HomoChat - 9 Reviews

Last updated: 9 oktober 2020
HomoChat Logo

50% aanbevolen, 9 Reviews

 1. HomoChat informatie
 2. Doelgroep
 3. Inloggen
 4. VIP- inloggen
 5. Overige activiteiten
 6. Contact gegevens
 7. HomoChat Reviews
 8. Schrijf ook een review over HomoChat

Niet tevreden over HomoChat? Probeer dan eens ViezePraatjes.

HomoChat informatie

Chat en cam met gays op HomoChat.nl

Deze gaychat is een samenwerking met Homo.nl en is exclusief voor homo's, bi mannen en lesbo's. Op Homochat kun je gratis chatten / webcammen met andere gays om bijvoorbeeld een spannende date te maken.

HomoChat Details

Hits: 3769

URL: https://www.homo.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 9

Doelgroep

De naam van deze site, 'Homo Chat', spreekt in feite al voor zich. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen, die interesse hebben in andere mannen. In dit geval kan gedacht worden aan mannen die een serieuze relatie of een spannende seks date willen met een man of in bepaalde gevallen een groepje mannen. Met een HomoChat account kunnen gebruikers snel en eenvoudig in contact komen met andere gelijkgestemde gebruikers (mannen) voor een spannende seksdate of een serieuze relatie.

Inloggen

Op Homochat.nl kunnen gebruikers zich op twee manieren aanmelden. Men kan als eerst normaal inloggen of men kan gebruik maken van de VIP- inlog mogelijkheid. Bij het normaal inloggen verschijnt er een webpagina waarin men gegevens moet verwerken zoals de te hanteren chatnaam, het geslacht, van welke regio men komt en welke interesses men heeft. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene regels en op het tabje 'inloggen' geklikt te hebben, komt er een chatvenster tevoorschijn. Hierdoor kan men direct op zoek naar andere spannende gelijk gestemde gebruikers. Daarnaast kunnen geinteresseerden ook gebruik maken van de VIP- inlogmethode.

VIP- inloggen

Naast de normale inlogmethode hebben gebruikers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de VIP- inlogfunctie. Indien men zich als VIP inlogt, dan heeft men het voordeel, dat men wel reclame kan maken, dat de chatnaam bovenaan de lijst tevoorschijn komt, dat de VIP vermelding achter de gebruikersnaam komt te staan en dat er geen vervelende reclames in de chat en exitpagina komen te staan. Daarnaast is de VIP chat ook stukken sneller en kunnen deze leden het aantal berichten zien welke andere chatters ontvangen en versturen. Verder zijn de regels voor VIP leden exact hetzelfde als voor de normale inloggers. Leden die zich als VIP gebruiker willen inloggen, moeten een minimale bedrag betalen van 1.40 euro.

Overige activiteiten

Gebruikers kunnen op deze site niet alleen terecht voor het chatten met andere leden. Er zijn ook leuke verhalen op de site verwerkt waarmee men zich kan vermaken of waarmee men wat ervaring kan opdoen. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de online seks shop, escort en de gay webcamsex. Er is dus voor een ieder iets speciaals op deze site.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen, klachten en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de beheerders van deze site. Dit kan men doen door onderaan het chatvenstertje te klikken op 'feedback'. Vervolgens komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin met het e- mail adres en bericht/ vraag kan verwerken.


Maak nu een gratis account aan op HomoChat

HomoChat Acties & Nieuws

 • 13 september 2018 Homo Chat biedt veilige chatplatform aan haar gebruikers
  Ben je zelf man en droom je van andere hete mannen, koppels, gays of bi- seksuelen? Wil je graag een serieuze relatie of gewoon een spannende seksdate met andere gelijkgestemden? Dan ben je bij Homo Chat op het juiste adres. Deze site biedt haar gebruikers namelijk de mogelijkheid in een veilige en op een discrete manier in contact te treden met andere gelijkgestemde gebruikers. Bij het inloggen k Lees verder

HomoChat reviews (9):

HomoChat - Rechten als gebruiker fors geschonden

0

Review:
Op zich vrij onschuldige site, met zo heel af en toe nog wel eens een leuk seks-contact. Verder vooral veel geklets en contact-gestoorden, of erger. Maar dat heb je overal helaas steeds meer. Goed dat er dan een bekwame admin is.

Alleen is de admin hier al tijden een kinderachtige idioot, die zonder reden je rechten als gebruiker schendt. Had er een tijdlang een echt profiel ook nog. Nou, OK dan, ik ga wel op een paar andere sites die wel voor volwassenen bedoeld zijn.

Sterke punten:
Meestal gratis, werkt redelijk op PC en mobiel. Iets beter publiek dan de allerergste andere sites. Heel af en toe een leuke chat en / of een seks contact.

Zwakke punten:
Zonder reden toegeblaft worden door admin, of erger. Schending van je recht als gebruiker. En ook hier steeds meer nepprofielen of erger. Ook wat gedateerde site. Kortom eigenlijk al niet meer zo interessant.

HomoChat - Waardeloos

0

Review:
Waardeloze site, admin geeft je een ban en als je netjes vraagt waarom zegt hij, "ik ben geen voorlees juf". Ook kan hij de chats meelezen, niet echt privé dus. Ik zit nu op een andere site en heb daar meer succes dan op homo.nl waar héél veel fake zit.

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Admin die zich heel dominant gedraagt en mee leest in de chat.

Bob beveelt HomoChat NIET aan bij vrienden/bekenden

HomoChat - Geband

0

Review:
Na een paar dagen niet op de chat tezijn geweest dacht ik laat ik eens gaan kijken en nu blijk ik geband te zijn en waarom goeie vraagd. Ik heb niets verkeerds gezegt of zo. Als ik wat vekeerds gezegt zou hebben oke maar om geen enkele reden kom ik er niet meer op en beheerder kun je niet vinden ja een knopin de chat ...

Sterke punten:
Leuke mensen leren kennen

Zwakke punten:
Zomaar geband te worden zonder je van iets afweet

HomoChat - geband

0

Review:
Opzich een leuke chat site maar ik vind dat de beheerder zijn werk niet echt betrouwbaar uitvoert ik wilde inloggen en opeens was ik geband terwijl ik me nergens van bewust ben en je kan hem niet mailen ofzo erg jammer

Sterke punten:
opzich leuk chat site

Zwakke punten:
word zonder aanleiding geband

HomoChat - Eigenaar Homo.nl manipuleerd

0

Review:
de eigenaar van Homo.nl manipuleert met de persoonlijk gegevens + foto's van de kandidaten. Hij probeert je verplicht te stellen dat je je als VIP inschrijft dan kan die aan je verdienen op een simpele en misselijke manier, zgn om commercieel te zijn.

Sterke punten:
sterke punten zijn verleden tijd op Homo.nl

Zwakke punten:
komen steeds meer fakers de site verloedert op langzaam pitje .

Trol beveelt HomoChat NIET aan bij vrienden/bekenden

HomoChat - Fijne site

0

Review:
Homo.nl vind ik een fijne site waar ik leuke mensen hrb ontmoet, ik zit ook op ern andere site, maar daar is geen administrator dus erg anoniem mrt als gevolg scheldpartijen dealers fakers stalkers pesterijen enz., op homo.nl heb je dat niet fakers ook wel maar m.i.zijn dat er weinig.
En Anton kun je gewoon edn bericht sturen en krijg altijd netjes antwoord.
Het is misschien niet zo druk maar wel veel serieuzer.

Sterke punten:
Er is een administrator aanwezig, je kunt vervelende mensen melden, altijd inloggen vind ik ook fijn.

Zwakke punten:
Het enige en dat heb ik Anton okk gemeld is dat je na 20 minuten automatisch uitgelogd wordt, dus je moet wel steeds actief blijven, maar goed dat is nu eenmaal bij Homo.nl zo.

Jan beveelt HomoChat aan bij vrienden/bekenden

HomoChat - Homochat.nl zo cool

0

Review:
Homochat.nl is een heel gezellig en leuke live chat voor gays,ik heb vaak leuke contacten gehad met sexy jongens van mijn eigen leeftijd,niet te veel fakes,hoeren,drugs dealers en criminelen Word je nooit geblokkeerd.en je toegang wordt nooit geweigerd.Je voel altijd welkom en chatters zijn behandeld met respect.Dat is nog niet helemaal veel te druk ofzo maar wel leuk,steeds en altijd komen veel meer nieuwe chatters,altijd gratis ook als heel druk is,iedereen krijg altijd gratis toegang.
Homochat.nl volgens mij is een van de beste.

Sterke punten:
Heel gezellig,kan je eigen profiel gebruiken,foto's worden niet zo meteens gekopieerd en gekoppeld,chatters kunnen gebruiken van cam.Eigen foto's en eigen profiel die je hebt op ander websites,kan tijdelijk chatten discreet sturen naar de ander chatter.

Zwakke punten:
regio's zijn niet automatisch aangepast met locaties van chatters maar moet zelf doen.Homochat.nl wordt steeds drukker,en website ook steeds moet aangepast en verbeterd afhankelijk van capaciteit en van drukte.

banazon beveelt HomoChat aan bij vrienden/bekenden

HomoChat - ban

1

Review:
ik doe als hobby computers en vroeg een of ik website bouwde ik gaf daar op mijn kaartje en gelijk een ban ban is er niet af .
wat mij op valt is dat de de Admin Anton discrimineert en vies gebruik maakt van mensen en niet wil praten vind het zielig en laag bij de grond.
Er zijn wel mensen die allerlei producten aan bieden en dat mag wel en ik een kaartje mag niet.
En als er wat is te melden is hij er niet of doet net of hij gek is.
Ook als je een teks heb dan is het niet goed verander je teks is hij weer niet goed ik vind dan dat hij voor iedereen een tekst moet schijven en niet wat hij wil zien.
Hoop dat ze eens naar iemand willen luisteren en ook de ander kant aan horen.

Sterke punten:
leuke chat om mensen te ontmoeten

Zwakke punten:
veel fake en discriminatie

jj beveelt HomoChat NIET aan bij vrienden/bekenden

HomoChat - bannen

1

Review:
Dat je zonder enige reden geband word zat er nog geen 5 min op site

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Veel fakers hier

eye beveelt HomoChat aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over HomoChat

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou HomoChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou HomoChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek HomoChat


Home » Chat Datingsites » HomoChat