ChatApp - 18 Reviews

Last updated: 15 januari 2018
ChatApp Logo

68.4% aanbevolen, 18 Reviews

  1. ChatApp informatie
  2. ChatApp Reviews
  3. Schrijf ook een review over ChatApp

Niet tevreden over ChatApp? Probeer dan eens ChatOrNext.

ChatApp informatie

ChatApp is een erotische mobiele app en webpagina voor iedereen die dagelijks op zoek is naar een erotische date of online sex afspraak. Iedereen boven de 18 jaar kan zich hier aanmelden en op zoek gaan naar een erotische date.

ChatApp is een leuke nieuwe manier om snel en mobiel in contact te komen met verschillende mensen die op zoek zijn naar een date. Men kan dus zowel thuis als onderweg, maar ook op het werk op zoek naar een leuke man of vrouw. Men kan zich geheel gratis, snel en makkelijk aanmelden dan wel registreren op deze site. Zodra men zich heeft geregistreerd, kan men direct op zoek naar een spannende date.

Met deze app kan men onder andere een spannende date vinden in de buurt. Zodra men een stoute avond wilt beleven of zodra men opzoek is naar een affaire of spannend contact online, kan men zich geheel gratis registreren en op zoek gaan naar die date. Deze app hoeft men niet te downloaden en men kan anoniem live chatten met andere personen.

Er vind regelmatig een update plaats van deze app. Hierdoor kan men steeds aangepaste en nieuwe functies gebruiken om onder andere matches te vinden en of filmpjes te sturen naar andere leden. Chatapp is ten alle tijdens 100% veilig en anoniem. Hierdoor kan men zonder vrees en of zorgen blijven chatten met andere personen.

Met deze app heeft men de mogelijkheid om live te chatten. Men kan direct zien wie online is om mee te chatten. Verder kan men ook altijd en overal chatten. Men kan deze app gebruiken via een desktop, mobiel, laptop en of tablet. Deze app is zeer gebruiksvriendelijk. Men heeft met deze app ook de mogelijkheid om spannende foto's en filmpjes te maken en versturen naar andere personen. Alle gegevens van de leden van Chatapp worden versleuteld opgeslagen. Veiligheid wordt hoog in het vaandel gehouden door Chatapp.

ChatApp Details

Hits: 947

URL: https://chatapp.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 18


Maak nu een gratis account aan op ChatApp

ChatApp reviews (18):

ChatApp - knappe mannen

1

Review:
meestal is het wel moeilijk voor mij om knappe mannen te vinden voor een date, gelukkig lukt het hier wel. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om door de foto's van alle die lekkere mannen te swipen! altijd goed voor een middag of avondje vermaak

Linda beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Oplichting

2

Review:
Het lijkt leuk in het begin. Leuke vrouwen. Spontane chats, zo lijkt het. Maar om te chatten moet je he credits opwaarderen. Fair. Maar je krijgt zogenaamd 500 credits voor €17,50. Zodra ik betaald had kon ik ongeveer 5 berichtjes sturen. Daarna moest ik alweer opwaarderen.
Wat? Een berichtje kost 100 credits?!!
Nog een keer opgewaardeerd binnen een kwartier. Weer hetzelfde. Toen was ik er klaar mee.
Daarnaast reageert niemand meteen spontaan. Terwijl er staat dat ze wel online zijn. En dan krijg jrle ineens emails van hun waarom je niet reageert. Duidelijk ingehuurde dames die berichtjes sturen om je aan de praat te houden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichting. Fake.

yaniyani beveelt ChatApp NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - altijd fijn

1

Review:
Altijd fijn om een middagje op chatapp te spenderen. is eigenlijk net als een middagje tinder alleen dan met geile gesprekken. Ik vind het wel leuk.

melanie beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - lekker chatten

0

Review:
Leuke app om mee te chatten die wat spannender is dan normaal

Nina beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Fantastisch

1

Review:
In een woord werkelijk waar fantastisch. ideaal om onderweg op zoek te gaan naar een leuke sexdate. Heel fijn in gebruik en veel mooie vrouwen.

ChatApp - Wat een nepzooi!

1

Review:
139 reacties na 1 nachtje een gratis profiel te hebben zonder nietzeggende inhoud dat zegt mij genoeg.....ga anderen voor de gek houden!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Nepzooi

Roy beveelt ChatApp NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - chatapp 0/10

0

Review:
Mooie site maar zoals ik het zie pure oplichterij. Geen voorwaarden aanwezig en als je credits wilt kopen wordt uit beveiliging de verbinding van je bank verbroken. Uit de foto's van de dames blijkt dat vele hier niet uit Nederland komen.

Sterke punten:
mooie foto's

Zwakke punten:
zowat alles

Jonny beveelt ChatApp NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Sex App 8/10

1

Review:
ziet er goed uit, werkt bijna perfect. blijft soms even hangen door trage internet verbinding. verder veel volk en voornamelijk nederlanders. sex heb je vrij snel hier, tenzij de vrouwen lastig doen maar dat heb je overal wel eens. in ieder geval minder dan op tinder oid.

Henk beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - ios sex app

1

Review:
Was al een tijdje op zoek naar sex app voor op mn iphone maar kon niks vinden. deze staat niet op de app store maar is wel de ideale app voor op je iphone. kan ook op android overigens las ik, maar toffe app.

Sterke punten:
sex app voor ios

Zwakke punten:
niet via app store helaas

Roeltje beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Beste Dating App

4

Review:
Al jaren op zoek naar een app zoals deze! Werkt hetzelfde als Tinder enzo, maar dan erotisch gericht. Dus voor sex dates en sex afspraken. Beste dating app wat mij betreft!!

Peetq beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatApp

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatApp aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatApp aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatApp


Home » Chat Datingsites » ChatApp