Reviews van deze auteur

prima site!

Review over SF.dating

Ik heb een behoorlijk lange ervaring op Secretflirt. De site is overzichtelijk en het aanbod van beschikbare mannen groot en enorm divers. Regelmatig aanwas van nieuwe profielen, vaak in een golfbeweging maar dat zal toeval zijn.
Wie serieus op zoek is naar meer dan een eenmalige flirt moet duidelijk zijn en helder communiceren. Op deze manier voorkom je misverstanden, worden er geen valse verwachtingen gewekt, bespaar je jezelf een hoop tijd en kan je een veel plezier beleven met personen die dezelfde uitgangspunten hanteren. Zoals ik al aangaf heb ik een lange geschiedenis op SF. Ontelbare dates gehad met stuk voor stuk keurige mannen en uiteindelijk iemand gevonden waar ik de laatste jaren erg gelukkig mee ben. Het begint met een SF relatie waarin de term "no strings attached" de hoofdrol speelt maar na verloop van jaren gaat die vlieger natuurlijk niet meer op. Respect voor elkaar en de keuzes die ieder maakt vormen een gedegen basis voor een langdurige relatie in deze vorm.
Een groot nadeel van de ervaring met datingsites is de verleiding om in mindere tijden (die iedere relatie kent) terug te keren naar het internet. Anoniem rondstruinen en kijken of er iets "beters" te krijgen is maakt de kans op een breuk in een doorgaans mooie relatie des te groter. Desalniettemin is eerlijkheid naar jezelf met de nodige doses nuchterheid de beste adviseur. Zelfs in mindere tijden moet ik toegeven dat mijn gevoelens voor mijn Secret lover (een flirt is het niet meer) nog nooit door een ander zijn geëvenaard.
Lieve mensen, het is dus mogelijk om via een site als Secretflirt een bijzondere liefde te vinden. Ik wens jullie dit allen van harte toe.

Sterke punten
duidelijke en overzichtelijke site. Er zijn wel wat hickups geweest in de werking van de site maar niets onoverkomelijk.

Zwakke punten
Je kan helaas niet zien wanneer een profiel is verlopen. Aan de laatste datum van het online zijn kan je zien of betrokkene actief bezig is met SF maar er zijn ook profielen die nog steeds actief zijn maar niet dagelijks of wekelijks hun mailbox legen. Duidelijkheid over de huidige abonnementstatus zou een stukje onzekerheid weg kunnen nemen.

reacties: