Nieuwste Reviews

BullChat - ik vind al de specutalties geweldig

2

Review:
haha dat die en die en dit en dan kunnen blocken enz enz als je zelf vervelend bent en 3 mensen zijn je zat dan lig je er af 3 keer is scheepsrecht en dan na een tijdje kan je er weer op en ik kan meer dan de rest kan als moderator maar je denkt toch niet dat ik wakker ga liggen van alle fake nep handtasjes enz die lekker altijd ruzie maken met elkaar ik vind het prachtig al dit gezeik homos onderling kunnen elkaar toch niet uit staan en als mensen mij neerbuigend aan spreken knal ik ze met alle liefde er af logica

Sterke punten:
genoeg

Zwakke punten:
teveel zeik rel nichten die het woord chatsite niet begrijpen en denken dat iedereen met hun de koffer in wil

JoJo beveelt BullChat aan bij vrienden/bekenden

SerieusFlirten - Geldklopperij

2

Review:
Dit jaar zo'n 100 Euro aan credits uitgegeven, zonder ook maar één sexdate te hebben gescoord. En dat terwijl ik dagelijks meer dan 50 bloedgeile berichten van vrouwen kreeg. Met sommige vrouwen wel bloedgeile chats gehad, maar kreeg meer en meer het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden werd. Als ik vroeg om af te spreken, kreeg ik gewoon geen reactie.
Ik woon in Limburg en werk in Rotterdam, dus ik had twee profielen. En op beide kreeg ik berichten van dezelfde vrouwen die (hoe toevallig) de ene keer in Limburg om de hoek woonden, en in het tweede bericht in Rotterdam.
Deze site is de grootste bullshit. Niet intrappen, tenzij je alleen een geil gesprek wilt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nepprofielen

Pornlover beveelt SerieusFlirten NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Wat een rare site

3

Review:
Als je op de site zelf kijkt zijn ze gevestigd op het volgende adres:
Young Brains BV
Lonnekerbrugstraat 107-4
7547AJ Enschede
Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 74925938
BTW: NL860075874B01

En volgens de Algemene Voorwaarden gaat het om:
EZI-Services VOF
Molenstraat 20
7551DC Hengelo
BTW: NL85122685B01
Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 54250021

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Als de naam, adresgegevens, het KvK nummer en BTW nummer van de het bedrijf waarmee je contact op kunt nemen van de site en die in de Algemene Voorwaarden al totaal niet met elkaar overeenkomen, wat kun je dan nog van de rest verwachten.

Ze kunnen nog zo'n mooi stukje op hun site hebben staan over het aanpakken van Fakers (Op Langswippen.nl hebben wij strenge controles wat betreft Fakers (ook wel bekend als nep-profielen). Mensen die op de site komen met als doel reclame maken, of producten te verkopen, worden na onderzoek direct verwijderd.), als ze dat nou 'ns echt zouden uitvoeren dan zou deze site niet eens meer bestaan.

Stelletje oplichters zijn het daar in Enschede / Hengelo

Piet beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq - Yes, eindelijk geen directe vleeskeuring!

5

Review:
Cijfer 9!, waren er minder datingsites dan zouden er veel meer op Paiq zijn. Het is echt een aanrader!

Sterke punten:
Goedkoop, creatief, origineel.

Zwakke punten:
Te weinig leden dus meld je aan!

Els beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

BullChat - Niks gratis

1

Review:
Moet ineens 99 cent betalen ? Wat is dat voor onzin?

Sterke punten:
Geeh

Zwakke punten:
Betalen, nauwelijks controle op fake gedrag

Markdordt beveelt BullChat NIET aan bij vrienden/bekenden

OkCupid - Schreeuwend duur

6

Review:
Vandaag even hun app geinstalleerd.
Begint veelbelovend doordat je tal van vragen moet beantwoorden waarop de app personen selecteert. Zou het minder 'plat' dan Tinder zijn?
Binnen 10 minuten na het aanmaken van mijn profiel zou ik 10 likes hebben. Dat vind ik al verdacht. Die kun je na betaling zien. Even maandje proberen? Dat is dan bijna 52 euro alstublieft!
Na 10 tot max 20 (niet geteld) vrouwen te hebben geliked ben je aan je limiet, betalen als je verder wilt svp.
Belachelijke prijs voor een app. Hiervoor ga ik liever lekker voor uit eten. Dan zijn er nog mensen echt voor je aan het werk voor het geld. Wanneer mensen zoveel geld neerleggen voor een app kun je je afvragen of de persoon wel bij je past. Ik zou een okcupid vriendin never nooit je portemonnee uitlenen, zelfs niet voor een pak melk!

MGTOW beveelt OkCupid NIET aan bij vrienden/bekenden

RegioFlirts - vriendin

0

Review:
Graag zou ik een eerlijke vriendin ontmoeten om haar te verwennen...

Sterke punten:
tong

Bumble - Het spel is afgelopen- voor vandaag.

0

Review:
Ik heb de indruk dat er op bumble minder fake profielen zijn dan op Tinder. Dus je ziet er nauwelijks Chinese spam en verkapte advertenties van hoeren. Dat is positief. Maar er zijn nog steeds erg weinig (vrouwelijke) leden. Matches sturen vaak geen bericht. Waarom vrouwen geen eerste bericht sturen heb ik al in een vorige review over geschreven.
Nu is het zo dat Bumble een limiet heeft ingesteld op het aantal vrouwen dat je per dag een like kunt geven. Waar je voorheen de afstand heel ruim kon instellen om vervolgens met hagel te schieten, krijg je nu al snel de melding dat het spel voor vandaag is afgelopen. Door te betalen kun je dit opheffen. Je kan dan tevens je likes zien. Echter slaat bumble de plank mis. Als je als gebruiker maar 1 of 2 likes hebt ga je niet betalen om die te kunnen zien. Ga er maar vanuit dat die paar likes afkomstig zijn van vrouwen die een stuk ouder en onaantrekkelijker zijn dan dat jij zelf bent. Ook ga je niet betalen als er na de eerste 100 swipes niks gebeurt. Bumble mag eerst eens laten zien dat het überhaupt kan werken voordat ik er geld in stop. Dus heb geduld, wacht een dag, en je kunt weer wat verder swipen. Dan heb je een kleine kans op een match ver weg. Overigens biedt bumble ook een levenslang abonnement aan voor een eenmalig bedrag. Alsof ze toegeven dat het niet werkt!
Kijk ook eens naar de gemiddelde beoordeling in de appstore; nog slechter dan Tinder!

Sterke punten:
Misschien inactieve accounts maar zo te zien weinig spam.
Concept dat vrouw eerste bericht moet sturen is origineel, ook al werkt het niet in de praktijk
Levenslang abonnement na eenmalig bedrag geeft eerlijk aan dat je kennelijk geduld moet hebben

Zwakke punten:
Te weinig vrouwen
Pushen om te betalen nogal onnozel Weinig matches sturen een bericht. Krijg je een bericht dan is het vaak een fantasieloze 'hi'. Als man zijnde zou je niet wegkomen met een dergelijke 'openingszin'.

LangsWippen.nl - NEP

4

Review:
Een echte nepsite,ze willen je maand na maand aan het lijntje houden.Ze zijn zo erg dat ze zelfs verzinnen dat hun moeder niet lang te leven meer heeft.Dat is echt het laagste van het laagste wat je kan en ik vind mag verzinnen op een site om mensen aan het lijntje te houden.Dat noem ik ,minachting van mensen hebben en echt alles voor overhebben om maar een paar euro te verdienen.

Sterke punten:
Mooie vrouwen op foto`s

Zwakke punten:
Voor de rest alles

Edwin beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Happn - Bedrog

3

Review:
Volgens happn kreeg je personen te zien die je eerder zou zijn tegengekomen. Maar happn verruimt de afstand bij een gebrek aan leden. In de oude versie kon je zelf personen liken vanuit een lijst ontmoetingen. Maar nu moet je alles en iedereen keuren, net als op Tinder. Feitelijk is happn nu gedegradeerd tot Tinder zonder dat je invloed hebt op de zoekafstand. Het aantak vrouwen is erg beperkt en veel herken ik als vrouwen die ook al op Tinder staan. Ze kunnen maar geen man vinden, rara hoe zou dat toch komen?
Met de gratis versie val je als man zijnde niet op. En je ziet je likes niet. Het aantal likes dat je kan geven is in de gratis versie ook erg beperkt. Met de betaalde versie kun je een zogenaamde 'hallo' sturen. Dit leverde mij dan 1 date op. Die zat helaas psychisch in de knoop en heeft het verstandige besluit genomen zich geheel uit te schrijven bij happn.
Laat je niet bedriegen door deze dure app. Het is helemaal geen 'local dating' maar een kloon van Tinder. Met eveneens een zeer scheve man vrouw verhouding, dus ontworpen om te falen, ook als je betaalt.

Sterke punten:
'Local dating'

Zwakke punten:
Terwijl jij denkt local te kunnen daten, lachen de uitbaters zich rot wanneer ze van hun woekerwinsten op een verre lokatie hun cocktails nuttigen.

MGTOW beveelt Happn NIET aan bij vrienden/bekenden