Samen Verder

Relatiebemiddeling op Christelijke basis.

Samen Verder Reviews

  Niet wat je verwacht

  In oa het RD wordt vandaag positief gesproken over dit relatiebureau. Jammer. Je zou gekoppeld worden aan iemand die past bij jouw wensen. In eerste plaats lijkt het erop dat er voornamelijk vrouwen ingeschreven staan.
  Mijn ervaring is namelijk dat je allesbehalve gekoppeld wordt aan goede matches. Qua kerkelijke achtergrond zeker niet maar ook niet als het gaat om belangrijke principes die je mijns inziens zou moeten delen. Het lijkt er vooral op dat je een voorstel krijgt (na meerdere keren contact gehad te hebben) van iemand die zich toevallig ook heeft ingeschreven. Erg teleurstellende ervaring. Dan kun je zeker beter online gaan daten via datingssite is mijn advies.

  Sterke punten
  Alleen het kennismakingsgesprek

  Zwakke punten
  Doen niet wat wordt beloofd.
  Niet genoeg beschikbare dates wordt dan gezegd.
  Je moet er telkens zelf achteraan.
  Ik had twee keer een voorstel waarvan beide totaal niet pasten qua bijvoorbeeld principes, geloof, hobby's, interesses etc

  Zwart gat

  De communicatie is ronduit slecht als ik geen contact opneem dan doen zij dat ook niet. Het beloofde telefoontje van de consulente na 3 maanden is nooit gekomen.

  Het gaat om veel geld dus dan verwacht je ook wat en daar gaat het mis.
  Het is een Christelijk relatiebemiddelingsburo, ben je zwaar Christelijk gaat je 2 keer per zondag naar de kerk dan zal het wel goed komen. Daar hebben ze er vast genoeg van in hun bestand. Maar ben je zoals ik wat vrijer sla je soms wel eens een zondag over dan hebben ze niemand voor je. Ze beloven dit echter wel.

  Conclusie tijdens de intake wordt er van alles beloofd. Nadat het geld is overgemaakt hoor je niets meer tenzij je zelf mailt zij zullen dit uit eigen beweging niet doen.

  Ik geef 3 sterren omdat ik denk dat ze hun doelgroep wel goed helpen. Ik had alleen graag eerlijk gehoord dat ik daar niet toe behoor. Ze hebben vast wel de intentie alleen niet de inschrijvingen.

  Sterke punten
  Bemiddeling voor mensen die 2 keer per zondag naar de kerk gaan.

  Zwakke punten
  Geen eerlijk beeld over de kansen.
  Hele slechte communicatie een soort zwart gat.

  Op een toekomst samen verder

  Het is kerstavond 2022. We zitten naast elkaar in de kerstdienst en luisteren naar de prachtige muziek en overdenkingen. Nog maar vier en een half maand geleden zaten we samen op een terrasje aan het water om elkaar voor het eerst te ontmoeten. Dit als gevolg van een geslaagde match van het relatiebureau Samen Verder. Voor de één heeft het wachten op passende match een jaar geduurd en voor de ander slechts enkele maanden.
  Het gevoel voor elkaar kan niet beter! Op naar een toekomst samen verder! Dank voor jullie inspanningen.

  Sterke punten
  Blijven zoeken naar een juiste match

  Zwakke punten
  weet ik niet te noemen

  Zeer slechte ervaringen

  Ook ik heb zeer slechte ervaringen met Samen Verder:

  Voordat ik me inschreef heb ik bij ze nagevraagd of er veel mannen van mijn leeftijd, opleidingsnivo en geloofsrichting (50 - 65 jaar, HBO) bij Samen Verder stonden ingeschreven. Dat was zeker het geval werd mij verteld. Ook de consulente die bij mij thuis kwam bevestigde dit. Daarop heb ik me vol vertrouwen bij Samen Verder ingeschreven.

  Vervolgens heb ik niets meer gehoord. Het bleef stil. Er was geen enkele communicatie vanuit Samen Verder.

  Ik heb uiteindelijk geen één passend voorstel gekregen in de 2 1/2 jaar dat ik bij ze stond ingeschreven. Van Samen Verder bleven ze vol vertrouwen: er zouden zich wel weer mannen die aan mijn zoekprofiel zouden voldoen bij hun inschrijven. Uiteraard had ik daar na al die tijd geen vertrouwen meer in.

  Na veel over en weer gemaild te hebben heb ik uiteindelijk mijn geld terug gekregen en heb ik me bij hun uitgeschreven.

  O ja, de "Onafhankelijke Klachtencommissie" die Samen Verder in hun brochure vermeldt blijkt uit 1 persoon te bestaan: een vroegere directeur van Samen Verder. En die is dus niet onafhankelijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Misleiding vóór inschrijving over het aantal ingeschreven mannen bij Samen Verder.

  Na inschrijving geen enkele communicatie vanuit Samen Verder.

  In 2 1/2 jaar heb ik geen één passend voorstel van Samen Verder gekregen.

  De onafhankelijk klachtencommissie bestaat maar uit 1 persoon en die blijkt niet onafhankelijk.

  Beste Christelijke datingsite

  Met Samen Verder heb ik een zeer positieve ervaring. Er is persoonlijke aandacht en ze nemen echt de tijd voor je om jou beter te leren kennen .Op professionele wijze stellen ze dan een match aan je voor. Het fijne hieraan is ,dat dit betrouwbaar is, omdat ze al bij diegene thuis zijn geweest en je hierdoor nooit met een catfish te maken krijgt, wat helaas wel mijn ervaring is op andere zgn. christelijke datingsites.

  Sterke punten
  Betrouwbaar, persoonlijke aandacht, professioneel!

  Zwakke punten
  Geen, behalve dat je zelf geduld moet hebben en niet moet verwachten dat er uit een automaat een partner voor je wordt getrokken.

  Niet inschrijven!

  De intake was positief en klonk veelbelovend. Vervolgens hoorde ik niks....dan zelf maar contact opnemen. Toen was er zowaar een voorstel waar ik uiteraard op ingegaan ben. Wat een teleurstelling. Niet gelovig, niet sportief, verlegen, geen initiatief etc. Juist datgene wat ik zo belangrijk vond, was niet aanwezig. Duidelijk aangegeven richting 'samen verder' . Oh....dan zou de persoon zich ander aan hun voorgesteld hebben. Vervolgens weer lange tijd niks. Ik weer gemaild. Toen kwamen ze weer met voorstel. Wat bleek(na doorvragen van mijn kant)? Opnieuw geen enkele match. Nota bene een gamer die ook autistische trekjes zou hebben, niet sportief/ondernemend, niet positief betrokken bij kerk/geloof. Uiteraard is dat geen afspraak geworden. Toen ik later belde met het bureau vertelde een dame me gewoon dat ik te veeleisend zou zijn en dat een man van 'lager niveau ' beter bij me zou passen. Ik zette dus te hoog in! ? Uiteindelijk na ruim jaar en veel gebel en gemail nog 1x leuke date gehad. Geen relatie geworden maar toch. Ik vind het samenvattend echt heel triest. Ze beloven veel maar weten bij voorbaat dat ze het niet kunnen waarmaken. Je betaalt maandelijks maar hoort niks verder. Ze adverteren zelfs in het reformatorisch dagblad zag ik. Terwijl ze iemand aan je voorstellen die eigenlijk niks met geloof heeft. Hopelijk begrijpen ze iets van hoe belangrijk het is om juist mensen te matchen die qua geloofsbeleving en omgeving bij elkaar passen....nee dus. Echt niet inschrijven is mijn advies. Iig niet wanneer je nog geen 40 bent en er vanuit gaat dat dergelijk bureau jou minimaal vier keer in een jaar een passend voorstel doet.

  Sterke punten
  Alleen het intake gesprek

  Zwakke punten
  Amper contact, weinig mogelijke dates, zeer slechte matches

  Niet doen

  In een jaar tijd 1 date gehad (IPV 4) deze date was een complete mismatch. Daarna niets meer gehoord. Zelf contact gezocht, blijk je een lastig profiel te hebben....weet niet hoor, woon in het midden van het land, aangegeven 60 km is de afstand maximaal ( da's dus half Nederland) en stroming/ gemeente maakt mij niet uit. Dan zou je toch zeggen dat mijn profiel toch wel te linken is, zo links en rechts.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen hun belofte niet na

  Samen Verder – Goed dat zoiets bestaat

  Nadat ik alweer een tijdje alleen was na het overlijden van mijn vrouw werd ik door goede vrienden gewezen op Samen Verder.
  Het intakegesprek was prettig en goed.
  Tot mijn grote verbazing kreeg ik al na drie dagen te horen dat er een vrouw was aan wie ze mij wilde voorstellen.
  Het bleek na enige dates te klikken en een jaar later zijn we getrouwd.
  Van mijn vrouw werd overigens meer geduld gevraagd.
  We zijn gelukkig met elkaar en dankbaar dat we door Samen Verder met elkaar in contact zijn gebracht.
  Ik zie het als een zegen dat ik het mag meemaken dat er een lieve vrouw is met wie ik weer van het leven kan en mag genieten.

  Sterke punten
  - Prettig en integer intakegesprek
  - Goed profiel en goede match
  - Weinig geld voor zo’n mooie ingrijpende gebeurtenis
  - Privacy verzekerd

  Zwakke punten
  Geen

  Gelukkig

  Wat jammer dat op sommige reviews zo vreemd gereageerd wordt. (Jaloezie?)
  Het concept van samen verder kan ik juist ook iedereen aanbevelen.
  Binnen een jaar heb ik via samen verder een hele lieve vrouw mogen leren kennen.
  Inmiddels heel gelukkig getrouwd.
  Samen verder heeft mijn E-mailadres, dus voor mensen die echt graag willen weten of het iets is wil ik graag verder informeren nadat ze contact hebben gezocht met samen verder. Deze mogen mij dan best benaderen.
  Zit dus niks nep aan.

  Sterke punten
  Gewoon heel mooi concept met eerlijke info, en persoonlijk contact.

  Zwakke punten
  Gewoon geen.

  Samen gelukkig

  Na lang wikken en wegen heb ik me 2,5 jaar geleden ingeschreven bij Samen Verder. Het intakegesprek was heel prettig: open, eerlijk, vriendelijk en belangstellend.
  Het eerste voorstel liep op niets uit. Ik had best wat 'eisen', dus de voorstellen lagen niet voor het oprapen. Na een jaar ingeschreven te zijn, hoefde ik niet meer te betalen! Toch is er, mét succes(!),verder gezocht voor me. Het klikte meteen heel goed en intussen zijn we bijna een jaar heel gelukkig getrouwd.
  Ik kan Samen Verder dus alleen maar positieve punten geven! Mogelijk heb je net als ik wat eisen en moet je even wachten op HET voorstel, maar het is het zeker waard!

  Sterke punten
  - prettig intakegesprek
  - prettig telefonisch contact
  - snelle reactie
  - kunnen goede match maken ;)

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer geslaagde match

  Samen Verder is er in korte tijd in geslaagd om een perfecte match te maken, zodanig dat we na een kleine 1,5 jaar verkering getrouwd zijn. De integere en zorgvuldige voorbereiding met een uitgebreid intakegesprek thuis heeft hier beslist aan bijgedragen.

  Sterke punten
  Het persoonlijke gesprek door een zeer ervaren consulent, voordat er een match wordt gemaakt.

  Zwakke punten
  geen

  Niet aan te bevelen

  In een jaar tijd 1 niet-passend voorstel gehad (rokend, niet veel met geloof bezig, lager opleidingsniveau). Toch een aantal dates gehad met deze man maar geen klik. Toen ik klaagde dat ik na 1 jaar dus maar 1 voorstel had gehad kreeg ik te horen dat ik zelf had moeten aangeven weer open te staan voor een (nieuw) voorstel. Ten eerste had ik wel degelijk aangegeven dat voorstel 1 en ik niet verder gingen en ook open stond voor een ander voorstel. Dit was ca. een half jaar na inschrijving. Ten tweede mag je toch verwachten dat een relatie bureau weet dat je open staat voor voorstellen als je 46 euro per maand betaalt aan zo'n bureau. Ik heb het idee dat er weinig tot geen mensen ingeschreven staan van 25-50 jaar. Ik weet niet wat de slagingskansen zijn voor ouderen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel geld voor weinig kans op geschikte partner.

  Wat een zegen

  We zaten gewoon bij elkaar in de kerk... maar zagen elkaar nooit. Zo kan het gaan. In een dip heb ik Samen Verder gebeld, wetend dat het geld zou kosten, en wetend dat het geen garantie op succes was. Dus eigenlijk was ik heel onzeker. Na 3 weken werd ik al gebeld met een voorstel. Nog steeds onzeker, maar ik had geen reden om nee te zeggen. Mijn vriend stond al 1,5 jaar ingeschreven - eerlijk is eerlijk - maar nu mogen we inmiddels bouwen aan een goede relatie met elkaar. God heeft ons samen gebracht, zo ervaren wij het echt, maar het relatiebureau mocht daarin het middel zijn.

  Sterke punten
  Eerlijk over de kosten
  persoonlijk contact
  goede bereikbaarheid per telefoon
  intakegesprek thuis of dichtbij huis

  Zwakke punten
  hoge kosten
  soms niet-passende voorstellen om toch maar een voorstel te doen

  Veelbelovende relatie

  De hulp van Samen Verder heeft als resultaat dat ik binnen 1 jaar een veelbelovende relatie heb met een christelijke vrouw van mijn leeftijd.

  Sterke punten
  Professionaliteit bij de intake, er wordt uitgebreid beschreven wie je bent en wat je zoekt;
  Vriendelijke ondersteuning tijdens het dating-traject

  Zwakke punten
  De folders en website zijn niet zo modern;
  Er is geen helder en uitgebreid contract.

  Oplichters! Alleen op geld uit

  Positieve reviews zijn door hun zelf geschreven. Ze willen alleen 💰

  Sterke punten
  Geld afschrijving zonder resultaat.

  Zwakke punten
  Gaat alleen om geld.

  geslaagde bemiddeling

  Dit bureau doet wat het belooft. Tijdens het intakegesprek werd mij eerlijk verteld hoe groot de kans van slagen zou zijn. Ik heb een aantal kennismakingen gehad. De eerste vrouw paste totaal niet bij me, maar de ontmoetingen daarna waren leuker. Uiteindelijk heb ik mijn huidige partner leren kennen. We hebben het leuk samen.
  Samen Verder bedankt voor de bemiddeling.

  Sterke punten
  - Transparant en eerlijk bureau
  - goedkoper dan andere algemene bureaus
  - er wordt goed geluisterd, zeker na eerste ontmoeting

  Zwakke punten
  - eerste voorstel was niet passend

  Gelukkig

  Na jarenlang zoeken kwam ik mijn ware liefde niet tegen. Daarom besloot ik me aan te melden bij Samen verder. Er kwam een consulente bij mij thuis die alles goed met me doorsprak. Ik voelde me gehoord en had het gevoel dat ze iets voor mij konden betekenen. Na een paar maanden kwam het bericht dat ze iemand voor me gevonden hadden. We spraken af om een keer te gaan wandelen en het was heel gezellig. Van het een kwam het ander en inmiddels zijn mijn vriend en ik alweer 2 jaar samen. Volgend jaar willen we gaan trouwen. Ik kan eindelijk weer zeggen dat ik gelukkig ben. En dat ben ik lang niet geweest.

  Sterke punten
  Fijne ontmoeting met de consulente, ik voelde me gehoord.

  teleurstellend

  Samen verder heeft me 1 NIET passend voorstel gedaan in een jaar tijd.
  De leeftijd, afstand en opleiding klopten al niet met mijn profiel en verder herkende ik er weinig in van ons intakegesprek.
  Mijn contactpersoon wist van niets.
  Op mijn mails werd helemaal niet gereageerd. Ook bleek dat mijn privacy werd geschonden, vonden ze me moeilijk bemiddelbaar omdat ik vanwege gezondheid vrijwilligerswerk doe en dus geen betaalde baan heb en stelden ze voor -na een jaar-een ander profiel aan te maken.
  Hoezo, moest er wat worden opgeleukt of weggepoetst?
  Dat vind ik niet bepaald christelijk. .
  Kortom: geen enkele match, niet communicatief en niet integer.
  Nooit doen!

  Sterke punten
  persoonlijke intake,waar ik helaas niet veel van terug zag

  Zwakke punten
  communicatie
  schaden privacy
  geen matches
  moraliserend

  Positieve ervaring

  Ik heb positieve ervaringen met dit bureau. Ik heb een goed intakegesprek gehad. Daarna kreeg ik een aantal voorstellen. Ik heb er leuke contacten aan overgehouden. De vrouw met wie ik nu contact heb, zou wel eens de ware kunnen zijn.

  Sterke punten
  Relatief voordelig bemiddelingsbureau
  Goed passende voorstellen

  Zwakke punten
  Geen

  Leuke partner via Samen Verder

  Ik heb zeer goede ervaringen met Samen Verder. Nadat ik een half jaar stond ingeschreven ontmoette ik de man van mijn leven. Tijdens het eerste half jaar heb ik enkele dates gehad die op niets uitliepen, maar nu heb ik dus de ware gevonden.
  Ik ben heel blij met deze man. Qua geloofsovertuiging zitten we helemaal op één lijn. Het is fijn dat we dit samen kunnen delen. Samen Verder, bedankt.

  Sterke punten
  Waar voor je geld
  Goedkoop vergeleken met andere bureaus
  Deskundige bemiddeling

  Zwakke punten
  geen

  Samen Verder betrouwbaar en discreet

  Een jaar geleden heb ik mij in laten schrijven bij Samen Verder. Ik had de negatieve reviews gelezen en was op mijn hoede. Ik had er eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen van, maar toch wilde ik het proberen. Achteraf ben ik blij dat ik die stap gezet heb. Het contact met de medewerkers van Samen verder is mij zeer goed bevallen. Na 3 weken kreeg ik mijn eerste voorstel. Het was een leuke meid, maar qua geloofsovertuiging zaten we toch niet helemaal op één lijn. Daarna heb ik 2 maanden gewacht op het volgende voorstel. Ik had contact met een geweldige vrouw. Helaas voelde zij geen klik. Vier weken na dit contact ontmoette ik mijn huidige vriendin. De vonk sloeg over. We begrijpen elkaar en staan op dezelfde wijze in het leven, ook wat betreft geloofsbeleving. Ik heb nu ongeveer 7 maanden een relatie en daarvoor wil ik Samen Verder enorm bedanken.

  Sterke punten
  - betrouwbaar
  - discreet
  - meelevende consulente
  - passende voorstellen
  - goede bereikbaarheid
  - snelle reactie op vragen

  Zwakke punten
  - Je moet soms wel even geduld hebben voordat je een voorstel krijgt.

  Oplichters, trap er niet in

  Trap er niet in. Mooie praatjes, verzorgde website, maar het is helaas allemaal nep. Na contact komt er iemand op bezoek om een zogenaamde intake op papier te doen met het verzoek om uiteraard direct even flink te betalen. Daarna hoor je er nooit meer iets van. Pure oplichterij gericht op specifiek christenen. Jammer. Trap er niet in, wees gewaarschuwd. Reken er op dat positieve reviews door hun zelf zijn geschreven ;-)

  Sterke punten
  Sterk in oplichting

  Zwakke punten
  -

  Het geluk gevonden

  Na een goed en gedegen intake gesprek met consulente Tineke heb ik mij in laten schrijven bij samen verder. Begin augustus kreeg ik een voorstel, maar dat zag ik niet zitten. Eind augustus het 2de voorstel en dat klikte. Wij zijn nu al weer 3 maanden heel gelukkig met elkaar.
  Mijn vriend stond langer ingeschreven, maar kreeg om de 2 a 3 weken een voorstel van consulente Tineke. Alle lof daar voor.
  Zoek je een partner, ga naar Samen Verder.

  Sterke punten
  goed intake gesprek.
  Je kunt altijd bellen voor overleg.
  Er wordt naar je geluisterd.

  Zwakke punten
  geen

  Opnieuw het geluk gevonden met hulp van Samen Verder.

  Mijn ervaringen met Samen Verder zijn zeer positief. De medewerkers zijn zeer deskundig en behulpzaam. Ik heb drie ontmoetingen met verschillende mannen gehad. Bij het laatste voorstel was het raak. Ik heb een hele lieve man ontmoet dankzij Samen Verder en ik hoop dat we nog vele jaren samen mogen zijn.

  Sterke punten
  Deskundigheid
  Persoonlijke aandacht
  Meelevende nieuwe eigenaar

  Zwakke punten
  Geen

  incompetent en enkel belust op geld!

  na een prettig intake gesprek, werd het stil, HEEEEEEEL stil rondom mijn inschrijving.
  na aandringen van mijn kant 1 voorstel gekregen, maar dat was een NOODGREEP! Iemand die al gesommeerd was opnieuw te betalen omdat hij al te lang ingeschreven stond. Bovendien was dit niet een man die voldeed aan mijn wensen.
  De enige communicatie die er is met Samen Verder is een pittig afschrift van de bankrekening.
  Verweer van de dame die verantwoordelijk is voor de matching is dat ik nooit contact heb opgenomen.
  Ik heb om teruggave van geld gevraagd,omdat er geen enkele moeite is gedaan om tot een passend voorstel te komen en r ook geen contact met mij is opgenomen. Dat is natuurlijk NIET gehonoreerd.

  Mijn advies: ga nooit in zee met Samen Verder!

  Sterke punten
  aardige consulent

  Zwakke punten
  totale alleenheerschappij van "de directie"


Bezoek Samen Verder

Schrijf een review