Merk je dat je eenzaam bent, behoefte hebt aan wat meer sociaal contact of ben je op zoek naar een spannende seksdate of gewoon een serieuze relatie? Dan ben je bij Vrijchat op het juiste adres. Vrijchat is namelijk een chatsite waar gebruikers op een veilige manier in contact kunnen treden met elkaar. Men kan andere leden discreet benaderen en kennismaken totdat men gereed is om elkaar in het echt te ontmoeten. Men heeft hierbij de mogelijkheid om middels deze zoekfunctie van de site de juiste profielen te zoeken en contact op te nemen met profielen die het meeste overeenkomen met de wensen van de gebruiker. Personen die geïnteresseerd zijn kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'aanmelden'. Het aanmeldproces bestaat uit vier delen. Men zal als eerst een gebruikersnaam moeten ingeven. Hierna kan men klikken op 'aanmaken'. Hierna moet men een wachtwoord ingeven en klikken op 'volgende'. Hierna komt er een formulier tevoorschijn waar men enkele gegevens moet invullen zoals de naam, achternaam, het e- mail adres en enkele persoonlijke gegevens. Na deze informatie verwerkt te hebben, kan men klikken op opslaan. Vervolgens wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna heeft men de mogelijkheid om geheel gratis snel en eenvoudig op zoek te gaan naar andere gebruikers voor spannende chatgesprekken en eventuele dates. Dus ben je op zoek naar een date en eventueel een heet avontuurtje? Wil je gewoon meer vrienden of wil je een stoute avond beleven? Meld je dan snel aan bij Vrijchat.nl. Hier kan men in alle discretie andere gebruikers benaderen, leren kennen en eventueel een spannende date afspreken.

Informatie over VrijChat

Vrijchat.nl website waar mensen de mogelijkheid hebben om vrijuit met elkaar te kunnen chatten. De website heeft een chat platform ontwikkeld waar mensen op een discrete en veilige manier kunnen praten. Je hebt de mogelijkheid om anoniem te chatten, totdat beide partijen gereed zijn om elkaar in het echt te ontmoeten. Op de homepagina van de website staat er een selectie van profielen zichtbaar als voorbeeld. Dit zijn dus geen echte foto's van leden van de chat website. Er is een pagina op de chat website waarop tips worden gegeven. Op deze pagina kun je bijvoorbeeld tips vinden over hoe je het beste een gesprek aan kan gaan met iemand en tips over het gebruik van foto’s. Het maakt niet uit waar je naar zoekt, bij Vrijchat.nl ben je op het juiste adres. Hier zul je zeker vinden waar je naar zoekt. De website heeft tevens een functie waar mee je gemakkelijk door de profielen kan zoeken. Door het filteren vind je op een eenvoudige manier jouw perfecte match.


VrijChat Reviews

  Zware oplichterij

  Ik ben hier al ruim 534 euro kwijt aan haar via deze site, (17-8-14).
  Naam: Nikki.
  Geboren: 24-12-1984.
  Lengte: 1,65m
  Woonplaats: Tilburg
  Opleiding: Mavo, MBO ? niet afgemaakt.
  Beroep: Callcenter van een bedrijf. De 1 van de grootste Callcenter van Nederland, (promoot onder andere vriendenloterijen en staatsloterijen)
  Lichamelijke eigenschappen: Nikki heeft spasmes veroorzaakt door zuurstoftekort tijdens haar geboorte. Dat zie je aan haar linkerarm en haar linkerbeen, en je ziet het aan haar hoofd een beetje.
  Levenservaring: Door dat Nikki spasmes heeft, wordt ze door vele mensen aangekeken en merkt ze dat er gesmiespeld/ geroddeld wordt over haar. En daardoor is ze haar zelfvertrouwen kwijt op het gebied van het vinden van de juiste man. En ook is Nikki haar opa, een zusje, die verdronken is op 6 jarige leeftijd , en een nichtje waar ze bijna dagelijks mee optrok, is op 19 jarige leeftijd door een ongeluk om het leven gekomen, verloren. Ze heeft in het verleden wel een vriend gehad, maar die mishandelde en verkrachte haar, waardoor ze, dankzij haar moeder van die man is weggehaald. Nikki zegt nu dat ze die allende een plaatsje in haar leven heeft gegeven, en dat ze alweer klaar is voor een nieuwe liefde. Maar door haar totale levenservaring is dit heel moeilijk te verwezenlijken.
  Als haar mogelijke toekomstige partner, twijfel ik namelijk daaraan of ze wel klaar is voor een nieuwe liefde. Ik denk zelf van niet. Maar dat is mijn mening hierover. Reden waarom ik dit denk; het is algemeen bekent dat vrouwen die mishandeld c.q. verkracht zijn, niet zo makkelijk voor een nieuwe man kunnen of willen kiezen. Ik ben hiervan ook van mening, omdat het lang duurt totdat het op een ontmoeting uitdraait (na vele malen vragen en hoge kosten aan die chatsite). Nikki verklaard mij dat ze nog een drempel moet overwinnen. Ze is ook bang, als onze date op niets uit draait, dat ze nooit meer in staat is om nog te daten, dit is namelijk die drempel die ze nog moet overwinnen. En ik heb ook de vermoede dat ze seks niet zomaar toestaat, ze wilt eerst mij kunnen vertrouwen, en dan pas komt de seks aan de orde. Het is namelijk wel moeilijk voor verkrachting slachtoffers om aan seks te beginnen, aangezien deze vrouwen littekens overgehouden hebben. Nikki heeft voor trauma?s geen hulp gezocht, en daarom acht ik het onmogelijk voor haar om een partner te hebben/zoeken.
  En op die manier kan Nikki gezien worden als een faker, als ze haar beloftes of afspraken niet na komt. deze chat site verklaart dat deze site een strenge fakers beleid op nastreeft.
  Ik heb deze site twee keer een e-mail gestuurd over dezelfde vraag, namelijk; hoe ik mijn voorkeuren kan bepalen om alleen relatie te zoeken in plaats van seks gerelateerde zoek opdrachten. En twee keer geen antwoord gehad. Ik heb geconstateerd dat deze chatsite heel slecht aangeschreven staat. Te lezen op deze reviewsite. Maar ik weet niet of deze site bekent is bij Justitie. Dat moet ik nog navragen.
  Ik wil ook eens even kijken of ik sex.vrijchat.nl niet kan aanklagen voor oplichting en valsheid in geschriften. Misschien is dat nog niet eens een slecht idee. Ik moet wel eerst de mogelijkheden onderzoeken of ik wel een goede kans van slagen heb.
  Deze persoon (Nikki), is een faker, omdat ze eerst aangeeft dat ze op zoek is naar een partner, en dan komt het slachtofferverhaal om tijd te rekken. Het is gewoon iemand die in dienst is van de onderstaande chatsite, het kan ook een man zijn die je op naam van deze site geld wilt verdienen. Diegene die deze Chatdatingssite heeft opgezet zijn zware oplichters. Criminelen die in de gevangenis thuishoren.
  Heren/dames van het rechtssysteem (Justitie), als U dit leest, doe er dan iets tegen. Deze chatsite(s) zijn de cybermaffia van het internet in Nederland.
  Algemene gegevens verdachte website:

  Zjipz
  Postbus 70116, 9704 AC Groningen
  KVK inschrijving 56811144
  BTW nummer NL194435209B01
  gehost door OSSO BV
  Helperpark 282a 9723ZA GRONINGEN
  Zjipz
  Postbus 70116
  9704 AC Groningen
  T: 31 50 280 45 23 (ma-vr tussen 0900 en 1700uur)
  Bel 31502804523 (ma-vr tussen 10:00 en 16:00uur)
  [email protected]
  [email protected]

  Sterke punten
  Helemaal geen. (ja,1, als je oplichting meetelt).

  Zwakke punten
  Getrainde oplichters, Maffiapraktijken.
  Alle ethische normen en waarden aan de laars gelapt.
  Mijn zwakke punt is: ik ben er met open ogen ingelopen, verblind door verliefdheid.

  Beter wegblijven bij deze site

  Had een maand lang gepraat met een dame, geen date gehad, ze heeft het wel de hele tijd zitten teasen, maar is er nooit van gekomen, de site claimt een goed anti fakers policy te hebben, maar wat dit inhoud is dat een geverifieerd emailadres en een willekeurige of eenzelfde foto als de dame in kwestie gewoon word toegestaan. Site is opgezet om geld uit jouw portemonee naar die van hun te transporteren en jouw met lege handen te laten zitten. Ook kan je geen nummer of emails uitwisselen omdat die eruit gefilterd worden(blijkbaar werkt die filter wel, wat toevallig:P) Raad je dan ook 100% aan om bij deze site uit te buurt te blijven, want hij deugt voor geen meter.

  Sterke punten
  Geld afhandig maken

  Zwakke punten
  Opgezet als fakerssite, verwacht niet dat je tegen de vrouwen/mannen praat die op de profielfoto's staat.
  Support service deugt ook van geen kant, na twee weken een pas een reactie terug, wel professioneel geschreven, maar verder onprofessioneel in de eticketten die een support service zou moeten hebben.

  oplichtings praktijken

  Nooit aan beginnen

  Sterke punten
  Geen sterke punten kunnen ontdekken ze maken je geld afhandig.en afspraakje ho maar

  Zwakke punten
  De gehele site fake profielen trap er niet in

  Ja hoor !

  Bert, Pieter en Corine werken zeker zelf bij VrijChat, beter bekend als de firma List En Bedrog.

  Vooral Corine valt door de mand, haar taalgebruik is net zo slecht als in de reacties van de 'gewillige' dames.
  En dan de opmerking dat de mannen die negatief zijn enkel uit zijn op vlees, hahaha, laat me niet lachen ! Als ik die site zo bekijk dan laat minstens de helft van de vrouwen daar hun blote poes zien. En de mannen zijn dan uit op vlees ?
  Hahahahaha !!!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Veel.

  Geldklopperij

  De dame in kwestie bestond dus niet.
  Ik werd in verschillende taal-stijllen aangesproken, dus door verschillende personages. Voor dating werd dus ook steeds smoes verzonnen om het niet zover te laten komen.

  Kortom:BAGGER

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Te Veel

  uitschrijven

  hoe schrijf ik me uit bij " Samen Chatten "???
  bedankt bij voorbaat voor jullie hulp!!!

  positief

  Leuke site, twee keer een afspraakje gehad inmiddels.
  Je moet de berichten wel kunnen betalen.

  Sterke punten
  eenvoud

  Zwakke punten
  weinig extra mogelijkheden zoals een bloemetje of kaartje sturen

  PAS OP!

  Deze site gebruikt fake profielen en probeert je portemonnee leeg te trekken.
  Hierbij hebben ze geen moraal.
  Gelukkig kom je er al snel achter. Antwoorden duren wel erg lang. De profielen staan vaak ook op Speurders, dit allemaal om je naar hun site te lokken.
  Vraag je een adres of iets dergelijks dan ziet degene waarmee je chat alleen maar "sterretjes.'' De fotos en teksten worden op een gegeven moment wel erg goedkoop. Misschien zit er wel een enge vent in regenjas jou teksten te beantwoorden achter de foto van een mooie blondine.

  ik zou graag zien dat justitie meer werk maakt van dit tuig.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fake profielen
  erg duur per bericht
  Naaien je een oor aan.

  Gelukt

  Het heeft wat gekost, €44 en nog wat maar ik heb een date gehad. Liep op niks uit maar goed ze was in het echt een stuk minder leuk dan tijdens het chatten.

  Ik zoek mijn date wel ergens in een kroeg of zo voortaan. Vond wel toen ik de reacties hier zag dat ik die van mij ff toe moest voegen. Fake was mijn date zeker niet dus mijn enige punten van kritiek op die site zijn, t is nie goedkoop en dating via sites is niet mijn ding.

  Sterke punten
  Eenvoudig, makkelijk te gebruiken, super simpel inschrijven, snel, veel vrouwen die snel reageren

  Zwakke punten
  Kosten, geen mobiele versie of app

  Tijdrekken...haha

  Haha, je moet ook deze weer eens proberen om erachter te komen dat het ook fake is. Zeker flirtten ze met je dat je een knappe kerel bent..haha. Dan de volgende truuk om dan toch wat af te spreken. Op zich heel snel, maar als jij vervolgens wat concreets wil afspreken qua tijd en plaats, vindt de tactiek plaats dat ze je eerst beter willen leren kennen. Hier begint het al te stinken. En dat "leren kennen" wordt natuurlijk via tijdrekken gedaan. En natuurlijk stellen ze dezelfde vragen. Heel goed opgezet en leuk bedacht maar jij bent al 22 euro kwijt.

  Sterke punten
  Toch wel contact met "dames" die het Nederlands goed beheersten

  Zwakke punten
  Het tijdrekken en nooit concreet zijn over tijd,plaats en tel.nr's.

  Amateur die veel geld willen verdienen !

  Niet te geloven hoe duidelijk je ziet dat nagenoeg alle profielen fake zijn...
  Die amateurs hebben een boel websites...zie maar hieronder:
  Domain name: zoekenchat.nl
  Status: active

  Registrar:
  OSSO BV.
  Helperpark 282a
  9723ZA GRONINGEN
  Netherlands

  DNSSEC: no

  Domain nameservers:
  ns2.osso.nl
  ns1.osso.nl
  ============================
  Domain name: vrijchat.nl IP:217.21.196.144
  Status: active

  Registrar:
  OSSO BV.
  Helperpark 282a
  9723ZA GRONINGEN
  Netherlands

  DNSSEC: no

  Domain nameservers:
  ns2.osso.nl
  ns1.osso.nl
  ============================
  Domain name: samenchatten.nl
  Status: active

  Registrar:
  OSSO BV.
  Helperpark 282a
  9723ZA GRONINGEN
  Netherlands

  DNSSEC: no

  Domain nameservers:
  ns2.osso.nl
  ns1.osso.nl
  =================================
  Domain name: chatvooreendate.nl
  Status: active

  Registrar:
  OSSO BV.
  Helperpark 282a
  9723ZA GRONINGEN
  Netherlands

  DNSSEC: no

  Domain nameservers:
  ns2.osso.nl
  ns1.osso.nl

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Geen echte profielen

  Precies

  Ja,vele reacties over FAKE sites,het internet zit er vol mee en welke WEL betrouwbaar is,ik zou het niet meer weten. Mogelijk die waar je wel een woonadres,e-mail of telefoonnummer of wat ook kan uitwisslen maar ook deze kosten handen vol geld. O.a een duur lidmaatschap nemen en alsnog credits moeten kopen om contacten te kunnen onderhouden.
  Heb diverse sites probeerd en steeds weer ervaren dat het bedrog is of vrouwen krijg te zien die zogenaamd bij mijn profiel passen.
  Ga niet in zee als gevraagd wordt contact te zoeken via de adverteerder bijvoorbeeld via Marktplaats - Tweedehandsnet - Sneup etc. deze zijn in ieder geval onbertrouwbaar.
  Wel fijn voor diegene die via Vrijchat een relatie heeft kunnen vinden en positief is maar wel een van de weinige.
  Tja nogmaals zoek ik nog steeds naar mijn ware liefde,en hoop dat er t.z.t een site gemeld wordt die 100% betrouwbaar is.
  Voor alle fijne feestdagen een gezond 2013

  Sterke punten
  Niet echt kunnen vinden

  Zwakke punten
  Sober uitziend, niet erg verzorgde site,

  leuke foto's, echter inhoudelijk slecht

  Je krijgt te snel een korte reactie.
  Geen mogelijkheid om email /telefoonnummers uit te wisselen.

  sturen aan op afspraak maar als het zover is geen reactie, niet thuis.

  Geen aanrader, sluit me volledig aan met eerdere reacties.

  inderdaad 1 euro of meer voor een bericht duur grapje!!!

  Zo nep als maak kan

  Echt fake ten top... heb er bewust een paar dagen en euro's aan gespendeerd om eens uit te zoeken wat voor site dit is.

  ---Dames komen nooit zelf met de vraag om af te spreken.
  --- Zeggen Nederlands te zijn maar je merkt duidelijk aan het taalgebruik dat het niet klopt.
  --Diverse vragen gesteld over de omgeving waar een volledig foutief antwoord op komt.

  ---Je kunt geen contact informatie uitwisselen, email en telefoon nummers worden met sterren weergegeven.

  Deze site is absoluut fake, mannen hou je eurie in je zak en begin hier niet aan

  Sterke punten
  Ze zijn heel manipulatief
  Lijkt in eerste instantie een serieuze site

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande punten.

  nep nep

  vrijchat niet aan beginnen kost een hoop en je hebt er geen bal aan
  afspreken ho maar een grote leugen ze zouden de mensen achter vrijchad moeten oppakken als je het mij vraagt
  geldwolven zijn en verder niets trap er niet in kijk uit wat je doet

  Sterke punten
  nooit een

  Zwakke punten
  alles wat je ook maar zeggen of denken kan

  Leugens hieronder!

  Hahaha rot toch op. Op VrijChat is het absoluut onmogelijk om contactgegevens uit te wisselen (telefoon, email etc.) dus kun je er per defintitie geen date, laat staan een partner aan overhouden.

  En vind jij een site die 1 euro vraagt voor elk berichtje van maximaal 4 regels een goede site? Wat voegt deze site kwa functies volgens jou toe aan MSN of Skype? Helemaal gratis en geen beperking in het aantal tekens!

  En alle ex gebruikers hieronder melden hetzelfde: standaard antwoorden als "wat voor leuks zullen we gaan doen" , profielen die nooit hun foto kunnen veranderen, nooit te verifieren zijn op sociale media, niet inhoudelijk reageren op je berichten maar steeds weer met dezelfde standaardvragen "wat wil je, wat voel je, wat zoek je" etc. etc. komen.
  En het sturen van een email adres altijd met dezelfde grap komen: "ik kan niet mailen naar de sterren"...

  Zum kotzen dit!!!
  Een ongehoorde oplichtersssite, en bovenstaande "recensie" komt ongetwijfeld ook uit de hoek van de criminelen achter Vrijchat.

  Sterke punten
  Sterk in oplichting en misleiding.

  Zwakke punten
  Verder alles.

  Geweldig

  Ik dacht nooit geluk te vinden. Ja heel lang gebeden een ochtend op gestaan, surfen en kwam ik ze tegen. Hier niet veel mannen, dat klopt, maar van de weinige die er waren, mag ik van geluk spreken. Verloofd!!!

  Ik zou nooit aan iemand zeggen dat liefde via internet niet bestaat.
  Ga er maar op uit en wie weet, mag jij jezelf op korte termijn mevrouw noemen.
  Mijn complimenten aan de site en ga zo door.

  Ik heb hier de negatieve revieuws ook gelezen en ik zou zeggen, laat dat je niet dwarsbomen het zijn vast mannen die alleen uit zijn op vlees en dat bij de verkeerde dames zoeken. Heb ik zelfs ook meegemaakt. Dus ik zou zeggen dames en heren kom maar op, liefde is er overal.

  Geweldige site, top. bedankt!

  Sterke punten
  Gewoon alles!

  Zwakke punten
  Geen

  helemaal eens! klote site van stelletje malloten!

  Ben net er op. En direct merk je op dat het fake is. Ik heb mijn 2 gratis berichtjes gebruikt en gelijk krijg je antwoord. Vreemd dat beide dames gelijk online zijn, maar goed, zou kunnen. Ik heb het maar gelaten en vandaag krijg ik van beide dame de zelfde vraag op het zelfde moment, namelijk: zullen wat leuks gaan doen?

  Waar ik me aan irriteer is dat dit soort sites in Nederland gewoon mogen! het is fake, het is de klant bezodemieteren! Het is dus illegaal! Het zou strafrechtelijk aangepakt moeten worden. Zeker zou zo'n site uit de lucht gehaald moeten worden. En dat ze reclame mogen maken via facebook! Die is dan duidelijk ook niet helemaal OK als ze dit soort zaken niet checken.

  Eens te meer zien we dat onze 'geliefde' staat niet kan of wil helpen!

  Voor de makers van de site heb ik alleen een opmerking:
  Ga gewoon werken zoals we allen doen, stelletje luiwammes. Door jullie gaat de economie achteruit en moeten we met z'n alle meer belasting gaan betalen.

  Bedankt stelletje idioten!

  Overigens: Bedankt voor deze reactie-site! Grootste initiatief!!

  Sterke punten
  Zie review tekst hier boven

  Zwakke punten
  Zie review tekst twee stappen hier boven

  absoluut NIET doen

  Heb mezelf ook aangemeld , had ik helemaal niet moeten doen. Ze zijn berust op GELD, dus niet aanmelden en vooral geen geld aan uitgeven.
  Mannen achter de schermen doen voor alsof ze vrouwen zijn. En prostituees die gericht zijn op je credits. DUS NIET DOEN!!!!..

  Sterke punten
  MANIPULEREN

  Zwakke punten
  FAKE

  nepsite nummer zoveel

  In ieder geval bedankt voor jullie melding over deze site, Was ook al even met een dame bezig via deze chat box en had al mijn twijfels en nog geen zekerheid over echtheid of FAKE maar toch FAKE.

  Ben na jullie melding gaan zoeken .

  Heb het een en ander wat aan kan geven dat je direct te maken hebt met FAKE:
  Veelal alleen een voornaam en woonplaats
  Tegen betaling contact houden
  Behoorlijke inleg m.a.w hoop geld in het laatje leggen
  Dames komen nooit zelf met de vraag om een keer af te spreken
  Willen je lang bezig houden of draaien om de dingen heen en jij reageerd wel weer (KASSA)
  Nooit uitwisseling van persoonlijke gegevens deze worden geblokkeerd (Waarom??)
  Stel eens een vraag over hun woonplaats wat niet via internet is op te zoeken,!!!
  Vraag eens: zoek mijn naam in de telefoongids en zoek contact met me,dat scheelt in onze kosten.
  Jij kan je profiel aanpassen op een site indien je bent aangemeld,vraag haar om haar profielfoto te wijzigen of andere gegevens (kan zij niet)
  Veelal krijg je vooraf een standaard brief die je doorverwijst om via chat of SMS verder te gaan om contact te leggen
  Probeer het e-mail adres van deze brief maar eens uit door een mail te sturen,NOOIT antwoordt terug
  Vraag of ze op Hyves of Facebook of twitter te vinden is (NOOIT)
  Zoek in GOOGLE of zij ook niet op andere sites is te vinden,veelal wel en als je haar hierop aanspreekt weet zij van niets
  Gaat contact via een SMS,probeer het nummer te bellen,haar krijg je niet aan de lijn en vaak begint het nummer met +31,waarom niet met 06?? (blijkbaar via buitenland omgelijd)

  Er zal nog wel meer zijn maar doe je voordeel er mee

  Sterke punten
  Niet veel

  Zwakke punten
  Alleen maar dames die op seks belust zijn met een paar uitzonderingen
  Te hoge prijzen om contact te moeten houden
  Voorwaarden werken alleen in hun voordeel
  Uiterlijk site ziet er niet optimaal en verzorgt uit

  Fake site

  Gisteren aangemeld, eerste berichtje gestuurd en antwoord is overduidelijk fake. Vol taalfouten, alleen standaardvragen "wat voor leuke dingen zullen we gaan doen", en email adres werd volgens de "dame" in sterretjes weergegeven ofwel persoonlijke contactgegevens uitwisselen is onmogelijk.
  Gelukkig niet voor betaald en snel afgemeld.

  Zwakke punten
  fake

  Oplichters

  Vinger weg van deze site ze gaat alleen maar heel veel geld kosten zonder een echte vrouw te leren kennen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(:@

  Sterke punten
  veel keuze haha

  Zwakke punten
  nep profielen, hoge kosten!

  Nep site, zonder goede intenties.

  Helaas, ook deze site is weer belust op het beroven van mensen die op zoek zijn naar de ware partner. Via marktplaats kwam ik Leana tegen, leuke dame die aangaf via deze site te willen communiceren vanwege veiligheid.

  Ogenschijnlijk een leuk gesprek, tijdens de 5 gratis credits die je kreeg, het leek op een echte dame met interesse. Alleen daarna viel het tegen, alleen maar vragen als 'wat zoek je' en 'wat wil je' en 'wat denk je' + verstorende vragen en veel herhaling. Als je dan echt to the point wil komen begint ze weer opnieuw met het vragen vuur.

  Afgekapt en jammer van de 20 euro.
  :@

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  - betalen na 5 credits
  - nep profielen, uitsluitend belust op geld.

Bezoek VrijChat

Schrijf een review