Lexa - 778 Reviews

Last updated: 8 juli 2018
Lexa Logo

7.9% aanbevolen, 778 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Lexa mobiele app
  5. Gratis Lexa
  6. Events voor leden
  7. Opties abonnement Control
  8. Opties abonnement Premium
  9. Herroepingsrecht
  10. Contact gegevens
  11. Lexa Video
  12. Lexa Reviews
  13. Schrijf ook een review over Lexa

Niet tevreden over Lexa? Probeer dan eens Pepper.

Lexa informatie

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heen is het veel singles gelukt om via Lexa een relatie te starten. De ledenwerving van Lexa is zeer actief te noemen. Middels reclamespotjes op televisie en de radio probeert men zoveel als mogelijk leden te werven. De focus is dan meer gelegd op singles die op zoek zijn naar een geschikte partner.

Lexa valt onder het keurmerk veilig daten. Dit betekent dat de site niet alleen betrouwbaar is, maar dat de leden ook de garantie hebben dat ze veilig kunnen daten. Nieuwe leden hebben ook de mogelijkheid om 24 uur na de inschrijving gratis gebruik te maken van de gehele datingsite.

Leden kunnen van de diverse mogelijkheden van deze site gebruik maken om in contact te komen met andere singles. Er wordt steeds aan verbetering van de website gewerkt, om het de leden zo comfortabel en makkelijk als mogelijk te maken om de site te gebruiken. Leden moeten uiteindelijk de mogelijkheid hebben om op een simpele manier een date te vinden of een succesvolle relatie aan te gaan met anderen. Deze site is een van de grootste datingsites van Nederland en gezien het aantal leden, is de kans op het vinden van een date of de "ware" heel groot. De vele succesverhalen liegen er ook niet om.
.
Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten. Hierdoor leert men elkaar ook beter en persoonlijker kennen en kan men eventueel een stapje verder gaan na een date.

Het online daten blijft interessant voor singles. Dagelijks heeft deze site een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Deze singles zijn vaak op zoek naar een leuke date of hun ware liefde. Op deze site kunnen leden in een veilige en betrouwbare omgeving hun ware liefde ontmoeten.

Lexa is niet geheel gratis. Slechts een gedeelte van de website is gratis te benaderen. Op het moment dat men is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Echter kunnen gratis leden niet reageren op dergelijke berichten. Indien men toch wilt reageren op zo een bericht, dan moet men een kleine vergoeding betalen. Dat geldt ook om toegang te krijgen voor meerdere functionaliteiten van deze site. Het is de bedoeling, dat geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om zich eerst in te schrijven op de site en een kijkje nemen. Indien men de website toch niet zo interessant vind, dan kan men kiezen voor een andere datingsite. In gevallen waar de website wel in de smaak valt, kan men doorgaan als gratis lid of men kan een betaalde lidmaatschap afsluiten. Lexa heeft regelmatig een actie waarbij nieuwe leden drie dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In deze drie dagen is het ook mogelijk om gratis berichten te versturen naar andere gebruikers. Aanmelden kan op Lexa.nl. De inschrijfprocedure is gratis en simpel. Na de inschrijving mogen nieuwe leden 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten van de website.

Lexa Details

Hits: 30911

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 778

Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa mobiele app

Behalve via de website, hebben de leden ook de mogelijkheid om de datingsite via een speciale Lexa app te benaderen. Men heeft met deze app dezelfde mogelijkheden als op de website. Het voordeel is dat Lexa veel makkelijker en overal te benaderen is met een smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Gratis Lexa

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite. Op het moment dat men gratis is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil men gebruik maken van alle mogelijkheden van deze datingsite, dan zal men een vergoeding moeten betalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en nagaan wat voor mogelijkheden de website biedt. Bevalt de website niet, dan is men vrij om een andere datingsite te kiezen. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen.

Events voor leden

Lexa biedt leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. Deze events worden in de grote steden van Nederland gehouden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookworkshops, musea bezoek, gezamenlijk sporten of een gezellige borrel.

Opties abonnement Control

De voordelen van de optie Control:

- Vraag leesbevestigingen
- Een rustmoment inlassen via de chat modus ´offline´
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

Opties abonnement Premium

De voordelen van de optie Premium:
- Alle gratis members de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen met jou
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Naar voren geschoven worden bij de aangeboden matches
- Maar je verschijnt bovendien als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken.

Deze (gratis) members kunnen dan:
- Jouw persoonlijke fotoalbum bekijken
- De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden
- Jouw chatberichten via de Messenger lezen en beantwoorden

Herroepingsrecht

Leden hebben het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Herroepen kan men doen via de Customer Care functie op de website, per e-mail naar [email protected] of per fax.

Contact gegevens

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.
Herengracht 374, 1016 CH Amsterdam.
Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895
BTW-nummer: FR8843780339
Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00)
E-mail adres: [email protected]
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk

Lexa Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K0jb2yStVTA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Lexa

Lexa Acties & Nieuws

  • 9 september 2018 Wist je dat je bij Lexa ook anoniem op zoek kan naar een geschikte partner?
    Niet voor een ieder is het even makkelijk om zich in de eerste plaats aan te melden op een datingsite. En al helemaal niet om de grote stap te maken om contact op te nemen met andere gebruikers van die site. Ondanks de aangename fijne afstand is het voor bepaalde gebruikers toch raar om met de wetenschap te leven, dat andere te weten zouden kunnen komen, dat ze interesse tonen in andere leden. Bij Lees verder
  • 15 maart 2017 Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen
    Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op te zeggen zonder een beschrijvin Lees verder
  • 19 februari 2017 Succesvol daten bij Lexa
    Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is opgericht in 2002 en is sindsdien al geruime tijd é&eacut Lees verder
  • 18 oktober 2016 Lexa, datingsite voor singles
    Lexa, datingsite voor singles Lexa bestaat al langer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites in Nederland. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles Lees verder
  • 17 oktober 2016 Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl
    Telefonisch contact met Lexa.nl Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met een groot aantal leden als di Lees verder
  • 17 oktober 2016 Foto's verwijderen uit Lexa.nl
    Foto’s verwijderen uit Lexa.nl Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de mogelijkheden als Lees verder
  • 30 november 2015 Emiel Spies treedt aan als Business Developer bij Lexa
    Amsterdam, 30 november 2015 – Datingsite Lexa heeft Emiel Spies aangesteld als Business Developer. Spies zal zich bezighouden met het onderhouden en versterken van alle media- en marketingactiviteiten, partnerships, acquisitie en ad sales van Lexa. Spies is sinds twee jaar werkzaam voor Lexa en werkte voorheen als Online Manager en Online Performance Manager. Hij is sinds oktober gestart in Lees verder
  • 12 november 2015 3 dagen gratis op Lexa
    Lexa.nl komt met een nieuwe 3 dagen gratis Full Membership actie voor alle nieuwe leden. Bezoekers van Datingwebsites.nl die zich in de periode van donderdag 12 november t/m. donderdag 19 november inschrijven, kunnen 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van een Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Gratis Daten komende week op Lexa.nl!
    Het is weer zover! Gratis daten op Lexa.nl! Van 11 september tot 20 september kun je weer gratis een premium account krijgen op datingsite Lexa! Lexa is de grootste datingsite van Nederland en biedt dus de beste kans op een match. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden, dus als je al een account hebt is het handig om een nieuw account aan te maken ;) De actie werkt alleen als je Lees verder
  • 10 juli 2015 Lexa Summer Date Days
    In de periode van vrijdag 10 juli 2015 tot en met maandag 20 juli 2015 zijn er de Lexa.nl Summer Date Days. Tijdens de Summer Date Days ontvangen nieuwe members tijdelijk een 3 dagen lang gratis Full Membership! Hiermee kunnen nieuwe members 3 dagen lang gebruik maken van alle opties van een Full Membership bij Lexa.nl. Lees verder

Lexa reviews (777):

Lexa - moeilijk..

5

Review:
Vind het modelsysteem wat lexa hanteert om een profiel in te vullen, niet zo geslaagd. Vooral ook door de mogelijkheid dat er zonder een persoonlijke profieltekst geadverteerd kan worden. Zo zijn de meeste profielen onpersoonlijk (op de foto na)en oninteressant. Wat ik er wel geleerd heb is dat “wijnproeven” als liefhebberij niet het zelfde schijn te zijn dan wijn drinken… zo zie je maar weer, ik heb ben nog lang niet uitgeleerd

Sterke punten:
Ook op een niet al te beste site als deze, kun je natuurlijk wel een vriendin treffen…

Zwakke punten:
het modelsysteem

roan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Wat is er waar?

1

Review:
Een tijdje terug keek ik op websites voor erotisch contact en bezocht ik ook deze website.
In april 2018 maakte de Autoriteit Consument & Markt bekend dat ze invallen hadden gedaan bij bedrijven die websites met nep profielen op het net zetten.

Nu wordt, als je één van deze 3 sites aan klikt (en dus volgens "Datingwebsites vergelijken" de beste zijn) het volgende:
Deze site maakt gebruikt van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Dit zijn dus websites met nep profielen.
En die staan hier op plek 1, 2 en 3

Dan ga je echt twijfelen aan alle andere informatie op deze website

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Totaal geen vertrouwen in de info op deze site

Lexa - blij

2

Review:
Blij dat ik van lexa af ben. Ik weet alleen niet of het helemaal gelukt is, want uitschrijven wordt bijna onmogelijk gemaakt. Wat betreft de vrouwen: arrogantie voert de boventoon. De meeste foto's zijn van 15-20 jaar geleden. Waarom die onzin? Het komt toch uit! Ik ben misschien niet moeders mooiste, maar mijn foto was wel van recente datum. Of staan ze alleen op de site om te laten zien hoe ze er vroeger uitzagen?! Dan zijn ze dus ook niet van plan ooit met iemand af te spreken. Wat een waanzin!

Zwakke punten:
Website ongeschikt voor mobiel. Uitschrijven zo goed als onmogelijk.

wim beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Bedriegerij

1

Review:
Zeer slechte ervaring met lexa. Opeens wordt mijn profiel geblokkeerd zonder echte reden nadat ik voor 3 maanden had betaald. Communicatie was niet mogelijk, terugbetaling lidgeld onmogelijk. Dit is een pure bende oplichters.

Sterke punten:
Geen

Ruben beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - bot

5

Review:
Ongelooflijk, ik ben nog nooit zoveel botte vrouwen tegengekomen als op deze site. 90% van de vrouwen durven ook niet eens een recente foto te gebruiken. Hoezo gecontroleerd?

Sterke punten:
Website ok, maar niet voor mobiel

Zwakke punten:
Onbeschofte vrouwen

wim beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Opzeggen lukt niet, en Lexa reageert niet.

2

Review:
Probeer al 2 dagen profiel te verwijderen, iedere keer is ineens mijn wachtwoord niet correct!!! Ik log er net mee in????? En nul response van Lexa wanneer je een bericht stuurt.
Grappig is dat je via elk apparaat lid kan worden, maar alleen via de desktop pc kan opzeggen. Dat is niet correct. En het is anders dan ze beweren over hoe makkelijk opzeggen is.
Treurig dat deze gasten zo aan hun geld moeten komen door de boel te belazeren, maar ik heb alles met video opgenomen. En ga aangifte tegen ze doen wegens online oplichting.

Sterke punten:
zijn er niet

Zwakke punten:
gericht zoeken is nep want ook al zeg je specifieke leeftijden en cirkel om je woonplaats dan nog krijg iedereen in nederland.

Johan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Is er een datingsite die ook niet fake is?

4

Review:
In het begin leek het wel wat dat Lexa. Niet zo opzichtig fake als de rest. Vrouwen aan wie je een bericht stuurde stuurden meestal ook een bericht terug. Je kon zien wie je bezocht had (na betalen natuurlijk, net als nodig is voor berichten sturen).

Op een gegeven moment ging de teller van het aantal bezoeken van de normale aantallen (5 per dag) naar 100 per dag. Vreemd... dat heb ik een tijdje aangekeken tot ik zag dat een dame uit de buurt me schijnbaar al 3x bezocht had in korte tijd. Brutaal de vraag gesteld of ze echt mijn profiel bezocht had, maar ze kenden me niet en had mijn profiel ook nog nooit bezocht. Je kunt wel raden hoe het met de andere 99 bezoeken zat.

Je krijgt dus in plaats van echte bezoekers alleen fakers die waarschijnlijk door Lexa gegenereerd worden en door al die nepbezoekers is de site zo goed als waardeloos. Alleen met het doel geld uit je zak te kloppen. Begin er dus niet aan mannen, ze geven je valse hoop. Je krijgt ook opeens veel meer bezoekers als je account bijna verloopt om je het idee te geven dat je toch vooral moet blijven.

Verspilde energie!

Oxygen6172 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Fake-accounts en oplichters

1

Review:
Dagelijks word je benaderd met fake-accounts. Via whatsapp contact gelegd, opeens ging de camera aan en ik zag een donkere meneer, dus niet de knappe dame. Ze proberen je gewoon eerst gek te maken. Pas op dus!!

Sterke punten:
Tot nu toe geen

Zwakke punten:
-Veel fake-accounts
-Membership is te duur voor de gewenste resultaten

Henk beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Ontmoetingsplek voor tweelingen

3

Review:
Deze site zit vol met tweelingen. Ik heb meerdere profielen gemeld maar meer dan een standaard antwoord krijg je niet.

De tweelingen blijven gewoon actief en hierdoor wordt de database dus gevuld met lucht.

De AV is hier toch heel duidelijk in.

Sterke punten:
Heel vermakelijk
Eenvoudig om jouw account te verwijderen

Zwakke punten:
Leven zelf de AV niet na!!!!

Dirk Gek beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Neppe profielen

3

Review:
Volgens mij maakt Lexa zelf even wat neppe profielen aan van (te) knappe vrouwen. Een simpele Google Image search bracht meteen naar boven dat de foto's van internet waren gejat. De naam van het profiel had een 24 erin, wat suggereerde dat het profiel erop was gezet toen deze persoon zogenaamd 24 was. Op moment van schrijven was dit profiel 27 jaar oud. Normaal gesproken zouden nepprofielen toch wel binnen 3 jaar verwijderd zijn verwacht je, tenzij Lexa ze zelf aanmaakt.

Sterke punten:
Erg goed in oplichting en geld uit de zak kloppen

Zwakke punten:
Zorgen dat ook maar iemand iets overhoudt aan Lexa behalve een lichtere portemonnee.

Pieter beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa