Gaydatespot.nl is een contact site voor mannen die een spannend contact of avontuur zoeken. Door je snel GRATIS aan te melden op gaydatespot.nl kun je snel zelf contact leggen met leuke mannen. Het aanmaken van een account op gaydatespot.nl is 100% GRATIS. Nadat je bent ingelogd, kun je snel je profiel compleet maken. Denk hierbij aan een aantrekkelijke foto van jezelf. Profielen met een foto hebben immers sneller contact. Snel contact maken op gaydatespot.nl kun je al door het versturen van (flirt) berichten..

Doelgroep

Deze site is speciaal ontwikkeld voor mannen vanaf 18 jaar, die allen op zoek zijn naar een spannende flirt, chat, seksdate en of avontuur met andere mannen. Gaydatespot.nl is het meest betrouwbare online datingplatform voor gays. Op deze site krijgen homo singles de mogelijkheid om de meeste unieke date ervaringen op te doen. Twijfel niet en meld je snel aan op deze hete datingsite.


Aanmelden

Ben je op zoek naar hete bi en of gay heren? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site onder het kopje 'Gratis Aanmelden' het aanmeld proces te doorlopen. Er komt namelijk een doorklik formulier tevoorschijn waar men de voorkeuren en interesses moet ingeven, enkele persoonlijke gegevens, een gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding op deze site bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar hete bi- en of homo mannen.


Voordelen

Het aanmelden op GayDateSpot.nl brengt ook heel wat voordelen voor de gebruikers met zich mee. Op deze site kan men namelijk een spannende en avontuurlijke date regelen, men kan discreet daten op een homo datingsite met een gemakkelijke interface en men heeft de mogelijkheid om op zoek te gaan naar andere gelijkgestemde gebruikers enkel voor gay seks dating. Er zijn een groot aantal gebruikers op deze site, die allen op zoek zijn naar hete mannen voor een date, relatie en of seks date. Dit maakt de kans op een succesvolle date op deze site vele malen groter.


Gay of Homo Seksdating

Voor een spannende, hete en of avontuurlijke gay of homo seks date ben je bij GayDateSpot op het juiste adres.Op deze site wordt het mogelijk gemaakt om ook echt af te kunnen spreken met elkaar. Mooie praatjes en eindeloze gesprekken die op niks uitdraaien komen hier niet aan de orde. Niet alleen de afspraken voor seks maar ook de gewone gay afspraken zonder bijbedoelingen worden op deze homo dating site het makkelijkst en snelst gemaakt.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geinteresseerden contact opnemen met de klantenservice van deze site door te bellen naar het nummer +31(0)85-4016578. Daarnaast beschikt deze site ook over een goed bereikbare helpdesk. Deze helpdesk is per email 24/7 bereikbaar voor alle vragen van gebruikers. Alle vragen op de helpdesk van gaydatespot.nl worden altijd met zorg en discretie behandeld. Doorgaans krijgt men antwoord binnen 24 uur.


GayDateSpot Reviews

  Nep.

  Mijn ervaring is zeer slecht je word aan het lijntje gehouden allemaal nep ben erg boos ze spelen met je gevoelens.

  Sterke punten
  Oplichting

  Kijk uit dit is geld kloppenri

  Nou het is erg geil om lekker met een iemand te typen en ik heb ook erg leuk gesprek gehad maar iedere keer weer de zelfde vraag snel antwoord maakt niks uit welke dat je mee typen
  Het is echt oplichterij je weet gewoon niet meer wie er achter zit ik wil echt gewoon sex hebben maar ik ben nu al dik 70€ kwijt
  En echt nog niks ik ben erg boos dus kijk alsjeblieft uit voor deze oplichterij

  Ik hoop dat deze website zo snel mogelijk uit de lucht woord gehaald

  Ik zit ook aan te denken om iemand in te schakelen dat dit echt oplichterij stopt

  En dat alle leden gewoon geld terug moet krijgen het is echt waardeloos

  Sterke punten
  Mooi mensen
  Weinig vertrouwen

  Zwakke punten
  Afspraak maken en niet naar komen

  fake, fake, fake

  gelijk na aanmelding heel veel berichten, gebruikte texten zijn vreemd en zeker geen 'spreek/schrijf taal'. Alle berichten eindigen met vragen om je te verleiden om antwoord te geven en dus weer credits te gebruiken.

  Sterke punten
  het is een makkelijke website om te gebruiken

  Zwakke punten
  natuurlijk fake, maar ook vorige berichten kun je niet meer bekijken, dus als je iets vergeten bent, moet je de vraag opnieuw stellen en dus weer een bericht sturen

  geldklopperij

  Kijk uit hier zitten er alleen maar op die willen schrijven vraag je voor een date draaien ze er om heen houden je gewoon aan het lijntje kost je handen vol geld

  Sterke punten
  hebben ze geen

  Zwakke punten
  is de hele site alleen maar geld willen hebben en verder niks doen

  Fake

  Gaydatspot is een fake site met het doel om jou zo lang mogelijk aan de site vast te houden. Volgens mij zijn de meeste gebruikers ook fake en als je vraagt om via een andere manier te chatten dan veranderen zij van mening omdat zij jou dan niet kunnen koemelken. Ik heb zelf met meerdere gebruikers geprobeerd en van iedere kreeg ongeveer dezelfde antwoorden en precies dezelfde taalfouten en dezelfde manier van gebruik van worden. Ik ben er helaas veel later achtergekomen en hoop dat ik met mijn ervaring anderen kan helpen om dezelfde niet mee hoeven te maken.

  Sterke punten
  Geen sterke punten te benoemen

  Zwakke punten
  Het is een fake site, wat kan ik nog zeggen.

  geldkloppers

  een 3 , je word aan het lijntje gehouden,zodat je credits snel aflopen en opraken Weg centjes.Dit door nep profielen van mannen die alleen de boel laten draaien en niet echt op zoek zijn !
  Sommige review foto's zijn ook reclame foto's, zijn foto's van date zoekende mannen ??? , zijn een soort vakantie kiekjes uit buitenland, vreemd hoor ........
  Niet in tuimelen dus !

  Sterke punten
  dat word zoeken naar een speld in een hooiberg ....
  geldklopperij ...

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen dit is een verdienmodel volgens het oplichtersprincipe
  stelletje broekpoepers

Bezoek GayDateSpot

Schrijf een review