Partner Select

PartnerSelect brengt sinds 1997 singles samen die verlangen naar een duurzame relatie. Dit doen we via onze persoonlijke matching, coaching en single-events.

Graag vernemen we wat we goed doen en wat (nog) beter kan. Met die feedback kunnen we onze aanpak verbeteren om de hoogste slagingskans te bieden.

Ook klachten zijn welkom. Wij zien iedere klacht als een gratis advies en vertrouwen erop dat we tot een oplossing komen.

Benieuwd naar onze aanpak en wil je weten of wij jou succesvol van dienst kunnen zijn? Ga via de knop “Bezoek PartnerSelect” naar onze website en doe de gratis slagingskanstest. 


Partner Select Reviews

  Sneller dan verwacht

  Nadat ik een aantal negatieve ervaringen had via online daten besloot ik op zoek te gaan naar een relatie bemiddelingsbureau. Al vrij snel viel mijn keus op Partnerselect. Na een prettig intake gesprek ontving ik binnen een paar dagen een uitstekend profiel, geschreven door de consulente. Vervolgens is het eigenlijk heel snel gegaan. Een aantal weken daarna kreeg ik bericht dat ze een goede match voor mij gevonden hadden, Anca. Haar persoonsbeschrijving kwam zeer positief op mij over dus...we hebben afgesproken. Met als gevolg dat wij het nu al een jaar meer dan gezellig met elkaar hebben!!!!!!

  Sterke punten
  deskundig,

  Armoedig!

  Al mijn geld kwijt.
  En ben alleen.
  Trap er niet in mensen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur en zinloos

  Amateuristisch Marketingbureau

  Na via de site een enorme vragenlijst te hebben ingevuld, in de veronderstelling dat ik een 'persoonlijk' aanbod toegestuurd zou krijgen, heb ik tot 3 x toe alleen maar niet zeggende mails ontvangen met reclame over hoe goed men zichzelf vindt.

  Absoluut geen enkele indicatie of er überhaubt dames in de database zitten die een mogelijke match zijn, terwijl dat wel beloofd wordt.

  Zeer slechte ervaring, traag in de reacties en absoluut informatieloos!

  Niet in zee gaan met deze amateurs!

  Sterke punten
  Geen enkele kunnen ontwaren!

  Zwakke punten
  Traag, incompetent, leugenachtig en amateuristisch

  Geen match

  Net intakegesprek en daarna geen enkel contact vanuit partnerselect. Matches reageren afwijzend, op relatief kleine zaken. Ik vraag me af hoeveel moeite er gedaan wordt om via deze weg tot een match te komen, zowel vanuit de ingeschreven partner als het bedrijf. In 5 maanden GEEN ENKELE wederzijdse match ontvangen (met 1 matchgelegenheid per maand). Absoluut het geld niet waard, voor het bedrag (100 euro) dat ik per maand betaalde kan ik 4! keer per maand op speeddate bij andere aanbieders waar je in contact komt met 10+ vrouwen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Duur
  Geen serieuze kandidaten
  Slechte matching/algemene beschrijving van profielen/weinig foto's

  Wij gaan samen verder

  Het resultaat is bij ons meer dan positief.

  Maar daarnaast vond ik ook de hele begeleiding goed.

  Het begon al met een positief en zeer deskundig en open intake gesprek. De consulente wist waar ze het over had, stelde zeer relevante vragen.

  Dit uitte zich dan ook volledig in het door haar geschreven profiel. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit.

  Vervolgens verliep ook de bemiddeling heel goed. Al bij het eerste voorstel was het raak. We zijn beiden nog steeds verbaasd hoe goed we bij elkaar passen. We delen veel, staan op dezelfde manier in het leven en dit ontwikkelt zich nog steeds voorspoedig.

  We bevelen Partnerselect van harte aan!

  Sterke punten
  Deskundig, open, goede begeleiding

  Teleurstellend

  Zeer prettig intakegesprek, matches worden echter gedaan door mensen op het kantoor. Dat is denk ik een gemiste kans. 1e voorstel was gedaan, telefonisch met elkaar gesproken, maar ik wilde geen verder contact. Daarna mijn ervaring besproken met de consulent om de matching verder te optimaliseren. 2e en 3e voorstel werden steeds minder passend: dezelfde levensfase en hetzelfde toekomstbeeld is niet voldoende voor een match. Ik heb me toen per direct uitgeschreven. Het leek alsof matching door een computerprogramma was gedaan. Alle voorstellen hadden bijna dezelfde persoonsomschrijving. Er wordt niet gekeken naar uiterlijk; passen deze mensen bij elkaar ook mbt uitstraling? Bij aanmelding werd mij verzekerd dat de ingeschreven leden zeer divers waren, die indruk kreeg ik niet. Ledenbestand deed mij wat conservatief aan. Vriendelijke gesprekken gehad, maar van de matching kwaliteiten ben ik niet onder de indruk.

  Sterke punten
  Prettige telefoongesprekken

  Zwakke punten
  Matching kwaliteit is niet in orde

  Erg teleurgesteld

  Vorig jaar rond deze tijd dacht ik; zal ik Partner Select eens gaan proberen? Ik zag wel meest negatieve reviews, maar ook positieve. In mei 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en kreeg ik een intake gesprek van anderhalf uur via beeldbellen. Deze dame was wel aardig; ja en ik was goed bemiddelbaar, zei ze.

  Van mei 2021 tot november 2021 ben ik ingeschreven geweest. Wat een teleurstelling en wat een geld. Ik heb ruim 850 euro betaald voor niks, voor noppes. De eerste 2 maanden had ik de intensieve. Kosten 149 euro per maand. Dat waren 4 voorstellen ongeveer. Daarna 89 euro per maand. Zeg maar dat ik 8 voorstellen heb gehad, waarvan 2 ontmoetingen. Allemaal te ver weg wonend, niet aan "mijn eisen" voldoen. Ik belde iedere keer op, zodat mijn voorkeuren konden worden bijgesteld maar nee hoor. Er wordt gewoon niks mee gedaan. Mijn contactpersoon was ene Bas. Hij beloofde mooie woorden. Maar Bas werd Arjan. Misschien omdat ik te "veeleisend was" , kreeg ik Arjan als contactpersoon. Kortom om een lang verhaal kort te maken; een en al teleurstellingen. Van dat geld had ik op vakantie kunnen gaan. Had ik maar naar mijn onderbuikgevoel geluisterd. Bij een datingapp had ik soms betere resultaten. Nu sta ik nog onbetaald ingeschreven. Dit in overleg met Arjan. Maar daar komt helemaal niks uit. Niet doen. Laat je niet verleiden daar zulke bureaus. Ik ben een gewoon leuke meid, ziet redelijk goed uit. Niet ziek actief etc. En toch niet gelukt, helaas. Groetjes

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geldwolven,

  Voldoet niet aan mijn verwachtingen

  Ik ben sinds een half bij partner select en heb tot nu toe geen goede match.
  Er zijn mij 3 partners voorgesteld.
  Er is weinig activiteit, behalve indien er betaald moet worden.

  Sterke punten
  Beloftes

  Zwakke punten
  Niet nakomen van beloftes

  Teleurstellend

  Geef hier aub geen geld aan uit! \\r\\nZe beloven van alles en spelen uiteraard enorm in op je gevoel maar puntje bij paaltje is het allemaal gebakken lucht. Intake gesprek van 2 uur en daar volgt dan een profieltekst uit die echt om te huilen is. \\r\\nDaarbij luisteren ze niet naar wat je aangeeft en krijg je soms een match die eigenlijk niet binnen het profiel past. \\r\\nEcht niet doen, zonde van het geld!!

  Sterke punten
  Per maand opzegbaar

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Er was direct van beide kanten een klik

  De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord.

  Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerder teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer.

  Mijn tweede! Voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.

  Blij dat ik dit avontuur ben aangegaan

  In maart van dit jaar heb ik besloten om me in te schrijven bij Partnerselect. Ik had een aantal relaties achter de rug en was tot de conclusie gekomen dat ik steeds op dezelfde soort (voor mij niet geschikte) mannen viel. Omdat ik 2 kinderen heb wilde ik dat patroon doorbreken en het eens aan de professionals overlaten. Wat ben ik blij dat ik dit avontuur met Partnerselect ben aangegaan. In het totaal heb ik 4 voorstellen gekregen. De eerste 3 waren o.k., ik begreep waarom ze ons aan elkaar gematcht hadden maar er was geen echt vonk. De vierde was Willem... en die chemie was er wel en spatte er bij ons vanaf. We hebben zoveel overeenkomsten, kunnen ontzettend goed met elkaar praten en zijn echt helemaal verliefd. Er zijn ook wat verschillen die voor ons allebei een uitdaging zijn. Daar praten we veel over. Willem heeft naast alles ook nog eens een meer dan goede band met mijn 2 kids.

  Ik ben heel blij met Partnerselect. En extra dank aan Bahar, mijn vaste bemiddelaar, voor haar inzet, warmte en begeleiding.

  Wow, wat heeft Partnerselect een goede keuze gemaakt!

  Langs deze weg wil ik Partnerselect aan iedereen aanbevelen. Na 5 jaar single te zijn geweest en heel veel (teleurstellende) datingervaring te hebben opgedaan via datingapps besloot ik, ook door Corona- het over een andere boeg te gooien en voor een professionele aanpak te gaan.

  Dus heb ik mij ingeschreven bij PS.

  Deze schakelden snel. Een heel fijn persoonlijk intake gesprek. Naar aanleiding daarvan heeft de consulente een zeer goed profiel geschreven.

  Daarna contact met mijn bemiddelaar, Bahar. Dit contact verliep zeer prettig. Ze was duidelijk, serieus en heeft mij constant goed begeleid en geholpen met nuttige tips&trics.

  De 1e twee voorstellen bleken geen match. De 3e liep een beetje moeizaam. Maar de vierde!!!

  Dat was Lisanne. Wij hadden direct een klik. Onze eerste date was een strandwandeling. We hebben toen enorm veel gelachen maar ook gesprekken met veel diepgang gevoerd. 2e, date, 3e date... Het ging beter en beter en nu zijn we stapelgek op elkaar.

  Het is zeker niet zo dat wij qua persoonlijkheid erg op elkaar lijken. Misschien zelfs wel integendeel. Maar beiden zeiden wij: “Wow, wat heeft Partnerselect een goede keuze gemaakt!”

  Boven verwachting ! !

  Na een tijd alleen te zijn geweest viel mijn oog op Datingbureau Partnerselect. Ik heb hun test ingevuld en kreeg snel de positieve uitslag toegestuurd. Daarop volgde een prettig gesprek en vervolgens heb ik mij ingeschreven. Doorslag gaf het feit dat er iemand bij je thuis langskomt om kennis te maken en rustig met je te praten. Dat intakegesprek vond ik zeer prettig.

  Vrij snel kreeg ik een eerste voorstel. Geen succes. Maar al bij het 2e voorstel was het raak. We hadden direct leuk contact. Nu regelmatig met elkaar afgesproken en het contact wordt alleen maar intensiever tussen ons.

  Deze ervaring was voor mij echt boven verwachting!

  Een beetje geduld maar uiteindelijk mooi resultaat.

  Eind 2019 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven bij Partnerselect.

  Na 45 jaar was er een einde aan mijn huwelijk gekomen. Dit moest ik uiteraard verwerken maar na 3 jaar was ik klaar voor een nieiuw avontuur. Als ik eerlijk ben dacht ik misschien iets te positief. Ik heb een aantal voorstellen gekregen, waarover ik niet echt positief was. Mijn grootste punt van kritiek was toch wel de afstand. Ik had een max reistijd aangegeven en daar werd naar mijn gevoel steeds geen rekening mee gehouden. Hier liep het dan ook steeds op stuk. Vervolgens zaten we ineens midden in de Corano-periode waardoor het duidelijk wat lastiger werd. Eigenlijk was ik al van plan om het op te geven en mij uit te laten schrijven. Ik kreeg vervolgens contact met directeur en wat schetst mijn verbazing? Ik kreeg een voorstel, Leo, en dit was direct van beide kanten: klap..boem.. raak!

  Eerst nog rustig een beetje aftasten maar we zien elkaar nu heel veel! We hebben het heel fijn samen, lachen veel en doen samen leuke dingen. Precies waar ik op gehoopt had!

  Sterke punten
  Ik beveel Partnerselect aan!!!!

  Zwakke punten
  Beter naar de cliënten luisteren vwb de afstand

  Weinig verband tussen voorstellen en wat in intake werd besproken

  Goed bedoelende personen die soms zeker zorgen voor een match lijkt het. Maar tussen de aan mij voorgestelde vrouwen en wat werd besproken in het intakegesprek over wie zou passen, zat weinig verband. Mogelijk heeft dit ook met de werkwijze te maken, diegenen die bij Partner Select matchen hebben de personen niet vis à vis gesproken. Mogelijk wordt ook gewerkt met een database met kenmerken gekoppeld aan personen, trefwoorden invoeren, uitkomst doorsturen, al zal er nog wel even over worden nagedacht. Kan goed dat dit dan tekort schiet, matchen is mensenwerk.

  In een keer raak

  Omdat ik al een aantal jaar geen echte relatie meer had gehad en ik me door de corona-maatregelen extra realiseerde hoe ongezellig en eenzaam ik dat eigenlijk vond, besloot ik dat er iets moest gebeuren. Alleen had ik van internetdaten eigenlijk mijn buik al wel een beetje vol. Maar wat kon ik dan doen, zeker in coronatijd? Toen hoorde ik van een bevriende collega over Partnerselect. Haar dochter had haar vriend via Partnerselect gevonden en was nog altijd zeer gelukkig met hem.
  Ik besloot eerst een informatief gesprek aan te gaan, om te kijken of deze organisatie en haar aanpak ook iets voor mij zou kunnen zijn. Al vanaf dat informatieve gesprek kwam ik in een warm bad terecht. Het was een reëel, prettig, open en eerlijk telefoongesprek. Daarna volgde het persoonlijke intakegesprek bij mij thuis, dat bijna 1,5 uur duurde, met een zeer vriendelijke consulente die oprecht in mij geïnteresseerd was en na afloop van het gesprek mijn profiel heeft geschreven. Dat profiel heeft mij aangenaam verrast... zeer treffend en to the point maar ook complimenteus, wat natuurlijk altijd fijn is. Het was mooi om te zien hoe goed ze op basis van dat ene gesprek een treffende beschrijving van mij had weten te maken. Zelf zou ik het zo niet hebben durven (en kunnen) opschrijven, maar het klopte wel en het voelde - zeker uit de pen van een ander - passend en goed.
  Toen kreeg ik mijn allereerste voorstel: Albert. Eigenlijk sloeg ik niet meteen aan op zijn profiel en foto, maar een paar punten maakten me nieuwsgierig, dus besloot ik dat ik toch maar aan hem voorgesteld wilde worden en dan wel zou zien of die mindere punten in de beschrijving in het echt ook mindere punten zouden blijken. Ik had immers niets te verliezen.
  Ik bleek ook Albert’s allereerste match en ook hij bleek er niet heel veel van te verwachten. Het was pas ons eerste voorstel, dus hoe groot was de kans dat dat ‘m ook meteen zou zijn? Maar vanaf het eerste telefoongesprek, hadden we een klik, zodat we meteen een paar uur zaten te praten en nog lang niet uitgesproken waren. De eerste echte ontmoeting volgde dan ook al snel en smaakte naar meer, ondanks dat we vanwege de corona-regels braaf op 1,5 meter afstand waren gebleven. We waren allebei overdonderd hoe goed de match voelde!
  De 1,5 meter afstand hebben we al snel losgelaten en nu, een klein half jaar later, is dat goede gevoel er (gelukkig) nog steeds. Wij weten beiden: Dit klopt! We hebben ook tegen elkaar gezegd: als we zelf op een datingsite hadden gezocht, waren we misschien wel aan de ander voorbij geswiped, op zoek naar eigenschappen en kenmerken die we ook al in eerdere (mislukte) relaties hadden gezocht, maar niet konden vinden. Nu werden we gekoppeld aan iemand waar we misschien zelf niet direct aan hadden gedacht en dat bleek de juiste match.
  Dankjewel dus, Partnerselect! Ik heb jullie inmiddels al aan meerdere mensen aanbevolen!

  Sterke punten
  Vriendelijke mensen die je het gevoel geven dat ze je echt willen helpen

  Coronasucces eist tol

  Ik had al jaren contact met partnerselect en deed er wat uitjes , Deze zijn zonder meer aan te bevelen. Leuke groepen mensen en je kan er deel aan nemen zonder lid te zijn. Zeker de moeite waard .
  Zowel de Auto rally ( door kosten hotel etc helaas voor de happy few ) en de stads wandelingen zijn leuk . (De laatst genoemde zijn goed met de trein bereikbaar.) En kosten voor niet leden wat extra , wat ik niet meer dan fair vind )
  Helaas ging het mis met mijn relatie ( we waren beiden pasant bij zo een partnerselect event en het klikte direct ) Mijn vriendin wilde na 3 jr toch liever alleen verder , C'est la vie .We hebben nog steeds goed contact. En zij gunt mij een levenspartner. Dus ingeschreven bij partner select wat best een prijzige grap is alhoewel men het inschrijfgeld gereduseerd heeft van 249 naar € 49,
  blijft het thuis bezoek en maandelijks bijdrage een flinke aderlating €249
  Om maandelijks een match aangeboden te krijgen Max 6x per jaar € 79
  Dat bedrag is wat je noemt een flinke investering van €377 in eenmaal te voldoen.
  Maar ach wat is geld ? het gaat tenslotte om hulp bij het zoeken van een levens partner .
  Helaas niets is minder waar . De ingehuurde consulente maakt een zoekprofiel aan , maakt een foto en schrijft je wensen omtrent een partner op . welke dan naar Bas gaat die belast is met het zoeken van een passende levenspartner voor jou , Voor mij was dat Liefst gepensioneerd,Geen huisdieren, en grote afstand tot/of geen kinderen. Niet om dat ik kinderen niet leuk vind , maar omdat ik mijn tijd graag naar eigen wens invul, van rond mijn leeftijd
  Klinkt goed toch ???
  Bas heeft gewoon lak aan alles en stuurt dames met als hobbie huis dieren oppasoma's, gastouders , en mensen met een dierentuin thuis. (ik vind dieren top maar ben allergies )
  En als je beld is zijn excuus Ja er zijn wel mensen die in jouw profiel passen , Maar dan moet ik dat handmatig gaan doen en de dames ook nog nabellen of ze beschikbaar zijn .
  Echt gemopper dus Als je zegt dat als het makkelijk zou zijn je het zonder bemiddeling zou doen reageerd hij geirriteerd
  Maar je wensen staan genoteerd Het kan dan wel zijn dat er soms geen match te vinden is..
  Wat mij betreft is geen match beter dan een mismatch. . Ik denk dat ik Bas beledigde toen ik zij dat hij eigenlijk werkte als een dating site Maar duurder en geen vrije keus en max 1x per maand een voorstel
  Want de volgende match was uiteraard weer als boven beschreven .
  Dus mensen wees wijs Hou die 1200 per jaar in je zak Spreek iemand aan in de supermarkt ,ga naar activiteiten sites etc Stop energie in je zelf en haal dat bordje " ik zoek" van je voorhoofd We zijn met 15.000.000 daar van is 35% ouder dan 65 . en daarvan ruim 40% alleenstaand !!! Als er dus buiten jouw veel kleiner geworden wereld een partner voor je is Vind je die echt wel . Maak dan je leven leuker en dan wordt je vanzelf aantrekkelijke voor die gezochte ander ..

  Sterke punten
  De activiteiten zij goed verzorgt en super leuk

  Een klik van beide kanten!!

  De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord.

  Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerdere teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer.
  Mijn tweede! voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.

  Wij zijn zo Happy!!!!!!!

  Eind maart heb ik me, na lang nadenken en veel bureau's vergelijken, ingeschreven bij Partnerselect. Ik was erg onzeker maar dat gevoel werd snel weggenomen. Het intakegesprek bij mij thuis was heel prettig. Ze nam alle tijd voor me en had oprechte interesse in mijn levensverhaal. Ik denk dat ik 2 weken na dit gesprek een eerste voorstel kreeg. Prima! Hele aardige man. We hebben 3 keer afgesproken. Er was niet echt een vonk maar we hebben wel nog steeds af en toe vriendschappelijk contact. En toen kwam Peter.. Mijn tweede match. Sinds onze eerste afspraak zijn we onafscheidelijk. Ik had nooit durven dromen dat mij dit nog zou overkomen. GEWELDIG! Peter voelt precies hetzelfde (hij stond een half jaar ingeschreven bij Partner select). Wij zijn beide dolblij en dankbaar voor de professionele en hartelijke aanpak van Partnerselect!!!!!! Wij raden Partner select dan ook van harte aan.
  Groeten van Peter en Anneke x

  Sterke punten
  Persoonlijk, geïnteresseerd, professioneel

  Positief ervaring.

  Ik heb fantastisch ervaring, goede gesprekken en vooral veel vriendelijke mensen. Bedankt voor alles en speciaal lieve groet voor Bahar.

  1 maand Partner Select

  Ik ben er nu 1 maand met Partner Select bezig. Deze maand juni heb ik 2 voorstellen gehad, waarvan de laatste het beste matchte. Door alle twee de mannen ben ik afgewezen. De bemiddelaar zei dat ik bij de 1ste zijn type niet was. Ja dat kan. De 2e man had ik veel raakvlakken mee. En toch word ik afgewezen. Ook zeker weer niet zijn type? Hoewel ik niet de lelijkste van het land ben en ook niet de knapste, mag ik er best wel zijn qua uiterlijk Gewoon doorsnee redelijk uiterlijk. (Voel me net een koe, vleeskeuring). En toch deze afwijzingen had ik niet verwacht. Het komt bij mij nogal binnen. Ik krijg niet eens de kans op een ontmoeting. Ik word al bij voorbaat afgewezen. Datingsites zoals lexa en 50plus was ik klaar mee en nu gebeurt op Partner Select hetzelfde. Ik krijg niet eens een kans. 1 maand is eigenlijk nog te vroeg om daarover iets te zeggen. Dus geef ik het nog niet op. Maar als ik weer afwijzingen krijg de komende maanden dan schiet PS zijn doel voorbij. (Ik kan natuurlijk ook iemand afwijzen) Dus dan ben ik benieuwd wat er gebeuren gaat.

  Begin er niet aan.

  De intake heb ik als positief ervaren en had ik een goed gevoel. Dit gevoel is nu omgeslagen naar het tegenovergestelde. Ze beloven van alles er wordt niet geluisterd naar je wensen. Ze kunnen mooi babbelen en beloven van alles en vangen te makkelijk geld.

  Sterke punten
  Gelikte website

  Zwakke punten
  Alleen oog om zoveel mogelijk geld te verdienen terwijl mensen serieus op zoek zijn naar een relatie.

  Dure grap

  Partnerselect is anders dan ik er van had verwacht.
  Ik had geen hoge wensenlijst voor een partner, maar zelfs aan het puntje afstand werd geen gehoor aan gegeven en werd ruim overschreden.
  Heb 1 match gehad waar ik uit het profiel helemaal niks heb kunnen ontdekken waarom wij gematcht waren. Had zeker niet verwacht dat partnerselect gelijk met de perfecte match zou komen, maar de matches die ik had gekregen waren verre van dat.
  De contact momenten die ik gehad heb met mijn contactpersoon zijn voornamelijk over het onderwerp corona gegaan en dit kwam niet vanuit mij.
  Ik zou partnerselect aan niemand aanbevelen. Dit geintje heeft mij bijna 500 euro gekost, waarvan ik er geen enkele cent van waard vind. Ik stond open om iemand tegen te komen, dit is nu gelukkig via een andere manier gebeurt.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Voelde mij niet gehoord
  Voor mijn gevoel geen serieuze matches gehad.
  Voor het geld wat er gevraagd word had ik iets meer verwacht

  Geluk(t)!

  Geluk(t)!
  Na een plezierig eerste telefonisch contact en een latere intake bij mij thuis, heb ik me vanuit een reëel verwachtingspatroon ingeschreven bij Partner Select. Ik besefte dat ik (vrouw, 63 jaar) nogal wat noten op mijn zang had; ik wilde kennismaken met een intelligente, breed geïnteresseerde man die blijft werken, liefst deels in het buitenland, die mij mijn ruimte gunt en net als ik niet wil samenwonen.
  Ik was dus op zoek naar een niet alledaagse man, een speld in een hooiberg wellicht.
  Ik had, geheel onverwacht, al snel een voorstel. Mijn persoonlijk bemiddelaar die ik sprak over de vraag of ik erop in zou gaan gaf me goede en liefdevolle raad.
  Inmiddels zijn we enkele maanden verder. We hebben een prettig contact, we vinden elkaar in een verbondenheid èn vrijheid. Hulde aan Partner Select!  Sterke punten
  Reëel, duidelijk tijdspad aangegeven dat het wel even kan duren (hoewel dat bij mij onverwacht meeviel).
  Bijzonder prettige benadering van de bemiddelaar.
  Naast eerste computerselectie duidelijk aandacht voor persoonlijke touch.
  Snel reageren.
  Doen wat er beloofd wordt.

  Zwakke punten
  geen.

  Teleurstellend

  Intakegesprek was op zich goed. Eerste voorstel niet passend maar wat echt teleurstellend was dat de profiel beschrijving van ons bijna hetzelfde was. Er wordt gewoon een standaard format op los gelaten. Een soort invul zinnetjes worden er gebruikt. Je krijgt dus geen op maat gemaakte beschrijving. Dus is de tekst niet veelzeggend. Voor mij een domper maar de reactie dat je gewoon ook moet afspreken ook een domper. Dan kan ik zelf beter op een andere datingsite gaan. Dan zeggen de teksten gemaakt door de persoon zelf meer.
  Mijn ongenoegen wel gedeeld met de bemiddelaar maar voelde me niet gehoord. Nu deze maand dus geen voorstel gekregen. Conclusie: schrikbarend duur en je krijgt er niks voor.

  Sterke punten
  Aardige vrouw bij intake. Ze geven je het gevoel dat het gaat lukken. Wel snel contact met bemiddelaar.

  Zwakke punten
  Bemiddelaar heeft mij nog nooit gezien, kent me niet.
  Duur, in tweede maand al geen match gekregen .
  Ga me uitschrijven. Eigenlijk voelt het alsof ik besodemietert wordt terwijl het wel over iets belangrijks gaat.


Bezoek Partner Select

Schrijf je eigen review