Nieuwste Reviews

Knuz - stelen.

1

Review:
Ik heb laatst bij Knuz 10 credits voor 13€ gekocht. maar zij weigeren de credits toe te voegen. Op vragen reageren zij al helemaal niet. het geld is ge-int door relatieklik. ook deze reageren op vragen. men steelt dus gewoon van je.Knuz schijnt overgenomen te zijn door Relatieklik!!!

Sterke punten:
WAREN er!

Zwakke punten:
het niet bijvoegen van credits. en het niet beantwoorden van vragen.

ouwebok beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet - verwaande prinsessen

8

Review:
Ik heb 3 maanden geleden besloten om me weer eens in te schrijven op relatieplanet. Ik sprak een op het eerste oog leuke dame aan, en van het een kwam het ander. We hebben uiteindelijk besloten om af te spreken, in een restaurant. we raakten gezellig aan de praat, mevrouw bestelde het ene drankje na het andere. Aan het einde van de avond vroeg ik om de rekening: 216 euro. Ik stelde mevrouw voor om ieder de helft te betalen...haar respons: 'sorry hoor, ik ben een vrouw en ben gewend dat er voor mij betaald wordt. Ik wil wel graag als een dame behandeld worden'. De arrogantie..Uiteindelijk, schorvoetend, de rekening maar betaald. Voor mij geen relatieplanet meer.

Sterke punten:
Design ziet er gelikt uit

Zwakke punten:
Veel lelijke vrouwen. Er zitten ook wel leuke dames bij, maar deze gooien hun charmes enkel in de strijd om je geld uit je zakken te kloppen.

LikeYou - waardeloos

0

Review:
heb mijn profiel op nederland staan maar zie verschrikkelijk veel buitenlanders en scammers met nep foto,s en telefoon nummers.en zie weinig nederlandse vrouwen ja steeds de zelfde ,de berichten box werkt voor geen meter op je mobiel ,half jaar terug nog wel ,pc of mobiel tis gewoon klote niets werkt goed ,antwoord op je mailtje ,moet je maar gaan betalen ...dus stelletje oplichters zijn het die achter deze kut site zitten ze doen er geen zak aan om het op te lossen ,willen alleen geld zien

Sterke punten:
hebben ze niet alles is nep daar en fake ,profielen zijn fake

Zwakke punten:
pffffffffffff te veel ze kunnen beter de site eraf gooien stelletje oplichters zijn het

Sexjobs.nl - Sexjobs wil alleen betalende adverteerders

1

Review:
Als niet betalende adverteerder wordt je advertentie op een onleesbare positie geplaats. Als je om opheldering vraagt beweert men dat het “eerlijker” is gemaakt en ze willen voorkomen dat iemand een advertentie verwijderd en direct op ieuw plaatst in dezelfde categorie. Ik had na twee maanden een nieuwe advertentie geplaatst en ook nog eens in een ander categorie. Toch werd deze 2 maanden terug in de tijd gezet en op een onleesbare plek geplaatst.
Klagen helpt niets, ze zeggen gewoon dat je gewoon VIP lid (lees: betalende adverteerder) moet worden.

Sexjobs is 100% nep en alleen gericht op het binnenhalen van zoveel mogelijk geld. Voor de kwalificatie van gratis advertentiesite moeten ze zich kapot schamen.

Advies aan iedereen: sexjobs mijden, het zijn oplichters!
Ze willen alleen je geld en verder niets.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Erg veel nepadvertenties, waar ze niets aan doen
Alleen gericht op betalende adverteerders

Robbie beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Tinder - Fraude: geblokkeerd

2

Review:
Omdat vrouwen zo buitensporig kritisch zijn wordt je als man wel gedwongen heel veel vrouwen blind naar rechts te swipen. De matches die je dan krijgt zijn vaak onaantrekkelijk, bijvoorbeeld van die kortgeschoren vrouwen met het postuur van een sloopkogel. Die verwijder je daarna uiteraard als match. Nu heeft Tinder een nieuw vervelend issue; als je in korte tijd heel veel vrouwen naar rechts swiped wordt je voor een periode van 24 uur geblokkeerd. Je krijgt dan de melding 'kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'. Ook als je betaald hebt voor Tinder gebeurt dit. Maar Tinder adverteert met het feit dat je als betaald lid onbeperkt kunt swipen. Tinder handelt dus frauduleus door je onterecht voor een periode van 24 uur te blokkeren. Dat is een kwalijke zaak. Ook omdat ongezien alles naar rechts swipen wel een noodzakelijke handeling is om als man met een gemiddeld uiterlijk wat matches te krijgen. Voeg hier nog aan toe dat veel mensen zich telkens opnieuw aanmelden om weer bovenop de kaartenstapel te komen. Ook dit vereist dat je wel heel veel moet kunnen swipen omdat je telkens door deze voorraad herinschrijvers moet.
Eerder is Tinder door de rechter veroordeeld wegens het hanteren van discriminerende leeftijdsafhankelijk tarieven. Maar nu wordt je dus ook onterecht geblokkeerd als je teveel naar rechts hebt geswiped.

Sterke punten:
drijft nog op de goede reputatie die het ooit had

Zwakke punten:
vervallen in een commerciele frauduleuze en man-onvriendelijke app

Lexa - blij

2

Review:
Blij dat ik van lexa af ben. Ik weet alleen niet of het helemaal gelukt is, want uitschrijven wordt bijna onmogelijk gemaakt. Wat betreft de vrouwen: arrogantie voert de boventoon. De meeste foto's zijn van 15-20 jaar geleden. Waarom die onzin? Het komt toch uit! Ik ben misschien niet moeders mooiste, maar mijn foto was wel van recente datum. Of staan ze alleen op de site om te laten zien hoe ze er vroeger uitzagen?! Dan zijn ze dus ook niet van plan ooit met iemand af te spreken. Wat een waanzin!

Zwakke punten:
Website ongeschikt voor mobiel. Uitschrijven zo goed als onmogelijk.

wim beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo - Loads of niet te filteren crap

0

Review:
Was 6 maand betalend lid.
Zonder toeters en bellen want kost handenvol geld.

Aan de invulling van de apps kan Twoo weinig doen, fake, oplichterij, ...
Maar waar ze wel iets kunnen aan doen doen ze ook niks aan, namelijk deftige filtering.
Aan de afstand die je opgeeft trekken ze zich de ballen van aan. 25km rondom Gent levert hits op uit Limburg en Antwerpen.
Geen filter op hoelang geleden online. 90% van de profielen is langer dan een maand offline.

Verder:
Maanden profielen onder nieuw, hoewel nieuw natuurlijk een relatief begrip is
Constant pseudo verzoeken van profielen die "willen met je chatten"

Wanneer je niet meer betaalt, hopen vervelende pop ups die je meer zin geven er mee te kappen dan er voor te betalen.
Na het afsluiten van mijn betalend account nu plots massa's interesse van geblurde profielen. Yeah right.

Kort samengevat: weinig meer redenen om deze site uit te baten (of was het buiten?) dan geld.


Sterke punten:
Stabiele site

Zwakke punten:
Weinig controle over wat je te zien krijgt.
Te veel manipulatie vanuit Twoo zelf.

Robert beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

SchoolBank - Jammer!

1

Review:
Na een paar jaar weer eens op Schoolbank in willen loggen, vergeet het maar!
Je komt op een Website van Sanoma terecht, waar alleen hun producten op staan en ergens verscholen een klein linkje om in te loggen bij schoolbank.
Waar is de oude website gebleven, wat ik nu voor ogen krijg is niet om aan te zien.
Onduidelijke links, supertrage website, staat zomaar een paar minuten te zoeken en vind dan nog niets.
Kortom compleet waardeloos product geworden, maar ja als de commercie er zich mee gaat bemoeien dan gaat het heel vaak mis, zo ook hier.
De lol is er voor mij en voor velen wel af ( als ik de reacties zie op internet)
Jammer Sanoma dat je een zo'n mooi product zo naar de kl.... heb geholpen.

Sterke punten:
Super sterk in het kapotmaken van een goed lopend mooi product.

Zwakke punten:
Alles, zie bovenstaand verhaal.

H.Bosmann beveelt SchoolBank NIET aan bij vrienden/bekenden

International Cupid - NIET DOEN

3

Review:
International Cupid is een nep dating site simpel gezegd ik had hier een profiel aangemaakt met 2 foto's en een korte beschrijving van mezelf en wat voor partner ik zocht . Binnen ongeveer 3 uur nadat ik het profiel had aangemaakt werd ik al overspoeld met 15 berichten van vrouwen en 10 intresses en flirts . Gebruik je hersens heren welke datingsite heeft zoveel activiteit als het 100% echt zal zijn ? . Dit is gewoon standaard spam berichten sturen via bots en nep profielen door geoganiseerde criminele bende's wereldwijd die online datingsites afstruinen om zielige mannen en vrouwen te vinden en hun dan lokken en duizenden euro's laten betalen voor van alles . Vaak herken je die profielen zoals dit :

- Je krijgt een bericht die je vaak NIET kan lezen (hiervoor moet je dan weer premium nemen ) Deze spammers worden veel al betaald door de datingsite zelf zodat mensen er voor gaan betalen je komt nergens met deze profielen .

- De openings zin van zoon bericht voor als je premium heb en je krijg een bericht gaat vaak als volgt "Hey how are you ? , ive been looking you're profile you are so cute!" Of : "Hello i am looking for a nice gentlemen to travel the world with " Ja geloof het of niet maar dit soort berichten worden echt verstuurd .

Kortom NIET betalen voor deze onzin dames en heren als je je geld zo graag kwijt wilt geef het dan maar aan mij ! .


Groetjes en doe wat met de tips je kan je aandacht beter aan datingsites besteden die misschien vooraf al geld kosten maar waar je meer aan heb dan deze kots .

Sterke punten:
Veel profielen veel mensen online

Zwakke punten:
80-90% nep profielen
kost veel geld

Kobitje92 beveelt International Cupid NIET aan bij vrienden/bekenden

WipPlek - Tevreden

4

Review:
Ben sinds geruime tijd lid van wipplek en heb het er nog steeds naar mijn zin.
Heb verschillende nieuwe mensen daar leren kennen en met een aantal heb ik nog steeds een leuk contact.
Voor mij echt een prima gratis site om contacten met dezelfde interesses op te doen.
Het aantal vrouwen zou wel wat meer mogen.

Sterke punten:
Gratis
Discreet
Site zonder poespas

Zwakke punten:
Voor mij geen

Thomas beveelt WipPlek aan bij vrienden/bekenden