ChatApp is een erotische mobiele app en webpagina voor iedereen die dagelijks op zoek is naar een erotische date of online sex afspraak. Iedereen boven de 18 jaar kan zich hier aanmelden en op zoek gaan naar een erotische date. ChatApp is een leuke nieuwe manier om snel en mobiel in contact te komen met verschillende mensen die op zoek zijn naar een date. Men kan dus zowel thuis als onderweg, maar ook op het werk op zoek naar een leuke man of vrouw. Men kan zich geheel gratis, snel en makkelijk aanmelden dan wel registreren op deze site. Zodra men zich heeft geregistreerd, kan men direct op zoek naar een spannende date. Met deze app kan men onder andere een spannende date vinden in de buurt. Zodra men een stoute avond wilt beleven of zodra men opzoek is naar een affaire of spannend contact online, kan men zich geheel gratis registreren en op zoek gaan naar die date. Deze app hoeft men niet te downloaden en men kan anoniem live chatten met andere personen. Er vind regelmatig een update plaats van deze app. Hierdoor kan men steeds aangepaste en nieuwe functies gebruiken om onder andere matches te vinden en of filmpjes te sturen naar andere leden. Chatapp is ten alle tijdens 100% veilig en anoniem. Hierdoor kan men zonder vrees en of zorgen blijven chatten met andere personen. Met deze app heeft men de mogelijkheid om live te chatten. Men kan direct zien wie online is om mee te chatten. Verder kan men ook altijd en overal chatten. Men kan deze app gebruiken via een desktop, mobiel, laptop en of tablet. Deze app is zeer gebruiksvriendelijk. Men heeft met deze app ook de mogelijkheid om spannende foto's en filmpjes te maken en versturen naar andere personen. Alle gegevens van de leden van Chatapp worden versleuteld opgeslagen. Veiligheid wordt hoog in het vaandel gehouden door Chatapp.

Doelgroep

Chatapp is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die via zijn of haar mobiel erotische contacten wil leggen met andere gebruikers van deze app. Dus als je op zoek bent naar een stoute avond, een affaire of spannend contact online, dan kun je je geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Let wel, deze site is een 18+ erotische chatdienst, waar gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen. Je kunt dus geen fysieke afspraken maken met die profielen.


Aanmelden

Lijkt deze app je interessant en wil je lid worden? Meld je dan geheel gratis aan. Het aanmeldproces zelf is makkelijk en neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Als eerst kun je klikken op het tabje 'meld je aan!'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, geslacht en email adres kunt ingeven. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben, en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kun je je aanmelden. Er wordt vervolgens automatisch een link gestuurd naar het opgegeven email adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct van start gaan met het zoeken naar spannend erotisch contact.


Prijzen

Aanmelden op ChatApp is geheel gratis. Nieuwe gebruikers krijgen ook nog automatisch een gratis account toegewezen. Hiermee kunnen zijn maximaal 3 gratis berichten of flirts versturen. Daarnaast kunnen zij gratis de site verkennen. Voor het versturen van meerdere berichten of flirts wordt wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd. De credits zijn te verkrijgen in creditbundels. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: Pakket, Aantal credits, Prijs, Prijs per bericht Xsmall, 250, €9,50, €1,90 Smal, 500, €17,50, €1,73 Medium, 1000, €34,50, €1,73 Large, 2000, €49,50, €1,24 XLarge, 5000, €119,50, €1,20 XXLarge, 10000, €219,50, €1,10


App functies

Met de ChatApp heb je diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld live chatten, je krijgt een overzicht van gebruikers die live zijn en met wie je direct contact kunt opnemen. Je kunt verder ook nog de spannendste foto's en video's ontvangen en versturen. Dit alles kun je doen waar je wilt, wanneer je wilt en hoeveel keer per dag je wilt. Gewoon omdat alles via je mobiel, tablet of laptop kan.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van ChatApp. Je kunt dit doen door op de startpagina van de site te klikken op contact. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn waarin je je naam, email adres en bericht verwerkt en verstuurd. De klantenservice van deze app neemt dan zo snel als mogelijk contact met je op.


ChatApp Reviews

  fake

  waarorm staat deze site op 1

  leuke site

  heel erg leuke site voor een fijne chat en meer. Kan het iedereen aanraden krijgt veel spannende plaatjes binnen

  Leuke vrouw

  Jammer dat vrouwen mannen massaal negeren en er eigenlijk maar een paar zijn die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in normale mannen.

  Zijn er nog leuke mannen?

  Wordt een beetje geïrriteerd van alle mannen die zo bot en onaardig zijn, dus zijn er ook nog leuke aantrekkelijke mannen hier?

  Leuke dames

  Erg leuke dames op chatapp om een leuke chat mee te hebben en wat spannends mee af te spreken. Leuk ook dat je door de foto heen kan stippen

  Liefde op het eerste gezicht

  Ik heb hier liefde op het eerste gezicht gehad, het moment dat ik ging matchen en swipen, kwam ik een erg knappe man tegen die ik moest hebben. Na meerdere berichtjes over en weer hebben we een hele leuke afspraak gehad en ben ik goed verwend. We spreken nu nog regelmatig af en hebben het heel leuk met elkaar!

  fijne site om contact te maken

  was verrast en kwam via via er mee in aanraking. Was al wel wat langer op zoek naar een nieuwe vlam of one night stand, maar heb die hier uiteindelijk gevonden. Nog niet heel veel andere sites geprobeerd dus ook niet echt vergelijkingsmateriaal.

  vernieuwend

  Vernieuwende site waar je leuk contact kan vinden. Komt zo een hoop nieuwe mensen tegen om mee te chatten

  Soort van Tinder maar dan voor sex

  lijkt een beetje op tinder, kunt door de foto's heen swipen en kijken of je iemand leuk vindt alleen dan is het niet voor relatie maar voor sex

  na 5 minuten al duidelijk: fake

  Ik zag een review van deze website voorbij komen en ik dacht: Laat ik het eens proberen.

  Na 5 minuten werd het al duidelijk: zo fake als het maar zijn kan. Ze proberen de foto's van dames (die vol met gezicht zichtbaar zijn... raar) te verbergen, maar via een trucje kan je de afbeeldingen gebruiken met reverse image search. In het kort: foto's uploaden naar Google en kijken of Google ze ook kent. Dit is het geval. Ik heb 6 profielen bekeken en alle 6 hadden foto's die op imagefap.com of sex.com staan. De post datum op deze websites is ouder van ChatApp.

  Zoals eerder gezegd staan ook de dames vol met gezicht op de foto. Dit gebeurd zelfde bij dames die gewoon wat plezier zoeken zonder er een professioneel beroep van te maken.

  Ow, wacht. Ik krijg nu net een berichtje. Een foto van een mooie blondine! (geen tekst of wat dan ook). Dus ik reageer. Direct een popup met de vraag of ik flink wat geld wil neerleggen. Tuurlijk! Geen probleem! Oeps!!!! Ik druk perongeluk op uitloggen. He, wat jammer nou.

  Mannen: Niet doen. Wees slim en gebruik deze site niet!

  Sterke punten
  Simpel design

  Zwakke punten
  Fake
  Foto's zijn van andere websites gehaald
  Als je een berichtje krijgt en je wilt beantwoorden moet je direct betalen.
  Fake

  Veel matches en goed voor onderweg

  De datingsite werkt in mijn ogen er goed, je krijgt erg veel matches af en toe te veel, maar dit betekent dat er altijd wel iemand bij zit met wie je echt een klik hebt. Je kunt de site erg goed op mobiel gebruiken dus je onderweg kn je ook lekker chatten en een spannende date vinden.

  meervoudig namaak, om maar niet meteen bedrog te zeggen

  nadat ik me aangemeld had op een erotische datingsite, ontving ik ook berichten over kiksex, chatapp, tindersex en seniorensexclub, later zag ik dat die allemaal dezelfde basis hebben. Ik stuurde een paar berichtjes en verbaasde me over de nietszeggende ontwijkende antwoorden/wedervragen. Ik kwam op deze sites(en waarschijnlijk nog wel meerdere) veel dezelfde dames tegen, en heb als proef dezelfde persoon op verschillende sites berichtjes gestuurd, en ja hoor op alle aangeboden sites kreeg ik antwoord !!!!!
  Duidelijk een voorbeeld hoe het niet moet, eerder een opvallende poging de boel te bedonderen, zeker gezien de antwoorden en vragen die men stelt, ontwijkend, negerend, puur gericht op nog een berichtje, wat natuurlijk belachelijk veel geld kost.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  na aanmelden krijg je van allerlei, niet bij je profiel passende "dames" aandacht waar je niet om gevraagd hebt, waarbij je naam en leeftijd vaak als "persoonlijke" inleiding worden gebruikt, maar die zelden passen bij de in je profiel opgegeven gegevens.
  Credits zijn duur, de antwoorden die je krijgt waanzinnig goedkoop, de aanwezige profielen grotendeels fake.

  Snel contact

  Als je opzoek bent om snel nieuwe contacten op te doen dan moet je hier zijn! Echt binnen mum van tijd leuke chat te pakken.

  knappe mannen

  meestal is het wel moeilijk voor mij om knappe mannen te vinden voor een date, gelukkig lukt het hier wel. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om door de foto's van alle die lekkere mannen te swipen! altijd goed voor een middag of avondje vermaak

  Oplichting

  Het lijkt leuk in het begin. Leuke vrouwen. Spontane chats, zo lijkt het. Maar om te chatten moet je he credits opwaarderen. Fair. Maar je krijgt zogenaamd 500 credits voor €17,50. Zodra ik betaald had kon ik ongeveer 5 berichtjes sturen. Daarna moest ik alweer opwaarderen.
  Wat? Een berichtje kost 100 credits?!!
  Nog een keer opgewaardeerd binnen een kwartier. Weer hetzelfde. Toen was ik er klaar mee.
  Daarnaast reageert niemand meteen spontaan. Terwijl er staat dat ze wel online zijn. En dan krijg jrle ineens emails van hun waarom je niet reageert. Duidelijk ingehuurde dames die berichtjes sturen om je aan de praat te houden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting. Fake.

  altijd fijn

  Altijd fijn om een middagje op chatapp te spenderen. is eigenlijk net als een middagje tinder alleen dan met geile gesprekken. Ik vind het wel leuk.

  lekker chatten

  Leuke app om mee te chatten die wat spannender is dan normaal

  Fantastisch

  In een woord werkelijk waar fantastisch. ideaal om onderweg op zoek te gaan naar een leuke sexdate. Heel fijn in gebruik en veel mooie vrouwen.

  Wat een nepzooi!

  139 reacties na 1 nachtje een gratis profiel te hebben zonder nietzeggende inhoud dat zegt mij genoeg.....ga anderen voor de gek houden!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Nepzooi

  chatapp 0/10

  Mooie site maar zoals ik het zie pure oplichterij. Geen voorwaarden aanwezig en als je credits wilt kopen wordt uit beveiliging de verbinding van je bank verbroken. Uit de foto's van de dames blijkt dat vele hier niet uit Nederland komen.

  Sterke punten
  mooie foto's

  Zwakke punten
  zowat alles

  Sex App 8/10

  ziet er goed uit, werkt bijna perfect. blijft soms even hangen door trage internet verbinding. verder veel volk en voornamelijk nederlanders. sex heb je vrij snel hier, tenzij de vrouwen lastig doen maar dat heb je overal wel eens. in ieder geval minder dan op tinder oid.

  ios sex app

  Was al een tijdje op zoek naar sex app voor op mn iphone maar kon niks vinden. deze staat niet op de app store maar is wel de ideale app voor op je iphone. kan ook op android overigens las ik, maar toffe app.

  Sterke punten
  sex app voor ios

  Zwakke punten
  niet via app store helaas

  Beste Dating App

  Al jaren op zoek naar een app zoals deze! Werkt hetzelfde als Tinder enzo, maar dan erotisch gericht. Dus voor sex dates en sex afspraken. Beste dating app wat mij betreft!!

  Werk aan de winkel, maar veelbelovend

  Wat mij betreft is er nog werk aan de winkel wat betreft deze site, maar zoals het er nu uit ziet is het wel veelbelovend. Leuke goed werkende chat site, maar hier en daar mis ik nog wel opties. Zoals zoeken in de buurt of bepaalde functies die bijvoorbeeld messenger wel heeft. Maar al veel mensen online en zeker leuk om je eens aan te melden en te bekijken.

  ChatApp - 0/10 is helemaal geen nieuweTinder

  Dit is gewoon alweer even lekker oplichten van gebruikers.
  Inderdaad geen voorwaarden beschikbaar.
  De eerste twee of drie berichten kan je gratis versturen, of chatten, zoals je wil.
  Daarna wordt het dokken voor elk chatbericht dat je verstuurd.

  Sterke punten
  Geen haha

  Zwakke punten
  Zowat alles!! Pure oplichting want de voorwaarden zijn niet beschikbaar.


Bezoek ChatApp

Schrijf een review