Knuz - 567 Reviews

Last updated: 30 januari 2021
Knuz Logo

60.1% aanbevolen, 567 Reviews

 1. Knuz informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Algemene informatie Knuz
 5. Betrouwbaarheid
 6. Klantenservice
 7. Inloggen met Facebook account
 8. Evenementen
 9. Knuz app
 10. Knuz Reviews
 11. Schrijf ook een review over Knuz

Niet tevreden over Knuz? Probeer dan eens FotoDate.

Knuz informatie

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Knuz Details

Hits: 60218

URL: http://www.knuz.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 567

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Kosten

Knuz.nl is een gratis datingsite waar men onbeperkt kan zoeken naar leden, mailen en chatten zonder daarvoor te hoeven betalen. De belangrijkste functies zijn gratis. Hiervoor in de plaats werkt Knuz.nl met veel reclamebanners om toch inkomsten te vergaren. Ook ontvangt een lid 1-2 keer per maand een aanbiedingenmail. Wanneer men deze niet wilt ontvangen, dan kan men voor 4 credits een gesponsord lidmaatschap nemen.

Daarnaast zijn er een aantal extra functies waarvoor men wel moet betalen. Betalen op Knuz.nl werkt door middel van credits. Eén credit kost 1,30 euro (1,50 euro wanneer men betaald vanuit België). Leden kunnen credits aanschaffen met hun mobiele telefoon of via iDeal. Bij aanschaf van een groot aantal credits via iDeal krijgt men gratis bonus credits. Met een mobiele telefoon kan men credits per stuk aanschaffen, via iDeal kan een bestelling geplaatst worden vanaf 3 credits.

Voor de volgende functionaliteiten worden één of meerdere credits gevraagd:

Melding plaatsen in lichtkrant (1 credit)
Melding plaatsen op statusoverzicht (homepage) (1 credit)
Wijzigen van schuilnaam (1 credit)
Knuz-sponsor, Knuz bannervrij en beter vindbaar (4 credits)
Omhoog plaatsen profiel in zoeklijsten (1 credit)
Snel contact opnemen met en reactie ontvangen van de redactie (< 12 uur) (1 credit)
Mijn bezoekersstatistieken op 0 zetten (1 credit)
Mijn bezoeken op andere profielen op 0 zetten (1 credit)
Mijn statusberichten verwijderen van de homepage van anderen (1 credit)
Plaats een bericht op het prikbord (1 credit)
Een bloemetje versturen (1 credit)
Voor iedere transactie wordt een bevestiging gevraagd voordat de credits worden afgeschreven. In het handige transactie overzicht kan men terug vinden hoeveel credits er nog over zijn en waaraan credits zijn uitgegeven. Dit is een gemakkelijke en belangrijke functie omdat de datingsite zo goed in de hand weet te houden hoeveel credits worden verbruikt. De gebruiker is er zich direct van bewust.

Algemene informatie Knuz

Knuz is een gratis datingsite waar leden terecht kunnen voor een serieuze relatie. Deze site telt ongeveer 400.000 leden en een aantal succesverhalen. De belangrijkste functies op Knuz zijn gratis te gebruiken en voor een aantal extra’s wordt een vergoeding gevraagd. Leden kunnen onder andere chatten met andere leden en bloemetjes versturen. Daarnaast beschikt deze site ook over een lichtkrant.

Betrouwbaarheid


Deze site beschikt niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkelwaarborg welke de betrouwbaarheid van datingsites verhogen. Wanneer een profiel wordt aangemaakt op deze website, dan komt deze eerst op de ‘review’ stand. Zodra het profiel is goedgekeurd door de redactie wordt het van de ‘review’ stand weggehaald. De beheerders van deze website gaan de opgegeven informatie na en controleren de betrouwbaarheid hiervan. Hetzelfde ondergaan ook de foto’s, die worden toegevoegd op deze site.

Nadat gebruikers zich gratis hebben aangemeld, kunnen ze gebruik maken van alle functionaliteiten van deze site. Alle profielgegevens welke bij de aanmelding zijn opgegeven kunnen op een later tijdstip worden gewijzigd. Onder het kopje ‘mijn profiel’ kunnen leden zoveel als mogelijk over zichzelf vertellen, denkende aan hobby’s, favoriete sport en favoriete gerechten. Daarnaast kunnen de leden opties als een gastenboek, statistieken, fotoalbum, snelmenu, online status tonen, verjaardag status tonen, stemmen op je profiel en leeftijdscontrole berichten aan- of uitschakelen. Leden kunnen ook links naar hun social media accounts plaatsen op deze datingsite.

Gegevens van leden zoals e- mail adres en telefoonnummer worden op deze site niet getoond of vrijgegeven aan derden. Het profiel van een lid kan ook alleen worden bekeken door andere leden van Knuz. Leden bepalen zelf welke informatie ze wel of niet delen op hun profiel.

Klantenservice

Via een link op de website van Knuz, https://www.knuz.nl/login.php?, kunnen leden middels het sturen van een e- mail contact opnemen met de klantenservice van Knuz. Adres en telefoongegevens staan niet vermeld op de website van Knuz. Leden kunnen binnen 24 uur antwoord krijgen op hun vraag, echter moet hiervoor betaald worden.

Inloggen met Facebook account

Leden hebben ook de mogelijkheid om bij het aanmaken van een profiel ervoor te kiezen om in te loggen met hun Facebook account. Facebook gegevens worden dan automatisch ingeladen in de invulvelden.

Voordat men verder gaat met het aanmaken van een profiel, dient men eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Hierbij kan men ervoor kiezen om aanbiedingen en kortingsacties te ontvangen per e- mail. Daarnaast krijgen nieuwe leden expliciet een bericht waar wordt benadrukt, dat Knuz een website is voor mensen, die een serieuze relatie/ partner zoeken en dat men niet terecht is op deze site voor een eenmalige date of one night stand.

Na het invullen en opslaan van alle persoonsgegevens, is het profiel aangemaakt. De gebruiker ontvangt dan een e-mail met het wachtwoord. Dit wachtwoord kan na het inloggen aangepast worden. Na het inloggen kunnen leden hun profiel verder aanvullen met informatie.

Evenementen

Naast de online dating faciliteiten van Knuz worden er verschillende evenementen voor singles georganiseerd. De kosten voor deze dating evenementen variëren tussen de 0 en 25,- euro. Over het algemeen is het voordeliger om een toegangskaart in de voorverkoop te kopen dan aan de deur. Er wordt dan ook aangeraden om altijd even van te voren te reserveren.

Knuz app

Knuz heeft een gratis dating app waarop dezelfde functionaliteiten als op de datingsite zelf gebruikt kunnen worden. Via de app is het mogelijk om gratis een nieuw account aan te maken. Leden kunnen gratis en onbeperkt zoeken in alle profielen, contact opnemen met andere leden, hun profiel beheren en foto’s vanaf hun telefoon plaatsen op hun profiel. Daarnaast kunnen leden met deze app ook andere leden vinden, die zich bij hun in de buurt bevinden. De app is zowel beschikbaar voor iPhone (apple telefoons) als voor Android (oa. Samsung telefoons). De dating app van Knuz is te downloaden via de Appstore of Google Play.


Maak nu een gratis account aan op Knuz

Knuz Acties & Nieuws

 • 28 april 2018 Knuz opzeggen
  Knuz is een interessante datingsites met een groot aantal gebruikers. Sommige personen leren in de tussentijd iemand kennen, weten een succesvolle date aan de haak te slaan of hebben inmiddels een serieuze relatie. Deze personen wensen in de meeste gevallen dus geen gebruik meer te maken van de diensten van een datingsite. In dat soort gevallen kan men dan zijn of haar account opzeggen. In de Lees verder
 • 11 februari 2011 Interview met Sonja en Koen Kastermans van Knuz.nl
  Lees verder
 • 11 februari 2011 Interview met Sonja en Koen Kastermans van Knuz.nl
  Over Sonja en Koen Kastermans Hoelang zijn jullie al werkzaam bij Knuz en wat is jullie functie? Knuz is online sinds 2004. Medio 2008 hebben wij (Koen en Sonja) de site overgenomen. Vanaf dat moment heeft Koen de site (met hulp van enkele andere programmeurs) technisch en inhoudelijk verbeterd. Sonja heeft het dagelijkse beheer en de helpdesk op zich genomen.  Uiteraard worden we hierbij Lees verder

Knuz reviews (566):

Knuz - Niet teveel van verwachten.

9

Review:
Ik ben verschillende keren Knuz lid geweest. Wat opvalt zijn vrouwen waarvan ik denk dat zij uitsluitend voor aandacht of voor de chat hier zijn. Dat verklaart hun aantal profielbezoeken , vaak tussen 8000-12000 hits. Ook hun foto's zijn vaak jaren oud.( Dankzij mijn goede fotografische geheugen.) Wat je als man hier nog denkt te vinden??? Ik zou er niet teveel van verwachten.. Je moet goed zoeken tussen de foto's, waarvan je bij sommige profielen gaat twijfelen of het nu een vrouw of een travo is. Je moet ,zoals bij zoveel datingsites gewoon geluk hebben. Omdat het gratis is, tref je hier mensen van alle rangen en standen.

Sterke punten:
Gratis .

Zwakke punten:
Teveel profielen met gedateerde foto's . Waarheidsgehalte profielen twijfelachtig. Weinig profielbezoekers per dag.

Peter beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - pas op pas op certificaat is verlopen

4

Review:
Het blijkt dat het certificaat is verlopen op knuz sinds vannacht dus pas op alles wat je doet kan worden gehacht door foute mensen......

Dus ga niet door de beveiliging heen alsje daarom wordt gevraagd.....

Dit doordat er zoveel fakers zitten op knuz.......

Sterke punten:
het is gratis

Zwakke punten:
Dat je credits koopt sponser wordt je geld kwijt maar je ziet nog steeds die klote advertentie's en reclame......
Veel fake profielen waar mensen je geld proberen afhandig te maken en ze zogenaamd ik nigeria zitten en of kenia......

Want dan zijn ze even op bezoek bij hun moeder en of voor het werk en moeten ze een bewijs hebben dat kost 9000 euro wat dus oplichterij is want is allemaal alleen om je poen te den.......

Knuz - Goede site

8

Review:
Knuz is over het algemeen een goede site. Helaas zitten er af en toe ook bedriegers tussen. Die worden er meestal snel uitgehaald. De laatste weken zat er ene "Karine Lafleur" op, die een nep-escorte is, en die je voor niets laat betalen.
Zie: nepdating.simplesite.com

Kees beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Filter

20

Review:
Filter eens op leeftijd van 40 tot 50 jaar in je eigen provincie op slank. Je krijgt maar 4 of 5 hits. Nu moet je de eisenlijst van die dames eens bekijken. En natuurlijk zoeken deze dames het (veel) jonger. Hoe mooier ze zijn des te jonger dat ze het zoeken. Er zijn ook dames die beweren dat ze slank zijn maar maatje 36 hebben ze niet, soms verre van dat. Het blijft natuurlijk zo dat mooie en slanke dames geen datingsite nodig hebben, die moet je life ontmoeten, helaas zijn die vrouwen getrouwd of hebben een relatie. Op lelijke en dikke eendjes valt niemand, die vindt je genoeg op datingsites. Een mooie vrouw die jou ook leuk vindt is een naald in een hooiberg. Op een mooie vrouw op een datingsite storten zich honderden mannen, weinig kans voor jou, of je moet een Richard Gere of George Clooney zijn.

Knuz - Knuz is fake. En onbetrouwbaar

5

Review:
Knuz is een datingsite waarvan 60% van de profielen fake zijn of al jaren “actief” zijn.
Contact is onmogelijk. Kost je €1.40. En als je belt wordt je door n ventje van 17 afgewimpeld met de woorden. Ze zijn in vergadering. B...llshit !!
De prive berichten zijn helemaal niet prive. De moderators lezen alles mee En als het ze niet bevalt bevriezen ze je profiel. !! Ook als je credits hebt gekocht. Weg geld dus. !! Niks gratis!!! Dus lieve mensen. NIET DOEN!!
Eén van de slechtste datingsites die er is.
Wil je serieus op n datingsite? Kijk dan of ze n keurmerk hebben !
Het word dan ook hoog tijd dat datingsite knuz eens flink onder de loep genomen wordt.

Sterke punten:
Zijn er niet

Zwakke punten:
Alles. Vooral het lezen van je prive berichten. Schandalig !!
En €1.40 voor contact ????
Waardeloze oplichters met oude en fake profielen.

DaisyMae beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - niks

7

Review:
Op knuz staan met name dames voor de "'gezelligheid"of ''nieuwsgierig. Niet serieus zoekende.Vaak al in relatie. Chatten de hele dag en als nieuweling kom je er niet tussen. Ons kent Ons..De dames zijn merendeel van een laag opleidingsniveau en onaantrekkelijk. Ook vaak onprettig, hautain, naar. Knuz zelf rammelt nogal. Voor sommige zaken moet je credits kopen. Al twee keer gebeurd dat bij het kopen van credits er maar bleef staan ""U heeft geen credits". Tot zes keer de redactie hier over geschreven. Geen antwoord. Ook betwijfel ik de veiligheid op de site. Het zijn zeker geen profs. Nu staat er "knuz in uw land niet beschikbaar".

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
12

frans beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Steeds meer oplichters op Knuz

1

Review:
Ik zie steeds meer afrikaanse oplichters op Knuz actief zijn en foto's van internet plukken om anderen op te lichten en je bericht sturen zoals en daarna door verwijzen naar een ander website.

En als je erop aanspreekt met bewijs dat ze nep zijn dan blokkeren ze je direct.

Knuz doet er niks aan met de oplichters en laat ze gang gaan.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- Steeds meer oplichters actief
- Omdat het gratis is hebben de oplichters de kans om anderen om te lichten.

Gebruiker beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Knuz is niet meer wat ‘t was.

1

Review:
Na jarenlang een mooie strategie te hebben gevoerd gaat Knuz nu ten onder aan de reclameboodschappen. De site is op mobiel zelfs bijna onbruikbaar omdat de meest onzinnige reclame overal overheen valt. WAARDELOOS!

Gebruikte manier van adverteren is volslagen waardeloos en verwaarloosd héél de site!

En maar van de daken blijven schreeuwen dat je gratis bent. Ze slaan de plank nu echt kis.

Sterke punten:
Gratis en overzichtelijk. Voorheen dan wel te verstaan.

Zwakke punten:
Reclame, reclame en reclame. Vooral de manier waarop deze is toegepast.

CK beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - fake

4

Review:
fake

Knuz - Website not available in my country

3

Review:
Enige maanden geleden heb ik me ingeschreven. Nu, sinds enige dagen, is de website niet meer beschikbaar in mijn land???? Waarom is dat?

Schrijf ook een review over Knuz

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz


Home » Gratis Dating » Knuz