Tinder - 112 Reviews

Last updated: 3 december 2018
Tinder Logo

21.3% aanbevolen, 112 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4096

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 112

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (112):

Tinder - de narcistische vrouw

2

Review:
De kans is groot dat je via een datingsite of app een vrouw tegenkomt die een narcistische persoonlijkheid heeft. Onlangs had ik contact met een Amsterdamse tandartsassistente die een narcist bleek te zijn. Hier een aantal herkenningspunten:

1) oneindig chatten, niet afspreken. Chatten is aandacht krijgen. Maar bij een ontmoeting IRL kan het zo afgelopen zijn. Voor haar is chatten een gegarandeerde aandachtsstroom. Door jou aan het lijntje te houden krijgt ze telkens weer aandacht en bevestiging. Maak je toespelingen om af te spreken dan worden die genegeerd. Ze zal snel haar onvrede uiten als jij niet meteen op haar berichten reageert. Zij wil aandacht op het moment dat het haar uitkomt en houdt geen rekening met jouw activiteiten.

2) Obsessie met uiterlijk. Die Amsterdamse stuurde al snel allerlei erotisch beeldmateriaal dat professioneel geschoten was. Alsof je een erotisch magazine kreeg opgestuurd. Ze had een aparte kamer waar aan elke wand planken waren gemonteerd. Hier stonden ettelijke honderden schoenen, vaak met de hoogste hakken eronder. Het is prima dat een dame aandacht aan het uiterlijk besteedt, maar de chatsessies gingen bijna alleen maar over haar hakken, haar beugel en een rokje. Over iets anders kon ze het niet hebben. Ze wilde continu bevestiging van haar sexy uiterlijk.

3) Gebrek aan empathie. Alles draait om haar. Ze zal niet snel vragen wat er in jou omgaat. Ook als jij wat persoonlijke informatie prijsgeeft zal ze daar niet zo snel verder op in gaan. Snel gaat het weer over HAAR. Daarom zijn de chats ook vaak oppervlakkig.

4) Zielige verhalen. Ze komt alleen foute mannen tegen. Mannen die haar misbruiken. Of ze heeft iets als een beugel of een ander niet zo belangrijk ding waardoor ze het idee heeft dat dat de reden is dat ze door alles en iedereen wordt afgewezen. Het ligt natuurlijk helemaal nooit aan haar eigen oppervlakkige en narcistische persoonlijkheid. Als je in een sexy outfit in een cafe gaat staan dan zullen er ook mannen zijn die alleen daar op af komen. Door de zielige verhalen moet je natuurlijk medelijden met haar krijgen en haar in een slachtofferrol plaatsen. Een slachtoffer moet gered worden. Liefst door een prins op een wit paard.

5) Niet in staat een duurzame relatie te onderhouden. Narcistische vrouwen zijn relatief oververtegenwoordigd onder kinderloze (maar wel vruchtbare-) vrouwen boven een leeftijd van 35 jaar. Als je vraagt hoe het kan dat ze nog nooit een geschikte echtgenoot heeft kunnen vinden kom je weer bij 4) uit.

6) Boos wanneer je het contact verbreekt en/of aangeeft haar niet interessant meer te vinden. Gevangen in haar narcistische cocon kan ze niet begrijpen dat iemand anders het contact verbreekt. Als je dreigt het contact te verbreken zul je merken dat ze in ineens heel erg haar best gaat doen. Ze zegt dan bijvoorbeeld ook dat ze heel graag had willen afspreken. Terwijl ze je eerder aan het lijntje hield.

Zodra je een vrouw ziet met narcistische trekjes kun je er beter meteen mee stoppen. Dat is moeilijk als die dame er goed uitziet......Maar op de langere termijn word je echt niet gelukkig van zo'n vrouw. Integendeel, zij zuigt alle energie van je naar zichzelf toe en je krijgt er niks voor terug.
Veel hedendaagse vrijgezelle vrouwen hebben narcistische trekjes, maar de meest ondraaglijke vind je op datingsites. Het feit dat bijna elke vrouw op een site of app overladen wordt met aandacht van desperate 'beta-male-providers' maakt dat dit soort omgevingen ideaal zijn voor narcistische vrouwen.

Sterke punten:
narcistische vrouwen in overvloed, prima als je jezelf verveelt

Zwakke punten:
fysieke contacten vaak niet mogelijk

Tinder - vieze kliekjes

4

Review:
Onderzoek heeft aangetoond dat minstens 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de maximaal top 20% van de mannen. Voor 80% van de mannen staat daarom de onderste 20% van de vrouwen tot hun beschikking. Dit zijn vrouwen die in vroegere tijden niet konden trouwen omdat geen enkele man ze zag als een volwaardig partner. Vrouwen die erg problematisch zijn, of ongezond zijn. Je hebt een kans van 1:4 om met zo'n vrouw te gaan want ook vrouwen die tot de bodem van de de datingpot behoren hebben dus vele opties want de 80% van de mannen blijft over voor hen. Dat verklaart ook waarom zelfs dikke bijstandsmoeders tussen het roken door van hun zware shag door de ene match na de ander op hun datingprofiel zien voorbijkomen. Een succesje op een datingsite betreft dan ook dikwijls het beste van het slechtste. Een probleemvrouw die nog te harden is voor de horizontale mamba, maar die je niet wilt introduceren bij je familie en kennissen. Een one night stand dus. Het is alsof je de laatste restjes maccaroni uit de pan aan het schrapen bent. Het zijn aangekoekte en deels aangebrande stukken waarvan je hoopt dat er nog iets eetbaars tussenzit. Maar meestal smaakt het nergens naar. Denk daar maar eens aan wanneer je in een restaurant zit met een date; jij betaalt een heerlijk diner voor 2 maar qua vrouw krijg je een vies kliekje!

Sterke punten:
de zelfoverschatting van vrouwen

Zwakke punten:
kliekjesvrouwen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Saaie humorloze vrouwen

2

Review:
Ondanks (nep-) emancipatie is er niks nog veranderd aan het biologisch ingeprente menselijk paringsritueel. Nog steeds zoeken verreweg de meeste vrouwen naar een man met een betere financiele status en een hogere aanzien dan zij zelf. Nog steeds wachten vrouwen passief af totdat het mannetje haar veroverd. Als man reis je dan vaak richting de vrouw af omdat de weg omgekeerd toch veel langer is schijnbaar. Ook betaal je maar de rekening onder het mom 'zij is het waard' , of anders ben je een krent. Een van mn laatste dates had haar portemonnee nog in de auto liggen, een nieuwe truc? Maar gezien de orale bevrediging die ik erna ontving heb ik het haar maar vergeven.

Als je als man actief bent op een datingsite bent zul je ook merken dat jij het eerste bericht moet sturen. Ook zul je het gesprek telkens op gang moeten houden. Ben je een gangmaker dan zul je vermoedelijk ook wel humor gebruiken. Zo vroeg laatst een vrouw om de ideale date te beschrijven. Ik vertelde haar hoe ik opgehaald zou worden door een stijlvol geklede dame in een audi A5+. Op weg naar een sterrenrestaurant dat zij vooraf had gereserveerd en achteraf zou betalen. En als ik mijzelf volgegoten had met exclusieve wijn zou ik weer netjes thuisgebracht worden (het erotische deel wat hierna zou komen heb ik maar achterwege gelaten). Dat is toch een ideale date? Hierop werd ik meteen geblokkeerd en gedelete natuurlijk. Hoewel ik recentelijk enorm heb gelachen met een date (niet via een datingsite of app!!) , zijn de meeste vrouwen enorm saai en humorloos, snel op hun teentjes getrapt. Ben je een heel knappe man (zie ook het tinderexperiment met een nepprofiel van een of ander model), dan zal ze dit allemaal accepteren. Maar ben je dat niet dan mag je je enkel onderdanig opstellen.
Je kunt het ook zien aan de teksten die vrouwen schrijven; dit zijn allemaal eentonige teksten die bomvol staan van de cliches. Ze zijn allemaal sportief, maken kennelijk heel het jaar verre reizen, zijn sociaal met allerlei evenementen, zijn trotse moeders, en willen geen ONS....Misschien moet je ook niet teveel verwachten van vrouwen die met zn allen dezelfde gymzaalstudie hebben gevolgd (vaak een genderstudie zoals sociologie, psychologie etc).
Saaie humorloze vrouwen op zoek naar een bij voorkeur jongere man met george clooney looks en het banksaldo van een CEO van een succesvolle beursgenoteerde onderneming. Ergens toch weer grappig!

Sterke punten:
onbegrensde zelfingenomenheid van hedendaagse vrouwen doet je waarderen dat je vrijgezel bent

Zwakke punten:
het aansturen op een te duur abonnement door Tinder is net even te doorzichtig.
Tarieven nog steeds leeftijdsafhankelijk, in de VS bij wet verboden, hier nog toegestaan

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - First dates & co

6

Review:
Het zal jullie vast wel niet ontgaan zijn ; Twitter en alle andere 'social' media stonden bol van de reacties over een aflevering van First dates. Ik zat even naar RTL Boulevard te kijken toen dit aan bod kwam en ik dacht gelijk aan 1 : Tinder.

Bij binnenkomst werd hij al gelijk afgeschoten. Hij zou kaal zijn (ze kent het woord millimeteren niet) en een slecht gebit hebben (dat laatste kan zo maar zijn, niet gezien). Zelf had mevrouw ook extra snackbar kilo's mee maar ach : genoeg mannen die mij willen en ik kan kiezen! Ze had een heel eisenpakket (goh waar kennen we dat van??), verwaand en arrogant gedrag, alles behalve geïnteresseerd en 1 van de eerste dingen die ze deed was even naar de plee om te bellen met paps en huilie huilie doen.

Tot slot heb je ook nog zo'n programma waarbij 3 mannen en vrouwen in hun blote tokus staan. Vleeskeuring pur sang net als Tinder.

Zwakke punten:
Allemaal hetzelfde

Tinder - Het is mogelijk

2

Review:
Inmiddels heb ik diverse real live dates gehad m.b.v Tinder. Dat de ware er nog niet tussen heeft gezeten is mijn probleem. Maar ik wilde hierbij melden dat het wel mogelijk is via Tinder.

Sterke punten:
Van wie je wel een reactie krijgt kwam ik mijn geval een date tot stand.

Zwakke punten:
Heel beperkt in/met reacties van Matchen.

Muller beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - stop met online dating

5

Review:
Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zo'n hekel aan het narcistische datinggebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

Sterke punten:
Kwantiteit

Zwakke punten:
geen kwaliteit

Mensen achter tinder zijn geldwolven die de boel manipuleren

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wat zoek jij op Tinder?

5

Review:
Deze vraag krijg ik heel vaak: '' Wat zoek jij op Tinder?"

Laatst weer een. Toen ik aangaf dit wel een erg afgezaagde openingszin te vinden kwam de reden naar voren waarom ze dit vroeg. Volgens haar waren heel veel mannen op Tinder gebonden en het restant is maar op 1 ding uit.
Je wordt dus benaderd vanuit wantrouwen.......Grappig hoe achter een ogenschijnlijk onschuldige vraag er een bepaald denkbeeld zit.
Geen verrassing dat dit een gescheiden exemplaar betrof. Haar ex was natuurlijk een grote dominante klootzak. Raar dat ze dit niet vooraf herkende. En geen van de tindermannen kwam in aanmerking voor een date....ondanks het schier oneindige aanbod..... ook raar...Ze was 1 jaar ouder dan ik, of ze het alleen jonger zoekt heb ik haar niet gevraagd, het zou me niet verbazen.

Tip: kom je dit soort verzuurde en wantrouwende kattenvrouwen tegen die niet eens een leuke openingszin hebben? Kap het meteen af, een vervolg zal er niet inzitten. Alleen ingaan op leuke en positieve openingszinnen van vrouwen. Dat is moeilijk als je (zoals zo veel mannen) amper reactie krijgt maar uiteindelijk bespaart het je een hoop tijd. Bedenk ook dat vrouwen zeer kieskeurig zijn waar het gaat om openingszinnen dus waarom als man mee gaan in dit soort ondervragende openingszinnen?

Sterke punten:
Zelfde profielen met zelfde soort fotoos, zelfde soort teksten en dus ook nog eens dezelfde openingszinnen, zo voorspelbaar en informatief.......

Zwakke punten:
Veel negatieve bagage van onmogelijke en gescheiden vrouwen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Ons doel bereikt

7

Review:
Na een eerdere reactie van mij zou ik nog terug komen op mijn bevindingen van Tinder. Na een klein weekje heb ik genoeg gezien en ervaren. In totaal heb ik 75 matches gehad. 75 tot 80% stuurt GEEN eerste bericht, zelfs niet naar een hele knappe vent. Vrouwen willen nog steeds dat mannen het voortouw nemen. Enkele matches waren binnen een paar uur ook weer verdwenen omdat ik het gesprek niet was gestart. Dit bewijst oa. dat het aanbod voor vrouwen gigantisch is. Je bent gewoon een nummer, en op naar de volgende vent die knap is.

Op Tinder ben ik echt allerlei soorten dames tegen gekomen. Van moeders tot studenten, vrouwen met rammelende eierstokken, buitenlanders. Vrouwen geven doorgaans vaak aan geen ONS te willen of iets anders gerelateerd aan seks(chat). Omdat ik er geen flikker van geloof ging ik het eens testen. Na een poosje chatten waren er genoeg dames die er op in gingen en geïnteresseerd waren. Eentje had het zelfs over plekken om flink los te gaan, maar..2 kinderen dus geen tijd en ondertussen wel je proberen te 'behouden' door te zeggen ; Ik wil je zo graag, je bent leuk blablabla, bitch. Dit was typisch 1 die in het begin aangaf daar niks van te moeten weten, ja ja. Ik kon bijna alles maken op Tinder. Eentje was er niet van gecharmeerd dat ik haar arrogant noemde en de match was weg.

Ook vroeg ik standaard dezelfde vragen aan vrouwen om een beeld te krijgen van het type man wat ze zoeken. De antwoorden waren enigszins wel verschillend maar doorgaans ; leuk koppie, uitstraling (dat is dus : je moet knap zijn en niet te standaard/normaal), een eigen huis, en liefst een auto zodat je haar kan ophalen. De rekening werd bij sommige wel gesplitst want mevrouw wil niet afhankelijk van een man zijn. How cute, maar hoe je het went of keert ; vrouwen zullen dat altijd blijven maar dat is mijn mening.

Nu weer even terug naar het moment dat je match met elkaar. Ik heb bij sommige de moeite genomen om het gesprek te starten. Willekeurig, en eens zien wanneer ik een bericht terug krijg. Van enkele vrouwen heb ik na aandringen toch een bericht gehad en ik kreeg steeds als excuus ; Ja, druk op werk, lees je bericht wel, maar ik vergeet te reageren. Vrouwen lezen je berichten dus WEL, maar reageren wanneer het hun uitkomt (of niet). Reageert ze niet dan is het niet omdat ze het NIET gelezen heeft maar gewoonweg geen interesse heeft. Je zult 1 van de zovelen zijn. Ook een dingetje is afstand. 50 km was wel de grens omdat ze niet bereid zijn om steeds de nodige km af te leggen.

Toen ik op een gegeven moment rond de 55 matches zat had ik steeds +3 bij de likes. Swipen dus, meer matches, maar die +3 blijft gewoon staan ondanks dat ik er meer dan 10 matches bij had. Hoewel ik van veel dingen wel op de hoogte was, was het uiterst leerzaam om een klein weekje op Tinder te spenderen onder een alterego.

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
- Veeleisende vrouwen
- 80/20 nog steeds van kracht
- Genoeg arrogante vrouwen
- Gesprekken komen heel moeizaam op gang
- App crashed geregeld
- Je komt vaak dezelfde mensen tegen

Griezmann beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder experiment

17

Review:
Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

Sterke punten:
Onrealistische en tegenstrijdige eisenpakketten zijn een bron van vermaak

Zwakke punten:
Er zitten vrijwel geen normale vrouwen op Tinder

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder revolutie, wat hierna?

4

Review:
Tinder heeft het datinglandschap voorgoed veranderd. Binnen een handomdraai hebben vrouwen de beschikking tot een vrijwel oneindig aanbod aan mannen. Het resultaat is dat de eisen die er aan mannen worden gesteld belachelijk hoog liggen. Men heeft dit op een datingsite onderzocht; 80 % van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% mannen. Op tinder zal het nog erger zijn want daar is het aanbod nog veel groter. Steeds meer mannen maken daarom geen kans meer op een date. Uit wanhoop koopt men betaalde versies in de hoop dat het wel lukt, maar betaalde versies lossen dit probleem niet op en geven alleen valse hoop. De anticonceptiepil en nu Tinder hebben vrouwen de absolute macht gegeven in de relatiemarkt. Het resultaat is meer vrijgezellen dan ooit te voren en het geboortecijfer is nog nooit zo laag geweest.

De techniek gaat verder en de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd betaalbare sexrobots en 3D projectietechnieken komen die de echte ervaring zullen benaderen. De volgende revolutie zal ten gunste van mannen zijn. De 80% van mannen die continue wordt afgewezen heeft dan een alternatief dat niet alleen bevredigend maar ook veiliger en goedkoper is dan een echte 'vrouw'. We hoeven dan geen geld meer te doneren aan louche sites en apps die toch nooit wat opleveren. We hoeven ons niet meer uit te sloven met het trakteren op luxe etentjes en ander 1-richtingsverkeer om in de gunst te komen van een verwende prinses. We hoeven geen lange termijn verbond aan te gaan waarvan bekend is dat de kans groot is dat de vrouw dit verbreekt (zie echtscheidingsstatistieken). Er zal eindelijk meer balans komen in de relatiemarkt. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen abonneer je dan op MGTOW-kanalen zoals die van Sandman, TFM etc.

Sterke punten:
Tinder heeft alle macht aan vrouwen gegeven

Zwakke punten:
Hopelijk keert het tij dmv voortschrijdende techniek

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder