Knuz - 506 Reviews

  1. Knuz informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Interview
  6. Knuz Reviews
Knuz Logo

61.9% aanbevolen, 506 Reviews

Knuz over zichzelf:

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Knuz Details

Hits: 53746

URL: http://www.knuz.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 506

3 stars, 506 Reviews

Knuz Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Knuz Kosten

Een lidmaatschap van Knuz is gratis; dit wil zeggen dat kosten van Knuz nul zijn. Voor gebruik van de site en alle functies is betalen van Knuz kosten niet nodig. Wie de maandelijkse e-mails van Knuz niet op prijs stelt, kan een gesponsord abonnement nemen: Hiervoor worden door Knuz kosten van Ä 4,- gerekend.


Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (506):

Knuz

Knuz - Zelfingenomen, narcistische, delusional, onbescho

8

Review:
Zelden heb ik zo'n stel arrogante, zelfingenomen, narcistische, gefrustreerde, delusional en onbeschofte vrouwen op een datesite gezien als op knuz! Meerdere datesites hebben dit fenomeen, maar knuz is de kers op de taart!

Je krijgt nooit reacties, ook al schrijf je een normale, leuke, uitgebreide mail.

Het eisenpakket wat deze zelfingenomen vrouwen op hun profiel neerzetten is lachwekkend! Een man mag geen kinderen hebben, moet een topsalaris en een auto hebben, men wil niet reizen want dat moet de man doen, een man moet een iq van 180 hebben, moet doctorandus zijn en moet een sollicitatie houden om maar überhaupt evt een reactie te krijgen! Zo zijn er nog talloze voorbeelden, het is zo belachelijk dat het bespottelijk is.

Als man ben je compleet kansloos en je zou welhaast je zelfvertrouwen verliezen bij deze delusional, niet eens bijzondere vrouwen. Dat je als (niet eens knappe) vrouw bij je profiel bijv neer durft te typen dat je keuze te over hebt en je haar maar moet impressie om eventueel haar aandacht te trekken, wauw!

Ik kan genoeg vrouwen in real life krijgen, 100 x leuker, knapper en vriendelijker als dit waardeloze zooitje wat hier op staat. Ik zie er normaal uit en heb genoeg aandacht van normale vrouwen die ik in het dagelijkse leven tegen kom. Verspil je tijd als man niet aan deze arrogante idioten, je krijgt toch geen contact! Deze vrouwen zitten hier alleen maar voor een boost van hun ego en zullen nooit een normale, leuke man tegenkomen!

Alle vrouwen op deze site denken miss universe te zijn en zullen met deze houding jaren later nog steeds zonder partner op deze site staan, maar toch zullen zij blijven denken dat het niet aan hun ligt. Ze zouden eens heel goed in de spiegel moeten kijken, maar hun ego is zo groot dat dit nooit zal gebeuren. Je zou bijna geneigd zijn om deze types.verrot te schelden, zelden zo'n walging aan een site over gehouden als aan knuz!

Zoals gezegd, deze vrouwen moeten eens in het woordenboek de betekenissen van de woorden arrogant, gefrustreerd, zelfingenomen, narcistisch en delusional opzoeken want als je als modale, niet eens aantrekkelijke vrouw het idee hebt dat dit mannen aantrekt zul je heel bedrogen uitkomen!En dit geldt ook voor de wel aantrekkelijke vrouwen, want niemand wil zo onbeschoft behandeld worden en de meeste mannen gaan je echt niet smeken voor aandacht! Voor mij nooit meer!

Sterke punten:
Behalve dat het gratis is, GEEN!

Zwakke punten:
De vrouwen die zo onbeschoft en zelfingenomen zijn dat het voor geen enkele manier de moeite waard is!

Nooit reacties!

John beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Alleen in het begin

9

Review:
Alleen in het begin wordt je profiel bezocht en dan nog maar mondjesmaat en alleen door oudere vrouwen die het jonger zoeken. In het begin ga je de hele website af zodat je zeker binnen een week alle profielen die aan je wens voldoen gezien hebt. Het heeft geen zin langer dan een maand ingeschreven te zijn om te wachten op die nieuwe vrouw die aan je profiel voldoet. Die vrouw kan wel misschien wel aan jouw profiel voldoen maar 99,9% kans dat jij niet aan haar profiel en eisen voldoet.

Knuz

Knuz - Knuz is prima

0

Review:
Ik vind in tegenstelling tot de andere revieuws knuz een prima site Al heb ik er dan niet de liefde van mijn leven gevonden. Ik heb er wel een aantal vriendschappen voor het leven gesloten en ook dat is waardevol. Er zullen altijd mensen met verkeerde intenties op datingsites staan,dat is niet te voorkomen. Kwestie van ogen goed openhouden en filteren.

Knuz

Knuz - Probleem voor 50+ mannen

6

Review:
Het probleem voor 50+ mannen en ouder die een volledige relatie zoeken is dat de meeste vrouwen van hun leeftijd geen seks meer willen. Deze mannen zullen het dus jonger moeten zoeken, bijvoorbeeld een 40er, waarbij het leeftijdsverschil al gauw 10 jaar of meer zal worden. De vrouwen, ook op Knuz, die wel een oudere man willen accepteren geven toch aan dat het niet meer als 2 of 3 jaar ouder mag zijn. Met een meer als 3 jaar jongere vrouw zal het niet gauw op een datingsite gaan klikken of je hebt de hoofdprijs uit de loterij. Dus oudere mannen?????? Afgeschreven????

Knuz

Knuz - Meer succes

21

Review:
Een man vertelde me dat hij ook geen succes met e-mailen had maar toen was gaan chatten. Via de chat had hij iedere maand minstens een date. Wat hem verbaasde was dat hij met veel vrouwen sex had, ook met veel jongere vrouwen. Sommige vrouwen gaven tijdens het chatten al een hind dat ze er open voor stonden. Voor hem was het duidelijk dat vrouwen veel liever chatten dan e-mailen, vrouwen willen gelijk contact. Een nieuwe vaste vriendin heeft hij nog niet gevonden maar hij vindt het voorlopig op deze manier ook wel best. Er zijn dus vrouwen die bij een date beslist geen sex willen maar ook vrouwen die dat juist wel willen. Ze schrijven dan: Ik voel me zo alleen en/of ik verveel me. Je moet dan niet wachten maar gelijk naar die vrouw toegaan. Het ijzer smeden wanneer het heet is anders hoeft het niet meer. Vrouwen gaan niet zitten wachten, als jij niet gelijk komt dan maar een ander die wel gelijk wil komen. Er zijn vrouwen die een date beëindigen als ze merken dat je niet gelijk met haar naar bed wil. Vrouwen worden graag begeerd. Vrouwen houden van daadkrachtige mannen, niet van twijfelaars.

Knuz

Knuz - Golddiggers?

11

Review:
Een hele mooie jonge vrouw, een personeelslid in een kledingwinkel, heeft een relatie met haar veel oudere getrouwde baas die 5 winkels in Nederland bezit. Deze baas wil niet voor haar gaan scheiden omdat zijn vrouw financieel in de winkels zit. Wat ik dan niet begrijp dat ze doorgaat met deze relatie terwijl ze veel jongere mannen voor het uitkiezen heeft. Hoopt ze dat hij toch een keer voor haar zal kiezen? Dergelijk soort mannen dumpt haar zo wanneer ze moeilijk gaat doen en begint dan een nieuwe relatie met een ander winkelmeisje.

In een bar raakte in gesprek met een stel, hij in de vijftig en zij rond de dertig. Deze man is de baas van een bedrijf en de vrouw werkt in dat bedrijf. De oudste zoon van de man is maar 5 jaar jonger als de vriendin van de man. Deze man is wel voor haar gescheiden en ze wonen nu samen. Deze man zit zeer goed bij kas, heeft een groot huis en hij rijdt in een dure Audi.

Vrouwen op datingsites willen ook een man die goed bij kas zit maar dan moet de man ook nog eens een stuk jonger als haar zijn. Een welgestelde man kijkt wel uit, die kan juist hele mooie veel jongere vrouwen krijgen en dan maakt het niet zo veel uit hoe hij er uit ziet. Een man van net modaal zal ook niet zo snel voor een oudere vrouw kiezen of deze vrouw zal juist goed bij kas moeten zitten.

Knuz

Knuz - opleidingsniveau

6

Review:
In de provincie Utrecht zijn er tussen 35 en 40 jaar 2 vrouwen met een WO opleiding. Een daarvan (de helft dus) heeft bij postuur 'zwaar' ingevuld. Oftewel, type sloopkogel. De andere is een alleenstaande moeder.

Volgens artikelen in de media (oa NRC) zou het de hoog opgeleide vrouw zijn die het moeilijk heeft op de relatiemarkt omdat er te weinig hoogopgeleide mannen voor hen zouden zijn. Vrouwen praten deze stelling graag na ook al is dit aantoonbaar onjuist.
In werkelijkheid trekken de mannen aan het kortste eind, oftewel met hun rechterhand.

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
geen aanbod, zeker niet als je selecteert op opleiding

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Miljoenen singles

10

Review:
Miljoenen singles in Nederland waarvan veel toch graag een partner zouden willen maar blijkbaar niet met elkaar te matchen zijn. Ze zien veel mooie en interessante vrouwen of mannen lopen maar die zijn allemaal bezet. Hun lot is dat ze de leftovers zijn. Een kans op datingsites? Vergeet het maar. 99,9 % niet te matchen. Ze zouden wel te matchen zijn met een vrouw of man die al een relatie hebben maar die zijn al bezet.

Knuz

Knuz - Situatie op datingsites

30

Review:
De situatie op datingsites is voor een man veel slechter dan in real life. Als een vrouw in real life een man ontmoet gaat het haar om hoe die man op haar overkomt en nog geen eens of hij knap of stoer is. Ze zal ze de man niet gaan toetsen aan haar pakket van eisen zoals ze dat op een datingsite doet. De man hoeft ook geen sollicitatiegesprek te voeren zoals bij een date. Veel vrouwen hebben een relatie gekregen met een heel ander type man dan het type man dat ze zich als ideaal hadden gesteld en zelfs een stuk oudere man blijkt in real life totaal geen probleem. Het beste blijft in real life goed om je heen te kijken en zo mogelijk het informele circuit in te schakelen. Van een datingsite hoef je als man niets te verwachten. Je wint nog eerder een grote prijs in de staatsloterij. Bovendien zitten er veel probleemvrouwen op datingsites. Een vrouw uit Zuid-Amerika, Afrika of Zuidoost-Azië halen zou ik niet doen. Het kost heel veel geld en ze komen niet voor jou maar voor het betere leven. Je moet ook uitkijken voor oplichting via internet. Er doen zich mannen als een mooie vrouw voor en proberen met allerlei zielige verhalen dat je veel geld naar hen overmaakt. Er zijn ook jonge vrouwen die proberen sugerdaddies te vinden. Oost-Europese vrouwen plukken je kaal en zijn er daarna met een ander slachtoffer vandoor.

Knuz

Knuz - Beste datingsite

0

Review:
Ik sta er sinds kort weer op. Ik heb er in het verleden ook opgestaan. Leuke mensen ontmoet. Op 1 date na allemaal leuke dates gehad. Met 1 dame zelfs een relatie gekregen die helaas nu weer is afgelopen. De redactie is zeer behulpzaam en reageerd snel als je een probleem of vragen hebt. Sonja zelf is ook een aardige en vriendelijke dame. Ik ben er zeer positief over.

Sterke punten:
Leuke mensen, goede redactie en werkt prima.

Zwakke punten:
Geen

Schrijf ook een review over Knuz

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz