FlitsDate

FlitsDate Speeddaten bij FlitsDate Stel je voor: jij plus zo n veertig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate. 90% kans op een match en matchgarantie! Bij FlitsDate® is de kans op een succesvolle match maarliefst 90%. Daarom geven wij´matchgarantie´: Soms kan een avond tóch tegenvallen. En ontmoet je wellicht wel aardige mensen, maar is er niemand bij van wie je zegt: ja! Dit betekent dat jij de volgende FlitsDate® weer bent uitgenodigd, geheel op onze kosten. Nog eens twintig singles, helemaal voor jou. Wil je nu alvast een indruk krijgen van FlitsDate®? Tijdens een van onze avonden maakten we dit filmpje. Bekijk het hier: www.flitsdate.nl/#video Schrijf je nu in! Zin om FlitsDate® te proberen? Goed idee! Schrijf je in voor een date bij jou in de buurt. Check onze agenda voor data en locaties. Tot gauw!

Artikelen over FlitsDate

‘Speeddaten: Focus op de vrouw’

Onlangs hebben Stanford onderzoekers een rapport gepubliceerd over hoe banden en relaties zich vormen tijdens 4 minuten speeddates. Resultaat? De meest succesvolle dates: Focus op de vrouw. Wanneer de vrouw zich betrokken voelt in het gesprek en de man begrip toont naar de vrouw is de kans op een connectie het grootst. McFarland, een sociologist bij Stanford's Graduate School of Education, heeft g ... [...]

Flitsdate: eerste speeddate voor 60-75 jaar

60-plussers vergroten sociaal netwerk met speeddate Op zaterdag 10 november om 20:00 uur organiseert FlitsDate, in samenwerking met 50plusmatch, voor het eerst een speeddate voor de leeftijdscategorie 60-75 jaar in Polman’s Huis, Keistraat 2 in Utrecht. Twintig dames en twintig heren spreken elkaar drie minuten en beslissen daarna zelf: blijft het hierbij of smaakt de ontmoeting naar meer. Na ... [...]

FlitsDate Reviews

  Alles behalve date

  Waardeloos. Totaal geen sprake van date, iedereen zegt leuk en leuk. Maar ja daar heb je niets aan. Veel deelnemers die geen interesse in relate hebben. En 190% mismatch, op supermarket heb je veel meer kans op een match 😂. Zonde van het geld.

  Sterke punten
  Goede locatie met dure parkeerplaats

  Zwakke punten
  Veel doelloze deelnemers met geen verwachtingen

  Middag met vervolg

  Fijne middag gehad en leuk contact met verschillende vrouwen met wie er nog date komt, en wie weet met een een van hen een vervolg. Prima georganiseerd.

  Doodeng, maar tof!

  Redelijk zenuwachtig kwam ik op de date locatie aan. Dat bleek echt niet nodig te zijn.
  Ik vond het een bijzondere avond en ben echt blij dat ik de stoute schoenen aangetrokken heb. Vergeleken met online daten vond ik dit een stuk fijner. Zo goed dat je meteen iemand echt tegenover je hebt zitten. Geeft meteen zoveel meer duidelijkheid. Ik had met 1 persoon echt meteen een klik (al voordat het daten van start ging), dit weekend gaan we elkaar weer zien. Ik zal het zeker aanbevelen als ik hoor dat mensen aan het daten zijn.
  Dank!

  Sterke punten
  De organisatie en locatie waren prima!

  Zwakke punten
  kan eigenlijk niet echt iets noemen

  Gelachen

  Voor mij de eerste keer dat ik me aansloot bij Flitsdate. En wat heb ik een toffe avond gehad: enorm gelachen, leuke mensen, locatie goed bereikbaar. Aanrader!

  Leuke avond

  Leuk geregeld op een mooie locatie. Leuke mensen ontmoet. Wel vermoeiend op een gegeven moment... nog geen partner gevonden, maar wel leuke contacten. Zo veel beter dan online daten!

  Sterke punten
  Mooie locatie goed geregeld.

  Zwakke punten
  Duurt soms te lang. Het opstarten alleen al, maar daar kan de organisatie niet zoveel aan doen. Misschien minder grote groepen?
  Soms mogen de vrouwen ook rond lopen en dat de mannen aan tafeltjes zitten.

  slecht

  leuk event maar 2 keer verzet daarna geen mail gehad over nieuwe datum ben er wel heen gegaan kon wel mee doen maar daarna heb ik na 2 dagen niks gehoord over mijn mogelijke matches echt slecht.

  Super leuke lokatie en mensen

  Ik werd vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Het liep erg soepel allemaal en werd erg op mijn gemak gesteld door haar. De lokatie waar het gehouden werd was super. Erg leuk concept waardoor je snel veel verschillende dames leert kennen. Fijn dat er ook wat pauzes zijn zodat je nog even na kan kletsen met diegene die je leuk of wat beter nog wil leren kennen. Kortom echt een goede ervaring gehad met flitsdate.

  Slechte service

  Ik had mij opgegeven, maar vanwege te weinig aanmeldingen is het niet doorgegaan. De mails zijn in de spam terecht gekomen, waardoor ik niet op de hoogte was van de nieuwe datum en dus alles gemist heb en mijn geld kwijt ben. Ze willen niet meewerken aan een nieuwe kans.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie vooraf en achteraf alles proberen goed te praten

  Leuke dames, flitsdaters.

  Leuke dames, flitsdaters. Helaas met geen van allen een match kunnen vinden, voelen. Locatie " Stockholm" is qua ruimte wat beperkt. Maar dat heeft als positief gevolg dat we dichter bij elkaar zaten. Al met al groot herhalingsgevaar. Oftewel graag tot de volgende FlitsDate. CU

  Sterke punten
  Prima host en locatie.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten. Maar wellicht een idee qua prijs-stelling. Te denken valt daarbij aan een soort 10- ritten of FlitsDates kaart. Zeker voor de kritische, kieskeurige of twijfelende match-zoekers zoals ik.

  Positieve ervaring

  Erg goed geregeld door de organisatie!

  Gezellig!

  Het was een heel gezellige avond, veel herkenning bij elkaar, met zowel heren als dames leuke gesprekken gehad. Geen match gevonden, maar ik kijk uit naar de volgende keer!

  Dit is geen dating, geen match

  Flitsdate heeft het over een matchgarantie maar verstaat hier onder een eenzijdige interesse. In de volksmond wordt onder een match een wederzijdse interesse verstaan. Door een eigen en misleidende definitie te hanteren schermt flitsdates met hoge matchpercentages. Bij de meeste reviews lees ik niets over een wederzijdse match. Gelukkig zijn de meeste deelnemers maar wat blij met wat aandacht, zelfs al is het in de stijl van een sollicitatiegesprek en met een duurbetaald drankje. Men spreekt dan over een 'belevenis' en niet over een succesvol vervolg.
  Eigenlijk kun je het ook geen dating noemen. Een date is een afspraak met een zekere persoon waar jij interesse in hebt. Flitsdate is echter geen date maar een voorstelrondje waarbij je vooraf geen benul hebt wie je te zien krijgt. Zit je aan de onderkant van het 10 jarige leegtijdscohort dan zijn dat dus vooral oudere 'dates'. De kans op een echte date zal minimaal zijn. Dat is ook wel logisch gezien de groepsgrootte en de leeftijdsspreiding. Het concept is gedoemd te mislukken. Daarom hanteert flitsdate ook een eigen definitie van een match. Zij weten dat echte matches maar weinig voorkomen en houden dat angstvallig geheim. Als je een echte match wilt kun je dus beter een app installeren

  Sterke punten
  De hoeveelheid reviews die binnenstromen

  Zwakke punten
  In een flits is je geld weg en ga je weer alleen naar huis.

  Heel gezellige avond

  Dit was nou eens een echte ongecompliceerde, gezellige avond met leuke mannen en vrouwen en een fijne host.

  Sterke punten
  ontspannen, goed georganiseerd

  Zwakke punten
  tafeltjes wat dicht op elkaar.

  Hele leuke avond

  Hele leuke avond gehad, als je twijfelt: zeker doen!

  Sterke punten
  Leuke sfeer
  Goede host
  Veel aanbod

  Gezellige en succesvolle date

  Wie had dat gedacht in 1 avond zo’n geweldige match. Het werkt gewoon elkaar zien en horen veel efficiënter. En het is gezellig we zitten allemaal in hetzelfde schuitje dus absoluut niet stressvol

  Sterke punten
  Prima organisatie, de app op de telefoon werkt goed, 2 korte pauzes voor een drankje en ze komen langs met bittergarnituur wat fijn.

  Zwakke punten
  Heb ik niet ontdekt

  Aaaaah, een match!

  Spannend, gezellig en aan jou de regie. Je kunt er wat van maken, en het is dan de slagroom op de taart wanneer de volgende dag blijkt dat je een match hebt (of meerder). Volgende keer weer!

  Sterke punten
  Goed georganiseerd, leuke locatie

  Zwakke punten
  Jammer dat je niet meer te weten krijgt hoeveel kruisjes je hebt gekregen (zonder dat het een match was)

  Bijzondere ervaring

  Voor het eerst deelgenomen aan een speeddate.
  Leuk om de heren live te zien en te spreken.

  Was toch gezellig

  Locatie was prima.
  De avond zelf ook.

  Na 6 speeddates toch 2 matches

  Hallo, ben allereerst blij dat dit soort laagdrempelige single-evenementen voor o.a. 50+ers georganiseerd worden.
  Het is weliswaar (ook) business maar lijkt mij als ondernemer best een complex gebeuren.
  Had na 5 intensieve maar overwegend leuke speedates (>100 gesprekken) op verschillende locaties (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam) nog slechts 1 kruisje (met enige twijfel) kunnen zetten dat ook geen match bleek.
  De 6e speeddate (Den Haag) had een voor mij bovengemiddelde dynamiek en heb met overtuiging, doch onverwachts, meerdere JA-kruisjes gezet, waar 2 matches zijn uitgekomen. Heel benieuwd hoe dit nu verder gaat....

  Sterke punten
  Efficiente persoonlijke ontmoetingen met openstaande gelijkgestemden in een gezellige sfeer.
  N.b: Het is helaas een statistisch gegeven dat negatieve reviews eerder worden geplaatst dan positieve....en lijkt mij niet zo motiverend voor de organisatoren...

  Zwakke punten
  Wat ik hoor in de gesprekken is dat de meeste deelnemers de groepen liefst iets kleiner (max 16 personen) zouden willen zien, de gesprekstijd iets langer (5 minuten), een maandelijkse frequentie per leeftijdscatergorie op betreffende locatie en het entreegeld daarvoor best wel wat hoger (< Euro 50-) zou mogen zijn.
  Ook ervaart men de akoestiek en spraakverstaanbaarheid vaak als niet zo goed. Tevens zou de meerderheid graag alle JA-kruisjes willen ontvangen om achteraf eventueel nog een contractverzoek te kunnen doen.

  Bijzondere ervaring

  Het was een gezellige avond met echt wel wat leuke mannen

  Leuke avons

  Leuke avond gehad met een fijne gastvrouw in een gezellige locatie.

  Sterke punten
  Gezellige gastvrouw

  Leuker dan ik dacht!

  Ik zag de speeddate-avond vooral als experiment voor mezelf om te ontdekken of dit voor mij een prettige manier is om mannen te ontmoeten. Dat is dus zo! Het was leuker dan ik verwacht had. Hoewel 4 minuten voor een gesprek natuurlijk heel kort is, ontstonden er tot mijn verbazing toch een paar heel mooie gesprekken. :-)

  Sterke punten
  Goede communicatie, goed georganiseerd, leuke locatie, prettige sfeer

  De leider

  De leider vd speeddating was een charismatische jongen.\\r\\nOndanks veel last minute wijzingen, bleef hij meester van de avond

  uitstekend bijeenkomst

  uitstekend bijeenkomst, nieuw ervaring voor mij,

  Sterke punten
  Leuke vrouwen ontmoet , een aardig begeleider ,
  heel fijn plek!

  Effectief en efficiënt daten

  Voor mij een prachtige gelegenheid om in ongeveer 2 uur tijd kennis te maken met 15 tot 20 dames. Mijn ervaring is dat er altijd wel 3 dames tussen zitten met wie het voldoende klikt om nog eens af te spreken. Doorgaans houd ik daar minimaal 1 match aan over. Anders dan bij daten via websites sta je bij je volgende afspraak niet voor verrassingen.
  In mijn leeftijdsgroep (50-65) worden speeddates nogal eens (laat) afgeblazen door een gebrek aan mannen. Dit is vervelend omdat ik mijn agenda hierop heb aangepast.

  Sterke punten
  Prettige, ongedwongen organisatie die je in de gelegenheid stelt om potentiële partners te ontmoeten

  Zwakke punten
  Gaat soms niet door, onzeker


Bezoek FlitsDate

Schrijf een review