IslamDating

IslamDating is een van de Top Dating Service providers. Duizenden succesvol gematchte koppels over de gehele wereld zijn het bewijs en miljoenen nieuwe ondervinden ieder jaar de voordelen van het gebruik van IslamDating!

Inschrijven

Personen die geïnteresseerd zijn in Islam Dating, kunnen geheel gratis, snel en eenvoudig een account aanmaken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, in het aanmeldformulier aan te geven waar men naar op zoek is, de geboortedatum en een geldige e- mail adres. Hierna kan men op 'Start nu' klikken. Na hierop geklikt te hebben, wordt een activatie link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om het account te activeren. Na het account geactiveerd te hebben kan men direct op zoek naar een serieuze Islam date.


Gratis account en betaalde lidmaatschap

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis account aan te maken op deze site. Met een gratis account kan men onder andere een eigen profiel aanmaken en bewerken, foto's uploaden en verwijderen, door de website browsen, standaard foto's van andere gebruikers bekijken, chats versturen en daarop reageren, winks versturen, profielinstellingen updaten en de laatste matches ontvangen in de externe mailbox. Deze gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun account te upgraden naar het Gold lidmaatschap. Gold leden hebben naast de standaard mogelijkheden, ook de mogelijkheid om onbeperkt aantal e-mails en winks te versturen en te ontvangen en men kan profielen van andere gebruikers bekijken. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de tekst, voice en video chat zonder beperkingen. De Gold leden hebben ook de mogelijkheid om het account verder te upgraden naar het VIP- lidmaatschap. Met dit lidmaatschap heeft men in feite van alles een beetje extra op de site. Men wordt benadrukt in de zoekresultaten en galerijen van alle gebruikers, men verschijnt als speciaal op de startpagina van andere leden, men kan communiceren met gold alsook trial leden, men krijgt een prioriteitsnotering op de site en men komt te staan in de speciaal daarvoor bestemde aanbevolen profielen galeries.


Kosten

Personen kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. Met het gratis account heeft men toegang tot de standaardfuncties van de site. Daarnaast kan men het account upgraden naar een Gold membership. Leden die een Gold account hebben, kunnen hun account verder upgraden om VIP- toegang te hebben tot de site. Het Kosten voor het Gold membership zien er als volgt uit: 1 Maand €37.99 / maand 3 Maanden €29.99 / maand −21% 6 Maanden €24.99 / maand −34% Om VIP- toegang te krijgen tot de site wordt een bedrag van €14.90 / maand in rekening gebracht.


Profiel verwijderen

Personen die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site of als men iemand heeft gevonden of een pauze wilt nemen, dan kan men het profiel snel en eenvoudig verwijderen van de site. Dit kan onder andere doen door in te loggen op de site en te gaan naar de account pagina. Hier kan men dan klikken op 'verwijder account'. Het profiel kan echter niet direct worden verwijdert als er nog lopende abonnementen zijn. Alle actieve abonnementen moeten eerst zijn opgeschort.


Klantenservice

De customer support van de site is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het personeel probeert alle emails zo snel als mogelijk te beantwoorden. Men kan de Customer support bereiken via het online contact formulier op de Contact pagina van de site, of door op de relevante link aan de onderkant van elke pagina te klikken.


IslamDating Reviews

  Nep

  Laat je niet misleiden door deze oplichterspraktijken. Alles aan deze website is nep.

  Sterke punten
  die zijn er niet

  Zwakke punten
  dat deze website nog online staat

  waardeloos

  Fake website, en gestolen foto''s van muslima.

  Dit is onmogelijk door een moslim gemaakt, zal wel weer zon flapdrol zijn die geld van de goedgelovige plukt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Nep en geldklopperij

  ojah en geen aanrader

  geen aanrader

  Zwakke punten
  alles

  Belachelijk

  Sinds wanneer is daten in islam toegestaan?
  Waarom wordt de website door een ongelovige beheerd?
  Waarom domme teksten met "flirten"
  Nepberichten om kopers voor credits te lokken
  Dit is een belediging voor de islam.
  Dit heeft niets islamitisch weg, in de asbak ermee.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Sinds wanneer is daten in islam toegestaan?
  Waarom wordt de website door een ongelovige beheerd?
  Waarom domme teksten met "flirten"
  Nepberichten om kopers voor credits te lokken
  Dit is een belediging voor de islam.
  Dit heeft niets islamitisch weg, in de asbak ermee.

Bezoek IslamDating

Schrijf een review