Reviews van deze auteur

Zware oplichterij

Review over VrijChat

Ik ben hier al ruim 534 euro kwijt aan haar via deze site, (17-8-14).
Naam: Nikki.
Geboren: 24-12-1984.
Lengte: 1,65m
Woonplaats: Tilburg
Opleiding: Mavo, MBO ? niet afgemaakt.
Beroep: Callcenter van een bedrijf. De 1 van de grootste Callcenter van Nederland, (promoot onder andere vriendenloterijen en staatsloterijen)
Lichamelijke eigenschappen: Nikki heeft spasmes veroorzaakt door zuurstoftekort tijdens haar geboorte. Dat zie je aan haar linkerarm en haar linkerbeen, en je ziet het aan haar hoofd een beetje.
Levenservaring: Door dat Nikki spasmes heeft, wordt ze door vele mensen aangekeken en merkt ze dat er gesmiespeld/ geroddeld wordt over haar. En daardoor is ze haar zelfvertrouwen kwijt op het gebied van het vinden van de juiste man. En ook is Nikki haar opa, een zusje, die verdronken is op 6 jarige leeftijd , en een nichtje waar ze bijna dagelijks mee optrok, is op 19 jarige leeftijd door een ongeluk om het leven gekomen, verloren. Ze heeft in het verleden wel een vriend gehad, maar die mishandelde en verkrachte haar, waardoor ze, dankzij haar moeder van die man is weggehaald. Nikki zegt nu dat ze die allende een plaatsje in haar leven heeft gegeven, en dat ze alweer klaar is voor een nieuwe liefde. Maar door haar totale levenservaring is dit heel moeilijk te verwezenlijken.
Als haar mogelijke toekomstige partner, twijfel ik namelijk daaraan of ze wel klaar is voor een nieuwe liefde. Ik denk zelf van niet. Maar dat is mijn mening hierover. Reden waarom ik dit denk; het is algemeen bekent dat vrouwen die mishandeld c.q. verkracht zijn, niet zo makkelijk voor een nieuwe man kunnen of willen kiezen. Ik ben hiervan ook van mening, omdat het lang duurt totdat het op een ontmoeting uitdraait (na vele malen vragen en hoge kosten aan die chatsite). Nikki verklaard mij dat ze nog een drempel moet overwinnen. Ze is ook bang, als onze date op niets uit draait, dat ze nooit meer in staat is om nog te daten, dit is namelijk die drempel die ze nog moet overwinnen. En ik heb ook de vermoede dat ze seks niet zomaar toestaat, ze wilt eerst mij kunnen vertrouwen, en dan pas komt de seks aan de orde. Het is namelijk wel moeilijk voor verkrachting slachtoffers om aan seks te beginnen, aangezien deze vrouwen littekens overgehouden hebben. Nikki heeft voor trauma?s geen hulp gezocht, en daarom acht ik het onmogelijk voor haar om een partner te hebben/zoeken.
En op die manier kan Nikki gezien worden als een faker, als ze haar beloftes of afspraken niet na komt. deze chat site verklaart dat deze site een strenge fakers beleid op nastreeft.
Ik heb deze site twee keer een e-mail gestuurd over dezelfde vraag, namelijk; hoe ik mijn voorkeuren kan bepalen om alleen relatie te zoeken in plaats van seks gerelateerde zoek opdrachten. En twee keer geen antwoord gehad. Ik heb geconstateerd dat deze chatsite heel slecht aangeschreven staat. Te lezen op deze reviewsite. Maar ik weet niet of deze site bekent is bij Justitie. Dat moet ik nog navragen.
Ik wil ook eens even kijken of ik sex.vrijchat.nl niet kan aanklagen voor oplichting en valsheid in geschriften. Misschien is dat nog niet eens een slecht idee. Ik moet wel eerst de mogelijkheden onderzoeken of ik wel een goede kans van slagen heb.
Deze persoon (Nikki), is een faker, omdat ze eerst aangeeft dat ze op zoek is naar een partner, en dan komt het slachtofferverhaal om tijd te rekken. Het is gewoon iemand die in dienst is van de onderstaande chatsite, het kan ook een man zijn die je op naam van deze site geld wilt verdienen. Diegene die deze Chatdatingssite heeft opgezet zijn zware oplichters. Criminelen die in de gevangenis thuishoren.
Heren/dames van het rechtssysteem (Justitie), als U dit leest, doe er dan iets tegen. Deze chatsite(s) zijn de cybermaffia van het internet in Nederland.
Algemene gegevens verdachte website:

Zjipz
Postbus 70116, 9704 AC Groningen
KVK inschrijving 56811144
BTW nummer NL194435209B01
gehost door OSSO BV
Helperpark 282a 9723ZA GRONINGEN
Zjipz
Postbus 70116
9704 AC Groningen
T: 31 50 280 45 23 (ma-vr tussen 0900 en 1700uur)
Bel 31502804523 (ma-vr tussen 10:00 en 16:00uur)
[email protected]
[email protected]

Sterke punten
Helemaal geen. (ja,1, als je oplichting meetelt).

Zwakke punten
Getrainde oplichters, Maffiapraktijken.
Alle ethische normen en waarden aan de laars gelapt.
Mijn zwakke punt is: ik ben er met open ogen ingelopen, verblind door verliefdheid.

zeddnet? Waardeloze site

Review over Zeddnet

Er is heel erg veel mis met deze Zeddnet, ik heb het gevoel dat ze privacy regels overtreden, namelijk: de beheerders kunnen mijn e-mail lezen en verwijderen, zowel inbox als outbox. Ik heb ervaren dat ze iedere blokade die ik bij sommige leden die zich tegen mij misdragen hebben kunnen opheffen.
en als die blokkade gericht is tegen 1 of meerdere van de 'oprichters' dan nemen ze dat niet met dank af, en dan wordt er getreiterd totdat, en daardoor wordt de blokkade opgeheven.
Ik zou best willen dat deze wanpraktijken aan de grote klok wordt gehangen.
Als het waar is dat deze site gesponserd wordt door corrupte instantsies, omdat het gratis is, en die met de scepter zwaaien, dan is het helemaal ziek
Ik hoop dat dit een keer een rede is voor de instanties die dit wangedrag onderzoeken, een reden heben om Zeddnet onder de loep te nemen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
schijnbare corrupte beleid

reacties: