Nieuwste Reviews

BullChat - Ineens betalen

1

Review:
Ik zat net lekker te chatten. Wordt er ineens af gegooid en om opnieuw in te loggen moet ik een euro betalen?! Ik zie op deze site dat sommige mensen al ruim een maand moeten betalen.
Is dit geen discriminatie? Waarom de ene helft van het land laten betalen terwijl de andere helft nog gratis toegang heeft!?
Het is te idioot voor woorden.

Mij zul je hier nooit meer op vinden. Grindr is nu de oplossing en werkt overigens nog vele malen beter ook.

Top26 beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

AnoniemeSeks - Bijna volledig gevuld met fake profielen.

2

Review:
Alle "dames" waar ik hier contact mee heb, willen je zo lang mogelijk aan het lijntje houden. Elk mailtje kost 5 credits (1,25 Euro). De "vrouwen" zijn dus op zeker medewerkers/eigenaar van de site en het enige doel is geld verdienen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake profielen.

Dirruk beveelt AnoniemeSeks NIET aan bij vrienden/bekenden

DatePlaats - waar is deze rommelige site gebleven

0

Review:
Kreeg heel veel vreemde figuren uit het buitenland en als ik een z.g. Nederlandse dame like dan nooit een antwoord.Wel veel seksuele minkukels die weer naar een website wezen
Ook heel veel vragen om financiele bijstand(niet doen hoor)Volgens mijn menig een rommelig afvalputje voor als je een keer een borreltje te veel ophebt, maar nut??? Nee volgens mij niet.Oh ja kan de site al 3 dagen niet bereiken en alle andere wel.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Cornelis41 beveelt DatePlaats NIET aan bij vrienden/bekenden

Flirt.com - tip

0

Review:
maak altijd eerst een profiel aan zonder foto

kreeg binnen een kwartier 8 berichten, niemand doet dat bij een anoniem profiel

Sterke punten:
actieve bots

Zwakke punten:
niet realistisch

Baer beveelt Flirt.com NIET aan bij vrienden/bekenden

Flirt.com - Vertrouw flirt.com niet

2

Review:
Ook ik ben nu genaaid, ik heb het een aantal keren an gecancelled en ervoor gebeld dat ik het wou laten stoppen, paar dagen daarna hebben ze als nig het van me rekening nummer afgeschreven, toen dacht ik van ik blokkeer de rekeningnummer, heb ik het terug gekregen, en nu wordt ik bedreigd dat de lokale politie en/of deurwaarder wordt gestuurd en dat ze me ip tracen. Ik weet momenteel geen oplossing ervoor, weten jullie hoe ik dit moet aanpakken toevallig?

Sterke punten:
Geen, je wordt kei hard genaaid

Zwakke punten:
Alles

Lennard beveelt Flirt.com NIET aan bij vrienden/bekenden

GayBuddy - nepprofiel datingsite

4

Review:
Ik heb twee weken op Gaybuddy gezeten en was E50,- armer, zonder afspraakje. Ik heb op een avond zeer uitgebreid gekeken naar de profielen van 18-50 jaar, die op dat moment online waren. Vrijwel alle profielen hebben fotomodel-foto's en de profieltekst is op een bijna kinderlijke, gestandaardiseerde manier geformuleerd. Ik weet bijna zeker dat vrijwel alle profielen nep zijn. Ik heb dit zojuist gemeld aan de ACM. Ik hoop dat ze een kijkje gaan nemen bij Gaybuddy en deze site op offline gaan zetten. Ik hoop dat meer mensen dit gaan melden bij de ACM, dan kan deze gaan ingrijpen!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Je kan psychologisch beschadigd worden en dat kost je nog veel geld ook.

Gertjan beveelt GayBuddy NIET aan bij vrienden/bekenden

BeNaughty - Oplichters

0

Review:
Ik heb laatst de side bezocht van hun,krijg ik een rekening van hun,naar mijn weten heb ik nergens voor"getekend" .Ik heb gelijk mijn abonnement opgezegd,nadat ik de stappen had gevolgd,moest ik om mijn abonnement af te ronden een of ander wazig 0800 nummer bellen werd van het kastje naar de muur gestuurd,er waren geen Nederlandse call center medewerkers.
Uit eindelijk toch een aan de lijn ik moest maar een email schrijven ,maar vervolgens geen reaktie.Ben echt pissed off geweest .Als ik op dat moment iemand van hun face to face had gesproken was ik over de rooie gegaan.Is wel duidelijk wat ik van hun vind.George BOUW
Harderwijk

Sterke punten:
Liegen en bedriegen een 10 geef ik
Oplichting zijn ze ook.heel goed in. Ook wel een 9
Mensen over de rooie krijgen een 9
Een zekere zin van manipulatie vind ik ook wel zeker in het rijtje van sterke punten

Zwakke punten:
Die hebben ze niet

HGF beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Kamagra bestellen doe je bij kamagratoys.com

0

Review:
Kamagra bestellen doe je bij www.kamagratoys.com - groot assortiment en verzending MET track en tracé - betaling per overboeking of IDEAL

Sterke punten:
Veel

Zwakke punten:
Weinig

Kama beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

Ondeugende.Date - Fake niets anders dan geldklopperij.

1

Review:
De dame op de site wilde alleen via dure credits communiceren ik begrijp nu waarom ik ben ook gestopt hier voordat het teveel zou gaan kosten dus allemaal FAKE trap er niet in.

Sterke punten:
GEEN.

Zwakke punten:
Fake site draaien er allemaal omheen.

Ben beveelt Ondeugende.Date NIET aan bij vrienden/bekenden

SDC - Account geblockt, personeel arrogant

3

Review:
Jaar of 5 actief geweest op sdc. Eerst als actief stel, vervolgens een tijd onbetaald en de laatste 6/7 maanden weer actief, maar als man alleen.

Prettige ervaring, leuke mensen, wel wat nare bugs af en toe tot en met ongewenst delen van privé gegevens van een bevriend stel met een compleet ander lid (!!!) (telefoonnummers en wachtwoord in een mail werd (zonder dat ik het zag) meegestuurd naar een ander lid!) iets met cookies en dergelijke...
Sommige bugs werden ontkend, sommigen opgelost. Toch bijzonder als ik mijn speeddate veranderde, ik in een speeddate van een ander aanpassingen kon doen?!?
Direct messenger dramatisch slecht!

Medio november '19 lifetime membership afgekocht voor € 250,00. Serieus geld, maar maandelijkse abonnementen schreeuwend duur.

Begin januari '20 toch besloten uit het swingen te stappen vanwege de relatie die er niet tegen bestendigd was.

Ondertussen mijn profiel tekstueel op' non actief' gezet als in,, lieve vriendjes ik stop ermee'' en een blog/post op sdc geplaatst met datzelfde verhaaltje en open en eerlijk de vraag,, mag ik mijn lifetimemembership aan iemand overdragen''? Ook de. Klantenservice gemaild of dat mag...?
Niks om de regels te breken, gewoon open en eerlijk de vraag of dat kan/mag omdat ik uitstap. En ik bood een bijna nieuwe Fetish kledingset aan, die had ik de vrijdag ervoor gekocht.

Uiteindelijk ook per mail van de 'account' member reactie gehad dat membership overname niet mag wegens privacy regeltjes enz en daar niet aan meewerken.
Ik snap ook dat ze geld willen verdienen, maar vragen staat vrij toch?
Prima, so be it, dan hou ik mijn lifetime membership wel aan voor als...

Ondertussen was mijn blog overgegaan in een leuk actief blog met leuke reacties, sympathie van andere leden, ideeën wisselingen, waarom gestopt, reden, andere opties enz enz. Haalde ik veel enthousiasme uit.

Daar ook in gezet, goh ik heb antwoord, overname mag niet, so far so good, ik hou mijn account wel aan, ik zie wel wat de toekomst brengt, het is toch een lifetime membership en het geld is al weg.

Zo was mijn idee en meerdere leden deelden mijn idee: hou het aan, je weet niet hoe het loopt later, wie weet pak je het weer op...

Wil ik gister inloggen: account geblockt.
Geen mail, geen communicatie, niks, waarop ik een mail stuurde.
Om 600 regels te besparen de samenvatting: volgens haar, Bianca, heb ik mijn membership te koop aangeboden, dat mag niet, dus je account is geblokkeerd en wordt niet meer geactiveerd.

Korter door de bocht kon niet en een onvriendelijke toon, ongelooflijk!
Waarop ik alsnog vriendelijk reageerde van goh ik bood het niet te koop aan, het was informatievergaring aangezien de site het niet goed duidelijk maakt, in datzelfde blog schreef ik duidelijk: het mag niet, so be it.
De blokkade was totaal onterecht.

Sterker nog: Iemand die me per direct message vroeg of hij mijn membership mocht overkopen heb ik zelfs afgewezen, ook dat kunnen ze terugzien.

Op het verzoek: stuur me dan een printscreen waar ik het te koop aan bied kreeg ik de reactie,, dat kan ik niet meer zien, de blog is verwijderd''

De rest was kort en bot: ik ga niet in discussie en jouw account wordt niet meer geactiveerd. Einde contact.
Op het verzoek mijn account te beëindigen en restitutie kreeg ik geen reactie, behalve bovenstaande.

Ze beweerde overigens dat ze me had gemaild dat ik de regels had overtreden en mijn account werd geblockt, maar die heb ik nooit gezien aangezien ik niet meer in kon loggen, waarschijnlijk heeft ze naar mijn sdc inbox gemaild ipv mijn gewone maik adres?

Wát een arrogantie en wát een veel te overdreven manier van reageren. Veel te kort door de bocht...

Een fatsoenlijke communicatie had wel zo netjes geweest, ik ben tenslotte betalend lid en ik heb geen regels gebroken en heb zeker die intentie niet gehad. Daarnaast stel ik me vriendelijk en eerlijk op, zo wil je dan ook behandeld worden?

Nee, de communicatie daar gaat niet lekker en de arrogantie spat ervan af.

Maar de ontevredenheid onder de leden laait al vaker op. Bugs liggen zelden aan hen, altijd aan de telefoons, ongeacht besturingssysteem, communicatie met sdc gaat ruk en de messenger is waardeloos.. En dat voor aardig wat euro's per maand.

Een goede cash cow is het. En zeikerds? Die worden over boord geflikkerd...
Jammer, heel jammer want ik had het er goed maar mijn zin!

Ondertussen Mastercard erop gegooid, ik heb geen zin in de discussie met dat volk, mijn tijd en rust is meer waard.
Maar het blijft dikke wanprestatie dat ik de dienst niet meer kan gebruiken, zonder enige vorm van fatsoenlijke communicatie.
Heel jammer!

Sterke punten:
Leuke community, veel serieuze stellen en leden, prima platform en actief optreden als je een fake account meldt. (vaker gedaan!)

Zwakke punten:
Diverse bugs, direct messenger dramatisch slecht.

Sdc staff reageert relatief laat op berichten.

Arrogantie ten top, zeer slechte en klantonvriendelijke houding als je niet in de stroom mee gaat.
Money comes first...