Gehandicapten Dating

Als gehandicapte is het ontmoeten van nieuwe mensen niet altijd eenvoudig. Een handicap of lichamelijke beperking kan ervoor zorgen dat je sociale leven minder omvangrijk is dan dat van valide mensen. Gehandicapten dating speelt hier handig op in door het ontwikkelen van datingwebsites speciaal voor gehandicapten. Gehandicapten dating brengt mensen met een beperking, op welk gebied dan ook, met elkaar in contact en is een erg populaire vorm van online dating. Zowel voor het opbouwen van vriendschappelijke relaties als meer intieme contacten kun je bij gehandicapten dating terecht!

Gehandicapten Dating

4 Reviews

Gehandicapten Dating behoort tot een van de top datingsites van Nederland. Er zijn duizenden gematchte koppels over de gehele wereld, die het bewijs zijn van het succes van deze site. Daarnaast zijn er ook nog eens miljoenen nieuwe gebruikers, die ieLees verder »
Disabled People Date

1 Review

Disabled single? Join Disabled People Date! Seeking disabled friends? We can help you - no matter what your disability is you can meet your disabled date here! Disabled people date is a disabled dating site helping disabled singles find loveLees verder »
GehandicaptenDating

1 Review

Online zijn er maar een paar datingsites voor mensen met een beperking of handicap, gehandicapten dating is voor invaliden en gehandicapten die ok zoek zijn naar vriendschap of een relatie. Voor mensen met een handicap / lichamelijke beperking is het Lees verder »
Een Beetje Anders

3 Reviews

Ben je een beetje anders? Ben je autistisch, heb je een lichte verstandelijke beperking, psychische stoornissen en of een lichamelijke handicap? Ben je eenzaam en heb je behoefte aan nieuwe vriendschappen, een serieuze relatie of gewoon wat sociaal cLees verder »
VriendenVoorHetLeven

2 Reviews

VriendenVoorHetLeven Vrienden voor het Leven is een ontmoetingssite voor mensen uit heel Nederland boven de 18 jaar met een verstandelijke beperking. Leden kunnen op deze site vrienden maken en eventueel daten. Lid worden kan vanaf € 4,00 per maLees verder »
Capido

1 Review

Voor veel mensen met een beperking, kan het vinden van een leuke date best een uitdaging zijn. Allereerst moet je iemand zien te vinden, die single is en ten tweede, iemand die er geen moeite heeft om iemand met een beperking te daten. Deze twee aspeLees verder »
Dating-Voor-Gehandicapten

Dating-voor-Gehandicapten.nl is speciaal opgericht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Bij ons kun je een leuke vriendschap, date of serieuze relatie vinden in een betrouwbare en zeer betaalbare omgeving. Lees verder »
Dottie.nl

Welkom op Dottie, de sociale netwerksite voor mensen met een beperking Als je een beperking hebt, is het soms moeilijker om iemand te leren kennen of contacten te leggen. Vandaar is het idee ontstaan om deze site op te richten, zodat lotgenotenLees verder »