Nieuwste Reviews

SF.dating - Leuke site als je genoeg tijd hebt!

1

Review:
Ik ben een maand betalend lid geweest op deze site en heb redelijk wat contacten opgedaan en het is drie keer tot een afspraak gekomen. Als man moet je zeker goed je best doen zeker omdat het aantal vrouwen op SF beperkt is, en er veel aanbod van mannen is.
Met een goede profiel tekst en genoeg tijd om over en weer te mailen is het zeker aan te raden het te proberen. Wel klagen veel vrouwen over de houding van sommige mannen op de site opdringerig en vaak ronduit onbeschoft. Goede tip is gedraag je als een heer dat wordt beloond. wat wel jammer is zijn de vele gepauzeerde profielen van vrouwen, waarop je dus niet kunt reageren. Leuk dat er dan aangegeven wordt hoeveel vrouwen er online zijn geweest maar als de helft een gepauzeerd profiel heeft zegt dat weinig.
De klantenservice handelt klachten netjes af, ik stuitte op een profiel van een vrouw die een paydate wilde, deze is na onderzoek verweiderd.

Sterke punten:
communicatie mogelijkheden over en weer

Zwakke punten:
chat functie werkt slecht of geheel niet en je moet dus vaak uitwijken naar alternatieve media

SamenChatten - OPLICHTERS PAS OP !!!!!

1

Review:
Alles is gewoon volledig nep. Ik ga ook zeker aangifte doen en raad alle andere gedupeerden dit ook aan te doen. Dan gaat het misschien ooit stoppen.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Ferdinand beveelt SamenChatten NIET aan bij vrienden/bekenden

OmaContact - nep

1

Review:
volgens mij zit er geen enkele echte vrouw in de noordelijke provincies, ik krijg alleen mailtjes van vrouwen die geen info geven, maar wel direct het bed in willen en het gesprek gaande willen houden om zo veel mogelijk credits op te strijken

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar nep profielen bij de vrouwen

Robert beveelt OmaContact NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz - Niet gelezen

3

Review:
Als je emails 3 maanden later nog steeds niet zijn gelezen en de laatste keer dat ze online was niet openbaar is of meer als drie maanden geleden weet je hoe serieus de dame in kwestie op zoek is. Ze gebruikt nog steeds dezelfde foto’s als 5 jaar geleden. Waarschijnlijk heeft ze allang een relatie en laat ze haar profiel op Knuz staan voor het geval dat. Zo staan er nog veel meer dames op Knuz. Mannen steken er tijd en moeite in om haar te schrijven en wachten tevergeefs op antwoord. Zo worden er veel mannen teleurgesteld en wanneer dit vaak gebeurt, en dit gebeurt heel vaak, geven mannen het maar op. En dan ik heb het nog geeneens over de vrouwen die wel kijken maar even de standaard afwijzing aanklikken veel te veel moeite vinden. Gelukkig is Knuz gratis zodat je niet heel veel geld kwijt bent zoals op Lexa of Relatie Planet waar vrouwen ook niet antwoorden. Dat Knuz gratis is ook een nadeel omdat vrouwen hun profiel op Knuz laten staan terwijl ze er niets mee doen. Het kost hen toch geen geld. En voor de vrouwen die klagen dat de mannen alleen seks willen en daarna weer weg zijn: Je hebt ze zelf uitgekozen! Wat te mooi lijkt om waar te zijn is ook niet waar. Stel je eisen naar beneden bij en kijk niet alleen naar jongere mannen of vermoedelijk rijke mannen. Good looks, dure auto, mooi huis, boot, dure vakanties, want deze mannen kunnen zo wel genoeg vrouwen krijgen en zitten echt niet op jou te wachten. Ondanks dat het je in het dagelijks leven niet is gelukt ben je natuurlijk niet bereid om een stapje terug te doen, het is dat of niets. De dames waar ik 5 jaar geleden mee heb gedatet waren wel gecharmeerd van mijn uiterlijk en hoe ik op hun overkwam maar hadden een hogere welstand van mij verwacht. Waar gaat het nu om? Dat we heel goed met elkaar kunnen omgaan en van elkaar houden of dat ik de sponsor en uitvoerder moet zijn van alle dingen die ze wil? Alleen komen wanneer zij dat wil want op andere tijden is mijn aanwezigheid niet gewenst.

Adult FriendFinder - aan alle misnoegde vrouwen

4

Review:
Aan alle meisjes en dames, je kan mijn profiel bekijken onder de naam mistery en je kunt me mailen naar misteryyy71@gmail.com (zo omzeil je de credits en abonnementen)

DiscreteContacten - 100% fake

0

Review:
Alle profielen waar je op kunt reageren zijn fake.
Pure geldkloperij / oplichting.

Als je erop gaat letten merk je dat antwoorden door dexelfde worden getypt.
Zelfde toon/tijdsstippen etc

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichterij

DvJ beveelt DiscreteContacten NIET aan bij vrienden/bekenden

SexySingles - SexySingles weer zo'n fake site!

0

Review:
De titel zegt genoeg. Dit is weer zo'n site met ellenlange kostbare chats zonder goede afloop.

Sterke punten:
Ze zijn erg overtuigend, maar helaas weer nep.

RickyO65 beveelt SexySingles NIET aan bij vrienden/bekenden

SlettenNet - Fake site

0

Review:
Nadat ik voor 50€ credits heb gekocht en met zeker 6 profielen heb gechat, kwam ik erachter dat ze vaak dezelfde antwoorden of reactie gaven en hun doel was om mijn credits zo snel mogelijk te laten opmaken. Het is allemaal niets geworden. Wegblijven van deze site of je geld voor iets anders besteden...

Sterke punten:
Geen, ik voel me opgelicht..

Zwakke punten:
Fake profielen

Paul beveelt SlettenNet NIET aan bij vrienden/bekenden

SexPartner.nl - Boerenbedrog

1

Review:
Op een andere verzamelsite met datingsites kwam sexpartner.nl goed uit de verf. Maar nee, ook hier kom je bedrogen uit. De profielen zien er echt uit maar na ieder begonnen gesprek (€ 1,25 per bericht, minimaal 8 ineens te kopen) wordt de gebruiker aan het lijntje gehouden. Op voorstellen om via Kik of iets dergelijks verder te praten wordt niet ingegaan. "Zullen we hier eerst even verder praten?" "Ik maak graag hier wat uitgebreider met je kennis." Enzovoort. Daar komt natuurlijk niets van terwijl buiten de site om praten -Kik is daarbij nog anoniem ook - in belang van beiden is.
Niet doen dus.
Ik snap eerlijk gezegd niet dat hier niets tegen te ondernemen is want dit lijkt mij gewoon misleidend en dus strafbaar.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Fakeprofielen die er op uit zijn de bezoeker aan het lijntje te houden door - mogelijk tegen betaling - ingehuurde mensen.
Dat kost de eerlijke gebruiker geld en frustratie waar niets positiefs tegenover staat.

Rutger beveelt SexPartner.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

RijpZoektSeks - neuken

1

Review:
geen idee

Sterke punten:
lief aardig

Zwakke punten:
geen idee

sam0633522 beveelt RijpZoektSeks aan bij vrienden/bekenden