SpeedDaten.nl

Ben je eenzaam, ben je op zoek naar een partner voor een serieuze relatie of wil je gewoon snel de liefde van je leven ontmoeten? Meld je dan aan bij speeddaten.nl. Hier krijgt men namelijk de mogelijkheid om met 30 singles achter elkaar te daten. Binnen 10 seconden weet men al of men een date leuk vindt en binnen 3 minuten weet men of de 1e indruk goed was. Personen die ervoor kiezen om te speeddaten, gaan een leuke avond uit in een top locatie. Hier gaat men minimaal 25 personen daten. Terwijl men een hapje en een drankje nuttigt, is men aan het daten. Op die avond kan men zelf beslissen met welke van de 25 personen men het leven verder wil voortzetten. Op de dag na het speeddaten ontvangt men een match mail. De speeddates worden steeds in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Groningen georganiseerd. Men heeft dus op 1 avond een aantal match waardoor de kans op een match veel groter is. Personen die ervoor kiezen om te speeddaten, betalen 33 euro. Dit bedrag is inclusief een welkomstdrankje en een hapje. Daarnaast krijgt men de mogelijkheid om met 15 tot 20 personen te daten, er is een dategarantie en men krijgt van de leuke hosts van speeddaten.nl. Daarnaast krijgt men ook een matchmail met foto's. Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij. Daarnaast krijgt men bij Speeddaten.nl 20% korting op al de volgende speeddates. Bij speeddaten.nl krijgen de leden ook nog eens een dategarantie. Zit er geen leuke date voor je bij, dan mag men nog een keer gratis komen speeddaten. Er is dus gegarandeerd succes. Bij speeddaten kunnen gebruikers rekenen op alle discretie en privacy. Deze site speelt alleen de voornaam en eerste letter van de gebruiker door op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt het opgegeven e-mailadres uitgewisseld. Personen die dus snel op zoek zijn naar een partner, kunnen zich snel aanmelden bij speeddaten.nl.

SpeedDaten.nl Reviews

  Gezellige avond

  Ik heb een gezellige avond gehad en er leuke matches aan over gehouden.

  Gezellige avond met veel poten

  Ondanks een datum verandering kon ik nog steeds. Deze wijziging is duidelijk gecommuniceerd, eveneens de avond zelf. We werden bij aanvang mooi gescheiden gehouden van de andere sexse waardoor er nieuwsgierig gegleurd werd. Toen het eenmaal begon, duidelijke instructies gekregen en naderhand (incl. de pauze) nog kunnen borrelen (om de kans op een match te verhogen). Eenmaal thuis een mail waarin je je matches kunt opgeven, mooi digitaal contactgegevens uitgewisseld. Kortom aan de organisatie ligt het niet!

  Sterke punten
  Goede organisatie, gezellige sfeer, hoge opkomst

  Zwakke punten
  Geen

  Spannend en leuk

  Niet mijn eerste keer maar nog steeds leuk. Beste manier van daten die ik tot nu toe heb gevonden met een redelijke kans op langdurig contact.
  De setting was prima, knus en rustig.
  Aan alle randvoorwaarden is voldaan, de rest moet je zelf doen!😉

  Sterke punten
  Laagdrempelig. Goede balans mannen en vrouwen. Leuke setting en sfeer (ontspannen en informeel)

  Zwakke punten
  De website is wel erg positief. Speeddate is een geweldige eerste stap maar daarna begint het echte werk pas🙃

  Leuke ervaring

  Het was een hele leuke avond. Een mooie manier om vrijgezelle mannen te ontmoeten. Zeker aan te reden!

  Sterke punten
  Overzichtelijk om aan te melden, het was heel gezellig ook in de pauze..

  Zwakke punten
  Er stonden niet alle beroepen bij bij het aanmelden..

  Leuke ervaring

  Je wordt warm ontvangen en het is een leuke ervaring. In het begin vond ik het onwennig, maar door het concept en de gezelligheid went het snel. Aanrader!

  Sterke punten
  Matches mag je naderhand online invullen, heel overzichtelijk.

  Superleuke avond gehad

  Leuke sfeer, goed georganiseerd en een hele gezellige avond gehad.

  Sterke punten
  Het hele concept

  Zwakke punten
  Het café was niet tot heel laat open na de dates, alleen er is altijd genoeg in de buurt waar je terecht kan.

  Leuke en gezellige avond gehad

  De host was heel vriendelijk en betrokken en ze verontschuldigde zich dat ze iets later was. Alles was daarna goed geregeld en de sfeer was goed. Locatie vond ik geschikt; knus en niet te rumoerig. Ik vond het ook erg leuk dat je met de dames kan matchen, zo houd ik er mogelijk niet alleen leuke dates aan over, maar ook vriendschappen!

  Sterke punten
  Vrouwen ook matchen

  Zwakke punten
  Man/vrouw verhouding

  Niet twijfelen gewoon doen

  Ik heb geen spijt dat ik me opgegeven heb voor speeddaten. Heb me prima vermaakt. Gewoon er open in gaan. Je kunt er 24 uur over nadenken, dan moet je je keus doorgeven. Dames bleven zitten en in ons geval waren er 9 mannen en 9 vrouwen. Unieke ervaring. 5 minuten kunnen 10 seconden lijken of een uur 😉

  Sterke punten
  Echte ontmoetingen, respectvol, sociaal event.

  Zwakke punten
  Je kunt geen harde eisen kenbaar maken zoals niet-rokers. En midden in centrum van een stad met dure parkeergarage.

  Leuk, laagdrempelig en divers

  Leuk om potentiële matches persoonlijk te ontmoeten en elkaars energie te voelen en daadwerkelijk een gesprek te voeren. Niet te kort of te lang, genoeg om een indruk te krijgen voor een eventueel vervolg!

  Ervaring speeddaten.

  welke man/vrouw heeft er ervaring mee speeddaten?En dan bedoel ik of er relatie;s er uit voort zijn gevloeid. Graag jullie reacties hier. Thanks.

  Ik wil gaan speeddaten

  Ik wil gaan speeddaten, maar ik weet niet of er een relatie er van komt, en of er wel genoeg vrouwen komen? Vaak leest ik dat er geen relatie uit voort vloeit, maar niet geschoten is altijd mis! Maar anderzijds wel veel geld 30 euro of meer. Wie heeft als man ervaring met speeddate avonden? Graag jullie reactie.

  Fijne avond

  Ik had een fijne avond. Gezellige heren en dames en de host was een hele fijne mevrouw!

  Erg gezellige avond

  Het was een erg gezellig avond. Bij binnenkomst een fijn ontvangt met wat uitleg over de avond. Vervolgens hadden we 7 minuten om gezellig te kletsen. Bij de een ging dit natuurlijk wat sneller voorbij dan bij de andere, maar al met al leuke gesprekken gehad! Na afloop nog een drankje gedaan bij de bar. Aan t einde van de avond een mail gekregen hier kon je je de mensen aanvinken met wie je verder in contact wil komen. Als de ander dat ook met jou wil, dan krijg je elkaars gegeven en kan je lekker verder app/afspreken! Voor mij geen verder vriendschap/relatie uit gekomen, maar zeker voor herhaling vatbaar!

  Sterke punten
  Fijn ontvangt
  Prima ruimte
  Genoeg tijd om even kennis te maken.

  Net onder landelijk gemiddelde

  ((nadat ik +/-30 avonden via verschillende momenten/steden/locaties/aanbieders/settings, meemaakte, heb ik n complete totaalindruk. als professional host snap ik ook goed wat deze groepsprocessen helpt/stoort))
  PRYS/KWAL- Dit is de duurste landelijke aanbieder; bij 8 m/v totaal, gaat event al door.. (€32 voor +/-1,5 u is teveel. weinig dates= kortere events)
  HOST- voldoende meestal, soms onnodig afwachtend. Placeren van daters vaak matig; niet optimaal over ruimte verdeeld (te dicht op elkaar= onnodig afgeleid door andere gesprekken) (pre covid met 4daters aan 1 klein tafeltje geplaatst; nogal een 'massa is kassa' gevoel). Blijkbaar geeft bedrijf geen goede instructies ivm placering aan zzper hosts (pas als ik hen erop aanspreek wordt men wakker). KL.service,ORGANISATIE- Dit Belgische bedrijf reageert vaak 1 dag later, niet inhoudelijk bij lastiger vragen(vaak algemeen). Data worden vrij vaak doorgeschoven bij onvoldoende deelnemers.
  Je ontvangt 1x een verzoek ivm invoeren matches, geen reminder. Er bestaat geen duidelijke deadline ivm keuzes invullen. +/-5 dagen na event ontvang je wel een matchoverzicht, dit is evt onvolledig. (degenen die invullen vergaten worden niet opnieuw benaderd via extra reminder)

  Leuke ervaring

  Voor het eerst meegedaan aan een speeddate. Fijne, warme ontvangst, leuke gesprekken en ook een gezellige nazit. Vond het een leuke ervaring.

  Sterke punten
  Veel leuke dames, goede hostess.

  Leuk, maar aan de prijzig

  Hele leuke avond gehad. Alleen jammer dat je voor 32 euro maar 1 drankje erbij krijgt.

  Een gezellige informele avond

  De locatie was top en de organisatie was niks op aan te merken. Na afloop konden wij nog gezellig napraten met de overige kandidaten. De sfeer was vrij informeel.

  Sterke punten
  Kiezen van locaties + de avond geordend laten verlopen

  Op herhaling

  Een gezellig, ongedwongen en relaxte sfeer met leuke gelijk gestemde mensen. En speeddaten is dan ook echt speed daten. Een race tegen de klok haha. Dat maakt het uitdagend en leuk. Kom je genoeg van elkaar te weten om er een vervolg date uit te slepen ... ??? Na afloop nog gezellig wat nageborreld. Binnenkort ga ik weer!

  Sterke punten
  Laag drempelig, betaalbaar, goede begeleiding, leuke locatie.

  Een leuke ervaring

  Samen met een vriendin gingen we naar jullie speedDaten. Toch vreemd en best spannend z’n eerste keer. Maar ik moed toegeven het was boven verwachting erg leuk en een gezellige avond. Of er wat speciaals uit gaat komen dat moeten we gaan ontdekken. Maar de ervaring van speedDaten was zeker goed en leuk.

  Sterke punten
  Ontspannen sfeer.

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt

  Gotcha

  Leuk! Samen met mijn kameraad ingeschreven en er naar toe gegaan. Samen een gezellige ontspannen avond gehad met de nodige verwachtingen. Die zijn ruimschoots overtroffen (in positieve zin). En de volgende dag bleek ik ook nog eens 3 matches te hebben 🙂. Tevens een super gastvrije en vriendelijk host en leuke locatie. Zeker een aanrader!!!

  Sterke punten
  Ongedwongen, relaxte sfeer.

  Zwakke punten
  Dat je niet weet wie jou als match hebben aangevinkt als je geen match hebt.

  voor een keertje prima

  Was onverwacht best een leuke avond. Veel vrouwen in korte tijd kunnen spreken. Ook wel kliks gehad. Ik ben ontevreden over het resultaat en ik vermoed dus dat veel van de dames vooral voor de gezelligheid en wat bevestiging komen, vaak met vriendinnen. Prima, maar wel zonde van mijn tijd als er dan geen resultaat is. Voor een kwaliteitsman is dat echt een no go. Maar je kunt daar als organisatie ook niet echt iets aan doen denk ik... vrouwen prijzen zichzelf zo uit de markt.

  Sterke punten
  Organisatie en de gezellige setting

  Zwakke punten
  Het resultaat is voor mij onvoldoende en beneden wat ik verwacht van zo´n avond. Ook de intenties van de vrouwen zijn anders dan die van mannen. Je moet het een keer gedaan hebben om dat te kunnen beoordelen. Maar voor andere mensen kan het wel voorbestemd zijn dat zij daar hun levenspartner vinden.

  Positief verrast

  Ik heb aan de speeddate in Denbosch deelgenomen. Erg fijne locatie waar we rustig elkaar konden verstaan. We hadden ongeveer 7 minuten om een gesprekje aan te gaan. In de pauze konden we verder kletsen met elkaar, want bij sommige was 7 minuten te kort.
  Dezelfde avond nog ontving ik al een mail met de eerste match. Alles staat netjes en duidelijk op de site.

  Sterke punten
  Locatie,
  Duidelijke uitleg

  Wat een positieve ervaring!

  Recent een erg geslaagde en goed verzorgde avond speeddaten gehad waarbij we per persoon 10+ dates hebben gehad. De setting was ruim opgezet en in een apart gedeelte van het restaurant waardoor je de ander makkelijk kon verstaan zonder te hoeven schreeuwen.

  Sterke punten
  Je krijgt een ruim aanbod aan dates en hoe het werkt wordt allemaal netjes door de organisatie uitgelegd.

  Een stuk beter dan verwacht

  Van tevoren had ik de standaard vooroordelen van het speeddaten: ongemakkelijk, na een paar minuten niet meer weten waar je het over moet hebben, weinig mensen waar je een klik mee voelt.
  Dit is echter allemaal niet het geval geweest. Tijdens de 6 minuten die je krijgt kwam het vaker voor dat je midden in een verhaal zat, er was genoeg te bespreken en ik heb geen enkel saai gesprek gehad. Ik ben zelf redelijk introvert en ik heb genoten van een avond praten met onbekende mensen. Iets wat ik van tevoren zeker niet had verwacht.

  Sterke punten
  Goed geregeld, geen onnodige toevoegingen tijdens het evenement en duidelijke communicatie.

  Zwakke punten
  Geen in mijn ervaring

  Positief verrast

  Was positief verrast. Op voorhand had ik al meerdere malen erover nagedacht om af te zeggen. Ik dacht daar komen vast geen leuke vrouwen op af. Maar toch enorm verrast. Er hing een leuke sfeer en leuk ingericht. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat 5min echt te kort is, zelfs voor de personen waarvan je weet dat dat het niet wordt. Al met al een leuke ervaring, en ondanks dat er leuke matches uit zijn gekomen kan ik niet wachten op de volgende. Dus als je op zoek bent, schrijf je in!

  Sterke punten
  Discreet, leuke sfeer en host, leuke kandidaten, voor ieder wat wils

  Zwakke punten
  5 min is te kort, zelfs als er minder klik is.


Bezoek SpeedDaten.nl

Schrijf een review