Reviews van deze auteur

Oplichters

Review over Badoo

NIETS BETALEN aan deze oplichters! Ik had duidelijk 2 euro overgemaakt voor een premium bedrag voor één dag en dat was € 1,99 die ik tot 2 keer toe echt gecontroleerd had vóór ik naar mijn bank ging, maar in plaats daarvan schreven ze uit het niets een bedrag voor € 65,99 af. Per mail contact gehad met Badoo en zijn achten mijn bankafschriftbewijs als ongeldig en vragen om een betalingsbewijs via bijvoorbeeld Paypal (in mijn geval). Dit terwijl ik met Ideal betaald heb, en er niets mogelijk is via Ideal om geld terug te eisen.

Het screenshot van mijn betalingsbewijs moet voldoende zijn om mijn geld terug te eisen, maar pas op, Ze geven er GEEN gehoor aan!

Ze verdienen niet eens 1 ster.

Sterke punten
- Smoesjes klaar hebben
- Geld afhandig maken
- Digitale manipulatie

Zwakke punten
Heb je even?

Digi tijdperk maakt veel kapot

Review over Lexa

Al dit soort sites zijn zo verschrikkelijk. Je moet een nette heer zijn en gekleed a la James Bond, alleen voor politiek correcte rijke typetjes. En als je maar 1 ding mankeert wordt je al afgewezen. Walgelijk, en daar zou je ook voor moeten betalen? Nee, liefde is niet te koop!

Sterke punten
Zijn er niet

Zwakke punten
Dat datingsites verschrikkelijk dom en afgezaagd zijn. Waar is de goeie oude tijd gebleven dat je elkaar ontmoet op straat? Het digitale tijdperk heeft heel erg veel kapot gemaakt. En zich dan afvragen waarom er zoveel vrijgezellen zijn...

Digi tijdperk maakt veel kapot

Review over Lexa

Al dit soort sites zijn zo verschrikkelijk. Je moet een nette heer zijn en gekleed a la James Bond, alleen voor politiek correcte rijke typetjes. En als je maar 1 ding mankeert wordt je al afgewezen. Walgelijk, en daar zou je ook voor moeten betalen? Nee, liefde is niet te koop!

Sterke punten
Zijn er niet

Zwakke punten
Dat datingsites verschrikkelijk dom en afgezaagd zijn. Waar is de goeie oude tijd gebleven dat je elkaar ontmoet op straat? Het digitale tijdperk heeft heel erg veel kapot gemaakt. En zich dan afvragen waarom er zoveel vrijgezellen zijn...

Nep

Review over Extreemonlinecontact

Nep en niets echts aan. Bovendien kan je alleen iets sturen als je credits hebt. Kortom, oplichting site.

Sterke punten
Fake profielen

Zwakke punten
Alles

Geen enkele leeftijd klopt

Review over Knuz

Waardeloze site. Áls het al echt is, dan zie ik "vrouwen" die altijd zoeken naar leeftijden ónder de 40. Waardeloos. Geen enkele die boven de 40 zoekt, wat is dat toch met mensen tegenwoordig, allemaal op zoek naar een "jonge god" terwijl je boven de 40 ook nog heel jong eruit kan zien zoals ik.

Ik haat hoge eisenpakketten en knap daar volledig op af. De site lijkt vreselijk nep te zijn, want waar ik het me het meest aan stoor is het geknoei met leeftijden; Dan staat er in het profiel in de zoekfunctie een heel andere leeftijd dan bovenaan op iemands profiel, en zoeken ze bovendien allemaal jongere leeftijden. Dit maakt het echt zeer ongeloofwaardig. Daarnaast heb ik ook eens jaren geleden gemerkt dat de 0 functie van het aantal kinderen die je hebt niet werkte. Nu wel overigens. Wat de leeftijdeninformatie wordt je zwaar misleid en daarom denk ik dat dit gerund wordt door een of andere mannelijke idioot die doet alsof vrouwen op zoek zijn naar mannen meestal ONDER de 40.

Wat me ook opvalt is dat er maar heel erg weinig advertenties op staan in je eigen regio als je zoekt op "match". Ook als je binnen een straal van 25 km van je woonplaats af zoekt, 0 op het rekest. Slechts 1 profiel op match vinden in je eigen stad is dan de max. Het is toch raar dat dat niet strijkt met het aantal eenzame mensen in ons land?

Waardeloze site en ik vertrouw het niet.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Geknoei met leeftijden. Kijk goed uit, je wordt zwaar misleid.

Dubieus

Review over KinkyDating

De tip die ik in andere reviews in dit draadje heb gelezen heb ik eens gevolgd. Ik heb eens naar beneden gescrold en alles wat ik bij de algemene voorwaarden lees is uiterst dubieus.

Men probeert een nette manier mensen te misleiden en er zouden meer (geile) vrouwen online zijn dan (geile) mannen. En veel mannen zouden "verlegen zijn" en daarom deze site hebben opgezet? Heel erg ongeloofwaardig, zo zijn vrouwen doorgaans niet op een site als deze dubieus uitziende "datingsite" en zeker geen meerderheid in vergelijking met mannen. En een datingssite ZONDER dat je el;kaar fysiek kan ontmoeten is toch geen datingsite? Beetje ongeloofwaardig allemaal. Leer mij de mensen kennen en vooral mannen. Ik ben zelf een man, maar ik weet wel hoe dat werkt op internet inmiddels, heb veel details gelezen over dit soort dingen.

Ten tweede, waarom zou een mannelijk persoon voor andere mannen schrijven hoe "geil jij wel niet bent"? Wat heeft zo'n beheerder daar nou mee te maken? Als het écht een open site zou zijn, zou het gehele verhaal onnodig zijn. En daarbij, waarom dan zo'n nietszeggend lang verhaal ophangen met hier en daar herhalingen van bepaalde regels in betreffend verhaalüberhaubt nodig is? Heel verdacht.

En ten derde, er wordt in betreffend lokverhaal wel gezegd dat je "lekker kan chatten met geile vrouwen die nog meer kinky zijn dan dat je je als man kan voorstellen". Túúrlijk, vrouwen zijn ook écht zo hè? Trap er niet in mensen, de meeste vrouwen zijn doorgaans niet zo en zeker niet zoveel tegelijk. Wat hij er echter niet bij schrijft is dat je voor die berichten die je stuurt moet betalen.

Daarbij, fysiek afspreken is niet mogelijk schrijft men, dat zegt al genoeg. Dat mensne hier in het draadje beweren echt afgesproken zou hebben met een vrouw, zijn hoogstwaarschijnlijk insiders of de persoon die deze site heeft gemaakt om de waan te wekken dat dit wél mogelijk zou zijn. De meeste reacties zijn namelijk altijd nog dat men géén fysieke afspraken kan maken, en dat staat ook onderaan de site duidelijk geschreven. Hoe kan iemand dan fysiek met een vrouw van deze site in contact zijn gekomen als er duidelijk staat dat dit NIET mogelijk is? Dubieus.

En als laatste, als je niet fysiek kan afspreken, vertrouw zo'n site dan NOOIT! Je hebt dan hier te maken met oplichters die alleen via de site tegen betaling berichtjes (terug)sturen en zich voordoen als vele vrouwen. Eigenlijk een soort persoonlijkheidsstoornis, want één of enkele personen doen zich voor als verschillend vrouwen. Maar wat nog veel belangrijker is, als het een échte datingsite zou zijn, waarom staan er dan alleen maar profielen op van vrouwen (naar men dus zegt op die site want over geile mannen wordt niet gesproken) en niet van mannen? En bovenal, als het écht een datingsite zou zijn, dan zou het niet alleen om geile praat zijn, maar om over van alles en nog wat.

Kortom, KIJK UIT!

Sterke punten
Liegen

Zwakke punten
Slecht verhaal ophangen

Nu even dit

Review over Knuz

Ben het simpelweg helemaal met Johan's openingspost eens! De Hollandse mentaliteit, om uit te kotsen!

Ze nemen me maar zoals ik ben, zoniet dan opgerot! Simpel zat, zo kun je het krijgen.

Sterke punten
NVT

Zwakke punten
Niet van toepassing

reacties:

Review: Geen enkele leeftijd klopt

Ik las in sommige reacties over een chat? Maar geen chat te vinden op Knuz.

Review: Geen enkele leeftijd klopt

Ik heb gezien dat leeftijden niet kloppen. Er zijn profielen waarin wordt beweer ddat ze zelf 21 of 18 zijn terwijl er leeftijden van 30+ zijn ingevuld.

Review: De populaire macho

Inderdaad. Veel vrouwen zijn echt raar dat ze op zulke Sjonnies vallen. Zulke vrouwen mis ik daarentegen helemaal niets aan. Ik val voor de gewone girl next door dieout of the box denkt, je accepteert zoals je bent en wat mij betreft een maatje meer heeft (lovehendels)

Review: Uitzondering bevestigt de regel!

Mooi geschreven, en zo waar.

Review: Riekt naar nep.

Mooie details. Ik ken het van toen ik jonger was. Zie mijn reactie ook die ik heb geplaatst.

Review: Nu even dit

Brrr dat biedt weinig hoop. Blijf nog liever vrijgezel dan dat ik me voor 1 dag met zo'n botte kortzichtige vrouw op pad zou moeten gaan.

Review: Nu even dit

En nog iets. Ik ben het totaal eens. Naarmate ik vaker in Duitsland kom, zoals afgelopen eerste helft van augustus voel ik me daar helemaal thuis. Alleen de NL kaas als import in de Duitse supermarkt stelde me al teleur.

Ik zeg erbij, ik ben zelf ook een blanke kaaskop, jammer genoeg. Jammer dat ik in het verkeerde land geboren ben, was liever Duitser geweest. Weet dat ik ook heeel verre familie in Duitsland heb wonen dus zal wel in m'n bloed zitten dat ik een grote afkeer van die Hollandse mentaliteit heb. Om maar te zwijgen over relaties en ook de vrouwen. Ze zeiken altijd over mannen, maar zijn zelf zo schijnheilig als de pest. En als je aardig bent en voor ze klaar wil staan dan is het ineens "nee" maar op internet ben jehun beste 'hartsvriendin' (zo voel ik dat als man notabene. Vandaar hartsvriendin tussen haakjes. Maar je bent nooit lief genoeg voor een relatie, want dan zoeken ze een "échte man". Datk voel ik al aan. En inderdaad, hebzuchtig en als je al 1 klein dingetje hebt dat haar niet bevalt, dan motte ze je niet. Typisch tegenwoordig hoe mensen met elkaar omgaan. Tegenwoordig ben je alleen online een " vriend" en verder niks. Die kut Hollanders ook, ik schaam mij diep voor mijn geboorteland, want ik was liever Duitser. Ik haat de Hollandse mentaliteit. Meeloperij, het wordt net klein Amerika. Beetje denken dat ze de besten zijn, dacht het niet. En de humor? Gatverdamme, walgelijke humor hebben ze hier. Humor wat ik geen humor vind en ook geen humor is. Ik hoop dat ik eens een leuke Duitse jongedame aan de haak sla. Ik ga Duits leren.

Review: Ook klaar met knuz

Olé Dikkie. Zo zit dat inderdaad en niet anders. En Johan, er zijn er inderdaad maar erg weinig die niet om je geld gaan, maar je respecteren en accepteren wie je bent. Helaas is die mentaliteit er bijna niet.

Review: slechte site

@ Cenna,

Betalende sites zijn ook niet alles. Als je al iets mankeert, een handicap (zoals een vrouw die weleens heel verdrietig op een andere site van knuzz kwam) en vertelde dat ze daar werd afgesnauwd omdat ze in een rolstoel zit. Weggepest. Heel misselijkmakend vind ik dat, en een groot gebrek aan fatsoen.

Dus mensenpas op, ook op betalende sites is het nog veel erger.

Review: rare types

Nou, er wordt in de eerste post al gezegd dat er zielige mensen op knuz zaten. Inderdaad, dat zijn de mannetjes die hier iedereen loopt af te katten en diezelfde mensen zichzelf de hemel in prijzen. Pfff het kapsones spat van m'n beeldscherm. Maargoed, ik geloof te zien dat Knuz is opgeheven. Misschien maar goed ook, dat scheelt weer een hoop ellende aan mannen met een klein piemeltje en kleineringen, laat staan om maar even naar de buitenkant te kijken om daarmee seks te hebben door te denken met hun klein gevalletje ipv met hun hersenen. Dan ben je echt wanhopig als je seks hebt met een vrouw, terwijl je weet hoe haar situatie is, en achteraf lopen klagen is puur misbruik maken van de situatie.

Groeten, een man.

Review: Hoe fake is het hier wel niet

Dank voor dewaarschuwingen. Lijkt me inderdaad heel nep.