SF.dating - 250 Reviews

Last updated: 7 april 2019
SF.dating Logo

78.3% aanbevolen, 250 Reviews

  1. SF.dating informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. SF.dating Reviews
  5. Schrijf ook een review over SF.dating

Niet tevreden over SF.dating? Probeer dan eens Victoria Milan.

SF.dating informatie

Ook zo klaar met de rompslomp, plichten en de vlakte in je dagelijkse bestaan? Je hebt het wel prima voor elkaar je mist de spontaniteit, het vuur en de passie. Je wilt weer aandacht, spanning en avontuur ervaren. Mooie herinneringen toevoegen aan je leven. SF.dating is jouw ontdekking.

SF.dating (ook bekend als SecretFlirt) is dé online gelegenheid om contact te leggen met gelijkgestemde mannen en vrouwen die net als jij ook anoniem en discreet naar die nieuwe impuls(en) in hun leven zoeken.
SF heeft een gebruiksvriendelijke mobile en desktop website met veel handige functies. Op zowel de desktop als de mobile applicatie is een 1:1 chat beschikbaar. Schrijf je in geef je leven een opkikker en nieuwe impulsen...

SF.dating Details

Hits: 50343

URL: http://www.sf.dating/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 250

Opzeggen

Log in met je account gegevens en ga naar "Profiel". Geheel rechts zie je de menu optie "Mijn Instellingen". Klik onderin de pagina op de verwijderlink. Je wordt gewezen op de verwijderprocedure. Na akkoord gaan wordt je account in de verwijderlijst gezet voor een periode van 7 dagen waarna deze wordt verwijderd. Je hebt dus 7 dagen de tijd om op je besluit terug te komen en kunt annuleren op dezelfde pagina. Je krijgt 1 dag voor de definitieve verwijdering een herinneringsnotificatie/bevestiging.

Kosten

SecretFlirt biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Top Membership. Bij opwaardering naar Top Membership worden door SecretFlirt abbonementskosten berekend.

TopMember 1 jaar
1 x 147 euro (maandtarief 12,25)

TopMember 6 maanden
1 x 99 euro (maandtarief 16,60)

TopMember 3 maanden
1 x 68 euro (maandtarief 22,60)

TopMember 1 maand
1 x 27 euro (maandtarief 27,-)


Maak nu een gratis account aan op SF.dating

SF.dating Acties & Nieuws

  • 10 augustus 2016 Secretflirt.dating wordt SF.dating
    ”Secretflirt.dating” heet per 1 augustus “SF.dating”. Een makkelijk te onthouden domeinnaam De site (desktop én de mobile webapplicatie) blijft onverminderd bereikbaar onder de welbekende domeinnamen “secretflirt.nl” en “secretflirt.dating”. De afkorting van SecretFlirt is SF. Deze afkorting was al jarenlang in het logo opgenomen en zo werd de site ook al lang door o.a. ook de members genoemd. De Lees verder
  • 7 december 2015 SecretFlirt is vernieuwd
    SecretFflirt is per 18 november 2015 volledig vernieuwd. Er is een vernieuwde layout en interface ontworpen. De SF desktop site is geschikt voor gebruik op PC & Mac in alle voorkomende browsers én op alle mobile devices (zoals iPads en Android tablets). Nieuw zijn de systeem berichten waar je direct handige informatie vind over je account, je profiel etc. SF members die op hun Android, Windows of Lees verder
  • 15 april 2015 Nieuwe 1:1 chat functie actief op SecretFlirt.dating
    SecretFlirt.dating (SecretFlirt.nl) heeft per 5 april 2014 een compleet nieuwe chat module gelanceerd voor haar members. Members op SF kunnen nu 1:1 chat gesprekken met elkaar voeren en onderling bestanden en foto’s met elkaar delen. Voor mobile devices/ mobiel gebruik op tablet of smartphone is er een speciale WebApp chat beschikbaar waarmee members ook onderweg met elkaar kunnen chatten. Er zij Lees verder
  • 26 november 2012 SecretFlirt migreert naar nieuwe server
    Migratie naar snellere server. SecretFlirt is per woensdag 21 november 2012 verhuist naar een snellere en technische geavanceerde server. Dit was nodig vanwege toename van het aantal leden en in het bijzonder de toename van het aantal actieve leden rond de dagelijkse gebruikelijke piekuren. SecretFlirt is hierdoor op woensdag 21 november j.l - van 8.00 uur tot ca 11.00 uur - niet bereikbaar ge Lees verder
  • 17 september 2012 Nieuws over SecretFlirt
    Nieuwe startpagina Secretflirt.nl heeft een nieuwe homepage gekregen. De nieuwe pagina heeft als voordeel dat deze beter communiceert en informeert over wat je kunt verwachten. De look and feel van de nieuwe homepage is nu dynamischer, communicatiever en werkt gestroomlijnder. Met respect voor de privacy van onze members kun je (random weergegeven) sneak previews zien van actuele profielen op sec Lees verder
  • 22 maart 2012 Mobiele app voor SecretFlirt
    De mobiele webapplicatie van SecretFlirt.nl. is een feit. Gelanceerd in januari 2012 zijn nu in maart j.l de laatst -bekende- bugs eruit gehaald welke een soepel en vlekkeloos functioneren op elke iPhone of Android smartphone mogelijk moeten maken. Voor de onbekenden: Secretflirt (afgekort ?SF?) is een in populariteit toenemend datingplatform voor mensen die flirten met hoofdletters schrijven. Van Lees verder

SF.dating reviews (250):

SF.dating - Tevreden over SF ( secretflirt?

4

Review:
Ik heb in de afgelopen 5 jaar al zeker 10x een betaald abonnement genomen op SF. Ik kan met zekerheid zeggen dat de SF site alles doet om nepprofielen misbruik tegen te gaan. Heb in al die jaren 2 x een profiel bij de support desk aangebracht. En die hebben ze in 1 geval geblokkeerd. De andere bleek achteraf toch geen nepper, ik vermoedde dat, maar ik was te voorbarig. De twee reviews hieronder stroken dan ook niet met de werkelijkheid. Zo heb ik ook nooit lokkertjes gekregen. En.. na al die jaren weet ik heel goed hoe sf werkt. En dat is niet vals. Maar gewoon eerlijk beleid

Verder moet je gewoon je best doen en niet denken dat dames en masse in je schoot springen. Dat gebeurt in real live ook niet en ook niet

Menno beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Zit een luchtje aan

6

Review:
Paar jaar geleden een keer ingeschreven om te kijken. DIRECT binnen twee minuten een paar dames aan de lijn. Maar helaas kun je als gratis lid niks. Na die twee minuten NOOIT meer iets gehoord. Dus niks meer gedaan op deze site.
Vorig jaar kreeg ik ineens een mail met een aanbieding.. niet op gereageerd. En WAREMPEL, twee dagen later had ik ineens weer 2 dames aan de lijn in mijn inbox.
Kortom: fake met lokkertjes om je een abbo in te lokken. Bah!

Als ik ook hier kijk. Alle posi reviews zijn ellenlange verhalen over hoe goed de site wel niet is. Wat een bullshit. Komen duidelijk allemaal uit dezelfde koker.

Sterke punten:
Oogt leuk. Gelikte site.

Zwakke punten:
Waarschijnlijk zeer hoog fake gehalte met nepaccounts die bestuurd worden door de eigenaar om je binnen te lokken.

Hans beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - veel nep profielen

0

Review:
helaas alles fake

SF.dating - Gemoedelijk en eerlijk

1

Review:
Als man een date zoeken op een site als deze is hard werken. Ook al ben je nog zo knap, intelligent, gezellig en wat dan nog, je zult echt je best moeten doen om boven het maaiveld uit te steken. Ik heb behoorlijk werk gemaakt van mijn profiel en dat werkt goed. De sfeer op de site is gemoedelijk. Waar veel vrouwen op andere sites hun 'waar' tentoonstellen blijft dat op deze site beperkt. De mogelijkheid om je foto's open te stellen voor de ander is een mooie eerste stap om elkaar beter te leren kennen.

Ik hoor van iedere vrouw terug dat ze letterlijk verdrinken in de hoeveelheid mails die ze krijgen van mannen. Ook hiervoor geldt dat een eerste indruk belangrijk is en een eerste mailtje goed moet blijven 'hangen'.

Het spel van flirten op deze site is niet anders dan in het echte leven. Goed met woorden zijn en respect voor de ander hebben is handig omdat je met tekst aan het flirten bent. Vaak verplaatst een chat zich naar KIK om daar verder contact te leggen.

Ik hoor bij de mannen die regelmatig een date hebben gehad (en nog hebben). 'De ware' langdurige date zit er nog niet bij, maar daar kan SF niets aan doen. Al met al een aanrader voor mensen die niet op zoek zijn naar de snelle seks, maar op een rustige respectvolle manier leuke contacten willen opdoen.

Sterke punten:
* Mooie gebruikersinterface via de computer
* Mogelijkheid om foto's af te schermen en pas te laten zien als eerste contact stap
* Geen fake profielen die als lokkertjes worden ingezet

Zwakke punten:
* Mobiele site werkt niet echt lekker
* Heel veel oude vrouwelijke profielen die niet meer actueel zijn. Kan SF profielen waar meer dan 6 maanden niet is op ingelogd niet gewoon verwijderen? Ik snap dat dat waarschijnlijk niet goed is voor de vrouw/man ratio, maar het maakt de boel wel nog eerlijker

Joost beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Prima site!

6

Review:
Vooropgesteld: het is als man nooit makkelijk op datingsites. Er is nu eenmaal een overaanbod aan heren. Ik lees dan ook veel reacties van verzuurde mannen die het de vrouwen of de site kwalijk nemen dat ze niet in de smaak vallen. Sorry, maar het ligt waarschijnlijk aan je eigen rancuneuze houding. Wat je vindt, straal je uit. En wie wil er in godsnaam contact met een misogyne zeurkous?

Ik ben zelf een aantal maal betalend lid geweest en het is me steeds goed bevallen. SF is net het echte leven. Niet elke vrouw die jij aanspreekt is gecharmeerd van je en er zijn er ook bij die heel brutaal ineens niets meer van zich laten horen of hun profiel ineens pauzeren. Tsja, onbeschofte mensen tref je ook in de kroeg. Gelukkig zitten er veel meer fatsoenlijke vrouwen dan onfatsoenlijke en de meesten hebben mij altijd geantwoord en ook laten weten als ik hun type niet ben. De vrouwen zijn zeker niet passief, ik heb zelf ook een hoop berichten ontvangen en soms ook vrouwen af moeten wijzen omdat ik dacht dat het niet zou klikken.

Elke keer dat ik lid ben geweest heb ik er wel een fijn contact aan over gehouden. Je moet geduld hebben, altijd netjes blijven en zorgen dat je een beetje prikkelend overkomt. Net als dat niemand een date wil met een zure frusti, wil ook niemand op date met iemand die niet verder komt dan dat hij wel zin heeft in een avontuurtje en verder niks over zichzelf vertelt. Vanzelf tref je iemand die bij je past en het is niet altijd gelijk in de eerste week van je inschrijving raak.

Ik zal nog wel eens op herhaling gaan op SF. Het is me niet tegengevallen.

Sterke punten:
Net design
Discreet
Voldoende aanbod van vrouwen

Zwakke punten:
Relatief veel vrouwen met nikszeggende profielen

Marc beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Oplichting, trap er niet in

1

Review:
Na aanmaken van een profiel beweert de "redactie" dat ik een bericht heb verstuurd met contactgegevens erin. Ik heb echter 0 berichten verstuurd, na het aanmaken van een profiel ben ik niet op de site geweest.

Mijn profiel is meteen geblokkeerd. Maar niet getreurd, zegt SF dating, als je een betaald topmember lidmaatschap aanmaakt vergeten ze dit allemaal!

René maakt ook nog eens spelfouten.

Trap niet in deze oplichterssite vol blabla.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichting

SF.dating - Zeer leuk en betrouwbare site

6

Review:
Zit nu al wat jaartjes op SF. Top site in mijn beleving en als je wat moeite doet en je op een normale en nette manier communiceert heb je zo contact met de dames op deze site. Ook indien je vragen hebt aan de redactie krijg je op een nette manier en binnen afzienbare tijd een reactie iets wat ik op andere sites al anders heb meegemaakt. En ja....het kost een paar centjes maar liever iets meer betalen op een site waar doorgaans echte dames zitten dan één of andere nepsite waar je misschien iets minder betaald maar waar je wordt bedolven onder de berichtjes van zogenaamde vrouwen die je aan het lokken zijn om nog meer te spenderen op hun sites. Dus SF is wat mij betreft een positieve uitzondering met misschien nog een kleine handvol sites die ook betrouwbaar zijn. Ook positief is dat indien je abo afloopt en je even geen zin hebt in verlenging wordt je ook niet bedolven onder lokkertjes om weer snel een nieuw abo af te sluiten wat bij veel vergelijkbare sites wel het geval is. Dus prima site....

Sterke punten:
-In mijn beleving geen nep profielen
-Makkelijk in gebruik
-Goed aanbod van betalingswijze om discreet te kunnen betalen
-vraag is antwoord krijgen

Zwakke punten:
Misschien qua prijs wat aan de hoge kant maar dat is suggestief en niet voor iedereen van betrekking.
Voor de rest een aanrader

Hans beveelt SF.dating aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Ik zet mijn ??

4

Review:
Ik ben al een tijdje actief op SF. Soms maanden niet dan weer een abonnement van een maand. Laatste keer met een leuke Poolse vrouw contact gehad en in dezelfde week nog gaan lunchen. Er was tussen ons een klik en we hebben na de lunch nog wat gedronken en telefoonnummers uitgewisseld.
Na een paar dagen heb ik haar de vraag gesteld wanneer en of we nog eens gaan afspreken. Een paar dagen later kreeg ik het antwoord dat ze deze vraag niet verwacht had en dat nav deze vraag het contact ging verbreken. Jammer dacht ik.
Later ging ik de film eens terugdraaien en ben ik gaan twijfelen aan de werkwijze van SF
Ik stel mijzelf een aantal vragen.
* medewerkers die profielen beheren dus fake profielen
* zet SF fake dates in scène.
Mijn gevoel zegt:Ergens klopt er iets niet.

HP beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - Waardeloos

1

Review:
Je kunt beter je geld in de Rijn dumpen dan hier een duur lidmaatschap nemen. Op de eerste plaats duurt het ontzettenfd lang voordat wijzigingen met foto's plaatsvinden. Daarnaast is het aanbod vrouwen zeer laag en niet actief. Sterker ik heb ernstig mijn twijfels of alle accounts echt zijn.
Ik heb een lidmaatschap geprobeerd maar ik kan andere sites aanbevelen. Deze site krijgt van mij een dikke onvoldoende. Het is duur en het levert je niks op.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie review

Greedo beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

SF.dating - profiel is niet actief!

1

Review:
Gisteren een account aangemaakt, fotootje erbij, stukje tekst van 'Even weg uit de sleur...' bla bla paar leuke regels.
Zie ik nu net dat mijn account afgekeurd is, met de melding:
Ricardo74, je profiel is niet actief!
Je account is nog niet geactiveerd (en niet zichtbaar voor andere members). Waarom? Bij de kwaliteitscheck is je profieltekst beoordeeld als ondermaats. Dat kan geen interesse opwekken bij andere members. Zorg daarom eerst voor een leuke headline en profieltekst. Hoe moet dat dan? Simpeler dan dit kunnen we het niet zeggen; als jij bij het lezen van je eigen profiel niet vrolijk wordt, dan wordt iemand anders het ook niet. Doe daarom even je best zodat we ook jouw account kunnen activeren

Nou ja zeg... ik heb een leuke headline en leuk stukje tekst geschreven!

Sterke punten:
niet gevonden

Zwakke punten:
de admins

Ricardo74 beveelt SF.dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SF.dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SF.dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SF.dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SF.dating


Home » Vreemdgaan Dating » SF.dating