Second Love - 318 Reviews

Second Love Logo

38.5% aanbevolen, 318 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 318 Reviews

Second Love Details

Hits: 39470

URL: http://www.secondlove.nl/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 318

Bezoek Second Love

(38.5% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(38.5% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van Ä 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love Ä 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal Ä 149,95 aan Second Love betalen.


Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (318):

Second Love

Second Love - Tweede liefde

1

Review:
Heb leuke ervaringen opgedaan met second love.
Wanneer je heel goed voor ogen houdt wát je wil. dan krijg je ook wat je wil.

Sterke punten:
Bekendheid.

Zwakke punten:
weet ik niet

Johanna beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - luilekkerland voor vrouwen

0

Review:
Heb een paar keer een profiel gehad op Second Love en twee dates. Inderdaad veel vrouwen die een waslijst met eisen hebben. Kun je je ook permitteren als je zoveel reacties krijgt. Heb de indruk dat veel vrouwen hier al jaren opstaan. Misschien te kritisch of willen vaak een andere partner.
Als je een foto te zien krijgt schrok ik me vaak rot. Vrouwen die zich zelf verwaarlozen en aantrekkings kracht van een pak melk hebben . Dik en saai. Als ik hun partner was zou ik ze ook verwaarlozen.

paul beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Afrader

0

Review:
Ja zou zeggen ervaar het zelf....rubbish

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geld
Fake

Josh beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Vreselijk

7

Review:
Hoe kan dit? Hoe kan dit dat dit bestaat. Belachelijke reclames. Mensen worden gewoon aangespoord om vreemd te gaan. Kan iemand mij uitleggen hoe mensen dit bedenken? Als je niet blij bent met je relatie, wat moet je dan doen? Vreemd gaan? HOE KAN DIT!? Ik ben een kind van een vader die is vreemd gegaan. Hebben jullie enig idee hoe erg dit is? Het heeft mijn leven verwoest. Mensen, hou alsjeblieft op met meedoen aan dit vreselijke concept en denk eens aan een ander. Dus kan iemand mij uitleggen. Ik ben in shock. In shock hoe egocentrisch mensen kunnen zijn.

Sterke punten:
Niks. Nul. Zero.

Zwakke punten:
Ongeveer ALLES

Nienke beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Second Love = Redelijk wat oplichterij ?

0

Review:
Als je de 'zogezegde' online profielen ziet verschijnen en je direct daarna hen een heel lang en verhelderend berichtje toestuurt, dan bekijkt zowat 90% van deze profielen niet eens jouw profiel, laat staan dat ze je berichtje lezen of beantwoorden ...
Waarom staan ze dan op deze site ?
Om zoveel mogelijk berichtjes te ontvangen, zonder ze te bekijken ?

Redelijk wat fake profielen dus (al dan niet aangemaakt door de eigenaar van de site zelf).

Soms is er idd wel een persoon van vlees en bloed te bespeuren, deze hebben dan meestal wel enkele foto's op hun profiel.
Omdat de verhouding mannen / 'echte' vrouwen echter zo uit balans is ...

Jedi River beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Leuke vrouw ontmoet

4

Review:
Second Love is, als je je als man normaal gedraagt een leuke site. Wel wat weinig vrouwen.
Ik heb er een leuke vrouw ontmoet die ik regelmatig zie. Ze is weduwe en was op zoek naar regelmatig contact zonder een relatie met elkaar te hebben.
Zij is 69 en ik 55. We hebben het heerlijk met elkaar.

Zwakke punten:
Te weinig vrouwen

Mike beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - mentaliteit

2

Review:
Schijnbaar 1 van de weinige slanke normale vrouw geweest op S.L.
Maar wat een mentaliteit moet je soms verdragen van bepaalde mannen!!
Ik zou er mn hond nog niet willen brengen!!
Alleen maar interesse na vraag 3 hoe dat je de sex wil!!
Gelukkig heb ik zelf mn lieve match gevonden,en ja na de ontmoeting sex gehad,lijkt mij meer dan normaal dat je het zo doet!!

Sterke punten:
Voor de vrouwen keus zat uit horken en geile beren,het is even zoeken naar een lieverd die het wel met je meent!!

Zwakke punten:
Te weinig vrouwen!!
Voor de rest vind ik het een ideale situatie om onopgemerkt te flirten!!

irma beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Je moet er wel wat voor doen

7

Review:
SecondLove is niet sexdating.whatever, het heeft niet als doel platte sex te hebben, maar om een friend-with-benefits te vinden. Als je alleen sex wilt, is een prostituee sowieso de betere en goedkopere keuze; je kunt zelf kiezen wie je mooi vindt en de zaak wordt professioneel afgehandeld.

SL betekend dat je er wel wat voor moet doen; de kosten gaan voor de baten uit. Vrouwen worden overladen met berichten en daar zul je je in moeten onderscheiden. Ik had na 1 week de eerste ontmoeting, maar dat bleek niet te klikken. Na 3 weken een aantal erg inspirerende chats en de tweede ontmoeting in de planning. Uiteindelijk hoop ik er een terugkerende relatie aan over te houden, waarbij het elkaar kennen wat toevoegt tussen de lakens.

Sterke punten:
Er zitten een hoop echte vrouwen tussen, omdat het toch meer op de love en niet sex gericht is.

Zwakke punten:
Verhouding man-vrouw is totaal scheef, 1 op 10 of nog meer tussen mannen en vrouwen. Het is moeilijk je te onderscheiden. Maar ik betwijfel of dat elders beter is.

Tom beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - vette site

5

Review:

Het aanbod van dikke en vette vrouwen is overweldigend. Deze vrouwen die zeer waarschijnlijk vroegtijdig zullen overlijden aan hartfalen krijgen thuis geen sex en dat is zeer begrijpelijk. Ze proberen dus via SL nog een laatste
(tevergeefse) poging om een man in hun vet te verorberen ( de cultfilm 'the Blob" is er waarschijnlijk niks bij). Als je dan ook nog eens leest welke eisen deze dames durven te stellen aan een mogelijke SL schrik je helemaal.

Daarnaast valt op dat het blijkbaar een site is voor de hoger opgeleide vrouw.
Ongeveer 95% van de dames heeft wetenschappelijk onderwijs gevolgd maar kan nog geen minimale tekst schrijven zonder vele spelfouten.

Inderdaad is het zo als menig man hier al schrijft een waardeloze site.
Mannen betalen veel en veel te veel geld en worden vervolgens als honden behandeld door de vrouwen die respect blijkbaar hoog in het vaandel hebben staan aangezien ze dit allen in hun profiel beschrijven.

Volgens de site zouden er rond de 600.000 aanmeldingen zijn maar gemiddeld zijn er nog geen 30 vrouwen online op een zaterdagavond. Het zou SL sieren om eerlijke info te vermelden over het daadwerkelijke gebruikersaantal.

Dan hebben ze ook nog eens een chatfunctie die niet werkt voor mobiele telefoons, tablets en i-pads. Stel je daar een vraag over aan SL komen ze met allerlei smoesjes en vertellen je dat de chat op ander datingsites ook niet goed werkt.

Het is daarentegen wel een prima site voor obesitas minnend Nederland en voor psychologen, psychiaters en diverse onderzoekers. Prima studiemateriaal.

Wil je als man een selfie uploaden van je getrainde, verzorgde en gespierde torso dan wordt deze foto door Charlie ( er werken daar een heleboel Charlies) geweerd omdat het ongepast zou zijn en te (s)expleciet, terwijl de hele site draait om sex en vreemdgaan. Vrouwen daarentegen mogen de meest onsmakelijke en walgelijke foto's plaatsen waarbij borsten uitpuilen als misvormde kankergezwellen.

Kortom.............. zwaar kut deze site.

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
te veel om op te noemen.

kickback 6 beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Hopeloos voor mannen, voor voruwen kermis

1

Review:
Heb me al een drietal maand ingeschreven, zowel met een mannelijk profiel, als met een vrouwelijk.

Op die manier kon ik tenminste vergelijken hoe de contacten verliepen.

Mijn oordeel is helaas dat het voor vrouwen een kermis van mannen is, die met moeite tot een deftig gesprek kunnen komen. Voor mannen is het dan weer de roetsjbaan, waar je bijna helemaal alleen opzit en waar de valkuilen en botsingen tegen hoge snelheid op je afkomen. Je schrijft je een pleuris aan berichten, betaalt veel en veel te veel voor je abo, om te concluderen dat je eigenlijk nauwelijks een reactie krijgt.

Ik vind dit echt een veel te dure site voor de man-vrouw verhoudingen.

Ik kan het dus niemand aanraden want slechts een kleine minderheid van de mannen zal hier aan zijn trekken komen. De anderen dienen eigenlijk enkel en alleen om de site-eigenaars een ferme bankrekening te bezorgen.

De enige vrouw die uiteindelijk toch reageerde, bleek een betalende dame te zijn.

Helaas !

Sterke punten:
Weinig nepprofielen

Zwakke punten:
DUUR EN DUUR EN DUUR
Complete verkeerde man vrouw verhouding: 1/100

Mike beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love


Home Ľ CategorieŽn Ľ Vreemdgaan Dating Ľ Second Love