Partner Select

PartnerSelect brengt sinds 1997 singles samen die verlangen naar een duurzame relatie. Dit doen we via onze persoonlijke matching, coaching en single-events.

Graag vernemen we wat we goed doen en wat (nog) beter kan. Met die feedback kunnen we onze aanpak verbeteren om de hoogste slagingskans te bieden.

Ook klachten zijn welkom. Wij zien iedere klacht als een gratis advies en vertrouwen erop dat we tot een oplossing komen.

Benieuwd naar onze aanpak en wil je weten of wij jou succesvol van dienst kunnen zijn? Ga via de knop “Bezoek PartnerSelect” naar onze website en doe de gratis slagingskanstest. 


Partner Select Reviews

  Weinig verband tussen voorstellen en wat in intake werd besproken

  Goed bedoelende personen die soms zeker zorgen voor een match lijkt het. Maar tussen de aan mij voorgestelde vrouwen en wat werd besproken in het intakegesprek over wie zou passen, zat weinig verband. Mogelijk heeft dit ook met de werkwijze te maken, diegenen die bij Partner Select matchen hebben de personen niet vis à vis gesproken. Mogelijk wordt ook gewerkt met een database met kenmerken gekoppeld aan personen, trefwoorden invoeren, uitkomst doorsturen, al zal er nog wel even over worden nagedacht. Kan goed dat dit dan tekort schiet, matchen is mensenwerk.

  Onvolledige informatie

  De zeer vriendelijke mevrouw van Partner Select geeft telefonisch informatie over werkwijze en slagingskans. Dat doet de vriendelijke consulente ook als ze op bezoek komt. Beide dames zijn van mening dat ik zeer goed te matchen ben. Op naar een nieuw avontuur, maar wat schetst mijn verbazing na één voorstel zijn de voorstellen op. Op? Nou nee niet op ... het aantal mannen dat staat ingeschreven is dermate laag dat er een wachtrij voor de dames is. Niet kosteloos natuurlijk! U betaalt gewoon, maar krijgt niet geleverd. Houd moed is de reactie! Het gaat niet om moed, maar om informatieverstrekking aan het begin van het traject die niet transparant is! Kijk uit dames, dit ruikt naar oplichterij! U wordt onvolledig geïnformeerd en betaalt voor in de wachtrij staan!

  Sterke punten
  Geen

  Ik raad het af

  Voordat ik me heb ingeschreven bij partner select heb ik een informatie telefoontje gevraagd. Ik wilde weten of met mijn afstand criteria wel matches gevonden zouden worden. Er wordt mij verzekerd dat dit mogelijk was. Ook tijdens mijn intake gesprek was er besproken dat ik een afstand criterium had en dit was geen probleem.
  Mijn eerste match bleek iemand te zijn buiten mijn zoekgebied. Opnieuw heb ik aangegeven dat afstand voor mij belangrijk was. Mijn 2e match was met iemand die nog verder buiten mijn zoek gebied was.
  Opnieuw aangegeven dat afstand belangrijk was.
  Vervolgens konden ze voor mijn 3e match niemand vinden.

  Wat mij betreft is partner select vanaf het begin niet eerlijk geweest over het aantal matches wat ze kunnen geven aan de hand van mijn criteria. Ze hebben mij misleidt in de mogelijkheden die ze hebben en niet geluisterd naar wat voor mij belangrijk is. Hier betaal je te veel geld voor.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze luisteren niet

  Teleurgesteld

  Helaas waren de matches die ik kreeg totaal niet wat ik zocht. Toen ik een keer om uitleg vroeg over wat de achterliggende motivering van de match was, kreeg ik een zeer defensieve persoon aan de telefoon. Bij de intake werd al wel aangegeven dat de hoeveelheid ‘leuke’ mannen ‘wat’ achter bleef op de hoeveelheid ‘leuke’ vrouwen, dat vond ik al wel eerlijk van ze. Alleen ik had op basis hiervan niet verwacht dat ik in al de maanden die ik lid was maar 1 keer zou kunnen aangeven dat de match oké was voor mij. Ik ben teleurgesteld in dit bedrijf en ik vind het weggegooid geld.

  Betalen voor iets waar geen gebruik van gemaakt is

  Jammer, leek betrouwbaar. Moest door omstandigheden afzeggen voor een event. Nu wordt ik herhaaldelijk benaderd om te betalen. Triest dat er zo wordt gereageerd.
  Het was een groepsgebeuren dus mijn afzegging zal geen gevolg hebben gehad.
  Nooit meer....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet betrouwbaar en puur op geld uit.

  ik zou het niet doen

  bij inschrijving kwam partner select over als een betrouwbare actieve club. Na inschrijving werd de actiteit wat minder en werd volstaan met 1 voorstel per maand en dan nog niet eens iedere maand. Overigens vroeg ik mij regelmatig af of de voorstellen welke ik kreeg echt bij mijn profiel zouden passen maar na advies van partnerselect om er toch vooral op in te gaan, er kon toch een klik zijn, is er iedere keer van de andere kant afwijzend gereageerd. Eigenlijk heb ik 2x een actieve benadering van partnerselect gehad, voor inschrijving en nadat ik had opgezegd.

  Sterke punten
  weinig

  Zwakke punten
  - partnervoorstellen welke niet overeen komen met mijn wensen
  - actievere benadering gewenst, 1x per maand bericht, soms ook dat er geen voorstel was. Voor het geld wat het kost mag je toch een iets actievere benadering verwachten.

  Teleurstelling

  Ik had mij vorig jaar voor een gratis intake gesprek gemeld nav een promotie die Partner select stuurde. Niet wetende dat ik hiervoor een jaar later alsnog voor werd aangerekend toen ik lid werd.

  Het eerste voorstel vond ik bijna een belediging, geen enkel aanknopingspunt met wat ik had aangegeven. Toen ik het voorstel afwees, kreeg ik nota bene nog te horen van Partner Select dat zij altijd aanraden het contact aan te gaan omdat zij meer over de persoon die ze voorstellen weten dan in het voorstel staat. Waarom geef je dan niet aan waarom je iemand hebt voorgesteld was mijn reactie waarop geen antwoord, behalve dat ik kennelijk geen vertrouwen in de bemiddeling had. Met andere woorden je mag eigenlijk niet afwijzen.

  Als je het sommetje maakt, dan begrijp ik wel waarom. Je krijgt in principe een voorstel waarop je binnen 2 weken moet reageren. Dan is de aanbeveling het contact aan te gaan. Met andere woorden je betaalt 64,95 euros voor een voorstel per maand. Als je meteen afwijst moeten ze helaas weer aan de slag en daar zijn ze natuurlijk niet op berekend.

  Enfin Partner Select vroeg om nog een kans, maar helaas was het tweede voorstel nog erger dan de eerste en sloegen ze de plank nog verder mis en heb ik alles opgezegd.

  Al met al meer dan 300 euros verder en twee niets zeggende voorstellen, waarbij je je afvraagt of het niet gewoon een computer is die ze gebruiken en op bepaalde trefwoorden zoeken.

  Enorme teleurstelling.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Weinig professioneel
  Houden absoluut geen rekening met wat je hebt aangegeven bij wat je graag in een persoon zou willen zien of zoekt

  Doe het niet!

  Een tijd geleden bij Partnerselect aangesloten, omdat ik datingsites zat was en echt een serieuze relatie wilde. Duidelijke voorkeuren, maar ook wat echt niet kan aangegeven bij de intake. Zou allemaal goed komen en er zou een leuk verhaal geschreven worden. Meerdere foto's was een pre. Uiteindelijk zelf het verhaal overgeschreven en je ziet maar 1 foto. Al vrij snel voorstellen... in de regio waar ik niet wilde, maar daar kom je pas achter als je met elkaar gaat praten en dan moet besluiten dat het daardoor niets kan worden. Na de zoveelste mislukte match( selectie op de voorkeuren wordt blijkbaar niet gedaan) besloten om het op te zeggen. Er zou geen opzegtermijn zijn volgens de algemene voorwaarden... nou die opzegtermijn krijg je dan meegedeeld, bestaande uit de maand waarin je opzegt en nog een maand extra. Juridisch niet ok en je voelt je nog een keer extra opgelicht

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte selectie, houden geen rekening met voorkeuren/ eisen( sommige dingen kunnen niet anders), opeens andere regels dan de algemene voorwaarden die je hebt geaccepteerd, doet amateuristisch aan( op de mooie brochure na dan)

  Partner Select begin er niet aan!

  Ga niet op de verleidelijke woorden in: " u bent makkelijk bemiddelbaar", gegarandeerd 6x per jaar een voorstel. Je kunt voor dat geld beter een single vakantiereis boeken zoals ook uit een ander review blijkt. Heb je meer kans om iemand te ontmoeten dan hier. Bovendien klopt van die voorstellen niets. Relatiebemiddeling is verspeelde moeite en verleden tijd. Er zijn zoveel alternatieven op internet, gratis of tegen geringe betaling.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Misleiding, veel te duur, vaag, geen inzicht in aantal deelnemers, onduidelijke aanbiedingen, veelbelovend maar uiteindelijk nietszeggend. Slechts 1 voorstel gehad, kosten totaal:€ 592,00.

  Geldklopperij

  Ik ben 4 maanden lid geweest. Kreeg 2 totaal niet passende voorstellen en 2 maanden niets.
  In de 3e maand heb ik keurig opgezegd. Maar Partner Select wil perse dat ik voor 5 maanden betaal. Zeer onprettige communicatie met de financiële afdeling, ze geven geen antwoord op mijn verhaal. En dan komen ze ook nog met het verhaal dat je het 1 jaar de tijd moet geven.

  Dit is echt een afrader. Ik wil iedereen waarschuwen: ga niet met Partner Select in zee.

  Sterke punten
  Heb ik helaas niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Alles.

  Slechte ervaring

  ook ik ben lid geweest van partnerselect. Begin 2015 heb ik mij ingeschreven in Vlaardingen waar ik een persoonlijk intake gesprek heb gevoerd met Damy. In een uur tijd wordt getracht een beeld te schetsen over jou en wat je verdere wensen en eisen zijn. In het gesprek werd heel duidelijk gemaakt dat ik zeer goed bemiddelbaar zou zijn . Voor het intakegesprek betaal je circa € 200,- en daarna betaal je elke maand €59,- en daarvoor krijg je elke maand een profiel toegestuurd. Totaal heb ik 6 profielen gekregen, waarvan 3 waar ik echt helemaal niets mee kan omdat het totaal niet mijn typen zijn. 1 persoon kende ik al en de andere 2 profielen waren dusdanig wel aardig dat ik daar wel positief op geantwoord hebt. Niet dat het absolute toppers waren maar leuk genoeg om daar tijd aan te spenderen. Echter deze 2 dames hebben niet positief geantwoord op mijn profiel. Dus per saldo na een half jaar geen match gehad. Ik huur een professioneel bedrijf in om goede keuzes te maken en in te laten schatten wat past en niet past. En om te beginnen al 3 slechte profielen a € 60,-.
  Mijn gevoel zegt me dat men daar maar wat matcht. Er zit geen enkele lijn te bespeuren in wat je krijgt. De ene keer een soort indisch/chinees ( wat totaal niet mijn type zijn) en de andere keer weer wat anders. Om het verhaal af te maken heb ik mijn ongenoegen geuit naar Partnerselect maar dan geven ze niet meer thuis en hoor je niets meer van ze. Ja, ze proberen ondanks dat ik het abonnement heb stopgezet toch nog weer € 59,.- van de rekening af te halen. Er zijn succesverhalen over partnerselect maar ik kan ze niet vertellen. Men doet maar wat en matcht maar wat.

  Sterke punten
  Goede Intakegesprek

  Zwakke punten
  Duur ( maar 1 profiel per maand)
  veel slechte voorgestelde matches.
  Moest zelf navragen bij match wat zij had geantwoord.
  Het heeft mij 600 euro gekost, je kan beter een single reis boeken, dan heb je meer kans dat je iemand van het andere geslacht spreekt dan bij partnerselect

  waardeloos

  Kennismakingsgesprekken worden afgezegd met leugens, steeds verschillende contactpersonen, en (annulerings)voorwaarden voor activiteiten worden pas na inschrijven bekend gemaakt. Slechte ervaring.

  Weggegooid geld!!

  Het begon met een leuk intakegesprek waarbij ik het gevoel had dat er goed geluisterd werd. Nadat ik mijn profiel had gekregen bleken er toch een paar essentiële dingen totaal verkeerd begrepen te zijn. In de terugkoppeling na de dates gaf ik duidelijk aan wat voor mij belangrijk is in eventuele partner...hier werd niets meegedaan. Gaf ik een maximum leeftijd dan kreeg ik iemand die veel ouder was. Vervolgens iemand die van plan was naar de andere kant van het land te verhuizen. Er wordt dus totaal niet naar de wensen en behoeften geluisterd. Hierdoor heb ik grote twijfels aan de bekwaamheid van de bemiddelaars en het bestand waar ze mee werken. In het kleine jaar dat ik ingeschreven heb gestaan zat er niet een keer een man bij met wie ik op een twee date zou willen.

  Sterke punten
  - organiseren activiteiten waar je ook aan mee kunt doen als je niet lid bent
  - intakegesprek
  - klachtenafhandeling

  Zwakke punten
  - luisteren niet naar wensen en behoeften
  - bestand bevat weinig communicatieve mannen
  - zijn zelf ook weinig communicatief
  - komt heel amateuristisch over terwijl er wel 50 euro per maand wordt gevraagd

  zeer klant-onvriendelijk (nadat je je hebt ingeschreven!)

  Perfecte website en goed intakegesprek om je over de streep te halen maar daarna houdt het op. Om de 2-3 maanden een voorstel maar absoluut niet aansluitend bij mijn persoon. E-mails van mijn kant worden mechanisch beantwoord, geen enkele empathie of meedenken. Ook telefonisch geen echt contact… de gemiddelde callcenter medewerker is communicatieve en geintereerder dan partner-select. Echt jammer van je tijd, energie en geld.

  Sterke punten
  website

  Zwakke punten
  mensen bij elkaar brengen, communicatie

  Begin er niet aan!!!

  Mocht je nadenken om jezelf te laten inschrijven bij partnerselect, dan hierbij een tip: Begin er niet aan!!! Je word gewoon in de maling genomen. Het begint al bij het intakegesprek. 150,- euro maar wel het liefst via de telefoon. Ik hoor je denken, WTF.... inderdaad! Na veel aandringen kan je op lokatie een gesprek krijgen, maar niet zoals ze ook zeggen, bij je thuis. Alsof je via de telefoon een goed beeld krijgt van iemand, wat die persoon z'n wensen zijn. Ze garanderen ongeveer 6 matches. Ik kan je alvast vertellen dat dat ongeveer klopt. De ene maand een match, de andere maand niet, dan weer wel, dan weer niet, enz. enz. enz. En passen die matches vervolgens bij je omdat ze "persoonlijk" bemiddelen en je een intakegesprek hebt gehad waarbij je kenbaar hebt gemaakt waar een match aan moet voldoen? NEE, de matches voldoen absoluut niet aan jouw eisen. Ze zijn gewoon willekeurig gekozen. Ze zeggen dat je een persoonlijke bemiddelaar hebt die alles voor je regelt. Vergeet het maar. De ene maand heeft de ene bemiddelaar een match voor je en de andere maand (oh nee, 2 maanden later pas weer) een andere bemiddelaar. Je hoort nooit iets van je bemiddelaar. Mocht je nog twijfelen en hebt je zoiets van: staan er niet alleen maar kneusjes ingeschreven. Dat klopt! En de matches die je krijgt wonen ook nog eens door het hele land en niet zoals je had aangegeven binnen een bepaalde straal. Nu adverteren ze ook nog eens met: "iedere maand opzeggen". Als je dat doet, word je ook nog eens genaaid, want je hebt 1 maand opzegtermijn, maar partnerselect vind het niet meer nodig om in die maand nog een tegenprestatie te leveren. Als je dat wel wilt, dan moet je dat zelf aangeven. Ik hoor je weer denken: WTF..... inderdaad! Dus in die maand opzegtermijn doen ze helemaal niets meer voor je, maar je moet wel betalen. Dus mensen, wees verstandig, doe het NIET. Het kost je handenvol geld en je krijgt er niets voor.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen. Lees de review maar.

  Waardeloos

  Bijna geen enkel voorstel kwam in de buurt van een acceptabel voorstel. Aangezien de voorstellen waardeloos bleven heb ik tegen beter weten in een paar keer maar gezegd dat ik wel contact wilde, maar zoals verwacht was er totaal geen match. Weggegooid geld dus.

  Zwakke punten
  Het lijkt wel of ze een beperkt bestand hebben met mannen die ze kunnen voorstellen want geen van allen kwam in de buurt van een leuk voorstel.

  reactie op roos

  Hallo Roos,

  Ik heb precies dezelfde ervaringen als jij, (zie onder jouw review)! Kan me er dus helemaal in vinden. Ongeveer E 950,00 kwijt en dan zulke ervaringen. Eigenlijk schandelijk.

  Daarom zei ik in mijn reviewl, 50+match kost nog geen E 100,00 per jaar en je kunt zelf regelen op wie je reageert. Al is het op 50 personen. En je kunt per maand, kwartaal, een half jaar of een jaar inschrijven.

  Heel wat anders dan bij partnerselect, als je geluk hebt 1 persoon per maand, waarvan je nog moet afwachten of hij bij je profiel past. Wil je 2 voorstellen per maand, dat kost dan E 25,00 extra, kassa.

  Groeten Ank

  Zeer slecht: Pure geldklopperij !!!

  Partnerselect bemiddelt niet naar wensen en behoeftes.
  Ze negeren berichten en klachten van de klant.
  Tevens leven zij hun eigen voorwaarden niet na.

  Mijn conclusie: Weggegooit geld voor geen enkele match naar wens!!!!

  Sterke punten
  Intakegesprek: Leuk en gezellig
  Echter achteraf een grote schertsvertoning

  Zwakke punten
  Partnerselect bemiddelt niet naar wensen en behoeftes.
  Ze negeren berichten en klachten van de klant.
  Tevens leven zij hun eigen voorwaarden niet na.

  Kijk eerst even verder voor je je inschrijft.

  Ik wil toch even laten weten, dat je misschien beter even verder kunt kijken voor je je inschrijft bij zo'n duur bureau.
  Na een vruchteloos jaar bij partnerselect, waar lang niet alles positief was(een paar dingen wel), is mijn ervaring bij 50+datingselect vele malen beter. En veeel goedkoper.

  Oke, je weet niet of iemand al een relatie heeft, maar daar ben je bij niemand 100% zeker van, ook niet bij dure bureaus. Je verstand gebruiken bij contacten, verder hopen dat alles goed gaat. Tenslotte bestaat je hele leven uit de hoop dat alles goed gaat toch? Niets is zeker.

  Sterke punten
  Vriendelijk intakegesprek.

  Zwakke punten
  Kosten van lidmaatschap voor vrouwen hoger dan voor mannen.
  Vaak geen voorstel.
  Er wordt niet altijd gelet op dingen die je aangeeft dat je die beslist niet wilt.
  Nog een paar dingen, maar dit is het belangrijkste.

  Heb niet zo heel veel goede ervaringen.

  Na inschrijving (wat leuk verliep), de eerste maanden een voorstel. Waarvan er een paar niet erg aansloten op mijn wensen. Toch een paar keer positief gereageerd op deze voorstellen op advies van PS. Had ik toch beter niet kunnen doen want het matchte niet echt. Na de eerste paar voorstellen had ik zeer regelmatig geen voorstel. Men zegt dat het goed komt, dat men met je wensen rekening zal houden, maar daar heb ik niet de beste ervaringen mee.
  Ook kun je zomaar verwijderd worden uit hun bestand. Dan vindt men dat het lang genoeg geduurd heeft. Ook al heb je nog geen 6 partners ontmoet. Inderdaad is het zowiezo verstandig om alles wat gezegd is op papier (mail) te hebben.
  Wordt je door iemand afgewezen dan geld deze niet als date. Maar zeg je zelf nee tegen iemand, dan wil men deze wel als date meerekenen. Terwijl bij inschrijving was gezegd dat dit niet als date meegerekend zou worden. Doordat je vaak geen voorstel krijgt, is na een jaar je inschrijving (ondanks dat je nog geen 6 date's hebt gehad) verlopen en moet je administratiekosten betalen voor elke maand, voorstel of niet. Tegelijkertijd krijg je een voorstel om je inschrijving te verlengen voor honderden euro's. Klopt niet zo erg. Terwijl je 1e jaar al zo veel geld kost en je dus ook betaald voor maanden dat je geen voorstel krijgt.
  Bij de een loopt alles goed, bij de ander niet. Al met al vind ik de inschrijving bij PS vrij teleurstellend geweest. Een hoop geld kwijt, een hoop gedoe met uitgeschreven worden etc. Bijzonder botte opmerkingen soms. Nee, voor mij geen vervolg.
  Maar dat wil niet zeggen dat anderen er anders tegenaan kijken en het een goed bureau vinden. Dat moet iedereen zelf ervaren.

  Sterke punten
  Goed intake gesprek.
  Goed contact met PS. Wat later wat minder werd door vreemde handelingen door PS.

  Zwakke punten
  Zomaar uitgeschreven kunnen worden zonder bericht daarover.
  Als je dan mailt krijg je geen antwoord. Bel je tenslotte, dan krijg je botte opmerkingen. En deze slaan ook nog eens nergens op.
  Kost vreselijk veel geld.
  Zelf vind ik het (hoge) bedrag niet in verhouding met wat geboden wordt.
  Men luistert niet zo heel erg naar je wensen heb ik het idee.
  Jammer, ik ben genezen van een partner zoeken via een bureau.

  waardeloze bemiddelinh

  Zeer duur en zeer teleurstellend.

  Met de intake wordt gezegd dat er makkelijk een partner te vinden is en gezien je profiel ik zeker op ca 2 bemiddelingen per maand kon rekenen.
  De eerste maand was een "match" totaal willekeur, het paste geheel niet, een 2de match kwam er niet, na tel contact wist met "ineens" niets meer van 2 matches per maand af...
  De maand erop was er geheel geen match....
  De maand daarop weer een match wat geheel niet bij me past.

  Tevens wordt er maar 1 keer per maand een match gedaan, dat op vrijdag NA sluitings tijd, je kan dus niet meer contacten als er iets is.

  Het is een waardeloos systeem en ook website, je kan zelf niet eens je eigen foto's bijwerken. Daarbij is het grootste probleem dat ze maar 1 keer in de maand een match geven, geen idee waarom. Het zou continu moeten zijn.

  Heb opgezegd en nu willen ze ook nog dat je door blijft betalen....

  Ik raad dit buro dan ook echt af, ze zijn alleen op het geld uit

  Sterke punten
  geen sterk punt wat andere ook niet bieden

  Zwakke punten
  veel te duur, slechte website, maar 1 keer per maand een match aangeboden, niet/slecht bereikbaar.

  Slechter kan niet

  Na een gesprek waarin door PS veel wordt beloofd besloten mij in te schrijven. Vrouwen genoeg en na maximaal drie voorstellen zou ik een partner hebben. Alle wensen, zaken e.d doorgesproken en dan, maakt PS er een puinhoop van.
  Als je belt voor een voorstel wordt er een profiel gestuurd van een vrouw die totaal niet matched. Je stuurt hele verhalen wat niet klopt en krijg je bericht dat ze er zeker rekening mee houden, niet dus.
  Je schrijft je in voor een bepaalde periode met maximaal 6 voorstellen. Wat schetst mijn verbazing, twee kandidaten reageren niet en worden gewoon meegeteld. ook de voorstellen die totaal niet matchen worden meegeteld. Dus na 6 voostellen, waarvan er 1 een date opleverde en waarbij blijkt dat PS over een weer verkeerde informatie heeft verstrekt wordt je uitgeschreven want je hebt gekregen waar je recht op had. Te absurd voor woorden. Hun doen hun werk niet of niet goed en wordt ten koste van de kandidaat gebracht.
  Ze halen het dan in hun hoofd om je aan te schrijven met een nieuw voorstel tot inschrijven en moet je ? 600,- betalen en geven ze ook nog aan nu zeker een partner te vinden. Dit gelooft geen mens meer.
  Mijn advies, zoek een ander bureau en zeker niet deze. Onpersoonlijk, vreselijk commercieel en maling aan hun clienten.

  Geldwolven!

  Heb me ook ingeschreven bij partnerselect. Kreeg een telefonische intake wat nogal onpersoonlijk overkwam. Daarna na lang wachten kreeg ik een partnervoorstel wat een zware teleurstelling bleek te zijn. De daaropvolgende partnervoorstellen waren niet veel beter. Ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik voor een leuk partner niet bij Partnerselect moet zijn en schreef me dus uit. Wat blijkt, moet ik gewoon doorbetalen tot ik een ons weeg!

  Sterke punten
  Ze kunnen zichzelf goed verkopen.

  Zwakke punten
  - Onpersoonlijk
  - Niet gericht op de wensen van de klant
  - Weinig ondersteuning
  - Telefonisch heel slecht bereikbaar (en duur)
  - Inschrijfkosten erg duur en je krijgt geen waar voor je geld

  mevrouw

  Mij God had ik deze al had gekeken voor dat ik lid was geworden van Partnerselect. Maar ja dat heb ik niet gedaan, en wat heb ik spijt. Ok de voorstels waren/zijn tot nu toe niet wat ik op zoek ben, maar ik geef men een kans. Het is de bemiddelaars wat sukkels, eerste zei, geen man zal een kind met je hebben omdat je oud ben. [ 40]Sorry maar ik ben niet oud . Na 5 manden vroeg ik voor een andere bemiddelaar. Nog ben ik niet blij met hun klanten service, hele verhaal maar om het kort te maken, heb ik hem gesproken gisteren en hij zei " Je koopt een Fiat maar verwacht een Mercedes", dus voor de geld ik betaal kan ik eigelijk niks vewachten behalf 6 voorstellen. Dat heb ik nu al gehad dus ben benieuwd wat gaat de volgende maanden gebeuren. Hij zei dat na de BTW hebben die weinig geld dus kan ik geen klant vriendelijkheid vragen, dus geen extra emails of een telefoon gesprek om met je te overleggen.

  Mensen doen jullie zelves een plezier en BLIJF weg van Partnerselect[SLECHT] die willen alleen je geld. Ik moet nog 5 maanden te gaan wil nu stoppen maar ja die zijn zo slim je moet nog blijven bij hun voor een jaar.

  Suces

  Sterke punten
  Ze kunnen je goed inpraten

  Zwakke punten
  Klant vriendelijkheid
  Wil alleen je geld

  ik ben bang dat ik teleurgesteld ga worden

  Ik sta slechts een paar maanden ingeschreven, maar tot nu toe heb ik ernstige twijfels v.w.b. de begeleiding. Had o.a. als eis aangegeven een partner zonder kinderen. 1e mijneer had 2 kinderen. Daarover heb ik pissig gebeld en zelfs een uitgebreide brief gestuurd, ik kreeg al een bepaald voorgevoel. Geen enkele reactie op de brief gehad. Niet netjes. 2e profiel kon ik niet opgewonden van worden, ik bedoel: er was niets wat overeenkwam. Bij het 3e profiel heb ik maar de stoute schoenen aangetrokken, voordeel van de twijfel gegeven, gelukkig in ieder geval een gezellige avond gekletst. Emails die je opstuurt via de site worden slecht beantwoord. Ik heb gekozen voor een buro voor de persoonlijke begeleiding, maar merk daar in de praktijk niets van. Sterker nog, degene die mijn intake gesprek heeft afgenomen heb ik daarna nooit meer aan de lijn gehad. Geen flauw idee waarom niet. Na de mislukkiing bij het 1e voorstel heeft men mij verteld dat ik recht heb op sowieso 6 ontmoetingen. Maakt niet uit hoe lang ik daar over doe. De eerste 11 maanden betaal je bijna 60,- per maand, daarna geloof ik 5,- per maand. Ik ga nu maand 4 in. Heb nu dus 1 ontmoeting gehad. Heb nog 8 maanden x 60,- te gaan. Als ze er niet in slagen om mij nog interessante profielen voor te stellen, dan ga ik die 6 dus niet redden tussen nu en 8 maand. Ik vraag me echter af, of je ook nog "zo goed" begeleid wordt als je nog maar 5,- per maand betaalt, want dan zullen de recent-ingeschrevenen, die 60,- betalen wel beter geholpen worden. Ik ben bang dat dit op een teleurstelling gaat uitlopen, ook financieel, maar hoop tegen beter weten in dat "hij" er toch nog tussen zit!

  Sterke punten
  Uitgebreid telefonische intake, maar men heeft geen "gezicht bij de klant".

  Zwakke punten
  zie boven.


Bezoek Partner Select

Schrijf een review