Tinder - 170 Reviews

Last updated: 7 februari 2021
Tinder Logo

17.4% aanbevolen, 170 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4968

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 170

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (171):

Tinder - Profiel als vrouw

127

Review:
Het moest er eens van komen; een profiel als vrouw. Ik heb de fotoos van iemand gebruikt waarmee ik eerder mee had gedate. Geen lelijke vrouw, ook geen supermodel. Iemand van mijn league. Ik heb wel de persoonlijke situatie aangepast. Ze heeft nu 4 kids, between jobs. Ze zoekt geen kabouter, daarvoor gaat ze wel naar de Efteling, maar een man van minimaal 1.85. Natuurlijk geen ONS/FWB. Al met al niet een bijzonder originele en uitnodigende tekst, een beetje zoals je het zo vaak leest. Nog voordat ik de tekst had kunnen afmaken (de fotoos stonden er al), waren er al 44 likes. Binnen het uur waren er al 99+. De teller kan niet verder. Binnenkort zal ik de matches gaan oogsten. Ik houd jullie op de hoogte van de uitkomst.

Sterke punten:
Veel mannen

Zwakke punten:
Weinig vrouwen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Uitgebreide rapportage functie

0

Review:
Tinder heeft de rapportage mogelijkheden uitgebreid. Er zijn nu tal van verschillende redenen, met onder elke weer een verdere uitsplitsing, waarop je kunt rapporteren. Je kunt zelfs iemand rapporteren als iemand niet op jouw berichten reageert. Je kunt maximaal 5 maal achtereen iemand rapporteren, daarna moet je enkele minuten wachten. De gevolgen van het rapporteren zijn niet duidelijk. Bij welke melding wordt de persoon direct verwijderd? Of zijn meerdere identieke meldingen nodig? Hoeveel? Volgens de reviews in de app store worden er nog steeds mensen verbannen van de app, zelfs betalende leden, zonder dat daar kennelijk sprake is van overtreding van de voorwaarden. Vermoedelijk wordt er verbannen op basis van rapportages van andere leden. Tinder is niet bereikbaar en geeft geen commentaar op klachten van mensen die onterecht verbannen zijn (en dus ook hun geld kwijt zijn). Het handmatig controleren van klachten kost ze veel tijd, dus geld. Kennelijk heeft men berekend dat het goedkoper is dat de klant verbannen wordt, zeker als die klant al heeft betaald. Zelf rapporteer ik vrouwen die klagen over ONS en sexistische mannen als ongepaste bio / haatzaaiende taal. Dit zouden meer mannen moeten doen. Ook niet-reagerende vrouwen kun je rapporteren. Mocht je zelf verbannen zijn, probeer dan een andere inlogmethode, bijv. via sms, en neem een andere email. Doe dit nadat je de app opnieuw hebt geinstalleerd en in facebook de koppelingen hebt verwijderd.

Sterke punten:
Sterk dat er zoveel redenen zijn om iemand te rapporteren.

Zwakke punten:
Tinder conctroleert niet zelf en bezwaar maken is niet mogelijk.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Resultaat goed profiel zonder foto

40

Review:
Op aanraden van een van de meelezende reageerders hier (bedankt Michael), heb ik een zeer goed en origineel profiel geschreven, maar dan zonder een foto waar ik zelf op sta. Het idee er achter is als volgt: vrouwen zouden wel degelijk naar de inhoud van het profiel kijken en zich vervolgens aangetrokken voelen door de intelligentie van het profiel. Dergelijke vrouwen zouden serieus zijn en niet die nare vrouwen zijn die ik volgens Michael telkens tegenkom. Zelf heeft hij goede ervaringen met deze techniek. Na 1 dag zie ik 15 likes. Vrouwen die verder zijn dan mijn ingestelde afstand van 2 km hebben mij geliked. Zo kun je de likes snel omzetten naar matches. Als je nu denkt ' zie je wel dat het werkt!', let op ik heb geen filter toegepast, ook geen leeftijdfilter. Hier de analyse van de 15 matches:
1 vrouw is 1 jaar jonger dan ik, 2 zijn even oud, de rest is ouder. De oudste is 15 jaar ouder. Gemiddelde leeftijd 5 jaar ouder dan ik zelf. Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie iets van 3 jaar jonger. Oftewel wat je nu krijgt via Tinder is gemiddeld zeker 8 jaar ouder dan IRL.
Zijn het dan hele intelligente en serieuze vrouwen?
5 vrouwen hadden helemaal geen profieltekst. 4 vrouwen een nietszeggende tekst van een paar regels. 1 vrouw had een ronduit negatieve tekst. 5 hadden een normaal profiel. Hiervan 1 vrouw die wat origineel probeerde te zijn met wat quasi intellectuele quotes (gelukkig niet engelstalig). Echter geen enkel profiel dat er bovenuit stak.
Over het uiterlijk van deze oudere, saposexuele vrouwen zullen we het maar niet hebben, zelfs een overdosis viagra gaat je niet redden. They have 'hit the wall'.
Conclusie: een beroep doen op enkel het intellect van vrouwen is zinloos. Je krijgt dan voornamelijk stuk oudere vrouwen. Vrouwen die kennelijk ook helemaal niet serieus zijn omdat ze het onrealistisch jonger zoeken en weinig werk maken van hun profiel. Tinder blijft een vleesmarkt waar meer dan 90% van de vrouwen enkel oog heeft voor de knapste 10% van mannen. Recent onderzoek wijst zelfs naar 96%/4%. Vrouwen selecteren oppervlakkig EN onrealistisch. Op zijn best resulteert dit in de veelbeklaagde, maar kennelijk geaccepteerde, one night stand. Je oogst wat je zaait.
Onder het mom je weet maar nooit laat ik het profiel voorlopig maar staan, maar vooralsnog gloort er weinig hoop voor een goed geschreven, niet sexueel getinte, origineel profiel. Bewaar een dergelijk profiel maar voor als je in het bejaardenhuis zit. Als dan de matches nog dezelfde leeftijd hebben tenminste.

Sterke punten:
Via Tinder leer je de ware aard van de meeste single vrouwen snel kennen: negatief (vooral de gescheiden exemplaren), onrealistische eisen stellende, zelf niks te bieden als tegenprestatie.

Zwakke punten:
Een teleurstelling voor de serieus zoekende man; normale en serieuze vrouwen schitteren in afwezigheid

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Allemaal dezelfden

27

Review:
Na een aantal maandjes zonder Tinder de app opnieuw gedownload, nieuw profiel aangemaakt en weer eens swipen. Begonnen in mijn directe omgeving. Wat dan opvalt is dat het overgrote deel tot een déjà-vu ervaring leidt. Hoe is het toch mogelijk? Op een app die voor meer dan 80% uit mannen bestaat en vrouwen met een doorsnee uiterlijk binnen 2 uur 99+ likes hebben zou je als vrouw binnen no time op je wenken bediend moeten worden. Mogelijke verklaringen:
Gebruikers verwijderen de app maar niet het account en Tinder schoont dit account niet op. Vrouwen zijn veels te kritisch en geraken niet aan de man,of....ze berijden de cock carousel met een select groepje. Wat het ook moge zijn, echt geloofwaardig ziet het er niet uit. Ja meteen wat matches. Chinese spam. Ook een match die volgens de profieltekst moeder is van 2 jongens maar daa in de chat zegt géén single mom te zijn. Toen ik dat opmerkte was de match meteen weg. De database van Tinder is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk maar ze vragen wel heel veel geld ervoor. Betaal nooit, maar zet je zoekafstand minimaal. Voorstellen met grotere afstand zijn dan doorgaans de personen die jou een like hebben gegeven.

Sterke punten:
Naamsbekendheid

Zwakke punten:
Manipulatie oplichting, geen klantenservice en voor de meeste mannen niet effectief.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Over naar Facebookdating

15

Review:
Vanuit hun monopoliepositie heeft men bij Tinder er een potje van gemaakt. De tarieven bij Tinder rijzen de pan uit. Er is een algoritme dat je tegenwerkt. Er zijn ongeveer 9 keer zoveel mannen dan vrouwen. Mensen worden uit het niets verbannen en zijn hun geld kwijt. Er is geen klantenservice.

Maar dan is er nu facebookdating dat helemaal gratis is. Je vindt het icoontje in het menu van de facebookapp. Hoe lang het gratis blijft is natuurlijk de vraag. Vroeger was Tinder ook helemaal gratis. In elk geval zal de slechte service van Tinder er voor zorgen dat ze marktaandeel gaan verliezen. Ik zie in facebook het beste alternatief. Bumble is veel te klein, ontzettend duur en vrouwen moeten het eerste bericht sturen. Happn had de potentie maar heeft de formule veranderd naar die van Tinder en is ook heel duur. Overige apps zijn alemaal te klein, slecht opgezet en duur.

Sterke punten:
Sterk dat ze zo lang zoveel geld konden verdienen

Zwakke punten:
Arrogante monopolisten met slechte service hebben het nakijken als er een goede concurrent begint.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wie is er oppervlakkig?

4

Review:
Er zijn mensen die als ze perongeluk een stinkende scheet hebben gelaten, heel hard roepen wie o wie er toch iets gelaten heeft. Want door dat als eerste te roepen zouden ze zelf niet als schuldige worden aangewezen. Op Tinder zie je iets soortgelijks. Je kunt bijna geen profiel openen of mevrouw beklaagt zich over ONS,FWB en een gebrek aan serieus gedrag; mannen die maar op 1 ding uit zijn. Nog voordat je jezelf hebt voorgesteld mag je haar vermanende retoriek tot je nemen. Dit suggereert dat zij zelf niet zo is. Onderzoek laat zien dat dames zeer veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. Ook nepprofielen van aantrekkelijke mannen met afstotende teksten doen het goed. Haar profielomschrijving bestaat uit vaak een opsomming van clichés: spontaan, sociaal, sportief, verre reizen, netflix, een festivalletje gevolgd door een halfvol glas wijn. Geen humor, geen hobbies geen scherpzinnigheid. En dat van 'geen ONS' kun je ook met een korreltje zout nemen. Op dat gebied doen de dames vaak niet onder voor de mannen. Maar door vooraf 'geen ONS' te roepen verklaart men zichzelf schoon. Beste mannen, laat je niet aanpraten dat wij de oppervlakkige soort zijn. Vrouwen zijn minstens zo erg. Sterker, het feit dat zij zichzelf verkopen als de zogenaamd serieuze soort,maakt het alleen maar verradelijker. Vergeet ook niet dat de meeste scheidingen op initiatief van de vrouw er doorgedrukt zijn (70 a 90 procent), vaak omwille van relatief oppervlakkige redenen. Bevraag je Tinderdate maar eens.

Sterke punten:
Veel vrouwen die geen ONS zeggen te willen

Zwakke punten:
Denk even aan het verhaal van de scheet...

Tinder - strange profiles

0

Review:
I just happened to 'meet' Issa, 46. Having been 'educated' on Massachusetts Institute of Technology. Being quickly bored with superficiality, and being into profound conversation. I hardly ever met a person digitally, that was so shallow and preoccupied on stuff. When asked whether she was American, she reacted, OMG, American? What's wrong with so many woman on Tinder? Same goes for one Nina, 46, living in Breda. She turned out to be Russian.

cdk beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Onbeperkt swipen voor vrouwen

15

Review:
Onlangs de nacht doorgebracht bij een Tinderella en op een gegeven moment hadden we het natuurlijk over de app Tinder. Ik liet haar even het aanbod vrouwen zien en haar reactie was dat de vrouwelijke profielen minstens zo erg waren als de mannelijke. Zij kon lang achter elkaar swipen (met als gevolg 350 matches) zonder een betaalscherm te krijgen. Ik liet haar zien dat je als man zijnde maar beperkt kan liken totdat je dus geblokkeerd wordt met het betaalscherm. Dat geloofde ze niet totdat ik het haar ter plekke liet zien. Het lijkt onlogisch om vrouwen onbeperkt te laten swipen als ze toch al zoveel matches kunnen krijgen. Je kan het ook sexistisch / discriminerend vinden. Maar het is gewoon commercie. Mannen zijn het immers wel gewend de betalende en jagende partij te zijn. Hoe minder succes, hoe meer mannen gaan betalen. Totdat ze zich realiseren dat de kosten niet meer in verhouding staan tot de baten.

Sterke punten:
Slim verdienmodel

Zwakke punten:
Erg doorzichtig in het uitmelken van met name mannelijke leden.

Tinder - Waar zijn toch die sympathieke vrouwen?

13

Review:
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen qua uiterlijk veel selectiever zijn dan mannen. Waar vrouwen voornamelijk jagen op hun eigen George Clooney, daar zijn mannen doorgaans tevreden met het type 'girl next door'. Terwijl veel vrouwen een hufter met narcistische trekjes wel aantrekkelijk vinden (getest met nepprofiel) , zullen mannen eerder gaan voor een zachtaardige en sympathieke vrouw. Logisch, want als hij moe thuis komt van een competitieve baan wil hij ook nog niet het gezeik van een compromisloze vrouw over zich heen krijgen. Ga je op Tinder kijken dan zie je dat je kansen op een sympathieke vrouw vrijwel nul zijn. Het begint al met haar profiel. Zelden is haar profiel uitnodigend. Afgezien van het gebruikelijke sociaal, spontaan, sportief, verre reizen en kijk mij eens geweldig bijzonder zijn, zie je de negativiteit en vijandigheid hier al doorschemeren. Mannen deugen niet, willen enkel ONS/FWB, voldoen niet aan eis zus en eis zo. Een beetje humor is ver te zoeken. Zelfreflectie evenmin. Het ergste komt dan wel tijdens eventuele chats boven water. Chats die vaak zonder reden ineens verdwijnen omdat ze jou ontmatcht heeft. Je reageerde niet snel genoeg of ze had een aantrekkelijkere kandidaat gevonden. Maar goed, als jij met veel moeite het gesprek op gang houdt dan blijkt het vaak een of ander gescheiden geval te zijn die er doorgaans zelf de stekker uit heeft getrokken. Vooral de hoger opgeleide vrouwen, want die zijn volgens onderzoek voor meer dan 90% de initiator van een echtscheiding. Natuurlijk vaak problemen met haar ex, Helemaal oppassen moet je met vrouwen die conflicten binnen de eigen familie hebben. Ben je ondanks alle rode vlaggen beland in een periode van daadwerkelijk afspreken dan zul je merken dat veel vrouwen zich onsympathiek en hooghartig opstellen en het vooral eenrichtingsverkeer is. Een kille afstandelijke en calculerende sollicitatieprocedure waarbij vooral belangrijk is wat jij te bieden hebt en niet wat jij bent.
Tot slot, wanneer dan blijkt dat om wat voor reden ook, het niets wordt, wees dan niet verbaasd dat mevrouw na een aantal maanden uit het niets weer contact opneemt. Regelmatig heb ik meegemaakt dat zij dan vertelt dat ze zulke goede sex heeft gehad met persoon Y of X. Gewoon om je jaloers te maken. Tip: zeg ongeveer hetzelfde en stuur fotoos van een knappe vrouw met wie je zogenaamd het bed hebt gedeeld. Zeg bijv. dat die persoon zo'n goed figuur had. Zul je zien dat ze ineens moeite gaat doen (concurrentie!), maar kap het af. Als het de 1e keer niet werkt dan ook de 2e keer niet. Resumé: normale sympathieke vrouwen ben ik nog nooit via Tinder tegengekomen.

Sterke punten:
Veel vrijgezelle vrouwen

Zwakke punten:
De redenenen dat zij vrijgezel zijn.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Voorspelling uitgekomen

17

Review:
Toen Tinder met een plus abonnement kwam deed ik hier een voorspelling dat er een nog duurder abonnement zal komen. Dat klopt en het zijn er zelfs 2 extra: Tinder gold en Tinder platinum.
Het idee is simpel. De doorsnee man heeft aantoonbaar weinig tot geen succes. Dus hij denkt ik ga upgraden om meer succes te hebben. Maar als heel veel mannen dat doen dan onderscheidt je jezelf daar niet mee. Maar wacht er is een nog duurder pakket en dat beloofd alsog wel succes. Enzovoorts.
De echte reden voor een gebrek aan succes wordt verzwegen. Dit is het gegeven dat Tinder voor circa 85% gevuld is met mannen. De 15% vrouwen daar zitten dan ook nog eens heel veel nepprofielen tussen. En aziatische 'entrepeneurs', transgenders, tatootokkies etc etc. Wat uiteindelijk overblijft is te veeleisend en te kritisch en gaat doorgaans voor de top 4%. Het nemen van een extra duur abonnement verandert niets daar aan. Het heeft totaal geen zin om als man mee te gaan in deze upgrade gekte. Heb je met de gratis versie weinig tot geen succes dan blijft dat zo. De platinum versie is ook nog eens schreeuwend duur. 43 euro per maand.....Let wel, het is maar een app...Dat geld kun je beter aan je hobby besteden o.i.d. Aangezien platina wel het meest edele metaal is zal Tinder wel met iets anders moeten komen. Misschien Tinder diamond waarbij je selectiecriteria als lengte, opleiding etc kunt invoeren. Ben benieuwd of die voorspelling ook uitkomt.

Sterke punten:
Nog steeds het grootste platform.

Zwakke punten:
Tinder is te doorzichtig in het graaien naar geld.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder