ChatPlaza - 59 Reviews

Last updated: 5 februari 2018
ChatPlaza Logo

22.7% aanbevolen, 59 Reviews

  1. ChatPlaza informatie
  2. Inschrijven Chatplaza
  3. Kosten Chatplaza
  4. Betrouwbaarheid Chatplaza
  5. Chatplaza opzeggen
  6. ChatPlaza App
  7. ChatPlaza Reviews
  8. Schrijf ook een review over ChatPlaza

Niet tevreden over ChatPlaza? Probeer dan eens ChatOrNext.

ChatPlaza informatie

ChatPlaza is de grootste chatsite van Nederland. Het is niet nodig om je te registeren om gebruik te maken van de website. Bij ChatPlaza kun je gelijk een chatgesprek starten met nieuwe mensen. Chat gezellig met anderen over dezelfde interesses en hobby's of misschien leidt dat leuke chatgesprek wel tot een date en een serieuze relatie! Op ChatPlaza kun je ook nog eens gratis online games spelen.

Op Chatplaza heb je alleen de mogelijkheid om te chatten. Ben je echt op zoek naar een datingsite, dan verwijst ChatPlaza je door naar datingsite Lexa via een pagina genaamd 'online daten'. ChatPlaza heeft ook nog een zoekmachine van Lexa op de website staan. Op deze manier kun je dan ook nog naar singles zoeken voor online dating.

Ben je het chatten nog even zat? Lees dan even een leuk artikel op ChatPlaza. De website heeft namelijk veelzijdige blog met interessante artikelen die gaan over verscheidene onderwerpen zoals onder andere life style tips, online daten, advies over het maken van een goede foto.


ChatPlaza Details

Hits: 5334

URL: http://www.chatplaza.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 59

Inschrijven Chatplaza

ChatPlaza onderscheid zich van andere chatsites doordat het niet nodig is om je eerst te registreren. Bij ChatPlaza kun je gelijk beginnen met chatten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruiksnaam invullen en je direct praten met nieuwe mensen op de website. Door deze methode ben je ook helemaal anoniem tijdens het chatten.

Kosten Chatplaza

Chatplaza is een gratis chatwebsite en vraagt dus geen vergoeding voor deelnemen aan de chat. Voor de extra's van de website zoals voor de online games, webcam 18+, online dating en bingo moet wel betaald worden.

De extra's van de website zoals de online games, bingo, webcam 18+, online daten staan niet op de website van ChatPlaza. Bovenaan de homepagina van Chatplaza staan de links die verwijzen naar de verschillende websites.

ChatPlaza wordt gefinancieerd door advertenties/reclame van bekende datingsites zoals Lexa.

Betrouwbaarheid Chatplaza

ChatPlaza heeft een aantal spelregels die door elke gebruiker van de website nageleefd moeten worden. Het hanteren van spelregels zorgt voor orde en veiligheid op de chat.

ChatPlaza neemt geen verantwoordelijkheid wat betreft de
privacy waarborging van deelnemers. Deel daarom zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie met anderen op de chat. Wanneer je iemand gaat ontmoeten van de chat, spreek dan altijd af op een openbare plek. Het is ook een goed idee om een vriend of een vriendin mee te nemen.

Chatplaza opzeggen

Het is niet nodig om je uit te schrijven op chatplaza omdat je geen account hebt. Wanneer je bent aangemeld met je gebruikersnaam is het voldoende om de pagina af te sluiten. Jouw chatgesprekken kun je dan niet langer terug lezen.

ChatPlaza App

ChatPlaza heeft op dit moment nog geen mobiele applicatie (app). Als je gebruik wil maken van ChatPlaza is dit nu nog alleen mogelijk via de website van ChatPlaza.

De website van ChatPlaza is niet gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets, maar de website is toch redelijk te gebruiken met deze apparaten.


Maak nu een gratis account aan op ChatPlaza

ChatPlaza reviews (59):

ChatPlaza - Nep

0

Review:
Heb zo vaak gechat met dames Eerst gezellig en later wat serieus En wat blijkt later dat veel dames relatie problemen hebben En dan zijn ze op zoek naar andere slaapplek En zelfs een keer afspraak gemaakt met dame,maar helaas bleek haar man ook ontrouw te zijn en die had haar gevolgd Dus ik was het slachtoffer want hij werd meer boos op mij dan haar Zij ontkennende alles wat ik zei want zij had niks gezegd over een relatie

Kees beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Vriendjespolitiek

0

Review:
Enige waar ze goed in zijn. Vriendjespolitiek, kliekjesvorm en wegtreiteren van mensen die de oude kansloze klapkutjes zonder werk niet aanstaan. Met volledige medewerking van de admins, want daar hebben ze door middel van uitwisselen van facebook, telefoonnummers en wordfeut spelletjes dagelijks contact mee en ook invloed op.

De mensen van het inmiddels ter ziele gegane chatten.nl zijn over het algemeen ook geen toevoeging, want die zijn van hetzelfde laken een pak en vormen nu al hun eigen kliekjes waar de rest weer buiten valt. Ze mogen misschien volgens hun zeggen de grootste zijn, 150 mensen per room. Waarvan er 145 meelezen en ook nog eens dubbel zitten in elke andere room op de site, en waarbij ik ook zwaar mijn twijfels heb of die accounts niet doodleuk aangemaakt zijn door de beheerders of eigenaar.

Maar sfeer, eerlijke behandeling van chatters, en vooral kritiek kunnen incasseren door de admins op mistanden die ze zelf vaak begaan is veel te ver gezocht voor deze site.

Sterke punten:
Heb ik na een jaar nog niet gevonden, bestaan domweg niet.

Zwakke punten:
Alleen maar zwakke punten. Vooral het hele groepje admins die alleen uit eigenbelang optreden door hun vriendjes en kliekjes in stand te houden.

Anonymous beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Lowlander

1

Review:
Sind tijden weer eens op chatplaza wezen kijken. Die lowlander ontwaakt weer eens en geeft me gelijk een ban.
Hij moet zeker zijn target halen om als admin aan te mogen blijven. Te triest voor woorden die admin, die moeten ze eens ruimen met zijn zielige banbeleid. Hij kan zich beter eens dienstbaar maken in een bejaardentehuis, waar ie zelf ook hoort. Wellicht geven ze hem daar dan zijn medicatie op tijd.
Wat een aanfluiting om die als admin aan te houden.

latoya beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Adm

0

Review:
Ik vind lowlander een eikel zijn vriendjes blokt hij niet
Nooit zo rare gek gezien een egel trippen is het bah wat een man

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Lowlander

Gerben beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Lowlander waarom? waarom zo maar bannen zonder ges

5

Review:
Hallo

Om onverklaarbare en niet nader toegelichtte redenen ben ik door Lowlander van Chatplaza gebanned !?? Waarom ?? Er is mij niets over medegedeeld.
Ik ben chatter van het eerste uur op chatplaza vanaf de dag dat het is opgericht. Ik mag dus wel zeggen dat ik een ervaren chatter ben. Ik ben meerdere malen door lowlander gebanned op verzoek van een chatter Henk Geerlings uit Groessen. Deze twee mensen hebben ogenschijnlijk zo'n goede band dat Henk mij klakkeloos kan later verwijderen door Lowlander. Zoals ik al zei meerdere malen is dit gebeurt. Buiten dat is mijn account op chatten.nl ook geblokkeerd !!! De twee grootste chatsites van Nederland die hun oude chatter gewoon blokkeren. Wat is dit? Ik heb chatten en chatplaza nodig voor mijn dagelijkse sociale contact tussen alle ander werkzaamheden door is dat juist even ontspannen voor mij.
Ik ben slecht ter been en kan dus niet zomaar overal heen. Er is ook geen gesprek geweest tussen lowlander en mijzelf, geen reden , geen oorzaak aangegeven. Omdat is zolang chat weet ik wat er speelt onderling tussen de admins en chatter die elkaar al jaren kennen.

Ik heb ook de reviews gelezen over admins chatplaza. Ook daaruit blijkt dat de admins die al jaren de skepter zwaaien op de chats met velen chatter aanvaringen hebben gehad.


Tot slot wil ik u vragen een en ander uit te zoeken en mij per omgaande weer toegang te verlenen tot de chatsiter chatplaza en chatten. Ik denk dat ik in mijn recht sta hierin.

Vriendelijke groeten JOOP alias Castador

Sterke punten:
leuk

Zwakke punten:
admin lowlander die immer maar mensen verwijdert op verzoek van chatters !!! Er wordt niets aan gedaan .

ChatPlaza - Pas ontmoette maatjes worden eraf gegooid

0

Review:
Mensen die je pas ontmoet op chatplaza en waarmee je een klik hebt en leuk hebt worden eraf gegooid puur om afgunst en jaloezie van bepaalde admins, de mensen waarmee ik prive chatte die gaven deze vreemde gebeurtenis al aan en klaagden erover tot op een gegeven moment het doordrong bij mij en maar toen waren ze de volgende dag gebanned.
Conclusie die ik na aanleiding van meerdere voorvallen krijg is dat de admins daar dus ook in je prive scherm meelezen en dit kunnen trouwens ook weer kennissen daar weer van zijn.DUS PAS OP MET WAT JE MELD IN PRIVE SCHERM!
Vandaag toen ik dus die mensen niet meer zag terwijl we dan eigenlijk daar hadden afgesproken toen werd ik toch even pislink en daarom ga ik dit overal aanbrengen omdat ik vind dat je geen onschuldige mensen de dupe mag laten zijn, als ze iets tegen me hebben moeten ze mij maar blocken maar dan hebben ze er geen plezier van om deze tactiek uit te buiten maar jammer genoeg voor hun heb ik alles door, mede omdat ik ook game admin en netwerk admin ben geweest ben ik daarin getrained.
Er zijn trouwens meerdere dingen voorgevallen maar daar komt waarschijnlijk nog een grootschalig onderzoek naar als het aan mij ligt tenminste!kan er wel een boek over schrijven alle voorvallen maar dat zou zonde van mijn tijd zijn.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

anoniem beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Admin Lowlander en Henk Geerlings

0

Review:
Na chatter van het eerste uur op chatplaza te zijn geweest heeft admin lowlander wederom op verzoek van chatter Henk Geerlings uit Groessen mij gebanned van de chat.
Bovengenoemde chatter weet steeds weer de admins ervan te overtuigen dat ik verwijdert moet worden, Dit is al 10 keer gebeurt. Ik heb iedere keer contact proberen te krijgen met de admins maar zonder succes. Vreemd genoeg ben ik tevens gebanned op Chatten.nl dat de hoofdsite is van chatplaza. Eigenaar is Bulwark bv Haarlem. Ik ben zelfs op het postadres geweest van chatten smedestraat 32 haarlem. Echter daar is een dubieus adres met een discotheek.
Hoe dan ook ben ik slachtoffer geworden van vriendschapsbanden tussen admins en chatter Henk op chatplaza.nl. Waarschijnlijk hebben ze zakelijk of prive wederzijdse betrekkingen en belangen. Op chatplaza en chatten ben ik om onduidelijke redenen en zonder communicatie in privebox gebanned.

Sterke punten:
goedwerkende chat interface

Zwakke punten:
Admins zijn zeer bevooroordeeld en onderhouden ogenschijnlijk belangen met chatters.
Zonder opgaaf van reden mij op twee chatsites een ipban geven

JOOP beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Ajala.

0

Review:
Vanochten heb ik Ajala gescheld.Namelijk heb ik haar "Fuck you"gezegd,ook als ik wist de consequenties van.Nu mag ik niet in Plazachat met mijn chat vrienden lekker oudgoeren.
Ajala zelf maak van verschilen van mening een ruzie. Ze zei tegen mij:-" Je bente dom" zo omdat ze slimmer is dan iedereen.
Ik vind jullie chat heel leuk en ik vind zonde dat eigen personeel alle verpest.
Groetjes Marina.

Sterke punten:
Duidelijk leesbaar,zelf met mobiel.
Block en negeren mogelijkheden.
Duidelijk aanleiding.
Foto's en links kunnen delen.

Zwakke punten:
Niet veel zwakke punten.

Marina beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - gekkenhuiskamer

2

Review:
Chatplaza is een chatsite geworden waar een aantal aandachtzieke figuren zitten die het verpesten voor iedereen! Ze willen aandacht en blijven zeuren, zaniken, aandacht trekken, beledigen en het ergste is de admins laten het allemaal toe! En waarom? Omdat de gallende rotzakken terug kunnen komen met een trucje en dan verder gaan waar ze gebleven waren!

De personen die dit doen voelen zich ook geweldig dat ze dit kunnen en zonder in details te treden, blijven ze ook maar hun onzin herhalen en herhalen, in de hoop dat iemand uit zijn slof schiet!

Er zit in de huiskamer een vies, smerig groepje, bestaande uit een aantal die ik maar niet bij de naam zal noemen want dat willen ze graag! Een stelletje gestoorde nietsnutten en mislukte puntlassers, die ook nog eens prive contact met elkaar hebben (skype/whatsapp). En zelfs prive met elkaar overleggen hoe ze samen mensen over te zeik kunnen krijgen!

Ik bemoei me nooit met ze maar lees het allemaal met leden ogen aan. Ik heb vernomen dat die trolclub gezamenlijk kamers zijn afgegaan de afgelopen jaren en daar menig chatters hebben weggepest!

De uitdagende engnekken zijn een soort waardeloze onmensen die werkeloos zijn en die er hun levenswerk van hebben gemaakt andere naar het leven te staan en alleen omdat ze zelf zo gefrustreerd zijn en boos! Ik steek er nooit enig energie in om met ze in debat te gaan want dat verlies je toch altijd. Dit omdat het dan net lijkt of je met een kind praat.

Veel achter elkaar tikken en veel hetzelfde zeggen en daar kom je nooit tussen als volwassene. Maar een paar domme chatters doen dat dus wel en gaan lange debatten en scheld kanonnes uitvoeren over en weer.

Klagen bij admins helpt niet want als je de huiskamer noemt dan beginnen ze al te zuchten want dan weten ze hoe laat het is. Vaak krijg je dan het advies “zet hem op negeer”. Die trolgekken overtreden de regels, die je kunt lezen in het reglement van chatplaza maar dan moet jij ze op negeer zetten, wat een omgekeerde wereld!

Op negeer zetten slaat nergens op want de persoon is in 99% van de gevallen tegen iedereen bezig. Als er een admin eindelijk komt, dan doet die gewoon lekker niets, terwijl ze de naam weten van de ziekers! De mogelijkheid om een ban te omzeilen geeft je daarom dus onschendbaarheid om maar alles te zeggen (met admins erbij)!

Het is zelfs zo erg dat admins vluchten als de problemen beginnen omdat ze quote “er genoeg van hebben”. Dan heb je het toch niet begrepen als admin of wel?

Mij overkwam het zelfs een keertje dat nadat ik klaagde dat die uber arrogante Ajala zei “gaan jullie maar lekker allemaal de admin box uit” en gooide de 3 klagers zo maar eruit. En die trollen maar lachen en lachen en geef ze eens ongelijk! De trollers gaan vaak zelf als eerste een admin halen, nadat ze mensen uitlokken en roepen dan kick hem of haar!

Dit zou totaal niet geaccepteerd mogen worden maar schijnbaar zijn Ajala/mark40/lowlander en istatwat horende doof en ziende blind! Ze zijn expert in het doen of hun neus bloed! De enige goede admin was Y777 en is nog April.

Y777 is weggegaan en ik denk ook voor vele redenen! Ajala klonkt erg in haar nopjes, toen ze met een glimlach vertelde dat Y777 geen admin meer was.

Het getuigd van een vreselijk lakse en onbegrijpelijke mentaliteit dat admins niet blijven zitten en hun werk goed willen uitvoeren. Ze moeten gewoon bij de geringste vorm van frictie, ruzie of uitdagen waarschuwen en zo niet eruit!

En komen ze terug, dan weer eruit en komen ze weer terug, weer eruit en blijven bannen die onruststokers! Dit totdat ze A) hun bek houden of B) niet meer komen!

April deed dat wel altijd en toen opeens was de rust wedergekeerd maar ja die zit uitsluitend in de nacht. Istatwat maakte het zelfs een keertje zo erg dat hij zei “ja ik heb nog meer te doen”, hij kon niet bezig blijven.WAAR ZIT JE HIER DAN VOOR? Uit je neus eten en andere dingen doen?

Als de lesbox klaagt, dan zijn ze er meestal wel altijd als de kippen bij en dan blijft er ook altijd een admin een hele tijd meekijken.

Ik ga vanaf nu deze ergernissen niet meer melden aan die admins omdat A) ze te lui zijn en B) ze het wel best vinden en C) jou nog uit de admin kamer kicken. Ja leuk he, zo gaat chatplaza naar de ziekte, door vervelende gore figuren die stelselmatig het zooitje saboteren. Van die menselijke stukken schroot die hun leven vullen met het “scheld spel” en zich beter voelen door andere maar naar beneden te halen!

Totale indoctrinatie want hoe langer je de leugens blijft zeggen, op ten duur geloofd iedereen ze daar in die depressietent.

Ik vermoed ook dat de figuren die dat doen totaal geen besef hebben hoe de realiteit in elkaar steek. Ze leven in een soort van bubbel, een fantasie wereld en het maakt niet uit wat je zegt want ze tikken en tikken en tikken achter elkaar zonder einde. Sommige die hebben ook de strategie om achter elke zin “hahaha” te tikken, om je doen geloven dat ze steeds in een deuk liggen (wat niet zo is)!

Ze steken zelf enorm veel tijd in andere en de chat en roepen vervolgens in bijna elke zin dat “jij je druk maakt” en dat “jij energie in hun steek” en “dat ze je hebben waar ze willen”. Dit om te proberen je nog bozer te maken!

Het is overduidelijk dat als mensen energy erin steken om andere uit te lokken, dat ze dan zelf nog veel meer energy er in steken!

Volslagen debiel gedrag dus van geestenzieke werkeloze stukken uitschot van de maatschappij, die naar alle waarschijnlijkheid narcist zijn en/of sociopaat. En dan zijn er nog een stelletje meelullende onderkruipers, die dat aanmoedigen en meelachen omdat ze anders zelf aan de beurt zijn en dat willen ze niet! En dan beweren de trollen ook nog dat sommige daar 24 uur zitten, terwijl je dan daar zelf ook 24 uur moet zitten om dat te constateren.

Dus hoe je het ook went of keert, ze praten zichzelf enorm tegen en dat weten ze ook. Het maakt niet uit welk tijdstip je inlogt, ze zitten daar altijd en altijd is het hetzelfde liedje zonder enige nuance of verandering! Kinds praten met een kindertoontje is het enige wat ze kunnen dag in dag uit!

Ziekelijk en zulke mensen blijven maar doorslenteren in hun uitzichtloze bestaan met behulp van hun wajong uitkering. Kijk, je kunt het die ziekers eigenlijk niet kwalijk nemen, dat zijn totaal ontspoorde dwazen die er niet toe doen in het leven en zich daarom ook enorm waardeloos voelen en op deze manier nog proberen zich een beetje te laten gelden en interessant te doen Je kent het wel, op de chat een enorm grote bek maar thuis moeten ze door het kattenluikje naar binnen toe van mama of hun enorm lelijke en bitchy vriendin!

Ik neem het chatplaza en de admins dan ook nog het meeste kwalijk, dat ze zulke GGZ personen een platform geven om maar de chat voor vele anderen te verzieken! Want ziek is het absoluut wat ze zijn en mocht er eentje dit lezen dan liggen ze natuurlijk weer extra in een deuk want de narcisten willen aandacht, al is het maar negatief!

Maar ik kan je wel verzekeren dat ik het eens zal voorleggen aan Peter R de Vries en hopelijk kan die achterhalen wie het zijn en ze confronteren!

Ik wil daarom ook iedereen aanraden om al die menselijke stukken schroot in de huiskamer totaal geen aandacht meer daar te geven want dan houden ze hun mond uiteindelijk! De meer je erop in gaat, de meer ze blijven schreeuwen! Deze review is ook de eerste en laatste keer dat ik het erover heb!

En als tip voor de admins, blijf in deze boxen zitten en druk elk confrontatie de kop in en dan valt chatplaza nog te redden!

Sterke punten:
je kunt blocken

Zwakke punten:
trollers en lakse admins

Merel beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - zwanger

5

Review:
goedendag mensen van chatplaza
ik ben annelore en ben zwanger van boerhenk
hij kwam naar belgie toe
boerhenk vroeg aan mijn kan ik blijven slapen
ik zei ja kan wel
nu zit ik met het kind
iedereen mag het weten

Sterke punten:
gezellig

Zwakke punten:
zijn geen zwakke punten

annelore beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatPlaza

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatPlaza aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatPlaza aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatPlaza


Home » Chat Datingsites » ChatPlaza