Be2 - 296 Reviews

Last updated: 3 februari 2021
Be2 Logo

26.5% aanbevolen, 296 Reviews

 1. Be2 informatie
 2. Opzeggen
 3. Doelgroep
 4. Betrouwbaarheid
 5. Gratis mogelijkheden
 6. Betaalde lidmaatschap
 7. Succesgarantie
 8. Algemene informatie Be2
 9. Be2 video
 10. Be2 Reviews
 11. Schrijf ook een review over Be2

Niet tevreden over Be2? Probeer dan eens Lexa.

Be2 informatie

Be2 - partner zoektocht met niveau.

Het aanbod van Be2 richt zich met de inhoud en opmaak op serieuze partner zoekende. Centraal voor de partner aanbevelingen, die be2 zijn klanten voorlegt, is de opmaak van de persoonlijkheidstest. De door experts opgestelde vragenlijst is met een minimale inspanning te beantwoorden. be2 ? vind de partner van uw leven!

Doe onze wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Dan stellen wij u partners voor die bij uw persoonlijkheid passen.


Daarna kunt u de aanbevolen partners gratis en in alle rust leren kennen en vindt die partner van uw leven!

Be2 Details

Hits: 10189

URL: http://www.be2.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 296

Opzeggen

- Klik op tabblad 'Mijn Profiel'
- Klik op link 'Instellingen' (bovenaan pagina)
- Klik op button 'Bekijken | Wijzigen' (bij Profiel Status)
- Klik op button 'Profiel wissen'
- Klik op OK (popup)
- Geef reden van opzegging en klik op button 'Profiel definitief wissen'

Doelgroep

Be2 richt zich niet op het tot stand brengen van vluchtige dates en kortstondige relaties zoals vele andere datingsites. Deze datingsite is bedoeld voor personen die een duurzame en bevredigende relatie zoeken. De basis van de service van Be2 wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de compatibiliteit van partners analyseert aan de hand van psychologische, antropologische en sociologische criteria. De anonimiteit van leden wordt gedurende de gehele bemiddelingsprocedure gegarandeerd. Leden beslissen zelf wanneer en aan wie zij hun persoonlijke informatie geven.

Betrouwbaarheid

Be2 beschermt de persoonsgegevens en privacy van leden op de volgende manieren:

Controle : De medewerkers van de klantenservice van be2 zijn verantwoordelijk voor het ledenbestand op de site. Mocht een lid vaststellen, dat er leden zijn, die zich niet aan de gedragsregels houden, dan mag zo een lid de klantenservice gerust op de hoogte stellen hiervan.

Persoonlijke informatie : be2 geeft het e-mailadres en telefoonnummer van een lid nooit of te nimmer door aan andere leden. Leden beslissen zelf wanneer en met wie ze persoonlijke gegevens uitwisselen.

Informatie in de profielen : Voordat gegevens en foto's van de leden online worden gezet, worden ze gecontroleerd door medewerkers van de klantenservice. De klantenservice behoudt zich het recht voor vrije teksten en foto's die niet aan de voorwaarden voldoen, te weigeren.

Veiligheid van online betalingen : be2 maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer), een encryptieprotocol dat communicatie via het internet (of andere netwerken) beveiligt. Er wordt gebruik gemaakt van een "secure order form" waardoor de gehele inhoud van de pagina versleuteld wordt (de tekens worden onleesbaar gemaakt). Derden kunnen zich hierdoor geen toegang verschaffen tot de verstuurde informatie van leden.

Betrouwbare service : Alle leden zijn echt. be2 maakt geen fake profielen aan om het ledental kunstmatig te verhogen. be2 contracteert evenmin dienstverleners om het aantal contacten, berichten of discussies op de site te verhogen.

Gratis mogelijkheden

Het uitvoeren van de persoonlijkheidstest van be2 is gratis en geheel vrijblijvend. Enkele minuten nadat een lid de test heeft opgestuurd, ontvangt deze, eveneens kosteloos, de uitslag en een lijst met partners die bij hem of haar passen. Leden kunnen deze service net zo lang uitproberen als zij maar willen.

Betaalde lidmaatschap

Na de gratis mogelijkheden uitgeprobeerd te hebben en als leden tevreden zijn met de service, hebben zij de mogelijkheid om een Premiumlidmaatschap af te sluiten om aanbevolen partners beter te leren kennen. Met het Premiumlidmaatschap kunnen leden zoveel als mogelijk persoonlijke berichten lezen en schrijven en foto's van aanbevolen partners duidelijk zien. Dankzij het interne mailsysteem communiceren leden veilig en anoniem met aanbevolen partners. Het Premiumlidmaatschap wordt automatisch verlengd. De automatische verlenging kan te allen tijde stop gezet worden. Voor zover niet anders vermeld, geldt een opzegtermijn van 14 dagen.

Succesgarantie

Leden die een Premiumlidmaatschap hebben afgesloten, kunnen aanspraak maken op een succesgarantie. Be2 garandeert dan, dat een lid tijdens de looptijd van het Premiumlidmaatschap persoonlijke contacten legt met ten minste 10 aanbevolen partners. Heeft een lid niet de mogelijkheid gehad om 10 verschillende personen te leren kennen, dan wordt het Premiumlidmaatschap gratis verlengd.

Algemene informatie Be2

Eigenaar van de be2 website is:
be2 S.à.r.l.
13 rue du Commerce
L-1351 Luxembourg
Luxembourg

Directie: Laetitia Pateau
Handelsvergunning: No 00138239 / 5
BTW-nummer: LU 21536271
Handelsregisternummer: B 123206, Commercial Register Luxembourg

Be2 video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/acpyIFyC8oc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Be2

Be2 Acties & Nieuws

 • 31 augustus 2015 De voordelen van dating op het internet
  Met de komst van het internet hoef je je liefde echt niet meer in het dagelijkse leven tegen het lijf te lopen. Gelukkig maar, want niet iedereen heeft de tijd om elk weekend de deur uit te gaan en ook niet iedereen is extravert genoeg om zomaar op mensen af te stappen. Voor veel mensen biedt online dating dan ook de uitkomst. In je eigen vertrouwde omgeving kun je op een rustige manier kennismake Lees verder
 • 12 februari 2014 Be2: Betaal 3 maanden en ontvang 'n abo voor 12 maanden
  Exclusief voor nieuwe klanten van be2.nl: Betaal 3 maanden en ontvang een abonnement voor 12 maanden. Looptijd: februari 2014 Lees verder

Be2 reviews (296):

Be2 - Dubieuze datingwebsite

0

Review:
Op het eerste gezicht leek het me een leuke datingwebsite en was er ook meteen dame die met me contact zocht. Nadat ik via de chatfunctie op haar bericht reageerde hoorde ik echter niks meer van haar. Dit vond ik al erg merkwaardig.

Vervolgens heb ik zelf meer dan 10 vrouwen die mij werden aangeprezen als contactsuggestie proberen te benaderen, maar niet een die reageerde. Hierdoor begon ik zeer sterk aan de echtheid van de profielen te twijfelen en denk ik inmiddels na ruim twee maanden wel te kunnen stellen dat de meerderheid niet echt is.

Kortom; op het oog een professionele website, maar in werkelijkheid komt er van daten helemaal niets terecht, hoe erg je je best ook doet. Een schande gezien het geld dat ze vragen!

Sterke punten:
Moeilijk te bedenken

Zwakke punten:
- Veel twijfelachtige en zeer waarschijnlijk neppe profielen
- Contactsuggesties sluiten vaak niet aan bij je voorkeuren op nagenoeg alle persoonskenmerken
- Je hebt alleen zicht op de profielen die je zeer geleidelijk voorgeschoteld krijgt, maar kunt dus niet zelf op zoektocht uit.

R. beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - puur oplichting

0

Review:
je betaald veel voor niks

Be2 - SCAM!!!

0

Review:
Er staan vele valse profielen op; veel dezelfde foto's en ook nog dezelfde bio's onder verschillende foto's.
Daarbij adverteren ze met valse abonnementsprijzen: ze zeggen 7,95 euro per maand wanneer 6 maanden afneemt. Wanneer je dat doet, krijg je een factuur van 191,76 euro.

Wanneer je vervolgens alle algemene voorwaarden doorloopt en naar een herroepingsformulier kan doorklikken dan is deze in het Deens geschreven. Terwijl het bedrijf in Luxemburg is gevestigd?!
Alsnog gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Al met al geeft het een enorm onveilig gevoel als men zo met je omgaat.

Mel beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Onrechtmatige incasso opdracht

1

Review:
Be2 heeft aan een incassobedrijf opdracht gegeven om onterecht geld van mij rekening te incasseren. Men zei dat ik lid was, maar dat ben ik niet en ook nooit geweest. Ik heb hen gevraagd om de incasso opdracht in te trekken, maar ik krijg te horen dat ik niet bekend ben.
De opdracht is er nog steeds maar Be2 werkt niet mee om deze opdracht te annuleren. Ze doen net of ze gek zijn. Ik kan er geen vinger achter krijgen. Balen.

Sterke punten:
N.v.t

Zwakke punten:
Men kent eigen administratie niet.

D. van Tol beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - drama

0

Review:
selectiecriteria werken domweg niet, riekt naar oplichterij

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

kees beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Weinig tot geen leden

0

Review:
Het is een klote site. Je vraagt je in hemels naam af hoe je antwoorden krijgt op je vragen

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
alles

hans beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - site riekt naar oplichting

12

Review:
Na het overlijden van mijn man heb ik mij o.a. ingeschreven bij Be2. en zo stom geweest om meteen voor 1 jr te betalen. haha wat zullen ze hebben gelachen. Nog nooit zo'n slechte site meegemaakt. Alle foto's wazig reageer je er op krijg je nooit de echte foto te zien of 14 dagen later of er is net een dating gemaakt. Bellen met de klanten service heeft geen zin, niet te bereiken. Tot overmaat van ramp is er jl mei weer 190 euro van mijn rekening gehaald, ik had nl moeten opzeggen 2 maand ervoor. Terug laten storten door mijn bank. Nu word ik alleen maar bedreigd door een incasso bureau. Jaja ik had de kleine lettertjes beter moeten lezen, want ik was er nu mee akkoord gegaan, dat het automatisch verlengd werd. Ja wie denkt daaraan na 1 jaar. Ze hadden mij een onbeperkte verlenging moeten aanbieden, dan kun je per maand opzeggen. Heb ze ook 1 maand betaling aangeboden. Bovendien krijg ik al zeker een half jaar geen aanbod.

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
zeer slecht bedrijf alleen belust op geld innen met zo weinig mogelijk inspanning. Mensen svp ga er niet mee in zee. Je hebt zo een incasso bureau aan je nek hangen. Ik word nu bedreigd met een deurwaarder en inslaglegging etc etc. Heb een klacht ingediend bij Tros Radar. Hoop dat velen mij zullen volgen,


PAS OP VOOR BE2 oplichtersbende

G.J.G. Vos-P beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - wat een puinzooi !

0

Review:
Mezelf zomaar voor de sensatie eens aangemeld.Je krijgt berichten van dames die zelf alleen maar je profiel hebben bekeken. Dus als je iemands profiel bekijkt krijgt diegene ook zomaar een bericht van je zonder dat je daar de hand in hebt..
Verder kun je alleen vrij berichten sturen als je betalend lid bent. Maar je kunt alleen met creditcard betalen of met ideal. Je hebt dus geen regie over je betalingen zoals je dat met overboekingen wel hebt.Ik zal dus inkomende berichten van Be 2 maar gelijk in de prullenbak doen.

Sterke punten:
Geen enkel

Zwakke punten:
Zijn graag behulpzaam met je van je geld afhelpen. Dus geen betalend lid worden !

alex beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Be2 - Afzetters

0

Review:
Wat een waardeloze site. Je krijgt zogenaamde interesseberichtjes, maar wel verstuurd door de site zelf-
Ik kan alleen maar zeggen: blijf weg -ver weg- van deze site!!!

Sterke punten:
Geld incasseren

Zwakke punten:
Schieten op elk vlak te kort

Be2 - Vreselijke oplichting

0

Review:
Heb inmiddels 3 weken op de site gestaan, al 4 zogenaamde mannen die interesse hebben en dan ineens langs willen komen als je geld overmaakt.
Veel fake fotos en nepprofielen. Heb in 3 weken tijd 1 antwoord gekregen.
Gelukkig mag je wel 180€ betalen en kan je je profiel niet zomaar opzeggen.
Echt te gek voor woorden.....

Sterke punten:
Prima oplichting

Zwakke punten:
Allen......

Lique beveelt Be2 NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Be2

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Be2 aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Be2 aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Be2