Lexa - 747 Reviews

Lexa: rated 1 stars based on 747 reviews
Last updated: 7 augustus 2016
Lexa Logo

8.1% aanbevolen, 747 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Lexa Reviews
  6. Schrijf ook een review

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Lexa Details

Hits: 27076

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 747

1 stars, 747 Reviews

Lexa Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.


Lexa Acties en Nieuws

Lexa reviews (747):

Lexa

Lexa - Er veranderd niks aan deze site

6

Review:
Jaren terug al eens een poos lid geweest en een paar weken terug eens een nieuwe poging gewaagd. Alle beweringen zijn juist, zolang je geen betalend lid bent wordt je continue opgehitst, dat er enorm veel belangstelling voor je is en zodra je betalend lid bent, is het zo goed als stil. Wanneer je dan met iemand contact wil zoeken, moet je ook nog eens de optie premium nemen, omdat de lieverd in kwestie, net als 99% vd anderen, geen betalend lid is en niet kan reageren. Daarnaast is het een enorm brallerige site, met zelfs voor betalende leden nog reclame....zelfs van een privehuis!

De zoekfunctie werkt niet goed, eenmaal opgeslagen werkt hij niet meer en wanneer je daarover een melding maakt, krijg je een standaard antwoord dat mijn suggesties worden gebruikt ter verbetering vd site.

Tot slot heeft deze site bij uitstek last van vrouwen welke met een leeg profiel wat rondkijken en nooit reageren op een bericht en neen ik ben niet veel ouder, heb geen tattoos en geen vunzige teksten verstuurd.

Sterke punten:
Het houd je vd straat

Zwakke punten:
Brallerige, mega commerciële site, gevuld met vrouwen welke graag wat rondkijken, maar niet op zoek zijn naar een relatie oid.

Christian beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Oplichterij

5

Review:
Zodra je betaald lid bent van Lexa ontvangen niet-betaalde leden je berichten NIET, dit kan wel als je Premium lid wordt wat dus weer het dubbele kost. Ook de automatische incasso na het verlopen van je abonnement vind ik triest. Ik ben net niet meer betaald lid en nu stroomt het ineens wel vol met "Boezken" Uhhu, naar mijn idee niet geloofwaardig.

Begin hier a.u.b. niet aan!

Sterke punten:
Goed in oplichten.

Zwakke punten:
Zo een beetje alles.

Alex beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Ongepast profiel????

1

Review:
Aparte ervaring!!!ik heb een paar dagen een Lexa account gehad.
Deze had ik na een paar dagen weer weggedaan omdat ik 1. Leuk contact er aan over heb gehouden en 2. Voor de rest niet zo heel interessant meer vond.
Het bizarre is dat er nu een melding op Lexa staat dat ik een ,,ongepast profiel,, was en dat Lexa het uit voorzorg heeft verwijderd!!!!

Hallo, even serieus ik heb normaal betaald en zelf mijn account verwijderd!!gelukkig had ik al leuk contact met iemand maar die had toch even wantrouwen (wat begrijpelijk is)!!dus ik weet niet waar dit vandaan komt maar Lexa zelf is ook niet makkelijk te bereiken en dat vind ik pas ongepast!!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Review zegt genoeg!!

Yolanda beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - super arrogante wijven op alle datingsites

1

Review:
een keer toen ik een meisje een berichtje stuurde zei ze ja we kunnen wel een keer wat leuker gaan doen je woont dicht in de buurt terwijl ik dat niet was minstens 60 km. en toen ik zei wat zij wilde gaan doen zag ze er van af omdat ik geen initiatief nam hahahaha (ook nog een middelmatige dame) kun je nagaan als je een date wilt met een blonde stoot;)

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
betalen, betalen plus account, dubbelaccount super account etc;) geldklopperij gewoon

jeroen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa krijgt de schuld van arrogante vrouwen

2

Review:
Lexa is op zich een prima site, veel aanbod. Alleen de automatische verlenging is dubieus. Maar dat het oplichters zijn slaat nergens op. De vrouwen gedragen zich als katten. Als je geen aandacht geeft, heb je snel een date. Geef je ze complimenten, ben je een slijmbal, en niet haar type. De emancipatie is de schuld van dit arrogante veeleisende en mensonterende gedrag. Er zijn wel leuke vrouwen op dating sites,maar die krijgen ook veel berichten, omdat de andere vrouwen ook niet reageren. Mijn advies aan alle mannen, laat vrouwen het werk doen, laat je versieren. Aan het werk dames, de rollen omkeren.

Sterke punten:
Betrouwbaar

Zwakke punten:
Vrouwen (deels)

Holland33 beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Date garantie?

5

Review:
Date garantie? Hoe willen ze dit doen? Met 99,9 % van de vrouwen is geen contact te krijgen. Door je je een fake email te schrijven van een vrouw met een onaantrekkelijk profiel waar je niets in ziet? Als je er niet op ingaat zijn ze van je af.

Lexa

Lexa - nep

0

Review:
als je je inschrijft, tot daar aan toe, en dan heb je nog niet betaalt, maar dan wordt je lastiggevallen met mails, en als je er mee wilt stoppen, of uitschrijven, wordt je dat enigszins onmogelijk gemaakt. Nee voor ik member wordt lees ik eerst de reviews van andere slachtoffers, en daar heb ik al veel centen mee in mijn zak weten te houden, terwijl ik zelf verleden jaar mijzelf de das heb omgedaan om member te worden, en veel Ä kwijt was aan iets wat niet bestaat.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
zielige vertoning

hans van beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Hoe dúrven ze dit een datingsite te noemen!

5

Review:
Een half jaar lid geweest van Lexa. Wát een teleurstelling! Had hoge verwachtingen en had na één dag al spijt, temeer omdat ik deze reviews las. Maarja, toen was het kwaad al geschied en betaald...

Profielen van mensen die niet bestaan. Elke dag wel E-mails met mensen die mijn profiel om 3:00 's nachts bezocht hadden. Als je die dan vervolgens op de gebruikersnaam ging zoeken, bleken die profielen niet te bestaan!

Heel wat flirts verstuurd, berichtjes geschreven, profieltekst diverse malen aangepast (dan weer wat serieuzer, dan weer meer humoristisch), maar 0,0 reacties. Foto's uploaden gaat prima, alleen soms duurt het 'goedkeuren' een dag of twee. Dat is best frustrerend, want wie weet krijg je na een uur wel het bezoek wat klikt... jammer.

Het aanbod lijkt groot, maar Lexa rekent álle leden mee, dus ook van de buitenlandse websites. Dan lijkt het of Lexa de grootste is.

Nee, echt géén aanrader.

Sterke punten:
Dat je betrekkelijk veel foto's kunt plaatsen en ook alle foto's van andere leden kan zien.

Zwakke punten:
Geen reacties op flirts of berichtjes, profielen zijn regelmatig nep. Let er vooral op dat je na betaling de automatische verlenging uitzet! Dit is heel vernuftig weggewerkt in de website waardoor de optie om je lidmaatschap te beëindigen goed verstopt zit. Let er ook op dat je goed kijkt wat je aanklikt, die automatische verlenging staat zo weer op 'actief'.

Janzzen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Mooie site, slechte voorlichting, slechte klanten

0

Review:
Sinds kort op lexa,
Werkt goed eigenlijk mits je betalend lid bent.
Een paar leuke kontakten gekregen dus dat gaat wel goed.
Echter ik krijg vreselijk veel mailtjes van mensen die of mijn profiel bezocht hebben of een bericht gestuurd hebben of geïnteresseerd zouden zijn.....
Vervolgens staat er een link in deze mail die je toegang zou geven tot het profiel of het bericht van de desbetreffende persoon.....
6 van de 10 gevallen jammer dan geen bericht en geen profiel.
Dan denk je nou weet je wat ik heb wel de profielnaam van de persoon dus maak ik gebruik van de zoekfunctie op de site........jammer dan geen resultaat.....dat riekt in mijn beleving naar fake mailverkeer ......
Vervolgens wel geprobeerd hierover in kontact te komen met lexa via de site .....ook hier weinig kans......
Zodra je je bericht wilt versturen moet je een opgegeven code invullen om de mail te kunnen versturen.(ik ben geen robot)
Alleen die code meestal tekst of cijfers pakt hij nooit en komt dan met een nieuwe combinatie ....die het ook niet doet....en dat gaat zo door.
Berichten versturen aan lexa is dus blijkbaar niet mogelijk. (Opzet?)
Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat na einde van mijn betaalde termijn .....ik ga zeker niet verlengen.
Ik hoop voor lexa dat ze niet zo dom zijn om geld van mijn rekening af te schrijven zonder toestemming want dan sleep ik ze echt voor de rechter!
En leg een kopie van je juridische stukken bij elke consummentenvereeniging....

Sterke punten:
Redelijk gebruiksvriendelijk

Zwakke punten:
Slechte cq geheel geen service, slechte voorlichting

Rdw beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Laatst online 3 maanden geleden

0

Review:
Kijk uit en betaal zo maar niet. De meeste zijn al maanden niet meer online geweest en zijn vergeten hun profiel te verwijderen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Heel veel

Bjorn beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa