Homo.nl Chat

Chat en cam met gays op Homo.nl Deze gaychat is exclusief voor homo's, bi mannen en lesbo's. Op Homo.nl kun je gratis chatten / webcammen met andere gays om bijvoorbeeld een spannende date te maken.


Doelgroep

De naam van deze site, 'Homo Chat', spreekt in feite al voor zich. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen, die interesse hebben in andere mannen. In dit geval kan gedacht worden aan mannen die een serieuze relatie of een spannende seks date willen met een man of in bepaalde gevallen een groepje mannen. Met een HomoChat account kunnen gebruikers snel en eenvoudig in contact komen met andere gelijkgestemde gebruikers (mannen) voor een spannende seksdate of een serieuze relatie.


Inloggen

Op Homochat.nl kunnen gebruikers zich op twee manieren aanmelden. Men kan als eerst normaal inloggen of men kan gebruik maken van de VIP- inlog mogelijkheid. Bij het normaal inloggen verschijnt er een webpagina waarin men gegevens moet verwerken zoals de te hanteren chatnaam, het geslacht, van welke regio men komt en welke interesses men heeft. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene regels en op het tabje 'inloggen' geklikt te hebben, komt er een chatvenster tevoorschijn. Hierdoor kan men direct op zoek naar andere spannende gelijk gestemde gebruikers. Daarnaast kunnen geinteresseerden ook gebruik maken van de VIP- inlogmethode.


VIP- inloggen

Naast de normale inlogmethode hebben gebruikers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de VIP- inlogfunctie. Indien men zich als VIP inlogt, dan heeft men het voordeel, dat men wel reclame kan maken, dat de chatnaam bovenaan de lijst tevoorschijn komt, dat de VIP vermelding achter de gebruikersnaam komt te staan en dat er geen vervelende reclames in de chat en exitpagina komen te staan. Daarnaast is de VIP chat ook stukken sneller en kunnen deze leden het aantal berichten zien welke andere chatters ontvangen en versturen. Verder zijn de regels voor VIP leden exact hetzelfde als voor de normale inloggers. Leden die zich als VIP gebruiker willen inloggen, moeten een minimale bedrag betalen van 1.40 euro.


Overige activiteiten

Gebruikers kunnen op deze site niet alleen terecht voor het chatten met andere leden. Er zijn ook leuke verhalen op de site verwerkt waarmee men zich kan vermaken of waarmee men wat ervaring kan opdoen. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de online seks shop, escort en de gay webcamsex. Er is dus voor een ieder iets speciaals op deze site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen, klachten en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de beheerders van deze site. Dit kan men doen door onderaan het chatvenstertje te klikken op 'feedback'. Vervolgens komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin met het e- mail adres en bericht/ vraag kan verwerken.


Homo.nl klachten

Hoewel de chat van Homo.nl redelijk wat klachten kent, zijn het er stukken minder dan bijvoorbeeld over concurrenten BullChat en ChatPlaza.

Een veelgehoorde klacht over homo.nl is de moderatie van de chatbox. Veel leden hebben het gevoel dat zij om een onzinnige reden worden geband door de moderators. Velen hebben het gevoel dat deze ban persoonlijk van aard is. In praktijk is het altijd lastig om hierover te oordelen. Homo.nl zal een aantal huisregels hanteren en het is aan ieder om deze te interpreteren. Wanneer een moderator een regel anders interpreteert dan een bezoeker dan kan dat al snel in ruzie of een ban eindigen.


Alternatieven voor homo.nl

Wanneer je geband bent van de chat van homo.nl of je hebt de site inmiddels uitgespeeld en bent op zoek naar nieuwe potentiele partners, dan zijn er uiteraard genoeg alternatieve gay datingsites.

Een daarvan is Out Personals, een relatief onbekende gay datingsite. Er zijn nog geen reviews binnen gekomen over deze site, maar op andere review sites zijn positieve geluiden te horen.

Daarnaast is er nog GayBuddy. Deze site bestaat al geruime tijd en heeft over het algemeen positieve reviews. De site is iets meer op een casual date gericht dan homo.nl.


Artikelen over Homo.nl Chat

Homo Chat biedt veilige chatplatform aan haar gebruikers

Ben je zelf man en droom je van andere hete mannen, koppels, gays of bi- seksuelen? Wil je graag een serieuze relatie of gewoon een spannende seksdate met andere gelijkgestemden? Dan ben je bij Homo Chat op het juiste adres. Deze site biedt haar gebruikers namelijk de mogelijkheid in een veilige en op een discrete manier in contact te treden met andere gelijkgestemde gebruikers. Bij het inloggen k ... [...]

Homo.nl Chat Reviews

  Aanfluiting

  Ongelofelijk veel fakers op deze site. Ik haak echt af. Bedenk iets om deze figuren te weren. Mij zie je niet meer. \\r\\nGroet Ronald

  Zwakke punten
  Vragen worden bijna nooit beantwoord en het wemelt van de fakers. Graag van jullie een antwoord op mijn mail, maar ik ben bang dat ik ook nu weer geen antwoord krijg.

  Niet de moeite waard ....

  Chat is alleen gratis wanneer er geen chatters zijn. Als het drukker is moet je als VIP inloggen en betalen.
  Hoop gefake, anonieme en vaak respectloze mensen die überhaupt niet normaal kunnen doen. Er wordt slecht gemodereerd, admin reageert niet wanneer je hem of haar aanspreekt

  Niet de moeite waard dus.. Inmiddels net zo triest als bullchat

  Homo.nl

  Ik ben er op geweest. Maar een echte date te krijgen nee. Wel eens iets gehad met een man, maar niet het echte werk er zitten ook veel tussen die steeds hun chatnaam veranderen erg jammer dus.

  Sterke punten
  Aanmelden ging vlot

  Zwakke punten
  Veel droog geilers

  Ban? Huh?

  Ik had hier een heel normaal profiel met enkele foto's. In het begin ook wat leuke contacten gehad.
  Daarnaast had ik enkele seks verhalen geschreven die veel werden gelezen en hoog gewaardeerd.
  Maar...op een dag wilde ik inloggen en dat ging niet meer. Verschillende keren geprobeerd maar niks lukte.
  Langzaam aan kreeg ik het idee dat ik een ban had. Maar: waarom???
  Ik werkte via de pc, toen heb ik proberen in te loggen via mobiele netwerk, en dat lukte wel. Dus duidelijk een ban via mijn ip adres. Maar heb het erbij gelaten, er zijn genoeg andere sites.
  Helaas zit er bij Bull ook al een geschifte admin. Eerst z'n idiote wappie gedrag in de corona tijd, en nu dat over is blijkt hij pro Putin te zijn. Zal ook wel op Baudet stemmen dan.
  Vraag blijft: waar halen die sites hun admins toch vandaan? Bij de GGZ?

  Sterke punten
  Leuke contacten, heel leuke reacties op mijn verhalen.

  Zwakke punten
  Admins uit de wappie school

  Homo.nl

  Ik heb daar ook eens op gezeten ook veel fake en alleen maar uit op onveilige seks. Verder op de chat veel gasten die niet ingelogd zijn. Ik ben bijna bedreigd door geld te moeten betalen door een jonge gast. Gelukkig had hij mijn gegevens niet dus let op niet doen!!!!!

  Sterke punten
  Niet Gore site vind ik

  Zwakke punten
  Teveel fake en niet geregistreerde mannen op de chat.

  Jordan

  Ok

  Sterke punten
  Ok

  Zwakke punten
  A

  Geld kwijt en geen profiel ..

  Wilde laatst een profiel aanmaken en tegelijk betalen voor Gold Member. Na een moeilijke aanmeld-procedure kreeg ik een link om mijn profiel en betaling te bevestigen. Maar wat ik probeerde, niets werkte. Betaling wel geslaagd, dus dat bedrag ben ik kwijt. Pas op dat er geen ondersteuning is op de site. Daarvoor moet je eerst inloggen op de chat. Ik heb daar een bericht gestuurd over dit pronleem naar de beheerder en nooit een reactie gehad of een oplossing voor mijn probleem. Dus geld kwijt, geen profiel kunnen aanmaken en geen Gold Member. Onbetrouwbaar en slechte dienstverlening naar eerlijke gebruikers die de site ook eens willen ondersteunen.

  Sterke punten
  Werkt redelijk stabiel op PC en mobiel. Minder tuig dan op Bull, wat ook niet moeilijk is. Wel veel ouder chatters en tijdverspilling. Kijk ergens anders voor lekker daten. Heel soms leuke chat en wie weet meer ..

  Zwakke punten
  Nauwelijks echte daters, slechte ondersteuning voor gebruikers.

  Nieuwe admin wil zich bewijzen, helaas ........

  Ook ik ben slachtoffer van een vervelende nieuwe admin. Zonder opgaaf van reden binnen 10 seconden van de site gegooid, zonder mogelijkheid tot contact of uitleg. Ik heb een heel onschuldig profiel, en doe niets verdachts of tegen de regels. Ik kan ook niet meer op de site.

  Op zich geen ramp. Maar toch jammer. Zou een leuke site zijn waar je ontspannen contact zou kunnen maken, of hopelijk ook nog meer. Maar dit wordt op een primitieve manier verpest door de geldingsdrang van een ongeschikt en respectloos admin. Zo gaat deze site natuurlijk stilletjes uitdoven.

  Sterke punten
  Redelijk ontspannen, niet al te veel aso's en criminelen. Leuke geluidjes op vernieuwde website.

  Zwakke punten
  Respectloze en kinderachtige admin die gebruikers wegjaagt. Overdaad aan autisten ed die moeite hebben met communiceren, en hier maar uren rondhangen. Foto-verzamelaars en tijd-verspillers. Kortom eigenlijk al lang niet meer zo leuk.

  zomaar op ban

  Zomaar ineens op ban op deze chatsite. Ik heb geen flauw idee waarom. Er is ook niet in contact te treden met de administrator. Ja. de website geeft aan via de feedbackknop. Maar tja: dan moet je wel eerst op de chat zitten. Geen prettige manier. Ik heb ook geen idee of dit een permanente ban is of tijdelijk. Weet iemand daar iets over?

  Schandalige behandeling door admin

  Meerdere keren zonder enige geldige reden geband. Een keer omdat ik mijn leeftijd aan het begin van mijn gebruikersnaam had staan (omdat aan het einde al bezet was), en nu net weer omdat ik een foto van een dame zou hebben gestuurd wat niet eens het geval is en hij ook niet kon noch wou onderbouwen bij verdere vragen. Echt bizar dit. Ook geen enkele uitleg verder en ronduit schoftig behandeld. Raad deze site ten strengste af!

  Zwakke punten
  Onbeschofte admin die je zomaar uit het niets kan bannen zonder legitieme reden. Staat verder totaal niet open voor een gesprek, dus ookal is het onterecht / zit de admin er naast, pech gehad, hij wil dat niet horen. Een fout maken is menselijk, maar de onbeschofte manier ervan en incapabiliteit om zijn fouten te erkennen, ten kosten van een klant die dan opeens met een perma ban zit, is gewoon waardeloos. En dit is geen incident als ik de andere reviews zo lees, en meermaals bevestigd uit mijn eigen ervaringen, maar een structureel probleem met de huidige admin.

  Rechten als gebruiker fors geschonden

  Op zich vrij onschuldige site, met zo heel af en toe nog wel eens een leuk seks-contact. Verder vooral veel geklets en contact-gestoorden, of erger. Maar dat heb je overal helaas steeds meer. Goed dat er dan een bekwame admin is.

  Alleen is de admin hier al tijden een kinderachtige idioot, die zonder reden je rechten als gebruiker schendt. Had er een tijdlang een echt profiel ook nog. Nou, OK dan, ik ga wel op een paar andere sites die wel voor volwassenen bedoeld zijn.

  Sterke punten
  Meestal gratis, werkt redelijk op PC en mobiel. Iets beter publiek dan de allerergste andere sites. Heel af en toe een leuke chat en / of een seks contact.

  Zwakke punten
  Zonder reden toegeblaft worden door admin, of erger. Schending van je recht als gebruiker. En ook hier steeds meer nepprofielen of erger. Ook wat gedateerde site. Kortom eigenlijk al niet meer zo interessant.

  Waardeloos

  Waardeloze site, admin geeft je een ban en als je netjes vraagt waarom zegt hij, "ik ben geen voorlees juf". Ook kan hij de chats meelezen, niet echt privé dus. Ik zit nu op een andere site en heb daar meer succes dan op homo.nl waar héél veel fake zit.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Admin die zich heel dominant gedraagt en mee leest in de chat.

  Geband

  Na een paar dagen niet op de chat tezijn geweest dacht ik laat ik eens gaan kijken en nu blijk ik geband te zijn en waarom goeie vraagd. Ik heb niets verkeerds gezegt of zo. Als ik wat vekeerds gezegt zou hebben oke maar om geen enkele reden kom ik er niet meer op en beheerder kun je niet vinden ja een knopin de chat ...

  Sterke punten
  Leuke mensen leren kennen

  Zwakke punten
  Zomaar geband te worden zonder je van iets afweet

  geband

  Opzich een leuke chat site maar ik vind dat de beheerder zijn werk niet echt betrouwbaar uitvoert ik wilde inloggen en opeens was ik geband terwijl ik me nergens van bewust ben en je kan hem niet mailen ofzo erg jammer

  Sterke punten
  opzich leuk chat site

  Zwakke punten
  word zonder aanleiding geband

  Eigenaar Homo.nl manipuleerd

  de eigenaar van Homo.nl manipuleert met de persoonlijk gegevens + foto's van de kandidaten. Hij probeert je verplicht te stellen dat je je als VIP inschrijft dan kan die aan je verdienen op een simpele en misselijke manier, zgn om commercieel te zijn.

  Sterke punten
  sterke punten zijn verleden tijd op Homo.nl

  Zwakke punten
  komen steeds meer fakers de site verloedert op langzaam pitje .

  Fijne site

  Homo.nl vind ik een fijne site waar ik leuke mensen hrb ontmoet, ik zit ook op ern andere site, maar daar is geen administrator dus erg anoniem mrt als gevolg scheldpartijen dealers fakers stalkers pesterijen enz., op homo.nl heb je dat niet fakers ook wel maar m.i.zijn dat er weinig.
  En Anton kun je gewoon edn bericht sturen en krijg altijd netjes antwoord.
  Het is misschien niet zo druk maar wel veel serieuzer.

  Sterke punten
  Er is een administrator aanwezig, je kunt vervelende mensen melden, altijd inloggen vind ik ook fijn.

  Zwakke punten
  Het enige en dat heb ik Anton okk gemeld is dat je na 20 minuten automatisch uitgelogd wordt, dus je moet wel steeds actief blijven, maar goed dat is nu eenmaal bij Homo.nl zo.

  Homochat.nl zo cool

  Homochat.nl is een heel gezellig en leuke live chat voor gays,ik heb vaak leuke contacten gehad met sexy jongens van mijn eigen leeftijd,niet te veel fakes,hoeren,drugs dealers en criminelen Word je nooit geblokkeerd.en je toegang wordt nooit geweigerd.Je voel altijd welkom en chatters zijn behandeld met respect.Dat is nog niet helemaal veel te druk ofzo maar wel leuk,steeds en altijd komen veel meer nieuwe chatters,altijd gratis ook als heel druk is,iedereen krijg altijd gratis toegang.
  Homochat.nl volgens mij is een van de beste.

  Sterke punten
  Heel gezellig,kan je eigen profiel gebruiken,foto's worden niet zo meteens gekopieerd en gekoppeld,chatters kunnen gebruiken van cam.Eigen foto's en eigen profiel die je hebt op ander websites,kan tijdelijk chatten discreet sturen naar de ander chatter.

  Zwakke punten
  regio's zijn niet automatisch aangepast met locaties van chatters maar moet zelf doen.Homochat.nl wordt steeds drukker,en website ook steeds moet aangepast en verbeterd afhankelijk van capaciteit en van drukte.

  ban

  ik doe als hobby computers en vroeg een of ik website bouwde ik gaf daar op mijn kaartje en gelijk een ban ban is er niet af .
  wat mij op valt is dat de de Admin Anton discrimineert en vies gebruik maakt van mensen en niet wil praten vind het zielig en laag bij de grond.
  Er zijn wel mensen die allerlei producten aan bieden en dat mag wel en ik een kaartje mag niet.
  En als er wat is te melden is hij er niet of doet net of hij gek is.
  Ook als je een teks heb dan is het niet goed verander je teks is hij weer niet goed ik vind dan dat hij voor iedereen een tekst moet schijven en niet wat hij wil zien.
  Hoop dat ze eens naar iemand willen luisteren en ook de ander kant aan horen.

  Sterke punten
  leuke chat om mensen te ontmoeten

  Zwakke punten
  veel fake en discriminatie

  bannen

  Dat je zonder enige reden geband word zat er nog geen 5 min op site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel fakers hier

Bezoek Homo.nl Chat

Schrijf een review