Nieuwste Reviews

Twoo - Twoo correct en veel mogelijkheden voor af te spre

0

Review:
Ik ben ongeveer 6 jaar op twoo, heb gemiddeld 1 afspraakje per dag , soms deed ik er zelfs 2 per dag en een blitz bezoekje kon er ook wel eens af, er zitten fake profielen op, als ook meisjes die geld vragen,, ik heb nooit betaald voor een dienst van twoo,

Sterke punten:
Correct en vlot

Zwakke punten:
Is gratis doorboor beperkt moet je eventjes geduld hebben, een netwerk van vrouwtjes uitbouwen duurt even

Haba beveelt Twoo aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Gewoon zielig

1

Review:
Een hoop fake gedoe. Als je reageert op een oproep, blijkt opeens dat persoon iets anders te willen. Is mij vaker overkomen. Als je die persoon dan aangeeft, word je "gekiekt" van de site als zijnde faker. Deze persoon zat uiteindelijk in het buitenland vast zonder geld en zocht een sukkel die haar/hem geld stuurde (valt uwe euro sexjob.nl).
Als je zelf een advertentie wilt plaatsen, word die geweigerd door allerlei zielige excuses terwijl je mooi aan de regeltjes houd. Terwijl je soms een advertentie tegenkomt dat je dan afvraagt, hoe is het mogelijk. Maar hola, als je betaald, geen probleem. Zo werkt dit dus.
Misschien zouden ze bij sexjobs.nl eens mensen aannemen die kunnen lezen. En zeker hun eigen voorwaarden. Soms ga ik eens terug kijken, en één ding valt me echt op. De achteruitgang van de site!

Sterke punten:
- GEEN enkel

Zwakke punten:
- commercie viert hoogtij
- oplichters/fakers
- onoverzichtelijk
- vol mensen die veel willen maar zelf niks te bieden hebben
- moderators die niet kunnen lezen

anonymousl beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

CheatNow - Blijf hier weg!

0

Review:
Natuurlijk nep!

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Nep.

jan beveelt CheatNow NIET aan bij vrienden/bekenden

CheatNow - Weer een nep site!

0

Review:
Zit leuk in mekaar totdat je gaat chatten. Afspraken kunnen niet worden gemaakt. Er zit gewoon een operator achter die alle vragen ontwijkt.

Sterke punten:
Leuke foto's

Zwakke punten:
Dure credits kopen, weinig leden en vaak dezelfde.

piet beveelt CheatNow NIET aan bij vrienden/bekenden

OudereVrouwen.nl - Fijne ontmoetingsplek

1

Review:
Erg fijne ontmoetingsplek dit voor voornamelijk ouderen. Kan hier altijd wel iemand vinden voor plezier

Pien beveelt OudereVrouwen.nl aan bij vrienden/bekenden

MatureMatch - wederom supernep - fake - scammmmm!

2

Review:
Het begon leuk, leek heel echt... Paar vrouwen online ontmoet uit mijn omgeving... tenminste, zo leek het... Antwoorden worden omtweken en nooit meer dan 1 als je er meerdere hebt gesteld. Tja, vindingrijk zijn ze wel. Er zit denk niet 1 echt profiel tussen! Allemaal NEP! Trap er niet in.

Sterke punten:
Veel foto's van mooie vrouwen... (helaas niet die bij het profiel horen)

Zwakke punten:
Chatters blijven vaak niet in hun rol.

Ricardo74 beveelt MatureMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatPlaza - admins bannen altijd de verkeerde

1

Review:
Admins in het algemeen maar vooral die domme Ajala bannen altijd de verkeerde personen. Zit er in de huiskamer een griepende rotvent iedereen te zieken, sarren, uit te dagen en de beledigen en dat doet hij niet 1 keer maar de hele dag al maanden. Die kerel heeft eerst andere boxen kapot gemaakt en de lol verziekt en is heeft nu de huiskamer verkozen voor al zijn geziek en gezeur! Hij schijnt een enorm syndroom te hebben en is geestelijk kleinzielig en bovenal paranoide schizofreen en narcistisch!

Als dan iemand kwaad word en wat tegen hem zegt, gaat hij gelijk geniepig een admin halen en wat doen die domme admin figuren? Die komen gelijk dubbel sterk met 2 man en bannen die persoon.

Dit omdat de griepeR enorm het slachtoffer kan spelen en dramatiseert tegen de admins, om de ander expres te bannen. Normaal als ik klaag komt er niemand en krijg ik de mededeling van zet hem maar op negeer of komen ze na een paar minuten AANKAKKEN en dan houd de zieker zijn bek al en zien ze weer niets en gaan ze snel geirriteerd weg. Want ja je stort ze in hun kamer als ze komen en ze zien vervolgens niets en dan kicken ze je normaal ook uit de admin box als je doorvraagt!

Wat een KLOTE ZOOI daar op chatplaza en gaat daar maar door en zo oneerlijk ook! Ze bannen mensen die niet over zich heen laten lopen en laten de trollers zitten wat een DOM VOLK! Vind de nieuwe chat ook KLOTE trouwens chatsite van NIETS! Ik kom daar NOOIT meer!

ADMINS JULLIE ZIJN INCOMPETENT SMEERLAPPEN!

Sterke punten:
niets

Zwakke punten:
(te) veel)

chatter beveelt ChatPlaza NIET aan bij vrienden/bekenden

MeetMe - klacht stuuren

1

Review:
waar om kan ik niet meer op meet me komen

Sterke punten:
hep ik niet

Zwakke punten:
want niemand help mijn

Opzoeknaarjou - Leuke en fijne datingsite!

0

Review:
Om eerlijk te zijn begrijp ik sommige reviews hier niet helemaal. Mijn ervaring met Opzoeknaarjou.nl is juist heel positief. Ik ben 2 maanden lid geweest en leuke contacten opgedaan. Vaak in eerste instantie via e-mail en uiteindelijk 2 keer een date gehad. Waarbij ik met mijn laatste date inmiddels een relatie heb :-).

Zoals op elke datingsite zijn er ook hier natuurlijk personen waar ik nooit en te nimmer mee af zou spreken. Maar is dat eigenlijk op straat ook niet zo? Kortom, een beetje kieskeurig en realistisch zijn is belangrijk.

Als laatste nog een tip: maak wat leuks van je profiel! Neem even de tijd om je vragen op een leuke manier te beantwoorden en plaats een paar leuke foto's. Dit scheelt echt al de helft en levert veel meer reacties op!

Sterke punten:
* Goede en snelle support door de helpdesk
* Praktisch alle leden zijn christen, dus wanneer je op zoek bent naar een christelijke partner is dat ideaal.
* Alleen actieve profielen (ben bij een andere christelijke datingsite lid geweest die meer leden hadden, maar waar de helft al meer dan een jaar niet ingelogd is geweest. Tja...
* Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Zwakke punten:
* Wanneer je in een regio woont waar relatief weinig andere christenen wonen zijn er minder leden actief.

Emily beveelt Opzoeknaarjou aan bij vrienden/bekenden

Badoo - wees slimmer

14

Review:
Dit jaar al zo'n 10 kippen bij mij in bed gehad waarvan de meerderheid buitenlands was, denk aan Suriname en Antillen. Wat je doet is het volgende, maak een account aan, ga dan naar account verwijderen, dan bied badoo 'eenmalig' 3 dagen GRATIS superkrachten aan, die neem je, dan ga je naar instellingen, en daar zet je je superkrachten op o nzichtbaar maken. Dan ga je op veel profielen kijken maar je gaat niet liken, waardoor de kippen nieuwsgierig worden en ook jou profiel gaan bekijken. Daardoor wordt je profiel zeer populair. Als je profiel zeer populair is wordt die bovenaan weergegeven bij alle kippen in de buurt. De rest gaat allemaal vanzelf. Dit trucje kun je altijd weer opnieuw gebruiken met het zelfde account , zo heb je dus altijd gratis superkrachten. Neem dit advies mensen, de hosselaar heeft gesproken. Peace out

Sterke punten:
Bijna alle kippen die op badoo zitten zijn makkelijk te regelen. Zonder daarvoor te betalen of veel moeite te doen.

Zwakke punten:
Niet zoveel kippen aanwezig als bijvoorbeeld tinder, daardoor ook niet echt hele fijne kippen maar ja die vind je sowieso niet zo snel online

sss999 beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden