Partner Select

U bent op zoek naar een relatie? Of u nu een partner zoekt of een maatje voor het leven, bij relatiebureau PartnerSelect bent u aan het juiste adres! Met PartnerSelect kiest u voor deskundige relatiebemiddeling. Discreet, persoonlijk en betaalbaar. Benieuwd hoe wij te werk gaan om u aan de man of vrouw van uw dromen voor te stellen?

Partner Select Reviews

  Coronasucces eist tol

  Ik had al jaren contact met partnerselect en deed er wat uitjes , Deze zijn zonder meer aan te bevelen. Leuke groepen mensen en je kan er deel aan nemen zonder lid te zijn. Zeker de moeite waard . Zowel de Auto rally ( door kosten hotel etc helaas voor de happy few ) en de stads wandelingen zijn leuk . (De laatst genoemde zijn goed met de trein bereikbaar.) En kosten voor niet leden wat extra , wat ik niet meer dan fair vind ) Helaas ging het mis met mijn relatie ( we waren beiden pasant bij zo een partnerselect event en het klikte direct ) Mijn vriendin wilde na 3 jr toch liever alleen verder , C'est la vie .We hebben nog steeds goed contact. En zij gunt mij een levenspartner. Dus ingeschreven bij partner select wat best een prijzige grap is alhoewel men het inschrijfgeld gereduseerd heeft van 249 naar € 49, blijft het thuis bezoek en maandelijks bijdrage een flinke aderlating €249 Om maandelijks een match aangeboden te krijgen Max 6x per jaar € 79 Dat bedrag is wat je noemt een flinke investering van €377 in eenmaal te voldoen. Maar ach wat is geld ? het gaat tenslotte om hulp bij het zoeken van een levens partner . Helaas niets is minder waar . De ingehuurde consulente maakt een zoekprofiel aan , maakt een foto en schrijft je wensen omtrent een partner op . welke dan naar Bas gaat die belast is met het zoeken van een passende levenspartner voor jou , Voor mij was dat Liefst gepensioneerd,Geen huisdieren, en grote afstand tot/of geen kinderen. Niet om dat ik kinderen niet leuk vind , maar omdat ik mijn tijd graag naar eigen wens invul, van rond mijn leeftijd Klinkt goed toch ??? Bas heeft gewoon lak aan alles en stuurt dames met als hobbie huis dieren oppasoma's, gastouders , en mensen met een dierentuin thuis. (ik vind dieren top maar ben allergies ) En als je beld is zijn excuus Ja er zijn wel mensen die in jouw profiel passen , Maar dan moet ik dat handmatig gaan doen en de dames ook nog nabellen of ze beschikbaar zijn . Echt gemopper dus Als je zegt dat als het makkelijk zou zijn je het zonder bemiddeling zou doen reageerd hij geirriteerd Maar je wensen staan genoteerd Het kan dan wel zijn dat er soms geen match te vinden is.. Wat mij betreft is geen match beter dan een mismatch. . Ik denk dat ik Bas beledigde toen ik zij dat hij eigenlijk werkte als een dating site Maar duurder en geen vrije keus en max 1x per maand een voorstel Want de volgende match was uiteraard weer als boven beschreven . Dus mensen wees wijs Hou die 1200 per jaar in je zak Spreek iemand aan in de supermarkt ,ga naar activiteiten sites etc Stop energie in je zelf en haal dat bordje " ik zoek" van je voorhoofd We zijn met 15.000.000 daar van is 35% ouder dan 65 . en daarvan ruim 40% alleenstaand !!! Als er dus buiten jouw veel kleiner geworden wereld een partner voor je is Vind je die echt wel . Maak dan je leven leuker en dan wordt je vanzelf aantrekkelijke voor die gezochte ander ..

  Sterke punten
  De activiteiten zij goed verzorgt en super leuk

  Een klik van beide kanten!!

  De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord. Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerdere teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer. Mijn tweede! voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.

  Veel praatjes maar geen leuk voorstel gehad , DOE HET NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Er word absoluut niet geluisterd naar je wensen. Je geeft aan op zoek te zijn naar een partner zonder kleine kinderen ,En waar komen ze mee een partner met twee kinderen van 8-10.

  Sterke punten
  Mooie praatjes . En jouw aan het lijntje houden

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen.

  Wij zijn zo Happy!!!!!!!

  Eind maart heb ik me, na lang nadenken en veel bureau's vergelijken, ingeschreven bij Partnerselect. Ik was erg onzeker maar dat gevoel werd snel weggenomen. Het intakegesprek bij mij thuis was heel prettig. Ze nam alle tijd voor me en had oprechte interesse in mijn levensverhaal. Ik denk dat ik 2 weken na dit gesprek een eerste voorstel kreeg. Prima! Hele aardige man. We hebben 3 keer afgesproken. Er was niet echt een vonk maar we hebben wel nog steeds af en toe vriendschappelijk contact. En toen kwam Peter.. Mijn tweede match. Sinds onze eerste afspraak zijn we onafscheidelijk. Ik had nooit durven dromen dat mij dit nog zou overkomen. GEWELDIG! Peter voelt precies hetzelfde (hij stond een half jaar ingeschreven bij Partner select). Wij zijn beide dolblij en dankbaar voor de professionele en hartelijke aanpak van Partnerselect!!!!!! Wij raden Partner select dan ook van harte aan. Groeten van Peter en Anneke x

  Sterke punten
  Persoonlijk, geïnteresseerd, professioneel

  Doe het niet!!!

  Waardeloos. Een contract van een jaar aangegaan. 1match gehad wat ook geen succes was. Na dat jaar zouden ze gratis doorgaan tot de gegarandeerde matches zijn behaald. Profiel is verwijderd en krijg geen contact meer. Wat een oplichters!!!!

  Sterke punten
  Ze zijn goed in mensen laten betalen en aan het lijntje houden

  Zwakke punten
  Slechte communicatie en er word absoluut niet geluisterd naar je wensen

  Positief ervaring.

  Ik heb fantastisch ervaring, goede gesprekken en vooral veel vriendelijke mensen. Bedankt voor alles en speciaal lieve groet voor Bahar.

  1 maand Partner Select

  Ik ben er nu 1 maand met Partner Select bezig. Deze maand juni heb ik 2 voorstellen gehad, waarvan de laatste het beste matchte. Door alle twee de mannen ben ik afgewezen. De bemiddelaar zei dat ik bij de 1ste zijn type niet was. Ja dat kan. De 2e man had ik veel raakvlakken mee. En toch word ik afgewezen. Ook zeker weer niet zijn type? Hoewel ik niet de lelijkste van het land ben en ook niet de knapste, mag ik er best wel zijn qua uiterlijk Gewoon doorsnee redelijk uiterlijk. (Voel me net een koe, vleeskeuring). En toch deze afwijzingen had ik niet verwacht. Het komt bij mij nogal binnen. Ik krijg niet eens de kans op een ontmoeting. Ik word al bij voorbaat afgewezen. Datingsites zoals lexa en 50plus was ik klaar mee en nu gebeurt op Partner Select hetzelfde. Ik krijg niet eens een kans. 1 maand is eigenlijk nog te vroeg om daarover iets te zeggen. Dus geef ik het nog niet op. Maar als ik weer afwijzingen krijg de komende maanden dan schiet PS zijn doel voorbij. (Ik kan natuurlijk ook iemand afwijzen) Dus dan ben ik benieuwd wat er gebeuren gaat.

  Begin er niet aan.

  De intake heb ik als positief ervaren en had ik een goed gevoel. Dit gevoel is nu omgeslagen naar het tegenovergestelde. Ze beloven van alles er wordt niet geluisterd naar je wensen. Ze kunnen mooi babbelen en beloven van alles en vangen te makkelijk geld.

  Sterke punten
  Gelikte website

  Zwakke punten
  Alleen oog om zoveel mogelijk geld te verdienen terwijl mensen serieus op zoek zijn naar een relatie.

  Dure grap

  Partnerselect is anders dan ik er van had verwacht. Ik had geen hoge wensenlijst voor een partner, maar zelfs aan het puntje afstand werd geen gehoor aan gegeven en werd ruim overschreden. Heb 1 match gehad waar ik uit het profiel helemaal niks heb kunnen ontdekken waarom wij gematcht waren. Had zeker niet verwacht dat partnerselect gelijk met de perfecte match zou komen, maar de matches die ik had gekregen waren verre van dat. De contact momenten die ik gehad heb met mijn contactpersoon zijn voornamelijk over het onderwerp corona gegaan en dit kwam niet vanuit mij. Ik zou partnerselect aan niemand aanbevelen. Dit geintje heeft mij bijna 500 euro gekost, waarvan ik er geen enkele cent van waard vind. Ik stond open om iemand tegen te komen, dit is nu gelukkig via een andere manier gebeurt.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Voelde mij niet gehoord Voor mijn gevoel geen serieuze matches gehad. Voor het geld wat er gevraagd word had ik iets meer verwacht

  Geluk(t)!

  Geluk(t)! Na een plezierig eerste telefonisch contact en een latere intake bij mij thuis, heb ik me vanuit een reëel verwachtingspatroon ingeschreven bij Partner Select. Ik besefte dat ik (vrouw, 63 jaar) nogal wat noten op mijn zang had; ik wilde kennismaken met een intelligente, breed geïnteresseerde man die blijft werken, liefst deels in het buitenland, die mij mijn ruimte gunt en net als ik niet wil samenwonen. Ik was dus op zoek naar een niet alledaagse man, een speld in een hooiberg wellicht. Ik had, geheel onverwacht, al snel een voorstel. Mijn persoonlijk bemiddelaar die ik sprak over de vraag of ik erop in zou gaan gaf me goede en liefdevolle raad. Inmiddels zijn we enkele maanden verder. We hebben een prettig contact, we vinden elkaar in een verbondenheid èn vrijheid. Hulde aan Partner Select!

  Sterke punten
  Reëel, duidelijk tijdspad aangegeven dat het wel even kan duren (hoewel dat bij mij onverwacht meeviel). Bijzonder prettige benadering van de bemiddelaar. Naast eerste computerselectie duidelijk aandacht voor persoonlijke touch. Snel reageren. Doen wat er beloofd wordt.

  Zwakke punten
  geen.

  Teleurstellend

  Intakegesprek was op zich goed. Eerste voorstel niet passend maar wat echt teleurstellend was dat de profiel beschrijving van ons bijna hetzelfde was. Er wordt gewoon een standaard format op los gelaten. Een soort invul zinnetjes worden er gebruikt. Je krijgt dus geen op maat gemaakte beschrijving. Dus is de tekst niet veelzeggend. Voor mij een domper maar de reactie dat je gewoon ook moet afspreken ook een domper. Dan kan ik zelf beter op een andere datingsite gaan. Dan zeggen de teksten gemaakt door de persoon zelf meer. Mijn ongenoegen wel gedeeld met de bemiddelaar maar voelde me niet gehoord. Nu deze maand dus geen voorstel gekregen. Conclusie: schrikbarend duur en je krijgt er niks voor.

  Sterke punten
  Aardige vrouw bij intake. Ze geven je het gevoel dat het gaat lukken. Wel snel contact met bemiddelaar.

  Zwakke punten
  Bemiddelaar heeft mij nog nooit gezien, kent me niet. Duur, in tweede maand al geen match gekregen . Ga me uitschrijven. Eigenlijk voelt het alsof ik besodemietert wordt terwijl het wel over iets belangrijks gaat.

  Onvolledige informatie

  De zeer vriendelijke mevrouw van Partner Select geeft telefonisch informatie over werkwijze en slagingskans. Dat doet de vriendelijke consulente ook als ze op bezoek komt. Beide dames zijn van mening dat ik zeer goed te matchen ben. Op naar een nieuw avontuur, maar wat schetst mijn verbazing na n voorstel zijn de voorstellen op. Op? Nou nee niet op ... het aantal mannen dat staat ingeschreven is dermate laag dat er een wachtrij voor de dames is. Niet kosteloos natuurlijk! U betaalt gewoon, maar krijgt niet geleverd. Houd moed is de reactie! Het gaat niet om moed, maar om informatieverstrekking aan het begin van het traject die niet transparant is! Kijk uit dames, dit ruikt naar oplichterij! U wordt onvolledig genformeerd en betaalt voor in de wachtrij staan!

  Sterke punten
  Geen

  Ik raad het af

  Voordat ik me heb ingeschreven bij partner select heb ik een informatie telefoontje gevraagd. Ik wilde weten of met mijn afstand criteria wel matches gevonden zouden worden. Er wordt mij verzekerd dat dit mogelijk was. Ook tijdens mijn intake gesprek was er besproken dat ik een afstand criterium had en dit was geen probleem. Mijn eerste match bleek iemand te zijn buiten mijn zoekgebied. Opnieuw heb ik aangegeven dat afstand voor mij belangrijk was. Mijn 2e match was met iemand die nog verder buiten mijn zoek gebied was. Opnieuw aangegeven dat afstand belangrijk was. Vervolgens konden ze voor mijn 3e match niemand vinden. Wat mij betreft is partner select vanaf het begin niet eerlijk geweest over het aantal matches wat ze kunnen geven aan de hand van mijn criteria. Ze hebben mij misleidt in de mogelijkheden die ze hebben en niet geluisterd naar wat voor mij belangrijk is. Hier betaal je te veel geld voor.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze luisteren niet

  Nooit meer partner select

  Dacht na al die waardeloze datingsites, oke dit ziet er serieus uit. Dus heb mij aangemeld bij PS. Na een uitvoerig intakegesprek werd mijn profiel gemaakt. Dat zag er allemaal goed uit, maar ze hebben totaal niet goed geluisterd naar mijn wensen. Daar betaal je heel veel geld voor! Heel erg jammer dus! Ik zou PS dus aan niemand aanraden

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel erg duur. En er word niet geluisterd naar je wensen

  Teleurgesteld

  Helaas waren de matches die ik kreeg totaal niet wat ik zocht. Toen ik een keer om uitleg vroeg over wat de achterliggende motivering van de match was, kreeg ik een zeer defensieve persoon aan de telefoon. Bij de intake werd al wel aangegeven dat de hoeveelheid leuke mannen wat achter bleef op de hoeveelheid leuke vrouwen, dat vond ik al wel eerlijk van ze. Alleen ik had op basis hiervan niet verwacht dat ik in al de maanden die ik lid was maar 1 keer zou kunnen aangeven dat de match ok was voor mij. Ik ben teleurgesteld in dit bedrijf en ik vind het weggegooid geld.

  Betalen voor iets waar geen gebruik van gemaakt is

  Jammer, leek betrouwbaar. Moest door omstandigheden afzeggen voor een event. Nu wordt ik herhaaldelijk benaderd om te betalen. Triest dat er zo wordt gereageerd. Het was een groepsgebeuren dus mijn afzegging zal geen gevolg hebben gehad. Nooit meer....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar en puur op geld uit.

  Het heeft gewerkt

  Ik heb mij in het begin van het jaar ingeschreven en heb deelgenomen aan twee activiteiten : een stadsbezoek en een rally. Beiden waren goed georganiseerd en leuk. Ook heb ik inderdaad daar iemand ontmoet met wie ik me prettig voel. Het contact met de organisatie is ook prima verlopen.

  ik zou het niet doen

  bij inschrijving kwam partner select over als een betrouwbare actieve club. Na inschrijving werd de actiteit wat minder en werd volstaan met 1 voorstel per maand en dan nog niet eens iedere maand. Overigens vroeg ik mij regelmatig af of de voorstellen welke ik kreeg echt bij mijn profiel zouden passen maar na advies van partnerselect om er toch vooral op in te gaan, er kon toch een klik zijn, is er iedere keer van de andere kant afwijzend gereageerd. Eigenlijk heb ik 2x een actieve benadering van partnerselect gehad, voor inschrijving en nadat ik had opgezegd.

  Sterke punten
  weinig

  Zwakke punten
  - partnervoorstellen welke niet overeen komen met mijn wensen - actievere benadering gewenst, 1x per maand bericht, soms ook dat er geen voorstel was. Voor het geld wat het kost mag je toch een iets actievere benadering verwachten.

  PS doet meer

  Begin mei dit jaar ontving ik een date via PS . Ik was meteen enthousiast over de info betreffende de date. Ik heb positief gereageerd om haar verder te leren kennen. Helaas ontving ik snel een afwijzing dat de date geen verdere afspraken wilde maken. Helaas dacht ik. Na twee dagen kreeg ik toch een bericht met contact details van Marianne. Afspraak werd gemaakt. 13 mei hadden we een diner afspraak!! Natuurlijk wilde ik weten hoe of wat er was met de afwijzing!! Marianne vertelde mij dat door aanhoudende toedoen van Arjan van PS eigenlijk de doorslag had gegeven om mij te ontmoeten. Hierbij speelde mijn leeftijd een hoofdrol. Na diner en samen zeilen zijn we nog steeds bij elkaar en hebben het gezellig. Hieruit blijkt dat PS meer doet en kijk heeft op het koppelen. Ik wil langs deze weg PS bedanken voor het overhalen van Marianne. IK wens jullie veel success toe.

  Sterke punten
  Geven niet snel op en zijn zeer betrouwbaar. Reageren goed op extra vragen betreffende versnelde verzoeken. Doen veel aan evenementen!

  Zwakke punten
  Eigenlijk heb ik die niet gezien of ervaren.

  Daten blijft spannend....

  Na jaren op zoek te zijn geweest naar een relatie via een datingsite, probeerde ik het via de relatiebemiddeling van Partner Select op een andere wijze. Via datingsites heb ik vele dates gehad, maar kreeg toch vaak de indruk dat het een soort vleeskeuring is. Vooraf aan mijn inschrijving bij PartnerSelect hoopte ik daarom ook, dat het meer om de inhoud zou gaan. Ik heb via PartnerSelect met verschillende dames afgesproken, maar dat liep na twee afspraken op niets uit of er volgde een afwijzing. Inmiddels heb ik een lieve, gezellige en intelligente dame via PartnerSelect ontmoet en gelukkig is de klik aanwezig! We kennen elkaar nu bijna 3 maanden en hopelijk blijven elkaar nog lang zien.

  Sterke punten
  Het intake gesprek vond ik prettig, omdat ruim de tijd werd genomen je profiel op te stellen. Dit maakt het persoonlijk. Na verloop van tijd kon je je wensen bij stellen.

  Zwakke punten
  Garantie heb je niet, geduld is dan ook belangrijk. Soms moet je enkele maanden wachten totdat je weer een voorstel krijgt.

  Teleurstelling

  Ik had mij vorig jaar voor een gratis intake gesprek gemeld nav een promotie die Partner select stuurde. Niet wetende dat ik hiervoor een jaar later alsnog voor werd aangerekend toen ik lid werd. Het eerste voorstel vond ik bijna een belediging, geen enkel aanknopingspunt met wat ik had aangegeven. Toen ik het voorstel afwees, kreeg ik nota bene nog te horen van Partner Select dat zij altijd aanraden het contact aan te gaan omdat zij meer over de persoon die ze voorstellen weten dan in het voorstel staat. Waarom geef je dan niet aan waarom je iemand hebt voorgesteld was mijn reactie waarop geen antwoord, behalve dat ik kennelijk geen vertrouwen in de bemiddeling had. Met andere woorden je mag eigenlijk niet afwijzen. Als je het sommetje maakt, dan begrijp ik wel waarom. Je krijgt in principe een voorstel waarop je binnen 2 weken moet reageren. Dan is de aanbeveling het contact aan te gaan. Met andere woorden je betaalt 64,95 euros voor een voorstel per maand. Als je meteen afwijst moeten ze helaas weer aan de slag en daar zijn ze natuurlijk niet op berekend. Enfin Partner Select vroeg om nog een kans, maar helaas was het tweede voorstel nog erger dan de eerste en sloegen ze de plank nog verder mis en heb ik alles opgezegd. Al met al meer dan 300 euros verder en twee niets zeggende voorstellen, waarbij je je afvraagt of het niet gewoon een computer is die ze gebruiken en op bepaalde trefwoorden zoeken. Enorme teleurstelling.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig professioneel Houden absoluut geen rekening met wat je hebt aangegeven bij wat je graag in een persoon zou willen zien of zoekt

  Succes! Met geduld en vertrouwen

  Nadat ik van mijn vriendin PartnerSelect als advies kreeg, kwam ik op deze website. In de reacties kon zij zich niet vinden en daarom heeft ze mij gevraagd om onderstaande reactie te plaatsen. Ik ga het ook proberen en hou jullie op de hoogte. Stond sinds maart 2015 ingeschreven bij Partner Select, jullie website is erg duidelijk. Het intake gesprek als positief ervaren er werd geluisterd naar mijn wensen........ Op het eerste en tweede voorstel negatief gereageerd,op het derde voorstel positief deze persoon had buiten de bemiddeling iemand ontmoet dat was jammer maar kan gebeuren......... Vierde voorstel sprak mij aan ook de tegenpartij reageerde positief, na elkaar drie keer gezien te hebben was er een mooie click die er tot nu toe nog steeds is, we gaan kijken wat de toekomst ons brengt........ Hebben allebei ons lidmaatschap op gezegd bij Partner Select dit gaf geen problemen. Ik moest wel nog een maand opzegtermijn betalen, maar dat wist ik bij het begin. Totaal geen spijt dat wij deze weg hebben gekozen.

  Sterke punten
  luisteren naar je niet zo duur voor een relatiebureau

  Zwakke punten
  je moet geduld hebben en vertrouwen houden. op een datingsite heb je meer contacten, maar wel met de verkeerde mannen.

  Doe het niet!

  Een tijd geleden bij Partnerselect aangesloten, omdat ik datingsites zat was en echt een serieuze relatie wilde. Duidelijke voorkeuren, maar ook wat echt niet kan aangegeven bij de intake. Zou allemaal goed komen en er zou een leuk verhaal geschreven worden. Meerdere foto's was een pre. Uiteindelijk zelf het verhaal overgeschreven en je ziet maar 1 foto. Al vrij snel voorstellen... in de regio waar ik niet wilde, maar daar kom je pas achter als je met elkaar gaat praten en dan moet besluiten dat het daardoor niets kan worden. Na de zoveelste mislukte match( selectie op de voorkeuren wordt blijkbaar niet gedaan) besloten om het op te zeggen. Er zou geen opzegtermijn zijn volgens de algemene voorwaarden... nou die opzegtermijn krijg je dan meegedeeld, bestaande uit de maand waarin je opzegt en nog een maand extra. Juridisch niet ok en je voelt je nog een keer extra opgelicht

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte selectie, houden geen rekening met voorkeuren/ eisen( sommige dingen kunnen niet anders), opeens andere regels dan de algemene voorwaarden die je hebt geaccepteerd, doet amateuristisch aan( op de mooie brochure na dan)

  Partner Select begin er niet aan!

  Ga niet op de verleidelijke woorden in: " u bent makkelijk bemiddelbaar", gegarandeerd 6x per jaar een voorstel. Je kunt voor dat geld beter een single vakantiereis boeken zoals ook uit een ander review blijkt. Heb je meer kans om iemand te ontmoeten dan hier. Bovendien klopt van die voorstellen niets. Relatiebemiddeling is verspeelde moeite en verleden tijd. Er zijn zoveel alternatieven op internet, gratis of tegen geringe betaling.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Misleiding, veel te duur, vaag, geen inzicht in aantal deelnemers, onduidelijke aanbiedingen, veelbelovend maar uiteindelijk nietszeggend. Slechts 1 voorstel gehad, kosten totaal: 592,00.

  Een wondertje

  Toen ik mij ruim een half jaar geleden inschreef bij Partner Select wist ik al enige tijd dat wonderen niet bestaan en dat de hulp van Partner Select niet automatisch betekende dat ik succes zou hebben. De door Partner Select voorgedragen kandidaten waren op een enkele na zeker sympathiek, maar helaas was er geen kandidaat bij waar ik verder mee zou willen. Maar, blijkbaar had Loes nog een troefkaart want de laatste kandidaat - die ik nog net voor de beindiging van mijn lidmaatschap kon spreken - bleek de hoofdprijs voor ons beiden. Ons kennismakingsgesprek leidde tot een tweede en derde afspraak en nu - een paar maanden later - zijn we in de weekenden bij elkander.

  Sterke punten
  Vriendelijke en snelle serviceverlening en vooral ook betrokkenheid.

  Zwakke punten
  Geen idee!


Bezoek Partner Select

Schrijf je eigen review