Tinder - 153 Reviews

Last updated: 23 maart 2020
Tinder Logo

18.3% aanbevolen, 153 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4613

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 153

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (154):

Tinder - Verstoten vaders

9

Review:
Onlangs zag ik op tv de documentaire ' verstoten vaders'. Hier zag ik dat gescheiden vaders aan het kortste eind trekken. Ze werden vals beschuldigd en zonder dat hier bewijs voor was koos het juridische systeem en de gehele hulpverlening automatisch de kant van de vrouw. Geen van de mannen kon zich vooraf bedenken dat hun ex tot zulke duivelse daden in staat zou kunnen zijn. Los van de financiële gevolgen, het verlies van de relatie is er dan ook nog het verlies van de band met het kind. De terreur kan zo erg zijn dat mannen er, zoals de documentaire liet zien, suïcidale gedachten krijgen.
Als je op Tinder een alleenstaande moeder tegenkomt dan is het goed om na te vragen hoeveel dagen de vader met zijn kind kan zijn. Geloof hierbij niet allerlei verhalen hoe erg haar ex wel niet is. Mn laatste date had haar kind bijna elke dag, haar ex was naar zeggen ook vreselijk bla bla. Bleek al snel dat zij op bepaalde vlakken niet spoorde. Kwestie van goed luisteren en onthouden wat ze zegt. Voor veel mannen is het moeilijk om eisen te stellen, in datingland stellen vrouwen namelijk de eisen, maar een moeder die de vader weghoudt bij de kinderen moet je direct dumpen. Of dit na 'one night' is laat ik aan jou over.

Sterke punten:
Veel alleenstaande moeders.

Zwakke punten:
Pas op voor de alleenstaande moeders die de vader verstoten hebben.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Crisis daters.

13

Review:
De uitbraak van het coronavirus heeft de horeca volledig plat gelegd. Nu is het gedaan met de gratis etentjes en drankjes. Dat scheelt ons mannen weer een hoop geld. Nodig haar meteen maar thuis uit, daar waar het bed staat. Maar behalve goedkoper wordt daten ook makkelijker Ik krijg nu meerdere dames uit het verleden opnieuw gepresenteerd. Onlangs werd ik benaderd door een tweetal dames met wie ik ooit had gedate. Een van deze dames had destijds geen tijd om nog eens af te spreken (wat een vertaling is dat je niet interessant genoeg bent). Deze sterke en zelfstandige alleenstaande moeder, uiteraard zelf het initiatief tot scheiden genomen, was bang. Bang voor de gevolgen van het coronavirus. Die zorg is niet onterecht want:
- geen man die haar (en evt ziek kind) kan opvangen als ze ziek is.
- scholen dicht nu moet zij 100% opvang regelen want manlief is door haar verbannen. Familie woont in buitenland.
- grote financiële onzekerheid
- vermoedelijk geen financiële reserves

De mannen met wie ze one night stands heeft gehad die gaan haar niet helpen. Haar katten evenmin. Maar wacht nu is het tijd om die serieuze nice guy opnieuw te contacteren. In onzekere tijden zullen vrouwen vluchten naar traditionalisme. Een serieuze man met een goede baan is dan ineens weer in trek. Maar een waarschuwing is hier op zijn plaats. Het is slechts camouflage. Deze vrouwen zijn nog steeds onmogelijk in omgang, conflictzoekend en dominant. Het traditionele zit hem alleen in waar ze naar op zoek zijn en niet wat ze te bieden hebben.
Het is in tijden van crisis en onzekerheid extra belangrijk om kritisch te kijken naar het gedrag van je dates. Zeker wat betreft dames die jij al eerder hebt ontmoet. Of misschien al eens eerder mee hebt gechat. Heb een goed geheugen en vergeet ook niet haar uitspraken zoals dat ze geen enkele avond kon afspreken, allerlei smoezen en opscheppen over haar andere dates. Bedenk dat vrouwen die in onzekere tijden (opnieuw) naar je toe komen, weer weg zullen gaan op het moment dat de storm is geluwd. Wees niet de reddende ridder maar doe wat jouw voorgangers ook hebben gedaan; een one night stand, kortstondige friend with benefits en op tijd er weer vandoor.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Alleenstaande moeders zonder tijd

1

Review:
Als je de profielen zo eens door bladert hebben de Tinderella's perfecte leventjes. Ze hobbelen van concert naar het terras, waar het glas altijd halfvol is. Ze plaatsen groepsfotoos met vriendinnen als bewijs dat hun leven een groot feest is. Vergeet ook niet de verre reizen. Alsof je een reisgids doorbladert. Sommige hebben zelfs het woord reizen of travel in hun nickname verwerkt.
De waarheid is vaak anders.
De meeste trotse moeders hebben nauwelijks tijd om te daten. De kinderen zijn voor het grootste deel bij haar, weg van die toxische man. Mijn laatste date had bijvoorbeeld maar 1 avond in de week vrij. Maar dan was ze moe van het werk (slikte ook ijzertabletten tegen bloedarmoede). Als je zelf een volle agenda hebt dan beperkt dat de opties aanzienlijk. Met een beetje pech ook nog eens ongesteld.
En die vakanties? Maak daar maar 3 weken centerparcs van.
Het tijdsgebrek zie je ook terug in het feit dat de meesten nauwelijks sporten en out of shape zijn. Moeite doen om er appetijtelijk uit te zien kun je ook wel vergeten. En dat terwijl de leeftijd vordert en dit daarom extra belangrijk is. Wie wil er een ma flodder?
En wat gaat ze je bieden?
Haar kinderen komen op de eerste plaats, dat zegt ze vaak al zelf. Dan haar carrière (vaak iets psychologisch, sociologisch, pedogogisch) Vervolgens haar huisdier(-en) , vriendinnen, VT-wonen interieur. Je komt niet verder dan op plaats 4 in haar prioriteitenlijst, op zn best. Hiervoor mag je jouw agenda dan overhoop halen om toch nog iets te kunnen regelen. Vaak naar haar woonplaats rijden ipv omgekeerd.
Want ze heeft geen tijd......

Sterke punten:
Veel alleenstaande moeders

Zwakke punten:
Ze hebben nooit tijd, maar of dat nu zo erg is.......

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Anti-man sentiment

1

Review:
Helaas leven we in een tijdsvak welke door een vreemd soort 'feminisme' wordt gedomineerd. Vrouwen eisen de slachtofferrol omdat ze te weinig zouden verdienen, te weinig in hoge functies zitten. In films worden mannelijke casts vervangen door powervrouwen; oceans, ghostbusters. En ook vrouwen die in films een sexy maar ook succesvolle beta wetenschapper zijn. In reclames zijn mannen vaak onhandige sullen of, zoals in de roemruchte gillette reclame, worden ze rechtstreeks aangevallen op hun mannelijkheid. Zelfs in kinder disney films als Aladdin schuilt feminisme (speechless liedje). En dan heb je nog de me-too beweging die afdwaalt van het onschuldig-totdat-je-schuldig-blijkt principe. De gekte is compleet als de nieuwe wet erdoor wordt gedrukt waarin vooraf wederzijdse toestemming voor sex nodig is. Hierdoor kan je als man dus achteraf genaaid worden.
Het zijn allemaal leugens, maar net zoals met oorlogspropaganda geldt dat als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt het voor waar wordt aangenomen. Dit zie je terug in de tinderprofielen. In de meeste profielen beklagen vrouwen zich over mannen die maar op 1 ding uit zouden zijn. Het zijn ook vaak trotse moeders, echte powervrouwen, die toch wel een minstens 185 cm.lange man nodig hebben die tegengas kan geven. Het is bijna onmogelijk om een leuk, met humor geschreven profieltekst te vinden. Achterdocht en negativiteit overheersen. Mocht het tot een date komen dan hoor je vaak hoe een vreselijke loser haar ex wel niet is. En dat de vele mannen die ze heeft gedate zo seksistisch waren. Geen enkele man bleek goed genoeg. Ook al bestaat Tinder voor circa 80% uit mannen, er zit niks tussen. Na afloop mag je wel de rekening betalen. De sukkel betaalt want zij is het waard.
You go powergirl!

Sterke punten:
Veel powervrouwen met een goede carriere die tegengas nodig hebben.

Zwakke punten:
Wil ze tegengas dan moet ze mij spruitjes serveren.

Tinder - parasiterende parttimers

3

Review:
Boven een bepaalde leeftijd zullen al je dates gescheiden vrouwen zijn. Statistisch gezien is de kans minstens 80% dat zij zelf het initiatief tot scheiden heeft genomen. Als je dat bedenkt kun je haar uitspraak ' mijn kinderen komen op de 1e plaats' wel relativeren. Zij kiest dus voor het sterke en zelfstandige bestaan wat natuurlijk enorm gepushed wordt door de heersende feministische doctrine. Vaak heeft mevrouw het kind of kinderen voor het grootste deel van de tijd onder haar hoede. Weg van die 'toxische' man die ze zelf had uitgekozen maar o zo vreselijk is volgens haar. De kinderen die ze overigens had omdat ze nog net voor de biologische klok zwanger en moeder wilde worden maar eigenlijk geen vrouw of echtgenote. Omdat het leven vooral leuk moet zijn, en de combi werk en kids zonder hulp van een vent tegenvalt, werken de meesten parttime. De eerste 5 jaar kan ze partneralimentatie krijgen. Ook al is ze zelf vreemdgegaan en heeft ze zelf de stekker er uit getrokken. Maar daarna wordt het penibel. Gelukkig heeft ze via Tinder een vrijwel onbeperkte hoeveelheid mannen. Wat photoshop, een close-up van het gezicht zodat je het vadsige lijf niet ziet, en het is daarna altijd raak. Genoeg mannen die de rol van netto betaler op zich nemen. Zij rijden wel naar haar toe en betalen alles. Zo hoort het toch? Wees de heer! Uiteindelijk is haar doel 'iets serieus' Dat betekent dat het uit is met lol trappen en feesten. Ja het is nu pay-time. Maar wie betaalt er voor een feest dat al voorbij is? Een beetje man doet dat niet en daarom klagen zoveel vrouwen over ONS en FWB. Nu is ze zuur want zal ze, net als haar ex, fulltime aan de bak moeten om de vaste lasten op te kunnen brengen. Tenzij ze toch nog kan vastklampen aan een Tindersul en als parasiterende parttimer de herfst van haar leven weet door te komen. Als Tindersul mag je niet alleen voldoen aan haar financiële eisen maar ook aan een waslijst van tal van andere, vaak tegenstrijdige, eisen. Daar tegenover staat dan wat sporadische missionaris houding sex met een perimenopauzale vrouw die out of shape is. De kans op 'succes' van zo'n tweede ronde is niet voor niets veel kleiner dan de eerste.
Trap er niet in heren.

Sterke punten:
Zoveel gescheiden 'trotse' moeders. Goed voor een pump&dump als je jezelf een beetje goed kan verkopen.

Zwakke punten:
De meesten hebben financiële fysieke en geestelijke problemen dus op tijd dumpen.

Tinder - Eisenpakket

3

Review:
Een paar dagen geleden zag ik een stukje voorbij komen van het programma Married at first sight. Ik denk dat we dit allemaal wel eens hebben gezien en ook weten wat er gebeurt.

Toen ik dat stukje dus voorbij zag komen zag ik een vrouw van ergens in de 40 met een heleboel plakplaatjes, rokende, met wenkbrauwen van schoensmeer, en niet bepaald knap. Mevrouw ging even uitleggen waar haar partner aan moest voldoen. Geen chips uit een zak eten, nergens lichaamsbeharing, en haar vooral behandelen als prinses. En wat krijgt hij er voor terug? Qua gedrag zal het geen makkelijk type weten en wellicht krijgt de beste man er borderline gratis bij.

Tinder - Slechte communicatie

16

Review:
Van vrouwen wordt wel gezegd dat ze zo goed kunnen communiceren. Mannen daartegen krijgen het verwijt dat ze zo weinig praten en/of niet bereikbaar zijn. Op datingsites willen vrouwen vooral 'geen ONS'. Maar wel een goed gesprek, diepgang, en nee, niet die diepgang.
Hoe gaat de communicatie in t echt?
Ook op Tinder moet je als man zijnde vrijwel altijd het eerste bericht sturen. De spontane, sociale en communicatief vaardige vrouwen kunnen dat ineens niet. De chats moeten altijd door de man op gang worden gehouden. En de onderwerpen worden vaak door hem gekozen. Niet zelden leest ze jouw berichten niet goed en trekt ze verkeerde conclusies. Ingewikkelde zinnen of woorden kun je daarom beter mijden. Als zij een vraag stelt, dan is het vaak iets over wat je voor werk doet. Of: ' hoe is t?, lekker weer he?. Wat ik ook merk dat je als je dan je best doet haar antwoorden heel kort en bondig zijn. Misschien dat het onderwerp haar niet ligt, maar ze brengt dan zelf ook niets anders in. Grapjes moeten ook altijd van mijn kant komen. Dan lees je haha , hihi of een smiley terug. Uiteraard niet meer dan dat, in de verwachting dat er nog meer vanuit jou komt. In plaats van communicatie wordt het dan een eenzijdige entertainment. De meeste vrouwen op Tinder zijn van het soort gescheiden probleemgeval. Daar kun je natuurlijk niet veel van verwachten, zeker waar het gaat om omgangsvormen. Maar dat het zo beroerd zou zijn....
Inmiddels heb ik de regel ingevoerd dat mijn berichten niet langer mogen zijn dan die van haar. Dus op haar smiley volgt vanuit mij ook een smiley. Dat betekent doorgaans het einde van de chat. Gezakt voor het Tinder communicatie tentamen.

Sterke punten:
Toch sterk hoe vrouwen de mannen aan de praat weten te houden.

Zwakke punten:
Praatjes vullen geen gaatjes en kunnen ook nog eens verkeerd worden begrepen.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - overtreding AVG

1

Review:
Onderzoek door de consumentenbond bracht aan het licht dat 5 van de 10 onderzochte datingsites en apps de privacywetgeving overtraden. Ze plaatsten zonder toestemming volgcookies. Tinder, Parship en Paiq stuurden de volginformatie door naar facebook. Tinder en Parship pasten de volgcookies niet aan na contact te hebben gehad met de consumentenbond, de andere sites deden dit wel.

Het past bij het beeld dat we inmiddels van Tinder hebben, namelijk een app die gebaseerd is op bedrog, discriminatie en oplichting. Een app die niet eens een fatsoenlijke klantenservice heeft, feitelijk ook maling heeft aan haar klanten.

Sterke punten:
sterk in het op meerdere vlakken overtreden van de wet

Zwakke punten:
in de gretigheid om geld binnen te harken vergeet men het bedrog goed toe te dekken

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - man/vrouw balans zoek

5

Review:
In mijn vorige review gaf ik aan dat match.com wordt aangeklaagd wegens bedrog en oplichting. Match.com is de eigenaar van onder andere Tinder. Maar om het nog moeilijker voor mannen te maken is de verhouding man/vrouw volledig scheef:

Men outnumber women on Tinder by almost nine to one, while even “female-friendly” apps like Bumble have fewer than 20% of Bumble users, according to new research.

A recent study by Mobile Journey Marketing cloud provider Ogury reveals a massive gender imbalance amongst dating app users in various countries. This imbalance was greatest in Italy – where 91% of dating app users are male.

Key findings include:

• 85% of the UK’s dating app user base is male. On Tinder this figure is even higher, with roughly one female user for every nine male users.
• Tinder is UK’s most popular online dating service, followed by Plenty of Fish, Badoo, Grindr and then Bumble. Of this top five, Grindr had the highest percentage of active users.
• Across all countries studied, people were more active on dating apps on Mondays than any other day, followed by Sunday.

American women are slightly more likely than those in Europe to use dating apps, but still only make up 27% of users overall. In comparison, only 15% of British dating app users are women. This trend was even noticeable amongst more “female-friendly” apps like Bumble, (where female users have to send the first message), whose user base is over 80% male.

En dan is het vraag/aanbod.
Als er veel meer mannen dan vrouwen zijn dan daalt de marktwaarde van mannen. Dit blijkt weer uit ander onderzoek waarbij is aangetoond dat hoogstens 10% van de mannen als aantrekkelijk wordt beschouwd. Ook zie je veel vrouwen drammerige eisenlijstjes opstellen en hangen ze passief achterover. Parallel daten, het jagen op gratis etentjes, bitcherig en arrogant gedrag horen hier ook bij.
En bedenk dan ook dat ondanks het overweldigende aanbod je vrouwen jaren achtereen ingeschreven ziet staan, klagen over ONS/FWB en een gebrek aan goede mannen.....
Bedenk ook dat een datingservice die het doel heeft man en vrouw te koppelen een slecht verhaal heeft als er maar heel weinig vrouwen op zitten; dan is de kans op een succesvolle koppeling, voor de man althans, per definitie klein. De man/vrouw verhouding wordt daarom ook zorgvuldig geheim gehouden en door gebruik van nepprofielen en het vasthouden van inactieve accounts probeert men het wat te laten lijken.

Sterke punten:
dat er 9 mannen op 1 vrouw jagen

Zwakke punten:
die ene vrouw is vaak een obese dragonder

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - match.com naar de rechtbank

11

Review:
Het bedrijf match.com, de organisatie die onder andere Tinder beheert, wordt voor de rechter gedaagd. Even googlen levert op (Forbes):

The Federal Trade Commission announced Wednesday that it’s suing Match Group, the parent company of leading online dating sites such as Match.com, OKCupid, and Tinder, for allegedly using fake accounts to get more people to sign up for paid subscriptions.

Match Group shares fell about 7% following the announcement. They have now recovered to a drop of about 2%.

Dit is weinig verrassend. Veel betalende leden worden onterecht van de site verbannen en zijn hun geld kwijt als een andere gebruiker hem/haar 'rapporteert'. Ook zijn er tal van doorzichtige gebeurtenissen zoals mensen die herhaaldelijk voorbijkomen en hebben mensen aangegeven dat bevriende personen hen niet kunnen zien en er kennelijk sprake is van afscherming.
Eerder was er al een rechtszaak waarbij Tinder werd aangeklaagd wegens discriminerende tarieven en Tinder heeft die zaak in de VS verloren en hun tarieven moeten aanpassen (in de VS, hier gaat men vrolijk door)
Op Tinder zie je ook 'top picks' , maar deze veel te mooie vrouwen hebben vaak terugkerende nicknames en je hebt er dus ook nooit een match mee, pure lokkertjes.

Je ziet dus ook hier dat datingsites en apps er vooral op gericht zijn zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Mannen vormen hierbij de grootste groep betalers. Vrouwen mogen vaak gratis gebruik maken van een site en/of kunnen als gratis lid succes hebben omdat zij het initiatief toch niet hoeven te nemen en er een groot overschot aan mannen is. Al die apps en sites zijn een soort fruitautomaten/geldmachines die je doen geloven dat je succes gaat krijgen als je er maar genoeg geld in gooit. Maar het zijn nog vals afgestelde fruitautomaten ook waar hoogstens een soort poedelprijsje uit kan gaan rollen.
Als je van Tinder gebruik wilt maken doe het dan in landen als Rusland, Oekraine. Daar liggen de verhoudingen anders en heb je wel makkelijk matches. Moet je alleen de vele hoeren er uit zien te filteren.

Sterke punten:
sterk in oplichting, bedrog, discriminatie

Zwakke punten:
zwak in het koppelen van mensen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder