Geldklopperij

Ik ben 4 maanden lid geweest. Kreeg 2 totaal niet passende voorstellen en 2 maanden niets.
In de 3e maand heb ik keurig opgezegd. Maar Partner Select wil perse dat ik voor 5 maanden betaal. Zeer onprettige communicatie met de financiële afdeling, ze geven geen antwoord op mijn verhaal. En dan komen ze ook nog met het verhaal dat je het 1 jaar de tijd moet geven.

Dit is echt een afrader. Ik wil iedereen waarschuwen: ga niet met Partner Select in zee.

Sterke punten
Heb ik helaas niet kunnen ontdekken.

Zwakke punten
Alles.

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

4 reacties

Een jaar lang vissen in een lege visvijver levert net zoveel relatiemateriaal op als een maand vissen. Alleen voor het bureau partner select levert het meer op. Daarom hun advies om het vooral de tijd te geven (en jij aan hun een hoop geld).

De vijfer is leeg omdat relatiebureau's onbetaalbaar zijn en een niet goed geld weg garantie hebben. Waarom moet je steeds 1 maand wachten voor een nieuwe voorstel? En waarom passen de voorstellen vaak niet? Of je krijgt een maand geen voorstel? Denk daar maar eens over na.

Beste Liesbeth,

Vervelend om te vernemen dat je deze bewoordingen voor onze inzet kiest. We hadden het graag anders gezien. Om volledig te reageren op je bericht, zet ik chronologisch op een rij hoe het is verlopen.

13 mei 2015 deed je een gratis slagingskanstest op onze website. Je ontving in dit vrijblijvende stadium een rapport met daarin de inschatting dat je tussen 2 voorstellen een periode van 1 tot 2 a 3 maanden moest verwachten. Vervolgens heb je jezelf 2 weken later ingeschreven. Tijdens het intakegesprek bij ons op kantoor hebben we alles besproken en daarna zijn we van start gegaan. Je schreef jezelf, net zoals iedereen, met een maand opzegtermijn in.

De eerste twee maanden konden we tegen de voorspelling in steeds een naar ons inzicht goed voorstel doen. Het eerste voorstel wees je af met informatie die voor ons onbekend was. Met deze extra informatie zijn we daarna verder gegaan. De tweede man wees je af met subjectieve redenen. Om je privacy niet te schenden, zullen we de motivatie niet publiceren.

Toen in de derde maand geen voorstel mogelijk was, wilde je direct je inschrijving stoppen. Je reactie: Ik vermoedde al dat er in het bestand geen match voor mij bijzat. De eerste twee partnervoorstellen waren niet passend. Ik had al besloten dat als het nu weer niets zou zijn ik zou stoppen.

Vervolgens hebben we conform onze overeenkomst aangegeven dat je met een maand opzegtermijn uitgeschreven was. Over de betaling van deze laatste maand ontstond een discussie waarin we je uiteindelijk tegemoet zijn gekomen door de helft van de betaling kwijt te schelden.

Het is ons helaas niet gelukt je verwachting juist te managen. Met de wetenschap van nu is voor jou relatiebemiddeling wellicht niet de juiste stap of deze stap kwam te vroeg. We hopen dat je via een andere weg de juiste partner tegen komt en wensen je hierbij alle geluk toe.

Met vriendelijke groeten,

Bram,
bemiddelaar


--------------------------------------------------------
PS SERVICEBELEID
--------------------------------------------------------
Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening en streven naar maximale klanttevredenheid. Relatiebemiddeling is mensenwerk, per definitie complex en het gaat vaak gepaard met al dan niet hevige emoties. Liefde, geluk en teleurstelling staan soms dicht bij elkaar.

Verloopt onze bemiddeling niet naar wens: stuur een e-mail naar [email protected] of bel met 088-1997000. Elke situatie nemen wij serieus. We zullen ons maximaal inzetten om tot een oplossing te komen. In de praktijk slagen we hier bijna altijd in.

Een en ander klopt echt niet. Feit is dat ik in maand 3 heb opgezegd en voor 5 maanden bemiddeling heb betaald, want onder dreiging van incasso heb ik maand 5 onder protest volledig betaald. De helft van de betaling is nadien per mail kwijt gescholden, maar ik heb nooit dat halve maandbedrag terug ontvangen. Tja....

Bezoek Partner Select Reviews over Partner Select

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partner Select
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden