Victoria Milan

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft... Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer! Victoria Milan is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al een verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, Victoria Milan biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Europa. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie.

Informatie over Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, zijn de eerste woorden die je leest op de website van Victoria Milan. Het is bij Victoria Milan meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt vinden. Je kan hier daten met verschillende mannen en vrouwen die net als jij al een relatie hebben. Hoewel je toch zal merken dat er ook vrijgezellen op deze datingsite staan ingeschreven. Deze vrijgezellen vinden het single leven geweldig en zoeken geen relatie. Bij Victoria Milan zijn vele verschillende mensen te vinden en je vindt snel een date. Aangezien bijna alle leden een vaste relatie hebben, zullen dit bijna altijd discrete dates zijn. Daar moet je natuurlijk geen problemen mee hebben. Het systeem van Victoria Milan is geschikt om anoniem te daten. Het systeem heef wel een geavanceerde wijze waarop een matching plaatsvindt.


Kosten

Inschrijven kan helemaal bij gratis bij Victoria Milan. Dat is fijn, want dan kan rustig kijken en een goede indruk krijgen van wat je allemaal op de datingsite kunt vinden. Je kan na het inschrijven een datingprofiel aanmaken. Je blijft op deze datingsite anoniem en er zijn veel leden te vinden. Foto's worden automatisch onherkenbaar gemaakt. Heb je een leuk persoon hebt gevonden? Dan kan je aangeven dat je foto's wil zien. De andere persoon hoeft dan alleen nog toestemming te geven daarvoor. Tarieven van de lidmaatschappen bij Victoria Milan: - Het goedkoopste lidmaatschap bij Victoria Milan kost €16 per maand en heeft een looptijd van 12 maanden. - Lidmaatschap voor 1 maand: €39,99 - Lidmaatschap voor 3 maanden: €27,99 - Lidmaatschap voor 6 maanden: € 22,79 De actuele prijzen van Victoria Milan kunnen inmiddels zijn gewijzigd. Controleer dus altijd de website.


Victoria Milan Dating app

Victoria Milan heeft een nieuwe mobiele applicatie. Via deze dating app kan je overal en altijd discreet online daten. De dating app kan je gratis downloaden en is geschikt voor iOS, Android etc.


Paniek button!

Bij Victoria Milan kan je echt anoniem en discreet online daten. De datingsite heeft namelijk vele opties zodat anderen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Ben je even niet actief bezig op de datingsite? Dan wordt je na enige tijd automatisch uitgelogd. De datingsite wordt dan ook automatisch afgesloten. Handig toch? Komt er opeens iemand de kamer inlopen terwijl jij net lekker aan het chatten bent? Geen paniek! Voor zulke situaties heeft Victoria Milan een Panic Button (paniek knop) op de datingsite. Wanneer je op de Panic Button klikt, zal de website van Victoria Milan zich afsluiten. Een neutrale website wordt vervolgens geladen.


Opzeggen Victoria Milan

Mensen vinden het vaak lastig of onduidelijk hoe een account bij een datingsite moet worden opgezegd. Datingwebsites.nl helpt je graag bij het vinden van leuke datingsites, maar is je ook graag van dienst wanneer je genoeg hebt van de datingsite en je dus wil uitschrijven. Ben je ontevreden over Victoria Milan of heb je er gewoon genoeg van? Datingwebsites.nl beschrijft hier een aantal simpele stappen waarmee je gemakkelijk jouw Victoria Milan account kan opzeggen. Stap 1) Log in op de datingsite van Victoria Milan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2) Bovenaan de pagina kun je in het menu op “instellingen” klikken. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen om het “wachtwoord wijzigen”. Stap 3) Onder de groene button staat “Profiel deactiveren”, klik hier op. Stap 4) Klik nogmaals op “profiel deactiveren”. Daarna heb je de mogelijkheid om te klikken op een link "klik hier". Klik daar dan ook op. Je wordt daarna doorverwezen naar een andere pagina. Stap 5) Op de nieuwe kan je aangeven waarom je jouw account wilt deactiveren. Daarna kies je voor de optie “Deactiveer account”. Jouw account is nu gedeactiveerd en verwijderd op Victoria Milan!


Victoria Milan Video


Artikelen over Victoria Milan

Discreet daten bij Victoria Milan

Victoria Milan is de grootste en meest discrete datingsite van Europa. Deze datingsite is voor mensen al een relatie hebben, maar daarnaast verlangen hebben naar nog een relatie. Is jouw relatie saai geworden of  zit je gevangen in een liefdeloze relatie? Mis je de magie van hete passie, opwinding en intimiteit? Met Victoria Milan geeft je jouw liefdesleven weer eens een oppepper! Leven doe ... [...]

Victoria Milan adverteert met foto dode president

Victoria Milan heeft excuses aangeboden, omdat zij een foto van de verongelukte Poolse president Lech Kaczynski hebben gebruikt op billboards in Warschau. De baas van de site, Sigurd Vedal, liet weten dat de site het portret van Kaczynski's tweelingbroer, oud-premier Jaroslaw Kaczynski, had willen gebruiken, een verstokte vrijgezel die samenwoont met een kat. In de reclame staan Kaczynski en zi ... [...]

Victoria Milan beledigt Koningin Maxima

Victoria Milan - de site voor overspeligen - beledigt in een nieuwe reclame campagne het koningshuis en dan met name de kersverse koningin Maxima. Op een billboard staat een koningin afgebeeld met daarbij de tekst: 'Maximale discretie gegarandeerd' en de melding 'Ook voor mensen zonder mediacode'. Een verwijzing dus naar de koninklijke mediacode die onlangs in het nieuws was. Uiteraard zal dit wee ... [...]

Victoria Milan: Vrouwen vinden vreemdgaande partner niet erg

Vrouwen vinden het niet zo erg als hun man vreemdgaat. Dit blijkt uit een onderzoek van VictoriaMilan.nl, de online datingsite voor mensen met een partner, die op zoek zijn naar een affaire. Op de vraag wat het ergste is wat de partner haar kan aandoen, staat vreemdgaan niet eens in de top 5. Het ergste vergrijp – volgens 33,7 procent – is ‘agressief zijn of geweld gebruiken’, op de voet g ... [...]

Victoria Milan Reviews

  Fake

  Fake
  Fake
  Fake

  Heheueu

  Video

  Uit Brazilie? Argentinie, Noorwegen?....

  Ik woon nabij Amersfoort, 2 mnd lid geweest. wat moet ik dan met leden uit zuid-Amerika?
  Nadeel van heel grote sites is dat wereldwijd leden aktief zijn (Als ze het trouwens echt zijn), wel leuk als je veel reist lees ik her en der maar heb ik niks aan en de concurrentie is enorm. Of een site mooi is maakt me niet uit, wel als er geen controle is op fake en niet-aktieve leden.

  Sterke punten
  Wereldwijd

  Zwakke punten
  Veel teveel leden uit ver gebied

  Hoe voelt het nu om bedrogen te worden

  Bezoekers zullen vast wel een slap excuus hebben om vreemd te gaan.

  Sterke punten
  Personen die dit soort datingwebsites niet bezoeken.

  Zwakke punten
  Personen die dit soort datingwebsites bezoeken en deze zo in de lucht houden.
  Wat een zwakkelingen. Vreemdgaan en daarvoor ook nog eens een datingwebsite nodig hebben.
  Beëindig je relatie van tevoren als je van plan bent vreemd te gaan en je dat nog alleen als enige uitweg ziet.

  oplichters

  ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboekt. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abonnement akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

  Het werkt ook, naast alle fake

  Het klopt wat er hier aan slechte reviews beschreven wordt, de allereerste review van Freek-Will van 29-12-19, dat herken ik allemaal.

  Maar, dat alles pik je er zo uit. En dan blijkt het ineens ook een site die gewoon werkt.

  Ik gebruik VM voor Brussel waar ik doordeweeks ver van huis verblijf voor werk.

  En ik heb via VM een getrouwde dame die me 2 keer week in het appartement opzoekt voor seks opgeduikeld, en 1 dame die per kwartaal een week voor werk in Brussel is en dan elke avond met iemand anders afspreekt voor seks, waaronder met een avond met mij, om zo te doen wat ze in haar eigen land gezien de sociale controle niet kan.

  En dan heb ik nog een echt aanbod van iemand afgeslagen omdat ik haar niet aantrekkelijk vond. En dat alles om-niet...

  Sterke punten
  Het levert seksdates op.

  Zwakke punten
  Heel heel heel veel fake profielen.

  VM - afrader. Nepprofielen en oplichters

  Geregistreerd op VM. Dag 1 krijg ik 100+ reacties. Helemaal overdonderd probeer ik dat te managen. Veel belangstelling uit het buitenland van vrouwen die veel jonger zijn.
  Standaard is een knipoog, toegevoegd aan favorieten en een kort berichtje. Dat zijn veelal fake profielen.
  Er zit ook nog een categorie mensen ingeschreven als vrouw die probeert via chat (Google Hangouts is populair onder die categorie) die via chat en het uitwisselen van foto' s je probeert over te halen om geld / gift cards te sturen. Bij de een duurt dat een paar weken, de ander weet dat na een dag al te vragen. Ook niet oke.
  Dan is er nog een categorie working girls die uit het buitenland komen maar toevallig bij familie, vrienden op bezoek of op zakenreis is in of in de buurt van jouw woonplaats. Even een green-id kopen en weet ik wat meer, want anders willen ze je niet ontmoeten. Ook maar niet doen.
  Ook zijn er vrouwen die je proberen over te halen om via video te sex-chatten. Lijkt me niet een strak plan om dat te doen zonder zak over je hoofd.... voor je het weet ben je slachtoffer van afpersing.

  Oh ja, en dan zijn er ook genoeg profielen beschikbaar die al heel lang niet hebben ingelogd.

  En wat er dan overblijft is echt heel weinig. Ik heb nog met 1 normale dame contact. Voor de rest heeft die site veel geld gekost, veel tijd gekost en erg weinig opgeleverd. En die dame ontmoet ik binnenkort hoop ik.

  Kortom: VM is een uitvalsbasis voor criminelen, hoeren en oplichters en de site zelf biedt niks. Ook de code is brak en de app is ook van zeer matige kwaliteit. Lekker wegblijven daar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles, slechte webinterface, slechte app, userbase bestaat uit fakeprofielen, oplichters, verouderde profielen, duur.

  Alles is nep

  Goede dag,

  Trap er niet in! Ik heb nog nooit ergens een review geschreven maar DIT. dit is te erg voor woorden. Alleen nep. Je schrijft een vrouw aan. En 1 op de 20x krijg je iets van die vrouw. Maar beetje jammer want ze begint dan zelf. Dus alles was je daarvoor geschreven heb zien ze niet eens. Dan de nep profielen die er zijn. Alleen maar geld uit handen maken. Dit zou echt voor de rechter moeten. Pure diefstal en het word nog goedgekeurd ook.

  Mannen trappen er niet in. En geloof niet dat het voor de vrouwen veel beter kan zijn.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles pure diefstal

  90% vals, 5% scammers, 5% echt

  Beste heren,

  Alle vrouwelijke profielen in Belgie met een profiel geregistreerd voor April 2017 zijn vals. U herkent ze omdat ze een foto hebben gepost met hun gezicht wazig gemaakt. Deze profielen zijn er enkel om u naar de site te lokken en bezoeken u als u hun bezoekt. Ze antwoorden uiteraard niet op uw berichten. In NL lijken deze profielen allemaal geregistreerd in February 2018, vaak op dezelfde datum, nl 26 02 2019.
  Wat overblijft zijn heel wat scam profielen die u geld willen aftroggelen en een beperkt aantal dames die wel op zoek zijn naar een 2nd love, en die natuurlijk overstelpt worden door 1000den berichten van mannen. Ik heb er weliswaar een aantal ontmoet, maar het is kwestie van geluk hebben- de meeste dames activeren en desactiveren hun profiel regelmatig, en niet te kieskeurig te zijn qua looks en leeftijd.
  U hoeft me niet op mijn woord te nemen: schrijf u in, betaal en ervaar het zelf.

  Sterke punten
  Discreet en enkele correcte profielen

  Zwakke punten
  Valse profielen

  100% fake

  Alle profielen die mij contacteerden waren fake, proberen je naar een andere dating site te sturen, komen online op de meest onmogelijke momenten, sturen vragen en reageren dan niet meer, proberen je via Whatsapp geld af te troggelen, enz ….

  Sterke punten
  Mooie site

  Zwakke punten
  Totaal fake

  jammer

  is veel te duur, je krrijgt er niks voor terug

  Slecht

  Profielen die als je ze bekijkt binnen 1 minuut online zijn en bij jou profiel kijken het tijdstip maakt niet uit.
  Fake bedoening die Victoria Milan site.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  1000000% fake

  Fake site volgens het bekende stramien. Allemaal fake profielen, en zolang je gratis gebruik maakt van de site, willen AL die vrouwen jou! Zelfs een leeg profiel zonder foto's trekt hun aandacht, en ze zijn érg geïnteresseerd in je!!!!!

  Het betalen laat ik graag aan anderen over, maar het is wel helder wat er dan gaat gebeuren. Dan rennen al die geile vrouwen ineens weg, en hoor je niets meer. Of krijg je van die creditzuigende berichten. Niet aan beginnen.

  Sterke punten
  Nul, Geen

  Zwakke punten
  Oplichting

  Nep

  Victoria Milan is dus ook nep. Net als het gros van de erotische datingsites.
  Dames die vragen stellen en vervolgens niet reageren als je antwoordt. Zelfs niet als ze on-line zijn. Vrouwen (meerdere!) uit Stockholm die je als favoriet toevoegen, terwijl ik in Nederland woon...
  Profielbezoeken op tijdstippen dat normale mensen slapen.
  Vrouwen die discretie vragen, maar wel met 6 herkenbare foto's in hun profiel op de site staan.
  Gelukkig op tijd profiel gedeactiveerd en via de helpdesk laten verwijderen (ik hoop dat dat ook gedaan is).
  Even leuk, maar verder superfake! Zonde van het geld.

  Sterke punten
  Ziet er goed uit. Profielen lijken echt te zijn. 1 bedrag betalen en dan onbeperkt toegang en chatten... (maar met wie?).

  Zwakke punten
  Fake profielen. Slechte zoekfunctie. Duur (zeker omdat het nep is).

  Niet de moeite waard!

  Zit nu een paar weken op deze site en het schiet niet op. Geen reacties, of zinloze berichtje met alleen "hi" of "hi, nieuw hier?" Gezien het commentaar van andere gebruikers denk ik dat ik gewoon ordinair geflest ben.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Werkt van geen meter. Er zijn ook een aantal fake profielen met foto's van modellen.

  alles is nep, maar knap gemaakt

  werkelijk alle vrouwen zijn nep maar ben er toch ingestonken. Als je je eerst gratis opgeeft krijg je binnen no-time veel berichten binnen die je niet kan zien. elke dag worden het er meer. Ik was zo nieuwsgierig dat ik abonnement nam (duur!) en ja hoor. alles nep! Want hoe je ook reageert, lange app, korte app, met foto...niemand reageert. en telkens als je uitlogt, komen er weer nieuwe berichten binnen en blijf je hopen..ben er nu klaar mee...heeel knap gemaakt en moest om mezelf lachen...duur leergeld betaald, toch maar de kroeg in!

  Sterke punten
  knap gemaakt. lijkt net echt

  Zwakke punten
  alles is nep...

  Tijdverlies en weggegooid geld

  zo'n goeie 2 maand betalende versie uitgetest, geen enkel contact kunnen leggen met een echt profiel. Verschillende profielen worden door één en dezelfde persoon 'behandeld'. overvloed van dwaze niets zeggende berichten om je aan het lijntje te houden, uitnodigingen van profielen om naar betalende livecams te komen kijken, bezoekers van jou profiel komen steevast langs in het midden van de nacht, als ze al overdag langskomen is contact leggen onmogelijk... Als je dan uiteindelijk denkt met iemand 'echt' contact gelegd te hebben verdwijnt het profiel als er een date in aantocht is... opletten voor automatische verlenging van uw abonnement!!! VM is het inschrijven niet waard omdat er veel meer nepprofielen aanwezig zijn dan echte waardoor je aardig je tijd (en geld) verdoet...

  Sterke punten
  duurt een tijdje voor je door hebt dat je opgelicht wordt...

  Zwakke punten
  - schiet zijn doel volledig voorbij doordat er zo goed als geen echte vrouwelijke profielen aanwezig zijn en een overvloed aan nep profielen (die in opdracht van VM aanwezig zijn op de site)
  - 1 persoon beheert meerdere vrouwelijke profielen
  - automatische verlenging abonnement

  Automatische betaling

  Kan er iemand me uitleggen stap voor stap hoe je van de autmatische verlenging en dus betaling af raakt..heb een abonnee van 3 maanden genomen en ben nu ongeveer een week lid...dus heb gelukkig nog wat tijd om de juiste stappen te ondernemen....voor de rest kan ik me enkel aansluitên bij alle eerdere commentaren.....alles aan de site is fake....alvast bedankt...

  Sterke punten
  Geen..

  Zwakke punten
  Nep profielen..

  Heel duur...

  Geen communicatie bij problemen..

  Site werkt ook niet naar behoren...

  Afblijven heren....

  Fake and deception

  The majority of the female profiles are either dated (meaning they have not been online for several months) or fake. The fake profiles display generic information only. There are also bots which contact users and even send 'gifts' or 'winks' in order to motivate to return the gesture with sending 'gifts' for which the site charges a fee. Bots are unable to engage in conversation and can be identified easily. This site is a con job and user deception.

  Sterke punten
  none

  Zwakke punten
  fake profiles, bots, expensive

  oplichters

  de oplichters achter deze site zitten lekker op Malta te genieten van het geld en de zon

  Sterke punten
  hoe je geld van mensen aftroggelt

  Zwakke punten
  communicatie

  Goed, niet perfect

  Ik geloof niet dat je iemand kunt leren kennen online. Iedereen beweert iemand te zijn die ze niet echt zijn. Victoria Milan premium leek wel een eliteclubje, sommige fakers proberen binnen te geraken, maar er waren genoeg echte mensen wat het de moeite waard maakte.

  Sterke punten
  Doet zoals geadverteerd Ik heb met veel mannen gesproken, een paar ontmoet.

  Zwakke punten
  Het is een exclusieve club, alleen premium leden.

  FAKE!

  Doe het niet al die "zogenaamde dames" zijn allemaal fake.. Superdure site zonder resultaat deze eigenaren moeten gewoon voor de rechter

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Wat een oplichters

  Nu 1 week VM.
  En nu kan ik wel boos zijn op VM .Maar het meest boos ben ik op mijzelf.Ik ben er verdomme ingestonken.
  Wat een waardelose site.Werkt erg slecht en barst van de nepprofielen.
  Mocht je in een opgewonden moment je toevlucht willen zoeken in VM ,bezint eer gij begint.Het is weggegooid geld en verspilde moeite.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Site werkt niet , nepprofielen , duur.
  Niet doen.

  95% fake

  Heel weinig echte profielen. Die kan je op één hand tellen. Als een reactie te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook zo ;-)... Zeer dure site, over grote deel is fake. Tijd en abonnementsgeld NIET waard...

  Sterke punten
  discretie

  Zwakke punten
  veel te veel fake

  Staat vol met FAKE profielen

  Na de aanschaf van een abonnement probeer je van contact te maken via de chat. Hierop heb ik geen enkel antwoord gehad tenzij verwijzingen naar sites met dubieuze bedoelingen. Als er je dan toch iemand via de chat gaat contacteren zijn het gesprekken die na een tijdje uitdraaien op het blokkeren van je profiel voor verder contact. Proberen zo de betalende leden op de site te houden. Ik betwijfel dat er wel één echt profiel van een dame opstaat. Mijn advies besteed hier geen geld aan. Complete site met FAKE profielen en nog duur ook als je een abonnement voor langere duur afsluit. BEDROG!

  Sterke punten
  Veel profielen alleen spijtig dat het allemaal FAKE is.

  Zwakke punten
  Vrouwen kunnen hier gratis een profiel aanmaken. Om er een echte betrouwbare site van te maken zou het voor de vrouwen ook betalend moeten zijn.


Bezoek Victoria Milan

Schrijf een review