Lexa - 749 Reviews

Lexa: rated 1 stars based on 749 reviews
Last updated: 23 september 2016
Lexa Logo

8.1% aanbevolen, 749 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Lexa Reviews
  6. Schrijf ook een review

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Lexa Details

Hits: 27203

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 749

1 stars, 749 Reviews

Lexa Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.


Lexa Acties en Nieuws

Lexa reviews (749):

Lexa - man/vrouw verhouding

5

Review:
Ik had vandaag een gesprek met een van de dames op het werk die een vriend via lexa heeft gevonden. Zij is een vrouw, 45+, 2 kinderen en zeker niet de knapste (al valt over smaak nooit te twisten).
In het begin ontving zij ongeveer 50 berichten per dag. Daarna 2 per dag. Zij gaf zelf aan keus in overvloed te hebben en daardoor erg kieskeurig te zijn geworden.
Hoe denken jullie hoe het gaat bij een vrouw die aantrekkelijk is?
Zoals het op lexa gaat zo zal het op elke datingsite gaan. Als man zijnde kun je datingsites het beste vermijden, in ieder geval niet veel tijd of geld aan besteden.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
lijkt me welk duidelijk als je even logisch nadenkt

MMM beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Oplichterij

9

Review:
Na jaren single te zijn besloot ik het er maar eens op te wagen, de schaamte voorbij en op zoek naar geluk.

Ik heb een membership van een jaar geprobeerd. Achteraf gezien weggegooid geld. Goedkoop is het namelijk allerminst. Maar wat mij het meest irriteert is hoe Lexa omgaat met niet betalende members.

Het verraste mij dat zodra je stopt met betalen je in één klap immens populair bent. Binnen 24 uur na het opzeggen van de betaalde functies ben ik inmiddles 10 mailtjes rijker van lexa met de melding dat ik een bezoeker heb gehad en dat mijn profiel populair is.
Alles leuk en aardig maar omdat je geen betalend lid bent kan je hier niks meer mee. Schandalig dat mensen hiermee hun geld kunnen verdienen.

Ik heb geen goed woord over voor deze oplichterij. Ik adviseer dan ook iedereen om je geld niet aan Lexa te besteden want je wordt opgelicht waar je bij staat.

Sterke punten:
Lexa is expert in het aftroggelen van geld door middel van "speciale" deals. hier blijft het dan ook bij

Zwakke punten:
- In bijna een jaar tijd geen enkel serieus contact gehad.
- Na het stopzetten van betaling wordt je volgespammed met bezoekers
- Duur

UnknownFor beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Er veranderd niks aan deze site

10

Review:
Jaren terug al eens een poos lid geweest en een paar weken terug eens een nieuwe poging gewaagd. Alle beweringen zijn juist, zolang je geen betalend lid bent wordt je continue opgehitst, dat er enorm veel belangstelling voor je is en zodra je betalend lid bent, is het zo goed als stil. Wanneer je dan met iemand contact wil zoeken, moet je ook nog eens de optie premium nemen, omdat de lieverd in kwestie, net als 99% vd anderen, geen betalend lid is en niet kan reageren. Daarnaast is het een enorm brallerige site, met zelfs voor betalende leden nog reclame....zelfs van een privehuis!

De zoekfunctie werkt niet goed, eenmaal opgeslagen werkt hij niet meer en wanneer je daarover een melding maakt, krijg je een standaard antwoord dat mijn suggesties worden gebruikt ter verbetering vd site.

Tot slot heeft deze site bij uitstek last van vrouwen welke met een leeg profiel wat rondkijken en nooit reageren op een bericht en neen ik ben niet veel ouder, heb geen tattoos en geen vunzige teksten verstuurd.

Sterke punten:
Het houd je vd straat

Zwakke punten:
Brallerige, mega commerciële site, gevuld met vrouwen welke graag wat rondkijken, maar niet op zoek zijn naar een relatie oid.

Christian beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Oplichterij

5

Review:
Zodra je betaald lid bent van Lexa ontvangen niet-betaalde leden je berichten NIET, dit kan wel als je Premium lid wordt wat dus weer het dubbele kost. Ook de automatische incasso na het verlopen van je abonnement vind ik triest. Ik ben net niet meer betaald lid en nu stroomt het ineens wel vol met "Boezken" Uhhu, naar mijn idee niet geloofwaardig.

Begin hier a.u.b. niet aan!

Sterke punten:
Goed in oplichten.

Zwakke punten:
Zo een beetje alles.

Alex beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Ongepast profiel????

1

Review:
Aparte ervaring!!!ik heb een paar dagen een Lexa account gehad.
Deze had ik na een paar dagen weer weggedaan omdat ik 1. Leuk contact er aan over heb gehouden en 2. Voor de rest niet zo heel interessant meer vond.
Het bizarre is dat er nu een melding op Lexa staat dat ik een ,,ongepast profiel,, was en dat Lexa het uit voorzorg heeft verwijderd!!!!

Hallo, even serieus ik heb normaal betaald en zelf mijn account verwijderd!!gelukkig had ik al leuk contact met iemand maar die had toch even wantrouwen (wat begrijpelijk is)!!dus ik weet niet waar dit vandaan komt maar Lexa zelf is ook niet makkelijk te bereiken en dat vind ik pas ongepast!!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Review zegt genoeg!!

Yolanda beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - super arrogante wijven op alle datingsites

1

Review:
een keer toen ik een meisje een berichtje stuurde zei ze ja we kunnen wel een keer wat leuker gaan doen je woont dicht in de buurt terwijl ik dat niet was minstens 60 km. en toen ik zei wat zij wilde gaan doen zag ze er van af omdat ik geen initiatief nam hahahaha (ook nog een middelmatige dame) kun je nagaan als je een date wilt met een blonde stoot;)

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
betalen, betalen plus account, dubbelaccount super account etc;) geldklopperij gewoon

jeroen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Lexa krijgt de schuld van arrogante vrouwen

2

Review:
Lexa is op zich een prima site, veel aanbod. Alleen de automatische verlenging is dubieus. Maar dat het oplichters zijn slaat nergens op. De vrouwen gedragen zich als katten. Als je geen aandacht geeft, heb je snel een date. Geef je ze complimenten, ben je een slijmbal, en niet haar type. De emancipatie is de schuld van dit arrogante veeleisende en mensonterende gedrag. Er zijn wel leuke vrouwen op dating sites,maar die krijgen ook veel berichten, omdat de andere vrouwen ook niet reageren. Mijn advies aan alle mannen, laat vrouwen het werk doen, laat je versieren. Aan het werk dames, de rollen omkeren.

Sterke punten:
Betrouwbaar

Zwakke punten:
Vrouwen (deels)

Holland33 beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Date garantie?

5

Review:
Date garantie? Hoe willen ze dit doen? Met 99,9 % van de vrouwen is geen contact te krijgen. Door je je een fake email te schrijven van een vrouw met een onaantrekkelijk profiel waar je niets in ziet? Als je er niet op ingaat zijn ze van je af.

Lexa - nep

0

Review:
als je je inschrijft, tot daar aan toe, en dan heb je nog niet betaalt, maar dan wordt je lastiggevallen met mails, en als je er mee wilt stoppen, of uitschrijven, wordt je dat enigszins onmogelijk gemaakt. Nee voor ik member wordt lees ik eerst de reviews van andere slachtoffers, en daar heb ik al veel centen mee in mijn zak weten te houden, terwijl ik zelf verleden jaar mijzelf de das heb omgedaan om member te worden, en veel Ä kwijt was aan iets wat niet bestaat.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
zielige vertoning

hans van beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Hoe dúrven ze dit een datingsite te noemen!

5

Review:
Een half jaar lid geweest van Lexa. Wát een teleurstelling! Had hoge verwachtingen en had na één dag al spijt, temeer omdat ik deze reviews las. Maarja, toen was het kwaad al geschied en betaald...

Profielen van mensen die niet bestaan. Elke dag wel E-mails met mensen die mijn profiel om 3:00 's nachts bezocht hadden. Als je die dan vervolgens op de gebruikersnaam ging zoeken, bleken die profielen niet te bestaan!

Heel wat flirts verstuurd, berichtjes geschreven, profieltekst diverse malen aangepast (dan weer wat serieuzer, dan weer meer humoristisch), maar 0,0 reacties. Foto's uploaden gaat prima, alleen soms duurt het 'goedkeuren' een dag of twee. Dat is best frustrerend, want wie weet krijg je na een uur wel het bezoek wat klikt... jammer.

Het aanbod lijkt groot, maar Lexa rekent álle leden mee, dus ook van de buitenlandse websites. Dan lijkt het of Lexa de grootste is.

Nee, echt géén aanrader.

Sterke punten:
Dat je betrekkelijk veel foto's kunt plaatsen en ook alle foto's van andere leden kan zien.

Zwakke punten:
Geen reacties op flirts of berichtjes, profielen zijn regelmatig nep. Let er vooral op dat je na betaling de automatische verlenging uitzet! Dit is heel vernuftig weggewerkt in de website waardoor de optie om je lidmaatschap te beëindigen goed verstopt zit. Let er ook op dat je goed kijkt wat je aanklikt, die automatische verlenging staat zo weer op 'actief'.

Janzzen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa