Bedrog

Volgens happn kreeg je personen te zien die je eerder zou zijn tegengekomen. Maar happn verruimt de afstand bij een gebrek aan leden. In de oude versie kon je zelf personen liken vanuit een lijst ontmoetingen. Maar nu moet je alles en iedereen keuren, net als op Tinder. Feitelijk is happn nu gedegradeerd tot Tinder zonder dat je invloed hebt op de zoekafstand. Het aantak vrouwen is erg beperkt en veel herken ik als vrouwen die ook al op Tinder staan. Ze kunnen maar geen man vinden, rara hoe zou dat toch komen?
Met de gratis versie val je als man zijnde niet op. En je ziet je likes niet. Het aantal likes dat je kan geven is in de gratis versie ook erg beperkt. Met de betaalde versie kun je een zogenaamde 'hallo' sturen. Dit leverde mij dan 1 date op. Die zat helaas psychisch in de knoop en heeft het verstandige besluit genomen zich geheel uit te schrijven bij happn.
Laat je niet bedriegen door deze dure app. Het is helemaal geen 'local dating' maar een kloon van Tinder. Met eveneens een zeer scheve man vrouw verhouding, dus ontworpen om te falen, ook als je betaalt.

Sterke punten
'Local dating'

Zwakke punten
Terwijl jij denkt local te kunnen daten, lachen de uitbaters zich rot wanneer ze van hun woekerwinsten op een verre lokatie hun cocktails nuttigen.

Bezoek Happn Reviews over Happn

4 reacties

Het viel mij ook op dat ik opeens profielen te zien kreeg van vrouwen die ik tegen zou kunnen komen i.p.v. die ik tegengekomen was. Heeft ook met het beperkte aantal vrouwen in mijn zoekbereik (50+) te maken. Mijn zoon van 25 die in de stad (Amsterdam) woont ziet alleen maar vrouwen die hij tegen is gekomen en date regelmatig via Happn. Het lijkt dus meer een app die voor wat jongere mensen goed en volkomen gratis werkt.

Het kan natuurlijk zijn dat het publiek op Happn gemiddeld jonger is dan op andere apps/sites. Informatie hierover wordt nooit gegeven door apps dus dat blijft speculeren. Hoe dan ook is het natuurlijk geen excuus om deze oudere groep dan te bedonderen met profielen die uit verwegistan komen.

MGTOW, dank voor al je heldere en vooral realistische reviews! Je slaat echt 9 van de 10 keer de spijker op z'n kop. Over happn; inderdaad krijg ik na een aantal vrouwen in de buurt ook vooral vrouwen te zien die ik tegen "zou kunnen komen" en die dus tientallen kilometers van mij vandaan wonen. Die afstand is helaas niet in te stellen. Dat was vroeger bij happn niet zo herinner ik me. Overigens is het aanbod van de vrouwen zeer bedroevend te noemen. De standaard lijkt te zijn dat vrouwen vooral foto's plaatsen waarop je totaal niet kunt zien hoe ze eruit zien. Tja, waarom zou dat nu zijn... niet omdat ze zo aantrekkelijk zijn natuurlijk. Daarnaast is, net als bij alle datingsites/apps, de balans mannen/vrouwen volkomen scheef. Ik denk zelf dat man-vrouw verhouding 90-10 of zelfs 95-5 is. Ik had het in het verleden wel eens met vriendinnen over datingsites/apps. Werkelijk ALLE mannen die zij naar rechts veegde of een hartje gaven werden meteen een match/crush. Daarnaast kregen zij op reguliere datingsites tientallen tot zelfs een paar honderd berichten binnen twee dagen dat ze lid waren. Dit geeft aan hoe scheef de verhouding is in aantallen mannen en vrouwen. Maar uiteraard kun je de werkelijke verhouding mannen/vrouwen nergens terug vinden. Die verhouding wordt blijkbaar angstvallig geheim gehouden. Daarom moet je als man vooral NIET de illusie hebben dat je veel plezier of succes zult hebben op datingsites/apps. De kans dat je een leuke, aantrekkelijke en intelligente vrouw tegen komt (op alle datingsites/apps) is namelijk nihil. Kortom, je zult in veel gevallen maanden geduld moeten hebben. Overigens ben ik 55. Het kan zijn dat twintigers of dertigers meer succes hebben maar dat weet ik niet. Ik zie het (gratis) gebruik van happn gewoon als een mogelijkheid met heel weinig kansen en laat vooral mijn zelfvertrouwen er niet door omlaag halen. Gelukkig is het echte leven er ook nog!

Ook dhr Smulders slaat de spijker op zijn kop. Je kunt inderdaad vaak niet zien hoe ze er in werkelijkheid uitzien. Vaak alleen een foto van het gezicht, welke vaak ook nog eens bewerkt is met een snapchat filter. De reden is dat de meeste vrouwen van middelbare leeftijd 'volslank' zijn. Dit is het datingeufemisme voor moddervet. Dit weerhoudt haar er niet van om zelf stringente fysieke eisen te stellen, bijvoorbeeld een minimale lengte.

Bezoek Happn Reviews over Happn

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Happn
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden