ChatPlaza - 104 Reviews

Last updated: 19 juli 2019
ChatPlaza Logo

23.9% aanbevolen, 104 Reviews

 1. ChatPlaza informatie
 2. Inschrijven Chatplaza
 3. Kosten Chatplaza
 4. Betrouwbaarheid Chatplaza
 5. Chatplaza opzeggen
 6. ChatPlaza App
 7. ChatPlaza Reviews
 8. Schrijf ook een review over ChatPlaza

Niet tevreden over ChatPlaza? Probeer dan eens ChatApp.

ChatPlaza informatie

ChatPlaza is de grootste chatsite van Nederland. Het is niet nodig om je te registeren om gebruik te maken van de website. Bij ChatPlaza kun je gelijk een chatgesprek starten met nieuwe mensen. Chat gezellig met anderen over dezelfde interesses en hobby's of misschien leidt dat leuke chatgesprek wel tot een date en een serieuze relatie! Op ChatPlaza kun je ook nog eens gratis online games spelen.

Op Chatplaza heb je alleen de mogelijkheid om te chatten. Ben je echt op zoek naar een datingsite, dan verwijst ChatPlaza je door naar datingsite Lexa via een pagina genaamd 'online daten'. ChatPlaza heeft ook nog een zoekmachine van Lexa op de website staan. Op deze manier kun je dan ook nog naar singles zoeken voor online dating.

Ben je het chatten nog even zat? Lees dan even een leuk artikel op ChatPlaza. De website heeft namelijk veelzijdige blog met interessante artikelen die gaan over verscheidene onderwerpen zoals onder andere life style tips, online daten, advies over het maken van een goede foto.


ChatPlaza Details

Hits: 7403

URL: http://www.chatplaza.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 104

Inschrijven Chatplaza

ChatPlaza onderscheid zich van andere chatsites doordat het niet nodig is om je eerst te registreren. Bij ChatPlaza kun je gelijk beginnen met chatten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruiksnaam invullen en je direct praten met nieuwe mensen op de website. Door deze methode ben je ook helemaal anoniem tijdens het chatten.

Kosten Chatplaza

Chatplaza is een gratis chatwebsite en vraagt dus geen vergoeding voor deelnemen aan de chat. Voor de extra's van de website zoals voor de online games, webcam 18+, online dating en bingo moet wel betaald worden.

De extra's van de website zoals de online games, bingo, webcam 18+, online daten staan niet op de website van ChatPlaza. Bovenaan de homepagina van Chatplaza staan de links die verwijzen naar de verschillende websites.

ChatPlaza wordt gefinancieerd door advertenties/reclame van bekende datingsites zoals Lexa.

Betrouwbaarheid Chatplaza

ChatPlaza heeft een aantal spelregels die door elke gebruiker van de website nageleefd moeten worden. Het hanteren van spelregels zorgt voor orde en veiligheid op de chat.

ChatPlaza neemt geen verantwoordelijkheid wat betreft de
privacy waarborging van deelnemers. Deel daarom zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie met anderen op de chat. Wanneer je iemand gaat ontmoeten van de chat, spreek dan altijd af op een openbare plek. Het is ook een goed idee om een vriend of een vriendin mee te nemen.

Chatplaza opzeggen

Het is niet nodig om je uit te schrijven op chatplaza omdat je geen account hebt. Wanneer je bent aangemeld met je gebruikersnaam is het voldoende om de pagina af te sluiten. Jouw chatgesprekken kun je dan niet langer terug lezen.

ChatPlaza App

ChatPlaza heeft op dit moment nog geen mobiele applicatie (app). Als je gebruik wil maken van ChatPlaza is dit nu nog alleen mogelijk via de website van ChatPlaza.

De website van ChatPlaza is niet gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets, maar de website is toch redelijk te gebruiken met deze apparaten.


Maak nu een gratis account aan op ChatPlaza

ChatPlaza Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Chatplaza brengt gebruikers gratis in contact met elkaar
  Chatplaza behoort met haar vele leden tot een van de grootste Nederlandse datingwebsites. Deze site maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om snel en eenvoudig chatcontact te hebben met andere onbekende gebruikers. Men kan de sites dus gebruiken om leuke mensen te leren kennen voor een eenvoudige vriendschap, maar ook voor een relatie of een serieuze relatie voor de lange termijn. Veel pe Lees verder

ChatPlaza reviews (104):

ChatPlaza - DIAJALA

4

Review:
Wart een waardeloze site is Chatplaza geworden. Eerst het tuig dat de chats verziekt toen er geen toezicht was afgelopen jaar, en nu het Beverlander sletje Diana die na 10 maanden zeiken bij Plaza het voor elkaar heeft gekregen admin te worden. Ze is op zijn minst net zo slecht en onbetrouwbaar als Lowlander en Ajala waren, want ze waait met alle winden mee. Het tuig mag blijven zolang ze zich netjes houden, wat alleen gebeurt als de mod zelf in de room is. Dan wordt er geslijmd bij Diana alsof het hun lust en hun leven is. Maar zodra ze eenmaal weg is gaan alle remmen weer ongestoord en zonder scrupules los zonder dat daar consequenties aan vast zitten van hogerhand. Vandaar de titel Diajala, een samenvoeging van Diana en Ajala, want ze is net zo labiel en ongeloofwaardig als de oud admins zijn. Ik hoop dat dat naïeve kind de site hard de nek omdraait en iedereen naar sites als Chillplanet komt waar tenminste WEL normale en fatsoenlijke gesprekken zijn, en vooral waar de admins de sfeer goed houden en het tuig bannen!

Sterke punten:
Op een enkele normale chatter na geen een.

Zwakke punten:
Toezicht is waardeloos slecht
Labiele mod/admin
Tuig mag ten koste van alles blijven

Mathieu beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Leeftijdsgrens

0

Review:
Ik vind chatplaza een leuke site voor tijdverdrijf, maar vind het vreemd dat er geen minimale leeftijd is om te mogen chatten.

Zo kwam ik pas een meisje tegen van 10 en 12 jaar.
Vindt dat echt niet kunnen!!!
Internet kan ook gevaarlijk zijn.
Het is een taak als ouders om je kinderen daartegen te beschermen, maar vindt ook dat chatplaza hier zelf een belangrijke taak in heeft.

Hoop dat er wat mee gedaan wordt.

Sterke punten:
-Leuke site als tijdverdrijf.

Zwakke punten:
-Geen leeftijdsgrens wat gevaarlijk kan zijn voor kinderen.

-Geen duidelijk zichtbare admins voor vragen of opmerkingen..

ChatPlaza - Helemaal Top

1

Review:
Top site gewoon,
Top mensen, top chatrooms, top functies, en allemaal helemaal voor nix.

andere chatters Blokkeren kost geld en vriendschapverzoekjes ook, want alleen full-members kunnen dat,
maar eigenlijk heb je dat ook nooit nodig omdat iedereen eigenlijk wel vrienden is onderling.

De Moderators/Admins zijn vaak aanwezig en altijd goed aanspreekbaar, duidelijk en rechtvaardig, helemaal toppie gewoon.

Deze Chat heeft echt mijn leven veranderd,
ik raad iedereen aan ook te komen chatten hier, vooral het chatpoint kanaal, dit is het drukste kanaal, en vaak de beste onderwerpen ook
Prive chats zijn vaak helemaal niet saai of oppervlakkig, juist niet hoor.

Ik zal nu wat namen noemen van chatters die je kan contacten, om snel nieuwe vrienden te maken omdat ze bekend zijn:
voor nu hou ik het even daarbij. tot chats

Sterke punten:
leuke chatters
leuke admins
duidelijk
gratis
leuk
gezellig
echte vrienden maken
goeie discussie onderwerpen
weinig haters en trollers
gratis mute

Zwakke punten:
weinig sarcasme
k*tmuziek
vriendjesmaken en blokkeren kost geld
DIANA

DaphneHers beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - geweldige fun op chatplaza

0

Review:
Chatplaza is zo'n geweldige site jonguh, we hebben allemaal lol met bas, tejo, vogeltje, shiva, tonny en nog een paar van die hele betekenvolle mensen voor de maatschappij! We zieken iedereen gek en/of laten ze bannen of vrijwillig uitloggen en daarmee hebben we zooooooo'n lol en gein. We rulen daar en zijn ubermachtig en dat voelt goed hoor, klap op de wekker en dan de hele dag daar werkeloos gallen en zieken! De admins hebben we al weggepest, die zitten gezamelijk in een rust oord in het past verbouwde Centerparks!

Dus wil jij je ook vrijwillig krankzinnig gemaakt worden, dan nodig ik je uit naar chatplaza te komen en kom dan regelrecht naar chatpoint, waar wij met de hele trolclub je met open armen zullen verwelkomen! Ik garandeer je daarna dat je met behoud van uitkering gewoon regelrecht naar een psychiater door kan, die je daarna met dwangbuis in een donkere 1 persoons kamer zal zetten, alwaar jij daarna voorgoed genezen ben van je allochtone luchtje!

Geloof niet de losers die klagen over deze site, die zijn weggepest omdat ze in hun broek plassen en geen vrouw kunnen krijgen! Het is hier echt lachen, gieren en brullen en dit doen we dan ook met het gehele galteam uit chatpoint! Samen staan we sterker!

Sterke punten:
leuke tijd tijdens het chatten (voor ons dan)

Zwakke punten:
losers die huilend uitloggen als ze gepest worden

ChatPlaza - Waardeloze admin

3

Review:
De nieuwe admin 'diana' is geen goede aanwinst voor chatplaza. Zij heeft een jaar geroepen dat ze admin wil worden zodat ze mensen kan bannen die zij stom vindt.

Nu is zij admin en deelt zij luk raak bans uit. Zelfs bij mensen die nog geen letter getypt hebben, laat staan iets verkeerds gezegd hebben.

Een admin aanstellen die mensen een ban geeft op basis van 'ik vind jou stom' is het slechts wat een chatsite maar kan hebben.

Ik ga naar een andere chatsite, maar wil dit toch even gezegd hebben.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Diana

Gerry beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Nieuwe moderator is een verbetering.

1

Review:
De nieuwe moderator is een meerwaarde, hopelijk volgen er meer. Om de straffeloosheid op de website te bestrijden is dit zeker een goed begin. Laat dit een voorbode zijn om chat plaza terug respectabel te maken.

Sterke punten:
Moderator Diana.

Zwakke punten:
Te weinig moderators.

Lodewijk beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Elke dag hetzelfde

1

Review:
Een tijd geleden was ik met iemand aan het privéchatten en stuurde ik een aantal copy/paste-teksten door. Het vervolg was dat wij beiden geband werden. Het is natuurlijk erg toevallig dat wij allebei tegelijk geband werden. Mijn idee was dat het hoogst waarschijnlijk te maken had met een automatische systeemfout. Na 2 maanden is de ban van mijn toenmalige chatpartner er afgehaald maar die van mij is om de een of andere reden blijven staan. Vlak na mijn ban heb ik Chatplaza gemaild met de vraag of ze de ban konden verwijderen, maar er volgde natuurlijk geen reactie.

Ik vind het behoorlijk typisch dat mensen allerlei narigheid kunnen uithalen en vervolgens een ban van een paar weken krijgen, terwijl iemand die af en toe een scherpe mening geeft een maandenlange ban krijgt. Waarschijnlijk komt dit omdat het grote probleem van de eigenaren altijd geweest is dat ze absoluut niet tegen kritiek kunnen, ook al wordt dit op een normale manier verkondigd.

Mede om deze reden denk ik ook dat het opnieuw invoeren van admins die controle over de zogeheten chatters moeten uitoefenen totaal niet gaat werken. Er zullen weer mensen komen die in hun echte leven nooit wat te vertellen hebben en vervolgens denken dat ze een enorm verantwoordelijke en autoritaire functie uitoefenen op een chatsite. Het vervolg zal zijn dat ze een soort orgastisch gevoel krijgen wanneer ze met hun muis over het gebruikersaccount gaan van de desbetreffende persoon die in hun ogen een straf verdiend heeft.

Het anarchistische systeem waarin er geen controle plaatsvindt is misschien niet perfect, maar wel de enige juiste in mijn optiek. Wat ook behoorlijk absurd is is dat er sinds een korte tijd geld gevraagd wordt om iemand te blokken. Nu kun je mensen niet meer voor een langere tijd blokken, maar moet je een premiumaccount nemen. Het terugzetten van deze optie zal al heel veel narigheid oplossen.

ChatPlaza - Aangifte

5

Review:
Ik ben al jaren bekend met chatten.nl, waarbij de naam van deze chatsite een aantal jaar geleden veranderd is in Chatplaza.nl.

Chatplaza.nl hanteert de volgende huisregels, en dit staat op hun website vermeld :

Om het gezellig en veilig te houden zijn er moderators actief in de chatboxen. Zij zorgen voor een goede en gezellige sfeer. Voor vragen en/of problemen kun je ook bij hen terecht.

Ik wil sterk benadrukken dat plaza zich absoluut niet aan deze huisregels volstrekt. Er zijn geen moderators/ admins aanwezig en er word gescholden, gediscrimineerd, gepest, bedreigt met de dood en nog veel meer. Dit alles speelt zich voornamelijk af in de box chatpoint.

Waarom doet plaza hier niks aan? Er staat immers op hun eigen website dat zij een gezellige sfeer nastreven en dat om die reden admins aanwezig zijn. Als je mailt met een klacht over een chatter, dan krijg je 2 a 3 dagen later antwoord als je geluk hebt. Het antwoord is vaak dat de desbetreffende chatter een ban krijgt...wat totaal geen zin heeft want met een VPN zijn ze na een aantal minuten weer terug om de pesterijen voort te zetten.

Ook kan je de pestende chatters niet blokkeren omdat je voor deze functie moet betalen.

Er is een aanstichter en dat is hoogstwaarschijnlijk een mannelijk persoon...hij chat alleen met VPN en heeft rond de 500 accounts...hij chat onder vrouwelijke profielfoto’s en namen en doet zich voor als vrouw....hij noemt zichzelf Bas.

Deze Bas scheld mensen uit met terminale ziektes, steelt persoonlijke foto’s van mensen hun Instagram en Facebook accounts, of die ze weleens op de scroll gedeeld hebben tijdens een gezellig gesprek. Vervolgens bewerkt hij deze foto’s ( met sperma in de mond, een hakbijl in het hoofd, of andere nare dingen ) en spamt dan deze foto’s op de scroll. Er zijn een aantal chatters die meelachen wat het in stand houd.

Wat nog wel het ergste is, is dat hij foto’s van chatters hun minderjarige kinderen pakt en deze op sexsites plaatst, of de foto’s bewerkt met sperma in hun mond. Sta versteld dat dit allemaal kan op deze website en er absoluut onder geen omstandigheid op geen enkele manier word ingegerepen. Er is immers totaal geen toezicht.

Er worden zelfs Facebook accounts van chatters aangemaakt, en chatters op YouTube gezet.... zo heeft hij een aantal raps gemaakt en persoonlijke namen en foto’s op YouTube geplaatst zonder toestemming.

Er worden privé namen gedeeld,en over internet verspreid, foto’s van minderjarige kinderen verspreid en zelfs telefoonnummers en adressen gedeeld.

Heb een aantal keren contact opgenomen met chatplaza, en ik ben met de zaak bezig om hier bar een eind aan te maken.

Het is buitengewoon schandalig dat dit anno 2019 nog kan, ik zou alle ouders sterk adviseren hun kinderen hier absoluut niet te laten chatten! Het is levensgevaarlijk

Ik klaag chatplaza aan voor traumatisch letsel, smaad, laster en internetpesten van mijn klanten.

Warme groet,
Een Jurist

Zwakke punten:
- geen toezicht ( admins)
- geen veiligheid
- seksadvertenties waar jongeren de site bezoeken.
- kan chatters alleen blokkeren tegen betaling.
- VPN toegang mogelijk

Jurist beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Bedreigingen op Chatplaza

0

Review:
Ik heb altijd met veel plezier gechat op Chatplaza. Echter, nu er geen admins meer zijn is het heel droevig geworden met Chatplaza. Bas, Juul & Tonny pesten iedereen weg. Waar ze o.a. bewerkte foto’s van chatters voor gebruiken. Als ik zoiets doe, heb ik direct een ban. Ze bedreigen chatters zelfs met zware mishandeling en de dood. Dit verkondigen ze o.a. in hun raps die ze op youtube hebben gezet in hun nummers “Plaza diss” ( www.youtube.com/watch?v=Prz2tciEIiY ) en “Zinvol geweld(ig)” ( www.youtube.com/watch?v=vR3U8x3qocQ&t=18s ).

Ik heb over deze gang van zaken contact opgenomen met Chatplaza. Maar ze willen hier niks aan doen. Ook heb ik contact opgenomen met youtube. Youtube heeft de video niet verwijderd maar ze hebben een leeftijdsbeperking op de video gezet.

Zolang Chatplaza hier niks aan gaat doen, kom ik niet meer chatten. Daarnaast overweeg ik een aangifte.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen admins

Taboo beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Verpest

1

Review:
Account voor goed verwijdert, chatplaza is verpest, zitten té veel fake mensen, de leuke echte chatters van vijf jaar terug zie ik nie meer dus geen reden om nog terug te keren

grts,
H

Zwakke punten:
fakerds

Schrijf ook een review over ChatPlaza

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatPlaza aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatPlaza aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatPlaza


Home » Chat Datingsites » ChatPlaza