Happn - 5 Reviews

Last updated: 15 februari 2021
Happn Logo

25% aanbevolen, 5 Reviews

  1. Happn informatie
  2. Happn Reviews
  3. Schrijf ook een review over Happn

Niet tevreden over Happn? Probeer dan eens MobileMatch.

Happn informatie

"Why should we go on dating websites when we meet so many new people every day, in real life?". Starting with this very simple observation, Fabien Cohen, Didier Rappaport and Antony Cohen decided to create an app that gives an everyday superpower: the power to find a person you've crossed paths with again, and to get in touch with them. This is how happn was born in January 2014 in Paris, and seduced thousands of users soon after.

Happn Details

Hits: 681

URL: https://www.happn.com/en

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 5


Maak nu een gratis account aan op Happn

Happn reviews (4):

Happn - De zoveelste puin" app

3

Review:
De vrouwtjes op die die apps " zijn allemaal op zoek naar" fotomodel mooiboy Dave Roelvink badboy ..voor de gewone man 💯 kansloos

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Gescheiden Petra met 2 kinderen met een gigantische cellulitis kont ' eist Dave Roelvink

Harry beveelt Happn NIET aan bij vrienden/bekenden

Happn - Happn = beste ooit

1

Review:
Ik ben een vrouw, 20 jaar oud en installeerde deze app just for fun en na 1 maand vond ik een geweldige kerel waar ik ondertussen meer dan een halfjaar smoorverliefd op ben. Wil happn daarvoor heel hard bedanken, zonder deze app was ik hem waarschijnlijk nooit tegen het lijf gelopen. Liefste kerel ooit! Dus thanks!

Happn - Bedrog

3

Review:
Volgens happn kreeg je personen te zien die je eerder zou zijn tegengekomen. Maar happn verruimt de afstand bij een gebrek aan leden. In de oude versie kon je zelf personen liken vanuit een lijst ontmoetingen. Maar nu moet je alles en iedereen keuren, net als op Tinder. Feitelijk is happn nu gedegradeerd tot Tinder zonder dat je invloed hebt op de zoekafstand. Het aantak vrouwen is erg beperkt en veel herken ik als vrouwen die ook al op Tinder staan. Ze kunnen maar geen man vinden, rara hoe zou dat toch komen?
Met de gratis versie val je als man zijnde niet op. En je ziet je likes niet. Het aantal likes dat je kan geven is in de gratis versie ook erg beperkt. Met de betaalde versie kun je een zogenaamde 'hallo' sturen. Dit leverde mij dan 1 date op. Die zat helaas psychisch in de knoop en heeft het verstandige besluit genomen zich geheel uit te schrijven bij happn.
Laat je niet bedriegen door deze dure app. Het is helemaal geen 'local dating' maar een kloon van Tinder. Met eveneens een zeer scheve man vrouw verhouding, dus ontworpen om te falen, ook als je betaalt.

Sterke punten:
'Local dating'

Zwakke punten:
Terwijl jij denkt local te kunnen daten, lachen de uitbaters zich rot wanneer ze van hun woekerwinsten op een verre lokatie hun cocktails nuttigen.

MGTOW beveelt Happn NIET aan bij vrienden/bekenden

Happn - slim verdienmodel

1

Review:
Het succes van Tinder met bijbehorende miljoenenwinst is niet onopgemerkt gebleven en andere partijen willen een graantje meepikken. Een van die partijen is happn. Deze app houdt bij welke potentiele kandidaten er in jouw directe omgeving (enkele honderden meters) zijn geweest. In tegenstelling tot tinder kun je die afstand niet beinvloeden, maar de app onthoudt dus wel alle mensen die zijn 'gepasseerd'. Die krijg je allemaal te zien. Je kunt dan de vrouw liken (ik spreek nu even als man) en als die vrouw jou ook heeft geliked heb je een 'crush' en is conversatie mogelijk.

Maar nu komt het; ben je een man met een doorsnee uiterlijk dan zie je een grote verzameling vrouwen voorbijkomen die jij allemaal natuurlijk kan gaan liken. Maar .... er gebeurt daarna niets....ivm de welbekende 80/20 regel. Nu kun je in happn bij een vrouw op de button 'Hi' drukken en dan ontvangt zij een notificatie dat je interesse hebt. Dat haalt natuurlijk niets uit..... want je wordt nog steeds volgens de 80/20 regel genegeerd. Een hi kost credits; je krijgt er 10 gratis bij inschrijving, om er aan te wennen natuurlijk. Daarna moet je BETALEN. Happn gokt er op dat de 80% van de mannen de vrouwen gaan porren met 'Hi' -notificaties want dat kost GELD. Heel slim van happn om de boel zo te construeren dat je als man denkt dat er heel veel vrouwen in jouw omgeving zitten die je alleen maar hoeft wakker te porren met een druk op de credit verslindende 'Hi-button'. In tegenstelling tot de app Tinder is er in de eerste paar dagen dat ik deze app heb geinstalleerd nog helemaal niets gebeurt. Geen crush (match), geen conversatie, nul komma nul, er happnt dus helemaal niks tot dusver. Ik kijk het nog even aan maar de eerste indruk is dat het een creditkermis is welke weinig zal opleveren.

Sterke punten:
Slim verdienmodel.

Zwakke punten:
Geen voordeel boven tinder; eerder nadelen want het aantal gebruikers is lager en mensen die niet in jouw omgeving zijn geweest krijg je nooit te zien.

Schrijf ook een review over Happn

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Happn aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Happn aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Happn