Nieuwste Reviews

BeNaughty - Benaughty is een grote nep site

0

Review:
Het is een grote nep sitte.
Als je op een berichtje reageert krijg je geen antwoord terug.
En nu ik mijn account op wil zeggen gaat ook niet via de sitte want je moet een nummer bellen die er bij staat vermeld maar dat nummer bestaat niet eens.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

E. v.d. H beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Willekeur.

1

Review:
je zonder enige uitleg weigeren.
met andere woorden: Bullchat heeft maling aan jou!!!! Ik zal nu helemaal wel geweigerd worden door die halzen.

Sterke punten:
zeg het maar!

Zwakke punten:
ongeloofwaardig, onbetrouwbaar. verwaand.

Bi senior beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

BuurtFlirts - Ik kan het nog mooier vertellen

1

Review:
Om eens te kijken wat voor site het is, heb ik me voor de grap aangemeld. Niks betaald of zo, maar gewoon eens om te kijken wat het voor site het is. Nu, een paar weken later heb ik ruim 450 berichten mogen ontvangen, van heinde en ver, soms wel 3 uur rijden van mijn woonplaats. Dat noemen ze dan buurtflirts.
Maar de grootse klapper komt als je er uitlogt.
Er verschijnt dan over het inlogscherm een bericht met als kop 'Belangrijke Informatie'. En daarin lees je dan onder punt 2: "Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve overwegend fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke contacten niet mogelijk".
Die fictieve profielen worden aangegeven met een bepaald teken (zwarte cirkel met wit hartje). Nou al bij die 'dames' die me een bericht gestuurd hebben, heb ik doorgeklikt naar het profiel. En je raad het als: bij ieder van die 450 profielen staat dat teken.

Ze kunnen dat woordje "overwegend" beter weghalen, dan klopt het helemaal.

Sterke punten:
Ze geven zelf aan hoe fictieve profielen te herkennen zijn

Zwakke punten:
Alle profielen zijn fictief oftewel nep.

Marc beveelt BuurtFlirts NIET aan bij vrienden/bekenden

EindelijkSamen - Nepprofielen

0

Review:
Ik heb me vergist het zijn geen 500 wooden, maar 500 tekens. Dst is dus nJe bent nog minder dan kost het nog meer! Je bent zo door je credits heen. TRAP ER NIET IN!

Sterke punten:
geenalles

Zwakke punten:
alles

Pieter Lei beveelt EindelijkSamen NIET aan bij vrienden/bekenden

EindelijkSamen - OPLICHTERIJ

0

Review:
M.i. zijn het nep profielen. Je moet credits betalen om te kunnen chatten met een vrouw die niet af wil spreken.Ze doet zich lief voor zodat je lang aan het chatten blijft. Maar ze houdt je aan het lijntje. Per 500 tekens betaal je 1 euro. Ze maken misbruik van de goedgelovigheid van mannen. Bah. Gelklopperij! NOOIT INTRAPPEN.

Sterke punten:
zijn er niet

Zwakke punten:
alles

eFlirt - fake

0

Review:
Volledige fake site.100% NEP...En maar aanmaningen sturen, 3 maanden lang, en dreigen met incassobureau..""Hr, Uw heeft achterstallige betaling van 39,90, indien U het bedrag niet overmaakt, gaan wij over tot het inschakelen, van een incassobureau" Ik heb dit doorgegeven aan Internetoplichting en fraude.nl. Alleen bevestiging ontvangen van klacht, verder niets gehoord. Mijn ING -bank heeft hun rekeningnummer geblokkeerd, en gaat er werk van maken. Waarschuwing" , vrijwel alle datingssites gericht op seks, zijn fake.!!!

Sterke punten:
fake!!!

Zwakke punten:
100% fake

frans beveelt eFlirt NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - SerieusOplichten

1

Review:
Trap er niet in mensen! Fake profielen met foto's die zo typisch niet Nederlands zijn.
Ik heb dezelfde ervaring als andere reviews hier. Binnen enkele uren zal mijn inbox vol met vrouwen die van alles met mij willen, en ook nog eens in mijn regio wonen. Nadat ik mijn woonplaats van X naar Y veranderde (selectie box), veranderde alle nieuw ontvangen berichten mee terwijl ik in mijn profiel had staan dat ik woonachtig ben in plaats Z. Heel opvallend dat al die dames geen woonplaats aan hun profiel hadden zitten.
Bespaar de moeite om je aan te melden en geef er al helemaal geen geld aan uit (zoals ik gedaan heb).

Sterke punten:
Geen enkele (omdat het allemaal nep is)

Zwakke punten:
Nep, nep en nog eens nep

Stebby beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

CU2 - Cu2 is fake

3

Review:
Ik heb al tig verzoeken gekregen en geen enkele afspraak gemaakt. Er wordt geadverteerd voor sexdates maar keer op keer wordt eromheen gedraaid en het enige wat lichter wordt is je portemonnee want nee je zak wordt niet geleegd. Mensen bij deze niet doen het is pure oplichting !!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Het is allemaal nep

Revolino beveelt CU2 NIET aan bij vrienden/bekenden

KinkyDating - Toppie - lekkere wijven

1

Review:
Veel lekkere wijven te vinden voor sexcontact. Nu pas net lid en nu al contact. Bedankt datingwebsites.nl voor geven van de goede reviews!

Sterke punten:
veel contacten

ShemaleDating - Eindelijk dé site voor mij

1

Review:
Na lang zoeken uiteindelijk op Shemaledating.nl beland. Direct een goed gevoel. Op de meeste site moet je direct aangeven of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Nu ben ik sinds een kleine 2 jaar bezig een transformatie te ondergaan. Voorheen was ik (Martin) nog een man, maar ondertussen voel ik me net al de meeste op shemaledating een vrouw. De laatste operatie is nog niet gepland, zodoende kan ik mezelf misschien ook nog wel een shemale noemen haha. Ik ben in ieder geval blij dat ik een site ben tegengekomen als deze. Hier kan ik mezelf zijn en hoe ik niet aan mannen uit te leggen dat ik van beneden nog hetzelfde ben als zij.

Zwakke punten:
geen

Maria beveelt ShemaleDating aan bij vrienden/bekenden