Tinder - 36 Reviews

Last updated: 21 augustus 2017
Tinder Logo

32.3% aanbevolen, 36 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 3031

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 36

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen. Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen. 1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken. 2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd. 3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3. 4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf. Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt. Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen: 1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps. 2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan. 3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw : - Openbaar profiel (verplicht), - Vriendenlijst, - E-mailadres. - Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven), - Geboortedatum, - Arbeidsgeschiedenis, - Statusupdates, - Foto's en nog veel meer. Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken. Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel. 2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen. 3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (36):

Tinder - Kom later nog eens terug

7

Review:
Als je de betaalde versie van Tinder hebt en je hebt heel veel vrouwen geliked, dan krijg je de volgende melding:
'Kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'.
Dit is dus heel wat anders dan de melding dat er geen nieuwe mensen in de zoekomgeving zijn. Deze laatste melding krijg je als je door de voorraad vrouwen heen bent. Maar dit lijkt een door Tinder opgelegde beperking.

Tinder zegt dat je met een betaald abonnement onbeperkt kunt swipen maar dat lijkt niet het geval te zijn.
Erg klantonvriendelijk is ook dat ze niet zeggen hoe en wat precies. Wat betekent 'kom later nog eens terug'?? Is dat de volgende dag of volgende week? Volgende maand?

Ik heb dit probleem voorgelegd bij de servicedesk vanTinder en ben benieuwd naar hun reactie.

Tinder - Kan de tinder app niet volgen en snap echt niet de

0

Review:
Goed,aanbevolen tinder app want er was een ervaring van een jongen die achteraf blijkend veel geluk heeft gehad en ik wens iedereen er veel geluk mee om een partner te vinden....echt!. Ik snap er geen barst van een kan de link niet leggen tussen vele dingen a. de foto's zijn niet passend met als er een profiel bij staat. Ik ga verder met de foto's want ik kan daar niet echt uit zien wat zij nou echt serieus willen alsof het een feest is van schijt aan foto's. Laat staan de foto's van een landschap zonder de persoon erop en ook geen profiel geeft al aan dat de app meer een hele slappe aftreksel is van snapchat of instagram dat ik beter kan aanraden!. Als ik de tinder app zou beoordelen is het een stuurloze navigatie app van alles behalve een echte dating app. Tinder is alles behalve duidelijk en voor mij persoonlijk kan je het woord smakeloos bijvoegen, wat viel deze deze app gadverdamme tegen. Mijn pure ervaring, mensen die wel super enthousiast met deze app zijn nogmaals veel succes!

Sterke punten:
Misschien voor de mensen die gevoelloos zijn

Zwakke punten:
1001 op te noemen

Ron beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Project harpoen

3

Review:
Tinder haalt niet alleen je profielfoto van facebook. Je kunt nu zelf ook elke willekeurige foto uploaden.

Mijn ervaring is dat vrouwen die zich alleen laten portretteren met hun gezicht vaak veel te dik zijn. Hoe geringer de afstand tussen camera en gezicht, hoe groter de afstand tussen navel en stuitje. Van vrouwen die zich laten portretteren liggend op hun buik (zoals een zeehond!) wist ik dat al.

Het is belangrijk om eerst te googlen op de naam van de vrouw in kwestie in combinatie met de werkgegevens die tinder van facebook haalt en vaak zichtbaar in tinder zijn.
Wanneer het niet lukt om ergens een foto te vinden waar ze in haar geheel opstaat dan kun je er met grote zekerheid van uitgaan dat ze veel te dik is. Vraag dan of ze een recente foto heeft waar ze helemaal op staat. Ja, dat mag je best vragen.

Op datingsites en apps is er een dusdanig mannenoverschot dat je als doorsnee man alleen maar kans krijgt bij een vrouw die punten lager scoort op de aantrekkelijkheidsladder dan jij zelf. Vaak zijn dit 'volslanke' vrouwen. Project harpoen kan leiden tot een gezellige avond met overvloedig eten en drinken (doorgaans door de man betaald), maar realiseer je dat je feitelijk de left-overs van de datingmarkt aan het verorberen bent.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - NIET VOOR MIJN LEEFTIJD

1

Review:
Heb onlangs enige tijd Tinder geprobeerd. Nadat ik eerst een nieuw Faceboekprofiel had aangemaakt met echte foto's maar een andere naam. Dit profiel aangemaakt vanaf mijn oude reservecomputer, die ik verder nooit online gebruik. Tinder bestaat al jaren en ik weet zeker, uit publicaties in de media, dat het in de eerste jaren bedoeld was voor sex en overspel. "Even een profiel aanmaken en dezelfde avond nog een smakelijke date". Zoe iets. Nou misschien is dat nog een klein beetje het geval voor jongere leeftijdscategorieën, maar ik kwam uitsluitend profielen tegen die identiek zijn aan wat je op de reguliere datingsites tegenkomt. Dus veeleisende dames, die "een nare tijd volledig hebben verwerkt en achter zich gelaten", "de kids de deur uit", "het leven op de rails", met "veel hobbies en lieve vriendinnen" en nog steeds hopend op "een maatje" om "samen leuke dingen te doen". Dat dus. Ik respecteer dergelijke verlangens maar weet uit 20 jaar ervaring met datingsites dat er veel gestoorde en valse vrouwen tussen zitten, ik zou er een avondje op tv over kunnen praten of een boek over schrijven. Terug naar Tinder. Je krijgt eelt op je vingers van al dat vegen. De profielen zijn volkomen identiek. Er zitten best leuke vrouwen tussen maar ze roepen allemaal zonder uitzondering dat ze geen "ons" willen. (Het duurde enige tijd voor ik begreep wat daarmee bedoeld werd). Kortom: een saaie, voorspelbare datingsite, met een redelijk groot aanbod van vrouwen die bij een "match" bijna nooit reageren en allemaal op zoek zijn naar de prins op het witte paard. Elke spannende ondeugendheid is hier helemaal afwezig.

Sterke punten:
Vergeleken met andere sites groot aanbod (als het allemaal echt is).
Gratis, hoewel betaalde versie meer mogelijkheden schijnt te bieden.

Zwakke punten:
Koppeling met Facebook.
Identieke profielen die helemaal niets anders bieden dan reguliere datingsites.
Weinig mogelijkheden om dingen in te stellen.
Vermoeiend geveeg.

Liefdelust beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - onmogelijke wezens

0

Review:
Ook op Tinder loop je als man tegen de volgende zaken aan:

Vrouwen willen een succesvolle en zelfverzekerde man met status, maar tijdens de eerste date moet hij slaafs naar haar woonplaats afreizen, de hele shit organiseren en 100% betalen en hopen dat hij de sollicitatieprocedure doorkomt.

Vrouwen klagen steen en been over one-night-stands en mannen die maar op 1 ding uit zouden zijn, maar een serieuze man met een doorsnee uiterlijk wordt volkomen genegeerd (dit is onderzocht en wordt ook wel de 80/20 regel genoemd)

Vrouwen verwachten het initiatief van de man, maar ze reageren niet of heel slecht op zijn initiatief. Waarom hebben deze vrouwen dan jouw geliked?

Vrouwen met meerdere kinderen hebben doorgaans flitsende en sociale levens als ik hen moet geloven, maar tijd vrij maken voor een date lijkt onmogelijk.

Veel vrouwen zien zichzelf als een trofee; het is een hele eer om met hen te mogen daten. En ze stellen tal van eisen waar jij aan moet voldoen. Maar wat hebben zij zelf te bieden?

Vrouwen willen een man met humor, maar zijn snel beledigd als hij een grap maakt.


Datingsites en tinder zitten vol met narcistische, over het paard getilde verwende prinsesjes die nog in hun droomprins geloven.Vrouwen vol met tegenstrijdige eisen en waanbeelden en die zichzelf overschatten omdat er helaas teveel hongerige mangina-mannen zijn die op alles schieten.
Er zullen weinig mannen zijn die voldoen aan een tegenstrijdig eisenpakket, ik denk bijna geen enkele. Ik zie ook op Tinder daarom weer steeds dezelfde vrouwen voorbij komen. Dit zijn onmogelijke wezens.

Sterke punten:
Gratis en veel aanbod, maar aanbod is de laatste tijd sterk achteruit gegaan

Zwakke punten:
heel veel mannen en weinig vrouwen; te vergelijken met een sollicitatieprocedure met een overmaat aan sollicitanten. Een keer raden met wat er met de voorwaarden gebeurt.
Daarnaast telkens aandringen op betaald abonnement welke zinloos blijkt.
Tijdsverspilling

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - verdienmodel

4

Review:
Sinds de komst van Tinder zijn reguliere datingsites leeggelopen. En dat is natuurlijk goed nieuws want datingsites hebben er een potje van gemaakt. Helaas lost tinder niet het fundamentele probleem van de man/vrouw verhoudingen op. Ik heb een aantal vrouwen gevraagd naar de hoeveelheid matches en dat loopt al snel op naar tientallen binnen korte tijd. Je ziet dan ook dezelfde problemen als op datingsites: passieve vrouwen die geen enkele moeite doen, vrouwen die alleen komen voor een egoboost en last but not least ongelooflijk kritische en zichzelf overschattende vrouwen. Als je letterlijk binnen handbereik en binnen no-time zoveel bevestiging krijgt is dat natuurlijk niet zo vreemd. Kwalijk kan ik ze het niet nemen, al moeten ze dan ook niet gaan zeuren dat mannen enkel uit zijn op een one night stand..... Je kunt het als man zijnde nog zo goed voor elkaar hebben, maar met een doorsnee uiterlijk zullen de vrouwen je volgens de 80/20 regel verwerpen. Tinder maakt handig gebruik hiervan door tal van betaalopties aan te bieden. Mensen die met de gratis versie weinig succes hebben (veelal mannen dus) zullen dan in de verleiding komen te betalen voor extra opties in de hoop dan wel succes te krijgen. Zo probeert Tinder de investering weer terug te krijgen. Grofweg 15 euro voor een maand gebruik van een app kan met grote aantallen flink wat opleveren. Ik moet zeggen dat de boost wel eens een match genereert maar veel stelt het niet voor. En wat betreft onbeperkt swipen, op een gegeven moment is de vijver in jouw omgeving gewoon leeg en geeft tinder aan dat er geen nieuwe personen in jouw omgeving zijn. Het probleem van de scheve man/vrouw-verhouding en de hieruit voortvloeiende buitensporige verwachtingspatronen is er nog steeds. Dus uiteindelijk heb je maar nauwelijks iets aan de betaalde versie. Ik raad iedereen aan vooral NIET te betalen voor Tinder. Je betaalt namelijk voor een produkt waarvan je maar weinig weet. Hoeveel potentiele kandidaten zijn er? Wat is de man/vrouw verhouding?
Als het met de gratis versie niet lukt, waarom dan niet en waarom zou het met de betaalde versie dan wel lukken?

Sterke punten:
gratis versie

Zwakke punten:
man/vrouw verhoudingen bedenkelijk
betaalde versie te duur voor wat het (extra) oplevert

Tinder - facebookkoppeling geen garantie

4

Review:
Onlangs afgesproken met een amsterdamse dame. Bleek al snel dat het tinderprofiel niet klopte. Haar tinderprofiel vermeldde een duidelijk lagere leeftijd. Dat kon ze niet meer veranderen in facebook zei ze. De reden dat ze het ooit niet goed in facebook had gezet was ivm haar privacy/traceerbaarheid ten behoeve van iets anders dan tinder. Tinder maakt gebruik van de facebookgegevens dus als het in facebook niet goed staat dan klopt het in tinder ook niet. De fotoos waren overigens ook niet representatief want inmiddels heel wat kiloos aangekomen. Maar dat is een bekend euvel en zie je ook op datingsites. Het zou me niet verbazen als er mensen zijn die speciaal voor tinder een facebookaccount creeeren en naar believen er gegevens in zetten die niet waarheidsgetrouw zijn. Zeg maar fakebook dus.

Overigens heeft Tinder wel zijn beste tijd gehad. Weinig tot geen matches tenzij je gebruik maakt van de geld kostende opties zoals een 'boost' en onbeperkt swipen. Met name de 'boost' wil nog wel een match opleveren. De dame krijgt dan eerst jouw profiel te zien, daarna pas anderen (gratis members). Dit geeft aan dat je als 'gratis' gebruiker inderdaad onder op de grote stapel van het mannenoverschot komt te liggen en je dus vrijwel geen kans maakt. Door het mannenoverschot zie je dat, net als op datingsites, de vrouwen er onredelijk kritisch kunnen zijn, of onrealistische eisen stellen en geen enkel initiatief ontplooien. Contacten met vrouwen komen vrijwel alleen tot stand nadat ik (als man zijnde) het initiatief neem. Op zich vind ik dat ook geen probleem, ware het niet dat vele vrouwen er absoluut geen serieuze intenties hebben en hetzij alleen matches verzamelen en niet reageren of wel reageren maar met als enige doel aandacht ontvangen en vermaakt te willen worden.

Wat ook opvalt is dat wanneer er vrouwen een stukje tekst plaatsen zij bijna altijd klagen over one-night-stands en mannen die alleen sex willen. Maar ik denk dat deze vrouwen evengoed oppervlakkig zijn omdat zij op basis van uiterlijk de meeste mannen afkeuren. De mannen die dan in haar ogen wel goed genoeg zijn, die hebben vele opties en gaan zich niet permanent binden aan die vrouw omdat zij vroeg (one night?) of laat iets beters zullen tegenkomen.

Dat ik Tinder uiteindelijk toch aanbeveel is omdat datingsites veel duurder zijn en nog minder goed werken. Dus als je online iemand wilt tegenkomen dan is tinder de meest aangewezen applicatie.

Sterke punten:
kan gratis zijn
veel meer aanbod dan op datingsites

Zwakke punten:
gratis versie niet of nauwelijks effectief
bedenkelijke man/vrouw verhouding

Tinder - Tijdverspilling

4

Review:
In het verleden (2014/2015) had ik redelijk wat succes op Tinder maar helaas lijkt de app nu nutteloos.

Ik heb recentelijk Tinder weer geprobeerd, maar geen enkele match, in tegenstelling tot een tijdje geleden. Ik gebruikte ook dezelfde foto's en tekst waar ik op andere dating sites/apps wel genoeg aandacht mee kreeg.

Dus of de dames op Tinder zijn veel kritischer, of er zitten ontzettend veel mannen op waardoor je vrij weinig kans maakt op leuke matches.

Ik vermoed vooral het laatste omdat je tegenwoordig tegen betaling jouw profiel tijdelijk "voorrang" kan geven en meer wordt getoond aan anderen. Hierdoor krijg ik dus het idee dat jouw profiel onderaan de grote stapel kan liggen als je pech hebt.

Maar waarschijnlijk zijn vrouwen ook heel kieskeurig omdat er een overschot aan mannen op Tinder zit. (Velen die elke vrouw liken waardoor de dames zichzelf gaan overschatten) Het niet meer onbeperkt gratis kunnen swipen werkt ook zwaar in je nadeel.

Het is vast mogelijk om iemand te ontmoeten als je er heel veel tijd in steekt of gewoon geluk hebt, maar ik weet niet of dat de moeite waard is.

Sterke punten:
- Laagdrempelig
- af en toe leuk om te doen als tijdverdrijf

Zwakke punten:
- tijdverspilling als je echt op zoek bent
- Niet meer volledig gratis
- beperkt aantal likes
- geen/weinig matches
- eigenlijk geen optie als serieuze dating site gezien je niet eens/nauwelijks contact hebt met anderen

Erik beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - TINDER 100% NEP

2

Review:
Deze site is 100% nep.(10-10-2016) Niet intrappen!!! De belangrijkste van die "meiden" (kan net zo goed mannen zijn die voor Tinder werken) is om je zo lang mogelijk via de site berichten laten versturen. Zij willen echt heel graag met je uit maar ze willen allemaal je beter leren kennen en wel via de site. Trap er niet in mannen! Geld verspilling.

Sterke punten:
Als je een meid afkapt omdat je vermoedens hebt dat zij nep is krijg je al snel een bericht van een andere meid die je wel leuk vindt. Op een gegeven moment kom je erachter dat zij ook nep is.

Zwakke punten:
Het gaat allemaal te makkelijk waardoor je moet realiseren: Alles wat te mooi is om waar te zijn...... Is niet waar!

Roy beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - ga voor een Russische!

0

Review:
Tinder is een gratis app die iedereen op zijn smartphone kan downloaden. De betaalde versie van deze app biedt meer mogelijkheden waaronder swipen in het buitenland. Vanwege mijn verblijf samen met familie in Sint Petersburg heb ik de betaalde versie genomen waardoor ik vooraf contacten kon leggen met dames in st. Petersburg.

Wat meteen opviel dat ik met deze in st Petersburg wonende vrouwen diverse matches had. Deze vrouwen waren jonger en knapper dan de paar Nederlandse dames op tinder die mij hadden aangevinkt. Ik heb geprobeerd het aantal matches met nederlandse dames te vergroten door ook oudere en minder aantrekkelijke vrouwen aan te vinken maar dat bood geen soelaas. Men zegt dat er in Rusland een mannen tekort is en dat zou best eens een goede verklaring hiervan kunnen zijn. Voor de duidelijkheid; ik gebruikte dezelfde profielfoto.

Aangekomen in Rusland viel het ons op dat er vele en ook aantrekkelijke vrouwen zijn. Deze vrouwen zijn door de bank genomen hoog opgeleid en vriendelijk. Zij maken eerder oogcontact en zijn ontvankelijker voor het maken van een praatje. Voorbeeld: bij het inchecken in de luchthaven nam ik het initiatief om een Russische vrouw aan te spreken. Zij reageerde vriendelijk en vroeg zelfs al vrij snel in welk hotel ik verbleef. In Nederland laten veel vrouwen middels hun non-verbale houding blijken niet ontvankelijk te zijn voor enige communicatie. Op datingsites reageren Nederlandse vrouwen niet zelden onbeschoft op het initiatief dat de man neemt. Ik kan mij voorstellen dat veel mannen geen initiatief meer durven te nemen omdat ze bang zijn voor de harde en verzuurde reactie die ze terugkrijgen. Een verblijf in Sint Petersburg zal je zelfvertrouwen goed doen.

Eenmaal aangekomen in Sint Petersburg was ik verbaasd over de schoonheid van deze stad. Zelfs als je hier geen succes bij de vrouwen hebt (iets wat denk ik bijna onmogelijk is) dan zal je bezoek niet tevergeefs zijn.
Al snel had ik afgesproken met een van mijn Russische tinder matches en in het echt bleken haar ogen nog mooier te zijn dan op de foto. Belangrijker, zij bleek een bijzonder lieve, intelligente en empathische vrouw te zijn. De nachtelijke wandelingen waren onvergetelijk. De Russische taal is lastig en lang niet overal spreekt men goed Engels. Ook wil men wel eens andere tarieven rekenen voor toeristen. Met een leuke Russische 'gids' kom je eenvoudig bij de vele bezienswaardigheden. Daarnaast is het natuurlijk fijn om samen te zijn met een aantrekkelijke vrouw. De vrouw die ik ontmoette was helaas afkomstig uit een ver gelegen deel van Rusland en was eveneens op vakantie in Sint Petersburg. Ondanks het ontbreken van directe familieleden maakt dat een vervolg wel gecompliceerd. Hoe dit verder afloopt is nog niet duidelijk. Afscheid nemen was voor ons allebei in ieder geval erg moeilijk.

Ik kan het elke man aanraden om met behulp van Tinder over de landsgrenzen te kijken. In het bijzonder een stad als sint Petersburg. De mentaliteit van de vrouwen is er echt anders. Kleed je netjes, koop mooie schoenen, neem een paraplu mee en betreed een wereld waarin jouw initiatieven zullen worden beloond. Geniet van de gebouwen, de cultuur, het nachtleven. Ervaar hoe het anders kan. Waarom aanmodderen met Nederlandse vrouwen die lange lijsten met tegenstrijdige eisen hebben terwijl er binnen afzienbare afstand een overschot is aan vriendelijke en aantrekkelijke vrouwen?

Een bekend vooroordeel is dat het de Russische vrouwen te doen is om het geld van een 'westerse' man. Dit suggereert dat dit bij Nederlandse vrouwen niet het geval is. Mijn ervaringen met Nederlandse dates/potentiele dates, is helaas zo dat er legio vrouwen zijn die sterk gericht zijn op status en eveneens verwachten getrakteerd te worden. Dit ondanks hun financiële zelfstandigheid!!

Sterke punten:
Zie review
makkelijk, snel, geen opzegperikelen

Zwakke punten:
Je thuiskomst vanuit het buitenland zal moeilijk zijn.

mmmmm beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder