Zoek een casual date bij jou in de buurt op eFlirt.nl

Inschrijven

Personen die op zoek zijn naar een casual date bij hen in de buurt, kunnen zich geheel gratis inschrijven op de website van eFlirt.nl. Dit kan men doen door op de startpagina van de site aan te geven waar men naar op zoek is en dan te klikken op "gratis aanmelden". Na deze actie voltooid te hebben, wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Nadat men de inschrijving heeft bevestigd, heeft de gebruiker de mogelijkheid om meer inhoud te geven aan het persoonlijke profiel en daarna direct op zoek te gaan naar een spannende date.


Gratis account en premium membership

Met een gratis account, hebben gebruikers onder andere de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken, een foto te uploaden, e- mail notificaties te ontvangen, andere leden te zoeken en berichten te ontvangen. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om het gratis account te upgraden naar een premium membership. Met zo een account heeft men onder andere de mogelijkheid om foto's van andere leden te bezichtigen, profielbezoekers te tonen, te zien wie men leuk vind, en matches te tonen. Daarnaast krijgt men ook een betere positie in de zoekresultaten van de site.


Kosten

Gebruikers hebben bij eFlirt de mogelijkheid om een gratis account aan te maken of een premium membership aan te gaan. De kosten voor een premium membership zien er als volgt uit: 1 maand à € 39,90 3 maanden à € 29,90 6 maanden à € 24,90 Gebruikers kunnen hun betalingen doen via iDeal of een Credit Card.


Profiel verwijderen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om altijd en gemakkelijk hun profiel te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de website en te gaan naar support. Hierna kan men klikken op de optie "ik wil mijn profiel verwijderen". Na hierop geklikt te hebben krijgt men de verdere instructies en een link om het profiel te verwijderen van de site. Het deactiveren van een profiel van deze site neemt ongeveer 48 uur in beslag. Als het profiel wordt verwijderd, dan wordt ook alle informatie binnen 48 uur geblokkeerd. Daarnaast wordt ook alle data na de wettelijke bepaalde periode verwijderd.


Premium lidmaatschap opzeggen

Hoe kan ik mijn premium lidmaatschap opzeggen? We vinden het erg jammer dat jij jouw premium lidmaatschap opzegt. Natuurlijk accepteren we je beslissing en willen je graag helpen bij je verzoek. Stuur ons alsjeblieft dit popzeggingsformulier to +41 (0) 41 508 70 64. Onthoudt alsjeblieft dat je, na het beëindigen van je premium lidmaatschap, geen toegang meer hebt tot de exclusieve functies en content zoals het schrijven van priveberichten naar andere leden Wat gebeurt er als ik mijn premium lidmaatschap opzeg? Met het beëindigen van je premium lidmaatschap hanteren we de eerst mogelijke opzegdatum. Aan het einde van je resterende looptijd van het premium lidmaatschap verlies je alle toegang tot de extra functies.


Premium lidmaatschap opzeggen

Het kan wel eens voorkomen, dat gebruikers met een premium lidmaatschap, hun account wensen op te zeggen. Dit kan men doen door een popzeggingsformulier te sturen naar +41 (0) 41 508 70 64. Na beëindiging van het premium lidmaatschap, hebben de gebruikers geen toegang meer tot de exclusieve functies van de site en content zoals het schrijven van privéberichten naar andere leden.


eFlirt Reviews

  Gewoon nepnepnep

  Is gewoon nep.om alles heen draaien en weinig berichten,maar als je geen munten meer heb dan heb je opeens een hoop aandacht.

  Sterke punten
  Opgelicht worden

  Zwakke punten
  Leugens

  Fake site

  Heb de dating ap aangemeld omdat ik dacht dat hier real personen op zaten ,1 grote scam zoals vaker wordt aangegeven je heb niet eens een profiel foto en mensen gaan al tegen je praten wil je tot actie komen praten ze keihard erover heen man man ,wat een drama site ik heb hier geen woorden voor echt niet doen je aanmelden op deze site snap ook niet waar het gemiddelde cijfer wat deze dating ap 🙈krijgt vandaan komt wtf !!!!!!!!!!!!!!!!!! TRAP HIER NIET IN

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen zal er 1 geven had niet gedacht dat nep zo diep zou kunnen zakken naar dat ik steeds minder vertrouwen krijg in mensen en website, dating, sites lijkt wel een poppenkast dit 🙈

  fake

  Volledige fake site.100% NEP...En maar aanmaningen sturen, 3 maanden lang, en dreigen met incassobureau..""Hr, Uw heeft achterstallige betaling van 39,90, indien U het bedrag niet overmaakt, gaan wij over tot het inschakelen, van een incassobureau" Ik heb dit doorgegeven aan Internetoplichting en fraude.nl. Alleen bevestiging ontvangen van klacht, verder niets gehoord. Mijn ING -bank heeft hun rekeningnummer geblokkeerd, en gaat er werk van maken. Waarschuwing" , vrijwel alle datingssites gericht op seks, zijn fake.!!!

  Sterke punten
  fake!!!

  Zwakke punten
  100% fake

  Achterlijk

  Druk per ongeluk op lidmaatschap, moet ik gelijk betalen, nog nooit meegemaakt. Hoe hebben anderen dit opgelost?

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichters

  Contacten worden niet bemiddeld.
  Uitschrijven is een ramp!
  Ontvang alleen maar aanmaningen!
  Nep, Nep, Nep!

  Sterke punten
  geen!!!!!!!

  Zwakke punten
  Vele, het gaat alleen om geld!
  Aan bemiddeling wordt niets gedaan!

  opzeggen/verwijderen profiel

  Het is ondoenlijk hierover te communiseren!
  Rekening-(overzichten en aanmaningen blijven maar gezonden worden en lopen op!

  niks te slecht voor worden

  jammer

  Sterke punten
  ziet er leuk uit , maar is nep

  Zwakke punten
  alles FAKE

  Nep, nep , nep

  Standaard nepdatingsite, zonder foto krijg je binnen een dag 20 reacties, die je alleen maar kan zien/lezen als je betaalt. Staan pornosterren tussen de vrouwen. Avoid at all costs, totaal nep, ga gewoon naar de hoeren, beter waar voor je geld. ;)

  Sterke punten
  Geen, alles is nep

  Zwakke punten
  Obvious.

  NEp

  Slechte site ben lid geworden en heb betaald maar ze blijven aanmaningen sturen. Dit klopt van geen kanten. je kunt geen contact leggen met de support erg slecht.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

Bezoek eFlirt

Schrijf een review