Knuz - 528 Reviews

Knuz: rated 3 stars based on 528 reviews
Last updated: 23 maart 2017
Knuz Logo

62.8% aanbevolen, 528 Reviews

 1. Knuz informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Algemene informatie Knuz
 5. Betrouwbaarheid
 6. Klantenservice
 7. Inloggen met Facebook account
 8. Evenementen
 9. Knuz app
 10. Knuz Reviews
 11. Schrijf ook een review over Knuz

Knuz informatie

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Knuz Details

Hits: 55429

URL: http://www.knuz.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 528

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Kosten

Knuz.nl is een gratis datingsite waar men onbeperkt kan zoeken naar leden, mailen en chatten zonder daarvoor te hoeven betalen. De belangrijkste functies zijn gratis. Hiervoor in de plaats werkt Knuz.nl met veel reclamebanners om toch inkomsten te vergaren. Ook ontvangt een lid 1-2 keer per maand een aanbiedingenmail. Wanneer men deze niet wilt ontvangen, dan kan men voor 4 credits een gesponsord lidmaatschap nemen. Daarnaast zijn er een aantal extra functies waarvoor men wel moet betalen. Betalen op Knuz.nl werkt door middel van credits. Eén credit kost 1,30 euro (1,50 euro wanneer men betaald vanuit België). Leden kunnen credits aanschaffen met hun mobiele telefoon of via iDeal. Bij aanschaf van een groot aantal credits via iDeal krijgt men gratis bonus credits. Met een mobiele telefoon kan men credits per stuk aanschaffen, via iDeal kan een bestelling geplaatst worden vanaf 3 credits. Voor de volgende functionaliteiten worden één of meerdere credits gevraagd: Melding plaatsen in lichtkrant (1 credit) Melding plaatsen op statusoverzicht (homepage) (1 credit) Wijzigen van schuilnaam (1 credit) Knuz-sponsor, Knuz bannervrij en beter vindbaar (4 credits) Omhoog plaatsen profiel in zoeklijsten (1 credit) Snel contact opnemen met en reactie ontvangen van de redactie (< 12 uur) (1 credit) Mijn bezoekersstatistieken op 0 zetten (1 credit) Mijn bezoeken op andere profielen op 0 zetten (1 credit) Mijn statusberichten verwijderen van de homepage van anderen (1 credit) Plaats een bericht op het prikbord (1 credit) Een bloemetje versturen (1 credit) Voor iedere transactie wordt een bevestiging gevraagd voordat de credits worden afgeschreven. In het handige transactie overzicht kan men terug vinden hoeveel credits er nog over zijn en waaraan credits zijn uitgegeven. Dit is een gemakkelijke en belangrijke functie omdat de datingsite zo goed in de hand weet te houden hoeveel credits worden verbruikt. De gebruiker is er zich direct van bewust.

Algemene informatie Knuz

Knuz is een gratis datingsite waar leden terecht kunnen voor een serieuze relatie. Deze site telt ongeveer 400.000 leden en een aantal succesverhalen. De belangrijkste functies op Knuz zijn gratis te gebruiken en voor een aantal extra’s wordt een vergoeding gevraagd. Leden kunnen onder andere chatten met andere leden en bloemetjes versturen. Daarnaast beschikt deze site ook over een lichtkrant.

Betrouwbaarheid

Deze site beschikt niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkelwaarborg welke de betrouwbaarheid van datingsites verhogen. Wanneer een profiel wordt aangemaakt op deze website, dan komt deze eerst op de ‘review’ stand. Zodra het profiel is goedgekeurd door de redactie wordt het van de ‘review’ stand weggehaald. De beheerders van deze website gaan de opgegeven informatie na en controleren de betrouwbaarheid hiervan. Hetzelfde ondergaan ook de foto’s, die worden toegevoegd op deze site. Nadat gebruikers zich gratis hebben aangemeld, kunnen ze gebruik maken van alle functionaliteiten van deze site. Alle profielgegevens welke bij de aanmelding zijn opgegeven kunnen op een later tijdstip worden gewijzigd. Onder het kopje ‘mijn profiel’ kunnen leden zoveel als mogelijk over zichzelf vertellen, denkende aan hobby’s, favoriete sport en favoriete gerechten. Daarnaast kunnen de leden opties als een gastenboek, statistieken, fotoalbum, snelmenu, online status tonen, verjaardag status tonen, stemmen op je profiel en leeftijdscontrole berichten aan- of uitschakelen. Leden kunnen ook links naar hun social media accounts plaatsen op deze datingsite. Gegevens van leden zoals e- mail adres en telefoonnummer worden op deze site niet getoond of vrijgegeven aan derden. Het profiel van een lid kan ook alleen worden bekeken door andere leden van Knuz. Leden bepalen zelf welke informatie ze wel of niet delen op hun profiel.

Klantenservice

Via een link op de website van Knuz, https://www.knuz.nl/login.php?, kunnen leden middels het sturen van een e- mail contact opnemen met de klantenservice van Knuz. Adres en telefoongegevens staan niet vermeld op de website van Knuz. Leden kunnen binnen 24 uur antwoord krijgen op hun vraag, echter moet hiervoor betaald worden.

Inloggen met Facebook account

Leden hebben ook de mogelijkheid om bij het aanmaken van een profiel ervoor te kiezen om in te loggen met hun Facebook account. Facebook gegevens worden dan automatisch ingeladen in de invulvelden. Voordat men verder gaat met het aanmaken van een profiel, dient men eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Hierbij kan men ervoor kiezen om aanbiedingen en kortingsacties te ontvangen per e- mail. Daarnaast krijgen nieuwe leden expliciet een bericht waar wordt benadrukt, dat Knuz een website is voor mensen, die een serieuze relatie/ partner zoeken en dat men niet terecht is op deze site voor een eenmalige date of one night stand. Na het invullen en opslaan van alle persoonsgegevens, is het profiel aangemaakt. De gebruiker ontvangt dan een e-mail met het wachtwoord. Dit wachtwoord kan na het inloggen aangepast worden. Na het inloggen kunnen leden hun profiel verder aanvullen met informatie.

Evenementen

Naast de online dating faciliteiten van Knuz worden er verschillende evenementen voor singles georganiseerd. De kosten voor deze dating evenementen variëren tussen de 0 en 25,- euro. Over het algemeen is het voordeliger om een toegangskaart in de voorverkoop te kopen dan aan de deur. Er wordt dan ook aangeraden om altijd even van te voren te reserveren.

Knuz app

Knuz heeft een gratis dating app waarop dezelfde functionaliteiten als op de datingsite zelf gebruikt kunnen worden. Via de app is het mogelijk om gratis een nieuw account aan te maken. Leden kunnen gratis en onbeperkt zoeken in alle profielen, contact opnemen met andere leden, hun profiel beheren en foto’s vanaf hun telefoon plaatsen op hun profiel. Daarnaast kunnen leden met deze app ook andere leden vinden, die zich bij hun in de buurt bevinden. De app is zowel beschikbaar voor iPhone (apple telefoons) als voor Android (oa. Samsung telefoons). De dating app van Knuz is te downloaden via de Appstore of Google Play.


Maak nu een gratis account aan op Knuz

Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (528):

Knuz - Vrouwen met een goede baan

0

Review:
Single vrouwen met een goede baan kunnen makkelijk hun vaste lasten betalen, hebben een leuke auto, kunnen op vakantie, kunnen om de 6 weken naar de kapper, kunnen de goede producten voor huid en haar kopen om zich goed te verzorgen en kunnen regelmatig shoppen. Voor klusjes die ze zelf niet kunnen of willen doen weten ze wel iemand. Waar hebben ze nog een man voor nodig? Af en toe voor de sex als de hormonen bij hen nog goed werken. Om sex te hebben is voor hen totaal geen probleem. In het uitgaansleven is er genoeg keus voor ze, ze hoeven maar even te lonken naar de man van hun keuze en ze hebben hem al. Veel mannen in het uitgaansleven zijn op jacht naar vrouwen. Alleen Cougars jagen op mannen, de andere vrouwen willen gejaagd worden. De minder goede jager zal geen prooi vangen. In tegenstelling tot wat anderen vertellen: Op vrouwen jagen kun je niet leren, dat heb je of dat heb je niet.

Knuz - PASSIEF

2

Review:
Ondanks emancipatie zijn het nog altijd mannen die het initiatief moeten nemen. Op datingsites moeten mannen het eerste bericht sturen. Mannen worden verondersteld de etentjes te regelen (en te betalen!). In vrijwel elk profiel vraagt de vrouw om een man met humor zodat zij vermaakt kan worden.
De passieve houding maakt datingsites tot een soort 'voice of holland' of ander juryprogramma. Hierbij mag je als man je kunstjes vertonen en maak je een kleine kans om tot winnaar te worden uitgeroepen. De meesten worden weggestemd door passieve vrouwen die lui achterover hangend de delete-knop hanteren.
De vrouwen op datingsites zijn trouwens kennelijk heel slechte juryleden want ze klagen steen en been over het sexistische gedrag van mannen terwijl er een enorm overschot is aan nette en serieuze mannen.
Wie een beetje zijn verstand hanteert neemt aandelen in kattenvoer (want dat zijn de partners waar vrouwen uiteindelijk noodgedwongen voor kiezen) en gaat MGTOW.

Sterke punten:
Elke datingsite ondersteunt MGTOW

MGTOW beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Verhoudingen

11

Review:
Aangenomen dat er evenveel vrouwen als mannen in Nederland wonen zouden er evenveel single vrouwen als single mannen moeten zijn al wordt de verhouding scheef getrokken door de tienduizenden jonge immigranten mannen die per jaar naar Nederland komen en hier de markt verzieken. Het blijkt nu dat er veel meer single mannen op zoek zijn dan single vrouwen, zowel op datingsites als in real life.
Een reden kan zijn dat de single vrouwen het te druk hebben met hun baan, het huishouden en de verzorging van haar kinderen zodat ze geen tijd over hebben voor een relatie. Een andere reden kan zijn dat er vrouwen zijn die op een leeftijd gekomen zijn dat een man hen niet meer interesseert. Ze hebben hun kinderen gehad en ze kunnen nu zelf bepalen wat ze wel of niet doen en hebben geen verantwoording meer aan een man af te leggen. Een man is dan enkel lastig. Hun vrije tijd spenderen ze met vriendinnen of met op de kleinkinderen passen.
Een blanke vrouw maakt zich niet populair bij mannen als ze dik is of zich als een Tokkie gedraagt of dat ze kinderen van een immigrant uit Afrika, van een Antilliaan of Surinamer heeft. In 99% van de gevallen zijn de halfbloedkinderen in Nederland van een donkere vader en is de moeder blank. Misschien zijn die kinderen ook nog van verschillende vaders. Die donkere man is allang weg en heeft een andere vriendin of woont samen met een vrouw van zijn eigen ras. Misschien dat bij die blanke vrouw eindelijk het kwartje gevallen is en ze nu toch dan maar een blanke man wil, maar welke blanke man wil er nu een blanke vrouw met halfbloedjes waar hij voor moet gaan zorgen? Als eerst alleen donkere mannen voor die vrouw telden? Dan zal ze flink jonger en heel mooi moeten zijn wil een blanke man haar donkere kinderen voor lief nemen. Een blanke vrouw met halfbloedjes is hooguit een prooi voor weer een donkere man die ook zo weer weg is. Blanke mannen zullen haar mijden of moeten wel zeer wanhopig zijn. Een ongebonden vrouw zonder kinderen is het meest populair bij mannen. Zijn eigen kinderen, als hij die heeft, ziet hij hooguit om de 14 dagen, daar hoeft een nieuwe vrouw geen last van te hebben.

Knuz - Niet gelezen

7

Review:
Als je emails 3 maanden later nog steeds niet zijn gelezen en de laatste keer dat ze online was niet openbaar is of meer als drie maanden geleden weet je hoe serieus de dame in kwestie op zoek is. Ze gebruikt nog steeds dezelfde foto’s als 5 jaar geleden. Waarschijnlijk heeft ze allang een relatie en laat ze haar profiel op Knuz staan voor het geval dat. Zo staan er nog veel meer dames op Knuz. Mannen steken er tijd en moeite in om haar te schrijven en wachten tevergeefs op antwoord. Zo worden er veel mannen teleurgesteld en wanneer dit vaak gebeurt, en dit gebeurt heel vaak, geven mannen het maar op. En dan ik heb het nog geeneens over de vrouwen die wel kijken maar even de standaard afwijzing aanklikken veel te veel moeite vinden. Gelukkig is Knuz gratis zodat je niet heel veel geld kwijt bent zoals op Lexa of Relatie Planet waar vrouwen ook niet antwoorden. Dat Knuz gratis is ook een nadeel omdat vrouwen hun profiel op Knuz laten staan terwijl ze er niets mee doen. Het kost hen toch geen geld. En voor de vrouwen die klagen dat de mannen alleen seks willen en daarna weer weg zijn: Je hebt ze zelf uitgekozen! Wat te mooi lijkt om waar te zijn is ook niet waar. Stel je eisen naar beneden bij en kijk niet alleen naar jongere mannen of vermoedelijk rijke mannen. Good looks, dure auto, mooi huis, boot, dure vakanties, want deze mannen kunnen zo wel genoeg vrouwen krijgen en zitten echt niet op jou te wachten. Ondanks dat het je in het dagelijks leven niet is gelukt ben je natuurlijk niet bereid om een stapje terug te doen, het is dat of niets. De dames waar ik 5 jaar geleden mee heb gedatet waren wel gecharmeerd van mijn uiterlijk en hoe ik op hun overkwam maar hadden een hogere welstand van mij verwacht. Waar gaat het nu om? Dat we heel goed met elkaar kunnen omgaan en van elkaar houden of dat ik de sponsor en uitvoerder moet zijn van alle dingen die ze wil? Alleen komen wanneer zij dat wil want op andere tijden is mijn aanwezigheid niet gewenst.

Knuz - MGTOW

22

Review:
MGTOW staat voor Man Going Their Own Way en is een gedachtengoed dat snel aan populariteit wint. Een van de gedachten is dat het aangaan van een relatie met een vrouw in de huidige omstandigheden gepaard gaat met een negatieve kosten/baten balans. Sandman op youtube heeft er een goede introductiefilmpje over gemaakt. Wanneer je dat filmpje bekijkt zul je er als datende man vast veel in herkennen.

Bijna de helft van de huwelijken eindigt in een scheiding. In ongeveer 70% van de gevallen wordt de scheiding geinitieerd door de vrouw. In bijna alle gevallen is de man de netto betaler tijdens de scheiding, ook al zeggen vrouwen geemancipeerd te zijn en geen man nodig te hebben. In bijna alle gevallen ziet de man minder vaak zijn kinderen dan zijn ex-vrouw. In de meeste gevallen heeft de vrouw eerder een nieuwe relatie dan de man.

Behalve dat er een grote kans is op een ellendige afloop zijn ook de condities tijdens de start al ongunstig. Dat wordt duidelijk als je de profielen leest die vrouwen op datingsites schrijven. Veeleisend, narcistisch en alleen gericht op mannen die hoger op de ladder staan dan zij zelf (dit noemt men hypergamie). Meer dan 80% van de vrouwen op datingsites heeft alleen oog voor de bovenste 5% van de mannen. Deze mannen hebben dan ook alle opties en gebruiken de vrouwen voor een one-night-stand. Je leest dan ook in veel profielen van vrouwen iets in de trend van 'geen one night stand'. Maar wie kiest deze mannen dan uit?

Jezelf als man inschrijven op een datingsite is als meedoen aan een spel wat vooraf gesaboteerd is en dat je niet kunt winnen. Mocht je een 'prijs' binnenslepen dan is dit vaak een onaantrekkelijke alleenstaande moeder met een brevet van onvermogen en gebrek aan loyaliteit. De grote hoeveelheden tijd en geld die het via datingsites kost om ook maar met een enkele vrouw in kontakt te komen kun je beter besteden aan je carriere of hobbies.

Ga MGTOW!

Sterke punten:
Zoals bij elke datingsite vullen vrouwen hier in wat ze van zichzelf vinden en wat ze willen. Dit zegt veel over hun ware aard.

MGTOW is nog nooit zo eenvoudig geworden

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen.

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Reizen en uitgaan

1

Review:
In de profielen van vrouwen komt weer opmerkelijk veel voor dat ze willen reizen en uitgaan. Je hoeft je niet af te vragen wie alles moet gaan betalen. Als een man dan wat van de vrouw wil houdt ze de boot af omdat ze het hiervoor nog veel te vroeg vindt. Als een man na verloop van tijd hier "moeilijk" over gaat doen stuurt ze hem de laan uit en zoekt ze een volgend slachtoffer. Misschien heeft ze allang een opvolger klaar staan. Voor die man 100 anderen die erin tuinen.
De mooie jonge Russische meiden die met een oude rijke Rus mee op vakantie gaan hebben absoluut geen probleem om wat terug te doen ondanks dat hij niet aantrekkelijk is, een grote mond heeft en zeer ruim hun vader had kunnen zijn. Russische vrouwen stappen heel gemakkelijk over. Als ze in een bar van de ene man geen dure drankjes meer kunnen krijgen en hem uitgemolken hebben proberen ze het bij de volgende. Dankbaar zijn ze niet. Een man moet voor hen alles betalen. Het zijn koude berekenende parasieten.

Knuz - Weinig leden, tijdverspilling

2

Review:
Eigenlijk is het moeilijk om een echte recensie over Knuz te schrijven omdat er vrijwel geen vrouwen te vinden zijn.
Op het eerste gezicht leken er wel een (vrij klein) aantal bij mij in de buurt te zitten, maar wanneer je gaat filteren op recent actief kwam ik er al snel achter dat er slechts 2 vrouwen van rond mijn leeftijd op de site waren... en dit was regio Noord Holland/randstad dus niet één of andere uithoek. Ik schat dat er maar tientallen vrouwen actief lid op de site zijn, dus kansloos. Ze zeggen zelfs dat er duizenden leden zijn en er steeds nieuwe bijkomen, maar dat zullen dan waarschijnlijk 98% mannen zijn. Nogal logisch dus dat je als man geen reactie krijgt op een berichtje.

Nadat ik me na een dag had uitgeschreven werd ik nog wekenlang lastiggevallen met mailtjes over dat ik zolang niet op de site ben geweest... en dat ik me kan uitschrijven, terwijl ik dit dus al had gedaan. Uiteindelijk heb ik Knuz zelfs geblokkeerd.

Sterke punten:
Gratis inschrijving

Zwakke punten:
- Zeer weinig (vrouwelijke) leden, vrijwel geen

- Irritante mailtjes na uitschrijven

- Tijdverspilling

Erik beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Een datingsite is als ....

1

Review:
Een datingsite is als een middelbare school. De meisjes kijken enkel naar de stoerste jongens en de jongens kijken enkel naar de mooiste meisjes, de rest staat aan de kant. De meisjes willen bij de populaire meisjes horen en de jongens bij de populaire jongens. Enkel als na een tijd blijkt dat ze geen eerste keus kunnen krijgen wordt er pas verder gekeken naar een tweede keus of er wordt eindeloos op een eerste keus gewacht. Op een datingsite krijgen de mooiste vrouwen alle mails en er wordt door vrouwen enkel op de stoerste mannen gereageerd, de rest wordt genegeerd. Proberen te up-daten draait op teleurstellingen uit. Kijk realistisch naar jezelf en bekijk wat je de ander kunt bieden en of dit in balans is wat je van de ander vraagt. Dus niet alleen maar eisen en bijna niets voor terug kunnen doen. Alleen fotomodellen hoeven maar één ding terug te doen.

Knuz - Verder onderzoek

2

Review:
Verder onderzoek bracht aan het licht dat de volslanke dames en volslanke dames die hun postuur normaal vinden veruit in de meerderheid zijn. In real life is dit duidelijk niet zo behalve dan de meeste Surinaamse en Antilliaanse dames hier in Nederland waarvan je sommige kunt rollen. Ja, er zijn mooie en slanke bij maar die moet je echt zoeken. Als je aan de Nederlandse mannen vraagt welk figuur een vrouw moet hebben is dit toch slank, maat 34/36. Ook mag een vrouw beslist niet zwaarder zijn dan de man maar moet minimaal 10kg lichter zijn. Misschien hierdoor proberen de volslanke dames het dan maar op een datingsite, niet dat hun eisen hierdoor minder zijn.
Het valt mij verder op dat de weinige dames die me op het eerste gezicht wat lijken de laatste drie maanden niet online zijn geest. Dit zijn de dames die een korte periode voor proef hebben gekeken en er verder geen aandacht meer aan besteden maar verzuimd hebben zich uit te schrijven, het kost toch geen geld. Het resultaat is dat veel mannen zich de vingers blauw schrijven maar geen antwoord krijgen. Deze dames zouden een waarschuwing moeten krijgen en indien ze hier niet op reageren moeten worden verwijderd! Ik vind zelfs dat dit na drie maanden moet. Drie maanden lang niet ingelogd? Verwijderen! Er is momenteel een grote vervuiling van het bestand. Er zou in de voorwaarden opgenomen kunnen worden wanneer iemand drie maanden lang niet ingelogd is geweest het profiel zonder waarschuwing wordt verwijderd.
Dat mannen jonge vrouwen het aantrekkelijks vinden komt omdat jonge vrouwen het meest vruchtbaar zijn. Hoe jonger de vrouw hoe vruchtbaarder. Daarom zoeken mannen jongere vrouwen, dit is de natuur. Vrouwen die niet vruchtbaar meer zijn zijn niet zo interessant. Een oudere man zal daarom een nog vruchtbare vrouw zoeken, en ja, die is een stuk jonger. Hier is niets smerigs aan. Vrouwen die dit smerig vinden keuren een veel jongere man wel goed. Ze vinden dan dat die vrouw het goed heeft gedaan. Net zo goed dat mannen vinden dat een man het goed heeft gedaan als hij een minstens 15 jaar jongere vrouw of vriendin heeft.

Knuz - Niet te vinden

17

Review:
Ik heb weer eens op Knuz rondgekeken. Het aanbod van vrouwen van 50 tot 60 jaar was zowel kwalitatief als kwantitatief zeer teleurstellend en zelfs duidelijk minder dan enkele jaren geleden. Bij de vrouwen van 40 tot 50 jaar zitten wel enkele aantrekkelijke vrouwen maar dat zijn nu precies de vrouwen die weten dat ze nog aantrekkelijk zijn en die vrouwen willen alleen een Toy Boy. Als een vrouw van boven de 50 een man zoekt kan dit om een amoureuze of zakelijke reden zijn. Helaas zoekt het merendeel van de 50+ vrouwen op een datingsite een man om zakelijke reden. Een vrouw van boven de 50 zal zich niet zo makkelijk meer gevoelsmatig aan één man binden. Als een vrouw wat wil zal ze een alfa man voor een one night stand zoeken en het maakt dan niet uit of die man vrijgezel is of niet, het gaat om de seks. Ook als een vrouw getrouwd is met een betrouwbare bèta man zal ze voor de seks toch graag een stoere alfa man willen hebben en er voor openstaan dat hij haar versiert maar ze zal haar betrouwbare partner niet graag verlaten. Alfa mannen blijven niet zo lang en hebben meer vriendinnen. Als een bèta man ontdekt dat zijn partner regelmatig seks heeft met een andere man of mannen is er onherstelbare schade aangericht. Hij doet alles voor haar maar voor seks gaat ze naar een ander en dan nog met iemand die nooit de verplichting op zich zal nemen om voor haar te zorgen, dat doet die suffe bèta man maar en als die bèta man dit niet meer wil, jammer voor die vrouw dan want de alfa man wil geen verplichtingen.
Ik zoek geen vrouw die ik niet aantrekkelijk vind, ik zou met zo’n vrouw geen seks kunnen hebben. Als ik geen geschikte vrouw meer kan vinden is dit jammer want ik ga geen concessies doen wat uiterlijk betreft. Er wonen genoeg vrijgezelle vrouwen van rond mijn leeftijd in mijn omgeving maar die zijn beslist niet mijn type, een "stevige" vrouw is een regelrechte afknapper. De voor mij aantrekkelijke vrouwen zijn te jong en/of hebben al een relatie. Zodra er een voor mij geschikte vrouw vrij komt heeft ze voor dat ik het weet al een nieuwe relatie. Als ik nu wat wil ga ik wel naar een huis waar heel mooie jonge vrouwen werken, een bijverdienende studente of zo, die vinden mij niet te oud, geen probleem.

Schrijf ook een review over Knuz

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz


Home » Gratis Dating » Knuz