Lexa - 732 Reviews

Lexa Logo

8.1% aanbevolen, 732 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 732 Reviews

Lexa Details

Hits: 26139

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 732

Bezoek Lexa

(8.1% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.1% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.


Lexa Acties & Nieuws

Lexa reviews (732):

Lexa

Lexa - Rommelig, en erg commercieel, irritant

1

Review:
Wat een verschrikkelijke site.
Ik ben betalend lid en hoopte door een abonnement te nemen dat het dan iets aantrekkelijker zou worden. Maar wat een commerciële bedoeling. Je betaalt 60 euro voor zes maanden maar dan ben je er nog lang níet want voor bepaalde extra instelling moet je extra betalen.

Ik heb mijn abonnement van 6 maanden al stop gezet zodat deze niet wordt verlengd. Maar nu krijg ik na bijna elk bericht dat ik verstuur een irritante melding in beeld.

Precies onder je foto waar je bij de profielinstellingen komt, staat heel handig de optie 'verlengen' dus stel dat je een keer niet goed oplet zit je weer in het menu om te verlengen.

Ik ben pas 4 dagen lid, ik betwijfel of het er met de tijd beter op zal worden of dat het allemaal went. Maar mocht ik veranderen van mening, zal ik dit laten weten.

En er hoeft er natuurlijk maar 1 tussen te zitten om het allemaal dubbel en dwars waard te maken

Ik hou goede hoop, want aan de leden op Lexa ligt het niet. Ik heb best leuke contacten.
Ook iets minder leuke en dan is het wel jammer dat je deze niet kunt blokkeren, maar ach ik blijf het een leuke manier van ontmoeten vinden en er zijn genoeg andere sites.

Zo vind ik paiq en tinder (gek genoeg) wel aanraders. Daar hoef je in principe niets te betalen en kun je gewoon alles en wil je extra dan kun je ervoor kiezen om te betalen, maar is dus niet nodig om in contact te komen.

Bij Lexa kun je niks zonder te betalen.
Je ziet geen fotos je kunt geen berichten lezen of sturen.

Ik kan nog wel doorgaan haha het lucht wel op. 😁

De app is heel minimaal kwa opties.

Sterke punten:
Uitgebreide zoekopties
Fotos en profielteksten worden gecontroleerd
Thats it!

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen maar ik zal een poging doen.
Veel te commercieel
De desktop versie is ontzettend druk en rommelig, veel reclame en gewoon veel
Er is geen optie om je profiel te bekijken zoals anderen deze krijgen te zien.
Veel
Ik zit er bv nu te kijken om zwakke punten op te noemen en raak echt gefrustreerd van alles wat er op het scherm gebeurt wat er niet toe doet

Maar dan ga je naar de specials app en daar gebeurt weer te weinig...ja ik weet het, komt zeurderig over maar probeer het voor de gein (alsjeblieft niet het abonnement)
Hier kun je nl erg weinig en toch blijft het onoverzichtelijk, weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen???
Erg irritant ook, is wanneer je een berichtje aan iemand aan het typen bent en je ineens in een ander scherm zit omdat iemand anders jou net een bericht stuurt of een door jouw gestuurd bericht bekijkt.
Of wanneer ik een emoticon aan mijn bericht wil toevoegen en er daarvoor in de plaats steeds een vraagteken komt te staan, ook vervelend haha

Ik werk met Apple devices (MacBook iPad iPhone) het zou kunnen dat het daar aan ligt, dat Lexa meer compatibel is met bv Android of Window devices

Vrouw46 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Wat een walgelijke vrouwen daar!

1

Review:
Wie ben ik dan? Een vrij goed uitziende kerel van 28 met mbo die in het verleden meerdere dates op zijn naam heeft staan (was niet op LEXA btw..maar andere site)
Anyway die dates liepen op niets uit.. maar waren wel dates! Zelfs nog een keer overnacht ergens...

Ok laten we over lexa praten.... je bent dus lid en wat gebeurd er als je vrouwen benaderd met persoonlijke berichten.??.. die reageren dus gewoon niet..
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
En in de kroeg komen ze soms gewoon op me af!!!! moet je nagaan

Er zijn op lexa permanent 30.000 vrouwen online en als niemand eens spontaan een berichtje stuurt oid.. dan weet je hoe laat het is.. 100% kansloos dus dat volk wat op lexa zit... Ze doen niet eens de moeite om mensen te leren kennen.
Die vrouwen daar zitten waarschijnlijk de hele dag GTST te kijken met in de linkerhand een smartphone met de lexa app... en iedere keer dat een man aandacht geeft krijgen ze weer een kick!

Dit lijkt sterk op het geesten fenomeen waar demonen kicks krijgen door mensen lastig te vallen.... tja en de demonen zijn de vrouwen dus! Want het is echt ontspoort volk daar Dat zijn geeneens vrouwen meer maar wezens die in een illusie verkeren en hulp nodig hebben.

Als man heb je daar echt weinig te zoeken of je moet tandarts/dokter zijn met een brad pitt kop... of johnny depp toen ie 35 was


Sterke punten:
Die zijn er pas als je voorkomt dat mensen gratis profielen kunnen aanmaken.. dan begin je ergens mee......... en voorkom je 99% van de profielen die toch zinloos zijn!!!

Zwakke punten:
Bijna alles en ook het opzeggen daar zit een catch! dus let op.. je moet door blijven gaan tot je een mail krijgt met opzegging.. ze tackelen je door aan te geven dat je een gratis boost krijgt.. alleen dan moet je weer helemaal OVERNIEUW de procedure lopen om te annuleren!! LET DUS OP!
maar die gratis boost is op zich wel leuk meegenomen

Lexa

Lexa - Geld afschrijven zonder accoord

0

Review:
Ik heb naar Lexa een keer 58,33 euro geld overgemaakt om 6 maanden te daten. Na 14 dagen werd er zonder toestemming weer 40,81 euro van mijn
rekening afgeschreven. Ik vind dit vrij brutaal en ongebruikelijk.
Ik voel mij zwaar belazerd door Lexa en waarschuw hier de mensen voor die met Lexa in zee willen gaan. Het is pure geldklopperij wat in Nederland niet voor zou mogen komen. Graag wil ik dat mensen die ook zoiets mee hebben gemaakt mij een reactie willen geven.
Ik begrijp niet dat Lexa kan schrijven dat het nummer 1 is van de betrouwbaarste dating site. Voor mij is het nummer 1 in onbetrouwbaar.
Hoe bestaat het dat je zomaar geld van je rekening af kan laten schrijven zonder toestemming?
Mensen wees gewaarschuwd voor Lexa.

Sterke punten:
Helemaal geen

Zwakke punten:
Kost allen maar veel geld.

P.Aussems beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Bedrog

31

Review:
Net als iedere andere datingsite doet Lexa het voorkomen of mooie vrouwen staan te dringen om met een man te daten. Door het schrijnende tekort aan vrouwen is het zo dat mannen staan te dringen om met een vrouw te daten al is ze niet mooi, te dik en veel ouder. De kans dat je antwoord krijgt op een e-mail is kleiner dan 1 op 100. Laat staan dat het een positief antwoord is. De vrouwen willen enkel een date als je de mooie, jonge en rijke prins op het witte paard bent terwijl je de tekortkomingen van die vrouwen voor lief moet nemen. Dus mannen, besteet geen geld aan een datingsite, het is weggegooid geld. Je verwachtingen worden niet waargemaakt, verre van dat.

Lexa

Lexa - OK

3

Review:
Heb diverse sites geprobeerd door de jaren heen. Ze zijn voor een groot gedeelte allemaal wel hetzelfde. Kost geld en weinig reacties. Dat laatste is ook wat ik hier veel lees, van in mijn ogen gefrustreede mannen. Tuurlijk, er zijn te veel mannen en daardoor zijn vrouwen misschien kieskeuriger, maar ook zij geven aan dat er te vaak te oude mannen reageren. Tja, dan ga je geen match krijgen natuurlijk.
Toch vind ik Lexa niet slecht. Vind het persoonlijk zelfs beter dan RP. Overzichtelijk en veel mogelijkheden. Het aantal fakers valt mij heel erg mee.

Een datingsite is een extra'tje, maar hoop ze toch echt real life tegen te komen. Veeeeeel leuker!

Sterke punten:
- Weinig fake
- Overzichtelijke site met veel mogelijkheden

Zwakke punten:
- Als je geen betalend lid meer ben krijg je ineens allemaal mailtjes, dat je flirts of berichten hebt ontvangen (die je dan niet meer kan lezen).
- Technisch nog weleens iets wat niet helemaal lekker werkt. Diverse malen met de helpdesk gemaild. Maar er wordt niet snel iest aangepast.

Pas beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Slecht en nep

0

Review:
Ik heb me ingeschreven op LEXA.
Al snel het gevoel dat het niet klopt daar.
Zo was ik nog bezig met inschrijven, echt maar net begonnen alleen naam en mailadres ingevuld wachtwoord…… nog geen foto of niets of ik had al een mail. dat iemand interesse had. Dit voelt niet goed. En dan…krijg je veel berichtjes binnen… welke je niet kan lezen omdat je niks kan na een gratis inschrijving. Dus als je wil zien wie die iemand is die in jou geïnteresseerd is… moet je dus betaald lid worden. Heb me nu als betaald lid ingeschreven. Daarna nog eens op de diverse linkjes geklikt wie er geïnteresseerd is. Maar dan kom je dus niet op een profiel.. maar op een algemene zoekpagina.
Al met al je wordt dus voor de gek gehouden om betaald lid te worden.
En dan wordt het nog erger. Ik wordt lid en betaal via Ideal zodat ik de betalingen in de hand heb (denk ik). Bij de betaling netjes door gelinkt naar de site van de bank, doe de betaling. Terug naar de site van Lexa.
klik daar op betaling afronden (niet heel goed opgelet) heb je gelijk extra mogelijkheden geselecteerd. Zie ik even later de bevestigingsmails van mijn ideal betaling blijkt dat ze na de door mij betaalde 6 maanden membership automatisch een volgende maand gaan afschrijven. Doe je een ideal betaling en dan heb je ze gemachtigd … Ik vind dit echt niet kunnen.
Ben nu benieuwd hoe snel ze reageren op mails want er is al een boze mail die kant op.

Ook werkt de site niet zoals je mag verwachten als je bijvoorbeeld zoek opdracht doet voor een afstand van 10 km van je woon plaats. Krijg je als nog mensen te zien die een veelvoud van die 10km weg wonen.
Al met al een slechte site welke er voor mijn gevoel alleen is om geld te kloppen uit mensen die een relatie zoeken.

Sterke punten:
Lijken veel leden te hebben...
Vraag me af hoeveel echt?

Zwakke punten:
Manier van werken
Als gratis member kan je niets en heb je niets aan deze site.
Je krijgt mailtjes dat er iemand interesse heeft. Die kan je niet zien als gratis member. Heb een full membership aangeschaft. Dan blijkt dat deze interesse berichten niet te kloppen.
Tijdens mijn inschrijven... al helemaal in het begin had net naam, wachtwoord en mailadres opgegeven kreeg ik al een mail dat iemand interesse had??..
.. interesse in wat dacht ik?..
Zal toch eerst meer info over mij neer moeten zetten.Toen had ik al iets van dit klopt niet!

Je doet een ideal betaling voor het membership. Maar dan heb je gelijk een machtiging afgegeven zo blijkt. (heeft vast als kleine lettertjes ergens gestaan maar vind het geen manier van werken.)
Ook als je de betaling gedaan hebt via ideal hebben ze heel slinks op vervolgsite extra opties aangevinkt. Let je even niet op en klik je op betaling afronden dan machtig je Lexa ook voor deze opties.

BramdB beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geldklopperij! Koop geen abonnement!

3

Review:
Niet beginnen.

Lexa is hetzelfde site als andere sexdating sites, enkel mooie woorden om mensen te lokken. Op een sexdating site zie je tenminste ineens dat alle profielen fake zijn.
Op lexa zijn er zeker echte profielen en hier eindigen verschillen.
Zeker niet geloven in positieve reviews. Het zijn profielen die jouw leuk vinden voordat je een abonnement koop. Achteraf zie je niemand die jouw leuk vind.
Ik wil je alert maken voor een feit dat veel mensen leven van sites als lexa. Het zijn mensen die worden betaalt om een positieve reviews te schrijven overal waar het kan.
In echte leven zou geen enkel vrouw u ineens bespringen om kennis te maken of laat maar staan ineens een date!
Zelfs als het zoiets gebeurde is er zeer kleine kans dat een normale mens aan de andere kant zit.
Iedereen zoek gratis site zoals badoo waar je niks voor moet betalen (of bijna niks). En zelfs op zo en site heb je kleine kans dat iemand jouw berichten beantwoorde.
Zelfs als lexa geen volgende geldklopperij site zou zijn, zou je toch veel moeite moeten doen om een date te regelen.
Het is aan jouw of je geld wilt uitgooien of niet.
Maar denk het even zelf over. Zou het niet beter zou zijn om te beginnen met zoeken in jouw buurt en dan live niet via net? Kans is veel groter dat je sneller een date zou vinden.
Succes aan iedereen.

Sterke punten:
Er zijn zeker toch paar echte leden.

Zwakke punten:
Te duur.
Te fake.
Kleine kans dat je zou slagen.
Automatische verlenging van een abonnement! Het moet verboden worden!
Volgende geldklopperij site.

Peter beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - En grote grap

3

Review:
Heb een lidmaatschap gehad van 3 maand..in de laatste maand was niemand geinteresseerd.. Is mijn LIDMAATSCHAP AFGELOPEN DIRECT VROUWEN DIE GEINTERESSEERD IN mij zijn hahahahahaha

pure oplichting

Sterke punten:
goed in geld afpakken, TRAP ER NIET IN

Zwakke punten:
duur en je krijgt nies

MrDuck32 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Wat een trieste vertoning dat Lexa gebeuren

0

Review:
al weet ik dat ik Datingsite's al bij beginsel geen nut toe kan schrijven...
Lexa heeft de overtreffende trap van Misleiding en Nep bereikt..!

Ze geven regelmatig drie dagen full member weg, ik denk uit pure ellende, of om hun uitgekiende commerciele bombardement op je los te kunnen laten.

Menige hoopvolle single trapt erin, Kreten zoals " vergroot je kansen" doe de gratis persoonlijke test..( wat wederom leidt tot een ander betaald gedoe) vul je profiel aan....doe de boost ( wat ook enorm veel geld in het laatje brengt).
En niet te vergeten..als je in de val getrapt bent...de automatische verlenging als je het juiste hokje net niet kan vinden om je ervoor af te melden.

Het is een en al allochtoon...gratis lid, wanhopige gelukszoekers en brainloze lieden! Wat interesseert mij nou die ene man in Rome, of Zwitserland die
alleen een "Flirt" stuurt....want in mijn berekening is 90% gratis member
....hoera wij hebben zo en zo veel leden, ja hoor Lexa .

0 punten waard en zeker niet de nummer 1!

Sterke punten:
geen
(behalve hun waanzinnige formule om geld te verdienen, dat verdient enig respect)

Zwakke punten:
Alles.....is zwak...en dat is "zwak" uitgedrukt.

Nola beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - bekrompen

6

Review:
Het kost me de grootste moeite mijn kijk op relaties ingevuld te krijgen. Steeds krijg ik de mededeling "wordt gecontroleerd" en zonder enige uitleg enige tijd daarna "de tekst van uw persoonlijke omschrijving is niet goedgekeurd". Ja, ik geloof (niet meer) in huisje boompje beestje en zoek naast het fantastische contact dat ik heb contact met anderen. Bepaalt Lexa wat ik wel en niet mag? Plus nog dat ik automatisch bepaald dat ik moet zoeken in een bepaalde leeftijdscategorie. Lexa: de tijden zijn veranderd, wij (ook de ouderen) willen leven. Ik wil er in ieder geval eerlijk over zijn. Ten slotte: er werd niet moeilijk gedaan over terugbetalingen (maar goed dat zegt de wet) en ik kreeg ook de mededeling dat mijn automatische verlenging is stop gezet.

Sterke punten:
Terugbetalingen en stopzetten automatische verlenging (hoop ik)

Zwakke punten:
Achterhaalde kijk op relaties (tenzij je nog gelooft in huisje-boompje-beestje en in het zoeken van alsnog de ware). Vrouwen van mijn leeftijd schijnen vooral op zoek te zijn naar een maatje en ik ben geen haring.

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa