Tinder - 72 Reviews

Last updated: 18 april 2018
Tinder Logo

30.4% aanbevolen, 72 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 3682

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 72

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (72):

Tinder - Fraude: geblokkeerd

2

Review:
Omdat vrouwen zo buitensporig kritisch zijn wordt je als man wel gedwongen heel veel vrouwen blind naar rechts te swipen. De matches die je dan krijgt zijn vaak onaantrekkelijk, bijvoorbeeld van die kortgeschoren vrouwen met het postuur van een sloopkogel. Die verwijder je daarna uiteraard als match. Nu heeft Tinder een nieuw vervelend issue; als je in korte tijd heel veel vrouwen naar rechts swiped wordt je voor een periode van 24 uur geblokkeerd. Je krijgt dan de melding 'kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'. Ook als je betaald hebt voor Tinder gebeurt dit. Maar Tinder adverteert met het feit dat je als betaald lid onbeperkt kunt swipen. Tinder handelt dus frauduleus door je onterecht voor een periode van 24 uur te blokkeren. Dat is een kwalijke zaak. Ook omdat ongezien alles naar rechts swipen wel een noodzakelijke handeling is om als man met een gemiddeld uiterlijk wat matches te krijgen. Voeg hier nog aan toe dat veel mensen zich telkens opnieuw aanmelden om weer bovenop de kaartenstapel te komen. Ook dit vereist dat je wel heel veel moet kunnen swipen omdat je telkens door deze voorraad herinschrijvers moet.
Eerder is Tinder door de rechter veroordeeld wegens het hanteren van discriminerende leeftijdsafhankelijk tarieven. Maar nu wordt je dus ook onterecht geblokkeerd als je teveel naar rechts hebt geswiped.

Sterke punten:
drijft nog op de goede reputatie die het ooit had

Zwakke punten:
vervallen in een commerciele frauduleuze en man-onvriendelijke app

Tinder - Alle aandacht voor vrouwen

5

Review:
Net als op datingsites hebben vrouwen op Tinder een heel leger aan matches, soms wel een paar honderd blijkt na navraag. Voor zelfs een vrouw met matige looks is Tinder dus een echte ego-boost. De matches die ik heb op Tinder sturen zelden tot nooit het eerste bericht. Dat is nog steeds de taak van de man. Maar als ik dan een eerste bericht stuur krijg ik zelden een reactie terug. Maar de match wordt ook niet ongedaan gemaakt. Dit komt omdat vrouwen een heel lange rij aan gesprekken hebben openstaan. Dit verklaart ook waarom het zo moeilijk is een normale conversatie op gang te houden. De meeste vrouwen chatten met een heleboel mannen tegelijk en komen daardoor in tijdnood en/of raken het overzicht kwijt. Dit resulteert in heel korte berichten die weinig blijk geven van enige persoonlijke interesse. Originele en grappige berichtjes, ik heb ze nog nooit van een vrouw mogen ontvangen, het kwam altijd van mij. Ook merk ik regelmatig dat mevrouw zich vergist en conversaties door elkaar haalt. Dan was ze in de veronderstelling met een ander te chatten en klopt er niets meer van de hele chat.
Op Tinder is het dus een eenrichtingsverkeer waar vrouwen een regen van aandacht van mannen ontvangen zonder dat ze enige moeite hoeven te doen. Je bent een van de vele mannen die haar aandacht geeft en ze zal weinig aandacht terug kunnen geven. De kans dat al jouw moeite resulteert in een date met een vrouw die aan je gewaagd is, die is bijzonder klein. Ook vrouwen met een vreemde ziekte, minstens 3 kinderen, een obees lijf met tatoeages, tal van problemen, worden immers bedolven onder de aandacht, hetzij in mindere mate. Het is dit bezinksel van de relatiemarkt bij wie je als gemiddelde man nog een kans maakt. Dat hou je hoogstens vol voor een nachtje; de one-night-stand. Dit is dan de aandacht die de veeleisende vrouwen op Tinder en datingsites uiteindelijk ook verdienen.
Als man zijnde blijf je het beste weg van plaatsen die er alleen zijn om vrouwen aandacht te geven.

Sterke punten:
ben je vrouw dan krijg je een regen van aandacht

Zwakke punten:
Ben je een doorsnee man dan mag je heel veel aandacht geven maar krijg je weinig of niets retour

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - uit op je geld

4

Review:
zodra je net een account namelijk hebt op tinder heeft je foto voorrang op anderen. veel vrouwen krijgen jou foto dan als eerste te zien en binnen een uur of 2 heb je dan al snel de max 3 likes . vaak zijn het geen knappe vrouwen natuurlijk want die hebben keuze zat.

je hebt dus dan de keus als man op op tinder te blijven dan zul je bijna nooit meer likes krijgen want je boost is dan weg en je foto zal nog maar zelden gezien worden in het fotospel. er rest je niets anders dan weer je account te verwijderen en weer opnieuw aan te maken ( weer een boost voor 30 min) en weer snel heb je likes, gratis en voor niets).

uiteindelijk hebben datingsites vaak 0,0 resultaat misschien komt er eens een date , zeker als je niet zo kieskeurig bent als ik. maar voor wie voor de knappe vrouw gaat komt bedrogen uit. uiteindelijk zijn alle datings sites en aps uit op je geld. met hun zogenaamde tips en tricks om meer matches te krijgen maken ze je alleen maar lekker. feit is je hebt alleen maar als je nieuw lid bent 30 min boost, daarna en zeker na 2 dagen op tinder krijg je bijna geen enkele like meer.

ik verwijder mijn profiel een aantal keer per dag om eindelijk eens die leuke match te krijgen, maar met 0,0 resultaat. omdat die wijven zo asociaal en achterbaks zijn dat ze express gaan swipen omdat ze je al meerdere keren in het spel hebben gezien.

kortom voor vrouwen this is the place in heaven. super veel likes zelfs de average girls en eronder. maar als man moet je het doen met de midlife wijven met kort praktisch sprieterig haar. of de single mama’s.

Sterke punten:
geen

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - kanker app

4

Review:
kk app iedere keer die kut fout meldingen en crashende shitzooi. en spammers en fakers!

hans beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - rare ziekten

4

Review:
De laatste tinderella die ik had gedate leed aan een zeldzame ziekte, zo bleek nadat we eenmaal afgesproken hadden. Jaarlijks krijgt 4 op de 100.000 mensen die ziekte. Als we er van uit gaan dat de vrouwen op tinder een reële afspiegeling van de samenleving vormen dan is het al bijzonder zo iemand te treffen. Maar.....ze is niet de enige vrouw die ik aantrof die bleek te lijden aan een of andere vreemde kwaal. Het gebeurt helaas veel vaker dan dat je op grond van het voorkomen van die kwaal onder de populatie zou verwachten. Mijn conclusie dan ook is dat Tinder en datingsites een voorgeselecteerd publiek omvatten waarbij probleemvrouwen en vrouwen met rare kwalen oververtegenwoordigd zijn. En die vrouwen zijn vaak nog eens heel kritisch ook........
Uit het profiel blijkt nooit dat je te maken hebt met een dergelijke vrouw. Alle profielen zijn immers 'happy clap' en 'alles fantastisch-allemachtig-prachtig' - profielen. Maar na een of meerdere ontmoetingen komt het dossier wel aan het licht. Mocht je bij haar overnachten werp dan ook eens een blik in haar medicijnkastje en kijk eens of er naast de anticonceptiepil er nog andere doosjes liggen. Liggen er antidepressiva of andere vreemde dingen? Via google kan je altijd wel vinden wat waarvoor wordt gebruikt.......kan zeer verhelderend zijn.......

Sterke punten:
Tinder bevordert je medische kennis want je leert van kwalen waarvan je misschien nog nooit gehoord hebt.

Zwakke punten:
De kwalen zijn zelden gunstig voor het libido

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Vermijd alleenstaande moeders

2

Review:
De grootste groep vrouwen in mijn leeftijdscategorie op Tinder betreft alleenstaande moeders. Mij is altijd geleerd dat mannen de overspelerige viespeuken zijn en dat alleenstaande moeders hiervan vaak het slachtoffer zijn. Nadat ik de red pill heb geslikt en in de MGTOW community kennis heb genomen van de feiten heb ik mijn mening moeten bijstellen. De meeste alleenstaande moeders zijn alleenstaand wegens hun eigen keuze; het merendeel van de scheidingen is namelijk geinitieerd door de vrouw, en niet door de man. Redenen die ik het vaakst hoor is niet overspel door de man maar dat ze zich ‘niet happy’ voelt. Oftewel, het gras is elders groener. Ze wilde de man precies de dingen laten doen die zij wilde. Dat ging op een gegeven moment niet meer en toen moest er een relatiecoach of psycholoog aan te pas komen om de man in kwestie te gaan veranderen voor haar. Toen ook dat niet lukte was het scheiden geblazen met alle emotionele schade voor de kinderen vandien (die kwamen toch op de eerste plaats????) en mag er alimentatie worden overgemaakt naar die sterke, geemancipeerde en zelfstandige vrouw.
Als je met een alleenstaande moeder wilt daten dan loop je vaak tegen de volgende zaken aan (dit zijn generalisaties die natuurlijk niet altijd opgaan, uitzonderingen bevestigen de regel)

- Weinig gelegenheid om af te spreken; zeker als de dame in kwestie meerdere kinderen heeft. Die zijn vaak 24 x 7 bij haar. Hoe meer ‘kids’ hoe moeilijker oppas regelen. Zeker als er reisfastand bij komt wordt het allemaal heel moeizaam. Dates worden regelmatig afgezegd/ verplaatst / afgezegd. Ook wil ze vaak afspreken wanneer jij aan het werk bent. Mevrouw werkt dan parttime en stuurt de kinderen naar de dagopvang.
- Niet sportief en onverzorgd; alleenstaande moeders waren het gewend weinig of niets te investeren in de relatie met hun man daarom scheiden ze ook gemakkelijker. Ook al werd ze dik en liep ze er als een ma flodder bij, de mangina sul week niet van haar zijde. Nu ze er alleen voor staat en haar handen vol heeft aan combinatie van werk en kinderen is er geen tijd meer om zichzelf te verzorgen. En ze was het uberhaupt ook niet meer gewend om dat te doen. Het resultaat zie je in de vorm van die pittige korte kapsels, een obees lijf in goedkope en slechtzittende kledij, onverzorgde ‘naturel’ looks, een ‘mij-interesseert-het-niet-meer-uitstraling’.
- Financiele problemen: gewend aan het luxe leventje van een dubbel inkomen is er nu een situatie van dure huisvesting zonder verdienende man. Kind- alimentatie vangen de onkosten van de kinderen op, maar niet haar verwende levensstijl. Veel van mijn tinderdates hadden het financieel niet goed op een rijtje hadden en zagen in mij een goede ‘aanvulling die geen invulling mag zijn’. Vanuit jouw ‘witte ridder’-mentaliteit ben je geneigd de eerste dates te betalen, niet vermoedende dat dit slechts een klein voorproefje is op hetgeen wat gaat komen.
- Problemen met de kids: de kinderen zullen jou niet zien als een echte vader en gelijk hebben ze. Kinderen willen het liefst terug naar de vertrouwde situatie toen papa en mama nog bij elkaar waren en zien jou als een belemmerende factor hierin. Vooral kleinere kinderen koesteren nog lang de hoop dat het wel weer goed komt. In conversaties met alleenstaande moeders op Tinder blijkt vreemd genoeg dat veel vrouwen hier nogal gemakkelijk over denken en trekken zich niets van de emoties van kinderen aan en zeggen mij dat kinderen op dit vlak niets te willen hebben. Huuu, die kwamen toch op de eerste plaats?? Moet je eens voor de grap zeggen, dan verwijdert ze je direct….
- Negativiteit; de meeste alleenstaande moeders die ik heb ontmoet waren vaak erg negatief. Mannen zouden zelden deugen en ze vroegen zich af waar alle goede mannen gebleven waren. Ook al hadden ze honderden matches, er zat dus nooit wat bij. Het is dezelfde ontevredenheid waardoor ze haar ex-man in eerste instantie heeft verlaten en ze heeft er niets van geleerd. Let maar eens op hoe vaak ze lacht en hoe vaak ze grapjes maakt, vrijwel nooit! Het zijn dikwijls verzuurde typjes met een norse afkeurende blik.
- Veeleisend; je zou denken dat een alleenstaande moeder blij is met een nette en verzorgde man maar vanuit haar permanente staat van ontevredenheid is niets genoeg voor haar. Ze gaat nog steeds voor de top-20% hunk qua uiterlijk die ook alles bovenmodaal op de rit moet hebben. Voor minder ‘doet ze het niet’. De onverdiende aandacht die mannen op datingsites en Tinder haar geven voeden dit ook. Mannen die aan haar eisenpakket voldoen gebruiken haar voor een avondje goedkope seks hetgeen haar negativiteit verder voedt.
- Passie/romantiek ver te zoeken: weinig tijd, een slecht en slap figuur, passief in bed etc etc

Al met al heb je aan een alleenstaande moeder een zeer slechte ‘package deal’ en zijn ze vaak (niet altijd) moreel verwerpelijk. Zij gaat niets meer toevoegen aan je leven. Ben je op een leeftijd (bijv. 40+) dat er vrijwel alleen maar alleenstaande moeders zijn, dun kun je het beste MGTOW gaan. Je leven blijft dan gevrijwaard van drama en andere negativiteit. Ook hou je geld over om te spenderen aan leuke dingen zoals je hobbies en interesses. Daarnaast hebben kinderen van alleenstaande moeders al genoeg het te verduren gehad en ben jij een volgende negatieve factor voor hun. Ik weet dat veel mannen in de verleiding komen om het toch een keer te proberen met een alleenstaande moeder, zeker als ze een leuk koppie heeft. Maar de kans is heel groot dat je hier spijt van krijgt!

Sterke punten:
volop alleenstaande moeders op Tinder

Zwakke punten:
je krijgt er spijt van

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Als een filmster

2

Review:
Vrouwen in deze tijd wanen zich als een filmster. Op Tinder is een koppeling met instagram en zie je regelmatig vrouwen die wel honderden selfies hebben gemaakt. Dit is een uiting van het vrouwelijke narcisme; heel haar digitale sociale platform is een uiting van hoe geweldig ze wel niet is. Ze wordt gevolgd op Facebook en op Tinder en datingsites wordt ze overladen met aandacht. Dit voedt haar ego en onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen er uberkritisch door worden. Wil je met haar daten of een relatie met haar aangaan dan zal alle investering van jou, als man zijnde, moeten komen. Vrouwen daartegen investeren niets in je en daarom nemen ze ook gemakkelijker afscheid van je (zie echtscheidingscijfers) en hebben ze na een scheiding gemiddeld gezien dus ook veel eerder een nieuwe partner dan een man (bron: CBS). Waarom zou zij ook investeren in jou als zij zichzelf ziet als een filmster die veroverd moet worden. Dit staat natuurlijk haaks op het hele emancipatie/feminisme gedachtengoed maar zoals vaker probeert men van 2 walletjes te eten en enige hypocrisie is haar niet vreemd.
Steeds meer mannen zien in dat moderne vrouwen het niet meer waard zijn om veroverd te worden en gaan MGTOW (Man Going Their Own Way). De weinige NAWALT-vrouwen (Not All Women Are Like That) die nog de moeite waard zijn ga je zeker niet op Tinder en datingsites vinden. Wat je wel gaat vinden zijn obese, onverzorgde, alleenstaande moeders die vaak een onbewuste afkeer cq haat hebben jegens mannen en die het aan elke sociale etiquette ontbreekt. Zelfs dit soort vrouwen wanen zich als een filmster, of moet ik zeggen voetbalster, want de meest lelijke tatoeages komen regelmatig voorbij. Behalve dat er op Tinder een kwalitatief inferieur aanbod aan vrouwen is, vindt je er ook nog vele nepprofielen afkomstig van scammers, worden profielen vaak meerdere keren opnieuw getoond en is een abonnement veel te duur.
Pas na hun 50e verliezen vrouwen hun filmsterallures; volgens het CBS wil dan de meerderheid van de vrijgezelle vrouwen geen relatie meer aangaan. Waarschijnlijk omdat ze die rijke alpha-man niet meer kunnen krijgen want die zoekt het dan wel jonger.

Sterke punten:
je hebt wat te doen als je op de wc zit

Zwakke punten:
Een vergaarbak van arrogante verwaande en bitchy vrouwen die zichzelf als een geschenk uit de hemel zien, zelfs al ze al ver over de datum zijn.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wil Tinder ons aan een robot koppelen???

2

Review:
Ik kreeg de indruk met een robot te maken. Heeft er nog iemand die indruk om door een robot aan het lijntje te zijn gehouden?

André beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Probleemvrouwen

4

Review:
Laatst had ik via Tinder een vrouw ontmoet, hoog opgeleid, goede baan en had een goed voorkomen. Ze was 40+ en had een (onvervulde) kinderwens. In een eerdere review (40+ en kinderwens) heb ik al het nodige geschreven over de risico's die je hebt met vrouwen op middelbare leeftijd met een onvervulde kinderwens maar die wel vruchtbaar zijn. En deze paste precies in het plaatje. Maar het bleek nog erger... Na de nodige gesprekken kwamen er een aantal zaken naar voren die indicatief zijn voor probleemvrouwen:

1) conflicten binnen familie; een familielid werkte ook in de zorg en zij had een issue wat binnen het vakgebied was van haar zus. Maar zij klopte niet bij haar zus aan om er naar te kijken. Ik vond dat vreemd en vroeg waarom. Bleek dat zij en haar zus niet een goede verstandhouding hadden
2) conflicten op het werk; zowel met haar leidinggevend manager als met het personeel dat zij moest aansturen. Op het moment van daten was zij niet aan het werk omdat het daar misgelopen was
3)Geen zelfreflectie; volgens haar zou ik geen 'arm om haar schouder' kunnen zijn. Maar alle initiatieven moesten van mij komen en toen ik een fysieke toenadering maakte stond ze er als een emotieloos fossiel bij. Naderhand vertelde ze me dat ze denkt dat ze autistisch is, zou kunnen natuurlijk. Ze overwoog ook een zaaddonor te zoeken want 2018 moest het jaar worden om zwanger te geraken. Echter prive is het nog een puinhoop, waarom ga je niet eerst die problemen oplossen? Totaal geen zelfreflectie
4) Niemand voldoet; op tinder had ze naar zeggen een paar honderd matches en ook daar buiten zal ze wel volop benaderd worden. Maar geen van deze mannen is kennelijk goed genoeg. Nu zit ze nog steeds kinderloos in haar eigen huis en kan ze alvast katten gaan uitzoeken. Dat doe je dus mooi jezelf aan.
5) Geeft zelf aan dat ze 'moeilijk is'. Dat is een eerlijke uitspraak van haar. Een dergelijke uitspraak volgt dan wel als je goed doorvraagt naar haar relationele verleden / waarom het niet gelukt is. Op het moment dat een vrouw zelf al toegeeft dat ze moeilijk is dan weet je 100% zeker dat het een conflictvrouw is. Jouw relatie met zo'n vrouw wordt een continue 'op eieren lopen', continue je afvragen hoe ze ergens op zal reageren, continue alles wikken en wegen, doodvermoeiend dus. En waarschijnlijk is ze dan vroeg of laat ontevreden en trekt ze de stekker eruit (waarschijnlijk nadat ze een kind op de wereld heeft gezet)

Wanneer er een ding is dan kun je nog denken dat zoiets kan gebeuren. Er zijn immers wel meer mensen die bijv. een conflict met een familielid hebben. Maar het gaat om de optelsom van diverse zaken. Ik ben blij dat ik de diners niet heb betaald; de rekeningen hebben we gesplitst. Voor mij was dit de zoveelste vrouw waarbij gaandeweg bleek dat er dingen niet klopten. Datingsites en Tinder staan bol van dit soort vrouwen. de kans dat je een normale vrouw tegenkomt die spoort is uitermate gering. Er is een voordeel aan Tinder en datingsites en dat is dat vrouwen, ondanks dat ze roepen dat dat niet zo is, ook seks willen. Voor een pump&dump kun je dus terecht bij dit soort sites. Meer dan dat moet je gewoon niet willen.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Half Nigeria/Rusland achter me aan?

4

Review:
Ik maakte een serieus profiel aan met wat leuke foto's. Ik was op zoek naar een wat jongere man en hij mocht een diverse achtergrond hebben. Op de eerste dag kreeg ik +99 likes, dat klonk nogal veel. Vandaar dat ik de tijd nam om naar wat bijzonders te zoeken. Tot zover een antwoord op de klacht over de 'al te kritische vrouwen'. Ik selecteerde op humoristisch profiel, wat zinnigs te melden hebben, tenminste uitstralend dat er sprake is van een opleidingsniveau is. De foto's en de informatie moeten samen enigszins een beeld geven van wat ik kan verwachten. Ik swipe dus NIET alle profielen naar rechts in de hoop dat er een match zal zijn... Niet elke swipe naar rechts van mij werd een match, maar een aantal wel. Ik kreeg de indruk dat ik sommige profielen vaker zag als die man mij had geliked. Want toen ik een keer wilde zien of mijn vermoeden klopte, was dat inderdaad het geval.
Ik had twee ontmoetingen die leuk waren, maar niet direct tot een relatie hebben geleid. Een aantal digitale contacten waren met mannen die in het buitenland bleken te verblijven; zo had ik contact met mannen in Aberdeen, Athene, Parijs, Manchester. Maar ook met enkele expats in NL. De opgegeven afstanden bleken dus niet altijd te kloppen (ik vind het wel handig om mijn match te kunnen ontmoeten, dus selecteer ook op afstand). Bij alle zogenaamde expats heb ik inmiddels het idee dat het fake profielen waren. Van enkele heb ik daar ook de bewijzen van. Zo pleegde een zogenaamde Chinese binnenhuisarchitect die in Parijs woonde, in Istanboel zelfmoord omdat ik hem geen geld wilde geven om zijn goederen uit te klaren. Het ging om ruim € 13.000,00. Hilarisch verhaal, heb de chat om die reden bewaard. Een andere hunk had alsmaar geen tijd om mij in het echt te ontmoeten, maar moest een probleempje in Cambodja oplossen - waar ik natuurlijk financieel voor moest bijspringen. Bij hem heb ik het spel meegespeeld en na een paar dagen zwoegen en zweten had ik het gevraagde bedrag (€ 50.000,00!) cash bij elkaar in een boodschappentas (denk aan het tv-programma Rambam). Zelfs nog een foto van de tas met geld opgestuurd. Heb er veel lol om gehad. Daarna uiteraard het hele profiel overal als fake aangemeld. Ook nog een marinier die bij het olieboren (huh?) ineens geld van me nodig had. Enzovoort. was het zo zat dat ik app heb verwijderd.

Sterke punten:
* er komen heel veel profielen langs
* die profielen waren vaak best interessant voor mij
* tinder is vooral om je te vermaken, zeker met al die scammers
* dus goed je kop erbij houden en pas verliefd worden als je de meneer achter het profiel in het echt hebt ontmoet!
* nooit geld of iets anders sturen; het spel meespelen is wel leuk.....
* Bij Tinder heb ik keurig alle fake-profielen kunnen melden (ik had van profielen die matches werden een screenshot gemaakt, bleek achteraf erg handig te zijn!)

Zwakke punten:
* Van mijn 8 matches in enkele dagen waren er 5 met fake-profielen. Vind ik een hoge score. Daar wel weer veel plezier om gehad - maar dat is niet wat je hoopt of verwacht van een datingsite.
* Ik vind het moeilijk om advies te geven of Tinder wel of niet aan te bevelen. Ik heb er wel plezier van gehad, maar heb de hoop op een serieuze date inmiddels laten varen gezien al mijn Nigeriaanse (of Russische?) 'dates'.....
* Een van de fakeprofielen zat zo professioneel in elkaar (met eigen website, LinkedIn-account, Facebook-account, allemaal unieke foto's) dat daar een echte bende achter gezeten moet hebben. Die date heeft me een aantal dagen bijna dag en nacht geappt en gebeld - waarschijnlijk om me murw te maken dmv slaaponthouding. Ik dreigde inderdaad verliefd te worden - zonder dat ik 'hem' al ontmoet had. Slimme truuk!

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder