Knuz is 100% gratis en 100% mobiel. Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!


Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.


Kosten

Knuz.nl is een gratis datingsite waar men onbeperkt kan zoeken naar leden, mailen en chatten zonder daarvoor te hoeven betalen. De belangrijkste functies zijn gratis. Hiervoor in de plaats werkt Knuz.nl met veel reclamebanners om toch inkomsten te vergaren. Ook ontvangt een lid 1-2 keer per maand een aanbiedingenmail. Wanneer men deze niet wilt ontvangen, dan kan men voor 4 credits een gesponsord lidmaatschap nemen. Daarnaast zijn er een aantal extra functies waarvoor men wel moet betalen. Betalen op Knuz.nl werkt door middel van credits. Eén credit kost 1,30 euro (1,50 euro wanneer men betaald vanuit België). Leden kunnen credits aanschaffen met hun mobiele telefoon of via iDeal. Bij aanschaf van een groot aantal credits via iDeal krijgt men gratis bonus credits. Met een mobiele telefoon kan men credits per stuk aanschaffen, via iDeal kan een bestelling geplaatst worden vanaf 3 credits. Voor de volgende functionaliteiten worden één of meerdere credits gevraagd: Melding plaatsen in lichtkrant (1 credit) Melding plaatsen op statusoverzicht (homepage) (1 credit) Wijzigen van schuilnaam (1 credit) Knuz-sponsor, Knuz bannervrij en beter vindbaar (4 credits) Omhoog plaatsen profiel in zoeklijsten (1 credit) Snel contact opnemen met en reactie ontvangen van de redactie (< 12 uur) (1 credit) Mijn bezoekersstatistieken op 0 zetten (1 credit) Mijn bezoeken op andere profielen op 0 zetten (1 credit) Mijn statusberichten verwijderen van de homepage van anderen (1 credit) Plaats een bericht op het prikbord (1 credit) Een bloemetje versturen (1 credit) Voor iedere transactie wordt een bevestiging gevraagd voordat de credits worden afgeschreven. In het handige transactie overzicht kan men terug vinden hoeveel credits er nog over zijn en waaraan credits zijn uitgegeven. Dit is een gemakkelijke en belangrijke functie omdat de datingsite zo goed in de hand weet te houden hoeveel credits worden verbruikt. De gebruiker is er zich direct van bewust.


Algemene informatie Knuz

Knuz is een gratis datingsite waar leden terecht kunnen voor een serieuze relatie. Deze site telt ongeveer 400.000 leden en een aantal succesverhalen. De belangrijkste functies op Knuz zijn gratis te gebruiken en voor een aantal extra’s wordt een vergoeding gevraagd. Leden kunnen onder andere chatten met andere leden en bloemetjes versturen. Daarnaast beschikt deze site ook over een lichtkrant.


Betrouwbaarheid

Deze site beschikt niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkelwaarborg welke de betrouwbaarheid van datingsites verhogen. Wanneer een profiel wordt aangemaakt op deze website, dan komt deze eerst op de ‘review’ stand. Zodra het profiel is goedgekeurd door de redactie wordt het van de ‘review’ stand weggehaald. De beheerders van deze website gaan de opgegeven informatie na en controleren de betrouwbaarheid hiervan. Hetzelfde ondergaan ook de foto’s, die worden toegevoegd op deze site. Nadat gebruikers zich gratis hebben aangemeld, kunnen ze gebruik maken van alle functionaliteiten van deze site. Alle profielgegevens welke bij de aanmelding zijn opgegeven kunnen op een later tijdstip worden gewijzigd. Onder het kopje ‘mijn profiel’ kunnen leden zoveel als mogelijk over zichzelf vertellen, denkende aan hobby’s, favoriete sport en favoriete gerechten. Daarnaast kunnen de leden opties als een gastenboek, statistieken, fotoalbum, snelmenu, online status tonen, verjaardag status tonen, stemmen op je profiel en leeftijdscontrole berichten aan- of uitschakelen. Leden kunnen ook links naar hun social media accounts plaatsen op deze datingsite. Gegevens van leden zoals e- mail adres en telefoonnummer worden op deze site niet getoond of vrijgegeven aan derden. Het profiel van een lid kan ook alleen worden bekeken door andere leden van Knuz. Leden bepalen zelf welke informatie ze wel of niet delen op hun profiel.


Klantenservice

Via een link op de website van Knuz, https://www.knuz.nl/login.php?, kunnen leden middels het sturen van een e- mail contact opnemen met de klantenservice van Knuz. Adres en telefoongegevens staan niet vermeld op de website van Knuz. Leden kunnen binnen 24 uur antwoord krijgen op hun vraag, echter moet hiervoor betaald worden.


Inloggen met Facebook account

Leden hebben ook de mogelijkheid om bij het aanmaken van een profiel ervoor te kiezen om in te loggen met hun Facebook account. Facebook gegevens worden dan automatisch ingeladen in de invulvelden. Voordat men verder gaat met het aanmaken van een profiel, dient men eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Hierbij kan men ervoor kiezen om aanbiedingen en kortingsacties te ontvangen per e- mail. Daarnaast krijgen nieuwe leden expliciet een bericht waar wordt benadrukt, dat Knuz een website is voor mensen, die een serieuze relatie/ partner zoeken en dat men niet terecht is op deze site voor een eenmalige date of one night stand. Na het invullen en opslaan van alle persoonsgegevens, is het profiel aangemaakt. De gebruiker ontvangt dan een e-mail met het wachtwoord. Dit wachtwoord kan na het inloggen aangepast worden. Na het inloggen kunnen leden hun profiel verder aanvullen met informatie.


Evenementen

Naast de online dating faciliteiten van Knuz worden er verschillende evenementen voor singles georganiseerd. De kosten voor deze dating evenementen variëren tussen de 0 en 25,- euro. Over het algemeen is het voordeliger om een toegangskaart in de voorverkoop te kopen dan aan de deur. Er wordt dan ook aangeraden om altijd even van te voren te reserveren.


Knuz app

Knuz heeft een gratis dating app waarop dezelfde functionaliteiten als op de datingsite zelf gebruikt kunnen worden. Via de app is het mogelijk om gratis een nieuw account aan te maken. Leden kunnen gratis en onbeperkt zoeken in alle profielen, contact opnemen met andere leden, hun profiel beheren en foto’s vanaf hun telefoon plaatsen op hun profiel. Daarnaast kunnen leden met deze app ook andere leden vinden, die zich bij hun in de buurt bevinden. De app is zowel beschikbaar voor iPhone (apple telefoons) als voor Android (oa. Samsung telefoons). De dating app van Knuz is te downloaden via de Appstore of Google Play.


Artikelen over Knuz

Knuz opzeggen

Knuz is een interessante datingsites met een groot aantal gebruikers. Sommige personen leren in de tussentijd iemand kennen, weten een succesvolle date aan de haak te slaan of hebben inmiddels een serieuze relatie. Deze personen wensen in de meeste gevallen dus geen gebruik meer te maken van de diensten van een datingsite. In dat soort gevallen kan men dan zijn of haar account opzeggen. In de ... [...]

Interview met Sonja en Koen Kastermans van Knuz.nl

Over Sonja en Koen Kastermans Hoelang zijn jullie al werkzaam bij Knuz en wat is jullie functie? Knuz is online sinds 2004. Medio 2008 hebben wij (Koen en Sonja) de site overgenomen. Vanaf dat moment heeft Koen de site (met hulp van enkele andere programmeurs) technisch en inhoudelijk verbeterd. Sonja heeft het dagelijkse beheer en de helpdesk op zich genomen.  Uiteraard worden we hierbij ... [...]

Knuz Reviews

  waardeloze site

  knuz is een waardeloze site die word gerund door 2 hobbyisten, hele oubollige en zeer trage site, vol met spamprofielen, hier word gesproken over een klantenservice, nou, die hebben ze helemaal niet, evenals enig keurmerk.
  zijn niet bereikbaar, op mail word niet gereageerd, tenzij je betaald, veel profielen worden zomaar uitgeschakeld, men beweerd 650.000 leden te hebben, misschien in hun dromen, gemiddeld z on 80 mensen online, waarvan dubbele pagina s, staat natuurlijk totaal niet in verhouding met elkaar.
  dan gaat het gerucht dat ze je gegevens door verkopen, ik heb daar geen bewijs voor maar het past wel in het plaatje van knuz, kortom geen aanrader die site.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zeer trage oubollige site, gerund door hobbyisten.
  alleen tegen betaling bereikbaar.
  op mail word niet gereageerd.
  geen enkel keurmerk.
  vol met spamprofielen

  Knuz iz dood

  In mei 2018, na 5 jaar op Knuz, schreef ik:

  Tussenstand:
  Profiel bekeken: 1051 maal
  Fotomatches: 11
  Dates: 2
  Relaties: 0

  We zijn nu vier en een half jaar later...

  Tussenstand:
  Profiel bekeken: 1139 maal
  Fotomatches: 12
  Dates: 2
  Relaties: 0

  Deze cijfers zeggen genoeg...
  Moet ik er wel bij zeggen dat tijdens corona (2020 en 2021) het datinggebeuren natuurlijk wel op z'n gat lag.
  Heb gemerkt op deze site en ook op Badoo (0 matches in anderhalf jaar, normaal 1 of 2 per maand) dat tijdens deze periode de vrouwen het massaal lieten afweten.
  Sindsdien is Knuz gewoon dood. De eigenaar kan er beter de stekker uittrekken.

  Sterke punten
  Geen meer...

  Zwakke punten
  Lijken mij duidelijk...

  Geen enkele leeftijd klopt

  Waardeloze site. Áls het al echt is, dan zie ik "vrouwen" die altijd zoeken naar leeftijden ónder de 40. Waardeloos. Geen enkele die boven de 40 zoekt, wat is dat toch met mensen tegenwoordig, allemaal op zoek naar een "jonge god" terwijl je boven de 40 ook nog heel jong eruit kan zien zoals ik.

  Ik haat hoge eisenpakketten en knap daar volledig op af. De site lijkt vreselijk nep te zijn, want waar ik het me het meest aan stoor is het geknoei met leeftijden; Dan staat er in het profiel in de zoekfunctie een heel andere leeftijd dan bovenaan op iemands profiel, en zoeken ze bovendien allemaal jongere leeftijden. Dit maakt het echt zeer ongeloofwaardig. Daarnaast heb ik ook eens jaren geleden gemerkt dat de 0 functie van het aantal kinderen die je hebt niet werkte. Nu wel overigens. Wat de leeftijdeninformatie wordt je zwaar misleid en daarom denk ik dat dit gerund wordt door een of andere mannelijke idioot die doet alsof vrouwen op zoek zijn naar mannen meestal ONDER de 40.

  Wat me ook opvalt is dat er maar heel erg weinig advertenties op staan in je eigen regio als je zoekt op "match". Ook als je binnen een straal van 25 km van je woonplaats af zoekt, 0 op het rekest. Slechts 1 profiel op match vinden in je eigen stad is dan de max. Het is toch raar dat dat niet strijkt met het aantal eenzame mensen in ons land?

  Waardeloze site en ik vertrouw het niet.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Geknoei met leeftijden. Kijk goed uit, je wordt zwaar misleid.

  Weer gekeken

  Ik heb tegen beter weten in maar weer eens op Knuz gekeken. Er is nog niets veranderd. Beetje aantrekkelijke vrouwen boven de 55 zoeken een 15 tot 5 jaar jongere man. Je krijgt commentaar en wordt geblokkeerd als je enkel hun profiel bezoekt. Boos dat je ouder bent of dat er iets in je profiel staat wat mevrouw niet bevalt. Ik heb hier niets te zoeken. Op geen enkele datingsite trouwens

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Niet beter als andere datingsites. Iedere datingsite is afhankelijk van zowel de kwantiteit als kwaliteit van de ingeschreven vrouwen.

  Knuz “waarschuwde” mijn date

  Ik zag jaren geleden bij de nieuwe aanmelding een blonde vrouw uit Amersfoort met een eisenlijst van hier tot gunder die al jaren op Knuz stond. Ik melde aan Knuz dat deze mevrouw niet een nieuwe inschrijving was. Wat gebeurde er? Enkele dagen dagen later schreef mijn date dat Knuz haar voor mij gewaarschuwd had. Alsof ik niet te vertrouwen ben terwijl ik juist voor de volle 100% te vertrouwen ben. Geen contact met andere vrouwen niets. In ieder geval weg Date. Dank je wel Knuz maar niet heus. Bemoei je liever met bad boys die allerlei vrouwen aanschrijven voor een ONS. Waarschuw die vrouwen maar.

  Niet teveel van verwachten.

  Ik ben verschillende keren Knuz lid geweest. Wat opvalt zijn vrouwen waarvan ik denk dat zij uitsluitend voor aandacht of voor de chat hier zijn. Dat verklaart hun aantal profielbezoeken , vaak tussen 8000-12000 hits. Ook hun foto's zijn vaak jaren oud.( Dankzij mijn goede fotografische geheugen.) Wat je als man hier nog denkt te vinden??? Ik zou er niet teveel van verwachten.. Je moet goed zoeken tussen de foto's, waarvan je bij sommige profielen gaat twijfelen of het nu een vrouw of een travo is. Je moet ,zoals bij zoveel datingsites gewoon geluk hebben. Omdat het gratis is, tref je hier mensen van alle rangen en standen.

  Sterke punten
  Gratis .

  Zwakke punten
  Teveel profielen met gedateerde foto's . Waarheidsgehalte profielen twijfelachtig. Weinig profielbezoekers per dag.

  pas op pas op certificaat is verlopen

  Het blijkt dat het certificaat is verlopen op knuz sinds vannacht dus pas op alles wat je doet kan worden gehacht door foute mensen......

  Dus ga niet door de beveiliging heen alsje daarom wordt gevraagd.....

  Dit doordat er zoveel fakers zitten op knuz.......

  Sterke punten
  het is gratis

  Zwakke punten
  Dat je credits koopt sponser wordt je geld kwijt maar je ziet nog steeds die klote advertentie's en reclame......
  Veel fake profielen waar mensen je geld proberen afhandig te maken en ze zogenaamd ik nigeria zitten en of kenia......

  Want dan zijn ze even op bezoek bij hun moeder en of voor het werk en moeten ze een bewijs hebben dat kost 9000 euro wat dus oplichterij is want is allemaal alleen om je poen te den.......

  Goede site

  Knuz is over het algemeen een goede site. Helaas zitten er af en toe ook bedriegers tussen. Die worden er meestal snel uitgehaald. De laatste weken zat er ene "Karine Lafleur" op, die een nep-escorte is, en die je voor niets laat betalen.
  Zie: nepdating.simplesite.com

  Filter

  Filter eens op leeftijd van 40 tot 50 jaar in je eigen provincie op slank. Je krijgt maar 4 of 5 hits. Nu moet je de eisenlijst van die dames eens bekijken. En natuurlijk zoeken deze dames het (veel) jonger. Hoe mooier ze zijn des te jonger dat ze het zoeken. Er zijn ook dames die beweren dat ze slank zijn maar maatje 36 hebben ze niet, soms verre van dat. Het blijft natuurlijk zo dat mooie en slanke dames geen datingsite nodig hebben, die moet je life ontmoeten, helaas zijn die vrouwen getrouwd of hebben een relatie. Op lelijke en dikke eendjes valt niemand, die vindt je genoeg op datingsites. Een mooie vrouw die jou ook leuk vindt is een naald in een hooiberg. Op een mooie vrouw op een datingsite storten zich honderden mannen, weinig kans voor jou, of je moet een Richard Gere of George Clooney zijn.

  Knuz is fake. En onbetrouwbaar

  Knuz is een datingsite waarvan 60% van de profielen fake zijn of al jaren “actief” zijn.
  Contact is onmogelijk. Kost je €1.40. En als je belt wordt je door n ventje van 17 afgewimpeld met de woorden. Ze zijn in vergadering. B...llshit !!
  De prive berichten zijn helemaal niet prive. De moderators lezen alles mee En als het ze niet bevalt bevriezen ze je profiel. !! Ook als je credits hebt gekocht. Weg geld dus. !! Niks gratis!!! Dus lieve mensen. NIET DOEN!!
  Eén van de slechtste datingsites die er is.
  Wil je serieus op n datingsite? Kijk dan of ze n keurmerk hebben !
  Het word dan ook hoog tijd dat datingsite knuz eens flink onder de loep genomen wordt.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alles. Vooral het lezen van je prive berichten. Schandalig !!
  En €1.40 voor contact ????
  Waardeloze oplichters met oude en fake profielen.

  niks

  Op knuz staan met name dames voor de "'gezelligheid"of ''nieuwsgierig. Niet serieus zoekende.Vaak al in relatie. Chatten de hele dag en als nieuweling kom je er niet tussen. Ons kent Ons..De dames zijn merendeel van een laag opleidingsniveau en onaantrekkelijk. Ook vaak onprettig, hautain, naar. Knuz zelf rammelt nogal. Voor sommige zaken moet je credits kopen. Al twee keer gebeurd dat bij het kopen van credits er maar bleef staan ""U heeft geen credits". Tot zes keer de redactie hier over geschreven. Geen antwoord. Ook betwijfel ik de veiligheid op de site. Het zijn zeker geen profs. Nu staat er "knuz in uw land niet beschikbaar".

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  12

  Steeds meer oplichters op Knuz

  Ik zie steeds meer afrikaanse oplichters op Knuz actief zijn en foto's van internet plukken om anderen op te lichten en je bericht sturen zoals en daarna door verwijzen naar een ander website.

  En als je erop aanspreekt met bewijs dat ze nep zijn dan blokkeren ze je direct.

  Knuz doet er niks aan met de oplichters en laat ze gang gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Steeds meer oplichters actief
  - Omdat het gratis is hebben de oplichters de kans om anderen om te lichten.

  Knuz is niet meer wat ‘t was.

  Na jarenlang een mooie strategie te hebben gevoerd gaat Knuz nu ten onder aan de reclameboodschappen. De site is op mobiel zelfs bijna onbruikbaar omdat de meest onzinnige reclame overal overheen valt. WAARDELOOS!

  Gebruikte manier van adverteren is volslagen waardeloos en verwaarloosd héél de site!

  En maar van de daken blijven schreeuwen dat je gratis bent. Ze slaan de plank nu echt kis.

  Sterke punten
  Gratis en overzichtelijk. Voorheen dan wel te verstaan.

  Zwakke punten
  Reclame, reclame en reclame. Vooral de manier waarop deze is toegepast.

  fake

  fake

  Website not available in my country

  Enige maanden geleden heb ik me ingeschreven. Nu, sinds enige dagen, is de website niet meer beschikbaar in mijn land???? Waarom is dat?

  De populaire macho

  Voor een macho is het leve de lol en hij stelt een hoog belang aan zijn vrijheid. Hij heeft een hekel aan verplichtingen. Hij heeft er ook een hekel aan naar de verhalen van vrouw te luisteren, vooral naar haar problemen, empathisch is hij niet, zijn belang gaat boven alles en zijn interesse voor haar als persoon is schijn. Problemen bespreekt een vrouw maar met haar vriendinnen of met een man die geen kans bij haar maakte en die ze in de friendzone heeft gestopt. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt is hij weg naar een andere vrouw. Het vreemde is dat een vrouw wel een klik heeft met een macho maar niet met een nice guy. Een nice guy is goed om haar uit de shit te helpen maar haar hart gaat daar niet sneller van kloppen. Sommige vrouwen zijn zelfs verslaaft aan een macho. Een ezel stoot zich algemeen niet twee maal aan dezelfde steen, vrouwen wel. Elke keer willen ze weer een “man man” om elke keer weer teleurgesteld te worden als hij haar laat zitten voor een andere vrouw. Een huwelijk met een nice guy is meestal een tweede keus omdat de nice guy zich wel aan haar wilde binden maar de macho niet. Deze vrouwen zullen gevoelig blijven voor de avances van een macho en daarmee vreemdgaan.

  Blind staren

  In het progamma First Date verklaarde een vrouw van 46? dat ze geen man van haar eigen leeftijd kon krijgen omdat die mannen een maximum leeftijd van 35 jaar stelden. Wat ze waarschijnlijk bedoelde was dat mannen die haar interesse had dit wilden. Ze staarde zich dus blind op de topmannen en keek niet verder. Als je tot de top hoort, of als vrouw wat uiterlijk betreft of als man wat uiterlijk en/of sociale positie betref, kan je eisen stellen. Als je zelf niet tot de top behoort kan je niet zoveel eisen stellen en alles wat niet tot de top behoort afwijzen. Je zal het moeten doen wat er overblijft. Schikt je dit niet niet en blijf je maar eindeloos wachten op die top man of vrouw en wil je geen consessies doen zal je altijd alleen blijven. Ik wil niet beweren dat er geen leuke alleenstaande mannen zijn die niet tot de top behoren. Wat voor mij aantrekkelijke alleenstaande vrouwen betreft die niet tot de top behoren, ik heb ze in ieder geval niet kunnen vinden, of het zijn weer vrouwen die op een jongere topman wachten. Het blijft zo dat mannen eerst naar uiterlijk kijken, dan naar gedrag en dan pas naar opleiding. Als de eerste twee goed zijn is de laatste onbelangrijk. Als het eerste niet goed is heeft een man geen interesse. Top mannen en vrouwen zijn altijd bezet en hebben vaak al een nieuwe relatie met een top man of vrouw voordat de vorige is beëindigd. Op Tinder wordt alles weggeswiped op zoek naar die topman of vrouw die er echt niet op staan.

  Donkere mannen zielig?

  Donkere mannen zijn helemaal niet zielig want die zijn wat sex betreft bij vrouwen van ieder ras welkom. Zowel bij blanke, Latinas, Aziatische, Arabische, Hindoestaanse en hun eigen donkere vrouwen. In de sex industrie zie je daarom ook heel veel donkere mannen. Donkere vrouwen daarentegen gaan enkel voor donkere mannen, die willen geen blanke kaaskop of klein geschapen Aziaat. Interraciaal gezien zijn blanke mannen, benevens weer de donkere mannen, enkel bij Aziatische vrouwen welkom. Helaas moet je een Aziatische vrouw zelf gaan ophalen met alle problemen van dien. In Nederland zijn er niet zoveel Aziatische vrouwen single. Blanke mannen vinden een mooie, kleine, slanke, strakke Toy Girl prachtig. Ze willen in ieder geval geen donkere Big Mama met een hele luide en grote mond. De mooie, slanke, donkere dames houden de donkere mannen voor zichzelf.

  Onbruikbaar

  Knuz werkt niet of nauwelijks meer. Meldingen in mijn mailbox van oude mail of nieuwe die verdwijnt. De app is onbruikbaar omdat ik niet kan inloggen. Kan dus vrijwel niets met knuz.

  Sterke punten
  Gratis en gemakkelijk qua functies.

  Zwakke punten
  Wrrkt niet. Veel vreemdgangers.

  Drieluik

  Een vervolg op mijn reviews/knuz/65082-toch-geen-uitzondering.php

  De dame in kwestie heeft ook de politie ingeschakeld! Gelukkig heb ik alles bewaard en kon ik mij netjes verdedigen.

  Ik heb ook mijn gedachten verteld tegenover de politie. De dame in kwestie is 'ziek'. Ik zag herkenning bij de politie bij mijn bevindingen. Maar de politie neemt geen actie tegen de dame en raadt mij aan om het te laten rusten.

  Sterke punten
  - Gratis

  Zwakke punten
  - Veel dames willen niet daten
  - Heel veel scammers
  - Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
  - Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
  - Vleeskeuring
  - Beveiliging is 'middelmatig'

  Toch geen uitzondering

  Ik wil terugkomen op mijn review, /knuz/63594-uitzondering-bevestigt-de-regel.php.

  De dame in kwestie had een groter rugzakje, die steeds verder openging. Ze ging steeds sneller en verder in de toekomst kijken. Ze wilde mij niet meer kwijt en dacht al aan samenwonen en trouwen. Terwijl ze een LAT-relatie voor ogen had.

  Ze vergat het heden en de nabije toekomst. Ik had mijn vakantieplannen voor haar veranderd na overleg. Alleen vond zij het niet nodig om haar plannen op mij af te stemmen en te bespreken. Er kwamen steeds meer uitjes waarin ik niet voorkwam.

  Ik zou een weekje blijven slapen. Dit werden er meer. Ze begon langzaam te claimen. Veel van mijn 'eigen' leven werd afgekeurd. Na drie weken wilde ik een rustmoment en ik besloot naar mijn huis te gaan. Dit was niet naar de wens van de dame. Zonder pardon werd het rustmoment het einde van de relatie.

  Gelukkig heb ik geen geld geïnvesteerd in de toekomst. Het had een dure les voor mij geweest! Zij had namelijk geen middelen.

  Ik geloof nog steeds in echte liefde. Maar niet op internet.

  Blijf altijd jezelf en laat je niet verblinden door de eerste aandacht.

  Sterke punten
  - Gratis

  Zwakke punten
  - Veel dames willen niet daten
  - Heel veel scammers
  - Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
  - Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
  - Vleeskeuring
  - Beveiliging is 'middelmatig'

  VERKOOP VAN E-MAIL GEGEVEN???

  Nadat ik mij hier heb aangebeld met een speciaal aangemaakt e-mail adres, alleen voor Knuz, kreeg
  ik na enige tijd steeds meer e-mail uit oost Europa
  van allemaal dubieuze vrouwen met alweer beslist
  dubieuze bedoelingen. IK ben ervan overtuigd. . .
  dat Knuz blijkbaar je mail-gegevens door geven,
  verkopen of iets dergelijks. Behoorlijk dubieus! ! !

  Sterke punten
  gratis

  Zwakke punten
  Dat de site blijkbaar je e-mail adres doorgeeft aan... God mag weten wie allemaal!

  Vrouwen op Knuz

  Hoe goed de redenen van Knuz hoe eng de redenen van teveel ingeschreven vrouwen. Knuz is verworde tot een zure wijven club die elkaar waarschuwen welke begin regels net ingeschreven mannen gebruiken om te lokken. Een vast eng cluppie wat zich alleen ophoud in de chat box en graag bevestiging wil op weer een nieuwe profiel foto.

  Na een tijdje datingsites te hebben geprobeerd is het zeker niet vreemd dat er een overschot aan single vrouwen is. Arrogantie siert geen enkel mens en van alles eisen bij en van een man terwijl je zelf niet meer kan bieden dan een te hoge hypotheek om de schijn na de scheiding op te houden siert ook geen enkel mens. En ja, je mag meer bieden dan je lijf en nee je bent niet bij ieder contact de kwetsbare Maagd met 3 kinderen van verschillende vaders. Je bent dan gewoon een opportunistische goedzoeker.

  Wat zonde dat heksen de dienst uit maken op knuz, echt een fijne en echt gratis, jammer dat het merendeel van de dames dat niet zijn

  Sterke punten
  Echt gratis
  Kan je profiel leuk aankleden

  Zwakke punten
  Hergebruik profiel met zelfde email adres kosten?

  pas op

  bij knuz een catfish ontmoet.......chacon.....schuilnaam......
  nare en verdrietige ervaring, hoe kun je zo respectloos en gemeen met gevoelens van anderen omgaan.......

  maar......dat heeft niets met knuz te maken, ik denk dat ze overal op de loer liggen.......

  stelen!

  als je een credit bundel koopt van 13€, dan ben je dat geld kwijt!! want de credits worden niet toegevoegd!! contact zoeken met Knuz lukt niet, zij reageren nergens op!!

  Sterke punten
  stelen

  Zwakke punten
  alles.


Bezoek Knuz

Schrijf een review