KinkyTijd

gratis BDSM chat, SM chat, SM chatten, BDSM chatten, en webcammen op de BDSMchat KinkyTijd.nl, BDSM sexchatten, SM chatten DE enige BDSM sexchat van Nederland met gratis webcams, gratis profielen, fotos en films

Doelgroep

Kinkytijd behoort tot een van de grootste Nederlandse BDSM datingsites. BDSM liefhebbers komen op deze site dus helemaal aan hun trekken. Op kinkytijd kunnen leden en geinteresseerden daten, cammen en chatten met de 1000 vouwen, mannen, stellen en gays, die dezelfde interesses hebben. Lijkt BDSM seks je interessant? Meld je dan vandaag nog aan bij KinkyTijd.nl.


Registreren| Aanmelden

KinkyTijd geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Op de startpagina is er onder het kopje 'inloggen' een aanmeldformulier. Hierin moet men onder andere de chatnaam, het geslacht, een persoonlijk bericht, profiel en wachtwoord ingeven. Na deze gegevens ingevoerd en bevestigd te hebben, wordt het account aangemaakt en kan men per direct van start gaan met het versturen van chatberichten naar andere gebruikers. Wie weet heb je vandaag nog een spannende BDSM seksdate vanavond.


Mogelijkheden

Op Kinkytijd hebben gebruikers het voordeel, dat zij geheel gratis kunnen inloggen, chatten- en cammen. Het doet er in deze niet toe of men nou dominant is of onderdanig, dagelijks melden rond de 15000 personen zich aan op deze site. Hiervan is rond de 4500 van het vrouwelijk geslacht. De meeste van deze gebruikers komen op deze site omdat zij een BDSM seksdate willen scoren. Op de site wordt de orde en regelmaat ook goed in de gaten gehouden door de beheerders van de site. Hierdoor wordt invulling gegeven aan het principe van veilig chatten. Meld je dus nu nog aan op deze veilige site indien je ook een BDSM date wenst te scoren.


Profielen

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een profiel aanmaken op deze site. De profielen van de gebruikers van deze site zijn eigenlijk een soort advertentie dan wel uitnodiging voor andere gebruikers. Het is dus van belang, dat jij je profiel dusdanig samensteld, dat het interessant is en blijft voor andere gebruikers. Na het profiel aangemaakt te hebben, kan men zijn of haar profiel terug zien op de startpagina van de desbetreffende site. Het profiel wordt weergegeven met de naam van de gebruiker en het persoonlijk bericht, welke men bij de inschrijving op het inschrijfformulier had ingevuld.


KinkyTijd Reviews

  De slechtste site ooit!!!!

  Gewoonweg een hel slechte site hang van bedrog aan elkaar door die operator maar die kan je beter een lafbek noemen.Doet niets aan fake profielen(kan zich lekker verschuilen op zijn louche kamertje) erger nog stimuleert dat zelfs.Het echtheids stempel waar de site zo prat op gaat stel geen ene moer voor want de fakers hebben voorrang op alles.Wij hebben jaren een profiel gehad daar maar die verwijderdt,je mag geen rake antwoorden op geven tegen al die fakers daar dan krijg je een waarschuwing en in het ergste geval zal jouw profiel verwijderdt worden.Nou zakkenwasser van een operator het is je gemakkelijk gemaakt dat hebben wij zelf al gedaan!!!!!!

  Sterke punten
  TOTAAL niets dus!!!!!!!!!!!!!!Zelfs die ene ster zijn ze niet waard.

  Zwakke punten
  Je kan beter vragen wat niet de zwakste punten zijn,ben je sneller klaar.

  Zeer slechte site.

  De operator, een norse man, (zoals hij vermeld uit Rotterdam) die gauw kwaad wordt en meteen stappen onderneemt om zijn zin te krijgen, en ip nummers dan direct blokkeert.
  Deze gast heeft volgens zijn zeggen het programma geschreven waar de site op draait.
  Het programma is nog lang niet af en kraakt en piept aan alle kanten.
  Daarbij heeft hij de ene achterdeur met de andere gesloten, dus ook nog eens makkelijk te hacken.
  Als je een beetje programmeur bent kun je zo de broncode benaderen, dus ook de accounts van de gebruikers.
  Tsja, zo zie je maar weer dat elke simpele ziel maar een beetje kan aan prutsen om wat extra bij te verdienen aan de dames die hun diensten via de webcam op de site aanbieden.
  Zouden deze inkomsten ook opgegeven worden aan de belasting ?
  -
  Een ster is nog teveel voor het gemaakte prutswerkje.
  -
  Bovenstaande is niet alleen voor kinkytijd.nl van toepassing, maar ook voor chattijd.nl en alle andere sites die onder dat ene duistere bedrijfje vallen.
  Ben ik kwaad ? ach nee, het is lachen dat dit nog steeds in 2024 mogelijk is, zolang het overigens nog duurt.
  -
  wordt zeker vervolgd.

  Sterke punten
  Gebruikers worden zonder pardon/reden beledigd.
  Fakers worden niet verwijderd.
  Arrogantie operator.
  Verder niet veel.

  Zwakke punten
  De site crashed regelmatig.
  Teveel open deuren door slecht programmatiewerk.
  Wisfuncties werken niet of te traag.
  Etc. etc.

  Waardeloze site, crasht veel

  Erg slechte site, crqsht cinstant. Of servers zijn weer offline. Je word ook constant vanzelf uitgelogd. Er zijn betere gratis dingen in 2024 dan dit primitieve websitje

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Crashes, servers offline

  totale nep site

  admins zijn nutteloze sukkels die hun positie misbruiken, te pas en te on pas bans uitdelen, alle fatsoenregels welke volgens de site gehandhaafd dienen te worden zelf overschrijden, 99% van de site en chat zit vol met nep profielen, profielen met duidelijke tendencies richting strafbare feiten, oplichting en scamming worden niet eens verwijderd , auteurs rechten op fotos wordt totaal genegeerd , admins en eigenaren nemen zonder toestemming bezit van beeldmateriaal in vorm van fotos en videobeelden vooral webcam , en schuwt niet deze voor dwangmiddel dan wel afpersing te gebruiken

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen controle, geen naleving eigen gedragsregels, machtsmisbruik , zeer slechte server, site en chat crashen regelmatig bijna dagelijks

  Hele slechte operator

  Gewoon heel slecht die site laat allemaal fake profielen toe zo lang een betaald profiel hebben die operator is maar op 1 ding uit dat is zijn eigen gewin,als je wordt benaderd door zo'n fake profiel en je geeft te kennen daar niet van gediend te zijn en je operator verzoekt daar iets aan te doen krijg je te horen dat de site geen negatieve reactie toe staat maar laat wel al die leugenaars toe om maar 1 reden zijn eigen gewin deze idioot kan zo de politiek in veel woorden maar geen enkele daad.

  Sterke punten
  Die zijn er gewoonweg niet en zelfs die ene ster is nog te veel.

  Zwakke punten
  Wat niet!!!!!!het grootste zwakke punt is die operator/eigenaar

  verkapte hoer

  ik kwam op de chat, bij kinkytijd na aanvoering van een dame op chattijd...in het beginschel was het leuk...na jaren van chat met haar had ik in de gaten dat het niet pluis zat met haar....als dekmantel is zij een pedicure, Mevr Wendy Peelen lage hoek 83 te Zwaag...ik vertelde haar dat ik haar niet pluis vond..zij is ook namelijk nog operator verkapt op kinkytijd en chattijd om haar voordeel daar te behalen...effin naderhand stuurde zij mij haar wijkagent op mij af, dhr Erwin Kuiper wijkagent te Zwaag...die man ging mij prive benaderen buiten dienst...nou dat was even lachen zeg...

  Veel fake dames ..

  Oprechtheid sterk in twijfel. Veel fake dames om je op de site te houden.
  Functionaliteit van camm snap ik nog steeds niet.
  Beetje droeve chatsite met teveel nep

  Sterke punten
  Is niet veel van de camm snap ik niets en verder is een beetje commerciële armoede

  Zwakke punten
  Heel veel nep en namen die impliceren een dame te zijn maar gewoon nep zijn. Snap dat totaal niet anders dan bezoekers lokken ?

  Mijn kijk op wat ze beloven

  Dat dit de enige gratis site is wat BDSM betreft klopt al niet.
  Ook op Bdsmgirl.nl kun je gratis inloggen, cammen en chatten.
  Ze noemen het een datingsite, maar als je dan gegevens uit wilt wisselen zoals mailadressen, telefoonnummers of Skype naam dan mag dat niet.
  Dat ze BDSM al gelijk aan sex koppelen zegt al genoeg.
  Mijn ervaring is dat de meeste mensen daar inderdaad komen voor sex chatten en dat het over het algemeen mannen zijn.
  Het aantal vrouwen van 4500 klopt niet of je moet de mannen meerekenen die als vrouw daar inloggen want dat aantal is aanzienlijk. (ik hoor van mannen terug dat het zo'n 90 tot 95 % van alle vrouwen is)

  Dat mensen er komen om een BDSM sex date te scoren denk ik niet.
  Wel dat men daar online spanning zoekt.

  Dat de site als veilig omschreven wordt is een lachertje.
  En ook maar net hoe je veilig wilt interpreteren.
  Als vrouw daar krijg je de ene na de andere respectloze man over je heen die denkt zich dominant naar je te mogen gedragen.
  Als er 1 omgeving is waar je gehard wordt tegen seksueel overschrijdend gedrag ga dan naar deze site.
  En dat je bij een operator terecht kunt met een klacht klopt ook niet.
  Er wordt niets aan gedaan.

  Sterke punten
  Je kunt er meestal chatten (als de site er weer niet eens uitligt)

  Zwakke punten
  Instabiele site
  Ze beloven niet wat ze zeggen.
  Er wordt ontzettend veel getolereerd op de gebieden die niet onder bdsm vallen maar meer onder dingen die juridisch gezien niet kunnen (denk aan namen als incstlover)
  Fake wordt onvoldoende geweerd.
  Als je echt contact met geïnteresseerden wilt leggen is het moeilijk gegevens uitwisselen.

  In staat van Oorlog met www.Kinkytijd.nl

  Goede avond,

  We hadden nooit gedacht dat we dit ooit zouden doen maar we worden er nu, door de omstandigheden, toe gedwongen.

  Kinkytijd, een chatsite waar we tot voor kort best wel met veel plezier kwamen maar nu.....

  Het is voor ons als een slechte film.
  Jarenlang heb ik daar, eerst samen met mijn ex-vrouw en nu met mijn huidige partner en sub, een profiel gehad, en vele leuke gespreken gevoerd.

  Tot de afgelopen week.

  Wij kwamen via kinkytijd in gesprek met een onderdanige bi dame en aanvankelijk leek alles te kloppen. Op een gegeven moment gingen we verder op skype waar de dingen heel raar begonnen te worden.
  Na wat speurwerk bleek deze persoon meerdere `profielen elders te hebben.
  Toen we probeerden deze persoon erop aan te spreken hoorden we niks meer.
  Wij vervolgens ingelogd op Kinkytijd en wat schetst onze verbazing, deze persoon was hier aanwezig in de chat. Aangesproken,maar....., je raad het al, geen reactie.
  Op dat moment hadden we er genoeg van en toen hebben we gewoonweg in ons profiel een nieuwe regel aangemaakt waarin we de profielnaam van deze persoon hebben geplaatst.

  Toen begon voor ons de ellende pas goed.

  In een tijdsbestek van nog geen half uur hadden we al bonje met de chatoperators, stelpurmer, EN de hoofdoperator.

  Ons werdt op een zeer bedreigende toon duidelijk gemaakt, door de hoofdoperator, dat wij ons profiel leeg moesten maken.

  Voordat we zelf konden reageren lagen we al van de chat en had men ons profiel verwijderd.
  Wij er een mail achteraan gestuurd maar geen reactie.
  Wij konden op dat moment nog wel zonder profiel inloggen.
  Zo gezegd zo gedaan. Wij kregen natuurlijk meteen de vraag, van mensen waar we al mee zaten te chatten, wat er aan de hand was.
  Wij dat aan hun uitgelegd en BAM van de chat verwijderd, IP ban met de mededeling dat we teveel klaagden.
  Wij waren des duivels hier.

  Na een paar dagen "afkoelperiode" wij weer een profiel aangemaakt met vrijwel dezelfde tekst met als aanvulling dat volgens art. 7 van de grond wet het ons is toegestaan om onze vrije mening te uiten en het is verboden is om ons daarop te censureren.
  Het duurde niet lang voordat de operators, stelpurmer in dit geval, een zgn operator bericht in ons profiel plaatste met de tekst dat wij beter zelf een chatsite konden opzetten en dat de regels voor de chat al geschreven waren en dat dat door ons niet hoefde te gebeuren.
  Hier hebben we verder niet op gereageerd.
  In de loop van de dag hebben we de profieltekst toch maar aangepast en bij de hoofdoperator gevraagd of hij genegen was om het "Echtheidsstempel" terug te plaatsen in ons profiel.

  Er werdt ons op een uiterst grove manier duidelijk gemaakt dat hij dat niet van plan was.
  Toen wij hierop verhaal wilde halen, want uiteraard lieten we het er niet bij zitten, werden we zo ineens wederom van de chat gesmeten met de mededeling dat wij maar moesten uitloggen en NOOIT MEER terug moesten komen.
  Er werdt nog aan toegevoegd dat hij ons wel even zou helpen. Hup, weer een IP ban.

  Oh, het profiel dat we hadden aangemaakt als stel, Alwin_nathalie, bestaat nog wel alleen...... de operator heeft het profiel nu zo gewijzigd dat het profiel nu alleen van een man is

  Met andere woorden komt het hier op neer. Je mag een fakeprofiel aanmaken, je mag als faker slachtoffers maken maar............

  Wil je als "slachtoffer" andere chatters/ profiel bezoekers voor iemand waarschuwen dan wordt je gewoon glashard verwijderd en blijven ze de pik op je houden.

  In hun regels staat dat de regels van de chat onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving, maar Grondwet Artikel 7: "de vrijheid van meningsuiting en verbod op censuur" mag voor hun eigen doelen worden genegeerd of verdraaid!

  Om over de privacy van de chatter nog maar te zwijgen. Hoewel het volgens de privacy wetgeving niet mag lezen ze alles mee, dus je moet nog uitkijken met wat je zegt ook.

  En pas maar op als je er tegen ingaat, dan zijn de rapen pas goed gaar.

  Inmiddels hebben we meer van deze verhalen gehoord uit verschillende bronnen en nu zijn we bezig om gezamelijk te onderzoeken in hoeverre we juridische stappen kunnen laten nemen jegens Kinkytijd voor deze toch wel strafbare feiten

  P.S. Zelfs die ene ster is al teveel die je hier minimaal kan geven is al teveel

  Sterke punten
  1) De vrijheid van meningsuiting en verbod op censuur geld daar niet of wordt willekeurig toegepast
  2) De wet op de privacy is voor de operators niet van toerpassing.
  3) Fakers worden de hand boven het hoofd gehouden.
  4) Je vliegt sneller van de site af dan dat je bezig bent met inloggen
  5) Profielen worden naar eigen goeddunken bewerkt om mensen te pesten

  Zwakke punten
  1)De echte, serieuze chatter is daar aangeschoten wild.
  2)Je mag zeggen wat je wilt, zolang het de operators uitkomt
  3) het melden van fakers wordt serieus genomen en er wordt naar gehandeld...... niet dus!!!

  behoorlijk waardeloos

  Je kan op kinkytijd met mensen in contact komen en geil chatten vooral. Maar meer wordt het niet. Wil je afspreken met iemand. Dan is het onmogelijk om emailadressen, telefoonnummers etc door te geven via de chat (al zeggen ze dat emailadressen wel kunnen). Stuur je een emailadres mee met een foto, dan word je onherroepelijk verbannen van de site.
  Ook hun email adres, waar je hen voor vragen/inbreuken/privacy op zou moeten kunnen contacteren, werkt gewoon niet.
  Beetje zielige amateuristische kleuterleiding daar.
  Bespaar u dus de moeite.

  Groet
  Roxana

  Sterke punten
  behoorlijk veel mensen nog op die chat

  Zwakke punten
  slecht management, ondoorzichtige regels, willekeur van beheerders.

  Jaloers subje

  Zieke geesten hebben de leiding. De eigenaars zetten te pas en te onpas mensen die ze niet moeten vast op hun site of blokken ze daarna, zodat hun foto's en teksten kunnen worden misbruikt door onwetende personen die op de site komen. Na een leuke tijd had een jaloers subje bedacht dat ze ons zwart kon maken door onwaarheden te vertellen aan de eigenaars van de site kinkytijd. Via de politie en andere nog geprobeerd het eraf te krijgen. Maar omdat deze site via Amerika gaat waar hele andere wetten gelden konden ze er niks mee. Wel houden ze de site in de gaten en hopen het er ooit af te krijgen. Of wel zet nooit te nimmer foto's erop van jezelf en anderen, of ga de webcamera aanzetten op deze site. Ze nemen namelijk echt alles op van iedereen, en maken er dan misbruik van ze doen wat ze willen. Je komt er echt nooit meer vanaf. Ik raad deze site dus niet aan. Alles voor het geld zei ze, maar om mensen geeft ze geen bal. Van mij kunnen ze omvallen met hun sites.

  Sterke punten
  Misbruik maken van mensen ! Dat kunnen ze goed!

  Zwakke punten
  Schade aanrichten aan onwetende personen. Ooit komen ze hunzelf tegen. Ze zijn ziek in hun hoofd!!

Bezoek KinkyTijd

Schrijf een review