\"Why should we go on dating websites when we meet so many new people every day, in real life?\". Starting with this very simple observation, Fabien Cohen, Didier Rappaport and Antony Cohen decided to create an app that gives an everyday superpower: the power to find a person you\'ve crossed paths with again, and to get in touch with them. This is how happn was born in January 2014 in Paris, and seduced thousands of users soon after.

Happn Reviews

  120 km

  Ik lees net in de reviews op de appstore een reactie van happn zelf. Zij geven toe de zoekafstand op te rekken naar 120 km bij gebrek aan lokale leden. Met de bekende scheve verhouding tussen mannen en vrouwen snap je dat met name mannen totaal verkeerde voorstellen krijgen. Die vrouw die 120 km verderop woont krijgt die man niet te zien want zij heeft wel voldoende lokaal aanbod. Het is duidelijk dat happn zich niet houdt aan de geadverteerde belofte van lokale dating. Mocht je de fout hebben gemaakt om te betalen dan zie je dat jouw likes vooral bestaan uit single moms die een jongere man willen, ook al hebben ze zelf het postuur van een geplofte bitterbal.

  Sterke punten
  Grote zoekafstand

  Zwakke punten
  Maar je vraagt niet om een grote zoekafstand. Plus alle bekende nadelen van apps en sites , als je man bent

  Overal is de verhouding zoek

  Op happn leea ik in het profiel van een, op het oog doorsnee uitziende single mom, dat zij het aantal berichten niet kan overzien en dus die niet allemaal kan beantwoorden. Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat je op happn zonder dat je matcht je (in beperkte mate) berichten kan versturen. Happn noemt dat 'flashnotes'. Uiteraard zijn extra flashnotes tegen betaling verkrijgbaar. Ideaal voor onnozele en wanhopige mannen die denken meer succes te krijgen als ze meer betalen en berichten sturen. Dankzij de flashnotes wordt weer duidelijk dat alle apps overbevolkt zijn met dorstige mannen en dat de minderheid aan vrouwen een schier onbeperkte keuze heeft. Het gevolg laat zich raden: zeer kieskeurige vrouwen, een paar mooiboys hebben dan wat one night stands. Voor de wat normale mannen die wat op gelijk niveau zoeken: vergeet het maar. Tenzij je bereid bent enorm te downdaten bijvoorbeeld een vrouw die ouder is dan jij zelf, type kortpittige kapsel met kek brilmontuur en vormloze jeans. Omdat er geen moer klopt van de afstanden (bij gebrek aan leden krijg je zelfs belgen te zien), kan het ook nog zijn dat je voor je 'overwinning' een enorm stuk moet rijden.
  Succes!

  Sterke punten
  Kan gratis gebruikt worden

  Zwakke punten
  Man/vrouw verhouding lijkt behoorlijk op die van een homo-bar.

  Kut site nep

  Ik zie er goed uit heb een goed ingevuld profiel met goede fitos en heb de proef oo de sim genomen na eerst serieus gesurfd te hebben op deze site dwz bijna alke vrouwe aanklikt met het hartje een week lang en uren achter elkaar... behalve de echt lelijke... waarschijnlijk waren dat de enige van de danes kant die echt waren.... ze waren iig ook de enige met setieuze tekst. Maar van de duizenden knappe dames die voorbij kwamen heen enkele match. Dus net zo fake als tinder. Je ziet veel knapoe selfie nemende dames zonder persoonlijk verhaal. De fotos komen net als bij tinder meedtal uit buitenland worden in bulk gekocht van bureaus waar meiden een portfolio fotoshoot kunnen laten maken om als model ingeschreven te staan.... ze betalen vaak ervoor... maar zo mooi zujn ze nu ook weer niet dus model worden ze nooit ... maar ondertussen zijn hun foto's hoed voor het buitenland het algoritme zorgt el wel voor dat je niet door bekende gezien wordt... zo worden de plaatjes gebruikt om het overschot mannen hoop te geven zodat ze gaan betalen... en evht gaan denken dat er best veel vrouwen van over de 50 er nog uitzien als slanke dertigers... en dat die nog vrijgezel zijn en nog gestudeerd hebben ook... moraal gewoon fake opzeggen en zeker niet betalen.... ik kreeg wetl 12 likes in 3 maanden maar werkelijk er zat geen enkele goodlooking dame tussen.... moraal zie je er net als mij best goed uit.. met getraind lijf goede job kortom met uitgaan krijg je aandacht genoeg en je wilt daar buiten best eens daten met een veel te dikke niet uitziende vrouw van 20 jaar ouder... dan kun je hier zo af en toe een like betichtje van verwachten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles fake en nep

  NIET DOEN

  Een hele slechte dating app. 1 maand lid geweest en dit is de slechtste dating app ooit.
  Je krijgt regelmatig berichtjes van Happn en als je de app opent, is er niets te vinden.
  Dus geen geld aan uit geven.....!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles is slecht

  Net zo waardeloos als Tinder

  Een volstrekt kansloze app, die meelift op de populariteit van Tinder, en nagenoeg dezelfde functies ( het verdienmodel) van Tinder zie je hier ook terugkomen.
  Wat je ook ziet, de gedragingen van het vrouwvolk daar.
  Foto's waarbij ze gezellig aan de wijn zitten, op een vakantiebestemming zijn, zittend op een stoel in de tuin...
  Maar ook ve verwaandheid, de "ik meld me aan voor de lol" vrouwen zijn volop aanwezig
  Dit laatste op Tinder meegemaakt, en ook op Happn..
  "It's a Crush"! verschijnt er met vrolijke letters op je scherm, nadat je haar geliked hebt (en zijzelf jou als eerste)..
  En dan zie je hetzelfde riedeltje can Tinder terugkomen op Happn..
  Wat er dan happens...je schrijft degene een net, vriendelijk bericht, en jawel hoor... Ineens heeft het Prinsesje aan de andere kant de crush weer ongedaan gemaakt, zonder maar 1 woord terug te hebben gezegd, weg is ze weer.
  "Oh, schrik... Ik heb een crush, dat is niet de bedoeling, plaatjes kijken, dat is de bedoeling", snel de crush annuleren ", dat is hoe de verwaande prinsesjes denken.
  Waarom meld je jezelf aan dan.
  Precies zoals bij Tinder,en net zo snel die flut app verwijderd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Kopie van Tinder, waarbij de verwaande dames de crush heel snel annuleren wanneer ze je zelf als eerste geliked hebben.

  Bedrog (2)

  Onlangs een dame van Tinder (via mijn fake profiel) gesproken. Ik zag haar ook op happen staan. Zij gaf aan de app al langer dan een maand geleden van haar telefoon te hebben verwijderd. Maar ze heeft het profiel niet verwijderd. Hierdoor blijft ze gewoon zichtbaar op happn. Ik denk dat er wel meer vrouwen zijn die alleen maar de app verwijderen maar niet het profiel.. Als happn inactieve profielen niet opschoont dan lijkt het net of er veel meer aanbod is. Dit is weer zo'n trucje dat appps en sites uithalen om groter te doen lijken. Feitelijk bedrog. Het enige dat betrouwbaar lijkt is de kaart waarop te zien is welke happen profielen je bent tegengekomen. Dit zullen actieve profielen zijn maar het aantal tegengekomen profielen valt zelfs in de randstad behoorlijk tegen.
  En nog iets; bij het crushtime komen dames die jij hebt weggeswipet gewoon terug in het spel zodat het waardeloos wordt. Je zult hier echt moeten betalen om likes te kunnen zien.

  Sterke punten
  Weer een extra visvijvertje

  Zwakke punten
  Niet opgeschoonde database. Weinig tegengekomen profielen. Zie ook eerder review.

  Don t do it

  Verschrikkelijk slechte site !

  Sterke punten
  Geen

  firma list en bedrog

  heb weer eens de proef op de som genomen en idd happn is 1 grote oplichters bende
  om te beginnen de foto's van de dames ::,of ze liggen op het strand of ze staan op een jacht en hebben bijna allemaal een grote zonne bril en hoed op .en de kwaliteit van de foto's zijn haar scherp en allemaal zo van een afstandje genomen door een ander ,
  de echte profielen die er wel op staan die haal je de zo tussen uit met een matig kwaliteit foto en een echte selfie
  maar goed ik heb een nette profiel tekst en blijf beleeft berichten sturen ,nou match dat gaat goed tot dat je een bericht (omdat je gematch bent ) kan sturen en dan zijn ze in eens weg ,
  frappant dat gebeurd steeds .en echt nog geen bericht terug ontvangen omdat ze al pleiten zijn .

  ah fijn , mensen niet hier mee in zee gaan , scheelt je veel geld en nog erger de tijd en ergernis
  ,snap niet dat er wettelijk iets aan gedaan wordt tegen deze praktijken van deze dating site s , ik vindt het een vorm van oplichting .

  Sterke punten
  mens onterend

  Zwakke punten
  alles

  Kut datingapp

  Bar en bar slecht!!! Mensen niet betalen voor deze fake dating app, is allemaal fake. Alle profielen van de "vrouwen" zijn nep, op een enkeling na. Als je iemand liked, krijg je NÓÓIT een like terug. Heb mezelf helemaal voorgenomen om te kappen met deze app die je zuurverdiende geld stelen. Ik had 2 keer een zogenaamde match gehad: moest toen van die vrouwen investeren in cryptogeld. Dit klopt toch godverdomme niet!!!!! Dus alleen fakers, en oplichters vrouwen zitten op deze app. En het is een app die vrouwen laten zien die 100den of 1000den km verderop wonen. Echt KANSLOOS ALLEMAAL!!!
  FUCK YOU HAPPN.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Total scam

  Vreselijk slecht
  Het is een verdraaid slim maar debiel tegelijk algoritme waar je niets wijzer van wordt in je zoektocht naar iemand die serieus is

  Sterke punten
  Marketing

  Zwakke punten
  Alles

  Happn (werkt wel of niet?

  Heeft iemand ervaring met happn? Los van het feit dat het net als vele apps duur is.

  Mij valt het op dat veel vrouwen erop staan op een foto met een glas drank in hun hand of groepsfoto's of plaatsen modelshootfoto erop ipv foto's van hoe ze er in het dagelijks leven nou echt uitzien.

  Sterke punten
  Concept is leuk bedacht maar dat is dan ook het enige.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  De zoveelste puin" app

  De vrouwtjes op die die apps " zijn allemaal op zoek naar" fotomodel mooiboy Dave Roelvink badboy ..voor de gewone man 💯 kansloos

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gescheiden Petra met 2 kinderen met een gigantische cellulitis kont ' eist Dave Roelvink

  Happn = beste ooit

  Ik ben een vrouw, 20 jaar oud en installeerde deze app just for fun en na 1 maand vond ik een geweldige kerel waar ik ondertussen meer dan een halfjaar smoorverliefd op ben. Wil happn daarvoor heel hard bedanken, zonder deze app was ik hem waarschijnlijk nooit tegen het lijf gelopen. Liefste kerel ooit! Dus thanks!

  Bedrog

  Volgens happn kreeg je personen te zien die je eerder zou zijn tegengekomen. Maar happn verruimt de afstand bij een gebrek aan leden. In de oude versie kon je zelf personen liken vanuit een lijst ontmoetingen. Maar nu moet je alles en iedereen keuren, net als op Tinder. Feitelijk is happn nu gedegradeerd tot Tinder zonder dat je invloed hebt op de zoekafstand. Het aantak vrouwen is erg beperkt en veel herken ik als vrouwen die ook al op Tinder staan. Ze kunnen maar geen man vinden, rara hoe zou dat toch komen?
  Met de gratis versie val je als man zijnde niet op. En je ziet je likes niet. Het aantal likes dat je kan geven is in de gratis versie ook erg beperkt. Met de betaalde versie kun je een zogenaamde 'hallo' sturen. Dit leverde mij dan 1 date op. Die zat helaas psychisch in de knoop en heeft het verstandige besluit genomen zich geheel uit te schrijven bij happn.
  Laat je niet bedriegen door deze dure app. Het is helemaal geen 'local dating' maar een kloon van Tinder. Met eveneens een zeer scheve man vrouw verhouding, dus ontworpen om te falen, ook als je betaalt.

  Sterke punten
  'Local dating'

  Zwakke punten
  Terwijl jij denkt local te kunnen daten, lachen de uitbaters zich rot wanneer ze van hun woekerwinsten op een verre lokatie hun cocktails nuttigen.

  slim verdienmodel

  Het succes van Tinder met bijbehorende miljoenenwinst is niet onopgemerkt gebleven en andere partijen willen een graantje meepikken. Een van die partijen is happn. Deze app houdt bij welke potentiele kandidaten er in jouw directe omgeving (enkele honderden meters) zijn geweest. In tegenstelling tot tinder kun je die afstand niet beinvloeden, maar de app onthoudt dus wel alle mensen die zijn 'gepasseerd'. Die krijg je allemaal te zien. Je kunt dan de vrouw liken (ik spreek nu even als man) en als die vrouw jou ook heeft geliked heb je een 'crush' en is conversatie mogelijk.

  Maar nu komt het; ben je een man met een doorsnee uiterlijk dan zie je een grote verzameling vrouwen voorbijkomen die jij allemaal natuurlijk kan gaan liken. Maar .... er gebeurt daarna niets....ivm de welbekende 80/20 regel. Nu kun je in happn bij een vrouw op de button 'Hi' drukken en dan ontvangt zij een notificatie dat je interesse hebt. Dat haalt natuurlijk niets uit..... want je wordt nog steeds volgens de 80/20 regel genegeerd. Een hi kost credits; je krijgt er 10 gratis bij inschrijving, om er aan te wennen natuurlijk. Daarna moet je BETALEN. Happn gokt er op dat de 80% van de mannen de vrouwen gaan porren met 'Hi' -notificaties want dat kost GELD. Heel slim van happn om de boel zo te construeren dat je als man denkt dat er heel veel vrouwen in jouw omgeving zitten die je alleen maar hoeft wakker te porren met een druk op de credit verslindende 'Hi-button'. In tegenstelling tot de app Tinder is er in de eerste paar dagen dat ik deze app heb geinstalleerd nog helemaal niets gebeurt. Geen crush (match), geen conversatie, nul komma nul, er happnt dus helemaal niks tot dusver. Ik kijk het nog even aan maar de eerste indruk is dat het een creditkermis is welke weinig zal opleveren.

  Sterke punten
  Slim verdienmodel.

  Zwakke punten
  Geen voordeel boven tinder; eerder nadelen want het aantal gebruikers is lager en mensen die niet in jouw omgeving zijn geweest krijg je nooit te zien.

Bezoek Happn

Schrijf een review