

Sterke punten:
hebben ze geen

Zwakke punten:
is de hele site alleen maar geld willen hebben en verder niks doen

herm1957 beveelt GayDateSpot NIET aan bij vrienden/bekenden

GayDateSpot - Fake

0

Review:
Gaydatspot is een fake site met het doel om jou zo lang mogelijk aan de site vast te houden. Volgens mij zijn de meeste gebruikers ook fake en als je vraagt om via een andere manier te chatten dan veranderen zij van mening omdat zij jou dan niet kunnen koemelken. Ik heb zelf met meerdere gebruikers geprobeerd en van iedere kreeg ongeveer dezelfde antwoorden en precies dezelfde taalfouten en dezelfde manier van gebruik van worden. Ik ben er helaas veel later achtergekomen en hoop dat ik met mijn ervaring anderen kan helpen om dezelfde niet mee hoeven te maken.

Sterke punten:
Geen sterke punten te benoemen

Zwakke punten:
Het is een fake site, wat kan ik nog zeggen.

Diyar beveelt GayDateSpot NIET aan bij vrienden/bekenden

GayDateSpot - geldkloppers

2

Review:
een 3 , je word aan het lijntje gehouden,zodat je credits snel aflopen en opraken Weg centjes.Dit door nep profielen van mannen die alleen de boel laten draaien en niet echt op zoek zijn !
Sommige review foto's zijn ook reclame foto's, zijn foto's van date zoekende mannen ??? , zijn een soort vakantie kiekjes uit buitenland, vreemd hoor ........
Niet in tuimelen dus !

Sterke punten:
dat word zoeken naar een speld in een hooiberg ....
geldklopperij ...

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen dit is een verdienmodel volgens het oplichtersprincipe
stelletje broekpoepers

peer fraken beveelt GayDateSpot NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over GayDateSpot

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou GayDateSpot aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou GayDateSpot aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek GayDateSpot


Home » Gay en Lesbian Dating » GayDateSpot