Tinder - 85 Reviews

Last updated: 22 juni 2018
Tinder Logo

26.2% aanbevolen, 85 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 3817

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 85

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (85):

Tinder - sugardaddy

2

Review:
Op Tinder melden zich herhaaldelijk en steeds meer vrouwen aan die op zoek zijn naar een sugardaddy. Misschien dat er ook mannen bestaan die een sugarmommy zoeken, dat weet ik niet, dus beperk me tot sugardaddy.
Een sugardaddy is een man op middelbare leeftijd met veel geld die een zeer jonge vrouw onderhoudt. Hij betaalt (mee) aan haar studie, leuke diners etcetera. Nu zal zo'n man ook wel iets terug verwachten en dat is sex. Jonge vrouwen die een sugardaddy zoeken zijn dus gewoon hoeren die in ruil voor geld en goederen hun lijf verhuren. Zo zullen zich nooit noemen want dat is stigmatiserend dus zeggen ze dat ze een sugardaddy zoeken.
Bedenk vooraf goed hoeveel geld je kwijt bent en wat je er voor terugkrijgt. Het zal me niet verbazen dat deze vrouwen ongerekend een stuk duurder zijn dan een klasse escort.
Heb nu meerdere sugardaddy zoekende vrouwen in mijn lijstje van likes op tinder staan, wellicht volgt meer info hierover later ;)

Sterke punten:
veel plezier met aandachtshoeren, cougars en geldhoeren

Zwakke punten:
geen normale vrouwen met realistische verwachtingen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - badoo en tinder hetzelfde systeem

2

Review:
ook op badoo heb je dit zelfde trucje . als je net nieuw bent heb je in een dag 2 a 3 likes daarna weken niets meer.

je bent nieuw dan sta je even bovenaan in het fotospel maar als snel zakt je profiel mijlen ver weer weg.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - mgtow volgens mij luister je alleen naar jezelf en

5

Review:
eerder heb ik je al verteld dat:

mannen per keer maar 3 likes kunnen ontvangen en vrouwen 99 likes per keer.

de afstand balk staat er alleen voor de vorm je kan hem op 10 km zetten maar je zult nog steeds likes krijgen van veel verder weg.

als je net nieuw lid bent heb je een korte boost 30 min. zeker na 48 uur is je profiel weer zover in het fotospel gezakt dat je als mannen weken geen likes meer krijgt.

abbo heeft geen nut want dan krijgt je immers maar een boost per maand.

en als laatste vrouwen zijn zeer en zeer kieskeurig . zelfs mooiboys krijgen door deze tinder trucjes ook heel weinig likes.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - cougar of probleemgeval?

4

Review:
Wanneer ik op Tinder zie welke vrouwen er matchen dan zijn dat voornamelijk vrouwen die veel ouder zijn. Zelfs vrouwen van dik over de 50. Laatst een met een dochter van 27. Ik heb dus wel eens gedate met een vrouw die jonger was dan haar dochter (wel weer 3 jaar geleden, maar toch). Als ik met zo'n cougar in discussie ga dan blijkt telkens dat ze zich 'jong van geest' voelt. Ze is dikwijls hoog opgeleid. Mannen van haar leeftijd vindt ze maar onaantrekkelijk want die zijn grijs (zij verft het) en kaal (kan hij niks aan doen in tegenstelling tot zo'n kort pittig kapsel) en hebben een bierbuik (zij hangtietjes) .Dat er steeds meer oudere vrouwen tot mijn matches behoren komt volgens mij omdat steeds meer vrouwen in een soort fantasiewereld lijken te leven waar zij het stralende middelpunt zijn. Zij vinden zichzelf he-le-maal geweldig. Ze beklimt bergen, bezoekt concerten, heeft een giga-druk sociaal leven, reist de hele wereld rond en is universitair opgeleid (ook al is het een 'lullige' genderstudie). Maar....komt desondanks nergens een vent tegen en staat daarom ingeschreven op Tinder.....Deze vrouwen voelen zich superieur aan alles en iedereen maar deze narcistische verwende prinsesjes gaan geen man vinden. Mannen vallen nu eenmaal niet op oudere vrouwen.........social engineering zoals emancipatie verandert daar niets aan.........

Als je geen cougar wilt heb je een probleem. Vrouwen daten alleen omhoog. Dus een vrouw van je eigen leeftijd of jonger dat zijn vrouwen die ergens wat draadjes los hebben. Vooraf weet je niet wat er mis is, maar er is altijd wel wat mis. Denk aan rare ziektes, moeilijk in omgang, nog op het laatste moment zwanger willen worden, between jobs/financiele misere, alcoholisme. Ik ben het allemaal tegengekomen. Tinder is daarom een site waar je een one-night-stand hebt met een probleemgeval en daarna dus heel hard wegrent. Snap je meteen waarom vrouwen massaal klagen over one night stands.

Sterke punten:
Veel cougars en probleemgevallen

Zwakke punten:
Cougars hoef ik niet dus er blijven probleemgevallen over

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - dure fake-app

11

Review:
Volgens tinder zijn er vele kandidaten die mij hebben geliked. Maar ik kan swipen tot dat ik een ons weeg maar krijg geen match (alleen de eerste 24 uur waren er matches). Voorheen kreeg ik al die vrouwen wel te zien door de afstand op 2 km te zetten, maar dat werkt kennelijk niet meer of niet meer goed.
Als ik nu wil zien wie er mij hebben geliked (zodat ik misschien alsnog zou kunnen matchen), dan moet ik een abonnement op tinder gold nemen. Dat kost mij voor 1 maand 30,99 euro. Het goedkoopst is dan een abonnement voor 1 jaar en dan mag ik ineens 155,04 euro aftikken. Voor een fake-app die de boel zo overduidelijk aan het flessen is (dat noemen ze dan een 'algoritme' !!??!!) vind ik dat wel een stevig bedrag. Tinder kan zich altijd achter 'algoritmes' verschuilen. Die algoritmes zijn uiteraard geheim. Het zijn dezelfde algoritmes die er voor zorgen dat je per dag profielen meerdere keren te zien krijgt. Want ik geloof er niks van dat iemand zich per dag meerdere keren in- en uitschrijft. Algoritme is een ander woord voor fake, de boel flessen, misleiding, etc. Tinder is een duur algoritme, dure fake.

Sterke punten:
veel vrouwen

Zwakke punten:
veel gekloonde vrouwen? (telkens weer dezelfde)

Fake!

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Dating versus prostitutie

4

Review:
Niet alles wat legaal is, is moreel verantwoord. De morele overweging moet je zelf maken. Maar als ik dating/relaties vergelijk met prostitutie dan zie ik toch een hoop overeenkomsten.

Loyaliteit? Bijna de helft van de huwelijken loopt op de klippen. Hiervan wordt het overgrote deel van de scheidingen (meer dan 70%) door de vrouw geinitieerd. Loyaliteit wordt een steeds schaarser goed. Ook van een prostituee hoef je geen loyaliteit te verwachten, je bent slechts een van de vele klanten.

Kosten? Veel Tinderella's geven aan dat ze verwachten dat de man de eerste date maar moet betalen (of er een tweede komt is nog maar de vraag). Ook bij een prostituee gebeurt er niks als je niet betaalt. Dan zijn er nog de ettelijke golddiggers die niet alleen de eerste date betaald willen zien maar uit zijn om gedurende langere tijd een makkelijk leven te hebben. Ook hier weinig verschil met een prostituee.

Geslachtsziekten? Veel vrouwen blijken veel meer sexpartners te hebben gehad dan je verwacht. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen enkel voor de top20% van de mannen gaan. Hiervan zijn er dus te weinig. Als ze dan eindelijk een date heeft met zo'n top-20% man dan is ze eerder geneigd het bed in te duiken en tegemoet te komen aan onveilige sex. Ik vraag me dus af wat gevaarlijker is, een tinderella of een prostituee? Is iemand van wie je niet verwacht zoveel bedpartners te hebben gehad niet gevaarlijker?

Romantiek; dat zou een reden kunnen zijn om een tinderella te prefereren. Dan kun je ergens wat gezellig eten of zo. Maar dan merk je dat dat gezellige etentje vaak meer weg heeft van een sollicitatiegesprek waarbij mevrouw een soort CEO van een groot bedrijf lijkt te zoeken. Vragen of ik in loondienst ben of zelfstandig is er een voorbeeld van. Een prostituee heeft dan geen persoonlijke interesse vermoed ik, maar zal je ook niet onderwerpen aan een sollicitatieprocedure. Al met al weinig verschil.

Gedrag. Met regelmaat maak ik onbeschoft gedrag van dates mee; beledigende opmerkingen, bitchy gedrag, op laatste moment afzeggen, onverzorgd op date verschijnen, etc. etc. Er zullen ook wel bitchy prostituees zijn maar ik vermoed dat ze de klanten niet zullen wegjagen.

Al met al zie ik weinig verschil meer tussen dating en prostitutie......Sterker nog sommige dates zijn nog erger dan prostituees. Ik spreek geen moreel oordeel uit over mannen die prostituees bezoeken maar begrijpen doe ik ze nu wel......en nooit gedacht dat ik dat zou doen

Sterke punten:
Aandachtshoeren
Geldhoeren
Allemaal in overvloed op tinder

Zwakke punten:
Weinig verschil met echte hoeren

Tinder - koop een oude auto!

10

Review:
Onlangs had ik op Tinder een chat met een 'dame'. Toen ze hoorde dat ik een oude Toyota als auto had vertelde ze me dat ze om die reden geen interesse meer in mij heeft.
Veel vrouwen op tinder zijn zulke hebberige en ongeduldige golddiggers dat ze niet eens de tijd nemen om er achter te komen hoe je er werkelijk voorstaat. Ik heb een uitstekend inkomen, een eigen huis en verdien naar alle waarschijnlijkheid veel meer dan deze golddigger maar door haar oppervlakkigheid en ongeduld zal ze nu verder gaan zoeken. De kans is statistisch gezien erg klein dat ze een vent tegenkomt die meer verdient dan ik. Als klap op de vuurpijl vermeldt ze in haar profiel dat ze op zoek is naar een serieuze relatie en zeker geen 'one night stand'. Het is alsof je een hoer hoort zeggen dat ze geen one night stand wil, hoe serieus moet je zoiets nemen?
Eigenlijk is het wel makkelijk dat veel vrouwen heden ten dage geen geduld hebben en direct uit de doeken doen waar ze op uit zijn (sperma of geld). Dan weet je meteen waar je als man mee te maken hebt en voorkom je dat je in een hoer gaat investeren (tijd, reizen en de date betalen). Tinder zit vol met aandachtshoeren en geldhoeren. Een normale vrouw ben ik er nog nooit tegengekomen.
Als je net als ik er financieel goed voor staat schaf dan een wat minder aantrekkelijke auto aan en kijk hoe het omhoog gevallen vrouwvolk er op reageert: zeer leerzaam! En zeer beschermend tegen golddiggers!

Sterke punten:
Veel hoeren

Zwakke punten:
Tinder maakt het lastig en duur om met deze hoeren in contact te komen terwijl IRL je zo bij een hoer kunt binnenlopen.

Tinder - zembla over tinder

26

Review:
ik irriteer me meteen al dood aan de eerste 3 min. omdat een meisje de hoofdrol heeft in deze documentiare

roep ja heb een match en hij zegt meteen wat en ze laat even vluchtig met haar scroller zien hoeveel matches er staan.

voor vrouwen is tinder puur spel , ze willen gewoon kijken of ze nog goed in de markt liggen. en ze geilen op de aandacht . vandaar dat elke vrouw ook standaard aan haar profiel haar instagram prijs geeft (zo lijkt ze heel populair met al die nep vrienden).

niet dat tinder mij iets boeit 1 op de 30 is knap. de rest is pure avarage of eronder, alleen ze denken dat ze allemaal knap zijn omdat ze veel aandacht krijgen. dit alleen maar omdat jongens niet kieskeurig kunnen zijn en dus veel naar rechts swipen (bijna alles)

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Zembla

0

Review:
Vanavond gaat het programma Zembla over de Datingapp Tinder. Lijkt me interessant voor mensen die deze app gebruiken. Woensdagavond, 21.15 uur, npo 2.

Sterke punten:
N.v.t.

Zwakke punten:
N.v.t.

Tinder - weer error

4

Review:
kan weer niet inloggen kutapp. altijd foutmeldingen.

pieter beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder