ChatApp - 33 Reviews

Last updated: 24 oktober 2019
ChatApp Logo

73.3% aanbevolen, 33 Reviews

  1. ChatApp informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. App functies
  6. Contact gegevens
  7. ChatApp Reviews
  8. Schrijf ook een review over ChatApp

Niet tevreden over ChatApp? Probeer dan eens TalkDirty.

ChatApp informatie

ChatApp is een erotische mobiele app en webpagina voor iedereen die dagelijks op zoek is naar een erotische date of online sex afspraak. Iedereen boven de 18 jaar kan zich hier aanmelden en op zoek gaan naar een erotische date.

ChatApp is een leuke nieuwe manier om snel en mobiel in contact te komen met verschillende mensen die op zoek zijn naar een date. Men kan dus zowel thuis als onderweg, maar ook op het werk op zoek naar een leuke man of vrouw. Men kan zich geheel gratis, snel en makkelijk aanmelden dan wel registreren op deze site. Zodra men zich heeft geregistreerd, kan men direct op zoek naar een spannende date.

Met deze app kan men onder andere een spannende date vinden in de buurt. Zodra men een stoute avond wilt beleven of zodra men opzoek is naar een affaire of spannend contact online, kan men zich geheel gratis registreren en op zoek gaan naar die date. Deze app hoeft men niet te downloaden en men kan anoniem live chatten met andere personen.

Er vind regelmatig een update plaats van deze app. Hierdoor kan men steeds aangepaste en nieuwe functies gebruiken om onder andere matches te vinden en of filmpjes te sturen naar andere leden. Chatapp is ten alle tijdens 100% veilig en anoniem. Hierdoor kan men zonder vrees en of zorgen blijven chatten met andere personen.

Met deze app heeft men de mogelijkheid om live te chatten. Men kan direct zien wie online is om mee te chatten. Verder kan men ook altijd en overal chatten. Men kan deze app gebruiken via een desktop, mobiel, laptop en of tablet. Deze app is zeer gebruiksvriendelijk. Men heeft met deze app ook de mogelijkheid om spannende foto's en filmpjes te maken en versturen naar andere personen. Alle gegevens van de leden van Chatapp worden versleuteld opgeslagen. Veiligheid wordt hoog in het vaandel gehouden door Chatapp.

ChatApp Details

Hits: 4557

URL: https://chatapp.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 33

Doelgroep

Chatapp is speciaal ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die via zijn of haar mobiel erotische contacten wil leggen met andere gebruikers van deze app. Dus als je op zoek bent naar een stoute avond, een affaire of spannend contact online, dan kun je je geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Let wel, deze site is een 18+ erotische chatdienst, waar gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen. Je kunt dus geen fysieke afspraken maken met die profielen.

Aanmelden

Lijkt deze app je interessant en wil je lid worden? Meld je dan geheel gratis aan. Het aanmeldproces zelf is makkelijk en neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Als eerst kun je klikken op het tabje 'meld je aan!'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je een gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, geslacht en email adres kunt ingeven. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben, en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kun je je aanmelden. Er wordt vervolgens automatisch een link gestuurd naar het opgegeven email adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct van start gaan met het zoeken naar spannend erotisch contact.

Prijzen

Aanmelden op ChatApp is geheel gratis. Nieuwe gebruikers krijgen ook nog automatisch een gratis account toegewezen. Hiermee kunnen zijn maximaal 3 gratis berichten of flirts versturen. Daarnaast kunnen zij gratis de site verkennen. Voor het versturen van meerdere berichten of flirts wordt wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd. De credits zijn te verkrijgen in creditbundels. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:

Pakket, Aantal credits, Prijs, Prijs per bericht
Xsmall, 250, €9,50, €1,90
Smal, 500, €17,50, €1,73
Medium, 1000, €34,50, €1,73
Large, 2000, €49,50, €1,24
XLarge, 5000, €119,50, €1,20
XXLarge, 10000, €219,50, €1,10

App functies

Met de ChatApp heb je diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld live chatten, je krijgt een overzicht van gebruikers die live zijn en met wie je direct contact kunt opnemen. Je kunt verder ook nog de spannendste foto's en video's ontvangen en versturen. Dit alles kun je doen waar je wilt, wanneer je wilt en hoeveel keer per dag je wilt. Gewoon omdat alles via je mobiel, tablet of laptop kan.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van ChatApp. Je kunt dit doen door op de startpagina van de site te klikken op contact. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn waarin je je naam, email adres en bericht verwerkt en verstuurd. De klantenservice van deze app neemt dan zo snel als mogelijk contact met je op.


Maak nu een gratis account aan op ChatApp

ChatApp reviews (31):

ChatApp - fake

1

Review:
waarorm staat deze site op 1

ChatApp - leuke site

2

Review:
heel erg leuke site voor een fijne chat en meer. Kan het iedereen aanraden krijgt veel spannende plaatjes binnen

diederik beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Leuke vrouw

2

Review:
Jammer dat vrouwen mannen massaal negeren en er eigenlijk maar een paar zijn die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in normale mannen.

Sander beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Zijn er nog leuke mannen?

8

Review:
Wordt een beetje geïrriteerd van alle mannen die zo bot en onaardig zijn, dus zijn er ook nog leuke aantrekkelijke mannen hier?

Silvia beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Leuke dames

2

Review:
Erg leuke dames op chatapp om een leuke chat mee te hebben en wat spannends mee af te spreken. Leuk ook dat je door de foto heen kan stippen

Theo beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Liefde op het eerste gezicht

2

Review:
Ik heb hier liefde op het eerste gezicht gehad, het moment dat ik ging matchen en swipen, kwam ik een erg knappe man tegen die ik moest hebben. Na meerdere berichtjes over en weer hebben we een hele leuke afspraak gehad en ben ik goed verwend. We spreken nu nog regelmatig af en hebben het heel leuk met elkaar!

ChatApp - fijne site om contact te maken

1

Review:
was verrast en kwam via via er mee in aanraking. Was al wel wat langer op zoek naar een nieuwe vlam of one night stand, maar heb die hier uiteindelijk gevonden. Nog niet heel veel andere sites geprobeerd dus ook niet echt vergelijkingsmateriaal.

Wim beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - vernieuwend

1

Review:
Vernieuwende site waar je leuk contact kan vinden. Komt zo een hoop nieuwe mensen tegen om mee te chatten

mark beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - Soort van Tinder maar dan voor sex

1

Review:
lijkt een beetje op tinder, kunt door de foto's heen swipen en kijken of je iemand leuk vindt alleen dan is het niet voor relatie maar voor sex

Danny beveelt ChatApp aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - na 5 minuten al duidelijk: fake

1

Review:
Ik zag een review van deze website voorbij komen en ik dacht: Laat ik het eens proberen.

Na 5 minuten werd het al duidelijk: zo fake als het maar zijn kan. Ze proberen de foto's van dames (die vol met gezicht zichtbaar zijn... raar) te verbergen, maar via een trucje kan je de afbeeldingen gebruiken met reverse image search. In het kort: foto's uploaden naar Google en kijken of Google ze ook kent. Dit is het geval. Ik heb 6 profielen bekeken en alle 6 hadden foto's die op imagefap.com of sex.com staan. De post datum op deze websites is ouder van ChatApp.

Zoals eerder gezegd staan ook de dames vol met gezicht op de foto. Dit gebeurd zelfde bij dames die gewoon wat plezier zoeken zonder er een professioneel beroep van te maken.

Ow, wacht. Ik krijg nu net een berichtje. Een foto van een mooie blondine! (geen tekst of wat dan ook). Dus ik reageer. Direct een popup met de vraag of ik flink wat geld wil neerleggen. Tuurlijk! Geen probleem! Oeps!!!! Ik druk perongeluk op uitloggen. He, wat jammer nou.

Mannen: Niet doen. Wees slim en gebruik deze site niet!

Sterke punten:
Simpel design

Zwakke punten:
Fake
Foto's zijn van andere websites gehaald
Als je een berichtje krijgt en je wilt beantwoorden moet je direct betalen.
Fake

Marc beveelt ChatApp NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatApp

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatApp aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatApp aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatApp


Home » Chat Datingsites » ChatApp