Nieuwste Reviews

Paiq - Paiq geweldig

0

Review:
Goede datingsite, verschillende contacten gehad en nu een langdurige relatie.
Geen fake profielen tegengekomen, en geen kosten gehad. Top dus!

Hans beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

HotOrNot - Hot or not eerder rip u off

0

Review:
Nou zoals allen zo'n beetje hebben aangegeven ik test chatten sites eerst door een account aan te maken en afwachten wie en wat ik ontvang zo blijf ik wel een maand of twee op dezelfde site en zie reacties van dames/ heren voorbij gaan natuurlijk blijf ik op de gratis gedeelte geld uitgeven als je al gelukkig ben met een wederhelft aan een of een andere dating sites is niet echt nodig.
Waarom ik op die site zit is omdat ik me afvraag hoeveel mensen nou echt gewoon MSN chat missen die jammer genoeg vanwegen de ontwikkelingen in de wereld niet meer veilig werden bevonden.

Ach ja ieder zijn ding!!!

Wat mij opviel in 2 maanden bij Hot or not is dat de meeste profiel foto's online al te vinden zijn of op andere chat sites,daarnaast is mij ook opgevallen dat heel veel van de profielen duidelijk nep zijn omdat ik wel twee identieke berichten ontvang van het zelfde persoon met een week of 3 verschil hoe ik dat weet is dat ik die mensen al Hot heb bevonden maar nooit een bericht had terug gestuurd.
Dus twijfel je over een site ga dan gewoon passief erop zitten en kijken hoe het afloopt voor je überhaupt iets koopt. Je kijkt tenslotte ook of een een gadget echt noodzakelijk is voor je het koopt toch!!!?

Sterke punten:
Mooi opgezet en slim bedacht van de maker!!!

Zwakke punten:
Geld aftroggel site

Erik beveelt HotOrNot NIET aan bij vrienden/bekenden

Buurmeisjes.be - fake

0

Review:
www.buurmeisjes.be is van dezelfde eigenaars als www.heelheet.nl en www.datingbord.nl.

Ik onderzocht deze 3 websites, vond er exact dezelfde profielen en heb ook met een 5 tal van deze identieke profielen contact gehad.

Puur bedrog! Lilly Love op de ene website beweerde verpleegster te zijn, op de tweede site was zij een bediende in een schoenwinkel en op de 3de site was zij manicure.

De operators achter deze profielen beschuldigden elkaar dat ze oplichters waren. Wees gerust, zij waren alle 3 fake.

Ook Goldfrab had nog 2 identieke zussen net als Messandra, en nog enkele andere profielen die ik heb onderzocht.

De beheerder van deze websites is gewoon een bedrieger die zich verrijkt met het creëren van fake profielen op zijn websites.

Best niet aan beginnen. Verloren moeite, verlies aan tijd en vooral verlies aan veel geld.

Sterke punten:
Mooie fotootjes van mooie dames

Zwakke punten:
Minstens 90% van de vrouwelijke profielen zijn fictief.

Julien beveelt Buurmeisjes.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Vrouwen met een goede baan

0

Review:
Single vrouwen met een goede baan kunnen makkelijk hun vaste lasten betalen, hebben een leuke auto, kunnen op vakantie, kunnen om de 6 weken naar de kapper, kunnen de goede producten voor huid en haar kopen om zich goed te verzorgen en kunnen regelmatig shoppen. Voor klusjes die ze zelf niet kunnen of willen doen weten ze wel iemand. Waar hebben ze nog een man voor nodig? Af en toe voor de sex als de hormonen bij hen nog goed werken. Om sex te hebben is voor hen totaal geen probleem. In het uitgaansleven is er genoeg keus voor ze, ze hoeven maar even te lonken naar de man van hun keuze en ze hebben hem al. Veel mannen in het uitgaansleven zijn op jacht naar vrouwen. Alleen Cougars jagen op mannen, de andere vrouwen willen gejaagd worden. De minder goede jager zal geen prooi vangen. In tegenstelling tot wat anderen vertellen: Op vrouwen jagen kun je niet leren, dat heb je of dat heb je niet.

SwingMembers - Leuke site

0

Review:
Swingmembers is een hele nieuwe swingerssite, we kwamen hem tegen omdat vrienden van ons op deze site zitten. Wij waren het hoge fake gehalte bij diverse andere platformen eigenlijk wel zat, en onze vrienden zeiden dat je gevalideerd wordt na aanmelding... Wij waren benieuwd, we hebben ons ingeschreven en warempel we werden binnen een 20 minuutjes gebeld. Dat was een heel prettig gesprek met de medewerker van Swingmembers, hij legde rustig uit hoe de site is ontstaan en waarom alleen stellen zich kunnen aanmelden. in dit gesprek wilde de medewerker van Swingmembers ons beide even aan de telefoon en zo was duidelijk dat wij ook een stel zijn. Ze voeren een actief antifake beleid en vinden swingen echt een stellen aangelegenheid! Wij zijn heel benieuwd hoe deze site zich gaat ontwikkelen, maar ze zijn zeker goed op weg!!

Sterke punten:
Actief Anti fakebeleid
Moderne lay-out (facebookachtig)
Alleen stellen kunnen zich aanmelden
Telefonische validatie
Allemaal echte profielen
Social media platform voor de swinger
Aanmelden en gebruik is gratis
Mobiel toegankelijk
Aanmaken van groepen, ook verborgen groepen

Zwakke punten:
Aantal leden, deels te wijten aan korte bestaan
en aan het actieve validatiebeleid.
Soms is er een probleem bij de aanmelding

E en S beveelt SwingMembers aan bij vrienden/bekenden

Samen Verder - Samen Verder betrouwbaar en discreet

0

Review:
Een jaar geleden heb ik mij in laten schrijven bij Samen Verder. Ik had de negatieve reviews gelezen en was op mijn hoede. Ik had er eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen van, maar toch wilde ik het proberen. Achteraf ben ik blij dat ik die stap gezet heb. Het contact met de medewerkers van Samen verder is mij zeer goed bevallen. Na 3 weken kreeg ik mijn eerste voorstel. Het was een leuke meid, maar qua geloofsovertuiging zaten we toch niet helemaal op één lijn. Daarna heb ik 2 maanden gewacht op het volgende voorstel. Ik had contact met een geweldige vrouw. Helaas voelde zij geen klik. Vier weken na dit contact ontmoette ik mijn huidige vriendin. De vonk sloeg over. We begrijpen elkaar en staan op dezelfde wijze in het leven, ook wat betreft geloofsbeleving. Ik heb nu ongeveer 7 maanden een relatie en daarvoor wil ik Samen Verder enorm bedanken.

Sterke punten:
- betrouwbaar
- discreet
- meelevende consulente
- passende voorstellen
- goede bereikbaarheid
- snelle reactie op vragen

Zwakke punten:
- Je moet soms wel even geduld hebben voordat je een voorstel krijgt.

Jarno beveelt Samen Verder aan bij vrienden/bekenden

Altijd-Zin - list en bedrog.

0

Review:
Zij beweren een een eerlijke site te zijn zonder fictieve profielen, nou niets is minder waar.Het barst hier van de fictieve profielen.Helaas is men niet van plan om aan te geven bij de profielen of deze fictief is.Zoals alles in deze wereld draait het alleen maar om geld.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
teveel fictieve profielen, met heel veel one liners.

slobberaar beveelt Altijd-Zin NIET aan bij vrienden/bekenden

FuckFinder - oplichting

0

Review:
het is altijd hetzelfde, een stortvloed aan contacten en profielen, je wordt benaderd door vrouwen `ik heb je profiel gelezen en ...`. Ja, en mijn priofiel is leeg. Dit soort sites zijn geldmachines en oplichting. Geen enkele vrouw schrijft
dag lekkere hengst,

jij weet wel raad met een goeie bos hout en een flinke dosis zin, toch?
ik leg je graag uit wat ik allemaal graag doe, maar misschien is het beter om gewoon lekker aan de gang te gaan.
niet praten maar doen!

ik kom net onder de douche vandaan en ben helemaal fris geschoren, gekapt, klaar om flink onder handen te worden genomen, dus ik zou zeggen, laat er geen gras over groeien ;p (letterlijk haha) en schrijf me iets terug dan voegen we de daad bij het woord,

lachen toch. Tenzij het jouw geld is dat verdwijnt.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Johann beveelt FuckFinder NIET aan bij vrienden/bekenden

Altijd-Zin - Meteen al dat lijntje; fout dus!

0

Review:
Ik had mij nog niet goed en wel aangemeld en daar kwam profiel nummer 1 van de 10 binnen krap 3 dagen; ene Omatina. Op mn gebonden profiel begon deze dame in haar eerste berichtje me te vragen of ik nog alleen was en of ik al plannen had voor het weekend. Refererend naar mn eigen profiel schreef ik haar terug om via mn speciale e-mailadres verder te willen reageren om nader af te spreken, want zo schreef ik haar in mijn NB: ben allergisch voor credits nml. Hierop reageerde ze terug dat ze het een beetje raar vond, want als je gebonden bent wil je toch niet dat je vrouw erachter komt. Hiermede doelde ze op mn gegeven e-mailadres in mn vorige berichtje. Dat dit een apart mailadres is wat niet door het hele gezin wordt gelezen is voor dit omaatje even een brug te ver natuurlijk. Een leuke poging om mn 2 gratis credits er doorheen te krijgen, maar mn reactie als laatste poging moest uitkomst bieden om te beoordelen of dit profiel zich met Altijd-zin terecht op deze site had aangemeld én van mijn kant laten weten dat ik niet op deze site ben gekomen om over de zachte winter te praten, noch over de stand van mijn zweetvoeten. Met mn laatste credit ging er het volgende bericht uit naar Tina: Nee lief omaatje Tina, daar komt m'n vrouw ook niet achter. Maar heb je wel m'n profiel bekeken? Nou wil jij nog een keer door mij aan die korte haarlokjes getrokken worden, dan zou ik maar gauw via dat mailadres in vorige bericht iets laten weten, want anders gaat er een heleboel lekkers aan je neus voorbij! Dus nog één kans voor jou hier, want dit was m'n laatste gratis credit. Bij geen 'goed bericht' ben ik dus weg hier van deze site. Met een knuffel voor ene lieve Tina. De reactie van haar is als zo velen op zulke sites die je tot aankoop van credits moeten aansporen:Ik vind dat wel heel jammer, dat jij zo snel al ander contact van een vrouw verwacht hoor? Zou ik wel heel makkelijk zijn en dat in deze tijd? Ze bedoelt eigenlijk te zeggen dat het ook in deze tijd nog vrij makkelijk is dat hier nog mannen te vinden zijn die door aankoop van credits op zulke kul-verhalen ingaan ook.
Volgens mij hebben die dames op zulke sites stuk voor stuk een opleiding gehad bij de Japanse walvisvaart; zeeziek zijn ze in ieder geval allemaal!
groet van Ipje (Ik profileer je even)

Sterke punten:
Aan het lijntje houden maar weer; oplichterij.

Zwakke punten:
Voorspelbare reacties op berichtjes.

Ipje beveelt Altijd-Zin NIET aan bij vrienden/bekenden

C-Dating - Opzeggen premiumlidmaatschap C-date

0

Review:
Ik ben ook zo dom geweest om een premiumlidmaatschap aan te gaan bij C-date. Ik dacht dat ik als ik gewoon niet opnieuw betaal mijn account wel stopgezet zou worden. Echter hebben ze het geld automatisch kunnen incasseren. Op mijn vraag hoe ik op kan zeggen kreeg ik de melding dat dit schriftelijk met handtekening moet. Het opzegformulier kan ik downloaden. Echter kom ik niet bij het opzegformulier uit en ben ook niet van plan mijn handtekening te zetten. Weet iemand hoe ik toekomstige incasseringen en lidmaatschap stop kan zetten? Heb betaald met creditkaart....
Ik hoop dat iemand mij kan helpen

Sterke punten:
Geen, fake site

Zwakke punten:
fake site

Kees beveelt C-Dating NIET aan bij vrienden/bekenden