FlitsDate - 50 Reviews

Last updated: 12 juni 2019
FlitsDate Logo

72.1% aanbevolen, 50 Reviews

 1. FlitsDate informatie
 2. FlitsDate Reviews
 3. Schrijf ook een review over FlitsDate

FlitsDate informatie

FlitsDate

Speeddaten bij FlitsDate

Stel je voor: jij plus zo n veertig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate.

90% kans op een match en matchgarantie!

Bij FlitsDate® is de kans op een succesvolle match maarliefst 90%. Daarom geven wij´matchgarantie´: Soms kan een avond tóch tegenvallen. En ontmoet je wellicht wel aardige mensen, maar is er niemand bij van wie je zegt: ja! Dit betekent dat jij de volgende FlitsDate® weer bent uitgenodigd, geheel op onze kosten. Nog eens twintig singles, helemaal voor jou.
Wil je nu alvast een indruk krijgen van FlitsDate®? Tijdens een van onze avonden maakten we dit filmpje. Bekijk het hier: www.flitsdate.nl/#video

Schrijf je nu in!

Zin om FlitsDate® te proberen? Goed idee! Schrijf je in voor een date bij jou in de buurt. Check onze agenda voor data en locaties. Tot gauw!

FlitsDate Details

Hits: 7780

URL: http://www.flitsdate.nl/

Categorieën: Speed Dating

Reviews: 50


Maak nu een gratis account aan op FlitsDate

FlitsDate Acties & Nieuws

 • 1 juli 2013 ‘Speeddaten: Focus op de vrouw’
  Onlangs hebben Stanford onderzoekers een rapport gepubliceerd over hoe banden en relaties zich vormen tijdens 4 minuten speeddates. Resultaat? De meest succesvolle dates: Focus op de vrouw. Wanneer de vrouw zich betrokken voelt in het gesprek en de man begrip toont naar de vrouw is de kans op een connectie het grootst. McFarland, een sociologist bij Stanford's Graduate School of Education, heeft g Lees verder
 • 18 oktober 2012 Flitsdate: eerste speeddate voor 60-75 jaar
  60-plussers vergroten sociaal netwerk met speeddate Op zaterdag 10 november om 20:00 uur organiseert FlitsDate, in samenwerking met 50plusmatch, voor het eerst een speeddate voor de leeftijdscategorie 60-75 jaar in Polman’s Huis, Keistraat 2 in Utrecht. Twintig dames en twintig heren spreken elkaar drie minuten en beslissen daarna zelf: blijft het hierbij of smaakt de ontmoeting naar meer. Natu Lees verder

FlitsDate reviews (50):

FlitsDate - Gezellig

4

Review:
Hallo speed daters

Ik was voor mijn eerste speeddate best wel gespannen, je weet immers niet hoe het zal gaan en of er een leuke match uit komt.
De ontvangst was vriendelijk, de uitleg duidelijk en daarna was het vooral gezellig.
Ik had geen match maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Sterke punten:
Duidelijk en gezellig

Zwakke punten:
?

Cor Gerrit beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Het was een topavond

8

Review:
Ik ben voor het eerst naar een speeddate avond geweest. De sfeer was reuze gezellig, het was goed georganiseerd. Ik heb die avond met verschillende mannen kennis gemaakt. Het was zo leuk en ontspannen en ik heb veel plezier gehad en veel gelachen. Een leuke avond om naar terug te kijken.

Sterke punten:
Het was goed en duidelijk georganiseerd. Er was een gezellig sfeer.

Zwakke punten:
Die heb ik niet.

Marjan beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Speed daten met FlitsDate

6

Review:
Voor mij was het de eerste keer speed daten, en zeker niet de laatste. Leuke locatie, goede organisatie en hele diverse deelnemers. Helaas had ik geen match, maar verder een hele leuke avond gehad.

Sterke punten:
Locatie, organisatie en sfeer.

Zwakke punten:
Minder deelnemers dan beloofd.

Floris beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Gezellig

2

Review:
Over de locatie en organisatie ben ik erg tevreden. Ook de sfeer was goed, iedereen had er zin in en de avond verliep ontspannen, het was gezellig en de gastvrouw deed het heel leuk. Helaas heb ik mijn match niet gevonden. Ik vond het gek dat er maar 15 mannen waren terwijl er van tevoren was aangegeven dat er 20 mannen en 20 vrouwen zouden zijn (hier betaal je ook voor!), dit is van tevoren ook niet aangegeven. Daarnaast was het fijn geweest als er van tevoren een selectie was gedaan zodat de mannen en vrouwen wellicht beter zouden matchen, maar ik begrijp dat dat niet gebruikelijk is. Zo kan bijv. ook voorkomen worden dat er mensen aanwezig zijn die elkaar al tijdens een eerdere speeddate hebben gezien, wat nu ook gebeurde.

Sterke punten:
Sfeer, gezelligheid, locatie, organisatie, gastvrouw.

Zwakke punten:
Selectie, aantal deelnemers.

Laura beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Kansloos gedoe en zonde van je geld.

0

Review:
90% van de mannen, die aan een flitsdate meedoen hebben aan het eind van de sessie geen enkele match. De overige 10% hebben 1 tot 3 matches. Het merendeel van de dames beschikt dus over een eisenpakket, waar bijna geen enkele man aan kan voldoen.
Je kan beter een avond naar de kroeg gaan, daar heb je meer kans om een vrouw te ontmoeten dan bij het krampachtige flitsdate-gedoe. Tenzij je het leuk vindt, om 25 keer dezelfde vragen te beantwoorden of in de zeik te worden genomen door vriendinnengroepen, die veel te diep in het glaasje hebben gekeken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onmogelijk om een vervolgdate te krijgen met een gelijkwaardige vrouw.

Gone rogue beveelt FlitsDate NIET aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Oplichterij!!!

1

Review:
Flitsdate doet het voorkomen of er regelmatig events zijn maar in werkelijkheid vinden de meeste evenementen geen doorgang en worden de avonden constant verplaatst tot er voldoende animo is. Zo ook mijn avond. Uiteindelijk vond deze plaats midden in mijn vakantie. Flitsdate heeft de date van maandag op de vrijdag ervoor einde dag geannuleerd.
In mijn vakantie had ik niet overal internet, op zaterdagochtend zag ik het bericht van de nieuwe datum. Direct stuurde ik een annulering vanwege vakantie. Kreeg doodleuk de reactie geen geld terug maar dat ze me wel korting aan kunnen bieden voor een volgende avond!!! Laat maar zitten, het wasbak prijzig genoeg voor een avondje koffie drinken!!
Niet aan te bevelen!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Doetvoorkomen of er regelmatig evenementen zijn; duur; spelregels aanpassen voor annulering van hun kant maar niet van kant deelnemer; geen service

Daphne beveelt FlitsDate NIET aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Gezellig avond maar daarna...

1

Review:
Ik ging zonder hoge verwachtingen naar de avond, en heb een gezellige avond gehad. Sommige zijn stil of verlegen en andere zijn een flapuit. Wat mij wel verbaasde is dat ik een aantal leuke gesprekjes heb gehad, maar dat ik niet één match had.
Daarnaast was er een vriendinnengroep 5 van de 13 vrouwen kende elkaar al. Na de speeddate bij de borrel en ze meerdere wijntjes ophadden hadden ze zich versproken, ze kwamen voor de lol. Flitsdate geeft aan dat ze dit waarderen want een vriendinnen groep zorgt een gezellige sfeer. Echt serieus kan ik dit niet noemen.

Sterke punten:
mooie rustige locaties, mensen uit de regio

Zwakke punten:
Vriendinnengroepen die voor de lol komen

Gerben beveelt FlitsDate NIET aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Relaxte sfeer

1

Review:
Belangrijk is dat je jezelf geen druk oplegt maar het gewoon ziet als een gezellige avond waarbij je veel verschillende mensen gaat ontmoeten! Dat onder het genot van een hapje en een drankje!

Sterke punten:
Leuke locatie ongedwongen sfeer.

Zwakke punten:
Parkeren in garage peperduur. Misschien opties aanreiken waar het goedkoper kan. Begreep dat na bepaalde tijd het zelfs goedkoper was om dichterbij te parkeren

Corinne beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Flitsdate 7-1-2018

1

Review:
Ik heb het als een gezellige middag ervaren, ontvangst prima.Gezellige lokatie , goed bereikbaar. Misschien waren 14 mannen genoeg geweest.Leeftijd goed op elkaar afgestemd. Ik vond het wel een gedoe met het formulier, misschien ergens een foto erbij, waarmee je gedate hebt?
Maar verder prima verzorgd.

Sterke punten:
Je komt direct toe de point, heel plezierig.Zie boven.

Zwakke punten:
Formulier Foto.

ellen bate beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Leuke avond!

4

Review:
De FlitsDate was geslaagd! Met 15 mannen zonder uitzondering leuke gesprekken gehad. Helaas geen match maar ik ga heel graag nog een keer flitsdaten. Ik kan het iedereen aanraden. Je hebt gewoon een gezellige avond!

Sterke punten:
Relaxte sfeer. Lengte van de gesprekken en duur van de avond precies goed.

Yvonne beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over FlitsDate

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou FlitsDate aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou FlitsDate aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek FlitsDate


Home » Speed Dating » FlitsDate