Nieuwste Reviews

RijpeFlirts - Inderdaad nepsite

0

Review:
Is inderdaad allemaal fake!
Kost je een heleboel geld en is gewoon allemaal nep. Niet doen! Geldt overigens voor al dat soort sites. Ga maar naar Relatieplanet of zo, minder spannend maar wel okay.

Sterke punten:
Helemaal niets, ja voor de eigenaren die cashen. Die vullen hun zakken.

Zwakke punten:
Alles

Jacko beveelt RijpeFlirts NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - 80/20 regel achterhaald?

0

Review:
Onderzoek heeft aangetoond dat het merendeel van de vrouwen uitsluitend interesse heeft in de top 20% van de mannen (qua uiterlijk). Zo gaat het op datingsites er aan toe. Op Tinder is het idee van een oneindige hoeveelheid mannen nog groter dus kan je verwachten dat vrouwen er nog strenger zullen selecteren dan op datingsites. Bovendien moet ze meteen beslissen en eenmaal besloten is er geen herkansing. Hierdoor is te verwachten dat je op Tinder nog minder kans maakt dan de 80/20 regel voorspelt. Vrouwen die een man met een doorsnee uiterlijk toch een kans willen geven doen dat omdat ze in de misere zitten en weten dat ze daardoor minder goed in de markt liggen. Zij kiezen dan uiteraard wel een man die het goed voor elkaar heeft en die haar dus een financiele zekerheid kan geven. Vrouwen blijven immers altijd 'omhoog' kijken (hypergamie) als het op relaties aankomt. De laatste ontmoetingen die ik op Tinder had waren dan ook allemaal vrouwen die om uiteenlopende redenen niet participeerden in het arbeidsproces. Doordat op Tinder het aanbod vrouwen veel groter is dan op datingsites kon je voorheen nog wel iemand tegenkomen. De macht van de grote getallen...... Maar tinder heeft tal van restricties opgeworpen zodat je het daar niet meer van moet hebben. Dan blijf je zitten met de 90/10- of misschien wel 95/5- of erger selectieprocedure en gaat het niets worden als je een man bent met een gemiddeld uiterlijk.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
- werkt niet meer met oudere android versies
- restricties in de gratis versie
- telkens dezelfde vrouwen die worden voorgesteld
- betaalde abonnementen zijn duur
- betaalde abonnementen zijn leeftijdsdiscriminerend
- systeem maakt vrouwen nog kritischer

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Klik2Match - Mijn ervaringen op Klik2match.nl

0

Review:
Hallo mede daters mijn naam is Henkjan en heb nu voor de tweede maal contact met een scammer op deze site.
Haar naam is Laura en de andere is Katethomson.
Laura probeert steeds mij naar een email adres te lokken.
Kate Thomson doet dit ook maar naar een e-mail adres van lilian Sonke en haar foto's zijn van een frans sprekend foto model uit belgie.

Kijk dus uit want dit lijkt op een Afrikaanse oplichting en uiteraard gaat het om geld of fishing voor bankgegevens.
Soms laat men je ook een tijdje whatss appen om in je telefoon te kunnen spitten.Pas dus op want dit kan erg duur worden.Veel plezier nog met het verdere daten.



Afzender laura
Titel Re: Hallo

Tekst
van laura op:21-02-2018 11:59

Jag vet ännu inte vad är du villig att veta om mig?


van Henkjan99 op:26-01-2018 10:21

allo Laura

Ik wil je eerst wat beter leren kennen voor ik je op e-mail ga mailen.En foto.s ruilen kan ook later ik heb geen haast en wil eerst meer van je weten.Tenslotte werkt e-mail zelfs langzamer dan hier.Hoop dat je dat geen probleem vind wil namelijk graag meer van je weten.

Veel liefs HJ


van laura op:26-01-2018 06:00

Bedankt voor de redelijke gedachte en goed idee, maar helaas kom ik normaal niet online op deze site, dus blijf alsjeblieft met me en appreaciate elk moment dat ik neem om te reageren..Als je je niet comfortabel voelt om een bericht te schrijven op mijn e-mail misschien je bent het vergeten of hebt me toegevoegd op mijn skype-schermnaam onder laura.schmidt307

Groeten

van Henkjan99 op:25-12-2017 20:18

Hallo Laura

Ik wil je eerst wat beter leren kennen voor ik je op e-mail ga mailen.En foto.s ruilen kan ook later ik heb geen haast en wil eerst meer van je weten.Tenslotte werkt e-mail zelfs langzamer dan hier.Hoop dat je dat geen probleem vind wil namelijk graag meer van je weten.

Veel liefs HJ

van laura op:25-12-2017 09:50

Het is heel leuk om van je te lezen en schrijf me vriendelijk op naar mijn persoonlijke e-mail voor meer foto's en ook om alles over jezelf te weten te komen
[email protected]

van Henkjan99 op:24-12-2017 17:53

Hallo

Nji hao , dhi hao ma he jo la!!!

Choi king Henkjan

van laura op:24-12-2017 09:31

Tack för meddelandet och ledsen om mitt sena svar, jag vill att du ska skicka mig din personliga e-post för fler bilder och också få känna det verkliga om varandra


AntwoordenAntwoorden laura blokkerenlaura blokkeren Terug naar ontvangen berichtenTerug naar ontvangen berichten

Afzender Katethomson
Titel Re: Hallo Kate

Tekst
van Katethomson op:05-01-2018 20:25

Deze volgende email is afkomstig van Kate Thomson:

You can write me on my email so that we can get to know each other better. [email protected] ....lilian

Henkjan beveelt Klik2Match aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - totale nep

0

Review:
Op zoek naar een goede (sex)dating site ergens geland op een top 3/10 van de beste sites waarbij langswippen,nl hoegenaamd de beste zou zijn. Goede verhouding man en vrouw en beperkt nep profielen. Gezien voorgaande ervaringen met vergelijkbare sites het voordeel van de twijfel gegeven.
Echter het wordt meteen duidelijk dat niets minder waar is.
Ik heb nu een stuk of tien personen (vrouwen en koppels) benaderd en het is volledig duidelijk dat alles compleet nep is. Categorisch worden alle alternatieve communicatie voorstellen (mobiel of e-mail) via lul smoezen afgewezen en blijft men vasthouden (waarom wordt niet uitgelegd) aan het mekaar nader leren kennen via de berichtjes (a 1 euro perstuk) van wat platte tekst. Kortom het zal nooit in de verste verte tot een afspraak leiden. Het is site volleidg gerund door bijverdienende huisvrouwen en/of studenten.

Sterke punten:
Geen - complete nep

Zwakke punten:
Visueel erg zwak. Onder het kopje nieuwe leden worden nota bene profielen opgevoerd die je al twee weken eerder een bericht hebt toegestuurd.

Jan beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

EindelijkSamen - Afspreken vergeet het maar

0

Review:
Ik heb met 2 dames in kontakt gehad, lijkt te mooi om waar te zijn hoeveel geld je er ook in steekt.
Afspraken maken, droom niet verder,dit lukt niet

Zwakke punten:
De meeste dromen zijn bedrog

Ronald beveelt EindelijkSamen NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Snelle afspraken?

2

Review:
Ik heb 3 maanden op swipe gezeten. Het heeft mij alleen maar heel veel geld gekost meer dan 1000 euro. Zonder resultaat van een daadwerkelijke afspraak. Ik ben heel erg teleurgesteld . Ik ben op deze site gegaan vanwege binnen 4 credits een afspraak. Dus niet
Swipe zal wel zeggen het is jouw keuze dat je hier op bent gegaan. Het zou swipe sieren als ze contact met me op zouden nemen en mij een tegemoetkoming in de kosten zouden doen.

Zwakke punten:
Kost heel veel geld,
Denk ook veel nepprofielen

Sybren beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatApp - na 5 minuten al duidelijk: fake

1

Review:
Ik zag een review van deze website voorbij komen en ik dacht: Laat ik het eens proberen.

Na 5 minuten werd het al duidelijk: zo fake als het maar zijn kan. Ze proberen de foto's van dames (die vol met gezicht zichtbaar zijn... raar) te verbergen, maar via een trucje kan je de afbeeldingen gebruiken met reverse image search. In het kort: foto's uploaden naar Google en kijken of Google ze ook kent. Dit is het geval. Ik heb 6 profielen bekeken en alle 6 hadden foto's die op imagefap.com of sex.com staan. De post datum op deze websites is ouder van ChatApp.

Zoals eerder gezegd staan ook de dames vol met gezicht op de foto. Dit gebeurd zelfde bij dames die gewoon wat plezier zoeken zonder er een professioneel beroep van te maken.

Ow, wacht. Ik krijg nu net een berichtje. Een foto van een mooie blondine! (geen tekst of wat dan ook). Dus ik reageer. Direct een popup met de vraag of ik flink wat geld wil neerleggen. Tuurlijk! Geen probleem! Oeps!!!! Ik druk perongeluk op uitloggen. He, wat jammer nou.

Mannen: Niet doen. Wees slim en gebruik deze site niet!

Sterke punten:
Simpel design

Zwakke punten:
Fake
Foto's zijn van andere websites gehaald
Als je een berichtje krijgt en je wilt beantwoorden moet je direct betalen.
Fake

Marc beveelt ChatApp NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Kan niet eens een account aanmaken!

1

Review:
Er zijn een hoop negatieve reviews over deze website... En ik kan er niet over meepraten; ik kan geeneens een account aanmaken! Binnen een zeer korte tijd krijg ik een e-mail dat mijn account is afgekeurd. Waarom? Staat er niet bij. De e-mail:

Beste adverteerder,

Wij hebben je account niet geactiveerd omdat je al een account hebt op Sexjobs.
Wij hebben bij het controleren niet alleen naar het Ip adres gekeken, maar naar meerdere factoren.

Je kan inloggen met je andere account en met dat account verder adverteren.

Als je vragen hebt of een speciale reden hebt waarom je gebruik wilt maken van een extra account neem dan contact op met onze supportafdeling.
Klik hier om contact op te nemen met onze support afdeling.

Met vriendelijke groet,

Support Sexjobs

Adverteerder? Ik kom er niet eens in! Er wonen hier meerdere mensen, dus misschien dat iemand hier een account heeft (iets met IP adressen). Daarnaast heb ik nooit een account gehad bij deze club. Misschien moet ik vertellen dat ik een aantal hoertjes heb die ik op de website wil zetten en er geld voor betaal?

Sterke punten:
Geen kunnen vinden

Zwakke punten:
Account wordt niet geaccepteerd en er is geen duidelijke reden voor.

Marc beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

DateSM - 100% fake

0

Review:
Deze site is nep, je kunt geen date krijgen want de profielen bestaan niet dus mocht je ergens iets positiefs lezen dan is dat door de site ingestuurd want het is helemaal fake

Sterke punten:
er trappen mensen in dus dat is knap van ze

Zwakke punten:
alles nep dus alleen maar zwakke punten

dave beveelt DateSM NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Oplichting

0

Review:
Mensen blijf hier weg, het staat in de algemene voorwaarden, het gaat hier om nepprofielen. Je gaat geen effectieve date hebben.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- fake profielen
- duur
- geen effectieve date

Davidov beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden