Knuz - 515 Reviews

Knuz: rated 3 stars based on 515 reviews
Last updated: 19 september 2016
Knuz Logo

60.4% aanbevolen, 515 Reviews

  1. Knuz informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Interview
  6. Knuz Reviews
  7. Schrijf ook een review

Knuz over zichzelf:

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Knuz Details

Hits: 54699

URL: http://www.knuz.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 515

3 stars, 515 Reviews

Knuz Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Knuz Kosten

Een lidmaatschap van Knuz is gratis; dit wil zeggen dat kosten van Knuz nul zijn. Voor gebruik van de site en alle functies is betalen van Knuz kosten niet nodig. Wie de maandelijkse e-mails van Knuz niet op prijs stelt, kan een gesponsord abonnement nemen: Hiervoor worden door Knuz kosten van Ä 4,- gerekend.


Knuz Acties en Nieuws

Knuz reviews (515):

Knuz - Knuz - kneuzen

2

Review:
Knuzz is niet bepaald een dating site waar men open en eerlijk is.
Veel mensen die er zitten staan er gemiddeld al dik 5 jaar en zitten meer te klagen op een wall .
Dan hebben we het nog maar niet over de twee chat rooms die enkel overdag een admin hebben die oplet.
Velen zie je terug komen met andere namen zoals ice_rose die ook wel rachel73 hete van (chatten.nl) en bulldoglady gewoon helma van dus.
Gebruikelijk is het daar ook om relaties te starten terwijl men dan nog met een ander bezig is van knuzz.
Dit beeindig je dan middels whatsapp om dan vervolgens in 1 van de chat rooms als stel die ander geheel de grond in te trappen. Goed voorbeeld daar van is derebel aka Flip.
Dat velen daar wel gedonder hebben is geheel normaal het is immers internet en achter het scherm is het makkelijk je mooier voor te doen dan je bent.
Wat velen ook doen daar is melden dat ze alles op rode hebben maar dan blijkt dit dus niet zo te wezen .
Als voorbeeld is ice rose al meer dan 8 jaar van de 1 naar de ander aan het rennen , financieel is het een chaos in der leven heeft ze meer kennis van huis uit zettingen dan van je zaken op rode hebben.
Vind flipje zich geweldig en kan die een vrouw daar wel aanvallen maar vergeet die stakker te vertellen dat die mank wandelt en eigenlijk overal wel uitgescheten is.
Wat ook op valt bij knuzz is dat er zelfs getrouwde stellen zitten , en stellen die elkaar dan via chat rooms hebben leren kennen.

Daten kan een drama zijn, want hoewel mannen de naam hebben dat ze er enkel voor de sex zitten is het ook heel normaal dat je door een vrouw besprongen word zodra je binnen komt.
Chatten op knuzz is een drama als je iemand wil leren kennen , zijn groepjes en die worden geregeerd door menig narcisje als een ice rose een wild en zo zit het er vol .
Knuzz is niet de site om iemand leuk te ontmoeten of vriendschappen te gaan vinden men is er bevoor oordeeld en als men dat niet is dan is het meer om op de kar die wel op orde is mee te gaan rijden.

Sterke punten:
Eigenlijk niets.
De opzet is wel leuk maar dar houd het wel mee op.

Zwakke punten:
Admins in de 2 chats die er zijn , zie je enkel overdag .
In de avond zijn er geen admins en word er geband indien nodig op logs en wille keur.

Vreselijke wall waar hele gesprekken plaats vinden die niet echt bij dragen .

Veel fakers , mensen met een enorme ego.
Knuzz laat goed zien hoe mensen zijn met laag zelf beeld,

Sossa beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - test met mannen profiel

5

Review:
Deze test is inmiddels al vele malen uitgevoerd en statistisch gevalideerd.

Neutrale foto van goed verzorgde man, goede baan. Neutrale profieltekst. Kan dus weinig verkeerd gaan.

De eerste 18 uur; nul reacties.
De eerste 18 dagen: nul reacties.
Na een maand een 10 jaar oudere vrouw vissend naar wat aandacht.
Zo kansloos....

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Test met vrouwenprofiel

29

Review:
Als test heb ik mij op Knuz eens aangemeld als vrouw.
Mijn profiel heb ik op een vrolijke manier ingevuld met een vrouwelijke schrijfstijl en woordkeuzes. Bij de profieltekst heb ik nog niets op "Vul ik later in. Kijk eerst even rond." na. Ik heb twee portretfoto's geüpload van een normaal leuk uitziende jonge vrouw.
Hierna heb ik mijzelf uitgelogd. 18 uur later heb ik mij weer ingelogd.
De stand na 18 uur:
Mijn profiel is 269 maal bekeken door 248 mensen.
Ik heb 46 mailtjes ontvangen. 24 daarvan zijn een knipoog met het standaardtekstje van Knuz zelf.
De overige 22 die door de afzenders zelf getypt zijn zijn op een enkeling na totaal inhoudsloos en kansloos. Sommige tot op het zielige aan toe.
Hieronder een paar voorbeelden van die berichtjes.

Hoi,
hoe is tie???
heb je zin om met mij een leuk gesprek tevoeren???

Hey alles goed? Hoe kom het duat je single bent? Hoelang ben je al single? Of zijn de kerels zo stekeblind daar

Hi, Goedenmiddag. Alles goed ? Bij jou ook lekker weer ?

Hallo. Je bent leuk. Hoe gaat het?

heyyy hoe is het
wat ben je aan het doen x

wauw jij ziet er erg goed uit zeg
mooi leuk en lief gezicht damn

hey dame

Halo alles goed

hoi alles goed met je? En mag ik je wat vragen?

hallo knap meisje
Ik zou jou graag in contact willen komen met jou samen een drankje doen elkaar leren kennen.

wat ben jij een lekkerding zeg

Sterke punten:
Voor vrouwen veel mannen, zoals op elke datingsite.

Zwakke punten:
Maar de meeste mannen stellen niets voor. (Zie de berichtjes)
Ook zoals op elke datingsite...

Stan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - flut

0

Review:
waardeloze datingsite

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel, vage profielen, geen reactie's van gestuurde berichten

h bekker beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - stigmatisering

7

Review:
In menig vrouwelijk profiel staat een opmerking in de trend van: 'geen one-night stand', 'zoek je een avontuurtje klik dan verder'. Of er wordt in andere bewoordingen duidelijk gemaakt dat de vrouw last heeft van mannen die alleen op sex uit zijn . Maar als ik zie naar de vrouwen die mijn profiel bezoeken of het initiatief nemen om een bericht te sturen, dan zijn dat voornamelijk vrouwen die aanzienlijk ouder zijn dan ik zelf ben.
Logisch toch dat het bij een one-night stand blijft. Als de eerste zonnestralen tussen de spleten van het gordijn op haar gegroefde gezicht met uitgelopen mascara vallen kun je als man alleen maar hard wegrennen. One-night stand betekent 'niet voor herhaling vatbaar'. Door de torenhoge eisen die vrouwen stellen op datingsites, komen maar weinig mannen in aanmerking voor een date en deze hebben alle opties dus gaan zich niet binden.

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Niet meer onderhouden!

4

Review:
na opnieuw mij te hebben ingeschreven na 5 jaar afwezig te zijn geweest kwam ik profielen tegen van dames die al langer dan 5 jaar niet meer actief waren. Omdat ik zelf uit Flevoland kom, voerden ik Flevoland in als zoekgebied, na 89 pagina's Flevoland te hebben doorspit kwam ik op pagina 72 pas een levende ziel tegen, daarvoor was het steeds laatst online lang geleden of langer dan 3 maanden niet online. wat het zoeken wel heel erg bemoeilijkt.
Het lijkt er sterk op dat knuz helemaal niet meer word onderhouden of opgeschoond, profielen blijven na jaren eeuwig op deze site staan zonder te worden verwijderd. ooit was het een goede site maar daar is nu weinig meer van over. de kans dat je op straat iemand tegenkomt is groter dan op deze site.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
site word niet onderhouden , profielen langer dan 1 jaar zouden eigenlijk moeten worden verwijderd evenals de profielen laatst online lang geleden - pagina's worden verschrikkelijk lang hierdoor wat het zoeken ernstig bemoeilijkt.
tegen de tijd dat je iemand vind ben je zo gefrustreerd dat je het liefst je account gelijk wilt verwijderen!

Tycho beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Knuz of Kneuz?

27

Review:
Mijn profiel heeft een paar maanden op Knuz gestaan en ik heb honderden emails van mannen ontvangen. Ik heb zo'n 15 mannen in levende lijve ontmoet en helaas....er was er geen één die zijn leven op orde had. Men was zwak, ziek, misselijk, getraumatiseerd van een vorige relaties, lichamelijk niet meer in orde, of zat tot over de oren in de financiële zorgen.

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
Men kan alleen filteren op leeftijd verder niet.

Stella van beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - IJdele hoop

27

Review:
Vrienden en bekenden begrijpen niet dat een goeduitziende en sympathieke man als ik nog steeds geen leuke vrouw/vriendin heeft gevonden, maar als ik ze dan vraag of ze geen leuke en geschikte vrouw voor mij weten blijft het stil. Bij mij is het altijd zo geweest dat nu vrouwen en vroeger meisjes die ik ontmoette die me wel wat deden bezet waren. Op advies om mijn horizon te verbreden heb ik me op Relatieplanet, Lexa en later op Knuz ingeschreven want je weet nooit op welke datingsite je haar vindt. Enthousiast en vol verwachting met enkel als filter leeftijd en postuur ging ik zoeken. Ik ben beslist niet veeleisend, ik heb maar een paar wensen, maar er kwamen per website maar enkele profielen naar voren die mij wat leken. Nadat ik deze vrouwen een naar mijn mening leuke en nette email had geschreven werd het afwachten, maar helaas namen deze vrouwen niet de moeite om op mijn email te reageren. Later zag ik op Knuz dat deze vrouwen soms meer dan 50 e-mails per dag kregen zodat ik maar één van de honderden belangstellenden was. Ik heb toen nog tientallen e-mails geschreven naar vrouwen die niet helemaal mijn type waren maar het resultaat bleef hetzelfde. Gezien dat het aantal echte matches op een datingsites bijzonder laag is raad ik iedere man af zich op een datingsite in te schrijven om constante teleurstellingen door negeren en afwijzen te voorkomen. In reclames van betaalde datingsites wordt alles heel rooskleurig voorgesteld en er wordt gesuggereerd dat je via hun website zo een vriendin hebt, maar de waarheid is zeer ontnuchterend. Knuz is tenminste nog gratis.

Knuz - man/vrouw verhoudingen

7

Review:
Op elke datingsite zijn veel meer mannen dan vrouwen actief. Hieruit kun je concluderen dat meer mannen dan vrouwen op zoek zijn naar een relatie. Dit wordt ook bevestigd door cijfers van het CBS. Op de site knuz kun je zien hoeveel bezoekers een vrouw op haar profiel heeft gehad en dit vergelijken met het aantal bezoekers van je eigen profiel. Je zult dan zien dat alle verhoudingen compleet zoek zijn. Je kansen zijn daardoor minimaal. Zelfs als je een normaal uiterlijk hebt en een goede baan is er weinig kans op maar enige respons.
Het zoeken naar een vrouw op een datingsite is net als het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat. Als er al een plekje vrijkomt dan is die binnen no-time bezet. Wat overblijft zijn invalidenplaatsen.

Sterke punten:
Volledig gratis

Zwakke punten:
Zie review

mmmm beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Zelfingenomen, narcistische, delusional, onbescho

11

Review:
Zelden heb ik zo'n stel arrogante, zelfingenomen, narcistische, gefrustreerde, delusional en onbeschofte vrouwen op een datesite gezien als op knuz! Meerdere datesites hebben dit fenomeen, maar knuz is de kers op de taart!

Je krijgt nooit reacties, ook al schrijf je een normale, leuke, uitgebreide mail.

Het eisenpakket wat deze zelfingenomen vrouwen op hun profiel neerzetten is lachwekkend! Een man mag geen kinderen hebben, moet een topsalaris en een auto hebben, men wil niet reizen want dat moet de man doen, een man moet een iq van 180 hebben, moet doctorandus zijn en moet een sollicitatie houden om maar überhaupt evt een reactie te krijgen! Zo zijn er nog talloze voorbeelden, het is zo belachelijk dat het bespottelijk is.

Als man ben je compleet kansloos en je zou welhaast je zelfvertrouwen verliezen bij deze delusional, niet eens bijzondere vrouwen. Dat je als (niet eens knappe) vrouw bij je profiel bijv neer durft te typen dat je keuze te over hebt en je haar maar moet impressie om eventueel haar aandacht te trekken, wauw!

Ik kan genoeg vrouwen in real life krijgen, 100 x leuker, knapper en vriendelijker als dit waardeloze zooitje wat hier op staat. Ik zie er normaal uit en heb genoeg aandacht van normale vrouwen die ik in het dagelijkse leven tegen kom. Verspil je tijd als man niet aan deze arrogante idioten, je krijgt toch geen contact! Deze vrouwen zitten hier alleen maar voor een boost van hun ego en zullen nooit een normale, leuke man tegenkomen!

Alle vrouwen op deze site denken miss universe te zijn en zullen met deze houding jaren later nog steeds zonder partner op deze site staan, maar toch zullen zij blijven denken dat het niet aan hun ligt. Ze zouden eens heel goed in de spiegel moeten kijken, maar hun ego is zo groot dat dit nooit zal gebeuren. Je zou bijna geneigd zijn om deze types.verrot te schelden, zelden zo'n walging aan een site over gehouden als aan knuz!

Zoals gezegd, deze vrouwen moeten eens in het woordenboek de betekenissen van de woorden arrogant, gefrustreerd, zelfingenomen, narcistisch en delusional opzoeken want als je als modale, niet eens aantrekkelijke vrouw het idee hebt dat dit mannen aantrekt zul je heel bedrogen uitkomen!En dit geldt ook voor de wel aantrekkelijke vrouwen, want niemand wil zo onbeschoft behandeld worden en de meeste mannen gaan je echt niet smeken voor aandacht! Voor mij nooit meer!

Sterke punten:
Behalve dat het gratis is, GEEN!

Zwakke punten:
De vrouwen die zo onbeschoft en zelfingenomen zijn dat het voor geen enkele manier de moeite waard is!

Nooit reacties!

John beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Knuz

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz