Tinder - 166 Reviews

Last updated: 25 oktober 2020
Tinder Logo

18% aanbevolen, 166 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4872

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 166

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (167):

Tinder - Over naar Facebookdating

11

Review:
Vanuit hun monopoliepositie heeft men bij Tinder er een potje van gemaakt. De tarieven bij Tinder rijzen de pan uit. Er is een algoritme dat je tegenwerkt. Er zijn ongeveer 9 keer zoveel mannen dan vrouwen. Mensen worden uit het niets verbannen en zijn hun geld kwijt. Er is geen klantenservice.

Maar dan is er nu facebookdating dat helemaal gratis is. Je vindt het icoontje in het menu van de facebookapp. Hoe lang het gratis blijft is natuurlijk de vraag. Vroeger was Tinder ook helemaal gratis. In elk geval zal de slechte service van Tinder er voor zorgen dat ze marktaandeel gaan verliezen. Ik zie in facebook het beste alternatief. Bumble is veel te klein, ontzettend duur en vrouwen moeten het eerste bericht sturen. Happn had de potentie maar heeft de formule veranderd naar die van Tinder en is ook heel duur. Overige apps zijn alemaal te klein, slecht opgezet en duur.

Sterke punten:
Sterk dat ze zo lang zoveel geld konden verdienen

Zwakke punten:
Arrogante monopolisten met slechte service hebben het nakijken als er een goede concurrent begint.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wie is er oppervlakkig?

4

Review:
Er zijn mensen die als ze perongeluk een stinkende scheet hebben gelaten, heel hard roepen wie o wie er toch iets gelaten heeft. Want door dat als eerste te roepen zouden ze zelf niet als schuldige worden aangewezen. Op Tinder zie je iets soortgelijks. Je kunt bijna geen profiel openen of mevrouw beklaagt zich over ONS,FWB en een gebrek aan serieus gedrag; mannen die maar op 1 ding uit zijn. Nog voordat je jezelf hebt voorgesteld mag je haar vermanende retoriek tot je nemen. Dit suggereert dat zij zelf niet zo is. Onderzoek laat zien dat dames zeer veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. Ook nepprofielen van aantrekkelijke mannen met afstotende teksten doen het goed. Haar profielomschrijving bestaat uit vaak een opsomming van clichés: spontaan, sociaal, sportief, verre reizen, netflix, een festivalletje gevolgd door een halfvol glas wijn. Geen humor, geen hobbies geen scherpzinnigheid. En dat van 'geen ONS' kun je ook met een korreltje zout nemen. Op dat gebied doen de dames vaak niet onder voor de mannen. Maar door vooraf 'geen ONS' te roepen verklaart men zichzelf schoon. Beste mannen, laat je niet aanpraten dat wij de oppervlakkige soort zijn. Vrouwen zijn minstens zo erg. Sterker, het feit dat zij zichzelf verkopen als de zogenaamd serieuze soort,maakt het alleen maar verradelijker. Vergeet ook niet dat de meeste scheidingen op initiatief van de vrouw er doorgedrukt zijn (70 a 90 procent), vaak omwille van relatief oppervlakkige redenen. Bevraag je Tinderdate maar eens.

Sterke punten:
Veel vrouwen die geen ONS zeggen te willen

Zwakke punten:
Denk even aan het verhaal van de scheet...

Tinder - strange profiles

0

Review:
I just happened to 'meet' Issa, 46. Having been 'educated' on Massachusetts Institute of Technology. Being quickly bored with superficiality, and being into profound conversation. I hardly ever met a person digitally, that was so shallow and preoccupied on stuff. When asked whether she was American, she reacted, OMG, American? What's wrong with so many woman on Tinder? Same goes for one Nina, 46, living in Breda. She turned out to be Russian.

cdk beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Onbeperkt swipen voor vrouwen

15

Review:
Onlangs de nacht doorgebracht bij een Tinderella en op een gegeven moment hadden we het natuurlijk over de app Tinder. Ik liet haar even het aanbod vrouwen zien en haar reactie was dat de vrouwelijke profielen minstens zo erg waren als de mannelijke. Zij kon lang achter elkaar swipen (met als gevolg 350 matches) zonder een betaalscherm te krijgen. Ik liet haar zien dat je als man zijnde maar beperkt kan liken totdat je dus geblokkeerd wordt met het betaalscherm. Dat geloofde ze niet totdat ik het haar ter plekke liet zien. Het lijkt onlogisch om vrouwen onbeperkt te laten swipen als ze toch al zoveel matches kunnen krijgen. Je kan het ook sexistisch / discriminerend vinden. Maar het is gewoon commercie. Mannen zijn het immers wel gewend de betalende en jagende partij te zijn. Hoe minder succes, hoe meer mannen gaan betalen. Totdat ze zich realiseren dat de kosten niet meer in verhouding staan tot de baten.

Sterke punten:
Slim verdienmodel

Zwakke punten:
Erg doorzichtig in het uitmelken van met name mannelijke leden.

Tinder - Waar zijn toch die sympathieke vrouwen?

13

Review:
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen qua uiterlijk veel selectiever zijn dan mannen. Waar vrouwen voornamelijk jagen op hun eigen George Clooney, daar zijn mannen doorgaans tevreden met het type 'girl next door'. Terwijl veel vrouwen een hufter met narcistische trekjes wel aantrekkelijk vinden (getest met nepprofiel) , zullen mannen eerder gaan voor een zachtaardige en sympathieke vrouw. Logisch, want als hij moe thuis komt van een competitieve baan wil hij ook nog niet het gezeik van een compromisloze vrouw over zich heen krijgen. Ga je op Tinder kijken dan zie je dat je kansen op een sympathieke vrouw vrijwel nul zijn. Het begint al met haar profiel. Zelden is haar profiel uitnodigend. Afgezien van het gebruikelijke sociaal, spontaan, sportief, verre reizen en kijk mij eens geweldig bijzonder zijn, zie je de negativiteit en vijandigheid hier al doorschemeren. Mannen deugen niet, willen enkel ONS/FWB, voldoen niet aan eis zus en eis zo. Een beetje humor is ver te zoeken. Zelfreflectie evenmin. Het ergste komt dan wel tijdens eventuele chats boven water. Chats die vaak zonder reden ineens verdwijnen omdat ze jou ontmatcht heeft. Je reageerde niet snel genoeg of ze had een aantrekkelijkere kandidaat gevonden. Maar goed, als jij met veel moeite het gesprek op gang houdt dan blijkt het vaak een of ander gescheiden geval te zijn die er doorgaans zelf de stekker uit heeft getrokken. Vooral de hoger opgeleide vrouwen, want die zijn volgens onderzoek voor meer dan 90% de initiator van een echtscheiding. Natuurlijk vaak problemen met haar ex, Helemaal oppassen moet je met vrouwen die conflicten binnen de eigen familie hebben. Ben je ondanks alle rode vlaggen beland in een periode van daadwerkelijk afspreken dan zul je merken dat veel vrouwen zich onsympathiek en hooghartig opstellen en het vooral eenrichtingsverkeer is. Een kille afstandelijke en calculerende sollicitatieprocedure waarbij vooral belangrijk is wat jij te bieden hebt en niet wat jij bent.
Tot slot, wanneer dan blijkt dat om wat voor reden ook, het niets wordt, wees dan niet verbaasd dat mevrouw na een aantal maanden uit het niets weer contact opneemt. Regelmatig heb ik meegemaakt dat zij dan vertelt dat ze zulke goede sex heeft gehad met persoon Y of X. Gewoon om je jaloers te maken. Tip: zeg ongeveer hetzelfde en stuur fotoos van een knappe vrouw met wie je zogenaamd het bed hebt gedeeld. Zeg bijv. dat die persoon zo'n goed figuur had. Zul je zien dat ze ineens moeite gaat doen (concurrentie!), maar kap het af. Als het de 1e keer niet werkt dan ook de 2e keer niet. Resumé: normale sympathieke vrouwen ben ik nog nooit via Tinder tegengekomen.

Sterke punten:
Veel vrijgezelle vrouwen

Zwakke punten:
De redenenen dat zij vrijgezel zijn.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Voorspelling uitgekomen

17

Review:
Toen Tinder met een plus abonnement kwam deed ik hier een voorspelling dat er een nog duurder abonnement zal komen. Dat klopt en het zijn er zelfs 2 extra: Tinder gold en Tinder platinum.
Het idee is simpel. De doorsnee man heeft aantoonbaar weinig tot geen succes. Dus hij denkt ik ga upgraden om meer succes te hebben. Maar als heel veel mannen dat doen dan onderscheidt je jezelf daar niet mee. Maar wacht er is een nog duurder pakket en dat beloofd alsog wel succes. Enzovoorts.
De echte reden voor een gebrek aan succes wordt verzwegen. Dit is het gegeven dat Tinder voor circa 85% gevuld is met mannen. De 15% vrouwen daar zitten dan ook nog eens heel veel nepprofielen tussen. En aziatische 'entrepeneurs', transgenders, tatootokkies etc etc. Wat uiteindelijk overblijft is te veeleisend en te kritisch en gaat doorgaans voor de top 4%. Het nemen van een extra duur abonnement verandert niets daar aan. Het heeft totaal geen zin om als man mee te gaan in deze upgrade gekte. Heb je met de gratis versie weinig tot geen succes dan blijft dat zo. De platinum versie is ook nog eens schreeuwend duur. 43 euro per maand.....Let wel, het is maar een app...Dat geld kun je beter aan je hobby besteden o.i.d. Aangezien platina wel het meest edele metaal is zal Tinder wel met iets anders moeten komen. Misschien Tinder diamond waarbij je selectiecriteria als lengte, opleiding etc kunt invoeren. Ben benieuwd of die voorspelling ook uitkomt.

Sterke punten:
Nog steeds het grootste platform.

Zwakke punten:
Tinder is te doorzichtig in het graaien naar geld.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Steeds meer chinese spam

0

Review:
Het valt me op dat de laatste maanden er vele chinese nepprofielen op Tinder zijn. Je herkent ze als volgt:
1) heel knap, strakke poppengezichtjes als chinees porselein.
2) het zijn allemaal zakenvrouwen
3) ze vragen al heel snel om te appen, want ze zitten zogenaamd nooit op Tinder.
4) sommigen zijn heel succesvol in beleggen.

Ik ben ervoor de grap eens in meegegaan. Ze hield het lang vol moet ik zeggen. Natuurlijk was een fysieke afspraak niet mogelijk want toen ik daar op aanstuurde zou ze al in china zitten!

Trap er niet in en maak nooit geld over.
Op Tinder vindt je geen oogverblindende zakenvrouwen. Wel single moms met een maatje meer, probleemvrouwen, tatootokkies, uberkritische vrouwen met eisenpakketten etc.

Sterke punten:
Veel mooie chinese vrouwen.

Zwakke punten:
Zoals veel wat uit china komt gewoon nep.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Dikke eisen

8

Review:
Onlangs raakte ik aan de chat met een wat zweverige dame. In figuurlijke zin dan wel want haar figuur zat zweverigheid in de weg. Dat zag je overigens niet aan haar profielfotoos; een skipak kan het postuur van een sneeuwbal goed verhullen. Het bleek pas toen ze via de Whatsapp wat andere fotoos stuurde. Van het kaliber geplofte bitterbal. Maar nu komt het. Deze dame had wel de nodige fysieke eisen wat betreft mannen. Qua lengte, inclusief een minimale lengte van de penis. Dat is prima, maar ik heb ook een fysieke eis namelijk een normaal postuur. Dat hoeft dus niet eens heel dun te zijn, mag zelfs een paar pondjes extra zijn. Maar geen geplofte bitterbal, sloopkogel of Amerikaanse koelkast. Nee, gewoon een vrouw die normaal toont. Mevrouw was natuurlijk enorm teleurgesteld. Ik was maar veeleisend blabla. Ik attendeerde haar erop dat ze zelf ook fysieke eisen stelt en dat een man daar wel of niet aan voldoet en daar weinig aan kan veranderen. Maar zij kan best meer op haar calorieën letten.
Overigens las haar profiel als een aaneenschakeling van sportieve activiteiten. Tja een sumoworstelaar is ook sportief. Moraal van het verhaal; vrouwen stellen er de fysieke eisen maar als man zijnde ben je oppervlakkig en seksistisch als je dat ook doet. Ik zie het keer op keer; vrouwen met wensenlijstjes, onrealistische eisen, een hoop poeha, maar van haar moet je alles op de koop toenemen. Staat vaak ook letterlijk in haar profiel; Als je dit niet wilt swipe dan maar naar links, wil je zus of zo niet zoek dan verder etc etc.

Sterke punten:
Veel kiloos voor je swipe

Zwakke punten:
Je kunt swipen tot je een ons weegt maar veel leuke vrijgezelle vrouwen kom je er niet tegen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wat je vooraf moet weten

2

Review:
Onlangs appte ik wat met een exdate. Ze had een Tinderprofiel aan laten maken door een kennis van haar. Een paar portretfotoos, 3 regels nietszeggende tekst. Ze woont niet in de randstad maar in een dorp regio Limburg. Binnen 2 uur tijd had ze 99+ likes. Hoeveel het er echt zijn dat is niet duidelijk want de teller stopt bij 99. Dus misschien had ze binnen 2 uur tijd wel duizend likes. Let wel dit is geen eens een heel knappe vrouw, maar gewoon normaal en zeker binnen mijn bereik anders had ik destijds niet herhaaldelijk met haar kunnen afspreken. Kun je nagaan wat er gebeurt als een vrouw er leuk uitziet en een passende match zou zijn. Een dergelijke vrouw krijgt nog meer likes. Je kunt er van uit gaan dat de keuze die vrouwen op Tinder hebben praktisch oneindig is. Dit verklaart meteen de arrogante en afwijzende modus waar de meeste vrouwen in zitten. Het verklaart ook de onderzoeksresultaten waar de overgrote meerderheid van de vrouwen de overgrote meerderheid van de mannen afwijst omdat ze die qua uiterlijk niet aantrekkelijk genoeg vindt. En het verklaart ook de passieve en luie instelling. Vaak lees je in profielen van vrouwen dat ze geen leuke man kunnen vinden en dat mannen maar op 1 ding uit zijn. Gezien de oneindige keus is dit onzin, ze kiest zelf de verkeerde uit.
De kans dat je als man zijnde een vrouw online vindt die qua niveau aan je gewaagd is die is bijzonder klein. Het is vooral een egoboost voor vrouwen. Notabene, de Limburgse betrof een vrouw die niet zo lang geleden in een erbarmelijke psychische situatie was terecht gekomen (vandaar dat ze weer contact zocht), deels arbeidsongeschikt geraakt. Dus die kan wel een egoboost gebruiken. Het is haar gegund.

Sterke punten:
Net als bij een loterij wordt er 'hoop' verkocht. Je hoopt op leuk contact en onder het mom nooit geschoten is altijd mis blijf je betalen.

Zwakke punten:
Net als een lotetij zijn de kansen tegen jou gekeerd, tenminste, als je een man bent

Tinder - Pas eens een nieuwe mogelijkheid toe!!

19

Review:
Ik wordt niet goed dat ik 500x dezelfde hoofden langs zie komen en ze 500 keer weg moet swipen!! Kan er niet een nieuwe functie komen dat na 4x wegswipen ze ook niet meer tevoorschijn komen???? Begint me nu behoorlijk te irriteren deze app op deze manier

Zwakke punten:
Zie bovenstaand

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder