Reviews van deze auteur

loverboynetwerk gerund door kampers

Review over Solomio

Al jaren hou ik deze site in de gaten. Meisjes die mooi en jong zijn worden ingepakt door de kampersbende achter solo, en worden tot webcamgirls gemaakt. Zij krijgen betaald om op solo te zitten, raken verslaafd aan alle aandacht., geld. Ik ken persoonlijk meisjes die flink betaald krijgen om hun room zo vol mogelijk te laten lopen, met name leden die bekend staan als betalers, maakt niet uit of t rukkers zijn of niet.
Mensen worden gechanteerd op solo, gepest, en de moderators zijn zelf net zo schuldig hieraan door geen fair beleid te voeren en het stikt er ook van de videos.
Veel van de mooie meisjes die -geschikt- worden bevonden door de moderators verdwijnen uiteindelijk in de prositutie, gelokt door stoere loverboys en t uitzicht op geld, status en een stoer leven. Het is een site die op zich veel meer potentie zou kunnen hebben als er goed gemoderate zou worden, maar t is duidelijk dat deze maar voor 1 ding bestaat en dat is aandacht tegen betaling.

Sterke punten
het is verder wel grappig om al die werkeloze kansloze tokkies zo bij elkaar te zien.

Zwakke punten
Pas op, meisjes, voor je het weet ben je je eigenwaarde kwijt en zoek je bescherming, veiligheid en status bij de foute types achter de website.

reacties:

Review: loverboynetwerk gerund door kampers

@Dirk: Je weet best wat ik bedoel en lees anders de laatste zin van je eigen wiki citaat maar eens goed.