Victoria Milan Review - oplichters

Victoria Milan - oplichters

8

Review:
ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboekt. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abonnement akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

sergio beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

8 Reacties

Datum: 19 oktober 2020 - 14:45

Geschreven door: MGTOW

Dat worden 6 duurbetaalde maanden waar je jezelf mag vermaken met talloze nepprofielen en, als je geluk hebt, een zwaar obese tatootokkie met meerdere kids en een kort pittig kapsel.

Datum: 19 oktober 2020 - 14:58

Geschreven door: Sergio

Hahahaha dat vrees ik ook. Afhankelijk van wat het creditcard bedrijf zegt natuurlijk maar ik vrees inderdaad dat het €230 is geweest voor 6 maanden aan nepprofielen en fakers

Datum: 19 oktober 2020 - 15:04

Geschreven door: MGTOW

Jeemig de peemig, 230 euro!!!!
Dat hebben die gasten makkelijk verdiend.
Als er elke dag 1 iemand intrapt dan heb je een bovenmodaal salaris.
Voor die 230 euro had je ook een goede escort kunnen bestellen en dan had je wat beters gehad dan dat er op heel die site te vinden is. Laat het een waarschuwing zijn voor alle anderen. En een wijze, maar dure, les voor jezelf.

Datum: 19 oktober 2020 - 15:10

Geschreven door: Sergio

Ja idd voor die 230 had ik een hele leuke tijd gehad met een escort en dat is een veel leukere manier om genaaid te worden voor geld

Datum: 19 oktober 2020 - 18:17

Geschreven door: Dirk

Er moet heel veel klachten komen voordat de Autoriteit Consument en Markt deze zwendel aanpakt. En dan het nog jaren duren voordat er wetgeving is en gehandhaafd wordt met hele hoge boetes. Misschien is er ook een internationale wet nodig dat bedrijven die handelen in het buitenland zich aan de wetten moeten houden die in dat land geld. De algemene voorwaarden mogen niet strijdig zijn met de wet in het land aldaar. Zolang niemand klaagt gebeurt er niets.

Datum: 20 oktober 2020 - 23:51

Geschreven door: Urbenis

Op de meeste datingsites heb je als gemiddelde man maar kans bij ma Flodder en ma Tokkie figuren.

Datum: 21 oktober 2020 - 13:57

Geschreven door: Maurice

Sergio, let hier op: je moet je abonnement stopzetten, anders wordt er weer 6 maanden afgeschreven.

Na uw eerste lidmaatschapsperiode wordt uw abonnement automatisch verlengd voor dezelfde prijs en pakketduur. Door u in te schrijven, geeft u ons toestemming om uw kaart nu en bij elke verlenging in rekening te brengen. Uw betalingsmethode blijft periodiek in rekening worden gebracht voor het abonnement voor de prijs en de periode waarmee u akkoord bent gegaan wanneer u zich abonneert. Je je lidmaatschap opzeggen via je pagina 'Mijn lidmaatschap'.

Datum: 23 oktober 2020 - 10:10

Geschreven door: Dirk

Ongevraagd automatische incasso is tegenwoordig toch verboden? Waarom wordt dat niet gehandhaafd?

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review