Lexa - 767 Reviews

Last updated: 1 maart 2017
Lexa Logo

7.9% aanbevolen, 767 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Lexa mobiele app
  5. Gratis Lexa
  6. Events voor leden
  7. Opties abonnement Control
  8. Opties abonnement Premium
  9. Herroepingsrecht
  10. Contact gegevens
  11. Lexa Video
  12. Lexa Reviews
  13. Schrijf ook een review over Lexa

Lexa informatie

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heen is het veel singles gelukt om via Lexa een relatie te starten. De ledenwerving van Lexa is zeer actief te noemen. Middels reclamespotjes op televisie en de radio probeert men zoveel als mogelijk leden te werven. De focus is dan meer gelegd op singles die op zoek zijn naar een geschikte partner.

Lexa valt onder het keurmerk veilig daten. Dit betekent dat de site niet alleen betrouwbaar is, maar dat de leden ook de garantie hebben dat ze veilig kunnen daten. Nieuwe leden hebben ook de mogelijkheid om 24 uur na de inschrijving gratis gebruik te maken van de gehele datingsite.

Leden kunnen van de diverse mogelijkheden van deze site gebruik maken om in contact te komen met andere singles. Er wordt steeds aan verbetering van de website gewerkt, om het de leden zo comfortabel en makkelijk als mogelijk te maken om de site te gebruiken. Leden moeten uiteindelijk de mogelijkheid hebben om op een simpele manier een date te vinden of een succesvolle relatie aan te gaan met anderen. Deze site is een van de grootste datingsites van Nederland en gezien het aantal leden, is de kans op het vinden van een date of de "ware" heel groot. De vele succesverhalen liegen er ook niet om.
.
Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten. Hierdoor leert men elkaar ook beter en persoonlijker kennen en kan men eventueel een stapje verder gaan na een date.

Het online daten blijft interessant voor singles. Dagelijks heeft deze site een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Deze singles zijn vaak op zoek naar een leuke date of hun ware liefde. Op deze site kunnen leden in een veilige en betrouwbare omgeving hun ware liefde ontmoeten.

Lexa is niet geheel gratis. Slechts een gedeelte van de website is gratis te benaderen. Op het moment dat men is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Echter kunnen gratis leden niet reageren op dergelijke berichten. Indien men toch wilt reageren op zo een bericht, dan moet men een kleine vergoeding betalen. Dat geldt ook om toegang te krijgen voor meerdere functionaliteiten van deze site. Het is de bedoeling, dat geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om zich eerst in te schrijven op de site en een kijkje nemen. Indien men de website toch niet zo interessant vind, dan kan men kiezen voor een andere datingsite. In gevallen waar de website wel in de smaak valt, kan men doorgaan als gratis lid of men kan een betaalde lidmaatschap afsluiten. Lexa heeft regelmatig een actie waarbij nieuwe leden drie dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In deze drie dagen is het ook mogelijk om gratis berichten te versturen naar andere gebruikers. Aanmelden kan op Lexa.nl. De inschrijfprocedure is gratis en simpel. Na de inschrijving mogen nieuwe leden 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten van de website.

Lexa Details

Hits: 28102

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 767

Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa mobiele app

Behalve via de website, hebben de leden ook de mogelijkheid om de datingsite via een speciale Lexa app te benaderen. Men heeft met deze app dezelfde mogelijkheden als op de website. Het voordeel is dat Lexa veel makkelijker en overal te benaderen is met een smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Gratis Lexa

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite. Op het moment dat men gratis is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil men gebruik maken van alle mogelijkheden van deze datingsite, dan zal men een vergoeding moeten betalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en nagaan wat voor mogelijkheden de website biedt. Bevalt de website niet, dan is men vrij om een andere datingsite te kiezen. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen.

Events voor leden

Lexa biedt leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. Deze events worden in de grote steden van Nederland gehouden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookworkshops, musea bezoek, gezamenlijk sporten of een gezellige borrel.

Opties abonnement Control

De voordelen van de optie Control: - Vraag leesbevestigingen - Een rustmoment inlassen via de chat modus ´offline´ - Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter - Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

Opties abonnement Premium

De voordelen van de optie Premium: - Alle gratis members de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen met jou - Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members - Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter - Naar voren geschoven worden bij de aangeboden matches - Maar je verschijnt bovendien als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken. Deze (gratis) members kunnen dan: - Jouw persoonlijke fotoalbum bekijken - De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden - Jouw chatberichten via de Messenger lezen en beantwoorden

Herroepingsrecht

Leden hebben het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Herroepen kan men doen via de Customer Care functie op de website, per e-mail naar [email protected] of per fax.

Contact gegevens

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V. Herengracht 374, 1016 CH Amsterdam. Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895 BTW-nummer: FR8843780339 Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00) E-mail adres: [email protected] Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S. 6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk

Lexa Video


Maak nu een gratis account aan op Lexa

Lexa Acties & Nieuws

  • 15 maart 2017 Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen

    Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op Lees verder

  • 19 februari 2017 Succesvol daten bij Lexa

    Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is o Lees verder

  • 18 oktober 2016 Lexa, datingsite voor singles

    Lexa, datingsite voor singles

    Lexa bestaat al langer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites in Nederland. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de gr Lees verder

  • 17 oktober 2016 Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl

    Telefonisch contact met Lexa.nl

    Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met ee Lees verder

  • 17 oktober 2016 Foto's verwijderen uit Lexa.nl

    Foto’s verwijderen uit Lexa.nl

    Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de m Lees verder

  • 30 november 2015 Emiel Spies treedt aan als Business Developer bij Lexa

    Amsterdam, 30 november 2015 – Datingsite Lexa heeft Emiel Spies aangesteld als Business Developer. Spies zal zich bezighouden met het onderhouden en versterken van alle media- en marketingactiviteiten, partnerships, acquisitie en ad sales van Lexa. Spies is sinds twee jaar werkzaam voor Lexa en werkte voorheen als Online Manager en Lees verder

  • 12 november 2015 3 dagen gratis op Lexa
    Lexa.nl komt met een nieuwe 3 dagen gratis Full Membership actie voor alle nieuwe leden. Bezoekers van Datingwebsites.nl die zich in de periode van donderdag 12 november t/m. donderdag 19 november inschrijven, kunnen 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van een Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Gratis Daten komende week op Lexa.nl!
    Het is weer zover! Gratis daten op Lexa.nl! Van 11 september tot 20 september kun je weer gratis een premium account krijgen op datingsite Lexa! Lexa is de grootste datingsite van Nederland en biedt dus de beste kans op een match. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden, dus als je al een account hebt is het handig om een nieuw account aan te maken ;) De actie werkt alleen als je Lees verder
  • 10 juli 2015 Lexa Summer Date Days
    In de periode van vrijdag 10 juli 2015 tot en met maandag 20 juli 2015 zijn er de Lexa.nl Summer Date Days. Tijdens de Summer Date Days ontvangen nieuwe members tijdelijk een 3 dagen lang gratis Full Membership! Hiermee kunnen nieuwe members 3 dagen lang gebruik maken van alle opties van een Full Membership bij Lexa.nl. Lees verder
  • 12 juni 2015 Lexa - 3 dagen gratis aanbieding!
    Lexa heeft vanaf 12 juni een 3 dagen gratis full membership actie voor alle nieuwe leden. In die periode kunnen nieuwe leden gebruik maken van alle functionaliteiten en na de 3 dagen verloopt deze actie automatisch. De actie loopt van 12 t/m 17 juni 2015. Lees verder

Lexa reviews (765):

Lexa - zeer dure en FAKE date site

7

Review:
als ja al iets zou willen bereiken met deze site, dan kost je dit ruim 500 euro voor j ook maar 1 "echte" contactpersoon hebt gevonden . waarom, om van zo gezegd alles compleet te kunnen profiteren wordt je constant gevraagd in je mails van de site om WEER iets extra te betalen voor weer een nieuw ding om snelle contact te krijgen met een goede match,, dus je verspilt geld en hebt nog niks in handen .
en ALLE zogezegde bezoekers als je free member bent of net nieuw betaald lid , zijn FAKE er is er niet 1 die daadwerkelijk gekeken heeft op jouw profiel. heb gemerkt dat alles alleen gedaan wordt om je "lekker' te maken en steeds weer te betalen voor al die voorstellen van de site om sneller contact te krijgen ,,ENIGSTE om contacten te krijgen is Hopen dat er wat echt en leuks is op de ontmoetingsdagen, ( wat ook weer extra kosten met zich meebrengt) - site is er dus alleen om veel geld en snel te verdienen niks meer,, dat daten kun je beter in de kroeg doen , heb je sneller contact dan via deze site.

Sterke punten:
Geen kunnen vinden , buiten dat de site er leuk uitziet maar wel bedrieglijk.

Zwakke punten:
ALLES is zoooooooooo Fake

vaart beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - fraude ze schrijven geld af terwijl je geen lid me

0

Review:
ben een paar dagen betaald lid geweest , daarna meteen account verwijderd want ze gebruiken promoot profielen op je betaald lid te maken. eerst voegt iemand je bij favorieten toe en dan dag later is het verwijderd lid. etc. dus wilde mijn geld niet weggooien aan een site die ik totaal niet vertrouw en die op google zag ik zeer slecht bekend staat. en nu weet ik waarom!

ze blijven flinke bedragen maandelijks automatisch afschrijven. heeft iemand hetzelfde probleem reageer dan even.

Zwakke punten:
fraudeurs /oplichters

jeroen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - jammer

8

Review:
ik heb nu een maand lidmaatschap bij Lexa. In twee dagen zo'n 1200 bezoekers gekregen waarvan twee berichten. Daarna steeds minder bezoekers tot sporadisch een paar. Schijnbaar als je nieuw bent stort iedereen zich er bovenop maar dat is het dan. Je moet er wel vanuit gaan dat bijna alle mannen hier gescheiden/ uit elkaar zijn met kind(eren). Een aantal merkt je aan als favoriet of stuurt een flirt, beetje kansloos want moet ik dan hetzelfde doen? De meesten zijn gewoon gratis lid en kunnen verder niks. Het zijn veel plaatjeskijkers, verder veel oude profielen van mannen die er al jaaaaaren op staan en niet meer actief zijn (met foto's kijken). Ik vraag me af waarom mannen hier staan als niemand serieus een relatie zoekt. Behalve de plaatjeskijkers dan, tot aan het stalkerige toe. Get a life! Zeer irritant en daar moet je nog voor betalen ook! Mensen, kom vanachter je pc, laptop whatever en ga er op uit! Echte mensen tegenkomen en geen tijd of geld verspillen aan deze site.

Sterke punten:
- overzichtelijke site
- zoekfunctie aanwezig

Zwakke punten:
- oppassen met automatische afschrijvingen
- veel oude en/of nepprofielen
- veel gratis members
- bijbetalen voor diverse functies

Anna beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - lexa maakt fake accounts aan om je betaald lid te

2

Review:
lexa huurt mensen in om je betaald lid te maken als man dan.

ik had eerst iemand (leuk) meisje uit mijn stad die mij als favoriet had toegevoegd, vondt dit al erg verdacht aangezien het een nieuw lid was, en vrouwen sowieso nooit je als favoriet toevoegen of bericht of wink sturen . en nadat ik haar had gemeld op lexa, kreeg ik als antwoord van hun dat ze niks hadden kunnen vinden, maar was zij ineens geen lid meer van de site . fucking oplichters, maar ik was toch geen betaald lid geworden want vondt het al verdacht!

Sterke punten:
niks proberen je te foppen, zogenaamd elke dag komen er mooie nieuwe mensjes bij, die een dag later weer weg zijn!

ze sturen ze gauw eve bericht , wink of maken je favoriet en hun taak zit erop, volgende!;)

Zwakke punten:
meer dan de helft is fake! ze proberen je betaald lid te maken!

trap er niet in als een mooie vrouw je als favo heeft toegevoegd , zeker niet als deze net nieuw is op de site.

als je geen betaald lid bent zoals ik raad ik jullie aan om het profiel meteen te melden en zeker 1 week te wachten zodat je zeker weet dat het lid wel echt is.

ik zeg altijd maar zo het enige lid dat echt is zit tussen je benen.

jeroen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - profiel bezoekkers en berichten zijn fake als je g

1

Review:
Ik weet van andere site's dat vrouwen bijna 0% aandacht geven doormiddel van je profiel te bezoeken of je een bericht te sturen. op relatieplanet heb je in de eerste dagen een klein aantal bezoekers daarna blijft het bij een enkele in de maand of helemaal geen, zeker wanneer je gratis lid bent en zelf afwacht op berichten.

bij lexa als je gratis lid bent had ik in 1 week 100 profiel bezoekers en allemaal winks en berichten. dan wordt je betaald lid en de helft is weg en de andere helft is van fotoloze members die je probeerden betaald lid te maken.

ze gebruiken zeer waarschijnlijk hetzelfde concept als bij badoo, daar als je meteen lid bent geworden heeft zogenaamd die en die je bezocht en dan kijk je op haar profiel en staat er laatst online meer dan een week geleden xd zo fake!

Sterke punten:
niks

jeroen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Recentie

1

Review:
Ik lees hier veel negatieve berichten over lexa en dit is terecht.
Ze betalen inderdaad mensen 'operatoren' om je een bericht te sturen om je lid te maken. De meeste profielen zijn nep en andere zijn al jaren geen lid meer. Toch hebben ze wel 1/100 echte profielen.

Veel mensen klagen terecht over het feit dat je eenmaal lid bent voor veel dingen een special memberhsip moet hebben wat kort inhoud datje nog meer mag betalen.

Opzeggen is bijzonder moeilijk en je vind dat pas na een uur zoeken op de website. Ook daar moet je goed opletten wat je aan vinkt anders ben je zonder het te weten stiekem toch nog lid.

Er is echter wel 1 redmiddel wat veel mensen vergeten.
Je kunt namelijk 14 dagen je beroepen op het herroepingsrecht. Dat is iets wat ik deed en wat gewoon de wet is. Dit betekent dat als je binnen 14 dagen zegt dat je je hierop wilt beroepen, dat ze verplicht zijn je je geld terug te geven en je abbo te annuleren. Denk hieraan.

Test de site rustig uit als je denkt dat het niet zo erg is als men zegt ( dat is het wel kom je binnen paar dagen wel achter) en gebruik dan het herroepingsrecht om je geld terug te claimen!!

Dit deden ze bij mij zonder probleem, maar ja zijn ze ook verplicht dus...

Sterke punten:
Geld aftroggelen

Zwakke punten:
98% nep.

dennis beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - ze laten nep leden toe!

4

Review:
bij lexa staat dat het allemaal controleerde accounts zijn, trap daar niet in jongens! ik heb zelf net een fake account aangemaakt met gejatte foto van google om dit even te testen en hij is gewoon goedgekeurd!. lexa zijn pure oplichter ze liegen gewoon met wij laten alleen gecontroleerde profielen toe , niet dus!!!

als je gratis lid bent worden er ook flirts gestuurd en berichten en als je dan ineens betaald lid bent zijn ze deels weg en de andere helft heeft geen eens foto erop staan! begin hier geen betaald lidmaatschap serieus !!!

bovendien zijn alle vrouwen super arrogant , en respectloos!

toen ik gratis lid was had een meisje mij een flirt gestuurd en berichten toen was ik betaald lid daardoor geworden zegt ik je bent mooi zegt ze veel succes bij het vinden van een leuk meisje. als je het mij vraagt krijgen deze nepaccount makers ervoor betaald om jou betaald lid te maken en je daarna keihard af te stoten! je kan als je gratis lid bent wel 100000 knipoogjes sturen maar niemand stuurt er één terug je kan 100000 berichten sturen maar geen meid reageert ook al is het bericht nog zo speciaal. ze hebben het gelezen en verder respectloos die wijven geen enkele reactie!


bij de site twoo kon je zelf teminste nog accounts checken door foto op te slaan en dan bij google te uploaden hier niet!

als niemand van de 60 personen reageert net als op twoo zitten er veel fake leden tussen.

bij twoo heb ik met een keer 13 mensen gechat, ook allemaal negeren en bericht alleen lezen, ik scheld ze daarna uit en dan komt de aap uit de mouw! webcamlink en andere betaallinks sturen ze dan en beginnen rare berichten te sturen van eey chat etc, terwijl ik begon met eey lelijkerd haha.

en heel veel begonnen engels te lullen die gewoon in nl als woonplaats hadden!

kortom op lexa is hetzelfde concept geloof mij! ik had ze alle 13 ook gecheckt via google 1 was maar echt .

Sterke punten:
niks leuk bedacht maar allemaal respectloze fake meiden die je lid proberen te maken.

Zwakke punten:
alles! net als de site twoo zit dit vol met fakers!

mark beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Lexa is a scam

0

Review:
One of the most horrible website. You pay for premium membership only to realise that you can only contact other premium members, and you need to pay more if you want to contact other girls. Also they have been charging me everymonth without telling me I can not figure out how to cancel. Please be very sure if you want to join this site

Sterke punten:
None

Amit beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Veel

4

Review:
Wil geen lange tekst plaatsen maar het volgende is me al twee keer overkomen. Na uitschrijven als betaal lid krijg ik opeens heel veel bekijks e.d. De rode vakjes puilen uit. Als je lid bent komt er echt niet zoveel in. Meer een lokkertje om weer te betalen dus en een echte controle hierop heb je niet. Volgens mij een standaard iets als je jezelf uitschrijft.

Sterke punten:
Best wel echte profielen.

Zwakke punten:
Zie tekst en als je niet goed leest sluit je er direct andere onzin kosten bij af.

Lexa - Echt waardeloos

0

Review:
Ik heb wel wat dates gehad maar de site komt echt heel druk over. En opzeggen van je account is een drama. Dat is extra moeilijk gemaakt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Eigenlijk alles.

BigJim beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa