Tinder - 131 Reviews

Last updated: 14 juni 2019
Tinder Logo

21.6% aanbevolen, 131 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4293

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 131

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (131):

Tinder - Traditionele Thuisblijvers

2

Review:
Via een datingapp kreeg ik een reactie van iemand die haar zus in de aanbieding had. Het bleek om een Oekrainse te gaan; 40 jaar met een 12 jarige zoon. Een wat vaag beroep als schrijfster/journalist. Ik kreeg haar prive mailadres en er volgden wat uitwisselingen. Snel bleek ze zich te adverteren; de sociale banden in de familie, haar zorgzaamheid en loyaliteit, de hele bla-bla. Maar het meest opvallend: ze noemt zichzelf een '' traditionele'' vrouw. In een volgende mail schrijft ze dat traditionele vrouwen niet werken maar thuisblijven. Traditionele vrouwen deden dat inderdaad, namelijk om kinderen te baren, babies aan de borst te leggen en kleine kwetsbare kinderen op te voeden en te verzorgen. De man was dan bereid zich 3 slagen in het rond te werken want hij had een vrouw voor het leven en zijn DNA in kinderen vastgelegd. Dat gaat deze 40 jarige, gescheiden vrouw heus niet meer doen. Ze is te oud om zwanger te raken. Haar 12 jarige zoon is niet van mij. Wat gaat ze dan doen als ze thuis zit? TV kijken denk ik en zich volvreten van mijn centen. Natuurlijk zal die 12 jarige zoon ook moeten worden onderhouden, inclusief studie.
Zodra je leest dat een vrouw de traditionele kaart trekt ga dan eens na welke traditioneel vrouwelijke rol zij voor jou kan vervullen. Vaak zijn het gescheiden vrouwen die verre van traditioneel zijn en die traditionele rol niet willen of niet meer kunnen vervullen. Er is dan ook geen reden om als man zijnde de traditionele rol als kostwinner op je te nemen. Sinds het feminisme zijn wij van die rol ontslagen. Stop ook met het brengen van dure cadeaus en allerhande grote investeringen. Daadwerkelijk traditionele vrouwen uitgezonderd zijn dit soort investeringen niet meer nodig en je krijgt er ook niets voor terug.

Sterke punten:
Mannen hoeven (de meeste) vrouwen niet meer te pamperen

Zwakke punten:
Veel vrouwen verwachten dat nog steeds wel

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Inked

4

Review:
Tijdens het swipen lees ik altijd wat er in de bio staat als deze is ingevuld. Wat je vaak zult lezen is het woord 'inked' (tatoeages). Van begin 20 tot ruim in de 40 zitten genoeg dames onder de plakplaatjes waarvan sommigen redelijk volgeplakt zijn. Eigenlijk zie je gelijk wat voor soort types het zijn. Walgelijk gewoon, zelfverminking. Op een bepaalde leeftijd gaat alles hangen en zakken waardoor er nog weinig over blijft van die 'mooie' tatoeage. Het is maar wat je mooi vind....

Tinder - Tijd om te settelen?

8

Review:
Wat ik regelmatig lees in profielen van vrouwen is dat ze het feesten zat zijn en nu toe zijn aan iets serieus.....tijd om te settelen.

Wat betekent dat?

We hebben een vrouw die in de periode dat ze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet de cock-carousel aan het berijden is. Een groot feest. Maar dan verschijnen de eerste kleine kraaienpootjes. De eierstokken gaan rammelen en geven alarmsignalen af; de eicellen dreigen te verschrompelen tot rozijnen..... Ze heeft alles, die cariere (vaak iets sociologisch, pedagogisch of psychologisch, genderstudie), maar er moet nu met spoed een kind uitgeperst worden. Dus nu is het dan maar afgelopen met feesten tijd voor iets 'serieus'.

Wat krijg je dan als man?
Je krijgt dan als man een vrouw die uitgefeest is. Een soort afterparty waar niet meer gedanst wordt. Want ze heeft 'haar wilde haren verloren'. En jij mag op zoek naar de eerste grijze. Die vind je vermoedelijk als je de kraaienpoten volgt. En anders krijg je ze zelf wel als je jezelf blauw betaalt aan IVF behandelingen. Dit soort vrouwen hebben hun beste tijd gehad, maar ze willen wel een man die zich in zijn beste tijd bevindt (lees: veel geld verdient).

Ik pas hiervoor.
Heren, ga MGTOW; men going their own way.
Wil je een kind? Neem een oekrainse die een stuk jonger is en nog familie-gericht is. Laat vrouwen die uitgefeest zijn en willen settelen dat doen met hun katten!

Sterke punten:
tinder verdient heel veel geld

Zwakke punten:
geen geschikt relatiemateriaal, hoogstens een ONS

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Rapporteren maar!

6

Review:
Ondanks dat Tinder miljoenen winst maakt, hanteert ze een bizar systeem om profielen te ‘controleren’. Dit wordt gedaan op basis van meldingen van gebruikers zelf; het zogenaamde rapporteren. Dit werkt als volgt:
– open het profiel van de persoon (dit kan ook tijdens het swipen, je hoeft hiervoor dus niet te matchen)
– druk op de 3 witte puntjes rechtsboven
– nu kun je ‘rapporteren’
-je kunt kiezen uit een aantal redenen; ongepaste foto’s, ziet er uit als spam, gebruiker is minderjarig en overig (zelf tekst in te voeren)
Het is mij niet bekend wanneer iemand automatisch verwijderd wordt, dus hoeveel rapportages vergt dit?, maakt het uit wat voor rapportage?

Tinder heeft gemerkt dat veel mensen onterecht worden verwijderd, zelfs die er voor betaald hebben! Kijk maar eens op de reviews in de appstore en de klachten bij consumentenorganisaties. Ook transgenders werden automatisch verwijderd zodat er vanuit de hoek van ‘social justice warriors’ negatieve publiciteit kwam. Tinder moest er wat mee doen…..
De zogenaamde oplossing is nu dat na een stuk of 6 keer rapporteren je een poosje moet wachten om weer verder te kunnen rapporteren. Minuut of 5. Het rapporteren gaat dus vrolijk door.

Tinder barst van de inactieve profielen; profielen die er al jaren met dezelfde foto opstaan. Ik rapporteer ze standaard allemaal als ‘spam’. Ook vrouwen met een arrogante en onaardige tekst rapporteer ik ook standaard. Tinder laat mij telkens dezelfde profielen zien (alsof ik Alzheimer zou hebben), en dus rapporteer ik deze ook als ‘spam’. Misschien tellen deze meldingen wel bij elkaar op, dat zou mooi zijn.

Het onvermogen of de onwil van Tinder om handmatige controles uit te voeren (kost geld!) gaat ze nog eens opbreken als meer en meer mensen gaan rapporteren. Zeker de 80% van mannen die als onaantrekkelijk worden beschouwd en ook nog eens in de absolute meerderheid zijn, zullen uit verveling de boel gaan saboteren door alles te rapporteren.

Sterke punten:
Het idee was goed maar is commercieel nu volledig uitgemolken

Zwakke punten:
niet transparant
aandringen en aansturen op abonnement
veel inactieve profielen
matchkans heel laag (voor mannen in ieder geval)
veel winst voor de uitbaters maar weinig service
geen klantenservice
riekt naar oplichting

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder verder achteruit; tijd voor serieuze concur

0

Review:
In Tinder kan je zien hoeveel mensen je een like hebben gegeven (al gaat de teller stapsgewijs). Wil je weten wie en meteen matchen dan moet je een extra duur betaald abonnement nemen ('Tinder gold'). Voorheen kon je door de zoekafstand minimaal te zetten toch meteen de likes te zien krijgen, maar dat werkt niet meer.

Tinder heeft zich ook gerealiseerd dat te veel mensen onterecht van de app worden verwijderd. Tinder controleert namelijk niet zelf maar laat enkel en alleen de gebruikers profielen rapporteren. Gezien de vele miljoenen winst is dit eigenlijk schandalig. Je beklag doen is vrijwel zinloos omdat de app niet beschikt over een fatsoenlijke klantenservice. Je kunt nu niet meer veel mensen achtereen rapporteren maar met tussenpozen een stuk of 6. Er verandert dus niet veel en de klachten blijven bestaan , zie ook de reviews in de appstore. Wil je Tinder saboteren dan is het rapporteren nog steeds de manier.

Je ziet telkens weer dezelfde profielen voorbijkomen. ook al heb je deze profielen naar links geswiped. ook lijken veel profielen toch behoorlijk gedateerd. Profielen die meerdere jaren oud zijn maar met precies dezelfde fotoos........het zijn er best veel. Zijn dit onmogelijke vrouwen? Of vrouwen die de app nooit meer gebruiken?

Het aantal matches is bijzonder klein. Tenzij je gaat swipen in een oostblokstad zoals Moskou. Ook met een nepprofiel van een knappere man valt het aantal matches tegen.

De app loopt vaak vast wanneer je de afstanden verandert. Gezien de wel erg hoge kosten mag je op zijn minst toch wel een technisch goed ontwikkelde app verwachten.

Het aantal karakters dat je kunt gebruiken om jezelf te omschrijven en aan te geven naar wat voor iemand je zoekt is met 140 leestekens erg beperkt.
Maar als serieus zoekende moet je uberhaupt niet op Tinder zijn natuurlijk.

Sterke punten:
meer aanbod dan op een datingsite

Zwakke punten:
Voor een app toch wel erg duur.
loopt vaak vast
aandringen en aansturen op duur abonnement
bedenkelijke man/vrouw verhouding
vermoedelijk heel veel inactieve/gedateerde profielen
typische probleemvrouwen, net zoals op de datingsites

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Transgenders en catfishes

6

Review:
De enige manier om op Tinder als man zijnde wat matches te krijgen is door het afsluiten van een betaald abonnement. Dan krijg je een zogenaamde boost en kom je bovenop de zoekstapel terecht. En je kunt alles naar rechts swipen zonder telkens weer te moeten wachten omdat je door de dagelijkse limiet aan 'likes' heen bent.
De weinige matches die je dan in beginsel krijgt vormen de bodem van de relatiemarkt. Hiertoe vallen ook transgenders. Die maken relatief gezien dan een een groot deel uit van je matches. Kennelijk swipen deze transgenders net als mannen die nog niet zijn omgebouwd, ook alles naar rechts in de hoop op een match. Het worden er steeds meer zo te zien. Waarom geen aparte app voor deze groep? Ik begreep dat transgenders vaak veelvuldig worden gerapporteerd door andere gebruikers en dus automatisch en onterecht door Tinder van de app worden verwijderd (en hun geld kwijt zijn), dus is dat probleem ook opgelost.

Wat ook opvalt zijn vrouwen die er wat bij willen verdienen. Laatst ene 'Simone' uit de omgeving Breda, die er onder de nickname Michelle een online blog op na houdt waar ze veel geld mee verdient. Dat doet ze met een groepje andere vrouwen. Wil je de 'pikante' verhalen meelezen moet je even 45 euro betalen. Zo verdient ze er naast haar zonnestudio flink wat centjes bij. Geld betalen om flauwe verhaaltjes te lezen, ja er zijn mannen die dat doen. Geen wonder dat vrouwen zo verwaand zijn. Als mannen zich tot dit niveau verlagen....
Een eigenschap van catfishes is dat ze ze je snel weer ontmatchen nadat ze zijn overgegaan op whatsapp of email. Zodoende kunnen ze niet gerapporteerd worden op Tinder door mannen die hier niet van gediend zijn. Ook zullen catfishes al snel erotiek in de strijd gooien terwijl dat in normale gevallen pas meestal gebeurt tijdens/na de eerste date en niet binnen de eerste 24 uur chatten. Kortom, het is allemaal vrij doorzichtig, maar dus ook irritant.

Oja er matchen ook altijd best wel wat invaliden zodat ik met de quote afsluit:

'het zoeken naar een normale vrouw op Tinder is als het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat op zaterdagmiddag. Als er uberhaupt een geschikte plaats vrij komt is die binnen no-time bezet. wat resteert zijn invalidenplaatsen en plaatsen te ver weg (*) ''

* = rusland oekraine etc


Veel succes heren!

Sterke punten:
makkelijk, veel aanbod, swipen in buitenland (tegen betaling)

Zwakke punten:
veel te duur abonnement
veel neppe profielen (catfishes)
bodem van de relatiemarkt
weinig matches voor mannen

Tinder - Slachtoffer vrouwen?

25

Review:
Gisteren bekeek ik het programma 'under cover'. Daar was een man die via Tinder en sites de een na de andere meid had geregeld. Vaak had hij meerdere tegelijk. Hij trok snel in bij een meid (gratis huisvesting) en lichtte deze vrouwen voor vele duizenden euro's op.
Wat je ook ziet op Tinder is heel veel vrouwen die klagen over 'one night stands'. Zie mijn review 'het geheim van de one night stand'. Deze vrouwen hebben zich door een 'bad guy' herhaaldelijk laten naaien en willen absoluut geen herhaling.

Je zou denken dat normale mannen, nette mannen, die hun leven uitstekend op de rit hebben, het goed zouden doen op tinder. Maar juist dit soort mannen hebben vaak een totaal gebrek aan succes. Er geldt 'nice guys finish last'.

Ik vrees dat vrouwen in hun slachtofferrol blijven zitten en de verkeerde keuzes blijven maken. Je ziet dat ook in de discussie over genderquota bij topfuncties. Te weinig vrouwen aan de top (ondanks gelijke kansen), dus moet ze wel een slachtoffer zijn (in dit geval van een niet-bestaande patriarchie)

Zwakke punten:
zonder reden opheffen betaald abonnement
leeftijdsafhankelijk tarief abonnement
gratis abonnement ongeschikt/ineffectief
zoekalgoritme niet transparant
geen zoekopties
veel spammers
weinig tot geen geschikte vrouwen; veel trash

Tinder - afzeik-profiel

6

Review:
Uit onderzoek blijkt al dat het merendeel van de mannen op voorhand, en op basis van uiterlijk, al wordt afgewezen; de 80/20-regel.
Wat doe je als je bij de 80% 'onaantrekkelijke' mannen behoort en weinig succes hebt op Tinder? Een mooi/eerlijk/serieus verhaal waarin blijkt dat je over bepaalde capaciteiten en interesses beschikt gaat je niet helpen. Zaken als opleiding en status zijn niet relevant tenzij je multimiljonair bent. Je bent immers een aanvulling van haar leuke leventje en geen invulling. Een profieltekst met veel humor werkt ook niet, zelfs al zeggen de meeste vrouwen een man met humor te willen. Wat het beste blijkt te werken is een profiel waarin je de vrouwen op Tinder afkraakt en aangeeft waarom je liever vrijgezel blijft. Dit levert met afstand de meeste matches op. Hilarisch is het dat veel vrouwen toegeven dat de meeste van hun sexe-genoten inderdaad ronduit bitcherig en asociaal zijn. Dat is ook de reden dat vrouwen onderling vaak ruzie hebben en een werkplek welke gedomineerd wordt door vrouwen vaak een wespennest is waar je eigenlijk niet tussen wilt zitten. Sommige vrouwen willen bewijzen dat zij toch wel anders zijn , geen golddiggende bitch, etc. Maar de feiten zeggen vaak wel wat anders; veelal 'bewust' gescheiden (maar zet haar kinderen op de 1e plaats?), lange tijd te koop op Tinder (want geen ene is goed genoeg?) en als man mag je natuurlijk alle registers opentrekken om haar te 'veroveren'. Zij is 'het waard', zij is hoofdprijs.....Hoe langer je met haar chat, des te meer komen de narcistische trekjes wel bovendrijven zodat je jezelf realiseert dat het inderdaad allemaal 1 pot nat is. Tegen die tijd ben je het overigens ook al lang zat om de conversatie op gang te houden en haar te entertainen en is het DELETE.

Sterke punten:
Leuk om wat te trollen

Zwakke punten:
De meeste vrouwen op Tinder zijn narcistisch , arrogant en asociaal. Behandel ze navenant.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Datingheksen

9

Review:
In diverse sprookjes worden heksen beschreven als wat oudere, kinderloze vrouwen die samenwonen met een kat. Als ik op Tinder de profielen doorblader zie ik heel veel van dit soort kinderloze vrouwen die met een kat op de foto staan. Deze vrouwen blijken ook boosaardig en gemeen te zijn. Stuur maar eens een aardig berichtje en kijk wat er retour komt. Tenminste als je nog durft nadat je haar hooghartige profiel hebt gelezen. Ook zijn velen zweverig boven hun yogamat, spiritueel en geloven dat er ‘iets’ is. Veel veganisten ook en kruidensoepkokers, alleen dan niet meer in een koperen ketel. Verhalen over het drinken van ayahuasca thee onder begeleiding van een sjamaan heb ik inmiddels ook al gehoord. Ik denk dat als je alle lagen make-up eraf haalt ze ook qua uiterlijk weinig onder doen voor de traditionele heks. Alleen in plaats van in het bos wonen ze in een gehorige achterstandsflat……

Sterke punten:
mooie katten

Zwakke punten:
jammer van de heks

Tinder - scheiden op hoog niveau

34

Review:
Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw. Kijk je specifiek naar hoog opgeleide vrouwen dan loopt dit percentage op naar 90% !! Deze hoog opgeleide vrouwen staan vervolgens samen met hun torenhoge en onrealistische eisenpakketten op Tinder en datingsites. Op zoek naar een volgende kandidaat die natuurlijk vooral niet zo'n bak ellende moet zijn als haar ex (welke ze zelf heeft uitgezocht.....) Als ik naar deze cijfers kijk dan concludeer ik dat het veiliger is een wat lager opgeleide vrouw te nemen, een kapster, verkoopster, e.d. Terugkijkend naar mn dates waren de meest problematische vrouwen allemaal hoog opgeleid. Had laatst een date met een lager opgeleide vrouw en die was een stuk prettiger in omgang en daar heb ik een leuke tijd mee gehad. Nu is het voor de meeste mannen niet zo belangrijk of een vrouw al dan niet hoog opgeleid is (vrouwen vinden dit WEL belangrijk) , maar je zou dan dus eerder voor een lager dan voor een hoger opgeleide vrouw gaan kiezen.

Sterke punten:
veel gescheiden hoog opgeleide vrouwen

Zwakke punten:
de tijd die je samen deelt met zo'n vrouw is niet van een hoog niveau

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder