Reviews van deze auteur

Sexverzoek ontvangen en ontkent door ematching

Review over e-Matching

Ik heb via ematching een zeer ongepast sexverzoek ontvangen waarop ik lelijk heb gereageerd. Leek mij logisch gezien ik op zoek ben naar een serieuze relatie en geen sexbuddy.
Echter, krijg ik van ematching de melding dat mijn profiel geblokkeerd is. Na enig contact blijft ematching ontkennen dat hij mij bericht heeft. Ematching vind het waarschijjnlijl belangrijker dat een betalend lid op de site blijft dan iemand die als passief en onbetaalt lid de site eerst rustig wil verkennen. Eeeeeerg slecht!!!

Sterke punten
Je kunt als passief lid de site wat verkennen

Zwakke punten
Slechte oncompleye profielen, geen serieuze profielen, zeer slechte klantenservice

Fotos zijn niet beschermd!!! Bij gerroeping betalen ze je niet correct terug, fake profielen, geen gewenste matches en meer!!!

Review over Pepper

Erg slechte site: foto's worden onderling gebruikt en gekopieerd en de mijne zijn misbruikt en elders online geplaatst. Dit schendt de wet op de privacy!!
Bij herroeping betalen ze je maar een deel terug, terwijl dit wettelijk volledig moet.
Verder zijn de matches geen matches, krijg je uberhaubt maar errrug weinig matches te zien, en lijken er ook profielen door pepper zelf te zijn aangemaakt. Als je een abonnement afsluit tijdens een actie, krijg je ook de korting niet als je er niet specifiek om vraagt. Klachten worden ook niet afgehandeld,
Kortom: ZEER SLECHTE SITE, ALLES BEHALVE VEILIG VOOR DE GEBRUIKERS en bovendien zeeeeeeer minimale slagingskans (succesverhalen blijken na onderzoek voor een deel ook totaal niet waar te zijn!)

Sterke punten
Slechts 1: Koppies kijken, zoals op elke andere datingsite, facebook en meer.

Zwakke punten
1 Zeer onveilig doordat je privacy niet gewaarborhd wordt en iedereen kan je fotos van de site halen, kopiieeren en misbruiken.
2 Matches kloppen niet.
3 Klachten worden niet afgehandeld.
4 Fake profielen.
5 Bij herroeping krijg je je geld niet terug volgens hun voorwwarden maar in strijd met de wet!
6 Wanneerje het contactformulier invult/ de chat gebruikt vertikken ze het gewoon om veelal geen antwoord te geven.
7 Bij verhuizing en of tikfout kune je je basisgegevens zoals woonplaats, naam ed niet neer wijzigen
8 Wanneer je een match of iemand blokkeert door "profiel niet meer laten zien" komt deze doodleuk terug in je matches en kan deze persoon je alsnog contacten
9 zeer weinig matches (en dan ook nog eens geen correcte matches!)

reacties: