VrijChat - 23 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
VrijChat Logo

10.7% aanbevolen, 23 Reviews

  1. VrijChat informatie
  2. Informatie over VrijChat
  3. VrijChat Reviews
  4. Schrijf ook een review over VrijChat

Niet tevreden over VrijChat? Probeer dan eens ViezePraatjes.

VrijChat informatie

Merk je dat je eenzaam bent, behoefte hebt aan wat meer sociaal contact of ben je op zoek naar een spannende seksdate of gewoon een serieuze relatie? Dan ben je bij Vrijchat op het juiste adres. Vrijchat is namelijk een chatsite waar gebruikers op een veilige manier in contact kunnen treden met elkaar. Men kan andere leden discreet benaderen en kennismaken totdat men gereed is om elkaar in het echt te ontmoeten. Men heeft hierbij de mogelijkheid om middels deze zoekfunctie van de site de juiste profielen te zoeken en contact op te nemen met profielen die het meeste overeenkomen met de wensen van de gebruiker.

Personen die geïnteresseerd zijn kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'aanmelden'. Het aanmeldproces bestaat uit vier delen. Men zal als eerst een gebruikersnaam moeten ingeven. Hierna kan men klikken op 'aanmaken'. Hierna moet men een wachtwoord ingeven en klikken op 'volgende'. Hierna komt er een formulier tevoorschijn waar men enkele gegevens moet invullen zoals de naam, achternaam, het e- mail adres en enkele persoonlijke gegevens. Na deze informatie verwerkt te hebben, kan men klikken op opslaan. Vervolgens wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna heeft men de mogelijkheid om geheel gratis snel en eenvoudig op zoek te gaan naar andere gebruikers voor spannende chatgesprekken en eventuele dates.

Dus ben je op zoek naar een date en eventueel een heet avontuurtje? Wil je gewoon meer vrienden of wil je een stoute avond beleven? Meld je dan snel aan bij Vrijchat.nl. Hier kan men in alle discretie andere gebruikers benaderen, leren kennen en eventueel een spannende date afspreken.

VrijChat Details

Hits: 4302

URL: http://www.vrijchat.nl/

Categorieën: Chat Datingsites

Reviews: 23

Informatie over VrijChat

Vrijchat.nl website waar mensen de mogelijkheid hebben om vrijuit met elkaar te kunnen chatten. De website heeft
een chat platform ontwikkeld waar mensen op een discrete en veilige manier kunnen praten.
Je hebt de mogelijkheid om anoniem te chatten, totdat beide partijen gereed zijn om elkaar in het echt te ontmoeten.

Op de homepagina van de website staat er
een selectie van profielen zichtbaar als voorbeeld. Dit zijn dus geen echte foto's van leden van de chat website. Er is een pagina op de chat website waarop tips worden gegeven. Op deze pagina kun je bijvoorbeeld tips vinden over hoe je het beste een gesprek aan kan gaan met iemand en tips over het gebruik van foto’s.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt, bij Vrijchat.nl ben je op het juiste adres. Hier zul je zeker vinden waar je naar zoekt. De website heeft tevens een functie waar mee je gemakkelijk door de profielen kan zoeken. Door het filteren vind je op een eenvoudige manier jouw perfecte match.


Maak nu een gratis account aan op VrijChat

VrijChat reviews (23):

VrijChat - Zware oplichterij

6

Review:
Ik ben hier al ruim 534 euro kwijt aan haar via deze site, (17-8-14).
Naam: Nikki.
Geboren: 24-12-1984.
Lengte: 1,65m
Woonplaats: Tilburg
Opleiding: Mavo, MBO ? niet afgemaakt.
Beroep: Callcenter van een bedrijf. De 1 van de grootste Callcenter van Nederland, (promoot onder andere vriendenloterijen en staatsloterijen)
Lichamelijke eigenschappen: Nikki heeft spasmes veroorzaakt door zuurstoftekort tijdens haar geboorte. Dat zie je aan haar linkerarm en haar linkerbeen, en je ziet het aan haar hoofd een beetje.
Levenservaring: Door dat Nikki spasmes heeft, wordt ze door vele mensen aangekeken en merkt ze dat er gesmiespeld/ geroddeld wordt over haar. En daardoor is ze haar zelfvertrouwen kwijt op het gebied van het vinden van de juiste man. En ook is Nikki haar opa, een zusje, die verdronken is op 6 jarige leeftijd , en een nichtje waar ze bijna dagelijks mee optrok, is op 19 jarige leeftijd door een ongeluk om het leven gekomen, verloren. Ze heeft in het verleden wel een vriend gehad, maar die mishandelde en verkrachte haar, waardoor ze, dankzij haar moeder van die man is weggehaald. Nikki zegt nu dat ze die allende een plaatsje in haar leven heeft gegeven, en dat ze alweer klaar is voor een nieuwe liefde. Maar door haar totale levenservaring is dit heel moeilijk te verwezenlijken.
Als haar mogelijke toekomstige partner, twijfel ik namelijk daaraan of ze wel klaar is voor een nieuwe liefde. Ik denk zelf van niet. Maar dat is mijn mening hierover. Reden waarom ik dit denk; het is algemeen bekent dat vrouwen die mishandeld c.q. verkracht zijn, niet zo makkelijk voor een nieuwe man kunnen of willen kiezen. Ik ben hiervan ook van mening, omdat het lang duurt totdat het op een ontmoeting uitdraait (na vele malen vragen en hoge kosten aan die chatsite). Nikki verklaard mij dat ze nog een drempel moet overwinnen. Ze is ook bang, als onze date op niets uit draait, dat ze nooit meer in staat is om nog te daten, dit is namelijk die drempel die ze nog moet overwinnen. En ik heb ook de vermoede dat ze seks niet zomaar toestaat, ze wilt eerst mij kunnen vertrouwen, en dan pas komt de seks aan de orde. Het is namelijk wel moeilijk voor verkrachting slachtoffers om aan seks te beginnen, aangezien deze vrouwen littekens overgehouden hebben. Nikki heeft voor trauma?s geen hulp gezocht, en daarom acht ik het onmogelijk voor haar om een partner te hebben/zoeken.
En op die manier kan Nikki gezien worden als een faker, als ze haar beloftes of afspraken niet na komt. deze chat site verklaart dat deze site een strenge fakers beleid op nastreeft.
Ik heb deze site twee keer een e-mail gestuurd over dezelfde vraag, namelijk; hoe ik mijn voorkeuren kan bepalen om alleen relatie te zoeken in plaats van seks gerelateerde zoek opdrachten. En twee keer geen antwoord gehad. Ik heb geconstateerd dat deze chatsite heel slecht aangeschreven staat. Te lezen op deze reviewsite. Maar ik weet niet of deze site bekent is bij Justitie. Dat moet ik nog navragen.
Ik wil ook eens even kijken of ik sex.vrijchat.nl niet kan aanklagen voor oplichting en valsheid in geschriften. Misschien is dat nog niet eens een slecht idee. Ik moet wel eerst de mogelijkheden onderzoeken of ik wel een goede kans van slagen heb.
Deze persoon (Nikki), is een faker, omdat ze eerst aangeeft dat ze op zoek is naar een partner, en dan komt het slachtofferverhaal om tijd te rekken. Het is gewoon iemand die in dienst is van de onderstaande chatsite, het kan ook een man zijn die je op naam van deze site geld wilt verdienen. Diegene die deze Chatdatingssite heeft opgezet zijn zware oplichters. Criminelen die in de gevangenis thuishoren.
Heren/dames van het rechtssysteem (Justitie), als U dit leest, doe er dan iets tegen. Deze chatsite(s) zijn de cybermaffia van het internet in Nederland.
Algemene gegevens verdachte website:

Zjipz
Postbus 70116, 9704 AC Groningen
KVK inschrijving 56811144
BTW nummer NL194435209B01
gehost door OSSO BV
Helperpark 282a 9723ZA GRONINGEN
Zjipz
Postbus 70116
9704 AC Groningen
T: 31 50 280 45 23 (ma-vr tussen 0900 en 1700uur)
Bel 31502804523 (ma-vr tussen 10:00 en 16:00uur)
[email protected]
[email protected]

Sterke punten:
Helemaal geen. (ja,1, als je oplichting meetelt).

Zwakke punten:
Getrainde oplichters, Maffiapraktijken.
Alle ethische normen en waarden aan de laars gelapt.
Mijn zwakke punt is: ik ben er met open ogen ingelopen, verblind door verliefdheid.

Martijn beveelt VrijChat NIET aan bij vrienden/bekenden

VrijChat - Beter wegblijven bij deze site

0

Review:
Had een maand lang gepraat met een dame, geen date gehad, ze heeft het wel de hele tijd zitten teasen, maar is er nooit van gekomen, de site claimt een goed anti fakers policy te hebben, maar wat dit inhoud is dat een geverifieerd emailadres en een willekeurige of eenzelfde foto als de dame in kwestie gewoon word toegestaan. Site is opgezet om geld uit jouw portemonee naar die van hun te transporteren en jouw met lege handen te laten zitten. Ook kan je geen nummer of emails uitwisselen omdat die eruit gefilterd worden(blijkbaar werkt die filter wel, wat toevallig) Raad je dan ook 100% aan om bij deze site uit te buurt te blijven, want hij deugt voor geen meter.

Sterke punten:
Geld afhandig maken

Zwakke punten:
Opgezet als fakerssite, verwacht niet dat je tegen de vrouwen/mannen praat die op de profielfoto's staat.
Support service deugt ook van geen kant, na twee weken een pas een reactie terug, wel professioneel geschreven, maar verder onprofessioneel in de eticketten die een support service zou moeten hebben.

Rob beveelt VrijChat NIET aan bij vrienden/bekenden

VrijChat - oplichtings praktijken

0

Review:
Nooit aan beginnen

Sterke punten:
Geen sterke punten kunnen ontdekken ze maken je geld afhandig.en afspraakje ho maar

Zwakke punten:
De gehele site fake profielen trap er niet in

Peter huis beveelt VrijChat NIET aan bij vrienden/bekenden

VrijChat - Ja hoor !

2

Review:
Bert, Pieter en Corine werken zeker zelf bij VrijChat, beter bekend als de firma List En Bedrog.

Vooral Corine valt door de mand, haar taalgebruik is net zo slecht als in de reacties van de 'gewillige' dames.
En dan de opmerking dat de mannen die negatief zijn enkel uit zijn op vlees, hahaha, laat me niet lachen ! Als ik die site zo bekijk dan laat minstens de helft van de vrouwen daar hun blote poes zien. En de mannen zijn dan uit op vlees ?
Hahahahaha !!!

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Veel.

Charlie beveelt VrijChat NIET aan bij vrienden/bekenden

VrijChat - Geldklopperij

0

Review:
De dame in kwestie bestond dus niet.
Ik werd in verschillende taal-stijllen aangesproken, dus door verschillende personages. Voor dating werd dus ook steeds smoes verzonnen om het niet zover te laten komen.

Kortom:BAGGER

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Te Veel

Geef ik ni beveelt VrijChat NIET aan bij vrienden/bekenden

VrijChat - uitschrijven

0

Review:
hoe schrijf ik me uit bij " Samen Chatten "???
bedankt bij voorbaat voor jullie hulp!!!

VrijChat - positief

0

Review:
Leuke site, twee keer een afspraakje gehad inmiddels.
Je moet de berichten wel kunnen betalen.

Sterke punten:
eenvoud

Zwakke punten:
weinig extra mogelijkheden zoals een bloemetje of kaartje sturen

VrijChat - PAS OP!

2

Review:
Deze site gebruikt fake profielen en probeert je portemonnee leeg te trekken.
Hierbij hebben ze geen moraal.
Gelukkig kom je er al snel achter. Antwoorden duren wel erg lang. De profielen staan vaak ook op Speurders, dit allemaal om je naar hun site te lokken.
Vraag je een adres of iets dergelijks dan ziet degene waarmee je chat alleen maar "sterretjes.'' De fotos en teksten worden op een gegeven moment wel erg goedkoop. Misschien zit er wel een enge vent in regenjas jou teksten te beantwoorden achter de foto van een mooie blondine.

ik zou graag zien dat justitie meer werk maakt van dit tuig.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake profielen
erg duur per bericht
Naaien je een oor aan.

jaap beveelt VrijChat NIET aan bij vrienden/bekenden

VrijChat - Gelukt

15

Review:
Het heeft wat gekost, €44 en nog wat maar ik heb een date gehad. Liep op niks uit maar goed ze was in het echt een stuk minder leuk dan tijdens het chatten.

Ik zoek mijn date wel ergens in een kroeg of zo voortaan. Vond wel toen ik de reacties hier zag dat ik die van mij ff toe moest voegen. Fake was mijn date zeker niet dus mijn enige punten van kritiek op die site zijn, t is nie goedkoop en dating via sites is niet mijn ding.

Sterke punten:
Eenvoudig, makkelijk te gebruiken, super simpel inschrijven, snel, veel vrouwen die snel reageren

Zwakke punten:
Kosten, geen mobiele versie of app

Bert beveelt VrijChat aan bij vrienden/bekenden

VrijChat - Tijdrekken...haha

0

Review:
Haha, je moet ook deze weer eens proberen om erachter te komen dat het ook fake is. Zeker flirtten ze met je dat je een knappe kerel bent..haha. Dan de volgende truuk om dan toch wat af te spreken. Op zich heel snel, maar als jij vervolgens wat concreets wil afspreken qua tijd en plaats, vindt de tactiek plaats dat ze je eerst beter willen leren kennen. Hier begint het al te stinken. En dat "leren kennen" wordt natuurlijk via tijdrekken gedaan. En natuurlijk stellen ze dezelfde vragen. Heel goed opgezet en leuk bedacht maar jij bent al 22 euro kwijt.

Sterke punten:
Toch wel contact met "dames" die het Nederlands goed beheersten

Zwakke punten:
Het tijdrekken en nooit concreet zijn over tijd,plaats en tel.nr's.

Tinusvg70 beveelt VrijChat NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over VrijChat

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou VrijChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou VrijChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek VrijChat


Home » Chat Datingsites » VrijChat