Tinder - 126 Reviews

Last updated: 15 april 2019
Tinder Logo

22.2% aanbevolen, 126 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4238

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 126

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (126):

Tinder - Transgenders en catfishes

5

Review:
De enige manier om op Tinder als man zijnde wat matches te krijgen is door het afsluiten van een betaald abonnement. Dan krijg je een zogenaamde boost en kom je bovenop de zoekstapel terecht. En je kunt alles naar rechts swipen zonder telkens weer te moeten wachten omdat je door de dagelijkse limiet aan 'likes' heen bent.
De weinige matches die je dan in beginsel krijgt vormen de bodem van de relatiemarkt. Hiertoe vallen ook transgenders. Die maken relatief gezien dan een een groot deel uit van je matches. Kennelijk swipen deze transgenders net als mannen die nog niet zijn omgebouwd, ook alles naar rechts in de hoop op een match. Het worden er steeds meer zo te zien. Waarom geen aparte app voor deze groep? Ik begreep dat transgenders vaak veelvuldig worden gerapporteerd door andere gebruikers en dus automatisch en onterecht door Tinder van de app worden verwijderd (en hun geld kwijt zijn), dus is dat probleem ook opgelost.

Wat ook opvalt zijn vrouwen die er wat bij willen verdienen. Laatst ene 'Simone' uit de omgeving Breda, die er onder de nickname Michelle een online blog op na houdt waar ze veel geld mee verdient. Dat doet ze met een groepje andere vrouwen. Wil je de 'pikante' verhalen meelezen moet je even 45 euro betalen. Zo verdient ze er naast haar zonnestudio flink wat centjes bij. Geld betalen om flauwe verhaaltjes te lezen, ja er zijn mannen die dat doen. Geen wonder dat vrouwen zo verwaand zijn. Als mannen zich tot dit niveau verlagen....
Een eigenschap van catfishes is dat ze ze je snel weer ontmatchen nadat ze zijn overgegaan op whatsapp of email. Zodoende kunnen ze niet gerapporteerd worden op Tinder door mannen die hier niet van gediend zijn. Ook zullen catfishes al snel erotiek in de strijd gooien terwijl dat in normale gevallen pas meestal gebeurt tijdens/na de eerste date en niet binnen de eerste 24 uur chatten. Kortom, het is allemaal vrij doorzichtig, maar dus ook irritant.

Oja er matchen ook altijd best wel wat invaliden zodat ik met de quote afsluit:

'het zoeken naar een normale vrouw op Tinder is als het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat op zaterdagmiddag. Als er uberhaupt een geschikte plaats vrij komt is die binnen no-time bezet. wat resteert zijn invalidenplaatsen en plaatsen te ver weg (*) ''

* = rusland oekraine etc


Veel succes heren!

Sterke punten:
makkelijk, veel aanbod, swipen in buitenland (tegen betaling)

Zwakke punten:
veel te duur abonnement
veel neppe profielen (catfishes)
bodem van de relatiemarkt
weinig matches voor mannen

Tinder - Slachtoffer vrouwen?

24

Review:
Gisteren bekeek ik het programma 'under cover'. Daar was een man die via Tinder en sites de een na de andere meid had geregeld. Vaak had hij meerdere tegelijk. Hij trok snel in bij een meid (gratis huisvesting) en lichtte deze vrouwen voor vele duizenden euro's op.
Wat je ook ziet op Tinder is heel veel vrouwen die klagen over 'one night stands'. Zie mijn review 'het geheim van de one night stand'. Deze vrouwen hebben zich door een 'bad guy' herhaaldelijk laten naaien en willen absoluut geen herhaling.

Je zou denken dat normale mannen, nette mannen, die hun leven uitstekend op de rit hebben, het goed zouden doen op tinder. Maar juist dit soort mannen hebben vaak een totaal gebrek aan succes. Er geldt 'nice guys finish last'.

Ik vrees dat vrouwen in hun slachtofferrol blijven zitten en de verkeerde keuzes blijven maken. Je ziet dat ook in de discussie over genderquota bij topfuncties. Te weinig vrouwen aan de top (ondanks gelijke kansen), dus moet ze wel een slachtoffer zijn (in dit geval van een niet-bestaande patriarchie)

Zwakke punten:
zonder reden opheffen betaald abonnement
leeftijdsafhankelijk tarief abonnement
gratis abonnement ongeschikt/ineffectief
zoekalgoritme niet transparant
geen zoekopties
veel spammers
weinig tot geen geschikte vrouwen; veel trash

Tinder - afzeik-profiel

6

Review:
Uit onderzoek blijkt al dat het merendeel van de mannen op voorhand, en op basis van uiterlijk, al wordt afgewezen; de 80/20-regel.
Wat doe je als je bij de 80% 'onaantrekkelijke' mannen behoort en weinig succes hebt op Tinder? Een mooi/eerlijk/serieus verhaal waarin blijkt dat je over bepaalde capaciteiten en interesses beschikt gaat je niet helpen. Zaken als opleiding en status zijn niet relevant tenzij je multimiljonair bent. Je bent immers een aanvulling van haar leuke leventje en geen invulling. Een profieltekst met veel humor werkt ook niet, zelfs al zeggen de meeste vrouwen een man met humor te willen. Wat het beste blijkt te werken is een profiel waarin je de vrouwen op Tinder afkraakt en aangeeft waarom je liever vrijgezel blijft. Dit levert met afstand de meeste matches op. Hilarisch is het dat veel vrouwen toegeven dat de meeste van hun sexe-genoten inderdaad ronduit bitcherig en asociaal zijn. Dat is ook de reden dat vrouwen onderling vaak ruzie hebben en een werkplek welke gedomineerd wordt door vrouwen vaak een wespennest is waar je eigenlijk niet tussen wilt zitten. Sommige vrouwen willen bewijzen dat zij toch wel anders zijn , geen golddiggende bitch, etc. Maar de feiten zeggen vaak wel wat anders; veelal 'bewust' gescheiden (maar zet haar kinderen op de 1e plaats?), lange tijd te koop op Tinder (want geen ene is goed genoeg?) en als man mag je natuurlijk alle registers opentrekken om haar te 'veroveren'. Zij is 'het waard', zij is hoofdprijs.....Hoe langer je met haar chat, des te meer komen de narcistische trekjes wel bovendrijven zodat je jezelf realiseert dat het inderdaad allemaal 1 pot nat is. Tegen die tijd ben je het overigens ook al lang zat om de conversatie op gang te houden en haar te entertainen en is het DELETE.

Sterke punten:
Leuk om wat te trollen

Zwakke punten:
De meeste vrouwen op Tinder zijn narcistisch , arrogant en asociaal. Behandel ze navenant.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Datingheksen

9

Review:
In diverse sprookjes worden heksen beschreven als wat oudere, kinderloze vrouwen die samenwonen met een kat. Als ik op Tinder de profielen doorblader zie ik heel veel van dit soort kinderloze vrouwen die met een kat op de foto staan. Deze vrouwen blijken ook boosaardig en gemeen te zijn. Stuur maar eens een aardig berichtje en kijk wat er retour komt. Tenminste als je nog durft nadat je haar hooghartige profiel hebt gelezen. Ook zijn velen zweverig boven hun yogamat, spiritueel en geloven dat er ‘iets’ is. Veel veganisten ook en kruidensoepkokers, alleen dan niet meer in een koperen ketel. Verhalen over het drinken van ayahuasca thee onder begeleiding van een sjamaan heb ik inmiddels ook al gehoord. Ik denk dat als je alle lagen make-up eraf haalt ze ook qua uiterlijk weinig onder doen voor de traditionele heks. Alleen in plaats van in het bos wonen ze in een gehorige achterstandsflat……

Sterke punten:
mooie katten

Zwakke punten:
jammer van de heks

Tinder - scheiden op hoog niveau

34

Review:
Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw. Kijk je specifiek naar hoog opgeleide vrouwen dan loopt dit percentage op naar 90% !! Deze hoog opgeleide vrouwen staan vervolgens samen met hun torenhoge en onrealistische eisenpakketten op Tinder en datingsites. Op zoek naar een volgende kandidaat die natuurlijk vooral niet zo'n bak ellende moet zijn als haar ex (welke ze zelf heeft uitgezocht.....) Als ik naar deze cijfers kijk dan concludeer ik dat het veiliger is een wat lager opgeleide vrouw te nemen, een kapster, verkoopster, e.d. Terugkijkend naar mn dates waren de meest problematische vrouwen allemaal hoog opgeleid. Had laatst een date met een lager opgeleide vrouw en die was een stuk prettiger in omgang en daar heb ik een leuke tijd mee gehad. Nu is het voor de meeste mannen niet zo belangrijk of een vrouw al dan niet hoog opgeleid is (vrouwen vinden dit WEL belangrijk) , maar je zou dan dus eerder voor een lager dan voor een hoger opgeleide vrouw gaan kiezen.

Sterke punten:
veel gescheiden hoog opgeleide vrouwen

Zwakke punten:
de tijd die je samen deelt met zo'n vrouw is niet van een hoog niveau

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - de magische klik, of zap verder

4

Review:
Heb jij hem wel eens gehoord, de 'klik'?
Dat is iets wat tijdens de eerste date moet gebeuren.
Althans, dat zeggen mijn dates. Als er geen 'klik' is dan is het 'next ! ' Het gaat allemaal dus om de klik. Als je bijdehand bent kun je een speelgoedklikker meenemen. Zo'n metalen kikkertje waar als je op drukt er een klikgeluid uit komt. Geen idee of ze nog bestaan maar ik overweeg er een aan te schaffen. Maar dat is natuurlijk niet de 'klik' waar men op doelt.
De klik is de ogenblikkelijke euforie die zich tijdens de eerste date moet openbaren. Ja, bij een persoon die je nog niet eerder hebt gezien en eigenlijk nauwelijks kent. Alsof je op de bank zit te zappen en er flarden van films ziet voorbijkomen en je een stukje film ziet dat je zo aanspreekt dat je binnen 2 seconden denkt dat dit een geweldige film is die je verder wilt kijken.......

Veel relaties ontstaan tussen mensen die elkaar al vaker hebben gezien; op het werk, via bekenden, wellicht via een sportvereniging. In zo'n geval heeft iemand de kans gekregen meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid te laten zien. Maar als je gaat daten moet er tijdens de eerste date die geweldige klik zijn. Anders is het niks. Tijd om elkaar te leren kennen is er niet. Het is nu of anders nooit meer. Het is alles of dan maar niets. De selectie is dan ook voornamelijk op uiterlijk en uit onderzoek blijkt dat vrouwen hierin veel kritischer zijn dan mannen. Als je gaat daten met een vrouw die je op Tinder hebt ontmoet dan is er vaak geen vervolg want er was 'geen klik'. Vrouwen durven dat niet te zeggen en zullen je snel ontmatchen, want 'geen klik' betekent eigenlijk dat je niet voldoet aan haar oppervlakkige torenhoge eisen wat betreft uiterlijk en status.

Als je als man telkens hoort dat vrouwen 'geen klik' met je hebben kun je aan jezelf gaan twijfelen. Maar heel veel vrouwen staan al jaren op Tinder. En een aantal herken ik van datingsites en dan heb je het over minstens 5 jaar geleden. Die hebben dus met geen enkele man een klik. Waar ze wel een klik hebben dat is met hun katten. Die vormen dan een surrogaat-man. Niet zelden vervangen de katten ook het gebrek aan kinderen.

Bedenk goed dat een klik binnen een avond behoorlijk zeldzaam is.
Wat vrouwen bedoelen met een klik is het al dan niet voldoen aan hun torenhoge oppervlakkige eisen en verwachtingen.

Sterke punten:
Wie weet hoor je een klik.

Zwakke punten:
Voor een klik neem je een speelgoedklikker mee.

Tinder - Veel (niet alle) luie vrouwen

4

Review:
Heel veel vrouwen die ik via een online site of via een app heb gedate waren volgens mij gewoon lui. Hieronder 10
frequent voorkomende issues die jullie vast herkennen.

- parttime werken; vergeleken omliggende landen zijn Nederlandse vrouwen kampioen parttime werken. Als ik hier op doorvraag zien ze vaak geen reden om meer te werken want ze hebben geld genoeg en willen vooral 'leuke dingen' doen. Natuurlijk is er vaak een man die alimentatie betaalt. Allerlei subsidies worden indirect ook het meest door mannen betaald omdat die harder en meer werken en dus meer belasting betalen. Snap je ook waarom vrouwen vaak op de linkerkant van het politieke spectrum zitten. De dates zelf worden ook vaak gefinancierd door de man. Uitzonderingen daargelaten is dit ook wat men verwacht en helaas accepteren veel mannen dit (anders gaat ze naar een ander en heb ik geen sex....)

- weinig sportief. Al helemaal niet met een verplichtend karakter. Met mooi weer een vrijblijvend rondje in het park joggen. Of ze hebben een yoga-mat. Natuurlijk zullen er vrouwen zijn die wel sportief zijn, maar de meesten boven de 35 jaar zijn dat niet en dat zie ik ook terug in mn eigen sportvereniging en ik zie het ook terug aan hun postuur.

- korte pittige kapsels; hoeven niet gekamd te worden. Hebben ze een bos haar dan staat het vaak als een pleeborstel alle kanten op. Waarom niet fatsoeneren met een speld o.i.d. ? Of het mooi opbinden? er valt best wel wat van te maken, maar ook hier; het kost wat tijd en moeite.

- geen initiatief; dat moet altijd van de man uit komen. We zijn immers alleen geemancipeerd als het goed uitkomt, de lusten maar niet de lasten

- vermaakt willen worden, daarom zetten ze vaak in hun profiel dat ze een man zoeken met een 'goed gevoel voor humor'. Zelf een gevatte of grappige opmerking vergt kennelijk teveel hersenactiviteit?

- weinig aandacht aan kleding/uiterlijke verzorging. In het buitenland pik je de Nederlandse vrouwen (en vaak ook mannen) er moeiteloos uit. Als je vrijgezel bent besteed dan aandacht aan je uiterlijk. Kijk ik naar mn dates dan was zeker meer dan de helft matig gekleed. Kleren maken ook de vrouw. Het valt ook op dat veel vrouwen weinig of geen sieraden dragen. Verwacht van een vrouw die weinig aandacht aan haar zelf besteedt ook niet dat ze dat jou geeft.

-obees: met name op tinder en datingsites echt zeer veel mollige types, volslank noemen ze dat met een eufemisme. Telkens smoezen waarom dat zo is; blessures, tijdgebrek. Al zou je dagelijks 15 minuten krachtoefeningen doen, gewoon thuis, dan ben je al een heel eind, maar het is allemaal teveel moeite.

- genderstudie/brabbelbaan; vaak iets psychologisch, pedagogisch, sociologisch. Het moet namelijk vooral niet te moeilijk zijn, geen wiskunde. En niet zoveel verplichte studie-uren op de universiteit anders komt haar uitgaansleven in het geding en kan ze niet uitslapen.

- slecht koken; sommigen geven het in hun profiel al meteen aan dat ze er niks van bakken. Of een hekel aan koken hebben. Als je lekker en gezond gaat koken kost dat moeite. In ieder geval meer moeite dan een pot of blik opentrekken. De liefde voor de man gaat door de maag? Vergeet het maar bij je dates. Wie zijn de beste chef-koks?......

- geen hobbies; hiervoor moet je jezelf in materie verdiepen, de handen uit de mouwen steken. Wederom teveel moeite. Genoemde hobbies zijn vaak consumerende acties zoals Netflix, wijntje op t terras etc.

Ik zal vast een en ander vergeten zijn. Dit zijn in ieder geval vaak voorkomende zaken die ik teruglees in profielen of ervaren heb van mijn dates. Uiteraard niet bij allemaal maar wel bij heel veel. Ik vat dit samen onder de noemer 'LUI'.
Een reden is denk ik dat veel vrouwen het gewoon te makkelijk hebben, te veel privileges. Te veel donateurs en vangnetten om hen heen. En dat maakt lui. Want waarom moeilijk als het makkelijk kan. Ze worden er in ieder geval niet aantrekkelijker op. Ik blijf liever MGTOW dan dat ik de kar van een volslanke vrouw moet trekken........

Sterke punten:
Goede app voor vrouwen die al bankhangend op zoek zijn naar de prins op het witte paard (maar deze niet zullen vinden)

Zwakke punten:
Uitputtend voor mannen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tegen-eis

18

Review:
Op Tinder zie ik veel vrouwen die een lengte-eis in hun profiel zetten. Minimaal 180 of 185 cm staat er dan.
Het leuke is dat ik duidelijk over de 190 cm ben en ruimschoots aan dit criterium voldoe,

Maar nu komt het.......

Als het vrouwen is toegestaan om eisen te stellen op fysiek vlak, dan mag ik dat als man zijnde toch ook?
Dus meld ik de vrouw dat ik ook een fysieke eis heb namelijk een slank getailleerd postuur.
Aangezien de meerderheid van de Tinderella's rond mijn leeftijd onder de categorie 'volslank' valt (lees: moddervet), is een dergelijke eis natuurlijk schoppen tegen het zere been. De vrouwen, vaak met het postuur van een geplofte bitterbal, reageren furieus; hoe ik het in mijn hoofd haal zo oppervlakkig te selecteren. Wel eens van een dubbele standaard gehoord dames?

Zolang vrouwen meer eisen dan dat ze bieden, zichzelf uit de markt prijzen, een man niet meer kunnen behagen omdat ze te moeilijk in omgang zijn, gaat het nooit wat worden met deze vrouwen.
Voor de mannen: neem aandelen in kattenvoer en aanverwante artikelen, want er komen steeds meer crazy catladies....

Sterke punten:
Een bron van vermaak als je de onrealistische en tegenstrijdige eisen van vrouwen herkent en ze hiermee confronteert.

Zwakke punten:
Een normale vrouw ga je niet vinden.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - als Madonna?

2

Review:
Ik heb al eerder geschreven over het feit dat de meeste matches veel ouder zijn dan ik zelf. Als je de leeftijdsrange maximaal zet tenminste. Dit geeft een inzicht in de manier waarop de hedendaagse vrouw selecteert. Heel leerzaam.

Nu ben ik eens gaan googlen op het relationele leven van popster Madonna. Zij heeft diverse relaties gehad met beduidend jongere mannen. Al deze relaties hielden niet lang stand......

Op datingsites en apps als Tinder wanen vrouwen zich ook als een popster. Dit komt door de overvloed aan aandacht en bevestiging die zij ontvangen. Net als Madonna gaan deze vrouwen het dan jonger zoeken. Maar deze vrouwen zijn minder knap, minder succesvol, minder rijk en minder beroemd dan Madonna. Het is dan niet zo vreemd dat dit soort cougarvrouwen binnen de kortste keren gaan klagen over one night stands en het gebrek aan serieuze mannen............ Als Madonna het al niet lukt om een beduidend jongere man voor langere tijd te strikken dan lukt het de cougar-vrouwen op datingsites en apps al helemaal niet!

Vrouwen op Tinder zijn ook niet 'like a virgin' want hebben meestal een indrukwekkende rij penissen gehad. Een 'material girl' misschien? Dat geeft een betere omschrijving, want na afloop van de eerste date heb jij als man het hele zaakje betaald. Dat deze (oudere) vrouw 'geemancipeerd' zegt te zijn verandert daar niets aan.

Dus mannen, ga MGTOW, ga naar een 'isla bonita' en date een vrouw in het buitenland. Laat deze feministische crazy catladies in hun gehorig appartement zitten.
Het kan niks worden met deze vrouwen!

Sterke punten:
Wat je ziet als je de leeftijdsrange maximaal zet is leerzaam:

Vrouwen die zich Madonna wanen

Zwakke punten:
Vrouwen zijn er minder rijk, minder succesvol en minder beroemd als Madonna, maar willen hetzelfde.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder en andere apps allemaal hetzelfde

7

Review:
altijd komt de teller niet verder dan 3+

en steeds weer dezelfde koppen opnieuw en opnieuw alsof tinder je alleen steeds aan die personen maar laat zien in het spel.

heb ook wel eens met nepaccounts getest , ook dan kwam er alleen maar 3+ te staan en verder kwam het niet.

ga voor de grap ook maar eens op meetme (chat/dating app) elke reactie die je krijgt van een vrouw , zonder dat jij als eerst wat hebt gestuurd is steeds hetzelfde hi! add me on snapchat my name is ******. gewoon promoters van snapchat of webcam wijven die dan daar vieze videos gaan sturen of fakers die leden proberen te jatten van tinder en die naar hun net opgezette sexdate website willen lokken.

alle apps zijn hetzelfde, zodra een meid als eerste reageer ;

1 fotoloos
2. oplichter
3 autobot

jr beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder