Speed Dating

Bij het ontmoeten van nieuwe mensen zegt de eerste indruk meer dan duizend woorden. In korte tijd kun je vaak al aanvoelen of de ander bij jou past of niet. Zo niet, dan zit je er hooguit 5 a 10 minuten aan vast, want langer duurt een speed date niet. Speed dating is een uitstekende manier om in korte tijd veel mensen te ontmoeten. Prettig aan speed dating is de laagdrempelige, ongedwongen sfeer die het met zich mee brengt. Onder het genot van een hapje en een drankje ga met speed dating een inspirerende avond tegemoet!

FlitsDate

111 Reviews

FlitsDate Speeddaten bij FlitsDate Stel je voor: jij plus zo n veertig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en eeLees verder »
SpeedDaten.nl

79 Reviews

Ben je eenzaam, ben je op zoek naar een partner voor een serieuze relatie of wil je gewoon snel de liefde van je leven ontmoeten? Meld je dan aan bij speeddaten.nl. Hier krijgt men namelijk de mogelijkheid om met 30 singles achter elkaar te daten. BiLees verder »
SpeeddateAvond.nl

3 Reviews

Een Speeddate Avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiente manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij ofLees verder »
AboutLove

About Love - Speeddaten voor iedereen Kom speeddaten bij About Love en date 15-20 singles tijdens een avond. Gezellige locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere.Lees verder »
DatingOost Speeddates

Speeddates en singlescafe's Dating Oost Lees verder »
DuoDating

Welkom bij DuoDating, speeddaten maar dan anders! Bent u single, ouder dan 35 jaar en u heeft zin om op een ontspannen manier gelijkgestemde mensen te ontmoeten, kom dan eens speeddaten bij DuoDating. DuoDating heeft speeddaten in een nieuw jasLees verder »
Korting-Speeddaten
SingleSpeeddate

Speeddaten in Amsterdam en Rotterdam! - SingleSpeeddate.nl Speeddaten bij SingleSpeeddate.nl! De gezelligste speeddates in Amsterdam en Rotterdam. Ontmoet in één keer 20 leuke singles. Binnen 24 uur je matchmail.Lees verder »
Speeddate.nl

Speeddate specialist DatingNight

Heb jij ook zin in een gezellig avondje daten? Kom dan speeddaten bij DatingNight. Elke maand houden we vele speeddate avonden waar jij gemakkelijk in contact komt met andere leuke singles. DatingNight regelt alles,

Lees verder »
UitDaten.com

Uit Daten is een nieuw dating concept, dat snel daten en uit eten gaan met elkaar combineert.Lees verder »