ChatPlaza - 93 Reviews

Last updated: 14 januari 2019
ChatPlaza Logo

23.4% aanbevolen, 93 Reviews

 1. ChatPlaza informatie
 2. Inschrijven Chatplaza
 3. Kosten Chatplaza
 4. Betrouwbaarheid Chatplaza
 5. Chatplaza opzeggen
 6. ChatPlaza App
 7. ChatPlaza Reviews
 8. Schrijf ook een review over ChatPlaza

Niet tevreden over ChatPlaza? Probeer dan eens ChatApp.

ChatPlaza informatie

ChatPlaza is de grootste chatsite van Nederland. Het is niet nodig om je te registeren om gebruik te maken van de website. Bij ChatPlaza kun je gelijk een chatgesprek starten met nieuwe mensen. Chat gezellig met anderen over dezelfde interesses en hobby's of misschien leidt dat leuke chatgesprek wel tot een date en een serieuze relatie! Op ChatPlaza kun je ook nog eens gratis online games spelen.

Op Chatplaza heb je alleen de mogelijkheid om te chatten. Ben je echt op zoek naar een datingsite, dan verwijst ChatPlaza je door naar datingsite Lexa via een pagina genaamd 'online daten'. ChatPlaza heeft ook nog een zoekmachine van Lexa op de website staan. Op deze manier kun je dan ook nog naar singles zoeken voor online dating.

Ben je het chatten nog even zat? Lees dan even een leuk artikel op ChatPlaza. De website heeft namelijk veelzijdige blog met interessante artikelen die gaan over verscheidene onderwerpen zoals onder andere life style tips, online daten, advies over het maken van een goede foto.


ChatPlaza Details

Hits: 6734

URL: http://www.chatplaza.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 93

Inschrijven Chatplaza

ChatPlaza onderscheid zich van andere chatsites doordat het niet nodig is om je eerst te registreren. Bij ChatPlaza kun je gelijk beginnen met chatten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruiksnaam invullen en je direct praten met nieuwe mensen op de website. Door deze methode ben je ook helemaal anoniem tijdens het chatten.

Kosten Chatplaza

Chatplaza is een gratis chatwebsite en vraagt dus geen vergoeding voor deelnemen aan de chat. Voor de extra's van de website zoals voor de online games, webcam 18+, online dating en bingo moet wel betaald worden.

De extra's van de website zoals de online games, bingo, webcam 18+, online daten staan niet op de website van ChatPlaza. Bovenaan de homepagina van Chatplaza staan de links die verwijzen naar de verschillende websites.

ChatPlaza wordt gefinancieerd door advertenties/reclame van bekende datingsites zoals Lexa.

Betrouwbaarheid Chatplaza

ChatPlaza heeft een aantal spelregels die door elke gebruiker van de website nageleefd moeten worden. Het hanteren van spelregels zorgt voor orde en veiligheid op de chat.

ChatPlaza neemt geen verantwoordelijkheid wat betreft de
privacy waarborging van deelnemers. Deel daarom zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie met anderen op de chat. Wanneer je iemand gaat ontmoeten van de chat, spreek dan altijd af op een openbare plek. Het is ook een goed idee om een vriend of een vriendin mee te nemen.

Chatplaza opzeggen

Het is niet nodig om je uit te schrijven op chatplaza omdat je geen account hebt. Wanneer je bent aangemeld met je gebruikersnaam is het voldoende om de pagina af te sluiten. Jouw chatgesprekken kun je dan niet langer terug lezen.

ChatPlaza App

ChatPlaza heeft op dit moment nog geen mobiele applicatie (app). Als je gebruik wil maken van ChatPlaza is dit nu nog alleen mogelijk via de website van ChatPlaza.

De website van ChatPlaza is niet gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons en tablets, maar de website is toch redelijk te gebruiken met deze apparaten.


Maak nu een gratis account aan op ChatPlaza

ChatPlaza Acties & Nieuws

 • 25 april 2018 Chatplaza brengt gebruikers gratis in contact met elkaar
  Chatplaza behoort met haar vele leden tot een van de grootste Nederlandse datingwebsites. Deze site maakt het namelijk mogelijk voor gebruikers om snel en eenvoudig chatcontact te hebben met andere onbekende gebruikers. Men kan de sites dus gebruiken om leuke mensen te leren kennen voor een eenvoudige vriendschap, maar ook voor een relatie of een serieuze relatie voor de lange termijn. Veel pe Lees verder

ChatPlaza reviews (93):

ChatPlaza - Erger dan ooit!

0

Review:
Er zijn geen admins meer (die deden toch hun werk altijd slecht) en ook het hele 06 gebeuren is geschrapt. Dus iedereen die heel snel zichzelf ging registreren met een 06 nummer staat nu behoorlijk voor paal want je kunt weer registreren met gewoon een e-mail adres.

Wat impliceert dat nu alle trollen en andere hufters en goor volk wat wil kankeren daar alle baan hebben want admins zijn er niet meer en ze maken zo weer een nieuw account aan. Oh en voor die mensen die dachten dat rapporteren helpt of naar gekeken word heeft het vreselijk mis. Want de eigenaar zei zelf dat er binnen 24 uur pas gekeken word en tegen die tijd heeft de trol al een nieuwe naam gemaakt of maakt er gelijk weer eentje aan.

De ergste heb ik mij laten vertellen is een figuur die onder de naam Tejo of Juul bekend is bij zo’n beetje de hele chat en andere en dat schijnt een werkeloze psychotische TBSer te zijn die van iedereen foto's spaart en namen om zoveel mogelijk maar mensen tegen elkaar op te zetten en chatboxen te verzieken. Ook op skype schijnt hij vele vrouwen naar het leven te staan door foto's te sparen en ze uit te horen om ze daarna te manipuleren als ze hem niet sexueel willen bedienen.

Ik vind dat zulke mensen opgepakt moeten worden en de behandeling moeten krijgen wat ze verdienen want als je leventje zo zielig is geworden dat je enkel nog lol kunt beleven aan het 24 uur per dag dwars zitten van andere mensen virtueel, dan is het tijd dat je bij jezelf te raden moet gaan wat er vreselijk mis met je is.

In het echt zal hij wel heel bang en met een boog om iedereen heen lopen maar zoals ik toen zag in South Park zijn trollen altijd hele onzekere zielige hoopjes mens zonder vrienden! Dat is ook de reden dat ze aandacht willen en megalomane narcisten zijn snel verveeld, dus negeer wat deze krankzinnige vent allemaal uitkraamt want zeg je 10 minuten niets dan pakt hij de volgende box en gaat daar lopen kutten. Er komt een tijd dat hij gepakt word en dan kan hij zijn lol op want dat word een lange tijd TBS of als een boos iemand hem te pakken krijgt zijn dood!

Dit wilde ik toch nog even extra melden aan mijn review, dat alle remmen los zijn en de veiligheid totaal weg is! Blijf hier weg van deze chatsite en ik hoop maar snel dat ze hem opdoeken! Doe iets nuttigs met je leventjes i.p.v. deze zieke mensen die daar zitten niet doen en niets beters met hun onmenselijke ongezonde ziekelijke bestaan in deze maatschappij!

Sterke punten:
Een aantal normale leuke mensen

Zwakke punten:
Geen admins die kunnen bannen
Geen 06 registratie meer die trollen voorzichtiger maakte
Vol met ziekende trollen die jou leventje net zo triest en inhoudloos willen maken als dat van zichzelf

Kamila beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Vervolg review "Voorkom herhaling"

2

Review:
Ondanks mijn vorige review, met veel steun van lezers (waarvoor dank), is er toch een admin aangesteld die bevriend blijkt te zijn met chatters. Wat spijtig.
Maar wat hebben we allemaal gesmuld van Ajala haar wanhopige poging weer admin te worden op een andere chatbox!

Sterke punten:
Chatsite met veel boxen en veel mogelijkheden.

Zwakke punten:
De 06 registratie is een lachertje.

Jolein beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Zonder de huisregels overtreden een ban

0

Review:
Ik werd na een kwartiertje chatten gebanned. Terwijl ik absoluut geen huisregel overtreden had. Ik heb dus beleeft contact opgenomen met Chatplaza, aangezien ik wel héél benieuwd was waarom zij mij de toegang ontzeggen voor deze openbare ruimte.

Chatplaza kan niks aantonen en zegt: we willen niet in discussie.

Maar ze laten die ban wel staan.

Dat is het zelfde als je iemand de toegang in een winkelcentrum gaat ontzeggen, en geen reden wil opgeven.

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
/

ChatPlaza - Slechte chatsite

0

Review:
Heel chatplaza, en met name de room chatpoint, wordt kapot gemaakt door ene Bas. Ja, iedereen kent die malloot. En als dat nog niet genoeg is heeft hij ook nog een enorme aanhang die leuk met hem mee doen.

En dan zeggen de admins dat ze Bas wel weg krijgen omdat je nu nummers moet verifiëren. Blijkt niet waterdicht te zijn want die Bas heeft inmiddels 100 accounts die geverifieerd zijn, met gratis online nummers.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

ChatPlaza - jammer ,. nep site

0

Review:
nep site

noel beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Emotionele achtbaan

3

Review:
Ik kom sinds de zomer op Chatplaza, vanwege redenen dat ik “ even tijd” heb om mijn tijd te besteden aan gekkigheid zoals plaza. Ik kom er voornamelijk voor afleiding en om te lachen.

Kom eigenlijk alleen in de room chatpoint, en dat is ook echt tevens het afvoerputje van de maatschappij. Alle andere rooms communiceren de chatters wel vrij normaal en leuk met elkaar.

Er zit een vast clubje mensen die vrijwel dag en nacht online zijn. Ook een clubje jaloerse vrouwen, die ontzettend boos op je worden als je aandacht van mannen krijgt. ( ze gaan dan privé om je zwart te maken, en te zeggen dat je een man bent). Ze doen er alles aan om je weg te pesten, zodat zij dan weer alle aandacht van de mannen voor zichzelf kunnen krijgen.

Zijn wel een aantal aardige chatters, maar ook veel gefrustreerde mannen die alleen respectloze dingen roepen. Ik heb sinds de zomer de chatters goed leren kennen en geobserveerd en het is me opgevallen dat veel mentale problemen hebben.

Je hebt een alcoholist, die vanaf de ochtend al aan het bier zit, en zijn verdriet wegdrinkt. Ook roken veel chatters wiet en lijden veel aan borderline.

De site zit wel redelijk goed in elkaar, de app is een stuk minder.

Sterke punten:
Veel chatters online
veel verschillende rooms

Zwakke punten:
Je valt steeds weg
De app is waardeloos
Veel negatieve mensen

Sofia beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Er leuk

0

Review:
Ik kom graag chatten. Ik heb in korte tijd veel vrienden erbij gekregen. De chatters vinden mij erg aardig, behalve Bracha en Vogeltje, maar die zijn denk ik jaloers omdat ik zo populair ben.

Sterke punten:
Veel leuke mannen.

Zwakke punten:
Veel Turken.

Sofia beveelt ChatPlaza aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Ajala

6

Review:
Silvya, aka Ajala is haar eigen chatsite begonnen.
Het is een kopie van ChatPlaza, dezelfde rooms. Volgens mij heeft Chatplaza daar copyright op en is het dus niet toegestaan om exact dezelfde rooms te gebruiken. Er staat niet in de regels dat je verplicht bent, direct deel te nemen aan de chat. Je krijgt de kans niet om even te kijken hoe alles werkt, want je wordt gelijk gekickt.
De naam van de chat is toepasselijk; icecub, de grootste ijskoningin is de admin.

Zwakke punten:
Ajala als admin

ChatPlaza - bracha.. cuck

2

Review:
was bracha er maar...

Sterke punten:
bracha

Zwakke punten:
prude

ChatPlaza - Genoeg is genoeg

12

Review:
Ze mogen eerst en vooral de informatie in deze site over chatplaza eens dringend aanpassen. Je bent immers WEL verplicht om je te registeren en ook VERPLICHT om je telefoonnummer door te geven. Verder staat er dat je gewoon kan uitschrijven want dat je geen account hebt... Je hebt daar WEL een account. Eens je geregistreerd bent en ze dus weer een slachtoffer binnen gehaald hebben, komt de volgende stap.... je wordt constant gestoord in de chat met de onophoudelijke vraag om te BETALEN. Je kan dit natuurlijk wel negeren maar vele mensen zijn al in de val getrapt en betalen om premium-lid te worden. Maar, betalen??? Voor wat??? Om een hoop onzin in de rooms te
lezen van een bende onderontwikkelde mensen? Om in een room te zitten met 75 tot 150 chatters waar soms amper 3 mensen iets typen? Wil je echter graag met perverten chatten en met gehuwde mannen en vrouwen die enkel op een scharrel uit zijn... dan zit je daar goed. Maar anders geef ik je echt de raad om daar weg te blijven. Het enige waar Chatplaza is voor opgericht, is om geld uit je zakken te halen, om je te verleiden om betalende seks te hebben in hun camsite of om je te lokken naar online hun gok automaten.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Nevermind beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatPlaza

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatPlaza aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatPlaza aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatPlaza


Home » Chat Datingsites » ChatPlaza