Tinder - 29 Reviews

Tinder: rated 2 stars based on 29 reviews
Last updated: 17 maart 2017
Tinder Logo

37% aanbevolen, 29 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 2681

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 29

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen. Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen. 1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken. 2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd. 3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3. 4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf. Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt. Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen: 1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps. 2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan. 3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw : - Openbaar profiel (verplicht), - Vriendenlijst, - E-mailadres. - Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven), - Geboortedatum, - Arbeidsgeschiedenis, - Statusupdates, - Foto's en nog veel meer. Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken. Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel. 2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen. 3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder

    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet Lees verder

  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?

    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Lees verder

  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?

    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de we Lees verder

  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp

    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo Lees verder

  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (29):

Tinder - Tijdverspilling

1

Review:
In het verleden (2014/2015) had ik redelijk wat succes op Tinder maar helaas lijkt de app nu nutteloos.

Ik heb recentelijk Tinder weer geprobeerd, maar geen enkele match, in tegenstelling tot een tijdje geleden. Ik gebruikte ook dezelfde foto's en tekst waar ik op andere dating sites/apps wel genoeg aandacht mee kreeg.

Dus of de dames op Tinder zijn veel kritischer, of er zitten ontzettend veel mannen op waardoor je vrij weinig kans maakt op leuke matches.

Ik vermoed vooral het laatste omdat je tegenwoordig tegen betaling jouw profiel tijdelijk "voorrang" kan geven en meer wordt getoond aan anderen. Hierdoor krijg ik dus het idee dat jouw profiel onderaan de grote stapel kan liggen als je pech hebt.

Maar waarschijnlijk zijn vrouwen ook heel kieskeurig omdat er een overschot aan mannen op Tinder zit. (Velen die elke vrouw liken waardoor de dames zichzelf gaan overschatten) Het niet meer onbeperkt gratis kunnen swipen werkt ook zwaar in je nadeel.

Het is vast mogelijk om iemand te ontmoeten als je er heel veel tijd in steekt of gewoon geluk hebt, maar ik weet niet of dat de moeite waard is.

Sterke punten:
- Laagdrempelig
- af en toe leuk om te doen als tijdverdrijf

Zwakke punten:
- tijdverspilling als je echt op zoek bent
- Niet meer volledig gratis
- beperkt aantal likes
- geen/weinig matches
- eigenlijk geen optie als serieuze dating site gezien je niet eens/nauwelijks contact hebt met anderen

Erik beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - TINDER 100% NEP

2

Review:
Deze site is 100% nep.(10-10-2016) Niet intrappen!!! De belangrijkste van die "meiden" (kan net zo goed mannen zijn die voor Tinder werken) is om je zo lang mogelijk via de site berichten laten versturen. Zij willen echt heel graag met je uit maar ze willen allemaal je beter leren kennen en wel via de site. Trap er niet in mannen! Geld verspilling.

Sterke punten:
Als je een meid afkapt omdat je vermoedens hebt dat zij nep is krijg je al snel een bericht van een andere meid die je wel leuk vindt. Op een gegeven moment kom je erachter dat zij ook nep is.

Zwakke punten:
Het gaat allemaal te makkelijk waardoor je moet realiseren: Alles wat te mooi is om waar te zijn...... Is niet waar!

Roy beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - ga voor een Russische!

0

Review:
Tinder is een gratis app die iedereen op zijn smartphone kan downloaden. De betaalde versie van deze app biedt meer mogelijkheden waaronder swipen in het buitenland. Vanwege mijn verblijf samen met familie in Sint Petersburg heb ik de betaalde versie genomen waardoor ik vooraf contacten kon leggen met dames in st. Petersburg.

Wat meteen opviel dat ik met deze in st Petersburg wonende vrouwen diverse matches had. Deze vrouwen waren jonger en knapper dan de paar Nederlandse dames op tinder die mij hadden aangevinkt. Ik heb geprobeerd het aantal matches met nederlandse dames te vergroten door ook oudere en minder aantrekkelijke vrouwen aan te vinken maar dat bood geen soelaas. Men zegt dat er in Rusland een mannen tekort is en dat zou best eens een goede verklaring hiervan kunnen zijn. Voor de duidelijkheid; ik gebruikte dezelfde profielfoto.

Aangekomen in Rusland viel het ons op dat er vele en ook aantrekkelijke vrouwen zijn. Deze vrouwen zijn door de bank genomen hoog opgeleid en vriendelijk. Zij maken eerder oogcontact en zijn ontvankelijker voor het maken van een praatje. Voorbeeld: bij het inchecken in de luchthaven nam ik het initiatief om een Russische vrouw aan te spreken. Zij reageerde vriendelijk en vroeg zelfs al vrij snel in welk hotel ik verbleef. In Nederland laten veel vrouwen middels hun non-verbale houding blijken niet ontvankelijk te zijn voor enige communicatie. Op datingsites reageren Nederlandse vrouwen niet zelden onbeschoft op het initiatief dat de man neemt. Ik kan mij voorstellen dat veel mannen geen initiatief meer durven te nemen omdat ze bang zijn voor de harde en verzuurde reactie die ze terugkrijgen. Een verblijf in Sint Petersburg zal je zelfvertrouwen goed doen.

Eenmaal aangekomen in Sint Petersburg was ik verbaasd over de schoonheid van deze stad. Zelfs als je hier geen succes bij de vrouwen hebt (iets wat denk ik bijna onmogelijk is) dan zal je bezoek niet tevergeefs zijn.
Al snel had ik afgesproken met een van mijn Russische tinder matches en in het echt bleken haar ogen nog mooier te zijn dan op de foto. Belangrijker, zij bleek een bijzonder lieve, intelligente en empathische vrouw te zijn. De nachtelijke wandelingen waren onvergetelijk. De Russische taal is lastig en lang niet overal spreekt men goed Engels. Ook wil men wel eens andere tarieven rekenen voor toeristen. Met een leuke Russische 'gids' kom je eenvoudig bij de vele bezienswaardigheden. Daarnaast is het natuurlijk fijn om samen te zijn met een aantrekkelijke vrouw. De vrouw die ik ontmoette was helaas afkomstig uit een ver gelegen deel van Rusland en was eveneens op vakantie in Sint Petersburg. Ondanks het ontbreken van directe familieleden maakt dat een vervolg wel gecompliceerd. Hoe dit verder afloopt is nog niet duidelijk. Afscheid nemen was voor ons allebei in ieder geval erg moeilijk.

Ik kan het elke man aanraden om met behulp van Tinder over de landsgrenzen te kijken. In het bijzonder een stad als sint Petersburg. De mentaliteit van de vrouwen is er echt anders. Kleed je netjes, koop mooie schoenen, neem een paraplu mee en betreed een wereld waarin jouw initiatieven zullen worden beloond. Geniet van de gebouwen, de cultuur, het nachtleven. Ervaar hoe het anders kan. Waarom aanmodderen met Nederlandse vrouwen die lange lijsten met tegenstrijdige eisen hebben terwijl er binnen afzienbare afstand een overschot is aan vriendelijke en aantrekkelijke vrouwen?

Een bekend vooroordeel is dat het de Russische vrouwen te doen is om het geld van een 'westerse' man. Dit suggereert dat dit bij Nederlandse vrouwen niet het geval is. Mijn ervaringen met Nederlandse dates/potentiele dates, is helaas zo dat er legio vrouwen zijn die sterk gericht zijn op status en eveneens verwachten getrakteerd te worden. Dit ondanks hun financiële zelfstandigheid!!

Sterke punten:
Zie review
makkelijk, snel, geen opzegperikelen

Zwakke punten:
Je thuiskomst vanuit het buitenland zal moeilijk zijn.

mmmmm beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder;;nl;;;betalend;;;;;;de grootste oplichting

1

Review:
je kan het niet bijhouden van de aanbiedingen,,,,,geen stad geen gemeente,99.9% fake,en rotzooi;;;1% antwoord niet en draaid rond de pot,zelf met een fake nr van mij gegeven om te kijken of ze reageren,zijn allemaal credit kloppers daar,denk zelf dat ze betaald worden voor de mannen aan de draai te houden

zo een sites van het net halen en opdoeken die handel,,,,,,,,,ga niet kijken het is het geld niet waard,als je op tinder een neuk zoekt ,kan je beter naar de hoeren gaan ,,zonder vragen betalen en je ding doen hahahahahah of wil je een date ga op cafe zitten en spreek een vrouw aan kost je minder dan die rotzooi tinder

Sterke punten:
totaal geen waardeloze boek bijeen,en waar ze de fotos van halen en teksten man man die achter het desk moet het druk hebben en goed betaald worden

dus oprotten met zo een nest en van het net halen

Zwakke punten:
eeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn hoop fake wijver daar alles bijeen

ed beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Vreselijke nep

4

Review:
Ik maak als man van 60 een profiel zonder foto en krijg contact met vele, mooie jonge vrouwen van 35, 29 en een paar van 40 jaar. Allemaal nep, als psycholoog zie ik na twee reacties al snel of het nep is. Bv eerste reactie van mooie meid, het is een klik tussen ons, lijkt mij fijn als je mij verwend, laat wat horen. Mijn reactie, goh je bent mooi en jong maar wat zoek je bij zo een oude man als ik? Zij: nouw ik val op oudere mannen en ik wil je wel vertellen waarom als je mij een foto stuurt.
Of een ander: Ik popel om je te ontmoeten, ik ben een geile buurvrouw van je, het is zulk mooi weer zullen wij bij mij in de tuin afspreken? Ik. Nou dat lijkt mij geweldig je mag mij bellen op tel .................. dat is makkelijk en horen wij elkaars stem, kunnen wij vanmiddag elkaar nog zien of het klikt. Daarna geen reactie.
Dus ik raad als professioneel hulpverlener die zelf echt op zoek was naar een leuke date, Tinder af

Sterke punten:
Je bent er een tijd mee bezig wat je even van de drukte van de dag afleid.

Zwakke punten:
De vreselijke nep het inspelen op je behoeften en niets waar maken.

Dirk Smeen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - wel reactie uit buitenland

2

Review:
Omdat ik deze zomer in Rusland ben heb ik middels de betaalde versie mijn zoekgebied alvast daar op ingesteld.
Als ik Nederland alle vrouwen like dan krijg ik zelfs met de meest lelijke vrouwen geen match. Terwijl ik met Rusland een lange rij knappe matches heb waarmee met een aantal zeker correspondentie mogelijk is. Wat ook opvalt is dat Nederlandse vrouwen verhoudingsgewijs weinig aandacht besteden aan hun uiterlijk en unisex kledij dragen. In Rusland zie je veel vaker dat ze een mooi jurkje dragen. Ook zie je daar minder praktische potkapsels . Het verschil is echt opvallend.
Voor mij werkt tinder dus vooral om in contact te komen met buitenlandse vrouwen.

Sterke punten:
Vrouwen kunnen in tegenstelling tot datingsites zelf het aantal contacten reguleren.
Met de betaalde versie kun je over de hele wereld contact leggen met echte vrouwen. Effectiever en betrouwbaarder dan via een datingsite.

Zwakke punten:
Weinig.
Je hebt geen selectiecriteria als bijv. Opleiding gewicht etc die je kunt invoeren in tinder.

mmmm beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Fijne dating app!!

0

Review:
Heerlijk Tinder! De ideale manier om vanuit je luie stoel in contact te komen met leuke mensen!

Sterke punten:
Gratis app

Leuke aanbod vrouwen (sowieso tm 35 jaar)

Werkt simpel

"Annoniem" chatten er wordt niet getoond wanneer je online bent of dat je bericht is gelezen.

Zwakke punten:
Via de gratis Tinder app kun je de niet gelikte swipps niet meer terughalen.

Sjoerd beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder faked matches ?

0

Review:
UPDATE:
ik ben er inmiddels achter. Er is een giga spam attack op Tinder van fake profielen op 13-01-2016. Inmiddels heb ik van ruim 15 match/profielen een antwoord gekregen, Allemaal hetzelfde berichtje. De dame heeft zin in een spannende en of ik haar wil kontakten door naar een bepaalde website te gaan.
Wel belangrijk voor tinder om hier wat aan te doen. want voor de gebruikers is er niks zo erg als fake profielen.


Sinds afgelopen nacht 13 januari 2016 ben ik de gelukkigste man van de hele wereld. Ik heb meer als 130 matches ontvangen. De ene vrouw nog mooier als de ander. Allemaal rond 18 tot 35. Alleen wat was raar ? De fotos leken voor 99% niet Nederlands (herkenbaar deels aan type vrouw maar ook de kleding styl... soort achtergrond in woningen of openbare gelegenheden... bij autos of huizen en tuinen etc)... elk land heeft zijn eigen styl, dat pik je dr dus zo uit als het niet herkenbaar is als Nederlands. Toch maar voor de zekerheid een leuk (copy paist) berichtje gestuurt naar de meeste dames... en wat denk je ?! Van de ruim 130 matches heeft 1 terug geantwoord..... Of Tinder heeft een technisch probleem op haar servers of Tinder is echt fake bezig....

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Zie hier boven

Paul R beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder fake!!!

1

Review:
Tinder is 1 grote nep! Een tijdje met (dames) gemailt via tinder. maar op een gegeven moment kwamen bijna de zelfde vragen . en omdat mijncredits bijna op waren stuurde ik haar mijn eigen emailadres maar je raad het al geennreactie of ik heb geen email Hoezo ? Anders krijg je niet eens een proriel op de site. Of helmaal geennreactie over de eigen email ze texten gewoon ergens anders over. Een profiel opnieuw opgesteld met weinig tot geen text krijg je nog allemaal berichten binnen. Met hoi buurman . ik zag je profiel en dacht jij word het. Grote nep als er iemand een site weet die wel echt is dan hoor ik het graag. Gr de hobbyboer

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nep fake

Hobbyboer beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - vreemd

0

Review:
Ik heb deze app op mijn telefoon geïnstalleerd. Een rsi duim geswiped en een klein aantal matches, waarmee ik met een persoon wat heb gechat. Het gekke nu is dat na het beschikbaar zijn van een betaalde versie ik nooit meer een match heb gekregen. Is dit toeval? Of hebben mensen die de betaalde versie hebben meer kans? Iemand ervaringen hiermee?

Sterke punten:
Gratis en er zitten veel vrouwen op. Sommigen herken ik van datingsites......

Zwakke punten:
Vleeskeuring

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder