Moslim Dating

Moslim dating richt zich op singles uit de islamitische gemeenschap. Moslims zijn niet altijd op hun plek op algemene datingsites, omdat zij specifiek op zoek zijn naar contacten met andere moslims. Websites gericht op moslim dating spelen hier handig op in.

IslamDating

4 Reviews

IslamDating is een van de Top Dating Service providers. Duizenden succesvol gematchte koppels over de gehele wereld zijn het bewijs en miljoenen nieuwe ondervinden ieder jaar de voordelen van het gebruik van IslamDating!Lees verder »
Muslima

22 Reviews

Muslima.com is de ultieme datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar een moslim partner. Alle leden op deze site beleiden het Islam en zijn op zoek naar vriendschap, romantiek, vriendschapLees verder »
Mektab

11 Reviews

Mektab.com - Moslim huwelijk op Mektab.com Mektab.com gemeenshapLees verder »
Nia2Match

9 Reviews

Nia2Match is er voor alle moslims - ongeacht de etnische achtergrond - die voor zichzelf besloten hebben om in het huwelijk te treden.Lees verder »
Moslimas.nl

Welkom op moslimas.nl, de site die daten onder islamitische singles een stuk eenvoudiger maakt. Op de grote reguliere dating sites als Lexa en Relatieplanet zijn weinig single moslims en moslima’s te vinden, en zij die er lid zijn zijn vaak niet alLees verder »
MoslimPartner

MoslimPartner.nl | Dé digitale ontmoetingsplek voor Nederlandstalige moslimsingles Dé digitale ontmoetingsplek voor Nederlandstalige moslimsinglesLees verder »