Solomio is zowel bereikbaar via MiSolo.nl als SoloMio.nl. Op deze site kunnen gebruikers chatten met mensen over de gehele wereld. Het is ook mogelijk om alleen te chatten met mensen uit de eigen omgeving. De instellingen op de website moeten in dit geval aangepast worden. Het chatten via Solomio biedt de mogelijkheid aan gebruikers om in contact te komen met een leuke vriend of vriendin voor een lange vriendschap, een leuke date, seksueel contact of een partner voor een lange relatie. Geïnteresseerden die willen chatten op deze site moeten zich eerst registreren met een nickname en een e- mail adres. Dit kan men invoeren via de startpagina van de website. Na de registratie krijgt men een activatielink via de e- mail. Via deze link kan de nieuwe gebruiker zijn of haar account bevestigen en direct van start gaan met chatten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te zoeken tussen de diverse profielen, te chatten met vreemden in chatboxen en ze kunnen ook vrienden toevoegen. Daarnaast is het ook mogelijk om privé berichten te sturen en foto’s toe te voegen. Deze site is geheel gratis. Gebruikers hoeven geen cent uit te geven voor de registratie en het gebruik van de diverse functionaliteiten van de website. Datingtips


Informatie over Solomio

Solomio ook wel bekend als MiSolo is een online community waar je met mensen uit de hele wereld kan chatten. Maar je hebt ook de mogelijkheid om alleen met mensen te chatten uit jouw eigen omgeving. Communicatie op Solomio draait in principe niet om daten, maar om connecties oftewel vriendschappen. Je kan over van alles praten zoals muziek, je kan elkaar berichten en flirts verzenden. Op deze manier kan je natuurlijk wel iemand tegenkomen die je erg leuk vindt en misschien leidt dit wel naar een date. Wil je gebruik maken van de chat? Wacht dan niet langer en registreer je gratis. Na de registratie kun je een profiel aanmaken en gebruik maken van de website. Alle functies op de website zijn gratis te gebruiken voor geregistreerde leden. Vervolgens kan je chatten in de bestaande chatboxen, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een nieuwe chatbox te openen.


Kosten Solomio

Chatten op Solomio is geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf registreren en daarna kan je gelijk gebruik maken van de website en al haar functies. De functionaliteiten zijn tevens helemaal gratis.


Inschrijven Solomio

Voordat je gebruik kunt maken van de website is het nodig om je eerst te registeren met een gebruikersnaam en je e-mail adres. Op de home pagina van Solomio kun je deze gegevens invoeren. Nadat je aanmelding wordt er een activatie-link naar je e-mail verzonden. Wanneer je op deze linkt klikt wordt je account direct geactiveerd. Je kunt dan een profiel aanmaken en daarna kan je gelijk starten met chatten. Je hebt de mogelijkheid om te zoeken tussen de vele profielen die er zijn, je kunt chatten met nieuwe mensen in de verschillende chatboxen en je kan ook vrienden toevoegen. Tevens is het mogelijk om (prive) berichten te verzenden en ontvangen. Het is ook mogelijk om foto's aan je profiel toe te voegen.


Betrouwbaarheid Solomio

Solomio heeft naast een privacybeleid en algemene voorwaarden een aantal spelregels opgesteld. Er zijn beheerders in de chatbox actief die controleren of de regels nageleefd worden. Wanneer de regels niet worden nageleefd, kan het zijn dat men hiervoor gestraft wordt in de vorm van een IP-ban. Je kunt dan geen gebruik meer maken van de website, tenzij je natuurlijk een ander IP-adres gebruikt. Solomio deelt geen persoonlijke gegevens aan derden zonder jouw toestemming, hoewel Solomio niet aansprakelijk is wanneer er eventueel toch misbruik plaatsvindt. Ondanks alle privacy- en veiligheidsmaatregelen zijn gebruikers toch vrij om persoonlijke gegevens te delen in hun profiel en/of tijdens het chatten zoals bijvoorbeeld telefoonnummers, e-mailadressen, werkfunctie, adres enzovoort. Dit niet verstandig om te doen. Denk er aan, wanneer onbekende mensen achter zulke persoonlijke gegevens van jou komen, er misbruik van gemaakt kan worden. Deel dus nooit zomaar persoonlijke gegevens met onbekende mensen. Gebruik voor deze website bijvoorbeeld een ander e-mailadres dan je reguliere.


Opzeggen Solomio

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van Solomio, heb je de mogelijkheid om je account op te zeggen. Het opzeggen van je account is heel makkelijk en dit doe je in slechts een paar simpele stappen. 1) Log in met je bestaande account en ga verder naar jouw profiel. 2) Klik vervolgens op 'profiel aanpassen'. 3) Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de optie om je account te verwijderen. 4) Hierna ontvang je een e-mail met een link. Wanneer je op de link klikt is jouw account definitief verwijderd.


Solomio sex

Solomio sex als onderdeel van Solomio, behoort tot een van de echte Nederlandse webcamsites waar een ieder zich gratis mag aanmelden. Op deze site treft men verschillende personen met verschillende behoeftes aan. Indien men behoefte heeft aan een geile erotische webcamsessie of chatsessie, dan kan men dat in het 18 plus gedeelte van de site. Deze site is niet bedoeld om nieuwe contacten te maken en direct af te spreken met elkaar. Het is de bedoeling dat gebruikers via de site in contact blijven met elkaar. Afspreken met elkaar is gelukkigerwijs niet verboden, maar men moet er niet van uit gaan, dat elke gesprek met een gebruiker zal leiden tot een ontmoeting. Gebruikers hebben de mogelijkheid om met meerdere personen tegelijk te chatten en te webcammen. Het gebruik van deze functionaliteiten is ook geheel gratis. Het kan wel eens voorkomen, dat de chatruimte vol is. In dat geval komt de chatruimte dan op bezet te staan. Indien men gebruik wenst te maken van meerdere functionaliteiten van de site c.q. overal toegang op de site wil hebben, dan kan dat tegen een kleine vergoeding van 1,50 euro. Na betaling van dit bedrag heeft de gebruiker 24 uur onbeperkt toegang tot alle chatruimtes met webcam. Het kan wel eens voorkomen, dat men iemand uit de buurt leert kennen. Indien het goed klikt, dan kan men met elkaar afspreken. Dit is vanwege het groot aantal leden allemaal mogelijk op deze site. Een groot aantal leden heeft alleen behoefte aan het chatten en of webcammen met anderen, maar er zijn ook leden, die echt andere nieuwe personen willen leren kennen voor een ontmoeting, date of eventueel een one night stand. Op de startpagina van Solomio sex (, hebben gebruikers diverse mogelijkheden. Men kan er onder andere ervoor kiezen om met tieners in contact te komen, die durven te sex cammen. Naast de tieners, zijn er ook een groot aantal huisvrouwen, die stiekem willen sexcammen. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om een gratis sex preview te bekijken van veel verschillende sex soorten. Er zijn ook diverse kinky sexfilms te bezichtigen op deze site. Op de homepage treft men ook een aantal porno links en sex links van vrienden aan. Kortom, het bezoeken van deze site beloofd een geile erotische avontuur te worden.


Artikelen over Solomio

Ongewenste gebruikers blokkeren op Solomio

Op Solomio kunnen gebruikers direct een chat starten en hebben daarnaast ook de mogelijkheid om een overzicht te bekijken van alle chatrooms op de site. Door gebruik te maken van de webcam mogelijkheden van de site kunnen gebruikers elkaar ook zien en spannende leuke sekschats uitwisselen en webcam seks bedrijven met elkaar. Sommige gebruikers maken al jaren gebruik van de diensten van de site ... [...]

Solomio Reviews

  👀👀👀😇😇

  😁😁😁😁😁

  Sterke punten
  😉😉😉😉😉

  Zwakke punten
  😭😭😭😭😭😭

  wees wie je wil zijn

  Accepteer hoe men is niet hoe die moet zijn

  Sterke punten
  rustig, beleeft, kan goed luisteren, hou van humor en geloof in de waarheid.

  Zwakke punten
  Eigewijs, kan niet tegen oneerlijkheid

  loverboynetwerk gerund door kampers

  Al jaren hou ik deze site in de gaten. Meisjes die mooi en jong zijn worden ingepakt door de kampersbende achter solo, en worden tot webcamgirls gemaakt. Zij krijgen betaald om op solo te zitten, raken verslaafd aan alle aandacht., geld. Ik ken persoonlijk meisjes die flink betaald krijgen om hun room zo vol mogelijk te laten lopen, met name leden die bekend staan als betalers, maakt niet uit of t rukkers zijn of niet.
  Mensen worden gechanteerd op solo, gepest, en de moderators zijn zelf net zo schuldig hieraan door geen fair beleid te voeren en het stikt er ook van de videos.
  Veel van de mooie meisjes die -geschikt- worden bevonden door de moderators verdwijnen uiteindelijk in de prositutie, gelokt door stoere loverboys en t uitzicht op geld, status en een stoer leven. Het is een site die op zich veel meer potentie zou kunnen hebben als er goed gemoderate zou worden, maar t is duidelijk dat deze maar voor 1 ding bestaat en dat is aandacht tegen betaling.

  Sterke punten
  het is verder wel grappig om al die werkeloze kansloze tokkies zo bij elkaar te zien.

  Zwakke punten
  Pas op, meisjes, voor je het weet ben je je eigenwaarde kwijt en zoek je bescherming, veiligheid en status bij de foute types achter de website.

  Solomio heeft ook een rare kant naast Rukkers.

  Vorige week begon het vreemde gedrag van de site naar mij toe te nemen.
  Ik dacht dat een ban knop genoeg was om rukkers of onnodige mensen te bannen van je room. Dit blijkt dus niet voldoende te zijn.
  Op een donderdag of woensdag zat ik op de site gezellig met een meid te kletsen en een hoop andere die bij haar in de room zaten. Op een gegeven moment kreeg ik groene letters te zien. Normaal zie je dit als je zelf een room creëert en kan je dus zo het verschil zien van jou berichten en die van een bezoeker. Wat ik dus las vond ik zelf heel VREEMD en VIES. Wat iedereen dus hoort over deze site kan nog erger zijn dan de rukkers van solomio zelf.
  Ik zal is typen wat ik te zien kreeg van de naam "Server"
  Server : He
  Server : je bent wel lekker
  Server : Ik ben lesbi is dat erg?
  Dit kreeg ik dus te zien terwijl ik gesprek zat met dat meisje.
  Ik heb hier snel een printscreen van gemaakt voor het geval dat ik straks gestalkt word door de eigenaar van de site of van een of andere viezerik die daar de boel bedient.
  Ik zelf ben hier niet van gedient. Je maakt namelijk een room zodat je mensen kunt bannen. Niemand kan dan via een andere omweg berichten naar je sturen behalve de eigenaar zelf of diegene die de site voor hem heeft gemaakt . En als nog was dit het geval. In de voorwaarden staat ook niet dat de eigenaar dit mag doen of kan doen. Daar voor maak je dus een room zodat je mensen kunt kicken. Deze "server" heeft dus aan alle regels ***** gehad, omdat hij mij lekker vond? Nou mensen dit vind ik niet kunnen.
  Dit wil ik even met jullie melde, want dit is de eerste keer dat ik dit mee maak. Hier voor heb ik een ander review geschreven en dit ging over dat rukkertjes oud nieuws is . Maar zo te merken is het nieuwe dat de eigenaar of de site maker jou ook soort van kan "stalken" en dit is SLECHT NIEUWS.
  Mocht je dit een keer mee maken... maak er printscreens van en sla het op voor het geval er iets gebeurd! altijd handig

  Groeten aan de normale mensen

  Sterke punten
  GEEN MEER , ZELFS DE EIGENAAR KAN JOU STALKEN
  DIT STAAT NIET IN DE VOORWAARDE

  Zwakke punten
  LEES MIJN VERHAAL MAAR

  Rukkertjes bestaan is oud nieuws

  Mensen klagen zoveel over onzin over solomio.. maar je hebt gewoon een ban knop...
  als je merkt dat iemand al bullshit praat.. dan ban je diegene toch gewoon en wacht je op normale mensen die binnen komen.
  Ik snap niet dat mensen verbaasd zijn over rukkertjes op het internet..
  dat zijn dus duidelijke NOOBS hoe wij zulke mensen noemen..want rukkertjes bestaan al langer dan mensen solomio kennen.
  Met jullie gezeik. en nee ik ben zelf geen rukkertje maar als je zelf niet bant en erop in gaat of uberhaupt naar gaat luisteren... dan ben je toch zelf echt een rand debiel als je zo iemand niet gelijk kickt.
  Rukkertjes bestaan is oud nieuws.
  Verder is de site best oke.. alleen jammer van de lags

  Sterke punten
  Heel nederland kent het.

  Zwakke punten
  Mensen die een room hebben die geen rukkertjes kicken..maar eerst nog tegen gaan praten..
  Mensen die binnen komen in de room en niet gelijk hun cam aan zetten.
  Het is toch een cam site?? er staat geen facebook ofzo in het web adres jezus.

  klote site

  a vol met rukkers etc mensen die je kicken als je cam niet aan doet nou dan wil je je cam aan doen krijg je het begin scherm van nl 1 lijk t wel terwijl je wel een profiel foto kan maken met je cam stuur je een meil dan staat er dat je binnen 3 dagen antwoord heb wat ik al belachelijk lang vind maar goed ik 3 dagen wachten nog geen reactie om in 1 woord samen te vatten 1 grote klote website

  Sterke punten
  niet 1

  Zwakke punten
  heel de website is zwak

  solomio is het te vertrouwen ??

  ik ben op die site gekomen kreeg eerst veel aandacht maar ik merk dat er veel rukkers zijn in openbare chat terwel een 18+ room isik heb zoiets kunnen daar niet doen ik vertrouwede het niet dus heb ik me acount verwijdert want ik kon het gewoon niet aan :O

  Sterke punten
  gezelligheid , contact

  Zwakke punten
  veel mannen die wilen rukken voor cam in openbare chat

  één groot zooitje

  Hmm solomio... waar zullen we beginnen? deze site is gek op vieze mannetjes die met hun gevalletje voor de camera zitten omdat ze daar de site mee boven water kunnen houden, er zitten regelmatig vieze oude mannetjes bij jonge meisjes in de room waaronder ook moderators in dienst die bij meisjes mee zitten te kijken en zelf met hun geslachtsdeel in de handen zitten, hier zijn ook verschillende printscreens van etc de moderators op solomio is allemaal vriendjespolitiek 1 pot nat, je kan er totaal niks mee ze nemen de verkeerde moderators aan en weten begod niet met wat voor persoon ze te maken hebben wat daarna weer tegen ze gebruikt word, de moderators doen hun werk opzeker niet goed dagelijks zie je de geslachtsdelen over de homepagina vliegen, en die zitten daarnaast ook nog eens bij god en iedereen in de room te rukken, de eigenaar genaamd wizz, denkt dat hij veel controle over zijn site : solomio.nl heeft maar hij vergist zich daar in en doet altijd alsof alles goed gaat op de site en nooit wat aan de hand is, maar daarin tegen gebeurt er genoeg en ook genoeg wat niet naar buiten komt, solomio heeft ook een mooi email waar je je klachten heen kan mailen [email protected], vaak als je van te voren aan een moderator/admin vraagt wat moet ik doen? antwoorden ze: mail maar naar [email protected] met printscreens, oke fijn dan doe je dat en dan zit er een lullo genaamd wizz de mailtjes te beantwoorden, maar wijzer word je er niet van of de persoon waar van je last hebt word er niet op aangesproken oid, Enkele regels die nogal over het hoofd gezien worden :

  Reclame, racisme, discriminatie, schelden en flooden is niet toegestaan (nee maar gebeurt dagelijks en dan is er geen moderator te bekennen)

  Geen erotiek op de algemene chat, op welke manier dan ook (zie je elke dag 24 uur per dag ookal is het 6 uur sochtends, die krijgen een kick van 15 minuten en vervolgens zitten ze er weer)

  Handelingen die in strijd zijn met de Nederlandse Opiumwet (Opw) zijn niet
  toegestaan (Mensen zuipen blowen snuiven en doen alles wat god verboden heeft voor hun webcam, en geen mod te bekennen)

  Kinderen zijn toegestaan op solomio, wij vragen ouders zelf toezicht te houden (Dit hoeft helemaal niet als de moderators hun werk beter doen, bovendien werkt de gemiddelde ouder dus kan niet altijd hun kind in de gaten houden kinderen weten tegenwoordig meer van computers dan de ouders zelf)

  In de profielen is erotiek niet toegestaan ( zie je dagelijks bij nieuwe profielen, ik heb meerdere malen aangehaald dat ik zulke profielen zag en werd niks mee gedaan)

  Het is toegestaan media te plaatsen in een profiel en/of uit te zenden op Solomio. Solomio kan niet aansprakelijk gesteld worden voor portret- en Buma-Stemrarechten. (als dit wel zo was had solomio allang van het net afgeweest)

  Bij het overtreden van de wet wordt altijd aangifte gedaan bij justitie. (grotere leugens bestaan er niet) Solomio vind dat ze nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden voor gaande situaties op solomio

  Dit waren wat enkele feiten over Solomio, alstublieft mensen hou je kinderen van deze site af, het word er totaal niet beter op en voor je het weet heeft je kind net zoveel sexfrustraties als de gemiddelde gast op Solomio

  Sterke punten
  Ideaal voor rukkers/mensen met sexfrustraties
  Ideaal voor mensen die als stront behandelt willen worden

  Zwakke punten
  Weinig controle
  Veel rukkers
  Pedofielen
  Drugsgebruikers (heb er niks tegen) maar de site is ook toegankelijk voor kinderen
  Geen samenwerking tussen de moderators
  Moderators die niet volgens de regels werken
  Denken alles onder controle te hebben,
  Vriendjespolitiek van moderators onderling
  De site is een grote chaos

  slecht en vriendjes politiek

  Solomio zegt ook een webcam site te zijn voor mensen die geen sex zoeken en voor jongeren! Dan chat je dus op algemeen! Ze letten totaal niet op de pedofielen die in jongeren rooms komen en op de rukkers!!

  Veel oversexte pubers en mannen om gek van te worden!!!
  En de moderators? 1 bak ellende allemaal vriendjes politiek !

  Zwakke punten
  slechte moderators!
  Veel rukkers!
  Veel ruzie
  naar mijn mening een sex site ook al beweren ze van niet!

  flut

  onder dwang een can aan doen zo niet word je gekickt niet normaal

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  onder dwang een cam aan doen slechte site

  schelden

  ik vind dat julie strenger moeten zijn net als voor rukkers maar ook voor schelders
  ik wil niet zeur maar het begint weer
  . kom net twee dagen op julie site en meteen weer raak
  ik doe dat niet het is die andere aub woordt eens strenger
  dan wordt julie site ook veel leuker

  flut

  ik dacht laat ik het eens proberen. nou het is helemaal niks zwaar oversexte kereltjes en de weinige vrouwen die er op staan zijn ketting rokende tokkies. een leuke spontane meid ga je daar dus ook niet vinden.

  Zwakke punten
  alles

  weer zn site

  waar je geen moer aan hebt
  en voor je het weet sta je ook op YOUTUBE!

  staat er vol mee op gepast dus!

  Sterke punten
  veel mensen op zoek naar sex
  mensen die raar doen voor de webcam

  als je twijffelt check YOUTUBE ;)

  Zwakke punten
  ALLLEESSSSS echt kansloos site!

  blokkering

  hoe komt het dat ik niet meer aangemeld kom bij solomio

  Geblokkeerd door solomio

  Ik ben geblokkeerd door solomio nadat ik een klacht melde bij de solomio team.
  over een moderator die zelf rukker is.

  Ik kreeg geen antwoord erop en stuurde nog een mail.

  Nu hebben ze mij geblokkeerd,

  tja de waarheid is hard, maar om mij nu teblokken vind ik een lage streek van solomio team.

  maar het valt mij ook op dat ze niks meer doen aan de rukkers, of zouden ze het zelf maar al teleuk vinden .  :|:|:|:|

  begrensen

  (N) solomio,is oke..maar persoonlijk vind ik wel dat jongeren onder de 16 vooral geblokkeerd moeten worden,of door geschakeld naar leeftijds genoten,mits mogelijk natuurlijk.maar ik ben blij met solomio verder,omdat ik daar m,n nieuwe vriendin heb leren kennen.dus solomio..bedankt

  Sterke punten
  gezellig..humor..

  Zwakke punten
  leeftijds beperkingen..voor minder jarige,gevaarlijk!!

  Aanrader bij verveling of als je op zoek bent naar een leuke chat!

  Ik ken solomio nu al jaren, kom er ook regelmatig ook gewoon omdat ik er bekenden heb zitten. Erg gezellig altijd. Tuurlijk zitten er ook vage mensen en rukkers die niet weten dat er ook een 18+ kant aan zit... Beetje jammer daarvan maar goed. Er komen ook leuke mensen! 4 jaar geleden heb ik daar mn vriend leren kennen waar ik nu inmiddels 3 maanden mee samenwoon!:)
  (H)

  Sterke punten
  Leuk om contact te krijgen met gezellige mensen :)

  Zwakke punten
  Rukkers, Vieze oude mannetjes die bij jonge meiden in de room komen... Buitenlanders die geen nederlands spreken

Bezoek Solomio

Schrijf een review