Tinder - 55 Reviews

Last updated: 5 januari 2018
Tinder Logo

40.5% aanbevolen, 55 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 3457

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 55

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (55):

Tinder - 40+ em kinderwens?

0

Review:
Op Tinder en datingsites kom je ze regelmatig tegen: vrouwen op leeftijd die nog een kinderwens hebben. Een ieder met een beetje verstand van de menselijke fysiologie weet dat zoiets op die leeftijd niet meer vanzelfsprekend en ook niet zonder risico is.

Het kan zijn dat de vrouw een of andere carrieretijger is die minstens 60 uur per week werkt en het krijgen van kinderen daarom (te) ver voor zich uit heeft geschoven. Echter dergelijke succesvolle vrouwen zitten niet te vissen in een datingsite of app is mijn ervaring.
Een meer waarschijnlijkere reden is dat er ergens iets mis is met betreffende vrouw. Psychische kwalen, trauma's of rare fratsen waardoor ze niet in staat is een kerel voor een langere periode te kunnen binden. Zeg maar een probleemgeval. Op datingsites en apps kom je veel probleemgevallen tegen. In het begin zie je dat niet; ze hebben allemaal een leuke foto en een prachtige omschrijving van zichzelf. Maar gaande weg krijg je vanzelf de 'rode vlaggetjes' te zien; signalen dat er iets niet klopt zoals het hebben van velerlei conflicten met anderen, verslavingsproblematiek en problemen op het werk.
Stel dat alles toch in orde is, dan nog moet je jezelf afvragen of het verstandig is om met zo'n vrouw in zee te gaan, want omdat ze geen tijd te verliezen heeft in geval van een kinderwens is de kans groot dat je enkel fungeert als spermadonor en als je niet uitkijkt ook nog als financiele donor! Dus zo aantrekkelijk het lijkt om aan te pappen met een vrouw zonder kinderen, zo desastreus het voor je kan aflopen.

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Inschatting is minimaal 95% Nep profielen

4

Review:
Nog nooit zoveel nep profielen bij elkaar gezien. Enige optie is dat Tinder deze zelf aanmaakt.

Bijna dagelijks matches met jonge vrouwen die vervolgens nergens op reageren of geld willen zien.

Matches met jonge vrouwen die ik zelf geen like heb gegeven.

Als je een profiel liked krijg je deze nog meerdere malen te zien.

Gerapporteerde nep en spam profielen blijven gewoon langskomen.

Vrouwelijke aanbieders van betaalde liefde en cam sex worden niet weg gefilterd.


Sterke punten:
Het oorspronkelijke idee was leuk.

Ondanks de overduidelijke oplichterij zal de Tinder redactie er vast goed van leven.

Verder geen sterke punten voor de deelnemers.

Zwakke punten:
Je zo snel mogelijk van je likes afhelpen zodat je een betaalde account neemt ligt er zo dik bovenop dat je jezelf afvraagt of hier ook maar iemand met een IQ boven 80 intrapt.

Phillie beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Oplichters op app

1

Review:
Net als op andere sites heb je hier zelden een match en al helemaal niet met een normale vrouw. Zojuist voor de 2e keer in een maand een match welke zich als escort voordoet voor de somma van 200,- per uur en of je daarvan 100,- vooraf wil betalen.

Even later is de match weg, oplichting dus.

Sterke punten:
Tijdverdrijf op het toilet

Zwakke punten:
Zeer weinig matches met vrouwen en relatief vaak contact met echte oplichters.

Heb een schermafdruk, dus kan het bewijzen, maar Tinder heeft geen helpdesk in Nederland waar je een klacht kun neerleggen.

Brabant beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Leuk hoor

0

Review:
Lekker swipen door de <b>sletjes</b> hier

henkie beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Veel fake

2

Review:
Er zit helaas veel fake op deze datingsite. In eerste instantie had ik dat niet door want je geloofd in de goedheid van de mens. Maar als er vervolgens via whatsapp gevraagd wordt om geld weet je hoe laat het is.
Maar ook worden er oude foto’s geplaatst en foto’s met kinderen erbij. Echt zo raar.
Je plaatst toch recente foto’s op een datingsite? Maar bij 1 afspraak met je date ben je ook meteen klaar.
En je komt dezelfde oplichters met dezelfde foto’s op meerdere datingsites tegen en dan met een andere naam. Zeer gerafineerd. Sons swipe ik naar rechts omdat ik al weet dat er een match zal zijn. En...ja hoor....weer een man met een zielig verhaal over het verlies van zjn ouders, is enigskind en bedonderd door zijn vrouw. Wil zich gaan vestigen in Europa en daar de liefde van zjjn leven tegenkomen. Echt misselijkmakend.
Dus dames en heren let ajb op!

Sterke punten:
Gratis en ik ben van mening dat je echt een lieve persoon kunt vinden via een datungsite.

Zwakke punten:
Profielen met foto’s van andere personen en zonder tekst of tekst in het Engels/Amerikaans.

Tinder - Jij als entertainer

4

Review:
In heel veel profielen van vrouwen zie je dat ze vragen om een man die beschikt over een goed gevoel voor humor. De reden is dat ze daar zelf niet over beschikken. De meeste cabaratiers zijn dan ook van het mannelijk geslacht. Zij verwacht dat jij haar vermaakt. Dat begint bij het eerste bericht. Jouw bericht moet natuurlijk gevat en persoonlijk zijn. Niet een copy/paste bericht dat naar elke vrouw gestuurd had kunnen worden. Is jouw openingsbericht niet origineel genoeg dan word je direct verwijderd. Tenzij je een man in de top20% categorie bent natuurlijk. Dan maakt het allemaal niets uit. Dan kun je de meeste schunnige en foute openingszinnen naar haar toe gooien, op internet hebben ze daar leuke experimenten mee gedaan. Omgekeerd zie ik echter dat de meeste vrouwen een simpele 'Hi' sturen, of een ' ;) '. Tenminste als ze überhaupt het initiatief nemen natuurlijk; op Tinder heb ik een hele rij matches maar geen enkele vrouw stuurt een eerste bericht. Vervolgens begint het heen en weer chatten waarbij de originaliteit uiteraard altijd weer vanuit jou, als man zijnde, moet komen. Dit levert dan als respons heel vaak 'hahahaha' op , en nog eens 'haha' of lachende smileys. Omdat je niks aan hahaha hebt en het vermoeiend is om telkens weer met wat origineels te komen (zij geeft geen input) wordt er dan een datum geprikt voor een echte ontmoeting. Ook aan tafel wordt verwacht dat jij haar vermaakt. En dat is misschien maar goed ook want als je je date aan het woord laat ontstaat al snel een soort ondervragend sollicitatiegesprek. Want terwijl jij als man zijnde binnen 5 minuten al besloten hebt of je wel of niet met haar naar huis zou willen gaan, daar hebben vrouwen ellenlange vragenprocedures voor nodig, en natuurlijk ook overleg met haar vriendinnen. Ga voor de grap maar eens tijdens een date naar de WC en kijk om een hoekje hoe snel ze naar haar smartphone grijpt......om te overleggen met derden......
Aan het eind van een date voel je je dan ook net een clown. Een clown die in een datingcircus een voorstelling heeft gegeven. Maar in het circus kopen mensen vooraf een kaartje terwijl bij een date moet je nog maar afwachten of de vrouw interesse in je heeft en je wat teruggeeft. Ik heb er legio ontmoet die enkel uit waren op wat vermaak en een gratis diner. Je bent dan dus nog slechter af dan een clown in een circus want die heeft alvast deel van de kaartopbrengst. Daarom ben ik al lang gestopt met het entertainen van vrouwen door middel van datingsites, Tinder en hieruit voortvloeiende dates Als ze entertainment willen mogen ze een kaartje kopen voor een cabaretvoorstelling. Natuurlijk, zo'n kaartje kost geld, terwijl een date wordt doorgaans door de man gefinancierd, daarom willen vrouwen graag op date. Daarom zie je vrouwen vaak jarenlang op datingsites staan en zie je dezelfde vrouwen telkens voorbij komen op Tinder. Voor hen is dating een vorm van vermaak. Tijdens speeddates zie je ook dat de vrouwen blijven zitten en de mannen als circusdieren rouleren. Ook hier, de man als entertainer. Maar je entertainment levert zelden wat op. Als een vrouw echt interesse in je heeft hoef je niet jezelf uit te sloven met grappige tekstberichtjes en dure dates. Dan hoef je ook geen gevat eerste bericht te sturen. Dan komen ze wel naar jou toe en maken zij de eerste stap. Zeker vrouwen op datingsites en Tinder hebben dermate onrealistische eisen en verwachtingen dat zij zelden de eerste stap zetten. Bovendien worden ze er omringd door honderden clowns die allemaal grappig en gevat proberen te zijn zodat jij je niet gaat onderscheiden. Dan val je eerder op met een negatief en vrouwonvriendelijk profiel dan met een leuk profiel. Het entertainen van vrouwen is zinloos geworden. De aardige nice guy zijn werkt ook niet. Het huwelijk is ook al achterhaald. Wat resteert is MGTOW; men going their own way.

Sterke punten:
entertainment voor vrouwen
Pump&Dump voor mannen als je bereid bent te downdaten

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - 'jong van geest'

2

Review:
Ook op Tinder zie je nu veel vrouwen die proberen te matchen met mannen die minstens 5 jaar jonger zijn. Dit komt omdat vrouwen letterlijk en figuurlijk binnen handbereik een overmaat aan mannelijke aandacht hebben en hierdoor sterallures verkrijgen. Een term die je bij deze vrouwen vaak ziet is: 'jong van geest'. Let op heren, dit is de halve regel. De complete zin is: 'jong van geest, oud van gestalte' . Deze vrouwen hebben jarenlang de 'cock carousel' bereden en willen dit graag voortzetten. Inmiddels zijn het cougar vrouwen waarbij de zwaartekracht het heeft gewonnen; obees en laaghangende borsten, met een beetje pech ook nog zo'n kort pittig praktisch kapsel. En wat is eigenlijk jong van geest? Nooit volwassen geworden? De term 'jong van geest' is niet meer dan een reclame slogan die cougar vrouwen gebruiken om de illusie in stand te houden dat ze nog wat te bieden hebben. Vrouwen zien mannen ook met een jongere partner voorbijlopen en feminisme heeft ze geleerd dat ze precies hetzelfde zijn als mannen. Maar de man die een mooie jongere vrouw aan zijn zijde heeft is in de meeste gevallen een man die het financieel goed voor elkaar heeft, althans een stuk beter dan de vrouw in kwestie, en het nodige te bieden heeft. Cougar vrouwen op datingsites en Tinder hebben niets te bieden behalve het ongrijpbare 'jong van geest'. Erg geestig.
Heren, ga MGTOW!

Sterke punten:
inzicht in de female nature
gratis
veel aanbod

Zwakke punten:
alle vrouwen zijn hetzelfde

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - de sollicitatieprocedure

2

Review:
Daten is als solliciteren naar een populaire baan. Je kunt er dan vanuit gaan dat de voorwaarden slecht zijn. Immers als je het er niet mee eens bent dan zijn er voor jou tien anderen. Door het grote aanbod is de selectieprocedure streng en oppervlakkig. De meeste kandidaten worden afgewezen.
Tijdens het daten merk je vaak dat de vrouw tal van gerichte vragen stelt om te bepalen hoe veel je waard bent. In haar hoofd is ze dan het wensenlijstje aan het afvinken. Dit proces kun je verstoren door een fles wijn te bestellen en haar flink vol te gieten. Uiteraard moet jij die fles betalen. Hiermee is een date de enige sollicitatieprocedure waarbij de ondervraagde zelf de consumpties betaalt.

Sterke punten:
veel kandidaten, gratis

Zwakke punten:
vrouwen gedragen zich net zo zelfingenomen als op datingsites.
Continue aandringen op betaalde functies die zinloos blijken te zijn.

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Trakteer mij!

7

Review:
Uit diverse gesprekken komt naar voren dat vrouwen verwachten dat een man alles maar moet betalen. Zeker de eerste date.
Het gekke is dat vrouwen tegelijkertijd financieel zelfstandig zijn, of beweren dat te zijn. Als het aankomt op het aanvragen van een echtscheiding dan staan vrouwen ook vooraan; meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw. Want ze zijn immers financieel zelfstandig dus bij ontevredenheid kan de schakelaar zo worden omgedraaid. En als ze nog niet financieel zelfstandig zijn, dan worden ze het wel gemaakt door middel van subsidies en alimentatieregelingen. Ook is er nu discussie over het aandeel vrouwen dat topposities bekleedt; dat zou te laag zijn. Sommigen willen zelfs idiote en sexistische vrouwenquota introduceren.
Maar als vrouwen zo sterk en zelfstandig zijn, waarom wordt dan nog steeds verwacht dat ik de eerste date (meestal) betaal???? Dat alle investeringen (initiatief, tijd) van mij moet komen?
Je hebt hier het assepoester syndroom: assepoester die enkel met haar uiterlijke schoonheid en de hulp van een toverfee het voor elkaar krijgt dat een rijke prins haar gaat zoeken. Ze wordt dan zijn prinses, zonder meer te hoeven koken en schoonmaken. Zonder iets te hoeven doen, alleen maar mooi zijn. En zo zie je het ook op datingsites en apps als Tinder; prinsessen-vrouwen die met hun vagina-voucher recht menen te hebben getrakteerd en nagejaagd te worden zonder maar iets van waarde toe te voegen. Omdat ze zichzelf als de mooie trofee zien. Deze datingprinsessen zijn eigenlijk mislukte assepoesters: want zelden aantrekkelijk (lelijke tatoeages, vaak te dik, kortgeknipte haren etc. etc.), koken en schoonmaken hebben ze ook nog nooit geleerd. Ze krijgen ook niet de hulp van een toverfee. Hoe denken deze verwende datingprinsessen zonder hulp van een toverfee hun prins op het witte paard te krijgen? Nou, dat gebeurt ook niet. Steeds meer mannen gaan MGTOW en bedanken voor de slechte deal. Zeker als je het als man goed voor elkaar hebt dan heb je geen zin in een verwende parasiet. Vrouwen die hun vagina voucher inzetten worden enkel en alleen getrakteerd op een penis!

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Het verlopen loterijkaartje

1

Review:
Zet op Tinder de zoekafstand in op de minimale afstand van 2 km. Het leeftijdsbereik maximaal. Wacht nu rustig af en kijk na een poos wat er aangeboden wordt om te swipen. Deels zijn dit vrouwen die daadwerkelijk binnen 2 km van je vandaan zijn. Maar je ziet ook vrouwen die veel verder weg zijn ondanks de minimaal ingestelde zoekafstand. Deze vrouwen hebben jou geliked en krijg je om die reden toch te zien. Een vreemde kronkel in het Tinder programma. Nu je ziet wie er jou geliked hebben blijken dat vooral oudere vrouwen te zijn. Deze vinden zichzelf nog steeds geweldig. Ze vinden dat ze jaren jonger geschat worden dan hun werkelijke leeftijd. Ze zijn 'jong van geest'. Herkenbaar? Vast. Deze vrouwen zijn als een verlopen loterijkaartje. Misschien dat ze jaren terug misschien de belofte van een prijs konden hooghouden, maar nu al lang niet meer. Zeker als je een red-pill MGTOW man bent blijf je ver van deze vrouwen vandaan.

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder