Adult Date

Adult-date Ben jij op zoek naar geile sexcontacten. Meld je dan net als vele andere vrouwen en mannen aan op Adult-date en vind een geile flirt. Adult-date is dé erotische contactsite met het grootste aantal gelijkgestemden! Schrijf je vandaag nog gratis in en wie weet heb jij vanavond al een lekker spannend contact gevonden. Veel plezier!

Doelgroep

Adult Date is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar geile seks contacten. Op deze site treft men een aantal geile mannen en vrouwen, die ook op zoek zijn naar een geile seksdate en of sekscontact. Deze site behoort ook tot een van de grootste Nederlandse Datingsites met een groot aantal gelijkgestemden. Men kan hier een lekker seksdate in de buurt vinden en men heeft de mogelijkheid om zijn of haar stoute fantasieën te verwezenlijken. Ben je dus op zoek naar een spannende date met geile mannen en of vrouwen? Meld je dan snel aan bij Adult Date.


Aanmelden

Personen die snel een geile seksdate willen scoren kunnen zich nu snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site het inschrijfformulier in te vullen. Hier kan men naast de persoonlijke gegevens ook aangeven of men een man of een vrouw is en waar men naar op zoek is. Men kan ook de gewenste leeftijdsklasse en provincie ingeven. Aanmelden op deze site is geheel gratis. Nieuwe leden hebben de mogelijkheid om 2 gratis berichten en of winks te sturen naar andere leden.


Tarief

Personen die geinteresseerd zijn kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Met een gratis account kan men gratis zoeken in profielen, gratis profielen bekijken en gedeeltelijk berichten lezen. Echter wordt voor het versturen van een knipoog en of bericht een kleine vergoeding gevraagd van de gebruikers in de vorm van credits. De credits en of creditbundels kan men telefonisch kopen of middels iDeal of MrCash/Bankcontact. Creditbundels Aantal Omschrijving Prijs Per credit 1 PPM NL per sec € 0.02 € 0.02 1 PPM BE per sec € 0.03 € 0.03 8 8 credits € 3.89 € 0.49 20 20 credits € 15.89 € 0.79 50 50 credits € 37.49 € 0.75 100 100 credits € 71.99 € 0.72 200 200 credits € 139.99 € 0.70


Privacy

Veel gebruikers vragen zich af of hun privacy wel goed beschermd wordt. Deze site zorgt er namelijk voor, dat alle gegevens van gebruikers goed beschermd worden. Persoonlijke gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt. De gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden.


Klantenservice

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geïnteresseerden contact opnemen met de klantenservice van deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op “klantenservice”. Na hierop geklikt te hebben komt het contactformulier tevoorschijn waar men de naam, het e- mail adres en bericht kan ingeven en versturen naar de klantenservice.


Adult Date Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Adult Date.

Deze website is niet meer actief

Schrijf een review