Nieuwste Reviews

Partner Select - Ik raad het af

2

Review:
Voordat ik me heb ingeschreven bij partner select heb ik een informatie telefoontje gevraagd. Ik wilde weten of met mijn afstand criteria wel matches gevonden zouden worden. Er wordt mij verzekerd dat dit mogelijk was. Ook tijdens mijn intake gesprek was er besproken dat ik een afstand criterium had en dit was geen probleem.
Mijn eerste match bleek iemand te zijn buiten mijn zoekgebied. Opnieuw heb ik aangegeven dat afstand voor mij belangrijk was. Mijn 2e match was met iemand die nog verder buiten mijn zoek gebied was.
Opnieuw aangegeven dat afstand belangrijk was.
Vervolgens konden ze voor mijn 3e match niemand vinden.

Wat mij betreft is partner select vanaf het begin niet eerlijk geweest over het aantal matches wat ze kunnen geven aan de hand van mijn criteria. Ze hebben mij misleidt in de mogelijkheden die ze hebben en niet geluisterd naar wat voor mij belangrijk is. Hier betaal je te veel geld voor.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ze luisteren niet

Mar beveelt Partner Select NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK - Te erg voor woorden

0

Review:
De organisatie achter deze site licht je op, bestiert, betuttelt en is alles behalve sociaal.
Jammer voor al die goedbedoelende mensen die zich aanmelden en erg fijne activiteiten organiseren.

Word er geen lid van, je zult door de organisatie geschoffeerd worden.

Sterke punten:
Voor de deelnemers zelf is het leuk.

Zwakke punten:
Schofferende tot beledigende en geld snaaiende organisatie.

Victoria Milan - oplichters

7

Review:
ik dacht laat ik eens een lidmaatschap van een maand proberen en er wordt gelijk voor 6 maanden afgeboekt. neem ik contact met ze op zeggen ze dat ik m'n geld niet terug kan krijgen omdat ik bij het afsluiten van een premium abonnement akkoord ga met de voorwaarden dat ik gelijk gebruik maak van de diensten en dus m'n geld niet terug kan krijgen.

sergio beveelt Victoria Milan NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Wie is er oppervlakkig?

1

Review:
Er zijn mensen die als ze perongeluk een stinkende scheet hebben gelaten, heel hard roepen wie o wie er toch iets gelaten heeft. Want door dat als eerste te roepen zouden ze zelf niet als schuldige worden aangewezen. Op Tinder zie je iets soortgelijks. Je kunt bijna geen profiel openen of mevrouw beklaagt zich over ONS,FWB en een gebrek aan serieus gedrag; mannen die maar op 1 ding uit zijn. Nog voordat je jezelf hebt voorgesteld mag je haar vermanende retoriek tot je nemen. Dit suggereert dat zij zelf niet zo is. Onderzoek laat zien dat dames zeer veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. Ook nepprofielen van aantrekkelijke mannen met afstotende teksten doen het goed. Haar profielomschrijving bestaat uit vaak een opsomming van clichés: spontaan, sociaal, sportief, verre reizen, netflix, een festivalletje gevolgd door een halfvol glas wijn. Geen humor, geen hobbies geen scherpzinnigheid. En dat van 'geen ONS' kun je ook met een korreltje zout nemen. Op dat gebied doen de dames vaak niet onder voor de mannen. Maar door vooraf 'geen ONS' te roepen verklaart men zichzelf schoon. Beste mannen, laat je niet aanpraten dat wij de oppervlakkige soort zijn. Vrouwen zijn minstens zo erg. Sterker, het feit dat zij zichzelf verkopen als de zogenaamd serieuze soort,maakt het alleen maar verradelijker. Vergeet ook niet dat de meeste scheidingen op initiatief van de vrouw er doorgedrukt zijn (70 a 90 procent), vaak omwille van relatief oppervlakkige redenen. Bevraag je Tinderdate maar eens.

Sterke punten:
Veel vrouwen die geen ONS zeggen te willen

Zwakke punten:
Denk even aan het verhaal van de scheet...

Samen Verder - Samen Verder – Goed dat zoiets bestaat

1

Review:
Nadat ik alweer een tijdje alleen was na het overlijden van mijn vrouw werd ik door goede vrienden gewezen op Samen Verder.
Het intakegesprek was prettig en goed.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik al na drie dagen te horen dat er een vrouw was aan wie ze mij wilde voorstellen.
Het bleek na enige dates te klikken en een jaar later zijn we getrouwd.
Van mijn vrouw werd overigens meer geduld gevraagd.
We zijn gelukkig met elkaar en dankbaar dat we door Samen Verder met elkaar in contact zijn gebracht.
Ik zie het als een zegen dat ik het mag meemaken dat er een lieve vrouw is met wie ik weer van het leven kan en mag genieten.

Sterke punten:
- Prettig en integer intakegesprek
- Goed profiel en goede match
- Weinig geld voor zo’n mooie ingrijpende gebeurtenis
- Privacy verzekerd

Zwakke punten:
Geen

anoniem beveelt Samen Verder aan bij vrienden/bekenden

Tinder - strange profiles

0

Review:
I just happened to 'meet' Issa, 46. Having been 'educated' on Massachusetts Institute of Technology. Being quickly bored with superficiality, and being into profound conversation. I hardly ever met a person digitally, that was so shallow and preoccupied on stuff. When asked whether she was American, she reacted, OMG, American? What's wrong with so many woman on Tinder? Same goes for one Nina, 46, living in Breda. She turned out to be Russian.

cdk beveelt Tinder NIET aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Niet gelukkig

1

Review:
Waarom niet gelukkig , simpel je wordt steevast belazerd en aan het lijntje gehouden voorbeeld de dame zegt kom langs als je wil dan geef ik mijn adres ik heb nu zin . Ok je zegt geef maar, maar dan gast het ineens anders van ik ken je niet eerst even kennismaken en ook een afspraak maken gaat je niet lukken et is allemaal fake dus trap er niet in het gaat om de credits en als je de handleiding van de site leest kom je ook tegen dat veel fake is het gaat om het plezier dat je er aan kan beleven , ja zo lust ik er nog wel een, maar ze zijn eerlijk het wordt vermeld .

William rock beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Onbeperkt swipen voor vrouwen

15

Review:
Onlangs de nacht doorgebracht bij een Tinderella en op een gegeven moment hadden we het natuurlijk over de app Tinder. Ik liet haar even het aanbod vrouwen zien en haar reactie was dat de vrouwelijke profielen minstens zo erg waren als de mannelijke. Zij kon lang achter elkaar swipen (met als gevolg 350 matches) zonder een betaalscherm te krijgen. Ik liet haar zien dat je als man zijnde maar beperkt kan liken totdat je dus geblokkeerd wordt met het betaalscherm. Dat geloofde ze niet totdat ik het haar ter plekke liet zien. Het lijkt onlogisch om vrouwen onbeperkt te laten swipen als ze toch al zoveel matches kunnen krijgen. Je kan het ook sexistisch / discriminerend vinden. Maar het is gewoon commercie. Mannen zijn het immers wel gewend de betalende en jagende partij te zijn. Hoe minder succes, hoe meer mannen gaan betalen. Totdat ze zich realiseren dat de kosten niet meer in verhouding staan tot de baten.

Sterke punten:
Slim verdienmodel

Zwakke punten:
Erg doorzichtig in het uitmelken van met name mannelijke leden.

Afspraak.nl - oplichterij

1

Review:
Je wordt tot zot aan het lijntje gehouden!!
Niet doen aub, koste mij 190 euro en geen enkele date!
Man man deze site is zo nep, geld aftroggelerij!

Sterke punten:
de website is overzichelijk

Zwakke punten:
geld aftroggelerij, oplichterij!

Mario beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

BullChat - enter chatroom

0

Review:
als ik enter chatroom aanklik kom ik altijd op contactadvertentie pagina uit en kan niet meer in chatroom