Nieuwste Reviews

Nieuwe Relatie - Fake,fake,fake,fake,fake,fake!!!!

0

Review:
Rokyny(fake),zana777(scammer)blueeyes1981(fake/robloxprofiel/zelfaangemaakt door de site zelf,edwin55(fake),maria6597885(fake),sweetgirl35(roblox profiel),kittiya(fake),sweety24(fake),flow777(zie zana777 verdacht hoor..gewoon nep!!!),zwannie(scammer),geenlente(fake),meisie60(fake),sweetbaby37(scammer&fake!!!)kan wel even doorgaan als je wil gek he..dat je geen reacties krijgt wat je wel krijgt hier is oa:id diefstal,jatten van je gegevens,uit zijn op mail adressen,En jullie willen mij vertellen dat de site hier niet vanaf weet laat me niet lachen je word bedondert waar je bij staat!!!oppassen dus beter niet komme!!!

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Fake beveelt Nieuwe Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - zonder reden wordt je account geblokkeerd

12

Review:
blijkbaar omdat je je accounts steeds een paar keer per dag opnieuw aanmaakt denken die hersenloze wezentjes die wij op aarde vrouwen noemen, dat je nep bent. ze gaan je dan rapporteren omdat ze je steeds weer in het fotospel voorbij zien komen. want ik werd zonder iemand te hebben beledigd of uitgescholden te hebben geblokkeerd. ook gebruikte ik mijn eigen foto die voldeed aan de eisen.

zij weten niet dat een man gebruik wordt door apps als tinder om geld uit je zakken te trekken met smerige ondoorzichtige trucjes zo op het eerste oog.

een man kan maar 3 likes . een vrouw wel 99. met welk account je er ook opgaat als man (zelf getest ) staat er iedere keer alleen +3. verder komt de teller niet. ook niet bij de zogenaamde mooiboy account. als je net lid bent heb je een korte boost , je foto staat dan bij iedere meid even bovenaan. niet dat dit heel veel verschil uitmaakt want naar dat er +3 staat stopt de teller automatisch . soms als je snel ze alle drie aanklikt of wegklik- krijg je soms nog er 1 of 2 likes. dit omdat je dan nog in de korte boos fase zit van je net aangemaakte tinder account.

de reacties met 5 sterren (kijk maar op google) zijn dan ook vaak van dikke varkens van vrouwen die hun slanke mannetje hebben gevonden. het vrouwtje heeft immers niks te klagen over aandacht en geniet van veel meer voordelen dan de man. de man wordt gewoon gediscrimineerd met maar 3 likes aan max.

Sterke punten:
helemaal niets.

Zwakke punten:
tinder discrimineerd mannen ze kunnen maar 3 likes dan moeten ze dat spel spelen . daarom krijgen alle mannen zeer weinig likes. van die 3 moet je dan net geluk hebben dat er een knappe meiden tussen zit.

jeroen beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Ziekelijke dames

1

Review:
Deze site riekt niet alleen naar oplichting doch bedrijft dit dagelijks. Ben door een 6 tal dames benaderd gedurende 2 maanden die na enige mailtijd genegen waren een afspraak te maken. Alleen opvallend de datum van afspraak bij allen kon alleen weken later wegens verplichtingen. Op de dag van afspraak kreeg van ieder een mailtje dat men plotseling ziek op bed lag. Opvallend steeds dezelfde voorkomende ziekte voor bijverdienende dames of medewerksters die deze site runnen. Roep alle mannen op aangifte te doen van oplichting en de mailtjes door te spelen naar de ACM collega oplichtingssite Matchwereld is hierdoor ook moeten stoppen.

Sterke punten:
Afhandig maken van geld.

Zwakke punten:
Oplichting

Jan beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Vijftig Plus Dating - Uitgebreide site

4

Review:
Zeer uitgebreide site met veel opties. Als gratis lid kan je reageren op een ontvangen bericht.

Sterke punten:
veel leden
ook als gratis lid reageren op berichten
fijne klantenservice

Zwakke punten:
veel mail

Sabine beveelt Vijftig Plus Dating aan bij vrienden/bekenden

Tinder - red de walvis!

19

Review:
Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een 'maatje meer' hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maken ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella's daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een 'mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
(ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

Sterke punten:
je krijgt veel kilo voor je geld

Zwakke punten:
een erectiepil moet je zelf nog kopen

ChatPlaza - Revieuws geschreven vanaf dit IP adres

1

Review:
Dat sommige mensen niet door hebben als zij op een review reageren door de mand vallen.
Klik eens op hun naam , dan zie je : dat Indra uit de review : mijn bevindingen reactie ook willie was.
En op de reactie een vriendelijk woord door wilco die door op zijn naam te klikken ook een karin was? En op de review schelden is Moniek ook rik en jordy stepanie etc..
Klik eens op al die namen , dan zie je wat een bedriegers het zijn .Ik sta met mn mond vol tanden als ik daar op klik.
Wat een bedrog zeg!

SportPartner - Waardeloze site

2

Review:
In 2008 of 2009 een account aangemaakt en na enkele weken 2 contacten gevonden om mee te tennissen. Besloot het eerder deze maand opnieuw een kans te geven, nu om een fiets- of wandelmaatje te vinden. Zoals je ook bij andere reviews leest, sturen ze een bericht als je gratis lid bent (zo hopen ze je over te halen om full member lid te worden, zodat je berichten kunt lezen). Het zijn niet allemaal fake profielen, maar 70% is fake. Na enkele dagen ontving ik een bericht (ik was zo stom om €10 te betalen.....). Paar dagen berichten gestuurd met een kansloos figuur die betaald wordt om mensen op te lichten! Ondanks alle negatieve ervaringen die je leest op internet trapte ik er toch in.... Ongeacht wat je ook leest of hoort (de positieve ervaringen die mensen plaatsen, zijn waarschijnlijk betaalde reviews door sportpartner), de website is bedoeld om geld uit je zak te kloppen. Begin er dus niet aan. Kunnen dit soort praktijken niet strafbaar worden gesteld?

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Meer dan 70% bestaat uit fake profielen
Bedoeld om geld uit je zak te kloppen

Marc beveelt SportPartner NIET aan bij vrienden/bekenden

Samen Verder - Oplichters! Alleen op geld uit

2

Review:
Positieve reviews zijn door hun zelf geschreven. Ze willen alleen 💰

Sterke punten:
Geld afschrijving zonder resultaat.

Zwakke punten:
Gaat alleen om geld.

Anoniem beveelt Samen Verder NIET aan bij vrienden/bekenden

SnapDate - Een grote nep datingsite

3

Review:
Maanden bezig geweest met verschillende vrouwen. Allemaal nep. Heeft mij handen vol geld gekost en uiteindelijk niets opgeleverd als ergernis

Sterke punten:
Makkelijke zoekfunctie

Zwakke punten:
Te veel nepaccounts waardoor de echte accounts niet meer zichtbaar zijn

Henk beveelt SnapDate NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - Mijn bevindingen op chatplaza

3

Review:
het is best leuke site maar er zitte ook veel fakers op. ik had leuk contact met ene Heksiej en ze zei dat ze nog jong was maar ze wou nooit bellen alleen maar appen steeds. dus donderdag belde ik haar met afgeschermd nummer en nam er oudere vrouw op van zo rond de 60 met hele rare zware schorre sigaretten/zware shag stem en op de achtergrond hoorde ik kinderen janken en allemaal honden blaffe. nou sorry hoor ik vind da nie normaal maarja

Sterke punten:
weinig

Zwakke punten:
fakers