Reviews over Datingsites


  Zwak

  Review over Paiq

  Erg weinig activiteiten

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Alles

  Walgelijke website!

  Review over Ashley Madison

  Walgelijke, mensonterende en onethische website. Geen goed woord voor over. Blijf hier weg!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Geweigerd

  Review over BullChat

  Waarom word ik geweiged

  graag te ontmoeten een lieve D

  Review over DateMix

  JA LIJK MIJ WEL SPANNEND EN LEUK JA WIE WEET KOM IK WEL DE WARE TEGEN.
  Hi ik ben Frank (NED) 186 / 74 kg, ok ik zag jou foto nog niet maar dat komt wel toch, heb jij ook een lieve uitraling ja dat doet mij wel veel ok ,ik Zoek geen relatie, en ben je gebonden en zoek je misschien wel een avontuur ok geen enkel probleem ok zonder verplichtingen dicretie verzekerd en gewaarborgd, voel jij je ook zo alleen en verlaten en je verlangt ook naar genegenheid, respect en eerlijkheid dan ben je aan het goede adrers dan geef jou mijn lichaam, jou leeftijd jong of ouder voor mij niet belangrijk en slank of volslank geen probleem ik neem jou hoe je bent, heb je een slecht verleden of ervaring achter de rug laat mij jou dan weer is gelukkig maken en alles vergeten ik help jou wel daar bij en vertrouw op mij, ik heb geen lasten maar meer lusten ja te veel en vertrouwen is zo belangrijk ok, ik heb geen lasten wel vele lusten en nijn dagelijkse beroep is Jurist, heb je problemen ok daar komen we wel uit, dan ik zal graag kennis willen maken met jou, ik zag jou foto nog niet van jou ja jou uitstraling ja dat deed mij veel, ben jij die dame die ook veel van intimiteiten houd , met of ook nog zoekende bent, leeftijd graag 35+ of ouder geen probleem, Nationaliteit ook geen probleem geloof ook niet, eerlijkheid is belangrijk wel graag een eerlijke reaktie geen fake !!! groetjes Frank ok
  [email protected]

  Sterke punten
  RESPECT EERLIJKHEID EN VERTROUWEN GEEN LASTEN ALLEEN MAAR LUSTEN

  Zwakke punten
  ONEERLIJKHEID EN GEEN RESPECT HEBBEN

  je review

  Review over Paiq

  ik vind het wel een leuke datingsite alleen jammer dat er niet veel van limburg in zitten maar zo is alles wel leuk eraan gr brian

  Sterke punten
  de vragen lijst wat je kan maken

  Zwakke punten
  niet veel van limburg erin zitten

  Voldoet niet aan verwachtingen

  Review over Mens en Relatie

  Ik heb me in begin dit jaar ingeschreven en heb na 8 maanden besloten mijn bemiddeling te beëindigen. Ik deel graag mijn ervaringen zodat mensen goed nadenken of ze gebruik willen maken van de diensten van M&R. Ik ontving 2 matchingsvoorstellen in de eerste 2 maanden na mijn inschrijving. Helaas leverde dit 2 keer van beide kanten niets op. Kan gebeuren. In de maanden die volgden ontving ik allerlei video's met informatie en instructies. Een aantal vond ik nogal kinderachtig. Soms ontving ik dezelfde informatie maanden later nog eens, waarom?

  Ben jezelf niet pro actief en neem je niet zelf contact op, dan gebeurt er ook niets. Zo heb ik in juli gevraagd hoe het zoeken verliep aangezien ik maar niets hoorde. "Geen geschikte matchingsprofielen op dit moment, mensen schrijven zich soms uit of zetten even hun profiel 'on hold'. En er schrijven zich telkens weer mensen in" was de reactie. Ok, afwachten maar.

  In augustus contact opgenomen met de regio consulent. Haar gaf ik de stand van zaken door. "Ja, in jouw zoekgebied en leeftijdscategorie zijn er helaas geen matches momenteel. Pech helaas." Tja, wat moet je dan nog als klant.

  Na een aantal dagen nadenken over dit gesprek was het voor mij klaar. Ik kreeg vervolgens nog een telefoontje van het hoofdkantoor. De mevrouw die me te woord stond vond dat ik het maar erg snel opgaf. Opeens werden allerlei mogelijkheden zoals het zoekgebied vergroten en zelfs kijken bij andere bemiddelingsbureaus genoemd. Tussendoor is me dit nooit voorgesteld. "Collega's zijn elke werkdag met jouw dossier bezig." Geloof je het zelf! Het was een onprettig gesprek.

  Dit bevestigde nog meer mijn keuze om te stoppen. Ze zijn niet pro actief en gaan pas iets doen als je mondig (lees kritisch) wordt. Leeftijd (> 50 jaar en ouder) en regio (randstad en midden Nederland) bepalen de slagingskans. In ieder geval, dit heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan. Er zijn zeker mensen voor wie dit werkt, helaas niet voor mij!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onrealistische verwachtingen scheppen bij introductie/kennismakingsgesprek. Niet pro actief. Komen wanneer je mondig bent pas met ideeën om slagingskans te vergroten. Video's met informatie en instructies krijg je soms na maanden weer doorgestuurd. Ze verwijten de klant zelf niet mee te werken. Ze beweren iedere werkdag met je dossier bezig te zijn. Ja, geloof je het zelf. Doe het niet en bespaar je het geld.

  inloggen

  Review over SexAdvertenties.nl

  ALS IK MIJN WACHTWOORD IN MOET TIKKEN DAN KLOPT DEZE OOK WANT IK HEB HEM ZELF VERZONNEN!!! MOET ER NIET INEENS STAAN: uw wachtwoord en emailadres klopt niet... MIJN EMAIL ADRES KLOPT JUIST WEL EN MIJN WACHTWOORD OOK> DAT MOGEN JULLIE NIET ZOMAAR BEPALEN> MIJN WACHTWOORD IS MIJN GEHEIM< BEGREPEN!?

  Sterke punten
  GEEN bewijzen gevonden

  Zwakke punten
  DAT JULLIE ZOMAAR iemands wachtwoord weigeren terwijl die allang geaccepteerd is

  Fake tot en met

  Review over SexBook.nl

  Je wordt verleid met mooie foto’s en berichtjes maar afspreken ho maar, het is geldklopperij fake tot en met!

  Zwakke punten
  Voorwaarden laten je geloven dat er echt een date gemaakt kan worden, dit is gelogen

  Oplichting!

  Review over Date & Match

  Ze beloven van alles , maar eigenlijk wordt je gewoon opgelicht! Trap er niet in mensen. Ze beloofde mij 4/5 bemiddelingen , waarvan ik maar 1 ontmoeting heb gehad. Zij was ook nog eens 10 jaar jonger en woonde 80km verderop. Niet echt een match dus helaas. Verder kost het ook ruim €1000. Je wordt gewoon opgelicht.

  Sterke punten
  Welke?

  Zwakke punten
  Communicatie
  Aantal bemiddelingen

  Hij zeg dat ik in eens geld mo

  Review over BullChat

  Ik heb nooit geld hoeven te betalen nu wel

  Lijkt het niet meer te doen

  Review over eXcitant

  Deze website lijkt het niet meer te doen. Mochten jullie een stel zijn die nog wel actief op deze site zitten. willen jullie ons dan eenmail sturen [email protected]

  Den haag

  Review over BullChat

  I want use this

  Sterke punten
  5

  Zwakke punten
  6

  Waardeloze website

  Review over EroMarkt

  De meest perverse advertenties kan je hier vinden. Er zijn nauwelijks vrouwen die adverteren. Toen ik vanaf mijn vakantie adres een advertentie wilde plaatsen werd deze meteen verwijderd om men blijkbaar niet vanuit het buitenland mag adverteren. Webmaster adverteert zelf ook en als je advertentie een beetje op die van hem lijkt wordt je geblokkeerd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Dagelijks dezelfde perverse advertenties.
  Nagenoeg geen advertenties van vrouwen.
  Advertenties worden om de meest onzinnige reden verwijderd.

  Binkdate zeer ranzig

  Review over BinkDate

  Ik Ben er ook op geweest profiel is snel gemaakt alleen had ik als profiel foto mijn hand erop gezet. Na reactie van bezoekers en je reageert terug wordt je meteen geblokt door de andere gebruikers. Echt geen vriendelijke omgeving en zeker als je echt wil daten moet je daar echt niet zijn. Ik kies liever voor een gay bar om daar contact te zoeken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ranzig en je wordt meteen geblokt als ze een reactie terug krijgen.

  de bullchat site

  Review over BullChat

  de laatste week steeds tegen betaling. inloggen op de gratis lukt niet meer

  Laatje niet verrot schelden

  Review over BullChat

  Er bevind in Arnhem een Abdal die je op bullchat verrot doet schelden als vieze gore kanker nicht. Als hij zelf nog veel erger doet wezen.

  Sterke punten
  Beel fakers

  Zwakke punten
  Beledigingen

  Makkelijk site

  Review over Tagged

  Heb er ook op gezeten best leuk kunnen kletsen met mannen en vrouwen

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Alleen dat je goudstukken moet kopen

  Ourtime

  Review over OurTime

  Ik heb er ook op gezeten en ik dacht een leuke man te ontmoeten. Maar helaas hij was echt lelijk zeg. Toen maar het profiel verwijderd echt erg dit

  Homo.nl

  Review over Homo.nl Chat

  Ik heb daar ook eens op gezeten ook veel fake en alleen maar uit op onveilige seks. Verder op de chat veel gasten die niet ingelogd zijn. Ik ben bijna bedreigd door geld te moeten betalen door een jonge gast. Gelukkig had hij mijn gegevens niet dus let op niet doen!!!!!

  Sterke punten
  Niet Gore site vind ik

  Zwakke punten
  Teveel fake en niet geregistreerde mannen op de chat.

  Slecht

  Review over BinkDate

  Geen fijne site meestal vaak mannen die stiekem buiten onveilige seks willen geen serieuze site alleen een P zie je op de afbeelding, verder vind ik het jammer dat sommige gelijk vragen naar je Whatsapp echt geen zin in bah gewoon echt ranzig om je als man zo goedkoop weg te zetten op deze site. Ronduit walgelijk

  Sterke punten
  Geen net als de site homo.nl ook een ranzige site

  Zwakke punten
  Veel L en fakes en mannen die seks het belangrijkste vinden oa cardate en bos hou ik echt niet van dit soort gasten

  Zo nep

  Review over Cu2

  Heb hier twee accounts aan gemaakt een van mezelf. Wordt dood gegooid met berichten. En een account van een vrouw. Niet 1 bericht. Dus mensen trap hier niet in

  Sterke punten
  Geld innen

  Zwakke punten
  Alles

  firma list en bedrog

  Review over Happn

  heb weer eens de proef op de som genomen en idd happn is 1 grote oplichters bende
  om te beginnen de foto's van de dames ::,of ze liggen op het strand of ze staan op een jacht en hebben bijna allemaal een grote zonne bril en hoed op .en de kwaliteit van de foto's zijn haar scherp en allemaal zo van een afstandje genomen door een ander ,
  de echte profielen die er wel op staan die haal je de zo tussen uit met een matig kwaliteit foto en een echte selfie
  maar goed ik heb een nette profiel tekst en blijf beleeft berichten sturen ,nou match dat gaat goed tot dat je een bericht (omdat je gematch bent ) kan sturen en dan zijn ze in eens weg ,
  frappant dat gebeurd steeds .en echt nog geen bericht terug ontvangen omdat ze al pleiten zijn .

  ah fijn , mensen niet hier mee in zee gaan , scheelt je veel geld en nog erger de tijd en ergernis
  ,snap niet dat er wettelijk iets aan gedaan wordt tegen deze praktijken van deze dating site s , ik vindt het een vorm van oplichting .

  Sterke punten
  mens onterend

  Zwakke punten
  alles

  Ontzettend gezellige avond!

  Review over SpeedDaten.nl

  Een onwijs gezellige avond gehad. Absoluut voor herhaling vatbaar.

  Er waren deze avond 11 mannen en 11 vrouwen, waarbij er steeds 7 minuten de tijd was om elkaar te leren kennen. Wat ik jammer vond was dat er vaak dezelfde vragen worden afgevuurd (woonplaats, leeftijd, werk). Mijn insteek was het hebben van een gezellige avond en als daar dan een leuk contact uit voorvloeit is dat fijn. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.

  In de pauzetijd nog even staan kletsen en ook na de speeddaterondes hebben we met een groot aantal deelnemers zitten nakletsen.

  Mocht je twijfelen, gewoon een keer doen! Leuke ervaring.

  Sterke punten
  Leuk opgezet
  Direct contact met de ander
  Leuke manier om met elkaar in contact te komen
  Voldoende pauzetijd met een bittergarnituurtje

  Zwakke punten
  Het was erg (hinderlijk) warm in de ruimte.
  Akoestiek was niet echt best, daardoor soms lastig elkaar te verstaan. (wel fijn dat er geen muziek aan stond)

  Niet doen

  Review over Opzoeknaarjou

  Mannen vraagen om naakt of willen sex. Site doet niets eraan. Heel site

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Site doet niets aan mannen op zoek alleen sex

  Complete nep

  Review over StouteDate

  Paar tientjes credit gekocht maar is compleet nep. Zodra je denkt dat het lukt dan stopt de chat en kan je overnieuw beginnen. Grappig om te zien hoe professionele site bouwers dit gedaan hebben.

  Sterke punten
  Actief in de benadering en doorvragen om geld uit je zakken te kloppen

  Zwakke punten
  Och naast het feit dat het allemaal fake is...