Tinder - 145 Reviews

Last updated: 10 oktober 2019
Tinder Logo

19.1% aanbevolen, 145 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4412

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 145

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (146):

Tinder - man/vrouw balans zoek

4

Review:
In mijn vorige review gaf ik aan dat match.com wordt aangeklaagd wegens bedrog en oplichting. Match.com is de eigenaar van onder andere Tinder. Maar om het nog moeilijker voor mannen te maken is de verhouding man/vrouw volledig scheef:

Men outnumber women on Tinder by almost nine to one, while even “female-friendly” apps like Bumble have fewer than 20% of Bumble users, according to new research.

A recent study by Mobile Journey Marketing cloud provider Ogury reveals a massive gender imbalance amongst dating app users in various countries. This imbalance was greatest in Italy – where 91% of dating app users are male.

Key findings include:

• 85% of the UK’s dating app user base is male. On Tinder this figure is even higher, with roughly one female user for every nine male users.
• Tinder is UK’s most popular online dating service, followed by Plenty of Fish, Badoo, Grindr and then Bumble. Of this top five, Grindr had the highest percentage of active users.
• Across all countries studied, people were more active on dating apps on Mondays than any other day, followed by Sunday.

American women are slightly more likely than those in Europe to use dating apps, but still only make up 27% of users overall. In comparison, only 15% of British dating app users are women. This trend was even noticeable amongst more “female-friendly” apps like Bumble, (where female users have to send the first message), whose user base is over 80% male.

En dan is het vraag/aanbod.
Als er veel meer mannen dan vrouwen zijn dan daalt de marktwaarde van mannen. Dit blijkt weer uit ander onderzoek waarbij is aangetoond dat hoogstens 10% van de mannen als aantrekkelijk wordt beschouwd. Ook zie je veel vrouwen drammerige eisenlijstjes opstellen en hangen ze passief achterover. Parallel daten, het jagen op gratis etentjes, bitcherig en arrogant gedrag horen hier ook bij.
En bedenk dan ook dat ondanks het overweldigende aanbod je vrouwen jaren achtereen ingeschreven ziet staan, klagen over ONS/FWB en een gebrek aan goede mannen.....
Bedenk ook dat een datingservice die het doel heeft man en vrouw te koppelen een slecht verhaal heeft als er maar heel weinig vrouwen op zitten; dan is de kans op een succesvolle koppeling, voor de man althans, per definitie klein. De man/vrouw verhouding wordt daarom ook zorgvuldig geheim gehouden en door gebruik van nepprofielen en het vasthouden van inactieve accounts probeert men het wat te laten lijken.

Sterke punten:
dat er 9 mannen op 1 vrouw jagen

Zwakke punten:
die ene vrouw is vaak een obese dragonder

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - match.com naar de rechtbank

6

Review:
Het bedrijf match.com, de organisatie die onder andere Tinder beheert, wordt voor de rechter gedaagd. Even googlen levert op (Forbes):

The Federal Trade Commission announced Wednesday that it’s suing Match Group, the parent company of leading online dating sites such as Match.com, OKCupid, and Tinder, for allegedly using fake accounts to get more people to sign up for paid subscriptions.

Match Group shares fell about 7% following the announcement. They have now recovered to a drop of about 2%.

Dit is weinig verrassend. Veel betalende leden worden onterecht van de site verbannen en zijn hun geld kwijt als een andere gebruiker hem/haar 'rapporteert'. Ook zijn er tal van doorzichtige gebeurtenissen zoals mensen die herhaaldelijk voorbijkomen en hebben mensen aangegeven dat bevriende personen hen niet kunnen zien en er kennelijk sprake is van afscherming.
Eerder was er al een rechtszaak waarbij Tinder werd aangeklaagd wegens discriminerende tarieven en Tinder heeft die zaak in de VS verloren en hun tarieven moeten aanpassen (in de VS, hier gaat men vrolijk door)
Op Tinder zie je ook 'top picks' , maar deze veel te mooie vrouwen hebben vaak terugkerende nicknames en je hebt er dus ook nooit een match mee, pure lokkertjes.

Je ziet dus ook hier dat datingsites en apps er vooral op gericht zijn zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Mannen vormen hierbij de grootste groep betalers. Vrouwen mogen vaak gratis gebruik maken van een site en/of kunnen als gratis lid succes hebben omdat zij het initiatief toch niet hoeven te nemen en er een groot overschot aan mannen is. Al die apps en sites zijn een soort fruitautomaten/geldmachines die je doen geloven dat je succes gaat krijgen als je er maar genoeg geld in gooit. Maar het zijn nog vals afgestelde fruitautomaten ook waar hoogstens een soort poedelprijsje uit kan gaan rollen.
Als je van Tinder gebruik wilt maken doe het dan in landen als Rusland, Oekraine. Daar liggen de verhoudingen anders en heb je wel makkelijk matches. Moet je alleen de vele hoeren er uit zien te filteren.

Sterke punten:
sterk in oplichting, bedrog, discriminatie

Zwakke punten:
zwak in het koppelen van mensen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - CoachGregAdams

4

Review:
Als je als serieuze man eens op Tinder kijkt lijkt het wel of je op een buitenaardse planeet rondloopt. Wat is er toch gebeurd? Waarom zie ik zoveel rare vrouwen vol tatoos? Waarom zoveel vrouwen die afgeven op de kwaliteit van mannen? Die maar geen man kunnen vinden en niet alleen op Tinder maar op tal van andere datingsites staan ingeschreven? Waarom zijn de alleenstaande moeders steevast 'trots' , maar tegelijkertijd ongelukkig?

– ga naar youtube
– ga naar kanaal CoachGregAdams
– een goede recente video: Promised everything, but gave them nothing

Zeer aan te bevelen!
En voor veel blue-pill mannen een eyeopener.

Sterke punten:
Veel vrouwen

Zwakke punten:
Kwantiteit is geen kwaliteit

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - FWB tegenstrijdigheid

0

Review:
In heel veel profielen geven vrouwen aan geen FWB te willen. FWB staat voor Friends With Benefits. Dat is dus een niet al te serieuze relatie waarbij in ieder geval de lakens worden gedeeld, want dat wordt bedoeld met de benefits. Maar wat is dan een friend zonder benefits? Dat is dus de friendzone. Als je alleen wilt kletsen en niet ketsen is de friendzone wat voor jou.......Maar vind je een vrouw fysiek aantrekkelijk dan geeft de friendzone je alleen maar teleurstelling.
Als je doorvraagt blijkt ze overigens dikwijls wel diverse FWB's te hebben gehad of heeft ze er nog steeds een op de reservebank zitten. Zo ken ik een Tinderella die ook in haar profiel heeft staan dat ze toch echt niet in is voor een FWB maar de praktijk is dus heel anders. Het is dus voor een gedeelte ook 'virtue signalling' . Net als de term geen ONS moet zeggen dat ze toch echt geen slettebak is.
Tinder is sowieso een vleeskleuring en vrouwen zijn er door de enorme keuze enorm selectief: slechts 4% van de mannen krijgt een like zo blijkt. Binnen die 96% mannen die geen like krijgt zitten heus wel serieuze mannen die meer willen dan een FWB.

Sterke punten:
Sterk: FWB=friend with benefits

Zwakke punten:
Zwak: FWB = friend without benefits = friendzone

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - spirituele vrouwen

2

Review:
Opvallend veel vrouwen beschrijven zichzelf als 'spiritueel'. Er is dus meer tussen hemel en aarde dan hun obese vleesmassa, al is die ruimte vaak al behoorlijk goed opgevuld door haar. Deze vrouwen zijn vaak ook vegetarisch, open minded, yoga-verslaafd etc.
Door spiritueel te zijn hoef je geen morele verantwoording af te leggen aan een hogere macht. Je kunt eigenlijk nog gewoon doen wat je wilt. Je eigen draai er aan geven, je eigen werkelijkheid creeeren. Past perfect bij de doorsnee single vrouw op een datingsite die maar geen man kan vinden. Want ook richting manlief wil zij doen wat ze wilt en wanneer het zo uitkomt.

Sterke punten:
De yogamat leent zich ook voor andere fysieke activiteiten dan alleen yoga.

Zwakke punten:
Het contact met een spirituele vrouw is vaak vluchtig.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Nederlandse dames

3

Review:
Ik blijf mij verbazen over de arrogantie van Nederlandse dames. Nou heb ik na lang zoeken op Tinder eindelijk een FWB dame gevonden waar ik heel happy mee ben, maar man man wat een zoektocht. Terwijl ik op vakantie in het buitenland ik de ene na de andere super mooie match had (en met succes ;) ). Wat is dat toch met de Nederlandse vrouw??

Zwakke punten:
bijna allemaal bitches

Tinder - 80/20-regel toen en nu

1

Review:
Uit onderzoek blijkt dat de minstens 80% van de vrouwen voor hooguit de top 20% van mannen gaat. De rest vinden ze onaantrekkelijk. Dit onderzoek is al van enige jaren terug en vermoedelijk is het nu eerder 90/10.

In het verleden was dit nooit zo'n probleem. De top van de mannen verdween van de 'dating'markt omdat ze gingen trouwen. En ze bleven doorgaans getrouwd. De wat minder succesvolle/aantrekkelijkere mannen hadden de beschikking over vrouwen die van een vergelijkbaar niveau waren. Iedereen blij. Tegenwoordig wordt er heel veel gescheiden, meestal op initiatief van de vrouw. Zeker als de vrouw hoog opgeleid is, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek, is de kans dat zij de initiator is heel groot (>90%) Omdat vrouwen vrijwel alleen omhoog trouwen is er dus een continue instroom en beschikbaarheid van top 10-20% mannen. De vele digitale vreemdgaan-opties laat ik maar even buiten beschouwing. Natuurlijk zijn er te weinig top 10-20% mannen, want ELKE vrouw meent recht te hebben op een dergelijke man, ook al zijn het ma flodders. Maar vrouwen wachten liever op hun beurt dan dat ze een 80% man accepteren. Dit betekent dat de 80%-mannen het heel moeilijk krijgen. Zij moeten dan enorm downdaten (houd hij niet lang vol,vaak een one-night stand). Een andere optie is je te richten op het buitenland waar je ineens tot de top 10-20% behoort. De opkomst van de INCEL community (involuntary celibate) hangt hier ook mee samen. Een onhandige incel kon vroeger nog wat aanpappen met een evenzo type vrouw. Maar kijk eens op datingsites; zelfs onaantrekkelijke vrouwen hebben een enorme waslijst aan eisen en een onredelijk verwachtingspatroon en gaan enkel voor de top.
Als je gebruik maakt van Tinder realiseer je dan dat de 80/20 of 90/10 regel daar gewoon werkt. Dus zie je er op de foto niet als zodanig uit dan maak je hoogstens kans op de relationele afvoerput, de restjes, de meest onaantrekkelijke opties. Ga niet betalen voor Tinder in de hoop dat je met een plus- of gold-abonnement meer matches krijgt. Je krijgt ze hoogstens iets eerder.....

Sterke punten:
De verwachtingspatronen van de doorsnee vrouw

Zwakke punten:
betalen heeft geen zin

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - omgaan met je deceptie ten aanzien van vrouwen

0

Review:
Als een klein kind verwacht dat je een hond kan leren praten en het krijgt een puppy, dan is het kind teleurgesteld want het hondje kan blaffen en piepen maar niet praten. Zo zijn honden nu eenmaal. Veel mannen zijn opgegroeid met een bepaald beeld van vrouwen en relaties. Maar dat beeld blijkt vaak niet (meer) te kloppen. Kijk maar naar de echtscheidingsstatistieken waarin vrouwen met afstand de meeste scheidingen initieren. Je merkt ook dat veel vrouwen vooral interesse hebben wat je voor hen kunt betekenen, vooral op materieel vlak, en op een minder niveau hechten. Als je vrouwen altijd op een voetstuk hebt geplaatst en je neemt de red pill dan is er in beginsel een teleurstelling. Veel mannen kennen zelfs een periode van kwaadheid en frustratie; de red pill rage.
Als je gaat daten is het de kunst om van vrouwen helemaal niets te verwachten. Wees eens eerlijk, want welke voordelen kan een date met bijvoorbeeld een alleenstaande moeder jouw opleveren? Toch niet meer dan een potje sex? Ga maar na, veel geld hebben ze niet, trouw en loyaliteit zijn statistisch gezien in ieder geval schaars en kinderen gaan ze ook niet meer voor je baren. Accepteer dat echte vriendschap en loyaliteit vooral te vinden is in de vriendschap met andere mannen en eventueel een hond, maar dat relaties met vrouwen doorgaans voorwaardelijk zijn. Als je dit allemaal accepteert kun je zelfs daten met feministische vrouwen. Zoals ik laatst met een 35+ feminist had gedate; kwam op voor de rechten van vrouwen, nog een kinderwens, nooit de ware kunnen vinden, bla-bla. Ik zou er rationeel gezien met een grote boog omheen moeten lopen, maar omdat ik niet meer verwachte dan een potje sex toch een aantal aangename momenten mee beleefd.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Waarom mannen grote autoos kopen

0

Review:
Op datingsites klagen vrouwen wel eens dat mannen showen met hun auto, boot of groot huis. Mannen doen dat omdat het gewoon werkt. Altijd reed ik in wat kleine oude tweedehands autootjes. Meerdere dates maakten hier wel negatieve opmerkingen over. Of ze waren zichtbaar teleurgesteld. Niet dat ze zelf nu van die dikke autoos reden. Kijk maar eens om je heen op de snelweg. In de kleinste autootjes zit vaak een vrouw. Die noem ik dan ook truttenschudders, wat ook een verwijzing is naar de slechte vering. Sinds kort rijd ik in een splinternieuwe vrije grote en opvallende auto en het valt me op dat vrouwen me op straat ineens begroeten. Iets dat voorheen niet gebeurde. Vrouwen vinden het wel degelijk belangrijk of je al dan niet goed in de slappe was zit. Op internet kun je trouwens golddigger pranks vinden. Dan kan een man in een dure sportwagen zo een meid regelen, maar als blijkt dat de sportwagen niet van hem is haakt ze af. Of omgekeerd wijst ze hem af in een klein autootje maar als hij later voorbij rijdt in een dure wagen dan kan alles weer. Zelfs als haar vriend er naast staat.
Waarom klagen vrouwen op datingsites dan ook over patsergedrag? Mijn theorie is dat vrouwen wel degelijk geilen op geld en status maar ze willen niet dat hij het aan elke vrouw showt. Zij wil namelijk alles voor zich zelf hebben en niet delen met andere vrouwen.
Onlangs had ik een gesprek met een wat op leeftijd zijnde kunstenaar die in zn leven heel wat vrouwen heeft kunnen regelen omdat hij een bekende kunstenaar was. Hij had ook een rijke vriend die de knapste dame had geregeld en die werd op zn 70e nog vader. Hij herkent dit ook. Accepteer het maar hoe ze zijn zei hij.
Ik denk dat veel mannen die roem en status vergaren dat al dan niet bewust doen om bij de vrouwen in de gunst te geraken. Het betekent ook dat wanneer je geen relatie meer nastreeft je evengoed een minimalistische levensstijl kunt volgen waarbij je alleen het noodzakelijke hebt en alles wat je meer krijgt aan de kant legt voor later.
Voor wie op Tinder staat , zet geen foto van je auto er op. Maar heb je een date kom dan wel opdagen in een vette auto. Desnoods leen je er een. Want het werkt.

Sterke punten:
In elke vrouw schuilt wel een golddigger

Zwakke punten:
Pas op voor free dinner chasers.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Betaal om te zien wie je niet...

3

Review:
Als je niet betaalt voor Tinder zie je helemaal links in het scherm het aantal likes. Klik je daar op dan krijg je het betaalscherm met een bedrag waar je steil achterover van slaat. Maar ga nu eens naar je zoekscherm. Daar is een oranje vlakje met sterretje + het aantal likes. Klik je daarop dan krijg je al je likes te zien, dus niet alleen de laatste. De fotoos zijn vaag gemaakt maar herkenbaar als de personen die jou hebben geliked (jouw zoekafstand = 2km maar de dame zit op een grotere afstand) maar jij hebt deze personen NIET GELIKED.
Oftewel je wordt gelokt met mensen in wie jij niet eens geinteresseerd bent. Het is natuurlijk een fluitje van een cent om deze mensen uit de database te halen (dat gebeurt met het gewone swipen ook), maar de geldwolven van Tinder halen alles uit de kast om de jaarlijkse winst van 800 miljoen euro in stand te houden. Vage algoritmes, bedrog, onterechte bans, ondoorzichtige leeftijdsafhankelijke tarieven, een zogenaamd 1-maand abonnement met in de kleine lettertjes een doorlopende afschrijving etc etc.

Sterke punten:
Het afhandig maken van geld

Zwakke punten:
zie eerdere reviews

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder