Knuz - 519 Reviews

Knuz: rated 3 stars based on 519 reviews
Last updated: 15 januari 2017
Knuz Logo

60% aanbevolen, 519 Reviews

 1. Knuz informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Algemene informatie Knuz
 5. Betrouwbaarheid
 6. Klantenservice
 7. Inloggen met Facebook account
 8. Evenementen
 9. Knuz app
 10. Knuz Reviews
 11. Schrijf ook een review over Knuz

Knuz informatie

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Knuz Details

Hits: 55232

URL: http://www.knuz.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 519

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Kosten

Knuz.nl is een gratis datingsite waar men onbeperkt kan zoeken naar leden, mailen en chatten zonder daarvoor te hoeven betalen. De belangrijkste functies zijn gratis. Hiervoor in de plaats werkt Knuz.nl met veel reclamebanners om toch inkomsten te vergaren. Ook ontvangt een lid 1-2 keer per maand een aanbiedingenmail. Wanneer men deze niet wilt ontvangen, dan kan men voor 4 credits een gesponsord lidmaatschap nemen.

Daarnaast zijn er een aantal extra functies waarvoor men wel moet betalen. Betalen op Knuz.nl werkt door middel van credits. Eén credit kost 1,30 euro (1,50 euro wanneer men betaald vanuit België). Leden kunnen credits aanschaffen met hun mobiele telefoon of via iDeal. Bij aanschaf van een groot aantal credits via iDeal krijgt men gratis bonus credits. Met een mobiele telefoon kan men credits per stuk aanschaffen, via iDeal kan een bestelling geplaatst worden vanaf 3 credits.

Voor de volgende functionaliteiten worden één of meerdere credits gevraagd:

Melding plaatsen in lichtkrant (1 credit)
Melding plaatsen op statusoverzicht (homepage) (1 credit)
Wijzigen van schuilnaam (1 credit)
Knuz-sponsor, Knuz bannervrij en beter vindbaar (4 credits)
Omhoog plaatsen profiel in zoeklijsten (1 credit)
Snel contact opnemen met en reactie ontvangen van de redactie (< 12 uur) (1 credit)
Mijn bezoekersstatistieken op 0 zetten (1 credit)
Mijn bezoeken op andere profielen op 0 zetten (1 credit)
Mijn statusberichten verwijderen van de homepage van anderen (1 credit)
Plaats een bericht op het prikbord (1 credit)
Een bloemetje versturen (1 credit)
Voor iedere transactie wordt een bevestiging gevraagd voordat de credits worden afgeschreven. In het handige transactie overzicht kan men terug vinden hoeveel credits er nog over zijn en waaraan credits zijn uitgegeven. Dit is een gemakkelijke en belangrijke functie omdat de datingsite zo goed in de hand weet te houden hoeveel credits worden verbruikt. De gebruiker is er zich direct van bewust.

Algemene informatie Knuz

Knuz is een gratis datingsite waar leden terecht kunnen voor een serieuze relatie. Deze site telt ongeveer 400.000 leden en een aantal succesverhalen. De belangrijkste functies op Knuz zijn gratis te gebruiken en voor een aantal extra’s wordt een vergoeding gevraagd. Leden kunnen onder andere chatten met andere leden en bloemetjes versturen. Daarnaast beschikt deze site ook over een lichtkrant.

Betrouwbaarheid


Deze site beschikt niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkelwaarborg welke de betrouwbaarheid van datingsites verhogen. Wanneer een profiel wordt aangemaakt op deze website, dan komt deze eerst op de ‘review’ stand. Zodra het profiel is goedgekeurd door de redactie wordt het van de ‘review’ stand weggehaald. De beheerders van deze website gaan de opgegeven informatie na en controleren de betrouwbaarheid hiervan. Hetzelfde ondergaan ook de foto’s, die worden toegevoegd op deze site.

Nadat gebruikers zich gratis hebben aangemeld, kunnen ze gebruik maken van alle functionaliteiten van deze site. Alle profielgegevens welke bij de aanmelding zijn opgegeven kunnen op een later tijdstip worden gewijzigd. Onder het kopje ‘mijn profiel’ kunnen leden zoveel als mogelijk over zichzelf vertellen, denkende aan hobby’s, favoriete sport en favoriete gerechten. Daarnaast kunnen de leden opties als een gastenboek, statistieken, fotoalbum, snelmenu, online status tonen, verjaardag status tonen, stemmen op je profiel en leeftijdscontrole berichten aan- of uitschakelen. Leden kunnen ook links naar hun social media accounts plaatsen op deze datingsite.

Gegevens van leden zoals e- mail adres en telefoonnummer worden op deze site niet getoond of vrijgegeven aan derden. Het profiel van een lid kan ook alleen worden bekeken door andere leden van Knuz. Leden bepalen zelf welke informatie ze wel of niet delen op hun profiel.

Klantenservice

Via een link op de website van Knuz, https://www.knuz.nl/login.php?, kunnen leden middels het sturen van een e- mail contact opnemen met de klantenservice van Knuz. Adres en telefoongegevens staan niet vermeld op de website van Knuz. Leden kunnen binnen 24 uur antwoord krijgen op hun vraag, echter moet hiervoor betaald worden.

Inloggen met Facebook account

Leden hebben ook de mogelijkheid om bij het aanmaken van een profiel ervoor te kiezen om in te loggen met hun Facebook account. Facebook gegevens worden dan automatisch ingeladen in de invulvelden.

Voordat men verder gaat met het aanmaken van een profiel, dient men eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Hierbij kan men ervoor kiezen om aanbiedingen en kortingsacties te ontvangen per e- mail. Daarnaast krijgen nieuwe leden expliciet een bericht waar wordt benadrukt, dat Knuz een website is voor mensen, die een serieuze relatie/ partner zoeken en dat men niet terecht is op deze site voor een eenmalige date of one night stand.

Na het invullen en opslaan van alle persoonsgegevens, is het profiel aangemaakt. De gebruiker ontvangt dan een e-mail met het wachtwoord. Dit wachtwoord kan na het inloggen aangepast worden. Na het inloggen kunnen leden hun profiel verder aanvullen met informatie.

Evenementen

Naast de online dating faciliteiten van Knuz worden er verschillende evenementen voor singles georganiseerd. De kosten voor deze dating evenementen variëren tussen de 0 en 25,- euro. Over het algemeen is het voordeliger om een toegangskaart in de voorverkoop te kopen dan aan de deur. Er wordt dan ook aangeraden om altijd even van te voren te reserveren.

Knuz app

Knuz heeft een gratis dating app waarop dezelfde functionaliteiten als op de datingsite zelf gebruikt kunnen worden. Via de app is het mogelijk om gratis een nieuw account aan te maken. Leden kunnen gratis en onbeperkt zoeken in alle profielen, contact opnemen met andere leden, hun profiel beheren en foto’s vanaf hun telefoon plaatsen op hun profiel. Daarnaast kunnen leden met deze app ook andere leden vinden, die zich bij hun in de buurt bevinden. De app is zowel beschikbaar voor iPhone (apple telefoons) als voor Android (oa. Samsung telefoons). De dating app van Knuz is te downloaden via de Appstore of Google Play.


Knuz reviews (519):

Knuz - Niet te vinden

3

Review:
Ik heb weer eens op Knuz rondgekeken. Het aanbod van vrouwen van 50 tot 60 jaar was zowel kwalitatief als kwantitatief zeer teleurstellend en zelfs duidelijk minder dan enkele jaren geleden. Bij de vrouwen van 40 tot 50 jaar zitten wel enkele aantrekkelijke vrouwen maar dat zijn nu precies de vrouwen die weten dat ze nog aantrekkelijk zijn en die vrouwen willen alleen een Toy Boy. Als een vrouw van boven de 50 een man zoekt kan dit om een amoureuze of zakelijke reden zijn. Helaas zoekt het merendeel van de 50+ vrouwen op een datingsite een man om zakelijke reden. Een vrouw van boven de 50 zal zich niet zo makkelijk meer gevoelsmatig aan één man binden. Als een vrouw wat wil zal ze een alfa man voor een one night stand zoeken en het maakt dan niet uit of die man vrijgezel is of niet, het gaat om de seks. Ook als een vrouw getrouwd is met een betrouwbare bèta man zal ze voor de seks toch graag een stoere alfa man willen hebben en er voor openstaan dat hij haar versiert maar ze zal haar betrouwbare partner niet graag verlaten. Alfa mannen blijven niet zo lang en hebben meer vriendinnen. Als een bèta man ontdekt dat zijn partner regelmatig seks heeft met een andere man of mannen is er onherstelbare schade aangericht. Hij doet alles voor haar maar voor seks gaat ze naar een ander en dan nog met iemand die nooit de verplichting op zich zal nemen om voor haar te zorgen, dat doet die suffe bèta man maar en als die bèta man dit niet meer wil, jammer voor die vrouw dan want de alfa man wil geen verplichtingen.
Ik zoek geen vrouw die ik niet aantrekkelijk vind, ik zou met zo’n vrouw geen seks kunnen hebben. Als ik geen geschikte vrouw meer kan vinden is dit jammer want ik ga geen concessies doen wat uiterlijk betreft. Er wonen genoeg vrijgezelle vrouwen van rond mijn leeftijd in mijn omgeving maar die zijn beslist niet mijn type, een "stevige" vrouw is een regelrechte afknapper. De voor mij aantrekkelijke vrouwen zijn te jong en/of hebben al een relatie. Zodra er een voor mij geschikte vrouw vrij komt heeft ze voor dat ik het weet al een nieuwe relatie. Als ik nu wat wil ga ik wel naar een huis waar heel mooie jonge vrouwen werken, een bijverdienende studente of zo, die vinden mij niet te oud, geen probleem.

Knuz - Psycho chicks

7

Review:
Deze website lijkt een verzamelplek te zijn voor vrouwen waar iets mis mee is. Financiele moeilijkheden, drugsgebruik, psychische problematiek varierend van bindingsangst en borderline tot autisme en schizofrenie...

Begrijp me niet verkeerd, een vrouw hoeft echt niet perfect te zijn, dat ben ik zelf per slot van rekening ook niet. Heb een normaal uiterlijk, ben handig en hulpvaardig ingesteld en heb een bovenmodaal inkomen. Maar op deze website houden zelfs de meest wanstaltige gedrochten er een eisenpakket op na dat zich uitstrekt van hier tot Tokyo.

Wat me ook is opgevallen, is dat veel vrouwen er al zeer lange tijd op staan. Deze "dames" hoppen ongetwijfeld van de ene relatie naar de andere, en laten daarbij een spoor achter in hun kielzog van gedesillusioneerde, kaalgeplukte mannen.

Niet voor herhaling vatbaar dit!

Zwakke punten:
Veel dames met een "rugzakje", zoals ze dat zelf noemen. Nou geloof me, dat zijn geen rugzakjes meer, maar levensgrote en loodzware weekendtassen gevuld met ellende, verdriet, leugens en haat.

Knuz - Man of vrouw wereld van verschil

7

Review:
Ik ben een man en al ruim een half jaar lid van Knuz. Eenmaal heb ik een reactie van een vrouw gehad dat ze mijn profiel wel leuk vond, maar dat ik te ver weg woonde. Daarnaast geen enkele reactie gehad.

Als proef op de som gisterenavond een fake-profiel met een foto van normaal uitziende vrouw en een simpele tekst neergezet, de resultaten om 13:00 de volgende middag...

281 bekeken door 244 mensen
79 reacties
* 35 knipoogjes
* 42 berichten bestaande uit 2 of 3 regels (niet veel zinnigs)
* 2 berichten met een mooi verhaal
Berichten

Sterke punten:
Je kan een uitgebreid profiel aanmaken.
Als vrouw veel reacties.

Zwakke punten:
Als normale man maak je weinig kans op meer

Simon beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Niet zo best

1

Review:
Omdat de reviews op deze site over Knuz tamelijk positief waren, heb ik me aangemeld. Ik had in mijn profiel gezegd dat ik naar een relatie op zoek was, met regelmatige seks. Om die reden werd ik gedeactiveerd, omdat ik slechts naar een spannende (erotische) date op zoek zou zijn. Alsof een relatie, waarin seks belangrijk is, niet serieus zou zijn. In dezelfde mail werd ik doorverwezen met een link naar een waardeloze betaal-site (nl. van tikkie-ondeugend) met alleen maar fake-profielen, die op geen enkele wijze naar een afspraak toewerken (of naar de conclusie dat er geen afspraak komt); kortom, eindeloos de klanten aan de praat houden, om hen credits te laten betalen.
Kennelijk verdient deze "gratis" site zijn geld, door mensen door te linken naar waardeloze betaalsites.

David Salm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Knuz - kneuzen

2

Review:
Knuzz is niet bepaald een dating site waar men open en eerlijk is.
Veel mensen die er zitten staan er gemiddeld al dik 5 jaar en zitten meer te klagen op een wall .
Dan hebben we het nog maar niet over de twee chat rooms die enkel overdag een admin hebben die oplet.
Velen zie je terug komen met andere namen zoals ice_rose die ook wel rachel73 hete van (chatten.nl) en bulldoglady gewoon helma van dus.
Gebruikelijk is het daar ook om relaties te starten terwijl men dan nog met een ander bezig is van knuzz.
Dit beeindig je dan middels whatsapp om dan vervolgens in 1 van de chat rooms als stel die ander geheel de grond in te trappen. Goed voorbeeld daar van is derebel aka Flip.
Dat velen daar wel gedonder hebben is geheel normaal het is immers internet en achter het scherm is het makkelijk je mooier voor te doen dan je bent.
Wat velen ook doen daar is melden dat ze alles op rode hebben maar dan blijkt dit dus niet zo te wezen .
Als voorbeeld is ice rose al meer dan 8 jaar van de 1 naar de ander aan het rennen , financieel is het een chaos in der leven heeft ze meer kennis van huis uit zettingen dan van je zaken op rode hebben.
Vind flipje zich geweldig en kan die een vrouw daar wel aanvallen maar vergeet die stakker te vertellen dat die mank wandelt en eigenlijk overal wel uitgescheten is.
Wat ook op valt bij knuzz is dat er zelfs getrouwde stellen zitten , en stellen die elkaar dan via chat rooms hebben leren kennen.

Daten kan een drama zijn, want hoewel mannen de naam hebben dat ze er enkel voor de sex zitten is het ook heel normaal dat je door een vrouw besprongen word zodra je binnen komt.
Chatten op knuzz is een drama als je iemand wil leren kennen , zijn groepjes en die worden geregeerd door menig narcisje als een ice rose een wild en zo zit het er vol .
Knuzz is niet de site om iemand leuk te ontmoeten of vriendschappen te gaan vinden men is er bevoor oordeeld en als men dat niet is dan is het meer om op de kar die wel op orde is mee te gaan rijden.

Sterke punten:
Eigenlijk niets.
De opzet is wel leuk maar dar houd het wel mee op.

Zwakke punten:
Admins in de 2 chats die er zijn , zie je enkel overdag .
In de avond zijn er geen admins en word er geband indien nodig op logs en wille keur.

Vreselijke wall waar hele gesprekken plaats vinden die niet echt bij dragen .

Veel fakers , mensen met een enorme ego.
Knuzz laat goed zien hoe mensen zijn met laag zelf beeld,

Sossa beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - test met mannen profiel

5

Review:
Deze test is inmiddels al vele malen uitgevoerd en statistisch gevalideerd.

Neutrale foto van goed verzorgde man, goede baan. Neutrale profieltekst. Kan dus weinig verkeerd gaan.

De eerste 18 uur; nul reacties.
De eerste 18 dagen: nul reacties.
Na een maand een 10 jaar oudere vrouw vissend naar wat aandacht.
Zo kansloos....

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Test met vrouwenprofiel

29

Review:
Als test heb ik mij op Knuz eens aangemeld als vrouw.
Mijn profiel heb ik op een vrolijke manier ingevuld met een vrouwelijke schrijfstijl en woordkeuzes. Bij de profieltekst heb ik nog niets op "Vul ik later in. Kijk eerst even rond." na. Ik heb twee portretfoto's geüpload van een normaal leuk uitziende jonge vrouw.
Hierna heb ik mijzelf uitgelogd. 18 uur later heb ik mij weer ingelogd.
De stand na 18 uur:
Mijn profiel is 269 maal bekeken door 248 mensen.
Ik heb 46 mailtjes ontvangen. 24 daarvan zijn een knipoog met het standaardtekstje van Knuz zelf.
De overige 22 die door de afzenders zelf getypt zijn zijn op een enkeling na totaal inhoudsloos en kansloos. Sommige tot op het zielige aan toe.
Hieronder een paar voorbeelden van die berichtjes.

Hoi,
hoe is tie???
heb je zin om met mij een leuk gesprek tevoeren???

Hey alles goed? Hoe kom het duat je single bent? Hoelang ben je al single? Of zijn de kerels zo stekeblind daar

Hi, Goedenmiddag. Alles goed ? Bij jou ook lekker weer ?

Hallo. Je bent leuk. Hoe gaat het?

heyyy hoe is het
wat ben je aan het doen x

wauw jij ziet er erg goed uit zeg
mooi leuk en lief gezicht damn

hey dame

Halo alles goed

hoi alles goed met je? En mag ik je wat vragen?

hallo knap meisje
Ik zou jou graag in contact willen komen met jou samen een drankje doen elkaar leren kennen.

wat ben jij een lekkerding zeg

Sterke punten:
Voor vrouwen veel mannen, zoals op elke datingsite.

Zwakke punten:
Maar de meeste mannen stellen niets voor. (Zie de berichtjes)
Ook zoals op elke datingsite...

Stan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - flut

0

Review:
waardeloze datingsite

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel, vage profielen, geen reactie's van gestuurde berichten

h bekker beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - stigmatisering

7

Review:
In menig vrouwelijk profiel staat een opmerking in de trend van: 'geen one-night stand', 'zoek je een avontuurtje klik dan verder'. Of er wordt in andere bewoordingen duidelijk gemaakt dat de vrouw last heeft van mannen die alleen op sex uit zijn . Maar als ik zie naar de vrouwen die mijn profiel bezoeken of het initiatief nemen om een bericht te sturen, dan zijn dat voornamelijk vrouwen die aanzienlijk ouder zijn dan ik zelf ben.
Logisch toch dat het bij een one-night stand blijft. Als de eerste zonnestralen tussen de spleten van het gordijn op haar gegroefde gezicht met uitgelopen mascara vallen kun je als man alleen maar hard wegrennen. One-night stand betekent 'niet voor herhaling vatbaar'. Door de torenhoge eisen die vrouwen stellen op datingsites, komen maar weinig mannen in aanmerking voor een date en deze hebben alle opties dus gaan zich niet binden.

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Niet meer onderhouden!

4

Review:
na opnieuw mij te hebben ingeschreven na 5 jaar afwezig te zijn geweest kwam ik profielen tegen van dames die al langer dan 5 jaar niet meer actief waren. Omdat ik zelf uit Flevoland kom, voerden ik Flevoland in als zoekgebied, na 89 pagina's Flevoland te hebben doorspit kwam ik op pagina 72 pas een levende ziel tegen, daarvoor was het steeds laatst online lang geleden of langer dan 3 maanden niet online. wat het zoeken wel heel erg bemoeilijkt.
Het lijkt er sterk op dat knuz helemaal niet meer word onderhouden of opgeschoond, profielen blijven na jaren eeuwig op deze site staan zonder te worden verwijderd. ooit was het een goede site maar daar is nu weinig meer van over. de kans dat je op straat iemand tegenkomt is groter dan op deze site.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
site word niet onderhouden , profielen langer dan 1 jaar zouden eigenlijk moeten worden verwijderd evenals de profielen laatst online lang geleden - pagina's worden verschrikkelijk lang hierdoor wat het zoeken ernstig bemoeilijkt.
tegen de tijd dat je iemand vind ben je zo gefrustreerd dat je het liefst je account gelijk wilt verwijderen!

Tycho beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Knuz

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz


Home » Gratis Dating » Knuz