Tinder - 159 Reviews

Last updated: 23 juni 2020
Tinder Logo

18.7% aanbevolen, 159 Reviews

  1. Tinder informatie
  2. Tinder app
  3. Tinder op de pc
  4. Tinder zonder Facebook
  5. TinderOnline
  6. Tinder tips
  7. Tinder Reviews
  8. Schrijf ook een review over Tinder

Niet tevreden over Tinder? Probeer dan eens MobileMatch.

Tinder informatie

Tinder finds out who likes you nearby, and connects you with them if you're also interested.

It all started with the realization that there are many apps that connect us with people we already know, but none that do a great job of helping us meet new people.

The whole Tinder experience is designed to be familiar and emulate the way we interact in real life—digitally reproduced, enhanced, and made mobile.

Tinder Details

Hits: 4726

URL: http://www.tinder.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 159

Tinder app

Tinder is een online dating applicatie waarbij je heel gemakkelijk in contact kan komen met mensen uit je omgeving. Het is niet nodig om een uitgebreid datingprofiel aan te maken. Inloggen kan met je Facebook account en je kan gelijk starten met het zoeken naar een date. Tevens heb je de mogelijkheid om profielen te bekijken en aangeven of je iemand leuk vindt. Als die persoon een wederzijdse interesse heeft, is er een match! Hierna kun je met elkaar chatten om kennis te maken en elkaar beter te leren kennen.

Tinder is een populaire app. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van de Tinder app. Er zijn al meer dan 10 miljard matches via de Tinder app tot stand gekomen.

Tinder op de pc

Het is mogelijk om Tinder op je pc te gebruiken. Hiervoor moet je wel enkele stappen volgen.

1) Je hebt een Android emulator nodig om de Tinder op je pc te installeren. Een Android emulator is een programma waarmee je een computer voor de gek kunt houden. Door het gebruik van de emulator kan je apps gebruiken die eigenlijk alleen voor Android zijn bestemd. Op deze manier is het mogelijk om dus Tinder op je pc te gebruiken.

2) Er zijn diverse emulators om uit te kiezen. Nox is een van de betere varianten. Nox installeer je door naar de website te gaan http://en.bignox.com/ en klik dan op 'download'. Op daarna het bestand wat je hebt gedownload. Klik op install en daarna op start. Je hebt nu Nox op jou pc geinstalleerd.

3) Zoals eerder vermeld houdt de emulator je pc een beetje voor de gek. Nox zorgt er voor dat je pc denkt dat het een Android apparaat is. Daarom moet je inloggen met een Google account. Nadat bent ingelogd met je Google account. Ga dan naar de Playstore en vul de gegevens in van je Google account. Klik op accepteren tot je verder kan naar stap 3.

4) Je bent nu aangemeld bij Nox en kan Tinder downloaden. In de Playstore kan je in de zoekbalk gemakkelijk zoeken naar de Tinder app. Na het downloaden van de Tinder app kan je inloggen. Klik op 'Sign in with Facebook' en vul je gegevens in. Klik dan op inloggen en je kan Tinder gebruiken!

Tinder zonder Facebook

Het is mogelijk om Tinder te gebruiken zonder facebook. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je Facebook gebruikt om in te loggen bij Tinder, dit zichtbaar is voor anderen tenzij je acties onderneemt om Tinder enkel zichtbaar te maken voor jezelf.

Wil je niet dat Tinder iets op je Facebook plaats of dat je mogelijk matches misloopt omdat jullie gemeenschappelijke Facebook vrienden hebt.

Volg de volgende stappen om Tinder niet zichtbaar te maken voor anderen:
1) Ga naar de website of naar de Facebook app op je telefoon/tablet. Log in en ga daarna naar instellingen en klik dan op apps.
2) Klik dan op het icoontje van Tinder en controleer de zichtbaarheid van de app. Staat deze nog niet op 'alleen ik' ingesteld, wijzig dit dan en klik op opslaan.
3) Wanneer je nog niks aan de instellingen hebt gewijzigd, dan heeft Tinder automatisch toegang tot heel veel persoonlijke gegevens zoals jouw :
- Openbaar profiel (verplicht),
- Vriendenlijst,
- E-mailadres.
- Seksuele voorkeur (als je dit op Facebook hebt aangegeven),
- Geboortedatum,
- Arbeidsgeschiedenis,
- Statusupdates,
- Foto's en nog veel meer.
Bij de instellingen heb je tevens de mogelijkheid om de toegang van Tinder te wijzigen. Op het openbaar profiel na, kun je alles wijzigen en klik daarna op opslaan.

TinderOnline

TinderOnline is een andere site en heeft niks Tinder te maken.
Op TinderOnline kan je live flirten, chatten via de MSN chat, iedere dag nieuwe advertenties plaatsen online mail chatting. Ben je nieuwsgierig naar TinderOnline, lees hier dan meer informatie over TinderOnline: https://www.datingwebsites.nl/reviews/tinderonline/

Tinder tips

1) Kies een foto waar je leuk op staat. Mannen vinden het vaak aantrekkelijk als een vrouw de camera in kijkt. Bij vrouwen is dat anders, zij vinden het aantrekkelijker wanneer een man niet in de camera kijkt en hij hoeft ook niet per se te lachten op de foto. Dat heeft iets mysterieus. Probeer het eens, wie weet werkt het wel.

2) De activiteiten op je foto's leiden tot een gesprek. Kies daarom voor een foto waarmee je iets over jezelf vertelt wat je met anderen wil delen.

3) Een pakkende profieltekst is ook heel belangrijk. Je vertelt namelijk iets over jezelf en maak daarmee indruk op anderen. Staat er niks of heel weinig, dan kan dit lui of ongeïnteresseerd overkomen.


Maak nu een gratis account aan op Tinder

Tinder Acties & Nieuws

  • 19 maart 2017 Dating app Tinder
    Tinder is zonder twijfel de populairste dating app wereldwijd. Momenteel is de Tinder app beschikbaar in ruim 24 talen. Tinder is een dating app en dus geen datingsite. Je hebt dus een mobiele telefoon nodig waarop je de dating app kunt downloaden. De Tinder app is vooral populair in de leeftijdscategorie tot 25 jaar. Maar hoe werkt de dating app nou eigenlijk? Na het lezen van dit artikel weet je Lees verder
  • 12 oktober 2016 Is Tinder meer dan alleen een dating- app?
    Tinder is een super populaire dating- app in Nederland. Mensen die deze app installeren op hun mobiele telefoon, kunnen op die manier in contact komen met mensen uit hun omgeving, maar ook met mensen uit andere steden en of landen. Personen die elkaar leuk vinden, kunnen met elkaar chatten niet alleen, maar ook afspreken om elkaar te ontmoeten. In Nederland alleen, heeft Tinder ongeveer 1.2 miljoe Lees verder
  • 6 oktober 2015 Wanneer ga je bij online daten over tot een afspraakje?
    Al lange tijd zit je avond na avond te chatten via een online datingsite. Eigenlijk zou je wel een keertje met die leuke man of vrouw willen afspreken. Maar wanneer doe je dat? En hoe kun je er zeker van zijn dat je niet met een guur type te maken hebt? In dit blog vertellen we je de do’s en don’ts van het afspreken! Wanneer daten? In de wereld van het online daten gelden verschillende Lees verder
  • 4 mei 2015 Singles stappen na match op datingsite over naar Whatsapp
    Vrijwel iedereen in Nederland gebruikt Whatsapp. Met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers zien we dat steeds meer online daters zo snel mogelijk een telefoonnummer uitwisselen om verder te chatten via Whatsapp. Mensen leren kennen via deze berichtendienst is dan ook erg laagdrempelig. Een leuke flirt is zo gestuurd en een foto’s delen is net zo eenvoudig. Geen duur abonnement bij een d Lees verder
  • 5 februari 2015 Loverboys op Tinder
    Gisteren bij EenVandaag een stukje over Loverboys op dating-app Tinder. Wees dus gewaarschuwd :) filmpje Lees verder
  • 21 april 2014 Tinder overspoelt door scammers
    De populaire dating app Tinder heeft de afgelopen jaar meer dan een miljard matches gemaakt. Niet slecht, maar de afgelopen tijd wordt de app geteisterd door scammers. Kwaadwillenden maken en masse nepprofielen aan met gegevens die ze elders van internet gehaald hebben. Deze nepprofielen worden vervolgens gebruikt om te ongevraagd reclame te maken voor bijvoorbeeld online games of betaalde dat Lees verder
  • 11 december 2013 Tinder lekt privacy gevoelige informatie
    Dating app Tinder heeft eerder dit jaar privacy gevoelige data van haar leden gelekt. Zo was het mogelijk om de Facebook ID's te achterhalen van je matches zodat je deze terug kon zoeken op Facebook. Daarnaast was ook de lokatie van bezoekers eenvoudig te herleiden. Beide veiligheidslekken hebben ongeveer 2 weken op de app gestaan en zijn volgens Tinder inmiddels weer verholpen. Tinde Lees verder
  • 30 oktober 2013 Tinder verovert de Nederlandse markt
    Tinder, de populaire dating-app, bereikt momenteel 2 procent van de Nederlandse bevolking, zo’n 330.000 personen. Tinder is een dating-app waarbij je mannen of vrouwen met een veeg over het scherm kunt ‘liken’ of afwijzen. Is de like wederzijds, dan start een chatgesprek en kun je elkaar beter leren kennen. De app groeit in Nederland met bijna 10% per dag (!) en 65% van de gebruikers is tuss Lees verder

Tinder reviews (160):

Tinder - Dikke eisen

6

Review:
Onlangs raakte ik aan de chat met een wat zweverige dame. In figuurlijke zin dan wel want haar figuur zat zweverigheid in de weg. Dat zag je overigens niet aan haar profielfotoos; een skipak kan het postuur van een sneeuwbal goed verhullen. Het bleek pas toen ze via de Whatsapp wat andere fotoos stuurde. Van het kaliber geplofte bitterbal. Maar nu komt het. Deze dame had wel de nodige fysieke eisen wat betreft mannen. Qua lengte, inclusief een minimale lengte van de penis. Dat is prima, maar ik heb ook een fysieke eis namelijk een normaal postuur. Dat hoeft dus niet eens heel dun te zijn, mag zelfs een paar pondjes extra zijn. Maar geen geplofte bitterbal, sloopkogel of Amerikaanse koelkast. Nee, gewoon een vrouw die normaal toont. Mevrouw was natuurlijk enorm teleurgesteld. Ik was maar veeleisend blabla. Ik attendeerde haar erop dat ze zelf ook fysieke eisen stelt en dat een man daar wel of niet aan voldoet en daar weinig aan kan veranderen. Maar zij kan best meer op haar calorieën letten.
Overigens las haar profiel als een aaneenschakeling van sportieve activiteiten. Tja een sumoworstelaar is ook sportief. Moraal van het verhaal; vrouwen stellen er de fysieke eisen maar als man zijnde ben je oppervlakkig en seksistisch als je dat ook doet. Ik zie het keer op keer; vrouwen met wensenlijstjes, onrealistische eisen, een hoop poeha, maar van haar moet je alles op de koop toenemen. Staat vaak ook letterlijk in haar profiel; Als je dit niet wilt swipe dan maar naar links, wil je zus of zo niet zoek dan verder etc etc.

Sterke punten:
Veel kiloos voor je swipe

Zwakke punten:
Je kunt swipen tot je een ons weegt maar veel leuke vrijgezelle vrouwen kom je er niet tegen

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wat je vooraf moet weten

2

Review:
Onlangs appte ik wat met een exdate. Ze had een Tinderprofiel aan laten maken door een kennis van haar. Een paar portretfotoos, 3 regels nietszeggende tekst. Ze woont niet in de randstad maar in een dorp regio Limburg. Binnen 2 uur tijd had ze 99+ likes. Hoeveel het er echt zijn dat is niet duidelijk want de teller stopt bij 99. Dus misschien had ze binnen 2 uur tijd wel duizend likes. Let wel dit is geen eens een heel knappe vrouw, maar gewoon normaal en zeker binnen mijn bereik anders had ik destijds niet herhaaldelijk met haar kunnen afspreken. Kun je nagaan wat er gebeurt als een vrouw er leuk uitziet en een passende match zou zijn. Een dergelijke vrouw krijgt nog meer likes. Je kunt er van uit gaan dat de keuze die vrouwen op Tinder hebben praktisch oneindig is. Dit verklaart meteen de arrogante en afwijzende modus waar de meeste vrouwen in zitten. Het verklaart ook de onderzoeksresultaten waar de overgrote meerderheid van de vrouwen de overgrote meerderheid van de mannen afwijst omdat ze die qua uiterlijk niet aantrekkelijk genoeg vindt. En het verklaart ook de passieve en luie instelling. Vaak lees je in profielen van vrouwen dat ze geen leuke man kunnen vinden en dat mannen maar op 1 ding uit zijn. Gezien de oneindige keus is dit onzin, ze kiest zelf de verkeerde uit.
De kans dat je als man zijnde een vrouw online vindt die qua niveau aan je gewaagd is die is bijzonder klein. Het is vooral een egoboost voor vrouwen. Notabene, de Limburgse betrof een vrouw die niet zo lang geleden in een erbarmelijke psychische situatie was terecht gekomen (vandaar dat ze weer contact zocht), deels arbeidsongeschikt geraakt. Dus die kan wel een egoboost gebruiken. Het is haar gegund.

Sterke punten:
Net als bij een loterij wordt er 'hoop' verkocht. Je hoopt op leuk contact en onder het mom nooit geschoten is altijd mis blijf je betalen.

Zwakke punten:
Net als een lotetij zijn de kansen tegen jou gekeerd, tenminste, als je een man bent

Tinder - Pas eens een nieuwe mogelijkheid toe!!

16

Review:
Ik wordt niet goed dat ik 500x dezelfde hoofden langs zie komen en ze 500 keer weg moet swipen!! Kan er niet een nieuwe functie komen dat na 4x wegswipen ze ook niet meer tevoorschijn komen???? Begint me nu behoorlijk te irriteren deze app op deze manier

Zwakke punten:
Zie bovenstaand

Tinder - Instagram

3

Review:
Heel veel tinderdames hebben Instagram zodat je kunt zien sociaal hun leven is. Veel0 vrienden, feestjes (en de nodige drank), vakanties enz. Ze nemen uiteraard niet de moeite om te reageren want je kunt ze volgen op Instagram en met wat geluk reageert ze daar dan terug als je een berichtje stuurt. Maar voordat het zo ver is wordt je van top tot teen bekeken. Veel vrienden? Genoeg leuke foto's? Na een uitgebreide screening zal dan blijken dat jij 'm niet geworden bent. Next!

Griezmann beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Slecht voor je zelfvertrouwen

15

Review:
Ik heb na een tijd weer eens Tinder geprobeerd, maar uiteindelijk was het weer een teleurstelling.

De eerste 2 dagen kreeg ik matches en likes, daarna stopte alles. Ik was ook niet echt kapot van mijn matches, terwijl het lijkt alsof er ontzettend veel leuke vrouwen op Tinder zitten.

Een functie die voor mij nog nieuw was is de secret admirer. Je kan dan één iemand te zien krijgen die jou heeft geliked. In mijn geval waren dat 2x vrouwen waar ik totaal geen interesse in heb... alleenstaande moeders die 10/15 jaar ouder zijn!! met bijna volwassen kinderen (Uiteraard inclusief overgewicht en kort pittig kapsel) Denken ze nou werkelijk dat ik al jaren elke dag in de sportschool zit voor iemand die me aan mijn moeder/oma doet denken? Het voelt bijna als een belediging dat ze het idee hebben kans te maken.

Af en toe heb ik wel een leuke match, maar dan is het altijd afwachten of ze wel iets terug gaat zeggen

Sterke punten:
- Veel leuke vrouwen
- Het is mogelijk om er iemand te vinden
- Gratis te gebruiken (Al pushen ze je om te betalen)

Zwakke punten:
- Waarschijnlijk geen matches met de vrouwen waar je echt interesse in hebt
- Geen/weinig nieuwe matches na de eerste dagen
- Vrouwen die zichzelf wel erg hoog inschatten (zeker de minder aantrekkelijke)

Erik beveelt Tinder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Tinder wil aandacht

6

Review:
Een aantal jaren geleden heeft Tinder mij opeens verbannen. Ik zou me niet aan 'de regels' hebben gehouden. Welke regels? Geen idee. Ook nooit antwoord op gehad van ze. Gelukkig ontmoette ik later mijn huidige vriendin in het echt.
Maar nu krijg ik al een week lang elke dag mails van Tinder. Dat ik me snel moet inloggen, want anders wordt mijn account verwijderd. Maar ik MAG niet inloggen op Tinder. Dat hebben ze zelf zo besloten. En ik wil het natuurlijk nu ook niet meer. En eigenlijk had ik verwacht dat mijn account allang weg zou zijn. Gelukkig heb ik er nooit voor betaald. Ik heb ze hierover een bericht gestuurd, maar uiteraard weer geen antwoord. En de mailtjes gaan vrolijk door.

Sterke punten:
Het was leuk zolang ik erop mocht.

Zwakke punten:
Tinder gaat slecht met mensen om,
geven geen antwoord op je vragen,
verwijderen je zonder duidelijke uitleg,
stuurt ongewenste mails.

Tinder - Verstoten vaders

9

Review:
Onlangs zag ik op tv de documentaire ' verstoten vaders'. Hier zag ik dat gescheiden vaders aan het kortste eind trekken. Ze werden vals beschuldigd en zonder dat hier bewijs voor was koos het juridische systeem en de gehele hulpverlening automatisch de kant van de vrouw. Geen van de mannen kon zich vooraf bedenken dat hun ex tot zulke duivelse daden in staat zou kunnen zijn. Los van de financiële gevolgen, het verlies van de relatie is er dan ook nog het verlies van de band met het kind. De terreur kan zo erg zijn dat mannen er, zoals de documentaire liet zien, suïcidale gedachten krijgen.
Als je op Tinder een alleenstaande moeder tegenkomt dan is het goed om na te vragen hoeveel dagen de vader met zijn kind kan zijn. Geloof hierbij niet allerlei verhalen hoe erg haar ex wel niet is. Mn laatste date had haar kind bijna elke dag, haar ex was naar zeggen ook vreselijk bla bla. Bleek al snel dat zij op bepaalde vlakken niet spoorde. Kwestie van goed luisteren en onthouden wat ze zegt. Voor veel mannen is het moeilijk om eisen te stellen, in datingland stellen vrouwen namelijk de eisen, maar een moeder die de vader weghoudt bij de kinderen moet je direct dumpen. Of dit na 'one night' is laat ik aan jou over.

Sterke punten:
Veel alleenstaande moeders.

Zwakke punten:
Pas op voor de alleenstaande moeders die de vader verstoten hebben.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Crisis daters.

13

Review:
De uitbraak van het coronavirus heeft de horeca volledig plat gelegd. Nu is het gedaan met de gratis etentjes en drankjes. Dat scheelt ons mannen weer een hoop geld. Nodig haar meteen maar thuis uit, daar waar het bed staat. Maar behalve goedkoper wordt daten ook makkelijker Ik krijg nu meerdere dames uit het verleden opnieuw gepresenteerd. Onlangs werd ik benaderd door een tweetal dames met wie ik ooit had gedate. Een van deze dames had destijds geen tijd om nog eens af te spreken (wat een vertaling is dat je niet interessant genoeg bent). Deze sterke en zelfstandige alleenstaande moeder, uiteraard zelf het initiatief tot scheiden genomen, was bang. Bang voor de gevolgen van het coronavirus. Die zorg is niet onterecht want:
- geen man die haar (en evt ziek kind) kan opvangen als ze ziek is.
- scholen dicht nu moet zij 100% opvang regelen want manlief is door haar verbannen. Familie woont in buitenland.
- grote financiële onzekerheid
- vermoedelijk geen financiële reserves

De mannen met wie ze one night stands heeft gehad die gaan haar niet helpen. Haar katten evenmin. Maar wacht nu is het tijd om die serieuze nice guy opnieuw te contacteren. In onzekere tijden zullen vrouwen vluchten naar traditionalisme. Een serieuze man met een goede baan is dan ineens weer in trek. Maar een waarschuwing is hier op zijn plaats. Het is slechts camouflage. Deze vrouwen zijn nog steeds onmogelijk in omgang, conflictzoekend en dominant. Het traditionele zit hem alleen in waar ze naar op zoek zijn en niet wat ze te bieden hebben.
Het is in tijden van crisis en onzekerheid extra belangrijk om kritisch te kijken naar het gedrag van je dates. Zeker wat betreft dames die jij al eerder hebt ontmoet. Of misschien al eens eerder mee hebt gechat. Heb een goed geheugen en vergeet ook niet haar uitspraken zoals dat ze geen enkele avond kon afspreken, allerlei smoezen en opscheppen over haar andere dates. Bedenk dat vrouwen die in onzekere tijden (opnieuw) naar je toe komen, weer weg zullen gaan op het moment dat de storm is geluwd. Wees niet de reddende ridder maar doe wat jouw voorgangers ook hebben gedaan; een one night stand, kortstondige friend with benefits en op tijd er weer vandoor.

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Alleenstaande moeders zonder tijd

1

Review:
Als je de profielen zo eens door bladert hebben de Tinderella's perfecte leventjes. Ze hobbelen van concert naar het terras, waar het glas altijd halfvol is. Ze plaatsen groepsfotoos met vriendinnen als bewijs dat hun leven een groot feest is. Vergeet ook niet de verre reizen. Alsof je een reisgids doorbladert. Sommige hebben zelfs het woord reizen of travel in hun nickname verwerkt.
De waarheid is vaak anders.
De meeste trotse moeders hebben nauwelijks tijd om te daten. De kinderen zijn voor het grootste deel bij haar, weg van die toxische man. Mijn laatste date had bijvoorbeeld maar 1 avond in de week vrij. Maar dan was ze moe van het werk (slikte ook ijzertabletten tegen bloedarmoede). Als je zelf een volle agenda hebt dan beperkt dat de opties aanzienlijk. Met een beetje pech ook nog eens ongesteld.
En die vakanties? Maak daar maar 3 weken centerparcs van.
Het tijdsgebrek zie je ook terug in het feit dat de meesten nauwelijks sporten en out of shape zijn. Moeite doen om er appetijtelijk uit te zien kun je ook wel vergeten. En dat terwijl de leeftijd vordert en dit daarom extra belangrijk is. Wie wil er een ma flodder?
En wat gaat ze je bieden?
Haar kinderen komen op de eerste plaats, dat zegt ze vaak al zelf. Dan haar carrière (vaak iets psychologisch, sociologisch, pedogogisch) Vervolgens haar huisdier(-en) , vriendinnen, VT-wonen interieur. Je komt niet verder dan op plaats 4 in haar prioriteitenlijst, op zn best. Hiervoor mag je jouw agenda dan overhoop halen om toch nog iets te kunnen regelen. Vaak naar haar woonplaats rijden ipv omgekeerd.
Want ze heeft geen tijd......

Sterke punten:
Veel alleenstaande moeders

Zwakke punten:
Ze hebben nooit tijd, maar of dat nu zo erg is.......

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Anti-man sentiment

1

Review:
Helaas leven we in een tijdsvak welke door een vreemd soort 'feminisme' wordt gedomineerd. Vrouwen eisen de slachtofferrol omdat ze te weinig zouden verdienen, te weinig in hoge functies zitten. In films worden mannelijke casts vervangen door powervrouwen; oceans, ghostbusters. En ook vrouwen die in films een sexy maar ook succesvolle beta wetenschapper zijn. In reclames zijn mannen vaak onhandige sullen of, zoals in de roemruchte gillette reclame, worden ze rechtstreeks aangevallen op hun mannelijkheid. Zelfs in kinder disney films als Aladdin schuilt feminisme (speechless liedje). En dan heb je nog de me-too beweging die afdwaalt van het onschuldig-totdat-je-schuldig-blijkt principe. De gekte is compleet als de nieuwe wet erdoor wordt gedrukt waarin vooraf wederzijdse toestemming voor sex nodig is. Hierdoor kan je als man dus achteraf genaaid worden.
Het zijn allemaal leugens, maar net zoals met oorlogspropaganda geldt dat als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt het voor waar wordt aangenomen. Dit zie je terug in de tinderprofielen. In de meeste profielen beklagen vrouwen zich over mannen die maar op 1 ding uit zouden zijn. Het zijn ook vaak trotse moeders, echte powervrouwen, die toch wel een minstens 185 cm.lange man nodig hebben die tegengas kan geven. Het is bijna onmogelijk om een leuk, met humor geschreven profieltekst te vinden. Achterdocht en negativiteit overheersen. Mocht het tot een date komen dan hoor je vaak hoe een vreselijke loser haar ex wel niet is. En dat de vele mannen die ze heeft gedate zo seksistisch waren. Geen enkele man bleek goed genoeg. Ook al bestaat Tinder voor circa 80% uit mannen, er zit niks tussen. Na afloop mag je wel de rekening betalen. De sukkel betaalt want zij is het waard.
You go powergirl!

Sterke punten:
Veel powervrouwen met een goede carriere die tegengas nodig hebben.

Zwakke punten:
Wil ze tegengas dan moet ze mij spruitjes serveren.

Schrijf ook een review over Tinder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tinder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tinder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tinder