e-Matching - 169 Reviews

e-Matching: rated 2 stars based on 169 reviews
Last updated: 18 februari 2017
e-Matching Logo

36.7% aanbevolen, 169 Reviews

  1. e-Matching informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Informatie over e-Matching
  5. Inschrijven e-Matching
  6. Betrouwbaarheid e-Matching
  7. e-Matching app
  8. e-Matching Reviews
  9. Schrijf ook een review over e-Matching

e-Matching informatie

e-Matching is de eerste Nederlandse datingsite. Sinds 1998 helpt e-Matching hoogopgeleide vrijgezellen om elkaar te vinden en is verantwoordelijk voor duizenden relaties en huwelijken. Doordat de datingsite alleen gericht is op hoger opgeleiden (academisch en hbo), heb je de mogelijkheid om gerichter naar de juiste partner te zoeken.

Daarom is e-Matching een datingsite voor singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie;voor zowel hetero als homoseksuele relaties. Je bepaalt helemaal zelf met wie je wel of geen contact hebt en hoe dat eruit ziet.

e-Matching stelt hogere eisen aan de inhoud van je datingprofiel dan andere datingsites. De datingsite is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg en wordt erkend door de AVR. Tevens is e-Matching een gulle datingsite. Je mag namelijk gratis contact maken met 3 andere leden en inschrijven is gratis. Nadat goedkeuring wordt je datingprofiel geactiveerd en kan je starten met online daten.

Leden met een betalend lidmaatschap hebben de mogelijkheid om zelf initiatief te nemen en contact te zoeken met andere leden. Gratis leden kunnen niet het initiatief nemen om een bericht te sturen naar anderen leden, maar kunnen wel altijd kosteloos een bericht terugsturen.

e-Matching Details

Hits: 16508

URL: http://www.e-matching.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 169

Opzeggen

Als je je bij e Matching uitschrijven wilt, ga je links in het menu naar het kopje Lidmaatschap. Hier klik je e Matching Stopzetten aan. Vervolgens kom je in een scherm waarin gevraagd wordt of e Matching opzeggen is wat je werkelijk wilt. Na aanvinken van het vakje en opgave van een reden kun je je bij e Matching uitschrijven.

Kosten

Met een E Matching account kun je na je gratis proefabonnement nog actief deelnemen op de site als je je lidmaatschap voortzet. Hiervoor worden door e Matching kosten gerekend; het is al mogelijk vanaf €19,95 per maand via automatische incasso van e Matching. Je kunt er ook voor kiezen om €49,95 aan e Matching te betalen voor 3 maanden lidmaatschap. De kosten van e Matching voor 6 maanden zijn €79,95 en voor 12 maanden lidmaatschap worden door e Matching kosten van €129,95 gerekend.

Als je kiest voor een betalend lidmaatschap kun je veilig betalen via onder andere iDEAL en incasso. Het is altijd mogelijk om je lidmaatschap te annuleren en je datingprofiel te verwijderen.

Informatie over e-Matching

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare datingsite voor hoger opgeleiden dan is e-Matching de ideale optie. e-Matching
heeft een keurmerk voor veilig daten, daarom weet je dat dit een betrouwbare datingsite is.

Leden van e-Matching zijn tevens serieus bezig met het vinden van een vaste relatie. Deze datingsite heeft een unieke feature en een groot voordeel; de online relatieservice. Je hebt namelijk de mogelijkheid om deze online relatieservice om een ‘second opinion’ te vragen. Een dating coach helpt je vervolgens met het vinden van een leuke vrouw of man.

e-Matching is waarschijnlijk een van de meest gulle datingsites. Niet alleen is inschrijven helemaal gratis, je mag daarnaast ook nog eens een datingprofiel aanmaken en 3 gratis contacten leggen. Hiervoor hoeft geen je geen betalend lidmaatschap te hebben.

Inschrijven e-Matching

Om te gebruik te maken van de datingsite is het noodzakelijk om je in te schrijven. Inschrijven is geheel gratis en doe je in slechts een paar eenvoudige stappen. Na het inschrijven heb je de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Een datingprofiel aanmaken doe je door jouw persoonlijke voorkeuren, interesses in te vullen en vragen beantwoorden. Op basis van wat je invult komen jouw ideale matches tot stand.

Met een gratis datingprofiel kan je op zoek naar singles en contact zoeken met leden die jouw aandacht trekken. Je hebt de mogelijkheid om gratis met 3 leden contact te leggen. Hiervoor heb je dus geen betalend lidmaatschap nodig. Daarnaast kun je ook nog eens foto's uploaden en datingprofielen bekijken.

Betrouwbaarheid e-Matching

Beheerders van e-Matching controleren alle datingprofielen handmatig. Er zijn veel actieve datingprofielen en de leden moeten hoger opgeleid en minimaal 18 jaar oud zijn. Oude profielen worden door de beheerders verwijderd. E-matching gaat betrouwbaar om met jouw persoonlijke gegevens en zal nooit zonder toestemming jouw persoonlijke gegevens delen met derden.

De klantenservice van e-Matching is 7 dagen in de week bereikbaar. Het is mogelijk om bellen of een e-mail te sturen. Voor advies over daten of als je wat kwijt wil over je ervaringen met online daten kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van e-Matching.

e-Matching app

e-Matching gaat helemaal mee met de tijd en heeft uiteraard nu ook een online dating app! De e-matching app is gratis te downloaden en is zowel beschikbaar voor Android als iOS toestellen. Met de e-Matching dating app ben je overal en altijd beschikbaar om te daten en kan je dus makkelijk in contact blijven met leuke singles.


Maak nu een gratis account aan op e-Matching

e-Matching Acties & Nieuws

  • 29 december 2016 Interview met Jasper Jan de Konink van e-Matching
    1. Jasper Jan, wie ben je en wat wat is jouw functie bij e-Machting?
      Ik ben een van de twee oprichters/eigenaars van e-Matching. Ik heb het bedrijf opgestart samen met mijn broer Thomas de Konink.
      Onze taken lopen regelmatig door elkaar, ma Lees verder
    2. 16 december 2015 Nieuwe Nederlandse datingapp speciaal voor hoger opgeleiden

      De nieuwste Nederlandse datingapp is vandaag live gegaan, speciaal voor hoger opgeleiden. Deze app is alleen voor singles die een vaste relatie zoeken en is van de makers van e-Matching. In de app bepaalt men zelf de ranking van de profielen. Voor de een zal lengte, kledingkeuze of kinderwens belangrijk zijn. Voor de ander speelt bijvoorbeeld Lees verder

    3. 24 september 2015 e-Matching start OFF-line dating voor hoger opgeleiden in zeven steden

      e-Matching start vandaag met OFF-line daten voor hoger opgeleiden. Om te beginnen in zeven steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Breda. Jasper Jan de Konink – mede-oprichter van e-Matching: 'De populariteit van datingapps zoals Tinde Lees verder

    4. 15 juni 2015 Datende single onzeker

      Nijmegen 15 juni 2015: Online daten is geen taboe meer en het is voor singles normaal geworden wat foto's te swipen op datingapps. Maar zodra een vaste relatie wordt gezocht blijkt dat toch allemaal wat lastiger. e-Matching heeft speciaal voor die mensen de Second Opinion in het leven geroepen. Als iemand al een tijd Lees verder

    5. 23 april 2014 Keurmerk Veilig Daten is grote flop
      Na Paiq is nu ook e-Matching.nl uit het Keurmerk Veilig Daten gestapt. e-Matching geeft als reden dat het zich niet kan vinden in het beleid van andere datingsites die het keurmerk dragen. Deze sites tonen de betaalinformatie op een misleidende wijze en ze maken het opzeggen expre Lees verder
    6. 22 december 2013 e-Matching in een nieuw jasje. Kennismakingsactie verlengd!
      e-Matching in een nieuw jasje. Kennismakingsactie (3 gratis contacten) verlengd! Na 15 jaar was e-Matching toe aan vernieuwing. De opkomst van tablet en smartphone stelt hele nieuwe eisen aan de site. De nieuwe site is zo opgezet dat het bedieningsgemak ook op tablet en smartphone optimaal is. De kennismakingsactie is verlengd (3 gratis contacten leggen). e-Matching is de oudste online ma Lees verder
    7. 2 oktober 2013 Gratis contacten leggen op e-Matching
      e-Matching heeft weer een actie. Wanneer je je nu inschrijft (en afgelopen 3 jaar geen account bij ze hebt gehad), kun je gratis met 3 mensen contact leggen. Je hoeft dus geen premium account te hebben en kunt op deze manier dus mooi kijken of e-Matching iets voor je is. e-Matching is de oudste online matchingservice van Nederland speciaal gericht op de hoger opgeleide singles (academisch en hb Lees verder
    8. 29 maart 2013 e-Matching: vrouwen 3 dagen gratis
      Op e-Matching ontvangen alle vrouwen bij inschrijving 3 dagen gratis een full membership. e-Matching is de oudste online matchingservice van Nederland (anno 1998) speciaal gericht op de hoger opgeleide singles (academisch en hbo). Lees verder
    9. 17 oktober 2012 Gratis full membership op e-Matching
      Alle vrouwen op e-Matching ontvangen nu 3 dagen Gratis full membership! Lees verder

e-Matching reviews (169):

e-Matching - domme reclame

3

Review:
Vanochtend hoorde ik op de radio een nieuwe reclame van e-matching. Hierin werd gevraagd of jij ook iemand bent die geen enkele reactie krijgt op je profiel. En dat e-matching daartoe de oplossing heeft in de vorm van een datingcoach.

Hoe onzinnig die datingcoach is kun je lezen in het review van 2-8-2015: 'betaalde coach'.
Je kunt nog zo'n mooi profiel hebben, maar zonder actieve leden gaat het weinig worden. Hoe weinig leden er zijn kun je in eerdere reviews lezen. De datingcoach gaat hier niets aan veranderen.

Op Tinder krijg ik wel respons van vrouwen. Zonder hulp van een datingcoach......
Sinds de komst van Tinder zijn datingsites achterhaald. Dit geldt ook voor een site als e-matching. Tinder haalt de gegevens namelijk op van facebook en je kunt vaak iemands opleiding of beroep zien in het tinderprofiel.
Wat is dan nog de meerwaarde van een datingsite?
Selecteren op iets onnozels als het sterrenbeeld?
Of selecteren op de hoogte van het inkomen, de kleur van de ogen?

Sterke punten:
gratis leden kunnen reageren op berichten afkomstig van betalende leden (die je vrijwel nooit krijgt dus veel heb je er niet aan)

Zwakke punten:
vrijwel geen actieve vrouwelijke leden

mmmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Sexverzoek ontvangen en ontkent door ematching

4

Review:
Ik heb via ematching een zeer ongepast sexverzoek ontvangen waarop ik lelijk heb gereageerd. Leek mij logisch gezien ik op zoek ben naar een serieuze relatie en geen sexbuddy.
Echter, krijg ik van ematching de melding dat mijn profiel geblokkeerd is. Na enig contact blijft ematching ontkennen dat hij mij bericht heeft. Ematching vind het waarschijjnlijl belangrijker dat een betalend lid op de site blijft dan iemand die als passief en onbetaalt lid de site eerst rustig wil verkennen. Eeeeeerg slecht!!!

Sterke punten:
Je kunt als passief lid de site wat verkennen

Zwakke punten:
Slechte oncompleye profielen, geen serieuze profielen, zeer slechte klantenservice

Greeneyes beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - winterreces

6

Review:
Omdat het aantal leden nogal fluctueert hierbij de meest recente telling van de vrouwen, WO opgeleid en met een betaald lidmaatschap in de leeftijd 40-45 jaar. Er is dus niet geselecteerd op een of ander criteria zoals roken, kinderwens etc. De onderstaande indeling in regio's is zoals die gehanteerd wordt door e-matching. Zoeken op afstand is niet mogelijk.

Amsterdam:28
Breda: 4
DenBosch: 1
Drenthe: 1
Flevoland: 1
Gooi/Vechtstreek: 1
Groningen: 2
Leiden: 3
Noord-Limburg: 1
Rotterdam: 6
Twente: 1
Veluwe: 1
Zuid-Limburg: 2
Achterhoek: 1
Arnhem/Nijmegen: 7
Delft/Den Haag: 5
Drechtsteden: 2
Eindhoven: 1
Friesland: 0
Gouda: 1
Haarlem: 2
Noord-Holland-Noord: 2
Rivierenland: 0
Tilburg: 1
Utrecht: 24
Zeeland: 0
Zwolle/Deventer: 2

Qua ledenaantal stelt het dus niet zo veel voor.
Over het soort vrouw dat zich heeft ingeschreven heb ik in voorgaande reviews al genoeg over geschreven.

mmmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Uitstekende ervaring met e Matching

0

Review:
Ik kan me nergens vinden in de kritiek op deze dating site. Ik heb een gratis profiel sinds enkele dagen en heb veel verschillende , interessante en heldere reacties gehad. Inmiddels ook al wat leuke emailwisselingen. Ik ben voor het eerst op dating websites maar bij lexa had ik meer dan 200 reacties en werd ik steeds naar de betaalmodule gestuurd. Ik begin me zelf eigenlijk af te vragen hoe ze dit kunnen doen zonder me een cent te laten betalen. Ik had voor de huidige service al met alle plezier wat betaald. Ik vind het wel een aanrader.

Sterke punten:
Gratis profiel, goeie opzet van inlog, email. Veel profielen. Tot nu toe uitstekende en beleefde communicatie ook bij afwijzing door mij of door de andere partij. Duidelijke voorwaarden, helpdesk, open bedrijfs structuur.

Zwakke punten:
Nog niet gevonden..

Arnold beveelt e-Matching aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - herfstreces

1

Review:
Juist weer even geteld; provincie Utrecht, vrouwen van 35-45 jaar, WO: slechts een stuk of 10 leden met een betaald lidmaatschap. In provincie Amsterdam idem dito.
Het is duidelijk dat ook ematching het verloren heeft van Tinder.
Dat deze site desondanks nog steeds bestaat geeft aan hoe gemakkelijk er verdiend kan worden met zo'n site.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Mobiele app loopt vaak vast
zoeken op afstand (kilometers) niet mogelijk
veel arrogante verwende prinsesjes die uiteraard lange tijd op de site staan
bemoeizuchtige redactie die foto's en teksten eigenhandig aanpassen/verwijderen en daar niet consequent in zijn
veel te weinig leden
zogenaamde swipe functie maar die geen matches kan genereren
ben ik nog wat vergeten?

mmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - zomerreces

1

Review:
Voor de 40+ man valt er op ematching zowiezo vrijwel niets te beleven. Maar in de zomer ligt de boel echt op zijn gat. Weken gaan voorbij zonder dat er ook maar een iemand je profiel bezoekt (laat staan een bericht stuurt). De redactie geeft nog een zomerkorting op je abonnement maar persoonlijk vind ik het nog steeds te veel geld voor het beperkte aanbod. Nu organiseert de redactie een schoonmaak actie van het strand in samenwerking met stichting de noordzee. Hier zou je contacten met de andere leden van ematching kunnen opdoen. Kennelijk is de redactie ook zelf tot de conclusie gekomen dat hun website niet goed werkt?

mmmm beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Zo goedkoop mogelijk langdurig chatten

3

Review:
Discriminatie: Je moet persé bereid zijn tot coïtus. Zo niet, dan wordt je profiel niet geaccepteerd. Mensen die platonische relatie zoeken worden niet geaccepteerd. Vrouwen mogen karige teksten erop zetten. Drie woorden is genoeg. Als man wordt je profiel dan niet goedgekeurd.

Trucje voor tijden van financiële crisis: Als je maar één maandje wilt betalen maar wel langdurig wilt chatten ga je als volgt te werk. Betaal voor één maand. Stuur elke dag het maximale aantal vrouwen van 25 stuks een kort bericht. Een " .“ is voldoende. Dat is maal dertig dagen 750 profielen. Nadat je abonnement is verlopen kun je met deze 750 blijven chatten, tot in het oneindige.

Veel psychologen en pedagogische toppers( met kinderen) die doordat ze single zijn met kinderen blijkbaar met een mager zesje hun eigen studie hebben behaald? Er in ieder geval weinig van hebben geleerd.

Als je met veel alleenstaande moeders kletst blijkt al gauw dat ze er zitten om hun eigenwaarde op te krikken, en al een of meerdere keren met een vent van de site het nest zijn ingedoken. Chapeau.

Sterke punten:
Geen idee.

Zwakke punten:
Hier vind je alleenvrouwen die hun eigenwaarde wat willen opkrikken.

Tipgever beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - weinig leuke vrouwen

13

Review:
Recentelijk weer een maand abonnement genomen. Nooit geschoten is altijd mis en ik doe toch ook al mee aan de staatsloterij. Er is nog weinig veranderd op deze site;

Aantal leden
Het aantal vrouwen dat zich actief (betalend) op e-matching bevindt is zeer gering. Voorbeeld: tussen 35 en 40 zijn er in provincie utrecht niet veel meer dan 20 vrouwelijke academici. Een abonnement langer dan 1 maand is daarom niet zo zinvol. Binnen die tijd heb je het gewoon wel gezien en langer wachten is ivm de beperkte instroom van nieuwe vrouwen een slechte strategie. Uit navraag blijkt dat een vrouw met een normaal uiterlijk al gauw tientallen berichten per dag ontvangt. Zelf ontvang ik vrijwel geen berichten. Ik ben zelf dan niet de knapste, maar dat zijn de vrouwen die hier staan ingeschreven evenmin. Ik vermoed dat er een duidelijk scheve verhouding is tussen (actieve) mannen en vrouwen

Opleidingsniveau en werk
Wees niet verbaasd als men onder 'werkend' ook werkend in huis verstaat.. creatief je profiel invullen. Maar als men niet 'between jobs' is: wat een overmaat aan psychologen, coaches, adviseurs, freelancers, pedagogen en consorten zie je hier. Begrijp me niet verkeerd, ik heb er niks op tegen, maar het valt wel op. Het contrast met de mannen op e-matching is wat dit aangaat nogal groot te noemen. Maar misschien moet je ook niet teveel verwachten van een site waarbij op de homepage een jaren 50 waslijn prijkt. Kennelijk trekt dit een bepaald type vrouw meer aan.

Kinderwens
Kinderwens; nagenoeg alle vrouwen tussen 30 en 40 hebben een kinderwens, regelmatig ook nog 40+ vrouwen. Een vrouw van 45 die het "nog niet weet'', je ziet het allemaal voorbijkomen. Kennelijk is dit ook de belangrijkste motivatie om zich in te schrijven. Met een IVF-traject en zelfs de overgang in het vooruitzicht wordt ook de relationele marge steeds kleiner. Die stoere verhalen over verre aziatische reizen; bereid je voor op een spoedige trip naar Centerparcs.

Alleenstaande moeders:
Veel profielen van alleenstaande moeders op ematching steken nogal vreemd in elkaar. In veel, ik schat ongeveer de helft, van de gevallen zie ik dezelfde stoere verhalen van reizen, stappen, borrelen, festivals, etc zoals je dat ook bij de kinderloze dames ziet. Maar ik lees helemaal niets over haar kinderen. Niet hoeveel het er zijn, niet hun leeftijd. Zelfs bij de vrijetijdsbesteding lees ik dan niets hierover. Kijkt ze wel naar haar kinderen om? Ik heb op e-matching nog nooit een bericht van een alleenstaande moeder gehad. Ook niet als ik zelf een bericht stuur. Ik ben dan ook gestopt deze vrouwen aan te schrijven. Ik krijg simpelweg eerder respons van een vrouw die nog geen kinderen heeft. Waarom extra moeite doen voor een vrouw met extra bagage? Vaak moeilijker om af te spreken, financiele issues en een minder verzorgd uiterlijk / slechter figuur.


Salaris
Ongelooflijk dat er talloze vrouwen geheel vrijwillig van de mogelijkheid gebruik maken om hun salaris te vermelden. De kakballerige vermelding "bovenmodaal', of 'hoger' , vreselijk! Ik dacht eerst dat het op hun gewicht sloeg, maar het is echt het salaris! Ik stuur zo'n bovenmodale muts een bericht dat ik in beginsel dacht dat bovenmodaal sloeg op haar cupmaat maar dat ik niet goed gelezen had of gekeken had. Vervolgens dat een bovenmodaal salaris ook mooi meegenomen is en ik wel een chique restaurantje weet. Geen reactie... Wanneer ik meld dat mijn broer een relatie heeft met een russin, komen er wel wat negatieve opmerkingen in de trend dat de Russische vrouwen het voor het geld doen (terwijl mijn broer helemaal niet vermogend is). Als je echter kijkt op e-matching dan zie je genoeg materialistisch ingestelde vrouwen. Erger nog, ze schamen zich er niet eens meer voor om direct te vragen naar een man 'woonachtig in een riant vrijstaand huis', of met een bepaald beroep.

Onaardig en arrogant
Hou er rekening mee dat mailconversaties plots en zonder reden van opgaaf stoppen. Zelfs na het herhaaldelijk afspreken en trakteren op een diner kan het zo ineens, zonder reden van opgaaf, stoppen. Veel vrouwen reageren in het geheel niet op een nette openingsmail. Een standaardafwijzing (druk op de knop) is dan al te veel moeite. De grootste kans op reactie maak je met een beetje plagerige openingsmail waarin je commentaar geeft op haar tekst of foto's. Dat werkt in ieder geval beter dan een vriendelijk en geinteresseerd bericht. Zegt natuurlijk meteen genoeg over het type vrouw.

Humor
In de regel staat in elk vrouwelijk profiel vermeld dat de man humor moet hebben. Ze zoeken kennelijk een soort cabaratier, maar dit zijn veelal erg lelijke mannen.??De profielen van vrouwen zelf vallen trouwens op door een totaal gebrek aan humor. Ronduit saai en clichematig. Allemaal reizen ze de wereld rond om op tijd uit te rusten op het terras met een glas goede wijn (wie drinkt er slechte dan?) Met name HBO vrouwen maken gebruik van Engelstalige citaten en zinsneden om populair over te komen. En als je denkt het oersaaie profiel bent te zijn doorgekomen dan wacht op het laatst nog een soort verlanglijstje met eisen waaraan jij als man dient te voldoen. Je hebt als man inderdaad veel humor nodig om door de vrouwelijke profielen heen te komen!

Moet ik toegeven dat ik wel enkele dates heb gehad, maar deze vrouwen hun profiel bij elkaar hadden gejokt en het al dan niet eerlijk zijn in een profiel wel een aardige voorspeller is wat het kunnen aangaan van een duurzame relatie betreft.
Ook geloof ik dat er wel een aardige vrouw moet tussen zitten, maar de activiteit op de site is zo erg laag dat de kans op een date minimaal is.

e-Matching - VEEL TE DUUR

7

Review:
120 euro voor een lidmaatschap? dat is het niet waard,
ff omgerekend 300 gulden ? om contact te maken met een vrouw? nee dan ga ik de straat wel op, liever 10x een blauwtje lopen dan blut zijn

Sterke punten:
weten je veel geld afhandig te maken

Zwakke punten:
ja, waar moet ik beginnen

jan beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Details van mijn eerste maand

31

Review:
Als je je inschrijft bij e-matching krijg je meteen wel reacties. Twee oudere vrouwen die mij qua contact wel liggen, maar hé mijn vorige vriendin was behoorlijk wat ouder en ik wil nu eens wat anders. Die ene schrijft volgens mij gewoon standaard nieuwe mannen aan, want de vorige keer reageerden we ook al op elkaar in de mailbox, met dit verschil nu dat ik precies wist wie ze was en zij geen flauw benul had dat ze dezelfde gozer (zelfde foto ook) aanschreef. Charmante vrouw hoor, maar vergeetachtig. Die ander kwam laatst nog eens kijken, ik bewust niet terugkijken. Da's dagelijks brood bij e-matching, oppassen naar wie je kijkt. En als je toevallig iemand bekeek die verdacht lijkt op een omgebouwde man (die zag ik toch vorig jaar nog niet, zeker een nieuwe trend), meteen blokkeren!

Tel ik meteen drie bedankjes van mijn kant, ok dan kan je zelf aan de gang, kiezen maar!
3/0 mails, geen antwoord.
8/8 mails, briefwisseling, ze deed erg haar best moet ik zeggen, kwaliteitscontact, door mij beëindigd, geen date.
2/1 ik kreeg beleefde afwijzingsmail, met aandacht geschreven.
3/1 terechte afwijzing
6/4 typische datingmails, nauwelijks ingaan op wat je zegt en je vragen negeren, in plaats daarvan jou argwanende vragen stellen in een sfeer van hupseflupse lolligheid, zo van wie aan mij tegemoet komt die heb ik eronder.
2/0, 2/0, 2/0, 1/0, alle vier geen sjoege
3/2 mailbox + 3/2 emails, geen idee of ze me ooit nog gaat schrijven, ik voelde weinig animo en heb het na mijn laatste email laten zitten.
2/2, spelfouten verbeterd in het profiel van een onderwijzeres.
2/0, klagende man getipt over wat actieve vrouwenprofielen.
5/4, heen en weer gechat, profielen van andere mannen voorgelegd, vindt me nog steeds leuk, komt te ouwelijk over, ik hou me gedeisd.
2/1, leuke afwijzingsmail, is mijn dag weer goed!
1/1, rot afwijzing, ik weer een dip.
2/1, wel mij bezoeken, maar vraag ik foto's krijg ik geen.
1/0, opmerking bij een curieus profiel, succes ermee!
5/4, foto's gevraagd bij nieuweling en gekregen en meteen was ze gretig (het is wel de dating truc bij uitstek, maar voor mij hoeft het niet), lekkere sportieve griet hoor maar totaal niet mijn type dus, wijselijk afgehouden. Zo'n domper dat ze meteen van e-matching vertrok, kort lontje dus, sorry.
6/0, waanzinnig goed geschreven mails, geen antwoord, je moet ook nooit melden dat je een vrouw gegoogeld hebt en dat je uiteindelijk zelfs hun SM dagboek uit het vorige millennium nog in de Wayback machine hebt kunnen achterhalen, shit echt! Privacy issue ik weet het, maar ze is best stoer en trekt zich niks van me aan.
1/0, en ik zei alleen maar: hier heb je een linkje naar een andere leuke foto van je, meteen vertrokken, gevoelig type, sorry.
1/1, op de valreep een heuse naam en telefoonnummer gekregen, ontdekt al dat er belangrijke feiten en beelden niet naar waarheid waren ingevuld in het profiel. Ik ben nog in beraad met mezelf hierover.
4/1, afwijzing van een vrouw die wil voelen dat ze verliefd op je kan worden.
13/9, simpelweg op de knapste foto (!) van allemaal geschreven, twee keer afgewezen, leuk contact wel. Gisteren maar eens alle besef van privacy over de balk gegooid en nu heb ik een veel beter idee gekregen van wat er aan de hand is, kan opluchten soms dat Google.
8/0, andere aanpak van mij: iedere dag een liedje sturen en vandaag dan het briefje om contact te maken, volgens mij blijft ze gewoon niet antwoorden.

Moet ik aan toevoegen dat mijn sociaal economische status echt laag is en dat ik daar niet over zal liegen.

Sterke punten:
Goede interface. Ik haat het om foto's van modellen te zien en andere dating sites laten vrolijk hun sjabloon stelletjes paraderen over de inlogpagina.

Zwakke punten:
In levende lijve geen date te bekennen. Als je lol hebt in het schrijven van grappige briefjes dan kun je vermakelijk om de hele situatie lachen. Jij achter de vrouwen aan, relativeer jezelf alsjeblieft ;-)

Schrijf ook een review over e-Matching

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou e-Matching aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou e-Matching aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek e-Matching


Home » Hoogopgeleiden Dating » e-Matching