Tinder - 28 Reviews

Tinder: rated 2 stars based on 28 reviews
Last updated: 11 oktober 2016
Tinder Logo

38.5% aanbevolen, 28 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder Reviews
  3. Schrijf ook een review over Tinder

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 2585

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 28


Tinder reviews (28):

Tinder - TINDER 100% NEP

2

Review:
Deze site is 100% nep.(10-10-2016) Niet intrappen!!! De belangrijkste van die "meiden" (kan net zo goed mannen zijn die voor Tinder werken) is om je zo lang mogelijk via de site berichten laten versturen. Zij willen echt heel graag met je uit maar ze willen allemaal je beter leren kennen en wel via de site. Trap er niet in mannen! Geld verspilling.

Sterke punten:
Als je een meid afkapt omdat je vermoedens hebt dat zij nep is krijg je al snel een bericht van een andere meid die je wel leuk vindt. Op een gegeven moment kom je erachter dat zij ook nep is.

Zwakke punten:
Het gaat allemaal te makkelijk waardoor je moet realiseren: Alles wat te mooi is om waar te zijn...... Is niet waar!

Roy beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - ga voor een Russische!

0

Review:
Tinder is een gratis app die iedereen op zijn smartphone kan downloaden. De betaalde versie van deze app biedt meer mogelijkheden waaronder swipen in het buitenland. Vanwege mijn verblijf samen met familie in Sint Petersburg heb ik de betaalde versie genomen waardoor ik vooraf contacten kon leggen met dames in st. Petersburg.

Wat meteen opviel dat ik met deze in st Petersburg wonende vrouwen diverse matches had. Deze vrouwen waren jonger en knapper dan de paar Nederlandse dames op tinder die mij hadden aangevinkt. Ik heb geprobeerd het aantal matches met nederlandse dames te vergroten door ook oudere en minder aantrekkelijke vrouwen aan te vinken maar dat bood geen soelaas. Men zegt dat er in Rusland een mannen tekort is en dat zou best eens een goede verklaring hiervan kunnen zijn. Voor de duidelijkheid; ik gebruikte dezelfde profielfoto.

Aangekomen in Rusland viel het ons op dat er vele en ook aantrekkelijke vrouwen zijn. Deze vrouwen zijn door de bank genomen hoog opgeleid en vriendelijk. Zij maken eerder oogcontact en zijn ontvankelijker voor het maken van een praatje. Voorbeeld: bij het inchecken in de luchthaven nam ik het initiatief om een Russische vrouw aan te spreken. Zij reageerde vriendelijk en vroeg zelfs al vrij snel in welk hotel ik verbleef. In Nederland laten veel vrouwen middels hun non-verbale houding blijken niet ontvankelijk te zijn voor enige communicatie. Op datingsites reageren Nederlandse vrouwen niet zelden onbeschoft op het initiatief dat de man neemt. Ik kan mij voorstellen dat veel mannen geen initiatief meer durven te nemen omdat ze bang zijn voor de harde en verzuurde reactie die ze terugkrijgen. Een verblijf in Sint Petersburg zal je zelfvertrouwen goed doen.

Eenmaal aangekomen in Sint Petersburg was ik verbaasd over de schoonheid van deze stad. Zelfs als je hier geen succes bij de vrouwen hebt (iets wat denk ik bijna onmogelijk is) dan zal je bezoek niet tevergeefs zijn.
Al snel had ik afgesproken met een van mijn Russische tinder matches en in het echt bleken haar ogen nog mooier te zijn dan op de foto. Belangrijker, zij bleek een bijzonder lieve, intelligente en empathische vrouw te zijn. De nachtelijke wandelingen waren onvergetelijk. De Russische taal is lastig en lang niet overal spreekt men goed Engels. Ook wil men wel eens andere tarieven rekenen voor toeristen. Met een leuke Russische 'gids' kom je eenvoudig bij de vele bezienswaardigheden. Daarnaast is het natuurlijk fijn om samen te zijn met een aantrekkelijke vrouw. De vrouw die ik ontmoette was helaas afkomstig uit een ver gelegen deel van Rusland en was eveneens op vakantie in Sint Petersburg. Ondanks het ontbreken van directe familieleden maakt dat een vervolg wel gecompliceerd. Hoe dit verder afloopt is nog niet duidelijk. Afscheid nemen was voor ons allebei in ieder geval erg moeilijk.

Ik kan het elke man aanraden om met behulp van Tinder over de landsgrenzen te kijken. In het bijzonder een stad als sint Petersburg. De mentaliteit van de vrouwen is er echt anders. Kleed je netjes, koop mooie schoenen, neem een paraplu mee en betreed een wereld waarin jouw initiatieven zullen worden beloond. Geniet van de gebouwen, de cultuur, het nachtleven. Ervaar hoe het anders kan. Waarom aanmodderen met Nederlandse vrouwen die lange lijsten met tegenstrijdige eisen hebben terwijl er binnen afzienbare afstand een overschot is aan vriendelijke en aantrekkelijke vrouwen?

Een bekend vooroordeel is dat het de Russische vrouwen te doen is om het geld van een 'westerse' man. Dit suggereert dat dit bij Nederlandse vrouwen niet het geval is. Mijn ervaringen met Nederlandse dates/potentiele dates, is helaas zo dat er legio vrouwen zijn die sterk gericht zijn op status en eveneens verwachten getrakteerd te worden. Dit ondanks hun financiële zelfstandigheid!!

Sterke punten:
Zie review
makkelijk, snel, geen opzegperikelen

Zwakke punten:
Je thuiskomst vanuit het buitenland zal moeilijk zijn.

mmmmm beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - tinder;;nl;;;betalend;;;;;;de grootste oplichting

1

Review:
je kan het niet bijhouden van de aanbiedingen,,,,,geen stad geen gemeente,99.9% fake,en rotzooi;;;1% antwoord niet en draaid rond de pot,zelf met een fake nr van mij gegeven om te kijken of ze reageren,zijn allemaal credit kloppers daar,denk zelf dat ze betaald worden voor de mannen aan de draai te houden

zo een sites van het net halen en opdoeken die handel,,,,,,,,,ga niet kijken het is het geld niet waard,als je op tinder een neuk zoekt ,kan je beter naar de hoeren gaan ,,zonder vragen betalen en je ding doen hahahahahah of wil je een date ga op cafe zitten en spreek een vrouw aan kost je minder dan die rotzooi tinder

Sterke punten:
totaal geen waardeloze boek bijeen,en waar ze de fotos van halen en teksten man man die achter het desk moet het druk hebben en goed betaald worden

dus oprotten met zo een nest en van het net halen

Zwakke punten:
eeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn hoop fake wijver daar alles bijeen

ed beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Vreselijke nep

4

Review:
Ik maak als man van 60 een profiel zonder foto en krijg contact met vele, mooie jonge vrouwen van 35, 29 en een paar van 40 jaar. Allemaal nep, als psycholoog zie ik na twee reacties al snel of het nep is. Bv eerste reactie van mooie meid, het is een klik tussen ons, lijkt mij fijn als je mij verwend, laat wat horen. Mijn reactie, goh je bent mooi en jong maar wat zoek je bij zo een oude man als ik? Zij: nouw ik val op oudere mannen en ik wil je wel vertellen waarom als je mij een foto stuurt.
Of een ander: Ik popel om je te ontmoeten, ik ben een geile buurvrouw van je, het is zulk mooi weer zullen wij bij mij in de tuin afspreken? Ik. Nou dat lijkt mij geweldig je mag mij bellen op tel .................. dat is makkelijk en horen wij elkaars stem, kunnen wij vanmiddag elkaar nog zien of het klikt. Daarna geen reactie.
Dus ik raad als professioneel hulpverlener die zelf echt op zoek was naar een leuke date, Tinder af

Sterke punten:
Je bent er een tijd mee bezig wat je even van de drukte van de dag afleid.

Zwakke punten:
De vreselijke nep het inspelen op je behoeften en niets waar maken.

Dirk Smeen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - wel reactie uit buitenland

2

Review:
Omdat ik deze zomer in Rusland ben heb ik middels de betaalde versie mijn zoekgebied alvast daar op ingesteld.
Als ik Nederland alle vrouwen like dan krijg ik zelfs met de meest lelijke vrouwen geen match. Terwijl ik met Rusland een lange rij knappe matches heb waarmee met een aantal zeker correspondentie mogelijk is. Wat ook opvalt is dat Nederlandse vrouwen verhoudingsgewijs weinig aandacht besteden aan hun uiterlijk en unisex kledij dragen. In Rusland zie je veel vaker dat ze een mooi jurkje dragen. Ook zie je daar minder praktische potkapsels . Het verschil is echt opvallend.
Voor mij werkt tinder dus vooral om in contact te komen met buitenlandse vrouwen.

Sterke punten:
Vrouwen kunnen in tegenstelling tot datingsites zelf het aantal contacten reguleren.
Met de betaalde versie kun je over de hele wereld contact leggen met echte vrouwen. Effectiever en betrouwbaarder dan via een datingsite.

Zwakke punten:
Weinig.
Je hebt geen selectiecriteria als bijv. Opleiding gewicht etc die je kunt invoeren in tinder.

mmmm beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Fijne dating app!!

0

Review:
Heerlijk Tinder! De ideale manier om vanuit je luie stoel in contact te komen met leuke mensen!

Sterke punten:
Gratis app

Leuke aanbod vrouwen (sowieso tm 35 jaar)

Werkt simpel

"Annoniem" chatten er wordt niet getoond wanneer je online bent of dat je bericht is gelezen.

Zwakke punten:
Via de gratis Tinder app kun je de niet gelikte swipps niet meer terughalen.

Sjoerd beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder faked matches ?

0

Review:
UPDATE:
ik ben er inmiddels achter. Er is een giga spam attack op Tinder van fake profielen op 13-01-2016. Inmiddels heb ik van ruim 15 match/profielen een antwoord gekregen, Allemaal hetzelfde berichtje. De dame heeft zin in een spannende en of ik haar wil kontakten door naar een bepaalde website te gaan.
Wel belangrijk voor tinder om hier wat aan te doen. want voor de gebruikers is er niks zo erg als fake profielen.


Sinds afgelopen nacht 13 januari 2016 ben ik de gelukkigste man van de hele wereld. Ik heb meer als 130 matches ontvangen. De ene vrouw nog mooier als de ander. Allemaal rond 18 tot 35. Alleen wat was raar ? De fotos leken voor 99% niet Nederlands (herkenbaar deels aan type vrouw maar ook de kleding styl... soort achtergrond in woningen of openbare gelegenheden... bij autos of huizen en tuinen etc)... elk land heeft zijn eigen styl, dat pik je dr dus zo uit als het niet herkenbaar is als Nederlands. Toch maar voor de zekerheid een leuk (copy paist) berichtje gestuurt naar de meeste dames... en wat denk je ?! Van de ruim 130 matches heeft 1 terug geantwoord..... Of Tinder heeft een technisch probleem op haar servers of Tinder is echt fake bezig....

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Zie hier boven

Paul R beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder fake!!!

1

Review:
Tinder is 1 grote nep! Een tijdje met (dames) gemailt via tinder. maar op een gegeven moment kwamen bijna de zelfde vragen . en omdat mijncredits bijna op waren stuurde ik haar mijn eigen emailadres maar je raad het al geennreactie of ik heb geen email Hoezo ? Anders krijg je niet eens een proriel op de site. Of helmaal geennreactie over de eigen email ze texten gewoon ergens anders over. Een profiel opnieuw opgesteld met weinig tot geen text krijg je nog allemaal berichten binnen. Met hoi buurman . ik zag je profiel en dacht jij word het. Grote nep als er iemand een site weet die wel echt is dan hoor ik het graag. Gr de hobbyboer

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nep fake

Hobbyboer beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - vreemd

0

Review:
Ik heb deze app op mijn telefoon geïnstalleerd. Een rsi duim geswiped en een klein aantal matches, waarmee ik met een persoon wat heb gechat. Het gekke nu is dat na het beschikbaar zijn van een betaalde versie ik nooit meer een match heb gekregen. Is dit toeval? Of hebben mensen die de betaalde versie hebben meer kans? Iemand ervaringen hiermee?

Sterke punten:
Gratis en er zitten veel vrouwen op. Sommigen herken ik van datingsites......

Zwakke punten:
Vleeskeuring

Tinder - Tinder is wel OK

0

Review:
Ik begrijp niets van de kritiek op Tinder. Heeft men wel de juiste app gedownload of eentje die ind enaam er op lijkt?.

Het is in principe gratis, dus de verhalen over geld aftroggelen door nietszeggend berichtenverkeer dat dure credits laat opsnoepen snap ik niet. Pas als je extra functionaliteit wilt, zoals een weggeswiped contact terughalen of je locatie veranderen, betaal je € 19,95 per maand.

Sterke punten:
Goede interface, snel.

Zwakke punten:
Je kan niet zoeken op een naam.

Geensukkel beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder