Second Love - 344 Reviews

Last updated: 19 oktober 2017
Second Love Logo

38.2% aanbevolen, 344 Reviews

 1. Second Love informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Second Love Video
 5. Second Love Reviews
 6. Schrijf ook een review over Second Love

Niet tevreden over Second Love? Probeer dan eens Victoria Milan.

Second Love informatie

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Second Love Details

Hits: 42216

URL: http://www.secondlove.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 344

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van € 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love € 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal € 149,95 aan Second Love betalen.

Second Love Video


Maak nu een gratis account aan op Second Love

Second Love Acties & Nieuws

 • 23 maart 2017 Anoniem daten bij Second Love
  Datingsite Second Love is in 2008 op de Nederlandse dating markt gekomen. De datingsite heeft meer dan 500.000 gebruikers en behoort daarmee tot een van de grootste datingsites van Nederland. Second love is niet een reguliere datingsite. De datingsite richt zich namelijk speciaal op mensen die op zoek zijn naar passie omdat de sleur in hun relatie is gekropen. Second Love is een datingsite voor me Lees verder
 • 27 september 2013 Ook Second Love gebruikt SGP in hun reclame
  Nadat Ashley Madison de spot al had gedreven met de SGP, doet Second Love dit nu dunnetjes over. De SGP opperde onlangs dat sites zoals Second Love een disclaimer moesten hebben. Iets in de trant van: Let op, vreemdgaan dupeert kinderen! Als reactie heeft Second Love nu een billboard gemaakt waarop de afkorting SGP uitgelegd staat: Second Love Gratis Publiciteitsmachine Nu hoeft all Lees verder
 • 24 september 2013 SGP wil disclaimer Second Love
  De SGP wil dat reclames voor Second Love voorzien worden van de waarschuwing: "Let op, vreemdgaan dupeert kinderen!". De SGP strijdt al langere tijd tegen internetsites die vreemdgaan propageren. Een klacht bij de Reclamecodecommissie werd eerder al afgewezen. Partijleider Van der Staaij zei vanmorgen in het Radio 1 Journaal dat een disclaimer de discussie moet prikkelen. Second Love richt z Lees verder
 • 1 mei 2013 SGP klaagt over reclame Second Love
  De SGP wil niet dat reclames voor Second Love waar getrouwde mensen op zoek kunnen gaan naar een affaire, op de publieke omroep worden uitgezonden De SGP vindt het maar niets dat reclame voor een website als Second Love normaal wordt gevonden. Volgens SGP-leider Van der Staaij legt zo'n site ‘een bom onder relaties, zelfs wanneer het goede huwelijken betreft. Ik snap niet dat deze reclame v Lees verder

Second Love reviews (344):

Second Love - hier word je opgelicht

0

Review:
dacht eindelijk een leuke site, weer net zo fake als het kan zijn ,... jammer

karel beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Een site vol arrogante prinsesjes

5

Review:
In de drie maanden dat ik puur voor de fun op SecondLove zat, heb ik diverse vrouwen leren kennen, ook in 't echt. En de conclusie is heel simpel: het is een site met uitsluitend onaantrekkelijke vrouwen die in het dagelijks leven geen aandacht krijgen van mannen en op SL hun ego weer bevestigd zien door de massa aan mails die ze er krijgen.

En wat doet dit met zo iemand? Precies, ze wordt kieskeurig en arrogant, zegt tegen vrijwel elke man dat hij haar type niet is. Of ze houdt je wekenlang aan het lijntje en is dan te angstig om écht eens een keer met je te daten.

Het heeft me vooral bevestigd in het beeld dat Nederland vol zit met de meest boerse, cynische, onaantrekkelijke en botte vrouwen die je je kunt voorstellen.

En excuus dat ik deze woorden gebruik, maar laat het een waarschuwing zijn: áls je op SecondLove een vrouw ontmoet die daadwerkelijk met je naar bed wil, dan kun je er zeker van zijn dat heel SecondLove al over haar heen is geweest. Als je met zó iemand wilt vreemdgaan, dan... tja dan is 't wel heel treurig.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Alles. En je moet er nog voor betalen ook.

Arthur beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Mannen doe het niet!!! verhouding man/vrouw uit ba

1

Review:
Heb we voor de tweede keer ingeschreven bij sl, nou ik kan je vertellen dat er 1000 mannen zitten te vissen in een vijver met 2 vrouwen.
Deze vrouwen zijn ook langdurig op sl.
Heb wel eens vrouwen gesproken en zij geven aan dat ze bedolven worden met berichtjes, honderden, terwijl mannen geen berichten krijgen.
Ik weet uit ervaring dat mijn profiel niet verkeerd is, maar deze ervaring met een aantal mensen mogen delen.
Het aantal nieuwe vrouwen is zeer gering.
En het valt me op dat er veel nep reacties hier zijn, mannen worden niet aangeschreven op SL, dit is slechts een uitzondering.
Kortom probeer een andere manier te vinden om aan je trekken te komen.
Zonde van je geld, er worden er een paar heeeel makkelijk rijk zo.

Groeten.

Sterke punten:
niet echt sterke punten.

Zwakke punten:
duur, 1% procent vrouw tegen 99 % mannen.

Richard beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Kaf van het koren scheiden...

3

Review:
Een maand geleden ingeschreven bij SL. Als vrouw wordt je vrijwel direct bedolven onder de berichten. Iedereen een reactie sturen is onmogelijk, ben dus maar gelijken het kaf van het koren gaan scheiden. Het kost wat tijd want je moet toch alles doorlezen.

Heel veel interessante reacties gekregen en uiteindelijk met twee heren een afspraak gemaakt. Keurige types, hoogopgeleid en ook nog in het bezit van goede manieren. Inmiddels heb ik mijn SL gevonden: een leuke, aantrekkelijke man. We heb het erg leuk samen!

Ik raad second love aan maar zeg daar ook bij dat je met het maken van een kort maar krachtig profiel en vooral duidelijk profiel de beste reacties krijgt.

Sterke punten:
Duidelijke website. Als je als vrouw een duidelijk profiel hebt en er charmant en goed verzorgd uitziet stromen de reacties binnen.

Zwakke punten:
geen

Charmes beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love - klote site

0

Review:
Ik zou me niet in laten schrijven. Net als andere dating sites moet je je inschrijven als je wilt reageren moet je er voor betalen. Fake dating!!!!!!

Sterke punten:
Geem een

Zwakke punten:
Dit is een smerige hoerentent

Mike beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Prijzig gefaald

8

Review:
Ik als 29 jarige man, gezond, sportend en lettend op mijn voorkomen (je wil naruurlijk wel gezien worden op de markt ,) wil ontzettend graag de ervaring meemaken om op passionele wijze het bed te delen met een dame van mininaal 35 jaar. Vraag me niet waarom maar ik verlang gewoon naar een ouder iemand.

Op advies van een ervaringsdeskundige een account gemaakt op SL. Ik kreeg best wel wat berichten dus ik had hoge verwachtingen.

Eerste date met een dame van 37. Leuke foto gezien en afgesproken. Komt er iemand opdagen die kwa gezicht wel overeen kwam met de dame op de foto maar kwa postuur 2 stoelen nodig had om enigzinds comfortabel te kunnen zitten. Nu ben ik niet direct op zoek naar slanke dames, een beetje gezet vind ik geen probleem, maar ik trek de grens wanneer het zonlicht verdwijnt als er iemand tegenover me zit.

2e date met een vrij aantrekkelijke dame van 39 jaar. Getrouwd net als ik en vol passie. Alleen na 6 dates, ruim 600 euro lichter en geen enkele vorm van fysiek plezier uiteindelijk de boel maar afgeschreven.

3e date was met een dame van 35 jaar die telkens maar zei dat mensen als ik niet serieus op zoek kunnen zijn naar 35+ omdat ik jonge dames makkelijk zou kunnem krijgen. Ik dus met ???? Want ik ben gewoon een kerel die toch duidelijk op zoek was naar 35+... nadat ze zichzelf anderhalf uur naar beneden haalde en mij de hemel is prees had ik niet echt het idee dat deze sexuele ervaring mijn zwitserlevengevoel zou begunstigen. Zeker niet nadat ze zij "dit kan niet kloppen" en vervolgens weg liep. En uiteraard 150 euro lichter.

Nu lijkt het erop dat ik mijn wens helaas zal moeten laten varen. SL was voornamelijk prijzig als ik het in contrast zet met mijn daadwerkelijke ervaringen.

Sterke punten:
Daten is wel mogelijk maar met geluk en heel veel moeite. Afzijdig van sites waar het helemaal niet lukt.

Zwakke punten:
Heel veel dames die blijkbaar hun eigen voorkomen niet belangrijk vinden en vooral veel psychische bagage hebben.

Helaas ook e.e.a aan fake profielen.

Rico beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Veel echte vrouwen, helaas wel de verkeerde

3

Review:
Een paar maanden hier geregistreerd gestaan. Het was leuk en ik heb er ook een paar dates aan overgehouden. Maar toch heb ik me weer uitgeschreven. Waarom? Omdat vrouwen hier maar één ding willen: aandacht. De aandacht die ze thuis van hun man of vriend niet meer krijgen.

Laat die laatste zin even op je inwerken.

Waarom zou een leuke, spannende, mooie, intelligente vrouw géén aandacht meer van haar partner krijgen?

Precies! Dat gebeurt niet.

Waarom krijgt een vrouw thuis geen aandacht meer?

Omdat ze simpelweg niet spannend of niet leuk of niet mooi of niet intelligent is.

Die vrouwen vind je dus op SL.

Ga je daar geld voor betalen? Natuurlijk niet.

Sterke punten:
Veel echte profielen

Zwakke punten:
Het zijn vrijwel allemaal vrouwen met issues

Bernhard beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - 75 euro betalen om afgezeken te worden??

5

Review:
Ten eerste: Nederlandse vrouwen zijn botter dan een mes dat 4 jaar op de bodem van een gracht heeft liggen dobberen tussen de algen en wanhopig peuterende haakjes van hengels.
Komt er dan eindelijk een keer een uiterst makkelijk herkenbare leuke vent langs (zoals ik bijvoorbeeld, want ik ben gewoon leuk) dan stuurt de Nederlandse vrouw als ware ze onder invloed van een foutieve Volkswagen cruise control software altijd aan op:
- je bent mijn type niet (altijd dat eeuwige gezeik over uiterlijk)
- je bent toch niet helemaal wat ik zocht

Ten tweede: het obsessieve geanalyzeik van dames na het gebruik van sfeerverhogende woorden over het waarom ervan. Nee, ik doel nu niet op erotisch geladen zinnen, ik heb het over zinnen met een romantische insteek, tsja, probeer dat eens uit te leggen aan Nederlandse vrouwen, romantiek, dat is zoiets als een diepgevroren kabeljauw uit de vriesafdeling van Albert Heyn proberen de tafel van zeven te leren.

Ik geloof er echt he-le-maal niks van dat mannen 75 euro gaan betalen om zich voor lul te laten zetten op Second Love, want je weet hoe het gaat hier in Nederland en normale mannen doen dat niet, abnormale uitsluitend op sex georiënteerde mannen die tref je denk ik niet aan op een site die 75 euro kost, die kijken wel of ze voor dat geld ergens tegen betaling een zekere wip kunnen scoren.
Als er toch mannen zijn die puur op sex uit zijn, dan vind ik die raar en erg bekrompen.

Ik wil niet teveel provoceren, maar dat oeverloze eindeloze hopeloze alle sfeer doodslaande ge-emmer van vrouwen over op sex beluste mannen daar word ik echt helemaal kotsmisselijk van.
En doe je normaal, dan ben je saai, en ben je een topper, zoals ik, dan ben je het type niet.

Bovenstaande ervaringen van mij die overtuigen mij dat ik het géén tweede keer ga proberen op SecondLove, ik ga geen 75 euro betalen om voor lul te worden gezet of om in contact te komen met gesponsorde 'hengeldames' die mij de illusie moeten geven dat er wat te daten valt.

Godzijdank spreek ik zeven talen vloeiend (dit zeg ik zonder kapsones, maar puur denkend aan het praktische nut ervan) waarmee ik een bereik heb van rond de 900 miljoen mensen waaronder statistisch gezien 200 miljoen vrouwen uit de qua gevoelsleven superieure en sterk aan te bevelen latijnse cultuur.

75 euro betalen om voor schut gezet te worden door landgenotes of afgezeken te worden om helemaal niets, wie dat doet die is rijp voor het gesticht, mijn sterke advies: NIET AAN BEGINNEN

Sterke punten:
Nul

Zwakke punten:
1. Acommunicatieve dames
2. Paranoïde denkpatronen bij de dames
3. Ongezellig
4. Veel gelul, weinig gedate
5. Uiterlijke aspecten zijn doorslaggevend precies als bij jeugdige leeftijdsgroepen, beetje onderontwikkeld en saai
6. Geen passie

Patrick DH beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Alleen uit op sex

1

Review:
God waar moet ik beginnen...

Ben hier nog maar aantal weken en al veel berichtjes heen en weer gestuurd...

Geen enkele die hem aan zijn woord houdt...

Sorry mannen, deze site is niet alleen voor de geobsedeerde mensen he...

Wij hebben allemaal wel eens nood aan een babbel ook ipv alleen aan sex te denken

Ik blijf aangemeld omdat ik het leuk vind om voor de zoveelste keer te moeten horen : ik ben zo niet .... soms kan je niet eens een bericht doen en ben je al geblokkeerd...

Sterke punten:
Veel mannen

Zwakke punten:
Veel te veel geobsedeerde mannen

Lieselot beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love - Balans volledig zoek!

0

Review:
Ik heb al enige tijd af en aan een profiel op SL en zoals hier al veel is benoemd klopt het dat de man/vrouw balans volledig zoek is. Als (slanke) vrouw zijnde kom ik dus geen aandacht tekort, ik probeer op elk bericht te reageren maar soms lukt dat gewoonweg niet (betekent een bijna FT job en laat ik die nu al hebben ). Ik voel mij daar iig niet prettig bij omdat mijn lidmaatschap niks kost en de mannen zich scheel betalen.
Het niveau wisselt enorm, er zitten echt wel leuke mannen tussen die meer te bieden hebben dan platte sex (niets mis mee overigens maar niet wat ik zoek). Anderen sturen naar heel het vrouwelijke bestand dezelfde mail (herken ze zelfs na mijn onderbrekingen op de site ) iets meer moeite mag best. Een ingevuld profiel helpt ook! Ik verbaas mij soms over de oneliners die mannen gebruiken in hun tekst, daar vind je echt je match niet mee.

Sterke punten:
Voor vrouwen veel keuze, tegelijk een (leuke maar lastige) uitdaging om iedereen even netjes te woord te staan. Het gratis lidmaatschap voor vrouwen heeft daar natuurlijk mee te maken maar is voor mij persoonlijk fijn.

Zwakke punten:
De welwillende vrouw (ik schaar mijzelf daaronder) heeft toch wel te lijden onder de wanhopige huismoeders zoals ik vaak teruglees hier. De vrouwen die hoge eisen stellen en dure etentjes verwachten.
Veel wanhopige mannen die het hele bestand aan vrouwen mailen. Begrijpelijk maar wel een zwakte.

Ik zou mannen absoluut aanraden zich in te schrijven op een site waar ook de vrouw moet dokken. De verhouding in aantallen zullen altijd schever liggen maar je hebt dan iig hetzelfde uitgangspunt bij inschrijving.

Schrijf ook een review over Second Love

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love


Home » Vreemdgaan Dating » Second Love