ChatPlaza - 109 Reviews

Last updated: 7 november 2018
ChatPlaza Logo

23.1% aanbevolen, 109 Reviews

 1. ChatPlaza informatie
 2. Inschrijven Chatplaza
 3. Kosten Chatplaza
 4. Betrouwbaarheid Chatplaza
 5. Chatplaza opzeggen
 6. ChatPlaza App
 7. ChatPlaza Reviews
 8. Schrijf ook een review over ChatPlaza

Niet tevreden over ChatPlaza? Probeer dan eens ChatApp.

ChatPlaza informatie

ChatPlaza is de grootste chatsite van Nederland. Het is niet nodig om je te registeren om gebruik te maken van de website. Bij ChatPlaza kun je gelijk een chatgesprek starten met nieuwe mensen. Chat gezellig met anderen over dezelfde interesses en hobby's of misschien leidt dat leuke chatgesprek wel tot een date en een serieuze relatie! Op ChatPlaza kun je ook nog eens gratis online games spelen.

Op Chatplaza heb je alleen de mogelijkheid om te chatten. Ben je echt op zoek naar een datingsite, dan verwijst ChatPlaza je door naar datingsite Lexa via een pagina genaamd 'online daten'. ChatPlaza heeft ook nog een zoekmachine van Lexa op de website staan. Op deze manier kun je dan ook nog naar singles zoeken voor online dating.

Ben je het chatten nog even zat? Lees dan even een leuk artikel op ChatPlaza. De website heeft namelijk veelzijdige blog met interessante artikelen die gaan over verscheidene onderwerpen zoals onder andere life style tips, online daten, advies over het maken van een goede foto.


ChatPlaza Details

Hits: 6468

URL: http://www.chatplaza.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 109

Inschrijven Chatplaza

ChatPlaza onderscheid zich van andere chatsites doordat het niet nodig is om je eerst te registreren. Bij ChatPlaza kun je gelijk beginnen met chatten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruiksnaam invullen en je direct praten met nieuwe mensen op de website. Door deze methode ben je ook helemaal anoniem tijdens het chatten.

Kosten Chatplaza

Chatplaza is een gratis chatwebsite en vraagt dus geen vergoeding voor deelnemen aan de chat. Voor de extra's van de website zoals voor de online games, webcam 18+, online dating en bingo moet wel betaald worden.

De extra's van de website zoals de online games, bingo, webcam 18+, online daten staan niet op de website van ChatPlaza. Bovenaan de homepagina van Chatplaza staan de links die verwijzen naar de verschillende websites.

ChatPlaza wordt gefinancieerd door advertenties/reclame van bekende datingsites zoals Lexa.

Betrouwbaarheid Chatplaza

ChatPlaza heeft een aantal spelregels die door elke gebruiker van de website nageleefd moeten worden. Het hanteren van spelregels zorgt voor orde en veiligheid op de chat.

ChatPlaza neemt geen verantwoordelijkheid wat betreft de
privacy waarborging van deelnemers. Deel daarom zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie met anderen op de chat. Wanneer je iemand gaat ontmoeten van de chat, spreek dan altijd af op een openbare plek. Het is ook een goed idee om een vriend of een vriendin mee te nemen.

Chatplaza opzeggen

Het is niet nodig om je uit te schrijven op chatplaza omdat je geen account hebt. Wanneer je bent aangemeld met je gebruikersnaam is het voldoende om de pagina af te sluiten. Jouw chatgesprekken kun je dan niet langer terug lezen.

ChatPlaza App

ChatPlaza heeft op dit moment nog geen mobiele applicatie (app). Als je gebruik wil maken van ChatPlaza is dit nu nog alleen mogelijk via de website van ChatPlaza.

De website van ChatPlaza is niet gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets, maar de website is toch redelijk te gebruiken met deze apparaten.


Maak nu een gratis account aan op ChatPlaza

ChatPlaza Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Chatplaza brengt gebruikers gratis in contact met elkaar
  Chatplaza behoort met haar vele leden tot een van de grootste Nederlandse datingwebsites. Deze site maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om snel en eenvoudig chatcontact te hebben met andere onbekende gebruikers. Men kan de sites dus gebruiken om leuke mensen te leren kennen voor een eenvoudige vriendschap, maar ook voor een relatie of een serieuze relatie voor de lange termijn. Veel pe Lees verder

ChatPlaza reviews (95):

ChatPlaza - Vervolg review "Voorkom herhaling"

1

Review:
Ondanks mijn vorige review, met veel steun van lezers (waarvoor dank), is er toch een admin aangesteld die bevriend blijkt te zijn met chatters. Wat spijtig.
Maar wat hebben we allemaal gesmuld van Ajala haar wanhopige poging weer admin te worden op een andere chatbox!

Sterke punten:
Chatsite met veel boxen en veel mogelijkheden.

Zwakke punten:
De 06 registratie is een lachertje.

Jolein beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Zonder de huisregels overtreden een ban

0

Review:
Ik werd na een kwartiertje chatten gebanned. Terwijl ik absoluut geen huisregel overtreden had. Ik heb dus beleeft contact opgenomen met Chatplaza, aangezien ik wel héél benieuwd was waarom zij mij de toegang ontzeggen voor deze openbare ruimte.

Chatplaza kan niks aantonen en zegt: we willen niet in discussie.

Maar ze laten die ban wel staan.

Dat is het zelfde als je iemand de toegang in een winkelcentrum gaat ontzeggen, en geen reden wil opgeven.

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
/

ChatPlaza - Woede Frustratie Jaloezie

8

Review:
Energie heeft een hoge of lage trilling tussen de 0 tot 49.000. Woede, frustratie en jaloezie hebben een lage trillingsfrequentie, terwijl universele liefde en onbaatzuchtigheid juist een hele hoge trillingsfrequentie heeft.                          
Voedingspatroon en genotsmiddelen: Bij suiker en vetvoedsel drugs alcohol is een lagere trillingsfrequentie .
Een verse appel heeft een hogere trillingsfrequentie. 
Een televisie en zitten niets doen heeft een lagere frequentie dan wandelen in de natuur. En ga zo maar door...

Tussen ons mensen zit een groot verschil van de trillingsfrequentie. Ieder heeft een eigen persoonlijke trillingsfrequentie. Je merkt dit zelf heel goed doordat je je bij bepaalde mensen heel goed voelt, er is een klik.
Terwijl je bij andere mensen je juist helemaal niet prettig voelt.
En hoeveel energie je er in wil steken. Diepgaande gespreken kosten je uiteindelijk meer energie dan dat het je oplevert. Het zuigt je leeg ,en het verlaagt je eigen trillingsfrequentie ook nog.
Omdat die op een ander negatief level en dus laag-trillingsfrequentie zitten.

Jouw persoonlijke trillingsfrequentie trekt juist mensen met een gelijke trillingsfrequentie aan. Zij zitten voor jou op het juiste level. Kom je in aanraking met mensen of situaties die een veel lagere trillingsfrequentie hebben, dan trek je automatisch negatieve mensen aan , zoals drugsverslaafden -alcoholisten - criminelen - ernstig psychisch gestoorden enz...
Op deze manier kun je in een neerwaarts demonisch spiraal komen .

Door je trillingsfrequentie bewust te verhogen, bevrijd je jezelf van negatieve vibratie
Toxines is gifstoffen opruimen.
Blokkades ..

Gezonde voeding
Persoonlijke advies. Positieve gedachten , waardoor je meer positiviteit aantrekt;
Je voeden met hogere emoties zoals liefde licht goedheid en hulpvaardigheid. 
En trek je als een magneet mensen en situaties met een hogere trillingsfrequentie aan..
Je ervaart meer liefde, licht flow en overvloed in je leven. Je begrijpt beter waarom bepaalde dingen op je pad komen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je ervaart meer zelfvertrouwen .
Het onthoud je niet van tegenslagen maar je zult hier gemakkelijker mee om kunnen gaan. Het aardse leven bestaat nu eenmaal uit constante dualiteit licht donker goed / kwaad. Door hier beter mee om te kunnen gaan, krijg je de mogelijkheid om je als mens en ziel te ontwikkelen.
Door je trillingsfrequentie te verhogen, kun je juist steeds makkelijker en op een vloeiendere manier ermee omgaan. Je creëert steeds meer liefde en licht voor jezelf en voor anderen.

Denk daar maar eens over goed over na !

Jansen beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Slechte chatsite

0

Review:
Heel chatplaza, en met name de room chatpoint, wordt kapot gemaakt door ene Bas. Ja, iedereen kent die malloot. En als dat nog niet genoeg is heeft hij ook nog een enorme aanhang die leuk met hem mee doen.

En dan zeggen de admins dat ze Bas wel weg krijgen omdat je nu nummers moet verifiëren. Blijkt niet waterdicht te zijn want die Bas heeft inmiddels 100 accounts die geverifieerd zijn, met gratis online nummers.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

ChatPlaza - jammer ,. nep site

0

Review:
nep site

noel beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - 100 sims en de belfabriek

1

Review:


Virtuele nummers, de belfabriek  (servicenr)
100 Simkaartjes  en 1000  namen .
1000 mailadressen ,en dan spreken wij over verificatie en betrouwbaarheid...

Bij de mallemolen van het leven
Staat iedereen te wachten in een rij
Wachten tot je mee mag doen
Het duurt mischien wel even
Maar voor iedereen is er een paardje  bij

Eenmaal in de molen van het leven
In't begin ben je mischien een beetje bang
Dan zal iemand je vasthouden
Totdat je het alleen kunt
Want de mallemolen duurt nooit lang.

En die mensenlevens mallemolen ,
gaat door tot je er draaierig van bent.
Maar jij blijft je toch vasthouden, al vind je het niet leuk meer.
Want naast de molen is te onbekend...


Sterke punten:
/

Zwakke punten:
/

ChatPlaza - Emotionele achtbaan

3

Review:
Ik kom sinds de zomer op Chatplaza, vanwege redenen dat ik “ even tijd” heb om mijn tijd te besteden aan gekkigheid zoals plaza. Ik kom er voornamelijk voor afleiding en om te lachen.

Kom eigenlijk alleen in de room chatpoint, en dat is ook echt tevens het afvoerputje van de maatschappij. Alle andere rooms communiceren de chatters wel vrij normaal en leuk met elkaar.

Er zit een vast clubje mensen die vrijwel dag en nacht online zijn. Ook een clubje jaloerse vrouwen, die ontzettend boos op je worden als je aandacht van mannen krijgt. ( ze gaan dan privé om je zwart te maken, en te zeggen dat je een man bent). Ze doen er alles aan om je weg te pesten, zodat zij dan weer alle aandacht van de mannen voor zichzelf kunnen krijgen.

Zijn wel een aantal aardige chatters, maar ook veel gefrustreerde mannen die alleen respectloze dingen roepen. Ik heb sinds de zomer de chatters goed leren kennen en geobserveerd en het is me opgevallen dat veel mentale problemen hebben.

Je hebt een alcoholist, die vanaf de ochtend al aan het bier zit, en zijn verdriet wegdrinkt. Ook roken veel chatters wiet en lijden veel aan borderline.

De site zit wel redelijk goed in elkaar, de app is een stuk minder.

Sterke punten:
Veel chatters online
veel verschillende rooms

Zwakke punten:
Je valt steeds weg
De app is waardeloos
Veel negatieve mensen

Sofia beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - De leugen regeert

1

Review:


Toen ik zo rondkeek bij datingwebsites reviews hier, kwam ik bij deze revieuw van : Omasex .
Titel : proberen waard van Pieter ( man57) op 1 nov.2018 .
Hij schreef : Afgelopen weekend kwam ik omasex tegen.Ik heb een "account aangemaakt" en wat rondgekeken ,met de gratis berichten een vrouw die er leuk uitzag een berichtje gestuurd. Enz..
Toen ik vervolgens op de naam Pieter man57 klikte ,kreeg ik de schrik van mijn leven ,hij was ook Pam40 op 1 nov 2018.
Waar hij weer vrouw was, en schreef: inmiddels heb ik me aangemeld,en met vele mannen gechat,het valt mij op dat er bijzonder veel mannen op het platform zitten enz.
Daarna was hij/ zij weer Marc( man29)
Toen Jim( man61)
Later Anoniem( man20)
Toen steef( man25) op 11 okt. 2018 met de titel:
( oma genuekt) Gisteren heb ik geil een oma genuekt..
Dan op 25 sept 2018 is het weer
VandenBran( man25)
Op 25 sept2018 noemt het zich weer Joeri( man35)
Weer op 25 sept 2018 is het weer Max ( man29)
Op 26 sept.2018 is het weer Juriaan( man29)
Op 11 okt.2018 is hij/ zij weer Jaap,
met de titel : oma genuekt, oma,s zijn geiler dan jonge meiden.
Deze man of vrouw is een zieke leugenaar ,en verzint alles.
Ik wil hiermee waarschuwen dat veel accounts harstikke nep zijn
Dus ook in chatplaza-chat.
Geloof toch niet in die prachtige misleidende avatars ,1 klik erop en je harde schrijf zit vol virussen..
Ook zijn er nergens moderators in geen wegen te bekennen in chatplaza abnormaal toch?
Ik las nog iets waar ik om moest lachen en huilen tegelijk ik deel het met jullie.
Lees: Oma sex werkt met verificatie van je e - mailadres of je 06 nr.
Zo weet je bijvoorbeeld altijd zeker dat het om ECHTE PROFIELEN gaat,en dat de mensen die erop zitten SERIEUS zijn :

Echte profielen?
06 nummers?
Serieus?
Kom op zeg juist gevaarlijker!Sterke punten:
/

Zwakke punten:
/

Jansen beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Er leuk

0

Review:
Ik kom graag chatten. Ik heb in korte tijd veel vrienden erbij gekregen. De chatters vinden mij erg aardig, behalve Bracha en Vogeltje, maar die zijn denk ik jaloers omdat ik zo populair ben.

Sterke punten:
Veel leuke mannen.

Zwakke punten:
Veel Turken.

Sofia beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Ajala

6

Review:
Silvya, aka Ajala is haar eigen chatsite begonnen.
Het is een kopie van ChatPlaza, dezelfde rooms. Volgens mij heeft Chatplaza daar copyright op en is het dus niet toegestaan om exact dezelfde rooms te gebruiken. Er staat niet in de regels dat je verplicht bent, direct deel te nemen aan de chat. Je krijgt de kans niet om even te kijken hoe alles werkt, want je wordt gelijk gekickt.
De naam van de chat is toepasselijk; icecub, de grootste ijskoningin is de admin.

Zwakke punten:
Ajala als admin

Schrijf ook een review over ChatPlaza

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatPlaza aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatPlaza aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatPlaza


Home » Chat Datingsites » ChatPlaza