Knuz - 556 Reviews

Last updated: 4 december 2018
Knuz Logo

60.9% aanbevolen, 556 Reviews

 1. Knuz informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Algemene informatie Knuz
 5. Betrouwbaarheid
 6. Klantenservice
 7. Inloggen met Facebook account
 8. Evenementen
 9. Knuz app
 10. Knuz Reviews
 11. Schrijf ook een review over Knuz

Niet tevreden over Knuz? Probeer dan eens Happy Pancake.

Knuz informatie

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Knuz Details

Hits: 58460

URL: http://www.knuz.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 556

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Kosten

Knuz.nl is een gratis datingsite waar men onbeperkt kan zoeken naar leden, mailen en chatten zonder daarvoor te hoeven betalen. De belangrijkste functies zijn gratis. Hiervoor in de plaats werkt Knuz.nl met veel reclamebanners om toch inkomsten te vergaren. Ook ontvangt een lid 1-2 keer per maand een aanbiedingenmail. Wanneer men deze niet wilt ontvangen, dan kan men voor 4 credits een gesponsord lidmaatschap nemen.

Daarnaast zijn er een aantal extra functies waarvoor men wel moet betalen. Betalen op Knuz.nl werkt door middel van credits. Eén credit kost 1,30 euro (1,50 euro wanneer men betaald vanuit België). Leden kunnen credits aanschaffen met hun mobiele telefoon of via iDeal. Bij aanschaf van een groot aantal credits via iDeal krijgt men gratis bonus credits. Met een mobiele telefoon kan men credits per stuk aanschaffen, via iDeal kan een bestelling geplaatst worden vanaf 3 credits.

Voor de volgende functionaliteiten worden één of meerdere credits gevraagd:

Melding plaatsen in lichtkrant (1 credit)
Melding plaatsen op statusoverzicht (homepage) (1 credit)
Wijzigen van schuilnaam (1 credit)
Knuz-sponsor, Knuz bannervrij en beter vindbaar (4 credits)
Omhoog plaatsen profiel in zoeklijsten (1 credit)
Snel contact opnemen met en reactie ontvangen van de redactie (< 12 uur) (1 credit)
Mijn bezoekersstatistieken op 0 zetten (1 credit)
Mijn bezoeken op andere profielen op 0 zetten (1 credit)
Mijn statusberichten verwijderen van de homepage van anderen (1 credit)
Plaats een bericht op het prikbord (1 credit)
Een bloemetje versturen (1 credit)
Voor iedere transactie wordt een bevestiging gevraagd voordat de credits worden afgeschreven. In het handige transactie overzicht kan men terug vinden hoeveel credits er nog over zijn en waaraan credits zijn uitgegeven. Dit is een gemakkelijke en belangrijke functie omdat de datingsite zo goed in de hand weet te houden hoeveel credits worden verbruikt. De gebruiker is er zich direct van bewust.

Algemene informatie Knuz

Knuz is een gratis datingsite waar leden terecht kunnen voor een serieuze relatie. Deze site telt ongeveer 400.000 leden en een aantal succesverhalen. De belangrijkste functies op Knuz zijn gratis te gebruiken en voor een aantal extra’s wordt een vergoeding gevraagd. Leden kunnen onder andere chatten met andere leden en bloemetjes versturen. Daarnaast beschikt deze site ook over een lichtkrant.

Betrouwbaarheid


Deze site beschikt niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkelwaarborg welke de betrouwbaarheid van datingsites verhogen. Wanneer een profiel wordt aangemaakt op deze website, dan komt deze eerst op de ‘review’ stand. Zodra het profiel is goedgekeurd door de redactie wordt het van de ‘review’ stand weggehaald. De beheerders van deze website gaan de opgegeven informatie na en controleren de betrouwbaarheid hiervan. Hetzelfde ondergaan ook de foto’s, die worden toegevoegd op deze site.

Nadat gebruikers zich gratis hebben aangemeld, kunnen ze gebruik maken van alle functionaliteiten van deze site. Alle profielgegevens welke bij de aanmelding zijn opgegeven kunnen op een later tijdstip worden gewijzigd. Onder het kopje ‘mijn profiel’ kunnen leden zoveel als mogelijk over zichzelf vertellen, denkende aan hobby’s, favoriete sport en favoriete gerechten. Daarnaast kunnen de leden opties als een gastenboek, statistieken, fotoalbum, snelmenu, online status tonen, verjaardag status tonen, stemmen op je profiel en leeftijdscontrole berichten aan- of uitschakelen. Leden kunnen ook links naar hun social media accounts plaatsen op deze datingsite.

Gegevens van leden zoals e- mail adres en telefoonnummer worden op deze site niet getoond of vrijgegeven aan derden. Het profiel van een lid kan ook alleen worden bekeken door andere leden van Knuz. Leden bepalen zelf welke informatie ze wel of niet delen op hun profiel.

Klantenservice

Via een link op de website van Knuz, https://www.knuz.nl/login.php?, kunnen leden middels het sturen van een e- mail contact opnemen met de klantenservice van Knuz. Adres en telefoongegevens staan niet vermeld op de website van Knuz. Leden kunnen binnen 24 uur antwoord krijgen op hun vraag, echter moet hiervoor betaald worden.

Inloggen met Facebook account

Leden hebben ook de mogelijkheid om bij het aanmaken van een profiel ervoor te kiezen om in te loggen met hun Facebook account. Facebook gegevens worden dan automatisch ingeladen in de invulvelden.

Voordat men verder gaat met het aanmaken van een profiel, dient men eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Hierbij kan men ervoor kiezen om aanbiedingen en kortingsacties te ontvangen per e- mail. Daarnaast krijgen nieuwe leden expliciet een bericht waar wordt benadrukt, dat Knuz een website is voor mensen, die een serieuze relatie/ partner zoeken en dat men niet terecht is op deze site voor een eenmalige date of one night stand.

Na het invullen en opslaan van alle persoonsgegevens, is het profiel aangemaakt. De gebruiker ontvangt dan een e-mail met het wachtwoord. Dit wachtwoord kan na het inloggen aangepast worden. Na het inloggen kunnen leden hun profiel verder aanvullen met informatie.

Evenementen

Naast de online dating faciliteiten van Knuz worden er verschillende evenementen voor singles georganiseerd. De kosten voor deze dating evenementen variëren tussen de 0 en 25,- euro. Over het algemeen is het voordeliger om een toegangskaart in de voorverkoop te kopen dan aan de deur. Er wordt dan ook aangeraden om altijd even van te voren te reserveren.

Knuz app

Knuz heeft een gratis dating app waarop dezelfde functionaliteiten als op de datingsite zelf gebruikt kunnen worden. Via de app is het mogelijk om gratis een nieuw account aan te maken. Leden kunnen gratis en onbeperkt zoeken in alle profielen, contact opnemen met andere leden, hun profiel beheren en foto’s vanaf hun telefoon plaatsen op hun profiel. Daarnaast kunnen leden met deze app ook andere leden vinden, die zich bij hun in de buurt bevinden. De app is zowel beschikbaar voor iPhone (apple telefoons) als voor Android (oa. Samsung telefoons). De dating app van Knuz is te downloaden via de Appstore of Google Play.


Maak nu een gratis account aan op Knuz

Knuz Acties & Nieuws

 • 28 april 2018 Knuz opzeggen
  Knuz is een interessante datingsites met een groot aantal gebruikers. Sommige personen leren in de tussentijd iemand kennen, weten een succesvolle date aan de haak te slaan of hebben inmiddels een serieuze relatie. Deze personen wensen in de meeste gevallen dus geen gebruik meer te maken van de diensten van een datingsite. In dat soort gevallen kan men dan zijn of haar account opzeggen. In de Lees verder
 • 11 februari 2011 Interview met Sonja en Koen Kastermans van Knuz.nl
  Lees verder
 • 11 februari 2011 Interview met Sonja en Koen Kastermans van Knuz.nl
  Over Sonja en Koen Kastermans Hoelang zijn jullie al werkzaam bij Knuz en wat is jullie functie? Knuz is online sinds 2004. Medio 2008 hebben wij (Koen en Sonja) de site overgenomen. Vanaf dat moment heeft Koen de site (met hulp van enkele andere programmeurs) technisch en inhoudelijk verbeterd. Sonja heeft het dagelijkse beheer en de helpdesk op zich genomen.  Uiteraard worden we hierbij Lees verder

Knuz reviews (555):

Knuz - Blind staren

16

Review:
In het progamma First Date verklaarde een vrouw van 46? dat ze geen man van haar eigen leeftijd kon krijgen omdat die mannen een maximum leeftijd van 35 jaar stelden. Wat ze waarschijnlijk bedoelde was dat mannen die haar interesse had dit wilden. Ze staarde zich dus blind op de topmannen en keek niet verder. Als je tot de top hoort, of als vrouw wat uiterlijk betreft of als man wat uiterlijk en/of sociale positie betref, kan je eisen stellen. Als je zelf niet tot de top behoort kan je niet zoveel eisen stellen en alles wat niet tot de top behoort afwijzen. Je zal het moeten doen wat er overblijft. Schikt je dit niet niet en blijf je maar eindeloos wachten op die top man of vrouw en wil je geen consessies doen zal je altijd alleen blijven. Ik wil niet beweren dat er geen leuke alleenstaande mannen zijn die niet tot de top behoren. Wat voor mij aantrekkelijke alleenstaande vrouwen betreft die niet tot de top behoren, ik heb ze in ieder geval niet kunnen vinden, of het zijn weer vrouwen die op een jongere topman wachten. Het blijft zo dat mannen eerst naar uiterlijk kijken, dan naar gedrag en dan pas naar opleiding. Als de eerste twee goed zijn is de laatste onbelangrijk. Als het eerste niet goed is heeft een man geen interesse. Top mannen en vrouwen zijn altijd bezet en hebben vaak al een nieuwe relatie met een top man of vrouw voordat de vorige is beëindigd. Op Tinder wordt alles weggeswiped op zoek naar die topman of vrouw die er echt niet op staan.

Knuz - Donkere mannen zielig?

18

Review:
Donkere mannen zijn helemaal niet zielig want die zijn wat sex betreft bij vrouwen van ieder ras welkom. Zowel bij blanke, Latinas, Aziatische, Arabische, Hindoestaanse en hun eigen donkere vrouwen. In de sex industrie zie je daarom ook heel veel donkere mannen. Donkere vrouwen daarentegen gaan enkel voor donkere mannen, die willen geen blanke kaaskop of klein geschapen Aziaat. Interraciaal gezien zijn blanke mannen, benevens weer de donkere mannen, enkel bij Aziatische vrouwen welkom. Helaas moet je een Aziatische vrouw zelf gaan ophalen met alle problemen van dien. In Nederland zijn er niet zoveel Aziatische vrouwen single. Blanke mannen vinden een mooie, kleine, slanke, strakke Toy Girl prachtig. Ze willen in ieder geval geen donkere Big Mama met een hele luide en grote mond. De mooie, slanke, donkere dames houden de donkere mannen voor zichzelf.

Knuz - Onbruikbaar

2

Review:
Knuz werkt niet of nauwelijks meer. Meldingen in mijn mailbox van oude mail of nieuwe die verdwijnt. De app is onbruikbaar omdat ik niet kan inloggen. Kan dus vrijwel niets met knuz.

Sterke punten:
Gratis en gemakkelijk qua functies.

Zwakke punten:
Wrrkt niet. Veel vreemdgangers.

Knuz - Drieluik

3

Review:
Een vervolg op mijn reviews/knuz/65082-toch-geen-uitzondering.php

De dame in kwestie heeft ook de politie ingeschakeld! Gelukkig heb ik alles bewaard en kon ik mij netjes verdedigen.

Ik heb ook mijn gedachten verteld tegenover de politie. De dame in kwestie is 'ziek'. Ik zag herkenning bij de politie bij mijn bevindingen. Maar de politie neemt geen actie tegen de dame en raadt mij aan om het te laten rusten.

Sterke punten:
- Gratis

Zwakke punten:
- Veel dames willen niet daten
- Heel veel scammers
- Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
- Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
- Vleeskeuring
- Beveiliging is 'middelmatig'

Dirk Gek beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Toch geen uitzondering

21

Review:
Ik wil terugkomen op mijn review, /knuz/63594-uitzondering-bevestigt-de-regel.php.

De dame in kwestie had een groter rugzakje, die steeds verder openging. Ze ging steeds sneller en verder in de toekomst kijken. Ze wilde mij niet meer kwijt en dacht al aan samenwonen en trouwen. Terwijl ze een LAT-relatie voor ogen had.

Ze vergat het heden en de nabije toekomst. Ik had mijn vakantieplannen voor haar veranderd na overleg. Alleen vond zij het niet nodig om haar plannen op mij af te stemmen en te bespreken. Er kwamen steeds meer uitjes waarin ik niet voorkwam.

Ik zou een weekje blijven slapen. Dit werden er meer. Ze begon langzaam te claimen. Veel van mijn 'eigen' leven werd afgekeurd. Na drie weken wilde ik een rustmoment en ik besloot naar mijn huis te gaan. Dit was niet naar de wens van de dame. Zonder pardon werd het rustmoment het einde van de relatie.

Gelukkig heb ik geen geld geïnvesteerd in de toekomst. Het had een dure les voor mij geweest! Zij had namelijk geen middelen.

Ik geloof nog steeds in echte liefde. Maar niet op internet.

Blijf altijd jezelf en laat je niet verblinden door de eerste aandacht.

Sterke punten:
- Gratis

Zwakke punten:
- Veel dames willen niet daten
- Heel veel scammers
- Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
- Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
- Vleeskeuring
- Beveiliging is 'middelmatig'

Dirk Gek beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - VERKOOP VAN E-MAIL GEGEVEN???

1

Review:
Nadat ik mij hier heb aangebeld met een speciaal aangemaakt e-mail adres, alleen voor Knuz, kreeg
ik na enige tijd steeds meer e-mail uit oost Europa
van allemaal dubieuze vrouwen met alweer beslist
dubieuze bedoelingen. IK ben ervan overtuigd. . .
dat Knuz blijkbaar je mail-gegevens door geven,
verkopen of iets dergelijks. Behoorlijk dubieus! ! !

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
Dat de site blijkbaar je e-mail adres doorgeeft aan... God mag weten wie allemaal!

Knuz - Vrouwen op Knuz

8

Review:
Hoe goed de redenen van Knuz hoe eng de redenen van teveel ingeschreven vrouwen. Knuz is verworde tot een zure wijven club die elkaar waarschuwen welke begin regels net ingeschreven mannen gebruiken om te lokken. Een vast eng cluppie wat zich alleen ophoud in de chat box en graag bevestiging wil op weer een nieuwe profiel foto.

Na een tijdje datingsites te hebben geprobeerd is het zeker niet vreemd dat er een overschot aan single vrouwen is. Arrogantie siert geen enkel mens en van alles eisen bij en van een man terwijl je zelf niet meer kan bieden dan een te hoge hypotheek om de schijn na de scheiding op te houden siert ook geen enkel mens. En ja, je mag meer bieden dan je lijf en nee je bent niet bij ieder contact de kwetsbare Maagd met 3 kinderen van verschillende vaders. Je bent dan gewoon een opportunistische goedzoeker.

Wat zonde dat heksen de dienst uit maken op knuz, echt een fijne en echt gratis, jammer dat het merendeel van de dames dat niet zijn

Sterke punten:
Echt gratis
Kan je profiel leuk aankleden

Zwakke punten:
Hergebruik profiel met zelfde email adres kosten?

Arjan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - pas op

3

Review:
bij knuz een catfish ontmoet.......chacon.....schuilnaam......
nare en verdrietige ervaring, hoe kun je zo respectloos en gemeen met gevoelens van anderen omgaan.......

maar......dat heeft niets met knuz te maken, ik denk dat ze overal op de loer liggen.......

Knuz - stelen!

2

Review:
als je een credit bundel koopt van 13€, dan ben je dat geld kwijt!! want de credits worden niet toegevoegd!! contact zoeken met Knuz lukt niet, zij reageren nergens op!!

Sterke punten:
stelen

Zwakke punten:
alles.

aparteling beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Uitzondering bevestigt de regel!

15

Review:
Na 15 maanden heb ik mijn account op KNUZ verwijderd.

Op het moment dat ik definitief wilde stoppen kwam een dame terug bij mij om te vragen of ik nog interesse had in contact. Zonder enige verwachting ben ik het gesprek aangegaan. Er was een klik en binnen 2 dagen hadden wij ons eerste koffiemomentje. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een date had via KNUZ. De tijd vloog letterlijk voorbij. De rekening mocht gewoon gesplitst worden. Maar dit heb ik niet gedaan. Zij heeft de volgende date betaald.

Nu bijna zes weken later hebben wij een relatie. Alles wordt netjes gedeeld. Dus ook de rekening. Het leukste is eigenlijk dat wij altijd al bij elkaar in de buurt waren zonder dat wij het doorhadden. Ze is bijna letterlijk mijn buurvrouw!

Ondanks mijn geluk, weet ik dondersgoed dat dit een uitzondering op de regel is. Een heleboel dames op KNUZ zijn daar voor een ander doeleinde! Maar daten met een normale man is voor vele niet aan de orde.

De meeste dames hebben ook een (gedrags)probleem en lijden aan hoogmoedswaanzin. Ze denken allemaal dat ze tot de top behoren. Maar de meeste behoren eerder tot de bodem. Ook de omgangsnormen zijn bij de meeste vrouwen niet bekend. Ze vinden het dus heel normaal dat de man moet versieren en betalen. Emancipatie is ineens een onbekende term bij de dames.

Gelukkig heb ik een dame gevonden, die wel geëmancipeerd is en ook een goed gesprek kan voeren. Ik denk soms dat zij gewoon verdwaald was en per ongeluk op KNUZ terecht is gekomen.

Als je maar je grijze massa blijft gebruiken en vooral geduld hebt dan zou je zomaar eens een leuke dame kunnen vinden. Je moet ook zeker in het bezit zijn van eelt op je ziel en genoeg zelfvertrouwen. Anders zijn alle datingsites echt verboden gebied.

Sterke punten:
- Gratis

Zwakke punten:
- Veel dames willen niet daten
- Teveel scammers
- Verhouding man:vrouw is te scheef (Geldt voor de meeste sites)
- Geen niveau omdat het vrij toegankelijk is
- Vleeskeuring
- Beveiliging is 'middelmatig'

Dirk Gek beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Knuz

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz


Home » Gratis Dating » Knuz