Knuz - 533 Reviews

Last updated: 10 juni 2017
Knuz Logo

62.7% aanbevolen, 533 Reviews

 1. Knuz informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Algemene informatie Knuz
 5. Betrouwbaarheid
 6. Klantenservice
 7. Inloggen met Facebook account
 8. Evenementen
 9. Knuz app
 10. Knuz Reviews
 11. Schrijf ook een review over Knuz

Niet tevreden over Knuz? Probeer dan eens SinglesPlace.

Knuz informatie

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Knuz Details

Hits: 56227

URL: http://www.knuz.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 533

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Kosten

Knuz.nl is een gratis datingsite waar men onbeperkt kan zoeken naar leden, mailen en chatten zonder daarvoor te hoeven betalen. De belangrijkste functies zijn gratis. Hiervoor in de plaats werkt Knuz.nl met veel reclamebanners om toch inkomsten te vergaren. Ook ontvangt een lid 1-2 keer per maand een aanbiedingenmail. Wanneer men deze niet wilt ontvangen, dan kan men voor 4 credits een gesponsord lidmaatschap nemen. Daarnaast zijn er een aantal extra functies waarvoor men wel moet betalen. Betalen op Knuz.nl werkt door middel van credits. Eén credit kost 1,30 euro (1,50 euro wanneer men betaald vanuit België). Leden kunnen credits aanschaffen met hun mobiele telefoon of via iDeal. Bij aanschaf van een groot aantal credits via iDeal krijgt men gratis bonus credits. Met een mobiele telefoon kan men credits per stuk aanschaffen, via iDeal kan een bestelling geplaatst worden vanaf 3 credits. Voor de volgende functionaliteiten worden één of meerdere credits gevraagd: Melding plaatsen in lichtkrant (1 credit) Melding plaatsen op statusoverzicht (homepage) (1 credit) Wijzigen van schuilnaam (1 credit) Knuz-sponsor, Knuz bannervrij en beter vindbaar (4 credits) Omhoog plaatsen profiel in zoeklijsten (1 credit) Snel contact opnemen met en reactie ontvangen van de redactie (< 12 uur) (1 credit) Mijn bezoekersstatistieken op 0 zetten (1 credit) Mijn bezoeken op andere profielen op 0 zetten (1 credit) Mijn statusberichten verwijderen van de homepage van anderen (1 credit) Plaats een bericht op het prikbord (1 credit) Een bloemetje versturen (1 credit) Voor iedere transactie wordt een bevestiging gevraagd voordat de credits worden afgeschreven. In het handige transactie overzicht kan men terug vinden hoeveel credits er nog over zijn en waaraan credits zijn uitgegeven. Dit is een gemakkelijke en belangrijke functie omdat de datingsite zo goed in de hand weet te houden hoeveel credits worden verbruikt. De gebruiker is er zich direct van bewust.

Algemene informatie Knuz

Knuz is een gratis datingsite waar leden terecht kunnen voor een serieuze relatie. Deze site telt ongeveer 400.000 leden en een aantal succesverhalen. De belangrijkste functies op Knuz zijn gratis te gebruiken en voor een aantal extra’s wordt een vergoeding gevraagd. Leden kunnen onder andere chatten met andere leden en bloemetjes versturen. Daarnaast beschikt deze site ook over een lichtkrant.

Betrouwbaarheid

Deze site beschikt niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkelwaarborg welke de betrouwbaarheid van datingsites verhogen. Wanneer een profiel wordt aangemaakt op deze website, dan komt deze eerst op de ‘review’ stand. Zodra het profiel is goedgekeurd door de redactie wordt het van de ‘review’ stand weggehaald. De beheerders van deze website gaan de opgegeven informatie na en controleren de betrouwbaarheid hiervan. Hetzelfde ondergaan ook de foto’s, die worden toegevoegd op deze site. Nadat gebruikers zich gratis hebben aangemeld, kunnen ze gebruik maken van alle functionaliteiten van deze site. Alle profielgegevens welke bij de aanmelding zijn opgegeven kunnen op een later tijdstip worden gewijzigd. Onder het kopje ‘mijn profiel’ kunnen leden zoveel als mogelijk over zichzelf vertellen, denkende aan hobby’s, favoriete sport en favoriete gerechten. Daarnaast kunnen de leden opties als een gastenboek, statistieken, fotoalbum, snelmenu, online status tonen, verjaardag status tonen, stemmen op je profiel en leeftijdscontrole berichten aan- of uitschakelen. Leden kunnen ook links naar hun social media accounts plaatsen op deze datingsite. Gegevens van leden zoals e- mail adres en telefoonnummer worden op deze site niet getoond of vrijgegeven aan derden. Het profiel van een lid kan ook alleen worden bekeken door andere leden van Knuz. Leden bepalen zelf welke informatie ze wel of niet delen op hun profiel.

Klantenservice

Via een link op de website van Knuz, https://www.knuz.nl/login.php?, kunnen leden middels het sturen van een e- mail contact opnemen met de klantenservice van Knuz. Adres en telefoongegevens staan niet vermeld op de website van Knuz. Leden kunnen binnen 24 uur antwoord krijgen op hun vraag, echter moet hiervoor betaald worden.

Inloggen met Facebook account

Leden hebben ook de mogelijkheid om bij het aanmaken van een profiel ervoor te kiezen om in te loggen met hun Facebook account. Facebook gegevens worden dan automatisch ingeladen in de invulvelden. Voordat men verder gaat met het aanmaken van een profiel, dient men eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Hierbij kan men ervoor kiezen om aanbiedingen en kortingsacties te ontvangen per e- mail. Daarnaast krijgen nieuwe leden expliciet een bericht waar wordt benadrukt, dat Knuz een website is voor mensen, die een serieuze relatie/ partner zoeken en dat men niet terecht is op deze site voor een eenmalige date of one night stand. Na het invullen en opslaan van alle persoonsgegevens, is het profiel aangemaakt. De gebruiker ontvangt dan een e-mail met het wachtwoord. Dit wachtwoord kan na het inloggen aangepast worden. Na het inloggen kunnen leden hun profiel verder aanvullen met informatie.

Evenementen

Naast de online dating faciliteiten van Knuz worden er verschillende evenementen voor singles georganiseerd. De kosten voor deze dating evenementen variëren tussen de 0 en 25,- euro. Over het algemeen is het voordeliger om een toegangskaart in de voorverkoop te kopen dan aan de deur. Er wordt dan ook aangeraden om altijd even van te voren te reserveren.

Knuz app

Knuz heeft een gratis dating app waarop dezelfde functionaliteiten als op de datingsite zelf gebruikt kunnen worden. Via de app is het mogelijk om gratis een nieuw account aan te maken. Leden kunnen gratis en onbeperkt zoeken in alle profielen, contact opnemen met andere leden, hun profiel beheren en foto’s vanaf hun telefoon plaatsen op hun profiel. Daarnaast kunnen leden met deze app ook andere leden vinden, die zich bij hun in de buurt bevinden. De app is zowel beschikbaar voor iPhone (apple telefoons) als voor Android (oa. Samsung telefoons). De dating app van Knuz is te downloaden via de Appstore of Google Play.


Maak nu een gratis account aan op Knuz

Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (533):

Knuz - storing

2

Review:
Hallo mensen van knuz

Vandaag wel op knuz geweest nu vanavond wil ik de website refressen en toen werd hij niet meer geladen en nu nog niet is er soms een storing bij jullie wel erg jammer want het is een super leuke site.

maurena beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Alleen plaatjes kijken

21

Review:
Als vrouwen klagen dat mannen enkel plaatjes kijken en geen e-mail sturen zal er wel iets met hun profiel aan de hand zijn zodat de mannen verder zoeken.
Hier dingen o.a. verzameld uit profielen van vrouwen.

1. Je maximum gewenste leeftijd is te laag voor geïnteresseerde mannen. Je gewenste leeftijd is enkel te zien als men je profiel selecteert.
2. Omdat je je jonger voelt, je er jonger en nog aantrekkelijk uitziet moet de man natuurlijk jonger zijn. Je voelt je enkel aangetrokken tot jongere mannen. Mannen die ouder zijn dan jij vindt je lelijke onaantrekkelijke oude mannen. Je bent boos als die je een e-mail durven te schrijven dus blokkeer je ze onmiddellijk.
3. De man moet er oogverblindend goed uitzien zodat je vriendinnen jaloers kunt maken en kunt showen met "kijk eens wat ik nog kan krijgen"
4. Je bent zelf niet zo groot maar toch moet de man lang zijn omdat die je een beschermd gevoel geeft.
5. De man moet veel humor hebben zodat die je kan entertainen.
6. Ondanks dat je zelf "volslank" bent moet de man wel slank zijn.
7. Je wilt buitenlandse reizen maken waarvan je verwacht dat de man alles betaalt.
8. De man moet een zeer goed betaalde baan hebben zodat hij jou veel kan geven.
9. Je hobbies en activiteiten spreken de man niet aan.
Ik heb bijvoorbeeld niets met paarden, tuinieren, tennis, fietsen, wintersport, kamperen, rondreizen of backpacking.

Een oudere man heeft voordelen. Een oudere man heeft veel meer geduld, is niet zo prestatiegericht en heeft meer tijd voor zijn partner dan een jongere man. Een jongere man is vaak weg voor bijvoorbeeld sport of vrienden. Bij een oudere man hoeft een vrouw niet zo op haar tenen te lopen wat ze bij een jongere man wel moet blijven doen wil ze aantrekkelijk blijven voor die jongere man. Een oudere man zal niet zo snel bij een jongere vrouw weggaan of vreemdgaan dan een jongere man bij een oudere vrouw. Een jongere man kan je enkel voor de seks gebruiken en wil verder zo weinig mogelijk tijd met je besteden.

Knuz - spontaan en sportief

5

Review:
Vrijwel elke dame beschrijft zichzelf in haar datingprofiel als zijnde spontaan en sportief. Maar zoals zo vaak is er een groot verschil met wat er beweerd wordt en wat er daadwerkelijk het geval is. Vrouwen op datingsites sturen namelijk zelden tot nooit spontaan een berichtje. Mannen zijn nog altijd de initiatiefnemers. De profielteksten geven ook weinig blijk van enige spontaniteit blijkens de vele uitgekauwde cliche's die de revue passeren.
En sportief? Ik zie zelfs flink obese vrouwen die zichzelf als sportief beschrijven. Nu is een sumoworstelaar ook sportief, zeker als die met 70 km/u een minirotonde neemt, maar dat zal hier wel niet het geval zijn. Je kunt deze termen het beste met een flinke korrel zout nemen. Net als de rest van het profiel overigens. Ik heb via een datingsite nog nooit een normale vrouw ontmoet en/of die haar profiel naar waarheid had ingevuld.

MGTOW beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - De vijvers

30

Review:
De vijver waar de 50+ vissen in zwemmen is al aardig leeggevist en de rest van de vissen bijten slecht. Bij de veel grotere vijver waar de 40+ vissen in zwemmen is het heel druk maar de vissen willen helaas niet bijten op het aas van de 50+ vissers of er moet wel heel mooi en groot aas aan de haak hangen, dan vechten de vissen er om.
Vroeger was het heel gewoon dat een 30+ weduwe met een 50+ man trouwde of een 20+ vrouw met een 40+ man. Sinds de emancipatie en de economische zelfstandigheid van vrouwen zijn de rollen omgedraaid. De vrouwen maken nu de dienst uit en zoeken naar rijke en mooie jongere mannen. Voor de modale en normale 50+ man is er maar een heel kleine kans. Een 60+ man maakt totaal geen kans meer.

Knuz - geen invulling maar aanvulling

4

Review:
Een bekende quote van vrouwen in hun profiel: 'ik zoek een aanvulling, geen invulling'.

Wat betekent dit? Wil ze geen sex (invulling)?
Moet haar bankrekening worden aangevuld?
Ben je een aanvulling van haar mannelijke fanclub?

Als vrouwen enkel op zoek zijn naar een aanhangsel dan verdienen ze niet meer dan mijn aanhangsel!

MGTOW beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Vrouwen met een goede baan

2

Review:
Single vrouwen met een goede baan kunnen makkelijk hun vaste lasten betalen, hebben een leuke auto, kunnen op vakantie, kunnen om de 6 weken naar de kapper, kunnen de goede producten voor huid en haar kopen om zich goed te verzorgen en kunnen regelmatig shoppen. Voor klusjes die ze zelf niet kunnen of willen doen weten ze wel iemand. Waar hebben ze nog een man voor nodig? Af en toe voor de sex als de hormonen bij hen nog goed werken. Om sex te hebben is voor hen totaal geen probleem. In het uitgaansleven is er genoeg keus voor ze, ze hoeven maar even te lonken naar de man van hun keuze en ze hebben hem al. Veel mannen in het uitgaansleven zijn op jacht naar vrouwen. Alleen Cougars jagen op mannen, de andere vrouwen willen gejaagd worden. De minder goede jager zal geen prooi vangen. In tegenstelling tot wat anderen vertellen: Op vrouwen jagen kun je niet leren, dat heb je of dat heb je niet.

Knuz - PASSIEF

2

Review:
Ondanks emancipatie zijn het nog altijd mannen die het initiatief moeten nemen. Op datingsites moeten mannen het eerste bericht sturen. Mannen worden verondersteld de etentjes te regelen (en te betalen!). In vrijwel elk profiel vraagt de vrouw om een man met humor zodat zij vermaakt kan worden.
De passieve houding maakt datingsites tot een soort 'voice of holland' of ander juryprogramma. Hierbij mag je als man je kunstjes vertonen en maak je een kleine kans om tot winnaar te worden uitgeroepen. De meesten worden weggestemd door passieve vrouwen die lui achterover hangend de delete-knop hanteren.
De vrouwen op datingsites zijn trouwens kennelijk heel slechte juryleden want ze klagen steen en been over het sexistische gedrag van mannen terwijl er een enorm overschot is aan nette en serieuze mannen.
Wie een beetje zijn verstand hanteert neemt aandelen in kattenvoer (want dat zijn de partners waar vrouwen uiteindelijk noodgedwongen voor kiezen) en gaat MGTOW.

Sterke punten:
Elke datingsite ondersteunt MGTOW

MGTOW beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Verhoudingen

12

Review:
Aangenomen dat er evenveel vrouwen als mannen in Nederland wonen zouden er evenveel single vrouwen als single mannen moeten zijn al wordt de verhouding scheef getrokken door de tienduizenden jonge immigranten mannen die per jaar naar Nederland komen en hier de markt verzieken. Het blijkt nu dat er veel meer single mannen op zoek zijn dan single vrouwen, zowel op datingsites als in real life.
Een reden kan zijn dat de single vrouwen het te druk hebben met hun baan, het huishouden en de verzorging van haar kinderen zodat ze geen tijd over hebben voor een relatie. Een andere reden kan zijn dat er vrouwen zijn die op een leeftijd gekomen zijn dat een man hen niet meer interesseert. Ze hebben hun kinderen gehad en ze kunnen nu zelf bepalen wat ze wel of niet doen en hebben geen verantwoording meer aan een man af te leggen. Een man is dan enkel lastig. Hun vrije tijd spenderen ze met vriendinnen of met op de kleinkinderen passen.
Een blanke vrouw maakt zich niet populair bij mannen als ze dik is of zich als een Tokkie gedraagt of dat ze kinderen van een immigrant uit Afrika, van een Antilliaan of Surinamer heeft. In 99% van de gevallen zijn de halfbloedkinderen in Nederland van een donkere vader en is de moeder blank. Misschien zijn die kinderen ook nog van verschillende vaders. Die donkere man is allang weg en heeft een andere vriendin of woont samen met een vrouw van zijn eigen ras. Misschien dat bij die blanke vrouw eindelijk het kwartje gevallen is en ze nu toch dan maar een blanke man wil, maar welke blanke man wil er nu een blanke vrouw met halfbloedjes waar hij voor moet gaan zorgen? Als eerst alleen donkere mannen voor die vrouw telden? Dan zal ze flink jonger en heel mooi moeten zijn wil een blanke man haar donkere kinderen voor lief nemen. Een blanke vrouw met halfbloedjes is hooguit een prooi voor weer een donkere man die ook zo weer weg is. Blanke mannen zullen haar mijden of moeten wel zeer wanhopig zijn. Een ongebonden vrouw zonder kinderen is het meest populair bij mannen. Zijn eigen kinderen, als hij die heeft, ziet hij hooguit om de 14 dagen, daar hoeft een nieuwe vrouw geen last van te hebben.

Knuz - Niet gelezen

7

Review:
Als je emails 3 maanden later nog steeds niet zijn gelezen en de laatste keer dat ze online was niet openbaar is of meer als drie maanden geleden weet je hoe serieus de dame in kwestie op zoek is. Ze gebruikt nog steeds dezelfde foto’s als 5 jaar geleden. Waarschijnlijk heeft ze allang een relatie en laat ze haar profiel op Knuz staan voor het geval dat. Zo staan er nog veel meer dames op Knuz. Mannen steken er tijd en moeite in om haar te schrijven en wachten tevergeefs op antwoord. Zo worden er veel mannen teleurgesteld en wanneer dit vaak gebeurt, en dit gebeurt heel vaak, geven mannen het maar op. En dan ik heb het nog geeneens over de vrouwen die wel kijken maar even de standaard afwijzing aanklikken veel te veel moeite vinden. Gelukkig is Knuz gratis zodat je niet heel veel geld kwijt bent zoals op Lexa of Relatie Planet waar vrouwen ook niet antwoorden. Dat Knuz gratis is ook een nadeel omdat vrouwen hun profiel op Knuz laten staan terwijl ze er niets mee doen. Het kost hen toch geen geld. En voor de vrouwen die klagen dat de mannen alleen seks willen en daarna weer weg zijn: Je hebt ze zelf uitgekozen! Wat te mooi lijkt om waar te zijn is ook niet waar. Stel je eisen naar beneden bij en kijk niet alleen naar jongere mannen of vermoedelijk rijke mannen. Good looks, dure auto, mooi huis, boot, dure vakanties, want deze mannen kunnen zo wel genoeg vrouwen krijgen en zitten echt niet op jou te wachten. Ondanks dat het je in het dagelijks leven niet is gelukt ben je natuurlijk niet bereid om een stapje terug te doen, het is dat of niets. De dames waar ik 5 jaar geleden mee heb gedatet waren wel gecharmeerd van mijn uiterlijk en hoe ik op hun overkwam maar hadden een hogere welstand van mij verwacht. Waar gaat het nu om? Dat we heel goed met elkaar kunnen omgaan en van elkaar houden of dat ik de sponsor en uitvoerder moet zijn van alle dingen die ze wil? Alleen komen wanneer zij dat wil want op andere tijden is mijn aanwezigheid niet gewenst.

Knuz - MGTOW

22

Review:
MGTOW staat voor Man Going Their Own Way en is een gedachtengoed dat snel aan populariteit wint. Een van de gedachten is dat het aangaan van een relatie met een vrouw in de huidige omstandigheden gepaard gaat met een negatieve kosten/baten balans. Sandman op youtube heeft er een goede introductiefilmpje over gemaakt. Wanneer je dat filmpje bekijkt zul je er als datende man vast veel in herkennen.

Bijna de helft van de huwelijken eindigt in een scheiding. In ongeveer 70% van de gevallen wordt de scheiding geinitieerd door de vrouw. In bijna alle gevallen is de man de netto betaler tijdens de scheiding, ook al zeggen vrouwen geemancipeerd te zijn en geen man nodig te hebben. In bijna alle gevallen ziet de man minder vaak zijn kinderen dan zijn ex-vrouw. In de meeste gevallen heeft de vrouw eerder een nieuwe relatie dan de man.

Behalve dat er een grote kans is op een ellendige afloop zijn ook de condities tijdens de start al ongunstig. Dat wordt duidelijk als je de profielen leest die vrouwen op datingsites schrijven. Veeleisend, narcistisch en alleen gericht op mannen die hoger op de ladder staan dan zij zelf (dit noemt men hypergamie). Meer dan 80% van de vrouwen op datingsites heeft alleen oog voor de bovenste 5% van de mannen. Deze mannen hebben dan ook alle opties en gebruiken de vrouwen voor een one-night-stand. Je leest dan ook in veel profielen van vrouwen iets in de trend van 'geen one night stand'. Maar wie kiest deze mannen dan uit?

Jezelf als man inschrijven op een datingsite is als meedoen aan een spel wat vooraf gesaboteerd is en dat je niet kunt winnen. Mocht je een 'prijs' binnenslepen dan is dit vaak een onaantrekkelijke alleenstaande moeder met een brevet van onvermogen en gebrek aan loyaliteit. De grote hoeveelheden tijd en geld die het via datingsites kost om ook maar met een enkele vrouw in kontakt te komen kun je beter besteden aan je carriere of hobbies.

Ga MGTOW!

Sterke punten:
Zoals bij elke datingsite vullen vrouwen hier in wat ze van zichzelf vinden en wat ze willen. Dit zegt veel over hun ware aard.

MGTOW is nog nooit zo eenvoudig geworden

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen.

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Knuz

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz


Home » Gratis Dating » Knuz