Relatiebemiddeling

Websites gericht op relatiebemiddeling zorgen ervoor dat jij gekoppeld wordt aan de juiste persoon. Relatiebemiddeling richt zich op professionele matching op basis van persoonlijkheid en individuele behoeften. Daten op basis van relatiebemiddeling is daten gebaseerd op maatwerk. De kans op het vinden van de ideale partner wordt hierdoor vergroot.

Partner Select

96 Reviews

PartnerSelect brengt sinds 1997 singles samen die verlangen naar een duurzame relatie. Dit doen we via onze persoonlijke matching, coaching en single-events.

Graag vernemen we wat we goed doen en wat (nog) beter kan. Met die feedback kunnen we onze

Lees verder »
Mens en Relatie

198 Reviews

Ben je pas uit een relatie en wil je weer een nieuwe relatie beginnen? Ben je het zat om de juiste vrouw te vinden? Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Bezoek dan de website van Mens en Relatie. Deze site is zich ervan bewust, dLees verder »
40PlusRelatie

36 Reviews

Het grootste relatiebureau voor singles van 40 tot 80 jaar. Tijd voor een partner die echt bij je past? Je hebt je leven op orde, je hebt het naar je zin, maar jij weet ook dat het nóg leuker kan zijn. De juiste partner tegen komen, is niet altiLees verder »
Samen Verder

32 Reviews

Relatiebemiddeling op Christelijke basis.Lees verder »
Stichting Date

32 Reviews

Een prettige manier om de partner van je toekomst te ontmoeten Een mens wil niet alleen door het leven, zo zitten we nu eenmaal in elkaar. Wie verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen geluk, gaat niet zitten wachten tot de juiste partner toevallLees verder »
Just2Match

30 Reviews

Beste Single, Natuurlijk kun je zelf wel een partner vinden. Alleen je hebt geen tijd of je ontmoet gewoon de juiste mensen niet. Je hebt je zaken prima voor elkaar: een goede opleiding, een leuke baan en een fijne vriendenkring. Relatiebureau Lees verder »
Toekomst Relatie

21 Reviews

TOEKOMST RELATIE is een relatiebemiddelingsbureau voor singles in Brabant in de leeftijd van 40 tot 75 jaar.Lees verder »
Uniek Dating

20 Reviews

Uniek Dating is een website welke relatiebemiddelingsdiensten biedt aan personen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar. Via Uniek Dating krijgen deze mannen en vrouwen de gelegenheid om in contact te komen meLees verder »
InterDuo

17 Reviews

Voor wie is relatiebureau InterDuo bedoeld? Als u normaal al kwaliteitsbewust en selectief bent, dan wilt u zich zeker bij het beste relatiebureau inschrijven. Het gaat er tenslotte om, de man of vrouw van uw dromen te ontmoeten, waarmee u uw leveLees verder »
Date & Match

16 Reviews

Date & Match Relatiebemiddeling onderscheidt zich door te werken met karakter-eigenschappen. Door deze werkwijze hebben wij een zeer hoog slagingspercentage! Tevens heeft Date & Match Relatiebemiddeling meer dan twaalf jaar ervaring in huis in de Lees verder »
IndiviDuo

15 Reviews

Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo is het relatiebureau voor singles in Drenthe en Groningen. IndiviDuo helpt singles door via persoonlijke bemiddeling een partner te zoeken die bij ze past. Zo krijg je meer mogelijkheden voor een (lat-) relatie. DoLees verder »
AmorSi

14 Reviews

Soms is het moeilijk om vandaag te dag in eigen land een passende partner voor een relatie te vinden. In Latijns-Amerika is dit compleet anders. Nergens ter wereld heeft u een betere kans de vrouw van uw dromen te vinden dan hier. Wij zijn gevestigd

Lees verder »
DateFor2

14 Reviews

Ben jij op zoek naar een serieuze relatie? Heb je een druk bezet leven en te weinig tijd om zelf actief op zoek te gaan naar een nieuwe liefde? Of ben je juist heel actief aan het daten maar heeft het je nog niets gebracht? Jij kunt je kostbare tijd Lees verder »
Dating Oost Relatiebemiddeling

13 Reviews

Persoonlijke bemiddeling van Dating Oost Wij zijn Dating Oost, een organisatie die zich bezighoudt met persoonlijke relatiebemiddeling en internetdating alleen voor het oosten van Nederland! U wilt helemaal niet daten via internet, maar graag persoon

Lees verder »
Ilse Relatiebemiddeling

11 Reviews

Van harte welkom op de website van Ilse Relatiebemiddeling, het grootste relatiebureau van Nederland voor hoger opgeleiden op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. En dat is niet voor niets... Onze werkwijze en zonodig ons onbeperkt lidmaaLees verder »
Pier Ebbinge Relationship

6 Reviews

Pier Ebbinge Relationship, Persoonlijke partner search Pier Ebbinge Relationship is een relatie adviesbureau voor de \'happy few\' dat zich richt op de langdurige relatie. Pier Ebbinge Relationship is niet actief in relatiebemiddeling en dating. De Lees verder »
Take2

4 Reviews

Relatiebemiddeling met Take 2 - Liefde is persoonlijk Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken, zeker omdat liefde – en daarmee geluk – erg persoonlijkLees verder »
Meulengraaf en De Ruijter

3 Reviews

Meulengraaf en De Ruijter Exclusive Matchmaking Ben jij geslaagd in het leven, maar heb je minder succes in de liefde? Zou je graag het geluk met iemand willen delen en komt 'de ware' maar niet op je pad? Voor mensen met een exclusieve levensstijl vLees verder »
Geschillen Commissie Relatiebemiddeling

2 Reviews

Als u bent ingeschreven bij een Erkend relatiebureau gaat meestal alles wat redelijkerwijs te verwachten is van een relatiebureau naar wens. Soms voldoet de dienstverlening niet aan uw verwachtingen. Neem in dit geval tijdig contact op met uw relatieLees verder »
RelatieBemiddeling.com

1 Review

Alles over persoonlijke relatiebemiddeling op één plek. Lees verder »
Alerte.nl

'Sinds 1989 adviseer, bemiddel en begeleid ik alleenstaanden bij een partnerkeuze op HBO/Academisch niveau vanaf 30 jaar tot en met 60+. Mijn bureau Alerte Relatiebemiddeling is erkend door de Branchevereniging Erkende Relatiebureaus (BER) en kan bogenLees verder »
Date Match Relatiebemiddeling

Met hart en ziel voor de juiste partner Als je de regie van je leven stevig in handen hebt, waarom laat je het vinden van een leuke partner dan aan het toeval over? Maak gebruik van het succes van Date & Match Relatiebemiddeling. We hebben de kennLees verder »
Date Society

Onze matchmaking-service is selectief en persoonlijk. We richten ons op serieuze singles die energiek, zelfbewust en ondernemend zijn. Onze members zijn veelal hoogopgeleide singles. Ze zijn werkzaam in diverse branches zoals binnen de overheid, fina

Lees verder »
DPS Partnersearch

Verlangt u naar een nieuwe liefde in uw leven? Dan maken wij daar graag werk van. Wellicht weet u hoe het is om gelukkig te zijn met een partner. Misschien is dat bij u door een scheiding of overlijden alweer even geleden. Of kwam u door een zeer Lees verder »
DTNG

DTNG. is kwalitatieve matchmaking op maat. Om de juiste date te vinden is het belangrijk dat we je persoonlijke wensen en voorkeuren leren kennen. Na je aanmelding op de website nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op en plannen we eeLees verder »