FlitsDate

FlitsDate Speeddaten bij FlitsDate Stel je voor: jij plus zo n veertig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate. 90% kans op een match en matchgarantie! Bij FlitsDate® is de kans op een succesvolle match maarliefst 90%. Daarom geven wij´matchgarantie´: Soms kan een avond tóch tegenvallen. En ontmoet je wellicht wel aardige mensen, maar is er niemand bij van wie je zegt: ja! Dit betekent dat jij de volgende FlitsDate® weer bent uitgenodigd, geheel op onze kosten. Nog eens twintig singles, helemaal voor jou. Wil je nu alvast een indruk krijgen van FlitsDate®? Tijdens een van onze avonden maakten we dit filmpje. Bekijk het hier: www.flitsdate.nl/#video Schrijf je nu in! Zin om FlitsDate® te proberen? Goed idee! Schrijf je in voor een date bij jou in de buurt. Check onze agenda voor data en locaties. Tot gauw!

Artikelen over FlitsDate

‘Speeddaten: Focus op de vrouw’

Onlangs hebben Stanford onderzoekers een rapport gepubliceerd over hoe banden en relaties zich vormen tijdens 4 minuten speeddates. Resultaat? De meest succesvolle dates: Focus op de vrouw. Wanneer de vrouw zich betrokken voelt in het gesprek en de man begrip toont naar de vrouw is de kans op een connectie het grootst. McFarland, een sociologist bij Stanford's Graduate School of Education, heeft g ... [...]

Flitsdate: eerste speeddate voor 60-75 jaar

60-plussers vergroten sociaal netwerk met speeddate Op zaterdag 10 november om 20:00 uur organiseert FlitsDate, in samenwerking met 50plusmatch, voor het eerst een speeddate voor de leeftijdscategorie 60-75 jaar in Polman’s Huis, Keistraat 2 in Utrecht. Twintig dames en twintig heren spreken elkaar drie minuten en beslissen daarna zelf: blijft het hierbij of smaakt de ontmoeting naar meer. Na ... [...]

FlitsDate Reviews

  Ik raad elke man af gebruik te maken van FlitsDate

  Ik (man,52, acad. opgeleid, succesvolle loopbaan, verzorgd uiterlijk en slank) ben nu een aantal keren naar een flitsdate geweest. Het verloop is elke keer hetzelfde: leuke gesprekken en vervolgens 0 matches. In gesprekken met andere mannen op de FlitsDates hoor ik dezelfde ervaringen. De dames genieten blijkbaar van de aandacht, die ze op de avond van de mannen krijgen, maar willen uiteindelijk toch een man, die alleen in de kasteelromannetjes, die ze lezen, bestaat. Ik raad elke man dan ook ten sterkste af om gebruik te maken van FlitsDate. Je bespaart jezelf tijd, moeite, geld en ergernis.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onmogelijk voor een man om een vervolgdate te krijgen

  Opzet functioneert niet, telkens annuleringen.

  Meerdere jaren terug is het me wel eens gelukt om een avond mee te maken met Flitsdate. Maar zowel twee jaar terug, als zeer recent, wordt de avond elke keer weer geannuleerd en drie tot 4 weken later gepland. Ze zouden moeten begrijpen dat iedereen die zich heeft ingeschreven, daar de agenda voor vrij heeft gemaakt; maar nee hoor - twee dagen van te voren krijg je elke keer weer die annulering. Laat zo'n avond toch gewoon doorgaan, dan is de verhouding m/v maar ietsjes scheef; dan wacht je toch even iets langer voor je door kunt schuiven...? De nieuwste datum zou nu ook echt vol in de zomervakantie vallen, dan komt er sowieso niemand meer lijkt me. Toch lees ik reviews van mensen die recent een avond mee hebben gemaakt, dus helemaal een spook-site is het blijkbaar nog niet. Ik krijg wel elke keer als ik zelf dan maar weer afzeg, netjes mijn geld terug: zij het laatst pas na ruim een week.

  Geld wolven, waardeloos, geen klantvriendelijkheid

  Als het gaat om een nieuwe relatie op te bouwen hoop je op een goede relatie met Flitsdate. Nou dat kun je vergeten. Door technische problemen bij aanbieder kun je niet deelnemen aan een videodate. Volkomen onduidelijk is met wie en hoe je contact kunt opnemen. Alternatieven worden geboden waarbij de gepresenteerd wordt als een godsgeschenk. Alternatieven vervolgens ook allemaal gecanceld en geld terug kun je vergeten. Dus: niet mee in zee gaan te zijn er teveel geldt op ja bankrekening staat.

  Sterke punten
  Geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Afspraken worden niet nagekomen

  Mannen worden uitgelacht

  Bezette vrouwen gaan er met groepen heen om te kijken hoe ze op de markt staan. Mannen zetten zich voor schut door zich uit te sloven om hun aandacht. Lachende circusponies. Blijf weg van flitsdate.nl en ga naar een andere dating aanbieder.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alle

  Online speeddating via flitsdate

  Aanmelden en betaling zijn probleemloos verlopen. Duidelijke mail met instructies ontvangen. Op de avond zelf ingelogd en het startte verder vanzelf op. Ik vond het een hele leuke ervaring en het uur was voorbij voordat ik er erg in had. Kan 't iedereen aanraden.

  Sterke punten
  Kandidaten in de juiste regio/leeftijdsgroep

  Zwakke punten
  Geen

  Gezellige avond

  Afgelopen week voor de eerste keer naar de speeddate-avond in Amersfoort geweest. In het begin was het wat spannend en ongemakkelijk, maar we werden vriendelijk ontvangen en al snel kwam er een duidelijke uitleg en liep het gesmeerd. We waren met 11 vrouwen en mannen en kregen daarom 6 minuten per persoon. Dit vloog voorbij! We hebben erg veel gelachen en een gezellige avond gehad. Het is zeker iets om mee te maken en leuk om op deze manier nieuwe mannen te ontmoeten.

  Sterke punten
  Goede organisatie Sfeervolle locatie Goede verdeling man/vrouw Leuke groep mensen

  Zwakke punten
  Ik vind het wel prijzig (wrs ivm het afhuren van zo een ruimte)

  Locatie

  Locatie amsterdam crown plaza mooie locatie Ook mede door gratis parkeren Anders betaal je je zuur aan parkeren Organisatie laatste 2x andere locatie, betaald parkeren... gezien de aantijd en het o.v is dat waardeloos Vaak vele vriendinnen groepen aangeschoten, de man heeft al 90% kans op geen match omdat het eisen pakket hoog bij een vrouw is, waarbij een gemiddelde man geen kans maakr en seinen met elkaar.. 1 grote poppenkast Organisate boeit het weinig, want cashen gaat het om. Misschien geen alcohol schenken op zo een avond

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gewijzigde locatie minder dmv betaald parkeren en niet 1x gebeurd nee 2x als het niet voor de 3e x gebeurd Flitsdate pas je advertentie aan 4 min tja kan langer of korter haha is hoe je het bekijkt Maar jeetje dat blijven hangen zo vreselijk irritant Wachten totdat je voorganger eindelijk vertrekt is eigenlijk ongemakkelijk

  Leuke en gezellige avond

  Leuk om een speeddate-avond mee te maken. Ik vond het fijn om met de mannen kort kennis te maken en hierdoor een kleine indruk te krijgen van de persoon.

  Sterke punten
  Veel gesprekken met diverse mannen.

  Zwakke punten
  Vier minuten is te kort, zelfs voor een eerste indruk.

  Gezellige avond!

  Eerst even wennen dat je maar per date een korte tijd hebt om elkaar te kennen. Na 3 tafeltjes wist ik wat ik moest doen: Rustig blijven en niet te overhaast je vragen stellen. De sfeer was zeer intiem en vrij. Tussendoor even een glaasje drinken en in mijn geval een sigaretje roken op het mooie terras van Millers. Ik heb genoten van de avond en als mijn date niets wordt, dan ga ik zeker de volgende keer weer.

  Sterke punten
  Goede sfeer en fijne gastheer en vrouw.

  Zwakke punten
  De bar-bediening was minimaal.

  feed back

  Het was een leuke boeiende avond. Als te oude man (77) heb ik wel de feed back gehad dat 9 van de 16 vrouwen verder contact met me wilden hebben (Ja). Er was echter maar met twee een match. Ik zou erg graag willen weten wie dat waren, want mijn selectie van mijn 'ja' s (5) was heel erg rommelig door de snelle gang van zaken. Achteraf dacht ik; 'die was misschien leuker'. Kan dat nog. Zo niet dan begrijp ik dat en zorg voor een betere 'administratie' de volgende keer.

  Onverwacht leuk!

  Ik had er niet veel van verwacht maar wat is dit leuk! Korte gesprekjes met mannen met wie ik via een datingsite niet zo snel zou chatten en dat levert verrassend leuke contacten op. Het was een ontspannen gezellige avond met leuke hoog opgeleide mensen. En ik kwam er zowaar een heel leuke man tegen!

  Sterke punten
  Veel nieuwe contacten in korte tijd.

  Zwakke punten
  19 gesprekken van 5 minuten achter elkaar is wel erg intensief en je hebt nauwelijks tijd om te bedenken of je iemand nog een keer wil zien.

  Wat een gezellige avond!

  Deze manier van daten is vele malen leuker dan het turen naar profielen op internet. Echt een aanrader!

  Spannend maar leuk!

  Voor het eerst naar speeddating. Het was vrij spannend, maar de zenuwen waren al snel voorbij. Het is een leuke mix aan mensen die nieuw zijn en het al vaker hebben gedaan, dus je wordt snel op je gemak gesteld. Het daten heeft een ontspannen sfeer en de meeste mensen zitten er gewoon voor een gezellige avond met leuk contact. Is er een klik is dat mooi meegenomen, maar het gaat vooral om mensen leren kennen (en in mijn geval een beetje veilig oefenen!). Ik vind het zeker een aanrader, vooral ook door de goede begeleiding.

  Sterke punten
  Gezellig, ontspannen, goede begeleiding

  Zwakke punten
  De omgeving was vrij rustig. Voor mij was de locatie ideaal vanwege de ligging, maar de ruimte zelf was wat kaal. Het is ook een vrij nieuwe locatie.

  Flitsdate review

  Onverwacht leuke gesprekjes met (bijna) alle gesprekspartners. Het geld en de moeite meer dan waard!

  Sterke punten
  Mooie lokatie Leuke deelnemers Goed geleid Niet duur!

  Zwakke punten
  Doorstroom duurt soms te lang waardoor het navolgende gesprekje nog korter wordt dan het al is. Zet de muziek wat harder zodat mensen elkaar niet meer goed verstaan. Dat versnelt wellicht het doorstromen.

  Goed georganiseerd!

  2 keer meegedaan met een flitsdate avond. 1e keer minder enthousiast, leeftijdsgroep was erg jong, niet echt mijn types. 2e avond erg geslaagd. Leuke, oprechte gesprekken. 2 matches waarvan ik met 1 aan het daten ben om te kijken of het meer is dan een gezellig momentje. Het kan dus echt! En je hebt echt maar die ene klik/chemie nodig! 2e keer helaas wat mensen die niet kwamen opdagen, maar daar kan Flitsdates niks aan doen natuurlijk.

  Sterke punten
  Goed georganiseerd, Mirjam is echt een sfeermaker van een hostess!

  Zwakke punten
  2e flitsdate was in een restaurant, waar om ons heen mensen zaten te eten. Dat voelde toch wat ongemakkelijk..

  Gezellig

  Hallo speed daters Ik was voor mijn eerste speeddate best wel gespannen, je weet immers niet hoe het zal gaan en of er een leuke match uit komt. De ontvangst was vriendelijk, de uitleg duidelijk en daarna was het vooral gezellig. Ik had geen match maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Duidelijk en gezellig

  Zwakke punten
  ?

  Het was een topavond

  Ik ben voor het eerst naar een speeddate avond geweest. De sfeer was reuze gezellig, het was goed georganiseerd. Ik heb die avond met verschillende mannen kennis gemaakt. Het was zo leuk en ontspannen en ik heb veel plezier gehad en veel gelachen. Een leuke avond om naar terug te kijken.

  Sterke punten
  Het was goed en duidelijk georganiseerd. Er was een gezellig sfeer.

  Zwakke punten
  Die heb ik niet.

  Speed daten met FlitsDate

  Voor mij was het de eerste keer speed daten, en zeker niet de laatste. Leuke locatie, goede organisatie en hele diverse deelnemers. Helaas had ik geen match, maar verder een hele leuke avond gehad.

  Sterke punten
  Locatie, organisatie en sfeer.

  Zwakke punten
  Minder deelnemers dan beloofd.

  Gezellig

  Over de locatie en organisatie ben ik erg tevreden. Ook de sfeer was goed, iedereen had er zin in en de avond verliep ontspannen, het was gezellig en de gastvrouw deed het heel leuk. Helaas heb ik mijn match niet gevonden. Ik vond het gek dat er maar 15 mannen waren terwijl er van tevoren was aangegeven dat er 20 mannen en 20 vrouwen zouden zijn (hier betaal je ook voor!), dit is van tevoren ook niet aangegeven. Daarnaast was het fijn geweest als er van tevoren een selectie was gedaan zodat de mannen en vrouwen wellicht beter zouden matchen, maar ik begrijp dat dat niet gebruikelijk is. Zo kan bijv. ook voorkomen worden dat er mensen aanwezig zijn die elkaar al tijdens een eerdere speeddate hebben gezien, wat nu ook gebeurde.

  Sterke punten
  Sfeer, gezelligheid, locatie, organisatie, gastvrouw.

  Zwakke punten
  Selectie, aantal deelnemers.

  Kansloos gedoe en zonde van je geld.

  90% van de mannen, die aan een flitsdate meedoen hebben aan het eind van de sessie geen enkele match. De overige 10% hebben 1 tot 3 matches. Het merendeel van de dames beschikt dus over een eisenpakket, waar bijna geen enkele man aan kan voldoen. Je kan beter een avond naar de kroeg gaan, daar heb je meer kans om een vrouw te ontmoeten dan bij het krampachtige flitsdate-gedoe. Tenzij je het leuk vindt, om 25 keer dezelfde vragen te beantwoorden of in de zeik te worden genomen door vriendinnengroepen, die veel te diep in het glaasje hebben gekeken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onmogelijk om een vervolgdate te krijgen met een gelijkwaardige vrouw.

  Oplichterij!!!

  Flitsdate doet het voorkomen of er regelmatig events zijn maar in werkelijkheid vinden de meeste evenementen geen doorgang en worden de avonden constant verplaatst tot er voldoende animo is. Zo ook mijn avond. Uiteindelijk vond deze plaats midden in mijn vakantie. Flitsdate heeft de date van maandag op de vrijdag ervoor einde dag geannuleerd. In mijn vakantie had ik niet overal internet, op zaterdagochtend zag ik het bericht van de nieuwe datum. Direct stuurde ik een annulering vanwege vakantie. Kreeg doodleuk de reactie geen geld terug maar dat ze me wel korting aan kunnen bieden voor een volgende avond!!! Laat maar zitten, het wasbak prijzig genoeg voor een avondje koffie drinken!! Niet aan te bevelen!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Doetvoorkomen of er regelmatig evenementen zijn; duur; spelregels aanpassen voor annulering van hun kant maar niet van kant deelnemer; geen service

  Gezellig avond maar daarna...

  Ik ging zonder hoge verwachtingen naar de avond, en heb een gezellige avond gehad. Sommige zijn stil of verlegen en andere zijn een flapuit. Wat mij wel verbaasde is dat ik een aantal leuke gesprekjes heb gehad, maar dat ik niet één match had. Daarnaast was er een vriendinnengroep 5 van de 13 vrouwen kende elkaar al. Na de speeddate bij de borrel en ze meerdere wijntjes ophadden hadden ze zich versproken, ze kwamen voor de lol. Flitsdate geeft aan dat ze dit waarderen want een vriendinnen groep zorgt een gezellige sfeer. Echt serieus kan ik dit niet noemen.

  Sterke punten
  mooie rustige locaties, mensen uit de regio

  Zwakke punten
  Vriendinnengroepen die voor de lol komen

  Relaxte sfeer

  Belangrijk is dat je jezelf geen druk oplegt maar het gewoon ziet als een gezellige avond waarbij je veel verschillende mensen gaat ontmoeten! Dat onder het genot van een hapje en een drankje!

  Sterke punten
  Leuke locatie ongedwongen sfeer.

  Zwakke punten
  Parkeren in garage peperduur. Misschien opties aanreiken waar het goedkoper kan. Begreep dat na bepaalde tijd het zelfs goedkoper was om dichterbij te parkeren

  Flitsdate 7-1-2018

  Ik heb het als een gezellige middag ervaren, ontvangst prima.Gezellige lokatie , goed bereikbaar. Misschien waren 14 mannen genoeg geweest.Leeftijd goed op elkaar afgestemd. Ik vond het wel een gedoe met het formulier, misschien ergens een foto erbij, waarmee je gedate hebt? Maar verder prima verzorgd.

  Sterke punten
  Je komt direct toe de point, heel plezierig.Zie boven.

  Zwakke punten
  Formulier Foto.

  Leuke avond!

  De FlitsDate was geslaagd! Met 15 mannen zonder uitzondering leuke gesprekken gehad. Helaas geen match maar ik ga heel graag nog een keer flitsdaten. Ik kan het iedereen aanraden. Je hebt gewoon een gezellige avond!

  Sterke punten
  Relaxte sfeer. Lengte van de gesprekken en duur van de avond precies goed.


Bezoek FlitsDate

Schrijf je eigen review