e-Matching - 172 Reviews

e-Matching: rated 2 stars based on 172 reviews
Last updated: 29 maart 2017
e-Matching Logo

36.4% aanbevolen, 172 Reviews

 1. e-Matching informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Informatie over e-Matching
 5. Inschrijven e-Matching
 6. Betrouwbaarheid e-Matching
 7. e-Matching app
 8. e-Matching video
 9. e-Matching Reviews
 10. Schrijf ook een review over e-Matching

e-Matching informatie

e-Matching is de eerste Nederlandse datingsite. Sinds 1998 helpt e-Matching hoogopgeleide vrijgezellen om elkaar te vinden en is verantwoordelijk voor duizenden relaties en huwelijken. Doordat de datingsite alleen gericht is op hoger opgeleiden (academisch en hbo), heb je de mogelijkheid om gerichter naar de juiste partner te zoeken.

Daarom is e-Matching een datingsite voor singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie;voor zowel hetero als homoseksuele relaties. Je bepaalt helemaal zelf met wie je wel of geen contact hebt en hoe dat eruit ziet.

e-Matching stelt hogere eisen aan de inhoud van je datingprofiel dan andere datingsites. De datingsite is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg en wordt erkend door de AVR. Tevens is e-Matching een gulle datingsite. Je mag namelijk gratis contact maken met 3 andere leden en inschrijven is gratis. Nadat goedkeuring wordt je datingprofiel geactiveerd en kan je starten met online daten.

Leden met een betalend lidmaatschap hebben de mogelijkheid om zelf initiatief te nemen en contact te zoeken met andere leden. Gratis leden kunnen niet het initiatief nemen om een bericht te sturen naar anderen leden, maar kunnen wel altijd kosteloos een bericht terugsturen.

e-Matching Details

Hits: 16540

URL: http://www.e-matching.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 172

Opzeggen

Als je je bij e Matching uitschrijven wilt, ga je links in het menu naar het kopje Lidmaatschap. Hier klik je e Matching Stopzetten aan. Vervolgens kom je in een scherm waarin gevraagd wordt of e Matching opzeggen is wat je werkelijk wilt. Na aanvinken van het vakje en opgave van een reden kun je je bij e Matching uitschrijven.

Kosten

Met een E Matching account kun je na je gratis proefabonnement nog actief deelnemen op de site als je je lidmaatschap voortzet. Hiervoor worden door e Matching kosten gerekend; het is al mogelijk vanaf €19,95 per maand via automatische incasso van e Matching. Je kunt er ook voor kiezen om €49,95 aan e Matching te betalen voor 3 maanden lidmaatschap. De kosten van e Matching voor 6 maanden zijn €79,95 en voor 12 maanden lidmaatschap worden door e Matching kosten van €129,95 gerekend. Als je kiest voor een betalend lidmaatschap kun je veilig betalen via onder andere iDEAL en incasso. Het is altijd mogelijk om je lidmaatschap te annuleren en je datingprofiel te verwijderen.

Informatie over e-Matching

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare datingsite voor hoger opgeleiden dan is e-Matching de ideale optie. e-Matching heeft een keurmerk voor veilig daten, daarom weet je dat dit een betrouwbare datingsite is. Leden van e-Matching zijn tevens serieus bezig met het vinden van een vaste relatie. Deze datingsite heeft een unieke feature en een groot voordeel; de online relatieservice. Je hebt namelijk de mogelijkheid om deze online relatieservice om een ‘second opinion’ te vragen. Een dating coach helpt je vervolgens met het vinden van een leuke vrouw of man. e-Matching is waarschijnlijk een van de meest gulle datingsites. Niet alleen is inschrijven helemaal gratis, je mag daarnaast ook nog eens een datingprofiel aanmaken en 3 gratis contacten leggen. Hiervoor hoeft geen je geen betalend lidmaatschap te hebben.

Inschrijven e-Matching

Om te gebruik te maken van de datingsite is het noodzakelijk om je in te schrijven. Inschrijven is geheel gratis en doe je in slechts een paar eenvoudige stappen. Na het inschrijven heb je de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Een datingprofiel aanmaken doe je door jouw persoonlijke voorkeuren, interesses in te vullen en vragen beantwoorden. Op basis van wat je invult komen jouw ideale matches tot stand. Met een gratis datingprofiel kan je op zoek naar singles en contact zoeken met leden die jouw aandacht trekken. Je hebt de mogelijkheid om gratis met 3 leden contact te leggen. Hiervoor heb je dus geen betalend lidmaatschap nodig. Daarnaast kun je ook nog eens foto's uploaden en datingprofielen bekijken.

Betrouwbaarheid e-Matching

Beheerders van e-Matching controleren alle datingprofielen handmatig. Er zijn veel actieve datingprofielen en de leden moeten hoger opgeleid en minimaal 18 jaar oud zijn. Oude profielen worden door de beheerders verwijderd. E-matching gaat betrouwbaar om met jouw persoonlijke gegevens en zal nooit zonder toestemming jouw persoonlijke gegevens delen met derden. De klantenservice van e-Matching is 7 dagen in de week bereikbaar. Het is mogelijk om bellen of een e-mail te sturen. Voor advies over daten of als je wat kwijt wil over je ervaringen met online daten kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van e-Matching.

e-Matching app

e-Matching gaat helemaal mee met de tijd en heeft uiteraard nu ook een online dating app! De e-matching app is gratis te downloaden en is zowel beschikbaar voor Android als iOS toestellen. Met de e-Matching dating app ben je overal en altijd beschikbaar om te daten en kan je dus makkelijk in contact blijven met leuke singles.

e-Matching video


Maak nu een gratis account aan op e-Matching

e-Matching Acties & Nieuws

 • 29 december 2016 Interview met Jasper Jan de Konink van e-Matching
  1. Jasper Jan, wie ben je en wat wat is jouw functie bij e-Machting?
   Ik ben een van de twee oprichters/eigenaars van e-Matching. Ik heb het bedrijf opgestart samen met mijn broer Thomas de Konink.
   Onze taken lopen regelmatig door elkaar, ma Lees verder
  2. 16 december 2015 Nieuwe Nederlandse datingapp speciaal voor hoger opgeleiden

   De nieuwste Nederlandse datingapp is vandaag live gegaan, speciaal voor hoger opgeleiden. Deze app is alleen voor singles die een vaste relatie zoeken en is van de makers van e-Matching. In de app bepaalt men zelf de ranking van de profielen. Voor de een zal lengte, kledingkeuze of kinderwens belangrijk zijn. Voor de ander speelt bijvoorbeeld Lees verder

  3. 24 september 2015 e-Matching start OFF-line dating voor hoger opgeleiden in zeven steden

   e-Matching start vandaag met OFF-line daten voor hoger opgeleiden. Om te beginnen in zeven steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Breda. Jasper Jan de Konink – mede-oprichter van e-Matching: 'De populariteit van datingapps zoals Tinde Lees verder

  4. 15 juni 2015 Datende single onzeker

   Nijmegen 15 juni 2015: Online daten is geen taboe meer en het is voor singles normaal geworden wat foto's te swipen op datingapps. Maar zodra een vaste relatie wordt gezocht blijkt dat toch allemaal wat lastiger. e-Matching heeft speciaal voor die mensen de Second Opinion in het leven geroepen. Als iemand al een tijd Lees verder

  5. 23 april 2014 Keurmerk Veilig Daten is grote flop
   Na Paiq is nu ook e-Matching.nl uit het Keurmerk Veilig Daten gestapt. e-Matching geeft als reden dat het zich niet kan vinden in het beleid van andere datingsites die het keurmerk dragen. Deze sites tonen de betaalinformatie op een misleidende wijze en ze maken het opzeggen expre Lees verder
  6. 22 december 2013 e-Matching in een nieuw jasje. Kennismakingsactie verlengd!
   e-Matching in een nieuw jasje. Kennismakingsactie (3 gratis contacten) verlengd! Na 15 jaar was e-Matching toe aan vernieuwing. De opkomst van tablet en smartphone stelt hele nieuwe eisen aan de site. De nieuwe site is zo opgezet dat het bedieningsgemak ook op tablet en smartphone optimaal is. De kennismakingsactie is verlengd (3 gratis contacten leggen). e-Matching is de oudste online ma Lees verder
  7. 2 oktober 2013 Gratis contacten leggen op e-Matching
   e-Matching heeft weer een actie. Wanneer je je nu inschrijft (en afgelopen 3 jaar geen account bij ze hebt gehad), kun je gratis met 3 mensen contact leggen. Je hoeft dus geen premium account te hebben en kunt op deze manier dus mooi kijken of e-Matching iets voor je is. e-Matching is de oudste online matchingservice van Nederland speciaal gericht op de hoger opgeleide singles (academisch en hb Lees verder
  8. 29 maart 2013 e-Matching: vrouwen 3 dagen gratis
   Op e-Matching ontvangen alle vrouwen bij inschrijving 3 dagen gratis een full membership. e-Matching is de oudste online matchingservice van Nederland (anno 1998) speciaal gericht op de hoger opgeleide singles (academisch en hbo). Lees verder
  9. 17 oktober 2012 Gratis full membership op e-Matching
   Alle vrouwen op e-Matching ontvangen nu 3 dagen Gratis full membership! Lees verder

e-Matching reviews (172):

e-Matching - Hypergamie

1

Review:
Uit statistische analyse van datingsite OK cupid blijkt dat vrouwen 80% van de mannen als onaantrekkelijk bestempelen. Mannen daartegen beoordelen vrouwen volgens een statistische normaalverdeling waarbij 50% van de vrouwen als minder aantrekkelijk en 50% als meer aantrekkelijk wordt beoordeeld.
Vrouwen hebben qua uiterlijk dus alleen oog voor de top 20% van de mannen. Gezien de ellenlange eisenlijstjes die vrouwen postuleren zullen er van die top 20% nog een hoop mannen afvallen omdat ze niet voldoen aan een of meerdere criteria. Je ziet zeker op e-matching dat een hoop vrouwen al lange tijd op de site staan. Deze vrouwen delen onderling liever tijdelijk (one night stand) een man die zich in de toppositie bevindt dan dat ze een duurzame relatie aangaan met een man uit de 80% categorie. Voor de gemiddelde man heeft inschrijving op een datingsite dan ook totaal geen zin. De beheerders van datingsites weten dit maar al te goed. Op de homepage van e-matching zie je met regelmaat een of ander succeskoppel dat elkaar gevonden heeft via de site, maar ik gok dat meer dan 90% van de mannen er totaal geen succes heeft. Een troost: bijna de helft van de huwelijken stranden, waarbij in het overgrote deel de scheiding is geinitieerd door de vrouw! Als een parachute dezelfde kans van falen heeft, zou je dan uit het vliegtuig springen?
Daarom: MGTOW!

Sterke punten:
Ook e-matching ondersteunt MGTOW

Zwakke punten:
Geen date te vinden

e-Matching - E-matching, wisselende ervaringen

1

Review:
Paar jaar geleden was ik vrijgezel en heb zo door dating via ematching heel veel dates gehad. Ik stuurde zelf creatieve berichtjes en kreeg daar veel positieve respons op. Weet zeker dat dit nu nog zou werken. Reden dat vrouwen zelf niet tot weinig initiatief nemen is:
- ze zijn gratis lid, niemand betaalt, dus kun je geen berichtjes sturen, althans niet als eerste...
- er staan veel meer mannen dan vrouwen op, dus iedere vrouw heeft veel meer keus, dan gaat zelfs een gemiddelde chick diva-gedrag vertonen, maar geef ze eens ongelijk..
Door de komst van Inner Circle en Tinder en Happn, is ematching een beetje achterhaald, omdat deze drie apps gratis zijn. Verder kun je dus gratis met heel veel mooie, leuke dames daten, zeker in Amsterdam. Waarom zou je dan nog betaald met "lelijkere" vrouwen op ematching gaan daten. Wat nog beter werkt is zelf naar de kroeg in Amsterdam. Kans dat een leuke dame je daar (want ze zijn veruit in de meerderheid in een meidenstad als Amsterdam) aanspreekt is 100%. Dus al met al: het was een aardige site ematching maar vandaag de dag een beetje achterhaald door de tijdsgeest. Dat geldt tenminste voor de 4 grote steden.

Sterke punten:
Weinig tot geen fakeprofielen

Zwakke punten:
Teveel heren in vergelijking tot dames, dit leidt tot diva-gedrag van zelfs zeer gemiddeld uitziende dames..

e-Matching - Ga MGTOW

7

Review:
MGTOW staat voor Man Going Their Own Way en is een gedachtengoed dat snel aan populariteit wint. Op Youtube vind je een goede introductiefilm van sandman die ook nog veel ander materiaal maakt. Een van de punten van MGTOW is dat het aangaan van een relatie met een vrouw in de huidige omstandigheden vaker nadelig dan voordelig uitpakt. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat bijna de helft van de huwelijken stranden waarbij in circa 70% van de gevallen de vrouw de initiatiefneemster is en de man financieel de netto betaler is. Dit betreft dan de afloop, maar de aanvang is ook al niet te best en dat begint bij het daten....Op datingsites als e-matching worden vrouwen verplicht aan te geven wat ze van zichzelf vinden en wat ze van een man verwachten. Dit is zeer leerzaam! Hier een aantal dingen die vaak terugkomen:

1) 'geen one night stands' ! Dit roepen vrouwen in hun profielen maar al te graag. Misschien hebben ze daar negatieve ervaringen mee, maar wie heeft hier daar dan mee ingestemd? Precies, je hebt 2 mensen nodig om seks te hebben. Misschien is het een waarschuwing om geile mannen te weren. Maar zouden deze mannen zich echt hierdoor tegenhouden? En waarom nemen vrouwen dan geen initiatief richting de vele nette en serieuze mannen die op een site staan (antwoord: die zijn te nerdy en saai en voorzien niet in de noodzakelijke drama in hun leven) 'One night stand' kan vertaald worden als 'niet voor herhaling vatbaar'. Wat zegt zoiets over de vrouw?

2) Mijn kinderen komen op de eerste plaats!
Als dat echt zo was zouden deze vrouwen überhaupt niet gaan scheiden. Geen enkel kind wil afgescheiden worden van een van de ouders, tenzij er (maar dat is vrij uitzonderlijk) sprake is van misbruik en/of geweld. Kinderen willen dat de ouders bij elkaar blijven en raken emotioneel ernstig beschadigd door een scheiding. Zet je de kinderen op de eerste plaats dan blijf je bij elkaar wonen, desnoods houd je er zonder medeweten van de kinderen er buiten de deur een ander leven op na. In werkelijkheid wordt bedoeld dat zij zichzelf op de eerste plaats zet!

3) money rules
Opvallend veel vrouwen geven aan wat ze verdienen. Kennelijk is dat belangrijk voor ze (materialistische instelling). Voor mannen is het vaak niet belangrijk hoeveel de vrouw verdient. Ook een gelijk opleidingsniveau is niet zo belangrijk. Daarom kan een aantrekkelijke verpleegster met een mannelijke arts trouwen, maar een aantrekkelijke verpleger heeft geen kans bij een vrouwelijke arts. Het feit dat vrouwen voornamelijk geinteresseerd zijn in mannen met een hogere status wordt hypergamie genoemd. Hoezo emancipatie? Tijdens dates wordt nog steeds verwacht dat ik de portemonnee trek. Nooit heb ik meegemaakt dat een vrouw iets aanbiedt. Kapitalistisch op het werk, socialistisch buiten het werk. Een dubbele moraal.

4) Waar zijn alle goede mannen?
Vrijwel alle conversaties en dates die ik heb gehad via datingsites zijn op basis van mijn initiatief. Vrouwen nemen zelden het initiatief tenzij ze jaren ouder zijn en een jongere man proberen te krijgen. Ze weten namelijk dat mannen niet naar een oudere vrouw zoeken. En gelijk hebben ze, want mannen rijpen als wijn, vrouwen rijpen als melk! Vrouwen hangen passief achterover terwijl ze tientallen berichten per dag krijgen, maar kunnen desondanks niemand vinden, rara..... Tja, vrouwen op e-matching zijn niet zozeer hoog opgeleid maar hebben het gewoon te hoog in hun bol.

5) Humor
Veel vrouwen vragen niet alleen om een 180+ man, maar ook om een man met humor. De reden is omdat ze zelf geen humor hebben. Lees de saaie profielen maar die bijna allemaal 1:1 gekopieerd lijken te zijn; spontaan, 'mijn vrienden beschrijven mij als....., allemaal sportief, maar ze kijken ook netflix. Narcistische alles-geweldig profielen zonder humor! Mocht er een conversatie op gang komen probeer dan eens voor de grap niet eens degene te zijn die telkens met de originele berichten op de proppen komt. Je zult zien dat de conversatie in no-time op z'n gat ligt. Jij als entertainer......

6) 35+ , geen kinderen maar kinderwens
Bij deze vrouwen is vaak wat aan de hand waardoor geen enkele kerel het lang bij ze uit heeft kunnen houden. Hier vind je onder andere de crazy cat woman, de borderliners etc. U bent gewaarschuwd!

7) ben ik nog wat vergeten? Wie deelt hier zijn ervaringen?


Sterke punten:
MGTOW is nog nooit zo eenvoudig geweest

e-Matching - domme reclame

3

Review:
Vanochtend hoorde ik op de radio een nieuwe reclame van e-matching. Hierin werd gevraagd of jij ook iemand bent die geen enkele reactie krijgt op je profiel. En dat e-matching daartoe de oplossing heeft in de vorm van een datingcoach.

Hoe onzinnig die datingcoach is kun je lezen in het review van 2-8-2015: 'betaalde coach'.
Je kunt nog zo'n mooi profiel hebben, maar zonder actieve leden gaat het weinig worden. Hoe weinig leden er zijn kun je in eerdere reviews lezen. De datingcoach gaat hier niets aan veranderen.

Op Tinder krijg ik wel respons van vrouwen. Zonder hulp van een datingcoach......
Sinds de komst van Tinder zijn datingsites achterhaald. Dit geldt ook voor een site als e-matching. Tinder haalt de gegevens namelijk op van facebook en je kunt vaak iemands opleiding of beroep zien in het tinderprofiel.
Wat is dan nog de meerwaarde van een datingsite?
Selecteren op iets onnozels als het sterrenbeeld?
Of selecteren op de hoogte van het inkomen, de kleur van de ogen?

Sterke punten:
gratis leden kunnen reageren op berichten afkomstig van betalende leden (die je vrijwel nooit krijgt dus veel heb je er niet aan)

Zwakke punten:
vrijwel geen actieve vrouwelijke leden

mmmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Sexverzoek ontvangen en ontkent door ematching

4

Review:
Ik heb via ematching een zeer ongepast sexverzoek ontvangen waarop ik lelijk heb gereageerd. Leek mij logisch gezien ik op zoek ben naar een serieuze relatie en geen sexbuddy.
Echter, krijg ik van ematching de melding dat mijn profiel geblokkeerd is. Na enig contact blijft ematching ontkennen dat hij mij bericht heeft. Ematching vind het waarschijjnlijl belangrijker dat een betalend lid op de site blijft dan iemand die als passief en onbetaalt lid de site eerst rustig wil verkennen. Eeeeeerg slecht!!!

Sterke punten:
Je kunt als passief lid de site wat verkennen

Zwakke punten:
Slechte oncompleye profielen, geen serieuze profielen, zeer slechte klantenservice

Greeneyes beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - winterreces

6

Review:
Omdat het aantal leden nogal fluctueert hierbij de meest recente telling van de vrouwen, WO opgeleid en met een betaald lidmaatschap in de leeftijd 40-45 jaar. Er is dus niet geselecteerd op een of ander criteria zoals roken, kinderwens etc. De onderstaande indeling in regio's is zoals die gehanteerd wordt door e-matching. Zoeken op afstand is niet mogelijk.

Amsterdam:28
Breda: 4
DenBosch: 1
Drenthe: 1
Flevoland: 1
Gooi/Vechtstreek: 1
Groningen: 2
Leiden: 3
Noord-Limburg: 1
Rotterdam: 6
Twente: 1
Veluwe: 1
Zuid-Limburg: 2
Achterhoek: 1
Arnhem/Nijmegen: 7
Delft/Den Haag: 5
Drechtsteden: 2
Eindhoven: 1
Friesland: 0
Gouda: 1
Haarlem: 2
Noord-Holland-Noord: 2
Rivierenland: 0
Tilburg: 1
Utrecht: 24
Zeeland: 0
Zwolle/Deventer: 2

Qua ledenaantal stelt het dus niet zo veel voor.
Over het soort vrouw dat zich heeft ingeschreven heb ik in voorgaande reviews al genoeg over geschreven.

mmmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Uitstekende ervaring met e Matching

0

Review:
Ik kan me nergens vinden in de kritiek op deze dating site. Ik heb een gratis profiel sinds enkele dagen en heb veel verschillende , interessante en heldere reacties gehad. Inmiddels ook al wat leuke emailwisselingen. Ik ben voor het eerst op dating websites maar bij lexa had ik meer dan 200 reacties en werd ik steeds naar de betaalmodule gestuurd. Ik begin me zelf eigenlijk af te vragen hoe ze dit kunnen doen zonder me een cent te laten betalen. Ik had voor de huidige service al met alle plezier wat betaald. Ik vind het wel een aanrader.

Sterke punten:
Gratis profiel, goeie opzet van inlog, email. Veel profielen. Tot nu toe uitstekende en beleefde communicatie ook bij afwijzing door mij of door de andere partij. Duidelijke voorwaarden, helpdesk, open bedrijfs structuur.

Zwakke punten:
Nog niet gevonden..

Arnold beveelt e-Matching aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - herfstreces

1

Review:
Juist weer even geteld; provincie Utrecht, vrouwen van 35-45 jaar, WO: slechts een stuk of 10 leden met een betaald lidmaatschap. In provincie Amsterdam idem dito.
Het is duidelijk dat ook ematching het verloren heeft van Tinder.
Dat deze site desondanks nog steeds bestaat geeft aan hoe gemakkelijk er verdiend kan worden met zo'n site.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Mobiele app loopt vaak vast
zoeken op afstand (kilometers) niet mogelijk
veel arrogante verwende prinsesjes die uiteraard lange tijd op de site staan
bemoeizuchtige redactie die foto's en teksten eigenhandig aanpassen/verwijderen en daar niet consequent in zijn
veel te weinig leden
zogenaamde swipe functie maar die geen matches kan genereren
ben ik nog wat vergeten?

mmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - zomerreces

1

Review:
Voor de 40+ man valt er op ematching zowiezo vrijwel niets te beleven. Maar in de zomer ligt de boel echt op zijn gat. Weken gaan voorbij zonder dat er ook maar een iemand je profiel bezoekt (laat staan een bericht stuurt). De redactie geeft nog een zomerkorting op je abonnement maar persoonlijk vind ik het nog steeds te veel geld voor het beperkte aanbod. Nu organiseert de redactie een schoonmaak actie van het strand in samenwerking met stichting de noordzee. Hier zou je contacten met de andere leden van ematching kunnen opdoen. Kennelijk is de redactie ook zelf tot de conclusie gekomen dat hun website niet goed werkt?

mmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Zo goedkoop mogelijk langdurig chatten

3

Review:
Discriminatie: Je moet persé bereid zijn tot coïtus. Zo niet, dan wordt je profiel niet geaccepteerd. Mensen die platonische relatie zoeken worden niet geaccepteerd. Vrouwen mogen karige teksten erop zetten. Drie woorden is genoeg. Als man wordt je profiel dan niet goedgekeurd.

Trucje voor tijden van financiële crisis: Als je maar één maandje wilt betalen maar wel langdurig wilt chatten ga je als volgt te werk. Betaal voor één maand. Stuur elke dag het maximale aantal vrouwen van 25 stuks een kort bericht. Een " .“ is voldoende. Dat is maal dertig dagen 750 profielen. Nadat je abonnement is verlopen kun je met deze 750 blijven chatten, tot in het oneindige.

Veel psychologen en pedagogische toppers( met kinderen) die doordat ze single zijn met kinderen blijkbaar met een mager zesje hun eigen studie hebben behaald? Er in ieder geval weinig van hebben geleerd.

Als je met veel alleenstaande moeders kletst blijkt al gauw dat ze er zitten om hun eigenwaarde op te krikken, en al een of meerdere keren met een vent van de site het nest zijn ingedoken. Chapeau.

Sterke punten:
Geen idee.

Zwakke punten:
Hier vind je alleenvrouwen die hun eigenwaarde wat willen opkrikken.

Tipgever beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over e-Matching

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou e-Matching aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou e-Matching aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek e-Matching


Home » Hoogopgeleiden Dating » e-Matching