SF.dating - 248 Reviews

Last updated: 5 november 2018
SF.dating Logo

78.6% aanbevolen, 248 Reviews

  1. SF.dating informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. SF.dating Reviews
  5. Schrijf ook een review over SF.dating

Niet tevreden over SF.dating? Probeer dan eens Victoria Milan.

SF.dating informatie

Ook zo klaar met de rompslomp, plichten en de vlakte in je dagelijkse bestaan? Je hebt het wel prima voor elkaar je mist de spontaniteit, het vuur en de passie. Je wilt weer aandacht, spanning en avontuur ervaren. Mooie herinneringen toevoegen aan je leven. SF.dating is jouw ontdekking.

SF.dating (ook bekend als SecretFlirt) is dé online gelegenheid om contact te leggen met gelijkgestemde mannen en vrouwen die net als jij ook anoniem en discreet naar die nieuwe impuls(en) in hun leven zoeken.
SF heeft een gebruiksvriendelijke mobile en desktop website met veel handige functies. Op zowel de desktop als de mobile applicatie is een 1:1 chat beschikbaar. Schrijf je in geef je leven een opkikker en nieuwe impulsen...

SF.dating Details

Hits: 50132

URL: http://www.sf.dating/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 248

Opzeggen

Log in met je account gegevens en ga naar "Profiel". Geheel rechts zie je de menu optie "Mijn Instellingen". Klik onderin de pagina op de verwijderlink. Je wordt gewezen op de verwijderprocedure. Na akkoord gaan wordt je account in de verwijderlijst gezet voor een periode van 7 dagen waarna deze wordt verwijderd. Je hebt dus 7 dagen de tijd om op je besluit terug te komen en kunt annuleren op dezelfde pagina. Je krijgt 1 dag voor de definitieve verwijdering een herinneringsnotificatie/bevestiging.

Kosten

SecretFlirt biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Top Membership. Bij opwaardering naar Top Membership worden door SecretFlirt abbonementskosten berekend.

TopMember 1 jaar
1 x 147 euro (maandtarief 12,25)

TopMember 6 maanden
1 x 99 euro (maandtarief 16,60)

TopMember 3 maanden
1 x 68 euro (maandtarief 22,60)

TopMember 1 maand
1 x 27 euro (maandtarief 27,-)


Maak nu een gratis account aan op SF.dating

SF.dating Acties & Nieuws

  • 10 augustus 2016 Secretflirt.dating wordt SF.dating
    ”Secretflirt.dating” heet per 1 augustus “SF.dating”. Een makkelijk te onthouden domeinnaam De site (desktop én de mobile webapplicatie) blijft onverminderd bereikbaar onder de welbekende domeinnamen “secretflirt.nl” en “secretflirt.dating”. De afkorting van SecretFlirt is SF. Deze afkorting was al jarenlang in het logo opgenomen en zo werd de site ook al lang door o.a. ook de members genoemd. De Lees verder
  • 7 december 2015 SecretFlirt is vernieuwd
    SecretFflirt is per 18 november 2015 volledig vernieuwd. Er is een vernieuwde layout en interface ontworpen. De SF desktop site is geschikt voor gebruik op PC & Mac in alle voorkomende browsers én op alle mobile devices (zoals iPads en Android tablets). Nieuw zijn de systeem berichten waar je direct handige informatie vind over je account, je profiel etc. SF members die op hun Android, Windows of Lees verder
  • 15 april 2015 Nieuwe 1:1 chat functie actief op SecretFlirt.dating
    SecretFlirt.dating (SecretFlirt.nl) heeft per 5 april 2014 een compleet nieuwe chat module gelanceerd voor haar members. Members op SF kunnen nu 1:1 chat gesprekken met elkaar voeren en onderling bestanden en foto’s met elkaar delen. Voor mobile devices/ mobiel gebruik op tablet of smartphone is er een speciale WebApp chat beschikbaar waarmee members ook onderweg met elkaar kunnen chatten. Er zij Lees verder
  • 26 november 2012 SecretFlirt migreert naar nieuwe server
    Migratie naar snellere server. SecretFlirt is per woensdag 21 november 2012 verhuist naar een snellere en technische geavanceerde server. Dit was nodig vanwege toename van het aantal leden en in het bijzonder de toename van het aantal actieve leden rond de dagelijkse gebruikelijke piekuren. SecretFlirt is hierdoor op woensdag 21 november j.l - van 8.00 uur tot ca 11.00 uur - niet bereikbaar ge Lees verder
  • 17 september 2012 Nieuws over SecretFlirt
    Nieuwe startpagina Secretflirt.nl heeft een nieuwe homepage gekregen. De nieuwe pagina heeft als voordeel dat deze beter communiceert en informeert over wat je kunt verwachten. De look and feel van de nieuwe homepage is nu dynamischer, communicatiever en werkt gestroomlijnder. Met respect voor de privacy van onze members kun je (random weergegeven) sneak previews zien van actuele profielen op sec Lees verder
  • 22 maart 2012 Mobiele app voor SecretFlirt
    De mobiele webapplicatie van SecretFlirt.nl. is een feit. Gelanceerd in januari 2012 zijn nu in maart j.l de laatst -bekende- bugs eruit gehaald welke een soepel en vlekkeloos functioneren op elke iPhone of Android smartphone mogelijk moeten maken. Voor de onbekenden: Secretflirt (afgekort ?SF?) is een in populariteit toenemend datingplatform voor mensen die flirten met hoofdletters schrijven. Van Lees verder

SF.dating reviews (248):

SF.dating - veel nep profielen

0

Review:
helaas alles fake

SF.dating - Gemoedelijk en eerlijk

1

Review:
Als man een date zoeken op een site als deze is hard werken. Ook al ben je nog zo knap, intelligent, gezellig en wat dan nog, je zult echt je best moeten doen om boven het maaiveld uit te steken. Ik heb behoorlijk werk gemaakt van mijn profiel en dat werkt goed. De sfeer op de site is gemoedelijk. Waar veel vrouwen op andere sites hun 'waar' tentoonstellen blijft dat op deze site beperkt. De mogelijkheid om je foto's open te stellen voor de ander is een mooie eerste stap om elkaar beter te leren kennen.

Ik hoor van iedere vrouw terug dat ze letterlijk verdrinken in de hoeveelheid mails die ze krijgen van mannen. Ook hiervoor geldt dat een eerste indruk belangrijk is en een eerste mailtje goed moet blijven 'hangen'.

Het spel van flirten op deze site is niet anders dan in het echte leven. Goed met woorden zijn en respect voor de ander hebben is handig omdat je met tekst aan het flirten bent. Vaak verplaatst een chat zich naar KIK om daar verder contact te leggen.

Ik hoor bij de mannen die regelmatig een date hebben gehad (en nog hebben). 'De ware' langdurige date zit er nog niet bij, maar daar kan SF niets aan doen. Al met al een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar de snelle seks, maar op een rustige respectvolle manier leuke contacten willen opdoen.

Sterke punten:
* Mooie gebruikersinterface via de computer
* Mogelijkheid om foto's af te schermen en pas te laten zien als eerste contact stap
* Geen fake profielen die als lokkertjes worden ingezet

Zwakke punten:
* Mobiele site werkt niet echt lekker
* Heel veel oude vrouwelijke profielen die niet meer actueel zijn. Kan SF profielen waar meer dan 6 maanden niet is op ingelogd niet gewoon verwijderen? Ik snap dat dat waarschijnlijk niet goed is voor de vrouw/man ratio, maar het maakt de boel wel nog eerlijker

Joost beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Prima site!

6

Review:
Vooropgesteld: het is als man nooit makkelijk op datingsites. Er is nu eenmaal een overaanbod aan heren. Ik lees dan ook veel reacties van verzuurde mannen die het de vrouwen of de site kwalijk nemen dat ze niet in de smaak vallen. Sorry, maar het ligt waarschijnlijk aan je eigen rancuneuze houding. Wat je vindt, straal je uit. En wie wil er in godsnaam contact met een misogyne zeurkous?

Ik ben zelf een aantal maal betalend lid geweest en het is me steeds goed bevallen. SF is net het echte leven. Niet elke vrouw die jij aanspreekt is gecharmeerd van je en er zijn er ook bij die heel brutaal ineens niets meer van zich laten horen of hun profiel ineens pauzeren. Tsja, onbeschofte mensen tref je ook in de kroeg. Gelukkig zitten er veel meer fatsoenlijke vrouwen dan onfatsoenlijke en de meesten hebben mij altijd geantwoord en ook laten weten als ik hun type niet ben. De vrouwen zijn zeker niet passief, ik heb zelf ook een hoop berichten ontvangen en soms ook vrouwen af moeten wijzen omdat ik dacht dat het niet zou klikken.

Elke keer dat ik lid ben geweest heb ik er wel een fijn contact aan over gehouden. Je moet geduld hebben, altijd netjes blijven en zorgen dat je een beetje prikkelend overkomt. Net als dat niemand een date wil met een zure frusti, wil ook niemand op date met iemand die niet verder komt dan dat hij wel zin heeft in een avontuurtje en verder niks over zichzelf vertelt. Vanzelf tref je iemand die bij je past en het is niet altijd gelijk in de eerste week van je inschrijving raak.

Ik zal nog wel eens op herhaling gaan op SF. Het is me niet tegengevallen.

Sterke punten:
Net design
Discreet
Voldoende aanbod van vrouwen

Zwakke punten:
Relatief veel vrouwen met nikszeggende profielen

Marc beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Oplichting, trap er niet in

1

Review:
Na aanmaken van een profiel beweert de "redactie" dat ik een bericht heb verstuurd met contactgegevens erin. Ik heb echter 0 berichten verstuurd, na het aanmaken van een profiel ben ik niet op de site geweest.

Mijn profiel is meteen geblokkeerd. Maar niet getreurd, zegt SF dating, als je een betaald topmember lidmaatschap aanmaakt vergeten ze dit allemaal!

René maakt ook nog eens spelfouten.

Trap niet in deze oplichterssite vol blabla.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichting

SF.dating - Zeer leuk en betrouwbare site

6

Review:
Zit nu al wat jaartjes op SF. Top site in mijn beleving en als je wat moeite doet en je op een normale en nette manier communiceert heb je zo contact met de dames op deze site. Ook indien je vragen hebt aan de redactie krijg je op een nette manier en binnen afzienbare tijd een reactie iets wat ik op andere sites al anders heb meegemaakt. En ja....het kost een paar centjes maar liever iets meer betalen op een site waar doorgaans echte dames zitten dan één of andere nepsite waar je misschien iets minder betaald maar waar je wordt bedolven onder de berichtjes van zogenaamde vrouwen die je aan het lokken zijn om nog meer te spenderen op hun sites. Dus SF is wat mij betreft een positieve uitzondering met misschien nog een kleine handvol sites die ook betrouwbaar zijn. Ook positief is dat indien je abo afloopt en je even geen zin hebt in verlenging wordt je ook niet bedolven onder lokkertjes om weer snel een nieuw abo af te sluiten wat bij veel vergelijkbare sites wel het geval is. Dus prima site....

Sterke punten:
-In mijn beleving geen nep profielen
-Makkelijk in gebruik
-Goed aanbod van betalingswijze om discreet te kunnen betalen
-vraag is antwoord krijgen

Zwakke punten:
Misschien qua prijs wat aan de hoge kant maar dat is suggestief en niet voor iedereen van betrekking.
Voor de rest een aanrader

Hans beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Ik zet mijn ??

4

Review:
Ik ben al een tijdje actief op SF. Soms maanden niet dan weer een abonnement van een maand. Laatste keer met een leuke Poolse vrouw contact gehad en in dezelfde week nog gaan lunchen. Er was tussen ons een klik en we hebben na de lunch nog wat gedronken en telefoonnummers uitgewisseld.
Na een paar dagen heb ik haar de vraag gesteld wanneer en of we nog eens gaan afspreken. Een paar dagen later kreeg ik het antwoord dat ze deze vraag niet verwacht had en dat nav deze vraag het contact ging verbreken. Jammer dacht ik.
Later ging ik de film eens terugdraaien en ben ik gaan twijfelen aan de werkwijze van SF
Ik stel mijzelf een aantal vragen.
* medewerkers die profielen beheren dus fake profielen
* zet SF fake dates in scène.
Mijn gevoel zegt:Ergens klopt er iets niet.

HP beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Waardeloos

1

Review:
Je kunt beter je geld in de Rijn dumpen dan hier een duur lidmaatschap nemen. Op de eerste plaats duurt het ontzettenfd lang voordat wijzigingen met foto's plaatsvinden. Daarnaast is het aanbod vrouwen zeer laag en niet actief. Sterker ik heb ernstig mijn twijfels of alle accounts echt zijn.
Ik heb een lidmaatschap geprobeerd maar ik kan andere sites aanbevelen. Deze site krijgt van mij een dikke onvoldoende. Het is duur en het levert je niks op.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie review

Greedo beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - profiel is niet actief!

1

Review:
Gisteren een account aangemaakt, fotootje erbij, stukje tekst van 'Even weg uit de sleur...' bla bla paar leuke regels.
Zie ik nu net dat mijn account afgekeurd is, met de melding:
Ricardo74, je profiel is niet actief!
Je account is nog niet geactiveerd (en niet zichtbaar voor andere members). Waarom? Bij de kwaliteitscheck is je profieltekst beoordeeld als ondermaats. Dat kan geen interesse opwekken bij andere members. Zorg daarom eerst voor een leuke headline en profieltekst. Hoe moet dat dan? Simpeler dan dit kunnen we het niet zeggen; als jij bij het lezen van je eigen profiel niet vrolijk wordt, dan wordt iemand anders het ook niet. Doe daarom even je best zodat we ook jouw account kunnen activeren

Nou ja zeg... ik heb een leuke headline en leuk stukje tekst geschreven!

Sterke punten:
niet gevonden

Zwakke punten:
de admins

Ricardo74 beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Profiel werd na 3 maanden om random redenen verwij

5

Review:
Na 3 maanden de website gebruikt te hebben, werd mijn profiel plots geblokkeerd en mijn berichten verwijderd door de redactie.

Ik kreeg een vage mail op mijn e-mailadres dat er een ander gelijkaardig profiel zou zijn, en of ik daar een verklaring voor had. Aangezien ik niet wist waar het om ging kon ik dit natuurlijk niet verklaren. Toen ik dat terug schreef, kreeg ik de vraag waar ik de foto's uit mijn profiel vandaan had. Nou die waren gewoon mijn profielfoto's van Facebook.

Toen ik dat antwoordde en vroeg mijn profiel weer te activeren, kreeg ik geen antwoord meer. Ik had niet meer de kans mijn berichten te lezen of de mensen met wie ik in contact was te waarschuwen. 3 maanden website voor niks!!!

De redactie is heel onprofessioneel en ageert op basis van vermoedens. Hun schrijfstijl is heel agressief en beslissingen zijn op vermoedens gebaseerd. De "medewerkster" met wie ik in contact was lijkt me overigens zelf fake (doet zich voor als vrouw, maar schijft (wetenschappelijk onderzocht) als een man). Waarschijnlijk is dit een éénmansbedrijf, dat zich van verschillende namen bedient.

Over de site zelf: gebruiksvriendelijk, dat wel. Verder zitten er heel veel mannen en heel weinig vrouwen. De vrouwen krijgen gratis een topmember profiel, waardoor veel vrouwen even snel een profiel aanmaken om er nooit meer naar om te kijken. Je moet honderd berichten schrijven om één antwoord te krijgen.

Verder is de site met 34 euro per maand ook heel erg duur en is er geen proefabonnement voor een paar dagen, om de site uit te proberen.

Alles samen vind ik het dus niet eens jammer dat mijn profiel verwijderd werd. Maar de manier waarop is oneerlijk en ik wil iedereen hiervoor waarschuwen.

De redactie zal dit waarschijnlijk ontkennen, maar iedereen die aan mijn review twijfelt mag mij per e-mail contacteren.

Sterke punten:
- gebruiksvriendelijk

Zwakke punten:
- agressief optreden van de redactie
- account wordt zonder reden geblokkeerd
- weinig vrouwen
- vrouwen zijn heel passief waardoor je bijna nooit antwoord krijgt
- duur

jvdk beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Leuke site als je genoeg tijd hebt!

1

Review:
Ik ben een maand betalend lid geweest op deze site en heb redelijk wat contacten opgedaan en het is drie keer tot een afspraak gekomen. Als man moet je zeker goed je best doen zeker omdat het aantal vrouwen op SF beperkt is, en er veel aanbod van mannen is.
Met een goede profiel tekst en genoeg tijd om over en weer te mailen is het zeker aan te raden het te proberen. Wel klagen veel vrouwen over de houding van sommige mannen op de site opdringerig en vaak ronduit onbeschoft. Goede tip is gedraag je als een heer dat wordt beloond. wat wel jammer is zijn de vele gepauzeerde profielen van vrouwen, waarop je dus niet kunt reageren. Leuk dat er dan aangegeven wordt hoeveel vrouwen er online zijn geweest maar als de helft een gepauzeerd profiel heeft zegt dat weinig.
De klantenservice handelt klachten netjes af, ik stuitte op een profiel van een vrouw die een paydate wilde, deze is na onderzoek verweiderd.

Sterke punten:
communicatie mogelijkheden over en weer

Zwakke punten:
chat functie werkt slecht of geheel niet en je moet dus vaak uitwijken naar alternatieve media

Schrijf ook een review over SF.dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SF.dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SF.dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SF.dating


Home » Vreemdgaan Dating » SF.dating