e-Matching - 183 Reviews

Last updated: 23 augustus 2019
e-Matching Logo

34.7% aanbevolen, 183 Reviews

  1. e-Matching informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Informatie over e-Matching
  5. Inschrijven e-Matching
  6. Betrouwbaarheid e-Matching
  7. e-Matching app
  8. e-Matching video
  9. e-Matching Reviews
  10. Schrijf ook een review over e-Matching

Niet tevreden over e-Matching? Probeer dan eens Parship.

e-Matching informatie

e-Matching is de eerste Nederlandse datingsite. Sinds 1998 helpt e-Matching hoogopgeleide vrijgezellen om elkaar te vinden en is verantwoordelijk voor duizenden relaties en huwelijken. Doordat de datingsite alleen gericht is op hoger opgeleiden (academisch en hbo), heb je de mogelijkheid om gerichter naar de juiste partner te zoeken.

Daarom is e-Matching een datingsite voor singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie;voor zowel hetero als homoseksuele relaties. Je bepaalt helemaal zelf met wie je wel of geen contact hebt en hoe dat eruit ziet.

e-Matching stelt hogere eisen aan de inhoud van je datingprofiel dan andere datingsites. De datingsite is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg en wordt erkend door de AVR. Tevens is e-Matching een gulle datingsite. Je mag namelijk gratis contact maken met 3 andere leden en inschrijven is gratis. Nadat goedkeuring wordt je datingprofiel geactiveerd en kan je starten met online daten.

Leden met een betalend lidmaatschap hebben de mogelijkheid om zelf initiatief te nemen en contact te zoeken met andere leden. Gratis leden kunnen niet het initiatief nemen om een bericht te sturen naar anderen leden, maar kunnen wel altijd kosteloos een bericht terugsturen.

e-Matching Details

Hits: 17632

URL: http://www.e-matching.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 183

Opzeggen

Als je je bij e Matching uitschrijven wilt, ga je links in het menu naar het kopje Lidmaatschap. Hier klik je e Matching Stopzetten aan. Vervolgens kom je in een scherm waarin gevraagd wordt of e Matching opzeggen is wat je werkelijk wilt. Na aanvinken van het vakje en opgave van een reden kun je je bij e Matching uitschrijven.

Kosten

Met een E Matching account kun je na je gratis proefabonnement nog actief deelnemen op de site als je je lidmaatschap voortzet. Hiervoor worden door e Matching kosten gerekend; het is al mogelijk vanaf €19,95 per maand via automatische incasso van e Matching. Je kunt er ook voor kiezen om €49,95 aan e Matching te betalen voor 3 maanden lidmaatschap. De kosten van e Matching voor 6 maanden zijn €79,95 en voor 12 maanden lidmaatschap worden door e Matching kosten van €129,95 gerekend.

Als je kiest voor een betalend lidmaatschap kun je veilig betalen via onder andere iDEAL en incasso. Het is altijd mogelijk om je lidmaatschap te annuleren en je datingprofiel te verwijderen.

Informatie over e-Matching

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare datingsite voor hoger opgeleiden dan is e-Matching de ideale optie. e-Matching
heeft een keurmerk voor veilig daten, daarom weet je dat dit een betrouwbare datingsite is.

Leden van e-Matching zijn tevens serieus bezig met het vinden van een vaste relatie. Deze datingsite heeft een unieke feature en een groot voordeel; de online relatieservice. Je hebt namelijk de mogelijkheid om deze online relatieservice om een ‘second opinion’ te vragen. Een dating coach helpt je vervolgens met het vinden van een leuke vrouw of man.

e-Matching is waarschijnlijk een van de meest gulle datingsites. Niet alleen is inschrijven helemaal gratis, je mag daarnaast ook nog eens een datingprofiel aanmaken en 3 gratis contacten leggen. Hiervoor hoeft geen je geen betalend lidmaatschap te hebben.

Inschrijven e-Matching

Om te gebruik te maken van de datingsite is het noodzakelijk om je in te schrijven. Inschrijven is geheel gratis en doe je in slechts een paar eenvoudige stappen. Na het inschrijven heb je de mogelijkheid om een datingprofiel aan te maken. Een datingprofiel aanmaken doe je door jouw persoonlijke voorkeuren, interesses in te vullen en vragen beantwoorden. Op basis van wat je invult komen jouw ideale matches tot stand.

Met een gratis datingprofiel kan je op zoek naar singles en contact zoeken met leden die jouw aandacht trekken. Je hebt de mogelijkheid om gratis met 3 leden contact te leggen. Hiervoor heb je dus geen betalend lidmaatschap nodig. Daarnaast kun je ook nog eens foto's uploaden en datingprofielen bekijken.

Betrouwbaarheid e-Matching

Beheerders van e-Matching controleren alle datingprofielen handmatig. Er zijn veel actieve datingprofielen en de leden moeten hoger opgeleid en minimaal 18 jaar oud zijn. Oude profielen worden door de beheerders verwijderd. E-matching gaat betrouwbaar om met jouw persoonlijke gegevens en zal nooit zonder toestemming jouw persoonlijke gegevens delen met derden.

De klantenservice van e-Matching is 7 dagen in de week bereikbaar. Het is mogelijk om bellen of een e-mail te sturen. Voor advies over daten of als je wat kwijt wil over je ervaringen met online daten kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van e-Matching.

e-Matching app

e-Matching gaat helemaal mee met de tijd en heeft uiteraard nu ook een online dating app! De e-matching app is gratis te downloaden en is zowel beschikbaar voor Android als iOS toestellen. Met de e-Matching dating app ben je overal en altijd beschikbaar om te daten en kan je dus makkelijk in contact blijven met leuke singles.

e-Matching video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/p2F310IfSng" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op e-Matching

e-Matching Acties & Nieuws

  • 7 november 2017 e-Matching eerste datingsite met videochat
    e-Matching is de eerste (Nederlandse) datingsite die videochatten mogelijk maakt. Waar datingapps zoals Tinder en Happn de afgelopen jaren het daten terug hebben gebracht tot het swipen van foto´s, slaat e-Matching juist een meer interactieve richting in. Zien met wie je date Jasper Jan de Konink, mede-oprichter e-Matching: "Videochatten is 'the next big thing' en je ziet de toepassingen opko Lees verder
  • 29 december 2016 Interview met Jasper Jan de Konink van e-Matching
    Jasper Jan, wie ben je en wat wat is jouw functie bij e-Machting?Ik ben een van de twee oprichters/eigenaars van e-Matching. Ik heb het bedrijf opgestart samen met mijn broer Thomas de Konink.Onze taken lopen regelmatig door elkaar, maar zijn accenten liggen op IT, site ontwikkeling en security. Mijn accenten liggen meer bij marketing en ontwikkeling van de dienstverlening. Wat voor werk deed j Lees verder
  • 16 december 2015 Nieuwe Nederlandse datingapp speciaal voor hoger opgeleiden
    De nieuwste Nederlandse datingapp is vandaag live gegaan, speciaal voor hoger opgeleiden. Deze app is alleen voor singles die een vaste relatie zoeken en is van de makers van e-Matching. In de app bepaalt men zelf de ranking van de profielen. Voor de een zal lengte, kledingkeuze of kinderwens belangrijk zijn. Voor de ander speelt bijvoorbeeld regio of opleiding een grotere rol. Jasper Jan de Konin Lees verder
  • 24 september 2015 e-Matching start OFF-line dating voor hoger opgeleiden in zeven steden
    e-Matching start vandaag met OFF-line daten voor hoger opgeleiden. Om te beginnen in zeven steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Breda. Jasper Jan de Konink – mede-oprichter van e-Matching: 'De populariteit van datingapps zoals Tinder heeft dating schijnbaar teruggebracht tot het swipen van een foto naar links of naar rechts. Het is een goede ontwikkeling d Lees verder
  • 15 juni 2015 Datende single onzeker
    Nijmegen 15 juni 2015: Online daten is geen taboe meer en het is voor singles normaal geworden wat foto's te swipen op datingapps. Maar zodra een vaste relatie wordt gezocht blijkt dat toch allemaal wat lastiger. e-Matching heeft speciaal voor die mensen de Second Opinion in het leven geroepen. Als iemand al een tijd bezig is met daten maar het wil toch niet vlotten dan kan op verzoek een analyse Lees verder
  • 23 april 2014 Keurmerk Veilig Daten is grote flop
    Na Paiq is nu ook e-Matching.nl uit het Keurmerk Veilig Daten gestapt. e-Matching geeft als reden dat het zich niet kan vinden in het beleid van andere datingsites die het keurmerk dragen. Deze sites tonen de betaalinformatie op een misleidende wijze en ze maken het opzeggen expres onnodig ingewikkeld. e-Matching blijft zich wel houden aan de gezamenlijk met de consumentenbond opgestelde voo Lees verder
  • 22 december 2013 e-Matching in een nieuw jasje. Kennismakingsactie verlengd!
    e-Matching in een nieuw jasje. Kennismakingsactie (3 gratis contacten) verlengd! Na 15 jaar was e-Matching toe aan vernieuwing. De opkomst van tablet en smartphone stelt hele nieuwe eisen aan de site. De nieuwe site is zo opgezet dat het bedieningsgemak ook op tablet en smartphone optimaal is. De kennismakingsactie is verlengd (3 gratis contacten leggen). e-Matching is de oudste online ma Lees verder
  • 2 oktober 2013 Gratis contacten leggen op e-Matching
    e-Matching heeft weer een actie. Wanneer je je nu inschrijft (en afgelopen 3 jaar geen account bij ze hebt gehad), kun je gratis met 3 mensen contact leggen. Je hoeft dus geen premium account te hebben en kunt op deze manier dus mooi kijken of e-Matching iets voor je is. e-Matching is de oudste online matchingservice van Nederland speciaal gericht op de hoger opgeleide singles (academisch en hb Lees verder
  • 29 maart 2013 e-Matching: vrouwen 3 dagen gratis
    Op e-Matching ontvangen alle vrouwen bij inschrijving 3 dagen gratis een full membership. e-Matching is de oudste online matchingservice van Nederland (anno 1998) speciaal gericht op de hoger opgeleide singles (academisch en hbo). Lees verder
  • 17 oktober 2012 Gratis full membership op e-Matching
    Alle vrouwen op e-Matching ontvangen nu 3 dagen Gratis full membership! Lees verder

e-Matching reviews (183):

e-Matching - Toch weer even rondgekeken

10

Review:
Omdat een bekende zich ook bij e-matching had aangemeld heb ik ook een profiel aangemaakt. Het was immers al wat jaartjes geleden dat ik bij e-matching stond ingeschreven en ik was wel benieuwd naar de huidige stand van zaken.

Ondanks Tinder is e-matching nog ongeveer gelijk (iets kleiner) gebleven, is althans mn eerste indruk. Logisch want Tinder is verre van ideaal, zeker de laatste jaren hebben ze er een potje van gemaakt. E-matching is verder een nette site die gratis leden ook de mogelijkheid geeft te reageren op een bericht dat een betalend lid stuurt. Prima, zo hoort het eigenlijk ook, maar bij veel sites is dat niet zo.

Dan het aanbod.
Narcistische profielen, saaie profielen die toch verdacht veel weg hebben van een CV. En wat je leest in het veld 'ik zoek'. Tja alsof je een profielschets uit een vacature leest welke geschreven is door een geflipte HR manager. Overigens zie je op e-matching ook de nodige HR managers, verander-managers (ja, het bestaat echt), psychologen (vaak hebben die zelf een steekje los). Natuurlijk de nodige vrouwen met rammelende eierstokken tussen 35-40 jaar. Of vrouwen van 45 die bij kinderwens 'weet niet' invullen. De wensenlijstjes die zo naar Sinterklaas kunnen. Pffff. Valt niet mee om er een normale te vinden. Het aantal vrouwen dat zich aantrekkelijk presenteert vind ik bijzonder klein. Hoogstens 10. Beperk ik mij tot mijn eigen regio (randstad) zijn het er minder dan 5 . De ervaring leert dat de meesten toch niet reageren dus kans dat je abo wat oplevert is klein. Sowieso langer dan 1 maand is niet zo zinvol want binnen 1 maand heb jij die paar vrouwen al lang een bericht gestuurd.

De profielbezoeksters zijn nog steeds grotendeels ouder dan ik zelf ben, 10 jaar ouder of meer is geen uitzondering. Ik vergelijk deze cougar-vrouwen met Madonna, maar zonder de roem, geld, plastische chirurgie, fitness en uitstraling. Waarschijnlijk omdat ze zo hoog opgeleid zijn gaan ze voor een jongere man. Maar een man wordt meer opgewonden van een chick uit de sportschool dan een oudere universitaire doos met de looks van Bessie Turf. Sommige vrouwen zetten het ook gewoon in hun profiel dat ze het jonger zoeken. Of ze melden dat een man max 3 a 4 jaar ouder mag zijn en wel 10 jaar jonger. Want zij voelt zich toch zo ‘jong van geest’. Logisch dat ze single blijven.
Verbetering: e-matching heeft de inkomensopgaaf verwijderd uit het invulscherm. Dan ziet het er iets minder kakballerig uit.

Overigens kon ik bij een vrouw die ingeschreven was bij e-matching eens meekijken en ik lachte mij stuk om een profiel van een kerel die zo uit een GGZ inrichting leek te komen.Daar had ze een bericht van gekregen. Het andere bericht was van een veel oudere man met een echte opa-uitstraling die het ook niet had begrepen. Je ziet ook dat veel mannen in hun profiel hard bezig zijn zichzelf te bewijzen, net als de vrouwen, maar dan meer op materieel vlak. Grappig was ook dat een van haar profielbezoekers een man was die ook bij mij op de sportvereniging zit maar deze man haalt in het echt toch niet de opgegeven180 cm. Een leugentje om bestwil, net zoals vrouwen die in tegenstelling tot hun profieltekst helemaal niet sociaal en spontaan zijn.

Misschien overbodig om te melden dat ondanks het feit dat mijn profiel heel vaak is bezocht, er geen enkel bericht wordt gestuurd. Ook de hoog opgeleide vrouwen zijn wat dat betreft ouderwets en de dates die ik in het verleden had op e-matching waren op mijn initiatief.

Conclusie: weinig vrouwen, en die er zijn die zijn alles behalve de creme de la creme van datingland. Maar grappig om eens gratis rond te neuzen want met een beetje gevoel voor humor....

Sterke punten:
Gratis ingeschreven mensen kunnen berichten beantwoorden en dat is bij veel andere datingsites niet het geval

Zwakke punten:
Vermenigvuldig het zeer geringe aantal geschikte kandidaten met de respons ratio, dan snap je dat het hier niks wordt.

e-Matching - Eindelijk een goede, fatsoenlijke datingsite

2

Review:
Normaal schrijf ik nooit een review maar gezien de best negatieve reviews hier van e-matching wil ik hier toch mijn positief verhaal er tegenover zetten.
Deze site heeft gewoon hele leuke vrouwen (zowel qua innerlijk als uiterlijk) met uitgebreide profielen waaruit ook echt dates en relaties ontstaan. Het 'elitaire' gehalte (waar ik van tevoren huiverig over was) valt gelukkig ook erg mee. Ik heb zelf een paar dates met verschillende meiden gehad en ook een lange relatie aan over gehouden, dus ik weet gewoon dat deze site werkt. En dit dus ook voor mijn jongere leeftijdscategorie (ben zelf 33), dus er zitten zeker niet alleen maar ouderen op deze site. En nee ik ben zeker geen Don Juan, gezien mijn eerdere ervaringen met best goede (Paiq en Relatieplanet), matige (Tinder) en slechte (Lexa) datingsites.
Ook een voordeel is dat je als niet-betalend lid wel kunt reageren op berichten van betalende leden, zodat ik wist dat vrouwen de mogelijkheid hadden om te reageren op mijn berichten en ik ook (in mijn niet-betalende periode) kon reageren op berichten die ik zelf kreeg.
Het enige nadeel van deze site is dat het qua hoeveelheid vrouwen wat minder was (vooral in mijn regio), maar daar gaat het uiteindelijk niet om natuurlijk. Plus dat je geen nepprofielen hebt (ben ze in ieder geval niet tegen gekomen), dus dat maakt de kans op een 'echte' match een stuk groter.

Sterke punten:
- Duidelijke uitgebreide profielen met foto's
- Geen nepprofielen te zien
- Minder oppervlakkig dan andere datingsites
- Goede duidelijke site (design niet heel mooi, maar het werkt goed)

Zwakke punten:
- Aantal profielen (vooral in mijn regio) vrij laag, maar je hoeft maar 1 juiste te hebben

Bas beveelt e-Matching aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Weer domme reclame van e-matching

8

Review:
Onlangs hoorde ik een radiocommercial van e-matching....Men meldde dat ze de privacy wel heel serieus nemen en dat een facebookkoppeling niet nodig is.
Het afgeven op een facebookkoppeling is overduidelijk gericht tegen Tinder. Begrijpelijk, want sinds Tinder zijn datingsites gemarginaliseerd en in het algemeen denkt men dat Tinder onlosmakelijk met facebook is verbonden.. Maar je kunt op Tinder al sinds langere tijd ook een account maken zonder facebook door in te loggen met een telefoonnummer. En wat stelt de privacy op e-matching voor? Je kunt je op e-matching gewoon gratis inschrijven en alle profielen bekijken. Ben je wel snel klaar want veel vrouwen zie je er niet, zeker niet min of meer aantrekkelijke. Daarnaast heeft e-matching rubriekjes waar je bijvoorbeeld je inkomenscategorie kan invullen en wordt je gedwongen een uitgebreid profiel in te vullen anders accepteren ze je profiel niet. Terwijl op Tinder dwingt niemand om iets in te vullen. Geen woord tekst in je Tinder-profiel is geen enkel probleem.....Daarnaast is e-matching zo klein dat je ook eerder opvalt.
Kortom weer een heel domme reclame uit de stal van e-matching waar je enkel over het paard getilde arrogante 'prinsesjes' gaat vinden.

Sterke punten:
Knap dat een site met zo weinig actieve vrouwen nog in de lucht is.

Zwakke punten:
De domme reclame die mensen moet overhalen zich in te schrijven bij een door Tinder uitgeholde site.

Geen waar voor je geld

MGTOW beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Geen e Matching meer voor mij!

2

Review:
Ondanks de gebruiksvriendelijke site, veel verouderde profielen van oud-leden die al zeker 1/1.5 jr niet meer actief zijn.
Weinig aanbod voor dames vanaf 45 jaar.
De eigenaren zijn zakelijk waarschijnlijk goed, maar voelen niet aan dat ze chats met grof seksistisch gedrag behoren aan te pakken...let the money come, jammer want je kunt met/voor deze doelgroep best een goed produkt neerzetten als je zelf ook integer bent en de waarden en normen nakomt die je probeert uit te stralen.

Sterke punten:
Overzichtelijke site

Zwakke punten:
Verouderde niet actieve profielen
Eigenaren die te weinig hun eigen moraliteit kritisch hebben durven bekijken

Josje beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Ongewijzigde tarieven

0

Review:
Een aantal jaren terug lukte het via e-matching nog wel om een date te regelen. Inmiddels is de site grotendeels leeggelopen. De tarieven zijn echter nog net zo hoog. Je krijgt dus nu veel minder waar voor je geld. Mensen die geld willen spenderen hebben nu ook de keuze uit de betaalde versie van datingapp Tinder. En de betaalde versie van deze app heeft veel meer te bieden dan E-matching. E-matching heeft dus zichzelf uit de markt geprijsd net zoals de arrogante vrouwen die zich op e-matching bevinden zich uit de markt hebben geprijsd. Dat de site uberhaupt nog bestaat komt omdat de operationele kosten van een website laag zijn. Je hebt dus maar weinig slachtoffers nodig om het zaakje draaiende te houden.

Sterke punten:
leuk vermaak door uberkritische en arrogante vrouwen

Zwakke punten:
vermaak is van korte duur omdat er nauwelijks leden zijn.
een echte afrader.
Gratis lidmaatschap voor mannen zinloos.

MGTOW beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Gaat het slecht met ematching

14

Review:
Ik heb een gratis acount bij e-matching. Want ik ga natuurlijk niet betalen voor een site waar zo weinig weinig vrouwen ingeschreven zijn. En hiervan hebben de meesten totaal onrealistische verwachtingspatronen, tot een date zal het dus niet snel komen. Maar amusant is het wel.
Maar ik krijg dus telkens een mail van e-matching om mij in te schrijven voor speeddaten. Hier moet je apart voor betalen. Kennelijk heeft e-matching belangen bij de organisatie die de speeddates organiseert.
Maar is het niet vreemd dat de beheerders van een datingsite hun leden proberen te porren om elders te gaan daten? Werkt hun site dan niet? (antwoord: inderdaad!, zie het ledenaanbod)
Misschien kunnen ze je bij ematching voordat je bij hen inschrijft meteen doorsturen naar speeddating want dat bespaart je een nutteloos abonnement.

Sterke punten:
gratis leden kunnen reageren op berichten van betalende leden

top-amusement van over het paard getilde verwende datingprinsessen (leuk als je een MGTOW bent, maar best wel klote en deprimerend als je serieuze intenties hebt)

Zwakke punten:
vrijwel geen aanbod, dooie site met voornamelijk arrogante veeleisende bitches die vaak langer dan een jaar ingeschreven staan en vaak verre van aantrekkelijk zijn.

niet waard om geld aan te besteden

MGTOW beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - Weer onzinnige vraag van de maand

2

Review:
Nu weer een vraag van de maand die hilarisch is. Dit keer een onervaren man die zich afvraagt hoe hij de grote hoeveelheid matches moet aanpakken. Datingcoach Irma bestempelt dit meteen als een luxe probleem, maar hoe zit het nu in het ECHT?
De meeste matches zijn gratis leden; oude profielen die E-matching bewust niet opschoont zodat het net lijkt of er voldoende aanbod is. Dan worden er ook nog matches gepresenteerd die niet voldoen aan de door jou ingevoerde selectiecriteria. Tussen de betaalde leden zitten ook nog talloze onmogelijke vrouwen die al heel lang staan ingeschreven. Kennelijk heeft deze onervaren man nog geen berichten gestuurd. Had hij dat wel gedaan dan zou hij weten dat er weinig te halen valt op e-matching.
Datingcoach Irma had deze man gewoon eerlijk kunnen vertellen dat hij zich in eerste instantie moet richten op recent ingeschreven (zie zoekfunctie 'ingeschreven in de laatste maand') vrouwen met een betaald abonnement. Dat zijn er niet zo veel. Door het knullige antwoord van datingcoach Irma en de onterechte nominatie van 'luxeprobleem' zou je bijna denken dat deze vraag van de maand doorgestoken kaart is. Bedoeld om mannen ervan te overtuigen dat er toch wel veel vrouwen ingeschreven staan op e-matching. Maar je bent dus niet alleen hoog opgeleid maar ook hoogbejaard eer je op e-matching een vrouw hebt gevonden.

e-Matching - Vraag van de maand

2

Review:
Op de homepage van e-matching is er ook de rubriek 'vraag van de maand'. Hierin behandelt de van een terp afkomstige datingcoach Irma een vraag die door een van de ematchers is ingediend. Veelal betreft het een anonieme vrouw die klaagt over het gedrag van mannen. De huidige vraag van de maand is: 'hoe voorkom je handtastelijkheden op een eerste date?'

In beginsel dacht ik dat de 'vraag van de maand' synchroon liep met de menstruatiecyclus van de klagende vrouwen, maar gezien de gemiddelde leeftijd van het postmenopauzale 'ouwe-wijven-clubje' lijkt dat minder waarschijnlijk.
Het past eerder in de feministische doctrine dat mannen wel op sex beluste viespeuken moeten zijn. Dit denkbeeld zie je ook terug in profielteksten waar stelselmatig de afkeur wordt geuit jegens one-night-stands en oppervlakkige contacten. Hierbij suggererend dat vrouwen niet oppervlakkig zijn, iets wat onmiddelijk niet waar blijkt te zijn wanneer je haar narcistische profieltekst nog eens goed doorleest (let ook op de vermelding van het inkomen)

Bedenk ook dat e-matching voornamelijk gevuld is met zogenaamd zelfstandige, maar toch nog alimentatie vangende, gescheiden moeders. Het overgrote deel van scheidingen (meer dan 70%) wordt ingediend door de vrouw. De reden: het gaat niet zoals mevrouw het wenst. Dit zijn dan de vrouwen waar jij als man uit kunt kiezen. Deze vrouwen sturen eerder een klacht naar datingcoach Irma dan dat ze een bericht sturen naar een man!






Sterke punten:
Goed inzicht in de 'female nature'.

MGTOW beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

e-Matching - ouwe wijven clubje

12

Review:
Voor de gein eens aangemeld.
In een periode van ongeveer een week is mijn profiel 68 maal bezocht. De gemiddelde leeftijd van mijn profielbezoeksters was 1,3 jaar HOGER dan mijn eigen leeftijd. Van een vrouw heb ik de eer gehad een reactie te mogen ontvangen; zij was 3 jaar ouder dan ik zelf ben.
Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie gemiddeld gezien juist meer dan 2 jaar jonger.

Het is interessant om te zien dat deze hoogopgeleide vrouwen het juist jonger zoeken. Kennelijk vinden zij dat ze, omdat ze zo hoogopgeleid zijn (vaak een onbenullige genderstudie), recht hebben op een jongere partner. Dit is het resultaat van de feministische doctrine die ze leert dat ze precies als mannen zijn. Je ziet daarnaast dat veel van dit soort vrouwen al heel lang op de site staan en samenwonen met hun katten. Kennelijk werkt hun strategie niet. Logisch, mannen geilen echt niet op het feit dat een vrouw hoog opgeleid is...Wanneer worden deze vrouwen nu eens wakker in de realiteit?

Vervolgens krijg ik een aanbiedingsmail van Jasper Jan de Konink. Voor maar 36 cent per dag kan ik gebruik maken van zijn diensten. Klinkt sympathiek, maar je moet hiervoor een lidmaatschap van 9 maanden afsluiten, oftewel 100 euro ineens aftikken. Waarom zou je 9 maanden nodig hebben? Dat wordt duidelijk als je telt hoeveel vrouwen er in jouw leeftijdscategorie een betaald lidmaatschap hebben: dat zijn er bijzonder weinig. Over het soort vrouw heb ik het dan nog niet eens gehad. Veel vrouwen die er onaantrekkelijk uitzien en/of onaantrekkelijke (veeleisend, arrogant) profielteksten hebben.

Ben je hoogopgeleid en intelligent dan kun je alleen maar de logische conclusie trekken dat het zinloos is hiervoor te betalen. Te weinig leden. Bovendien, en dat hebben andere mannen ook al aangegeven, beantwoorden de vrouwen zelden jouw bericht. Dat komt omdat wanneer een vrouw een bericht ontvangt van een man die niet aan haar eisenpakket voldoet, zij dit ervaart als ongewenst en statusverlagend.

Mocht je als man hier gaan rondkijken ga dan 'anoniem zoeken'. Dit kun je doen door je instellingen te wijzigen. De vrouw in kwestie krijgt dan jouw bezoek van haar profiel niet te zien in een overzichtslijst. Wanneer zij dat wel zou kunnen zien dan voedt dat alleen maar nog meer haar ego. En juist het opgeblazen ego van deze cougar-vrouwen is al problematisch.

De heren van e-matching kunnen zich beter richten op het produceren van kattenvoer of aanverwante artikelen. Ik denk dat daar meer toekomst in zit.

Sterke punten:
Ben je eenmaal MGTOW (Men Going Their Own Way) , dan vormen sites als e-matching een goede bevestiging.

Zwakke punten:
Lees het review nog maar eens.
Bezoek daarna youtube, Sandman en Terrence Popp; zij hebben leuke filmpjes gemaakt over internetdating.

e-Matching - Onbegrip en domheid

4

Review:
Het is lastig om een leuke foto van jezelf te vinden, eindelijk kreeg ik een leuke sfeer foto van een vriendin. Zelf netjes de andere personen weggepoetst en een mooie uitsnede gemaakt. Ik kreeg vrij snel een berichtje dat hij was goedgekeurd. Gauw kijken, staat alleen mijn hoofd erop, weg leuke sfeer. De rest van mijn 2 foto's sta ik duidelijk op (soort pasfoto) ook de eerste foto die je ziet dus. Mailtje gestuurd, er viel niet over te praten. Daarna wat leden opgezocht met dezelfde soort leuke sfeer foto's die ik had opgestuurd. Die konden er dus wel op... Maar die waren door de keuring gemist...
Nee hoor, er viel niet over te praten. Beetje vreemd, je zou verwachten dat ze je willen helpen met een leuk profiel, niets is minder waar. Daarna meteen opgezegd. Ze begrijpen niet waar het om draait en hoe lastig het is om een leuke foto van jezelf te vinden. Als je het over niveau hebt...
Ik ga nu naar een website toe die dat wel begrijpt. Succes iedereen!

Zwakke punten:
Ze begrijpen niet waar het om draait en hoe lastig het is om een leuke foto van jezelf te vinden. Als je het over niveau hebt...

Blijkt achteraf degene die de foto's verknipt ook de datingcoach te zijn. Tja, wat zal ik daarvan zeggen?

Ed beveelt e-Matching NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over e-Matching

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou e-Matching aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou e-Matching aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek e-Matching


Home » Hoogopgeleiden Dating » e-Matching