Tinder - 137 Reviews

Last updated: 16 augustus 2019
Tinder Logo

20.6% aanbevolen, 137 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4359

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 137

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (137):

Tinder - Betaal om te zien wie je niet...

1

Review:
Als je niet betaalt voor Tinder zie je helemaal links in het scherm het aantal likes. Klik je daar op dan krijg je het betaalscherm met een bedrag waar je steil achterover van slaat. Maar ga nu eens naar je zoekscherm. Daar is een oranje vlakje met sterretje + het aantal likes. Klik je daarop dan krijg je al je likes te zien, dus niet alleen de laatste. De fotoos zijn vaag gemaakt maar herkenbaar als de personen die jou hebben geliked (jouw zoekafstand = 2km maar de dame zit op een grotere afstand) maar jij hebt deze personen NIET GELIKED.
Oftewel je wordt gelokt met mensen in wie jij niet eens geinteresseerd bent. Het is natuurlijk een fluitje van een cent om deze mensen uit de database te halen (dat gebeurt met het gewone swipen ook), maar de geldwolven van Tinder halen alles uit de kast om de jaarlijkse winst van 800 miljoen euro in stand te houden. Vage algoritmes, bedrog, onterechte bans, ondoorzichtige leeftijdsafhankelijke tarieven, een zogenaamd 1-maand abonnement met in de kleine lettertjes een doorlopende afschrijving etc etc.

Sterke punten:
Het afhandig maken van geld

Zwakke punten:
zie eerdere reviews

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - rammelende eierstokken of rozijnen

7

Review:
Op Tinder zie ik nogal wat 35+ en zelfs 40+ vrouwen met een kinderwens. Heb inmiddels ook meerdere dates gehad met zulke.
Google je eens op de kans op zwangerschap versus leeftijd dan vind je een grafiekje met een dalende trend welke na de leeftijd van 35 verandert in het traject van een vallende baksteen. De kans op zwangerschap per maand duikt dan al snel onder de 5%. De kans op problemen tijdens de bevalling en het syndroom van Down gaat hierbij omhoog.

Als je wilt weten of je goed genoeg bij elkaar past om een gezin te stichten gaat daar wel de nodige tijd overheen. Je zou toch eerst samen op vakantie willen gaan bijvoorbeeld. Gedurende die kennismakingstijd, pak hem beet 1 jaar, valt de vruchtbaarheid verder naar beneden. De rammelende eierstokken veranderen in rozijnen! Je hebt kans dat ze jou enkel ziet als een spermadonor en als hulp tijdens de eerste jaren. Daarna is het scheiden geblazen. Ook dat soort vrouwen zie je veel op Tinder; alleenstaande moeders met 1 kind, en als je even snel uitrekent, bevallen na haar 35e.
Hoe kwam het zover?
1) ze kon de ware nooit vinden. Gezien het aantal aanzoeken dat zelfs matig aantrekkelijke vrouwen krijgt in hun vruchtbare tijd is dat natuurlijk grote flauwekul, een excuus. Ze waren gewoon veel te kritisch. De mannen die interesse toonden voldeden niet aan haar eisenpakket en werden afgewezen, of mochten in de friendzone om haar heen blijven cirkelen als een emotionele tampon aan een touwtje.
2) Ze wilde eerst nog feesten. De cock-carousel berijden. Veel plezier maken. Als ze dan doorploegd is door een leger mannen schrijft ze in haar datingprofiel dat ze haar wilde haren (of harem?) heeft verloren en dat het nu tijd is om te settelen. Oftewel je krijgt haar als haar beste tijd voorbij is en haar libido tanende is. Maar goed dat ze zegt dat het feesten voorbij is dan weet je meteen waar je aan toe bent, samen naar de huishoudbeurs of zoiets. Het verliezen van de wilde haren kan ook betekenen dat binnen afzienbare tijd de tondeuse er doorheen gaat zodat je naast een vrouw met jongenskapsel loopt.
3) Mentale problemen waardoor geen enkele vent het niet niet kon uithouden. Vaak herkenbaar aan een uitpuilend medicijnkastje. Altijd de moeite waard om te kijken wat er allemaal ligt.
4) zelfuitgeroepen carrierevrouwen, vaak een oneigenlijk argument want banen die dermate zwaar zijn dat deze niet met een gezin te combineren zijn, die zijn echt zeldzaam.
5) een willekeurige combinatie van bovenstaande.

Hoewel dit soort vrouwen uitermate irrationeel zijn en vaak de nodige problemen hebben is het wel makkelijk daten. Ze hebben geen tijd te verliezen (eigenlijk zijn ze al te laat) en zolang jij je presenteert als iemand die kinderen heel leuk vindt en er wel meer zou willen dan word je letterlijk besprongen. Kans op zwangerschap vrijwel nul. Niet alleen je lid stijf houden maar ook je poot als het aankomt op rare verzoeken en eisen van dit soort onmogelijke vrouwen. Dan loopt het avontuur als vanzelf weer snel ten einde, tegen die tijd ben je haar ook wel zat. Dan is het op naar de volgende, als man zonder biologische klok heb je daar de tijd voor.
Veel plezier.

Sterke punten:
Vrouwen die wachten op de prins op het witte paard en in biologische sprookjes geloven, een sterk verhaal.

Zwakke punten:
de eicellen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Fake

10

Review:
Onlangs weer een profiel aangemaakt. Overduidelijk wordt je genept want de eerste dag krijg je weer precies 3 matches en daarna niets meer. Van de 3 matches staat er nu nog 1 in het lijstje. Ziet er niet verkeerd uit maar het zelfde gezeur en geklaag over ONS/FWB, gescheiden geval met kinderen natuurlijk. Sturen zelf nooit een eerste bericht en reageren ook zelden dus mooi laten staan.
Voor de rest kun je swipen tot je weer door de dagelijkse limiet heen bent en je de melding krijgt dat je tegen betaling weer (onbeperkt) verder kunt. Veel te duur dus gaan we niet doen.
30 euro per maand voor een app! Zonder klantenservice terwijl er tal van problemen zijn met onterechte bans!
Een prostituee is goedkoper (en eerlijker)

Sterke punten:
Toch sterk dat deze misleidende app zonder klantenservice zo veel geld in het laatje brengt.

Zwakke punten:
Duurder dan een prostituee

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - vraag/aanbod

8

Review:
Op datingsites/Tinder zijn altijd veel meer mannen dan vrouwen actief. Mannen nemen er ook bijna altijd het initiatief. Zelfs minder aantrekkelijke vrouwen ontvangen er volop aandacht. Ik heb dit nagevraagd aan vrouwen in mijn omgeving die gebruik maken van online applicaties alsmede aan vrouwen met wie ik contact had online. Mannen krijgen veel minder aandacht, uit onderzoek blijkt dat minstens 80% van de mannen vrijwel geen aandacht krijgt omdat vrouwen zich uitsluitend blijken te richten tot de top 10 a 20%. Vrouwen overwaarderen zichzelf meestal daarom en mannen krijgen een minderwaardigheidscomplex. Het gevolg is dat mannen gaan downdaten en dat een match die online tot stand komt dan vaak geen lang leven beschoren heeft. De man wordt niet verliefd op haar, het valt tegen. En je ziet dus ook veel vrouwen klagen over one night stands (ONS) Maar een ONS betekent gewoon 'niet voor herhaling vatbaar'. In beginsel overwon de spanning het van de twijfels en rode vlaggen, maar als het nieuwtje eraf is wordt de balans negatief. Er zullen genoeg betrouwbare matches zijn die beter aansluiten en geschikt lange termijn relatiemateriaal zijn, maar deze mannen voldoen weer niet aan het overgewaardeerde eisenpakket van mevrouw.......

Tinder en datingsites zijn daarom plaatsen waar je als man af en toe wat vrijblijvende sex kunt hebben maar waar de kans op een leuke, gelijkwaardige, dame met wie je oud zou willen worden minimaal is.

Sterke punten:
het aanbod lijkt groot

Zwakke punten:
maar de verhouding vraag/aanbod is zoek

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - 35+ volslank

9

Review:
Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een 'volslanke' vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur 'geplofte bitterbal' , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein........
Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

Sterke punten:
Het totale gewicht van de dames op middelbare leeftijd

Zwakke punten:
Tussen de vleesgordijnen is het goed zoeken naar een vrouw met een gezond postuur.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - daten met een buitenlandse dame

9

Review:
Ik ben nu een buitenlandse dame aan het daten en heb een gezellige tijd met haar. Uiteraard kwam de man/vrouw dynamiek in Nederland ter sprake en dit waren zaken die haar opvielen in Nederland;

- mannen maken zelden de eerste stap, lijken niet geinteresseerd,
- vrouwen zijn ook 'moeilijk'
- in haar land gaan mensen naar de kroeg om een praatje te maken met anderen, zoeken gezelschap. In Nederland blijkt het veel moeilijker om in de kroeg een praatje aan te knopen. Afstandelijkheid.
- In haar eigen land is het hebben van mooi lang haar een statussymbool voor de vrouw. Hier in NL niet. Zie ook de korte pittige kapsels. Kleding is ook vaak verre van charmant. Soms vindt ze het moeilijk het geslacht te herkennen en daar kan zij met haar vriendinnen dan achteraf om lachen.
- een man die richting bepaalt dat wordt zowel verwacht als gewaardeerd.Maar 'echte mannen' die dat doen komt ze hier nauwelijks tegen.

Ik heb haar uitgelegd hoe slecht benaderbaar veel vrouwen hier in NL zijn en zij herkent dit gedrag ook. Uit de hoogte, bitcherig, grote mond, een vijandige vorm van feminisme. Ze heeft ook niks op met het feminisme, al is ze wel zeer zelfstandig.

Als je date met een buitenlandse moet je alles vergeten wat je in deze feministische samenleving is aangeleerd met betrekking tot de man/vrouw relatie. Je kunt/moet weer man durven te zijn tegenover een echte vrouw. Dat is best lastig, zeker in het begin waar je haar behandelt zoals je een Nederlandse vrouw zou behandelen (wat dus averechts werkt). Maar het is allemaal niet onmogelijk. En.....als het goed gaat wacht je er een mooie beloning.....

Sterke punten:
expats, buitenlandse vrouwen

Zwakke punten:
probeer ze maar eens te vinden tussen al die feminazi-bitches

Tinder - Traditionele Thuisblijvers

4

Review:
Via een datingapp kreeg ik een reactie van iemand die haar zus in de aanbieding had. Het bleek om een Oekrainse te gaan; 40 jaar met een 12 jarige zoon. Een wat vaag beroep als schrijfster/journalist. Ik kreeg haar prive mailadres en er volgden wat uitwisselingen. Snel bleek ze zich te adverteren; de sociale banden in de familie, haar zorgzaamheid en loyaliteit, de hele bla-bla. Maar het meest opvallend: ze noemt zichzelf een '' traditionele'' vrouw. In een volgende mail schrijft ze dat traditionele vrouwen niet werken maar thuisblijven. Traditionele vrouwen deden dat inderdaad, namelijk om kinderen te baren, babies aan de borst te leggen en kleine kwetsbare kinderen op te voeden en te verzorgen. De man was dan bereid zich 3 slagen in het rond te werken want hij had een vrouw voor het leven en zijn DNA in kinderen vastgelegd. Dat gaat deze 40 jarige, gescheiden vrouw heus niet meer doen. Ze is te oud om zwanger te raken. Haar 12 jarige zoon is niet van mij. Wat gaat ze dan doen als ze thuis zit? TV kijken denk ik en zich volvreten van mijn centen. Natuurlijk zal die 12 jarige zoon ook moeten worden onderhouden, inclusief studie.
Zodra je leest dat een vrouw de traditionele kaart trekt ga dan eens na welke traditioneel vrouwelijke rol zij voor jou kan vervullen. Vaak zijn het gescheiden vrouwen die verre van traditioneel zijn en die traditionele rol niet willen of niet meer kunnen vervullen. Er is dan ook geen reden om als man zijnde de traditionele rol als kostwinner op je te nemen. Sinds het feminisme zijn wij van die rol ontslagen. Stop ook met het brengen van dure cadeaus en allerhande grote investeringen. Daadwerkelijk traditionele vrouwen uitgezonderd zijn dit soort investeringen niet meer nodig en je krijgt er ook niets voor terug.

Sterke punten:
Mannen hoeven (de meeste) vrouwen niet meer te pamperen

Zwakke punten:
Veel vrouwen verwachten dat nog steeds wel

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Inked

4

Review:
Tijdens het swipen lees ik altijd wat er in de bio staat als deze is ingevuld. Wat je vaak zult lezen is het woord 'inked' (tatoeages). Van begin 20 tot ruim in de 40 zitten genoeg dames onder de plakplaatjes waarvan sommigen redelijk volgeplakt zijn. Eigenlijk zie je gelijk wat voor soort types het zijn. Walgelijk gewoon, zelfverminking. Op een bepaalde leeftijd gaat alles hangen en zakken waardoor er nog weinig over blijft van die 'mooie' tatoeage. Het is maar wat je mooi vind....

Tinder - Tijd om te settelen?

8

Review:
Wat ik regelmatig lees in profielen van vrouwen is dat ze het feesten zat zijn en nu toe zijn aan iets serieus.....tijd om te settelen.

Wat betekent dat?

We hebben een vrouw die in de periode dat ze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet de cock-carousel aan het berijden is. Een groot feest. Maar dan verschijnen de eerste kleine kraaienpootjes. De eierstokken gaan rammelen en geven alarmsignalen af; de eicellen dreigen te verschrompelen tot rozijnen..... Ze heeft alles, die cariere (vaak iets sociologisch, pedagogisch of psychologisch, genderstudie), maar er moet nu met spoed een kind uitgeperst worden. Dus nu is het dan maar afgelopen met feesten tijd voor iets 'serieus'.

Wat krijg je dan als man?
Je krijgt dan als man een vrouw die uitgefeest is. Een soort afterparty waar niet meer gedanst wordt. Want ze heeft 'haar wilde haren verloren'. En jij mag op zoek naar de eerste grijze. Die vind je vermoedelijk als je de kraaienpoten volgt. En anders krijg je ze zelf wel als je jezelf blauw betaalt aan IVF behandelingen. Dit soort vrouwen hebben hun beste tijd gehad, maar ze willen wel een man die zich in zijn beste tijd bevindt (lees: veel geld verdient).

Ik pas hiervoor.
Heren, ga MGTOW; men going their own way.
Wil je een kind? Neem een oekrainse die een stuk jonger is en nog familie-gericht is. Laat vrouwen die uitgefeest zijn en willen settelen dat doen met hun katten!

Sterke punten:
tinder verdient heel veel geld

Zwakke punten:
geen geschikt relatiemateriaal, hoogstens een ONS

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Rapporteren maar!

6

Review:
Ondanks dat Tinder miljoenen winst maakt, hanteert ze een bizar systeem om profielen te ‘controleren’. Dit wordt gedaan op basis van meldingen van gebruikers zelf; het zogenaamde rapporteren. Dit werkt als volgt:
– open het profiel van de persoon (dit kan ook tijdens het swipen, je hoeft hiervoor dus niet te matchen)
– druk op de 3 witte puntjes rechtsboven
– nu kun je ‘rapporteren’
-je kunt kiezen uit een aantal redenen; ongepaste foto’s, ziet er uit als spam, gebruiker is minderjarig en overig (zelf tekst in te voeren)
Het is mij niet bekend wanneer iemand automatisch verwijderd wordt, dus hoeveel rapportages vergt dit?, maakt het uit wat voor rapportage?

Tinder heeft gemerkt dat veel mensen onterecht worden verwijderd, zelfs die er voor betaald hebben! Kijk maar eens op de reviews in de appstore en de klachten bij consumentenorganisaties. Ook transgenders werden automatisch verwijderd zodat er vanuit de hoek van ‘social justice warriors’ negatieve publiciteit kwam. Tinder moest er wat mee doen…..
De zogenaamde oplossing is nu dat na een stuk of 6 keer rapporteren je een poosje moet wachten om weer verder te kunnen rapporteren. Minuut of 5. Het rapporteren gaat dus vrolijk door.

Tinder barst van de inactieve profielen; profielen die er al jaren met dezelfde foto opstaan. Ik rapporteer ze standaard allemaal als ‘spam’. Ook vrouwen met een arrogante en onaardige tekst rapporteer ik ook standaard. Tinder laat mij telkens dezelfde profielen zien (alsof ik Alzheimer zou hebben), en dus rapporteer ik deze ook als ‘spam’. Misschien tellen deze meldingen wel bij elkaar op, dat zou mooi zijn.

Het onvermogen of de onwil van Tinder om handmatige controles uit te voeren (kost geld!) gaat ze nog eens opbreken als meer en meer mensen gaan rapporteren. Zeker de 80% van mannen die als onaantrekkelijk worden beschouwd en ook nog eens in de absolute meerderheid zijn, zullen uit verveling de boel gaan saboteren door alles te rapporteren.

Sterke punten:
Het idee was goed maar is commercieel nu volledig uitgemolken

Zwakke punten:
niet transparant
aandringen en aansturen op abonnement
veel inactieve profielen
matchkans heel laag (voor mannen in ieder geval)
veel winst voor de uitbaters maar weinig service
geen klantenservice
riekt naar oplichting

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder