Vriendschappen

Websites die zich richten op het aangaan van vriendschappelijk contact zijn bedoeld voor iedereen die zich niet thuis voelt op reguliere datingwebsites. Prettig aan websites gericht op vriendschappen is het ongedwongen karakter ervan. Je komt eenvoudig in contact met mensen uit je eigen omgeving om activiteiten mee te ondernemen of gewoon voor de gezelligheid. Hieruit kunnen ook langdurige relaties ontstaan.

DatingVrienden.nl
SchoolBank

49 Reviews

Schoolbank.nl behoort tot een van de grootste reünie sites van Nederland. Op deze site kunnen oude klasgenoten elkaar online opzoeken, terug vinden en eventueel ontmoeten. Schoolbank is in 2002 opgericht door het internetbedrijf Rosetta Holding om oLees verder »
ContactPlaats

28 Reviews

Volgens de statistieken zijn in Nederland circa 2,5 miljoen mensen op zoek naar nieuwe sociale contacten. Maar waar kun je die nieuwe mensen vinden als je ook eens wat anders wilt dan daten? Contactplaats.nl biedt de oplossing. In wel 4000 verschilleLees verder »
Solomio

17 Reviews

Solomio is zowel bereikbaar via MiSolo.nl als SoloMio.nl. Op deze site kunnen gebruikers chatten met mensen over de gehele wereld. Het is ook mogelijk om alleen te chatten met mensen uit de eigen omgeving. De instellingen op de website moeten in dit

Lees verder »
VindElkaar

Vindelkaar is een online dating website waarop dagelijks nieuwe aanmeldingen worden gedaan door singles, mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een maatje. Sinds de oprichting van onze succesvolle website zijn al vele succesverhalen aan ons terug gLees verder »