Nieuwste Reviews

RelatiePlanet - MGTOW 80/20% regel

0

Review:
Als 80% van de vrouwen voor 20% van de mannen gaan hebben deze 20% mannen een luxe positie. Dan kunnen deze mannen juist hoge eisen stellen maar niet de vrouwen en een vrouw om het minste of geringste afkeuren. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt kan ze gaan, er zijn genoeg andere jonge mooie vrouwen, ze staan voor hem in de rij. Er zijn vrouwen, zelfs getrouwde vrouwen, die zich voor zo’n man tot seksslaafje verlagen, die man kan alles met haar doen, ze zijn compleet willoos, kunnen alleen maar aan die man denken en kunnen niet wachten totdat hij weer langs komt. Die man zal zich echt aan haar binden, hij heeft nog meer vriendinnen en/of is getrouwd.

De andere 80% van de mannen moeten het doen met de overblijvende vrouwen die teleurgesteld zijn dat ze geen man uit de 20% groep konden krijgen en uit frustratie de dienst gaan uitmaken bij hun man. Of die man er wat aan kan doen dat hij voor haar een 2e keus is. Als vrouwen toch nog beter kunnen, al is het alleen met vreemdgaan, zullen ze dit niet nalaten. Ze zien hun man dan niet meer staan en houden deze op afstand. Hij is nu enkel de provider zonder op affectie te kunnen rekenen. Sterker nog, de vrouw bijt van zich af wanneer ze wordt gestoord als ze aan haar lover denkt. Dus mannen wees gewaarschuwd, wanneer je een gedragsverandering bij je vrouw bemerkt, ze zit vaak te dromen, is vaak nukkig of zelfs kattig en vraagt vaak te herhalen wat je zegt gaat ze vreemd.

Vrouwen die een man uit de 20% groep hebben zullen zich moeten realiseren dat er altijd vrouwelijke kapers op de kust zullen zijn die hun man proberen te verleiden en dat dit vaak zal gaan lukken. Als een mooie vrouw zich aanbied zal geen enkele man daar weerstand aan kunnen bieden. Een mooie man heb je nooit alleen. Andersom heb je als man een mooie vrouw ook nooit alleen.

Power Dating - Sex

0

Review:
Niet veel eisend

Sterke punten:
Zelfvertrouwen

Zwakke punten:
Valse beschuldigingen

Pravien beveelt Power Dating aan bij vrienden/bekenden

OmaSex - Fijne plek voor senioren

0

Review:
Nou de naam zegt het al. je kunt je hier als oma aanmelden als je sex wil en laat ik daar nog eens van houden. Sinds het vroegtijdig overlijden van mijn man ben ik altijd alleen geweest. Op den duur moet je dan toch echt eens de bloemetjes buiten gaan zetten en dat kan hier bijzonder goed!

Dinanda beveelt OmaSex aan bij vrienden/bekenden

OuderenSex - ouderwets plezier maken

0

Review:
Dit is een side waar je echt ouderwets plezier kan maken, net als vroeger een beetje rollebollen. Leuke aardige en actieve man ontmoet via ouderensex, en ook regelmatig mee afgesproken.

Ellie beveelt OuderenSex aan bij vrienden/bekenden

VindEenDate.online - ervaring vindendate

4

Review:
wat kan ik doen nu ik een aanmaning van een incassoburo heb gekregen omdat ik niet heb betaald en dat terwijl ik bij de betaling steeds een foutmelding kreeg. Voor 26 dec moet ik het dubbele betalen nl rond 160 euro.

Zwakke punten:
Niet betrouwbaar

A. ten Broek beveelt VindEenDate.online NIET aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Mens&Relatie is je reinste oplichterij

1

Review:
Heel veel geld waar je niets voor terug krijgt! Zoals veel al voor mij schreven: de consulent is okay, geeft je een goed en vertrouwd gevoel maar zodra je getekend hebt en het geld is overgeschreven hoor je niets meer! Al er al partner voorstellen zijn (duurt even zeg maar) dan voldoen ze niet, maar dan ook helemaal niet aan je profiel schets. Ze hebben naar mijn idee geen idee wat ze aan het doen zijn. Ga niet met Mens&Relatie in zee, de kans dat je er spijt van krijgt is groot.

Sterke punten:
Zeer handig en professioneel in het je weten over te halen om bij ze in te schrijven. De consulentes weten precies hoe ze je zover kunnen krijgen.

Zwakke punten:
Verder is alles fout aan dit bureau, begin hier niet aan!!!

Dalia beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Mens en Relatie - Mens en Relatie

1

Review:
Het intakegesprek verliep prettig en veelbelovend. Later werd er nog een persoonlijkheidstest afgenomen (alleen voor jezelf bedoeld en niet voor de juiste match). Uiteindelijk een contract aangegaan voor 1half jaar. Drie voorstellen ondergaan die totaal niet matchten. Nu nog drie maanden gratis verlenging gekregen, maar heb geen vertrouwen dat dit wat zal opleveren.

Conclusie; Mens en Relatie heeft weinig te bieden voor veel geld. Volgens mij niet genoeg mensen in de " kaartenbak ".
Je kunt beter via een datingsite iemand zoeken of lekker op vakantie gaan.

Sterke punten:
Intake gesprek

Zwakke punten:
Kunnen beloftes niet waarmaken, te duur

Maaike beveelt Mens en Relatie NIET aan bij vrienden/bekenden

Ilse Relatiebemiddeling - Duidelijk

1

Review:
Als je slaagt, is het natuurlijk makkelijk om tevreden te zijn. Verloopt je bemiddeling lastiger dan ligt het misschien al gauw aan het bureau. Mijn ervaring is echt prima. Ik vond de intake heel verhelderend en gaandeweg werd me duidelijk dat bemiddeling geen bestelling plaatsen is. Ze hebben me geholpen verder te kijken ...

Sterke punten:
Deskundig, duidelijk, beloven niets wat ze niet kunnen waarmaken.

Zwakke punten:
-

Anne beveelt Ilse Relatiebemiddeling aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Oplichters

0

Review:
Het duurde een tijdje eer ik door had dat de site vol fake profielen zit, en dat je berichten geslepen beantwoord worden. Voor je het weet ben je honderden euro's kwijt. Hoe dom kan een man zijn!

Sterke punten:
geslepen oplichting

Zwakke punten:
oplichters

Free Ivo beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Swipe: oplichters!

0

Review:
Een tiental profielen gecheckt: allemaal fake nepprofielen. Wat ben zijn ze geslepen en wat ben ik naief dat ik dat pas na 2 weken door heb.

Sterke punten:
Geen (mooie sexfoto's)

Zwakke punten:
Bedriegers

Free Ivo beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden