Tinder - 97 Reviews

Last updated: 14 augustus 2018
Tinder Logo

24% aanbevolen, 97 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 3911

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 97

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (97):

Tinder - zonder reden wordt je account geblokkeerd

12

Review:
blijkbaar omdat je je accounts steeds een paar keer per dag opnieuw aanmaakt denken die hersenloze wezentjes die wij op aarde vrouwen noemen, dat je nep bent. ze gaan je dan rapporteren omdat ze je steeds weer in het fotospel voorbij zien komen. want ik werd zonder iemand te hebben beledigd of uitgescholden te hebben geblokkeerd. ook gebruikte ik mijn eigen foto die voldeed aan de eisen.

zij weten niet dat een man gebruik wordt door apps als tinder om geld uit je zakken te trekken met smerige ondoorzichtige trucjes zo op het eerste oog.

een man kan maar 3 likes . een vrouw wel 99. met welk account je er ook opgaat als man (zelf getest ) staat er iedere keer alleen +3. verder komt de teller niet. ook niet bij de zogenaamde mooiboy account. als je net lid bent heb je een korte boost , je foto staat dan bij iedere meid even bovenaan. niet dat dit heel veel verschil uitmaakt want naar dat er +3 staat stopt de teller automatisch . soms als je snel ze alle drie aanklikt of wegklik- krijg je soms nog er 1 of 2 likes. dit omdat je dan nog in de korte boos fase zit van je net aangemaakte tinder account.

de reacties met 5 sterren (kijk maar op google) zijn dan ook vaak van dikke varkens van vrouwen die hun slanke mannetje hebben gevonden. het vrouwtje heeft immers niks te klagen over aandacht en geniet van veel meer voordelen dan de man. de man wordt gewoon gediscrimineerd met maar 3 likes aan max.

Sterke punten:
helemaal niets.

Zwakke punten:
tinder discrimineerd mannen ze kunnen maar 3 likes dan moeten ze dat spel spelen . daarom krijgen alle mannen zeer weinig likes. van die 3 moet je dan net geluk hebben dat er een knappe meiden tussen zit.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - red de walvis!

19

Review:
Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een 'maatje meer' hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maken ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella's daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een 'mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
(ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

Sterke punten:
je krijgt veel kilo voor je geld

Zwakke punten:
een erectiepil moet je zelf nog kopen

Tinder - nepprofiel mooiboy test op 3 apps resultaten.

4

Review:
ik heb laatst met een nepprofiel van een mooiboy met sixpack getest op jaumo, lovoo en meetme.

resultaten op lovoo geen enkel like in een dag.

op jaumo alleen iets meer dan mijn eigen foto maar dan alleen van lelijke dames.

en op meetme van de 50 verstuurde reacties 4 antwoorden terug.

Zwakke punten:
op alle aps hebben mannen beperktere functies dan mannen zoals op tinder. dat vrouwen o.a 99 likes kunnen krijgen en mannen maar 3 voor ze het spel moeten spelen.
mannen belanden heel snel weer onderaan het kaartenspel waardoor je zeer zelden een like nog krijgt.
de likes die je vaak krijgt zijn gemiddeld en minder en komen uit heel NL. ook kloppen de gegeven afstanden vaak niet die de apps vermelden (zijn in werkelijkheid veel verder dan dat er staan.

nu test ik dit nog op tinder en ik weet bijna zeker dat ook hier de resultaten hetzelfde zullen zijn.

jer beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder is corrupte shit voor mannen.

6

Review:
nu opeens krijg ik nooit meer en like ook niet als ik mijn profiel er weer een paar keer opnieuw aangemaakt heb zelfs na een week niets 0,0.

ze weten gewoon dat er bij mannen geld te halen is omdat die opgelicht worden doordat ze beperktere functies hebben dan vrouwen. zo kunnen alle mannen maar steeds 3+ likes krijgen en vrouwen wel 99. vrouwen zijn hier en op andere sites en aps daarom zeer selectief, de meeste zijn ook nog eens aangemaakt promoot accounts, zoals op lexa. en het stikt op deze app ook waarschijnlijk van leden die allang hun account niet meer gebruiken. ook zie ik verrekte vaak dezelfde leden op alle andere aps die ik jaren geleden ook al zag.

jer beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder blokkeert matches

5

Review:
Op Tinder zie je links naast je matches een vaag gemaakte foto van iemand die jou al geliked heeft. Door een duur gold abonnement af te sluiten kun je zien wie dat dan is en meteen met haar matchen. Maar dat gold abonnement moet je niet nemen want het abonnement kan zonder geldige reden worden opgedoekt en dit overkomt heel veel mensen. Nu herken ik in de vage foto's toch vrouwen die ik al zeker geliked heb maar toch krijg ik die niet als match. Dat betekent dus dat Tinder de boel saboteert door de match niet te geven in de hoop dat ik een veel te duur en vooral onbetrouwbaar abonnement afsluit.
In beginsel werkte Tinder behoorlijk maar het is nu een commerciële beerput.

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wees bewust van je eigenwaarde.

11

Review:
Vrouwen in datingland geven jou als man zijnde al snel een minderwaardigheidscomplex. Vrouwen stellen er de (onredelijke) eisen en stellen zich superieur op. Ook mag je aanhoren hoeveel bedpartners ze wel niet hebben gehad en dat al die mannen niet deugen terwijl jij als normale man met goede bedoelingen alleen in de gratie komt bij oudere, bitcherige en lelijkere vrouwen. Maar waar vrouwen de lakens in bed uitdelen, bepalen mannen aan wie ze loyaliteit tonen. Een recent voorbeeld:

Een tinderella van middelbare leeftijd diende zich aan. Zij zag aan de afstand dat ik mij in het buitenland bevond dus ging het al snel over de vakantie. Zij bleek 3 kinderen te hebben. Vakantie in eigen land met de caravan stond op de planning. Dat wordt dus lekker zweten in de sleurhut met de hittegolf. En op butagas de witte bonen in tomatensaus opwarmen. Ze bleek niet mans genoeg om de sleurhut achter de auto te hangen en er op uit te gaan in het buitenland. Haar vader zou de sleurhut naar de camping brengen. Vermoedelijk controleert haar vader ook de bandenspanning en andere technische zaken. Een hotel is natuurlijk te duur. Wat zou het handig zijn als er een man was die haar als een witte ridder komt redden. Maar de mannen met wie ze sex heeft investeren niet in haar. Die zijn er na een ONS vandoor. Zelf zit ik lekker in een hotel en ik moet er ook niet aan denken haar en haar koters op sleeptouw te nemen want dat verveelvoudigd mijn verblijfskosten. En Waarom zou ik? Een vrouw moet wel heel aantrekkelijk zijn, zowel fysiek als qua karakter, om zoveel in te investeren. Alleenstaande moeders op middelbare leeftijd zijn dat vrijwel nooit.

Mannen, wees bewust van je eigen waarde. Vrouwen hebben het vaak minder goed voor elkaar dan jij. Ook zijn ze vaak minder zelfstandig. Komt bij dat ze zeker met kinderen al vroegtijdig in de " hit the wall" fase zijn. De vermoeide en geplooide blikken van de sterke en onafhankelijke alleenstaande moeders op Tinder spreken boekdelen. Jij als man bent de trofee en niet de vrouw. Op sites en apps lijkt het of vrouwen een schaars goed zijn. Maar in de realiteit zijn mannen die het goed voor elkaar hebben en vrij zijn een schaars goed. Zeker nu MGTOW sterk in opkomst is worden mannen zich meer bewust van de hypergamie en trucs van vrouwen. Ook worden mannen zich meer bewust van de eenzijdige en dus oneerlijke risico's van een huwelijk of verbond met een moderne vrouw. Dus zullen steeds minder vrouwen toegang krijgen tot de loyaliteit en materiële geneugden van 'goede' Mannen. Niet voor niets komen feministen met vrouwenquota op de proppen om dan maar rechtsom een herverdeling van goederen af te dwingen. Want goede mannen bedanken voor de slechte deal en gaan MGTOW. Geen dictator of bitch om mij heen die veel eist maar er weinig tegenover stelt. De enige vrijgezelle vrouwen die ik hier in hotels tegenkom zijn serveersters en schoonmaaksters, oftewel vrouwen die zich dienstbaar opstellen. Bitcherige tinderella's mogen onderwijl hun witte bonen in tomatensaus opwarmen.
Laat je niet gek maken heren!

Sterke punten:
De zelfoverschatting van vrouwen is vermakelijk

Zwakke punten:
Zowel de organisatie achter Tinder als de meeste ingeshrevene vrouwen zijn moreel verwerpelijk.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - 'westers' probleem

2

Review:
Nu op vakantie in duitsland/oostenrijk. Op wonderbaarlijke wijze doet tinder het weer, vermoedelijk omdat de periode van het betaald lidmaatschap voorbij is en de blokkade is opgeheven. Gelukkig heb ik het geld terug kunnen vorderen.

Hier in Duitsland en Oostenrijk het zelfde laken en pak. Volop vrouwen die klagen over 'ONS' oftewel one night stands. Het betreft kennelijk vrouwen die zich vaker laten gebruiken dan een doos kleenex tissues omdat ze hetzij niet voor herhaling vatbaar bleken te zijn hetzij zelf te uberkritisch zijn. Ook hier weinig/geen matches als je enigszins kritisch bent. Swipe je het hele zootje naar rechts dan heb je een paar matches. Een van de dames stuurde zelfs een eerste bericht. Maar ze was verre van knap, misschien knap van verre en de openingszin was ongeïnspireerd dus lekker laten gaan.

De gelijkenis van de profielen hier en in Nederland is treffend. Weinig aantrekkelijke en veel onverzorgde vrouwen die afgeven op mannen. Want mannen deugen niet en zij zelf zijn natuurlijk fantastisch (kuch kuch) . Het lijkt mij een typisch westers probleem; veel vrouwen die door en door verwend zijn en losgeslagen van de realiteit.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Super!!

1

Review:
Ik heb op Tinder de liefde van mijn leven gevonden. Was liefde op t eerste gezicht. We gaan volgend jaar trouwen. Dus mensen het is mogelijk en er zitten ook fatsoenlijke mensen op.

Elle vogel beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - wat je leert van tinder gold

20

Review:
De korte periode dat ik van tinder gold kon gebruik maken was leerzaam. Bij tinder gold krijg je te zien welke vrouwen er jou een like hebben gegeven. En zo kun je dus zien hoe je in de tindermarkt ligt. En dat is dus niet best. Circa 80% van de vrouwen die een like geven zijn meerdere jaren ouder dan ik zelf ben. Volgens het CBS is de vrouw in een relatie juist gemiddeld 3 jaar jonger. Vrouwen op Tinder zoeken het dus jonger. Dat is niet zo verrassend en zie je ook op datingsites: door de scheve man/vrouw verhoudingen zijn de vrouwen in het voordeel en stellen ze hun eisenpatroon bij naar boven. Met sommige oudere vrouwen ben ik in gesprek gegaan en zij hebben totaal geen moeite om de een na de andere jongere man in bed te krijgen, ook al hebben ze een achterwerk van 1 vierkante meter en lopen ze er onverzorgd bij.

Er zijn ook vrouwen die jonger zijn. Veelal afrikaanse types. Deze corresponderen in het engels en de kans is heel groot dat dit oplichters zijn. Dan zitten er nog wat kansloze bijstandsmoeders die mij elke keer liken als ik mijzelf op Tinder laat zien.

Ga nooit betalen voor tinder gold want dit is een bevestiging wat ook al in onderzoek is aangetoond: de 80/20-regel. Hoor je tot de bovenste 20% als man dan heb je het natuurlijk goed. Zit je net als ik daaronder dan heb je pech, het feit dat je je leven goed op de rit heeft verandert daar niets aan.
Zolang vrouwen zulke onrealistische verwachtingen hebben is het volkomen zinloos om mee te doen aan tinder en datingsites. Voor af en toe een one night stand met een vrouwe die minder aantrekkelijk is dan jijzelf is het prima en als je daar veel tijd en geld wilt investeren ga je gang. Maar voor een relatie moet je er niet zijn. Voor een relatie zoek je namelijk toch een vrouw die aan je gewaagd is en wil je niet downdaten.
Snap je meteen waarom vrouwen zo massaal klagen over 'ONS'. Mannen willen willen wel downdaten maar gaan geen relatie aan met die vrouw.

Sterke punten:
tinder gold is leerzaam

Zwakke punten:
al doorsnee man met tinder gold weet je dat je kansloos bent en had je het geld beter aan een vliegticket richting het oosten kunnen besteden

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - geld terug gekregen

6

Review:
Ook ik kreeg de melding 'oeps er is iets fout gegaan', probeer het later opnieuw. De errorcode 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist+opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze 'refund' gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen........Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de 'rapporteer' button drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.

Sterke punten:
tinder is gezakt tot het niveau van datingsites en ik kan geen sterk punt meer benoemen

Zwakke punten:
je abonnement kan zonder duidelijke reden worden opgeheven en dan ben je je geld kwijt.

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder