SF.dating - 239 Reviews

Last updated: 24 februari 2017
SF.dating Logo

80.1% aanbevolen, 239 Reviews

  1. SF.dating informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. SF.dating Reviews
  5. Schrijf ook een review over SF.dating

SF.dating informatie

Ook zo klaar met de rompslomp, plichten en de vlakte in je dagelijkse bestaan? Je hebt het wel prima voor elkaar je mist de spontaniteit, het vuur en de passie. Je wilt weer aandacht, spanning en avontuur ervaren. Mooie herinneringen toevoegen aan je leven. SF.dating is jouw ontdekking.

SF.dating (ook bekend als SecretFlirt) is dé online gelegenheid om contact te leggen met gelijkgestemde mannen en vrouwen die net als jij ook anoniem en discreet naar die nieuwe impuls(en) in hun leven zoeken.
SF heeft een gebruiksvriendelijke mobile en desktop website met veel handige functies. Op zowel de desktop als de mobile applicatie is een 1:1 chat beschikbaar. Schrijf je in geef je leven een opkikker en nieuwe impulsen...

SF.dating Details

Hits: 48137

URL: http://www.sf.dating/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 239

Opzeggen

Log in met je account gegevens en ga naar "Profiel". Geheel rechts zie je de menu optie "Mijn Instellingen". Klik onderin de pagina op de verwijderlink. Je wordt gewezen op de verwijderprocedure. Na akkoord gaan wordt je account in de verwijderlijst gezet voor een periode van 7 dagen waarna deze wordt verwijderd. Je hebt dus 7 dagen de tijd om op je besluit terug te komen en kunt annuleren op dezelfde pagina. Je krijgt 1 dag voor de definitieve verwijdering een herinneringsnotificatie/bevestiging.

Kosten

SecretFlirt biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Top Membership. Bij opwaardering naar Top Membership worden door SecretFlirt abbonementskosten berekend. TopMember 1 jaar 1 x 147 euro (maandtarief 12,25) TopMember 6 maanden 1 x 99 euro (maandtarief 16,60) TopMember 3 maanden 1 x 68 euro (maandtarief 22,60) TopMember 1 maand 1 x 27 euro (maandtarief 27,-)


Maak nu een gratis account aan op SF.dating

SF.dating Acties & Nieuws

  • 10 augustus 2016 Secretflirt.dating wordt SF.dating
    ”Secretflirt.dating” heet per 1 augustus “SF.dating”. Een makkelijk te onthouden domeinnaam De site (desktop én de mobile webapplicatie) blijft onverminderd bereikbaar onder de welbekende domeinnamen “secretflirt.nl” en “secretflirt.dating”. De afkorting van SecretFlirt is SF. Deze afkorting was al jarenlang in het logo opgenomen en zo werd de site ook al lang door o.a. ook de members genoemd. De Lees verder
  • 7 december 2015 SecretFlirt is vernieuwd
    SecretFflirt is per 18 november 2015 volledig vernieuwd. Er is een vernieuwde layout en interface ontworpen. De SF desktop site is geschikt voor gebruik op PC & Mac in alle voorkomende browsers én op alle mobile devices (zoals iPads en Android tablets). Nieuw zijn de systeem berichten waar je direct handige informatie vind over je account, je profiel etc. SF members die op hun Android, Windows of Lees verder
  • 15 april 2015 Nieuwe 1:1 chat functie actief op SecretFlirt.dating
    SecretFlirt.dating (SecretFlirt.nl) heeft per 5 april 2014 een compleet nieuwe chat module gelanceerd voor haar members. Members op SF kunnen nu 1:1 chat gesprekken met elkaar voeren en onderling bestanden en foto’s met elkaar delen. Voor mobile devices/ mobiel gebruik op tablet of smartphone is er een speciale WebApp chat beschikbaar waarmee members ook onderweg met elkaar kunnen chatten. Er zij Lees verder
  • 26 november 2012 SecretFlirt migreert naar nieuwe server
    Migratie naar snellere server. SecretFlirt is per woensdag 21 november 2012 verhuist naar een snellere en technische geavanceerde server. Dit was nodig vanwege toename van het aantal leden en in het bijzonder de toename van het aantal actieve leden rond de dagelijkse gebruikelijke piekuren. SecretFlirt is hierdoor op woensdag 21 november j.l - van 8.00 uur tot ca 11.00 uur - niet bereikbaar ge Lees verder
  • 17 september 2012 Nieuws over SecretFlirt
    Nieuwe startpagina Secretflirt.nl heeft een nieuwe homepage gekregen. De nieuwe pagina heeft als voordeel dat deze beter communiceert en informeert over wat je kunt verwachten. De look and feel van de nieuwe homepage is nu dynamischer, communicatiever en werkt gestroomlijnder. Met respect voor de privacy van onze members kun je (random weergegeven) sneak previews zien van actuele profielen Lees verder
  • 22 maart 2012 Mobiele app voor SecretFlirt

    De mobiele webapplicatie van SecretFlirt.nl. is een feit. Gelanceerd in januari 2012 zijn nu in maart j.l de laatst -bekende- bugs eruit gehaald welke een soepel en vlekkeloos functioneren op elke iPhone of Android smartphone mogelijk moeten maken. Voor de onbekenden: Secretflirt (afgekort ?SF?) is een in populariteit toenemend datingplatform Lees verder

SF.dating reviews (239):

SF.dating - Leuke site als je genoeg tijd hebt!

1

Review:
Ik ben een maand betalend lid geweest op deze site en heb redelijk wat contacten opgedaan en het is drie keer tot een afspraak gekomen. Als man moet je zeker goed je best doen zeker omdat het aantal vrouwen op SF beperkt is, en er veel aanbod van mannen is.
Met een goede profiel tekst en genoeg tijd om over en weer te mailen is het zeker aan te raden het te proberen. Wel klagen veel vrouwen over de houding van sommige mannen op de site opdringerig en vaak ronduit onbeschoft. Goede tip is gedraag je als een heer dat wordt beloond. wat wel jammer is zijn de vele gepauzeerde profielen van vrouwen, waarop je dus niet kunt reageren. Leuk dat er dan aangegeven wordt hoeveel vrouwen er online zijn geweest maar als de helft een gepauzeerd profiel heeft zegt dat weinig.
De klantenservice handelt klachten netjes af, ik stuitte op een profiel van een vrouw die een paydate wilde, deze is na onderzoek verweiderd.

Sterke punten:
communicatie mogelijkheden over en weer

Zwakke punten:
chat functie werkt slecht of geheel niet en je moet dus vaak uitwijken naar alternatieve media

SF.dating - Nou nou nou

1

Review:
Alleen maar slechte ervaringen... Bijna geen spraakzame vrouwen. Geen reacties terug op leuke berichten. En als je een vrouw aan de haak hebt geslagen, haakt ze na 4-5 berichten gewoon weer af omdat er een leukere man langsgekomen is... Op zich geen probleem natuurlijk, maar erg frustrerend

Ook al bij reviews gelezen dat er veel nep profielen bij zijn die bijna dag en nacht online zijn (?) Moeten die niet werken, eten, eten, slapen etc

Echt geen pretje voor een man!
Ik zou er geen geld meer aan uitgeven. Beter ga je nar de kroeg en komt zo in contact met een leuke vrouw!



Sterke punten:
...

Zwakke punten:
veel nepprofielen
weinig reacties

Frans beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Ongelijk is een bochel

1

Review:
Erg raar dat het voor vrouwen gratis is en mannen mogen betalen. Beide partijen wippen naast de deur waarom moet de man daar alleen voor opdraaien?

Sterke punten:
Verwerpelijk om stiekem rond te wippen terwijl je getrouwd bent....ga scheiden en sta voor wat je wilt. Aanvaard de concequenties van je losbandigheid.....dan ben je eerlijk. Maar dat is slechts mijn mening

Zwakke punten:
Zie sterke punten

Bommetje beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Zinloos, tijdverlies, geldverspilling!

0

Review:
- Aangezien vrouwen niet hoeven te betalen, zijn er veel vrouwen die niet serieus zijn of na een tijdje praten helemaal niet echt willen daten. Vele vrouwen zijn ook maar een keer per week online!

- Er zijn heel veel actieve mannen, wat betekent dat de vrouwen honderden berichten krijgen. Het is daardoor echt moeilijk om op te vallen. Ik had 3 keer een topmembership account, dus weet waarover ik spreek. Ik moest ongeveer 50 berichtjes sturen om 1 antwoord te krijgen.

- Het niveau is heel laag, en het publiek is vrij respectloos (bijv. gewoon niet meer antwoorden op berichtjes). Vrouwen zetten bijna nooit hun foto's open (ze vragen wel om jouw foto's te mogen zien)

Sterke punten:
- Aansprekend design, makkelijk te navigeren
- Je kan zelf beslissen voor wie je je foto's open zet
- (naar mijn gevoel!) echte profielen, weinig fakes

Zwakke punten:
- Heel veel mannen, weinig vrouwen
- Vrouwen zijn passief!!
- Veel vrouwen die niet echt serieus op zoek zijn (kunnen een profiel maken zonder te betalen)
- Relatief veel 40+ op de site, 30-40 jaar moeilijk te vinden
- Je moet als man (veel) betalen om actief te kunnen zijn

Pieter beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Technisch goed, publiek is matig

1

Review:
De vrouwen op Secretflirt húnkeren naar aandacht, maar dan wel graag virtueel! Veel vrouwen vinden het idee van een date wel heel spannend en flirten heel erg leuk, maar durven het niet op een echte date aan te laten komen. Daar had ik op E-matching en Badoo bijvoorbeeld absoluut geen last van. Genoeg dates gehad via die sites. Daar zijn de dames veel serieuzer heb ik het idee.

Dus als je virtueel wil "flirten", dan is SF de ideale site. Maar wil je échte dates en échte avontuurtjes, dan zou ik zeggen loop SF lekker voorbij als man zijnde.

Komt bij dat deze site niet alleen gericht is op vreemdgaan, waardoor de helft van de dames single is en dito man zoekt. Waarom ga je dan op een site staan die "secretflirt" heet denk ik dan, maar goed.

Sterke punten:
De functionaliteit van de site is echt heel erg goed. Beter dan welke andere datingsite waar ik ben geweest.

Prijs voor 1 maand is schappelijk, rond de 30 euro. Niet echt goedkoop, niet echt duur.

Zwakke punten:
De dames zijn er voor de aandacht, niet voor de dates.

Michiel beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Zeer goed!

2

Review:
Deze site is echt top. Veel beter dan andere sites die ik probeerde. Makkelijk contact leggen. Maar let op dames komen niet op je af als je niks te melden hebt! Jij moet dus zelf het voortouw nemen. Wat dat betreft net een kroeg. Ook daar komen vrouwen niet op je af. Maar wei een beetje moeite doet lukt het hier echt.
Mij in elk geval wel. En ik ben ook voorzien in leuke contacten.

Voordeel; deze site is niet geschikt voor jonge knaapjes die snel 'n wip willen maken. Meer voor mensen die iets te melden hebben en als je dat hebt en het klikt...dan is er veel meer mogelijk.... ;-)

Sterke punten:
Veel echte profielen..allemaal echt.

Zwakke punten:
Sommige dames zijn te beroerd om een recatie terug te struen. Blijkbaar zijn ze dan te druk of zijn bang dat als ze bedanken voor de eer ze direct niet meer van je af komen. Dat kan een tactiek zijn. Ik ben geen vrouw maar misschien zou ik het dan ook wel doen. het blijft wel vervelend.
Zonder een betaald abonnement kun je niet zo heel veel meer doen dan wat porren en prikken. Dus uiteindelijk moet je dan wel betalen om meer te willen. Maar dat was dan ook zeer de moeite waard

daddaycool beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Toch maar wel gedaan

0

Review:
Eigenlijk schrijf ik nooit reviews maar voor deze ene keer dan toch maar wel. Een review is namelijk erg persoonlijk (dat hoort het te zijn in elk geval) en is daardoor weer vaak niet erg objectief te noemen en kan dus misleidend zijn. Voorbeeld wat ik meemaakte; ondanks een review dat de hete lucht functie van een Siemens inbouw combi-oven heel veel herrie maakte heb ik 'm toch gekocht. Maar de oven bleek veel en veel stiller dan onze oude oven. Blijkt later dat die reviewer nooit een hete lucht oven heeft gehad, hij had geen enkel idee of vergelijk. Dat was dus een review die misleidend kan worden genoemd en dat ook zonder dat de reviewer dat zelf bedoelde.
Oke...over SF nu.
De site is goed ontworpen en ziet er netjes en eigentijds uit. Ik heb direct een topmember (=betaald) abbo genomen (dus..sorry.. ik weet niets van het gratis membership af). Reageren op dames met een leuk berichtje leverde reacties terug op. Iets meer dan de helft reageerde, de andere helft las wel maar deed daar niets mee. Eenmaal in contact ben je snel veel aan het typen en aan het mailen. Daar moet je tijd voor hebben. maar dat kan wel heel leuk zijn. Gaat uiteindelijk om een klik en het duurt even voor je daar uit bent. Afspreken gaat ook gewoon...maar daar moet je gewoon niet zo op uit zijn. Als je leuk mailt/ chat contact hebt dan komt dat vanzelf. En dat gebeurde mij dan ook. Op dit moment heb ik contact met 2 leuke dames. Mijn SF account heb ik dan ook beëindigd

Sterke punten:
De minst slechte site uit zijn genre. Misschien zelfs wel goed te noemen

Zwakke punten:
De mobile site heeft niet alle functies van de normale site (die ik op mijn iPad of Macbook wel heb aangeboden krijg van SF). Ik mis op de mobile site de "Quick response" functie om snel iemand een voorgekauwd bericht te kunnen sturen. Ook kan ik in de mobile chat geen foto's versturen ..dat kan alleen op de desktop site. Niet handig

IQ beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - SF is top

1

Review:
Heb SF nu twee keer intensief een tijdje gebruikt en het is top. Je moet even je best doen, maar het werkt. Er zijn veel vrouwen, en er komen er ook regelmatig nieuwe nieuwsgierige vrouwen bij. Sommigen reageren helaas niet, maar er zijn er genoeg die dat wel doen. En ik moet zeggen, het zijn echt vaak leuke oprechte en spannende vrouwen. Vorige keer een hele leuke affaire gehad. En nu weer. Het heeft mijn leven weer een stuk leuker gemaakt.

Sterke punten:
Duidelijke site. Snel contact en veel serieuze vrouwen die weten wat ze willen en waar je ook echt mee afspreekt. Het heeft mij altijd een affaire opgeleverd en zelfs een blinddate op een hotelkamer. Supervet! Fotoverzoek is leuk en handig. Ook de helpdesk is snel, to the point en attent. Dingetje over de duur van m'n abonnement loste ze op door me gratis nog langer lid te maken.

Zwakke punten:
Chatfunctie werkt niet echt lekker. Maar daar zijn veel andere mogelijkheden voor. En het is vrij prijzig. Maar goed, als het resultaat heeft maakt dat niet veel uit. Hoor weleens vrouwen klagen over de vele platte reacties van mannen, ze kijken vaak even flink -terecht- de kat uit de boom, maar als je niet zo bent heb je snel contact.

Kees beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Zeer tevreden. SF wordt steeds beter

0

Review:
Om te beginnen. De review hiervoor onderschrijf ik niet. Dat lijkt mij echt absolute kletskoek. Ben inmiddels al 3 x betaald member geweest dus ik weet waar ik het over heb.
Mijn ervaring is dat SF goed is. Je moet natuurlijk wel wat moeite doen om contact los te krijgen. Zeker met mooie vrouwen (die hier echt zitten) De mooie dames hebben natuurlijk snel aandacht en als je zo'n dame wilt winnen zul je haar echt moeten weten te strikken. Zodra je een beetje beet hebt, richt je op 1 of 2 dames die je het leukste vind. Als je teveel gaat mailen raak je de kluts kwijt en je weet ook niet meer waar je op moet letten.

Sterke punten:
Goede site. Is prachtig gerestyled. Mobile site werkt goed. Chatten op mijn iphone gaat ook erg goed. Leuke vrouwen van allerlei leeftijden en windrichtingen

Zwakke punten:
Niet gratis . Een langer abonnement is redelijk te doen. Wachten op een aanbieding onder members loont soms de moeite..maar dan moet je daar wel op willen wachten... :-S

Job beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - prima site!

1

Review:
Ik heb een behoorlijk lange ervaring op Secretflirt. De site is overzichtelijk en het aanbod van beschikbare mannen groot en enorm divers. Regelmatig aanwas van nieuwe profielen, vaak in een golfbeweging maar dat zal toeval zijn.
Wie serieus op zoek is naar meer dan een eenmalige flirt moet duidelijk zijn en helder communiceren. Op deze manier voorkom je misverstanden, worden er geen valse verwachtingen gewekt, bespaar je jezelf een hoop tijd en kan je een veel plezier beleven met personen die dezelfde uitgangspunten hanteren. Zoals ik al aangaf heb ik een lange geschiedenis op SF. Ontelbare dates gehad met stuk voor stuk keurige mannen en uiteindelijk iemand gevonden waar ik de laatste jaren erg gelukkig mee ben. Het begint met een SF relatie waarin de term "no strings attached" de hoofdrol speelt maar na verloop van jaren gaat die vlieger natuurlijk niet meer op. Respect voor elkaar en de keuzes die ieder maakt vormen een gedegen basis voor een langdurige relatie in deze vorm.
Een groot nadeel van de ervaring met datingsites is de verleiding om in mindere tijden (die iedere relatie kent) terug te keren naar het internet. Anoniem rondstruinen en kijken of er iets "beters" te krijgen is maakt de kans op een breuk in een doorgaans mooie relatie des te groter. Desalniettemin is eerlijkheid naar jezelf met de nodige doses nuchterheid de beste adviseur. Zelfs in mindere tijden moet ik toegeven dat mijn gevoelens voor mijn Secret lover (een flirt is het niet meer) nog nooit door een ander zijn geëvenaard.
Lieve mensen, het is dus mogelijk om via een site als Secretflirt een bijzondere liefde te vinden. Ik wens jullie dit allen van harte toe.

Sterke punten:
duidelijke en overzichtelijke site. Er zijn wel wat hickups geweest in de werking van de site maar niets onoverkomelijk.

Zwakke punten:
Je kan helaas niet zien wanneer een profiel is verlopen. Aan de laatste datum van het online zijn kan je zien of betrokkene actief bezig is met SF maar er zijn ook profielen die nog steeds actief zijn maar niet dagelijks of wekelijks hun mailbox legen. Duidelijkheid over de huidige abonnementstatus zou een stukje onzekerheid weg kunnen nemen.

Louana beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SF.dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SF.dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SF.dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SF.dating


Home » Vreemdgaan Dating » SF.dating