Tinder - 105 Reviews

Last updated: 21 oktober 2018
Tinder Logo

21.7% aanbevolen, 105 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4016

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 105

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (105):

Tinder - Ons doel bereikt

3

Review:
Na een eerdere reactie van mij zou ik nog terug komen op mijn bevindingen van Tinder. Na een klein weekje heb ik genoeg gezien en ervaren. In totaal heb ik 75 matches gehad. 75 tot 80% stuurt GEEN eerste bericht, zelfs niet naar een hele knappe vent. Vrouwen willen nog steeds dat mannen het voortouw nemen. Enkele matches waren binnen een paar uur ook weer verdwenen omdat ik het gesprek niet was gestart. Dit bewijst oa. dat het aanbod voor vrouwen gigantisch is. Je bent gewoon een nummer, en op naar de volgende vent die knap is.

Op Tinder ben ik echt allerlei soorten dames tegen gekomen. Van moeders tot studenten, vrouwen met rammelende eierstokken, buitenlanders. Vrouwen geven doorgaans vaak aan geen ONS te willen of iets anders gerelateerd aan seks(chat). Omdat ik er geen flikker van geloof ging ik het eens testen. Na een poosje chatten waren er genoeg dames die er op in gingen en geïnteresseerd waren. Eentje had het zelfs over plekken om flink los te gaan, maar..2 kinderen dus geen tijd en ondertussen wel je proberen te 'behouden' door te zeggen ; Ik wil je zo graag, je bent leuk blablabla, bitch. Dit was typisch 1 die in het begin aangaf daar niks van te moeten weten, ja ja. Ik kon bijna alles maken op Tinder. Eentje was er niet van gecharmeerd dat ik haar arrogant noemde en de match was weg.

Ook vroeg ik standaard dezelfde vragen aan vrouwen om een beeld te krijgen van het type man wat ze zoeken. De antwoorden waren enigszins wel verschillend maar doorgaans ; leuk koppie, uitstraling (dat is dus : je moet knap zijn en niet te standaard/normaal), een eigen huis, en liefst een auto zodat je haar kan ophalen. De rekening werd bij sommige wel gesplitst want mevrouw wil niet afhankelijk van een man zijn. How cute, maar hoe je het went of keert ; vrouwen zullen dat altijd blijven maar dat is mijn mening.

Nu weer even terug naar het moment dat je match met elkaar. Ik heb bij sommige de moeite genomen om het gesprek te starten. Willekeurig, en eens zien wanneer ik een bericht terug krijg. Van enkele vrouwen heb ik na aandringen toch een bericht gehad en ik kreeg steeds als excuus ; Ja, druk op werk, lees je bericht wel, maar ik vergeet te reageren. Vrouwen lezen je berichten dus WEL, maar reageren wanneer het hun uitkomt (of niet). Reageert ze niet dan is het niet omdat ze het NIET gelezen heeft maar gewoonweg geen interesse heeft. Je zult 1 van de zovelen zijn. Ook een dingetje is afstand. 50 km was wel de grens omdat ze niet bereid zijn om steeds de nodige km af te leggen.

Toen ik op een gegeven moment rond de 55 matches zat had ik steeds +3 bij de likes. Swipen dus, meer matches, maar die +3 blijft gewoon staan ondanks dat ik er meer dan 10 matches bij had. Hoewel ik van veel dingen wel op de hoogte was, was het uiterst leerzaam om een klein weekje op Tinder te spenderen onder een alterego.

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
- Veeleisende vrouwen
- 80/20 nog steeds van kracht
- Genoeg arrogante vrouwen
- Gesprekken komen heel moeizaam op gang
- App crashed geregeld
- Je komt vaak dezelfde mensen tegen

Griezmann beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder experiment

17

Review:
Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

Sterke punten:
Onrealistische en tegenstrijdige eisenpakketten zijn een bron van vermaak

Zwakke punten:
Er zitten vrijwel geen normale vrouwen op Tinder

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder revolutie, wat hierna?

4

Review:
Tinder heeft het datinglandschap voorgoed veranderd. Binnen een handomdraai hebben vrouwen de beschikking tot een vrijwel oneindig aanbod aan mannen. Het resultaat is dat de eisen die er aan mannen worden gesteld belachelijk hoog liggen. Men heeft dit op een datingsite onderzocht; 80 % van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% mannen. Op tinder zal het nog erger zijn want daar is het aanbod nog veel groter. Steeds meer mannen maken daarom geen kans meer op een date. Uit wanhoop koopt men betaalde versies in de hoop dat het wel lukt, maar betaalde versies lossen dit probleem niet op en geven alleen valse hoop. De anticonceptiepil en nu Tinder hebben vrouwen de absolute macht gegeven in de relatiemarkt. Het resultaat is meer vrijgezellen dan ooit te voren en het geboortecijfer is nog nooit zo laag geweest.

De techniek gaat verder en de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd betaalbare sexrobots en 3D projectietechnieken komen die de echte ervaring zullen benaderen. De volgende revolutie zal ten gunste van mannen zijn. De 80% van mannen die continue wordt afgewezen heeft dan een alternatief dat niet alleen bevredigend maar ook veiliger en goedkoper is dan een echte 'vrouw'. We hoeven dan geen geld meer te doneren aan louche sites en apps die toch nooit wat opleveren. We hoeven ons niet meer uit te sloven met het trakteren op luxe etentjes en ander 1-richtingsverkeer om in de gunst te komen van een verwende prinses. We hoeven geen lange termijn verbond aan te gaan waarvan bekend is dat de kans groot is dat de vrouw dit verbreekt (zie echtscheidingsstatistieken). Er zal eindelijk meer balans komen in de relatiemarkt. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen abonneer je dan op MGTOW-kanalen zoals die van Sandman, TFM etc.

Sterke punten:
Tinder heeft alle macht aan vrouwen gegeven

Zwakke punten:
Hopelijk keert het tij dmv voortschrijdende techniek

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Match

4

Review:
Een match, hoera! Of niet? Een aantal dagen geleden een account aangemaakt, swipen en afwachten. Letterlijk dus. Van de matches die ik heb gehad heb ik bij 2 het initiatief genomen en kwam er verder niks uit. Gezien het aantal matches wat zij zal hebben (denk aan grote aantallen) is de kans zeer groot dat zij de match niet eens door heeft. Andere mogelijkheden zijn : verzamelen, geen interesse etc. Bij andere matches heb ik gewoon niks gestuurd. Na een aantal dagen nog steeds niks en later is de match ook verdwenen. Zojuist weer wezen swipen en ik had ineens uit het niets een match. Toeval? Heeft diegene gelijk haar telefoon gepakt en ook geswiped zodat het tot een match zou komen? Het opmerkelijke hieraan was ; Ik had een match, en nog iemand had mij geliked, máár ; bij goed kijken kon ik zien dat het om dezelfde persoon ging. Het was dus geen 2e persoon maar 1 en dezelfde. Heel apart weer van Tinder. Wat is jullie ervaring hiermee? Komt het bekend voor?

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
Bugs

Griezmann beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder-trap

10

Review:
Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een 'catfish'). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op 'tinder trap', wat de engelse benaming is voor tinder-val.

Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo'n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen.....

Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

Sterke punten:
de netto winst van het bedrijf achter tinder

Zwakke punten:
geen normale vrouw te vinden

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - swipen in het oosten

13

Review:
Wanneer ik swipe in een oostblok land heb ik in een uur tijd wel 5 matches. In Nederland blijft dan de teller op nul staan.Maar de grootste schok is het verschil in aanbod. De meeste vrouwen in landen als Rusland en aangelegen landen zijn mooi slank. Ook dragen ze mooie jurken en zien ze er verzorgd uit. In Nederland zie ik heel veel dikkere vrouwen en ze zien er flets en onverzorgd uit. Echte ma flodders. En deze vrouwen zijn dan ook nog eens heel kritisch.........Dan snap je meteen waarom veel nederlandse vrouwen al jaren achtereen zich aanbieden op datingsites en Tinder. Vaak met dezelfde foto's alsof ze niet ouder worden.
Als ik een voordeel moet verzinnen is dat wanneer je wakker wordt naast een nederlandse tinderella ze er precies zo uitziet zoals je haar de avond vooraf hebt ontmoet (inclusief dus de ongekamde haren die alle kanten opstaan). Geen verrassingen dus.
Als je zelf het verschil wilt zien moet je wel het plus abonnement op Tinder aanschaffen.

Sterke punten:
culturele verschillen zijn meteen duidelijk

Zwakke punten:
heb je in het oostblok geswiped dan wil je niet meer in Nederland swipen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Ouderwetse vrouwen

3

Review:
Op Tinder lees ik met regelmaat dat de vrouw zegt dat ze ouderwets is en verwacht dat de man het eerste bericht stuurt. De meeste vrouwen denken evenzo maar schrijven dat niet op. Maar wat is een ouderwetse vrouw? Een vrouw van 35 die nog geen gezin heeft gesticht lijkt me niet ouderwets. Een vrouw die het initiatief heeft genomen om te gaan scheiden ook niet. En een ouderwetse vrouw berijdt niet de cock-carrousel maar is misschien nog maagd. Als je vervolgens deze ouderwetse vrouw een normaal bericht stuurt krijg je geen antwoord. Maar zijn ouderwetse vrouwen niet voorzien van goede omgangsvormen?
Wanneer een vrouw zichzelf als ouderwets bestempelt dan liegt ze. Ze is een verwaand persoon, of te lui, te laf of te beroerd om zelf het initiatief te nemen. Vermoedelijk ziet zij zichzelf als de begerenswaardige jackpot waarvoor je als man mag knielen. Ouderwets is het masker dat opgezet wordt om zich te onttrekken aan verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld ook het eerlijk delen van de rekening tijdens de eerste date. Naar gelang de situatie is zij al dan niet ouderwets.....wanneer het haar het beste uitkomt dus. Dan is ouderwets geen karaktereigenschap maar een kaart uit de trukendoos, of moet ik truttendoos zeggen.
Wil je een ouderwetse vrouw dan zal je die moeten opzoeken in een ver oord. Maar blootgesteld aan de westerse samenleving zal zij veranderen dus haar importeren is niet verstandig.
Kom je op Tinder een vrouw tegen die zich omschrijft als ouderwets ren dan hard weg!

Sterke punten:
Je vindt zelfs ouderwetse vrouwen op tinder

Zwakke punten:
Vrouwen vallen al snel door de mand als je even logisch nadenkt of doorvraagt.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - review over gratis account

13

Review:
getest met mooiboy fake accounts. conclusie als jongen wie dan ook kom je niet verder dan likes +3 terwijl meiden met een gratis account allemaal +99 likes kunnen krijgen.

vorm van discriminatie door tinder met het doel mannen betaald lid te laten worden, doordat ze hierdoor ongemerkt weinig matches krijgen.

bovendien zie je op de mooiboy type sixpack alleen maar lelijke en minder dan gemiddeld er vaak hun like geven. en zelfs na deze allemaal aangeklikt te hebben, blijven ze passief en mag jij het gesprek beginnen. dit moet vaak ook natuurlijk nog eens met een speciale openingszin. wat zijn al deze meisjes toch vol van hun zelf, want zelf liken ze nooit op jongens die lelijker zijn dan hunzelf, maar ze willen wel een vriend 10 x knapper dan hunzelf.

je krijgt alleen iets meer matches als je gold member bent. maar dit zullen er niet veel zijn. zeker niet als je zoals ik erg kieskeurig bent en alleen de knappe meiden liked. want zelfs bij de mooiboy/sixpack type liken meest alleen bosnimfen en gnomen. je begint je sterk af te vragen of de mooie meisjes wel echte profielen zijn of wel actief zijn. als zelf de mooiboy deze knappe vrouwen niet bij likes krijgt , begin je hieraan nog meer te twijfelen.

hoe dan ook probeer maar eens en jullie zullen zien met welke foto , naam of ietsanders je ook een mannelijk profiel aanmaakt op tinder (gratis account) je likes blijven steken op +3. tenzij je er heel goed uitziet en heel erg snel het spel speelt als er plus 3 staat. dan krijg je soms nog een paar likes. maar dan nog, wonen deze vaak ook nog vaak behoorlijk ver weg (25 of verder) en zijn de likes vaak maar gemiddeld of erg daaronder.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - zonder reden wordt je account geblokkeerd

13

Review:
blijkbaar omdat je je accounts steeds een paar keer per dag opnieuw aanmaakt denken die hersenloze wezentjes die wij op aarde vrouwen noemen, dat je nep bent. ze gaan je dan rapporteren omdat ze je steeds weer in het fotospel voorbij zien komen. want ik werd zonder iemand te hebben beledigd of uitgescholden te hebben geblokkeerd. ook gebruikte ik mijn eigen foto die voldeed aan de eisen.

zij weten niet dat een man gebruik wordt door apps als tinder om geld uit je zakken te trekken met smerige ondoorzichtige trucjes zo op het eerste oog.

een man kan maar 3 likes . een vrouw wel 99. met welk account je er ook opgaat als man (zelf getest ) staat er iedere keer alleen +3. verder komt de teller niet. ook niet bij de zogenaamde mooiboy account. als je net lid bent heb je een korte boost , je foto staat dan bij iedere meid even bovenaan. niet dat dit heel veel verschil uitmaakt want naar dat er +3 staat stopt de teller automatisch . soms als je snel ze alle drie aanklikt of wegklik- krijg je soms nog er 1 of 2 likes. dit omdat je dan nog in de korte boos fase zit van je net aangemaakte tinder account.

de reacties met 5 sterren (kijk maar op google) zijn dan ook vaak van dikke varkens van vrouwen die hun slanke mannetje hebben gevonden. het vrouwtje heeft immers niks te klagen over aandacht en geniet van veel meer voordelen dan de man. de man wordt gewoon gediscrimineerd met maar 3 likes aan max.

Sterke punten:
helemaal niets.

Zwakke punten:
tinder discrimineerd mannen ze kunnen maar 3 likes dan moeten ze dat spel spelen . daarom krijgen alle mannen zeer weinig likes. van die 3 moet je dan net geluk hebben dat er een knappe meiden tussen zit.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - red de walvis!

20

Review:
Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een 'maatje meer' hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maken ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella's daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een 'mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
(ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

Sterke punten:
je krijgt veel kilo voor je geld

Zwakke punten:
een erectiepil moet je zelf nog kopen

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder