ChatPlaza - 94 Reviews

Last updated: 21 september 2018
ChatPlaza Logo

19.6% aanbevolen, 94 Reviews

 1. ChatPlaza informatie
 2. Inschrijven Chatplaza
 3. Kosten Chatplaza
 4. Betrouwbaarheid Chatplaza
 5. Chatplaza opzeggen
 6. ChatPlaza App
 7. ChatPlaza Reviews
 8. Schrijf ook een review over ChatPlaza

Niet tevreden over ChatPlaza? Probeer dan eens ChatApp.

ChatPlaza informatie

ChatPlaza is de grootste chatsite van Nederland. Het is niet nodig om je te registeren om gebruik te maken van de website. Bij ChatPlaza kun je gelijk een chatgesprek starten met nieuwe mensen. Chat gezellig met anderen over dezelfde interesses en hobby's of misschien leidt dat leuke chatgesprek wel tot een date en een serieuze relatie! Op ChatPlaza kun je ook nog eens gratis online games spelen.

Op Chatplaza heb je alleen de mogelijkheid om te chatten. Ben je echt op zoek naar een datingsite, dan verwijst ChatPlaza je door naar datingsite Lexa via een pagina genaamd 'online daten'. ChatPlaza heeft ook nog een zoekmachine van Lexa op de website staan. Op deze manier kun je dan ook nog naar singles zoeken voor online dating.

Ben je het chatten nog even zat? Lees dan even een leuk artikel op ChatPlaza. De website heeft namelijk veelzijdige blog met interessante artikelen die gaan over verscheidene onderwerpen zoals onder andere life style tips, online daten, advies over het maken van een goede foto.


ChatPlaza Details

Hits: 6202

URL: http://www.chatplaza.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 94

Inschrijven Chatplaza

ChatPlaza onderscheid zich van andere chatsites doordat het niet nodig is om je eerst te registreren. Bij ChatPlaza kun je gelijk beginnen met chatten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruiksnaam invullen en je direct praten met nieuwe mensen op de website. Door deze methode ben je ook helemaal anoniem tijdens het chatten.

Kosten Chatplaza

Chatplaza is een gratis chatwebsite en vraagt dus geen vergoeding voor deelnemen aan de chat. Voor de extra's van de website zoals voor de online games, webcam 18+, online dating en bingo moet wel betaald worden.

De extra's van de website zoals de online games, bingo, webcam 18+, online daten staan niet op de website van ChatPlaza. Bovenaan de homepagina van Chatplaza staan de links die verwijzen naar de verschillende websites.

ChatPlaza wordt gefinancieerd door advertenties/reclame van bekende datingsites zoals Lexa.

Betrouwbaarheid Chatplaza

ChatPlaza heeft een aantal spelregels die door elke gebruiker van de website nageleefd moeten worden. Het hanteren van spelregels zorgt voor orde en veiligheid op de chat.

ChatPlaza neemt geen verantwoordelijkheid wat betreft de
privacy waarborging van deelnemers. Deel daarom zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie met anderen op de chat. Wanneer je iemand gaat ontmoeten van de chat, spreek dan altijd af op een openbare plek. Het is ook een goed idee om een vriend of een vriendin mee te nemen.

Chatplaza opzeggen

Het is niet nodig om je uit te schrijven op chatplaza omdat je geen account hebt. Wanneer je bent aangemeld met je gebruikersnaam is het voldoende om de pagina af te sluiten. Jouw chatgesprekken kun je dan niet langer terug lezen.

ChatPlaza App

ChatPlaza heeft op dit moment nog geen mobiele applicatie (app). Als je gebruik wil maken van ChatPlaza is dit nu nog alleen mogelijk via de website van ChatPlaza.

De website van ChatPlaza is niet gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets, maar de website is toch redelijk te gebruiken met deze apparaten.


Maak nu een gratis account aan op ChatPlaza

ChatPlaza Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Chatplaza brengt gebruikers gratis in contact met elkaar
  Chatplaza behoort met haar vele leden tot een van de grootste Nederlandse datingwebsites. Deze site maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om snel en eenvoudig chatcontact te hebben met andere onbekende gebruikers. Men kan de sites dus gebruiken om leuke mensen te leren kennen voor een eenvoudige vriendschap, maar ook voor een relatie of een serieuze relatie voor de lange termijn. Veel pe Lees verder

ChatPlaza reviews (82):

ChatPlaza - Chatsite zonder admins

0

Review:
Als ik soms naar de teller kijk in de chatrooms,verspreid het aantal chatters zich met bosjes in de toch al zo vergrendelde chatkamers.

Er is in geen wegen een admin te bekennen!
Met namen als : dikke pik, altijd geil of natte peer.
Het kan en mag nog steeds daar.
Wat is hier nu veilig geworden dan ?

Een chatsite zonder admins , dat is wel heel bizar.
Soms lees ik nog mee ,of laat enkel mijn oog vallen op het aantal chatters in chatrooms.
Aan het aantal zie ik meteen wat voor uitschot er zit .
Wat een omgekeerde wereld toch.
.

ChatPlaza - Bevelander is over de zeik!

0

Review:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH de grote uber spam crimineel Bevelander ging in debat met de beroepstrollen zoals Kath (aka Bambie de trolmoslima) en Tejoo (de psychopaat trol met 1000 namen) en tonnie (de voetbal hooligan en tevens uberaso) over hun gebande accounts en waarom wel of niet er 06 nummers gevraagd werden.

Toen kwamen er nog een paar extra bij en die lulde hem zo klem dat hij bijna met tranen in de ogen de box Unverified heeft gesloten per direct! Ze hadden het over de wet en 06 nummers en dat daar heus niets mee gedaan zou worden maar wel overal naakte wijven over je scherm komen bla bla bla. En toen zei hij opeens: "ik heb er genoeg van kan er niet meer tegen, nu sluit ik de box gelijk". Geloof dat hij ook nog zoiets zei van: "krijg jullie nog wel stelletje teringlijers". HAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAA

En de trollen zaten hem nog aan te moedigen ook van ja doe dan losertje je bent een rukkertje bevelander hahahahahahahahahahahahahah oh oh oh wat heb ik gelachen zeg. Zal die boooooooooooooos zijn nu oh oh oh, lekker voor hem en zijn chatsite! :-P

En het erge is de trollen hadden nog gelijk ook een 06 vragen voor een chat gewoon achterlijk, volgende keer moet je je ID laten zien en wangslijm inleveren! ;-)

Sterke punten:
enorm gelachen met de trollen en de uber admin Bevelander

Zwakke punten:
kan niet meer chatten en ga mijn 06 niet geven, vind wel een manier om virtueel toch binnen te komen ;-)

Observer beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - HI-LA-RISCH

3

Review:
Zo eindelijk is het zover de "uber admin" Bevelander heeft alle admins ontslagen WAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAA.

oh dit is zo enorm geweldig om te lezen ohhhhhhhh wat zullen Anala en Lowlifer balen dat ze nu niet meer hun corruptie kunnen vervolgen in de nieuwe chattijd die is aangebroken :-p Mark40 was al halfdood en die wilde toch al zo weinig mogelijk weten van wie dan ook dus die gaat regelrecht het bejaarde huis in die heet al 20 jaar 40 :-p

Kijk die Beverlander denkt rotte appels ontslagen en vertrouwen hersteld en voor wat betreft de admins is dat wel zo maar wat betreft de chatters niet. Een gratis simkaartje is makkelijk besteld en dan heb ik het niet eens over virtuele nummers etc.

De komende tijd wordt op de chat pas echt gigantische vermakelijk want wie gaat er nu vrijwillig zijn eigen privacy schenden noodgedwongen. Hij heeft iedereen wel in de tang met zijn 06 registratie smoesjes en iedereen liep er met open ogen in. :-D

De enige manier om rotte appels voorgoed te verwijderen is door de boom uit de grond te rukken en chatplaza op te doeken!

Hahahahawawahaaaaaaa admins opgerot dat ik dat nu eindelijk mag meemaken hahaha. Ben benieuwd wat voor nieuw zooitje admin tuig er nu zal komen. Om nog maar te zwijgen over de beroepstrollen die nu tot grote hoogtes moeten gaan komen om na een ban terug te komen.

De database zit al bijna vol met jullie 06 nummers, denk je nu echt dat het voor de veiligheid is? En dit komt van een man die nog nooit iets voor chatters gedaan heeft en 06 spam heeft uitgevonden en het liefste totaal vergeten wilt worden voor de criminele cybercrimes die hij gepleegd heeft?

Hahahahaha wat zijn mensen toch dom en naïef! Graag gedaan deze review jullie zaten erop te wachten, vooral die mega dikke domme chellious die dildo verkoopster die geilt op de ondergang van chatplaza (en geef haar eens ongeluk)!

To be continued........

Sterke punten:
Oude admins opgerot

Zwakke punten:
Nieuwe admins

Observer beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - amusement op het vinkentouw

3

Review:
Meneer van Liets
ging eens op zijn fiets
heel alleen
naar Vinkenveen
onderweg
zat daar op een heg
een heeeeeele dikke poes
die poes, heette Loes
zeg!, dikke Loes!!!
riep meneer van Liets
wil jij soms....
achter op mijn fiets?
ik heb gelezen in de krant
In Vinkeveen
daar is een brand!
ist waar?, ist waar?
riep dikke LOes
je verteld me toch geen dolle smoes?
wat denk jij wel!!!!
riep meneer van Liets
jou
wil ik niet mer
achter op mijn fiets
en toen ging hij heel alleen
op zijn fietsje
naar Vinkeveen.

Bente.

Sterke punten:
n.v.t

Zwakke punten:
n.v.t

ChatPlaza - Melding gemaakt bij acm

0

Review:
Ik ben het zo zat met chatplaza. Jaren heb ik er gechat en nooit voor problemen gezorgd. Plots een ban gekregen omdat ik zei dat het zo jammer is met het nieuwe beleid.
Inbreuk op privacy d.m.v. verplicht 06 inschrijven.
Geen mogelijkheid om account met foto ed. te verwijderen na een ban.
2x strafbare feiten volgens de nieuwe wet.
Nu eindelijk doorgezet en een officiële melding gemaakt bij acm (autoriteit consument en markt).
Dus er is een weg mensen.
WEG MET chatplaza !!!

Sterke punten:
helemaal geen

Zwakke punten:
de corrupte admins

a. kerkhof beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - waardeloze site!

1

Review:
Mensen wees wijs en laat plaza links liggen !
de kneuzen hebben totaal geen verstand wat ze daar aan het doen zijn.
Ze leven van de opbrengsten van de geile chatters , normale mensen zijn er uitschot.
Als je niet mee loopt met de kudde daar ben je nog erger!
en ploep je hebt een ban zo uit het niets!
GOED GEDAAN STELLETJE KNEUZEN !

Sterke punten:
geen 1

Zwakke punten:
HEEL PLAZA !

Fashion beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - De puntenverdeling

5

Review:
Ik wordt er wat onrustig van,..
We gaan voor 14 punten chatpoint vandaag sluiten, ok?

Bente

Sterke punten:
n.v.t

Zwakke punten:
n.v.t.

ChatPlaza - Vriendjes chat

0

Review:
Tijdje op deze chat gezeten.
Tot ik een ban kreeg, waarom dat zeggen ze je dan niet. Geen waarschuwing niets.
Maar goed een chat waar het gezellig lijkt maar minder is waar.
Klets gezellig mee dan is er niets aan de hand.
Admins zijn van het zielige soort (kan het niet anders zeggen).
Sommige hebben duidelijk hun vriendjes (vind dat niet kunnen voor een admin horen neutraal te zijn en te blijven)

Site om aan te raden, als je een meeloper bent ga er gerust heen.
Heb je een eigen mening kijk er niet vanop als je er ineens niet meer in kan ;)

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onduidelijk beleid en admins zijn bevriend met chatter en dus niet neutraal

Alerto beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - waardeloos

0

Review:
Als eerste wil ik even zeggen dat ik het helemaal eens ben met het verhaal van math!
Maar heb hier toch wel iets aan toe tevoegen.
voor een bedrijfje als je plaza zo mag noemen zijn ze behoorlijk laks in het zoeken van geschikte admins
ajala en low hebben alles voor het zeggen hebben schijt aan alle chatters . wat hun vriendenkringentje wil dat geschiet,zo hoeven sommige chatters maar 1 keer om een ban tevragen voor iemand anders en zonder dat de admins ook maar iets komen lezen word er geband
mensen kennen niet registreren omdat ze onenigheid hebben met vriendjes van de admins die dan op hun beurt weer erg happig zijn met bannen en dergelijke ,om die vriendjes politiek maar in stand tehouden.tenslotte zijn het mensen die de admins elke dag bij komen lullen van wat er in een room gebeurt.
nee chatplaza is niet meer wat het is geweest met admins die wel tegen aja en lowlander in durfden tegaan als ze weer eens voor de zoveelste keer buiten hun boekje gingen.
maar goed
of dit iets uithaalt? geen idee
maar ik weet zeker als ik dit naar de adverteerders gaat mailen dat er wel eens eenkeer geluisterd gaat worden naar de chatters en niet naar die machtsgeile admins...

Sterke punten:
geen enkele meer !

Zwakke punten:
machtsgeile admins die er alleen zijn voor hun vriendjes.

danny beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Verplichte verificatie met privé gegevens

0

Review:
Chatplaza gaat iedereen verplichten zich te registreren met privé gegevens in de vorm van je eigen mobiele telefoonnummer. Ben je er al jaren lid ook dan word je gedwongen tot deze extreme vorm van inbreuk op je privacy.

De enige overgebleven admins van vroeger, de beruchte Lowlander en Ajala, overal alom bekend als zijnde het grootste bantuig van heel chatland, hanteren zonder pardon de banhamer voor iedereen die maar durft om er over te beginnen. Niet zo heel gek na hun paleiscoup waar ze op Cees na iedere andere admin er uit hebben geterroriseerd. Ze hadden beter die 2 kunnen ontslaan in plaats van de goede die nu weg zijn, dan was het misschien nog wat geworden met Chatplaza.

Nu zie ik alleen maar een strafbaar feit, gedwongen inbreuk op de privacy van chatters op een site die zo lek is als een mandje. Iedere dag opnieuw zit het er vol met VPN gebruikers die onder 100 namen met net zoveel email adressen de boel verstieren. En het dwingen van registreren met een 06 telefoonnummer die ze ongetwijfeld door gaan verkopen voor een stevige winst gaat dat echt niet verhelpen. Want uiteindelijk weet ook de eigenaar, een naar verluid beruchte email spammer uit de begintijd van het internet, dat reclame via die 06 nummers (waarmee ze ook je Facebook, Snapchat en whatsapp gegevens hebben) sturen en/of de database doodleuk doorverkopen aan derden heel veel geld oplevert.

Dus moeders, hou je kinderen weg van deze site. Het was al een drama, en het zal er absoluut niet beter op worden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Gedwongen verificatie via geldig mobiele telefoonnummer.

Ajala en Lowlander als admins

Mathieu beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatPlaza

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatPlaza aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatPlaza aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatPlaza


Home » Chat Datingsites » ChatPlaza