Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested. It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people. The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen. Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.


Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen. 1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken. 2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd. 3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3. 4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!


Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf. Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt. Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen: 1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps. 2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan. 3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw : - Openbaar profiel (verplicht), - Vriendenlijst, - E-mailadres. - Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven), - Geboortedatum, - Arbeidsgeschiedenis, - Statusupdates, - Foto's en nog veel meer. Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.


TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken. Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/


Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel. 2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen. 3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Artikelen over Tinder

Dating app Tinder

Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je ... [...]

Is Tinder meer dan alleen een dating- app?

Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe ... [...]

Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?

Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende ... [...]

Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp

Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d ... [...]

Tinder Reviews

  Tinder

  Ik heb daar ook eens opgezeten ook leuke profielen gezien ik als man keek naar vrouwen mss zijn er ook leuke mannen profielen tussen die net als ik ook zoekende zijn.

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Vrouwen sturen gratis om..

  Tinder en hoop dit soort websites zijn bedoeld om gratis vrouwen berichten laten sturen zo dat mannen
  aan te smeren zo dat men abonnement neem, ben je eenmaal ben lid, reageer ze maar dan schrijven ze nooit meer terug.

  Sterke punten
  lok sites

  Zwakke punten
  lok sites

  Maken normale mannen kans?

  Heb nu twee dagen Tinder. Dus al 100 keer kunnen swipen.
  Heb de leeftijdcategorie ingesteld op 30-49 en de afstand tot 10 km.
  Ik ben een normaal uitziende man van begin 40 die in een grote stad woont.
  Heb er van de 100 maar 1 naar links geswiped. De 99 andere waren alleen maar mooie dames, de meeste in de 30, waarvan ik met 99,99% zekerheid kan zeggen dat ik daar nooit een match mee zal hebben.
  Ongetwijfeld doet Tinder dit expres in de hoop dat je gaat betalen om toch ooit een keer een match te hebben.
  De komende dagen ga ik de leeftijdcategorie 35-45 proberen.

  Sterke punten
  Veel mooie dames.

  Zwakke punten
  Te veel mooie dames...

  Algoritme betrapt

  Tinder meldt mij dat ene Hanneke mij leuk vindt. Zij heeft een typerende zwart-wit foto die wazig is gemaakt Ik kan niet direct met haar matchen want heb geen peperduur gold platina of hoe dat ook heet. Nu komt crushtime voorbij. Ik klik op een van de 4 vraagtekens en kijk nu; ene Hanneke met zwart-wit foto komt tevoorschijn. Ik geef dat een like maar er komt GEEN match. Dit is al 2 keer zo gebeurt. Sowieso komen de matches nog maar zeer sporadisch binnen. Het is voor mij duidelijk dat het algoritme matches afschermt, iets wat anderen ook al hebben gemeld. Het is natuurlijk de bedoeling dat ik een betaald abonnement neem. Hoe het algoritme nu precies werkt staat nergens vermeld. Ook is er geen enkele controle door een onafhankelijke partij. Tinder kan dus maar wat aanklooien en jouw kans op een match beinvloeden. In negatieve zin uiteraard.

  Sterke punten
  Meeste aanvod

  Zwakke punten
  Kans op succes voor normale man minimaal. Enerzijds door onrealistisch eisende vrouwen, anderzijds door Tinder zelf.

  Vrouwen zijn ook oppervlakkig

  Het is vrij eenvoudig een nepprofiel aan te maken op Tinder. Via facebook importeerde ik een foto van een goed uitziende italiaan. Type mooiboy. Helaas maar 1 foto dus wel wat doorzichtig. Ik voegde nog een foto toe van een hondje en een vakantiekiekje. Dit is zijn profieltekst:

  1.90
  Vanwege mijn drukke werk kom ik niet snel leuke vrijgezelle dames tegen, daarom maar dit bedenkelijke medium. Allereerst en ten behoeve van mijn schaarse tjjd het kaf van het koren scheiden:
  - geen geklaag over ONS; ik kan er toch ook niks aan doen dat je niet voor herhaling vatbaar bleek
  - geen single mom met meerdere kids (nooit tijd)
  - geen vrouw zonder sportabonnement; lui zijn mag als je 80 bent
  - geen bosslady/feminist, tatoos en andere androgyne stuiptrekkingen
  Alleen normale !

  Ik had t natuurlijk veel bonter willen maken maar het aantal karakters in de omschrijving is beperkt, dit is het maximale. Mijn bevindingen:

  1 succesvol. Veel meer matches dan een goed en uitnodigend geschreven profiel met foto's van een gemiddelde persoon. Vrouwen gaan dus voor uiterlijk! Das natuurlijk prima al zijn de eisen en verwachtingen op dit gebied totaal onrealistisch. Ook is het zo dat juist mannen er van worden beschuldigd enkel op t uiterlijk af te gaan. Vrouwen zijn minstens zo erg. Ik denk zelfs erger gezien hun onvermogen om een nette man te herkennen.

  2 Initiatief. vrouwen sturen het eerste bericht. Dat is het voordeel van een knappe man. Vrouwen bieden zich aan. En meestal geen simpele hoi of emoji; dat sturen ze wel naar de simps. Ook hier een les: als vrouwen interesse hebben in je doen ze wel moeite. Doen ze weinig moeite dan vinden ze je dus niet aantrekkelijk. Willen ze kennelijk een gratis diner maar ze willen jou niet. Krijg je een ongeinspireerde opening aarzel dan niet om te deleten (nadat je bedankt voor de 'geweldige' openingszin)

  3 Onrealistisch. Ook vrouwen die dik zijn, een stuk ouder zijn of niet voldoen aan de eisen denken te kunnen daten met deze dude. Wat verwachten zij dan? Een one night stand? Volslagen kansloos om boven je stand te willen daten. Toch bijzonder dat vrouwen, die toch prat gaan op hun sociale skills, hier de plank zo misslaan

  4 sexy! aanbieding om meteen onder de lakens te duiken. Een ander zat in bad, weer een ander lag op haar kussen. Ja als vrouwen je aantrekkelijk vinden laten ze dat wel weten. En kinky praat, iets waarvan mannen maar al te vaak beschuldigd worden, is totaal geen probleem. Sterker ze beginnen er zelf mee.

  5 desperate. vrouwen zijn zo desperate dat ze hun 5% mooiboy hebben gevonden; ze slijmen met je om en smeken zowat om contact te blijven houden. Ja zij houden de conversatie wel op gang. Dus de mooiboy hoeft geen entertainer te zijn. Gewoon wat meepraten.

  Kortom, ben je een gemiddeld uitziende man, heb je je leven goed op de rit, kan je een goed profiel schrijven, ben je lang, hoog opgeleid blabla. Verspil je tijd niet op Tinder. Vrouwen gaan massaal voor t uiterlijk van ern of andere dude, met een slechte profieltekst, maar dat maakt niks uit. Denk je dan scoor ik wel een volslanke single mom die niet zo knap is? Nee ook zij gaat voor die knappe maar neppe dude. Dat is die 80/20 regel.
  Als je een nette man bent ga dan voor een vrouw uit t oostblok, liefst een expat. Laat over het paard getilde Tinderella's met hun onrealistische eisen vooral zitten. Die wachten op hun beurt op een ONS van een mooiboy en zijn niet geïnteresseerd in mannen van hun eigen niveau. Het gaat enkel om het uiterlijk en dan vooral in het uiterlijk dat ze in real life niet kunnen krijgen. Daarom staan ze vaak jarenlang op Tinder. Ze worden gerecycled.

  Sterke punten
  Inzicht in het denken van de vrouw

  Zwakke punten
  Een deceptie voor de doorsnee nette man

  geblokkeerd acount

  mijn account is allang door Tinder geblokkeerd, zonder redenen.
  deze week heb mail contact met Tinder en zei ze dat mijn account goed eruit zien is.
  maar ik kan het nog steeds aanmelding van Tinder dat mijn account geblokkeerd is en zal hele leven geblokkeerd blijven. wat raar!

  one way

  positief: goede match
  heel erg toegankelijk. je wordt erin gezogen
  er vanaf komen gaat bovenmatig moeizaam

  Sterke punten
  makkelijk in te stellen en te gebruiken

  Zwakke punten
  je komt er niet vanaf. er zijn zelfs betaalsites die dat voor je doen

  Wat doet hij anders?

  Tinder, het lijkt zo makkelijk, maar is net als de resr van het internetdaten zo onpersoonlijk.
  Desondanks ben ik i n een verleden ook (betaald) lid geweest van sites als Relatieplanet, Iwannadate, < One Hello en Knuz, maar bij alleen geen succes.
  Het hoogst haalbare : Vrouwen die het leuk vonden om met je te praten, maar wanneer je (in je onervarenheid) moeite ging doen , merkte je dat de interesse enkel van mijn kant afkwam.
  Dan vraag je je af, " Waarom sta je op een datingsite" ?

  Jarenlang heb ik het geprobeerd, wat ik ook deed, hoe goed ik mij ook inspande, goede foto's plaatste (mensen in mijn omgeving vragen zich af waarom ik nu op mijn 43e nog steeds geen vriendin heb).
  Steeds hoor ik " Je bent netjes, vrouwvriendelijk, bij jou komt rottigheid en narigheid niet op, je bent een goed persoon" , etc..
  " Waarom probeer je Tinder niet ? Je hoort er zoveel goede verhalen over" , zei iemand mij eens .
  Tinder is ook zo'n app die ik al tig keer geprobeerd heb, en er serieus mee bezig ben geweest.
  Nette foto's geplaatst, nette tekst, maar nee..wanneer ik na 488 x eindelijk eens 1 match had, werd ik er linea recta ( zonder 1 woord gezegd hebbend), er meteen weer door die "match" verwijderd; weg was ze weer.

  Een familielid van mij, is ook enige tijd actief op sites als Happn, en nu ook Tinder....Hij heeft match na match, date na date, afspraak na afspraak, en nu niet echt bepaald met losbollen.
  Nu heeft hij al enige dagen een vrienidin er aan overgehouden, bij wie hij regelmatig is.
  Dan vraag ik mij af, wat doet hij anders, is hij anders dan mij, wanneer je ziet dat met wat alles wat hij doet ( wat betreft het in contact komen met mensen) , succes heeft?
  Vlotte babbel, praat makkelijk, en heeft vooral zijn uiterlijk mee,

  Sterke punten
  Laagdrempelig

  Zwakke punten
  Datingsites en apps zoals Tinder werken enkel voor mensen die het niet nodig hebben, die in real life al makkelijk contact leggen.Ben je vrouwvriendelijk, netjes, eerlijk, serieus, maar heb je de looks minder mee? Vergeet het maar, je wordt als minderwaardig gezien, niet interessant voor de veeleisende Prinsesjes.

  Verschrikkelijke site

  Wat een ramp dat Tinder inclusief de aanwezige mannen!
  Begin me echt af te vragen of er wel "normale" mannen bestaan!
  Nu al zoveel slechte ervaringen gehad daar dat ik wel klaar ben met online daten.
  Heb je een leuke match en wil je afspreken, zijn ze ineens foetsie de volgende dag.
  Of je hebt een match en begint zelf 's een 1e gesprek,foetsie!
  Of je hebt een match en het 1e wat gevraagd wordt hoe hoog je libido is.
  Mannen die al in een relatie zitten en er een dame bij zoeken voor de "spanning" (lees sex)
  Mannen die psychisch niet in orde zijn, bindingsangst hebben of een enorme onverwerkte rugzak, net uit een relatie komen.
  Het niveau is vrij laag en ik zie absoluut geen serieuze intenties.
  Daarnaast de badge ik ben gevaccineerd.
  Nou, heel geweldig, maar voel je je dan beter?
  Wat wil je daarmee bewijzen?
  Ben echt spuugzat van de oppervlakkigheid en respectloosheid van de Tinder heren.
  Normen en waarden bestaan niet meer blijkbaar,fatsoen is ver te zoeken.
  Ben best een leuke dame en helemaal niet iemand die de lat heel hoog legt met allerlei wensenlijstje, maar Tinder is het afvoerputje van de samenleving geworden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  Veel ijsbergfotoos

  Bij een ijsberg bevindt zich het grootste deel onder water. Alleen het topje is zichtbaar. Dat kan problemen geven, denk maar aan het ongeluk met de Titanic. Veel vrouwen op Tinder maken ijsbergfotoos. Dat zijn geen fotoos van ijsbergen maar fotoos van haar zelf waar ze telkens maar voor een klein gedeelte opstaat, vaak alleen het gezicht. De bedoeling is om de enorme massa die zich onder het gezicht bevindt te verbergen. Het venijnige is dat de fotoos vaak zo zijn genomen (van boven) dat de onderkin wegvalt. Jij denkt dus wat een leuk koppie en jouw fantasie vult de rest in. Pas bij een eerste date wordt de kolossale omvang onthuld. Mijn advies is om alle profielen met ijsbergfotoos te skippen of in een privechat te vragen om een foto waar ze in het geheel opstaat. Want ga er maar vanuit dat de keuze voor een ijsbergfoto heel bewust is. Tinder laat wel een vaccinatiestatus zien maar niet de quetelet index of het gewicht. Tinder zelf helpt dus niet om de ijsbergen te trotseren

  Sterke punten
  Veel kundig gemaakte fotoos die veel kunnen verhullen.

  Zwakke punten
  De BMI/Quetelet index wordt in tegenstelling tot de vaccinatiestatus niet vermeld met als mogelijk gevolg een zeer grote verrassing

  Wel veel knappere vrouwen in Polen

  Sommige mensen beweren dat als je veel lelijke vrouwen te zien krijgt dat dit aan je rating zou liggen. Mannen die zelf niet zo succesvol zijn op Tinder (de meesten) zouden van Tinder een lage rating toebedeeld krijgen zodat deze mannen geen knappe vrouwen te zien krijgen. Dit soort beweringen zijn niet alleen onbewezen maar vanuit een commercieel oogpunt is het ook nogal onlogisch.
  Nu ik in Polen ben gearriveerd valt op dat er hier zowel in het echt als op Tinder er een stuk meer knappere vrouwen te zien zijn dan in Nederland. In Nederland kan het goed zijn dat er van de 10 vrouwen die je swipet er hoogstens 1 tussenzit die je er appetijtelijk uit vindt zien. In Polen zijn het al snel meerdere van de tien. Ook zie je hier minder vaak veels te dikke vrouwen op straat lopen en valt het op dat men hier in het algemeen verzorgd en charmant bijloopt. Wat ook kan zijn is dat de slavische gelaatstrekken gewoon wat mooier en verfijnder zijn dan dat van de gemiddelde kaaskop.
  Als je in Nederland allemaal lelijke Tinderella's ziet dan klopt dat wel. Het is een reëele afspiegeling van de vrijgezelle, vrouwelijke samenleving. Wil je wat beters zien dan kun je met de betaalde versie van Tinder je zoeklokatie aanpassen. Of je gaat op vakantie.(bijv polen)

  Sterke punten
  Leuk in het buitenland swipen ondanks je vermeende lage rating

  Zwakke punten
  Ligt niet aan je eigen rating maar aan de reet van nederlandse vrouwen dat je in nederland weinig knappe vrouwen ziet

  Wat mensen snappen Tinder niet

  Tinder geeft je een rating en op basis van die rating krijg je matches te zien. Als je dus vooral lelijke en domme mensen ziet, dan zegt dat alles over jezelf. Grow up, kijk in de spiegel!

  Betaal niet om je likes te zie

  Veel apps zoals Tinder en bumble proberen je te verleiden om een zeer duur abonnement te nemen. Dat doen ze niet alleen door je swipes te beperken, maar ook door heel vage (geblurde) fotoos te laten zien van vrouwen die jou geliked hebben. Wil je die zien dan moet je dik betalen. Nu is het zo dat de gemiddelde vrouw op een datingapp de gemiddelde man als onaantrekkelijk beschouwt. Zij wil jonger, knapper en beter dan dat ze zelf is. Als jij dus gaat betalen dan zie je dat het merendeel van de vrouwen die jou een like hebben gegeven!, oudere vrouwen zijn met het gezicht van een grizzly beer en het figuur van een nijlpaard. In tegenstelling tot de wat oudere man compenseren deze vrouwen hun uiterlijk niet met goede financiën, een goed gevoel voor humor en initiatief. Veel eisen maar niks te bieden dus. Kortom zodra je betaalt is het een grote deceptie. Ik weet dat veel mannen te nieuwsgierig zijn en denken dat er tussen die likes een leuke vrouw kan zitten. Ze denken ik betaal die tientjes wel dan kan ik gaan daten. Ik ben er destijds ook ingetrapt. Gewoon niet doen. Hou dat geld maar in je zak. Als je geld uit je broek haalt betekent dat zeer zeker niet dat je daarna wat anders uit je broek kunt halen.

  Sterke punten
  Je raakt gemakkelijk je geld kwijt.

  Zwakke punten
  Hierna ook je libido als je al die lelijke cougars ziet die jou een like hebben gegeven.

  Stoere vrouwen

  Op Tinder zie ik steeds meer stoere vrouwen. Vrouwen met helm, op een motor, die abseilen van de euromast, in de rimboe kamperen met zelfgemaakt houtvuur. Fitnessvrouwen met spierballen (maar geen borsten), zakenvrouwen die hun dure auto showen. Dan de grote donkere tatoeages zodat ze op een zeerover met borsten lijkt. Kortpittige kapsels en dikke brilmonturen blijken ook niet alleen voorbehouden aan lesbiennes. Open je het profiel dan lees je hoe actief en avontuurlijk hun leven is. Sommigen zeggen er meteen bij dat ze geen keukenprinses zijn. Het eten is zo te zien geen probleem, bij voorkeur op jouw kosten. Naast een potje opscheppen vooral nog in offensieve taal welke mannen vooral niet moeten reageren en waar ze niet van gediend is. Zelf rookt ze vaak want ook dat is stoer. Misschien is zon kort pittig kapsel dan wel zo brandveilig. Bier en Whisky zijn ook populair. Kan handig zijn een aangeschoten vrouw tenzij zij meer kan verstouwen dan jij.
  Heb wel gematched met stoere vrouwen maar deze waren nooit stoer genoeg om het eerste bericht te sturen. Ook hier moet je alles niet serieus nemen.
  Persoonlijk heb ik weinig trek in een stoere vrouw. Ik heb liever een vrouwelijke vrouw. Als je de betaalde versie van Tinder hebt kun je jouw lokatie verplaatsen naar een oostblokstad. Het verschil is duidelijk, minder stoer.

  Sterke punten
  Veel stoere vrouwen

  Zwakke punten
  Niet vrouwelijk

  Welke Dating site?

  @Mgtow. Welke is volgens jou de best werkende datingsite? Ze hebben het steeds over elite dating site, daar staan in het algemeen wel meer vrouwen op met normen en waarden , toch? Of is dat ook al niks? Of zijn dat ook verwenede prinszesjes? Weet jij raad mgtow?

  Sterke punten
  weet ik niet

  Zwakke punten
  weet ik niet

  tegengas

  Mgtow; klopt, er komen veelal teksten voorbij dat ze oa tegengas willen, en dat gezeur geen ons etc, veelal veel na aapgepraat door die vrouwen , veelal gelukzoekers en volslanken, te veel make up en allemaal willen ze op reis elk weekend.. zou er ook een normale vrouw tussen zitten?

  Vaccinatievrouwen

  Op Tinder zijn nogal wat vrouwen die laten zien dat ze hun prikkie tegen covid hebben gehad. Ze zijn er dus kennelijk nog trots op ook. Zijn deze vrouwen erg naïef en laten ze zich dan ook makkelijk injecteren dmv een mannelijk geslachtsdeel? Zijn het vrouwen die willen laten zien dat ze 'deugen', ergens bijhoren? Ze waren allemaal al volgens de 3 s-en; Sportief, Sociaal en Spontaan, moeten dat er 4 worden, + Spuitje?.
  Kortom alweer een rood vlaggetje erbij. Naast de bestaande rode vlaggetjes zoals vokslank, tatoeage, verandercoach, ONS/FWB-klaagzang, feminist, wensenlijstjes, tegengas nodig hebben, etc etc etc. Zo wordt selecteren weer een stukje makkelijker. Er blijft dan alleen niet veel over en gezien de enorm scheve man/vrouw verhouding moet je er niks van verwachten.

  Sterke punten
  Je herkent naïeve gevaccineerde vrouwen.

  Zwakke punten
  Er blijft nog minder over

  Plots verwijderd zonder reden

  Serieus al jaren op tinder nooit een probleem en uit het niets terwijl ik sinds maart niet met iemand chat maar wel af en toe swipe krijg ik een "waarschuwing" dat ik de guidelines overtreed. Tot tweemaal toe en dus neem ik contact op, nee hoor niks aan de hand krijg ik terug, mochten de problemen zich blijven voordoen moet ik weer contact opnemen om ervolgens 3 uur later verwijderd te zijn en als reactie krijg ik van die automatische gecreëerde mailtjes terug!!! En nu geen reactie meer anders dan constant hetzelfde bericht. Bagger

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles gaat automatisch en via bots

  Fake en je betaalt veel te veel

  Alle maal fake profielen en deze weten je ook te vinden als eerste daarna zie of hoor je niemand, wil je gezien worden ja dan ff een extra betaling doen naast het abbo en wil je nog meer extra zodat mensen je zien dan graag bog meer betalen , allemaal fake dat tinder, het lijkt een vlees keuring nee draait alleen om geld ze laten je de mooiste vrouwen zien en is je abbo over dan ken de like s denk je ok ga eens kijken dan he allemaal fake daarna zie je helemaal niets kwa like s tot je abbo af gelopen is

  Sterke punten
  Totaal geen dtaait alleen geld

  Zwakke punten
  Fake fake fake

  Egoboost en complimentjes visende vrouwen

  Heb wel redelijk wat matches en ook gedate. Meeste matches reageren gewoon niet. Degene die reageren verwachten veelste veel qua eisen. Uren en uren berichten uiteindelijk appen lijkt het te klikken spreek je af na een maand en dan is de dame ineens heel verlegen en anders.

  Sterke punten
  Wel mogelijk om mensen on het echt te ontmoeten

  Afstandswens past Tinder zelf aan??!!

  Prima app. Wat ik belachelijk vind is dat je een maximale afstand kan aangeven maar dat Tinder zelf de afstand verruimd naar het dubbele. Nog meer profielen die voorbij komen.. Ik woon bij de Duitse grens dus vul maar in.

  Beste Tinder: de wensen bij de instellingen zijn er niet voor niets! Respecteer dat..

  Profiel als vrouw

  Het moest er eens van komen; een profiel als vrouw. Ik heb de fotoos van iemand gebruikt waarmee ik eerder mee had gedate. Geen lelijke vrouw, ook geen supermodel. Iemand van mijn league. Ik heb wel de persoonlijke situatie aangepast. Ze heeft nu 4 kids, between jobs. Ze zoekt geen kabouter, daarvoor gaat ze wel naar de Efteling, maar een man van minimaal 1.85. Natuurlijk geen ONS/FWB. Al met al niet een bijzonder originele en uitnodigende tekst, een beetje zoals je het zo vaak leest. Nog voordat ik de tekst had kunnen afmaken (de fotoos stonden er al), waren er al 44 likes. Binnen het uur waren er al 99+. De teller kan niet verder. Binnenkort zal ik de matches gaan oogsten. Ik houd jullie op de hoogte van de uitkomst.

  Sterke punten
  Veel mannen

  Zwakke punten
  Weinig vrouwen

  Uitgebreide rapportage functie

  Tinder heeft de rapportage mogelijkheden uitgebreid. Er zijn nu tal van verschillende redenen, met onder elke weer een verdere uitsplitsing, waarop je kunt rapporteren. Je kunt zelfs iemand rapporteren als iemand niet op jouw berichten reageert. Je kunt maximaal 5 maal achtereen iemand rapporteren, daarna moet je enkele minuten wachten. De gevolgen van het rapporteren zijn niet duidelijk. Bij welke melding wordt de persoon direct verwijderd? Of zijn meerdere identieke meldingen nodig? Hoeveel? Volgens de reviews in de app store worden er nog steeds mensen verbannen van de app, zelfs betalende leden, zonder dat daar kennelijk sprake is van overtreding van de voorwaarden. Vermoedelijk wordt er verbannen op basis van rapportages van andere leden. Tinder is niet bereikbaar en geeft geen commentaar op klachten van mensen die onterecht verbannen zijn (en dus ook hun geld kwijt zijn). Het handmatig controleren van klachten kost ze veel tijd, dus geld. Kennelijk heeft men berekend dat het goedkoper is dat de klant verbannen wordt, zeker als die klant al heeft betaald. Zelf rapporteer ik vrouwen die klagen over ONS en sexistische mannen als ongepaste bio / haatzaaiende taal. Dit zouden meer mannen moeten doen. Ook niet-reagerende vrouwen kun je rapporteren. Mocht je zelf verbannen zijn, probeer dan een andere inlogmethode, bijv. via sms, en neem een andere email. Doe dit nadat je de app opnieuw hebt geinstalleerd en in facebook de koppelingen hebt verwijderd.

  Sterke punten
  Sterk dat er zoveel redenen zijn om iemand te rapporteren.

  Zwakke punten
  Tinder conctroleert niet zelf en bezwaar maken is niet mogelijk.

  Resultaat goed profiel zonder foto

  Op aanraden van een van de meelezende reageerders hier (bedankt Michael), heb ik een zeer goed en origineel profiel geschreven, maar dan zonder een foto waar ik zelf op sta. Het idee er achter is als volgt: vrouwen zouden wel degelijk naar de inhoud van het profiel kijken en zich vervolgens aangetrokken voelen door de intelligentie van het profiel. Dergelijke vrouwen zouden serieus zijn en niet die nare vrouwen zijn die ik volgens Michael telkens tegenkom. Zelf heeft hij goede ervaringen met deze techniek. Na 1 dag zie ik 15 likes. Vrouwen die verder zijn dan mijn ingestelde afstand van 2 km hebben mij geliked. Zo kun je de likes snel omzetten naar matches. Als je nu denkt ' zie je wel dat het werkt!', let op ik heb geen filter toegepast, ook geen leeftijdfilter. Hier de analyse van de 15 matches:
  1 vrouw is 1 jaar jonger dan ik, 2 zijn even oud, de rest is ouder. De oudste is 15 jaar ouder. Gemiddelde leeftijd 5 jaar ouder dan ik zelf. Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie iets van 3 jaar jonger. Oftewel wat je nu krijgt via Tinder is gemiddeld zeker 8 jaar ouder dan IRL.
  Zijn het dan hele intelligente en serieuze vrouwen?
  5 vrouwen hadden helemaal geen profieltekst. 4 vrouwen een nietszeggende tekst van een paar regels. 1 vrouw had een ronduit negatieve tekst. 5 hadden een normaal profiel. Hiervan 1 vrouw die wat origineel probeerde te zijn met wat quasi intellectuele quotes (gelukkig niet engelstalig). Echter geen enkel profiel dat er bovenuit stak.
  Over het uiterlijk van deze oudere, saposexuele vrouwen zullen we het maar niet hebben, zelfs een overdosis viagra gaat je niet redden. They have 'hit the wall'.
  Conclusie: een beroep doen op enkel het intellect van vrouwen is zinloos. Je krijgt dan voornamelijk stuk oudere vrouwen. Vrouwen die kennelijk ook helemaal niet serieus zijn omdat ze het onrealistisch jonger zoeken en weinig werk maken van hun profiel. Tinder blijft een vleesmarkt waar meer dan 90% van de vrouwen enkel oog heeft voor de knapste 10% van mannen. Recent onderzoek wijst zelfs naar 96%/4%. Vrouwen selecteren oppervlakkig EN onrealistisch. Op zijn best resulteert dit in de veelbeklaagde, maar kennelijk geaccepteerde, one night stand. Je oogst wat je zaait.
  Onder het mom je weet maar nooit laat ik het profiel voorlopig maar staan, maar vooralsnog gloort er weinig hoop voor een goed geschreven, niet sexueel getinte, origineel profiel. Bewaar een dergelijk profiel maar voor als je in het bejaardenhuis zit. Als dan de matches nog dezelfde leeftijd hebben tenminste.

  Sterke punten
  Via Tinder leer je de ware aard van de meeste single vrouwen snel kennen: negatief (vooral de gescheiden exemplaren), onrealistische eisen stellende, zelf niks te bieden als tegenprestatie.

  Zwakke punten
  Een teleurstelling voor de serieus zoekende man; normale en serieuze vrouwen schitteren in afwezigheid

  Allemaal dezelfden

  Na een aantal maandjes zonder Tinder de app opnieuw gedownload, nieuw profiel aangemaakt en weer eens swipen. Begonnen in mijn directe omgeving. Wat dan opvalt is dat het overgrote deel tot een déjà-vu ervaring leidt. Hoe is het toch mogelijk? Op een app die voor meer dan 80% uit mannen bestaat en vrouwen met een doorsnee uiterlijk binnen 2 uur 99+ likes hebben zou je als vrouw binnen no time op je wenken bediend moeten worden. Mogelijke verklaringen:
  Gebruikers verwijderen de app maar niet het account en Tinder schoont dit account niet op. Vrouwen zijn veels te kritisch en geraken niet aan de man,of....ze berijden de cock carousel met een select groepje. Wat het ook moge zijn, echt geloofwaardig ziet het er niet uit. Ja meteen wat matches. Chinese spam. Ook een match die volgens de profieltekst moeder is van 2 jongens maar daa in de chat zegt géén single mom te zijn. Toen ik dat opmerkte was de match meteen weg. De database van Tinder is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk maar ze vragen wel heel veel geld ervoor. Betaal nooit, maar zet je zoekafstand minimaal. Voorstellen met grotere afstand zijn dan doorgaans de personen die jou een like hebben gegeven.

  Sterke punten
  Naamsbekendheid

  Zwakke punten
  Manipulatie oplichting, geen klantenservice en voor de meeste mannen niet effectief.


Bezoek Tinder

Schrijf een review