FlitsDate - 45 Reviews

Last updated: 26 augustus 2018
FlitsDate Logo

73% aanbevolen, 45 Reviews

 1. FlitsDate informatie
 2. FlitsDate Reviews
 3. Schrijf ook een review over FlitsDate

FlitsDate informatie

FlitsDate

Speeddaten bij FlitsDate

Stel je voor: jij plus zo n veertig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate.

90% kans op een match en matchgarantie!

Bij FlitsDate® is de kans op een succesvolle match maarliefst 90%. Daarom geven wij´matchgarantie´: Soms kan een avond tóch tegenvallen. En ontmoet je wellicht wel aardige mensen, maar is er niemand bij van wie je zegt: ja! Dit betekent dat jij de volgende FlitsDate® weer bent uitgenodigd, geheel op onze kosten. Nog eens twintig singles, helemaal voor jou.
Wil je nu alvast een indruk krijgen van FlitsDate®? Tijdens een van onze avonden maakten we dit filmpje. Bekijk het hier: www.flitsdate.nl/#video

Schrijf je nu in!

Zin om FlitsDate® te proberen? Goed idee! Schrijf je in voor een date bij jou in de buurt. Check onze agenda voor data en locaties. Tot gauw!

FlitsDate Details

Hits: 7517

URL: http://www.flitsdate.nl/

Categorieën: Speed Dating

Reviews: 45


Maak nu een gratis account aan op FlitsDate

FlitsDate Acties & Nieuws

 • 1 juli 2013 ‘Speeddaten: Focus op de vrouw’
  Onlangs hebben Stanford onderzoekers een rapport gepubliceerd over hoe banden en relaties zich vormen tijdens 4 minuten speeddates. Resultaat? De meest succesvolle dates: Focus op de vrouw. Wanneer de vrouw zich betrokken voelt in het gesprek en de man begrip toont naar de vrouw is de kans op een connectie het grootst. McFarland, een sociologist bij Stanford's Graduate School of Education, heeft g Lees verder
 • 18 oktober 2012 Flitsdate: eerste speeddate voor 60-75 jaar
  60-plussers vergroten sociaal netwerk met speeddate Op zaterdag 10 november om 20:00 uur organiseert FlitsDate, in samenwerking met 50plusmatch, voor het eerst een speeddate voor de leeftijdscategorie 60-75 jaar in Polman’s Huis, Keistraat 2 in Utrecht. Twintig dames en twintig heren spreken elkaar drie minuten en beslissen daarna zelf: blijft het hierbij of smaakt de ontmoeting naar meer. Natu Lees verder

FlitsDate reviews (45):

FlitsDate - Oplichterij!!!

1

Review:
Flitsdate doet het voorkomen of er regelmatig events zijn maar in werkelijkheid vinden de meeste evenementen geen doorgang en worden de avonden constant verplaatst tot er voldoende animo is. Zo ook mijn avond. Uiteindelijk vond deze plaats midden in mijn vakantie. Flitsdate heeft de date van maandag op de vrijdag ervoor einde dag geannuleerd.
In mijn vakantie had ik niet overal internet, op zaterdagochtend zag ik het bericht van de nieuwe datum. Direct stuurde ik een annulering vanwege vakantie. Kreeg doodleuk de reactie geen geld terug maar dat ze me wel korting aan kunnen bieden voor een volgende avond!!! Laat maar zitten, het wasbak prijzig genoeg voor een avondje koffie drinken!!
Niet aan te bevelen!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Doetvoorkomen of er regelmatig evenementen zijn; duur; spelregels aanpassen voor annulering van hun kant maar niet van kant deelnemer; geen service

Daphne beveelt FlitsDate NIET aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Gezellig avond maar daarna...

1

Review:
Ik ging zonder hoge verwachtingen naar de avond, en heb een gezellige avond gehad. Sommige zijn stil of verlegen en andere zijn een flapuit. Wat mij wel verbaasde is dat ik een aantal leuke gesprekjes heb gehad, maar dat ik niet één match had.
Daarnaast was er een vriendinnengroep 5 van de 13 vrouwen kende elkaar al. Na de speeddate bij de borrel en ze meerdere wijntjes ophadden hadden ze zich versproken, ze kwamen voor de lol. Flitsdate geeft aan dat ze dit waarderen want een vriendinnen groep zorgt een gezellige sfeer. Echt serieus kan ik dit niet noemen.

Sterke punten:
mooie rustige locaties, mensen uit de regio

Zwakke punten:
Vriendinnengroepen die voor de lol komen

Gerben beveelt FlitsDate NIET aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Relaxte sfeer

1

Review:
Belangrijk is dat je jezelf geen druk oplegt maar het gewoon ziet als een gezellige avond waarbij je veel verschillende mensen gaat ontmoeten! Dat onder het genot van een hapje en een drankje!

Sterke punten:
Leuke locatie ongedwongen sfeer.

Zwakke punten:
Parkeren in garage peperduur. Misschien opties aanreiken waar het goedkoper kan. Begreep dat na bepaalde tijd het zelfs goedkoper was om dichterbij te parkeren

Corinne beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Flitsdate 7-1-2018

1

Review:
Ik heb het als een gezellige middag ervaren, ontvangst prima.Gezellige lokatie , goed bereikbaar. Misschien waren 14 mannen genoeg geweest.Leeftijd goed op elkaar afgestemd. Ik vond het wel een gedoe met het formulier, misschien ergens een foto erbij, waarmee je gedate hebt?
Maar verder prima verzorgd.

Sterke punten:
Je komt direct toe de point, heel plezierig.Zie boven.

Zwakke punten:
Formulier Foto.

ellen bate beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Leuke avond!

4

Review:
De FlitsDate was geslaagd! Met 15 mannen zonder uitzondering leuke gesprekken gehad. Helaas geen match maar ik ga heel graag nog een keer flitsdaten. Ik kan het iedereen aanraden. Je hebt gewoon een gezellige avond!

Sterke punten:
Relaxte sfeer. Lengte van de gesprekken en duur van de avond precies goed.

Yvonne beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Speeddate

0

Review:
Leuke, ontspannen manier om mannen te ontmoeten die ook een relatie willen.

Sterke punten:
Prima locatie, goed bereikbaar, prettige setting boven in, afgescheiden van de rest van de bar. Ruim opgezet, zit dus niet heel dicht op elkaar tijdens de gesprekken.

Zwakke punten:
Rond de 20 mannen spreken is best veel, er zijn 2 of 3 pauzes en dat is echt nodig. Ik zou het denk ik prettig vinden iets minder mannen te spreken en iets langer de tijd daarvoor te hebben.

Al beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Succes niet gegarandeerd, wel erg leuk

3

Review:
"Flitsdate" voor mijn leeftijdscategorie (60-75 jaar) komt een beetje geforceerd over, we zijn niet meer zo snel.
Deze vorm zal niet bij iedereen passen, voor mij is het een uiterst efficiënte en ook leuke manier om in een korte tijd meerdere vrouwen te ontmoeten die ook een relatie willen, net zoals ik.

Hans beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Veel mannen zijn echt zichzelf

10

Review:
De eerste keer speeddaten, dat beviel erg goed. Ik wist meteen wie ik tegenover me had, wat voor energie iemand had, of het mooie praatjes waren of dat iemand juist heel erg zichzelf was. Zo heb ik ook een man gesproken waarbij ik nee heb gezegd omdat hij en ik geen match waren qua mogelijke relatie maar wel echt een interessant gesprek hadden. Wat dat betreft vond ik de mannen erg authentiek, weinig haantjesgedrag, ze lieten echt zichzelf zien.

Sterke punten:
Divers aanbod van leuke mannen. Mooie locatie, genoeg ruimte tussen de tafels om niet gestoord te worden door de andere gesprekken.

Zwakke punten:
Het zijn te veel gesprekken achter elkaar met maar één pauze er tussen.

Marjolein beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Prima avond

4

Review:
Er komen leuke vrouwen bij Flitsdate, de organisatie komt beloftes na, ik kan Flitsdate aanraden.

Marcel beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

FlitsDate - Leuke avond in ongedwongen sfeer

7

Review:
Ik heb nu meerdere keren een flitsdate avond gehad op twee verschillende plekken.

Prettig vind ik het dat je face to face contact hebt, elkaar daadwerkelijk ziet en hoort. Zegt zoveel meer dan alleen een foto. Ik ben daarnaast ook geen kroegtijger dus voor mij ideaal om toch gemakkelijk in contact te komen met onbekende vrouwen.

In het begin is er altijd spanning en wat ongemakkelijkheid, maar als het eerste gesprek eenmaal geweest is gaat het snel en gemakkelijk.

Sterke punten:
Veel contacten, leuke vrouwen, ongedwongen sfeer, fijne avond.

Zwakke punten:
Soms wat chaotisch, qua tijd komen de rondes niet altijd overeen en vanwege te weinig deelnemers worden de avond soms doorgeschoven (logisch, maar niet leuk).

Jonathan beveelt FlitsDate aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over FlitsDate

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou FlitsDate aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou FlitsDate aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek FlitsDate


Home » Speed Dating » FlitsDate