Reviews over Datingsites


  Leuke site, vreemde beheerder

  Review over BullChat

  Heb er best aardige contacten aan overgehouden met geweldige seks. Maar de beheerder meent z'n werkelijk onzinnige mening over Covid op de site te moeten opdringen aan de gebruikers. Het lijkt wel een aanhanger van Baudet. Een echte complotdenker, een wappie.

  Sterke punten
  Ondanks de fakers toch goede dates mogelijk

  Zwakke punten
  De beheerder. Niet alleen vanwege het wappie denken maar ook van de soms onnavolgbare verwijderingen, toegang geweigerd of plotseling moeten betalen.

  Het clubje vechters ban Bobby

  Review over FlirtMee

  Iedereen weet dat vooral het clubje van drank en doodrijder van kinderen Bobby de veroorzaker is van de vele problemen op flirt. Als hij er is zijn er altijd problemen en ruzie. Tegenwoordig praat dat alcoholvat alleen door de mic want dan kan hij flink lullen over andere mensen. Met iedereen maakt hij ruzie en zegt hij geef je adres dan want zijn eigen eigen adres durft hij niet te geven. Bobby moet een levenslange ban krijgen zodat flirt weer leuk kan worden. Bobby denkt dat hij heel geliefd is maar de mensen dulden hem alleen maar omdat hij Giez neukt.

  Scam

  Review over StouteDate

  stoutedate en rijpedating zijn de zelfde site! 100% de zelfde profielen en staan ingeschreven op een leeg bedrijven terrein in Kroatië In de voorwaarden staat: Het niet toegestaan gegevens zoals: achternamen, adres, Facebook, telefoonnummers, enz. Rijpe Dating is een actief lid in de strijd tegen spam en daarom is het niet toegestaan om e-mail adressen te verzenden. (Het is dus niet mogelijk een afspraakje te maken!)

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichters

  Skype van issymiguel20

  Review over BullChat

  Wie kent een Marokkaanse jongen dat zichzelf meestal Marokkaanse sletje noemt op Bullchat. Hij komt ook op cam in Bullchat met strings (meestal een rode) en laat z'n billen enz zien. Ik heb vaak met hem gecamd op Skype maar ik ben zijn Skypenaam kwijt. We hebben maandenlang gecamd via Skype en ik ben helemaal gek op zijn billen. Nu heb ik hem lang niet gesproken maar ik heb hem deze week weer terug vaak op Bullchat live zien cammen maar hij heeft nog niet gereageerd op m'n bericht via bullchat. Hij heet issymiguel20 op Snapchat.

  niet gratis

  Review over BullChat

  gratis is maar paar keer daarna altijd 0,99 cent om te chatten helaas laatste tijd ondanks betalen geen inbox berichten. Geen respons als je dit meld dus beter niets betalen je krijgt er niets voor terug

  Laat t open

  Review over Paiq

  Top

  Steeds opnieuw 99 cent moeten betalen?

  Review over BullChat

  na het betalen van 99 cent om toegang te krijgen tot de chat, krijg je een link die je de volgende keer weer kan gebruiken.. deze linkt werkt de volgende keer niet meer en je wordt gewoon weer gevraagd 99ct te betalen??? wat een oplichters en een support linkje is er ook al niet. oplichters zijn het

  Er was direct van beide kanten een klik

  Review over Partner Select

  De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord. Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerder teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer. Mijn tweede! Voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.

  stomme admins

  Review over FlirtMee

  elke vent kan hier een vrouw verrot schelden ,,,maar DIE RANDDEBIELEN BLIJFEN ZITTE; DEZE ADMISDEUGEN NIET!! ZIJN NOG ERGER ALS RATTEN!!!! VERDELGEN DUS!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  vele respectkloos tegen vrouwen

  Fantastische zeilvakantie Kos

  Review over One2getherTravel

  Een week zeilen vanaf Kos was als een maand op vakantie. Ik had een bijzonder gezellige groep en een kapitein met vriendin die samen over veel ervaring en humor beschikken. Elke dag zeilen naar een baai, zwemmen, snorkelen en heerlijke verantwoorde lunches.’s avonds aanmeren bij een dorp en lekker wandelen, uit eten en muziek maken. Er werd goed op drankgebruik gelet (Max 2 bij lunch en daarna pas na afmeren in de haven). Je kunt zelf mee zeilen, achter het roer zitten, uitleg krijgen over navigeren enz. Onderweg wordt gestopt bij dieren in nood als schildpadden die in netten verstrikt raken. Al het afval wordt netjes mee genomen. We hebben het zo naar ons zin gehad dat we twee maanden na de reis in Nederland nog een reünie hebben gehouden.

  Sterke punten
  Reis was goed georganiseerd tot de boot. Vanaf dat punt neemt de bootorganisatie het over. Er zijn meerdere bureaus die deze reis aanbieden. T2G was voor mij heel correct in tijdige informatie. Fijne reis en zelf stoel in vliegtuig uit kunnen zoeken.

  Zwakke punten
  Ze zijn tussenpersoon. Ze organiseren alleen de reis en transit. Eenmaal daar was een date eerder of langer in Kos ook wel aardig. Let op de vertrektijden. Met T2G waren wij er vroeg en gingen we laat weg. Dus Kos goed gezien en gefietst op het eiland. Andere organisaties hadden dat niet, dus enkelen kwamen laat in de avond en moest op vertrekdag gelijk om half negen al weer gaan. Ik pas savonds.

  Dikker nep

  Review over OngebondenSeks

  Leuk contact gehad met ene Imgra uit Apeldoorn. van alles besproken, en verder...aan het lijntje gehouden om maar credits te kopen. In 3 dagen 300 € kwijt de schoften bah ik walg hier van

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles oplichterij

  Trieste chatsite

  Review over FlirtMee

  Nu kom ik al vanaf het begin dat Flirtmee bestaat op de chat en tot mijn spijt moet ik zeggen dat deze chat in een rap tempo downwards gaat. Vroeger zaten hier op een doordeweekse avond een dikke 2000 man gezellig met elkaar te kletsen. Nu mogen ze blij zijn als er op een willekeurige avond een 250 personen chatten. Helaas wordt dit allemaal de laatste jaren verpest door zuiplappen, drugsverslaafden of werkelozen die alleen flirt nog hebben om hun dag te vullen. Zonde van al het gescheld, bemoeienissen met en over elkaar. Ik houd het leuk voor mezelf door al die klootviolen die de boel verzieken meteen te muten. Gelukkig zijn er nog sporadisch enkele chatters van de oude garde waar je nog steeds gezellig mee kan babbelen. De rest wat de boel verziekt heeft weinig of geen intellect.

  Sterke punten
  Sterke punten heeft de chat niet meer....als sneeuw voor de zon verdwenen

  Zwakke punten
  Zoals in review vermeld....te weinig (goede en rechtvaardige) admins.....mits ze nog ergens ronddwalen

  Trap hier NIET in

  Review over Be2

  Waardeloos!!!\\r\\nDit zouden ze moeten onderzoeken!!!\\r\\nOplichting, geen rekening houdend met je keuzes,en een regelrechte ramp om te mailen met B2\\r\\nNa 5 maanden ben ik hopelijk zonder verdere kosten hier van af!!!\\r\\n0 ster

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Waardeloos

  Nepnieuws en gevaarlijke informatie

  Review over BullChat

  Op bullchat worden bij het inloggen berichten gezet die niet kloppen volgens andere (meer feitelijke cijfers) over Covid. Als je daar iets anders over vindt of schrijft word je direct geblokkeerd en mag je niet meer meechatten. Lang leve vrijheid van meningsuiting waarover men de mond vol heeft. De berichten die de beheerder deelt kloppen niet met de cijfers uit ziekenhuizen, als het gaat of vaccinatie wel of niet een positieve invloed heeft. Los van wat ik hiervoor schreef is bullchat een heldere site die wel leuk is. Maar blijkbaar zijn de beheerders niet zo tolerant als het gaat om andere meningen/manieren van denken en zelfs voor wetenschappelijke onderbouwing van feiten.

  Slecht.

  Review over Samen Christen

  Weinig ingeschreven vrouwen. Bijna allemaal van GG en andere zware kerken. Bij nieuwe matches krijg je een paar vrouwen voorgesteld die > 100 km van je weg wonen. Beheerder leest ongevraagd je berichten mee. Zeer onbeschoft.

  Zeer slechte site.

  Review over Christian Match

  Bijna geen vrouwen ingeschrevenen.Redactie van christianmatch leest ongevraagd je bwrichten mee. Nogal onfatsoenlijk. Echt zonde van je geld.

  Indoor501

  Review over BullChat

  Indoor501 uit Arnhem weten mannen te vervalsen door hun uit te maken voor Hiv nichten uit te maken. Ik krijg in de gaten dat hij zelf aan hiv doet leiden door zich regelmatig doet uitroepen.

  Sterke punten
  Mannen bedonderen en vervalsen

  Zwakke punten
  Durven niet de waarheid onder de ogen te krijgen

  Oplichters

  Review over BeNaughty

  Heel, heel veel fake profielen. En, als je opzegt loopt ineens je spambot vol.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Onverschillig

  Review over Netsamen.nl

  De zoekfunctie is niet erg adequaat, maar dat vind ik niet het ergste, daar kom ik wel uit. Wat ik heel kwalijk vind is dat je wel meteen antwoord krijgt als je betalend lid wilt worden, maar als je eenmaal 'binnengehaald' bent (betaald dus), krijg je nooit meer antwoord op welke vraag die je stelt dan ook.

  Sterke punten
  Veel aanbod

  Zwakke punten
  Onverschillig, niet reageren op vragen om info als je eenmaal betaald hebt.

  Kom graag in contact met Bullchat

  Review over BullChat

  Beste Bullchat, Ik word nu al 3 weken lang lastig gevallen door mannen die aan mijn deur komen. Wij zijn een jong gezin met een zoontje van 1,5 jaar. Ik wil graag dat jullie contact opnemen met ons zodat we dit kunnen stoppen.

  Inderdaad zo nep als wat

  Review over Altijd Sex

  Mooie vrouwen die geil overkomen maar waar je geen afspraak mee kunt maken heb me uitgeschreven maar nu sturen ze berichten naar spam met de mededeling dat ze me missen ja ja je geld

  Sterke punten
  Mooie vrouwen maar je hebt er niks aan

  Zwakke punten
  Leugens

  جميل جدا

  Review over BullChat

  جميل جدا للمودي

  Beter dan ism geen geld gedoe

  Review over SamenNaakt

  Voornamelijk mannen, daarna koppels en vrouwen in de minderheid. Heb het idee dat ik mij veilig waan, al is het internet, anders pech. Profielen kan je verzoeken tot vriendschap, complimenteren en berichten versturen. Afwachten wat er gebeurd. Met chatten is het mannen en dat geeft ook niks. Foto's filmpjes kan je afschermen tot alleen je vrienden zichtbaar.

  Sterke punten
  Geen geld gedoe alles is toegankelijk. Profielen die e.v.t. nep zijn, bijna nooit in gebruik zal je overal hebben.

  Zwakke punten
  Mannen in de meerderheid maar ook profielen kun je instellen alleen van die en die toegang tot. Nog geen dag erop en nog niets tegengekomen.

  Profielfoto\\\'s

  Review over BullChat

  Laatste paar dagen worden mijn foto\\\'s in lingerie niet geplaatst.

  Kijk uit voor gekke mensen

  Review over BullChat

  Geen goed nieuws rare site bullchat schietende mensen die je kapot maken Johnny rene

  Sterke punten
  Er zijn geen sterkte punten homo.s..fakers..schietende mensen..laten nu niet met rust laten is geblokt die René..John Bart Jos elke weer een andere naar met zijn bbttm ..btm geil pik gezocht..die mijn op kan geile maar onder tussen ga je eraan

  Zwakke punten
  Bullchat raad ik niet aan aan mensen die een man zoeken ...of vrouw belazerd je vrouw of man niet..met deze bullchat of andere site..maak foto.s zet ze online