SpeedDaten.nl

Ben je eenzaam, ben je op zoek naar een partner voor een serieuze relatie of wil je gewoon snel de liefde van je leven ontmoeten? Meld je dan aan bij speeddaten.nl. Hier krijgt men namelijk de mogelijkheid om met 30 singles achter elkaar te daten. Binnen 10 seconden weet men al of men een date leuk vindt en binnen 3 minuten weet men of de 1e indruk goed was. Personen die ervoor kiezen om te speeddaten, gaan een leuke avond uit in een top locatie. Hier gaat men minimaal 25 personen daten. Terwijl men een hapje en een drankje nuttigt, is men aan het daten. Op die avond kan men zelf beslissen met welke van de 25 personen men het leven verder wil voortzetten. Op de dag na het speeddaten ontvangt men een match mail. De speeddates worden steeds in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Groningen georganiseerd. Men heeft dus op 1 avond een aantal match waardoor de kans op een match veel groter is. Personen die ervoor kiezen om te speeddaten, betalen 33 euro. Dit bedrag is inclusief een welkomstdrankje en een hapje. Daarnaast krijgt men de mogelijkheid om met 15 tot 20 personen te daten, er is een dategarantie en men krijgt van de leuke hosts van speeddaten.nl. Daarnaast krijgt men ook een matchmail met foto's. Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij. Daarnaast krijgt men bij Speeddaten.nl 20% korting op al de volgende speeddates. Bij speeddaten.nl krijgen de leden ook nog eens een dategarantie. Zit er geen leuke date voor je bij, dan mag men nog een keer gratis komen speeddaten. Er is dus gegarandeerd succes. Bij speeddaten kunnen gebruikers rekenen op alle discretie en privacy. Deze site speelt alleen de voornaam en eerste letter van de gebruiker door op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt het opgegeven e-mailadres uitgewisseld. Personen die dus snel op zoek zijn naar een partner, kunnen zich snel aanmelden bij speeddaten.nl.

SpeedDaten.nl Reviews

  Ontzettend gezellige avond!

  Een onwijs gezellige avond gehad. Absoluut voor herhaling vatbaar.

  Er waren deze avond 11 mannen en 11 vrouwen, waarbij er steeds 7 minuten de tijd was om elkaar te leren kennen. Wat ik jammer vond was dat er vaak dezelfde vragen worden afgevuurd (woonplaats, leeftijd, werk). Mijn insteek was het hebben van een gezellige avond en als daar dan een leuk contact uit voorvloeit is dat fijn. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.

  In de pauzetijd nog even staan kletsen en ook na de speeddaterondes hebben we met een groot aantal deelnemers zitten nakletsen.

  Mocht je twijfelen, gewoon een keer doen! Leuke ervaring.

  Sterke punten
  Leuk opgezet
  Direct contact met de ander
  Leuke manier om met elkaar in contact te komen
  Voldoende pauzetijd met een bittergarnituurtje

  Zwakke punten
  Het was erg (hinderlijk) warm in de ruimte.
  Akoestiek was niet echt best, daardoor soms lastig elkaar te verstaan. (wel fijn dat er geen muziek aan stond)

  Gezellig en ongedwongen

  Afgelopen week heb ik deel genomen aan een leuke avond speeddaten.
  Vooraf was ik erg sceptisch. Ik was bang dat het erg kortzichtig zou zijn, maar niets is minder waar gebleken. Ik heb een ontzettend leuke avond gehad. Deze avond waren er 12 mannen waarmee ik elk 5 minuten in gesprek mocht. Een prima tijd om een eerste indruk van iemand te krijgen. Is er een klik of voelt het iets minder vertrouwd.
  Ik ben deze avond in gegaan zonder verwachtingen. Het enige wat ik hoopte was een gezellige avond te hebben zonder al teveel ongemakkelijke momenten. En dat is dubbel den dwars gelukt.

  Aan het eind van de avond ben ik naar huis gegaan, en onderweg heb ik alle "dates" nog even de revue laten passeren. Wat is mij bij gebleven?
  Met enige spanning vulde ik de lijst in met dates die ik nog wel eens zou willen spreken. Zouden zij mij ook zien zitten? Heb ik eigenlijk wel een match?
  Gelukkig kwam al snel het verlossende antwoord waarbij ik van verschillende matches contactgegevens heb gekregen.
  Het eerste contact is gelegd, nu kijken wat de toekomst mij brengt. Ik ben benieuwd!!

  Sterke punten
  Een snelle en prettige manier om mensen te leren kennen.
  Ongedwongen sfeer
  Rustige locatie

  Mensen ontmoeten

  Onlangs aan een speeddate deelgenomen en dat heb ik ervaren als een leuke gezellige manier om mensen te ontmoeten. Je ontmoet zo veel verschillende mensen in korte tijd dat alleen dat al leuk en interessant is.
  Met een paar minuten een gesprek is te kort om iemand echt te leren kennen, maar wel lang genoeg om een eerste indruk te krijgen of iemand je ligt en interesseert.
  Of je er een leuke date, vriendschap of relatie aan over houdt dat is natuurlijk even afwachten, dat is ook een beetje geluk hebben natuurlijk. Maar heb al wel een paar mensen ontmoet waar het leuk mee is om verder te leren kennen.

  Sterke punten
  In korte tijd kan je veel verschillende mensen ontmoeten. In het echt een kort gesprek geeft een beter beeld dan iemand via website of apps leren kennen.

  Zwakke punten
  Niet iedereen mailt of appt je terug na een speeddate match. Maar als je de verwachtingen laag of open houdt, is dat ook niet zo erg.

  Super

  Was een erg leuke sfeer, goede verdeling man vrouw, leuke seting

  Sterke punten

  Contact

  Zwakke punten
  Nvt

  Voor herhaling vatbaar

  Een gezellige avond gehad, leuke mensen ontmoet. Ik raad deze vorm van daten zeker aan.

  Top avond

  Zonder verwachtingen ging ik voor de eerste keer naar de speeddate. Vooraf wel wat gespannen maar eenmaal begonnen viel dat gelijk weg. Er waren 14 erg leuke dames en heb er een aantal leuke matches aan overgehouden. Na die tijd nog met een hele club de stad in geweest, heel gezellig

  Sterke punten
  Leuke vlotte dames

  Aanrader!

  Van begin tot eind een hele goede ervaring! Je wordt heel fijn ontvangen en de dates zijn stuk voor stuk gezellig. Ondertussen zelfs al een hele leuke tweede date gehad met iemand :)

  Sterke punten
  Chille omgeving
  Leuke dates

  Zwakke punten
  Doorwisselen kon sneller/duidelijker

  Top ervaring

  Iedereen was vriendelijk en geinteresseerd. Na afloop met zn allen op het terras gezeten.

  Leuke avond

  Hoewel speeddaten natuurlijk best spannend is, voelde ik mij hier toch snel op mijn gemak op deze avond en kwammen de leuke, weliswaar korte, gesprekjes lekker vlot op gang.

  Geen idee wat ik moest verwachten maar het overtrof mijn verwachtingen. Kortom geinig concept!

  Leuke ervaring

  De speeddate was een leuke ervaring, duidelijke uitleg en goed georganiseerd. Wat een beetje jammer was, was de kleine ruimte voor het grote aantal mensen waardoor er veel geluid was van al het praten.

  Sterke punten
  Manier van in contact kunnen komen nadien en discretie hierbij met matches

  Zwakke punten
  Kleine ruimte waardoor veel geluid, slechter elkaar te kunnen verstaan.

  Super leuke avond gehad!

  Bij binnenkomst werden we opgewacht door de hostess. Ze legde uit wat er ging gebeuren en stelde ons op ons gemak. De dates zelf waren heel erg prettig. Fijne sfeer en aardige mensen. Ook genoeg tijd om met elkaar te kunnen praten en een beetje van elkaar te weten te komen. Ik heb er een paar leuke matches aan overgehouden en een hele gezellige avond gehad. Zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Goede begeleiding, mooie locatie, ontspannen sfeer

  Zo leuk!

  Gisterenavond werd ik door een goede vriendin meegenomen naar jullie speeddate evenement in Den Bosch. In alle eerlijkheid met veel twijfels. Mijn allereerste date ervaring sinds 16 jaar. Maar wat was het leuk. Goed georganiseerd in hotel Central. Een vriendelijke mooi verzorgde ruimte waar alle dames konden plaatsnemen. Er hing al een leuke sfeer van een gezellige avond uit en dat werd het ook. Heb ontspannen en leuk kunnen praten met echt leuke mannen. Niet geforceerd maar echt gezellig. Ik kan het echt iedereen aanbevelen! Dank jullie wel!

  Sterke punten
  Goed georganiseerd leuke gastvrouw

  Zwakke punten
  Vond 1 bitterbal karig

  Super leuke avond!

  Eerst twijfelde ik over de echtheid van speeddaten.nl. Maar op het laatste moment had ik zoiets: Just give it a try! Ik heb mezelf gewoon opgegeven en ben gegaan.

  En je raad het vast al.. . het bestaat echt! Ik was verbaasd over de opkomst. Goed georganiseerd en het werd gehouden op een mooie locatie. Ook leuke gezelschap van alle mannen die 4 minuten bij mij aan het tafeltje zaten en dan weer door moesten naar de volgende. Soms was de tijd echt te kort maar in sommige gevallen ook meer dan voldoende. Maar het heeft natuurlijk ook niet voor niks ‘speeddaten’.


  Ik ben enthousiast, geweldige organisatie & ga zo door!

  Avond Eindhoven 2022

  Fijn dat de avond door kan gaan.
  Prima opgezet en gelukkig de tijd per speeddate.
  Er is ook een optie om mensen van hetzelfde geslacht in te vullen als vrienden match. toevoeging waarbij ik me afvraag of het echt zin heeft.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -

  Zeer slechte service

  Vrouwen zijn er voor een ego boost. Het meerendeel heeft al een vriend.

  Je maakt 0% kans als man.

  Blijf weg van speeddaten.nl

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alle

  Niemand te BEKENNEN!!!!!!##%%&&&%@#%^&

  Speeddate gereserveerd 4 jan.2019 in Groningen.

  20.00 aanwezig.
  Cafe zegt dat er niemand is.

  Ik ben niet geinformeerd, en er blijkt nog 1 mannelijke deelnemer ( in zijn hemd gezet) te zijn.

  Wat een amoreel clubje is dit wel niet?

  Ver ver ver beneden alle peil.

  Slechte organisatie.
  NIET D OEN!!!!

  Sterke punten
  Geld innen

  Zwakke punten
  Communicatie van jan lik me de reet

  Leuke avond - maar er valt best wel wat aan te merken...

  Ik ben gisteravond naar een speeddate avond van deze organisatie geweest, en ik moet zeggen dat het op zich wel een ervaring was. Maar, niet alles ging vlekkeloos...

  Eigenlijk had ik me namelijk aangemeld voor een speeddate sessie die een maand eerder was - en die werd een dag van tevoren afgelast. Te weinig dames hadden zich aangemeld, zo bleek.

  Dat was op zich al een veeg teken. De sessie was namelijk in Utrecht, en het was voor de leeftijdscategorie 20-35. Utrecht is een studentenstad met behoorlijk veel dames in die leeftijdscategorie - dus als ze zelfs daar niet genoeg kandidates kunnen vinden, dan zegt dat wel het één en ander.

  Mijn aanmelding werd automatisch verzet naar een sessie die een maand later gepland stond. Naar keuze verder verplaatsen was wel een optie; geld terugvragen niet. Maar mij kwam de nieuwe datum verder wel uit, dus ik ging ermee akkoord.

  De nieuwe sessie ging, zoals gezegd, gelukkig wel door.

  De avond zelf was best gezellig. De locatie was zeker niet slecht (het café de Winkel van Sinkel in Utrecht). Er was best veel achtergrondgeluid, en soms moesten we even moeite doen om elkaar te verstaan, maar voor de rest beviel het allemaal best goed.

  Het publiek dat op de speeddate sessie af kwam was ook behoorlijk gevarieërd, wat eveneens een pluspunt is. De dames zagen er niet slecht uit, en van de 27 kandidates was er eigenlijk maar één met wie het gesprek niet echt op gang kwam.

  Bij verschillende dames kon ik ook merken dat er meer dan platonische interesse was. Ik vond het alleen wel jammer dat het best lastig was om ook in de pauzes gesprekken met mensen aan te knopen.

  Dat heeft namelijk ook een reden - het merendeel van de dames kwam in groepsverband. Dat waren gewoon groepen vriendinnen die zich met z'n allen hadden aangemeld. Tijdens de pauzes gaan die dus gewoon met z'n allen bij hun groepje staan, en dan kom je er bijna niet tussen.

  Maar de speeddate avond was me wel goed bevallen, en het is me (ondanks het eerdergenoemde groepjesgedrag) me wel gelukt om naderhand nog even wat met een paar mensen na te praten.

  En toen kwam de matchmail...

  Je kreeg aan het begin van de avond namelijk een kaart waarop je per persoon (per dame, in mijn geval) in kon vullen met wie je wel of geen match voelde - en ik had bij 26 van de 27 dames 'match' aangekruist.

  Ik geef toe dat ik opzettelijk voor de brede aanpak ging. Maar het was ook weer niet zo dat ik iederéén maar als match opgaf - ze moest in ieder geval gezellig of interessant genoeg zijn om voor voor vervolgcontact in aanmerking te komen. En de selectie dames op die avond was gewoon best goed.

  Dus het was best wel een domper toen ik te zien kreeg dat ik geen enkele match had.

  Dat was niet alleen een teleurstelling; ik vind het ook gewoon raar. Ik ben niet wereldvreemd, en ik kan het heus wel herkennen wanneer een dame het soort interesse heeft dat verder gaat dan gewone gezelligheid. Dat heb ik die avond dus ook bij een paar dames gezien.

  ...maar als ik me dan even bedenk dat er best veel dames zijn die dit soort avondjes gewoon voor de lol doen - en dat heeft één van die speeddate dames me gisteravond ook letterlijk verteld - dan is dit eigenlijk ook niet zo vreemd meer.

  Al met al is zo'n avond dus wel de moeite waard. En ik zou het ook zeker aanraden - alleen niet aan mensen die serieus op zoek zijn naar een date. Want dat zijn de meeste vrouwen op zo'n avond ook niet.

  En om het nog maar even te zeggen: dat verhaal van die 91% matchgarantie is dus gewoon klinkklare onzin.

  Sterke punten
  Gezellig evenement.

  De site is redelijk overzichtelijk, en je kan per evenement ook op de site zien of er wel of niet voldoende mannelijke en vrouwelijke aanmeldingen zijn.

  Zwakke punten
  Ietwat luidruchtige locatie.

  Geen mogelijkheid tot geld terugvragen wanneer het evenement afgelast wordt.

  Veel kandidates die er voor de lol zitten en eigenlijk gewoon niet op zoek zijn naar een date.

  Kansloos als man

  Tijdens de speeddate was er een overschot aan mannen.
  Gek genoeg kon je oordelen dat de mannen er gemiddeld genomen toch een stuk vlotter/beter uitzagen dan de dames.
  Maar de dames waren vermoedelijk extreem kritisch.
  Een aantal dames was ook gewoon samen met een vriendin gekomen omdat die '2 voor de prijs van 1' konden komen en zaten er dus vooral al stoelvulling en waren overduidelijk niet op zoek naar een relatie.
  Waar je op de formulieren van de mannen vooral ja's zag aangekruisd, bleven deze bij de dames bijna onaangeraakt.
  Inmiddels heeft speeddaten.nl dan ook hun 'matchgarantie' van de site gehaald.
  Wellicht dat 91% van de dames een match vind, maar als man mag je blij zijn met 9% vrees ik.
  Op Tinder heb je in elk geval meer matches...

  Sterke punten
  Hostess was wel vriendelijk

  Zwakke punten
  Zeer luidruchtig op lokatie, soms onduidelijk wie waar/wanneer moet zitten ivm overschot mannen en beurten overslaan.

  Nooit meer

  Zeer slechte organisatie. Zeer lelijke restaurant. In plats van 15 dames zijn er maar 5. Gelijk weggegaan.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte organisatie. Zeer lelijke restaurant. In plats van 15 dames zijn er maar 5. Gelijk weggegaan.

  kunstmatig

  91% kans op een match klopt niet. Ik heb expres 21 ja's ingevuld tijdens de speeddate en ik heb geen enkele match.

  de hosts van speeddaten zijn vriendelijk, correct, de gesprekken telkens van 3 minuten vind ik heel kunstmatig zo leer ik niet iemand kennen zoals hij of zij echt is.

  het is niet mijn ding dat speeddaten.. toch zet ik neer zou ik aanbevelen bij anderen.

  Sterke punten
  personeel van organisatie correct aardig en beleefd

  Zwakke punten
  je ziet niet hoe iemand 'echt' is

  Slechte communicatie en organisatie

  Ik zou samen met iemand naar de speeddate in haarlem gaan.
  De dag van tevoren werd het geannuleerd. Geld terug krijgen was geen optie. Ik werd automatisch verzet naar de volgende speeddate. Wederom een dag van de voren geannuleerd. Nu maar verzet naar Den Haag.
  Eenmaal aangekomen begonnen we een half uur later dan gepland.
  Er waren 2x zoveel mannen (20) als vrouwen, waardoor ik de eerste 4 rondes gewoon niks zat te doen. En geen excuses ofzo. De organisatie telde welgeteld 1 persoon. Achteraf een e-mail gestuurd. Geen reactie ontvangen.
  Ik raad deze organisatie af.

  Sterke punten
  Helaas niet aangetroffen.

  Zwakke punten
  Commicatie.
  Planning.
  Er waren 2x zoveel mannen (20) als vrouwen.

  91% matchgarantie - yeah, right...

  Ben nu drie maal op een SD-avond geweest. De eerste maal in het Holland Casino Rotterdam, wat eigenlijk nog wel de beste locatie was. In het lawaaiige cafe waar sindsdien de avonden gehouden worden, heb je aan het eind van de avond geen stem meer over. En als je, zoals ik, duidelijk niet de prins op het witte paard bent; moet je er ook niet gek van opkijken als je in drie avonden 0 matches krijgt. Vrouwen zijn blijkbaar zo extreem kritisch dat ze in geval van twijfel meteen NEE invullen. Ook bij vrouwen met wie ik meerdere interesses deelde, en soms zelfs een echt leuk gesprek had. En ach - inmiddels ben ik te oud om mee te mogen doen, of ik moet me bij de senioren-groep willen voegen.

  Sterke punten
  Begeleiding doet hun best er een aardige avond van te maken.

  Zwakke punten
  Best duur voor wat je er voor krijgt; heb je geen modellen-looks als man of vrouw, reken dan nergens op. 91% Matchgarantie is bullshit.

  Super tevreden!

  Jaren geleden naar Speeddaten geweest, eigenlijk meer voor de lol, maar wat een superleuke avond gehad! Nu, ongeveer 10 jaar later, probeerde ik het weer, maar dit keer om hopelijk een serieuze relatie eraan over te houden. Helaas moet ik 's avonds vaak werken en lukte het mij niet om naar een Speeddate event te gaan, toen ik dit meldde aan de organisatie heb ik netjes het betaalde geld terug gekregen. Super goede service! Erg tevreden mee, nu kan ik met een gerust hart de tijd nemen om goed uit te zoeken wanneer ik weer eens kan.

  Sterke punten
  Goede en vriendelijke organisatie

  Zwakke punten
  Op dit moment geen

  Kans op een match voor mannen 33%

  Ik ben twee keer bij de speeddate geweest in utrecht in de winkel van sinkel. Ik heb met de meeste dates een leuk ontspannen gesprek gehad en een gezellige avond beleefd.
  De eerste keer had ik 6 ja's ingevuld van de 14 vrouwen (1 ja terug, maar geen match), de tweede keer 9 ja's ingevuld van de 21 en 1 ja terug(geen match). Naar mijn idee vullen de meeste vrouwen maar 1-4 'ja's in, omdat ze het te sletterig vinden om er meer in te vullen, en dan met name bij de meest populaire mannen. Dit betekent dat van de 21 mannen de 3 meest populaire elk 3-5 matches heeft, de volgende 4 1-2 matches, en de resterende 14 helemaal geen.

  Dit is natuurlijk niet zo'n succesformule, want van die 3-5 matches bij de top 3 mannen komt het er waarschijnlijk maar bij 1 of 2 tot een date, en van de 14 zonder match zitten er echt wel een paar geschikte kerels tussen die een vervolgdate mislopen!
  Daarnaast zijn er ook vrouwen die bij twijfel expres 0 'ja's invullen, omdat ze dan een volgende keer gratis kunnen deelnemen.

  Al en met al is de speeddate-sessie een leuke manier om met vrouwen in contact te komen, maar de kans op een match is slechts 33% en de kans op een date of relatie minimaal.

  Sterke punten
  -bijzondere ervaring

  Zwakke punten
  - Kans op succes voor mannen is 33%, tenzij je erg populair bent
  - De meeste vrouwen komen met een vriendin en laten hun keuze daardoor beinvloeden

  leuke avond, maar..

  Eerste indruk was heel positief: er waren 23 voornamelijk leuke dames, er hing een ontspannen sfeer en de gesprekken waren echt leuk. Veel gelachen en een aantal keer echt teleurgesteld geweest dat de 3 minuten alweer om waren. Ik had 16 ja's ingevuld en 7 nee's, voornamelijk vanwege leeftijdsverschillen. Achteraf nog lekker blijven hangen (1 drankje is overigens wel erg weinig voor €33,- euro!) en ik ging met een goed gevoel naar huis. Kort na middernacht kwam de matchmail al binnen en wat bleek: ik had geen enkele 'ja' ontvangen, zelfs niet van de vrouwen waar ik 'nee' op had gezegd. Dat kwam wel even hard aan, zeker omdat ik met een goed gevoel naar huis was gegaan. Mijn zelf- vertrouwen liep hierdoor natuurlijk wel een aardige deuk op (ben overigens geen nerd/geek en heb een gemiddeld uiterlijk). Ik vind daarom dat je met 0 ontvang- en 'ja's eigenlijk ook gratis behoort terug te mogen komen. Helaas is dat alleen als je zelf geen enkele 'ja' hebt gegeven, maar dat gebeurt bijna nooit lijkt me.

  Sterke punten
  *leuke sfeer
  *leuke dames
  *kans tot naborrelen

  Zwakke punten
  *muziek stond te hard
  *moest hard praten om elkaar te kunnen verstaan
  *1 consumptie maar???
  * bij 0 matches of 0x ja: aardige deuk in zelfvertrouwen en geen gratis herkansing


Bezoek SpeedDaten.nl

Schrijf je eigen review