EenvoudigContact

Ben je het eenzaam zijn zat? Ben je op zoek naar nieuwe contacten? Dan ben je bij Eenvoudigcontact op het juiste adres. Deze site is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar nieuwe contactpersonen. Schrijf je vandaag nog geheel gratis in en een digitale flirt of luisterend oor heb je zo gevonden. Op deze site kun je snel en makkelijk spannende ervaringen opdoen. Dit doe je door spannende chats en flirts over en weer te sturen naar de persoon, die je leuk vind en die een luisterend oor voor je heeft. Verder kun je overal waar je wilt, wanneer je wilt en hoe lang je wilt de website benaderen. Je hoeft dus niet speciaal achter je desktop te gaan om een berichtje te versturen. Je kunt de site simpel via je mobiel of tablet benaderen. Op Eenvoudig contact tref je veel verschillende leden. Waar de een alleen een luisterend oor zoekt. Wilt de ander expliciete en spannende berichten sturen. Bij EenvoudigContact kan en mag alles. Het enige wat van je verwacht wordt, is dat je respectvol met andere leden omgaat. Op deze site kun je snel contact leggen met andere leden. De premium members kunnen daarbij ook nog discreet chatten met anderen. Je kunt er dus voor kiezen om met een gratis account gebruik te maken van de diensten van de site of je kan je account upgraden naar een premium account. Eenvoudig Contact is een chat- en entertainment site welke gefocust is op de online beleving van flirten en/of het uitwisselen van fantasieën. Op deze site tref je naast fictieve profielen ook echte leden aan. Niet alle profielen kunnen op echtheid gecontrolleerd worden, wees daarom altijd voorzichtig met het uitwisselen van gevoelige gegevens. Vergoot je geluksgevoel vandaag nog bij Eenvoudig Contact. Wil jij wat meer geluk in je leven en niet meer altijd die eenzaamheid voelen? Dan kun je het beste gelijk beginnen door je geheel gratis aan te melden op deze site. Wie weet kom je vandaag nog andere leuke contacten tegen.

Doelgroep

EenvoudigContact is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar chatcontact. Ben je eenzaam, wil je je hart luchten of ben je gewoon op zoek naar chat pals? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Eenvoudig Contact.


Aanmelden

Op deze site kun je je geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden. Dit kun je doen door het online aanmeldformulier op de site in te vullen en op te sturen naar de beheerders van de site. In dit formulier geef je aan of je man of vrouw bent, je voornaam en email adres. Na alle relevante gegevens ingevuld te hebben kun je klikken op het tabje 'Gratis aanmelden!'. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het zoeken naar leuke online contacten.


Prijzen

Nieuwe leden krijgen bij de aanmelding automatisch een gratis account toegewezen. Hiermee kunnen zij de website verkennen, een profiel aanmaken en meer. Echter heb je beperkt toegang tot alle functies van de site. Wil je toegang hebben tot alle functies van de site, dan kun je je account upgraden naar het premium membership. Als premium member heb je exclusief toegang tot alle extra opties van de site, inclusief het versturen van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privé-foto's van andere gebruikers. Het premium membership is gekoppeld aan een x aantal credits. De prijzen van de creditbundels zien er als volgt uit: premiumpakket Aantal credits Pakketprijs Premium 1000 800 credits + 200 GRATIS € 169,97 Premium 530 430 credits + 100 GRATIS € 99,97 Premium 340 280 credits + 60 GRATIS € 69,97 Premium 220 200 credits + 20 GRATIS € 49,97 Premium 100 100 credits € 24,97


Zoekfunctie

Kan je vanwege de veelheid aan leuke profielen op deze site geen keuze maken? Geen nood, laat de site dan zelf een paar leuke profielen voor je selecteren van mogelijke personen met wie je contact kunt leggen. Op de site kun je eenvoudig klikken op het tabje 'zelf zoeken'. Er komt dan een zoekbalk tevoorschijn waarin je aangeeft of je op zoek bent naar een man of een vrouw, in welk land de persoon woonachtig moet zijn, in welke provincie en in welke leeftijdsklasse de persoon moet zitten. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar geschikte kandidaten. Zie je een paar leuke kandidaten, dan kun je gerust contact met ze opnemen.


EenvoudigContact Reviews

  Oplichters

  Ze willen toch graag dat je mensen bij elkaar brengen daar is zo'n site toch voor bedoelt. En heb mijn profiel ingevuld heb ook een match maar nu ik dat allemaal lees heb ik er helemaal geen zin aan om er verder mee te gaan. Jammer uiteindelijk want waar ik een match mee had/ heb zag er leuk uit. Helaas weer

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te duur

  Je wordt genaaid.

  Lang geleden heb ik keer ingeschreven en ik heb de hele tijd niks aangedaan. Je kon paar berichtjes gratis sturen. Laats heb ik de krant gelezen hoe dat werkt. Als je berichtje stuurt, krijg je ook weer terug. Als je iemand de boel wil te belazeren moet je gewoon solliciteren via www.thuistypen.nl. Niet iedereen kan dat. Je wordt wel gescreend. Het is gewoon thuiswerken om geld te verdienen. Je wordt beloond bv 20 cent per berichtje per gestuurde bericht. Laatst kreeg ik een bericht van "iemand" en ik kon 1 berichtje van maximaal 500 tekens gratis sturen. Heb ik keer gedaan. Ik wou eigenlijk discussie van maken hoe dat in elkaar zit. Kreeg ik een berichtje terug met "waar haal je die informatie vandaan, ik betaal ook berichtje naar jou te sturen. Wie A zegt moet ook B zeggen" Ik kan geen berichtje meer sturen omdat ik geen credit heb. Ik denk een credit 2,50 kost. En dat doe ik gewoon niet. Geld in de bodemloze put gooien. Moet je nagaan als iemand 10 berichtjes stuurt 25 euro kost. Alleen maar mooie plaatjes van hele mooie vrouwen kijk. (ik ben een man). Allemaal neprofielen. Je kunt ook geen gegevens met elkaar uitwisselen. Ik weet een ding wie dat beter van wordt nl de beheerder van eenvoudigcontact.com die verdient fortuin aan geld. Mensen achter thuistypen.nl (of ander websites) moet proberen zoveel berichtjes sturen om zoveel geld kunnen verdienen. En iemand die berichtjes stuurt wordt alleen maar armer van. Men kent alleen maar verliezers.

  Eenvodig contact is te duur en fake

  Marion,
  Ik heb presies het zelfde, een hwlw lwukw meide leukw karakter ze vind me leuk en voelt goed maar wil niet afspreken en ook geen telefoon nummers uitwisselen en ben nu al 75 euro kwijt.
  Ik dacht last ik ff kijken of iemand het zelfde probleem hwwft om mij gwvowl te bevestigen en ja hoor. Ziw ik jou reactie.
  Ik wil je bedanken, nu weet ik dat het oplichters zijn.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te duur, face profielen.

  Te duur

  Ik heb het gevoel dat ik erin geluisd word. Betaal 25 euro om 10 berichtjes te sturen. Hele leuke man maar kan ook fake zijn want wil geen nummers uitwisselen en toch contact blijven houden. Heeft me al 50 euro gekost. Te leuk om waar te zijn mischien. Raad het niemand aan.

  Sterke punten
  Eenvoudige overzichtelijke site

  Zwakke punten
  Weinig informatie over betalingen of werkwijze

Bezoek EenvoudigContact

Schrijf een review