VindElkaar

Vindelkaar is een online dating website waarop dagelijks nieuwe aanmeldingen worden gedaan door singles, mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een maatje. Sinds de oprichting van onze succesvolle website zijn al vele succesverhalen aan ons terug gestuurd.

Doelgroep

Vind Elkaar is een datingsites welke bestemd is voor alle volwassen vrouwen en mannen, die op zoek zijn naar een serieuze relatie, date, vriendschap en meer. De site biedt alle gebruikers een veilige en discrete online platform waar ze over en weer berichten kunnen uitwisselen met andere gebruikers en elkaar kunnen vinden voor een date, relatie en meer. Lijkt deze site je interessant en wil je ook een echte 'vind elkaar' date in de wacht slepen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze interessante datingsite.


Aanmelden

Alle personen, die gebruik willen maken van de diensten, die Vind Elkaar dating te bieden heeft, kunnen zich vandaag nog geheel gratis aanmelden op deze site. Het aanmeldproces zelf neemt slechts enkele ogenblikken van je kostbare tijd in beslag. Om je aan te kunnen melden op de site dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site alwaar je kunt klikken op het tabje 'aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online aanmeldformulier waarin je je nick name, werkende e-mail adres en geboortedatum kan ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'aanmelden'. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je inloggen op de site, je profiel verder opmaken en profielen van gebruikers doorzoeken. Je kunt dus direct van start met het vinden van een spannende date.


Versturen van berichten

Het is goed om te weten, dat de aanmelding op deze site echt gratis is. Integendeel krijg je na het aanmelden automatisch een gratis account toegewezen en 30 credits kado. Je kunt met dit account je profiel opmaken, profielen doorzoeken en bekijken. Echter wordt er voor het sturen van berichten naar andere gebruikers een kleine financiele vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Op de site worden de credits in creditbundels verkocht.


Zoekfunctie

Vanwege de veelheid aan interessante profielen op deze site kan het vinden van een geschikte date best een uitdaging zijn. Gelukkig is er een zoekfunctie ingebouwd op de site. Op de startpagina zul je het online zoekformulier aantreffen waarin je kunt aangeven of je man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Daarnaast vul je ook het land, provincie en leeftijdsklasse waarbinnen je potentiele match moet zitten in. De site gaat dan op basis van je ingegeven voorkeuren op zoek naar de beste matches waarna je een overzicht gepresenteerd zal krijgen met interessante matches. Heb je een leuke gebruiker in het overzicht gezien, dan kun je contact met hem of haar opnemen door een berichtje te sturen.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de geboden diensten van de site, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site. Je kunt dit doen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'support'.Er komt dan een contactformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen. Je vult in dot formulier je naam, onderwerp en bericht in. Je zou ook een e-mail kunnen sturen naar [email protected] of je kan bellen naar het telefoonnummer +31 (0)38-2020131. De klantenservice medewerkers proberen te allen tijde met een gepaste c,q, bevredigende antwoord te komen. Overige bedrijfsgegevens: Marble Communications B.V Ceintuurbaan 18 8024AA Zwolle, The Netherlands +31 (0)38-2020131 [email protected]


VindElkaar Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over VindElkaar.

Bezoek VindElkaar

Schrijf een review