Tinder - 24 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Details
  3. Tinder Reviews
Tinder Logo

40.9% aanbevolen, 24 Reviews

Tinder over zichzelf:

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real lifeódigitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 2374

URL: http://www.tinder.com/

CategorieŽn: Mobiele Datingsites

Reviews: 24

2 stars, 24 Reviews

Tinder reviews (24):

Tinder

Tinder - wel reactie uit buitenland

2

Review:
Omdat ik deze zomer in Rusland ben heb ik middels de betaalde versie mijn zoekgebied alvast daar op ingesteld.
Als ik Nederland alle vrouwen like dan krijg ik zelfs met de meest lelijke vrouwen geen match. Terwijl ik met Rusland een lange rij knappe matches heb waarmee met een aantal zeker correspondentie mogelijk is. Wat ook opvalt is dat Nederlandse vrouwen verhoudingsgewijs weinig aandacht besteden aan hun uiterlijk en unisex kledij dragen. In Rusland zie je veel vaker dat ze een mooi jurkje dragen. Ook zie je daar minder praktische potkapsels . Het verschil is echt opvallend.
Voor mij werkt tinder dus vooral om in contact te komen met buitenlandse vrouwen.

Sterke punten:
Vrouwen kunnen in tegenstelling tot datingsites zelf het aantal contacten reguleren.
Met de betaalde versie kun je over de hele wereld contact leggen met echte vrouwen. Effectiever en betrouwbaarder dan via een datingsite.

Zwakke punten:
Weinig.
Je hebt geen selectiecriteria als bijv. Opleiding gewicht etc die je kunt invoeren in tinder.

mmmm beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - Fijne dating app!!

0

Review:
Heerlijk Tinder! De ideale manier om vanuit je luie stoel in contact te komen met leuke mensen!

Sterke punten:
Gratis app

Leuke aanbod vrouwen (sowieso tm 35 jaar)

Werkt simpel

"Annoniem" chatten er wordt niet getoond wanneer je online bent of dat je bericht is gelezen.

Zwakke punten:
Via de gratis Tinder app kun je de niet gelikte swipps niet meer terughalen.

Sjoerd beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - Tinder faked matches ?

0

Review:
UPDATE:
ik ben er inmiddels achter. Er is een giga spam attack op Tinder van fake profielen op 13-01-2016. Inmiddels heb ik van ruim 15 match/profielen een antwoord gekregen, Allemaal hetzelfde berichtje. De dame heeft zin in een spannende en of ik haar wil kontakten door naar een bepaalde website te gaan.
Wel belangrijk voor tinder om hier wat aan te doen. want voor de gebruikers is er niks zo erg als fake profielen.


Sinds afgelopen nacht 13 januari 2016 ben ik de gelukkigste man van de hele wereld. Ik heb meer als 130 matches ontvangen. De ene vrouw nog mooier als de ander. Allemaal rond 18 tot 35. Alleen wat was raar ? De fotos leken voor 99% niet Nederlands (herkenbaar deels aan type vrouw maar ook de kleding styl... soort achtergrond in woningen of openbare gelegenheden... bij autos of huizen en tuinen etc)... elk land heeft zijn eigen styl, dat pik je dr dus zo uit als het niet herkenbaar is als Nederlands. Toch maar voor de zekerheid een leuk (copy paist) berichtje gestuurt naar de meeste dames... en wat denk je ?! Van de ruim 130 matches heeft 1 terug geantwoord..... Of Tinder heeft een technisch probleem op haar servers of Tinder is echt fake bezig....

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Zie hier boven

Paul R beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - Tinder fake!!!

1

Review:
Tinder is 1 grote nep! Een tijdje met (dames) gemailt via tinder. maar op een gegeven moment kwamen bijna de zelfde vragen . en omdat mijncredits bijna op waren stuurde ik haar mijn eigen emailadres maar je raad het al geennreactie of ik heb geen email Hoezo ? Anders krijg je niet eens een proriel op de site. Of helmaal geennreactie over de eigen email ze texten gewoon ergens anders over. Een profiel opnieuw opgesteld met weinig tot geen text krijg je nog allemaal berichten binnen. Met hoi buurman . ik zag je profiel en dacht jij word het. Grote nep als er iemand een site weet die wel echt is dan hoor ik het graag. Gr de hobbyboer

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nep fake

Hobbyboer beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - vreemd

0

Review:
Ik heb deze app op mijn telefoon geïnstalleerd. Een rsi duim geswiped en een klein aantal matches, waarmee ik met een persoon wat heb gechat. Het gekke nu is dat na het beschikbaar zijn van een betaalde versie ik nooit meer een match heb gekregen. Is dit toeval? Of hebben mensen die de betaalde versie hebben meer kans? Iemand ervaringen hiermee?

Sterke punten:
Gratis en er zitten veel vrouwen op. Sommigen herken ik van datingsites......

Zwakke punten:
Vleeskeuring

Tinder

Tinder - Tinder is wel OK

0

Review:
Ik begrijp niets van de kritiek op Tinder. Heeft men wel de juiste app gedownload of eentje die ind enaam er op lijkt?.

Het is in principe gratis, dus de verhalen over geld aftroggelen door nietszeggend berichtenverkeer dat dure credits laat opsnoepen snap ik niet. Pas als je extra functionaliteit wilt, zoals een weggeswiped contact terughalen of je locatie veranderen, betaal je Ä 19,95 per maand.

Sterke punten:
Goede interface, snel.

Zwakke punten:
Je kan niet zoeken op een naam.

Geensukkel beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - Prul!

2

Review:
Ik gebruik tinder al een dik half jaar. Een kort overzicht:

Verschillende matches gehad. Van de tien waren er zeker zeven fake waarin je werd gevraagd om naar een chatsite te gaan. De andere matches liepen op niks uit; veelal niet reageren op berichten. Ik heb intussen al vijf keer m'n profieltekst veranderd, net als m'n profielfoto. Zelfs al m'n zoekgebied aangepast. Ik ben niet lelijk, gewone vent om te zien. Heb al zeker 500 vrouwen geliked maar gewoon geen enkele match. Het is dat je òf toch een super tekst moet hebben die eruit springt of een aparte foto moet hebben die echt in het oog springt anders ga je blijkbaar gewoon op in de menigte en pies je naast de pot. Beheers je de formule bof je als man. En ik denk dat je als vrouw minder moeite hoeft te doen om iets aan de haak te slaan dan als man.

Sterke punten:
Eenvoudig, makkelijk. Vrouwen lijken binnen handbereik.

Zwakke punten:
Massaal, iedereen lijkt op tinder te zitten. Alles draait om uiterlijk. Wil je als man beet hebben moet je ontzettende moeite doen om eruit te springen.

Pappie beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - perfect, een verademing

1

Review:
Mijn review gaat dus over de gratis app voor op je telefoon, genaamd Tinder, en niet over andere sites/apps waarvoor betaald moet worden. De negatieve beoordelingen hier lijken allemaal te gaan over een andere app/site dan Tinder. Men heeft het over oplichterij en "credits" kopen. Maar Tinder is echt volledig gratis...

Nu de review. Na een aantal datingsites geprobeerd te hebben, zit ik sinds 2014 op Tinder. Wat een verademing en wat een duidelijkheid. Eigenlijk is Tinder precies wat je wil. Je bent nieuwsgierig naar mensen in je omgeving en van een bepaalde leeftijd, die er ook nog eens leuk uit zien. Je kunt op Tinder het aantal km's instellen tot waar je wil zoeken. Heel fijn en precies wat ik wil. Ook de leeftijd waartussen je wil zoeken kun je instellen, ook perfect en wat ik graag wil. Het is gekoppeld aan je Facebook-profiel en de foto's die je te zien krijgt komen daar ook vandaan. Als je elkaar naar rechts geveegd hebt is er een match. Je kunt dan met elkaar chatten, maar dat hoeft niet. Je kunt een match ook gewoon weer verwijderen als je achteraf toch spijt hebt dat je diegene naar rechts geveegd hebt. Kortom, Tinder is de perfecte manier om met mensen in contact te komen, gratis, snel, en zonder flauwekul. Je kunt ook een tekst schrijven op je profiel over jezelf of wat dan ook. Zo krijg je wat meer info over iemand en kun je nog beter besluiten of je iemand naar links of naar rechts veegt. Ik denk echt dat de reguliere datingsites het nog heel moeilijk gaan krijgen in de toekomst. Tinder doet namelijk als enige precies wat mensen graag willen, en nog gratis ook.

Sterke punten:
- snel en duidelijk
- zoeken in je eigen omgeving, afstand in km's is instelbaar
- leeftijd waartussen je zoekt is instelbaar
- geen flauwekul

Zwakke punten:
- geen

Smulders beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - tijdverspilling!!!

3

Review:
Hallo Allemaal,
Ik ben pas uitelkaar gegaan. Iedereen die ik ken heeft een druk leven. Chatten leek me een leuk Oplossing. Ik een profiel aangemaakt bij bij zoosk. Uren tijd in gestoken en geen resultaat. Zo heb ik me bij tinder, badoo, Second Love en alleenstaande-mammas aangemeld. Ik ben 6 weken bezig geweest om maar iemand te vinden om mee te praten en ja eentje maar, die elke dag een bericht stuurt. Nou mensen ik had afleiding nodig en ja, dat heb ik gehad. Alleen wat ze beloven dat niet. Dus je bent lekker bezig, maar zonder resultaat.

Sterke punten:
In de maling nemen. Eerlijk gezegd heb ik wel ffe een afleiding gehad. Ik had dat hard nodig. Wel een beetje uitstel van executie, maar ik voel me iets beter.

Zwakke punten:
Geen een echte contact. Ergste is dat ik op een gegeven moment op alles ja klikte, ook op enge, lelijke en gehandicapten.

hopeloos beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder

Tinder - Genaaid

0

Review:
Vandaag op tinder gezeten. Twee reacties. Wat over en weer gechat. Al mijn credits op maar de dames sturen geen mail. Ik verwacht een eigen team dat ons aan het lijntje houd tot de centen op zijn en bedankt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Sukkel beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder