SpeedDaten.nl - 38 Reviews

Last updated: 30 september 2020
SpeedDaten.nl Logo

50% aanbevolen, 38 Reviews

  1. SpeedDaten.nl informatie
  2. SpeedDaten.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over SpeedDaten.nl

SpeedDaten.nl informatie

Ben je eenzaam, ben je op zoek naar een partner voor een serieuze relatie of wil je gewoon snel de liefde van je leven ontmoeten? Meld je dan aan bij speeddaten.nl. Hier krijgt men namelijk de mogelijkheid om met 30 singles achter elkaar te daten. Binnen 10 seconden weet men al of men een date leuk vindt en binnen 3 minuten weet men of de 1e indruk goed was.

Personen die ervoor kiezen om te speeddaten, gaan een leuke avond uit in een top locatie. Hier gaat men minimaal 25 personen daten. Terwijl men een hapje en een drankje nuttigt, is men aan het daten. Op die avond kan men zelf beslissen met welke van de 25 personen men het leven verder wil voortzetten. Op de dag na het speeddaten ontvangt men een match mail. De speeddates worden steeds in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Groningen georganiseerd. Men heeft dus op 1 avond een aantal match waardoor de kans op een match veel groter is.

Personen die ervoor kiezen om te speeddaten, betalen 33 euro. Dit bedrag is inclusief een welkomstdrankje en een hapje. Daarnaast krijgt men de mogelijkheid om met 15 tot 20 personen te daten, er is een dategarantie en men krijgt van de leuke hosts van speeddaten.nl. Daarnaast krijgt men ook een matchmail met foto's. Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij. Daarnaast krijgt men bij Speeddaten.nl 20% korting op al de volgende speeddates.

Bij speeddaten.nl krijgen de leden ook nog eens een dategarantie. Zit er geen leuke date voor je bij, dan mag men nog een keer gratis komen speeddaten. Er is dus gegarandeerd succes.

Bij speeddaten kunnen gebruikers rekenen op alle discretie en privacy. Deze site speelt alleen de voornaam en eerste letter van de gebruiker door op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt het opgegeven e-mailadres uitgewisseld. Personen die dus snel op zoek zijn naar een partner, kunnen zich snel aanmelden bij speeddaten.nl.

SpeedDaten.nl Details

Hits: 11567

URL: http://www.speeddaten.nl

Categorieën: Speed Dating

Reviews: 38


Maak nu een gratis account aan op SpeedDaten.nl

SpeedDaten.nl reviews (38):

SpeedDaten.nl - Zeer slechte service

2

Review:
Vrouwen zijn er voor een ego boost. Het meerendeel heeft al een vriend.

Je maakt 0% kans als man.

Blijf weg van speeddaten.nl

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alle

Eric beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

SpeedDaten.nl - Niemand te BEKENNEN!!!!!!##%%&&&%@#%^&

7

Review:
Speeddate gereserveerd 4 jan.2019 in Groningen.

20.00 aanwezig.
Cafe zegt dat er niemand is.

Ik ben niet geinformeerd, en er blijkt nog 1 mannelijke deelnemer ( in zijn hemd gezet) te zijn.

Wat een amoreel clubje is dit wel niet?

Ver ver ver beneden alle peil.

Slechte organisatie.
NIET D OEN!!!!

Sterke punten:
Geld innen

Zwakke punten:
Communicatie van jan lik me de reet

HarryB beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

SpeedDaten.nl - Leuke avond - maar er valt best wel wat aan te mer

18

Review:
Ik ben gisteravond naar een speeddate avond van deze organisatie geweest, en ik moet zeggen dat het op zich wel een ervaring was. Maar, niet alles ging vlekkeloos...

Eigenlijk had ik me namelijk aangemeld voor een speeddate sessie die een maand eerder was - en die werd een dag van tevoren afgelast. Te weinig dames hadden zich aangemeld, zo bleek.

Dat was op zich al een veeg teken. De sessie was namelijk in Utrecht, en het was voor de leeftijdscategorie 20-35. Utrecht is een studentenstad met behoorlijk veel dames in die leeftijdscategorie - dus als ze zelfs daar niet genoeg kandidates kunnen vinden, dan zegt dat wel het één en ander.

Mijn aanmelding werd automatisch verzet naar een sessie die een maand later gepland stond. Naar keuze verder verplaatsen was wel een optie; geld terugvragen niet. Maar mij kwam de nieuwe datum verder wel uit, dus ik ging ermee akkoord.

De nieuwe sessie ging, zoals gezegd, gelukkig wel door.

De avond zelf was best gezellig. De locatie was zeker niet slecht (het café de Winkel van Sinkel in Utrecht). Er was best veel achtergrondgeluid, en soms moesten we even moeite doen om elkaar te verstaan, maar voor de rest beviel het allemaal best goed.

Het publiek dat op de speeddate sessie af kwam was ook behoorlijk gevarieërd, wat eveneens een pluspunt is. De dames zagen er niet slecht uit, en van de 27 kandidates was er eigenlijk maar één met wie het gesprek niet echt op gang kwam.

Bij verschillende dames kon ik ook merken dat er meer dan platonische interesse was. Ik vond het alleen wel jammer dat het best lastig was om ook in de pauzes gesprekken met mensen aan te knopen.

Dat heeft namelijk ook een reden - het merendeel van de dames kwam in groepsverband. Dat waren gewoon groepen vriendinnen die zich met z'n allen hadden aangemeld. Tijdens de pauzes gaan die dus gewoon met z'n allen bij hun groepje staan, en dan kom je er bijna niet tussen.

Maar de speeddate avond was me wel goed bevallen, en het is me (ondanks het eerdergenoemde groepjesgedrag) me wel gelukt om naderhand nog even wat met een paar mensen na te praten.

En toen kwam de matchmail...

Je kreeg aan het begin van de avond namelijk een kaart waarop je per persoon (per dame, in mijn geval) in kon vullen met wie je wel of geen match voelde - en ik had bij 26 van de 27 dames 'match' aangekruist.

Ik geef toe dat ik opzettelijk voor de brede aanpak ging. Maar het was ook weer niet zo dat ik iederéén maar als match opgaf - ze moest in ieder geval gezellig of interessant genoeg zijn om voor voor vervolgcontact in aanmerking te komen. En de selectie dames op die avond was gewoon best goed.

Dus het was best wel een domper toen ik te zien kreeg dat ik geen enkele match had.

Dat was niet alleen een teleurstelling; ik vind het ook gewoon raar. Ik ben niet wereldvreemd, en ik kan het heus wel herkennen wanneer een dame het soort interesse heeft dat verder gaat dan gewone gezelligheid. Dat heb ik die avond dus ook bij een paar dames gezien.

...maar als ik me dan even bedenk dat er best veel dames zijn die dit soort avondjes gewoon voor de lol doen - en dat heeft één van die speeddate dames me gisteravond ook letterlijk verteld - dan is dit eigenlijk ook niet zo vreemd meer.

Al met al is zo'n avond dus wel de moeite waard. En ik zou het ook zeker aanraden - alleen niet aan mensen die serieus op zoek zijn naar een date. Want dat zijn de meeste vrouwen op zo'n avond ook niet.

En om het nog maar even te zeggen: dat verhaal van die 91% matchgarantie is dus gewoon klinkklare onzin.

Sterke punten:
Gezellig evenement.

De site is redelijk overzichtelijk, en je kan per evenement ook op de site zien of er wel of niet voldoende mannelijke en vrouwelijke aanmeldingen zijn.

Zwakke punten:
Ietwat luidruchtige locatie.

Geen mogelijkheid tot geld terugvragen wanneer het evenement afgelast wordt.

Veel kandidates die er voor de lol zitten en eigenlijk gewoon niet op zoek zijn naar een date.

SpeedDaten.nl - Kansloos als man

4

Review:
Tijdens de speeddate was er een overschot aan mannen.
Gek genoeg kon je oordelen dat de mannen er gemiddeld genomen toch een stuk vlotter/beter uitzagen dan de dames.
Maar de dames waren vermoedelijk extreem kritisch.
Een aantal dames was ook gewoon samen met een vriendin gekomen omdat die '2 voor de prijs van 1' konden komen en zaten er dus vooral al stoelvulling en waren overduidelijk niet op zoek naar een relatie.
Waar je op de formulieren van de mannen vooral ja's zag aangekruisd, bleven deze bij de dames bijna onaangeraakt.
Inmiddels heeft speeddaten.nl dan ook hun 'matchgarantie' van de site gehaald.
Wellicht dat 91% van de dames een match vind, maar als man mag je blij zijn met 9% vrees ik.
Op Tinder heb je in elk geval meer matches...

Sterke punten:
Hostess was wel vriendelijk

Zwakke punten:
Zeer luidruchtig op lokatie, soms onduidelijk wie waar/wanneer moet zitten ivm overschot mannen en beurten overslaan.

Tinus beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

SpeedDaten.nl - Nooit meer

4

Review:
Zeer slechte organisatie. Zeer lelijke restaurant. In plats van 15 dames zijn er maar 5. Gelijk weggegaan.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Zeer slechte organisatie. Zeer lelijke restaurant. In plats van 15 dames zijn er maar 5. Gelijk weggegaan.

Jam beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

SpeedDaten.nl - kunstmatig

1

Review:
91% kans op een match klopt niet. Ik heb expres 21 ja's ingevuld tijdens de speeddate en ik heb geen enkele match.

de hosts van speeddaten zijn vriendelijk, correct, de gesprekken telkens van 3 minuten vind ik heel kunstmatig zo leer ik niet iemand kennen zoals hij of zij echt is.

het is niet mijn ding dat speeddaten.. toch zet ik neer zou ik aanbevelen bij anderen.

Sterke punten:
personeel van organisatie correct aardig en beleefd

Zwakke punten:
je ziet niet hoe iemand 'echt' is

SpeedDaten.nl - Slechte communicatie en organisatie

6

Review:
Ik zou samen met iemand naar de speeddate in haarlem gaan.
De dag van tevoren werd het geannuleerd. Geld terug krijgen was geen optie. Ik werd automatisch verzet naar de volgende speeddate. Wederom een dag van de voren geannuleerd. Nu maar verzet naar Den Haag.
Eenmaal aangekomen begonnen we een half uur later dan gepland.
Er waren 2x zoveel mannen (20) als vrouwen, waardoor ik de eerste 4 rondes gewoon niks zat te doen. En geen excuses ofzo. De organisatie telde welgeteld 1 persoon. Achteraf een e-mail gestuurd. Geen reactie ontvangen.
Ik raad deze organisatie af.

Sterke punten:
Helaas niet aangetroffen.

Zwakke punten:
Commicatie.
Planning.
Er waren 2x zoveel mannen (20) als vrouwen.

Ben beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

SpeedDaten.nl - 91% matchgarantie - yeah, right...

3

Review:
Ben nu drie maal op een SD-avond geweest. De eerste maal in het Holland Casino Rotterdam, wat eigenlijk nog wel de beste locatie was. In het lawaaiige cafe waar sindsdien de avonden gehouden worden, heb je aan het eind van de avond geen stem meer over. En als je, zoals ik, duidelijk niet de prins op het witte paard bent; moet je er ook niet gek van opkijken als je in drie avonden 0 matches krijgt. Vrouwen zijn blijkbaar zo extreem kritisch dat ze in geval van twijfel meteen NEE invullen. Ook bij vrouwen met wie ik meerdere interesses deelde, en soms zelfs een echt leuk gesprek had. En ach - inmiddels ben ik te oud om mee te mogen doen, of ik moet me bij de senioren-groep willen voegen.

Sterke punten:
Begeleiding doet hun best er een aardige avond van te maken.

Zwakke punten:
Best duur voor wat je er voor krijgt; heb je geen modellen-looks als man of vrouw, reken dan nergens op. 91% Matchgarantie is bullshit.

Peter beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

SpeedDaten.nl - Super tevreden!

0

Review:
Jaren geleden naar Speeddaten geweest, eigenlijk meer voor de lol, maar wat een superleuke avond gehad! Nu, ongeveer 10 jaar later, probeerde ik het weer, maar dit keer om hopelijk een serieuze relatie eraan over te houden. Helaas moet ik 's avonds vaak werken en lukte het mij niet om naar een Speeddate event te gaan, toen ik dit meldde aan de organisatie heb ik netjes het betaalde geld terug gekregen. Super goede service! Erg tevreden mee, nu kan ik met een gerust hart de tijd nemen om goed uit te zoeken wanneer ik weer eens kan.

Sterke punten:
Goede en vriendelijke organisatie

Zwakke punten:
Op dit moment geen

A.T. beveelt SpeedDaten.nl aan bij vrienden/bekenden

SpeedDaten.nl - Kans op een match voor mannen 33%

2

Review:
Ik ben twee keer bij de speeddate geweest in utrecht in de winkel van sinkel. Ik heb met de meeste dates een leuk ontspannen gesprek gehad en een gezellige avond beleefd.
De eerste keer had ik 6 ja's ingevuld van de 14 vrouwen (1 ja terug, maar geen match), de tweede keer 9 ja's ingevuld van de 21 en 1 ja terug(geen match). Naar mijn idee vullen de meeste vrouwen maar 1-4 'ja's in, omdat ze het te sletterig vinden om er meer in te vullen, en dan met name bij de meest populaire mannen. Dit betekent dat van de 21 mannen de 3 meest populaire elk 3-5 matches heeft, de volgende 4 1-2 matches, en de resterende 14 helemaal geen.

Dit is natuurlijk niet zo'n succesformule, want van die 3-5 matches bij de top 3 mannen komt het er waarschijnlijk maar bij 1 of 2 tot een date, en van de 14 zonder match zitten er echt wel een paar geschikte kerels tussen die een vervolgdate mislopen!
Daarnaast zijn er ook vrouwen die bij twijfel expres 0 'ja's invullen, omdat ze dan een volgende keer gratis kunnen deelnemen.

Al en met al is de speeddate-sessie een leuke manier om met vrouwen in contact te komen, maar de kans op een match is slechts 33% en de kans op een date of relatie minimaal.

Sterke punten:
-bijzondere ervaring

Zwakke punten:
- Kans op succes voor mannen is 33%, tenzij je erg populair bent
- De meeste vrouwen komen met een vriendin en laten hun keuze daardoor beinvloeden

Willem beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SpeedDaten.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SpeedDaten.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SpeedDaten.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SpeedDaten.nl


Home » Speed Dating » SpeedDaten.nl