Partner Select - 66 Reviews

Last updated: 23 januari 2021
Partner Select Logo

44.9% aanbevolen, 66 Reviews

  1. Partner Select informatie
  2. Partner Select Reviews
  3. Schrijf ook een review over Partner Select

Partner Select informatie

U bent op zoek naar een relatie? Of u nu een partner zoekt of een maatje voor het leven, bij relatiebureau PartnerSelect bent u aan het juiste adres!

Met PartnerSelect kiest u voor deskundige relatiebemiddeling. Discreet, persoonlijk en betaalbaar. Benieuwd hoe wij te werk gaan om u aan de man of vrouw van uw dromen voor te stellen?

Partner Select Details

Hits: 2929

URL: http://www.partnerselect.net/

CategorieŽn: Relatiebemiddeling

Reviews: 66


Maak nu een gratis account aan op Partner Select

Partner Select reviews (66):

Partner Select - Onvolledige informatie

10

Review:
De zeer vriendelijke mevrouw van Partner Select geeft telefonisch informatie over werkwijze en slagingskans. Dat doet de vriendelijke consulente ook als ze op bezoek komt. Beide dames zijn van mening dat ik zeer goed te matchen ben. Op naar een nieuw avontuur, maar wat schetst mijn verbazing na één voorstel zijn de voorstellen op. Op? Nou nee niet op ... het aantal mannen dat staat ingeschreven is dermate laag dat er een wachtrij voor de dames is. Niet kosteloos natuurlijk! U betaalt gewoon, maar krijgt niet geleverd. Houd moed is de reactie! Het gaat niet om moed, maar om informatieverstrekking aan het begin van het traject die niet transparant is! Kijk uit dames, dit ruikt naar oplichterij! U wordt onvolledig geïnformeerd en betaalt voor in de wachtrij staan!

Sterke punten:
Geen

M. beveelt Partner Select NIET aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - Ik raad het af

9

Review:
Voordat ik me heb ingeschreven bij partner select heb ik een informatie telefoontje gevraagd. Ik wilde weten of met mijn afstand criteria wel matches gevonden zouden worden. Er wordt mij verzekerd dat dit mogelijk was. Ook tijdens mijn intake gesprek was er besproken dat ik een afstand criterium had en dit was geen probleem.
Mijn eerste match bleek iemand te zijn buiten mijn zoekgebied. Opnieuw heb ik aangegeven dat afstand voor mij belangrijk was. Mijn 2e match was met iemand die nog verder buiten mijn zoek gebied was.
Opnieuw aangegeven dat afstand belangrijk was.
Vervolgens konden ze voor mijn 3e match niemand vinden.

Wat mij betreft is partner select vanaf het begin niet eerlijk geweest over het aantal matches wat ze kunnen geven aan de hand van mijn criteria. Ze hebben mij misleidt in de mogelijkheden die ze hebben en niet geluisterd naar wat voor mij belangrijk is. Hier betaal je te veel geld voor.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ze luisteren niet

Mar beveelt Partner Select NIET aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - Nooit meer partner select

4

Review:
Dacht na al die waardeloze datingsites, oke dit ziet er serieus uit. Dus heb mij aangemeld bij PS. Na een uitvoerig intakegesprek werd mijn profiel gemaakt. Dat zag er allemaal goed uit, maar ze hebben totaal niet goed geluisterd naar mijn wensen. Daar betaal je heel veel geld voor! Heel erg jammer dus! Ik zou PS dus aan niemand aanraden

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Heel erg duur.
En er word niet geluisterd naar je wensen

Partner Select - Teleurgesteld

13

Review:
Helaas waren de matches die ik kreeg totaal niet wat ik zocht. Toen ik een keer om uitleg vroeg over wat de achterliggende motivering van de match was, kreeg ik een zeer defensieve persoon aan de telefoon. Bij de intake werd al wel aangegeven dat de hoeveelheid Ďleukeí mannen Ďwatí achter bleef op de hoeveelheid Ďleukeí vrouwen, dat vond ik al wel eerlijk van ze. Alleen ik had op basis hiervan niet verwacht dat ik in al de maanden die ik lid was maar 1 keer zou kunnen aangeven dat de match oké was voor mij. Ik ben teleurgesteld in dit bedrijf en ik vind het weggegooid geld.

SVB beveelt Partner Select NIET aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - Betalen voor iets waar geen gebruik van gemaakt is

3

Review:
Jammer, leek betrouwbaar. Moest door omstandigheden afzeggen voor een event. Nu wordt ik herhaaldelijk benaderd om te betalen. Triest dat er zo wordt gereageerd.
Het was een groepsgebeuren dus mijn afzegging zal geen gevolg hebben gehad.
Nooit meer....

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet betrouwbaar en puur op geld uit.

Suzanne beveelt Partner Select NIET aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - Het heeft gewerkt

1

Review:
Ik heb mij in het begin van het jaar ingeschreven en heb deelgenomen aan twee activiteiten : een stadsbezoek en een rally. Beiden waren goed georganiseerd en leuk. Ook heb ik inderdaad daar iemand ontmoet met wie ik me prettig voel.
Het contact met de organisatie is ook prima verlopen.

Marieke beveelt Partner Select aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - ik zou het niet doen

5

Review:
bij inschrijving kwam partner select over als een betrouwbare actieve club. Na inschrijving werd de actiteit wat minder en werd volstaan met 1 voorstel per maand en dan nog niet eens iedere maand. Overigens vroeg ik mij regelmatig af of de voorstellen welke ik kreeg echt bij mijn profiel zouden passen maar na advies van partnerselect om er toch vooral op in te gaan, er kon toch een klik zijn, is er iedere keer van de andere kant afwijzend gereageerd. Eigenlijk heb ik 2x een actieve benadering van partnerselect gehad, voor inschrijving en nadat ik had opgezegd.

Sterke punten:
weinig

Zwakke punten:
- partnervoorstellen welke niet overeen komen met mijn wensen
- actievere benadering gewenst, 1x per maand bericht, soms ook dat er geen voorstel was. Voor het geld wat het kost mag je toch een iets actievere benadering verwachten.

Dirk beveelt Partner Select NIET aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - PS doet meer

3

Review:
Begin mei dit jaar ontving ik een date via PS . Ik was meteen enthousiast over de info betreffende de date. Ik heb positief gereageerd om haar verder te leren kennen.
Helaas ontving ik snel een afwijzing dat de date geen verdere afspraken wilde maken. Helaas dacht ik. Na twee dagen kreeg ik toch een bericht met contact details van Marianne. Afspraak werd gemaakt. 13 mei hadden we een diner afspraak!! Natuurlijk wilde ik weten hoe of wat er was met de afwijzing!! Marianne vertelde mij dat door aanhoudende toedoen van Arjan van PS eigenlijk de doorslag had gegeven om mij te ontmoeten. Hierbij speelde mijn leeftijd een hoofdrol. Na diner en samen zeilen zijn we nog steeds bij elkaar en hebben het gezellig. Hieruit blijkt dat PS meer doet en kijk heeft op het koppelen.
Ik wil langs deze weg PS bedanken voor het overhalen van Marianne. IK wens jullie veel success toe.

Sterke punten:
Geven niet snel op en zijn zeer betrouwbaar.
Reageren goed op extra vragen betreffende versnelde verzoeken.
Doen veel aan evenementen!

Zwakke punten:
Eigenlijk heb ik die niet gezien of ervaren.

Rob Happť beveelt Partner Select aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - Daten blijft spannend....

4

Review:
Na jaren op zoek te zijn geweest naar een relatie via een datingsite, probeerde ik het via de relatiebemiddeling van Partner Select op een andere wijze. Via datingsites heb ik vele dates gehad, maar kreeg toch vaak de indruk dat het een soort ďvleeskeuringĒ is. Vooraf aan mijn inschrijving bij PartnerSelect hoopte ik daarom ook, dat het meer om de inhoud zou gaan.
Ik heb via PartnerSelect met verschillende dames afgesproken, maar dat liep na twee afspraken op niets uit of er volgde een afwijzing. Inmiddels heb ik een lieve, gezellige en intelligente dame via PartnerSelect ontmoet en gelukkig is de klik aanwezig! We kennen elkaar nu bijna 3 maanden en hopelijk blijven elkaar nog lang zien.

Sterke punten:
Het intake gesprek vond ik prettig, omdat ruim de tijd werd genomen je profiel op te stellen. Dit maakt het persoonlijk. Na verloop van tijd kon je je ďwensenĒ bij stellen.

Zwakke punten:
Garantie heb je niet, geduld is dan ook belangrijk. Soms moet je enkele maanden wachten totdat je weer een voorstel krijgt.

Arjan beveelt Partner Select aan bij vrienden/bekenden

Partner Select - Teleurstelling

4

Review:
Ik had mij vorig jaar voor een gratis intake gesprek gemeld nav een promotie die Partner select stuurde. Niet wetende dat ik hiervoor een jaar later alsnog voor werd aangerekend toen ik lid werd.

Het eerste voorstel vond ik bijna een belediging, geen enkel aanknopingspunt met wat ik had aangegeven. Toen ik het voorstel afwees, kreeg ik nota bene nog te horen van Partner Select dat zij altijd aanraden het contact aan te gaan omdat zij meer over de persoon die ze voorstellen weten dan in het voorstel staat. Waarom geef je dan niet aan waarom je iemand hebt voorgesteld was mijn reactie waarop geen antwoord, behalve dat ik kennelijk geen vertrouwen in de bemiddeling had. Met andere woorden je mag eigenlijk niet afwijzen.

Als je het sommetje maakt, dan begrijp ik wel waarom. Je krijgt in principe een voorstel waarop je binnen 2 weken moet reageren. Dan is de aanbeveling het contact aan te gaan. Met andere woorden je betaalt 64,95 euros voor een voorstel per maand. Als je meteen afwijst moeten ze helaas weer aan de slag en daar zijn ze natuurlijk niet op berekend.

Enfin Partner Select vroeg om nog een kans, maar helaas was het tweede voorstel nog erger dan de eerste en sloegen ze de plank nog verder mis en heb ik alles opgezegd.

Al met al meer dan 300 euros verder en twee niets zeggende voorstellen, waarbij je je afvraagt of het niet gewoon een computer is die ze gebruiken en op bepaalde trefwoorden zoeken.

Enorme teleurstelling.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Weinig professioneel
Houden absoluut geen rekening met wat je hebt aangegeven bij wat je graag in een persoon zou willen zien of zoekt

Anoniem beveelt Partner Select NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Partner Select

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Partner Select aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Partner Select aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Partner Select


Home Ľ Relatiebemiddeling Ľ Partner Select