Lexa - 739 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Lexa Reviews
Lexa Logo

8% aanbevolen, 739 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Lexa Details

Hits: 26628

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 739

1 stars, 739 Reviews

Lexa Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.


Lexa Acties & Nieuws

Lexa reviews (739):

Lexa

Lexa - Mooie site, slechte voorlichting, slechte klanten

0

Review:
Sinds kort op lexa,
Werkt goed eigenlijk mits je betalend lid bent.
Een paar leuke kontakten gekregen dus dat gaat wel goed.
Echter ik krijg vreselijk veel mailtjes van mensen die of mijn profiel bezocht hebben of een bericht gestuurd hebben of geïnteresseerd zouden zijn.....
Vervolgens staat er een link in deze mail die je toegang zou geven tot het profiel of het bericht van de desbetreffende persoon.....
6 van de 10 gevallen jammer dan geen bericht en geen profiel.
Dan denk je nou weet je wat ik heb wel de profielnaam van de persoon dus maak ik gebruik van de zoekfunctie op de site........jammer dan geen resultaat.....dat riekt in mijn beleving naar fake mailverkeer ......
Vervolgens wel geprobeerd hierover in kontact te komen met lexa via de site .....ook hier weinig kans......
Zodra je je bericht wilt versturen moet je een opgegeven code invullen om de mail te kunnen versturen.(ik ben geen robot)
Alleen die code meestal tekst of cijfers pakt hij nooit en komt dan met een nieuwe combinatie ....die het ook niet doet....en dat gaat zo door.
Berichten versturen aan lexa is dus blijkbaar niet mogelijk. (Opzet?)
Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat na einde van mijn betaalde termijn .....ik ga zeker niet verlengen.
Ik hoop voor lexa dat ze niet zo dom zijn om geld van mijn rekening af te schrijven zonder toestemming want dan sleep ik ze echt voor de rechter!
En leg een kopie van je juridische stukken bij elke consummentenvereeniging....

Sterke punten:
Redelijk gebruiksvriendelijk

Zwakke punten:
Slechte cq geheel geen service, slechte voorlichting

Rdw beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Laatst online 3 maanden geleden

0

Review:
Kijk uit en betaal zo maar niet. De meeste zijn al maanden niet meer online geweest en zijn vergeten hun profiel te verwijderen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Heel veel

Bjorn beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - oplichters

0

Review:
Op veel andere advies sites staat lexa vrij hoog, dus dacht ik het te proberen.

Nu ik door ze ben opgelicht heb ik het idee dat ze betalen om zo hoog op die websites te staan want dit gaat nergens over . (ook na het zien van de scoren hier)

Ik had in eerste instantie gebruik gemaakt van de drie dagen trail en daarna het account open laten staan terwijl je deze dan niet meer kunt gebruiken. In die tijd kreeg ik een bericht van iemand die heel interessant leek, dus toen ik toch een korting toegestuurd kreeg besloot ik het een maand te proberen.

Zelfs zonder dates besloot ik het account te verwijderen, het lag niet aan de aandacht of het aanbod. Natuurlijk zat er wel wat interesants op en kreeg ik voldoende aandacht. Maar de site is eigenlijk zo goed als niet fijn te gebruiken, zeker niet als de andere de app gebruikte. Want bij de app werkten berichten als een chat interface terwijl het op de website nog op de ouderwetse jaren 90 mail manier werd weergegeven waar je een extra scherm nodig had om oude berichten terug te lezen.

Ik annuleerde het ruim optijd, maar schijnbaar werkt de website daar ook niet. Ik kreeg direct na het afmelden een mailtje met een aanbieding. Maar echt afgemeld was ik volgens lexa niet, bleek 4 dagen later. Dus ze schrijven lekker de volle prijs voor een maand weer af.
Toen ik het terug riep met Paypall (en daarna via hun het abonnement annuleerde) schakelde ze het abonnement uit, maar hielden ze het geld wel.
Toen ik een week later melde dat ze mij mijn geld echt terug dienen te geven kreeg ik in eerste instantie de opmerking. Je moet bij paypall de issue sluiten dan krijg je het terug gestort.
Ik zei dat de issue daar al gesloten was, en toen kreeg ik een bericht terug : Ow dit was mijn fout, je abonnement gaat nu opnieuw in.
Ik heb het account al opgeschort en wil er absoluut niet meer heen.

Niet heen gaan dus! oplichters!

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
Het is onmogelijk om via hun "Officiele" weg het abbonement af te zeggen, ik heb het via paypall moeten doen.
De berichtgeving via de website is onmogelijk waardoor je eigenlijk geforceerd werd de app te gebruiken.
Je krijgt regelmatig meldingen van nieuwe berichten terwijl je die niet hebt.
*gratis* voordelen zijn niet gratis, ze linken je alleen naar de betaalde pagina door.

Ze jatten gewoon je geld en ik ben niet het enige slachtoffer

Lexa

Lexa - Valse berichtgeving

2

Review:
Als je nog gratis lid bent krijg je iedere dag meldingen dat er e-mails voor je zijn maar om deze te kunnen lezen moet je wel betalend lid worden. De meeste mannen zijn er dan nieuwsgierig naar welke vrouwen er interesse voor hun hebben en betalen. Maar wat blijkt als ze betaald hebben? Hun postvak is leeg! In ieder geval geen interesseberichtjes van vrouwen. Er heeft geen enkele vrouw hun een e-mail geschreven en er zal ook geen enkele vrouw uit eigen beweging hun een e-mail sturen. Vrouwen wachten passief af totdat er zich een man meldt die aan al haar eisen voldoet. De meeste vrouwen zullen nooit zo'n man vinden zijn omdat zo'n man wel wat mooiers en jongers uitzoekt. Vrouwen die het profiel van een man bezoeken zijn enkel vrouwen die terugkijken omdat hij hun profiel heeft bezocht. Antwoord op e-mails krijgt hij ook al niet, hooguit een standaard afwijzing of als een vrouw de moeite heeft genomen schrijft ze dat hij haar type niet is en veel succes verder.

Lexa

Lexa - Golddiggers

5

Review:
Iedere vrouw is in meer of mindere mate een Golddigger. Als een vrouw kan kiezen tussen een man met een modaal inkomen en een man die een veel hoger inkomen heeft zal ze voor de laatste kiezen, een man waarbij ze een goed leven kan hebben al is deze man bepaald niet knap. Helaas voor deze vrouwen kan een goed bemiddeld man uit genoeg vrouwen kiezen en zal hij voor de mooiste en jongste gaan, al heeft ze niet zoveel opleiding gehad en is ze niet hoog intelligent. Als een vrouw niet zo mooi is zal ze met minder genoegen moeten nemen, ook met een stuk oudere mannen, of ze zal vrijgezel moeten blijven. Een vrouw wordt er met de jaren niet mooier op maar toch zie ik sommige vrouwen al meer dan 5 jaar op een datingsite staan. Dit zijn duidelijk vrouwen die te hoog grijpen en die geen man die interesse voor haar heeft goed genoeg vinden. Als een vrouw de hoofdprijs wil zal ze mooi en slank moeten zijn en wat voorstellen. Ook de vrouwen die een Toyboy willen zullen wat voor moeten stellen. Een onverzorgde, dikke vrouw in de bijstand kan het vergeten, die kan misschien een even onverzorgde man met een grote bierbuik krijgen. Ze moet zich geen illusies maken en zeker geen eisen gaan stellen zoals zo veel minder bedeelde, zowel in uiterlijk als financieel, vrouwen op datingsites. Wat mijzelf betreft heb ik haast op geen enkele datingsite een vrouw boven de 50 gevonden die me wel wat lijkt. Bij eind 40 houdt het wel op. De 50+ vrouwen die er nog wel goed uitzagen hadden het duidelijk heel hoog in hun bol. Het moest natuurlijk weer jonger, lang en rijk zijn. Als ze jaren later nog op een datingsite staan is het duidelijk dat ze dit niet is gelukt, maar een toontje lager zingen? Ho maar. Voor deze vrouwen is het blijkbaar alles of niets.

Johan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geldklopperij en misleiding

0

Review:
Lexa is van begin totveind geldklopperij en misleiding.
Gratis inschrijven? Yeah right....je kunt dan berichten ontvangen....maar er niet op reageren....fijn voor degene die de moeite heeft genomen om je een bericht te sturen...een betalend lid dus. Ze gokken erop dat je hierdoor betalend lid wordt. En in je profieltekst vermelden dat je geen betalend lid bent? Vergeet het maar...ze gooien het eraf...
Ok....je wordt betalend lid...maar er wordt niet bijverteld dat hier een automatische verlenging aanhangt...dus na jouw termijn wordt weer automatisch geld afgeschreven. Wil je dit stopzetten....dat kan....maar dan moet je erg goed zoeken, dat hebben ze verstopt. En het kan niet binnen 48 uur....om technische redenen....yeah right....gelul...ze hopen dat je het vergeet.....En er zijn veel members? Yeah right again....ze laten dezelfde members gewoon vaker voorbijkomen..
De site zelf is rommelig en onrustig door continue commerciele popups...
Mijn advies, blijf weg van deze misleidende geldkloppers er zijn veel betere en integere sites....

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Erik beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - van korte duur, nooit meer

6

Review:
Ik ben een paar dagen gratis lid geweest. Ik wilde eerst een beetje rondneuzen tussen de profielen om te kijken of ik er überhaupt voor wilde betalen. Na drie dagen had ik tegen de 100 berichten die ik niet kon openen, omdat ik gratis lid was. Ik kon wel zien wie mij in 'de shuffle' tot favoriet had gemaakt. Ik schrok van de mannen daar. Ik val niet op hele knappe mannen, maar een man moet wel een beetje charme hebben. Mijn matches pastte totaal niet bij mij!!!! (nauwerlijks leuke mannen te vinden online). Ik heb ongeveer het hele mannenbestand doorgespit, en kwam uit op 3 mannen die me wel leuk leken voor een date. Zag alleen dat ze geen van 3 de afgelopen 3 maanden online waren geweest.

Geen reden voor mij dus om betalend lid te worden.

Sterke punten:
veel leden (helaas is de kwaliteit van de leden ver te zoeken)

Zwakke punten:
kwaliteit van de leden

geen mogelijkheid om te zien wie je berichten heeft gestuurd als gratis lid

eigenlijk kun je niets als gratis lid

hikinggirl beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Rommelig, en erg commercieel, irritant

1

Review:
Wat een verschrikkelijke site.
Ik ben betalend lid en hoopte door een abonnement te nemen dat het dan iets aantrekkelijker zou worden. Maar wat een commerciële bedoeling. Je betaalt 60 euro voor zes maanden maar dan ben je er nog lang níet want voor bepaalde extra instelling moet je extra betalen.

Ik heb mijn abonnement van 6 maanden al stop gezet zodat deze niet wordt verlengd. Maar nu krijg ik na bijna elk bericht dat ik verstuur een irritante melding in beeld.

Precies onder je foto waar je bij de profielinstellingen komt, staat heel handig de optie 'verlengen' dus stel dat je een keer niet goed oplet zit je weer in het menu om te verlengen.

Ik ben pas 4 dagen lid, ik betwijfel of het er met de tijd beter op zal worden of dat het allemaal went. Maar mocht ik veranderen van mening, zal ik dit laten weten.

En er hoeft er natuurlijk maar 1 tussen te zitten om het allemaal dubbel en dwars waard te maken

Ik hou goede hoop, want aan de leden op Lexa ligt het niet. Ik heb best leuke contacten.
Ook iets minder leuke en dan is het wel jammer dat je deze niet kunt blokkeren, maar ach ik blijf het een leuke manier van ontmoeten vinden en er zijn genoeg andere sites.

Zo vind ik paiq en tinder (gek genoeg) wel aanraders. Daar hoef je in principe niets te betalen en kun je gewoon alles en wil je extra dan kun je ervoor kiezen om te betalen, maar is dus niet nodig om in contact te komen.

Bij Lexa kun je niks zonder te betalen.
Je ziet geen fotos je kunt geen berichten lezen of sturen.

Ik kan nog wel doorgaan haha het lucht wel op. 😁

De app is heel minimaal kwa opties.

Sterke punten:
Uitgebreide zoekopties
Fotos en profielteksten worden gecontroleerd
Thats it!

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen maar ik zal een poging doen.
Veel te commercieel
De desktop versie is ontzettend druk en rommelig, veel reclame en gewoon veel
Er is geen optie om je profiel te bekijken zoals anderen deze krijgen te zien.
Veel
Ik zit er bv nu te kijken om zwakke punten op te noemen en raak echt gefrustreerd van alles wat er op het scherm gebeurt wat er niet toe doet

Maar dan ga je naar de specials app en daar gebeurt weer te weinig...ja ik weet het, komt zeurderig over maar probeer het voor de gein (alsjeblieft niet het abonnement)
Hier kun je nl erg weinig en toch blijft het onoverzichtelijk, weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen???
Erg irritant ook, is wanneer je een berichtje aan iemand aan het typen bent en je ineens in een ander scherm zit omdat iemand anders jou net een bericht stuurt of een door jouw gestuurd bericht bekijkt.
Of wanneer ik een emoticon aan mijn bericht wil toevoegen en er daarvoor in de plaats steeds een vraagteken komt te staan, ook vervelend haha

Ik werk met Apple devices (MacBook iPad iPhone) het zou kunnen dat het daar aan ligt, dat Lexa meer compatibel is met bv Android of Window devices

Vrouw46 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Wat een walgelijke vrouwen daar!

1

Review:
Wie ben ik dan? Een vrij goed uitziende kerel van 28 met mbo die in het verleden meerdere dates op zijn naam heeft staan (was niet op LEXA btw..maar andere site)
Anyway die dates liepen op niets uit.. maar waren wel dates! Zelfs nog een keer overnacht ergens...

Ok laten we over lexa praten.... je bent dus lid en wat gebeurd er als je vrouwen benaderd met persoonlijke berichten.??.. die reageren dus gewoon niet..
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
En in de kroeg komen ze soms gewoon op me af!!!! moet je nagaan

Er zijn op lexa permanent 30.000 vrouwen online en als niemand eens spontaan een berichtje stuurt oid.. dan weet je hoe laat het is.. 100% kansloos dus dat volk wat op lexa zit... Ze doen niet eens de moeite om mensen te leren kennen.
Die vrouwen daar zitten waarschijnlijk de hele dag GTST te kijken met in de linkerhand een smartphone met de lexa app... en iedere keer dat een man aandacht geeft krijgen ze weer een kick!

Dit lijkt sterk op het geesten fenomeen waar demonen kicks krijgen door mensen lastig te vallen.... tja en de demonen zijn de vrouwen dus! Want het is echt ontspoort volk daar Dat zijn geeneens vrouwen meer maar wezens die in een illusie verkeren en hulp nodig hebben.

Als man heb je daar echt weinig te zoeken of je moet tandarts/dokter zijn met een brad pitt kop... of johnny depp toen ie 35 was


Sterke punten:
Die zijn er pas als je voorkomt dat mensen gratis profielen kunnen aanmaken.. dan begin je ergens mee......... en voorkom je 99% van de profielen die toch zinloos zijn!!!

Zwakke punten:
Bijna alles en ook het opzeggen daar zit een catch! dus let op.. je moet door blijven gaan tot je een mail krijgt met opzegging.. ze tackelen je door aan te geven dat je een gratis boost krijgt.. alleen dan moet je weer helemaal OVERNIEUW de procedure lopen om te annuleren!! LET DUS OP!
maar die gratis boost is op zich wel leuk meegenomen

Lexa

Lexa - Geld afschrijven zonder accoord

0

Review:
Ik heb naar Lexa een keer 58,33 euro geld overgemaakt om 6 maanden te daten. Na 14 dagen werd er zonder toestemming weer 40,81 euro van mijn
rekening afgeschreven. Ik vind dit vrij brutaal en ongebruikelijk.
Ik voel mij zwaar belazerd door Lexa en waarschuw hier de mensen voor die met Lexa in zee willen gaan. Het is pure geldklopperij wat in Nederland niet voor zou mogen komen. Graag wil ik dat mensen die ook zoiets mee hebben gemaakt mij een reactie willen geven.
Ik begrijp niet dat Lexa kan schrijven dat het nummer 1 is van de betrouwbaarste dating site. Voor mij is het nummer 1 in onbetrouwbaar.
Hoe bestaat het dat je zomaar geld van je rekening af kan laten schrijven zonder toestemming?
Mensen wees gewaarschuwd voor Lexa.

Sterke punten:
Helemaal geen

Zwakke punten:
Kost allen maar veel geld.

P.Aussems beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa