Tinder - 46 Reviews

Last updated: 20 oktober 2017
Tinder Logo

32.4% aanbevolen, 46 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 3184

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 46

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen. Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen. 1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken. 2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd. 3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3. 4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf. Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt. Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen: 1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps. 2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan. 3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw : - Openbaar profiel (verplicht), - Vriendenlijst, - E-mailadres. - Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven), - Geboortedatum, - Arbeidsgeschiedenis, - Statusupdates, - Foto's en nog veel meer. Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken. Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel. 2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen. 3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (46):

Tinder - Het verlopen loterijkaartje

1

Review:
Zet op Tinder de zoekafstand in op de minimale afstand van 2 km. Het leeftijdsbereik maximaal. Wacht nu rustig af en kijk na een poos wat er aangeboden wordt om te swipen. Deels zijn dit vrouwen die daadwerkelijk binnen 2 km van je vandaan zijn. Maar je ziet ook vrouwen die veel verder weg zijn ondanks de minimaal ingestelde zoekafstand. Deze vrouwen hebben jou geliked en krijg je om die reden toch te zien. Een vreemde kronkel in het Tinder programma. Nu je ziet wie er jou geliked hebben blijken dat vooral oudere vrouwen te zijn. Deze vinden zichzelf nog steeds geweldig. Ze vinden dat ze jaren jonger geschat worden dan hun werkelijke leeftijd. Ze zijn 'jong van geest'. Herkenbaar? Vast. Deze vrouwen zijn als een verlopen loterijkaartje. Misschien dat ze jaren terug misschien de belofte van een prijs konden hooghouden, maar nu al lang niet meer. Zeker als je een red-pill MGTOW man bent blijf je ver van deze vrouwen vandaan.

Tinder - Het geheim van de one-night-stand

0

Review:
In veel profielen van vrouwen staat een opmerking in de trend van: GEEN one-night-stand. Of 'zoek je sex, swipe dan naar links'.
De reden is dat sex voor vrouwen het enige machtsmiddel is. Ga maar na. Koken kunnen de meesten amper (de beste chef-koks in klasse restaurants zijn veelal mannen). Wat zij kookt dat kan jij ook. Opruimen, de was en schoonmaken? Als vrijgezel doe je dat zelf ook al. En als je samenwoont maken zij en haar meegenomen katten vaak de meeste zooi. Gezelschap? Je eigen vrienden vormen betrouwbaarder gezelschap. En je hoeft je eigen vrienden ook niet te trakteren op dure diners. En met je vrienden bespreek je onderwerpen die een vrouw toch niet zullen interesseren. Het geld? De meeste vrouwen zijn misschien zelfstandig maar het houdt niet over. Parttime genderstudies zijn niet de sleutel tot succes. Het huis? Dat heb je zelf al wel (vrouwen zitten vaak in een gehorig appartement). Natuurlijk zijn er vrouwen die wel een goede baan en veel geld hebben. Maar zo'n vrouw wordt een bitchy concurrent van je, die wil je niet.
Kortom het enige dat overblijft is sex. Dat is het enige waarmee ze je als man zijnde kunnen strikken. Daarom proberen de tinderella's het idee van de exclusiviteit van sex hoog te houden door te suggereren dat sex een speciaal ding voor hun is en alleen beschikbaar is voor die speciale man. Een exclusief en daarmee waardevol goed.
Natuurlijk is dat niet zo want de meeste vrouwen hebben meer bedpartners gehad dan jij. Het is allemaal een grote doorgestoken leugen. En als sex het enige is kun je dat ook huren of leasen. Niks exclusiviteit. Bezoek de diverse MGTOW kanalen met als zoekterm online dating en er gaan heel veel puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Zwakke punten:
de betaalde versies die aangeboden worden geven al aan dat Tinder geen effectief medium is.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - lid worden

3

Review:
hoe kan ik mijn match zien elke keer als ik dat wil staat er wordt nu lid voor 1 maand of 6.Ik dacht dat het gratis was? kunt u mij uitleggen hoe ik wel kan kijken .kom er nu niet in.

Tinder - Te mooi om waar te zijn

3

Review:
Er is al zoveel gezegd over Tinder, het is gewoon een vleeskeuring. Mannen zeggen tegen vrijwel alle ietwat leuke -in ieder geval geen lelijke- dames ja. Het profiel lezen heeft immers geen zin, want de kans dat zij jou leuk vindt is nihil, dus waarom moeilijk doen. Vrouwen zeggen tegen vrijwel alle mannen neen, behalve de absolute hunks, waarmee zij wellicht iets willen. Misschien wel een ONS, ook al zegt men van niet. Vrouwen zijn immers enorm schijnheilig, mannen zijn viezerikken en de dames zijn onschuldig en zoeken een serieuze relatie. Ja, ahum.

Een Gold abonnement heeft dan ook geen zin. Als man like je immers bijna alle vrouwen, dus de kans dat je net die ene unieke vrouw mist omdat je geen Gold member bent is nihil. Probeer het een maand als je het niet wil geloven, maar niet langer, je krijgt spijt.

Vandaag voor het eerst een oplichter getroffen. Een charmante niet hoerige dame (natuurlijk fake), vroeg meteen wat ik op Tinder deed, zij was escort... ik vertrouwde het niet en heb haar uitgehoord. Of ik €100 vooruit wilde betalen. Nadat ik haar bankrekening had gekregen heb ik haar gerapporteerd. Toen ik aangaf het een vreemde gang van zaken te vinden verbrak ze het contact.

Sterke punten:
Tijdverdrijf, plaatjes kijken, soms een bekende tegen komen

Zwakke punten:
Als man schiet je er niets mee op en wanneer je niet uitkijkt wordt je opgelicht door dames (in werkelijkheid mogelijk een heer) die te mooi zijn om waar te zijn.

Let op je privacy, want waarschijnlijk is je profiel gekoppeld aan Facebook en sta je met naam, werkgever, vrienden en...echtgenoot te kijk. Heb zo een getrouwde zus van een collega gespot, je bent gewaarschuwd, vooral de vreemdgangers onder ons. Nieuwsgierig zijn kan je relatie kosten...!

Brabo beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - 'where all the good men went'

9

Review:
In de gesprekken (chats) die ik met vrouwen op Tinder heb gehad komt steevast naar voren dat het niveau van mannen op Tinder zo erbarmelijk laag is. Ik vroeg laatst een vrouw direct naar wat zij van de Tindermannen vond en haar antwoord was: 'boeeeeeeeh'. Ze vond de Tindermannen maar 'plat'. Een andere vrouw bedankte mij voor een leuke chatsessie en vertelde mij dat het uitzonderlijk is een normale conversatie te hebben. Zij zijn niet de enigen die klagen en ik heb nog wel meer voorbeelden. Klachten van mannen die penisfotoos doorsturen etc etc etc. In veel, zoniet de meerderheid, van de vrouwelijke profielen lees je wel iets in de trend van 'geen one night stands' of iets dergelijks. Wie niet beter weet denkt dat vrouwen het moeilijk hebben een geschikte partner te vinden omdat er geen 'goede mannen' zijn. Dit waanbeeld is zo sterk aanwezig dat ene Terrence Popp er op youtube een video over heeft gemaakt; met dezelfde titel als deze review. Ook op andere MGTOW kanalen wordt er verder ingegaan op deze constatering.
Wat er werkelijk gaande is dat vrouwen op datingsites en Tinder er vooral zitten om aandacht te krijgen, voor een egoboost. Om te kijken of ze nog goed in de markt liggen. Een date zit er alleen in als je tot de top-5% van de mannen behoort. De rest van de mannen is totaal niet interessant, ook al zijn dit eerlijke en hardwerkende mannen die oprechte bedoelingen hebben. Mannen die een scheiding hebben doorstaan, financieel uitgekleed zijn door hun ex en hun kinderen minder vaak zien, willen het na verloop van tijd wel eens proberen om een nieuwe relatie aan te gaan maar zullen direct afgeschrikt worden door de bijna vijandige opstelling van 'datende' vrouwen. Vrouwen met de wensenlijstjes van een kapende terrorist. De conclusie die steeds meer mannen dan trekken is dat het beter is om vrijgezel te blijven, om MGTOW te gaan.
Vrouwen vragen zich dan af waar alle goede mannen zijn gebleven.........
Deze goede mannen bevinden zich in hun mancave, een plaats die gevrijwaard is van door het tv-programma VT-wonen geinspireerde vrouwen die het interieur en het hele huis naar hun hand willen zetten. Vrouwen die alles willen bepalen. Deze mannen spenderen liever hun geld en tijd aan hobbies en genieten van hun vrijheid; 'MGTOW is freedom' , is zelfs een kanaal naar vernoemd.

Tinder - Tinder Gold is geldverspilling

2

Review:
De nieuwe feature van Tinder "Gold" lijkt heel handig: je krijgt een melding wanneer iemand jou leuk vindt en dan kan je beslissen of je het een match wilt maken.
Klinkt goed! Zou je denken.... in de praktijk werkt het helaas niet.

Je krijgt namelijk geen meldingen van personen die interesse in jou hebben en die jij al eerder hebt afgewezen tijdens het swipen. Alleen wanneer de persoon jou als eerste naar rechts swiped krijg je een melding van Tinder. Eigenlijk zou je dus niets moeten doen en gewoon wachten op meldingen... maar als je inactief bent word je profiel minder getoond...

Het was veel beter geweest als je gewoon een blijvend overzicht kreeg van alle dames die jouw profiel leuk vinden, want dat is ook een nadeel: de profielen die je hebt afgewezen krijg je nooit te zien terwijl dat juist handig zou kunnen zijn (mocht je je bedenken)

In de praktijk komt het er op neer dat je maar heel af en toe een enkele melding van een like krijgt omdat je de vrouw als eerste al hebt beoordeeld. Hou het dus bij de gratis versie als je Tinder gebruikt

Sterke punten:
Meldingen van likes zou in principe kunnen werken

Zwakke punten:
- duur
- weinig verschil in ervaring met Tinder Plus of gratis versie

Tinder - De kieskeurige vrouw

6

Review:
Wie bekend is met Tinder en datingsites zal het ongetwijfeld wel zijn opgevallen; vrouwen die heel veel eisen stellen en dwingende wensenlijstjes hebben. Je ziet dan dat er veel meer vrouwen dan mannen met een dergelijke veeleisende tekst op de proppen komen. En dan zijn er natuurlijk legio vrouwen die inmiddels doorhebben dat een dergelijke houding afschrikwekkend werkt en zich kunnen inhouden. Maar wanneer je dan contact met ze legt krijg je doorgaans geen respons of je wordt in het beste geval onderworpen aan een soort sollicitatieprocedure en alsnog afgeserveerd. Dit komt allemaal omdat er voor elke vrouw tientallen mannen zijn. Dan krijg je een vraag/aanbod-werking; een liefdesmarkt waarin het meest schaarse (vrouwen) het hoogst in aanzien komt. Hoe een en ander gaat wil ik jullie aan de hand van een recent praktijkvoorbeeld laten zien.
Onlangs had ik een chatsessie met een vrouw op Tinder. Zij was erg lang (ruim 1.90), niet de knapste, 1 kind en zou volgens de informatie op Tinder werkend zijn. Al chattend vertelde ze mij dat ze ruim 95% van de tindermannen afkeurt na het zien van zijn opleidingsniveau en/of baan. Maar heren, nu komt het, hou je vast aan je stoel.......
Deze dame had een chronische ziekte (erg lullig voor haar, ik heb met haar te doen) en was derhalve arbeidsongeschikt geraakt! Hier dus een alleenstaande moeder die niet eens de knapste is, zelf geen werk heeft, maar 95% van de mannen afkeurt vanwege status/baan. Dit zie je zo vaak op datingsites en Tinder: kieskeurige en veeleisende vrouwen die zelf weinig te bieden hebben. Vrouwen die de top 5% van mannen willen maar zelf totaal niet in de buurt komen bij de top 5% van vrouwen. Bekijk de magistrale youtube video van Terrence Popp; 'where all the good men went'. Steeds minder mannen hebben trek in een veeleisende en zich zelf overschattende vrouw en gaan MGTOW. Vrouwen vragen zich dan af waar alle goede mannen zijn gebleven. De mannen die ze goedkeuren (top 5%) kunnen elke vrouw krijgen, derhalve zit er niet veel meer voor haar in dan een pump&dump of one-night stand. Hier zie je de vrouwen dan ook massaal over klagen. Een one-night-stand betekent gewoon 'niet voor herhaling vatbaar'. De man in kwestie had gewoon zin in sex, dat werd hem vervolgens aangeboden, maar hij had geen zin zich te binden aan een vrouw die lager op de aantrekkelijkheidsladder staat dan hij zelf.
De kieskeurige vrouw is niet meer dan wegwerp tissue.

Sterke punten:
Tinder is ontzettend leerzaam. Stel voor de grap eens de leeftijdsgrenzen wat hoger in en zie dat er niet alleen veel kieskeurige vrouwen zijn, maar ook heel veel vrouwen die een jongere man willen.

Zwakke punten:
Wanneer je ontdekt hoe vrouwen over mannen denken dan wordt je niet vrolijk. (tenzij je een MGTOW bent, dan is het een bron van bevestiging en vermaak)

Tinder - Romeo & Juliet

13

Review:
Wanneer het op daten aankomt zijn vrouwen nog altijd ouderwets. Iedere man die wel eens gebruik heeft gemaakt van datingsites of Tinder zal dit herkennen; veel vrouwelijke bezoekers en op Tinder matches, maar vrijwel geen enkele vrouw die het initiatief neemt. Uit gesprekken blijkt dat vrouwen nog graag veroverd willen worden en daarom willen dat de man het initiatief neemt. Het is ook gebruikelijk dat wanneer man en vrouw ver van elkaar wonen dat de man afreist naar de woonplaats of omgeving van de vrouw. De kosten van de consumpties komen ook voor rekening van de man. Laatst zag ik op televisie nog een glimp van een datingprogramma en zag dat de man het gebaar maakte om te betalen. Dit werd natuurlijk van harte geaccepteerd. Zo worden het beeld en de gewoonte weer eens bekrachtigd dat de man de betaler en de veroveraar is.
Eigenlijk gaat het 'moderne daten' ondanks de emancipatiegolven nog steeds zo zoals in de tijden van Romeo & Juliet. Het probleem is dat Juliet destijds niet beschikte over een met wachtwoorden beveiligde smartphone waarmee ze in een handomdraai de beschikking had over een mannelijke fanclub. Ook waren er in die tijd stevige consequenties wanneer een vrouw besloot het huwelijk te verbreken, zowel financieel als moreel. Die zijn er nu niet meer waardoor bijna de helft van de huwelijken strandt, het merendeel geinitieerd door de vrouw. Dus zo ouderwets vrouwen zijn als het om daten en 'romantiek' gaat, zo modern zijn ze als het gaat om hoe mannen worden gewaardeerd en behandeld. Een dubbele moraal. Eigenlijk zouden mannen moeten stoppen met betalen en uitsloven, maar dat gaat alleen gebeuren als veel meer mannen MGTOW gaan.

Tinder - From russia with love

24

Review:
Ik heb met de betaalde versie Tinder ingesteld op lokatie Moskou en wat er dan gebeurt ben je niet gewend. De ene match na de andere. Mooie vrouwen ook. Als ik in nederland iedere vrouw naar rechts swipe heb ik nauwelijks matches. Ja van het type brontosaurus, of type huishoudbeursbezoekster met praktisch kapsel. Maar swipen in moskou genereert gemakkelijk ettelijke tientallen matches.
Maar heren pas op!
De kans is groot dat je een golddigger treft (ik spreek helaas uit ervaring). Een van de russinnen vertelde mij onlangs dat het moeilijk is om een man te vinden. Door de 2e wereldoorlog zouden er een hoop mannen gesneuveld zijn waardoor er een miljoenen groot vrouwenoverschot is. Dit is natuurlijk flauwekul tenzij ze een type oorlogsveteraan zoekt. Een enkele generatie later is er uiteraard weer direct een normale en biologische balans. Wanneer je een russin op een dergelijke doorzichtige leugen betrapt vinden ze dat niet leuk en verbreken ze stampvoetend en met drama het contact.
Maar hoe dan ook heb je als westerse man een hogere marktwaarde. Het beste wat je kunt doen is een vakantie daar naartoe boeken en er heel netjes gekleed naar toe gaan. Daar kun je de waar uitgebreid testen ;), maar uiteindelijk leg je ze terug. Net als een appel waar je een hapje uitneemt maar niet koopt. Als je niet vermogend bent dan doe je alsof. Maak een nep-linked acount aan desnoods. Maak fotos voor andermans dure auto of misschien ken je iemand met een zwembad in de tuin waarin je mag poseren. Natuurlijk is dit niet helemaal eerlijk, maar vrouwen in westerse landen behandelen door de bank genomen mannen ook niet eerlijk. Check even de recente youtube film van sandman; ' MGTOW barbarians' waarin dit principe nog eens wordt geillustreerd.

Sterke punten:
vrouwen over de hele wereld

Zwakke punten:
vrouwen over de hele wereld zijn hetzelfde

MGTOW beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - swipe experiment

1

Review:
Met de betaalde versie van tinder kun je onbeperkt naar rechts swipen. Aangezien mannen vaak maar heel weinig matches hebben is het een gangbare strategie dat mannen alles maar blind naar rechts swipen (liken) en uit de matches die hieruit ontstaan vervolgens een selectie maken. Dit werkt simpelweg het meest efficient.

Deze methode zorgt er uiteindelijk voor dat vrouwen bepalen met wie ze matchen en dat geeft een goede indruk wat betreft de onderlinge verhoudingen. De meeste matches waren ronduit onaantrekkelijk. Ik weet dat dit een relatief begrip is maar deze mening wordt gedeeld door een ieder aan wie ik de matches laat zien. De paar matches die uit zichzelf een bericht stuurden waren de meest onaantrekkelijke vrouwen. Doorgaans kwam er dan niet veel meer uit dan een simpel 'hallo'. Tja, als je zelf niet aantrekkelijk bent zorg dan op zijn minst voor een aantrekkelijke openingszin denk ik dan. Het is ook nog eens opmerkelijk wanneer je bedenkt dat er tal van datingcoaches en guru's zijn die leren dat mannen maar met originele, pakkende en persoonlijk gerichte berichten moeten komen. Maar kennelijk is het zo dat vrouwen geen enkele moeite hoeven doen.
Dan zijn er wel aantrekkelijke vrouwen maar als je die een bericht stuurt volgt er zelden een reactie. Stuur je vervolgens een minder aantrekkelijk of sarcastisch bericht dan blijft de match nog steeds in stand. Dus waarschijnlijk ben je dan een van de honderden mannen die een bericht stuurt waardoor jouw bericht niet eens gezien wordt, anders had ze jouw wel als match opgeheven na zo'n negatief bericht.

Er zijn dus onaantrekkelijke vrouwen die geen moeite doen en je hebt aantrekkelijke vrouwen die niet reageren. Kortom er valt weinig te beleven op Tinder. En het maakt dan niet uit of je de betaalde of de gratis versie gebruikt.


Sterke punten:
Groot aanbod
Gratis versie die goed werkt
zoeken op afstand

Zwakke punten:
weinig respons
aandringen op betaald abonnement die niet beter werkt (in nederland)

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder