Be2 - partner zoektocht met niveau. Het aanbod van Be2 richt zich met de inhoud en opmaak op serieuze partner zoekende. Centraal voor de partner aanbevelingen, die be2 zijn klanten voorlegt, is de opmaak van de persoonlijkheidstest. De door experts opgestelde vragenlijst is met een minimale inspanning te beantwoorden. be2 ? vind de partner van uw leven! Doe onze wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Dan stellen wij u partners voor die bij uw persoonlijkheid passen. Daarna kunt u de aanbevolen partners gratis en in alle rust leren kennen en vindt die partner van uw leven!


Opzeggen

- Klik op tabblad 'Mijn Profiel' - Klik op link 'Instellingen' (bovenaan pagina) - Klik op button 'Bekijken | Wijzigen' (bij Profiel Status) - Klik op button 'Profiel wissen' - Klik op OK (popup) - Geef reden van opzegging en klik op button 'Profiel definitief wissen'


Doelgroep

Be2 richt zich niet op het tot stand brengen van vluchtige dates en kortstondige relaties zoals vele andere datingsites. Deze datingsite is bedoeld voor personen die een duurzame en bevredigende relatie zoeken. De basis van de service van Be2 wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de compatibiliteit van partners analyseert aan de hand van psychologische, antropologische en sociologische criteria. De anonimiteit van leden wordt gedurende de gehele bemiddelingsprocedure gegarandeerd. Leden beslissen zelf wanneer en aan wie zij hun persoonlijke informatie geven.


Betrouwbaarheid

Be2 beschermt de persoonsgegevens en privacy van leden op de volgende manieren: Controle : De medewerkers van de klantenservice van be2 zijn verantwoordelijk voor het ledenbestand op de site. Mocht een lid vaststellen, dat er leden zijn, die zich niet aan de gedragsregels houden, dan mag zo een lid de klantenservice gerust op de hoogte stellen hiervan. Persoonlijke informatie : be2 geeft het e-mailadres en telefoonnummer van een lid nooit of te nimmer door aan andere leden. Leden beslissen zelf wanneer en met wie ze persoonlijke gegevens uitwisselen. Informatie in de profielen : Voordat gegevens en foto's van de leden online worden gezet, worden ze gecontroleerd door medewerkers van de klantenservice. De klantenservice behoudt zich het recht voor vrije teksten en foto's die niet aan de voorwaarden voldoen, te weigeren. Veiligheid van online betalingen : be2 maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer), een encryptieprotocol dat communicatie via het internet (of andere netwerken) beveiligt. Er wordt gebruik gemaakt van een "secure order form" waardoor de gehele inhoud van de pagina versleuteld wordt (de tekens worden onleesbaar gemaakt). Derden kunnen zich hierdoor geen toegang verschaffen tot de verstuurde informatie van leden. Betrouwbare service : Alle leden zijn echt. be2 maakt geen fake profielen aan om het ledental kunstmatig te verhogen. be2 contracteert evenmin dienstverleners om het aantal contacten, berichten of discussies op de site te verhogen.


Gratis mogelijkheden

Het uitvoeren van de persoonlijkheidstest van be2 is gratis en geheel vrijblijvend. Enkele minuten nadat een lid de test heeft opgestuurd, ontvangt deze, eveneens kosteloos, de uitslag en een lijst met partners die bij hem of haar passen. Leden kunnen deze service net zo lang uitproberen als zij maar willen.


Betaalde lidmaatschap

Na de gratis mogelijkheden uitgeprobeerd te hebben en als leden tevreden zijn met de service, hebben zij de mogelijkheid om een Premiumlidmaatschap af te sluiten om aanbevolen partners beter te leren kennen. Met het Premiumlidmaatschap kunnen leden zoveel als mogelijk persoonlijke berichten lezen en schrijven en foto's van aanbevolen partners duidelijk zien. Dankzij het interne mailsysteem communiceren leden veilig en anoniem met aanbevolen partners. Het Premiumlidmaatschap wordt automatisch verlengd. De automatische verlenging kan te allen tijde stop gezet worden. Voor zover niet anders vermeld, geldt een opzegtermijn van 14 dagen.


Succesgarantie

Leden die een Premiumlidmaatschap hebben afgesloten, kunnen aanspraak maken op een succesgarantie. Be2 garandeert dan, dat een lid tijdens de looptijd van het Premiumlidmaatschap persoonlijke contacten legt met ten minste 10 aanbevolen partners. Heeft een lid niet de mogelijkheid gehad om 10 verschillende personen te leren kennen, dan wordt het Premiumlidmaatschap gratis verlengd.


Algemene informatie Be2

Eigenaar van de be2 website is: be2 S.à.r.l. 13 rue du Commerce L-1351 Luxembourg Luxembourg Directie: Laetitia Pateau Handelsvergunning: No 00138239 / 5 BTW-nummer: LU 21536271 Handelsregisternummer: B 123206, Commercial Register Luxembourg


Be2 video


Artikelen over Be2

De voordelen van dating op het internet

Met de komst van het internet hoef je je liefde echt niet meer in het dagelijkse leven tegen het lijf te lopen. Gelukkig maar, want niet iedereen heeft de tijd om elk weekend de deur uit te gaan en ook niet iedereen is extravert genoeg om zomaar op mensen af te stappen. Voor veel mensen biedt online dating dan ook de uitkomst. In je eigen vertrouwde omgeving kun je op een rustige manier kennismake ... [...]

Be2 Reviews

  Trap hier NIET in

  Waardeloos!!!\\r\\nDit zouden ze moeten onderzoeken!!!\\r\\nOplichting, geen rekening houdend met je keuzes,en een regelrechte ramp om te mailen met B2\\r\\nNa 5 maanden ben ik hopelijk zonder verdere kosten hier van af!!!\\r\\n0 ster

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Waardeloos

  Niet opzegbaar, geen klantenservice en weinig ingeschreven mensen

  Elke 3 maanden wordt er geld afgeschreven ondanks opzeggen en contact met de klantenservice kan alleen via de mail waarop je als je geluk hebt na een paar weken antwoord krijgt.
  Klachten worden niet behandeld.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles

  Waardeloos en duur

  Een slechte klantenservice en je komt niet van je abonnement af omdat ze niet reageren op per post verstuurde opzegging.
  Mails reageren ze ook niet goed op.
  Tevens per maand 49 euro is niet echt goedkoop die je altijd per 3 maanden moet verlengen automatisch.
  Erg weinig geschikte en actieve mensen.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Klantenservice en abonnement opzeggen lukt niet

  Dubieuze datingwebsite

  Op het eerste gezicht leek het me een leuke datingwebsite en was er ook meteen dame die met me contact zocht. Nadat ik via de chatfunctie op haar bericht reageerde hoorde ik echter niks meer van haar. Dit vond ik al erg merkwaardig.

  Vervolgens heb ik zelf meer dan 10 vrouwen die mij werden aangeprezen als contactsuggestie proberen te benaderen, maar niet een die reageerde. Hierdoor begon ik zeer sterk aan de echtheid van de profielen te twijfelen en denk ik inmiddels na ruim twee maanden wel te kunnen stellen dat de meerderheid niet echt is.

  Kortom; op het oog een professionele website, maar in werkelijkheid komt er van daten helemaal niets terecht, hoe erg je je best ook doet. Een schande gezien het geld dat ze vragen!

  Sterke punten
  Moeilijk te bedenken

  Zwakke punten
  - Veel twijfelachtige en zeer waarschijnlijk neppe profielen
  - Contactsuggesties sluiten vaak niet aan bij je voorkeuren op nagenoeg alle persoonskenmerken
  - Je hebt alleen zicht op de profielen die je zeer geleidelijk voorgeschoteld krijgt, maar kunt dus niet zelf op zoektocht uit.

  puur oplichting

  je betaald veel voor niks

  SCAM!!!

  Er staan vele valse profielen op; veel dezelfde foto's en ook nog dezelfde bio's onder verschillende foto's.
  Daarbij adverteren ze met valse abonnementsprijzen: ze zeggen 7,95 euro per maand wanneer 6 maanden afneemt. Wanneer je dat doet, krijg je een factuur van 191,76 euro.

  Wanneer je vervolgens alle algemene voorwaarden doorloopt en naar een herroepingsformulier kan doorklikken dan is deze in het Deens geschreven. Terwijl het bedrijf in Luxemburg is gevestigd?!
  Alsnog gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Al met al geeft het een enorm onveilig gevoel als men zo met je omgaat.

  Onrechtmatige incasso opdracht

  Be2 heeft aan een incassobedrijf opdracht gegeven om onterecht geld van mij rekening te incasseren. Men zei dat ik lid was, maar dat ben ik niet en ook nooit geweest. Ik heb hen gevraagd om de incasso opdracht in te trekken, maar ik krijg te horen dat ik niet bekend ben.
  De opdracht is er nog steeds maar Be2 werkt niet mee om deze opdracht te annuleren. Ze doen net of ze gek zijn. Ik kan er geen vinger achter krijgen. Balen.

  Sterke punten
  N.v.t

  Zwakke punten
  Men kent eigen administratie niet.

  drama

  selectiecriteria werken domweg niet, riekt naar oplichterij

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Weinig tot geen leden

  Het is een klote site. Je vraagt je in hemels naam af hoe je antwoorden krijgt op je vragen

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  site riekt naar oplichting

  Na het overlijden van mijn man heb ik mij o.a. ingeschreven bij Be2. en zo stom geweest om meteen voor 1 jr te betalen. haha wat zullen ze hebben gelachen. Nog nooit zo'n slechte site meegemaakt. Alle foto's wazig reageer je er op krijg je nooit de echte foto te zien of 14 dagen later of er is net een dating gemaakt. Bellen met de klanten service heeft geen zin, niet te bereiken. Tot overmaat van ramp is er jl mei weer 190 euro van mijn rekening gehaald, ik had nl moeten opzeggen 2 maand ervoor. Terug laten storten door mijn bank. Nu word ik alleen maar bedreigd door een incasso bureau. Jaja ik had de kleine lettertjes beter moeten lezen, want ik was er nu mee akkoord gegaan, dat het automatisch verlengd werd. Ja wie denkt daaraan na 1 jaar. Ze hadden mij een onbeperkte verlenging moeten aanbieden, dan kun je per maand opzeggen. Heb ze ook 1 maand betaling aangeboden. Bovendien krijg ik al zeker een half jaar geen aanbod.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  zeer slecht bedrijf alleen belust op geld innen met zo weinig mogelijk inspanning. Mensen svp ga er niet mee in zee. Je hebt zo een incasso bureau aan je nek hangen. Ik word nu bedreigd met een deurwaarder en inslaglegging etc etc. Heb een klacht ingediend bij Tros Radar. Hoop dat velen mij zullen volgen,


  PAS OP VOOR BE2 oplichtersbende

  wat een puinzooi !

  Mezelf zomaar voor de sensatie eens aangemeld.Je krijgt berichten van dames die zelf alleen maar je profiel hebben bekeken. Dus als je iemands profiel bekijkt krijgt diegene ook zomaar een bericht van je zonder dat je daar de hand in hebt..
  Verder kun je alleen vrij berichten sturen als je betalend lid bent. Maar je kunt alleen met creditcard betalen of met ideal. Je hebt dus geen regie over je betalingen zoals je dat met overboekingen wel hebt.Ik zal dus inkomende berichten van Be 2 maar gelijk in de prullenbak doen.

  Sterke punten
  Geen enkel

  Zwakke punten
  Zijn graag behulpzaam met je van je geld afhelpen. Dus geen betalend lid worden !

  Afzetters

  Wat een waardeloze site. Je krijgt zogenaamde interesseberichtjes, maar wel verstuurd door de site zelf-
  Ik kan alleen maar zeggen: blijf weg -ver weg- van deze site!!!

  Sterke punten
  Geld incasseren

  Zwakke punten
  Schieten op elk vlak te kort

  Vreselijke oplichting

  Heb inmiddels 3 weken op de site gestaan, al 4 zogenaamde mannen die interesse hebben en dan ineens langs willen komen als je geld overmaakt.
  Veel fake fotos en nepprofielen. Heb in 3 weken tijd 1 antwoord gekregen.
  Gelukkig mag je wel 180€ betalen en kan je je profiel niet zomaar opzeggen.
  Echt te gek voor woorden.....

  Sterke punten
  Prima oplichting

  Zwakke punten
  Allen......

  Sowieso heel slechte helpdesk

  Ik ben net gratis lid geworden bij Be2 en overweeg om betalend lid te worden.
  Heb de helpdesk een paar keer via mail vragen gesteld. Helaas heb ik van de 5 keer nog niet een keer een antwoord gekregen. Men stuurt alleen standaard antwoorden waarin gevraagd wordt of het probleem is opgelost, terwijl er helemaal niet op de vraag wordt ingegaan. krijg dus 0,0 antwoord op mijn vragen.
  Als dit is wat een helpdesk moet inhouden?? Begin niet aan Be2 want als men je niet eens wil/kan helpen met vragen, wat doen de mensen achter de schermen dan wel?????

  Sterke punten
  Nog niets gezien.

  Zwakke punten
  Zeer slechte helpdesk, men gaat niet eens op vragen in, waarom dan een helpdesk opzetten?
  Nog bij geen datingsite zoiets mafs meegemaakt. Echte zakkenvullers en mijn vragen waren toch heel normaal.

  Be2 zelf maakt fictieve profielen aan

  Al meteen krijg je vele mails, echter is er geen een die van een reele persoon af komt.
  Be2 schrijft ook in hun voorwaarden dat ze profielen aanmaken om zogenaamd een en ander te ......... Ja precies een ieder weet de echte reden wel.

  DUS - - - - -
  > > > > > NIET DOEN < < < <

  Sterke punten
  niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Veel profielen worden door Be2 zelf gemaakt.
  Be2 zegt binnen 3 dagen op vragen te reageren, maar ze laten na 7 dagen ook nog steeds niet van zich horen.

  Zoals het klokje hier tikt, tikt het nergens.

  Het is een klote site. Je vraagt je in hemels naam af hoe je antwoorden krijgt op je vragen. Ze sturen je berichten door met vrouwen die interesse hebben maar je krijgt totaal geen respons terug.Je moet wel eerst betalen om te mogen deelnemen. Mijn mening,oplichterij. Optijd opzeggen is de boodschap. What you see is what you get
  And you ain't seen nothing yet.

  Sterke punten
  mensen voor de gek houden.

  Oplichters!!!!

  Ineens ben ik 190€ kwijt ik heb nix ondertekend of direct contact gehad
  Ik zit in de bijstand en kan nu geen eten meer kopen deze maand!
  Of een ander heeft mij dit aangedaan die gegevens weet over mij of dit zijn echte boeven die mensen erin luizen !! PAS OP!!!!

  Zwakke punten
  Ik wil helemaal nix met hun te merken hebben OPLICHTERS!!

  Spookstad

  De site wist maar 6 vrouwen in mijn provincie te vinden. Dan moet je wel erg veel geluk hebben als daar de ware tussen zit!

  Zonder te gaan betalen kan je niets, maar er is niets wat mij ook maar het idee geeft dat betalen zin heeft.

  Sterke punten
  Geen?

  Zwakke punten
  Spookstad.

  Uitschrijven

  Pruts,pruts

  Leuk

  Ik heb mij vandaag ingeschreven en kan er dus nog weinig over zeggen. Wel is er gelijk leuk contact gekomen. Jammer allen dat je als member zo beperkt bent. Ik heb maar een paar berichten kunnen beantwoorden en wil ik dit onbeperkt kunnen doen dan moet je Premium member worden en dus betalen.

  Sterke punten
  Daar moet ik nog achter komen

  Zwakke punten
  Te onbeperkt, ik zou graag meer berichten willen lezen en kunnen beantwoorden en dit kan helaas niet. Hierdoor denk ik niet dat ik het aan vrienden en familie zou aanbevelen aangezien er andere sites zijn waar dit wel kan.

  be2

  Be2 is een erg dode site, je maakt nog meer kans op het vinden van een partner op een begraafplaats dan op deze site.
  ze vinden zonder twijfel een manier om je te pakken te krijgen met betalen, er is altijd wel een regeltje die je niet gelezen hebt, of een knop die het net niet doet wanneer hij het moet doen, waardoor je wél moet betalen, en het wél wordt verlengt. De klantenservice nummer, is niet open tijdens kantoortijden, ik vermoed dat ze te bang zijn je te woord te staan.
  ze dreigen binnen no-time met incasso's.

  Niet alleen is het hartstikke erg dat je handen aan geld vol betaald aan deze site (dmv chantage en dreiging), en dan is er ook nog geen hond te vinden op die site.

  Sterke punten
  Kracht van manipulatie

  Zwakke punten
  Misbruik van de kracht van manipulatie

  Een beetje verliefd

  Hallo,

  Ik ben een beetje verliefd op een vrouw van be2, maar durf nog niet zo om met haar af te spreken. Ik ben bang dat ze mij een nerd vindt. Wat zal ik doen?

  be2

  Voor je het weet zit je daar met contactsuggesties en weet je niet wat je ermee moet doen. Een beetje technisch zijn kan geen kwaad.

  Niet doen

  Deze site heeft de volgende zeer onaangename kenmerken:
  - Bijna alle profielen zijn fake.
  - Als je je mail wilt lezen als Premium lid, krijg je bijna altijd de melding dat het bericht al is verwijderd, omdat het profiel niet meer bestaat.
  - De user interface is zeer traag, waardoor je het snel al weer opgeeft om profielen of mail te bekijken.
  - Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd als je vergeet binnen twee maanden voor het einde op te zeggen.

  Je hebt simpelweg zo weinig aan deze site, dat het bijna oplichterij te noemen is.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Bijna alle profielen zijn fake.
  - Als je je mail wilt lezen als Premium lid, krijg je bijna altijd de melding dat het bericht al is verwijderd, omdat het profiel niet meer bestaat.
  - De user interface is zeer traag, waardoor je het snel al weer opgeeft om profielen of mail te bekijken.
  - Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd als je vergeet binnen twee maanden voor het einde op te zeggen.

  oplichters

  goodiepaul
  pas op voor deze man die verleid vrouwen en na een week vraagt hij om hulp maw geld

  Zwakke punten
  iedereen kan hier zijn ook misbruik


Bezoek Be2

Schrijf een review