Reviews over Datingsites


  teleurgesteld - Review over 40PlusRelatie

  In juni 2020 een gesprek gehad met 40PlusRelatie aangezien ik niet langer op datingsites wilde staan, maar een serieus bemiddelingsbureau wilde. Tijdens dat gesprek heb ik gevraagd of ze dachten dat ze iemand voor mij in hun portefeuille hadden en daarop werd bevestigend geantwoord! Een date gehad met een aardige man, maar begreep niet waarom wij aan elkaar gematcht waren. Daarna is mij nogmaals het profiel van iemand voorgelezen en ook deze match begreep ik niet (enige overeenkomst was dat we dicht bij elkaar woonden). Nadien geen matches of contact meer gehad, tenzij ik zelf contact opneem. Jammer van het toch wel hoge bedrag wat ik heb betaald, maar goede leer voor de volgende keer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig mannen in hun portefeuille Nemen alleen contact op als je niet betaald.

  Niet gebruiken - spammers - Review over Vijftig Plus Dating

  Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Reageren totaal niet. Bedrijfsvoering is onwettig. Onbetrouwbaar.

  Corrupter dan corrupt - Review over WieDateJij.nl

  Hoef er niets aan toe te voegen met 3 vrouwen contact gehad alle 3 hetzelfde gedrag enkel uit op berichtjes geen interesse en geen antwoorden pure oplichting opzeggen je logt uit en je vraagt een nieuw WW aan waar je niks mee doet kansloos geen enkele man moet zich niet meer aanmelden blijven deze schizofrene vrouwen over en is het uit

  Sterke punten
  Heel erg achterbaks

  Zwakke punten
  Trap er niet in

  NEP: Chatdienst met NEP profielem - Review over AnoniemSex

  Bij de aanmeldprocedure: Ik verklaar 18 jaar of ouder te zijn en ak­koord te gaan met de al­ge­me­ne voor­waar­den, te begrijpen dat deze chatdienst gebruik maakt van fictieve profielen en bedoeld is voor het uitwisselen van berichten en niet voor het maken van fysieke afspraken. Ik ga akkoord met dat mijn gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de pri­va­cy sta­te­ment.

  Sterke punten
  Zijn wel eerlijk

  Zwakke punten
  Maken niet waar wat ze beloven.

  Nep, nepper, nepst! - Review over Afspraak.nl

  Zoals anderen hier op de site al schreven, pure oplichterij! Alleen maar nepprofielen.

  Sterke punten
  Veel nep profielen

  Zwakke punten
  Alles is nep, gericht op geld aftroggelen

  FAKE EN OPLICHTERS ZIJN HET !!! - Review over Afspraak.nl

  ik heb vermeld dat ik klacht ga indienen over hun praktijken,, intussen heeft er voor gezorgd dat ik geen mails meer kan versturen naar mail adres ! Ze zijn bovendien te laf om hun te verdedigen ! gewoon een bende oplichters, bij interesse stuur ik mijn mail adres samen kunnen we een halt toeroepen naar zulke praktijken ! bekijk ook de reviews op ' afspraak.nl trustpilot' allemaal hetzelfde verhaal !!! schandalig hoe dit nog kan , laat ons samen een halt roepen naar deze oplichters !!!!!

  Sterke punten
  GEEN HELEMAAL GEEN ! ZERO ! nog niet eens 1 ster waard 0.00 sterrren !

  Zwakke punten
  OPLICHTERSPRAKTIJKEN

  Heheueu - Review over Victoria Milan

  Video

  Ik kan niet inloggen als chatter, enkel nog als betalende adverteerder... - Review over BullChat

  Ik heb vandaag 12 september '21 meermaals geprobeerd bij Bullchat in te loggen om te chatten, maar wat ik ook probeer, het lukt me gewoon niet ! Ik kan enkel inloggen als betalende adverteerder. En betalen zal ik dus nooit. Als er voortaan moet betaald worden, is het voor mij dus afgelopen met het gebruik van Bullchat.

  Zwakke punten
  Het inloggen en blijkbaar de ostentatieve bedoeling van Bullchat om haar gebruikers te dwingen te betalen....en dat, beste Bullchat, ....over my dead body.

  Ontvangen berichten niet te lezen.. - Review over MetJou

  Wederom een site waarbij het NIET mogelijk is om als gratis lid een ontvangen bericht te lezen.. éérst óók betalen.. grrrrrr.. niet klantvriendelijk en niet van deze tijd.. Neem een voorbeeld aan e-Matching of Match4me waar je als gratis lid wél berichten kunt lezen en beantwoorden. Op deze manier zal ik nooit betalend lid worden, want de vele gratis leden kunnen mijn bericht dus NIET gratis lezen en beantwoorden.. pure geldklopperij dus.. bâh..

  Sterke punten
  Best wel een mooie goedwerkende site..

  Zwakke punten
  Zie mijn verhaal hierboven..

  Kinderachtige Legendary Admin - Review over Chillplanet

  Als je hier te leuk mee chat als gast dan krijg je zomaar zonder opgaaf van rede een kick van 24 uur van admin Legendary, wat een trieste kerel zeg.

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  Domme admin

  Praat over daten op het volgende niveau! - Review over BeNaughty

  Voor benaughty.com had ik mijn vriendjes alleen van gemeenschappelijke vrienden ontmoet, nooit online. Ik wist niet zeker of het zou werken, maar ik kon online een kwaliteitsman ontmoeten! Praat over daten op het volgende niveau!

  Na 1 week geprobeerd op te zeggen helaas voor 1 jaar geboekt weg 71.40€ - Review over SportPartner

  Reageren met probeer het eens verderop. Nou ga ik zeker doen, heb meer vertrouwen in de app klup.

  Sterke punten
  Dat je geld vlot van de rekening is.

  Zwakke punten
  Onbereikbaar

  Stelletje oplichters de luxe - Review over Match LX

  Zelf gelukkig geen ervaring met dit stelletje boeven, want ik google altijd eerst op de naam van de dating site met "review" erachter. En dan kom je er gelijk achter hoe het zit: niet goed dus! Een vriendin van mij is er echter wél "ingetrapt". Haar date "Erik" wilde verkering met haar, maar kwam op de date niet opdagen. De volgende dag zei hij, dat hij een ongeluk had gehad en in het ziekenhuis lag. Maar daar bleek bij navraag dat er geen meneer "Erik" bekend was. Een oplichter dus, die haar zolang mogelijk aan het lijntje hield om maar credits te innen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Het zijn oplichters

  Virtual dating, je dat met een computer en nep profielen - Review over StouteDate

  Het is in de voorwaarden vermeld, het zijn geen echte dates, maar virtuele dates, via prachtige sexy foto's en wordt je verleid om voor ruim 1 euro per bericht conversaties gaande te houden, tientallen "mooie foto's" met bots die je benaderen je met open vragen waar de niet nadenkende slachtoffers in trappen..

  Sterke punten
  Het lijkt net echt

  Zwakke punten
  Ze maken misbruik van goedgelovige slachtoffers, dat het een virtueel spel is staat ver verstopt in de voorwaarden...

  helaas - Review over 50plusMatch

  Helaas is het na het maken van een profiel nooit meer gelukt om in te loggen. ik heb herhaaldelijk verzocht of mijn profiel verwijderd kan worden om een nieuwe poging te wagen. Tot nu toe niks teruggehoord. Vast een goede site maar helaas ik kom er niet in

  Sterke punten
  ziet er goed uit

  Zwakke punten
  Geen snelle reactie redactie

  OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!! - Review over Afspraak.nl

  KOOP GEEN CREDIET BIJ DIE BENDE OPLICHTERS !!!!! lees ander revieuws, iedere 1 € dat je aan afspraak nl uitgeeft is verloren !! IS DIT NIET DUIDELIJK GENOEG ? en al u mij niet gelooft zoek dan ook op google ' afspraak nl trustpilot revieuw' het spreekt boekdelen

  Sterke punten
  oplichterij !

  Zwakke punten
  EERLIJKHEID !

  Pas op! Afspraak.nl is een hoax - Review over Afspraak.nl

  Afspraak.nl plaatst nep profielen. Deze “bezoekers” bestaan niet maar zijn operators van het bedrijf achter de website. Trap er niet in! De fotos zijn vaak van andere (porno) websites.

  Uit Brazilie? Argentinie, Noorwegen?.... - Review over Victoria Milan

  Ik woon nabij Amersfoort, 2 mnd lid geweest. wat moet ik dan met leden uit zuid-Amerika? Nadeel van heel grote sites is dat wereldwijd leden aktief zijn (Als ze het trouwens echt zijn), wel leuk als je veel reist lees ik her en der maar heb ik niks aan en de concurrentie is enorm. Of een site mooi is maakt me niet uit, wel als er geen controle is op fake en niet-aktieve leden.

  Sterke punten
  Wereldwijd

  Zwakke punten
  Veel teveel leden uit ver gebied

  Teleurgesteld - Review over SuikerArrangement

  Ik zag Veel leden zogezegd in m’n buurt . Maar na lidmaatschap te betalen is het duidelijk dat veel leden niet (meer) actief zijn. Na 1 week testen vraag ik restitutie van een deel van het geld , maar krijg niks terug . Hiermee doen ze illegale praktijken, want de uitvoering van het herroeping recht bij aankoop op afstand is verplicht . Natuurlijk weten ze dat je voor paar tientjes geen advocaat neemt, maar dit zegt veel over de eigenaar van deze site

  Sterke punten
  Geen

  Beter een betrouwbaar Nederlandse, dan een zuid/amerikaan - Review over Kinky.nl

  ik heb via kinky.nl regelmatig gedated .. vaak als ik met een zuid-Amerikaanse ging daten is het niet zoals op de foto's en gaat het er niet gewenst aan toe en voel je je ook echt als een nummertje... en als ik een Nederlandse dame bezoek gaat dat prima en ervaar ik echt een 'girlfriend experience'

  Sterke punten
  Nederlandse dames

  Zwakke punten
  Zuid-Amerikaanse dames

  Leuke foto's, echter twijfelachtig - Review over StouteDate

  Zie een dame waar ik zo op het eerste gezicht verder meer van zou willen weten! Echter de reviews zijn zo, dat het het lijkt op een andere nepsite, ook alleen maar credits kopen verder nooit een ontmoeting! Dat dit zomaar kan!!

  Zwakke punten
  Twijfelachtige profielen

  Took my money with a clean add then removed my ad, never even logging in! - Review over BullChat

  They took my money with an ad asking for friends in the area. CLEAN AD, not nudity yet there's c.ock everywhere, I went to my bank, they took the money, never even logging in and I just signed up yesterday where after an hour without warning logged me out. Then, I managed to copy a link from a reply, I saw my advert, But as soon as they took my money twice just now, they have a banner over the my bank link saying this service is unavailable!

  Dr - Review over BullChat

  Goed gespierd

  Zwakke punten
  Geld zat

  Oplichting - Review over Afspraak.nl

  Aangemeld om te proberen en het viel mij direct op dat het foute boel was. Elk profiel wat je bezoek reageert zeer snel met een bezoekje en een berichtje (ALLE bezochte profielen deden dat). Dat terwijl er nog geen foto op mijn eigen profiel stond. Dat gedrag komt op geen enkele datingsite voor, zelfs niet met foto op het eigen profiel, immers sommige profielen zijn gewoon niet altijd actief of zelfs volledig inactief. Mijn anonieme profiel was laten we zeggen zeer populair en zelfs reacties van verliefd zijn, lol. Wat een bullshit. Ik lees hier, beheerd door fake vrouwen, daar moet ik dan ook om lachen... wishfull thinking. Denk zelf voor een heel groot deel geautomatiseerd met bots, of anders hele dikke lelijke computernerds. In ieder geval 100% oplichting. Haal ook maar eens enkele fotos door Tineye.com dan kom je al snel op de volledige foto sessies van deze amateur dames terecht (denk dat de meeste niet op de hoogte zijn van het misbruik en plaatsen van deze fotos).

  Sterke punten
  Geen. Voor amateurfotos kun je wel betere sites vinden

  Zwakke punten
  Alles