Second Love - 323 Reviews

  1. Second Love informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Second Love Reviews
Second Love Logo

38.7% aanbevolen, 323 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Second Love Details

Hits: 39985

URL: http://www.secondlove.nl/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 323

2 stars, 323 Reviews

Second Love Opzeggen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van Ä 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love Ä 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal Ä 149,95 aan Second Love betalen.


Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (323):

Second Love

Second Love - Leuk

3

Review:
Ik heb een aantal review gelezen.
Ik ben blij dat deze mogelijkheid er is. Ik heb een account gehad (met medeweten van mijn man) en heb diverse leuke contacten opgedaan. Ook heb ik nu een SL gevonden.
Ik heb inderdaad gehoord dat er weinig vrouwen zijn en dat het niveau van de vrouwen niet echt geweldig is. Ook dat het eisenpakket onredelijk is. Dat zal niet voor elke vrouw gelden.
Ook ik werd overspoeld met reacties van mannen en daardoor was het niet mogelijk om op elk mailtje te reageren. Ik woon in Zuid-Limburg, waarom zou ik dan reageren op een bericht van iemand uit Noord-Holland of Friesland?
Mailtjes die begonnen met meteen een uitnodiging om sex te hebben liet ik ook links liggen.
Ik ben blij dat ik via deze weg een leuke SL heb gevonden en ik hoop dat we veel plezier hebben samen,
Glondra

Sterke punten:
geeft je de kans om anderen te leren kennen.

Zwakke punten:
voor mij persoonlijk? Geen. Over het algemeen denk te weinig vrouwen.

Glondra beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - demo site

1

Review:
secondlove.nl is een soort van demo site met enkel robot profielen. Als je niet eerst betaald, kan je er niets mee aanvangen. Je kan enkel "kijken" naar die 3 profielen die er staan, geen berichten, geen "winks"... eerst betalen.
waardeloze site dus.
Ik vraag mij af hoeveel actieve leden er zijn (met actief bedoel ik, geen robots, echte mensen die recentelijk online zijn geweest...)... Ik schat 5 ;-)

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
functionaliteit is nul.

bart beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Snoepwinkeltje (voor vrouwen)

0

Review:
De site is denk ik beter dan de 650(!) sites waar zogenaamd sexy vrouwen hun diensten aanbieden. 100% bedrog. Het geeft maar aan hoe er ingespeeld wordt op de behoefte van de mannen. Als er dan al vrouwen zijn die op een site willen aangeven waar hun (seksuele) behoefte zou liggen, komen de mannen daar "als vliegen op de stront" (sorry, foute vergelijking) op af. Ik heb via de site 1 date gehad, maar dat klikte gewon niet. Wat ik wel bijzonder vind dat vrouwen wel zeggen op zoek zijn naar iemand voor haar alleen, maar toch op SL staan. Wat is het dan dat ze zoeken? En, tja, als je 65 bent (nog 3 uur) ben je oud en bejaard. Mannen zoek een jonge bloem. Vrouwen zoeken? Het is en blijft een zoektocht.

Sterke punten:
Niet alleen maar bedrog.

Zwakke punten:
Je moet denk ik als man wel gewoon sterk in je schoenen staan. Het is niet jouw probleem als je geen reacties (meer) krijgt.

Second Love

Second Love - whah nep

2

Review:
nee, ik zeg zeker niet doen, geen foto op mijn profiel, en voor ik het wist het ik mijn inbox al vol met reacties van vrouwen, waarvan 1 zelf zei, wow wat zie jij er leuk uit , whaha wat een website

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
alles

karel beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Je kunt hier zeker wel een goede match vinden

5

Review:
Na twee weken dacht ik: niets voor mij. Ik ga hier snel weer vanaf. Je hebt al snel door dat de vrouwen er een hele administratie op na moeten houden om alle reacties van mannen te scannen. Terwijl je als man veel uit de kast moet halen voor een paar mailtjes terug. Op de valreep heb ik echter een perfecte match gevonden! Je moet je, als je tenminste op zoek bent naar een serieus contact, niet door de geil getinte advertenties laten afleiden. Wees duidelijk, open en respectvol op je eigen profiel. En ga gericht op zoek naar de mensen die hier bewust en vanuit een legitieme behoefte naar een respectvol contact zoeken. Dan zijn ze te vinden. Als je zelf maar eerlijk en open bent dus. Naast mijn match heb ik nog een paar andere echt leuke mailwisselingen en chat-sessies gehad.

Sterke punten:
Goede chat-functie voor eerste contact.

Zwakke punten:
Zal voor alle sites gelden: hoe scheidt je het kaf van het koren.

Martin beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Tweede liefde

3

Review:
Heb leuke ervaringen opgedaan met second love.
Wanneer je heel goed voor ogen houdt wát je wil. dan krijg je ook wat je wil.

Sterke punten:
Bekendheid.

Zwakke punten:
weet ik niet

Johanna beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - luilekkerland voor vrouwen

1

Review:
Heb een paar keer een profiel gehad op Second Love en twee dates. Inderdaad veel vrouwen die een waslijst met eisen hebben. Kun je je ook permitteren als je zoveel reacties krijgt. Heb de indruk dat veel vrouwen hier al jaren opstaan. Misschien te kritisch of willen vaak een andere partner.
Als je een foto te zien krijgt schrok ik me vaak rot. Vrouwen die zich zelf verwaarlozen en aantrekkings kracht van een pak melk hebben . Dik en saai. Als ik hun partner was zou ik ze ook verwaarlozen.

paul beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Afrader

0

Review:
Ja zou zeggen ervaar het zelf....rubbish

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geld
Fake

Josh beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Vreselijk

7

Review:
Hoe kan dit? Hoe kan dit dat dit bestaat. Belachelijke reclames. Mensen worden gewoon aangespoord om vreemd te gaan. Kan iemand mij uitleggen hoe mensen dit bedenken? Als je niet blij bent met je relatie, wat moet je dan doen? Vreemd gaan? HOE KAN DIT!? Ik ben een kind van een vader die is vreemd gegaan. Hebben jullie enig idee hoe erg dit is? Het heeft mijn leven verwoest. Mensen, hou alsjeblieft op met meedoen aan dit vreselijke concept en denk eens aan een ander. Dus kan iemand mij uitleggen. Ik ben in shock. In shock hoe egocentrisch mensen kunnen zijn.

Sterke punten:
Niks. Nul. Zero.

Zwakke punten:
Ongeveer ALLES

Nienke beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Second Love = Redelijk wat oplichterij ?

0

Review:
Als je de 'zogezegde' online profielen ziet verschijnen en je direct daarna hen een heel lang en verhelderend berichtje toestuurt, dan bekijkt zowat 90% van deze profielen niet eens jouw profiel, laat staan dat ze je berichtje lezen of beantwoorden ...
Waarom staan ze dan op deze site ?
Om zoveel mogelijk berichtjes te ontvangen, zonder ze te bekijken ?

Redelijk wat fake profielen dus (al dan niet aangemaakt door de eigenaar van de site zelf).

Soms is er idd wel een persoon van vlees en bloed te bespeuren, deze hebben dan meestal wel enkele foto's op hun profiel.
Omdat de verhouding mannen / 'echte' vrouwen echter zo uit balans is ...

Jedi River beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love


Home Ľ CategorieŽn Ľ Vreemdgaan Dating Ľ Second Love