Nieuwste Reviews

Tinder - Tinder experiment

0

Review:
Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

Sterke punten:
Onrealistische en tegenstrijdige eisenpakketten zijn een bron van vermaak

Zwakke punten:
Er zitten vrijwel geen normale vrouwen op Tinder

MGTOW beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Oplichters

0

Review:
Account niet te verwijderen, zelfs niet na meerdere verzoeken aan admin!! Een hoop Fake profielen, je vist ze er zo uit. En zoals de meeste beschreven, je trekken je financieel leeg.

Zwakke punten:
Oplichters merendeels. Het is lastig om echte tussen de fakers er uit te halen.

Ramon beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - bracha.. cuck

1

Review:
was bracha er maar...

Sterke punten:
bracha

Zwakke punten:
prude

Sexjobs.nl - Veel hits maar weinig reacties

4

Review:
Hallo, ik gebruik sexjobs voor een pleziertje te vinden. Ik heb ook een advertentie geplaatst. En meestal krijg ik dan als reactie of ik de meid kan ophalen. Maar jah ik heb geen auto dus dat wordt hem niet. En andere keren hebben we een mail wisseling, en zijn we bijna toe om af te spreken, en dan op de dag van de date komt ze niet. Overlijden of iets met renovatie aan huis of verhuizing. Oke een smoes dus. Ik ben er nog niet echt over uit of het een goede site is.

Sterke punten:
Je advertentie kan vaak wel veel gezien worden. En je krijg ook aardig snel wel een reactie. Er zijn redelijk wat mensen online die wel interesse hebben om te reageren op de advertentie. En je kan ook met het gratis advertentie plaatsen ook nog steeds reacties krijgen.

Zwakke punten:
Het is of een reactie waar je niks mee kan, een reactie over een bank uit het buitenland waar geld op jou rekening moet komen. Of je krijgt een reactie dat je naar een website moet gaan en aanmelden met smoezen waarom het daar veiliger is.

Sexjobs.nl - Lijst van fakers op sexjobs

0

Review:
Hierbij een lijst van de mensen waarmee ik/vrienden hebben afgesproken en nooit zijn komen opdagen. Misschien is dit werkzaam en worden vele op de site alerter, en kom jij niet voor niks opdagen. De lijst word regelmatig aangepast, kijk dus uit voor de volgende mensen :


Coen vd Berg - [email protected]
Richard B - [email protected]
Bsie707 - [email protected]
Bram_vv - [email protected]
Mark - [email protected]
Martin Amsterdam - [email protected]
Maarten Lee - [email protected]
Rene Berghammet - [email protected]
Erwin Mink - [email protected]
Simon Peters - [email protected]
Rick Hilles - [email protected]

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen

KinkyDating - Veel vrouwen

2

Review:
Ik dacht, laat ik het hier een proberen. Ik had veel succesverhalen gehoord over Kinky. Na het aanmaken van een gratis account had ik in no-time verschillende berichten. Ik besloot het erop te wagen en wat berichten extra te kopen. Hiermee mijn verzameling foto's van mooi dames aan kunnen vullen, maar tot op heden nog geen date uit gehaald.

Sterke punten:
Veel profielen/vrouwen

Zwakke punten:
nog geen date

Jim beveelt KinkyDating aan bij vrienden/bekenden

ShemaleDating - nice vids over shemales

1

Review:
Ik heb me aardig kunnen vermaken met de shemale Tube die erop staat.

Sterke punten:
shemale tube en account zijn gratis

Zwakke punten:
Kredits kosten wat geld.

Anoniem beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden

OmaSex - Oma geneukt

3

Review:
gister kapot geil eeen oma geneukt

Steef beveelt OmaSex aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Genoeg is genoeg

6

Review:
Ze mogen eerst en vooral de informatie in deze site over chatplaza eens dringend aanpassen. Je bent immers WEL verplicht om je te registeren en ook VERPLICHT om je telefoonnummer door te geven. Verder staat er dat je gewoon kan uitschrijven want dat je geen account hebt... Je hebt daar WEL een account. Eens je geregistreerd bent en ze dus weer een slachtoffer binnen gehaald hebben, komt de volgende stap.... je wordt constant gestoord in de chat met de onophoudelijke vraag om te BETALEN. Je kan dit natuurlijk wel negeren maar vele mensen zijn al in de val getrapt en betalen om premium-lid te worden. Maar, betalen??? Voor wat??? Om een hoop onzin in de rooms te
lezen van een bende onderontwikkelde mensen? Om in een room te zitten met 75 tot 150 chatters waar soms amper 3 mensen iets typen? Wil je echter graag met perverten chatten en met gehuwde mannen en vrouwen die enkel op een scharrel uit zijn... dan zit je daar goed. Maar anders geef ik je echt de raad om daar weg te blijven. Het enige waar Chatplaza is voor opgericht, is om geld uit je zakken te halen, om je te verleiden om betalende seks te hebben in hun camsite of om je te lokken naar online hun gok automaten.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Nevermind beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - De leukste van allemaal

11

Review:
Paiq is echt de leukste, vlotste en spannendste datingsite van deze tijd. Hier heb je echt het gevoel een serieuze site gevonden te hebben waar je op een speelse manier zonder al te veel geld in contact kunt komen met 'kandidaten'. Het fototoernooi, de speeddate en andere matchmogelijkheden zijn prachtige opties. Het kopen van credits is beter dan een duur abonnement afsluiten zoals bij andere sites. De betaling van credits gaat eenvoudig. En vaak is er in het begin een aanbieding voor extra credits.

Sterke punten:
Serieuze site waar niet de commercie vanaf druipt. Goede matches. Het fototoernooi is een leuk spel en heeft meer waarde dan zomaar naar links of rechts swipen.
+ Betaalbaar, kosten beheersbaar
+ Serieuze kandidaten.
+ Speels, zonder kinderachtig gedoe.
+ Eerlijk, betrouwbaar
+ Naarmate je meer chat, veranderen de foto's van troebel naar scherp. Spannend

Zwakke punten:
Ik moest lang zoeken naar een zwak puntje. Soms staat er bij de resultaten van het foto-toernooi bij dat iemand geen fotoreactie wil ontvangen. Dat zou voor mij weg kunnen. Je staat niet voor niets op deze site. Gewoon ontvangen die reactie en er dan maar niets mee doen.

Rudi beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden