KinkyDating

Ben je op zoek naar erotisch contact met een kinky tintje? Dan ben je bij Kinky Dating op het juiste adres. Deze datingsite is speciaal ontwikkeld voor alle kinky liefhebbers vanaf 18 jaar. De site biedt alle leden een veilige en discrete online platform waar zijn geheel gratis in contact kunnen komen met elkaar, kinky fantasieën met elkaar kunnen delen en veel meer? Wil je ook in contact komen met andere gelijkgestemde personen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op kinkydating.nl. Kinky sex is een verscheidenheid van vaak erotische handelingen of rollenspellen waarbij sprake is van gebondenheid, discipline, dominantie en onderwerping , sadomasochisme en andere gerelateerde seksuele fantasieën. Kinky Dating is bedoeld voor mensen, die graag onderdanig zijn of juist meester of meesteres zijn en een onderdanig persoon zoeken. Op Kinky Dating zie je vervolgens meerdere fantasieën en mogelijkheden en kan jij in contact komen met een meesteres of een kinky slaafje. Op de startpagina van deze site tref je een aantal interessante uitgelichte kinky profielen. Je hebt daarbij de mogelijkheid om de profielen te bekijken. Als je op een van de profielen klikt dan krijg je alle informatie van de desbetreffende gebruiker te zien. Je ziet hoe de persoon heet, in welke leeftijdsklasse de persoon zit en uit welk gebied de persoon afkomstig is. Het meest interessante van alles is de beschrijving en waar de persoon naar op zoek is. In de beschrijving kun je terug zien wat de persoon van je verwacht op kinky sex gebied en onder het kopje "is op zoek naar" kun je terugzien of de gebruiker op zoek is naar een man of een vrouw, een man, vrouw of een stel en veel meer. Start vandaag nog je geile erotische avontuur en meld je geheel gratis, snel en eenvoudig aan op kinkydating.nl

Betrouwbaarheid

De site werkt met een verificatie van je e-mailadres of je telefoonnummer. Zo weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat het om echte mensen gaat en dat de leden die er op zitten serieus zijn. Je e-mailadres of telefoonnummer is alleen voor het verifiëren van je account en je e-mailadres is nodig voor het versturen van notificaties. Je kan KinkyDating.nl gebruiken op je normale computer of als app op je mobiel. Alle gegevens die je verstuurd via de site worden verzonden in een beveiligde verbinding. Zo kunnen je gegevens niet onderschept worden.


Inschrijven

Een account kan je eenvoudig en snel aanmaken. Door een account aan te maken kan je direct zoeken door andere profielen en kijken of je geschikte profielen ziet staan. Vervolgens kan jij direct in contact komen door bijvoorbeeld een flirt of een bericht te sturen. Wil je meer functies dan kan dit door je profiel te upgraden. Je kan dan meer informatie delen en ook meteen meer dingen doen. Zo kun je nu ook filmpjes ontvangen en versturen.


Gebruik

Het draait natuurlijk om een spannende kinky date. Of het nu voor het eerst is of voor een zoveelste keer. Vaak is het gebruik van de website bedoeld voor de mensen die voor het eerst willen testen met kinky seks en op deze manier in contact willen komen met mensen met dezelfde interesses. Het is verstandig om eerst je profiel wat verder in te vullen met informatie over jezelf te geven. Zo kun je foto’s toevoegen, wat tekst over jezelf schrijven en kiezen welke notificaties je in kunt stellen. Daarnaast kun je ook nog je matchinstelling veranderen. Hier kun je instellen binnen welke leeftijdscategorie jij opzoek bent en welke geslacht je zoekt en binnen welke afstand van jou je een match wilt ontvangen. Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het zoeken van matches en vrouwen of mannen die bij jou passen. Je kan vervolgens kijken naar alle mensen die online zijn. Op die manier kun je in contact komen met mensen die nu ook actief zijn. Je kan ook zoeken naar mensen die momenteel niet actief zijn of bijvoorbeeld enkele dagen niet meer online zijn geweest.. Zodra je een match hebt, kun je een gesprek beginnen met iemand. Als je een match hebt dan vind je aan de rechterkant van de pagina meteen ook een hoop informatie terug over je match met bijvoorbeeld de profielbeschrijving en extra foto’s. In het gesprek kun je makkelijk met elkaar chatten, foto’s en flirts naar elkaar sturen. De site beschikt over uitgebreide zoekfunctie en werkt met een mogelijkheid je profiel volledig te beschermen of gedeeltelijk te beschermen. Hierdoor is de website vertrouwd en veilig voor iedere gebruiker. Je kan er op deze manier voor kiezen je privacy duidelijk te beschermen.


Kosten

Het gebruik van Kinky Dating is gratis. Je kan gratis contact opnemen met andere leden en zoeken naar andere leden. Als je gebruik wil maken van extra functies kun je een pakket bijkopen. De kosten hiervoor zijn als volgt: • 500 credits €17,50 • 1000 credits €34,50 • 2000 credits €49,50 • 5000 credits €119,50 • 10000 credits €219,50 Betalen kan via iDeal, paysafecard of credit card.


KinkyDating Reviews

  Dubieus

  De tip die ik in andere reviews in dit draadje heb gelezen heb ik eens gevolgd. Ik heb eens naar beneden gescrold en alles wat ik bij de algemene voorwaarden lees is uiterst dubieus.  Men probeert een nette manier mensen te misleiden en er zouden meer (geile) vrouwen online zijn dan (geile) mannen. En veel mannen zouden "verlegen zijn" en daarom deze site hebben opgezet? Heel erg ongeloofwaardig, zo zijn vrouwen doorgaans niet op een site als deze dubieus uitziende "datingsite" en zeker geen meerderheid in vergelijking met mannen. En een datingssite ZONDER dat je el;kaar fysiek kan ontmoeten is toch geen datingsite? Beetje ongeloofwaardig allemaal. Leer mij de mensen kennen en vooral mannen. Ik ben zelf een man, maar ik weet wel hoe dat werkt op internet inmiddels, heb veel details gelezen over dit soort dingen.  Ten tweede, waarom zou een mannelijk persoon voor andere mannen schrijven hoe "geil jij wel niet bent"? Wat heeft zo'n beheerder daar nou mee te maken? Als het écht een open site zou zijn, zou het gehele verhaal onnodig zijn. En daarbij, waarom dan zo'n nietszeggend lang verhaal ophangen met hier en daar herhalingen van bepaalde regels in betreffend verhaalüberhaubt nodig is? Heel verdacht.  En ten derde, er wordt in betreffend lokverhaal wel gezegd dat je "lekker kan chatten met geile vrouwen die nog meer kinky zijn dan dat je je als man kan voorstellen". Túúrlijk, vrouwen zijn ook écht zo hè? Trap er niet in mensen, de meeste vrouwen zijn doorgaans niet zo en zeker niet zoveel tegelijk. Wat hij er echter niet bij schrijft is dat je voor die berichten die je stuurt moet betalen.  Daarbij, fysiek afspreken is niet mogelijk schrijft men, dat zegt al genoeg. Dat mensne hier in het draadje beweren echt afgesproken zou hebben met een vrouw, zijn hoogstwaarschijnlijk insiders of de persoon die deze site heeft gemaakt om de waan te wekken dat dit wél mogelijk zou zijn. De meeste reacties zijn namelijk altijd nog dat men géén fysieke afspraken kan maken, en dat staat ook onderaan de site duidelijk geschreven. Hoe kan iemand dan fysiek met een vrouw van deze site in contact zijn gekomen als er duidelijk staat dat dit NIET mogelijk is? Dubieus.  En als laatste, als je niet fysiek kan afspreken, vertrouw zo'n site dan NOOIT! Je hebt dan hier te maken met oplichters die alleen via de site tegen betaling berichtjes (terug)sturen en zich voordoen als vele vrouwen. Eigenlijk een soort persoonlijkheidsstoornis, want één of enkele personen doen zich voor als verschillend vrouwen. Maar wat nog veel belangrijker is, als het een échte datingsite zou zijn, waarom staan er dan alleen maar profielen op van vrouwen (naar men dus zegt op die site want over geile mannen wordt niet gesproken) en niet van mannen? En bovenal, als het écht een datingsite zou zijn, dan zou het niet alleen om geile praat zijn, maar om over van alles en nog wat.  Kortom, KIJK UIT!

  Sterke punten
  Liegen

  Zwakke punten
  Slecht verhaal ophangen

  Snel, overzichtelijk en handig

  Persoonlijk een zeer goede ervaring met de website. Ik kan snel contacten zoeken en de site oogt lekker overzichtelijk. Prima om even snel contact in de buurt te vinden.  In een aantal reviews lees ik vanalles over fictieve profielen. Je zult inderdaad zo nu en dan een fictief profiel tegenkomen, maar dat heb je bij Tinder, Novamora en al die andere sites ook alleen daar vind je de kleine letters nergens...  Wat voor mij werkt is gewoon meerdere profielen een bericht sturen. Je treft vanzelf een leuk contact ertussen die wel graag meer je wilt doen dan alleen een koetje en kalfje gesprek voeren ;)

  Sterke punten
  overzichtelijk, gratis aanmelden, veel leden

  Zwakke punten
  een aantal fictieve / oude profielen

  kinky dating is helemaal nep

  Voor een ieder die naar de site gaat.

  Scroll even helemaal naar beneden en lees de kleine lettertjes.

  Deze site is een erotische chatdienst en maakt enkel gebruik van fictieve profielen. Deze zijn puur voor entertainment doeleinden, hiermee zijn fysieke afspraken niet mogelijk. U betaald hier per bericht. Om gebruik van deze site te maken dient u 18 jaar of ouder te zijn.  Dus allemaal fictieve profielen.

  Die zijn heel actief met berichten want je betaald €1,50 tot €1,75 per verzonden bericht...  Niet intrappen dus

  Sterke punten
  Geen... Want alles is nep

  Zwakke punten
  Nep

  Een aanrader

  Wat een geweldige site! Ik kreeg hem aangeraden van een vriend en ik ben niet teleurgesteld. De vrouwen staan open voor elk contact en zijn zeker niet bescheiden ;)

  Sterke punten
  Snel contact

  Geen bescheiden vrouwen

  Ik hou ervan!

  Ik ben zooo blij dat ik deze site gevonden heb. Er is een wereld voor mij opengegaan. Je vindt hier hele leuke leden en je kan ook dates regelen! Ik ben wel van de meer kinky afspraakjes dus ik zit hier helemaal goed

  Heerlijk gepraat

  Ik vind het wel fijn om goed te chatten, daar word ik echt geil van. De dames reageren echt super snel en staan altijd open voor een gesprek!

  Gun het en jezelf wat tijd

  Niet goedkoop inderdaad, de credits kunnen haard gaan. Maar je kan er veel voor terugkrijgen! De dames op deze site zijn zeker een aanrader. ik ben heel blij dat ik ermee ben begonnen. Ik zou zeggen probeer het en als het niet direct lukt, geef dan zeker niet op!

  Soms heeft het gewoon tijd nodig

  Sterke punten
  Veel actieve leden

  Zwakke punten
  Soms duurt het lang

  Heerlijk genoten!

  Via deze site ben ik in contact gekomen met een andere vrouw die iets meer tijdens de seks wilde. Het was fantastisch. Ze heeft mij zelfs wat bijgeleerd..

  Het is zeker een aanrader, maar je zult wel wat geduld moeten hebben.

  Je komt wel snel in contact, dus dat is zeker fijn!

  Sterke punten
  Snel contact

  Alleen voor entertainment doeleinden

  In de algemene voorwaarden staat heel duidelijk in kleine letters dat de site gebruik maakt van fictieve profielen.

  Alle positieve reviews zijn dus niet waar en geschreven door een nepreview schrijver die ook nepreviews schrijft voor Omasex en Shemaledating. Ik heb de waarschuwing voor fictlieve profielen gekopieerd.  Deze site maakt gebruikt van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

  Sterke punten
  Je wordt gewaarschuwd in kleine letters voor fictieve profielen in de algemene voorwaarden.

  Zwakke punten
  Fictieve profielen geen afspraken mogelijk.

  Weinig op aan te merken

  Zoals de titel als zegt, weinig op aan te merken. Ja credits kosten wat geld, dus je betaald per bericht. Hierdoor denk je tenminste even een keer na naar wie je een bericht stuurt. De fout van vele is nog altijd eindeloos berichten sturen naar iedere vrouw in de hoop dat ze je maar iets terug stuurt. FOUT. vrouwen krijgen tientallen berichten op een dag op en site als deze. Denk even na wat je zegt en wees eerlijk en origineel. Dit gaat je zoveel verder brengen.

  Domina gevonden

  Al een poosje op zoek naar een dominante vrouw. Hier op Kinky bent ik die eindelijk tegengekomen. We hebben nu al een aantal keren afgesproken en het contact wordt alsmaar beter. Ik ben dan ook zeer positief

  Sterke punten
  Voor ieder wat wils

  Zwakke punten
  Niet alle functies zijn gratis

  Toppie - lekkere wijven

  Veel lekkere wijven te vinden voor sexcontact. Nu pas net lid en nu al contact. Bedankt datingwebsites.nl voor geven van de goede reviews!

  Sterke punten
  veel contacten

  Aanrader!

  Welke een top ervaring. Na het aanmaken van een account direct wat berichten verstuurd en binnen enkel minuten al een reactie. Veel actieve leden op het platform en de lekkerste dames.

  Sterke punten
  Veel actieve leden, dus snel contact.

  Zwakke punten
  De foto hier (zwart + rood) Wijkt iets af van de huidige site. Wellicht hebben ze hun uiterlijk vernieuwd?

  toppertje

  Gratis sex is altijd goed je weet toch

  Ook in de regio

  Ik was op zoek naar contact in de regio en zelf hier waren profielen te vinden. Klasse site!

  Sterke punten
  veel contacten ook in de regio

  spannend gesprek

  Gisteren op deze site beland. Eerste even gekeken naar de reviews. Ze zijn veelbelovend dus een account aangemaakt. Gisteren de hele avond met een leuke dame zitten chatten. Hopelijk spreek ik haar vanavond weer.

  Sterke punten
  goede reviews, overzichtelijk site, gratis account (geen abonnementskosten)

  Zwakke punten
  berichten kost wat geld.

  Vermaak!

  Wat rond gekeken op de site. Wat filmpjes gekeken, uiteindelijk een accountje aangemaakt en wat gesprekken gevoerd. Leuk vermaak, verder (nog) geen afspraakjes.

  Sterke punten
  leuke sites

  Zwakke punten
  Nog niet tegen gekomen

  Fictieve profielen tbv entertainment

  In hele kleine letters staat onderaan de website:  "Deze site maakt gebruik van fictieve profielen, deze zijn puur voor entertainment doeleinden en fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk."  Niet nodig om hier nog wat aan toe te voegen.  Sterke punten
  Eerlijk over fictieve profielen in hele kleine letters.

  Zwakke punten
  Nepprofielen

  femdom

  Fijn contact met leuke dames die weten wat ik prettig vind. een femdom vinden kan lastig zijn.. gelukkig hier kunnen vinden. Zeker een aanrader

  Sterke punten
  veel contacten

  snel en lekker

  lekker en snel sexcontact geregeld. Er zouden meer sites als deze moeten zijn.

  Sterke punten
  snel sexcontact

  Veel mannen

  Inmiddels denk ik een kleine maand geleden dat ik me heb aangemeld. Sindsdien met vele mannen gechat. Het valt me op dat er bijzonder veel mannen op het platform zitten. Ondanks de vele vrouwen, weten de mannen je toch goed te vinden. Het feit dat je voor de berichten betaald is misschien minder, maar dat zorgt tenminste voor gesprekken die wat inhoudelijker zijn.

  Sterke punten
  veel mannen en inhoudelijke gesprekken

  Zwakke punten
  credits kosten wat geld

  Veel vrouwen

  Ik dacht, laat ik het hier een proberen. Ik had veel succesverhalen gehoord over Kinky. Na het aanmaken van een gratis account had ik in no-time verschillende berichten. Ik besloot het erop te wagen en wat berichten extra te kopen. Hiermee mijn verzameling foto's van mooi dames aan kunnen vullen, maar tot op heden nog geen date uit gehaald.

  Sterke punten
  Veel profielen/vrouwen

  Zwakke punten
  nog geen date

  kinky is het zeker

  Geile kinky gesprekken gevoerd en bovendien is er veel informatie te vinden op het gebied van kinky sex. Ik heb me wel vermaakt.

  Sterke punten
  veel informatie en leuke gesprekken

  Zwakke punten
  -

  Ook als vrouw leuke dates

  Als bi en dominante vrouw is het soms lastig een leuke partner te vinden. Na wat zoeken uiteindelijk op kinkydating beland en ondanks dat ik wat voorzichtig was met het plaatsen van foto's van mijn profiel, had ik wel al snel wat reacties. Het wereldje van onderdanen en dominanten is niet gigantisch groot, maar hier blijkt wel weer dat wanneer je op de juiste plaats zoekt, het vinden niet heel lastig is.

  Sterke punten
  Snel contact en specifiek op kinky dates gericht

  Zwakke punten
  Veel mannen, weinig bi/lesb. vrouwen

  Beetje spanning mag wel

  Leuke site van wat kinky contacten. Verder gewoontjes en niet anders dan de bekendere sites

  Sterke punten
  Echt gericht op een doelgroep

  Zwakke punten
  -


Bezoek KinkyDating

Schrijf een review