ChatPlaza - 61 Reviews

Last updated: 18 juni 2018
ChatPlaza Logo

22.2% aanbevolen, 61 Reviews

 1. ChatPlaza informatie
 2. Inschrijven Chatplaza
 3. Kosten Chatplaza
 4. Betrouwbaarheid Chatplaza
 5. Chatplaza opzeggen
 6. ChatPlaza App
 7. ChatPlaza Reviews
 8. Schrijf ook een review over ChatPlaza

Niet tevreden over ChatPlaza? Probeer dan eens ChatApp.

ChatPlaza informatie

ChatPlaza is de grootste chatsite van Nederland. Het is niet nodig om je te registeren om gebruik te maken van de website. Bij ChatPlaza kun je gelijk een chatgesprek starten met nieuwe mensen. Chat gezellig met anderen over dezelfde interesses en hobby's of misschien leidt dat leuke chatgesprek wel tot een date en een serieuze relatie! Op ChatPlaza kun je ook nog eens gratis online games spelen.

Op Chatplaza heb je alleen de mogelijkheid om te chatten. Ben je echt op zoek naar een datingsite, dan verwijst ChatPlaza je door naar datingsite Lexa via een pagina genaamd 'online daten'. ChatPlaza heeft ook nog een zoekmachine van Lexa op de website staan. Op deze manier kun je dan ook nog naar singles zoeken voor online dating.

Ben je het chatten nog even zat? Lees dan even een leuk artikel op ChatPlaza. De website heeft namelijk veelzijdige blog met interessante artikelen die gaan over verscheidene onderwerpen zoals onder andere life style tips, online daten, advies over het maken van een goede foto.


ChatPlaza Details

Hits: 5764

URL: http://www.chatplaza.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 61

Inschrijven Chatplaza

ChatPlaza onderscheid zich van andere chatsites doordat het niet nodig is om je eerst te registreren. Bij ChatPlaza kun je gelijk beginnen met chatten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruiksnaam invullen en je direct praten met nieuwe mensen op de website. Door deze methode ben je ook helemaal anoniem tijdens het chatten.

Kosten Chatplaza

Chatplaza is een gratis chatwebsite en vraagt dus geen vergoeding voor deelnemen aan de chat. Voor de extra's van de website zoals voor de online games, webcam 18+, online dating en bingo moet wel betaald worden.

De extra's van de website zoals de online games, bingo, webcam 18+, online daten staan niet op de website van ChatPlaza. Bovenaan de homepagina van Chatplaza staan de links die verwijzen naar de verschillende websites.

ChatPlaza wordt gefinancieerd door advertenties/reclame van bekende datingsites zoals Lexa.

Betrouwbaarheid Chatplaza

ChatPlaza heeft een aantal spelregels die door elke gebruiker van de website nageleefd moeten worden. Het hanteren van spelregels zorgt voor orde en veiligheid op de chat.

ChatPlaza neemt geen verantwoordelijkheid wat betreft de
privacy waarborging van deelnemers. Deel daarom zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie met anderen op de chat. Wanneer je iemand gaat ontmoeten van de chat, spreek dan altijd af op een openbare plek. Het is ook een goed idee om een vriend of een vriendin mee te nemen.

Chatplaza opzeggen

Het is niet nodig om je uit te schrijven op chatplaza omdat je geen account hebt. Wanneer je bent aangemeld met je gebruikersnaam is het voldoende om de pagina af te sluiten. Jouw chatgesprekken kun je dan niet langer terug lezen.

ChatPlaza App

ChatPlaza heeft op dit moment nog geen mobiele applicatie (app). Als je gebruik wil maken van ChatPlaza is dit nu nog alleen mogelijk via de website van ChatPlaza.

De website van ChatPlaza is niet gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets, maar de website is toch redelijk te gebruiken met deze apparaten.


Maak nu een gratis account aan op ChatPlaza

ChatPlaza Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Chatplaza brengt gebruikers gratis in contact met elkaar
  Chatplaza behoort met haar vele leden tot een van de grootste Nederlandse datingwebsites. Deze site maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om snel en eenvoudig chatcontact te hebben met andere onbekende gebruikers. Men kan de sites dus gebruiken om leuke mensen te leren kennen voor een eenvoudige vriendschap, maar ook voor een relatie of een serieuze relatie voor de lange termijn. Veel pe Lees verder

ChatPlaza reviews (61):

ChatPlaza - PAS OP MET PRIVÉ

0

Review:
Admins kunnen meelezen met privégesprekken en doen dit ook! Daarbij zijn ze zeker niet onafhankelijk, maar kletsen mee in de chatrooms en hebben vriendjes cq voorkeuren.

Sterke punten:
Gebruikersvriendelijk en groot

Zwakke punten:
De rest

Plazabezoe beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Plaza geen datingsite?

0

Review:
Admins blijven volhouden dat ChatPlaza geen datingsite is. Maar wel profielen aangemaakt en een vriendenlijst die voor andere zichtbaar is. Het is net Facebook of Lexa. Ik ben van mening dat men de optie moet hebben om bepaalde zaken prive te houden. Niet iedereen hoeft te weten wie mijn vrienden zijn. Niet omdat ik iets te verbergen heb, maar het gaat om de privacy.

ChatPlaza - Henk Geerlings van chatplaza

0

Review:
Hoi beste Joop,

Ik lees dat je onenigheid hebt met Henk Geerlings uit Groessen van chatplaza. Die naam klopt niet en woonplaats ook niet. Het moet zijn Dirk Korts-Geerlings uit Elst. Als je op korts en elst googled weet je zo zn adres. Dat is een gezette man van tegen de 60 die zijn hele leven al vrijgezel is en jaloers wordt als die iemand ziet flirten met n vrouw. Hij heeft dat nooit gehad dus daarom reageert die dan zo. Hij chatte vroeger op tmfchat onder de naam Rocky12. Iedereen noemde hem rukkie omdat hij er openlijk over praatte (ook in bijzijn van minderjarigen) dat hij zn eigen aftrok. Hij praat altijd over sex en denkt bij veel normale opmerkingen door zodat het die kant op gaat. Hij zit ook in de commissie van Elst op stelten. Ze zullen het daar vast niet weten wat ie allemaal achter zn scherm uitspookt. Hij woont in een oud vrijstaand huis waar die over opschept maar dat huis is van zn moeder, waar die zn hele leven al bij woont, die n paar jaar terug is overleden. Hij werkt ook al jaren niet terwijl die elektricien is van beroep zegt die. Al met al is het een kansloos figuur die alleen maar afgeeft op anderen. Door hem chat ik er niet meer omdat hij dingen over mij verzint om zo bij lowlander in de smaak te vallen zodat ik een ban krijg. Ik ben bijna 30 jaar jonger als Dirk. Wat moet zo'n oude man die zn hele leven al alleen is bij die jonge meiden. Ik heb er mn bedenkingen bij.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Lees hierboven

Erik beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Nep

0

Review:
Heb zo vaak gechat met dames Eerst gezellig en later wat serieus En wat blijkt later dat veel dames relatie problemen hebben En dan zijn ze op zoek naar andere slaapplek En zelfs een keer afspraak gemaakt met dame,maar helaas bleek haar man ook ontrouw te zijn en die had haar gevolgd Dus ik was het slachtoffer want hij werd meer boos op mij dan haar Zij ontkennende alles wat ik zei want zij had niks gezegd over een relatie

Kees beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Vriendjespolitiek

0

Review:
Enige waar ze goed in zijn. Vriendjespolitiek, kliekjesvorm en wegtreiteren van mensen die de oude kansloze klapkutjes zonder werk niet aanstaan. Met volledige medewerking van de admins, want daar hebben ze door middel van uitwisselen van facebook, telefoonnummers en wordfeut spelletjes dagelijks contact mee en ook invloed op.

De mensen van het inmiddels ter ziele gegane chatten.nl zijn over het algemeen ook geen toevoeging, want die zijn van hetzelfde laken een pak en vormen nu al hun eigen kliekjes waar de rest weer buiten valt. Ze mogen misschien volgens hun zeggen de grootste zijn, 150 mensen per room. Waarvan er 145 meelezen en ook nog eens dubbel zitten in elke andere room op de site, en waarbij ik ook zwaar mijn twijfels heb of die accounts niet doodleuk aangemaakt zijn door de beheerders of eigenaar.

Maar sfeer, eerlijke behandeling van chatters, en vooral kritiek kunnen incasseren door de admins op mistanden die ze zelf vaak begaan is veel te ver gezocht voor deze site.

Sterke punten:
Heb ik na een jaar nog niet gevonden, bestaan domweg niet.

Zwakke punten:
Alleen maar zwakke punten. Vooral het hele groepje admins die alleen uit eigenbelang optreden door hun vriendjes en kliekjes in stand te houden.

Anonymous beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Lowlander

1

Review:
Sind tijden weer eens op chatplaza wezen kijken. Die lowlander ontwaakt weer eens en geeft me gelijk een ban.
Hij moet zeker zijn target halen om als admin aan te mogen blijven. Te triest voor woorden die admin, die moeten ze eens ruimen met zijn zielige banbeleid. Hij kan zich beter eens dienstbaar maken in een bejaardentehuis, waar ie zelf ook hoort. Wellicht geven ze hem daar dan zijn medicatie op tijd.
Wat een aanfluiting om die als admin aan te houden.

latoya beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Adm

0

Review:
Ik vind lowlander een eikel zijn vriendjes blokt hij niet
Nooit zo rare gek gezien een egel trippen is het bah wat een man

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Lowlander

Gerben beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Lowlander waarom? waarom zo maar bannen zonder ges

5

Review:
Hallo

Om onverklaarbare en niet nader toegelichtte redenen ben ik door Lowlander van Chatplaza gebanned !?? Waarom ?? Er is mij niets over medegedeeld.
Ik ben chatter van het eerste uur op chatplaza vanaf de dag dat het is opgericht. Ik mag dus wel zeggen dat ik een ervaren chatter ben. Ik ben meerdere malen door lowlander gebanned op verzoek van een chatter Henk Geerlings uit Groessen. Deze twee mensen hebben ogenschijnlijk zo'n goede band dat Henk mij klakkeloos kan later verwijderen door Lowlander. Zoals ik al zei meerdere malen is dit gebeurt. Buiten dat is mijn account op chatten.nl ook geblokkeerd !!! De twee grootste chatsites van Nederland die hun oude chatter gewoon blokkeren. Wat is dit? Ik heb chatten en chatplaza nodig voor mijn dagelijkse sociale contact tussen alle ander werkzaamheden door is dat juist even ontspannen voor mij.
Ik ben slecht ter been en kan dus niet zomaar overal heen. Er is ook geen gesprek geweest tussen lowlander en mijzelf, geen reden , geen oorzaak aangegeven. Omdat is zolang chat weet ik wat er speelt onderling tussen de admins en chatter die elkaar al jaren kennen.

Ik heb ook de reviews gelezen over admins chatplaza. Ook daaruit blijkt dat de admins die al jaren de skepter zwaaien op de chats met velen chatter aanvaringen hebben gehad.


Tot slot wil ik u vragen een en ander uit te zoeken en mij per omgaande weer toegang te verlenen tot de chatsiter chatplaza en chatten. Ik denk dat ik in mijn recht sta hierin.

Vriendelijke groeten JOOP alias Castador

Sterke punten:
leuk

Zwakke punten:
admin lowlander die immer maar mensen verwijdert op verzoek van chatters !!! Er wordt niets aan gedaan .

ChatPlaza - Pas ontmoette maatjes worden eraf gegooid

0

Review:
Mensen die je pas ontmoet op chatplaza en waarmee je een klik hebt en leuk hebt worden eraf gegooid puur om afgunst en jaloezie van bepaalde admins, de mensen waarmee ik prive chatte die gaven deze vreemde gebeurtenis al aan en klaagden erover tot op een gegeven moment het doordrong bij mij en maar toen waren ze de volgende dag gebanned.
Conclusie die ik na aanleiding van meerdere voorvallen krijg is dat de admins daar dus ook in je prive scherm meelezen en dit kunnen trouwens ook weer kennissen daar weer van zijn.DUS PAS OP MET WAT JE MELD IN PRIVE SCHERM!
Vandaag toen ik dus die mensen niet meer zag terwijl we dan eigenlijk daar hadden afgesproken toen werd ik toch even pislink en daarom ga ik dit overal aanbrengen omdat ik vind dat je geen onschuldige mensen de dupe mag laten zijn, als ze iets tegen me hebben moeten ze mij maar blocken maar dan hebben ze er geen plezier van om deze tactiek uit te buiten maar jammer genoeg voor hun heb ik alles door, mede omdat ik ook game admin en netwerk admin ben geweest ben ik daarin getrained.
Er zijn trouwens meerdere dingen voorgevallen maar daar komt waarschijnlijk nog een grootschalig onderzoek naar als het aan mij ligt tenminste!kan er wel een boek over schrijven alle voorvallen maar dat zou zonde van mijn tijd zijn.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

anoniem beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Admin Lowlander en Henk Geerlings

0

Review:
Na chatter van het eerste uur op chatplaza te zijn geweest heeft admin lowlander wederom op verzoek van chatter Henk Geerlings uit Groessen mij gebanned van de chat.
Bovengenoemde chatter weet steeds weer de admins ervan te overtuigen dat ik verwijdert moet worden, Dit is al 10 keer gebeurt. Ik heb iedere keer contact proberen te krijgen met de admins maar zonder succes. Vreemd genoeg ben ik tevens gebanned op Chatten.nl dat de hoofdsite is van chatplaza. Eigenaar is Bulwark bv Haarlem. Ik ben zelfs op het postadres geweest van chatten smedestraat 32 haarlem. Echter daar is een dubieus adres met een discotheek.
Hoe dan ook ben ik slachtoffer geworden van vriendschapsbanden tussen admins en chatter Henk op chatplaza.nl. Waarschijnlijk hebben ze zakelijk of prive wederzijdse betrekkingen en belangen. Op chatplaza en chatten ben ik om onduidelijke redenen en zonder communicatie in privebox gebanned.

Sterke punten:
goedwerkende chat interface

Zwakke punten:
Admins zijn zeer bevooroordeeld en onderhouden ogenschijnlijk belangen met chatters.
Zonder opgaaf van reden mij op twee chatsites een ipban geven

JOOP beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatPlaza

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatPlaza aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatPlaza aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatPlaza


Home » Chat Datingsites » ChatPlaza